Tv gids - Nederland3 Eergisteren

Eergisteren
2018-01-15
Gisteren
2018-01-16
Vandaag
2018-01-17
Morgen
2018-01-18
Overmorgen
2018-01-19
Zaterdag
2018-01-20
Zondag
2018-01-21
06:30
Pingu

Animatieserie met kleifiguren "Pinga's zoekgreraakte konijntje."
06:35
Bumba

Vlaamse animatieserie Bumba is een ietwat ondeugende, maar altijd vrolijke clown, die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel Kiwi, de berin Nanadu, de olifant Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen.
06:40
TwiniPop

Animatieserie van Studio 100 voor de allerkleinsten "De gitaar."
06:45
Sesamstraat

Kinderprogramma "Naam." Ieniemienie maakt een naambordje voor haar kamer. Dan kan iedereen zien waar ze woont.
07:00
Woezel & Pip Overal Vriendjes

Animatieserie
07:15
Nelli en Nora

Animatieserie "Te warm." Het is vreselijk benauwd vandaag, de meisjes kunnen nergens afkoelen. Ze zouden willen dat het eindelijk eens ging regenen. Maar regen kun je ook zelf maken!
07:25
Pim & Pom

Animatieserie "Sprookje." Een sprookje naspelen als toneelstukje is leuk, maar je eigen sprookje verzinnen is misschien nog veel leuker.
07:30
Inui

Animatieserie "Ik wil zo graag een ijsbeer zijn."
07:35
Masha en de beer

Russische animatieserie "Lente voor beer." Het is lente en Beer heeft lentekriebels. Hij probeert een mooie vrouwtjes beer te versieren, maar daar steekt Masha een stokje voor. Ze wil haar vriendje namelijk niet kwijtraken!
07:45
De Boterhamshow

Educatieve ontbijtshow voor kinderen
08:00
Buurman en buurman

Tsjechische animatieserie "Autopech." Poppen-animatie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op de een of andere manier altijd de mist in.
08:10
Shaun het schaap

Britse animatieserie "De kraai." Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde en menselijk gedrag vertoont. Shaun bezit de intelligentie, creativiteit en het gedrag van een mens. Elke aflevering neemt Shaun de kudde weer mee op avontuur. De schaapherdershond Bitzer probeert de kudde tevergeefs in bedwang te houden. In het weiland staan onder andere de ondeugende varkens, Timmy het lammetje en Shirley het enorme schaap dat overal en altijd eet.
08:15
Bob de Bouwer

Animatieserie "Titus en de beer."
08:30
Dr. Hond

Franse animatieserie "Dokter Hond en meneer Hand." Vuil heeft een hond die op Dokter Hond lijkt tot een woest monster omgetoverd. Iedereen denkt dat het de echte Dokter Hond is, en die wordt opgesloten. Het is aan Gertje en Kevin om hem te redden.
08:45
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
08:50
Noddy, de detective

Animatieserie "Noddy en de zaak van de verdwijnende regenboog." Eens in het jaar schittert de Fabelbos Regenboog als het mooiste vuurwerk. Maar dit jaar verdwijnen alle kleuren. Noddy reist naar het einde van de regenboog en vindt daar een pot met goud.
09:00
Raad eens hoeveel ik van je hou

Animatieserie "Te groot, te klein." Het is lente en Hazeltje en Kleine veldmuis kunnen weer lekker buitenspelen. Maar alles lijkt een beetje veranderd sinds de vorige zomer. Is alles gekrompen, of is er toch iets anders aan de hand?
09:15
Ziggy en de Zootram

Komische animatieserie over de krokodil Ziggy en zijn vrienden "Niet niezen, Brian!." Brian is ziek en wil eigenlijk thuis blijven, maar juf Emilie denkt dat hij alleen een medicijn nodig heeft. Wanneer Ziggy de accu van de tram leegtrekt met wat trucjes moeten ze de hoofden bij elkaar steken om toch nog op tijd te komen.
09:25
Zoostraat 64

