Tv gids - Nederland3 Gisteren

Eergisteren
2018-01-18
Gisteren
2018-01-19
Vandaag
2018-01-20
Morgen
2018-01-21
Overmorgen
2018-01-22
Dinsdag
2018-01-23
Woensdag
2018-01-24
06:30
Pingu

Animatieserie met kleifiguren "Pingu maakt het karwei af."
06:35
Bumba

Vlaamse animatieserie Bumba is een ietwat ondeugende, maar altijd vrolijke clown, die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel Kiwi, de berin Nanadu, de olifant Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen.
06:40
TwiniPop

Animatieserie van Studio 100 voor de allerkleinsten "De trommel."
06:45
Sesamstraat

Kinderprogramma "Helpen." Pino verveelt zich. Hij heeft een idee, hij gaat iedereen helpen.
07:00
Woezel & Pip Overal Vriendjes

Animatieserie
07:15
Nelli en Nora

Animatieserie "Bevroren." Het heeft gevroren en de meisjes gaan sleeën met vader. Verderop horen ze eendjes kwaken. Ze proberen te zwemmen, maar de vijver is bevroren.
07:25
Pim & Pom

Animatieserie "Ziek." Pom is ziek en mag in grote het bed van de vrouw liggen. Hij wordt heel erg door haar verwend met kippenboutjes en lekkere vis. Dat wil Pim ook wel! Hij bedenkt een plan: hij doet alsof hij ziek is.
07:30
Inui

Animatieserie "Het donzige witte spook."
07:40
Masha en de beer

Russische animatieserie "Eerste schooldag." Masha wil graag naar school en daarom bouwt Beer een klaslokaal. Hij leert haar rekenen en schrijven. Maar wel op Masha's manier.
07:45
De Boterhamshow

Educatieve ontbijtshow voor kinderen
08:00
Buurman en buurman

Tsjechische animatieserie "Parket." Poppen-animatie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op de een of andere manier altijd de mist in.
08:10
Shaun het schaap

Britse animatieserie "Red onze schuur!." Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde en menselijk gedrag vertoont. Shaun bezit de intelligentie, creativiteit en het gedrag van een mens. Elke aflevering neemt Shaun de kudde weer mee op avontuur. De schaapherdershond Bitzer probeert de kudde tevergeefs in bedwang te houden. In het weiland staan onder andere de ondeugende varkens, Timmy het lammetje en Shirley het enorme schaap dat overal en altijd eet.
08:15
Bob de Bouwer

Animatieserie "Kapitein Spijker." Meneer spijker voelt zich de kapitein van het schip dat Bob en zijn team restaureren.
08:30
Dr. Hond

Franse animatieserie "Beroemd en gedoemd." Dokter Hond redt de hond van de burgemeester en wordt onthaald als een held. Tv-presentator Victor Larsen wil een realityshow met de familie Klieder maken.
08:45
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
08:50
Noddy, de detective

Animatieserie "Noddy en de zaak van Kloppiehoorns lege wagen." Kloppiehoorn mag de wagen trekken voor het Grote Ruil-spel. Iedereen legt een stuk speelgoed in de wagen en pakt er een stuk speelgoed uit! Het is heel leuk, tot de jo-jo van de feeën verdwijnt uit de wagen.
09:00
Raad eens hoeveel ik van je hou

Animatieserie "Het geluksei." Hazeltje en Kleine veldmuis vinden een ei dat uit een nest is gevallen. Ze brengen het naar Blauwe vogel, die het wel wil uitbroeden. Maar het jong wordt wel erg groot en het vliegt maar niet uit!
09:10
Ziggy en de Zootram

Komische animatieserie over de krokodil Ziggy en zijn vrienden "Toestanden in de tunnel." Brian kan hard trappen, maar niet zo goed mikken met voetbal. Wanneer de tram in de problemen komt in de tunnel zal hij zijn kracht en behendigheid moeten leren combineren.
09:25
Zoostraat 64

Animatieserie over de 7-jarige Loesje, die naast de dierentuin woont "Het verhaal van Melanie's verjaardagscadeautje."
09:35
Kindertijd

