Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Zondag 05 juli 2015 op Nederland3
Naar de TV-gids
De programma's van Zondag 05 juli 2015
op Nederland3

Eergisteren
30/06/2015
Gisteren
01/07/2015
Vandaag
02/07/2015
Morgen
03/07/2015
Overmorgen
04/07/2015
Zondag
05/07/2015
Maandag
06/07/2015
Begin Programma
00:45NOS Studio Sport WK Voetbal dames voorbeschouwing en 1ste helft
Verslag van de 1ste helft van een wedstrijd op het WK Voetbal voor dames in Canada.
01:50NOS Studio Sport WK Voetbal dames wedstrijdanalyse
Wedstrijdanalyse.
02:00NOS Studio Sport WK Voetbal dames 2de helft
Verslag van de 2de helft van een wedstrijd op het WK Voetbal voor dames in Canada.
02:50NOS Studio Sport WK Voetbal dames nabeschouwing
Nabeschouwing.
03:23Tekst-TV
Informatie van teletekst.
06:30Kabouter Plop
Kabouterverhalen voor de allerkleinsten. "Kabouter Plop is jarig." Kabouter Plop woont in de Melkherberg in het grote Kabouterbos. De Melkherberg van Kabouter Plop is een plaats waar alle kabouters bijeenkomen om een glaasje Plopmelk te drinken of om Plopkoeken of Kabouterpap te eten. Het is ook de plaats waar de meeste kabouterfeestjes plaatsvinden. Het liefst van al dansen de kabouters. De beste vrienden van Kabouter Plop zijn Klus, Lui, Kwebbel, Smul en Smal. Samen beleven ze de gekste avonturen in de Melkherberg en in het grote Kabouterbos.
06:35Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van de circusclown Bumba en zijn vriendjes. Bumba is een ietwat ondeugende, maar altijd vrolijke clown, die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel Kiwi, de berin Nanadu, de olifant Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen.
06:40Casper & Lisa
Britse animatiereeks over twee jonge hondjes die in Parijs wonen. "Beste fietsvrienden."
06:50Raad eens hoeveel ik van je hou
Australische animatiereeks. "Het bijzondere veertje." Hazeltje en Grote Haas willen elkaar graag laten zien hoeveel ze van elkaar houden. Telkens als Hazeltje iets bedacht heeft, doet Grote Haas daar nog een schepje bovenop.
07:05Pieter Konijn
Animatiereeks over de avonturen van Pieter Konijn. "Het verhaal van de vliegende konijnen."
07:15Calimero
Animatiereeks over het kleine zwarte kippenkuiken met op zijn kop een halve eierdop. "Slepen met slimme Rik."
07:25KRO Kindertijd
Kinderblok.
07:26Kleine Pluis
Kinderprogramma.
07:50Masha en de beer
Russische animatiereeks. "De verbouwing."
08:00Wickie de Viking
Animatiereeks over het verlegen Vikingjongetje Wickie. "Een echte Viking." Wickie is de zoon van de leider van de Vikingen en woont in het dorp Flake. Daar beleeft hij allerlei spannende avonturen. Zo wordt hij gevangengenomen door hun grote vijand: Hagar de Verschrikkelijke, bedenkt hij een plan om Sven van zijn kiespijn af te helpen, bouwt een vlot om met zijn vrienden te gaan varen en nog véél meer!
08:15Jungle Book
Animatiereeks. "Darzi's watervalredding."
08:25Studio Snugger
Showprogramma voor jonge kinderen.
08:40ZappSport
Sportprogramma voor kinderen. Alle takken van sport komen aan bod. Zo krijgen kinderen met een sportprobleem hulp van een beroemde topsporter in de 'Hellup', worden de coolste trucs uitgelegd in 'The Move' en zijn er regelmatig specials te zien over grote sporttoernooien. In het wekelijkse onderdeel 'The Battle' strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover de bloedfanatieke 'teamcaptain' Naomi van As.
09:00Z@ppbios: Kopzorgen
Familiefilm. De tienjarige Sascha houdt van fietsen met zijn buurmeisje Elli, fietsen opknappen en geluiden opnemen. Hij houdt niet van school en leren lezen en schrijven. Doordat hij constant thuis, op school en zelfs met de politie in de problemen raakt, besluit zijn moeder hem medisch te laten onderzoeken. De diagnose: ADHD. Sascha krijgt nu pillen, zijn schoolresultaten verbeteren en hij raakt niet meer in de problemen. Maar zijn persoonlijkheid verandert ook en of dat nu wel zo leuk is?
10:30De mooiste sprookjes
Sprookjesreeks. "Bontepels." Een koning belooft zijn stervende vrouw alleen te hertrouwen met iemand die even mooi is als zij. De enige die aan die voorwaarde voldoet is hun dochter, maar die moet van zo'n huwelijk niets weten.
11:30Mijn vader is de beste!
Familiespelshow waarin vier vaders tot het uiterste gaan. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de finale. De vaders zijn degene die het spel spelen, de kinderen assisteren of moedigen aan. De vier mannen moeten over behoorlijk wat kennis en kracht beschikken om de diverse spelrondes te kunnen winnen. In iedere ronde doet Yolanthe een beroep op hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende en soms uitputtende rondes wordt er duidelijk wie de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader van Nederland is.
