Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Zondag 11 okt 2015 op Nederland3
Naar de TV-gids
De programma's van Zondag 11 okt 2015
op Nederland3

Eergisteren
06/10/2015
Gisteren
07/10/2015
Vandaag
08/10/2015
Morgen
09/10/2015
Overmorgen
10/10/2015
Zondag
11/10/2015
Maandag
12/10/2015
Begin Programma
00:25NOS Studio Sport
Actuele sportrubriek.
01:25NOS Studio Sport
Actuele sportrubriek.
02:05NOS Studio Sport
Actuele sportrubriek.
03:02Tekst-TV
Informatie van teletekst.
06:30Kabouter Plop
Kabouterverhalen voor de allerkleinsten. "Zaklopen." Om te weten wie de beste zakloper is, organiseren Klus, Plop en Kwebbel een wedstrijd. Kwebbel heeft overal in het bos pijltjes geplaatst. Klus en Plop vertrekken. Dan komt Lui binnen, hij heeft alle pijltjes bij zich. Kunnen Plop en Klus nu nog wel de weg naar de paddenstoel terugvinden?
06:35Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van de circusclown Bumba en zijn vriendjes. Bumba is een ietwat ondeugende, maar altijd vrolijke clown, die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel Kiwi, de berin Nanadu, de olifant Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen.
06:45Bibbeltje Big
Animatiereeks over een biggetje dat op geheel eigen wijze de wereld ontdekt. "Schaduwen."
06:55Doc McStuffins
Amerikaanse animatiereeks over het meisje Doc, de speelgoeddokter. "Stoffige beer."
07:06Minnie's strikkenwinkel
Animatiereeks over de avonturen van Minnie Mouse en Katrien Duck.
07:10Olivia
Animatiereeks over het varkentje Olivia. "Olivia eiland."
07:20Q Pootle 5
Animatiereeks. "Maurice." Q Pootle 5 beleeft samen met zijn vriendjes spannende avonturen op de planeet Okidoki.
07:30KRO Kindertijd
Kinderblok.
07:31Benjamin, doe jij de afwas even?
Kinderprogramma.
07:33Martin de bezige bij
Kinderprogramma.
07:45Muziek
Concertregistratie.
07:49Picknick met taart
3D-animatiereeks naar het boek van Thé Tjong-Khing.
07:55Super Abby
Animatiereeks. "Meneer Punthoofds hamerpret." Abby is een dromerig meisje dat zichzelf ziet als superheld. Ze probeert haar familie te beschermen tegen onheil, maar dit werkt vaak averechts.
08:00Shaun het schaap
Britse animatiereeks. "In het verkeerde keelgat." Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde en menselijk gedrag vertoont. Shaun bezit de intelligentie, creativiteit en het gedrag van een mens. Elke aflevering neemt Shaun de kudde weer mee op avontuur. De schaapherdershond Bitzer probeert de kudde tevergeefs in bedwang te houden. In het weiland staan onder andere de ondeugende varkens, Timmy het lammetje en Shirley het enorme schaap dat overal en altijd eet.
08:10Jungle Book
Avontuurlijke 3D-animatiereeks. "Honingbeloning."
08:25Studio Snugger
Showprogramma voor jonge kinderen.
08:40ZappSport
Sportprogramma voor kinderen. Alle takken van sport komen aan bod. Zo krijgen kinderen met een sportprobleem hulp van een beroemde topsporter in de 'Hellup', worden de coolste trucs uitgelegd in 'The Move' en zijn er regelmatig specials te zien over grote sporttoernooien. In het wekelijkse onderdeel 'The Battle' strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover de bloedfanatieke 'teamcaptain' Naomi van As.
09:00Poesjes
Komische kinderreeks. Vier jonge poesjes wonen met hun ouders op een boerderij. De poesjes gaan op avontuur op de boerderij en doen dingen die ze eigenlijk niet mogen.
09:10Beestieboys
Jeugdserie over de bijzondere band tussen mens en dier. Norma's dierenopvang is in nood na een verwoestende brand. Verder vertelt Jantien over haar passie voor koerijden en wordt een poes van haar blaasstenen verlost.
09:35Weekend met Willie
Jeugdreeks.
09:45Mijn vader
Documentairereeks.
10:00Weekoverzicht SpangaS
Jeugdreeks die draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College.
10:50Zappmissie: Het geheim van Eyck
Jeugdreeks.
11:05De vloer op jr.
Improvisatieprogramma voor kinderen. "Ik ga naar Zuid-Afrika, Ben je figurant of crimineel? De Wonderman." Onvoorbereid krijgen acteurs een opdracht, samen improviseren ze een verhaal. Alleen deze keer spelen de acteurs uit de vaste kern van 'De vloer op' met verrassend getalenteerde kinderen.
11:25De mooiste sprookjes
Sprookjesreeks. "De mooiste sprookjes: Sneeuwwitje." Verfilming van het bekende sprookje over Sneeuwwitje, die bij de dwergen in het bos gaat wonnen om aan haar boze stiefmoeder te ontkomen.
12:30Snuf, de hond
Jeugdreeks. "Snuf en de jacht op Vliegende Volckert." Tom en Mirjam willen kapitein Brandenburg redden en gaan naar hem op zoek. Als ze op het eiland in de rivier zijn aangekomen, wordt hun boot lek gestoken en kunnen ze onmogelijk terug naar huis.
