Tv gids - Nederland3 Donderdag

Eergisteren
2017-11-17
Gisteren
2017-11-18
Vandaag
2017-11-19
Morgen
2017-11-20
Overmorgen
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
Donderdag
2017-11-23
06:30
Pingu

Animatieserie met kleifiguren "Pingu neemt een duik."
06:35
Mullewapp

Animatieserie "Hoog in de lucht." Frans, Johnny en Waldemar moeten van Marilyn alle herfstbladeren bij elkaar harken. Dit wil niet echt lukken, omdat de wind de blaadjes steeds de lucht in laat vliegen.
06:39
Olly, het kleine witte busje

Animatieserie "Het spook van Stootstad." Er waart een spook rond in Stootstad. Olly en Stan gaan op onderzoek uit.
06:45
Bumba

Vlaamse animatieserie Bumba is een ietwat ondeugende, maar altijd vrolijke clown, die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel Kiwi, de berin Nanadu, de olifant Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen.
06:50
Sesamstraat

Kinderprogramma "Koffer." Tommie pakt een koffer in en gaat op avontuur in zijn eigen kamer.
07:05
Joe & Jack

Animatieserie over de 4-jarige Joe en zijn kat Jack "De band." Joe en Jack doen hun uiterste best om bij de band van Lizzie en Tallulah te mogen horen.
07:15
Zappelin Go

Kinderprogramma
07:20
Maya de bij

Belgische animatieserie "Klankspel in de weide." Flip breekt een snaar van zijn viool. Hij wil die laten repareren bij Stragilarius, een oude instrumentenmaker. Die maakt snaren van draden die Thekla voor hem spint. Dat doet ze in ruil voor een zalfje tegen haar reuma. Maar het laatste zalfje heeft haar jeuk bezorgd en nou wil ze geen draden meer geven. Maya helpt te achterhalen waarom dat zalfje niet werkte.
07:35
Het Sinterklaasjournaal

Nieuws van Sinterklaas
07:45
De Boterhamshow

Educatieve ontbijtshow voor kinderen
08:00
Wickie de Viking

Belgisch-Duits-Japanse animatieserie "Halvar de piraat." Tijdens een gevecht tussen Halvar en Sven botsen hun hoofden tegen elkaar. Niet veel later denkt Halvar dat hij een echte piraat is. Wickie maakt zich ernstig zorgen over zijn vader. Hij en Sven zijn gewisseld van persoonlijkheid!
08:15
Buurman en buurman

Tsjechische animatieserie "Barbecueën." Poppen-animatie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op de een of andere manier altijd de mist in.
08:20
Calimero

Animatieserie "Missie onvogelijk."
08:30
Pipi, Pupu & Rosemarie

Animatieserie "De sneeuwuil."
08:45
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
08:50
Het Sinterklaasjournaal

Nieuws van Sinterklaas
09:00
Tip de muis

3D-animatieserie "Ik wil niet meer spelen." Er is kermis. Tip en z'n vriendjes doen allerlei spelletjes. Tip wint steeds. Als hij voor het eerst verliest van Kiki en Didi zegt hij dat ze vals spelen en loopt boos weg. Maar mama legt hem uit dat winnen soms een kwestie van geluk is. En soms weet je precies hoe je de bal moet gooien om te winnen. Tip maakt het weer goed met z'n vriendjes en zo wordt het toch nog een leuke dag!
09:10
Pieter Konijn

Britse animatieserie "Het verhaal van de afdaling." Pieter, Benjamin en Lily hebben appels geplukt met de appelgrijper van Benjamins vader. Ze rijden met de appelgrijper naar huis, maar botsen op een steen en Benjamin wordt uit de wagen geslingerd.
09:20
Mike de ridder

Canadees-Britse animatieserie "Mike de ridder en de drie missies." Mike probeert drie missies op één dag te doen. Niet alle missies zijn even leuk. Lukt het Mike om al ze alle drie te voltooien?
09:30
Kindertijd

