Tv gids - Nederland3 Donderdag

Eergisteren
2017-08-19
Gisteren
2017-08-20
Vandaag
2017-08-21
Morgen
2017-08-22
Overmorgen
2017-08-23
Donderdag
2017-08-24
Vrijdag
2017-08-25
06:30
Pingu

Animatieserie met kleifiguren over Pingu en zijn familie "Pingu en de nieuwe scooter."
06:35
Nellie & Cezar

Kleuteranimatieserie "Helemaal proper/Vuil of proper?." Kikker Cezar en muis Nellie proberen de problemen die ze elke dag tegenkomen op te lossen met een leuk spelletje.
06:40
Olly, het kleine witte busje

Animatieserie "Ivan en Mario, de musical." Ivan en Mario gaan een musical opvoeren, maar Ivan krijgt enorme plankenkoorts en durft niet meer. Olly neemt zijn plaats in. Ivan ziet ineens in hoe leuk het is en komt toch het podium op.
06:45
Sarah en Eend

Britse animatieserie "Houtje touwtje knoop." Sarah en eend zijn Dasdame aan het helpen met het vergaren van wol voor haar grote breiwerk. Dasdame vraagt Sarah op zoek te gaan naar haar houtje touwtje knoop.
06:55
Sesamstraat

Kinderprogramma "Zoeken." Tommie verstopt iets. Wij moeten het zoeken. Niet kijken he?
07:10
Zappelin Go

Kinderprogramma "Joe en het skateboard."
07:15
Bing

Britse animatieserie "Woef!." Bing wordt verliefd op een verdwaalde hond in het park en Bing wil haar houden. Als het baasje aan komt lopen, is Bing verdrietig, omdat hij nu afscheid moet nemen van zijn nieuwe vriendinnetje.
07:25
Rintje

Nederlandse animatieserie "Durven." Rintje en zijn vriend Tobias klimmen in een boom om indruk te maken op Henriette. Ze doen een weddenschap voor honderdduizend kluiven.
07:30
Shaun het schaap

Britse animatieserie "Shaun ziet spoken." Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde en menselijk gedrag vertoont. Hij bezit de intelligentie, creativiteit en het gedrag van een mens. Elke aflevering neemt Shaun de kudde weer mee op avontuur. De schaapherdershond Bitzer probeert de kudde tevergeefs in bedwang te houden. In het weiland staan onder andere de ondeugende varkens, Timmy het lammetje en Shirley het enorme schaap dat overal en altijd eet.
07:35
Kiwi & Strit

Deense animatieserie "Bicycle thief." Op een open plek in het bos wonen twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi en Strit. Ze zijn nieuwsgierig en willen alles uitproberen. Maar wat ze ook doen het loopt steevast verkeerd af en daar moeten ze zelf heel erg om lachen.
07:40
De wereld van Zappelin

Kinderprogramma.
07:55
K3 Dansstudio

Dansspecial met de meisjes van K3 "Play-O." Hanne, Klaasje en Marthe geven K3-dansles!
08:10
Barbapapa

Animatieserie
08:15
Pippi Langkous klassiek

Zweedse jeugdserie "Pippi wordt zeerover." Pippi, Annika en Tommy brengen een akelige nacht door op een verlaten eiland. Als er een piraat langs zeilt, bedenkt Pippi een list om hem zijn schip afhandig te maken. Zo slagen de kinderen erin om hun tocht verder te zetten.
08:45
Studio Snugger

Show
09:00
Zapp Skills

Kinderprogramma "Nep nieuws herkennen." Verslaggever Robbie Kammeijer laat zien hoe je nepnieuws herkent. Hoe skill is dat!?
09:20
Buurman en buurman

Tsjechische animatieserie "Aardbeien." Poppen-animatie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op de een of andere manier altijd de mist in.
09:25
Heidi

Japanse kinderserie "Gevangen in het landhuis." Heidi speelt met Peter in de sneeuw. Theresa, Karl en William komen hen achterna, en ze vluchten het oude landhuis in waar grootvader vroeger gewoond heeft.
09:50
Kindertijd

