Tv gids - Nederland3 Maandag

Eergisteren
2016-09-28
Gisteren
2016-09-29
Vandaag
2016-09-30
Morgen
2016-10-01
Overmorgen
2016-10-02
Maandag
2016-10-03
Dinsdag
2016-10-04
06:30
Pingu

Animatiereeks met kleifiguren over Pingu en zijn familie. "Pingu Gets Lost."
06:35
Timmy tijd

Spin-off van de animatiereeks 'Shaun the Sheep', over het schaapje Timmy. "Timmy en buitenaardse wezens."
06:40
Plop en de Peppers

Kinderprogramma. "De afwas." Pepijn en Pol hebben een berg afwas die gedaan moet worden. Alleen hebben ze daar absoluut geen zin in! Ze besluiten om hun afwas stiekem door te schuiven naar Pip zonder dat ze er iets van merkt.
06:50
Sesamstraat

Kinderprogramma. "Verstoppen." Tommie speelt verstoppertje. Niet met zijn vriendjes, maar met de krant van Aart.
07:05
Bing

Britse animatiereeks voor peuters over de avonturen van het konijntje Bing. "Taart." Bings vriendjes komen naar zijn huis voor een taartfeestje. Sula is er als eerste en Bing kan niet wachten om haar de taart te laten zien die hij gemaakt heeft.
07:15
Woezel en Pip

Animatiereeks over de allerliefste hondjes en hun vriendjes uit de Tovertuin. "Tantedag."
07:20
Pim & Pom

Animatiereeks. "Mannetje op de maan." Het is nacht. Pim zit voor het raam en kijkt naar de maan. Als hij Pom vertelt over het mannetje op de maan, zegt Pom dat het mannetje op de maan niet bestaat. Dat wil Pim niet geloven.
07:25
Rintje

Animatiereeks. "Kapper Rintje." Rintje, Henriette en Tobias zitten in de klas. Ze krijgen rekenles van de juf. Henriette kan het alleen niet zo goed zien, want haar haren zitten voor haar ogen.
07:30
Rintje

Animatiereeks. "Geluk." Rintje wil niet op de lijntjes lopen. Hij springt van stoeptegel naar stoeptegel. Tobias moet hetzelfde doen en ook Henriette doet mee. Het niet op de lijntjes lopen brengt geluk.
07:35
De Wereld van Zappelin

Kinderprogramma.
07:50
Dr. Hond

Franse animatiereeks over Dokter Hond, het huisdier van de familie Klieder. "De stimulatron."
08:05
Wickie de Viking

Animatiereeks over het verlegen Vikingjongetje Wickie. "De grot met de bevroren woorden." De Vikingen zeilen langs een ijsgrot. Plotseling horen ze de stem van Sven. Ze varen naar binnen en horen ook Pokka praten. Ze bereiden zich voor op een gevecht.
08:15
Ringel Singel 19

Animatiereeks. "Toen Sergei een bril kreeg." De kinderen die in het flatgebouw aan de Ringel Singel 19 wonen, beleven samen de leukste avonturen.
08:25
Masha en de beer

Russische animatiereeks over het meisje Masha dat bevriend geraakt met een beer. "Goeie reis." Beer is van plan om op reis te gaan en heeft zijn koffer gepakt. Vlak voordat iedereen vertrekt neemt Masha heel uitgebreid afscheid van iedereen. Iets te uitgebreid misschien?
08:30
Shaun het schaap

Animatiereeks over het schaapje Shaun, dat allerlei avonturen beleeft op de boerderij. "Dubbel dom."
08:45
NOS-Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd.
08:50
Calimero

Animatiereeks over het kleine zwarte kippenkuiken met op zijn kop een halve eierdop. "Susira's vaas." Calimero en zijn vriendjes doen er alles aan om Susira's vaas, die ze kapot hebben laten vallen, weer heel bij Susira op het stadhuis te bezorgen.
09:00
Raad eens hoeveel ik van je hou

Australische animatiereeks. "Het bijzondere veertje." Hazeltje krijgt van Grote Haas een mooi gekleurd veertje, waar hij erg blij mee is. Met Kleine Veldmuis ontdekt hij wat je allemaal met het veertje kan doen: laten drijven of er iemand mee kietelen.
09:10
Joe & Jack

