Tv gids - Nederland3 Maandag

Eergisteren
2016-10-26
Gisteren
2016-10-27
Vandaag
2016-10-28
Morgen
2016-10-29
Overmorgen
2016-10-30
Maandag
2016-10-31
Dinsdag
2016-11-01
06:30
Pingu

Animatiereeks met kleifiguren over Pingu en zijn familie. "Het sneeuwbalgevecht."
06:35
Timmy tijd

Spin-off van de animatiereeks 'Shaun the Sheep', over het schaapje Timmy. "Timmy schrikt."
06:45
Plop en de Peppers

Kinderprogramma. "Valsspelen." Pip en Pol verliezen keer op keer van Pepijn. Hoe doet hij het toch om elk spelletje te winnen? Plop vermoedt dat Pepijn niet altijd even eerlijk speelt. De drie zoeken het uit.
06:55
Sesamstraat

Kinderprogramma. "Schrikken." Tommie verzint van alles om jou te laten schrikken!
07:10
TwiniPop

Animatiereeks van Studio 100 voor de allerkleinsten. "De barre."
07:15
Woezel en Pip

Animatiereeks over de allerliefste hondjes en hun vriendjes uit de Tovertuin. "Visje."
07:20
Pim & Pom

Animatiereeks. "Avonturiers." Tijdens het klimmen valt er een boek uit de kast. Er staan verhalen in over de dappere avonturier Pim die door de woestijn trekt, vliegt in een luchtballon en bijna gekookt wordt door de kannibalen!
07:25
Mike de ridder

Canadees-Britse animatiereeks. "Mike de ridder en Evie de kikker." Evie verandert zichzelf per ongeluk in een kikker. Wanneer Mike en Richard haar naar De Grote Waldorfini willen brengen, raken ze haar kwijt.
07:40
Het molletje

Animatiereeks over een klein molletje dat allerlei avonturen beleeft. "Het molletje en de telefoon."
07:45
Masha's spookverhalen

Kinderprogramma. "Het bange vliegje." Vliegje is 's nachts bang in het donker en schreeuwt de hele boel bij elkaar. Boselfje is het zat en geeft hem een lichtgevende staart. Opgelost.
07:50
Masha's spookverhalen

Kinderprogramma. "Het varkensjongetje." Jongetje is bang van water, wast zich niet, verandert in een varkentje, krijgt berouw, gaat zwemmen en wordt weer schoon.
07:55
Iedereen K3

Show waarin Klaasje, Marthe en Hanne iedereen omtoveren tot een echt K3'tje.
08:10
Masha's spookverhalen

Kinderprogramma. "De monsterfabriek." Jongetje klautert naar binnen in oude fabriek, komt overal monsters tegen. Monsters blijken verklede acteurs op een filmset. Monsters bestaan niet.
08:15
Wickie de Viking

Animatiereeks over het verlegen Vikingjongetje Wickie. "Het goddelijke toneelstuk." Het Balder festival is aangebroken. De Vikings voeren een toneel op van een Noorse mythe. Het verhaal gaat over Balders ondergang door de boosaardige Loki. Iedereen is razend enthousiast. Wickie, Halvar en Gilby leven zich in in hun rol.
08:30
Dr. Hond

Franse animatiereeks over Dokter Hond, het huisdier van de familie Klieder. "Vliegende paarseritis." Vuil, Dokter Honds rivaal, heeft een vlekkenvirus uitgevonden dat zich door niesen verspreid. Dokter Hond en Kevin moeten een list gebruiken om aan het medicijn te komen.
08:45
NOS-Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd.
08:50
Calimero

Animatiereeks over het kleine zwarte kippenkuiken met op zijn kop een halve eierdop. "De ongelofelijk krimpende Calimero." Met de zaklamp van Do Vinci verkleinen Calimero en zijn vriendjes per ongeluk zichzelf en de Cocoo's. Als de Cocoo's een inbraak plegen in het museum, weten Calimero en z'n vriendjes dit te voorkomen.
09:00
Raad eens hoeveel ik van je hou

