Tv gids - Nederland3 Eergisteren

Eergisteren
2017-11-17
Gisteren
2017-11-18
Vandaag
2017-11-19
Morgen
2017-11-20
Overmorgen
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
Donderdag
2017-11-23
06:28
Pingu

Animatieserie met kleifiguren "Pinga met groene ogen."
06:35
Mullewapp

Animatieserie "De grasmaaier." Tante Milli heeft haar poot bezeerd en moet in de stal blijven. De drie dikke vrienden bieden aan om vers gras te gaan halen. Als Johnny met een grasmaaier komt aanzetten, loopt de boel uit de hand.
06:38
Olly, het kleine witte busje

Animatieserie "Olly, de oppasser." Willie moet naar de stad en daarom is Olly nu de baas van de dierentuin. Bazza besluit een grap met Olly uit te halen en doet alsof hij Alfie de Olifant is, die kan praten.
06:40
Sesamstraat

Kinderprogramma "Jong/oud." Ieniemienie ruimt alle spullen op van toen ze klein was. Want ze is nu groot.
07:00
Bumba

Vlaamse animatieserie Bumba is een ietwat ondeugende, maar altijd vrolijke clown, die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel Kiwi, de berin Nanadu, de olifant Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen.
07:05
Joe & Jack

Animatieserie over de 4-jarige Joe en zijn kat Jack "Wensput." Joe en Jack vinden een toverstafje en denken nu dat ze drie wensen kunnen doen. Wonderbaarlijk genoeg komen hun wensen nog uit ook.
07:10
Zappelin Go

Kinderprogramma "Joe en de wasstraat."
07:20
Maya de bij

Belgische animatieserie "De gestolen framboos." Paul heeft een framboos verborgen als cadeau voor de mierenkoningin op het fruitfestival. Lara steelt de framboos, maar Paul verdenkt Willy. Als de tweede framboos ook verdwijnt en Willy weer wordt verdacht, gaan Willy en Maya op onderzoek uit.
07:35
Het Sinterklaasjournaal

Nieuws van Sinterklaas
07:45
Evi & Co

Kinderreeks
07:55
Wickie de Viking

Belgisch-Duits-Japanse animatieserie "Het vaarbewijs." Als de Vikingen door Deense wateren varen, worden ze tegengehouden door een zee patrouille. Op dat moment zit Wickie aan het roer. Omdat hij geen stuurbrevet heeft kan de Drakkar in beslag genomen worden, tenzij hij alsnog een stuurexamen doet.
08:05
Buurman en buurman

Tsjechische animatieserie "Het dak." Poppen-animatie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op de een of andere manier altijd de mist in.
08:15
Shaun het schaap

Britse animatieserie "In het verkeerde keelgat." Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde en menselijk gedrag vertoont. Shaun bezit de intelligentie, creativiteit en het gedrag van een mens. Elke aflevering neemt Shaun de kudde weer mee op avontuur. De schaapherdershond Bitzer probeert de kudde tevergeefs in bedwang te houden. In het weiland staan onder andere de ondeugende varkens, Timmy het lammetje en Shirley het enorme schaap dat overal en altijd eet.
08:20
Calimero

Animatieserie "Orgelpech."
08:35
Pipi, Pupu & Rosemarie

Animatieserie "De nachtmerrie van Rosemarie."
08:45
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
08:50
Het Sinterklaasjournaal

Nieuws van Sinterklaas
09:00
Tip de muis

3D-animatieserie "Het mooiste cadeau ter wereld." Tip en zijn familie geven een verjaardagsfeestje voor zijn moeder. Tip wil haar het mooiste cadeau ter wereld geven, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.
09:10
Pieter Konijn

Britse animatieserie "Het verhaal van de geheimzinnige pruimendief." Pieter, Lily en Benjamin bedenken een plan om een pruim van meneer Verhoef te stelen. Mevrouw Konijn wil niet dat ze gaan omdat het gevaarlijk is. Maar volgens Pieter heeft ze er geen verstand van.
09:20
Mike de ridder

Canadees-Britse animatieserie "Mike de ridder en de speciale ridderspullen." Mike heeft op het strand een schatkaart gevonden. Tot teleurstelling van zijn vrienden wil hij de schat niet delen. Komt het toch nog goed?
09:35
Kindertijd

Kinderblok
09:36
Bordje leeg

Kinderprogramma
09:43
Skiën 2

Kinderprogramma
09:46
Veroosha en Cheressa doen hun knuffel in bad

Kinderprogramma
09:49
Kikker en het verjaardagsspel

Kinderprogramma
09:56
Blauwe koe en de draak

Kinderprogramma
10:05
Teletubbies

Britse peuter- en kleuterserie "Waar? Daar!."
10:15
Nijntjes avonturen, groot en klein