12:20Mega Mindy
Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy. "De gevaarlijke groene rat." Migrain zijn mama is helemaal overstuur wanneer ze thuis wordt opgeschrikt door groene ratten. De commissaris stuurt Toby en Mieke op onderzoek uit want zelf heeft hij het véél te druk. Zullen ze het probleem vinden? Gelukkig is er ook nog steeds de hulp van Mega Mindy!
12:45Mega Mindy: Reis in de tijd
Special over de avonturen van Mieke en haar alterego Mega Mindy. Wanneer het Blieptoniet, de geheime grondstof die de transformatie-capsule aandrijft uitgeput is, moeten de Fonkels wel heel ver reizen om nieuwe brandstof op te halen. Al generaties lang wordt het Blieptoniet van de ene Fonkel op de andere Fonkel doorgegeven. Mieke belandt door de tijdreiskast van Opa in hun dorpje zo'n 1000 jaar geleden, tijdens de middeleeuwen. Ze moet haar voorouders vinden en snel Blieptoniet te pakken krijgen. Want in hun dorp in de tegenwoordige tijd neemt een motorbende onder leiding van Helga stilaan de macht over. In het verleden is Mieke getuige van een aanval van de gevaarlijke Noormannen, een boevenbende die ook daar het dorp wil overnemen.
13:45Bommetje!
Spelprogramma.
14:40Gek op jou!
Jeugdprogramma. "Naomie vs Kaiya." Rapper Yes-R helpt verliefde kinderen. Het is niet makkelijk om je eerste liefde mee te vragen op een date. Daarom neemt de populaire rapper Yes-R dat voor zijn rekening. Hij gaat langs bij verliefde kinderen tussen elf en dertien jaar, die hem per mail om hulp hebben gevraagd.
14:50De magische winkel
Goochelprogramma waarin de beste goochelaars van Nederland trucs bedenken en uitproberen. "Niels Harder." Goocheltalent Noah combineert graag zijn passie voor toneelspelen met goochelen. Goochelaar Niels Harder weet daar wel raad mee. Hij heeft twee trucs voor Noah uitgekozen.
15:05Puberruil Zapp
Pubers ruilen vijf dagen van leven en worden in een andere leefomgeving geplaatst. "Eddie vs Mark." De nuchtere Eddie woont op een koeienboerderij in Adorp. Hij ruilt met de fantasierijke Mark uit Raalte.
15:35Z@ppbios: Iris
Familiefilm. Iris is de dochter van een schilderes. Omdat ze zelf druk aan het werk is, stuurt ze Iris naar haar familie op een van de vele Finse eilanden. Daar ontdekt Iris dat het leven heel anders is dan haar rijkeluisleventje in Stockholm.
16:55Puberruil Zapp
Pubers ruilen vijf dagen van leven en worden in een andere leefomgeving geplaatst. "Stan vs Jesper." De muzikale Stan uit Den Haag kan niet zonder zijn basgitaar en slaat graag tegen een boksbal aan. Hij ruilt met de creatieve Jesper uit Hellevoetsluis die dol is op shoppen met zijn vriendinnen.
17:20De magische winkel
Goochelprogramma waarin de beste goochelaars van Nederland trucs bedenken en uitproberen. "Jochem Nooyen." Thijmen is een doorgewinterd goocheltalent. Hij verrast zijn publiek het liefst met de meest onmogelijke trucs. Goochelaar Jochem Nooyen laat hem twee trucs zien.
17:40NOS Weekoverzicht Jeugdjournaal
Weekoverzicht van het NOS Jeugdjournaal.
18:15Koen Kampioen
Jeugdreeks over voetbal. "De superbeker." Koens klas doet mee aan een zaalvoetbaltornooi. Helaas heeft Juf Martje totaal geen verstand van voetbal en krijgen Koen en Niels ruzie met de tegenstanders Jordy en Demy. Koen en Niels doen er alles aan om de problemen op te lossen. Maar wanneer Niels en Aukje geblesseerd raken, lijken alle kansen op de Superbeker verkeken.
18:45NOS-Jeugdjournaal
Nieuws voor de jeugd.
19:00Socutera
Voorlichting. "Brooke Hospital for Animals." Brooke Hospital for Animals is met eigen dierenklinieken en mobiele teams werkzaam in landen als India en Egypte. De toegewijde, lokale dierenartsen geven gratis diergeneeskundige hulp.Help de werkdieren.
19:05De School
Documentairereeks. Deze reeks neemt je mee achter de gesloten deuren van een Engelse school in Essex.
19:55NOS Studio Sport
Actuele sportrubriek. "WK Beachvolleybal." Liveverslag van het WK Beachvolleybal, dat plaatsvindt in Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag en Rotterdam.
22:10The Graham Norton Show
Komische talkshow met de grootste sterren uit de showbizzwereld. Graham Norton verwelkomt vanavond acteur Mark Wahlberg uit in de studio om het over diens nieuwe film 'Deepwater Horizon' te hebben. Seth MacFarlane is ook van de partij om de release van 'Ted 2' te vieren. Cyndi Lauper rondt de lijst van gasten af.
23:0040 jaar NORTH SEA JAZZ special
Muziekspecial. North Sea Jazz viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Vanuit de North Sea Jazz Club in Amsterdam neemt Winfried Baijens je mee door vier decennia van het festival der festivals.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |