Tv gids - Nederland3 Eergisteren

Eergisteren
2018-03-16
Gisteren
2018-03-17
Vandaag
2018-03-18
Morgen
2018-03-19
Overmorgen
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
Donderdag
2018-03-22
06:30
Pingu

Animatieserie met kleifiguren "Pingu loopt weg."
06:35
Koekie kruimel films

Kinderprogramma "De Honger Spelen - Vlammetjes vatten." Koekiemonster is Cakenis Klefferdeeg en probeert samen met Pita en Finniknie de Hongerspelen te overleven.
06:40
Bumba

Vlaamse animatieserie Bumba is een ietwat ondeugende, maar altijd vrolijke clown, die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel Kiwi, de berin Nanadu, de olifant Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen.
06:45
Nellie & Cezar

Kleuteranimatieserie "Cezar zonder Nellie/Een foto in vijf stukken." Kikker Cezar en muis Nellie proberen de problemen die ze elke dag tegenkomen op te lossen met een leuk spelletje.
06:55
Sesamstraat

Kinderprogramma "Muziek." Ienie wil voor jou een liedje zingen met haar triangel maar Arjan maakt te veel lawaai met zijn drumstel.
07:10
Olivia

Animatieserie over het varkentje Olivia "Olivia's scoutingavontuur." Vader vergezelt Olivia en Francine wanneer ze proberen een Pioneer Scouts Badge te verdienen door een vlag te planten op de top van de Maywood Heuvel. Onderweg stuiten ze op vele hindernissen, inclusief een stinkdier! Maar door Olivia's goede voorbereiding overwinnen ze alle hindernissen en bereiken ze de top!
07:20
Nelli en Nora

Animatieserie "Onweer!." Vandaag komt Woef een dagje spelen. Als het begint te onweren wordt hij heel erg bang. De meisjes bedenken een manier om hem gerust te stellen.
07:25
Pim & Pom

Animatieserie "Verborgen schat." Met een schatkaart op zoek naar de verborgen schat.....maar wat vinden Pim en Pom?
07:30
Rintje

Nederlandse animatieserie "Circus Rintje." Henriette wil later als ze groot is iets doen voor publiek. Dan kan ze namelijk buigingen maken en haar mooie krullen laten zien. Ze brengt Rintje op een idee; ze doen een circus voorstelling!
07:35
Apennoten

Kinderprogramma "De luie beer." Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'De luie beer' geleerd. Ze komen naar de studio, waar ze vertellen over slapen en dieren.
07:50
Zappelin Go

Jeugdprogramma "Joe en het paardenrusthuis."
07:55
Buurman en buurman

Tsjechische animatieserie "Garagedeur." Poppen-animatie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op de een of andere manier altijd de mist in.
08:05
Shaun het schaap

Britse animatieserie "Met het circus mee." Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde en menselijk gedrag vertoont. Hij bezit de intelligentie, creativiteit en het gedrag van een mens. Elke aflevering neemt Shaun de kudde weer mee op avontuur. De schaapherdershond Bitzer probeert de kudde tevergeefs in bedwang te houden. In het weiland staan onder andere de ondeugende varkens, Timmy het lammetje en Shirley het enorme schaap dat overal en altijd eet.
08:10
Shaun het schaap

Britse animatieserie "De stier." Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde en menselijk gedrag vertoont. Hij bezit de intelligentie, creativiteit en het gedrag van een mens. Elke aflevering neemt Shaun de kudde weer mee op avontuur. De schaapherdershond Bitzer probeert de kudde tevergeefs in bedwang te houden. In het weiland staan onder andere de ondeugende varkens, Timmy het lammetje en Shirley het enorme schaap dat overal en altijd eet.
08:20
Bob de Bouwer

Animatieserie "Graven in het verleden." Bij het graven voor de fundering van een wolkenkrabber stuit Scoop op een oude muur. Hij mag niet verder graven.
08:30
Dr. Hond

Franse animatieserie "Geen stomme papegaai."
08:45
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
08:50
Noddy, de detective

