Tv gids - Nederland3 Woensdag

Eergisteren
2018-06-21
Gisteren
2018-06-22
Vandaag
2018-06-23
Morgen
2018-06-24
Overmorgen
2018-06-25
Dinsdag
2018-06-26
Woensdag
2018-06-27
06:30
Pingu

Animatieserie met kleifiguren "Pingu en het verpakkingsmateriaal."
06:35
Penelope

Animatieserie over een nieuwsgierige 3-jarige koala die zich in allerlei avonturen stort "Penelope gaat tekenen."
06:40
Bumba in Australië

Vlaamse animatieserie "Bumba en Walulu zoeken het vogelbekdier."
06:45
Sesamstraat

Kinderprogramma "Beestjes." Tommie heeft een vlinder in zijn kamer. Hij wil dat de vlinder naar buiten gaat. Maar dat is best lastig.
07:03
Leuke verhaaltjes van Winnie de Poeh

Animatieserie "De Totso."
07:05
Olly, het kleine witte busje

Animatieserie "De wasstraatbaan." Stan vindt de Wasstraatbaan uit, een combinatie van een wasstraat en een achtbaan. Bazza wil vast een ritje maken, zonder toestemming. Olly probeert hem tegen te houden, maar tevergeefs.
07:10
Nellie & Cezar

Kleuteranimatieserie "Na lenen komt teruggeven/Het hardste blazen." Kikker Cezar en muis Nellie proberen de problemen die ze elke dag tegenkomen op te lossen met een leuk spelletje.
07:20
Ziggy en de Zootram

Komische animatieserie over de krokodil Ziggy en zijn vrienden "Toestanden in de tunnel." Brian kan hard trappen, maar niet zo goed mikken met voetbal. Wanneer de tram in de problemen komt in de tunnel zal hij zijn kracht en behendigheid moeten leren combineren.
07:30
Inui

Animatieserie "Het prachtige noorderlicht." Onze vrienden beklimmen een berg om het nachtelijk schouwspel van het Noorderlicht te bewonderen. Ze vallen echter in slaap en missen het spektakel, maar genieten niet minder van een prachtige zonsopgang.
07:40
Mike de ridder

Canadees-Britse animatieserie "Mike de ridder en de superslingerblijde." Mike heeft een slingerblijde, maar die van Trollie is beter. Daarom gaat Mike een superslingerblijde bouwen. Zal deze beter zijn dan die van zijn vriendje?
07:50
Maya de Bij

Animatieserie "Sashi-mier."
08:05
Buurman en buurman

Tsjechische animatieserie "Het dopje." Poppen-animatie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op de een of andere manier altijd de mist in.
08:10
Shaun het schaap

Britse animatieserie "Het kiekje." Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde en menselijk gedrag vertoont. Shaun bezit de intelligentie, creativiteit en het gedrag van een mens. Elke aflevering neemt Shaun de kudde weer mee op avontuur. De schaapherdershond Bitzer probeert de kudde tevergeefs in bedwang te houden. In het weiland staan onder andere de ondeugende varkens, Timmy het lammetje en Shirley het enorme schaap dat overal en altijd eet.
08:15
Bing

Britse animatieserie "Iets voor Sula." Bing maakt voor Sula een kaart met daarop al haar lievelingsdingen. Er moet nog één laatste juweel op worden geplakt, maar dan, oeps, valt er heel veel lijm over de kaart heen.
08:25
Q Pootle 5

Britse animatieserie "Bezoek uit de ruimte." Q Pootle 5 beleeft samen met zijn vriendjes spannende avonturen op de planeet Okidoki.
08:36
Super Abby

Animatieserie "De vuile vuilnisbot." Abby is een dromerig meisje dat zichzelf ziet als superheld. Ze probeert haar familie te beschermen tegen onheil, maar dit werkt vaak averechts.
08:45
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
08:50
Masha en de beer

Russische animatieserie "Jam dag." Beer heeft fruit verzameld om jam van te maken maar Masha maakt er een potje van. Beer gaat opnieuw het bos in om fruit te zoeken, maar hij komt met lege handen thuis. Als verrassing heeft Masha een feestmaal voor hem gemaakt.
08:55
Ringel Singel 19

Animatieserie "Toen ze op een onbewoond eiland waren." De kinderen die in het flatgebouw aan de Ringel Singel 19 wonen, beleven samen de leukste avonturen.
09:05
Barbapapa rond de wereld

Animatieserie "Bizon." Barbapapa en zijn familie reizen de hele wereld over en beleven allerlei spannende avonturen.
09:10
Calimero

Animatieserie "Priscilla's haarlint."
09:20
Bob de Bouwer

Animatieserie "De Bill bliksem ervaring." Muck vergist zich in de container als hij spullen op moet halen voor Bob.
09:35
Kindertijd

Kinderblok
09:36
Watermarkt

Kinderprogramma
09:41
Ik heb geen slaap en ik ga niet naar bed

Kinderprogramma
09:52
Hier slaap ik

Kinderprogramma
09:56
Geluiden uit de natuur - kraanvogel

Kinderprogramma
10:00
Teletubbies

Britse peuter- en kleuterserie "Ronddraaien." De Teletubbies gaan met de Tubbie-auto naar de Speelweide. Daar draaien ze rond in de Tubbie-draaimolen.
10:15
Nijntjes avonturen, groot en klein

Animatieserie "Nijntje in de bibliotheek."
10:20
Timmy tijd

Britse animatieserie "Timmy maakt een masker."
10:30
Mijn vriendjes Teigetje en Poeh

Animatieserie "Boomtikker weet het niet meer/Tessa's verloren vriendje."
10:55
Zoostraat 64

Animatieserie over de 7-jarige Loesje, die naast de dierentuin woont "Het verhaal van Joey's kampeeruitje."
11:10
Sesamstraat: 10 voor...

Kinderprogramma "Bert & Ernie." Bert & Ernie.
11:20
Pingu

Animatieserie met kleifiguren "Lawinegevaar."
11:25
Het zandkasteel

Animatieserie "Krokodil." Sassa heeft een nieuw huisdier, een krokodil! Toto is haar lieve krokodil. De krokodil wil een koekje, maar krokodillen eten toch helemaal geen koekjes? Nou, dan wil Toto ook geen krokodil meer zijn! Even later staat Sassa op een steen in het water. En in het water zwemt een krokodil! Toto moet Sassa redden, hij moet een brug voor haar maken. Maar dat vindt Toto best moeilijk. De kijkers thuis kunnen Toto vast helpen.
11:40
De speelgoeddokter

Amerikaanse animatieserie "Konijnenverdriet." Doc en vrienden helpen konijn Pickles aan een nieuwe neus.
11:55
Casper & Lisa

Britse animatieserie "Een huisdier in de groep." De juf van Gaspard en Lisa heeft een verrassing: de klas krijgt een huisdier. Het is een cavia met de naam Boelie, die elke avond bij iemand mag logeren. Lisa wil als eerste Boelie mee naar huis.
12:05
Raad eens hoeveel ik van je hou

Australische animatieserie "De vierseizoenendans." Grote Haas heeft Hazeltje een paar krokusjes laten zien. Hazeltje vindt het 'bijzondere winterbloemen'. Hazeltje wil Grote Haas in ruil daarvoor ook iets bijzonders laten zien.
12:15
Kikker

Animatieserie "Kikker en het verjaardagsspel." Beertje is jarig en Kikker wil hem verrassen. Kikker heeft zijn cadeautjes verstopt en door raadsels en spelletjes moet Beertje ze zien te vinden.
12:25
Buurman en buurman

Tsjechische animatieserie "Alarminstallatie." Poppen-animatie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op de een of andere manier altijd de mist in.
12:30
Buurman en buurman

Tsjechische animatieserie "Ramen schilderen." Poppen-animatie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op de een of andere manier altijd de mist in.
12:35
Shaun het schaap

Britse animatieserie "Bijenjacht." Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde en menselijk gedrag vertoont. Hij bezit de intelligentie, creativiteit en het gedrag van een mens. Elke aflevering neemt Shaun de kudde weer mee op avontuur. De schaapherdershond Bitzer probeert de kudde tevergeefs in bedwang te houden. In het weiland staan onder andere de ondeugende varkens, Timmy het lammetje en Shirley het enorme schaap dat overal en altijd eet.
12:45
Shaun het schaap

Britse animatieserie "Troost voor Timmy." Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde en menselijk gedrag vertoont. Hij bezit de intelligentie, creativiteit en het gedrag van een mens. Elke aflevering neemt Shaun de kudde weer mee op avontuur. De schaapherdershond Bitzer probeert de kudde tevergeefs in bedwang te houden. In het weiland staan onder andere de ondeugende varkens, Timmy het lammetje en Shirley het enorme schaap dat overal en altijd eet.
12:55
Mega Mindy

Belgische detectiveserie "De foute goochelaar." Vandaag arriveert de beroemde en bijzondere goochelaar Maldini in het dorp. Hij brengt ook zijn geheime koffer mee. Na de show blijkt de collier van een dame gestolen te zijn. Japie, die aan de vestiaire staat, is de eerste verdachte. Intussen graaft opa Fonkel in zijn archief van krantenartikelen en komt zo op een belangrijk spoor.
13:20
Studio Snugger

Showprogramma voor jonge kinderen
13:40
De Kameleon

Nederlandse jeugdserie "De 11 Steden." Moeder Klinkhamer vertelt dat meneer Verschuere het dorp gaat verlaten. De tweeling springt in hun kameleon, om zo snel mogelijk achter Verschuere aan te gaan. Want ze moeten weten wat Verschuere in zijn schild voert. Dankzij de informatie van hun oma, weten de jongens wie Verschuere daadwerkelijk is en vermoeden ze dat hij wraak wil nemen. En dat terwijl de Koning daar over een paar dagen op bezoek komt. De nieuwe wijkverpleegster ontdekt dat oma niet thuis is, terwijl haar deur wagenwijd openstaat en al haar spullen op tafel liggen. Moeder Klinkhamer wil dat oma bij hun in huis komt wonen zodat ze voor haar kunnen zorgen. Maar oma wil daar niets van weten. Agent Zwart weet de hectiek rondom de verdwenen leeuw uit het circus op te lossen.
14:05
Klaas kan alles

Wetenschappelijk magazine voor de jeugd "Kan Klaas 100 meter rennen in 10 seconden?." Kan Klaas 100 meter rennen in tien seconden? Al snel komt hij erachter dat dit een haast onmogelijke missie is. Usain Bolt deed het in minder seconden en won daar goud mee op de Olympische Spelen in Brazilië. Eerst gaat Klaas langs bij hardloper Bram Som. De atleet geeft Klaas tips hoe hij zijn hardloopstijl kan verbeteren. Vervolgens krijgt Klaas een uitgebreide bodycheck, zodat hij weet hoe hij zijn snelheid kan verbeteren. Maar de ultieme oplossing vindt Klaas in Londen. Daar ontmoet hij Simeon Dignam-Crotty. Hij is 'the king' met jumping stilts. Los van grote stappen maken is hij ook één van de beste springers in zijn vak met jaren wereldwijde ervaring.
14:40
Mijn Vader is de Beste!

Familiespelshow Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de finale. De vaders zijn degene die het spel spelen, de kinderen assisteren of moedigen aan. De vier mannen moeten over behoorlijk wat kennis en kracht beschikken om de diverse spelrondes te kunnen winnen. In iedere ronde doet Yolanthe een beroep op hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende en soms uitputtende rondes wordt er duidelijk wie de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader van Nederland is.
15:35
Zappbios: Repelsteeltje

Oostenrijkse sprookjesfilm De koning is nog steeds vrijgezel omdat hij alleen met een meisje wil trouwen waar hij van houdt. Als hij per ongeluk Marie, een molenaarsdochter, tegenkomt, is het snel duidelijk: dit is echte liefde! Maar als Marie van stro goud moet spinnen omdat haar vader dat opschepperig had gezegd tegen de gemene minister van de koning, heeft ze een probleem: dat is een onmogelijke opdracht! Een vreemd mannetje komt haar helpen, maar onder één voorwaarde. Hij wil de baby van Marie hebben, mocht ze ooit met de koning trouwen.
17:00
Checkpoint