Kinderblok
09:31
Vera zonder vrienden - De Goocheltruc

Kinderprogramma
09:37
Het sportjournaal

Jeugdprogramma
09:40
Gijs wordt een regenboog Piet

Kinderprogramma
09:43
Puck en het verdwenen schaap

Kinderprogramma
09:52
Knutselen met ballonnen

Kinderprogramma
10:00
Teletubbies

Britse peuter- en kleuterserie "De speelweide."
10:15
Nijntjes avonturen, groot en klein

Animatieserie "Nijntje en het springkussen."
10:20
Bing

Britse animatieserie "Hippoty Hoppity Woesj." Bing en Sula spelen een woesj-spel met hun lievelingsspeelgoed Hoppity Woesj en Hippo Fee. Ze gooien ze in de lucht om te zien hoe hoog ze kunnen vliegen, woeeeeesj! Uh-oh... Sula's hippo komt vast te zitten in een boom, dus Bing gooit Hoppity omhoog om haar te redden, alleen komt Hoppity ook vast te zitten.
10:30
Zappelin Go

Kinderprogramma
10:35
Timmy tijd

Animatieserie over het schaapje Timmy "Timmy ruimt op."
10:45
Ziggy en de Zootram

Komische animatieserie over de krokodil Ziggy en zijn vrienden "Buiten 'gewoon' kamperen." Lionel is 'expert-kampeerder', maar kan niet slapen omdat hij bang is in het donker. Door zijn nachtelijke capriolen houdt hij iedereen wakker. Kunnen ze de volgende dag nog heelhuids in de zoo aankomen?
11:00
Noddy, de detective

Animatieserie "Noddy en de zaak van de geheime bezorger." Iemand geeft cadeautjes aan iedereen in Speelgoedland, maar omdat ze niet weten wie diegene is kan niemand ze bedanken! Het is aan Noddy om op onderzoek uit te gaan en erachter te komen wie de cadeautjes aan zijn vrienden stuurt.
11:15
Sesamstraat 10 voor...

Kinderprogramma "Graaf Tel." Graaf Tel.
11:25
Verhalen uit de Schatkist

Pop-up-bijbelverhaal, verteld door Kimberley "De Helpende Hand." Als het ezeltje in het donker door de bergen loopt, hoort hij enge geluiden. Bibber!
11:30
Mijn vriendjes Teigetje en Poeh

Animatieserie "Tessa solo speurneus."
11:45
Angelina Ballerina

Britse animatieserie "Angelina lost een ruzie op." Ze moeten in groepjes een dans opvoeren, maar A.J. en Gracie krijgen ruzie omdat ze het niet eens zijn over welke dans ze gaan doen. Angelina doet er alles aan om het op te lossen en met succes.
12:00
Bob de Bouwer

Animatieserie "De grote knal." Een oude fabriek moet door Bob en zijn team gesloopt worden. De schoorsteen daarvan wordt opgeblazen met gevaarlijke explosieven.
12:10
Rintje

Nederlandse animatieserie "Oma's ei." Oma komt lunchen. Ze heeft eitjes mee genomen. Rintje laat er per ongeluk een stuk vallen. Rintje leert een ei koken en haalt dan een grapje met oma uit.
12:35
Het Sinterklaasjournaal

Nieuws van Sinterklaas
12:45
Ringel Singel 19

Animatieserie "Toen Willy niet langer Willy wilde zijn." De kinderen die in het flatgebouw aan de Ringel Singel 19 wonen, beleven samen de leukste avonturen.
12:50
Barbapapa rond de wereld

Animatieserie "Walrus." Barbapapa en zijn familie reizen de hele wereld over en beleven allerlei spannende avonturen.
12:55
Babar en de belevenissen van Badou

Animatieserie "Wachter worden." Munroe wil later graag Wachter worden. Badou zegt dat als hij iets moedigs doet, hij misschien nú al bij de Wachters mag. Munroe besluit de Barricade Bandiet te gaan vangen in zijn eentje.
13:10
Dr. Hond

Franse animatieserie "De stimulatron."
13:25
Kindertijd

Kinderblok
13:26
Ik wil niet delen

Kinderprogramma
13:36
Tom in de avond

13:41
Hier slaap ik

Kinderprogramma
13:44
Iris maakt haar eigen appel klaar

Kinderprogramma
13:47
Egelverhalen - Moedige mama

14:00
Het Sinterklaasjournaal

Nieuws van Sinterklaas
14:10
Sesamstraat

Kinderprogramma "Trein." Tommie heeft een hele mooie trein. Hij rijdt ermee door zijn kamer.
14:25
Bollie & Billie