Australische animatiereeks. "Hoe klinkt de maan eigenlijk?." Het is al donker, maar Hazeltje heeft nog geen zin om te gaan slapen. Samen met Grote Haas en Kleine Veldmuis speelt hij een luisterspelletje: welke geluiden kun je 's nachts allemaal horen?
09:10
Masha's spookverhalen

Kinderprogramma. "Het verdwaalde poesje." Klein poesje verdwaalt en wordt gevonden door een postduif. De postduif spoort zijn bazinnetje op die blij is hem weer te zien. Wees niet bang als je verdwaalt.
09:20
KRO Kindertijd

Kinderblok.
09:21
Ik zou nooit, maar dan ook nooit een tomaat eten

Kinderprogramma.
09:32
Raz

09:34
Nijntje en de plassen

Animatiereeks.
09:41
De post

Kinderprogramma.
09:45
Tip de muis

3D-animatiereeks over de avonturen van Tip de muis. "Ik ben niet lui." Tip vindt dat hij net als Tippy ook nog klein is en hulp nodig heeft bij allerlei dingen. Stiekem is hij gewoon een beetje lui.
10:00
Teletubbies

Britse peuter- en kleuterreeks. "Verstoppertje." Tinky Winky staat in de weg zodat Laa-Laa de bloemen niet kan zien. Maar Laa-Laa kijkt net zo graag naar Tinky Winky als naar de bloemen.
10:10
Barbapapa rond de wereld

Animatiereeks. "Kangoeroe."
10:15
Bing

Britse animatiereeks voor peuters over de avonturen van het konijntje Bing. "Ik ga glijden." Bing en Pando ontdekken een nieuw klimtoestel in de speeltuin. Het heeft klimstukken, kantelstukken en zelfs een wiebelige brug. Maar wanneer Bing bovenaan de glijbaan staat, vindt hij het te eng om naar beneden te glijden. Bing kijkt hoe Pando het doet en helpt dan Hoppity naar beneden. Als blijkt dat Hoppity het leuk vindt, waagt Bing ook een poging.
10:25
Mijn vriendjes Teigetje en Poeh

Animatiereeks. "Wat de bever niet kent eet ie niet /O, help! Teigetje helpt!."
10:45
Nellie & Cezar

Kleuteranimatiereeks. "Halloween/Verrassing!." Kikker Cezar en muis Nellie proberen de problemen die ze elke dag tegenkomen op te lossen met een leuk spelletje.
10:55
Sesamstraat 10 voor...

Kinderprogramma. "Graaf Tel." Graaf Tel.
11:05
Het Furchester Hotel

Poppenreeks over de familie Furchester, die op geheel eigen wijze een hotel runt. "Jodel-ee-hie-hoe." De telefoon in het Furchester Hotel is stuk en Furgus moet daardoor elke boodschap persoonlijk doorgeven aan de gasten. Die dag is er ook een professionele jodelaar aanwezig in het hotel, die iedereen leert jodelen.
11:20
Bruine beer in het blauwe huis

Amerikaanse poppenreeks over een beer die met een aantal vrienden in een blauw huis woont. "Wat brengt de post vandaag."
11:45
Doc McStuffins

Amerikaanse animatiereeks over het meisje Doc, de speelgoeddokter. Doc en haar vrienden helpen 'n vriend die kan gloeien in het donker.
11:55
Mickey Mouse Clubhouse

Animatiereeks. "Goofy's goochelchaos." Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Daisy Duck, Goofy en Pluto zijn de sterren in deze serie. Er wordt interactie gevoerd met de kijkers om probleemoplossend denken te stimuleren.
12:25
Masha's spookverhalen

Kinderprogramma. "De tuinkrokodil." Meisje droomt eng en is zo bijgelovig dat ze de deur niet meer uit durft. De hele zomervakantie zit ze binnen. Jammer.
12:30
Masha's spookverhalen

Kinderprogramma. "Het enge meertje." Stoere jongetjes gaan watermonster vangen. Bangig vriendje is alleen maar bang om ziek te worden en neemt zoveel maatregelen dat ie zelf op een watermonster begint te lijken.
12:35
Masha's spookverhalen