Animatieserie "Boris is gebroken."
10:25
Bing

Britse animatieserie "Zandkasteel." Bing en Flop bouwen een zandkasteel in de zandbak en later komt Pando meehelpen met zijn opwindbare kiepwagen. Bing vindt een leuk dingetje om op de toren van het kasteel te zetten, maar realiseert zich niet dat dat dingetje bij Pando's kiepwagen hoort.
10:30
Zappelin Go

Kinderprogramma "Joe en de wasstraat."
10:40
Timmy tijd

Animatieserie over het schaapje Timmy "Timmy's tractor."
10:50
Ziggy en de Zootram

Komische animatieserie over de krokodil Ziggy en zijn vrienden "Keizerin Emilie."
11:05
Noddy, de detective

Animatieserie "Noddy en de zaak van de wonderbaarlijke wenkbrauwen." Wanneer er spullen voor een prijsuitreiking verdwijnen, wordt Noddy verdacht. Hij voelt extra druk om de zaak goed op te lossen.
11:20
Sesamstraat 10 voor...

Kinderprogramma "Grover." Grover.
11:30
George & Paul

Nederlandse animatieserie "Extreme makeover." De twee vrienden George en Paul wonen in een wereld gemaakt van blokken. Ze zijn energiek en hebben een hoofd vol ideeën. De twee staan regelmatig voor problemen, maar vinden altijd een oplossing.
11:35
Mijn vriendjes Teigetje en Poeh

Animatieserie "Met dank aan Janneman Robinson."
11:55
Angelina Ballerina

Britse animatieserie "Angelina en de dans-als-een-taart-dag." Vicky organiseert een dans-als-een-taart-dag, wat inhoudt dat iedereen een taart moet bakken die past bij de dans die ze doen. Angelina heeft een goed idee, maar dat kan niet doorgaan omdat haar taart mislukt.
12:05
Bob de Bouwer

Animatieserie "Het zilveren schild." Bob en zijn team werken aan een boogpoort bij het kasteel van Fixham. Meneer Spijker vertelt dat er ergens nog een schild verborgen ligt. Scoop is zo benieuwd en begint in het wilde weg te graven.
12:20
Rintje

Nederlandse animatieserie "Griezelen." Vandaag heeft de juf een verrassing: het is schoolkermis. Het hele schoolplein is omgetoverd tot een kermis met een ballentent en een suikerspinnenkraam. In de school is een spookhuis gemaakt.
12:30
Het Sinterklaasjournaal

Nieuws van Sinterklaas
12:40
Ringel Singel 19

Animatieserie "Toen er ruzie was." De kinderen die in het flatgebouw aan de Ringel Singel 19 wonen, beleven samen de leukste avonturen.
12:47
Barbapapa rond de wereld

Animatieserie "Eland." Barbapapa en zijn familie reizen de hele wereld over en beleven allerlei spannende avonturen.
12:50
Barbapapa rond de wereld

Animatieserie "Tijger." Barbapapa en zijn familie reizen de hele wereld over en beleven allerlei spannende avonturen.
13:00
Babar en de belevenissen van Badou

Animatieserie "Een stoer verleden." Wanneer Badou zijn vader om nieuwe skeelers vraagt, zegt hij dat Badou zijn oude skeelers wel mag hebben. Dan komt hij tot de ontdekking dat hij altijd al op de oude skeelers van zijn vader rijdt.
13:15
Dr. Hond

Franse animatieserie "Cactusje-vier."
13:30
Kindertijd

Kinderblok
13:31
Tom groeit

Kinderprogramma
13:36
Familie Steenarend - een vol nest

Kinderprogramma
13:38
De post

Kinderprogramma
13:40
Mika

Kinderprogramma
13:43
Ik wil mijn oudtante niet zoenen

Kinderprogramma
14:00
Het Sinterklaasjournaal

Nieuws van Sinterklaas
14:10
Sesamstraat

Kinderprogramma "Schoonmaken." Tommie maakt zijn vieze laarzen schoon.
14:25
Bollie & Billie

Animatieserie "Eerlijk duurt het langst." De dierenarts is vertegenwoordiger van het Koekjes Book of Records en nodigt Bollie en Billie uit om een record te vestigen.
14:35
Nelli en Nora

Animatieserie "Het schaduwkasteel." De meisjes spelen met zonsondergang op het strand. Hun zandkastelen werpen een schaduw op het zand, ze gaan een schaduwkasteel bouwen waar een prinses in kan wonen.
14:50
Jungle Book

Animatieserie "De dag dat de aarde schudde." Er is een aardbeving in de jungle. Hierdoor komen Lali en Bala vast te zitten in een grot. Mowgli doet er alles aan om zijn vrienden te redden.
15:00
Rudi het racevarken