Jongerenprogramma
17:20
Hip voor Nop

Jeugdprogramma "Bonita en Jasmijn." Beste vriendinnen Bonita en Jasmijn willen een outfit voor een tapasavond. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Luka de uitdaging aan om van de oude kleding van de meiden iets compleet nieuws te maken. Lukt het haar om de meiden een hippe Spaanse look te geven? In het Het Lookbook van Anne-Mar zie je hoe je je favoriete kledingstukken op verschillende manieren kunt combineren.
17:45
SpangaS Marathon

Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS
18:40
Het Klokhuis

Jongerenmagazine "Sieraden." Eva loopt een dag mee met edelsmeden Johanna en Bernard en ziet wat er allemaal komt kijken bij het maken van een sieraad. Het gieten van het zilver gebeurt in de edelmetaalgieterij.
19:00
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
19:25
3 Op Reis Midweek

Toeristische reeks "Underdogs (3/5)." Lex is in Bordeaux. Hij verkent Parc Naturel Régional des Landes, een onontdekt natuurpark dat tussen Bordeaux en de kust ligt, en slaapt in een bijzondere boomhut.
19:55
NOS FIFA WK Voetbal 1ste helft

Verslag van de 1ste helft "NOS FIFA WK Voetbal Zwitserland - Costa Rica of Servië- Brazilië, 1ste helft." Liveverslag van de 1ste helft van Zwitserland - Costa Rica of Servië - Brazilië op het WK in Rusland.
20:52
NOS FIFA WK Voetbal

Voetbal. "NOS FIFA WK Voetbal Zwitserland - Costa Rica of Servië- Brazilië, wedstrijdanaly." Wedstrijdanalyse van Zwitserland - Costa Rica of Servië - Brazilië.
21:00
NOS FIFA WK Voetbal 2de helft

Liveverslag van de 2de helft "NOS FIFA WK Voetbal Zwitserland - Costa Rica of Servië- Brazilië, 2de helft." Liveverslag van de 2de helft van Zwitserland - Costa Rica of Servië - Brazilië op het WK in Rusland.
22:10
Nation's Best Takeaways

Culinaire reportagereeks "Fish and chips." Chef-kok Tom Kerridge reist door het land om erachter te komen hoe je de beste fish and chips maakt. Intussen ontdekt Cherry Healey dat de oorsprong van dit nationale gerecht eigenlijk helemaal niet Brits is. Drie van de beste fish and chips plekken van het land zijn uitgenodigd om deel te nemen aan een wedstrijd in Brixham Harbour, een van de oudste vissershavens van Groot-Brittannië. De deelnemers hebben allemaal heel verschillende ideeën over wat de beste manier is om fish and chips te maken.
23:15
Tessa

Nederlandse dramaserie "De Prinses." Tessa heeft geen enkel gevoel bij de dood van haar moeder, wat leidt tot een verslechtering van de relatie met haar kinderen. Wanneer ze de leiding krijgt over een schooltoneelstuk blijkt haar eigen levensverhaal raakvlakken te vertonen met het sprookje dat de kinderen opvoeren. Van slag gaat Tessa naar Tom en de twee belanden in bed. Jasper maakt het uit met Nikolai. Ralf eist van Tessa dat hun relatie meer wordt dan alleen oppervlakkige seks. Op de begrafenis reageert Tessa eindelijk emotioneel op de dood van haar moeder.
00:05
3 Op Reis Midweek

Toeristische reeks "Underdogs (3/5)." Lex is in Bordeaux. Hij verkent Parc Naturel Régional des Landes, een onontdekt natuurpark dat tussen Bordeaux en de kust ligt, en slaapt in een bijzondere boomhut.
00:40
Nation's Best Takeaways

Culinaire reportagereeks "Fish and chips." Chef-kok Tom Kerridge reist door het land om erachter te komen hoe je de beste fish and chips maakt. Intussen ontdekt Cherry Healey dat de oorsprong van dit nationale gerecht eigenlijk helemaal niet Brits is. Drie van de beste fish and chips plekken van het land zijn uitgenodigd om deel te nemen aan een wedstrijd in Brixham Harbour, een van de oudste vissershavens van Groot-Brittannië. De deelnemers hebben allemaal heel verschillende ideeën over wat de beste manier is om fish and chips te maken.
01:49
Tekst TV

Informatie van teletekst