Animatieserie "Voorgoed in het krijt." Als Bollie het leven van Kapitein redt, verliest Kapitein Bollie geen seconde meer uit het oog om hem tegen al het gevaar te beschermen. Bollie doet er echter alles aan om van Kapitein af te komen.
14:40
Jungle Book

Animatieserie "De brug." Appu heeft ruzie met Hita en rent weg. Hij komt bij de apen terecht en die maken het hem heel moeilijk. Mowgli moet hem komen helpen.
14:50
Rudi het racevarken

Jeugdserie "Rudi de leugenaar."
15:20
Peperbollen

Detectiveserie over vijf avontuurlijke speurneuzen die samen een detectiveclub vormen "Een zaak voor de gentleman." Het geldkistje met de opbrengst van een inzameling is gestolen en Matteo wordt verdacht door iemand van het schoolbestuur.
15:50
Rechill

Komisch magazine "Als je niet kunt slapen." Akwasi doet voor welke oefeningen je kunt doen als je niet kunt slapen. Je kunt meteen meedoen. Met slaap-mantra!
16:00
De Adriaans

Jongerenprogramma
16:15
Het Sinterklaasjournaal

Nieuws van Sinterklaas
16:25
SpangaS

Jeugdserie Heeft Wietekes verzoeningspoging tussen Dylan en zijn opa succes? Otis baalt. Hij kan niks goed doen bij de Wind. Lef heeft geen oog voor Jip als Raaf mee komt chillen in het park.
16:45
Checkpoint

Testprogramma Helikopterpiloot. Een van de stoerste beroepen die er zijn. En vaak zijn het mannen die aan de stuurknuppel zitten. Maar kunnen vrouwen dat niet net zo goed? Of misschien wel beter? Stel: je wilt een band beginnen, maar hebt geen geld voor dure instrumenten. Kun je die dan zelf voor een prikkie maken? Verder zoekt Klaas uit of het inderdaad link is om een hark in het gras te laten liggen en krijg je eindelijk antwoord op de vraag: wat valt er sneller, poep of plas?
17:10
Junior Songfestival 2017

Muzikale show "Junior Songfestival Journaal." De boyband FOURCE wordt gevolgd op weg naar de grote finale in Georgië.
17:20
Gek op jou!

Jongerenprogramma "Sabrina vs Benjamin." De stoere Sabrina is sinds een paar maanden smoorverliefd op Benjamin. Ze heeft hem al geprobeerd te vertellen hoe leuk ze hem vindt maar tot nu toe geen enkel idee of de liefde wederzijds is.
17:30
Jill

Knutsel- en tekentips "Mix&Match."
17:45
Freeks wilde wereld

Natuurdocumentairereeks "Junglekamp." Freek Vonk zit diep in de jungle van Madagascar in een kamp voor onderzoekers. Op de trapcam ontdekt hij een heel zeldzaam en schuw roofdier: de fossa oftewel fretkat. De volgende dag hoeft hij er nauwelijks naar op zoek, want de fossa scharrelt zomaar in het kamp rond. In het bos vindt Freek een klein uiltje, dat de toepasselijke naam dwergooruil heeft. En geen jungle is zo ver weg of Freek vindt er wel een slang. Een heel kleintje dit keer.
18:00
Het Sinterklaasjournaal

Nieuws van Sinterklaas
18:15
Checkpoint

Jongerenmagazine
18:20
SpangaS

Jeugdserie Hoe reageert Dylan als Caro vraagt wat hij van haar dagboekfragmenten vond? Maud schakelt de burgermeester in om Ramin te helpen. Damstra komt in een kussengevecht terecht.
18:40
Het Klokhuis

