Tv gids - Nederland3 Woensdag

Eergisteren
2016-12-02
Gisteren
2016-12-03
Vandaag
2016-12-04
Morgen
2016-12-05
Overmorgen
2016-12-06
Woensdag
2016-12-07
Donderdag
2016-12-08
06:30
Pingu

Animatiereeks met kleifiguren over Pingu en zijn familie. "Pingu op schoolreis."
06:35
Timmy tijd

Spin-off van de animatiereeks 'Shaun the Sheep', over het schaapje Timmy. "Kleverige Timmy."
06:45
Bumba

Vlaamse animatiereeks over de avonturen van de circusclown Bumba.
06:50
Sesamstraat

Kinderprogramma. "Kleur." Pino zit te tekenen op zijn kamer. Hij maakt allerlei pannenkoeken.
07:05
TwiniPop

Animatiereeks van Studio 100 voor de allerkleinsten. "De kleine bal."
07:15
George & Paul

Animatiereeks.
07:20
Koekie kruimel films

Kinderprogramma. "Koekjes van de Caraïben." Koekiemonster speelt de hoofdrol in een aantal korte filmparodieën.
07:25
Woezel & Pip overal vriendjes

Kinderprogramma.
07:40
Zappelin Go

Kinderprogramma.
07:50
Olivia

Animatiereeks over het varkentje Olivia. "Olivia gaat naar de bibliotheek." Olivia en Ian gaan samen met vader naar de bibliotheek. Olivia raakt daar haar boek kwijt dat ze nog niet uit had en daarom wilde verlengen. Wanneer ze van de bibliothecaresse hoort dat d'r boek waarschijnlijk op 't karretje ligt met boeken die weer in de boekenkast worden gestopt, begint ze een zoektocht.
08:00
Q Pootle 5

Britse animatiereeks. "Assistent Bud D." Groobie gaat een dagje uit en laat Bud D op de zaak passen. Bud D heeft duidelijke instructies gekregen, dus dat moet goedkomen denkt Groobie. Bud D veroorzaakt korstsluiting in zijn systeem.
08:10
De Smurfen

Tekenfilmreeks van Hanna & Barbera. "De paarse Smurfen." Ontdek de wereld van de Smurfen en beleef samen met hen de grootste avonturen.
08:25
Super Abby

Animatiereeks. "Super Abby en de stokende schaduw: de film!." Abby en haar vrienden zijn zo teleurgesteld in De Stokende Schaduw-film, dat ze besluiten zelf een vervolg te maken met het perfecte einde. Alleen Ron wil niet meedoen. Maar hij krijgt onverwacht toch een rol in de film omdat Abby in hem de Stokende Schaduw ziet.
08:35
Shaun het schaap

Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde en menselijk gedrag vertoont. "Het winnende lot."
08:45
NOS-Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd.
08:50
Studio Snugger

Showprogramma waar in hoog tempo onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbij komen.
09:05
Igam Ogam

Animatiereeks. "Te laat!." Als Igam Ogam laat opstaat, blijkt Smilovod haar ontbijt al te hebben opgegeten. Met een rammelende maag gaat ze op zoek naar eten, maar ze krijgt niks meer te pakken. Ze is er overal te laat bij. Papasaurus wil wel Lavakoekjes bakken, maar dan moet Igam wel even geduld hebben.
09:15
Calimero

Animatiereeks over het kleine zwarte kippenkuiken met op zijn kop een halve eierdop. Papi en Papo beloven hun leven te beteren en daarom mogen ze bloemen planten in het park. Maar stiekem graven ze een tunnel om Pepe te bevrijden.
09:30
KRO Kindertijd

