Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Maandag 30 mei 2016 op Nederland3
Naar de TV-gids
De programma's van Maandag 30 mei 2016
op Nederland3

Eergisteren
25/05/2016
Gisteren
26/05/2016
Vandaag
27/05/2016
Morgen
28/05/2016
Overmorgen
29/05/2016
Maandag
30/05/2016
Dinsdag
31/05/2016
Begin Programma
00:10Obsessions
Reisdocumentairereeks. "Winkelen in Singapore." Jason Godfrey trotseert het land dat bekend staat als 'het enige winkelcentrum met een zetel in de Verenigde Naties' en voelt Singapore's hondsdolle shoppers aan de tand. Zal hij een koopje vinden?
00:45Catfish: The TV Show
Realityshow. "Sunny en Jamison." Sunny heeft Jamison, de man van haar leven, ontmoet. Ze praten uren aan de telefoon met elkaar. Hij zegt dat hij fotomodel is, schrijft voor de tv en online studeert.
01:30Tekst-TV
Informatie van teletekst.
06:30Pingu
Animatiereeks met kleifiguren over Pingu en zijn familie. "Pingu and the Hose."
06:35Leuke verhaaltjes van Winnie de Poeh
Animatiereeks. "Het huis van Iejoor." Korte verhaaltjes over de avonturen die Winnie de Poeh samen met zijn vriendjes beleeft.
06:40Penelope
Animatiereeks over een nieuwsgierige 3-jarige koala die zich in allerlei avonturen stort. "Penelope gaat naar het strand."
06:45Olly, het kleine witte busje
Animatiereeks. "Betsy, de botsauto." Olly, het dappere busje, beleeft allerlei spannende avonturen met zijn trouwe vriend Stan.
06:50Casper & Lisa
Britse animatiereeks over twee jonge hondjes die in Parijs wonen. "Casper verkoopt zijn speelgoed." Casper heeft een speelgoedvrachtwagen gezien die hij heel graag wil hebben, maar hij heeft niet genoeg geld. Samen met Lisa bedenkt hij manieren om geld te verdienen.
07:00Sesamstraat
Kinderprogramma. "Geluid." Ieniemienie is vandaag de mevrouw van het hotel. Ze heeft een telefoon en een wekker.
07:15Angelina Ballerina
Animatiereeks over een kleine muis die graag prima ballerina wil worden. "Angelina's opera."
07:30Pim & Pom
Animatiereeks. "Onder water." Pim en Pom kijken naar de vissen in het aquarium en vragen zich af hoe een vis dat kan: onderwater zwemmen. Als ze heel lang hun adem konden inhouden, dan konden ze een kijkje nemen in onderwaterland.
07:35Kiwi & Strit
Animatiereeks. "Catch the Cow."
07:40Bollie & Billie
Animatiereeks. "Feestproblemen." Bollie moet verplicht mee naar een saai etentje met zijn ouders. Dat betekent dat Billie het rijk voor zich alleen heeft. Hij nodigt zijn vrienden uit voor een feestje.
07:50Bob de Bouwer
Animatiereeks over Bob de Bouwer, een bouwvakker die alles kan maken. "Pas op de pinguïn." Als Burgemeester Bennebroek bezoek krijgt van Nicolaas Sneeuw, vindt hij niks van wat ze doen leuk. Alleen de pinguïns die tijdelijk in de stadhuisvijver zijn gestald, vindt hij geweldig!
08:00Masha en de beer
Russische animatiereeks. "Verboden toegang." Beer en Masha spelen verstoppertje, maar dat eindigt in een puinhoop. Beer doet er alles aan om ongestoord zijn kruiswoordpuzzeltjes te kunnen maken.
08:10Olivia
Animatiereeks over het varkentje Olivia. "Olivia kijkt op zolder."
08:20Igam Ogam
Animatiereeks. "Een, twee, drie!." Igam Ogam probeert Roly te leren om tot drie te tellen. Maar hoe ze ook haar best doet, het wil niet lukken. Papasaurus krijgt het wel voor elkaar, maar alleen met Lavakoekjes.
08:30Bibbeltje Big
Animatiereeks over een biggetje dat op geheel eigen wijze de wereld ontdekt. "Paraplu."
08:45NOS-Jeugdjournaal
Nieuws voor de jeugd.
08:50Babar en de belevenissen van Badou
Animatiereeks. "De dag van Jake." Jake weet niet wanneer hij jarig is, dus besluit de Koning dat hij zelf zijn verjaardag mag kiezen. Jake kiest voor de dag dat hij naar Celeste-stad kwam. Maar ja, welke dag was dat?
09:00Shaun het schaap
Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde en menselijk gedrag vertoont. "De natuurfilm."
09:10Buurman en buurman
Animatiereeks over twee buurmannen die allerlei klusjes doen die altijd de mist ingaan. "De bedden." Poppen-animatie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op de een of andere manier altijd de mist in.
09:20Bol & Smik
Animatie. "De bijenboel." Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral omdat hij dol is op stofzuigen). Hij houdt van rekenen en lezen, naar sterren kijken en zijn tanden flossen. Hij is ook dol op zingen, dansen en pianospelen.
