Tv gids - Nederland3 Zondag

Eergisteren
2016-08-23
Gisteren
2016-08-24
Vandaag
2016-08-25
Morgen
2016-08-26
Overmorgen
2016-08-27
Zondag
2016-08-28
Maandag
2016-08-29
06:30
Pingu

Animatiereeks met kleifiguren over Pingu en zijn familie. "Pingu's aanbidster."
06:35
Timmy tijd

Spin-off van de animatiereeks 'Shaun the Sheep', over het schaapje Timmy. "Kapitein Timmy."
06:45
Joe & Jack

Animatiereeks over de 4-jarige Joe en zijn kat Jack. "De band." Joe en Jack doen hun uiterste best om bij de band van Lizzie en Tallulah te mogen horen.
06:50
Het molletje

Animatiereeks over een klein molletje dat allerlei avonturen beleeft. "Het molletje als schilder."
07:00
Apennoten

Kinderprogramma. "Als de kok boos is."
07:15
Apennoten

Kinderprogramma. "De bij."
07:25
KRO Kindertijd

Kinderblok.
07:26
Rapunjab

Kinderprogramma.
07:34
Stuiter en Sam

Kinderprogramma.
07:45
Dansen

Kinderprogramma.
07:50
Mega Mindy

Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy. "De imitatiemicro." Opa demonstreert zijn nieuwste uitvinding, "de imitatiemicrofoon", aan Mieke en oma. Op het politiebureau is de nieuwe kuisvrouw Lutgarde van start gegaan. Lutgarde hoort dat de nieuwe auto van de commissaris is aangekomen en zoekt een manier om hem te stelen. Het politiebureau staat in rep en roer. Megamindy komt ter hulp.
08:20
Lassie Animated

Animatiereeks over de avonturen die Lassie beleeft met haar vrienden Zoë en Erwin. "Verstoppertje." De herten in het park zijn ziek, behalve eentje. Sarah gaat op onderzoek uit, Harvey en Zoë moeten op het hertje passen. Maar dat ontsnapt. Het is nog een hele toer om het hertje terug te vinden.
08:40
ZappSport

Sportprogramma voor kinderen. Alle takken van sport komen aan bod. Zo krijgen kinderen met een sportprobleem hulp van een beroemde topsporter in de 'Hellup', worden de coolste trucs uitgelegd in 'The Move' en zijn er regelmatig specials te zien over grote sporttoernooien. In het wekelijkse onderdeel 'The Battle' strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover de bloedfanatieke 'teamcaptain' Naomi van As.
09:00
Z@ppbios: Penny's Shadow

Avonturenfilm. De zestienjarige Lisa heeft een speciale band met paarden. In de zomer gaat ze samen met haar moeder en zusje Tess op vakantie naar Ameland, waar ze verblijven op de kampeerboerderij van de zeventienjarige Kai en zijn vader. Kai's moeder is jaren geleden overleden bij een ongeluk met het paard Shadow. De zwarte hengst heeft het overleefd, maar is zwaar getraumatiseerd en onbetrouwbaar geworden. Kai zag het ongeluk gebeuren en heeft daardoor een moeilijke band met het paard. Lisa is ervan overtuigd dat ze kan helpen met Shadow en ze besluit om het paard in het geheim te trainen en hem weer vertrouwen in mensen te geven.
10:35
De mooiste sprookjes

Sprookjesreeks. "De mooiste sprookjes: Sneeuwwitje en Rozerood." Sneeuwwitje en Rozerood zijn twee zusjes die met hun moeder in een huisje in het bos wonen. Het huisje wordt door twee rozenstruiken, een witte en een rode roos, beschermd tegen onheil en gevaar.
11:40
De vloer op jr.