Animatieserie over de 7-jarige Loesje, die naast de dierentuin woont "Het verhaal van neef Prikkel."
09:35
Kindertijd

Kinderblok
09:36
Mijn broer en ik

Kinderprogramma
09:41
Dierendorpje

Animatieserie
09:43
Inaaya en Ranisha leren Bollywood dansen

Kinderprogramma
09:46
Het onderdelenmannetje

Kinderprogramma
09:47
Casper en Emma in het bos

Kinderprogramma
10:05
Teletubbies

Britse peuter- en kleuterserie "Hierheen, daarheen."
10:20
Nijntje en vriendjes

Animatieserie "Een appeltaart voor Nijntje."
10:25
BabyBeestenBoel

Britse animatieserie "Vissen." Verschillende babydieren leren vissen.
10:35
Zappelin Go

Kinderprogramma "Joe en de helm."
10:40
Bollie & Billie

Animatieserie "Techno blaf." Wanneer Bollie een spelconsole krijgt van zijn ouders, genaamd Karel de Kwijlende Hond, houdt hem dat zo bezig, dat hij niet eens meer aan zijn eigen hond, Billie, toekomt.
10:55
Maya de bij

Belgische animatieserie "Schaduwspel." Willy is ineens bang voor schaduwen. Maya wil helpen met een schaduw-toneelstukje. Maar dan komen Bees en Boos langs. Willy verjaagt ze door zelf een schaduw-toneelstuk op te voeren.
11:05
Olly, het kleine witte busje

Animatieserie "Wat zit er in die doos?." Stan en Olly moeten pakjes bezorgen, maar Stan raakt de lijst met gegevens kwijt, zodat iedereen een verkeerd pakje bezorgd krijgt.
11:10
Mullewapp

Animatieserie "Vissen met vrienden." De drie vrienden willen een dagje gaan vissen, maar Johnny en Frans blijven voorbereidingen treffen, zodat er van het uitje zelf helemaal niks meer komt.
11:20
Sesamstraat 10 voor...

Kinderprogramma "Supergezonde monsters." Supergezonde monsters.
11:30
Mijn vriendjes Teigetje en Poeh

Animatieserie "Geen knaagje in Poehs maagje/De Poeh-stokjes zitten klem."
11:50
Timmy tijd

Britse animatieserie "Timmy heeft spijt."
12:00
Kiwi & Strit

Deense animatieserie "Portrait." Op een open plek in het bos wonen twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi en Strit. Ze zijn nieuwsgierig en willen alles uitproberen. Maar wat ze ook doen het loopt steevast verkeerd af en daar moeten ze zelf heel erg om lachen.
12:05
Grizzy en de Lemmingen

Franse animatieserie "Huisrobots."
12:15
Q Pootle 5

Britse animatieserie "Raket op hol." Als Bud-d zijn maatje Groobie probeert te helpen door een Turbo Booster aan zijn ruimteschip te bevestigen, gaat dat niet helemaal zoals het moet. Het ruimtschip slaat op hol!
12:30
Iedereen K3

Show met de meisjes van K3
12:45
Lassie Animated

Animatieserie "De schat van Ben Montana." Zoë en Erwin vinden bij mevrouw Lee een doos met een schatkaart erin. Die is gemaakt door de legendarische Ben Montana, die mevrouw Lee nog gekend heeft. Samen met Lassie gaan ze op pad om de schat te vinden, maar ze worden gevolgd door Nick, die de schat voor zichzelf wil hebben.
13:15
Kindertijd

Kinderblok
13:16
Maar dat is mijn boek

Kinderprogramma
13:27
Wat ben ik...