09:30Super Grover 2.0
Jeugdreeks over actieheld Super Grover. "Zit stil je beweegt de boot."
09:35KRO Kindertijd
Kinderblok.
09:36Draai het touw
Kinderprogramma.
09:37Zand
Kinderprogramma.
09:43Kun je misschien het licht aandoen?
Kinderprogramma.
09:54De krekeltocht
Kinderprogramma.
09:57De post
Kinderprogramma.
10:05Teletubbies
Britse peuter- en kleuterreeks. "Nieuw speelgoed."
10:15Mickey Mouse Clubhouse
Animatiereeks. "Pluto's dinodondersteen." Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Daisy Duck, Goofy en Pluto zijn de sterren in deze serie. Er wordt interactie gevoerd met de kijkers om probleemoplossend denken te stimuleren.
10:40Sesamstraat: 10 voor...
Kinderprogramma. "Elmo." 10 voor Elmo.
10:50Leuke verhaaltjes van Winnie de Poeh
Animatiereeks. "Het honinglied."
10:55Het Furchester Hotel
Poppenreeks over de familie Furchester, die op geheel eigen wijze een hotel runt. "Pikkende specht." Hoe zorg je dat een specht niet aan alle muren pikt?
11:05Sarah en Eend
Animatiereeks over Sarah en haar vriendje Eend. "Roze kunst."
11:20Zoostraat 64
Animatiereeks over de 7-jarige Loesje, die naast de dierentuin woont.
11:30De Smurfen
Tekenfilmreeks van Hanna & Barbera. "Het is een hondenleven." Ontdek de wereld van de Smurfen en beleef samen met hen de grootste avonturen.
11:40Calimero
Animatiereeks over het kleine zwarte kippenkuiken met op zijn kop een halve eierdop. "Wartaal."
11:55Pieter Konijn
Animatiereeks over de avonturen van Pieter Konijn. "Het verhaal van de rollende steen." Als Benjamin, Pieter en Lily op stenen springen, duwen ze een grote steen weg, die begint te rollen in de richting van het huis van Vrouwtje Plooi. De kinderen proberen haar te waarschuwen.
12:10Q Pootle 5
Animatiereeks. "Oepsie's sprookje." Groebie leest Oepsie een verhaaltje voor, maar de laatste bladzijde ontbreekt. Zo weten ze nooit hoe het met het prinsesje afloopt. Dan verzint Pootle een plan: bedenk zelf een einde aan het verhaal.
12:20Bob de Bouwer
Animatiereeks over Bob de Bouwer, een bouwvakker die alles kan maken. "Licht! Camera! Leo!." Bob en zijn team bouwen de set voor een film. Wie wil er nou niet in een film spelen?
12:30Pim & Pom
Animatiereeks. "Krant." Pim wil wel eens in de krant. Pom legt uit dat je iets bijzonders moet doen. Pim bedenkt dat hij in de krant kan komen door een kind te redden uit de sloot. Pom hoopt zijn naam in de krant te lezen.
12:35Kiwi & Strit
Animatiereeks. "Cake."
12:40Raad eens hoeveel ik van je hou
Kinderprogramma. "Echospel." Grote haas neemt Hazeltje en Kleine veldmuis mee naar een heel bijzondere plek, waar ze een echo kunnen horen. Ze spelen verstoppertje, maar dat ik wel moeilijk als hun stemmen overal tegelijk zijn!
12:55Bollie & Billie
Animatiereeks. "Een heel oud bot." Bill vindt een bot. Hij komt de museumbewaker tegen op straat, die wanhopig op zoek is naar een verloren bot van compsognathus. Is het bot dat Bill heeft gevonden het bot van de compsognathus?
13:10KRO Kindertijd
Kinderblok.
13:11Jonas schrijft een brief aan oma
Kinderprogramma.
13:13Picknick met taart
3D-animatiereeks naar het boek van Thé Tjong-Khing.
13:18Met TJ naar Simotokha
Kinderprogramma.
13:24Taart delen
Kinderprogramma.
13:28Prei
Kinderprogramma.
13:35Joe & Jack
Animatiereeks over de 4-jarige Joe en zijn kat Jack. "Dokter dokter."
13:40Het kleine spookje Laban
Animatiereeks. "Millimina is verdwenen."
13:50Sesamstraat
Kinderprogramma. "Doen alsof." Pino speelt dat Haas een beetje ziek is, net zoals de oma van Roodkapje!
14:05Tip de muis
3D-animatiereeks over de avonturen van Tip de muis. "Lief zijn is leuk!."
14:15Sesamstraat: 10 voor...
Jeugdprogramma. "Supergezonde monsters."
14:25Maya de Bij
3D-animatiereeks over het nieuwsgierige bijtje Maya en haar kompanen. "Boodschapper van de koningin." Juf Cassandra zoekt een vervanger voor de koninklijke boodschapper. Ze vraagt of Maya een bericht wil brengen aan de bijenkorf. Maya wil een wedstrijd houden, om te zien wie dat het beste doet.
