Tv gids - Nederland3 Dinsdag

Eergisteren
2018-06-21
Gisteren
2018-06-22
Vandaag
2018-06-23
Morgen
2018-06-24
Overmorgen
2018-06-25
Dinsdag
2018-06-26
Woensdag
2018-06-27
06:30
Pingu

Animatieserie met kleifiguren "Pingu's ouders hebben geen tijd."
06:35
Penelope

Animatieserie over een nieuwsgierige 3-jarige koala die zich in allerlei avonturen stort "Waar komen ze vandaan?." Vandaag leert Penelope waar bepaalde etenswaren vandaan komen.
06:40
Bumba in Australië

Vlaamse animatieserie "Bumba en Walulu spelen met kiwi."
06:46
Leuke verhaaltjes van Winnie de Poeh

Animatieserie "Het honinglied."
06:50
Sesamstraat

Kinderprogramma "Willen." Ieniemienie wil leren om heel lang haar adem in te houden. Ze gaat oefenen maar hoe kan je tegelijk je adem inhouden en tellen?
07:05
Olly, het kleine witte busje

Animatieserie "Niets aan de hand." Stan en Olly gaan kamperen. Olly heeft nog nooit gekampeerd en is bang dat de geluiden die hij 's nachts hoort Stan uit zijn slaap houden. Stan legt hem uit, dat dat nu juist het leuke van kamperen is.
07:10
Nellie & Cezar

Kleuteranimatieserie "De boot van Cezar/Evenwicht...." Kikker Cezar en muis Nellie proberen de problemen die ze elke dag tegenkomen op te lossen met een leuk spelletje.
07:20
Ziggy en de Zootram

Komische animatieserie over de krokodil Ziggy en zijn vrienden "De telefoon van Flora." Amy laat per ongeluk Flora's nieuwe telefoon in het water vallen. Wanneer Amy niet meer terugkomt van een zoekactie leert Flora wat belangrijker is; haar telefoon of haar vrienden.
07:30
Inui

Animatieserie "Niesgevaar." Wanneer Blunder het eerste sneeuwklokje van het jaar ziet moet hij niezen. Iedereen denkt er het zijne van: heeft Blunder last van de sneeuwklokjesnies of heeft hij hooikoorts? Feit is dat zijn niezen zomaar voor een lawine kan zorgen en dat gebeurt ook. Uiteindelijk blijkt dat hij gewoon verkouden is.
07:35
Mike de ridder

Canadees-Britse animatieserie "Mike de ridder en de verdwenen sneeuwpop." Het heeft gesneeuwd en Mike en zijn vriendjes maken een sneeuwpop. Plots zijn ze de sneeuwpop kwijt! Wat nu?
07:50
Maya de Bij

Animatieserie "In topvorm."
08:00
Buurman en buurman

Tsjechische animatieserie "Golfen." Poppen-animatie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op de een of andere manier altijd de mist in.
08:10
Shaun het schaap

Britse animatieserie "De piano." Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde en menselijk gedrag vertoont. Shaun bezit de intelligentie, creativiteit en het gedrag van een mens. Elke aflevering neemt Shaun de kudde weer mee op avontuur. De schaapherdershond Bitzer probeert de kudde tevergeefs in bedwang te houden. In het weiland staan onder andere de ondeugende varkens, Timmy het lammetje en Shirley het enorme schaap dat overal en altijd eet.
08:15
Bing

Britse animatieserie "Verkleden." Coco ontdekt Bings verkleedkist, dus ze gaan zich allebei verkleden. Coco is Prinses Cocofantasio en Bing is, uiteraard, Koning Bing. Maar er is maar één kroon...
08:25
Q Pootle 5

Britse animatieserie "Rots en rol." Oepsie komt vast te zitten in de modder met haar ruimteschip. Pootle gaat hulp halen, maar wordt opgehouden omdat een gigantisch rotsblok Groebies huis dreigt te verpletteren.
08:35
Super Abby

Animatieserie "De kortzichtige lastpost." Abby is een dromerig meisje dat zichzelf ziet als superheld. Ze probeert haar familie te beschermen tegen onheil, maar dit werkt vaak averechts.
08:45
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
08:50
Masha en de beer

Russische animatieserie "Bel me alsjeblieft." Er is voetbal op tv en wanneer Beer wil gaan kijken, komt Masha hem storen. Hij stuurt haar met zijn mobieltje het bos in. Maar als ze honderd keer om onbenulligheden heeft gebeld, stopt hij de telefoon weg. Als Masha door een wolf wordt belaagd neemt Beer niet op. Gelukkig weet Konijn net op tijd Beer te waarschuwen.
08:55
Ringel Singel 19

