Tv gids - Nederland3 Eergisteren

Eergisteren
2018-06-21
Gisteren
2018-06-22
Vandaag
2018-06-23
Morgen
2018-06-24
Overmorgen
2018-06-25
Dinsdag
2018-06-26
Woensdag
2018-06-27
06:25
Pingu

Animatieserie met kleifiguren "Pingu's curlingfeest."
06:35
Penelope

Animatieserie over een nieuwsgierige 3-jarige koala die zich in allerlei avonturen stort "Penelope wisselt brieven uit."
06:40
Bumba in Australië

Vlaamse animatieserie "Bumba en Walulu schilderen stippen."
06:45
Sesamstraat

Kinderprogramma "Maken." Tommie heeft een wekker. Hij heeft 'm van Aart geleend. Alleen nou is 'ie kapot. Kan Tommie hem maken?
07:00
Leuke verhaaltjes van Winnie de Poeh

Animatieserie "Bijdehandjes."
07:04
Olly, het kleine witte busje

Animatieserie "Olly, de chauffeur." Lisa de roze limousine heeft een dubbele afspraak. Olly valt voor haar in en moet de slechtgehumeurde zakenman Ronald Grump van het station halen.
07:10
Nellie & Cezar

Kleuteranimatieserie "Het grote concert van Nellie en Cezar/Wat een ritme!." Kikker Cezar en muis Nellie proberen de problemen die ze elke dag tegenkomen op te lossen met een leuk spelletje.
07:15
Ziggy en de Zootram

Komische animatieserie over de krokodil Ziggy en zijn vrienden "Niet niezen, Brian!." Brian is ziek en wil eigenlijk thuis blijven, maar juf Emilie denkt dat hij alleen een medicijn nodig heeft. Wanneer Ziggy de accu van de tram leegtrekt met wat trucjes moeten ze de hoofden bij elkaar steken om toch nog op tijd te komen.
07:30
Inui

Animatieserie "Een cadeautje voor een dame." Lissy P is jarig en haar vrienden willen haar graag een cadeautje geven. Langs het strand zijn allerlei spullen te vinden die zijn aangespoeld. Zou daar iets moois tussen liggen?
07:35
Mike de ridder

Canadees-Britse animatieserie "Mike de ridder en de magische wensboom."
07:45
Maya de Bij

Animatieserie "Kwestie van vertrouwen."
08:00
Buurman en buurman

Tsjechische animatieserie "Ziek." Poppen-animatie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op de een of andere manier altijd de mist in.
08:05
Shaun het schaap

Britse animatieserie "Die goeie ouwe tijd...." Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde en menselijk gedrag vertoont. Shaun bezit de intelligentie, creativiteit en het gedrag van een mens. Elke aflevering neemt Shaun de kudde weer mee op avontuur. De schaapherdershond Bitzer probeert de kudde tevergeefs in bedwang te houden. In het weiland staan onder andere de ondeugende varkens, Timmy het lammetje en Shirley het enorme schaap dat overal en altijd eet.
08:15
Bing

Britse animatieserie "Kwijt." Bing neemt Hoppity mee naar het park om naar de eendjes te kijken en van de glijbaan te gaan. Maar als hij innaar Amma's huis, laat hij Hoppity ergens liggen.
08:20
Q Pootle 5

Britse animatieserie "De vliegshow." Stella kan zich niet concentreren omdat Ray ziek is en niet wil gaan slapen. Bud-d probeert van alles om Ray in slaap te krijgen, zodat Stella met de anderen kan vliegen.
08:35
Super Abby

Animatieserie "De viezeluchtjesfeetjes." Abby is een dromerig meisje dat zichzelf ziet als superheld. Ze probeert haar familie te beschermen tegen onheil, maar dit werkt vaak averechts.
08:45
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
08:50
Masha en de beer

Russische animatieserie "De ontmoeting." Op de vlucht voor een bijenzwerm zoekt Marsha dekking in een huisje. Dat blijkt van Beer te zijn. Hij dumpt haar in het bos maar 's nachts krijgt hij spijt en gaat haar zoeken.
08:55
Ringel Singel 19

Animatieserie "Toen ze samen gingen koken." De kinderen die in het flatgebouw aan de Ringel Singel 19 wonen, beleven samen de leukste avonturen.
09:05
Barbapapa rond de wereld

