Tv gids - Nederland3 Donderdag

Eergisteren
2018-03-16
Gisteren
2018-03-17
Vandaag
2018-03-18
Morgen
2018-03-19
Overmorgen
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
Donderdag
2018-03-22
06:25
Pingu

Animatieserie met kleifiguren "Pingu en Pinga zijn alleen."
06:35
Koekie kruimel films

Kinderprogramma "Vlaai light: Breek het zandgebak." Koekiemonster is de door koekdorst geteisterde jampier Edward Smullen. Hij wil trouwen met zijn grote liefde Caramella. Maar daar is Kletskop de Wolf niet blij mee.
06:40
Bumba

Vlaamse animatieserie Bumba is een ietwat ondeugende, maar altijd vrolijke clown, die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel Kiwi, de berin Nanadu, de olifant Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen.
06:45
Nellie & Cezar

Kleuteranimatieserie "Kom toch binnen/Wachtwoord!." Kikker Cezar en muis Nellie proberen de problemen die ze elke dag tegenkomen op te lossen met een leuk spelletje.
06:50
Sesamstraat

Kinderprogramma "Naam." Ieniemienie maakt een naambordje voor haar kamer. Dan kan iedereen zien waar ze woont.
07:05
Olivia

Animatieserie over het varkentje Olivia "Olivia en haar superteam." Nadat Olivia en vader een middag superheldenstripboeken hebben gelezen, blijkt er speelgoed van William te zijn verdwenen. Kan het een streek zijn van een superschurk? Olivia roept haar vrienden bij elkaar en samen proberen ze de criminaliteit te bestrijden!
07:15
Nelli en Nora

Animatieserie "Nelli's haar." Het is erg vochtig buiten, de krullen van papa en Nelli lijken wel ontploft. Nora probeert een manier te vinden om Nelli's haar weer in model te krijgen.
07:23
Pim & Pom

Animatieserie "Archibald." Met wie speel je liever dan met je beste vriend? Maar als er een andere poes op bezoek komt, kan je dan ook met z'n drieen spelen?
07:30
Rintje

Nederlandse animatieserie "Flaporen." Rintje is boodschappen doen met zijn moeder. Onderweg lopen ze langs het huis van een zangeres.
07:35
Apennoten

Kinderprogramma "Ziek."
07:45
Zappelin Go

Jeugdprogramma "Joe en verstoppertje."
07:50
Buurman en buurman

Tsjechische animatieserie "Geknoei." Poppen-animatie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op de een of andere manier altijd de mist in.
08:00
Shaun het schaap

Britse animatieserie "Een berg van een molshoop." Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde en menselijk gedrag vertoont. Hij bezit de intelligentie, creativiteit en het gedrag van een mens. Elke aflevering neemt Shaun de kudde weer mee op avontuur. De schaapherdershond Bitzer probeert de kudde tevergeefs in bedwang te houden. In het weiland staan onder andere de ondeugende varkens, Timmy het lammetje en Shirley het enorme schaap dat overal en altijd eet.
08:05
Shaun het schaap

Britse animatieserie "Spokende schapen." Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde en menselijk gedrag vertoont. Hij bezit de intelligentie, creativiteit en het gedrag van een mens. Elke aflevering neemt Shaun de kudde weer mee op avontuur. De schaapherdershond Bitzer probeert de kudde tevergeefs in bedwang te houden. In het weiland staan onder andere de ondeugende varkens, Timmy het lammetje en Shirley het enorme schaap dat overal en altijd eet.
08:10
Bob de Bouwer

Animatieserie "Licht! Camera! Leo!." Bob en zijn team bouwen de set voor een film. Wie wil er nou niet in een film spelen?
08:20
Bollie & Billie

Animatieserie "Een heel oud bot." Bill vindt een bot. Hij komt de museumbewaker tegen op straat, die wanhopig op zoek is naar een verloren bot van compsognathus. Is het bot dat Bill heeft gevonden het bot van de compsognathus?
08:45
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
08:50
Kiwi & Strit

Deense animatieserie "Cousin." Op een open plek in het bos wonen twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi en Strit. Ze zijn nieuwsgierig en willen alles uitproberen. Maar wat ze ook doen het loopt steevast verkeerd af en daar moeten ze zelf heel erg om lachen.
08:55
Nils Holgersson

Japanse animatieserie "In het hol van de leeuw." Martin eet per ongeluk van giftige bessen. En nu vergaat hij van de pijn en kan zich niet bewegen. Om hem te helpen vraagt Nils Lina om op haar toverfluit te spelen maar in plaats van dat ze hem geneest, verandert haar spel Martin in een kikker. Nils en Lina gaan op zoek naar het enige tegengif, mandragora-wortel, die zich in de grot van de Zwarte Elf bevindt.
09:07
De avonturen van Barbapapa

Kinderprogramma "Buffalo Bill." Barbapapa en Barbamama zijn hele bijzondere wezens. Net als hun kinderen kunnen zij zich in elke gewenste vorm veranderen en daardoor beleven ze allerlei spannende avonturen.
09:10
Calimero

Animatieserie "Start de motoren." Wanneer Calimero en zijn vriendjes een rij-examen af moeten leggen in hun skelters/carts, worden zij erin geluisd door Dina en Hop.
09:25
Zoostraat 64

Animatieserie "De wereldrecords van de papegaaiduikers." De papegaaiduikers vatten het plan op om allerlei wereldrecords te gaan breken. Dit tot ergernis van Monsieur Hercule.
09:35
Kindertijd

Kinderblok
09:36
Feestmuts

Kinderprogramma
09:42
Kai maakt sushi

Kinderprogramma
09:45
Fototoestel

Kinderprogramma
09:47
Jagen als een leeuw

Kinderprogramma
09:50
Snelwandelen 2

Kinderprogramma
09:54
Zinzi en Rino

Kinderprogramma
10:05
Teletubbies

Britse peuter- en kleuterserie "Paarden." Tinky Winky, Dipsy en Laa-Laa doen net alsof ze paarden zijn en draven en galopperen door Teletubbieland. De kinderen uit het verhaaltje helpen met de verzorging van een paard en geven het te eten.
10:15
Nijntjes avonturen, groot en klein

Animatieserie "Boris is gebroken."
10:20
Bing

Britse animatieserie "Kwebbel taxi." Bing en Sula ontdekken een nieuw stuk speelgoed in Amma's crèche: een pratende taxi waar je op kan rijden. Het lijkt heel leuk totdat Kwebbel Taxi de hele tijd dezelfde dingen zegt. Als de taxi een ongeluk krijgt en eindelijk stil is, gebruiken Bing en Sula hun fantasie om een spel te spelen dat ze wél leuk vinden, zonder dat de luidruchtige taxi zich ermee bemoeit.
10:30
Noddy, de detective

Animatieserie "Noddy en de zaak van de geknapte ballonnen." Noddy en zijn vrienden krijgen allemaal een ballon na het Wetenschapsfeestje van Slimpiesaurus. Maar als alle ballonnen ineens knappen besluit Noddy te onderzoeken waarom.
10:40
Maya de bij

Belgische animatieserie "Maya heeft het opperbevel." Paul versterkt de mierenhoop omdat er diefmieren gesignaleerd zijn. Dan blijkt de voorraad energiezaadjes beschimmeld te zijn. Maya leidt een troep mieren naar een plek waar veel zaadjes te vinden zijn en moet ondertussen de diefmieren te slim af zijn.
10:55
Inui

Animatieserie "Het prachtige noorderlicht." Onze vrienden beklimmen een berg om het nachtelijk schouwspel van het Noorderlicht te bewonderen. Ze vallen echter in slaap en missen het spektakel, maar genieten niet minder van een prachtige zonsopgang.
11:00
Olly, het kleine witte busje

Animatieserie "Op zoek naar de schat." Charlie en Mandy vervelen zich en dus bedenkt Olly een plan. Ze gaan op zoek naar een schat die ergens verborgen ligt.
11:10
Sesamstraat 10 voor...

Kinderprogramma "Grover."
11:20
Timmy tijd

Spin-off van de animatieserie 'Shaun the Sheep' "Dokter Timmy."
11:30
Ziggy en de Zootram

Komische animatieserie over de krokodil Ziggy en zijn vrienden "De telefoon van Flora." Amy laat per ongeluk Flora's nieuwe telefoon in het water vallen. Wanneer Amy niet meer terugkomt van een zoekactie leert Flora wat belangrijker is; haar telefoon of haar vrienden.
11:40
Pippi animatie

