Tv gids - Nederland3 Gisteren

Eergisteren
2018-04-23
Gisteren
2018-04-24
Vandaag
2018-04-25
Morgen
2018-04-26
Overmorgen
2018-04-27
Zaterdag
2018-04-28
Zondag
2018-04-29
06:30
Pingu

Animatieserie met kleifiguren "Pingu's springplezier."
06:35
George & Paul

Nederlandse animatieserie "Bad." De twee vrienden George en Paul wonen in een wereld gemaakt van blokken. Ze zijn energiek en hebben een hoofd vol ideeën. De twee staan regelmatig voor problemen, maar vinden altijd een oplossing.
06:40
Super Grover 2.0

Jeugdserie over actieheld Super Grover "Hoe naar beneden toe koe?."
06:46
Leuke verhaaltjes van Winnie de Poeh

Animatieserie "Droom maar zoet." Als Poeh ergens bijengezoem hoort, weet hij dat daar honing moet zijn. Hij klimt in de honingboom en zingt een liedje om de bijen af te leiden.
06:50
Sesamstraat

Kinderprogramma "Plek." Ieniemienie is haar pop kwijt. Ze kan haar nergens vinden maar van Lot moet ze goed gaan zoeken.
07:05
Olivia

Animatieserie over het varkentje Olivia "Olivia loopt weg." Olivia loopt weg van huis omdat ze het zat is dat zij alles moet delen met Ian. Ze wil naar een plek waar geen nare broertjes zijn. Alleen de wijde wereld in trekken is echter niet zo makkelijk.
07:15
Ringel Singel 19

Animatieserie "Toen Willy wegliep." De kinderen die in het flatgebouw aan de Ringel Singel 19 wonen, beleven samen de leukste avonturen.
07:20
Masha's sprookjes

Animatieserie "Ga naar weetikwaar." Masha vertelt het verhaal van de koning en de fazant.
07:25
Pipi, Pupu & Rosemarie

Animatieserie "Jam dag."
07:35
BabyBeestenBoel

Britse animatieserie "Drinken." Hoe komen jonge dieren aan water?
07:45
De Boterhamshow

Educatieve ontbijtshow voor kinderen
08:00
Buurman en buurman

Tsjechische animatieserie "Vogelhuisje." Poppen-animatie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op de een of andere manier altijd de mist in.
08:10
Shaun het schaap

Animatieserie "Reuzen-Timmy."
08:15
Bob de Bouwer

Animatieserie "Eenzame Scoop." Bob gaat met Liftie en Muck op het strand een ijstent bouwen voor Chef Appel. Scoop moet thuisblijven omdat hij te moe is.
08:25
Bollie & Billie

Animatieserie "Te veel voor maar één hond." Billie probeert iedereen uit de brand te helpen, maar dat blijkt toch best veel voor maar één hondje.
08:45
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
08:50
Kiwi & Strit

Deense animatieserie "Bicycle thief." Op een open plek in het bos wonen twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi en Strit. Ze zijn nieuwsgierig en willen alles uitproberen. Maar wat ze ook doen het loopt steevast verkeerd af en daar moeten ze zelf heel erg om lachen.
08:55
Nils Holgersson

Japanse animatieserie "Solovlucht." Nils besluit dat hij zelf wil leren vliegen om zo meer trucjes te kunnen doen en als hij een vliegende eekhoorn leert kennen, denkt hij zijn leraar te hebben gevonden.
09:05
Barbapapa

Animatieserie
09:10
Calimero

Animatieserie "Klikspaan konijn." Hop heeft een blauw oog en wil Calimero daarvan de schuld geven. DoVinci's uitvinding 'De Super Rader' brengt uitkomst.
09:25
Zoostraat 64

Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont "Het verhaal van Herman het wrattenzwijn."
09:35
Kindertijd

Kinderblok
09:36
Het Hollandse been

Kinderprogramma
09:42
Kapotte schommel

Kinderprogramma
09:44
Wesley timmert een zeilboot

Kinderprogramma
09:46
Ik wil mijn fopspeen

Kinderprogramma
10:05
Teletubbies

Britse peuter- en kleuterserie "Dansen." De kinderen in het verhaaltje dansen samen op een lichtgevende, kleurige vloer. De Teletubbies doen een nieuw dansje, eerst met zijn tweetjes en daarna met z'n vieren.
10:15
Nijntjes avonturen, groot en klein