Kinderprogramma. "Bangebeestenboel."
12:40
Rintje

Animatiereeks. "Na-apen." Rintje, Tobias en Henriette gaan samen spelen. Maar Henriette zegt de hele tijd de jongens na. Ze is aan het na-apen. Tobias en Rintje willen dat ze ophoudt, maar Henriette houdt lang vol.
12:45
Rintje

Animatiereeks. "Circus Rintje." Henriette wil later als ze groot is iets doen voor publiek. Dan kan ze namelijk buigingen maken en haar mooie krullen laten zien. Ze brengt Rintje op een idee; ze doen een circus voorstelling!
12:50
Masha's spookverhalen

Kinderprogramma. "Waar is oma?."
12:55
Masha's spookverhalen

Kinderprogramma. "Geschiedenisles." Jongetje is bang voor geschiedenistoets. Simuleert ziekte. Krijgt Cleopatra, Caesar en Napoleon aan zijn bed en die leren hem een lesje.
13:05
Babar en de belevenissen van Badou

Animatiereeks. "Spionnen valstrik." Er wordt een plattegrond gestolen en Badou denkt dat er een spion rondloopt. Samen met zijn vriendjes is hij vast besloten deze spion te vangen. Maar de spion blijkt een muis te zijn.
13:15
Tip de muis

3D-animatiereeks over de avonturen van Tip de muis. "Het mooie van recyclen." Tip moet een marionet maken voor het poppenspel dat ze op de crèche gaan spelen. Alleen heeft hij geen idee hoe hij een marionet moet maken.
13:25
KRO Kindertijd

Kinderblok.
13:26
Ricardo speelt op zijn accordeon voor zijn oma

13:29
De doorgeeftrui

Kinderprogramma.
13:40
Spelen met een doos - Spookhuis

Kinderprogramma.
13:42
Kikker en de vreemdeling

Kinderprogramma.
13:50
Verhalen uit de schatkist

Pop-up-bijbelverhaal, verteld door Kimberley. "De baas van het eten." Als Jozef eten heeft bewaard, komen zijn broers erom vragen. Lekkere broodjes graag!
14:00
Sesamstraat

Kinderprogramma. "Niets." Pino speelt met niets. Met niets kun je alles bedenken.
14:15
Bumba: Bravo Babilu

Jeugdreeks. "Babilu telt blokken."
14:20
Sesamstraat 10 voor...

Kinderprogramma. "Elmo." Elmo.
14:30
Bob de Bouwer

Animatiereeks over Bob de Bouwer, een bouwvakker die alles kan maken. "Spook op de vlucht." Voor het Halloweenfestival richten Bob en zijn team het terrein in.
14:40
Masha's spookverhalen

Kinderprogramma. "De heks en de pap." Jongetje op schoolkamp is bang voor de heks Baba Yaga. Hij valt in slaap bij het kampvuur en laat de pap aanbranden. Baba Yaga krijgt de schuld, maar de bosbrandweer zet een en ander recht.
14:50
Masha's spookverhalen

Kinderprogramma. "Kriebelpootjes." Anoesjka is als de dood voor insecten en verprutst daardoor huishoudelijke karweitjes. Broertje Robbie komt met een lieveheersbeestje thuis, en zo'n beestje blijkt dus juist heel lief.
15:00
Jungle Book

Avontuurlijke 3D-animatiereeks. "Kinderspel." Tabaqui en Shere Khan bedenken een list om Mowgli af te zonderen van de andere dieren. Ze zeggen dat er mensen in de jungle zijn, zodat alle dieren naar de schuilplaats gaan.
15:10
Twisted Whiskers

3D-animatiereeks over honden en katten. "Afscheid van Gasper."
15:20
Checkpoint

Jongerenprogramma. Wie kan zich het beste uit een benarde situatie redden? De jongens of de meiden? In een spectaculaire test gaat het testteam tot het uiterste. Zoals je van hen gewend bent.
15:50
Beste Vrienden Quiz

Quiz.
16:10
SpangaS

Nederlandse tienerreeks over de leerlingen van het Spangalis College. Waarom gaat Wieteke door het lint en wordt Dylan beschuldigd van vernieling? Caro vertelt Juliette wat er echt met haar aan de hand is.
16:30
Peperbollen

Jeugdreeks. "Verknipte liefde." Vlak voor de modewedstrijd op school blijkt dat alle ingezonden kledingstukken vernield zijn, behalve het jurkje van Sophie. Zij wordt dan ook gelijk door de hele school verdacht.
17:05
Gek op jou!