Kinderblok
09:51
We beloven dat we echt wel op je hond kunnen passen

Kinderprogramma.
10:02
Rubin en Lente gaan picknicken

Kinderprogramma.
10:04
Clothilda gaat trouwen

Kinderprogramma.
10:08
Naar de dokter

Kinderprogramma.
10:12
Pak de bal

Kinderprogramma.
10:15
Bollie & Billie

Animatieserie "Een prijs om van te smullen." Bill wil niet meedoen aan de wedstrijd voor de beste hond en doet alsof hij ziek is. Totdat hij hoort wat dit jaar de prijs is. Dan zet hij alles op alles om die prijs te bemachtigen.
10:30
Teletubbies

Britse peuter- en kleuterserie "Dingen." De Teletubbies ontdekken wat ze allemaal met hun lievelingsdingen kunnen doen. In het verhaaltje maakt een meisje een plakwerkje van verschillende dingen. In Teletubbieland duikt er een grote koker op. De Teletubbies gebruiken de koker als kijker en als luidspreker.
10:40
Nijntje en vriendjes

Animatieserie "Nijntje en Knorretje slapen in één tent."
10:45
Bruine beer in het blauwe huis

Amerikaanse poppenserie "Oh baby, baby."
11:10
Leuke verhaaltjes van Winnie de Poeh

Animatieserie "Kanga en Roe."
11:15
Sesamstraat 10 voor...

Kinderprogramma "Bert & Ernie." Bert & Ernie.
11:25
De speelgoeddokter

Amerikaanse animatieserie "Lawaaierige Lowie." Doc vindt haar oude speelgoedtelefoon, Lowie. Ze leert Lowie zachter te praten.
11:40
Noddy, de detective

Animatieserie "Noddy en de zaak van de verdwenen steen." Noddy en zijn vrienden bouwen een toren met steentjes. Als er plotseling één verdwijnt gaat Noddy op onderzoek uit. Wie heeft de steen weggehaald en waarom?
11:50
Bibbeltje Big

Britse animatieserie "Vliegtuig." Bibbeltje komt een pinguïn tegen die onderweg is naar een feestje. Bibbeltje besluit hem even naar de Noordpool te brengen met zijn vliegtuig.
12:00
Maya de bij

Belgische animatieserie "Moet er nog slijm zijn?." Willy ontvlucht de korf omdat hij daar te hard moet werken. Maya en hij vinden Slink de slak. Hij zit vast aan de grond door te weinig slijm. Slink moet water krijgen om slijm aan te kunnen maken.
12:15
Lassie Animated

Animatieserie "Lawine." Zoe en Erwin ontmoeten een jongen, Daan. Daan haalt hen over van een moeilijke helling te gaan skiën, ondanks het lawinegevaar buiten de piste. Gelukkig houdt Lassie een oogje in het zeil.
12:40
Mega Mindy

Belgische detectiveserie "De zeepkistenrace." Het dorp is in de ban van de naderende zeepkistenrace. Iedereen is druk in de weer om zijn zeepkist op tijd af te krijgen. Commissaris Migrain sluit zich op in de cellen van het politiekantoor om hoog geconcentreerd te kunnen blijven maar vooral om geen spionnen over de vloer te krijgen. Maar bij de commissaris lijkt het niet zo goed te lukken om een goede zeepkist te bouwen. Benieuwd of het hem nog lukt om te winnen?
13:10
Kindertijd

Kinderblok
13:11
Kou gevat

Kinderprogramma.
13:22
Tijs wordt een clown

Kinderprogramma.
13:25
Eten in het park

Kinderprogramma.
13:27
Flipperkast

Kinderprogramma.
13:35
Sesamstraat

Kinderprogramma "Dieren." Ieniemienie moet van Frank raden welk dier ze is. Hij heeft het plaatje op haar rug geplakt.
13:50
Mike de ridder

Canadees-Britse animatieserie "Mike de ridder en de missie van Fernando." De Vikingen komen er aan en Fernando probeert ze met zijn muziek te verdrijven uit Glendragon. Mike en zijn vriendjes helpen hem.
14:05
Wickie de Viking

Belgisch-Duits-Japanse animatieserie "De verloren schat." De Vikingen willen heel graag plunderen, maar van Ylva mogen ze pas weg als ze het veld hebben geploegd. Halvar verzint allemaal plannetjes om er onder uit te komen, maar het werkt allemaal niet. Vic vindt een aantal goudstukken in het veld en verzint zo een manier om het veld binnen no time geploegd te hebben.
14:20
Tracy Beaker

Britse jeugdserie "Familiestamboom."
14:35
Bommetje XXL

Spelprogramma "Rob & Emiel." Ron Boszhard wordt bijgestaan door goochelaars Rob en Emiel.
15:25
Bij Ron in het Kasteel