Animatieserie "Noddy en de zaak van het Slimpiesaurus regenboog-experiment." Als Slimpiesaurus haar regenboogexperiment wil uitvoeren ten overstaan van haar vrienden mislukt dit. Het lijkt erop of iemand het expres heeft laten mislukken. Noddy ontdekt dat de oorzaak veel onschuldiger is.
09:00
Raad eens hoeveel ik van je hou

Animatieserie "Grote omkeerdag." Het is de kortste dag van het jaar en dat betekent dat het 's ochtends nog donker is. Hazeltje vindt dat maar raar en noemt het Grote Omkeerdag. Op zo'n korte dag moet je opschieten om alles gedaan te krijgen. En dan wil Hazeltje ook nog een bloem vinden, midden in de winter...
09:15
Calimero

Animatieserie "De pompoenkoningin." Calimero doet mee aan een pompoenwedstrijd en er verdwijnt een reuzenspin uit het museum.
09:25
Zoostraat 64

Animatieserie "Het verhaal van de oude wijze karper Laue-Thé." Er gebeuren vreemde dingen in Afrika. Bao-Bao en Horace besluiten raad te gaan vragen aan de oude wijze karper Laue-The! Die vind dat de balans tussen ping en pong moet worden hersteld.
09:35
Kindertijd

Kinderblok
09:36
Hoedje van papier

Kinderprogramma
09:42
Het geitenhok moet schoon

Kinderprogramma
09:45
Pop kwijt

Kinderprogramma
09:46
De huid van het nijlpaard

Kinderprogramma
09:50
Skiën

Kinderprogramma
09:53
Cowboys en Maxima

Kinderprogramma
10:05
Teletubbies

Britse peuter- en kleuterserie "Binnen en buiten." De Teletubbies hebben plezier als ze binnen- én buiten spelen: ze zwaaien binnen- én buiten naar de Tiddlytubbies.
10:15
Nijntjes avonturen, groot en klein

Animatieserie "Nijntje en de piepende stoel."
10:25
Bing

Britse animatieserie "Bellen." Flop leert Bing en Pando hoe ze bellen moeten blazen. Pando heeft al heel snel door hoe het moet, maar Bing lukt het niet en hij raakt gefrustreerd.
10:30
Bollie & Billie

Animatieserie "Verdwijntruc." Bollie wil een goochelshow houden maar het lukt niet zo best met de trucs. Vader helpt en geeft een boek met trucjes, een goochelhoed en een stafje.
10:45
Maya de bij

Belgische animatieserie "Molly de mol." Maya ontmoet Molly, een molkrekel. Door een klap is ze haar geheugen kwijt en weet ze niet meer waar ze haar voedselvoorraad heeft begraven. Pas bij een tweede klap krijgt ze haar geheugen weer terug.
10:55
Inui

Animatieserie "Een cadeautje voor een dame." Lissy P is jarig en haar vrienden willen haar graag een cadeautje geven. Langs het strand zijn allerlei spullen te vinden die zijn aangespoeld. Zou daar iets moois tussen liggen?
11:00
Olly, het kleine witte busje

Animatieserie "Terug naar school." Het is de eerste schooldag na de zomervakantie en juf Tabatha is in paniek omdat er geen schoolboeken zijn. Stan en Olly gaan ze halen en maken meteen duidelijk dat je van alles kunt leren uit boeken.
11:10
Sesamstraat 10 voor...

Kinderprogramma "Graaf Tel."
11:20
Pingu

Animatieserie met kleifiguren "Pingu's uitstapje."
11:25
Timmy tijd

Animatieserie over het schaapje Timmy "Timmy glijdt."
11:35
Ziggy en de Zootram

Komische animatieserie over de krokodil Ziggy en zijn vrienden "Bunbury's grote dag." Bunbury plant een verrassing voor alle dieren ter gelegenheid van zijn honderdste tramrit. Maar zijn vrienden zijn iets anders van plan...
11:45
Pippi animatie