Kinderprogramma
13:31
De sluipende kat

Kinderprogramma
13:34
Post

Kinderprogramma
13:35
Manouk gaat paardrijden

Kinderprogramma
13:38
Sjoelen

Kinderprogramma
13:40
Tip de muis

3D-animatieserie "Jongens zijn beter dan meisjes." Tip en Jody denken dat jongens beter zijn dan meisjes waardoor ruzie ontstaat en de meisjes weg gaan.
13:45
Sesamstraat

Kinderprogramma "Geluk." Ieniemienie zoekt gelukssokken. Nu is haar kamer een rommel. Dat is pech.
14:00
De speelgoeddokter

Amerikaanse animatieserie "De roestige ridder." Doc en haar vriendjes helpen Ridder Kirby weer schoon te worden.
14:10
Babar en de belevenissen van Badou

Animatieserie over Badou, de kleinzoon van olifantenkoning Babar "Landpiraten."
14:25
Mike de ridder

Canadees-Britse animatieserie "Mike de ridder en de nachtvlucht." Mike en Richard willen Mike zijn vliegmachine ook 's nachts gebruiken. De draken waarschuwen hen dat het moeilijk is in het donker te vliegen. Hierop verzamelen de twee jonge ridders een aantal drakenstenen om hun vlucht te verlichten. Deze stenen gaven echter ook de weg aan naar de drakenberg, waardoor de draken verdwalen.
14:35
De Smurfen

Animatieserie "Het vliegende bed van grote Smurf."
14:50
Sherazade: nieuwe sprookjes uit 1001 nacht

Animatieserie "Aladin en de prinses."
15:15
Peperbollen

Jeugdserie "Vergiftigd." Feline, de hond van Luis, heeft een gehaktbal gegeten. Er blijkt rattengif in te zitten en Feline haalt het maar net. Maar dan wordt blindengeleidehond Suki vergiftigd. Kunnen ze Suki nog redden?
15:45
Beste Vrienden Quiz

Quiz
16:10
Brugklas

Scripted-realityreeks "Highschool." Oud-leerling Kyan komt langs op school om geïnterviewd te worden door KWAC TV. Een bezoek met grote gevolgen.
16:20
SpangaS

Jeugdserie "Sterke concurrentie." Gaat Dylan toch weer naar zijn opa? Maud baalt als Filiz alleen oog heeft voor haar telefoon. Dylan wil zijn verkering met Caro niet verpesten. Wieteke schrikt van haar concurrentie.
16:30
SpangaS

Jeugdserie "Buitengesloten." Dylan voelt zich bij niemand thuis. Waar moet hij heen? Lef gaat met Raaf naar een verlaten fabriek. Jip gaat ook mee, maar dat heeft Raaf liever niet. Wieteke vreest dat ze de hoofdrol niet krijgt.
16:45
Checkpoint

Jongerenprogramma
17:10
Beste Vrienden Quiz

Quiz
17:35
De Adriaans

Jongerenprogramma
17:45
Schoolmagic

Show met goocheltrucs
18:00
Brugklas

Scripted-realityreeks "Op onderzoek." Een klasgenoot van Kim is gewond geraakt op de kermis en Kim wil daar een werkstuk over schrijven. Maar vertelt haar klasgenoot wel de waarheid...
18:15
SpangaS

Jeugdserie "Buitengesloten." Dylan voelt zich bij niemand thuis. Waar moet hij heen? Lef gaat met Raaf naar een verlaten fabriek. Jip gaat ook mee, maar dat heeft Raaf liever niet. Wieteke vreest dat ze de hoofdrol niet krijgt.
18:25
SpangaS

Jeugdserie Dylan heeft een slaapplek op school gevonden. Blijven Lef en Raaf uit handen van de bewaking? Wieteke weet hoe ze Saba kan tegenhouden om de rol van Anne Frank te krijgen.
18:40
Het Klokhuis

Jongerenprogramma "Het Kantoor 217." Wouter is verliefd op een linkshandig meisje en liegt dat hij zelf ook linkshandig is. Waarom zijn de meeste mensen rechtshandig? En hoe meet je tijd?
19:00
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
19:25
Je zal het maar hebben

Medisch programma "Redouan Ait Chitt."
19:50
3 op Reis Midweek

Toeristisch magazine "Zuidoost-Azië (1/5)." Deze hele week brengen we een ode aan Zuidoost-Azië en daarom is Emma in het meest populaire land van deze regio: Thailand. Ze begint de week in Bangkok, waar chef Jekky haar inwijdt in de geheimen van de Thaise keuken. We blikken terug op Chris die een drijvende markt bezoekt in Indonesië, en op Floortje die een delicatesse eet op de Filippijnen, waar je wel een hele sterke maag voor moet hebben.
20:25
Holland!