Animatieserie "Nijntje en het eendje."
10:20
Bing

Britse animatieserie "Vlinder." Bing is op Amma's crèche als er een vlinder naar binnen vliegt en op Sula's tekening landt. Bing probeert de vlinder te helpen om naar buiten te gaan door hem op te tillen. Maar hij houdt te vlinder te strak vast en de arme vlinder wordt geplet. Flop en Amma helpen de verdrietige kinderen met het afscheid nemen van de dode vlinder.
10:30
Mijn vriendjes Teigetje en Poeh

Animatieserie "Knorretje Knorretje echo echo/De vlieger in de boom."
10:55
Angelina Ballerina

Animatieserie "Angelina en de cheddar kaas dans." Angelina, A.J. en Marco gaat met de Cheddar kaas dans optreden in een talentenjacht. Ze willen dat Gracie meedoet, maar die doet liever de Fromage dans. Ze vinden een inventieve oplossing.
11:10
Sesamstraat 10 voor...

Kinderprogramma "Koekiemonster."
11:19
Aya

Animatieserie "Gordels om."
11:25
Timmy tijd

Spin-off van de animatieserie 'Shaun the Sheep' "Timmy's plakboek."
11:35
De speelgoeddokter

Amerikaanse animatieserie "Een prikkelende allergie." Doc en haar vriendjes helpen Hoppy, als hij na een prik van de rozenstruik lucht begint te verliezen.
11:45
Casper & Lisa

Britse animatieserie "De vlieger." Charles heeft een vlieger gemaakt waarmee hij mee wil doen aan de vliegerwedstrijd. Gaspard wil ook met de vlieger spelen, maar dat mag niet van Charles. Daarom maken Lisa en Gaspard zelf een vlieger.
11:55
Raad eens hoeveel ik van je hou

Australische animatieserie "Sterren pakken." Na een verhaal van Kleine Witte Uil over een ster die ze bijna kon aanraken, proberen Hazeltje en Kleine Veldmuis ook bij de sterren te komen. Maar dat is nog niet zo makkelijk.
12:05
Masha en de beer

Russische animatieserie "Dansen met wolven." Masha is gekidnapt door twee wolven die graag een deal willen sluiten om haar vrij te krijgen. Beer maakt zich geen zorgen want de wolven kunnen het vast niet lang uithouden met zo'n druk meisje.
12:15
K3 Dansstudio

Dansspecial met de meisjes van K3 "Ushuaia." Hanne, Klaasje en Marthe geven K3-dansles.
12:35
Wickie de Viking

Belgisch-Duits-Japanse animatieserie "Sterrenstof." Magus, een mysterieuze ziener komt op bezoek in Flaken. Hij voorspelt voor alle Vikings een mooie toekomst. Plots begint iedereen in het dorp zich vreemd te gedragen. Wickie wil weten hoe de vork in de steel zit.
12:45
Heidi

Japanse kinderserie "De storm." Clara wil graag de weide zien, maar juffrouw Rottenmeier vindt dat geen goed idee. Clara gaat toch met grootvader en Heidi mee. Juffrouw Rottenmeier gaat ze zoeken, maar dan breekt er een storm los.
13:10
Kindertijd

Kinderblok
13:11
Hier slaap ik

Kinderprogramma
13:14
Kikker is boos

Kinderprogramma
13:21
Dolfijnen

Kinderprogramma
13:27
Tonky en de vlinder

Kinderprogramma
13:28
Iene miene boe - Verjaardagsfeest

Kinderprogramma
13:30
Blokken bouwen - aap

Kinderprogramma
13:32
Polle laat zijn amandelen knippen

Animatiefilm
13:35
Tip de muis

3D-animatieserie "Ik wil winnen!." Tip en Jody willen heel graag de hardloopwedstrijd winnen. Ze besluiten om vals te spelen, maar winnen is dan ineens niet meer zo leuk.
13:45
Sesamstraat

Kinderprogramma "Konijn." Pino heeft een hoed. Uit die hoed kan hij een konijn toveren. Zal het lukken?
14:00
Nelli en Nora