12:55Snuf, de hond
Jeugdreeks. "Snuf en de jacht op Vliegende Volckert." Tom en Mirjam willen kapitein Brandenburg redden en gaan naar hem op zoek. Als ze op het eiland in de rivier zijn aangekomen, wordt hun boot lek gestoken en kunnen ze onmogelijk terug naar huis.
13:20Snuf, de hond
Jeugdreeks. "Snuf en de jacht op Vliegende Volckert." Tom en Mirjam willen kapitein Brandenburg redden en gaan naar hem op zoek. Als ze op het eiland in de rivier zijn aangekomen, wordt hun boot lek gestoken en kunnen ze onmogelijk terug naar huis.
13:45Snuf, de hond
Jeugdreeks. "Snuf en de jacht op Vliegende Volckert." Tom en Mirjam willen kapitein Brandenburg redden en gaan naar hem op zoek. Als ze op het eiland in de rivier zijn aangekomen, wordt hun boot lek gestoken en kunnen ze onmogelijk terug naar huis.
14:10Peperbollen
Jeugdreeks.
14:35Verborgen verhalen
Jeugdreeks, gebaseerd op waargebeurde verhalen van kinderen. "Jacky." Jacky vindt zichzelf een nerd. Als ze opeens haar eerste zoen krijgt van de leukste jongen van de klas is ze dan ook behoorlijk in de war. Kan het echt dat hij haar leuk vindt?
15:00Willem Wever
Verrassend vraag- en antwoordmagazine met Ewout Genemans. Verrassend vraag- en antwoordmagazine.
15:30Z@ppbios: Sproet in gevaar
Familiefilm. Na tien jaar van relatieve rust besluit meneer Taschenbier opnieuw de hulp van Sproet in te roepen. Dat lijkt hem de enige oplossing om zijn zoon uit de knoei te krijgen. De jongen wordt gepest op school, heeft geen vrienden en een verschrikkelijke leraar.
17:05Z@ppSport compilatie
Hoogtepunten uit dit sportmagazine.
17:30Puberruil Zapp
Pubers ruilen vijf dagen van leven en worden in een andere leefomgeving geplaatst. "Martijn vs Rens." Martijn komt uit Huissen en is een stoere jongen die bij de zeekadetten zit en aan American football doet. Hij ruilt met astronaut in spe Rens uit Apeldoorn die autisme heeft.
18:00Snuf, de hond
Jeugdreeks. "Snuf de hond en het Spookslot: Een gevaarlijk spoor." Tom weet zeker dat hij iemand in het 'spookslot' zag, maar niemand lijkt hem te geloven. Neef Jaap heeft alleen maar oog voor Mirjam en jaloezie drijft een wig tussen de twee jongens.
18:30Zapp Weekjournaal
Actualiteitenmagazine voor kinderen.
19:05Taarten van Abel
Jeugdprogramma met feestelijk gebak en opmerkelijke verhalen. "Luka." Elke aflevering ontvangt bakker Abel een kind dat omwille van een bijzondere reden en voor een speciaal persoon een taart wil ontwerpen. Abel helpt de kinderen niet alleen met het bereiden van het unieke gebak, maar hij luistert ook naar hun speciale, soms humoristische en altijd ontroerende verhalen. Aan het einde van iedere uitzending levert het kind de taart af aan de persoon voor wie de taart bestemd was.
19:32Socutera
Voorlichting. "Liliane Fonds."
19:35De Wereld Draait Door
Talkshow. "Compilatie." Liveprogramma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.
19:503 op reis
Toeristisch programma over inspirerende, avontuurlijke en verrassende reisbestemmingen. Evi vervolgt haar reis door Noorwegen. Met een strakblauwe lucht vaart ze door de fjorden van Flam om vervolgens richting Bergen en Stavanger te reizen. Hier wil ze de 700 meter hoge preekstoel zien, een rotsplateau met spectaculair uitzicht. Als het weer het toelaat natuurlijk. Dennis begint aan een roadtrip door Canada, met Quebec als beginpunt. Dit was dé plek waar het zaadje gepland werd voor ontdekkingsreiziger James Cook om de wereld over te varen en onbekende delen van de wereld te ontdekken.
20:25Penoza
Dramareeks. "Gevaarlijke ontmoeting." Carmen besluit met de Mexicanen een deal op te zetten om Justine de Heer buitenspel te zetten. Natalie werkt met tegenzin mee met haar moeder, maar zij heeft ook een eigen geheim
21:20Jeuk
Schaamteloze en schaamtevolle comedy. "Stoute Stefan en de oesters van Terschelling." Thomas, Jelka, Peter en Rosa willen een huisje kopen op Terschelling, maar een fout oestertje gooit roet in het eten.
21:55Zondag met Lubach
Satirisch programma. Zeven dagen nieuws in dertig minuten, satirisch geremixt door Arjen Lubach.
22:30Murth Mossel
Theatervoorstelling van Murth Mossel. "Murth Mossel: Louter Liefde."
23:30Vrijen in vrijheid
Documentaire. Margriet van der Linden, Bas Kosters, Berget Lewis, Erik Arbores en Jennifer Hopelezz begeleidden tijdens de Gay Pride mensen uit landen waar de liefde grenzen kent.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |