Tv gids - Nederland3 Morgen

Eergisteren
2018-01-18
Gisteren
2018-01-19
Vandaag
2018-01-20
Morgen
2018-01-21
Overmorgen
2018-01-22
Dinsdag
2018-01-23
Woensdag
2018-01-24
06:30
Pingu

Animatieserie met kleifiguren "Pingu's maan avontuur."
06:35
Het Furchester Hotel

Poppenserie over de familie Furchester, die op geheel eigen wijze een hotel runt "De moestoontjes." Om een extra ster binnen te halen, huurt Hotel Furchester De Moestoontjes in om te zingen. De gasten storen zich echter aan de groep, omdat die op de meest vervelende momenten begint te zingen.
06:45
Leuke verhaaltjes van Winnie de Poeh

Animatieserie "De Totso."
06:46
Casper & Lisa

Britse animatieserie "Het meesterwerk van Casper." Juffrouw Susanne neemt de kinderen mee naar een kunstmuseum. Nadat ze de schilderijen hebben bekeken, mogen ze zelf gaan schilderen. Casper vindt zijn eigen schilderij niet mooi en wil het weg gaan gooien. Dan stoot hij per ongeluk iets om en maakt hij een bende van de tentoonstellingsruimte, waar net een nieuwe tentoonstelling moet worden geopend. Gelukkig kunnen ze alles nog op tijd opruimen. Dan is Casper zijn schilderij kwijt. Het blijkt in de tentoonstelling terechtgekomen te zijn en daar wint het de hoofdprijs.
07:00
Bibbeltje Big

Britse animatieserie "Schaduwen." Bibbeltje speelt met zijn schaduw. Maar dan wordt die schaduw ongehoorzaam. En eigenlijk is dat ook wel leuk.
07:10
Kindertijd

Kinderblok
07:11
Fietsen

Kinderprogramma
07:13
De kruipende slak

Kinderprogramma
07:16
Jade en Emmeline en Liv gaan varen

Kinderprogramma
07:18
Ander plaatje

Kinderprogramma
07:20
Samen

Kinderprogramma
07:28
Wormentoren

Kinderprogramma
07:35
Ringel Singel 19

Animatieserie "Toen Pippa niet bang was." De kinderen die in het flatgebouw aan de Ringel Singel 19 wonen, beleven samen de leukste avonturen.
07:40
Wickie de Viking

Belgisch-Duits-Japanse animatieserie "Bijna schatteneiland." Olaf, een oude schipbreukeling, beweert dat hij een schat weet liggen. De Vikings willen hem wel helpen die schat te vinden. Maar is Olaf wel wie hij beweert te zijn?
07:55
Twisted Whiskers

3D-animatieserie over honden en katten "De gemaskerde vriend."
08:10
De Zoo

Britse realityreeks "De verloren hop."
08:20
Studio Snugger

Show
08:35
Zappsport

Sportprogramma voor kinderen "Kickboksen, Germaine de Randamie." Alle takken van sport komen aan bod. Zo krijgen kinderen met een sportprobleem hulp van een beroemde topsporter in de 'Hellup', worden de coolste trucs uitgelegd in 'The Move' en zijn er regelmatig specials te zien over grote sporttoernooien. In het wekelijkse onderdeel 'The Battle' strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover de bloedfanatieke 'teamcaptain' Naomi van As.
09:00
Zapplive op zondag

Ochtendshow
09:10
Puppy Patrol

Jeugdserie. "Blind Vertrouwen."
09:35
Zapplive op zondag

Ochtendshow
09:45
Willem Wever

Jongerenmagazine
10:10
Zapplive op zondag

Ochtendshow
10:20
Taarten van Abel

Realityreeks "Keano." Keano (9) wil graag een taart maken voor zijn moeder, omdat zij heel goed met zijn woedeaanvallen om kan gaan. Ze weet precies hoe ze hem weer rustig krijgt en Keano is daar erg blij mee. Om stoom af te blazen gaat Keano vaak naar opa om daar in het bos te crossen op zijn eigen motor. Keano maakt met Abel een toffe hoteltaart om zijn moeder te bedanken voor haar steun!
10:45
Zapplive op zondag

Ochtendshow
10:55
Brugklas

Scripted-realityreeks "Brugklas weekoverzicht." Weekoverzicht.
11:50
Weekoverzicht SpangaS

Dramaserie voor de jeugd Weekoverzicht.
12:45
Hoe overleef ik...?

Jeugdserie "Hoe overleef ik...? - marathon (2/2)." Marathonuitzending.
15:10
Hip voor Nop

Jeugdprogramma "Madelief en Zora." Beste vriendinnen Madelief en Zora hebben binnenkort een tuinfeest. Daar hoort een nieuwe fleurige outfit bij!
15:40
Z@ppbios: Levende bezems

Duits-Zwitsers-Italiaans familiedrama Giorgio wordt naar Milaan gestuurd om geld te verdienen met het vegen van schoorstenen. Het werk is zwaar en hij wordt slecht behandeld, maar Giorgio geeft de moed niet op.
17:20
Checkpoint

Jeugdmagazine
17:45
Topdoks

Magazine over het menselijk lichaam Rachel gaat de extreme kou in, Elbert krijgt de uitdaging om op hakken te leren lopen en Rachel test haar smaakpapillen. Op de Spoedeisende Hulp komt Igor binnen. Hij heeft pinnen in zijn been na een val van een hek en vandaag gaan ze eruit! In de lijfshow een man die wel heel lang onder water kan... en Rachel en Elbert gaan een weddenschap aan. Hoeveel spullen zitten eigenlijk in een ambulance?
18:10
Ik ben Nederlander

Jeugdserie
18:30
United Stuff of America

Documentairereeks met Stef Biemans "Cowboys in Arizona." In het dorpje Tombstone spelen volwassen mannen de hele dag dat ze cowboy zijn. Hoe denken ze in het Wilde Westen eigenlijk over het weggeven van hun bezittingen?
19:00
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
19:30
Zapp Echt Gebeurd: Nog één week

Documentairereeks "Over een week gaat mijn vader op vredesmissie naar Mali." De vader van Anna (12) werkt in het leger en vertrekt binnenkort naar Mali, een land in Afrika waar oorlog is. Hij gaat daarheen omdat de Nederlandse regering soldaten stuurt om te proberen vrede te brengen. Anna noemt het geen vredesmissie, maar doet liever alsof haar vader naar Mali op vakantie gaat. Anna wil er eerst niets over horen, maar nu het vertrek dichterbij komt, wil ze toch weten hoe gevaarlijk het daar eigenlijk is.
19:48
Socutera

Voorlichting "Leprastichting, Toegift.nl en MS Research." De Leprastichting wil dat lepra niet langer levens verwoest. Zij zorgt voor vroege opsporing, om handicaps door lepra te voorkomen, voor genezing, om de keten van besmetting te doorbreken, en voor medische, sociale en economische revalidatie.
19:50
3 op reis

Avontuurlijk reismagazine "Mongolië & Tanzania." Maurice Lede reist verder door het wonderschone Mongolië. Hij bezoekt Erdene Zuu, het eerste boeddhistische klooster in Mongolië. Hij rijdt verder langs Elsen Tasarkhai, een bijzonder stukje woestijn midden in de groene steppe en daar waagt hij zich aan zandboarden. Nienke de la Rive Box maakt een reis door Zanzibar en Tanzania. Ze vliegt naar het vasteland en is in de stad Moshi, gelegen aan de voet van de Kilimanjaro. In deze omgeving woont de Wachagga stam. Ze wordt uitgenodigd voor een trouwerij en drinkt bananenbier.
20:25
De luizenmoeder

Komische serie "Afspraak is afspraak." Directeur Anton maakt kennis met de nieuwe conciërge. Moeder Hannah probeert haar dochter na schooltijd onder te brengen bij een vriendinnetje, maar dat wil niet lukken. Juf Ank wordt gek van ouders die te lang blijven zwaaien op de gang en neemt strenge maatregelen.
21:00
Smeris

Misdaadserie "Doppie, doppie, doppie." Willem en Theo moeten Geer Bakkers, een bekende gigant in vriescellen in de regio, zien te beschermen tegen een moordenaar, die Bakkes slechts 48 uur de tijd geeft 'een grote misdaad' te bekennen. Alleen beweert Bakkes niets op zijn kerfstok te hebben... Terwijl team Tilburg de identiteit van de moordenaar probeert te achterhalen, heeft Harold andere dingen aan zijn hoofd.
21:55
Captain Henk

Documentaire Ooit was Henk Kuipers bodyguard van de Amerikaanse president Bill Clinton, tegenwoordig is hij eindbaas van No Surrender. Volgens Justitie de meest criminele motorclub van Nederland. Wij liepen een half jaar met hem mee. No Surrender dus van binnenuit, met captain Henk in de hoofdrol.
22:55
First Dates

Britse datingshow Het First Dates-restaurant van gastheer Sergio opent weer haar deuren! In iedere aflevering zien we Nederlandse vrijgezellen die dromen van de perfecte partner.
23:55
NOS Studio Sport Eredivisie

Voetbalmagazine Speelronde 19: Sparta - Excelsior, Ajax - Feyenoord, Willem II - FC Groningen en Heracles - PSV.
00:55
NOS Studio Sport

Sportmagazine
01:40
NOS Studio Sport Eredivisie

Voetbalmagazine Speelronde 19: Sparta - Excelsior, Ajax - Feyenoord, Willem II - FC Groningen en Heracles - PSV.
02:45
NOS Studio Sport

Sportmagazine
03:25
NOS Studio Sport Eredivisie

Voetbalmagazine Speelronde 19: Sparta - Excelsior, Ajax - Feyenoord, Willem II - FC Groningen en Heracles - PSV.
03:40
Tekst-TV

Informatie van teletekst