Tv gids - Nederland3 Dinsdag

Eergisteren
2017-06-22
Gisteren
2017-06-23
Vandaag
2017-06-24
Morgen
2017-06-25
Overmorgen
2017-06-26
Dinsdag
2017-06-27
Woensdag
2017-06-28
06:30
Pingu

Animatiereeks met kleifiguren over Pingu en zijn familie. "Pingu speelt visvolley."
06:35
Nellie & Cezar

Kleuteranimatiereeks. "De verrassingspicknick/Knorpot." Kikker Cezar en muis Nellie proberen de problemen die ze elke dag tegenkomen op te lossen met een leuk spelletje.
06:40
Het Furchester hotel

Poppenreeks over de familie Furchester, die op geheel eigen wijze een hotel runt. "De verloren jas." Phoebe en Elmo moeten een jasje helpen om haar eigenaar te vinden.
06:55
TwiniPop

Animatiereeks van Studio 100 voor de allerkleinsten. "De ballonnen."
07:00
Sesamstraat

Kinderprogramma. "Spiegel." Ieniemienie vertelt een verhaal over het muizenmeisje dat een prinsesje wil worden.
07:15
Noddy, de detective

Animatiereeks. "Noddy en de zaak van het gebroken kristallen geheugenspel." Als de Durfdal Durfallen Race bijna van start gaat, blijkt dat een belangrijk onderdeel gebroken is. Noddy opent daarom De Zaak van het Gebroken Kristallen Geheugenspel.
07:25
Nelli en Nora

Animatiereeks. "Weggewaaid." Het waait erg hard, de kleren waaien van de waslijn en als het ook nog begint te regenen wordt het zelfs lastig om een paraplu vast te houden.
07:35
Bob de Bouwer

Animatiereeks over Bob de Bouwer, een bouwvakker die alles kan maken. "Milkshake mengelmoes." Wanneer chef Appel voor zijn nieuwe milkshakebar spannende creaties mixt, wil Scoop dat ook graag. Hij maakt creatief cement, maar dit loopt mis. Het droogt niet.
07:45
Pim & Pom

Animatiereeks. "Sprookje." Een sprookje naspelen als toneelstukje is leuk, maar je eigen sprookje verzinnen is misschien nog veel leuker.
07:50
Buurman en buurman

Animatiereeks over twee buurmannen die allerlei klusjes doen die altijd de mist ingaan. "Windsurfen." Poppen-animatie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op de een of andere manier altijd de mist in.
08:00
Shaun het schaap

Britse animatiereeks. "Scheef schilderijtje." Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde en menselijk gedrag vertoont. Shaun bezit de intelligentie, creativiteit en het gedrag van een mens. Elke aflevering neemt Shaun de kudde weer mee op avontuur. De schaapherdershond Bitzer probeert de kudde tevergeefs in bedwang te houden. In het weiland staan onder andere de ondeugende varkens, Timmy het lammetje en Shirley het enorme schaap dat overal en altijd eet.
08:05
De Smurfen

Tekenfilmreeks van Hanna & Barbera. "De Gargamelpop." Ontdek de wereld van de Smurfen en beleef samen met hen de grootste avonturen.
08:20
Igam Ogam

Animatiereeks. "Ik kom al!." Ook al zegt Igam Ogam steeds dat ze eraan komt, ze blijft gewoon weg. Al haar vrienden zoeken haar. Igam heeft het druk, want ze bedenkt een nieuw fruitsapje.
08:30
Zoostraat 64

Animatiereeks over de 7-jarige Loesje, die naast de dierentuin woont. "Het verhaal van de baby bizon."
08:45
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd.
08:50
Babar en de belevenissen van Badou

Animatiereeks. "De verborgen binnenplaats." Koning Babar vindt dat de kinderen hun eigen plek nodig hebben om te spelen. Dus besluit hij Badou te vertellen over een geheime doorgang in het Paleis, die leidt naar een Verborgen Binnenplaats.
09:00
Mike de ridder

Canadees-Britse animatiereeks. "Mike de ridder en de superslingerblijde." Mike heeft een slingerblijde, maar die van Trollie is beter. Daarom gaat Mike een superslingerblijde bouwen. Zal deze beter zijn dan die van zijn vriendje?
09:15
Kindertijd