Kinderblok.
09:31
Gelukkige, gelukkige ik

Kinderprogramma.
09:42
Bas

Kinderprogramma.
09:45
Nijntje en de onweersbui

Animatiereeks.
09:52
Ria helpt in de keuken

Kinderprogramma.
10:00
Teletubbies

Britse peuter- en kleuterreeks. "Rollen." Laa-Laa en Po hebben veel plezier als zij eerst een bal van de heuvel af rollen en daarna elkaar. De Teletubbies kijken naar een filmpje waarin kinderen langzaam van een heuvel af rollen.
10:10
Zappelin Go

Kinderprogramma.
10:15
Bing

Britse animatiereeks voor peuters over de avonturen van het konijntje Bing. Sula en Amma zijn naar het huis van Bing gekomen om te lunchen, maar er zijn geen wortels dus Flop gaat snel even naar de winkel om er een paar te halen. Bing blijft thuis, maar het duurt niet lang vooordat hij Flop gaat missen. Flop missen... 't is een Bing-ding.
10:25
Mijn vriendjes Teigetje en Poeh

Animatiereeks. "Poehs blues."
10:35
Minnie's strikkenwinkel

Animatiereeks over de avonturen van Minnie Mouse en Katrien Duck. "Stuurloos." Minnie en Katrien zijn in Venetië. Ze maken een gondeltocht, maar waar is de gondelier? Als dat maar goed gaat!
10:40
Harry en Toto

Animatiereeks over Harry de haas en Toto de schildpad, die elkaars beste vriend zijn. "Binnen en buiten." Het is een prachtige dag en Harry vraagt of Toto mee naar buiten gaat om te picknicken. Toto blijft liever binnen, maar Harry heeft broodjes met sla erop. Dan komt Toto wel mee naar buiten.
10:55
Sesamstraat 10 voor...

Kinderprogramma. "Elmo." Elmo.
11:05
Timmy tijd

Spin-off van de animatiereeks 'Shaun the Sheep', over het schaapje Timmy. "Timmy's stuiterende vriendje."
11:15
De avonturen van Bert en Ernie

Animatiereeks waarin de vrienden Bert en Ernie allerlei avonturen beleven. "Verdwaalde olifant."
11:20
Pim & Pom

Animatiereeks. "De allester." Pim en Pom zijn doodsbang voor de stofzuiger en noemen hem de alleseter. Wanneer de stofzuiger is afgezet, gaat Pim op onderzoek uit. Is die alleseter wel zo eng?
11:25
Bibbeltje Big

Animatiereeks over een biggetje dat op geheel eigen wijze de wereld ontdekt. "Bellen." Jake en Bibbeltje gaan bellenblazen.
11:40
Mickey Mouse Clubhouse

Animatiereeks. "Goofy's goofbot." Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Daisy Duck, Goofy en Pluto zijn de sterren in deze serie. Er wordt interactie gevoerd met de kijkers om probleemoplossend denken te stimuleren.
12:00
Joe & Jack

Animatiereeks over de 4-jarige Joe en zijn kat Jack. "Baddertijd." Joe moet in bad, maar Jack ziet dat niet zitten. Ze verstoppen zich, maar lijken hierdoor steeds viezer te worden. Jack ontkomt nu ook niet meer aan een bad.
12:15
Maya de Bij

Animatiereeks over het nieuwsgierige bijtje Maya en haar kompanen. "Het geheugenverlies van Willy." Willy raakt door een klap op zijn hoofd zijn geheugen kwijt. Als hij een troep mieren tegenkomt, wordt hij ingelijfd in het mierenleger. Maya probeert hem ervan te overtuigen dat hij een bij is.
12:25
K3 Dansstudio

Show. Hanne, Klaasje en Marthe geven K-3 dansles!
12:40
Apennoten

Kinderprogramma.
12:50
Babar en de belevenissen van Badou

Animatiereeks. "Het bange dappere stekelvarken." Nadat Koningin Celeste de kinderen een eng verhaal heeft verteld over de Sluiper doet Munroe alsof hij als enige niet bang is, maar eigenlijk is hij extreem bang en kan hij niet meer slapen. Om zichzelf en de anderen te overtuigen dat hij niet bang is, probeert hij iets dappers te doen, maar doet dat steeds op het verkeerde moment.
13:05
Tip de muis