Animatieserie "Orangoetan." Barbapapa en zijn familie reizen de hele wereld over en beleven allerlei spannende avonturen.
09:10
Calimero

Animatieserie "De electro windwaaier."
09:20
Bob de Bouwer

Animatieserie "Bobs grote verrassing." Bob is bijna jarig en Wendy heeft een cadeau voor hem. Als er een pakketje wordt bezorgd denkt Scoop dat dat het cadeau is.
09:35
Kindertijd

Kinderblok
09:36
Zorg goed voor je planeet

Kinderprogramma
09:47
Hier slaap ik

Kinderprogramma
09:50
De Balletdanser

Kinderprogramma
09:51
Steentjes schilderij

Kinderprogramma
09:55
Tom in het bos

Kinderprogramma
10:00
Teletubbies

Britse peuter- en kleuterserie "Picknick." De Teletubbies gaan samen picknicken. Er schiet heel veel Tubbietoast uit de Dup Dup omhoog en alles landt precies op de bordjes van de Teletubbies.
10:15
Nijntjes avonturen, groot en klein

Animatieserie "Nijntje en het verdwenen speelgoed."
10:20
Timmy tijd

Britse animatieserie "De trein van Timmy."
10:30
Mijn vriendjes Teigetje en Poeh

Animatieserie "Tessa zoekt en vindt/Het raadselvriendje van Knorretje." Er verdwijnen spullen uit het bos. De Speurneuzen komen erachter dat een wasbeer het bos schoon probeert te houden. Knorretje neemt een visje mee naar huis. Maar dan blijkt dat het visje steeds verandert.
10:55
Zoostraat 64

Animatieserie over de 7-jarige Loesje, die naast de dierentuin woont "Het verhaal van Zeemus, de ooievaar."
11:10
Sesamstraat 10 voor...

Kinderprogramma "Graaf Tel."
11:20
Het zandkasteel

Animatieserie "Trucjes." Koning Koos doet een truc met een kaart. Toto en Sassa snappen er niets van. Maar dan ontdekt Sassa hoe de truc werkt. Sassa en Toto doen dan ook een truc voor Koning Koos en nu snapt hij er niks van! Dan doet Sassa een andere truc, ze gaat Toto wegtoveren. Ze doet heel hard haar best en het lukt! Maar gelukkig kan ze hem ook weer terug toveren.
11:35
De speelgoeddokter

Amerikaanse animatieserie "Boevenjacht." De Speelgoeddokter en haar vrienden helpen politiewagen Piet, als hij oververhit raakt door de zon.
11:50
Casper & Lisa

Britse animatieserie "Eendjes voeren." Casper gaat met zijn ouders en Charles picknicken in het park en Lisa mag mee. In het park sluiten Casper en Lisa vriendschap met een eend die ze Albert noemen. Ze strooien voer om hem naar de picknickplek te lokken, maar dat loopt uit de hand als Albert al zijn eendenvriendjes meebrengt...
12:00
Raad eens hoeveel ik van je hou

Australische animatieserie "De geluksstok." Hazeltje en Kleine Veldmuis gaan samen met Grote Haas mee naar de plek waar Grote Haas in de herfst een 'feestmaal' heeft verstopt.
12:10
Kikker

Animatieserie "Kikker en het nieuwjaar." Het is een traditie dat Varkentje haar tuin versiert met lichtjes en een heerlijk feestmaal bereid voor alle vriendjes. Maar dit jaar is Varkentje van de ladder gevallen en heeft haar arm bezeerd.
12:18
Pim & Pom

Animatieserie "Heer in het verkeer." De vrouw ruimt de zolder op en zet een oud fietsje op straat. 'Daar zal een ander kindje vast blij mee zijn,' zegt ze. Maar Pim en Pom vinden het fietsje ook heel erg leuk.
12:25
Wickie de Viking

Belgisch-Duits-Japanse animatieserie "De bamboe verrassing." De Vikingen zijn in China en komen Ming en zijn zoon Qi tegen. Ming is bevelhebber van een dorpje dat geteisterd wordt door een boze geest. Tegen een schappelijke betaling is Halvar bereid om samen met de bemanning de boze geest te verdrijven. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.
12:40
Babar en de belevenissen van Badou