Jeugdserie "Rudi en het Suikerfeest."
15:25
Peperbollen

Detectiveserie over vijf avontuurlijke speurneuzen die samen een detectiveclub vormen "Gevaarlijke downloads." Ben heeft een muziekbestand geschreven voor Nina. Maar dan blijkt er op de cd ook een illegale ruwe opname van een popster te staan. Met een geraffineerd plan lokken de Peperbollen en Ben de drie jongens in de val.
16:00
Rechill

Komisch magazine "Als je niet begrepen wordt." Akwasi doet voor welke oefeningen je kunt doen... als je niet begrepen wordt. Je kunt meteen meedoen. Met whatever-mantra!
16:05
De Adriaans

Jongerenprogramma
16:20
Het Sinterklaasjournaal

Nieuws van Sinterklaas
16:30
SpangaS

Jeugdserie Caro durft Devin niet aan te geven bij Damstra. Marie de Wind pakt het eetgedrag van Otis aan. Jip is gefrustreerd. Damstra schrikt als de vogelspin niet meer in zijn bak zit. Waar is de spin?
16:55
Checkpoint

Testprogramma Het programma speelt zich af in een loods op een geheime plek, ergens in Nederland. Die loods is de testruimte waar Rachel Rosier met een team van stoere jongens en meiden allerlei testen uitvoert.
17:25
De Buitendienst

Natuurprogramma voor de jeugd "De story of my afval."
17:45
Freeks wilde wereld

Natuurdocumentairereeks "Dieren op laag water!." In de Pantanal van Brazilie gaat Freek Vonk op zoek naar dieren met een zwemdiploma, want in dit grootste moerasgebied ter wereld is het heel erg nat. Overal waar hij kijkt is water en er zijn heel veel vogels. In de groene graslanden vindt Freek een capibara. Dit uit de kluiten gewassen knaagdier is dol op water, maar moet wel altijd op zijn hoede zijn. Niet veel verderop treft Freek namelijk een gevaarlijker dier aan, de kaaiman, het kleine neefje van de krokodil.
18:00
Het Sinterklaasjournaal

Nieuws van Sinterklaas
18:15
Checkpoint

Jongerenmagazine
18:20
SpangaS

Jeugdserie De school is in rep en roer nu er een vogelspin los rondloopt. Iedereen zoekt de spin, maar Lef zoekt Jip. Maud regelt bij een gestreste Damstra een actie voor Ramin. Shirley is de held van de dag.
18:40
Het Klokhuis

Jongerenprogramma "YouTuber." Janouk gaat op bezoek bij YouTuber Furtjuh. Wat is het verschil tussen een Vlogger en een YouTuber? Hoe krijg je nou veel abonnees? Verdienen YouTubers echt zoveel geld en zit er in die filmpjes eigenlijk reclame verborgen? Dos Hermanos rapt over al die bijzondere vloggers en hun honger naar duimpjes en abonnees.
19:00
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
19:35
Kinderen voor Kinderen Live in Concert 2017

Liveconcert van Kinderen voor Kinderen Eens per jaar zitten alle kinderen én hun ouders klaar voor de tv om mee te zingen en swingen met Kinderen voor Kinderen. 'Gruwelijk Eng!' is dit jaar de titel van de nieuwe cd.
20:30
Hunted

Spannend sociaal experiment Kun je zomaar verdwijnen? Veertien burgers slaan op de vlucht om drie weken uit handen te blijven van een voor het programma samengestelde opsporingsdienst.
21:30
One Night Stand

Serie korte dramafilms "Malik." Varkensboer Ben wordt op z'n erf gegijzeld door Amir, die tijdens zijn verlof uit de jeugdgevangenis de benen nam. Achter het stuur van zijn eigen auto en onder bedreiging van een pistool moet de boer de ogenschijnlijk respectloze, luide jongen naar Amsterdam vervoeren. Tijdens die heftige uren ontdekt de zwijgzame Ben wat Amir werkelijk op z?n lever heeft.
22:15
PowNews Flits

Nieuwsmagazine Een eigenwijze kijk op het nieuws, zoals u dat van PowNed gewend bent, met rauw commentaar en eigenzinnige reportages
22:25
Vochtige streken

Duitse tragikomedie De achttienjarige Helen is een vrijdenker. Als kind van gescheiden ouders is ze het gewend om op haar eigen benen te staan. Wat ze nog niet kent, wil ze uitproberen, zo ook een bezoekje aan een bordeel en het scheren van haar intieme delen. Maar na met haar scheermesje lelijk te zijn uitgegleden, komt ze in het ziekenhuis terecht. Aan haar ziekenbed hoopt ze haar ouders opnieuw samen te krijgen.
00:20
De Wereld Draait Door

Talkshow
01:10
De Wereld Draait Door

Talkshow
02:05
De Wereld Draait Door

Talkshow
05:40
Tekst-TV

Informatie van teletekst