Tv gids - Nederland3 Morgen

Eergisteren
2017-11-16
Gisteren
2017-11-17
Vandaag
2017-11-18
Morgen
2017-11-19
Overmorgen
2017-11-20
Dinsdag
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
06:30
Pingu

Animatieserie met kleifiguren "Pingu en de beugels."
06:35
Raad eens hoeveel ik van je hou

Animatieserie "Zomerdag." Het is heel warm en Grote haas neemt Hazeltje en Kleine veldmuis mee naar de rivier om af te koelen. Hij wil het rustig aan doen, maar Hazeltje en Kleine veldmuis vinden rustig zitten maar saai. Tot Grote haas laat zien wat ze allemaal kunnen ontdekken als ze stil zijn.
06:45
Bing

Britse animatieserie "Vastzitten." Bing en Sula vermaken zich in het park met het klimmen op boomstammen en in bomen. In eerste instantie is het Sula die Bing's hulp nodig heeft om omhoog te klimmen, maar als Bing een beetje te hoog klimt, komt hij vast te zitten en dan heeft hij zelf hulp nodig.
06:55
Intocht Sinterklaas 2017

Verslag van de intocht van Sinterklaas De landelijke intocht van Sinterklaas vindt dit jaar plaats in het Friese Dokkum, een gezellige vestingstad met een prachtig historisch centrum. De Goedheiligman vaart met zijn Pieten de haven van Dokkum binnen, waarna burgemeester Marga Waanders hem op de kade van harte zal verwelkomen. Daarna gaan de Sint en zijn gevolg de binnenstad van Dokkum verkennen. We nodigen alle kinderen uit om de Sint welkom te heten. Rechtstreeks verslag van de intocht.
08:15
Het Sinterklaasjournaal

Nieuws van Sinterklaas
08:30
Studio Snugger

Show
08:45
Zappsport

Sportprogramma voor kinderen "Synchroonzwemmen, Noortje en Bregje de Brouwer." Alle takken van sport komen aan bod. Zo krijgen kinderen met een sportprobleem hulp van een beroemde topsporter in de 'Hellup', worden de coolste trucs uitgelegd in 'The Move' en zijn er regelmatig specials te zien over grote sporttoernooien. In het wekelijkse onderdeel 'The Battle' strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover de bloedfanatieke 'teamcaptain' Naomi van As.
09:05
Z@ppbios: Trippel trappel

Nederlandse animatiefilm De huisdieren willen ook Sinterklaas vieren. Waarom krijgen zij eigenlijk geen cadeaus op pakjesavond, zij zijn toch ook altijd braaf? Onder leiding van de stoere Fretje maken ze hun eigen verlanglijstjes. En omdat het al bijna pakjesavond is, brengt Fretje samen met zijn vrienden de komische Takkie en de verlegen Kari, de lijstjes zelf naar Sinterklaas. Het wordt een spannende tocht langs grote en kleine gevaren.
10:15
De mooiste sprookjes

Sprookjesserie "Tafeltje dekje." Niemand neemt Max serieus, zelfs de geit spot met hem. Daarom besluit hij de wereld in te trekken, net zoals zijn oudere broers.
11:15
Weekoverzicht SpangaS

Dramaserie voor de jeugd Weekoverzicht.
12:10
Denktank

Jongerenprogramma "Lekker zeggen wat je wilt."
12:40
De Proefkeuken

Culinair magazine voor de jeugd "Kroepoek." Pieter en Willem proberen hun eigen kroepoek te maken. Bekend van de Chinees, maar wat zit er eigenlijk in? Garnalen ontdekken ze. Maar daar is Willem allergisch voor. Ze gaan op zoek naar een andere manier om kroepoek te maken, niet van garnalen, maar van andere kleine beestjes: insecten!
13:05
De Proefkeuken

Culinair magazine voor de jeugd "Winegum." Pieter en Willem proberen hun eigen winegums te maken. Daar zit normaal gesproken varkensgelatine in, maar dat eet hun vegetarische buurmeisje niet. Op zoek naar een winegum zonder dieren erin.
13:25
De Proefkeuken

Culinair magazine voor de jeugd "Poedersoep." Pieter en Willem proberen deze week hun eigen poedersoep te maken. Wonderlijk poeder uit een zakje. Beetje water erbij en je hebt soep. Ongelooflijk! Maar hoe maak je dat? Ze gaan op zoek naar hun allerliefste smaken, ossenstaart en paddenstoelen. Alleen hoe droog je een paddenstoel? En hoe verpoeder je een een stuk vlees? Maar wat blijkt, de smaak van de soep komt vooral van schimmels!
13:55
Het Sinterklaasjournaal

Nieuws van Sinterklaas
14:05
Zapp Sinterklaasfeest 2014

Viering van Sinterklaas
15:00
Puberruil Zapp

Realityreeks waarin pubers vijf dagen van leven ruilen "Jelle vs Ties." De extreem sportieve Jelle woont met zijn ouders en zestienjarige zus in een twee-onder-een-kapwoning in Baarlo. De dromerige Ties woont samen met zijn moeder in een bejaardencomplex in Loon op Zand.
15:30
Z@ppbios: Waar is het paard van Sinterklaas?

Nederlands-Belgische familiefilm Het jonge Chinese meisje Winky woont al een poosje in Nederland. Haar ouders hebben een Chinees restaurant. Winky mag tot haar grote genoegen Amerigo, het paard van Sinterklaas, verzorgen, dat in de stal van 'oom' Siem en 'tante' Cor staat. Winky is beloofd dat ze vanaf haar verjaardag paardrijles krijgt, en ze gaat ervan uit dat dat op Amerigo zal zijn. Winky heeft daar zo'n zin in dat ze de dagen aftelt. Ze is erg teleurgesteld als op haar verjaardag blijkt dat ze op een pony moet rijden.
16:50
Het Sinterklaasjournaal

Nieuws van Sinterklaas
17:05
Kinderen voor Kinderen Live in Concert 2017

Liveconcert van Kinderen voor Kinderen Voor de 38ste keer zitten de Nederlandse kinderen klaar om mee te zingen en te dansen met de grote jaarlijkse liveshow van Kinderen voor Kinderen. Okido, Haai-alarm! en de titelsong Gruwelijk eng knallen samen met nog negen splinternieuwe liedjes van het podium van het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam waar het concert is opgenomen.
18:00
Het Sinterklaasjournaal

Nieuws van Sinterklaas "Het Sinterklaasjournaal Weekoverzicht."
18:15
Freeks wilde wereld

Natuurdocumentairereeks "Zweden - Sporen in de sneeuw." Freek Vonk is in winters Zweden. Het is erg koud en de bossen zijn bedekt met een dikke laag sneeuw. Op een sneeuwscooter gaat Freek de natuur in en onderweg stuit hij op verschillende sporen. Hij staat oog in oog met de koning van het woud: de eland. Maar Freek belandt ook bij een beverburcht en een plek waar wel heel vreemde vogels om de vrouwtjes vechten.
18:25
Checkpoint

Jongerenmagazine
18:30
Hallo, ik heb kanker

Ontwapenend programma over kanker Stichting Make a Wish heeft geregeld dat Catherine naar het concert van Justin Bieber mag. Maar gaat ze hem ook echt ontmoeten? Voor Daimon is het een spannende dag, want hij hoort of zijn weerstand sterk genoeg is om weer naar school te kunnen.
19:00
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
19:25
Zapp Echt Gebeurd: Mijn gelukkige ingewikkelde familie

Nederlandse documentaire Wat betekent het voor een kind om op te groeien in een niet-standaardgezin? Of dat nu vanwege een echtscheiding is of omdat je een donor-vader hebt, hoe ervaar je dat? In deze geestige, korte jeugddocumentaire staan drie jonge meisjes centraal die opgroeien in bijzondere gezinnen met meerdere halfbroertjes, halfzusjes, extra moeders, bonus-moeders en half-moeders. De meisjes introduceren hun gezin en confronteren hun ouders voor het eerst met hun onbeantwoorde vragen, maar uiten ook hun bewondering voor hoe hun ouders het aangepakt hebben.
19:50
Socutera

Voorlichting "Nationaal MS Fonds." Het Nationaal MS Fonds werft fondsen om onderzoek naar betere behandelmethoden en naar de uiteindelijke genezing van MS te financieren.
19:51
3 Op Reis

Reismagazine "Balkan & Italië." Geraldine Kemper is in het zuiden van Bosnië en Herzegovina. Ze gaat de bergen in en wandelt een stuk van de prachtige route die zeven landen in de Westelijke Balkan verbindt: de Via Dinarica. Na een overnachting in de bergen gaat ze naar de stad Mostar. Ze eindigt bij de Kravica watervallen. Chris Zegers is in het zuiden van Italië waar hij verrast wordt door een onverwachte lunch bij mensen thuis. In dit laatste deel van zijn reis is hij in de provincie Puglia en bezoekt hij Lecce, de stad die vanwege haar pracht en praal ook wel het 'Florence van het zuiden' genoemd wordt.
20:25
Voetbalmaffia

Dramaserie "Contract." Tijdens de eerste wedstrijd van Johnny bij Deventer FC belandt Ton in het ziekenhuis. Na de gedwongen terugkeer van Gwen naar Nederland treft ze een mysterieuze bezoeker aan in het appartement van Floris.
21:20
Draadstaal

Satirische sketches Naast nieuwe personages zijn er ook moderne klassiekers als Fred en Ria, Joop en Leon in de snackbar, de liefste Marokkaan van Nederland Sayid en de onnavolgbare weerman.
21:55
Zondag met Lubach

Satirisch actualiteitenmagazine Arjen Lubach remixt in dertig minuten het nieuws van de afgelopen zeven dagen op satirische wijze, laat ondergesneeuwde verhalen smelten en maakt brekend nieuws weer heel.
22:30
Oh, mijn hemel. Een vrolijke snelcursus religie

Snelcursus religie
23:05
3Lab: Teledoc Campus:a-sy-lum

Nederlandse documentaire De stem in het hoofd van David Brown gaf hem een duidelijke keuze: zijn broer vermoorden of van elf meter hoog omlaag springen. David waagde de sprong en belandde in de psychiatrie. Vanuit een subjectief perspectief toont Asylum hoe Brown uit zijn depressie omhoog probeert te klimmen, steunend op zijn muzikaliteit en humor.
23:35
NOS Studio Sport Eredivisie

Voetbalmagazine Speelronde 12: ADO Den Haag - Heracles, PEC Zwolle - PSV, FC Utrecht - Excelsior, FC Groningen - Vitesse en Roda JC - AZ.
00:35
NOS Studio Sport

Sportmagazine Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag.
01:20
Micha Wertheim

Theatervoorstelling van Micha Wertheim "Micha Wertheim: Ergens anders (1)."
02:55
NOS Studio Sport

Sportmagazine Met live wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag.
03:35
NOS Studio Sport Eredivisie

Voetbalmagazine Speelronde 12: ADO Den Haag - Heracles, PEC Zwolle - PSV, FC Utrecht - Excelsior, FC Groningen - Vitesse en Roda JC - AZ.
04:30
Tekst-TV

Informatie van teletekst