Animatieserie "Pippi op de paardenshow."
12:05
Masha en de beer

Russische animatieserie over het meisje Masha dat bevriend geraakt met een beer "Overwinningskreet." Beer heeft een tennisbaan gemaakt en wil graag een potje tennis spelen met mevrouw Beer. Ineens duikt daar Showbeer op om Beer uit te dagen. Omdat Beer geblesseerd raakt, valt Masha voor hem in.
12:10
Q Pootle 5

Britse animatieserie "Maurice." Q Pootle 5 beleeft samen met zijn vriendjes spannende avonturen op de planeet Okidoki.
12:25
Wickie de Viking

Belgisch-Duits-Japanse animatieserie "De toverlantaarn." Flaken krijgt bezoek van de belastinginner, Hans. Hij wil de schat van de Vikingen stelen. Wickie bedenkt een plannetje om Hans af te schrikken. Met wat stenen en spiegels maakt hij een toverlantaarn die hun schat moet beschermen.
12:35
Heidi

Japanse kinderserie "Papa komt thuis." Clara's vader komt onverwacht thuis en juffrouw Rottenmeier is heel bang dat er iets niet in orde is. Wanneer Clara probeert te gaan staan en per ongeluk de klok omgooit, geeft juffrouw Rottenmeier Heidi de schuld en vraagt ze meneer Sesemann om Heidi weg te sturen.
13:00
Kindertijd

Kinderblok
13:01
Pinautomaat

Kinderprogramma
13:09
Boris en Thomas klimmen het klauterpad

Kinderprogramma
13:12
Tom en de ruzie

Kinderprogramma
13:16
Elsa - Monster

Kinderprogramma
13:22
Het sportjournaal

Jeugdprogramma
13:25
Tip de muis

3D-animatieserie rond de avonturen van Tip de Muis "Wat een moeite!." Tip en Billy zijn liever lui dan moe.
13:35
Sesamstraat

Kinderprogramma "Held." In de dierentuin van de pop Esmee is een olifant ontsnapt. Ze roept Ieniemienie om hulp. Slim want Ienie is vandaag Super Ieniemienie!
13:50
De speelgoeddokter

Amerikaanse animatieserie "Lawaaierige Lowie." Doc vindt haar oude speelgoedtelefoon, Lowie. Ze leert Lowie zachter te praten.
14:00
Pieter Konijn

Britse animatieserie "Het verhaal van twee vijanden." Pieter is het zat om altijd maar te worden opgejaagd en hij besluit de voedselketen te negeren en zijn twee vijanden tegen elkaar op te zetten. Op die manier zullen zijn vijanden achter elkáár aan gaan zitten en niet meer achter hem. Maar het negeren van de voedselketen is riskanter dan gedacht.
14:15
Mike de ridder

Canadees-Britse animatieserie "Mike de ridder en de reparaties." Mike repareert de kapotte step van Evie. Wanneer zijn vrienden zien hoe handig hij is, besluiten ze nog meer dingen te gaan repareren.
14:25
De Smurfen

Animatieserie "Graag of helemaal niet."
14:40
Peter Pan

Animatieserie "Schatzoeken." John wil zijn speelgoed liever niet delen met zijn broertje Michael. Als Peter een speurtocht naar een schat organiseert, en Peter de schat vindt, wil hij zijn schat ook niet delen met alle anderen. Als hij zijn schat verstopt, denken de piraten dat het gaat om echt goud in plaats van chocolademunten.
15:05
Peperbollen

Jeugdserie "De verkeerde slang." Drugdealers proberen drugs het land binnensmokkelen in boa constrictors, maar de Peperbollen komen tijdig in actie!
15:30
Beste Vrienden Quiz

Quiz
15:55
#forever

Nederlandse dramaserie "Poolparty." Dex probeert weer aan te pappen met Stephan en Riley. Maar als de drie naar het zwembad gaan, laten Stephan en Riley zich toch weer van hun slechtste kant zien...
16:05
SpangaS

Nederlandse jeugdserie "Geheimzinnig gedrag."
16:15
SpangaS

Nederlandse jeugdserie "Schuld bekennen."
16:30
Checkpoint

Jongerenmagazine
16:55
Beste Vrienden Quiz

Quiz
17:20
Gek op jou!