Animatiereeks over de 4-jarige Joe en zijn kat Jack. "Toverdrankjes."
09:20
KRO Kindertijd

Kinderblok.
09:21
Een bijzondere verrassing

Kinderprogramma.
09:32
Spinazietaart (Isis en Danai)

Kinderprogramma.
09:38
Spelen met klei

Kinderprogramma.
09:40
Oscar de luiaard

Kinderprogramma.
09:41
De post

Kinderprogramma.
09:45
Tip de muis

3D-animatiereeks over de avonturen van Tip de muis. "De werkplaats van papa." Tip wil de dag doorbrengen met zijn vader. Alleen moet zijn vader werken, en loopt Tip een beetje in de weg.
10:00
Teletubbies

Britse peuter- en kleuterreeks. De Teletubbies zijn moe na het doen van allerlei sportoefeningen, maar kunnen er weer tegenaan na het eten van heel veel Tubbie-toetjes.
10:10
Barbapapa

Animatiereeks.
10:15
Sarah en Eend

Animatiereeks over Sarah en haar vriendje Eend. "Wolkentoren." Het is een hele warme dag vandaag en Sarah, Eend en Stepjongen proberen de schaduw te volgen. Zo komen ze uit bij de wolkentoren.
10:25
Mijn vriendjes Teigetje en Poeh

Animatiereeks. "Stekeltjes correspondentievriendje/Knorretjes duizend en één watermeloenen."
10:45
Minnie's strikkenwinkel

Animatiereeks over de avonturen van Minnie Mouse en Katrien Duck. "De pizzabakkers." Omdat Minnie en Katrien honger hebben, besluiten ze een pizza te gaan eten. Dat avontuur loopt anders dan ze dachten!
10:50
Nellie & Cezar

Kleuteranimatiereeks. "De garageverkoop/Sorteren per categorie." Kikker Cezar en muis Nellie proberen de problemen die ze elke dag tegenkomen op te lossen met een leuk spelletje.
11:00
Olly, het kleine witte busje

Animatiereeks. "De auditie." De Daglicht Rovers hebben een optreden, maar Percy is zijn stem kwijt. Olly houdt audities om een vervanger voor Percy te vinden.
11:05
Sesamstraat: 10 voor...

Kinderprogramma. "Bert & Ernie." Bert en Ernie.
11:15
The Furchester Hotel

Poppenreeks over de familie Furchester, die op geheel eigen wijze een hotel runt. "Zit stil Elmo." Elmo kan maar niet stoppen met bewegen!.
11:30
Bruine beer in het blauwe huis

Amerikaanse poppenreeks over een beer die met een aantal vrienden in een blauw huis woont. "Alles verandert."
11:55
Doc McStuffins

Amerikaanse animatiereeks over het meisje Doc, de speelgoeddokter. "Muurvast." Doc en haar vrienden helpen Riggo als zijn schep vastzit.
12:10
Masha's sprookjes

Animatiereeks. "Roodkapje." Masha vertelt: Roodkapje gaat zoete broodjes bij haar oma brengen. Onderweg neemt ze een mannetje mee dat uitsluitend uit een hoofd bestaat.
12:15
Maya de Bij

3D-animatiereeks over het nieuwsgierige bijtje Maya en haar kompanen. "Koning Willy." Willy vindt een groepje luizen, die honingdauw maken. Algauw is hij hun koning en laat hij zich lekker bedienen. Maya zoekt Willy en intussen zijn Bees en Boos op zoek naar wat lekkers om op te eten.
12:30
Rintje

Animatiereeks. "Stormschoenen." Het stormt heel hard. Rintje en Henriette spelen buiten in de wind, maar Tobias durft niet naar buiten. Er is wel eens een teckel weggewaaid, dus hij durft niet. Rintje bedenkt een oplossing.
12:35
Rintje

Animatiereeks. "Flaporen." Rintje is boodschappen doen met zijn moeder. Onderweg lopen ze langs het huis van een zangeres.
12:40
Apennoten