Animatieserie "Toen ze een circus maakten." De kinderen die in het flatgebouw aan de Ringel Singel 19 wonen, beleven samen de leukste avonturen.
09:05
Barbapapa rond de wereld

Animatieserie "Tornado." Barbapapa en zijn familie reizen de hele wereld over en beleven allerlei spannende avonturen.
09:10
Calimero

Animatieserie "De origamikoning."
09:20
Bob de Bouwer

Animatieserie "Te diep erin." Bob en zijn team gaan de steigers in de jachthaven vervangen.
09:35
Kindertijd

Kinderblok
09:36
Ik kan alles, maar dan ook alles in mijn eentje

Kinderprogramma
09:47
Hier slaap ik

Kinderprogramma
09:50
Grappige getallen - zeven

Kinderprogramma
09:52
Iene Miene Boe - IJssalon

Kinderprogramma
09:55
Tom wordt dik

Kinderprogramma
10:00
Teletubbies

Britse peuter- en kleuterserie "Dat kietelt." De Teletubbies hebben veel pret met 'Komt een muisje aangelopen'; vooral op het einde van het rijmpje wanneer ze elkaar gaan kietelen. Ook de Tiddlytubbies hebben kietelpret.
10:15
Nijntjes avonturen, groot en klein

Animatieserie "Nijntje en de onweersbui."
10:20
Timmy tijd

Britse animatieserie "Timmy maakt het beter."
10:30
Mijn vriendjes Teigetje en Poeh

Animatieserie "Teigetjes dag van het nu-sie-jum/Stank zonder luchtje." Teigetje wil een Honderd Bunderbos Museum maken maar hij heeft geen bijzondere dingen. Dan blijkt dat alledaagse dingen ook heel bijzonder kunnen zijn. De Speurneuzen willen een Stinkdier aan een luchtje helpen. Maar als het erop aankomt blijkt het niet nodig.
10:55
Zoostraat 64

Animatieserie over de 7-jarige Loesje, die naast de dierentuin woont "Het verhaal van neef Prikkel."
11:10
Sesamstraat 10 voor...

Kinderprogramma "Elmo."
11:20
Het zandkasteel

Animatieserie "Paard." Sassa gaat paardrijden en Toto is het paard. Maar als het Totopaard wortels ziet, wil hij niet meer verder lopen. Hij wil een lekkere wortel eten. Gelukkig weet Koning Koos daar wel iets op. Daarna rijdt Toto op zijn eigen bezempaard. Maar oeps! Toto heeft hele vieze voeten!
11:35
De speelgoeddokter

Amerikaanse animatieserie "Schatjes van ratjes." Doc en vrienden helpen buidelrat Penny 'n lap op haar rug repareren.
11:50
Casper & Lisa

Britse animatieserie "De raket." Charles, de grote broer van Gaspard, heeft een raket gebouwd. Hij zegt dat Gaspard en Lisa nergens aan mogen komen. Ze proberen de raket toch mooier te maken en drukken per ongeluk de startknop in.
12:00
Raad eens hoeveel ik van je hou

Australische animatieserie "Verborgen schatten." Kleine Veldmuis heeft een steen gevonden die mooi glinstert. Ze noemt het een glinsterende schat. Hazeltje wil ook wel zo'n schat hebben.
12:10
Kikker

Animatieserie "Kikker en het water." Het is zomer en er is geen wolkje aan de lucht. Kikker rent naar de rivier om af te koelen, maar als hij erin springt blijkt deze droog te staan.
12:15
Pim & Pom

Animatieserie "Dag, duif." Pim en Pom spelen in de tuin. Pim verzamelt mooie witte steentjes in een doos. Daar komt Kees. Hij kan zijn hondenhok niet in, want er ligt een duif voor. Pim en Pom weten wel raad: ze zullen die duif eens laten schrikken, dan vliegt ze wel weg. Maar de duif beweegt niet... Ze is dood. Maar wat is dat: dood? Pom legt uit aan Pim wat dat betekent en stelt voor de duif te gaan begraven. Allemaal doen ze iets voor de begrafenis van de duif: Kees graaft het gat en de duif wordt door Pim in zijn doos gelegd.
12:25
Wickie de Viking

Belgisch-Duits-Japanse animatieserie "Aangebrand brood." Halford komt op bezoek in Flaken. De broer van Halvar heeft de reputatie van een angstaanjagende Viking te zijn, maar hij is flink veranderd. Hij is nu een brave bakker geworden. Flaken wordt aangevallen door Ivar en paniek breekt los.
12:40
Babar en de belevenissen van Badou