Jongerenprogramma "Tommie vs Jasmijn." Tommie is een stoere jongen uit Zierikzee. In zijn vrije tijd doet hij aan motorcross en hij is al jaren verliefd op zijn achterbuurmeisje Jasmijn. Zou de liefde wederzijds zijn?
17:30
Jill

Knutsel- en tekentips "Flowers."
17:45
#forever

Nederlandse dramaserie "Filmpje." Noa maakt met hulp van haar moeder en docent Daphne een introfilmpje over Bibi. Ze hopen Bibi haar overgang naar een Nederlandse school zo iets makkelijker te maken. Maar er is niets dat Bibi kan voorbereiden op wat haar te wachten staat...
18:00
SpangaS

Nederlandse jeugdserie "Schuld bekennen."
18:10
SpangaS

Nederlandse jeugdserie "Nieuwe start."
18:20
Het Klokhuis

Jongerenmagazine "Zorgrobot." Over 25 jaar is het normaal dat je je eigen zorgrobot thuis hebt om dingen voor je te halen als je dat zelf niet kunt en te zorgen dat je niets vergeet, je bloeddruk te meten, en als gezelschap.
19:00
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
19:25
First Dates

Datingprogramma dat tientallen singles in een restaurant dropt en een eerste date regelt
20:20
Slag om Rotterdam

Magazine Leefbaar Rotterdam maakt sinds begin deze eeuw de dienst uit in de Maasstad. Onder leiding van Pim Fortuyn zorgde de partij in 2002 voor een politieke aardverschuiving door maar liefst een derde van de stemmen te behalen. Het betekende het einde van het rode bolwerk en sindsdien is Leefbaar niet meer weg te denken uit Rotterdam. Nu doet de PVV voor het eerst een gooi naar de zetels, in de stad die tijdens de Kamerverkiezingen een flinke ruk naar rechts maakte, een soort broedermoord dus. Betekent dit het einde van het tijdperk Fortuyn?
21:15
Break Free

Indringende reeks portretten Wendy Doesburg (20) is pas negentien als ze vertrekt naar Australië, Melbourne; ze wil er Engels leren en wat geld verdienen als au pair. Maar uiteindelijk is dit leven niet waarvoor ze naar de andere kant van de wereld is gevlogen. Ze wil avontuur, dus gaat ze door Nieuw-Zeeland zwerven, slaapt ze op het strand bij de locals in Fiji en verblijft maandenlang met nieuwe vrienden in Sydney. Ze schrijft op haar blog dat ze door het reizen enorm is gegroeid. Ze doet en durft dingen waarvan ze vroeger alleen droomde.
22:00
De Roze Dolk

Reportagereeks
22:50
Cold Feet

Britse dramaserie Pete en Adam worden beide 50 en besluiten samen een verjaardagsetentje te geven in een luxe hotel. De feestelijke avond loopt in het honderd als een onverwachte bezoeker een onthulling doet.
23:40
Sluipschutters

Humoristisch sketchprogramma Vlijmscherp, humoristisch sketchprogramma met Ronald Goedemondt, Bas Hoeflaak, Leo Alkemade en Jochen Otten.
00:10
De wereld draait door

Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk
01:05
Break Free

Indringende reeks portretten Wendy Doesburg (20) is pas negentien als ze vertrekt naar Australië, Melbourne; ze wil er Engels leren en wat geld verdienen als au pair. Maar uiteindelijk is dit leven niet waarvoor ze naar de andere kant van de wereld is gevlogen. Ze wil avontuur, dus gaat ze door Nieuw-Zeeland zwerven, slaapt ze op het strand bij de locals in Fiji en verblijft maandenlang met nieuwe vrienden in Sydney. Ze schrijft op haar blog dat ze door het reizen enorm is gegroeid. Ze doet en durft dingen waarvan ze vroeger alleen droomde.
01:50
De Roze Dolk

Reportagereeks
02:35
Slag om Rotterdam

Magazine Leefbaar Rotterdam maakt sinds begin deze eeuw de dienst uit in de Maasstad. Onder leiding van Pim Fortuyn zorgde de partij in 2002 voor een politieke aardverschuiving door maar liefst een derde van de stemmen te behalen. Het betekende het einde van het rode bolwerk en sindsdien is Leefbaar niet meer weg te denken uit Rotterdam. Nu doet de PVV voor het eerst een gooi naar de zetels, in de stad die tijdens de Kamerverkiezingen een flinke ruk naar rechts maakte, een soort broedermoord dus. Betekent dit het einde van het tijdperk Fortuyn?
03:35
De wereld draait door

Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk
04:28
Tekst TV

Informatie van teletekst