Tv gids - Nederland3 Vrijdag

Eergisteren
2017-02-26
Gisteren
2017-02-27
Vandaag
2017-02-28
Morgen
2017-03-01
Overmorgen
2017-03-02
Vrijdag
2017-03-03
Zaterdag
2017-03-04
06:30
Pingu

Animatiereeks met kleifiguren over Pingu en zijn familie. "Pingu kan niet tegen zijn verlies."
06:35
De avonturen van Bert en Ernie

Klei-animatie. "Kungfu."
06:40
Het zandkasteel

Animatiereeks over de bewoners van een zandkasteel die spelen en zingen. "Naar bed gaan." Sassa en Toto maken waterijsjes. Die kun je niet meteen opeten. Eerst moeten ze in de vriezer. Morgen zijn ze klaar. Sassa en Toto gaan dus maar gauw slapen, ook al is het nog geen bedtijd.
06:55
Sesamstraat

Kinderprogramma. "Kleur." Tommie gaat naar het oerwoud. Hij zoekt zijn oerwoudhoed, maar al zijn spullen zijn weg.
07:10
George & Paul

Animatiereeks. "Superheld."
07:20
Zappelin Go

Kinderprogramma.
07:25
Mike de ridder

Canadees-Britse animatiereeks. "Mike de ridder en het ridderlijke net." Mike en Evie krijgen een cadeau van hun vader, maar Mike is niet zo blij met wat hij heeft gekregen. Zal hij toch nog blij worden?
07:40
Sofia het prinsesje

Animatiereeks. "Het amulet van Avalor."
08:00
Bollie & Billie

Animatiereeks. "Wie hem vindt, mag hem hebben." De sushibezorger verliest onderweg een doos met sushi en zowel Billie als Kapitein azen op het eten. Bollie vindt echter dat Billie het niet mag eten en het moet teruggeven.
08:15
Dr. Hond

Franse animatiereeks over Dokter Hond, het huisdier van de familie Klieder. "Geen stomme papegaai."
08:25
Pieter Konijn

Animatiereeks over de avonturen van Pieter Konijn. "Het verhaal van de redding van Spits." Wanneer Heer Vos Snoets geliefde paardenbloemen vertrapt, zweert Snoet wraak. Maar wanneer Wipstaart hem naar de burcht volgt, moeten Pieter, Lily en Benjamin op een gevaarlijke missie om hen te redden.
08:40
Buurman en buurman

Animatiereeks over twee buurmannen die allerlei klusjes doen die altijd de mist ingaan. "Fototoestel." Poppen-animatie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op de een of andere manier altijd de mist in.
08:50
Buurman en buurman

Animatiereeks over twee buurmannen die allerlei klusjes doen die altijd de mist ingaan. "Wasdag." Poppen-animatie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op de een of andere manier altijd de mist in.
08:55
Apennoten

Kinderprogramma. "Sambaballenlied."
09:10
Bob de Bouwer

Animatiereeks over Bob de Bouwer, een bouwvakker die alles kan maken. "Torenhoge Scoop." Als Bob en zijn team een lift in de wolkenkrabber maken, wil Scoop heel graag mee naar boven voor het uitzicht, maar hij is veel te zwaar. Hij gaat stiekem met de bouwlift maar komt in de problemen.
09:20
KRO Kindertijd

Kinderblok.
09:21
Ik wil mijn stem terug

Kinderprogramma.
09:31
Iene Miene Boe - Schoenen versieren

Kinderprogramma.
09:34
Zeevlam

Kinderprogramma.
09:41
De post

Kinderprogramma.
09:45
Sarah en Eend

Animatiereeks over de 7-jarige Sarah en haar beste vriend Eend. "Wereldbrooddag." Er is een groot festival in het park ter ere van Wereldbrooddag. Sarah krijgt van de bakker een schatkaart van brood, waarmee ze een heel lekker brood kan vinden. Maar ze moet snel zijn.
09:50
Olly, het kleine witte busje