Jongerenprogramma. "Nikita vs Vin." Nikita is al ruim drie jaar smoorverliefd op Vin maar heeft dit nog nooit tegen iemand vertelt. Haar BFF wist het ook niet en tot Nikita's grote schrik vroeg zij verkering aan hem.
17:15
Freeks wilde wereld

Natuurdocumentairereeks met Freek Vonk. "Dieren met een hoorn." In Zimbabwe ontdekt Freek allemaal dieren met een hoorn, zoals de buffel, wiens hoorns een soort moordwapens zijn. Daarna vindt Freek twee kudu's waarvan de hoorns in elkaar verstrengeld zijn geraakt.
17:25
Puberruil Zapp

Pubers ruilen vijf dagen van leven en worden in een andere leefomgeving geplaatst. "Nadia vs Valentina." De vrolijke Valentina woont als enig kind met haar moeder op een woonboot in Amsterdam. Ze ruilt met de lieve Nadia die in een heel groot gezin opgroeit in het afgelegen Didam.
17:50
Heibel langs de lijn

Jeugdprogramma. Kinderen confronteren hun schreeuwende en te fanatieke ouders met hun gedrag langs de lijn van het sportveld.
18:00
Lost in the Game

Nederlandse dramareeks over de avonturen van een groep kinderen in een vakantiekamp. Snake en de anderen maken zich grote zorgen over de gamers, die weg zijn met Mario. Gamen in de echte wereld is gevaarlijk. Waar kan Mario met de kinderen heen zijn?
18:23
Het Klokhuis

Jongerenmagazine. "Het Kantoor 188." Leonoor reageert onhandig als een enorm lange jongen langskomt op de redactie. Ben vindt dat ze juist respect moet hebben voor mensen die verticaal worden uitgedaagd.
18:45
NOS-Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd.
18:55
SpangaS

Nederlandse tienerreeks over de leerlingen van het Spangalis College. Wieteke schaamt zich en wil Dylan helpen. Neemt hij haar hulp aan? Juliette wil meer weten over Caro. Jip geniet van Maud als zijn buddy.
19:25
Brugklas

Nederlandse jeugdreeks. KWAC-TV is op schoolreis naar Athene, om daar een mooie reportage te maken over de Grieken en democratie. Maar direct na aankomst gaat het al helemaal mis. Safa is zoek. Max wil Anouk een romantische middag in Athene bezorgen, omdat ze bijna een jaar verkering hebben. Maar dat moet dan wel achter de rug van Van Morselt om gebeuren.
19:50
3 Op Reis

Toeristisch magazine.
20:30
Hunted

Spannend sociaal experiment. Kun je zomaar verdwijnen? In dit nieuwe spannende programma slaan twaalf gewone burgers op de vlucht om drie weken uit handen te blijven van een speciale opsporingsdienst.
21:25
Streetlab op reis

Semi-wetenschappelijk programma over menselijk gedrag.
22:05
Rundfunk

Absurdistische, komische reeks. "Scheiterhaufen." De school is in de ban van hekserij. De nieuwe godsdienstlerares richt een inquisitie op en meneer Hulst zet zijn eerste stappen als tovenaar. Aan Tim en Erik de schone taak het hoofd koel te houden.
22:30
Zondag met Lubach

Comedyshow.
23:10
Michael Moore in Trumpland

Verkiezingsspecial. Onder het motto 'Make America Sane Again' bezoekt filmmaker Michael Moore aan de vooravond van de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2016 een Donald Trump-bolwerk in Ohio.
00:15
De Wereld Draait Door

Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk.
01:10
Hunted

Spannend sociaal experiment. Kun je zomaar verdwijnen? In dit nieuwe spannende programma slaan twaalf gewone burgers op de vlucht om drie weken uit handen te blijven van een speciale opsporingsdienst.
02:05
De Wereld Draait Door

Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk.
02:56
Tekst-TV

Informatie van teletekst.