Animatieserie "Pippi gaat naar de zuidelijke zeeën."
12:10
Q Pootle 5

Britse animatieserie "Kosmische wippel en ruimte wippel." Er is een feestje voor de kosmische wippel, een fenomeen zoals het noorderlicht. Iedereen neemt wat lekkers mee. Oepsie haalt roze sticks van de Rotsige Maan, maar haar ruimteschip krijgt motorpech.
12:25
De Boterhamshow

Educatieve ontbijtshow voor kinderen
12:40
Heidi

Japanse kinderserie "Clara." Heidi arriveert in Frankfurt. Ze kijkt er erg naar uit om Clara te ontmoeten, maar ze moet zich aan allerlei regeltjes houden. Dat gaat al heel snel mis. Toch worden zij en Clara vriendinnen en weten ze juffrouw Rottenmeier te overtuigen Heidi niet weg te sturen.
13:05
Kindertijd

Kinderblok
13:06
Drie wensen

Kinderprogramma
13:17
Ik ga naar het bruiloftsfeest (van mijn nicht)

Kinderprogramma
13:19
Post

Kinderprogramma
13:22
Winterbeer en zomerbeer

Kinderprogramma
13:25
Tom rekent

Kinderprogramma
13:30
Tip de muis

3D-animatieserie rond de avonturen van Tip de Muis "Het grote mysterie."
13:40
Sesamstraat

Kinderprogramma "Show." Tommie gaat poppenkast spelen. Jammer dat niet alle poppen er zijn. Dat lost hij op.
13:55
Pingu

Animatieserie met kleifiguren "Pingu en de gehandicapten."
14:00
De speelgoeddokter

Amerikaanse animatieserie "Nellies vrolijke verjaardag." Doc en vrienden geven een verrassingsfeestje voor Nellie's verjaardag.
14:10
Babar en de belevenissen van Badou

Animatieserie over Badou, de kleinzoon van olifantenkoning Babar "Koning Badou tegen de piraten deel 1." Door een aantal tegenslagen moet Badou de troon overnemen als Zwartslurf en zijn piraten de stad aanvallen.
14:25
Mike de ridder

Canadees-Britse animatieserie "Mike de ridder en het moedige lied." Fernando is de tekst van zijn lied kwijt en hij wordt er verlegen van. Mike helpt hem om weer moedig te zijn en te gaan zingen.
14:35
De Smurfen

Animatieserie "Een vliegende verrassing."
14:50
Peter Pan

Animatieserie "Volgens de regels." Michael en John vinden in Fantasieland een magische veer waarmee alles wat ze in het grote boek schrijven echt wordt. Maar degene die de veer heeft wordt zelfzuchtig en megalomaan. Als de veer in de handen van de piraten valt, moeten Peter en zijn vrienden proberen Haak te verslaan.
15:15
Peperbollen

Jeugdserie "De appel valt niet ver van de boom." Tijdens een kanotochtje worden Joaquin en Lisa met een fles bekogeld door een opvliegende sportvisser. Hij scheldt Lisa uit omdat ze van buitenlandse afkomst is.
15:40
Beste Vrienden Quiz

Quiz
16:05
#forever

Nederlandse dramaserie "Matties." Bibi krijgt nog steeds anonieme smsjes op haar mobiel binnen. Noa heeft wel een vermoeden van wie die afkomstig zijn. Dex wordt door Bloem beschuldigd het geld te hebben gestolen. Dat pikt hij niet...
16:20
SpangaS

Nederlandse jeugdserie "Hart luchten." Otis gooit taartjes van zijn vader weg. Dylan probeert Wieteke te helpen. Ramin wordt verteerd door schuldgevoel. Hij wil niet meer met Filiz samenwerken. Caro heeft een goed idee.
16:30
SpangaS

Nederlandse jeugdserie "Oplossing gevonden." Wieteke lucht haar hart bij opa. Jip brengt Lef op het idee om geld te verdienen. Maud doet een ontdekking. Wieteke biedt Shirley excuses aan. Is alles weer goed tussen die twee?
16:45
Checkpoint

