Tv gids - Nederland3 Zondag

Eergisteren
2017-12-12
Gisteren
2017-12-13
Vandaag
2017-12-14
Morgen
2017-12-15
Overmorgen
2017-12-16
Zondag
2017-12-17
Maandag
2017-12-18
06:30
Pingu

Animatieserie met kleifiguren "Pingu's ijshol."
06:35
Bumba bravo Babilu

Jeugdserie "Babilu gaat logeren."
06:40
Raad eens hoeveel ik van je hou

Australische animatieserie "Binnen blijven." Hazeltje wil graag een winterslaap houden. Hij denkt namelijk dat het sneller weer lente is, als hij rustig binnenblijft. Maar een winterslaap is moeilijk vol te houden, als je buiten je vrienden hoort spelen en je zelf eigenlijk ook wel wil meedoen.
06:50
Calimero

Animatieserie "De stinkkaasdief."
07:05
Bing

Britse animatieserie "Lunch." Bing en Sula helpen Amma met het maken van de lunch. Bing kijkt hoe de heerlijke erwten en wortels in de pan gaan, maar als de lunch eenmaal wordt geserveerd is alles door elkaar gemixt en lust Bing het niet. Amma vindt voor Bing een ont-mixer lepel zodat Bing kan genieten van zijn lunch zoals hij dat zelf wil.
07:10
Kindertijd

Kinderblok
07:11
Picknick met taart

3D-animatieserie
07:16
Iene Miene Boe - Computer

Kinderprogramma
07:18
Seb en Daniël gaan vissen in de sloot

Kinderprogramma
07:21
Zwerfkind

Kinderprogramma
07:30
Aardappel

Kinderprogramma
07:35
Masha's sprookjes

Animatieserie "Bijlenpap." Masha vertelt het verhaal van de heks die mensen opeet.
07:45
Grizzy en de Lemmingen

Franse animatieserie "Nepbeer."
07:50
BabyBeestenBoel

Britse animatieserie "Springen." Dieren overleven door te springen.
08:00
BabyBeestenBoel

Britse animatieserie "Op pad gaan." Gnoes, pinguïns en kaaimannen worden door hun ouders mee op pad genomen.
08:15
Twisted Whiskers

3D-animatieserie over honden en katten "Gouden regen."
08:25
Studio Snugger

Show
08:40
Zappsport

Sportprogramma voor kinderen "Volleybal, Laura Dijkema." Alle takken van sport komen aan bod. Zo krijgen kinderen met een sportprobleem hulp van een beroemde topsporter in de 'Hellup', worden de coolste trucs uitgelegd in 'The Move' en zijn er regelmatig specials te zien over grote sporttoernooien. In het wekelijkse onderdeel 'The Battle' strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover de bloedfanatieke 'teamcaptain' Naomi van As.
09:00
Z@ppbios: Finn

Nederlandse familiefilm Het muzikale jongetje Finn ontmoet een oude man die hem viool kan leren spelen. Maar dat moet wel stiekem, want Finns vader ziet hem liever voetballen.
10:35
Weekoverzicht SpangaS

Dramaserie voor de jeugd Weekoverzicht.
11:30
Circus Noël

Jeugdserie "Circus Noël Weekoverzicht." Victor (11) komt uit Brazilië en kan niet aarden in Nederland. Als hij weer eens spijbelt, stuit hij op Circus Noël, een kleurrijk familiecircus dat elk jaar toewerkt naar de grote Kerstshow.
12:45
Vrolijke Kerst Marathon

Nederlandse jeugdserie De familie van de tienjarige Lucas wordt uit huis gezet. Lucas probeert er het beste van te maken met als doel: een vrolijke kerst voor de hele familie.
14:25
De Proefkeuken

Jeugdprogramma
14:55
Freeks wilde wereld

Natuurdocumentairereeks "Jordanië - Wilde ezels." Het woestijnleven is misschien niet gemakkelijk, maar de evolutie heeft ervoor gezorgd dat veel dieren zich in de loop der tijd hebben aangepast aan dit harde bestaan. Zo kan de Perzische wilde ezel wel drie dagen zonder eten of drinken.
15:05
Circus Noël

Jeugdserie "Niet alles is te koop - Van ruilen komt huilen." Nu Tonie afweet van Circus Magnifico is hij minder gemotiveerd dan ooit om zich over zijn hoogtevrees heen te zetten en dat leidt tot een conflict met z'n vader Pedro. Maaiko de clown probeert Karo over te halen om een reclamespot op te nemen die zijn nieuwe 'carrière' als Maaiko de Magiër een impuls moet geven, maar tevergeefs. Karo heeft oog voor maar één iemand... Tonie, de grote ster. Oma Canelli heeft Iwan door en besluit hem te confronteren met het geheim van zijn afkeuring. Hoe zal Iwan zich hieruit redden?
15:30
Z@ppbios: Misa en de wolven

Zweeds familiedrama Na de dood van haar moeder heeft Misa absoluut geen zin in de nieuwe vrouw van haar vader. Daarom vertrekt ze naar haar oma in Lapland, het magische land waar haar moeder opgroeide. Ze ontmoet leeftijdsgenoot Gustav en zijn familie. Langzaam went ze aan de eeuwenoude nomadische cultuur waar het geloof in leven na de dood springlevend is.
16:50
Schoolmagic