Animatiereeks. "De dierentuin." Het is Kerstavond en Eddie, de vrachtwagen moet wat voer naar de dierentuin brengen. Hij kan de heuvel niet oprijden, want het is te steil en te glad. Olly weet raad.
10:00
Teletubbies

Britse peuter- en kleuterreeks. "Ballet." Dipsy doet een balletdansje met de Tiddlytubbies. De kinderen in het verhaaltje doen thuis een balletdansje voor hun moeders.
10:10
Zappelin Go

Kinderprogramma.
10:20
Hoelahoep

Informatieve reeks. "Hoela's bloemenwinkel." Hoela is druk, haar telefoon blijft maar rinkelen. Ze krijgt heel veel bestellingen binnen, klanten die bloemen willen kopen. Hoep snapt er niks van. Klanten, bestellingen? Dat kan Hoela toch helemaal niet? Hoela kan het wel, ze heeft een heel slim systeem bedacht met streepjes in verschillende kleuren.
10:35
Bruine beer in het blauwe huis

Amerikaanse poppenreeks over een beer die met een aantal vrienden in een blauw huis woont. "De muizenpartij."
11:05
Sesamstraat 10 voor...

Kinderprogramma. "Grover." Grover.
11:15
TwiniPop

Animatiereeks van Studio 100 voor de allerkleinsten. "Poetsen."
11:25
Bumba

Vlaamse animatiereeks over de avonturen van de circusclown Bumba en zijn vriendjes. Bumba is een ietwat ondeugende, maar altijd vrolijke clown, die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel Kiwi, de berin Nanadu, de olifant Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen.
11:30
Bing

Britse animatiereeks voor peuters over de avonturen van het konijntje Bing. "Meer." Het is tijd om in bad te gaan en Bing kan het niet weerstaan om een paar extra spuitjes bubbel-badschuim in het bad te doen... en nog een paar... en nog een paar, totdat hij meer bubbels heeft dan hij aankan.
11:35
Pingu

Animatiereeks met kleifiguren over Pingu en zijn familie. "Pingu and the Papermachine."
11:40
Aya

Animatiereeks over verkeer met in de hoofdrol Aya, Belle en Otto. "Stop." Aya is in een speelse bui en weet van geen ophouden. Belle leert hem de betekenis van het stopbord. Aya geraakt er helemaal door in de ban.
11:45
Raad eens hoeveel ik van je hou

Animatiereeks. "Feestdag." Grote haas zegt dat het vandaag een feestdag is, maar hij vertelt nog niet wat er te vieren is. Hazeltje en zijn vrienden doen hun best om lekkere hapjes en een mooie plek te vinden.
12:00
Calimero

Animatiereeks over het kleine zwarte kippenkuiken met op zijn kop een halve eierdop. "De microfoon."
12:10
Babar en de belevenissen van Badou

Animatiereeks. "Hippoheld." Babar vertelt een verhaal over hoe Hippo-held vele schatten vond, behalve de Gouden Bananen. Natuurlijk gaat Badou er onmiddellijk naar op zoek met zijn vriendjes, zodat zij de beste ontdekkingsreizigers ooit zullen worden. Ze hopen allemaal afzonderlijk de beste te worden, maar merken dat ze meer kans maken om de Gouden Bananen te vinden als ze een team vormen. Ze vinden de schat, maar het blijken geen gouden, maar echte bananen te zijn.
12:25
Angelina Ballerina

Animatiereeks over een kleine muis die graag prima ballerina wil worden. "Angelina en de Marcel Muiseau mime wedstrijd." Angelina en Marco maken kans op kaartjes voor de Marcel Muiseau Mime Show, maar dat lijkt nog bijna mis te gaan door een weddenschap die ze houden.
12:40
Super Abby

Animatiereeks. "Het mondsnoerende monster." Abby is een dromerig meisje dat zichzelf ziet als superheld. Ze probeert haar familie te beschermen tegen onheil, maar dit werkt vaak averechts.
12:45
Shaun het schaap