Animatieserie "Het bange dappere stekelvarken." Nadat Koningin Celeste de kinderen een eng verhaal heeft verteld over de Sluiper doet Munroe alsof hij als enige niet bang is, maar eigenlijk is hij extreem bang en kan hij niet meer slapen. Om zichzelf en de anderen te overtuigen dat hij niet bang is, probeert hij iets dappers te doen, maar doet dat steeds op het verkeerde moment.
12:50
Angelina Ballerina

Animatieserie "Angelina en de cheddar kaas dans." Angelina, A.J. en Marco gaat met de Cheddar kaas dans optreden in een talentenjacht. Ze willen dat Gracie meedoet, maar die doet liever de Fromage dans. Ze vinden een inventieve oplossing.
13:05
Kindertijd

Kinderblok
13:06
Geiten

Kinderprogramma
13:11
Pipje nooitgenoeg

Kinderprogramma
13:16
Wandelende Tak

Kinderprogramma
13:23
Zeevaart

Kinderprogramma
13:27
Ik hou van dieren - Struisvogels

Kinderprogramma
13:30
Tip de muis

3D-animatieserie "Ik ga niet schaatsen." De moeder van Tip heeft een verrassing voor Tip, Prik en Didi. Ze heeft schaatslessen geregeld. Tip durft niet. Hij is bang. Uiteindelijk merkt hij dat je nergens bang voor hoeft te zijn, maar dat je het gewoon moet proberen.
13:40
Sesamstraat

Kinderprogramma "Bericht." Pino heeft een ansichtkaart van Elvan gekregen. Hij gaat er ook één voor haar maken.
13:55
Nelli en Nora

Animatieserie "Nelli's haar." Het is erg vochtig buiten, de krullen van papa en Nelli lijken wel ontploft. Nora probeert een manier te vinden om Nelli's haar weer in model te krijgen.
14:05
Pieter Konijn

Animatieserie "Het verhaal van het pannenkoekprobleem." Mevrouw Kwebbeleend komt fruit te kort om pannenkoeken te maken voor haar kuikentjes. Ze begrijpt Pieter verkeerd en belandt in de tuin van Meneer Verhoef. Pieter moet samen met Benjamin en Lily alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat Mevrouw Kwebbeleend niet ten prooi valt aan de poes, of nog erger, aan Meneer Verhoef!
14:15
Noddy, de detective

Animatieserie "Noddy en de zaak van de stiekeme tekenaar." Biceps poseert voor Noddy en zijn vrienden, die tekeningen van hem maken. Iedereen is blij met het resultaat, maar die blijdschap slaat om in teleurstelling wanneer blijkt dat iemand alle tekeningen heeft beklad.
14:25
De Smurfen

Animatieserie van Hanna & Barbera "Droomsmurfs nachtmerrie." Ontdek de wereld van de Smurfen en beleef samen met hen de grootste avonturen.
14:40
Grizzy en de Lemmingen

Franse animatieserie "Beer wil niet delen."
14:50
Sherazade: nieuwe sprookjes uit 1001 nacht

Animatieserie "De cyclopen." Sherazade en haar vrienden varen vol goede moed weer naar de stormbarrière, maar komen terecht op een eiland vol cyclopen.
15:15
Rudi het racevarken

Duitse jeugdserie "Rudi, de ongewenste passagier." De tienjarige Frits is net met zijn vader op de boerderij van zijn opa en oma komen wonen. Hij sluit vriendschap met de Turkse Ayla die ook net met haar moeder naar het platteland is verhuisd en met Rudy, een varkentje dat heel hard kan rennen. Dat is maar goed ook, want niet iedereen is blij met de kleine krulstaart.
15:45
De dodelijkste 60

Natuurdocumentairereeks "Louisiana." Volg Steve Backshall op zijn zoektocht naar de 60 dodelijkste dieren op aarde.
16:15
Peperbollen

Jeugdserie "Geruchtenmolen." De wiskundelerares wordt door Sophie betrapt als ze in de pauze uit de tas van een leerling een mobieltje pakt. Vrijwel direct gonzen er geruchten op school dat ze het mobieltje wilde stelen.
16:45
Checkpoint

Jeugdmagazine Waarmee kun je het best je spelcomputer beschermen tegen vuur? Wie zijn er beter in kleine ruimtes, de jongens of de meiden? En wat kun je het best doen als er een tegenligger op je af komt rijden?
17:15
Gek op jou!

