Tv gids - Nederland3 Gisteren

Eergisteren
2018-07-17
Gisteren
2018-07-18
Vandaag
2018-07-19
Morgen
2018-07-20
Overmorgen
2018-07-21
Zondag
2018-07-22
Maandag
2018-07-23
06:30
Pingu

Animatieserie met kleifiguren "Moeders nieuwe hoed."
06:35
Mullewapp

Animatieserie "De schatkaart." De vrienden gaan liever varen, dan onkruid wieden. Marilyn verzint een list. De Mullewappers stoppen een 'schatkaart' in een fles en zorgen ervoor dat de vrienden deze fles in de vijver vinden. De vrienden slaan enthousiast aan het graven op de plek waar de schat zou moeten liggen: het speelveldje voor de kuikens dat nou juist gewied moest worden.
06:40
Sarah en Eend

Britse animatieserie "Parkbank poëzie." Sarah luistert naar een lp bij Dasdame en hoort voor het eerst poëzie. Ze gaat op zoek naar inspiratie en rijmwoorden en leert dichten.
06:50
Sesamstraat

Kinderprogramma "Zoeken." Ienie heeft een tekening van een bos gemaakt waar ze met tante Aag uit Den Haag is geweest. Hondje Jopie is zoek.
07:05
Noddy, de detective

Animatieserie "Noddy en de zaak van de geschrokken dieren." De dieren op de boerderij van Boer Tom zijn in alle staten. Ze zijn ergens van geschrokken. Noddy gaat het uitzoeken, zodat het niet nog eens kan gebeuren.
07:15
Ringel Singel 19

Animatieserie "Toen Willy niet langer Willy wilde zijn." De kinderen die in het flatgebouw aan de Ringel Singel 19 wonen, beleven samen de leukste avonturen.
07:25
Dr. Hond

Franse animatieserie "Smaken en kleuren."
07:35
Pieter Konijn

Animatieserie "Het verhaal van de redding van de schildpad." Als Pieter per ongeluk Meneer Simon naar het uilen eiland laat afdrijven, begint hij onmiddellijk aan een reddingsplan met zijn vrienden.
07:50
Masha en de beer

Russische animatieserie "De verbouwing." Wanneer Masha Beer helpt met het ophangen van een foto, gaat het helemaal mis. Het hele huis van Beer is verwoest! Gelukkig komen alle dieren uit het bos helpen om het huis opnieuw op te bouwen.
07:55
Lassie Animated

Animatieserie "Paardendieven." Zoë en Erwin zijn met Gerard en een groep cowboys op pad om wilde paarden naar een ander gebied te drijven, als de paarden worden meegenomen door dieven. Zoë, Erwin en Lassie proberen ze te redden.
08:15
Wickie de Viking

Belgisch-Duits-Japanse animatieserie "De foute verdachte." De Koning van Zweden komt onverwacht op bezoek bij de Vikings in Flaken. Hij beschuldigt Halvar ervan dat hij zijn scepter gestolen heeft. Wickie wil bewijzen dat zijn vader onschuldig is en gaat op onderzoek.
08:30
Pim & Pom

Animatieserie "De allester." Pim en Pom zijn doodsbang voor de stofzuiger en noemen hem de alleseter. Wanneer de stofzuiger is afgezet, gaat Pim op onderzoek uit. Is die alleseter wel zo eng?
08:40
Tip de muis

3D-animatieserie rond de avonturen van Tip de Muis "Ik wil mijn eigen slaapkamer!." Tip wil net als Didi een eigen slaapkamer.
08:45
Maya de Bij

Animatieserie "Driedubbele problemen."
08:55
Rintje

Nederlandse animatieserie "Ik zie, ik zie." Rintje en Henriette vervelen zich. Buiten regent het en het is koud. Mama en oma gaan koekjes bakken, maar Rintje en Henriette willen niet mee doen. Ze doen 'ik zie, ik zie, wat jij niet ziet'.
09:05
Shaun het schaap

Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde en menselijk gedrag vertoont "De kriebels."
09:10
De Boterhamshow