Kinderblok.
09:16
Ria helpt in de keuken

Kinderprogramma.
09:18
Martin hartenboer

Kinderprogramma.
09:30
De otter

Kinderprogramma.
09:33
Het Hollandse been

Kinderprogramma.
09:40
Wickie de Viking

Animatiereeks over het verlegen Vikingjongetje Wickie. "In ondiep water." In het gouden kasteel ligt een grote schat. De Vikings willen deze schat veroveren. Om het kasteel te kunnen betreden, moet men eerst langs een gigantische reus passeren. De dappere Vikings geraken binnen, maar ze zijn niet de enigen!
09:50
Barbapapa

Animatiereeks.
10:00
Teletubbies

Britse peuter- en kleuterreeks. "De gieter." Po laat dingen groeien door ze water te geven met een tovergieter. Als de tovergieter weer verdwijnt, krijgen de dingen weer hun normale grootte: dit wordt door de Teletubbies gevierd met een dansje in de regenplassen. In het verhaaltje geeft Charlie de tomatenplantjes water in de moestuin.
10:10
Woezel en Pip

Animatiereeks over de allerliefste hondjes en hun vriendjes uit de Tovertuin. "Later als ik groot ben."
10:15
Het zandkasteel

Animatiereeks over de bewoners van een zandkasteel die spelen en zingen. "Ik ben machinist." Sassa heeft een trein gemaakt en verkoopt kaartjes. Toto en Koning Koos maken een ritje met de trein. Toto wil de machinist zijn, maar dat is Sassa al.
10:30
Bruine beer in het blauwe huis

Amerikaanse poppenreeks over een beer die met een aantal vrienden in een blauw huis woont. "Oeps, mijn fout."
11:00
Sesamstraat 10 voor...

Kinderprogramma. "Bert & Ernie." Bert & Ernie.
11:10
Timmy tijd

Spin-off van de animatiereeks 'Shaun the Sheep', over het schaapje Timmy. "Timmy gaat op de foto."
11:20
Bumba

Vlaamse animatiereeks over de avonturen van de circusclown Bumba en zijn vriendjes. Bumba is een ietwat ondeugende, maar altijd vrolijke clown, die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel Kiwi, de berin Nanadu, de olifant Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen.
11:25
Nijntjes avonturen, groot en klein

Animatiereeks. "Nijntje helpt."
11:30
Pingu

Animatiereeks met kleifiguren over Pingu en zijn familie. "Pingu and the doorbell."
11:35
Bing

Britse animatiereeks voor peuters over de avonturen van het konijntje Bing. "Muurschildering." Bing en Sula maken een grote muurschildering in Amma's crèche. Maar Bing schildert zijn regenboog zó enthousiast op de muur dat zijn verf over Sula's boom heen duppelt. Sula is boos en Bing voelt zich schuldig, totdat Flop en Amma hen helpen zien dat de muurschildering niet is verpest, maar is veranderd. En hoe beter ze kijken, hoe meer het opvalt dat ze een prachtige regenboogboom hebben geschilderd.
11:45
Pieter Konijn

Animatiereeks over de avonturen van Pieter Konijn. "Het verhaal van de eerste wilde hyacint." Het is lente en Pieter zoekt de allereerste hyacint om aan zijn moeder te geven. Helaas vindt hij die op een nogal gevaarlijke plek: voor de deur van Heer Vos!
11:55
Bibbeltje Big

Animatiereeks over een biggetje dat op geheel eigen wijze de wereld ontdekt. "Schaduwen."
12:05
Maya de bij

Animatiereeks over het nieuwsgierige bijtje Maya en haar kompanen. "Bijendag." Juf Cassandra vertelt over de dag dat Maya en Willy uit hun ei kwamen. Maya bedenkt de bijendag: de verjaardag van de bijen. Ze wil een feestje vieren met haar vrienden, maar dan gaat het regenen. Ze verhuizen het feestje naar de korf, maar daar is niet iedereen blij mee.
12:25
Heidi

Kinderreeks over het Zwitserse weesmeisje Heidi, die bij haar opa in de bergen opgroeit. "Ruzie om een brood." Heidi en haar opa gaan naar het dorp om inkopen te doen voor de winter. Heidi wil een brood meenemen voor grootmoeder en wil het betalen met een fossiel. Wanneer dat niet lukt, biedt Theresa aan het fossiel te ruilen voor een brood. Ze geeft Heidi een brood uit de gemeenschappelijke oven. Voor ze goed en wel beseft wat er gebeurt, wordt Heidi van diefstal beschuldigd.
12:45
Bollie & Billie