Z@ppspecial van het programma 'Bij Ron' "Groene thee of brandnetels?." Valerio Zeno is als regisseur in het kasteel om een thee-commercial op te nemen. In de commercial spelen Ralf Mackenbach en Birgit Kunstt de rol van theezakjes. De opnames worden gesaboteerd. Wie zit daar achter? Zou het te maken hebben met de brandnetel-boswandeling van boswachter Pierre Wind, waar ook Dave Dekker bij betrokken is?
15:50
Zapp Skills

Kinderprogramma "Nep nieuws herkennen." Verslaggever Robbie Kammeijer laat zien hoe je nepnieuws herkent. Hoe skill is dat!?
16:15
Dance Academy

Australische jeugdserie "De rode schoentjes." Christian viert zijn achttiende verjaardag.
16:40
Dance Academy

Australische dramaserie "Samen." Het laatste jaar is aangebroken voor de studenten aan de National Dance Academy in Sydney. Het wordt duidelijk dat ze niet alleen vrienden zijn, maar ook rivalen...
17:05
SpangaS Marathon

Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS Caro is verrast als ze haar blind date ontmoet en geniet van een leuk afspraakje met hem in het park. Jip draaft een beetje door en Fleur is het zat. Shirley ontdekt dat Lefs vriendin niet echt is. Shirley is boos op Lef, maar ontdooit als hij op originele wijze zijn excuses aanbiedt. Caro is enthousiast over haar date met Simon. Eman vraagt zich af of Wieteke niet gewoon verliefd is op Dylan. Er is goed nieuws voor Juliette. Wieteke komt logeren tot grote schrik van Dylan, want hij is bang dat ze verliefd is. Ramin wil dat Maud eerlijk is en waarom doet Jip een vogel na? Wieteke stelt Dylan gerust. Juliette vertelt de klas haar goede nieuws, maar Wieteke lijkt niet blij voor haar.
17:55
Zapp Skills

Kinderprogramma "Nep nieuws herkennen." Verslaggever Robbie Kammeijer laat zien hoe je nepnieuws herkent. Hoe skill is dat!?
18:20
Brugklas

Jeugdserie "Treiteren." Joy baalt ervan dat haar favoriete lerares thuis ziek zit en is vervangen door een lerares die ze niet uit kan staan. Maar ligt dat aan de invallerares of aan Joy?
18:40
Het Klokhuis

Jongerenprogramma "Banaan." Onze bananen komen uit bijna alle landen rond de evenaar. Of onze banaan nou uit India of Costa Rica komt; het is allemaal dezelfde soort. En die soort wordt bedreigd door schimmels. Dolores gaat op bezoek bij bananendeskundige Gert. Hij is met zijn collega's op zoek naar nieuwe bananensoorten.
19:00
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
19:30
NOS Sport

Sportmagazine. "EK Hockey voorbeschouwing." Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag.
19:50
NOS Sport

Sportmagazine. "EK Hockey 1ste helft." Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag.
20:40
NOS Sport

Sportmagazine. "EK Hockey 2de helft." Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag.
21:55
Las Vegas

Muzikale roadtrip waarin Nick & Simon door Amerika reizen. "Las Vegas." Naast alle muziekrepetities en optredens die de mannen verzorgen, maken Nick, Simon en Kees ook tijd om uit te vinden hoe het is om als cowboy te leven. Op een ranch moeten de mannen een kudde koeien bij elkaar drijven.
23:00
Penoza

Dramaserie. Nu Carmen de partij coke kwijt is, gaat Luther als onderpand naar de Mexicanen. Carmen heeft 24 uur om de partij terug te krijgen. De nieuwe leider van de Mexicanen heeft minder mededogen met Luther en haar. Bij Coach probeert Berry invloed te krijgen op Boris om hem zo los te weken van deze bende. De Mexicanen wacht een finale afrekening. Op het moment dat Carmen de coke komt afleveren, raakt ze verstrikt in een keiharde confrontatie.
00:35
Las Vegas

Muzikale roadtrip waarin Nick & Simon door Amerika reizen. "Las Vegas." Naast alle muziekrepetities en optredens die de mannen verzorgen, maken Nick, Simon en Kees ook tijd om uit te vinden hoe het is om als cowboy te leven. Op een ranch moeten de mannen een kudde koeien bij elkaar drijven.
01:40
Tekst-TV

Informatie van teletekst