3D-animatiereeks over de avonturen van Tip de muis. "Een gast in mijn huis." Tip krijgt bezoek van Billy. Mama complimenteert Billy constant. Tip wordt jaloers en loopt weg. Mama vindt hem en legt hem uit dat hij en Tippy voor altijd haar favorieten zijn.
13:10
Buurman en buurman

Animatiereeks over twee buurmannen die allerlei klusjes doen die altijd de mist ingaan. "Barbecueën." Poppen-animatie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op de een of andere manier altijd de mist in.
13:20
Jungle Book

Avontuurlijke 3D-animatiereeks. "Een hoger doel."
13:35
Studio Snugger

Showprogramma waar in hoog tempo onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbij komen.
13:45
Z@ppSport compilatie

Hoogtepunten uit dit sportmagazine.
14:05
BZT Muziek Show

Muziekwedstrijd.
15:00
Alleen op de wereld

Bewerking van deze jeugdreeks. "Een gewone jongen." Remi is een vondeling, maar verder is hij een gewone jongen met een gewone moeder in een gewoon huis. Op zijn elfde verjaardag komt zijn pleegvader Jerome eindelijk thuis. Remi is blij om hem te zien, maar is Jerome wel zo blij met Remi? Hij neemt Remi mee voor een ritje in zijn grote vrachtwagen.
15:28
Z@ppbios: Standing Ovation

Jeugdfilm. Vijf schoolvriendinnen vormen samen de zanggroep 'The 5 Ovations' om mee te kunnen doen aan een wedstrijd voor muziekvideo's. De hoofdprijs is maar liefst één miljoen dollar! Ze hebben weinig geld om alles goed in te studeren, maar met fantasie, doorzettingsvermogen en passie lukt het hen om spectaculaire liedjes en dansnummers te maken. Natuurlijk zijn de meiden niet de enigen die het geld willen winnen. Ze moeten het opnemen tegen hun aardsrivalen 'The Wiggies', vijf rijke, getalenteerde en gewetenloze zussen, die ook nog eens beroep doen op de hulp van hun ouders.
17:10
New Musical Star

Zoektocht naar het grootste musicaltalent van Nederland tussen 12 en 16 jaar.
17:35
Voetbalmeisjes

Jeugdreeks. "Sou." De meiden zijn samen met de B1 jongens op hemelvaartkamp. Beste vriendinnen Djamila en Sou zijn zoals altijd onafscheidelijk. Een onschuldig bedoelde zoen brengt Sou's hoofd op hol. Misschien zijn ze wel meer dan vriendinnen? Als Djamila aandacht krijgt van de knappe jongen Jermaine is Sou teleurgesteld en jaloers.
18:00
Alleen op de wereld

Bewerking van deze jeugdreeks. Remi wacht op het pompstation tot zijn moeder hem komt ophalen. Intussen verdient hij geld om de benzine te betalen. 's Avonds als het donker is, stopt er een oldtimerbusje met twee honden, een varken en de oude man Vitalis.
18:23
Het Klokhuis

Jongerenmagazine. "Italiaans eten." Nienke duikt tussen de spaghettislierten en penne. Ze leert welke soorten pasta er allemaal zijn en hoe je ze goed kunt bereiden. Tijdens een romantisch diner komt ze erachter hoe je pasta moet eten. Wesley en Rodney willen werken in een Italiaans restaurant.
18:45
NOS-Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd.
18:55
SpangaS

Nederlandse tienerreeks over de leerlingen van het Spangalis College. Lef wil de schuld op zich nemen, maar dat wil Jip niet. Eman vraagt Caro mee uit, maar Caro vindt iemand anders eigenlijk veel leuker. Shirley huilt uit bij haar moeder.
19:25
Brugklas