Jongerenprogramma
17:00
De grote geldshow: Geld maakt wel/niet gelukkig

Informatief programma
17:10
Beste Vrienden Quiz

Quiz
17:35
Checkpoint

Jongerenmagazine
17:40
De Buitendienst

Natuurmagazine "Zit er sinaasappel in sinaasappeldrank?."
18:00
#forever

Nederlandse dramaserie "Wantrouwen." De vrienden verdenken Stephan en Riley ervan iets te maken te hebben met het verdwenen geld. Dex waarschuwt Riley uit Bloems buurt te blijven. Bloem probeert zelf uit te vinden of Riley wel of niet te vertrouwen is.
18:15
SpangaS

Nederlandse jeugdserie "Oplossing gevonden." Wieteke lucht haar hart bij opa. Jip brengt Lef op het idee om geld te verdienen. Maud doet een ontdekking. Wieteke biedt Shirley excuses aan. Is alles weer goed tussen die twee?
18:25
SpangaS

Nederlandse jeugdserie "Betrapt." Maud maakt zich zorgen over Ramin en Filiz. Is ze soms jaloers? Waar slaapt Dylan deze keer? Lef vraagt aan Raaf waarom hij zoveel geld verdient met boeken ophalen. Wat is Raafs antwoord?
18:40
Het Klokhuis

Jongerenmagazine "Meisje van Yde." Eind 19de eeuw wordt in het Drentse plaatsje Yde het lijk van een jong meisje uit het veen gehaald. Nienke zoekt uit wie dit 'meisje van Yde' was. En hoe kan het dat haar lichaam zo goed bewaard is gebleven? In de sketch weten de oermensen dat in het veen alles heel lang goed blijft.
19:00
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
19:30
First Dates

Datingprogramma dat tientallen singles in een restaurant dropt en een eerste date regelt
20:25
Goed Volk

Culinaire reisdocumentairereeks met Jeroen Meus "Jeroen in het bordeel." Nevada is de enige Amerikaanse staat waar prostitutie legaal is. In tal van verlaten stadjes vind je er kleurrijke bordelen waar vrouwen van verschillende nationaliteiten samenwerken en -leven. Jeroen beseft dat er maar één manier is om bij 'Bella's Hacienda Ranch' in Wells niet-betalend binnen te komen: via de achterdeur van de keuken, als kok van dienst. Zo leert hij alles over het leven in het bordeel, met en zonder klanten.
21:25
Toren C

Satirisch programma
22:00
Get Lost

Nederlands tv-drama De chaotische Fem krijgt een vaste baan aangeboden en wordt door haar jeugdliefde ten huwelijk gevraagd. Fem, die nog helemaal niet toe is aan zo'n volwassen leven, boekt in een reactie een ticket naar India. Als op het vliegveld blijkt dat het toch minder avontuurlijk is dan gehoopt, duikt ze onder in de backpackers scene van haar eigen stad Amsterdam. Hoe raakt ze uit deze krankzinnige leugen?
23:30
Rundfunk

Absurdistische comedy Proefwerk Engels. Tim en Erik hebben niet geleerd. Er kan eventueel afgekeken worden, maar daar moeten de jongens wel voor tillen, beuken en slijmen. Erik moet poepen. Frederique heeft stress omdat haar hondje is afgepakt. Erik is jarig, Tim iets te impulsief en Armani een lul. Is Eriks geflirt met mevrouw Spek wederzijds? Hoe gaat Viktor om met de nieuwe leerling, Lars? Lukt het Tim om Armani's huiswerk op tijd af te hebben en op tijd te komen voor zijn aftrekafspraak met Marietje? Hoe dan ook, wiskundeleraar Barteljaap wordt kapotgemaakt.
23:45
De wereld draait door

Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk
00:35
De wereld draait door

Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk
01:30
De wereld draait door

Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk
02:20
De wereld draait door

Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk
03:10
De wereld draait door

Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk
04:05
De wereld draait door

Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk
04:52
Tekst TV

Informatie van teletekst