Animatieserie "Ingevroren." Het heeft buiten gevroren, het is glad en Nelli en Nora komen maar moeilijk vooruit. Mevrouw Bonner durft zelfs niet naar de winkel, gelukkig is er bij de meisjes thuis genoeg te eten. Alleen moeten ze er wel veilig kunnen aankomen.
14:05
Rintje

Nederlandse animatieserie "Wiebeltand." Rintje heeft een wiebeltand. Hij gaat zijn melktandje wisselen voor een grote honden tand. Rintje kan er niet van slapen. Mama weet een oplossing en doet een touwtje aan zijn tand en aan de deur.
14:10
Pieter Konijn

Britse animatieserie "Het verhaal van de kat en de rat." Benjamin vertelt Ronald Rat dat de haverkoekjes van Jozefien Kwebbeleend de allerlekkerste zijn. Dat had hij beter niet kunnen doen, want Ronald pikt vervolgens haar huis en de haverkoekjes in.
14:25
Mike de ridder

Canadees-Britse animatieserie "Mike de ridder en de supertrolbalwedstrijd." Mike en zijn vriendjes spelen een potje Supertrolbal. Mike wil graag winnen met zijn team. Wie heeft het beste team?
14:35
De Smurfen

Animatieserie van Hanna & Barbera "De Spooksmurf." Ontdek de wereld van de Smurfen en beleef samen met hen de grootste avonturen.
14:55
Peter Pan

Animatieserie "Samenwerken, jongens!." Kapitein Spierbal komt uit de film gelopen door een truc van Synapse. Sienna krijgt onbedoeld een serum over zich heen en groeit uit tot een reus.
15:15
Peperbollen

Jeugdserie "Giftige opzet." Jale raakt bij het familieontbijt plotseling bewusteloos. Ramin denkt dat het iets te maken heeft met het kostbare tapijt dat Leyla voor een klant moet verkopen. Stella en haar vriend Jacob nemen monsters van het tapijt en stellen vast dat het met een illegaal insecticide behandeld is.
15:45
Beste Vrienden Quiz

Quiz
16:10
#forever

Nederlandse dramaserie "Bloedbroeders." Nu Dex zijn stiefvader is gearresteerd, moet zijn stiefbroertje Jesse misschien wel terug naar zijn moeder. En hoewel Dex en Jesse het niet altijd even goed met elkaar konden vinden, hadden ze daar toch niet op gerekend...
16:20
SpangaS

Nederlandse jeugdserie "Mislukte campagne." Caro bewaart een geheim. Ramin en Lef schrikken van hun tegenstanders. Filiz gaat onderuit. Lamar is blij dat hij alleen met Shirley is.
16:30
SpangaS

Nederlandse jeugdserie "Geen droommoeder." Lamar heeft zin om FCeline in te maken. Wat vindt Shirley hiervan? Waarom lukt het Filiz weer niet om normaal tegen Ramin te doen.
16:45
Checkpoint

Jongerenmagazine
17:10
Beste Vrienden Quiz

Quiz
17:35
De eindmusical

Nederlandse scripted realityserie "Aflevering 5 & 6." Lev is ziek van heimwee. Mila vindt Ibrahim leuk, maar Ibrahim heeft verkering met Merel. De jongens repeteren voor de stoere musicalrol van Boss B. Lev biecht op dat hij de sleutel van de kluis heeft gestolen. Ibrahim maakt het uit met Merel. De strijd om de hoofdrol tussen vriendinnen Lieke en Evi wordt steeds heftiger. Lieke wordt er onzeker van en durft niet meer te zingen.
18:00
#forever

Nederlandse dramaserie "Afscheid...." Bibi wordt herenigd met haar ouders, dus zullen de vrienden afscheid van haar moeten nemen. Bloem komt iets vervelends over haar vader te weten en loopt daardoor risico het afscheid van Bibi te missen.
18:15
SpangaS

Nederlandse jeugdserie "Geen droommoeder." Lamar heeft zin om FCeline in te maken. Wat vindt Shirley hiervan? Waarom lukt het Filiz weer niet om normaal tegen Ramin te doen.
18:25
SpangaS