Animatieserie "Wilde dieren." Badou en Munroe ontdekken een kamp met veel rotzooi en dat blijkt van Prospero te zijn. Prospero is ooit verbannen uit Celeste-stad, maar is nu terug om Link te vangen, haar in een kooi te stoppen en daar geld mee te verdienen. Daar willen Badou en Munroe een stokje voor steken.
12:50
Angelina Ballerina

Animatieserie "Angelina en 't muziekdoosje." Polly heeft een muziekdoosje gekregen van oma en Angelina leert haar om te walsen. Angelina maakt het muziekdoosje per ongeluk stuk en probeert allerlei oplossingen te bedenken.
13:05
Kindertijd

Kinderblok
13:06
Ezels

Kinderprogramma
13:11
SuperWoezel

Kinderprogramma
13:16
Alle gekheid op een stokje

Kinderprogramma
13:22
Luchtvaart

Kinderprogramma
13:26
De raket

Kinderprogramma
13:30
Tip de muis

3D-animatieserie "Ik wil zo groot zijn als een toren." Tip vindt klein zijn maar niets. Hij bedenkt allerlei manieren om groter te worden. Totdat hij erachter komt dat klein zijn soms best handig is.
13:40
Sesamstraat

Kinderprogramma "Knuffel." Tommie speelt met zijn knuffels, maar eentje heeft nog steeds geen naam. Welke naam zal hij verzinnen?
13:55
Nelli en Nora

Animatieserie "Stormachtige zeemeeuwen." Het stormt buiten, het gezin gaat naar het strand. De zeehonden schuilen op het strand voor de storm, ze zijn erg gelukkig op het zand. Tot de zeemeeuwen ze lastig beginnen te vallen.
14:05
Pieter Konijn

Animatieserie "Het verhaal van de verhuizing van Spikkel de grote." Spikkel de Grote is op zoek naar een rustige slaapplek, maar kiest zijn nieuwe thuis wel heel dicht bij Pieter, Lily en Benjamin.
14:15
Noddy, de detective

Animatieserie "Noddy en de zaak van het wiebelige speelgoed." Iedereen in Speelgoedland gaat langs bij Volts werkplaats voor een controle, maar er gaat iets fout. Iedereen is in orde voor de controle, maar doet daarna vreemd.
14:25
De Smurfen

Animatieserie van Hanna & Barbera "De valse Smurf." Ontdek de wereld van de Smurfen en beleef samen met hen de grootste avonturen.
14:40
Grizzy en de Lemmingen

Franse animatieserie "Game over!."
14:55
Sherazade: nieuwe sprookjes uit 1001 nacht

Animatieserie "Het mechanische paard." Sherazade en haar vrienden moeten naar de top van een berg klimmen om de levensboom te bereiken, maar de heks Peribanu maakt het ze wel erg lastig. Gelukkig krijgen ze hulp uit onverwachte hoek.
15:15
Rudi het racevarken

Duitse jeugdserie "Speurvarken Rudi." De tienjarige Frits is net met zijn vader op de boerderij van zijn opa en oma komen wonen. Hij sluit vriendschap met de Turkse Ayla die ook net met haar moeder naar het platteland is verhuisd en met Rudy, een varkentje dat heel hard kan rennen. Dat is maar goed ook, want niet iedereen is blij met de kleine krulstaart.
15:45
De dodelijkste 60

Reportagereeks met Steve Backshall "Thailand." In Thailand staat Steve oog in oog met de grootste giftige slang ter wereld, de koningscobra. Met één beet kan deze cobra zelfs een olifant doden! Daarna moeten twee katachtige roofdieren onderling uitmaken wie een plaatsje verdient bij de Dodelijkste 60. En Steve beklimt een flatgebouw in Bangkok om een illustratie te geven van de vaardigheden van een van 's werelds beste klimmers. Een dier dat die capaciteiten uiteraard gebruikt om te jagen.
16:15
Peperbollen

Detectiveserie over vijf avontuurlijke speurneuzen die samen een detectiveclub vormen "Spinnenweb." Als Max een aanrijding krijgt met drugsdealer Dragan, komt hij in de problemen. Emma, Nina en Henri helpen hem en Dragan wordt opgepakt. Maar een nieuw Peperbollen-team blijkt nog een stap te ver.
16:50
Checkpoint