Educatieve ontbijtshow voor kinderen
09:25
Kindertijd

Kinderblok
09:26
Bospeen

Kinderprogramma
09:30
Wegsluipen

Kinderprogramma
09:31
Poep

Kinderprogramma
09:39
Post

Kinderprogramma
09:41
Cis en Pepijn geven kalfjes melk

Kinderprogramma
09:43
Tim op de tegels

Kinderprogramma
09:47
Wasbeer op bezoek

Kinderprogramma
09:50
Inui

Animatieserie "Ik wil zo graag een ijsbeer zijn." Springer de sneeuwhaas wil een ijsbeer worden, net als zijn grote held Brombeer. Als deze hem zegt dat dat nooit zal lukken is Springer heel verdrietig, maar wanneer er een ongeluk gebeurt bewijst Springer dat hij minstens zo dapper kan zijn als Brombeer.
10:00
Teletubbies

Britse peuter- en kleuterserie "Hoe heet jij?." De Teletubbies spelen het spel Hoe heet jij? Ze worden verrast als een kommetje Tubbietoetje het spel met ze meespeelt!
10:15
Nijntjes avonturen, groot en klein

Animatieserie "Nijntje en de goudvis."
10:20
Olly, het kleine witte busje

Animatieserie "Olly Buskruit." De beroemde regisseur Brian Palmboom komt naar Stootstad om een film op te nemen. Olly krijgt een rol als de geheim agent Olivier Buskruit. De opnames mislukken steeds, waardoor de regisseur opstapt.
10:25
Nellie & Cezar

Kleuteranimatieserie "Een dagje sneeuwpret/Afval sorteren." Kikker Cezar en muis Nellie proberen de problemen die ze elke dag tegenkomen op te lossen met een leuk spelletje.
10:30
Bing

Britse animatieserie "Vlieger." Bing wil met Flop gaan vliegeren met zijn Hoppity vlieger. En hij wil het helemaal in zijn eentje doen. Zelfs als Pando arriveert en wil helpen, staat Bing erop dat hij het op zijn eigen manier doet.
10:40
Casper & Lisa

Britse animatieserie "De appeltaart." Lisa's moeder heeft een appeltaart gebakken, want opa en oma komen op bezoek. Casper komt langs en eet een stukje van de taart op. Nu is de taart niet meer perfect.
10:50
Ziggy en de Zootram

Komische animatieserie over de krokodil Ziggy en zijn vrienden "Bunbury's mistige dag." Bunbury denkt dat hij de roep van een zeldzame blonde beer hoort. Wanneer ze de beer vinden blijkt deze in het nauw te zitten. Kunnen Bunbury en zijn vrienden de beer helpen?
11:05
Klumpies

Britse animatieserie "Chip is de baas."
11:15
Zoostraat 64

Animatieserie over de 7-jarige Loesje, die naast de dierentuin woont "Het verhaal van Coby's nieuwe huis." Iedereen op de savanne is bezig met het verbeteren van zijn huis. Doris vindt dat ook Toby zijn schild moet verbeteren. Ze verzint een aantal dingen voor hem die niet goed uitpakken. Uiteindelijk krijgt hij zijn oude schild weer terug.
11:25
Calimero

Animatieserie "Pieters groene vingers." Pieters ouders denken dat Pieter heel goed is in tuinieren, dus plaatsen ze hem op een tuinierschool. Maar het berust allemaal op een misverstand.
11:35
Mike de ridder

Canadees-Britse animatieserie "Mike de ridder en het ridderlijke net." Mike en Evie krijgen een cadeau van hun vader, maar Mike is niet zo blij met wat hij heeft gekregen. Zal hij toch nog blij worden?
11:45
Kiwi & Strit

Deense animatieserie "Glue." Op een open plek in het bos wonen twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi en Strit. Ze zijn nieuwsgierig en willen alles uitproberen. Maar wat ze ook doen het loopt steevast verkeerd af en daar moeten ze zelf heel erg om lachen.
11:50
Q Pootle 5

Britse animatieserie "Boing boing boing." Groebies smoothiemaker is kapot. Hij heeft onderdelen besteld, maar in de doos zitten twee pogosticks. Oepsie en Pootle hebben daar veel pret mee. Stella en Eddie zien de sporen die ze achterlaten.
12:05
Buurman en buurman

Tsjechische animatieserie "Aquarium." Poppen-animatie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op de een of andere manier altijd de mist in.
12:15
Mega Mindy

Belgische detectiveserie "3, 2, 1 actie!." Het dorp is in de ban van een Amerikaanse filmploeg en hun bekende regisseur. De filmploeg blijkt andere plannen te hebben dan filmen. Commissaris Migrain doet per ongeluk hun plannen in het water vallen. De regisseur bedenkt dan maar een nieuw groots plan met Migrain in de hoofdrol. Migrain is helemaal in de wolken want hij ziet de glansrol en de roem volledig zitten.
12:45
Babar en de belevenissen van Badou