Kinderprogramma. "Ik ben een kapitein."
12:50
Mike de ridder

Canadees-Britse animatiereeks. "Mike de ridder en Evie de kikker." Evie verandert zichzelf per ongeluk in een kikker. Wanneer Mike en Richard haar naar De Grote Waldorfini willen brengen, raken ze haar kwijt.
13:05
Ringel Singel 19

Animatiereeks. "Toen ze een circus maakten." De kinderen die in het flatgebouw aan de Ringel Singel 19 wonen, beleven samen de leukste avonturen.
13:20
KRO Kindertijd

Kinderblok.
13:21
Jerginyo maakt een koprol

Kinderprogramma.
13:23
De band van draakje

Kinderprogramma.
13:34
Iene Miene Boe - een pop voor de konijnen

Kinderprogramma.
13:37
Strandvormpjes

Kinderprogramma.
13:39
Kunstenaars

Kinderprogramma.
13:45
Verhalen uit de schatkist

Pop-up-bijbelverhaal, verteld door Kimberley. "De bijzondere opdracht." Als Eliëzer een vrouw voor de zoon van Abraham moet vinden, moet hij eerst zoeken. Maar hoe?
13:50
Sesamstraat

Kinderprogramma. "Sprookje." Voor Ieniemienie geen snoezig prinsessenjurkje. Zij is liever een stoere ridderin, of ridderesse.
14:05
Bumba: Bravo Babilu

Jeugdreeks. "Babilu gaat logeren."
14:10
Sesamstraat 10 voor...

Kinderprogramma. "Elmo." Elmo.
14:20
Kiwi & Strit

Animatiereeks. "The Skate Ski Jump."
14:30
Bob de Bouwer

Animatiereeks over Bob de Bouwer, een bouwvakker die alles kan maken. "De kleinste raket." Mei Moon heeft een raket gebouwd. Er moet alleen nog een platform komen om de raket te lanceren.
14:40
Bollie & Billie

Animatiereeks. "Eerlijk duurt het langst." De dierenarts is vertegenwoordiger van het Koekjes Book of Records en nodigt Bollie en Billie uit om een record te vestigen.
15:00
Jungle Book

Avontuurlijke 3D-animatiereeks. "Mowgli en het bange hert." Mowgli probeert een rivier over te steken, maar valt er in en wordt met de stroom meegevoerd. Als hij eenmaal uit het water komt, komt hij een bang hertje tegen.
15:10
Bij Ron op de Camping

Komische jeugdreeks. "Het erelintje." Er komt hoog bezoek op de camping, want eigenaar Pierre Wind krijgt een erelintje. Maar vlak voor de uitreiking is de onderscheiding kwijt. Wie heeft dat op zijn geweten?
15:30
Checkpoint

Jongerenprogramma. Hoeveel decibel zal een klapband veroorzaken? Klaas, Tom en Ghino zoeken het voor je uit in de Klapper van de Week. In de jongens tegen de meiden testen we wie er de beste zeeman is: Dzifa of Ghino.
16:00
Beste Vrienden Quiz

Quiz.
16:20
SpangaS

Nederlandse tienerreeks over de leerlingen van het Spangalis College. Lef klapt dicht bij zijn presentatie, maar Ramin redt hem. Wieteke ontkent dat ze ruzie heeft met Caro. Juliette onthult de ware aard van Miss Madge en hoezo heeft Jip een buddy nodig?
16:40
Peperbollen

Jeugdreeks. "De smaakversterker." Als Emma vlak voor ze op schoolreisje gaat nog even wat te eten haalt bij de kruidenier op de hoek, blijkt er iets ernstig mis te zijn met haar yoghurtje en belandt ze in het ziekenhuis.
17:10
Gek op jou!