Jongerenprogramma "Het Klokhuis Onderneemt: Verkopen." Hoe trek je de aandacht van nieuwe klanten? En hoe zorg je dat ze klant bij jou blijven? Eva gaat samen met bioloog Patrick een dagje naar de dierentuin en ontdekt dat mensen heel veel leren door naar het gedrag van dieren te kijken. Met gids Brent, de jongste ondernemer van Den Haag, stapt Eva op de fiets.
19:00
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
19:25
Je Zal Het Maar Hebben

Medisch programma "Suki Veldhuizen." Suki (23) heeft dubbelzijdige focomelie: een aangeboren afwijking waardoor haar handen direct aan het lichaam vastzitten. Deze beperking leidt tot een aantal praktische problemen. Maar daar heeft Suki een prima oplossing voor gevonden, want ze kan koken, schilderen en zelfs gitaarspelen met haar voeten.
19:50
3 Op Reis Midweek

Toeristische reeks "Roadtrip." De hele week staat in het teken van de roadtrip. Daarom verkent Maurice Lede in een oude Mercedes het noordwesten van Marokko. Maurice is de hele dag onderweg naar zijn eindbestemming voor vandaag: Rabat. Onderweg heeft hij bijzondere ontmoetingen en komt hij erachter waar oude auto's nog meer voor worden ingezet in Marokko. We blikken terug op Dennis Storm die door de zandduinen van Oman moet crossen om bij zijn slaapplek te komen en op Floortje Dessing die aan het roadtrippen is van Amsterdam naar Beijing.
20:25
Keuringsdienst van Waarde: terug naar de basis

Consumentenmagazine "Pils." Als je in Nederland een biertje bestelt, krijg je een pilsje. Pils is hét standaardbier. Het is zelfs zo gewoon geworden, dat we al het andere bier speciaal zijn gaan noemen. En niet alleen in Nederland, ook wereldwijd is pils een grote jongen. Maar liefst 75% van al het gedronken bier op de aardbol is pils.
21:00
Filemon op de Wallen

Reportage Het opschonen van De Wallen heeft z'n voor- en nadelen gekend, die ook weer voor nieuwe ontwikkelingen hebben gezorgd. Zo bezoekt Filemon Wesselink o.a. een nieuwe vorm van raamprostitutie en ziet hij wie de vrouwen bijstaan. Maar het is ook tijd om de balans op te maken: wat heeft tien jaar ingrijpen de rosse buurt gebracht, waar staan we en waar moeten we heen met het oudste stukje van de hoofdstad?
21:50
3DOC: Unhung Hero

Documentaire De zoektocht van een beschaamd man naar het belang van de grootte van zijn penis.
23:10
PowNews Flits

Nieuwsmagazine Een eigenwijze kijk op het nieuws, zoals u dat van PowNed gewend bent, met rauw commentaar en eigenzinnige reportages
23:25
Draadstaal

Satirische sketches Naast nieuwe personages zijn er ook moderne klassiekers als Fred en Ria, Joop en Leon in de snackbar, de liefste Marokkaan van Nederland Sayid en de onnavolgbare weerman.
00:00
De Wereld Draait Door

Talkshow
00:55
Keuringsdienst van Waarde: terug naar de basis

Consumentenmagazine "Pils." Als je in Nederland een biertje bestelt, krijg je een pilsje. Pils is hét standaardbier. Het is zelfs zo gewoon geworden, dat we al het andere bier speciaal zijn gaan noemen. En niet alleen in Nederland, ook wereldwijd is pils een grote jongen. Maar liefst 75% van al het gedronken bier op de aardbol is pils.
01:25
Filemon op de Wallen

Reportage Het opschonen van De Wallen heeft z'n voor- en nadelen gekend, die ook weer voor nieuwe ontwikkelingen hebben gezorgd. Zo bezoekt Filemon Wesselink o.a. een nieuwe vorm van raamprostitutie en ziet hij wie de vrouwen bijstaan. Maar het is ook tijd om de balans op te maken: wat heeft tien jaar ingrijpen de rosse buurt gebracht, waar staan we en waar moeten we heen met het oudste stukje van de hoofdstad?
02:20
De Wereld Draait Door

Talkshow
03:15
De Wereld Draait Door

Talkshow
04:10
De Wereld Draait Door

Talkshow
05:45
Tekst-TV

Informatie van teletekst