Animatieserie "De steen-steler." Badou, Zawadi en Munroe gaan naar de Windwaai Kloof om daar te kijken naar de miljoenen jaren oude rotstekeningen. Maar als ze daar aankomen, zien ze dat Prospero bezig is om een hele steen met daarop een tekening te stelen. In plaats van hulp te halen, proberen ze hem zelf tegen te houden, maar dat brengt ze enorm in gevaar.
13:00
Kindertijd

Kinderblok
13:01
Scooter

Kinderprogramma
13:08
Strandvormpjes

Kinderprogramma
13:09
Hong Kong - Wandelen

Kinderprogramma
13:15
Zwerfkind

Kinderprogramma
13:25
Bob de Bouwer

Animatieserie "Scheepsklaar." Door een zware storm is het schip van Horatio Fixham flink beschadigd. Bob en zijn team gaan het repareren. Scoop moet rommel opruimen, maar vindt het zonde om al die spulletjes naar de milieustraat te brengen. Ze zijn nog goed te gebruiken.
13:35
Sesamstraat

Kinderprogramma "Goed/Fout." Pino speelt een spel met tomaatjes en rolletjes. Doe je mee?
13:50
Bollie & Billie

Animatieserie "Verdwijntruc." Bollie wil een goochelshow houden maar het lukt niet zo best met de trucs. Vader helpt en geeft een boek met trucjes, een goochelhoed en een stafje.
14:05
Pippi Langkous klassiek

Zweedse jeugdserie "Pippi vindt een nieuw woord uit." Tijdens haar ontbijt vindt Pippi plotseling een nieuw woord uit. Ze kan er niet echt een betekenis aan geven, dus laat ze haar verbeelding de vrije loop. Ze denkt dat het weleens een gevaarlijk dier zou kunnen zijn, dus besluit ze op jacht te gaan samen met Tommy en Annika.
14:30
Tracy Beaker

Britse jeugdserie "Journalisten."
14:45
Schoolmagic

Show met goocheltrucs
15:00
Bommetje XL

Spel "Lex Uiting." Vijftien familieteams strijden in spectaculaire waterspelletjes tegen elkaar. De bekende gast is Lex Uiting.
15:55
BZTshow

Show waarin kinderwensen worden vervuld Het gezellige familieprogramma de BZTshow stopt ermee. Maar voordat het licht in de studio definitief wordt uitgedaan, gaan er nog zes feestjes gebouwd worden. Voor de laatste keer worden de allervetste, grappigste, liefste en mafste wensen van de afgelopen elf jaar vervuld.
16:55
Brugklas

Scripted-realityreeks "Uittreksel." Timo houdt van lezen, maar wil dat verborgen houden voor zijn vrienden omdat hij denkt dat dat niet cool is. Maar er is iemand die het wel heel leuk vindt...
17:05
Brugklas

Scripted-realityreeks "Nieuwe vriend.." De moeder van Kim heeft een nieuwe vriend, maar ze wil hem niet ontmoeten en probeert er op alle mogelijke manieren onderuit te komen.
17:20
#forever

Nederlandse dramaserie "Surpriseeeee!." Noa en haar moeder gaan Bibi ophalen bij de vluchtelingenopvang. De vrienden bereiden het welkomstfeestje verder voor, maar algauw verschijnen er ongenodigde gasten.
17:30
#forever

Nederlandse dramaserie "Zoenen met je tong." Noa en haar moeder vinden het surprisefeestje hartstikke leuk, maar Bibi schrikt zich rot. Tegen haar verwachting in raakt Bloem aan de praat met Riley. Hij is dan wel bevriend met Stephan, maar misschien valt hij zelf wel mee?
17:45
SpangaS Marathon

Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS
18:40
Het Klokhuis

Educatief jeugdmagazine "Zwemmend redden." Ieder jaar zijn er in Nederland zo'n 500 verdrinkingsslachtoffers. Vandaar dat de reddingsbrigades hard bezig zijn om zwemmende redders op te leiden. Maurice krijgt een spoedcursus.
19:00
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
19:30
NOS Sport

Sportmagazine "EK Beachvolleybal." Liveverslag van EK Beachvolleybal.
20:55
Bad Habits, Holy Orders