Animatiereeks over het schaapje Shaun, dat allerlei avonturen beleeft op de boerderij. "Schapeloze nachten."
12:55
Wickie de Viking

Animatiereeks over het verlegen Vikingjongetje Wickie. "De schipbreukelingen." Astrid en Godrick, de schoonzus en zwager van Tjure komen op bezoek om hun pasgeboren baby te laten zien.
13:05
Olivia

Animatiereeks over het varkentje Olivia. "Olivia en de verschrikkelijke sneeuwman." Door een sneeuwstorm hoeven Olivia en Ian niet naar school. Ian wil een sneeuwfort bouwen en Olivia maakt een reportage over de sneeuwdag. Ze denkt groot nieuws te hebben met de ontdekking van de verschrikkelijke sneeuwman. Het blijkt hier echter om haar klasgenootje Harold te gaan.
13:20
KRO Kindertijd

Kinderblok.
13:21
Sherlock Martin

Kinderprogramma.
13:33
Nora zoekt een sport

Kinderprogramma.
13:40
Aerobics

Kinderprogramma.
13:43
De post

Kinderprogramma.
13:45
Mijn vriendjes Teigetje en Poeh

Animatiereeks. "Het draait om Tessa's probleem."
13:55
Sesamstraat

Kinderprogramma. "Andersom." Pino heeft een pan gekregen van Lot. Hij zet de pan op zijn hoofd.
14:10
Sesamstraat 10 voor...

Kinderprogramma. "Bert & Ernie." Bert & Ernie.
14:25
Tip de muis

3D-animatiereeks over de avonturen van Tip de muis. "Jongens zijn beter dan meisjes." Tip en Jody denken dat jongens beter zijn dan meisjes waardoor ruzie ontstaat en de meisjes weg gaan.
14:30
Igam Ogam

Animatiereeks. "Lach 'ns!." Igam Ogam wil graag dat haar vrienden lachen, ook als er niets te lachen valt.
14:45
Beste Vrienden Quiz

Quiz.
15:05
SpangaS

Jeugdreeks. Ramin schrikt als hij Tourans gezicht ziet. Wieteke volgt Dylan en opa op de voet. Waarom is iedereen boos op Jip? Wat doet Caro's vader opeens op school?
15:30
Zappbioskeuzefilm: Mees Kees

Komedie naar de boeken van Mirjam Oldenhave. Tobias en zijn beste vriend Sep zitten in groep zes van de basisschool. Hun juf Sanne gaat met zwangerschapsverlof. Directrice Dreus kan niet meteen een vervanger vinden en laat stagiair Kees Bruin de klas overnemen. Kees blijkt vooral leuke dingen te willen doen in de klas, met de bedoeling om spelenderwijs les te geven. De directrice kan dat niet waarderen. De kinderen vinden Mees(ter) Kees echter bijzonder leuk. Vooral Tobias bloeit op door de aanwezigheid van Mees Kees. Na een tijdje merkt de nieuwe leraar dat er iets is met Tobias.
15:31
Zappbioskeuzefilm: Mees Kees op kamp

Familiekomedie. Klas 6b gaat op kamp onder leiding van Mees Kees en mevrouw Dreus. Het moet een léérzame werkweek worden. Maar als Dreus door haar rug gaat rust ineens alle verantwoordelijkheid op de schouders van Mees Kees.
16:50
Heibel langs de lijn

Jeugdprogramma. "Chester." Kinderen confronteren hun schreeuwende en te fanatieke ouders met hun gedrag langs de lijn van het sportveld.
17:00
Checkpoint

Jongerenprogramma.
17:20
De Buitendienst

Natuurprogramma voor jongeren. "Hoe kun je zo lang mogelijk onderwater blijven?." Onder water is er super veel te beleven, wij mensen zien dat alleen niet omdat we nooit lang genoeg onder water kunnen blijven. Nienke en Matthijs gaan daarom uitzoeken hoe je langer onder water kunt blijven. Daarbij kijken ze goed naar hoe vissen en zeezoogdieren onder water leven.
17:40
Brugklas