Kinderblok
09:36
Speeldoosje

Kinderprogramma
09:37
Lune maakt een tekening

Kinderprogramma
09:40
Sterrenbeeld - Paard

Kinderprogramma
09:41
Casper en Emma op de boerderij

Kinderprogramma
10:05
Teletubbies

Britse peuter- en kleuterserie "Lawaai."
10:15
Nijntje en vriendjes

Animatieserie "Nijntje en Snuffie in de speeltuin."
10:20
BabyBeestenBoel

Britse animatieserie "Bedtijd." Babydieren gaan slapen.
10:30
Zappelin Go

Kinderprogramma "Joe en de tandarts."
10:40
Bollie & Billie

Animatieserie "Robin kan niet vliegen." Kapitein heeft een apparaat om ervoor te zorgen dat Robin niet kan vliegen. Aan Bollie, Billie en Carolien de taak om Robin uit de poten van Kapitein te houden.
10:50
Maya de bij

Belgische animatieserie "Maya kan niet slapen." Iemand maakt veel lawaai, waardoor de bijen in de korf niet kunnen slapen. Willy komt daarom bij Maya slapen, maar door zijn gesnurk doet Maya weer geen oog dicht. Ze gaan op zoek naar de herrieschopper, en dat blijkt een krekel te zijn die moeite heeft de juiste berichten te versturen met zijn muziek.
11:05
Olly, het kleine witte busje

Animatieserie "De Stootstad big band." Bazza maakt een parachutesprong en landt op de instrumenten van de Daglicht Rovers. Het optreden gaat bijna niet door, maar Olly weet raad.
11:10
Mullewapp

Animatieserie "O dennenboom."
11:15
Sesamstraat 10 voor...

Kinderprogramma "Supergezonde monsters."
11:30
Mijn vriendjes Teigetje en Poeh

Animatieserie "Symfonie voor een konijn/Teigetje heeft dolle sneeuwpret."
11:50
Timmy tijd

Britse animatieserie "Timmy gaat voetballen."
12:00
Kiwi & Strit

Deense animatieserie "Apple tree." Op een open plek in het bos wonen twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi en Strit. Ze zijn nieuwsgierig en willen alles uitproberen. Maar wat ze ook doen het loopt steevast verkeerd af en daar moeten ze zelf heel erg om lachen.
12:05
Grizzy en de Lemmingen

Franse animatieserie "Dansen met beren."
12:15
Q Pootle 5

Britse animatieserie "De bubbelkraters." Groobie wordt erg op zijn vingers gekeken bij een reparatie. Pootle en Oepsie maken plezier bij de Bubbel Kraters, maar dan neemt een bubbel het ruimteschip mee.
12:25
Iedereen K3

Show met de meisjes van K3
12:45
Lassie Animated

Animatieserie "Paardendieven." Zoë en Erwin zijn met Gerard en een groep cowboys op pad om wilde paarden naar een ander gebied te drijven, als de paarden worden meegenomen door dieven. Zoë, Erwin en Lassie proberen ze te redden.
13:10
Kindertijd

Kinderblok
13:11
We beloven dat we echt wel op je hond kunnen passen

Kinderprogramma
13:22
Mare krijgt een nieuwe bril

Kinderprogramma
13:24
Post

Kinderprogramma
13:26
Grijpautomaat

Kinderprogramma
13:33
Kapotte schommel

Kinderprogramma
13:40
Tip de muis

3D-animatieserie "Wakker worden, 't sneeuwt." Het sneeuwt en Tip wil graag met de slee spelen. Helaas moet hij van moeder naar de crèche, maar Tip wil niet.
13:45
Sesamstraat

Kinderprogramma "Dag/Nacht." Ieniemienie laat zien dat de maan er altijd anders uitziet.
14:00
De speelgoeddokter

Amerikaanse animatieserie "Uit de toon." De xylofoon van Elma heeft een valse toets waardoor ze niet mooi klinkt.
14:15
Babar en de belevenissen van Badou

Animatieserie over Badou, de kleinzoon van olifantenkoning Babar "De neushoornregel."
14:25
Mike de ridder

Canadees-Britse animatieserie "Mike de ridder en de grote ontdekkingstocht." Mike wil een ontdekkingsreiziger worden, net zoals zijn vader. Samen met zijn vrienden gaat hij op zoek naar plekken die nog niet eerder ontdekt zijn, maar dit blijkt nog niet mee te vallen.
14:35
De Smurfen

Animatieserie "De gemaskerde Taartensmurfer."
14:50
Sherazade: nieuwe sprookjes uit 1001 nacht

Animatieserie "Versteend."
15:15
Peperbollen

Jeugdserie "Munitie." Op de dag van de bruiloft van Alex en Isabel gaat alles mis. Luis krijgt het aan de stok met wapenhandelaren en Anton en Errol worden beschuldigd van terroristische activiteiten.
15:45
Beste Vrienden Quiz