Nederlandse jeugdserie "Het voetbaltoernooi." Jip flipt tijdens de wedstrijd omdat Maud alle ballen doorlaat. Shirley is niet te spreken over Lamar. Dylan is er voor zijn moeder.
18:35
Het Klokhuis

Jongerenmagazine "Mens in de ruimte." Hoe is de mens ooit in de ruimte terechtgekomen? Hoe is het om te leven in de ruimte? Ruimtevaarder André Kuipers laat het Maurice zien.
19:00
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
19:30
First Dates

Datingprogramma In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen.
20:25
Een nacht met mijn ex

Nederlandse realityshow Michael en Saar hadden een relatie van één jaar, maar die is zes jaar geleden stuk gelopen. Saar had een burn-out en daar kon Michael niet mee omgaan. Toch kan hij haar en haar twee kinderen niet vergeten. Natasja heeft haar ex Jeffrey uitgenodigd, drie jaar geleden kwam er een einde aan hun zesjarige relatie. Jeffrey is nog steeds gekrenkt door het gedrag van Natasja tijdens en na de relatie. Het derde koppel bestaat uit Sascha en Mitchell, ze waren vier jaar samen. Ze hebben elkaar twee jaar geleden voor het laatst gezien. Mitchell is vreemdgegaan tijdens de relatie en daar heeft Sascha nog steeds last van.
21:20
Je Zal Het Maar Hebben

Realityprogramma "Alicia en Mike." Alicia Hoost (22) lijdt aan het syndroom van Morsier. Hierdoor is ze nagenoeg blind. Mike Savelberg (20) lijdt aan Nonverbal Learning Disorder: een stoornis die overeenkomsten vertoont met autisme.
22:00
#trueselfie

Magazine rond depressie De 22-jarige Arianne staat op het punt haar baan te verliezen en heeft grote schulden. Lars (18) uit Overijssel kan sinds de scheiding van zijn ouders niet meer genieten van het leven.
22:40
Mental

Finse misdaadserie Sofia, Eetu, Hyde en de schoonmaakster hebben een evaluatiegesprek met de psychiater. Eetu wil blijven en Sofia en Hyde zijn ook nog niet klaar om naar huis te gaan. De vriend van de schoonmaakster komt op bezoek en heeft vervelend nieuws. Eetu wordt steeds opstandiger en het personeel neemt maatregelen. Hyde en de schoonmaakster krijgen een ingrijpende behandeling en het viertal begint met muziektherapie.
23:20
Mag ik u kussen?

Verleidingsshow Tom Waes, Bart Cannaerts en Vincent Valckx verleiden de Vlaamse journaliste en presentatrice Danira Boukhriss.
00:05
The Graham Norton Show

Britse humoristische talkshow Graham Norton mag vanavond Kenneth Branagh en Dame Judi Dench verwelkomen. Ze zijn alletwee te zien in een nieuwe filmversie van 'Murder on the Orient Express', die ook werd geregisseerd door Branagh. Michelle Pfeiffer en Josh Gad zijn ook van de partij.
00:55
Een nacht met mijn ex

Nederlandse realityshow Michael en Saar hadden een relatie van één jaar, maar die is zes jaar geleden stuk gelopen. Saar had een burn-out en daar kon Michael niet mee omgaan. Toch kan hij haar en haar twee kinderen niet vergeten. Natasja heeft haar ex Jeffrey uitgenodigd, drie jaar geleden kwam er een einde aan hun zesjarige relatie. Jeffrey is nog steeds gekrenkt door het gedrag van Natasja tijdens en na de relatie. Het derde koppel bestaat uit Sascha en Mitchell, ze waren vier jaar samen. Ze hebben elkaar twee jaar geleden voor het laatst gezien. Mitchell is vreemdgegaan tijdens de relatie en daar heeft Sascha nog steeds last van.
01:50
Je Zal Het Maar Hebben

Realityprogramma "Alicia en Mike." Alicia Hoost (22) lijdt aan het syndroom van Morsier. Hierdoor is ze nagenoeg blind. Mike Savelberg (20) lijdt aan Nonverbal Learning Disorder: een stoornis die overeenkomsten vertoont met autisme.
02:25
Tekst TV

Informatie van teletekst