Improvisatieprogramma voor kinderen. Onvoorbereid krijgen acteurs een opdracht, samen improviseren ze een verhaal. Alleen deze keer spelen de acteurs uit de vaste kern van 'De vloer op' met verrassend getalenteerde kinderen.
11:55
Peperbollen

Detectivereeks over vijf avontuurlijke jonge speurneuzen. "Waaghalzen." Wanneer Nina, Jessi en Luis op weg zijn naar het zwembad, rijdt Isabell een skater aan. Maar is het wel een aanrijding?
12:25
Peperbollen

Detectivereeks over vijf avontuurlijke jonge speurneuzen. "Het geheim van de curryworst." Oma Leni verkoopt haar eigen currysaus die ze gemaakt heeft volgens een geheim recept van haar moeder. Ze boekt er een recordomzet mee in de buurt, maar daar is niet iedereen blij mee!
12:55
Steves gevaarlijke dierenreis

Natuurdocureeks waarin Steve Backshall op zoek gaat naar de meest dodelijke dieren. "Natuurkrachten." Steve Backshall reist de wereld rond, op zoek naar de meest dodelijke dieren.
13:25
Steves gevaarlijke dierenreis

Natuurdocureeks waarin Steve Backshall op zoek gaat naar de meest dodelijke dieren. "Haaienspecial." Steve Backshall reist de wereld rond, op zoek naar de meest dodelijke dieren.
13:50
Steves gevaarlijke dierenreis

Natuurdocureeks waarin Steve Backshall op zoek gaat naar de meest dodelijke dieren. "Falklandeilanden." Steve Backshall reist de wereld rond, op zoek naar de meest dodelijke dieren.
14:20
Checkpoint

Jongerenprogramma.
14:35
Het Spetterslot

Familiespelshow. Twaalf aanvallers gaan de strijd met elkaar aan om de kroon van Het Spetterslot te veroveren. Hiervoor moeten zij een extreme hindernisbaan over vol bizarre obstakels. Na drie rondes kan slechts één aanvaller de kroon bemachtigen en zich de koning of koningin van Het Spetterslot noemen. De aanvallers worden daarbij flink gedwarsboomd door de verdedigers van Het Spetterslot. Deze slechteriken zetten alles in om hen bij de kroon weg te houden: waterkanonnen, paintballen, schuim, stoom en lijm. De spetterende spelshow zit dan ook vol hilarische valpartijen, stuntelige smakken in het water en geglibber in schuimbaden. Een barre strijd gaat beginnen... in de naam van Spetterslot!
15:00
Het Spetterslot

Familiespelshow. Twaalf aanvallers gaan de strijd met elkaar aan om de kroon van Het Spetterslot te veroveren. Hiervoor moeten zij een extreme hindernisbaan over vol bizarre obstakels. Na drie rondes kan slechts één aanvaller de kroon bemachtigen en zich de koning of koningin van Het Spetterslot noemen. De aanvallers worden daarbij flink gedwarsboomd door de verdedigers van Het Spetterslot. Deze slechteriken zetten alles in om hen bij de kroon weg te houden: waterkanonnen, paintballen, schuim, stoom en lijm. De spetterende spelshow zit dan ook vol hilarische valpartijen, stuntelige smakken in het water en geglibber in schuimbaden. Een barre strijd gaat beginnen... in de naam van Spetterslot!
15:30
Z@ppbios: Leerling Jodocus

Komedie. De elfjarige Ducobu, een onverbeterlijke domkop, is alweer van school gestuurd. Zijn vader schrijft hem in op de Saint-Potacheschool. Hij waarschuwt Ducobu dat dit zijn laatste kans is: als zijn cijfers niet verbeteren, wordt hij naar een kostschool gestuurd. Met dit in het achterhoofd ontwikkelt Ducobu een grenzeloze vindingrijkheid in het bedriegen en spieken bij Leonie, de primus van de klas.
17:00
Freek in het wild

Natuurreeks waarin bioloog Freek Vonk de wildernis intrekt. "Leeuwin verdoven." Freek is in Kariega, Zuid-Afrika. Een leeuwin heeft een medisch onderzoek nodig. Freek helpt de dierenarts en laat zien hoe een troep leeuwen in elkaar zit.
17:15
Z@ppSport compilatie

Hoogtepunten uit dit sportmagazine. "Compilatie."
17:30
Klaas kan alles

Populairwetenschappelijk programma. "Kan Klaas harder zwemmen dan een haai?." Kan Klaas harder zwemmen dan een haai? Hij gaat het duel aan met verhuizer Rob Grootveld en hij is een dagje airport marshaller op Schiphol.
17:55
Hoe overleef ik...