Jeugdmagazine Kun je watersporten in een sloot? Wie zijn er eigenlijk beter in stapelen, de jongens of de meiden? En kun je jezelf in één klap insmeren met zonnebrandcrème? Rachel en het testteam zoeken het voor je uit.
17:20
Puberruil Zapp

Realityreeks waarin pubers vijf dagen van leven ruilen "Wessel vs Julen." Wessel en Julen ruilen van gezin. De Brabantse Wessel is een rasechte optimist en bouwt met zijn familie de grootste (carnavals)feestjes. Hij ruilt met de actieve Julen.
17:45
SpangaS Marathon

Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS
18:40
Het Klokhuis

Jongerenmagazine "Gevangenis." Als je de wet overtreedt, moet je de gevangenis in. Dolores laat zich opsluiten en ervaart hoe het is om vast te zitten. Ze praat met Wesley, die vast zit, over wat hij moeilijk vindt en wat hij allemaal doet op een dag. Hopen dat Dolores nog weer vrij komt! Met een lied van een jongen die zijn oudere broer mist omdat hij in de gevangenis zit.
19:00
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
19:25
3 Op Reis Midweek

Toeristische reeks "Underdogs (2/5)." Lex is in Bordeaux. Hij verlaat de stad om wijn te gaan proeven op een spectaculaire plek, maar niet voordat hij zijn auto laat keuren in een excentrieke garage.
19:55
NOS FIFA WK Voetbal 1ste helft

Verslag van de 1ste helft "NOS FIFA WK Voetbal IJsland - Kroatië of Nigeria - Argentinië, 1ste helft." Liveverslag van de wedstrijd IJsland - Kroatië of Nigeria - Argentinië op het WK in Rusland.
20:52
NOS FIFA WK Voetbal

Voetbal. "NOS FIFA WK Voetbal IJsland - Kroatië of Nigeria - Argentinië, wedstrijdanalyse." Wedstrijdanalyse van IJsland - Kroatië of Nigeria - Argentinië op het WK in Rusland.
21:00
NOS FIFA WK Voetbal 2de helft

Liveverslag van de 2de helft "NOS FIFA WK Voetbal IJsland - Kroatië of Nigeria - Argentinië, 2de helft." Liveverslag van de 2de helft van IJsland - Kroatië of Nigeria - Argentinië op het WK in Rusland.
22:05
First Dates Hotel

Datingprogramma Model Kelly checkt als eerste in. Ze is op zoek naar een man die haar vader, een bodybuilder, aankan. Makelaar Lawrence neemt de uitdaging aan en vanaf de eerste ontmoeting spatten de vonken er vanaf. Maar een telefoongesprek van vader dreigt de ontluikende romance op de proef te stellen. De 57-jarige stratenveger Bruce heeft ook ingecheckt. Hij is nu zeven jaar weduwnaar en is op zoek naar een nieuwe liefde. Onder het toeziend oog van de Franse huissommelier Xavier, probeert Bruce indruk te maken op Alison met zijn kennis van Franse wijn.
23:00
Tessa

Nederlandse dramaserie "De Hypocriet." Tessa vindt drugs op school, maar de leerling die ze ervan beschuldigt, wijst naar Tessa's zoon Jasper. Wanneer Tessa hoort dat Barbara zwanger is, doet ze erg bot tegen haar. Rico neemt het op voor zijn vriendin en verbreekt alle contact met Tessa tot ze zich leert te gedragen. Dankzij haar oma krijgt Daantje een baan in een hospice, maar wanneer ze wordt geconfronteerd met de dood raakt ze in paniek.
23:50
3 Op Reis Midweek

Toeristische reeks "Underdogs (2/5)." Lex is in Bordeaux. Hij verlaat de stad om wijn te gaan proeven op een spectaculaire plek, maar niet voordat hij zijn auto laat keuren in een excentrieke garage.
00:25
First Dates Hotel

Datingprogramma Model Kelly checkt als eerste in. Ze is op zoek naar een man die haar vader, een bodybuilder, aankan. Makelaar Lawrence neemt de uitdaging aan en vanaf de eerste ontmoeting spatten de vonken er vanaf. Maar een telefoongesprek van vader dreigt de ontluikende romance op de proef te stellen. De 57-jarige stratenveger Bruce heeft ook ingecheckt. Hij is nu zeven jaar weduwnaar en is op zoek naar een nieuwe liefde. Onder het toeziend oog van de Franse huissommelier Xavier, probeert Bruce indruk te maken op Alison met zijn kennis van Franse wijn.
01:23
Tekst TV

Informatie van teletekst