Jongerenprogramma "Mathijs vs Jade." Mathijs is een echte entertainer en wil later musicalster worden. Sinds een jaar is hij smoorverliefd op Jade maar vindt het lastig om verkering te vragen omdat hij het allemaal te spannend vindt.
17:25
Jill

Knutsel- en tekentips "Flowers."
17:45
SpangaS Marathon

Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS Wieteke is losgeslagen door haar uitdagingen met Nova. Caro is blij met de reacties op haar blog, maar schrikt als ze haar kluisje opent. Hoe reageert Maud als ze hoort dat de cursus is verzonnen? Maud is boos op Ramin en Ramin ziet een kaper op de kust. De Wind zet Shirley in het zonnetje. Eman voelt zich beledigd als iemand hem homo noemt, maar dan wordt hij verrast. Wie zoent hem opeens? Caro krijgt nare berichtjes en dreigbrieven. Dylan wil de Pesters aanpakken. Wat voert Wieteke uit op het kantoor van Damstra?
18:40
Het Klokhuis

Jongerenmagazine "Scheepsbouw." Nienke gaat naar de scheepswerf om te laten zien hoe cruiseschepen gemaakt worden. Ze werkt daar mee aan een cruiseschip van 135 meter lang, bestemd voor de binnenvaart.
19:00
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
19:25
Ali B. op volle toeren

Muzikale realityreeks "Rick de Leeuw - Wudstik." We zien Rick de Leeuw en Wudstik. De frontman van de Trockener Kecks en de gevoelige Wudstik zitten snel op hetzelfde level als blijkt dat ze beide liever hun eigen gang gaan, dan doen wat de mensen van hen verwachten. En had Ali misschien beter voetballer kunnen worden dan artiest?
20:05
Dagelijkse Kost

Culinair magazine "Jambalaya." Jeroen Meus maakt jambalaya.
20:25
Keuringsdienst van Waarde Quiz

Quiz van de Keuringsdienst van Waarde
21:00
Keuringsdienst van Waarde: terug naar de basis

Consumentenmagazine "Koffie."
21:35
3DOC: The Fruit Hunters

Canadese documentaire van Yung Chang over mensen die bezeten zijn door fruit Fanatieke fruitliefhebbers nemen ons mee op wereldreis om te laten zien welke prachtige vruchten we kunnen eten. Regisseur Yung Chang zet de rijke diversiteit van het fruit tegenover de commerciële fruitteelt, waar juist een monocultuur gecreëerd wordt en men op zoek gaat naar dat ene speciale ras banaan of appel dat geschikt is voor de export en verkoop. Op zoek naar bijzondere vruchten reizen avonturiers Noris Ledesma en Richarc Chambell uit Miami naar de jungle van Indonesië waar ze zeldzame mango-stekjes hopen te vinden voordat deze planten door de industrialisatie verloren gaan.
23:15
Tessa

Nederlandse dramaserie "De Wolvin." Tessa vindt homoporno op Jaspers computer. Omdat ze zelf een nogal turbulent seksleven heeft, maakt ze zich grote zorgen dat ze het verkeerde voorbeeld heeft gegeven. Ondertussen moet ze van Ralf seksuele voorlichting geven in de klas, maar daarbij leert Tessa meer van haar leerlingen dan omgekeerd. Rico opent zijn winkel en Jasper gaat uit met de ultralinkse Nikolai.
00:05
Keuringsdienst van Waarde: terug naar de basis

Consumentenmagazine "Koffie."
00:35
Ali B. op volle toeren

Muzikale realityreeks "Rick de Leeuw - Wudstik." We zien Rick de Leeuw en Wudstik. De frontman van de Trockener Kecks en de gevoelige Wudstik zitten snel op hetzelfde level als blijkt dat ze beide liever hun eigen gang gaan, dan doen wat de mensen van hen verwachten. En had Ali misschien beter voetballer kunnen worden dan artiest?
01:20
Dagelijkse Kost

Culinair magazine "Jambalaya." Jeroen Meus maakt jambalaya.
01:39
Tekst TV

Informatie van teletekst