Animatiereeks. "Bill de baas." Pap en mam geven Billie de leiding als ze van huis gaan. Billie moet er als baas van het huis op toezien dat Bollie zijn kamer opruimt en zijn huiswerk leert.
12:55
Masha's sprookjes

Animatiereeks. "Wat de snoek zegt." Masha vertelt het verhaal van de snoek.
13:00
Kiwi & Strit

Animatiereeks. "The photobook."
13:15
Kindertijd

Kinderblok.
13:16
Marius gaat naar de bibliotheek

Kinderprogramma.
13:18
Kikker speelt verstoppertje

Kinderprogramma.
13:25
Skaten

Kinderprogramma.
13:30
De post

Kinderprogramma.
13:33
Nieuw kapsel

Kinderprogramma.
13:40
Casper & Lisa

Britse animatiereeks over twee jonge hondjes die in Parijs wonen. "De vlieger." Charles heeft een vlieger gemaakt waarmee hij mee wil doen aan de vliegerwedstrijd. Gaspard wil ook met de vlieger spelen, maar dat mag niet van Charles. Daarom maken Lisa en Gaspard zelf een vlieger.
13:50
Sesamstraat

Kinderprogramma. "Lichaam." Pino is aan het schilderen. Hij maakt een zelfportret.
14:05
Sesamstraat 10 voor...

Kinderprogramma. "Bert & Ernie." Bert & Ernie.
14:15
Joe & Jack

Animatiereeks over de 4-jarige Joe en zijn kat Jack. "Struinen door de jungle."
14:25
Angelina Ballerina

Animatiereeks over een kleine muis die graag prima ballerina wil worden. "Angelina en de beschadigde fiddle." Angelina en Polly beschadigen de fiddle van Papa Muizeling. Ze willen het eerst verborgen houden, maar vertellen uiteindelijk de waarheid.
14:40
Q Pootle 5

Britse animatiereeks. "Rots en rol." Oepsie komt vast te zitten in de modder met haar ruimteschip. Pootle gaat hulp halen, maar wordt opgehouden omdat een gigantisch rotsblok Groebies huis dreigt te verpletteren.
14:50
Peter Pan

Animatiereeks. "Meiden aan de macht!."
15:15
Jungle Book

Animatiereeks. "Apenstreken."
15:25
Peperbollen

Detectivereeks over vijf avontuurlijke speurneuzen die samen een detectiveclub vormen. "Cyberpesten." Henri helpt een meisje ontsnappen als ze iets steelt in een winkel. Dan blijkt dat ze een vluchteling is uit Soedan en dat haar moeder en een aantal andere asielzoekers worden uitgebuit in de illegale sigarettenhandel.
16:00
De dodelijkste 60

Reizend langs zes continenten gaat Steve Backshall op zoek naar de 60 dodelijkste dieren. "Costa Rica - deel 2." Steve keert terug naar de Costa Ricaanse jungle voor een ontmoeting met enkele van zijn favoriete dodelijkste roofdieren: slangen! Staan op het programma: de boa constrictor, de groefkopadder en de bosmeesterslang. Dieper in het woud komt hij ook nog op het spoor van een zeer giftige kikker en een vampiervleermuis.
16:25
Beste Vrienden Quiz

Quiz.
16:45
Brugklas

Nederlandse jeugdreeks. "Een nieuwe conciërge." Ramzi maakt een slechte beurt bij de nieuwe conciërge. Maar als hij het goed probeert te maken pakt dat helemaal verkeerd uit.
17:10
Checkpoint

Jongerenprogramma.
17:35
Puberruil Zapp

Pubers ruilen vijf dagen van leven en worden in een andere leefomgeving geplaatst. "Swaen vs Maudé." De creatieve Swaen woont met haar grote gezin en vijf katten in een kleurrijk huis in Oss. Ze ruilt met de ultra-sportieve Maudé uit Wierden die elke dag sport en de ene na de andere prijs wint.
18:00
Beste Vrienden Quiz