Realityreeks "Liefdadigheidswerk." Moeder-overste stuurt de meisjes bij wijze van uitdaging vanuit de veilige kloosteromgeving naar drie andere, heel verschillende, katholieke ordes. In twee van deze ordes kunnen de meisjes hun liefdadige kant kwijt in het werken met jonge daklozen en een bezoek aan een verzorgingstehuis om met ouderen te praten die hun naaste familie en goede vrienden zijn kwijtgeraakt. Maar de grootste uitdaging is 24 uur niet praten, iets wat geen van hen ooit voor elkaar heeft gekregen.
21:45
M/v/x

Documentairereeks waarin vijf Vlaamse transgenders worden gevolgd Voor Dylano is het eindelijk zover. Hij gaat het ziekenhuis binnen voor zijn borstverwijdering. Mama Veronica wordt emotioneel bij deze definitieve ingreep. Senne en Cheyenne vieren dat ze één jaar samen zijn. Ariane heeft het moeilijk. Haar ouders maken zich zorgen. Het contact tussen Selina en haar moeder wordt na maanden terug hersteld. Paulien ondergaat voor het eerst een laserbehandeling om haar baardharen te verwijderen.
22:30
The Dateables

Datingprogramma In de vorige aflevering zag je hoe Demi haar eerste date ooit volbracht en nu gaat ze opnieuw het avontuur aan. Door haar slechtziendheid vindt ze het lastig om contact te leggen met vrouwen. Daarom heeft ze zich ingeschreven bij een datingbureau. Ook zien we de 37-jarige Daniel. Doordat Daniel spasme heeft is hij moeilijk te verstaan en dat bemoeilijkt zijn zoektocht in de liefde. Hij is gek op paarden en hij werkt op een manege. In zijn vrije tijd doet hij aan western-rijden, maar het is deze cowboy helaas nog niet gelukt om een vrouw te vangen.
23:20
A'dam - E.V.A.

Nederlandse dramaserie "Voorjaarsschoonmaak." Adam en Eva hebben besloten om samen te gaan wonen. Het valt alleen niet mee om in Amsterdam een geschikt en betaalbaar huis te vinden voor een jong gezin. Harm-Jan ontmoet makelaar Kobus Kroon.
00:15
Reggie Yates: Life and Death in Chicago

Reportage Reggie Yates reist naar Chicago om meer te weten te komen over het wapengeweld hier. In 2016 steeg het aantal schietpartijen in Chicago enorm en veel slachtoffers zijn jonge Afro-Amerikaanse mannen.
01:15
Bad Habits, Holy Orders

Realityreeks "Liefdadigheidswerk." Moeder-overste stuurt de meisjes bij wijze van uitdaging vanuit de veilige kloosteromgeving naar drie andere, heel verschillende, katholieke ordes. In twee van deze ordes kunnen de meisjes hun liefdadige kant kwijt in het werken met jonge daklozen en een bezoek aan een verzorgingstehuis om met ouderen te praten die hun naaste familie en goede vrienden zijn kwijtgeraakt. Maar de grootste uitdaging is 24 uur niet praten, iets wat geen van hen ooit voor elkaar heeft gekregen.
02:10
M/v/x

Documentairereeks waarin vijf Vlaamse transgenders worden gevolgd Voor Dylano is het eindelijk zover. Hij gaat het ziekenhuis binnen voor zijn borstverwijdering. Mama Veronica wordt emotioneel bij deze definitieve ingreep. Senne en Cheyenne vieren dat ze één jaar samen zijn. Ariane heeft het moeilijk. Haar ouders maken zich zorgen. Het contact tussen Selina en haar moeder wordt na maanden terug hersteld. Paulien ondergaat voor het eerst een laserbehandeling om haar baardharen te verwijderen.
02:55
The Dateables

Datingprogramma In de vorige aflevering zag je hoe Demi haar eerste date ooit volbracht en nu gaat ze opnieuw het avontuur aan. Door haar slechtziendheid vindt ze het lastig om contact te leggen met vrouwen. Daarom heeft ze zich ingeschreven bij een datingbureau. Ook zien we de 37-jarige Daniel. Doordat Daniel spasme heeft is hij moeilijk te verstaan en dat bemoeilijkt zijn zoektocht in de liefde. Hij is gek op paarden en hij werkt op een manege. In zijn vrije tijd doet hij aan western-rijden, maar het is deze cowboy helaas nog niet gelukt om een vrouw te vangen.
03:42
Tekst TV

Informatie van teletekst