Nederlandse jeugdreeks. "Opbiechten." Selma wil haar vriendje Mats in vertrouwen nemen uit angst dat hij het uit gaat maken.
18:00
Beste Vrienden Quiz

Quiz.
18:23
Het Klokhuis

Jongerenprogramma. "Zuurkool." Zuurkool is de wintergroente bij uitstek. Dolores helpt mee met de kooloogst in het najaar. Om de witte kool te kunnen bewaren wordt er van oudsher al zuurkool van gemaakt. Hoe wordt die kool zuur en wat heeft zout daar mee te maken? Dolores gaat naar de zuurkoolfabriek.
18:45
NOS-Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd.
18:55
SpangaS

Jeugdreeks. Juliette's vlog over complimenten geven, gaat haar niet goed af. Maud mag niet meedoen aan de missverkiezing. Dylan en opa hebben een verrassing voor Wieteke. Er is goed nieuws voor Caro.
19:25
Quickest Quiz

Quiz. Snelle quiz waarin de speeltijd in elke ronde één minuut bedraagt. Na de spelrondes geeft de presentator de juiste antwoorden en zorgt de jury bestaande uit comedians voor grappig commentaar op de vragen en antwoorden. De kandidaat die over vier rondes het allersnelst de goede antwoorden geeft, speelt de finaleronde en maakt kans op een geldbedrag.
19:50
Nederland verbouwt

Realityreeks over verbouwingen in Nederland.
20:30
Reizen Waes

Realityreeks waarin Tom Waes naar landen trekt die de toerist liever links laat liggen. "Tuvalu." Met de boodschap 'Tuvalu is sinking' reist de eerste minister van het piepkleine Tuvalu al jaren de wereld rond. Volgens hem zullen de eilanden van Tuvalu als eerste ter wereld verdwijnen door de klimaatopwarming. Tom is benieuwd naar het land en naar hoe de Tuvaluanen met die dreiging omgaan. Hij volgt het verhaal al jaren en trekt er eindelijk naartoe. Worden de circa 10.000 Tuvaluanen die in het midden van de Stille Oceaan leven écht bedreigd door de klimaatopwarming?
21:25
Foxcatcher

Biografisch sportdrama, genomineerd voor vijf Oscars. Olympisch worstelkampioen Mark Schultz wordt na een lezing benaderd door de excentrieke multimiljonair John du Pont. Hij wil Mark samen met zijn broer Dave inlijven bij het worstelteam dat hij sponsort en waarvoor hij een trainingscenter heeft gebouwd op zijn landgoed. Dave gaat om familiale redenen niet in op het aanbod en Mark verhuist alleen naar Pennsylvania. De jongste van de Schulz-broers krijgt een intense band met de excentrieke John Du Pont, maar hoe langer Mark bij deze steenrijke man op zijn domein woont, hoe meer hij verstrikt raakt in een web van paranoia en verraad.
23:27
Politieke partijen

Politieke tribune.
23:35
PowNews Flits

Nieuwsmagazine.
23:45
De Wereld Draait Door

Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk.
00:40
Reizen Waes

Realityreeks waarin Tom Waes naar landen trekt die de toerist liever links laat liggen. "Tuvalu." Met de boodschap 'Tuvalu is sinking' reist de eerste minister van het piepkleine Tuvalu al jaren de wereld rond. Volgens hem zullen de eilanden van Tuvalu als eerste ter wereld verdwijnen door de klimaatopwarming. Tom is benieuwd naar het land en naar hoe de Tuvaluanen met die dreiging omgaan. Hij volgt het verhaal al jaren en trekt er eindelijk naartoe. Worden de circa 10.000 Tuvaluanen die in het midden van de Stille Oceaan leven écht bedreigd door de klimaatopwarming?
01:35
De Wereld Draait Door

Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk.
02:30
De Wereld Draait Door

Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk.