Tv gids - Nederland3 Zondag

Eergisteren
2017-04-25
Gisteren
2017-04-26
Vandaag
2017-04-27
Morgen
2017-04-28
Overmorgen
2017-04-29
Zondag
2017-04-30
Maandag
2017-05-01
06:30
Pingu

Animatiereeks met kleifiguren over Pingu en zijn familie. "Pingu makes a splash."
06:35
De avonturen van Barbapapa

Kinderprogramma. "De paardenrenbaan."
06:40
Timmy tijd

Spin-off van de animatiereeks 'Shaun the Sheep', over het schaapje Timmy. "Timmy de kunstenaar."
06:50
Bing

Britse animatiereeks voor peuters over de avonturen van het konijntje Bing. "Dag dag." Bing speelt met een nieuwe, oranje ballon, maar als hij er iets te enthousiast mee stuitert, ploft de ballon. Bing is heel verdrietig als hij zijn nieuwe speelgoed kwijt is, dus helpt Flop hem om de restjes van de ballon neer te leggen in de Dahaag Doos.
06:55
De speelgoeddokter

Amerikaanse animatiereeks over het meisje Doc, de speelgoeddokter. "De dappere draak." Stuffy verliest de vulling uit zijn staart tijdens een avontuur met Doc en haar vriendjes.
07:10
Kindertijd

Kinderblok.
07:11
Mica's Sprong

Kinderprogramma.
07:12
Aardbei

Kinderprogramma.
07:17
Elsa - Ziek

Kinderprogramma.
07:23
De speelgoed boerderij

Kinderprogramma.
07:25
Nijntje en de slak

Kinderprogramma.
07:32
Hier word ik blij van - Shawn

Kinderprogramma.
07:35
Masha en de beer

Russische animatiereeks over het meisje Masha dat bevriend geraakt met een beer. "Het zoete leven." Masha heeft teveel lolly's gegeten en heeft nu ontzettende kiespijn. Een van haar kiezen is rot. Niemand kan haar helpen, maar een struikelpartij zorgt toch voor verlichting.
07:45
Mega Mindy

Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy. "Wet is wet." De hoofdcommissaris is in het dorp en dat heeft iedereen geweten. Hij is plots heel streng geworden. "Wet is wet" is zijn leuze. Hij wijst iedereen op verschillende wetten en eist hiervoor hoge boetes. Hij strijkt hierdoor veel centen op. Er blijven constant nieuwe wetten bijkomen. Mieke ontdekt dat de hoofdcommissaris de wetten zelf schrijft. Tijd voor Mega Mindy om de hoofdcommissaris hiermee te laten stoppen.
08:10
Twisted Whiskers

3D-animatiereeks over honden en katten. "Hondenvoer."
08:25
Studio Snugger

Spelshow voor de jeugd.
08:40
Zappsport

Sportprogramma voor kinderen. Alle takken van sport komen aan bod. Zo krijgen kinderen met een sportprobleem hulp van een beroemde topsporter in de 'Hellup', worden de coolste trucs uitgelegd in 'The Move' en zijn er regelmatig specials te zien over grote sporttoernooien. In het wekelijkse onderdeel 'The Battle' strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover de bloedfanatieke 'teamcaptain' Naomi van As.
09:00
Sweet Love

Kortfilm. Er is een stad waar alle snoep in handen is van één man: de patserige Ralf Kwist. Terwijl hij met zijn rijke vrienden leeft op een berg van lekkernijen moet de club rond arbeider Ouwe Olle op een houtje bijten. Maar de groep leeft toch heel gelukkig in een oude fabriek. Wanneer Kwists vrouw valt voor fabrieksjongen Saba barst de strijd tussen de snoepbezitter - die al tijden op het fabrieksterrein aast - en Ouwe Olle pas goed los.
09:25
De Proefkeuken

Jeugdprogramma. "Döner kebab." Willem en Pieter eten een broodje in een dönertent en zijn ervan overtuigd: dit willen wij ook! Zelfgemaakte broodjes döner kebab, maar welk beest zit er in die grote ronddraaiende hompen vlees? Voornamelijk lamsvlees blijkt. Maar die lammeren blijken er vreemd genoeg toch uit te zien als schapen. En hoe blijft dat vlees eigenlijk aan die draaiende spies hangen?
09:50
Taarten van Abel

Jeugdprogramma. "Tijs." Tijs houdt niet van voetbal, zoals alle andere jongens uit het dorp. Zijn leven draait om turnen, en hij is groot fan van Epke Zonderland. Tijs traint drie keer per week in Heereveen wat meer dan een half uur rijden is vanaf zijn huis. Zijn trainers zijn heel belangrijk voor hem.
10:20
Weekoverzicht SpangaS

Weekoverzicht van deze jeugdreeks. Weekoverzicht.
11:15
Brugklas

Nederlandse jeugdreeks. "Brugklas weekoverzicht." Weekoverzicht.
12:10
Snuf, de hond

Jeugdreeks. "Snuf de hond en het Spookslot: Een vreemde ontdekking." Tom, Mirjam en Snuf gaan logeren op de boerderij van oom Hans en neef Jaap. In het gebied blijkt een gevaarlijke smokkelaarsbende actief te zijn.
12:35
Snuf, de hond

Jeugdreeks. "Snuf de hond en het Spookslot: Een gevaarlijk spoor." Tom weet zeker dat hij iemand in het 'spookslot' zag, maar niemand lijkt hem te geloven. Neef Jaap heeft alleen maar oog voor Mirjam en jaloezie drijft een wig tussen de twee jongens.
13:00
Snuf, de hond

Jeugdreeks. "Snuf de hond en het Spookslot: Het gevecht met Zwarte Bertram." Tom en Snuf zijn in handen gevallen van de smokkelaars. De bendeleider wil afrekenen met deze onwelkome pottenkijkers. Ondertussen maken Mirjam en Jaap zich ongerust en voelen ze zich schuldig.
13:30
Snuf, de hond

Jeugdreeks. "Snuf de hond en de IJsvogel: Vals beschuldigd." Tom en Mirjam mogen Boukes nieuwe bootje 'De IJsvogel' inwijden met een korte zeilvakantie. Pas na de nodige smeekbedes, want Jeltje vindt hen eigenlijk nog te jong om alleen op reis te gaan.
13:55
Snuf, de hond

Jeugdreeks. "Snuf de hond en de IJsvogel: De ontsnapping." De zeilvakantie van Tom, Mirjam en Snuf lijkt in het honderd te lopen. Er zijn zakkenrollers actief en er is bij een inbraak een bijzonder gouden 'oorijzer' gestolen.
14:20
Snuf, de hond

Jeugdreeks. "Snuf de hond en de IJsvogel: De afrekening." Tom en Mirjam raken steeds verder in de problemen. Tom is opgesloten in een stropershut. Snuf is zelfs beschoten. Zal het Mirjam lukken om uit handen te blijven van Tjeerd en zijn criminele zoons?
14:45
Zapp Echt Gebeurd: George Maduro, een 'gewone' held

Documentaire. George Maduro, geboren op Curaçao in 1916, vertrekt als tienjarige jongen naar Nederland om daar te studeren. Vlak voor de Tweede Wereldoorlog sluit hij zich als Joodse jongeman aan bij het Nederlandse leger. Hij bevrijdt met slechts vijftien soldaten Villa Dorrepaal in Den Haag uit handen van de nazi's. Nadat hij wordt opgepakt en weer vrijgelaten gaat hij in het verzet. Op reis van Nederland naar Engeland wordt hij verraden, en weer opgepakt.
14:55
De Zandtovenaar en de oorlog

Bijzonder verhaal.
15:30
Z@ppbios: Oorlogsgeheimen

Historisch drama, gebaseerd op de bestseller van Jacques Vriens. Zomer 1943. Ook aan het idyllische dorp waar de twaalfjarige Tuur en Lambert wonen, gaat de oorlog niet voorbij. Ze zijn al van jongs af aan onafscheidelijke vrienden, maar dat lijkt te veranderen wanneer Tuurs ouders in het verzet gaan terwijl die van Lambert lid worden van de NSB. Dan komt Maartje, een nieuw meisje uit het westen, tijdelijk in het dorp wonen. Zij heeft een groot geheim en besluit dat alleen met Tuur te delen. Dit drijft de jongens verder uit elkaar en brengt Maartje uiteindelijk in groot gevaar.
17:00
Freeks wilde wereld

Natuurdocumentairereeks met Freek Vonk. "Dieren met een hoorn." In Zimbabwe ontdekt Freek allemaal dieren met een hoorn, zoals de buffel, wiens hoorns een soort moordwapens zijn. Daarna vindt Freek twee kudu's waarvan de hoorns in elkaar verstrengeld zijn geraakt.
17:10
Checkpoint

Jongerenprogramma. Kun je met vuurwerk een kast zwart maken? En wie hebben er een beter richtingsgevoel, de jongens of de meiden? Rachel en het testteam zoeken het voor je uit.
17:35
13 in de oorlog