Jeugdreeks. "Hoe overleef ik... een enorme puinhoop?." Rosa trekt er 's nachts op uit om graffiti te gaan spuiten en komt in een flink avontuur terecht.
18:30
NOS-Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd.
19:00
Taarten van Abel

Jeugdprogramma met feestelijk gebak en opmerkelijke verhalen. "Julia." De 11-jarige Julia kan geesten zien. Dat is soms heel leuk maar dat kan ook lastig zijn. Dan houden ze haar uit haar slaap en daar wordt ze onrustig van. Gelukkig heeft ze Ans leren kennen. Julia mag Ans altijd bellen als ze last heeft van kwade geesten. Ans kan de geesten voor haar verwijderen en haar geruststellen. Voor deze bijzondere vrouw maakt Julia een toepasselijke taart.
19:25
Zapp Echt Gebeurd: Mensjesrechten

Documentaire. "Niet van suiker." Michelle baalt dat ze zwaarder is dan de meeste andere meiden maar ze wil geen spriet worden, zoals haar tweelingzus. Gewoon ietsje dunner, dat zou al heel wat zijn.
19:50
Socutera

Voorlichting. "VluchtelingenWerk Nederland." VluchtelingenWerk Nederland behartigt de belangen van vluchtelingen en asielzoekers in Nederland, vanaf het moment van binnenkomst tot en met de integratie in de Nederlandse samenleving.
19:51
Van luizenleven naar luiers

Realityreeks over aanstaande ouders die aan het begin staan van een nieuw leven. Studenten Laura en Donovan verwachten een zoon. Omdat ze allebei nog op school zitten en de zwangerschap een totale verrassing was, blijven ze voorlopig bij de ouders van Donovan wonen.
20:25
3 Op Reis Roadtrip

Reisreportagereeks waarin zeven BNN-presentatoren zeven landen in Europa doorkruisen. "Roemenië." Geraldine maakt een roadtrip in Roemenië. Ze begint in de hoofdstad Boekarest en rijdt door het ruige Roemeense landschap over een van de meest spectaculaire routes ter wereld.
21:00
Rare Jongens

Geschiedenisshow. "Nabil." Onder leiding van Valerio Zeno krijgen comedians Lieven Scheire en Leo Alkemade de meest uiteenlopende vragen en opdrachten voorgeschoteld over 7000 jaar onnozelheid. Te gast: Nabil.
21:55
Ranking the Stars

Personalityshow.
22:45
Spuiten en slikken op reis

Show over de zon- én schaduwzijde van seks en drugs. "In het spoor van El Chapo." In deze special laten Tim Hofman en Linda Hakeboom zien hoe zowel Mexico als Amerika gebukt gaan onder de vernietigende macht van de drugskartels. Tim staat oog in oog met een kapot geschoten drugskoerier en ziet hoe de kartelbazen ondanks hun grenzeloze geweld toch als helden worden vereerd. Linda Hakeboom ziet hoe ze in de VS, aan de andere kant van de grens, proberen de drugstoevoer te stoppen. Maar waar vraag is ontstaat aanbod en dus is het dweilen met de kraan open.
23:50
The Graham Norton Show

Talkshow waarin Graham Norton de grootste sterren ontvangt. Gasten: Meryl Streep en Hugh Grant, te zien in de tragikomedie 'Florence Foster Jenkins', en Keeley Hawes over haar nieuwe dramareeks 'The Durrells'. Muzikale gasten: Joe & Jake, de Britse Songfestivalinzending, met hun single 'You're Not Alone'.
00:40
NOS Studio Sport Eredivisie

Voetbalmagazine. Speelronde 4: PSV - FC Groningen, ADO Den Daag - Heracles Almelo, Go Ahead Eagles - Ajax en AZ - N.E.C.
01:40
NOS Studio Sport

Actuele sportrubriek.
02:20
NOS Studio Sport Eredivisie

Voetbalmagazine. Speelronde 4: PSV - FC Groningen, ADO Den Daag - Heracles Almelo, Go Ahead Eagles - Ajax en AZ - N.E.C.
03:14
Tekst-TV

Informatie van teletekst.