Show met goocheltrucs
17:05
Checkpoint

Jongerenprogramma
17:30
Topdoks

Magazine over het menselijk lichaam Elbert neemt zijn eigen poep mee naar een dokter die er heel blij mee is. En hij gaat de straat op om zoenen te verzamelen. Met de opbrengst gaat Rachel checken hoeveel bacteriën er op je lippen zitten. Dominique komt binnen op de spoedeisende hulp met steken en pijn in haar buik en in het Topdokslab laten Rachel en Elbert zien hoeveel gas er vrijkomt als je een scheet laat. Rachel ontmoet een trouwe viervoeter: hulphond Viktor.
17:55
Circus Noël

Jeugdserie "Van ruilen komt huilen - Ziek, zwak en misselijk." Iwan vertelt Oma Canelli over zijn plan om van Victor een echte circusartiest te maken, zodat er een vervanger voor hem is. Oma is niet overtuigd maar ze geeft Iwan het voordeel van de twijfel. Victors moeder Maria heeft vreselijke kiespijn maar geld voor de tandarts hebben ze niet. Maaiko vraagt Karo's hulp bij een truc met een doorzaagkist. Als dat maar goed gaat... Tonie geeft al z'n spaargeld aan Victor zodat Maria naar de tandarts kan. In ruil daarvoor wil Tonie dat Victor in zijn plaats oefent, met een zak over z'n hoofd zodat niemand weet dat het Tonie niet is. Maar hoe lang kunnen ze hun gedeelde geheim nog bewaren?
18:20
Checkpoint

Jongerenprogramma
18:25
Taarten van Abel

Jeugdprogramma met feestelijk gebak en opmerkelijke verhalen "Eline." Eline (12) zou graag een taart maken voor haar grote zus Cheyenne (21). Cheyenne heeft hele moeilijke tijden gehad, want ze moest vaak naar het ziekenhuis. Eline sliep dan bij opa en oma en had dan onwijze heimwee.
19:00
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
19:25
Zapp Echt Gebeurd: Hallo Salaam

Jeugddocumentaire Sil (10) en Merlijn (11) staan aan de vooravond van een grote reis: ze vertrekken samen met hun moeders naar een vluchtelingenkamp op Lesbos. Ze kennen de verhalen over het kamp, maar Sil en Merlijn willen het nu zelf zien en ervaren. Hoe is het voor de kinderen om in een kamp te wonen?
19:51
Socutera

Voorlichting "Solidaridad." Solidaridad gelooft in een wereld waar productie en consumptie iedereen kan voeden, met respect voor elkaar, de aarde en komende generaties. Solidaridad brengt alle actoren in productieketens bij elkaar en betrekt ze bij innovatieve oplossingen om de productie te verbeteren. Doel is de transitie naar een duurzame en inclusieve economie, met maximale opbrengst voor alle betrokkenen.
19:52
3 Op Reis

Reismagazine "Mongolië & Canada."
20:25
Voetbalmaffia

Dramaserie "Complot." Johnny heeft het moeilijk met de dood van zijn vriend Hans, die in zijn plaats in de ontplofte auto zat. Hij is vastberaden om gerechtigheid te krijgen. Samen met Gwen en Robin slaat hij de handen in elkaar om het goksyndicaat te ontmantelen.
21:15
Voetbalmaffia

Dramaserie "De laatste man." Wanneer Johnny ontdekt wie hem verraden heeft, is hij er ondanks het risico klaar voor om Krabbing te pakken. Maar dan moet hij wel zeker weten dat Gwen en Robin de veiligheid van zijn familie kunnen garanderen.
22:10
Oh, mijn hemel. Een vrolijke snelcursus religie

Snelcursus religie
22:45
Top 2000: The Untold Stories

Muziekmagazine Mick Jagger vertelt over zijn samenwerkingen met David Bowie en Peter Tosh. We horen Norah Jones over het ontstaan van haar hit 'Don't Know Why'. Songwriter Patrick Leonard heeft een ongelofelijk verhaal over hoe het nummer 'Live to Tell' bij Madonna is terechtgekomen. Een radio-dj in West Virginia vertelt hoe zij het nummer 'Take Me Home, Country Roads' van John Denver tot het officiële staatslied heeft gemaakt. En John Sebastian vertelt over hoe zijn optreden op het legendarische festival Woodstock tot stand kwam.
23:20
First Dates, X-mas Special

Kerstspecial Drie mensen die eerder aan het daten waren, komen terug naar het restaurant. Ze hopen een goede kerstdate te vinden. Fred organiseert een speciaal kerstfeest waarbij hij enkele van de paren verwelkomt die elkaar hebben gevonden in het restaurant en drie minder fortuinlijke daters keren terug voor een tweede kans op romantiek. Supermarktmedewerkster Luke, brandweerman Paul en theologiestudent Louisa zijn allemaal vastbesloten om niet alleen te blijven aan het einde van de avond.
00:15
NOS Studio Sport Eredivisie

Voetbalmagazine Speelronde 17: Sparta - Feyenoord, FC Utrecht - Heracles, AZ - Ajax en Excelsior - FC Groningen.
01:15
NOS Studio Sport

Sportmagazine Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag.
02:00
NOS Studio Sport Eredivisie

Voetbalmagazine Speelronde 17: Sparta - Feyenoord, FC Utrecht - Heracles, AZ - Ajax en Excelsior - FC Groningen.
02:55
NOS Studio Sport

Sportmagazine Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag.
03:35
Tekst-TV

Informatie van teletekst