Jongerenprogramma. "Sophie vs Twan." Sophie is al jaren verliefd op Twan. Eerder hadden ze al verkering maar Twan maakte het uit omdat hij liever als goede vrienden met elkaar om wilde blijven gaan. Toch wil Sophie een tweede kans.
17:20
Freeks wilde wereld

Natuurdocumentairereeks met Freek Vonk. "Alleen op de Galapagos." Freek is op de Galapagos eilanden. Hij ontmoet een Galapagos reuzenschildpad en gaat zwemmen met zeeleguanen.
17:30
Willem Wever

Verrassend vraag- en antwoordmagazine met Ewout Genemans. Gijs krijgt antwoord op zijn vraag: Hoe overleven dieren in het wild? Diederik geeft antwoord op de vraag: Waaruit bestaat de zon? In de animatie is te zien waarom we selfies maken zo leuk vinden.
18:00
Lost in the Game

Nederlandse dramareeks over de avonturen van een groep kinderen in een vakantiekamp. Rosie en Mas willen stiekem gamen, maar dat gaat zo makkelijk nog niet. Ramses sneakt de tent van Mario binnen om zijn laptop te bemachtigen. Liz en Naima hebben een plan, maar of dat goed gaat...
18:23
Het Klokhuis

Jongerenmagazine. "Het Kantoor 181." Bens manier van leven blijkt een ramp voor het milieu, maar toch reist hij met het vliegtuig. Verder neemt Bart ons in STE mee naar het grootSTE vliegtuig.
18:45
NOS-Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd.
18:55
SpangaS

Nederlandse tienerreeks over de leerlingen van het Spangalis College. De bovenbouw snapt niks van Opheims natuurkundeles, behalve Juliette en Caro, zij vinden optische illusies super boeiend. Jip krijgt een buddy: Shirley. Is hij hier wel blij mee?
19:25
Brugklas

Nederlandse scripted realityreeks waarin een vaste groep brugklassers wordt gevolgd. "Verstuikt & Dropping." De relatie van Mats en Selma wordt op de proef gesteld tijdens het kamp in de Ardennen. De schoolreis naar de Ardennen is niet de droomreis die Selma voor ogen had. Kan ze haar vriendje vertrouwen?
19:50
3 Op Reis

Toeristisch magazine.
20:30
Proefkonijnen

Populairwetenschappelijke show. Jan en Geraldine geven nuchtere antwoorden op bezopen vragen. Zo kijken ze of je een glaasje water kan inschenken terwijl je op de kop hangt en testen ze of je pijn zonder pijnstillers kan stillen.
21:30
Ruben en de idioten

Show met cabaretier Ruben van der Meer. Kun je skiën met een gebroken been? Kan je bloedworst maken van je eigen bloed? Belangwekkende vragen die Nederlands meest bizarre brein Ruben van der Meer gaat beantwoorden in het programma.
22:15
Lauren!

Magazine. Stiekem wil Lauren al heel lang een huisdier, maar welk huisdier zou geschikt zijn voor haar? Nederlanders hebben ongeveer 33 miljoen huisdieren en wij zijn gek op onze dieren!
23:00
Zondag met Lubach

Comedyshow.
23:35
Keuringsdienst van Waarde

Consumentenprogramma. "Sjalotten." Kook je culinair, dan is een ui te ordinair. Sjalotten moet je hebben. Verfijnd en vol aroma. Maar wat is een sjalot precies? Daar blijkt grote ruzie over te zijn. De sjalot uit Bretagne is de enige echte sjalot, zeggen ze in Frankrijk. Nederland teelt namaak. Uien vermomd als sjalot, aldus de Fransen. De Keuringsdienst doet verslag van de sjalottenstrijd en gaat langs bij boze Fransozen en slimme zaadknutselaars.
00:05
De Wereld Draait Door

Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk.
01:00
Ruben en de idioten

Show met cabaretier Ruben van der Meer. Kun je skiën met een gebroken been? Kan je bloedworst maken van je eigen bloed? Belangwekkende vragen die Nederlands meest bizarre brein Ruben van der Meer gaat beantwoorden in het programma.
01:50
Lauren!

Magazine. Stiekem wil Lauren al heel lang een huisdier, maar welk huisdier zou geschikt zijn voor haar? Nederlanders hebben ongeveer 33 miljoen huisdieren en wij zijn gek op onze dieren!
02:25
De Wereld Draait Door

Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk.
03:13
Tekst-TV

Informatie van teletekst.