Historische reeks over de Tweede Wereldoorlog. "Arnhem." Lisa Wade beschrijft de gevolgen van het mislukken van de slag om Arnhem. Samen met zijn opa houdt Joost (10 jaar, Arnhem) nauwgezet de razendsnelle opmars van de geallieerden bij. Wanneer duizenden parachutisten bij Arnhem landen zal Nederland toch ook snel bevrijd worden, hopen ze. Maar dat loopt helaas anders want de belangrijke slag om Arnhem wordt verloren.
18:00
Welkom in de Gouden Eeuw

Satirisch programma. "Handel." Hoofdgasten: Willem Barentsz en Jacob Van Heemskerck. Met de sketches 'Koken op Nova Zembla', 'De stichter van New York' en 'De man van de kleine amputaties'.
18:30
NOS Weekoverzicht Jeugdjournaal

Weekoverzicht van het NOS Jeugdjournaal.
19:00
Dunya & Desie

Jeugdreeks. "Bed & badgasten." Tot Desie's grote ergernis trekt Jeff bij haar en Monique in. Met beide handen grijpt Desie het aanbod van Dunya's moeder Kenza aan om bij hun te komen wonen. Maar met de komst van Desie halen ze meer problemen in huis dan voorzien.
19:25
Zapp echt Gebeurd

Documentaire. "SOS Vriendschap." "Ze zijn ons niet tot last. Het zijn mensen met een hart en een ziel en allemaal hebben ze een talent." Dat zegt de twaalfjarige Letizia over de bootvluchtelingen die bijna dagelijks op haar eiland Sicilië aankomen. Daar zitten ook jongeren tussen, die alleen zijn. Letizia vangt hen op, samen met haar ouders. De jongens beschouwen Letizia als een zusje en vertellen haar hun bijzondere verhalen. Wie is bijvoorbeeld Mohammed uit Mali, die zo van roze spulletjes houdt? Letizia roept ons op om vriendschap met hen te sluiten. Gewoon, omdat ze hartstikke leuk zijn!
19:48
Socutera

Voorlichting. "Heifer Nederland." Heifer steunt mensen in ontwikkelingslanden door het geven van dieren en training.
19:50
3 op reis compilaties

Compilatieaflevering van '3 op reis'. "Chris in Japan." Chris Zegers begint aan zijn reis door Japan. Hij zal met de highspeed 'Bullet train' van het zuiden van Japan naar de hoofdstad Tokyo reizen. Hij ontdekt het schiereiland Kyushu. En Chris begeeft zich in Hollandse sferen. Op het eilandje Dejima brengt hij een bezoek aan het themapark Huis Ten Bosch.
20:25
Vechtershart

Nederlandse misdaadreeks. "De ring." Nu de markt voor kickboksers is ingezakt door het steeds populairder wordende MMA (Mixed Martial Arts), laat Nick zich klaarstomen tot MMA-vechter. Intussen kan zijn broer David de verleiding van het makkelijke geld maar moeilijk weerstaan, zeker nu hij er zijn missie van heeft gemaakt om de sportschool van de ondergang te redden. Terwijl Nick zijn best doet voor een droombruiloft, heeft Kirsten een groot geheim voor hem. Nick op zijn beurt verzwijgt zijn gebruik van hormonale middelen. Selma maakt intussen werk van het feit dat zij haar laatste gevecht oneerlijk verloren heeft.
21:25
Neem je zwemspullen mee

Komisch spelprogramma. Zowel Pepijn Gunneweg als Klaas van der Eerden vormt een team met een andere BN'er. Ze nemen in een theaterzaal plaats op hun eigen bank vanwaar ze verschillende spellen spelen.
22:00
Emilio Guzman: Alle mensen verzamelen!

Theatervoorstelling. In Alle Mensen Verzamelen probeert cabaretier Emilio Guzman, een beleefde nette jongen, eindelijk eens een vuist te maken. Hij gooit alle schroom van zich af en gaat helemaal los tegen Halbe Zijlstra, zijn buurman, het lettertype Comic Sans en ondertussen heeft hij ook nog eens een oplossing voor de vluchtelingencrisis.
23:00
Klikbeet

Satirisch programma.
23:25
The Graham Norton Show

Talkshow met Graham Norton. Graham Norton verwelkomt vanavond actrice Goldie Hawn en comediènne Amy Schumer, die samen te zien zijn in de actiekomedie 'Snatched Plus'. Acteur John Boyega, bekend als Finn uit 'Star Wars: Episide VII - The Force Awakens', komt praten over zijn rol in het theaterstuk Woyzeck. Lucie Jones verzorgt de muziek met haar nummer 'Never Give Up on You', de Britse inzending voor Eurovisie.
00:20
NOS Studio Sport

Actuele sportrubriek.
01:25
NOS Studio Sport

Actuele sportrubriek.
02:10
NOS Studio Sport

Actuele sportrubriek.
03:05
NOS Studio Sport

Actuele sportrubriek.