Magazine "Vrijzinnig en Tolerant Land."
21:15
Hufterproef

Verborgencameraprogramma We gaan onder meer naar Amersfoort. Afgelopen zomer was dit het decor van ongelooflijk hufterig gedrag. Ambulancebroeders rukten 's avonds laat uit om eerste hulp te verlenen. Terwijl ze bezig waren met een patiënt, werd de contactsleutel uit hun ambulance gestolen. Dat incident staat niet op zichzelf. Steeds vaker worden hulpverleners gehinderd tijdens hun werk. Ze krijgen beledigingen naar hun hoofd geslingerd, worden van hun spullen beroofd of erger. Tijd dus voor een experiment. En we stellen onze verborgen camera's op in een gezellige buurtkapsalon in Hilversum. Maar nu is het er alleen gezellig als je naar de kapper bent gekomen voor een scheiding en een snor. Want we onderzoeken hoe klanten reageren als een actrice met hoofddoek de volle laag krijgt van een racistische vakantiekracht. En dat blijkt geen lolletje voor onze hufter!
21:55
Doden liegen niet

Documentairereeks Forensisch patholoog Frank van der Goot neemt je mee in zijn dagelijks leven met de dood. Gedreven door nieuwsgierigheid en passie voor zijn vak zoekt hij altijd naar de ware toedracht van de dood.
22:35
Bureau Korea

Sportrubriek Frank Evenblij en Erik Dijkstra checken in Zuid-Korea of het land klaar is voor de Spelen. Is de angst voor Noord-Korea terecht? En hoe bekend is Sven Kramer in Korea? Frank en Erik portretteren meervoudig wereldkampioen skiën Marcel Hirscher. Hij komt voor Oostenrijk uit, maar had met zijn Nederlandse moeder ook voor Nederland medailles kunnen halen. Shorttrackster Suzanne Schulting kijkt in een spiegel naar haar sportlijf en in de bar praten topschaatsers Kjeld Nuis, Dai Dai Ntab en Mark Tuitert over hoe het is om een 'mooiboy' te zijn in de schaatswereld.
23:10
Little Britain

Britse komische sketches Des gedraagt zich in de doe-het-zelfzaak alsof hij nog steeds een gevierde televisiester is.
23:45
De wereld draait door

Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk
00:40
Holland!

Magazine "Vrijzinnig en Tolerant Land."
01:30
De wereld draait door

Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk
02:25
Hufterproef

Verborgencameraprogramma We gaan onder meer naar Amersfoort. Afgelopen zomer was dit het decor van ongelooflijk hufterig gedrag. Ambulancebroeders rukten 's avonds laat uit om eerste hulp te verlenen. Terwijl ze bezig waren met een patiënt, werd de contactsleutel uit hun ambulance gestolen. Dat incident staat niet op zichzelf. Steeds vaker worden hulpverleners gehinderd tijdens hun werk. Ze krijgen beledigingen naar hun hoofd geslingerd, worden van hun spullen beroofd of erger. Tijd dus voor een experiment. En we stellen onze verborgen camera's op in een gezellige buurtkapsalon in Hilversum. Maar nu is het er alleen gezellig als je naar de kapper bent gekomen voor een scheiding en een snor. Want we onderzoeken hoe klanten reageren als een actrice met hoofddoek de volle laag krijgt van een racistische vakantiekracht. En dat blijkt geen lolletje voor onze hufter!
03:10
Doden liegen niet

Documentairereeks Forensisch patholoog Frank van der Goot neemt je mee in zijn dagelijks leven met de dood. Gedreven door nieuwsgierigheid en passie voor zijn vak zoekt hij altijd naar de ware toedracht van de dood.
03:40
De wereld draait door

Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk
04:27
Tekst-TV

Informatie van teletekst