Quiz.
18:23
Het Klokhuis

Jongerenprogramma. "ZOEK HET UIT! Enzymen." Enzymen knippen in ons lichaam voedsel in hapklare brokken voor de darmen. Maurice onderzoekt in een enzymenlaboratorium of enzymen ook dit knipwerk buiten het lichaam kunnen doen.
18:45
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd.
19:00
Brugklas

Nederlandse jeugdreeks. "Liegbeest." Wat begint als een leugen om bestwil, loopt helermaal uit de hand. Kim komt in grote problemen.
19:25
Checkpoint

Avontuurlijk testprogramma voor kinderen.
19:40
Chef in je oor

Kookshow. "Filemon Wesselink vs Anne-Marie Jung." Topchefs gaan de strijd met elkaar aan. Eén nadeel voor de chefs: ze mogen zelf geen voet in de keuken zetten. De topchefs vormen een team met een bekende Nederlander die het gerecht bereidt.
20:25
Echt niet OK

Satirisch realityprogramma. "Het lichaam." Katja Schuurman, Jan Kooijman en Stijn van Vliet behandelen situaties uit het dagelijkse leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. In deze aflevering staat het lichaam centraal.
20:55
Radio GaGa

Eva Koreman en Chris Zegers maken enkele dagen bijzondere lokale radio. "Oude Rooms Katholieke Ziekenhuis." Chris en Eva stallen hun mobiele radiostudio in de tuin van het Oude Rooms Katholieke Ziekenhuis. Het gebouw werd in de jaren 90 nog brutaal gekraakt, maar tegenwoordig zijn de scherpe randjes eraf. Zo hebben de heroïnespuiten plaatsgemaakt voor kinderwagens en joints. Het gigantische pand is een broedplaats voor creatievelingen en voor mensen die bewust anders leven dan de wereld buiten. Wonen in het pand is inmiddels legaal, maar het krakers-DNA is nog prominent aanwezig.
21:45
Downtown Dinner

Realityprogramma. In Apeldoorn koken Thomas en Martijn de sterren van de hemel terwijl Martijn zich waagt aan zijn beruchte tomatensoep. Maar opeens verschijnt zanger Tim Douwsma en hij prikt een vorkje mee. Bij Ivo en Djamilla loopt het in de keuken op rolletjes en ze bereiden een broodje hete kip. Maar is het voor sommige deelnemers niet iets te pikant? Alain Caron brengt een bezoek aan het restaurant. Wat vindt hij van de gerechten? In Beuningen gaan Guido en Kriz aan de slag voor hun concurrenten, maar wat gebeurt er als Xander de Buisonjé een bezoek brengt aan het restaurant?
22:30
3DOC: Fed Up

Documentaire. 30 jaar geleden stelde de Amerikaanse overheid een aantal dieetrichtlijnen op die tot een gezondere levensstijl moesten leiden. Ironisch genoeg blijkt nu dat jongeren van vandaag minder lang zullen leven dan hun ouders: een gevolg van de praktijken van de voedingsindustrie, die systematisch suiker aan het voedsel toevoegt om de vertering te vergemakkelijken. En het zijn niet alleen zwaarlijvige mensen die met medische problemen kampen, ook slanke personen hebben dezelfde voedingsgerelateerde klachten.
00:10
Radio GaGa

Eva Koreman en Chris Zegers maken enkele dagen bijzondere lokale radio. "Oude Rooms Katholieke Ziekenhuis." Chris en Eva stallen hun mobiele radiostudio in de tuin van het Oude Rooms Katholieke Ziekenhuis. Het gebouw werd in de jaren 90 nog brutaal gekraakt, maar tegenwoordig zijn de scherpe randjes eraf. Zo hebben de heroïnespuiten plaatsgemaakt voor kinderwagens en joints. Het gigantische pand is een broedplaats voor creatievelingen en voor mensen die bewust anders leven dan de wereld buiten. Wonen in het pand is inmiddels legaal, maar het krakers-DNA is nog prominent aanwezig.
01:00
Echt niet OK

Satirisch realityprogramma. "Het lichaam." Katja Schuurman, Jan Kooijman en Stijn van Vliet behandelen situaties uit het dagelijkse leven die iedereen herkent en die, als je niet oppast, heel ongemakkelijk kunnen worden. In deze aflevering staat het lichaam centraal.
01:29
Tekst-TV

Informatie van teletekst.