Quiz
16:10
Brugklas

Scripted-realityreeks "Lipstick Kusjes." Selma en Bo veroorzaken een nieuwe rage op school. Tot grote frustratie van de conciërge, die zint op wraak.
16:20
SpangaS

Nederlandse jeugdserie "Sportieve verrassing."
16:30
SpangaS

Nederlandse jeugdserie "De bevestiging."
16:45
Checkpoint

Jongerenprogramma Hoe gevaarlijk is het om tijdens het fietsen je telefoon te gebruiken? En kunnen we nou niet iets leuks maken van het gereedschap van je vader? Ook gaan we erachter komen wie er beter is onder hoogspanning, de jongens of de meiden?
17:10
Beste Vrienden Quiz

Quiz
17:35
Checkpoint

Jongerenmagazine
17:40
De Buitendienst

Natuurmagazine "Hoe versla je een virus?."
18:00
Brugklas

Scripted-realityreeks "Jatten." Kim wordt beschuldigd van het stelen van geld en stopt niet tot ze haar onschuld bewezen heeft.
18:15
SpangaS

Nederlandse jeugdserie "De bevestiging."
18:25
SpangaS

Nederlandse jeugdserie "Grote zorgen."
18:40
Het Klokhuis

Jongerenprogramma "Schermen." De tijd van de ridders en zwaardvechten is voorbij. Vechten met wapens is nog steeds populair, alleen doen we het tegenwoordig als sport, zoals schermen. Sosha krijgt les van Olympisch topschermer Bas Verwijlen. Hij laat zien hoe je een duel aangaat met de verschillende wapens: sabel, floret en degen. En Ard en Fjodor schermen op hun eigen manier.
19:00
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
19:25
Je zal het maar hebben

Medisch programma "Alex Wegman." Bij Alex werd op zijn vijftiende een kwaadaardige bottumor ontdekt. Na bestralingen en chemokuren bleek dat de tumor agressief was en werd hij voor de keuze gesteld: zijn arm of zijn leven. Alex' arm werd geamputeerd, maar ondanks dat hij nu met één arm door het leven gaat speelt hij de sterren van de hemel op zijn drumstel.
19:50
3 op Reis Midweek

Toeristisch magazine "Zuidoost-Azië (5/5)." Deze hele week brengen we een ode aan Zuidoost-Azië en daarom is Emma Wortelboer in het meest populaire land van deze regio: Thailand. Zuidoost-Azië staat bekend om haar kleurrijke festivals en daarom sluit Emma de week af op één van de allermooiste festivals van deze regio: het magische lichtfestival van Chiang Mai.
20:25
Louis Theroux: By Reason of Insanity

Britse documentaire over psychiatrische patiënten die ontoerekeningsvatbaar worden geacht Louis Theroux brengt tijd door met patiënten wier persoonlijkheden zo zijn verweven met hun psychische aandoening dat het moeilijk wordt om hen te behandelen. Daarna onderzoekt hij hoe ontoerekeningsvatbaarheid wordt bepaald.
21:30
3DOC: Magnus

Noorse documentaire Magnus Carlsen is nog maar 13 jaar oud wanneer hij besluit dat hij wereldkampioen schaken wil worden. 14 jaar later staat hij wereldwijd bekend als de 'Mozart van het schaakspel'. Hij is niet alleen bijzonder getalenteerd maar beschikt ook over veel creativiteit en intuïtie. Met 10 jaar privémateriaal en filmbeelden nemen de filmmakers je mee in de indrukwekkende geest van dit moderne genie. Van een lastige jeugd als outsider tot aan het verkrijgen van internationale roem. Magnus is niet alleen verplichte kost voor de miljoenen schaakspelers over de hele wereld, maar ook fascinerend voor iedereen die nog nooit iemand schaakmat heeft gezet.
22:50
The Place Beyond the Pines

Amerikaans misdaaddrama (2012) Professioneel motorracer Luke ontdekt dat zijn ex-vriendin, met wie hij al een jaar geen contact meer heeft, bevallen is van hun zoon. Hij besluit banken te beroven om zijn kind financieel te kunnen ondersteunen. Een gewelddadige confrontatie met een jonge politieagent heeft echter verstrekkende gevolgen.
01:10
De wereld draait door

Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk
02:05
De wereld draait door

Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk
03:00
De wereld draait door

Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk
03:55
De wereld draait door

Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk
04:53
Tekst-TV

Informatie van teletekst