Scripted realityreeks waarin een vaste groep brugklassers wordt gevolgd. "Stiekeme foto's/Vooroordelen." Nadia vindt op school de telefoon van leraar Steur. - Nathalie nodigt iedereen uit voor haar verjaardag, behalve een nieuwe jongen en de Marokkaanse Dahbia.
19:50
3 Op Reis

Toeristisch magazine. "Geraldine Zweden, Dennis Brazilië." Geraldine is een weekend in Zweden en ontdekt het Venetië van het noorden: Stockholm. De ideale combinatie tussen hippe wijken, designwinkels en prachtige natuur. Dennis is in Brazilië in een van de mooist gelegen steden ter wereld: Rio de Janeiro. Hij bezoekt de beroemde stranden, trekt de heuvels in en eindigt zijn reis bij het wereldberoemde Christusbeeld.
20:25
Nick & Simon, The Dream

Muzikale reeks waarin Nick en Simon op roadtrip trekken door Zweden. "Zweden." Kees gaat voor de verandering eens een studio in, om de audioguide voor het ABBA-museum op te nemen. Natuurlijk heeft hij ervoor gezorgd dat Nick en Simon zich in de tussentijd niet hoeven te vervelen: hij stuurt ze op pad om een wereldberoemde artiest te ontmoeten. De vraag is alleen of hij komt opdagen...
21:20
Ali B op volle toeren

Ali B laat de jeugd van nu kennismaken met de grootste Nederlandstalige hits ooit. "Mathilde Santing - JeBroer." Ali laat rapper Jebroer kennismaken met de muziek van Mathilde Santing, maar deze muziek doet geen belletje rinkelen bij de rapper. De kennismaking gaat verder dan alleen elkaars muziek. Mathilde en Jebroer delen voor even elkaars leven, en de diepgang die beiden ervaren nemen zij mee in het componeren van hun nummers.
22:00
Doden liegen niet

Documentaire. Forensisch patholoog Frank van der Goot neemt je mee in zijn dagelijks leven met de dood. Gedreven door nieuwsgierigheid en passie voor zijn vak is hij op zoek naar de ware toedracht van de dood.
22:45
Toren C

Satirisch programma. Margôt Ros en Maike Meijer voeren uiteenlopende markante types op, die door hun werk tot elkaar veroordeeld zijn. Op elke werkvloer leidt dat nogal eens tot spanningen of pijnlijke situaties.
23:10
Jeuk

Comedyshow. "Heroïne is je beste vriend." Thomas hoeft Wart liever niet mee naar een mannenavond. Kees weet wel hoe hij die avond onvergetelijk moet maken.
23:45
De Wereld Draait Door

Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk.
00:40
Nick & Simon, The Dream

Muzikale reeks waarin Nick en Simon op roadtrip trekken door Zweden. "Zweden." Kees gaat voor de verandering eens een studio in, om de audioguide voor het ABBA-museum op te nemen. Natuurlijk heeft hij ervoor gezorgd dat Nick en Simon zich in de tussentijd niet hoeven te vervelen: hij stuurt ze op pad om een wereldberoemde artiest te ontmoeten. De vraag is alleen of hij komt opdagen...
01:25
Ali B op volle toeren

Ali B laat de jeugd van nu kennismaken met de grootste Nederlandstalige hits ooit. "Mathilde Santing - JeBroer." Ali laat rapper Jebroer kennismaken met de muziek van Mathilde Santing, maar deze muziek doet geen belletje rinkelen bij de rapper. De kennismaking gaat verder dan alleen elkaars muziek. Mathilde en Jebroer delen voor even elkaars leven, en de diepgang die beiden ervaren nemen zij mee in het componeren van hun nummers.
02:00
De Wereld Draait Door

Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk.
02:50
De Wereld Draait Door

Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk.
03:43
Tekst-TV

Informatie van teletekst.