14:40Mike de ridder
Canadees-Britse animatiereeks. "Mike de ridder en de ridderschool." Omdat Evie toverles krijgt, besluit Mike om zijn vriendjes Ridderles te geven. Zal het hem lukken om echte ridders van ze te maken?
14:50Buurman en buurman
Animatiereeks over twee buurmannen die allerlei klusjes doen die altijd de mist ingaan. "De fax." Poppen-animatie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op de een of andere manier altijd de mist in.
15:00Peter Pan
Animatiereeks. "Pas op voor Wendybell." Er is water uit het feeënmeer gestolen. Onze helden gaan op onderzoek uit. Wendy drinkt er per ongeluk wat van, en verandert in een feetje. Haak had Sienna opdracht gegeven het water te stelen.
15:25Puppy Patrol
Jeugdreeks over een dierenpension. "Lucky's geheim." Op de manège breekt er paniek uit als bijna alle paarden besmet raken met een dodelijk virus. Als Max ook opeens doodziek blijkt te zijn, na een dagje manege, gaan Mark en Tessa op onderzoek uit.
15:50Beste vrienden quiz
Geheugenspel waarin twee teams van drie vrienden tegen elkaar spelen.
16:10Peperbollen
Jeugdreeks. "Dierenvrienden."
16:35Millie
Jeugdserie. "Operatie 'papa is cool'."
17:05Checkpoint
Jongerenprogramma. Hoe kunnen we een zware wasmachine, zonder al teveel ploeteren, makkelijk op de eerste verdieping krijgen? Rachel en haar testteam gaan het checken.
17:30Willem Wever
Verrassend vraag- en antwoordmagazine met Ewout Genemans. Hoe kan ik in Nederland trainen voor mijn fietsvakantie in de bergen? Hoe lang hebben mensen al tatoeages? Wat is autisme?
18:00Beste vrienden quiz
Geheugenspel waarin twee teams van drie vrienden tegen elkaar spelen.
18:23Het Klokhuis
Jongerenmagazine. "Het Kantoor 102." Een speciale Shoarma en Kebab aflevering! Terwijl Ben op het kantoor bezoek krijgt van de inspectie voor gezonde voeding is Timo net een grote portie shoarma aan het bestellen.
18:45NOS-Jeugdjournaal
Nieuws voor de jeugd.
18:55Hoe overleef ik...
Jeugdreeks. "Hoe overleef ik... verliefd zijn?." Rosa is voor het eerst tot over haar oren verliefd.
19:25Kicke!
Jeugdreeks. Tibbe en Boris proberen elkaar te sarren, maar onbedoeld wordt Bink het doelwit van hun pranks. Tibbe is verrast als Tygo terugkomt bij de club.
19:55All Stars
Komische reeks over voetbal, vriendschap en vrouwen. "R.e.s.p.e.c.t.." De WK-finale Nederland - Engeland wordt gespeeld in de Amsterdam Arena. De jongens van Swift Boys zetten alles op alles om aan kaartjes te komen.
20:25Spuiten en slikken op reis
Show over de zon- én schaduwzijde van seks en drugs. "India." Tim is in India, waar op grote schaal geld wordt verdiend aan kinderprostitutie. Hij ziet hoe de organisatie 'Free a Girl' iemand op heterdaad weet te betrappen en een meisje bevrijdt.
21:20Streetlab
Semi-wetenschappelijk programma over menselijk gedrag. De internationale voetbaltop komt wel heel dichtbij als Stijn vertrekt naar het Duitse Schalke '04. Zal het hem lukken om mee te trainen met het eerste elftal?
22:00Alpacas
Improvisatieshow. Improvisatieshow met comedians Peter Duifhuis, Thomas Hoogendoorn, Ruud Smulders, Nabil Aoulad Ayad en nieuwkomer Rayen Panday. Sophie Hilbrand probeert de groep in het gareel te houden.
22:40Van God los
Nederlandse misdaadreeks waarin waargebeurde feiten worden nagespeeld. "Klem." Chantal ziet na zestien jaar samenzijn met René geen toekomst meer in hun relatie. Ze verlangt van hem dat hij een nieuw onderkomen zoekt, in de hoop verder te kunnen met Jainy met wie ze heimelijk een relatie aan het opbouwen is. René, die voor zijn gevoel voortdurend door Chantal wordt vernederd, wil hun huwelijk hoe dan ook in stand houden, al is het maar voor hun dochtertje.
23:35Danny zoekt problemen
Documentairereeks. "Utrecht, Overvecht - Noodopvang? De fik d'r in." In de Utrechtse wijk Overvecht wordt een leegstaand kantoorpand verbouwd tot noodopvang voor het COA. De gemeente Utrecht heeft dit in januari besloten. Veel van de buurtbewoners zijn fel tegen en hebben hevig geprotesteerd. Danny Ghosen was er in januari bij en maakt nu, kort voor de het AZC open gaat, de balans op met voor- en tegenstanders.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |