Tv gids - Nederland3 Morgen

Eergisteren
2018-04-23
Gisteren
2018-04-24
Vandaag
2018-04-25
Morgen
2018-04-26
Overmorgen
2018-04-27
Zaterdag
2018-04-28
Zondag
2018-04-29
06:30
Pingu

Animatieserie met kleifiguren "Pingu's winderige dag."
06:35
George & Paul

Nederlandse animatieserie "Bal in boom." De twee vrienden George en Paul wonen in een wereld gemaakt van blokken. Ze zijn energiek en hebben een hoofd vol ideeën. De twee staan regelmatig voor problemen, maar vinden altijd een oplossing.
06:40
Super Grover 2.0

Jeugdserie over actieheld Super Grover "Zit stil je beweegt de boot."
06:45
Leuke verhaaltjes van Winnie de Poeh

Animatieserie "De staart van Iejoor." Iejoor is zijn staart verloren en Winnie de Poeh is nog steeds op zoek naar een manier om in de honingboom te komen.
06:50
Sesamstraat

Kinderprogramma "Beestjes." Tommie heeft een vlinder in zijn kamer. Hij wil dat de vlinder naar buiten gaat. Maar dat is best lastig.
07:05
Olivia

Animatieserie over het varkentje Olivia "Olivia mag komen eten." Olivia gaat bij Francine eten. Ze denkt dat het een chique aangelegenheid wordt, maar het is niet zo leuk als ze verwacht had. Olivia eet toch liever thuis, ondanks het onsmakelijke eetgedrag van Ian.
07:15
Ringel Singel 19

Animatieserie "Toen ze een circus maakten." De kinderen die in het flatgebouw aan de Ringel Singel 19 wonen, beleven samen de leukste avonturen.
07:25
Masha's sprookjes

Animatieserie "Het paard met de bochel." Masha vertelt het verhaal van het paard met de bochel.
07:30
Pipi, Pupu & Rosemarie

Animatieserie "Marie Rosé."
07:35
BabyBeestenBoel

Britse animatieserie "Vliegen." Jonge dieren leren vliegen.
07:45
De Boterhamshow

Educatieve ontbijtshow voor kinderen
08:00
Buurman en buurman

Tsjechische animatieserie "Aquarium." Poppen-animatie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op de een of andere manier altijd de mist in.
08:10
Shaun het schaap

Animatieserie "Op safari!."
08:15
Bob de Bouwer

Animatieserie "Storm op komst." Zandkastelen bouwen is leuk, maar je moet niet iets waardevols kwijtraken in al dat zand.
08:25
Bollie & Billie

Animatieserie "Handen af van ons park!." Wanneer ze erachter komen dat hun lievelingspark een parkeerplaats wordt, besluiten Bollie, Billie en hun vrienden daar een stokje voor te steken.
08:45
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
08:50
Kiwi & Strit

Deense animatieserie "Umbrellas." Op een open plek in het bos wonen twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi en Strit. Ze zijn nieuwsgierig en willen alles uitproberen. Maar wat ze ook doen het loopt steevast verkeerd af en daar moeten ze zelf heel erg om lachen.
08:55
Nils Holgersson

Japanse animatieserie "Sola's licht." Nils en Martin leren Sola kennen, een elfje dat erg op Lina lijkt en met haar toverstaf het mooiste vuurwerk veroorzaakt. De Zwarte Elf gooit echter weer roet in het eten. Wanneer hij ook achter de staf aangaat, doen Nils en Martin er alles aan om daar een stokje voor te steken...
09:10
Barbapapa

Animatieserie
09:15
Calimero

Animatieserie "Wonderbloemen."
09:25
Zoostraat 64

Animatieserie over het zevenjarige meisje Loesje dat naast de dierentuin woont "Het verhaal van de smikkelvruchtenboom."
09:35
Kindertijd

Kinderblok
09:36
Rare rode haren

Kinderprogramma
09:42
Het hoge hondje

Kinderprogramma
09:44
Viki en Tim gaan naar de vrijmarkt

Kinderprogramma
09:46
Het dienstmeisje heeft vrij

Kinderprogramma
09:57
Eekhoorn

Kinderprogramma
10:05
Teletubbies

Britse peuter- en kleuterserie "Even wachten!." De Teletubbies wachten eerst op hun Tubbietoast- en daarna wachten ze op de Tubbie-foon. Een jongen in het verhaaltje wacht eerst samen met zijn opa op het groene stoplicht en daarna wachten ze op de bus.
10:20
Nijntjes avonturen, groot en klein

Animatieserie "De feestjurk van nijntje."
10:25
Bing

Britse animatieserie "Aardappel." Bing en Sula vinden een aardappel met een grappig gezichtje in Amma's moestuin. Ze besluiten ervoor te gaan zorgen en hem de naam Neusie te geven. De twee kinderen zorgen voor Neusie en laten hem de crèche zien, maar jammer genoeg gaat Neusie te snel van de glijbaan af.
10:30
Mijn vriendjes Teigetje en Poeh

Animatieserie "Ik-hou-van-jou-dag/Knorretjes kleinigheid."
10:55
Angelina Ballerina

Animatieserie "Angelina, de dierenoppas." Juffrouw Mimi gaat op vakantie en iemand moet op haar kanarie passen. Angelina wil het wel doen, maar dat is moeilijker dan het lijkt.
11:10
Sesamstraat 10 voor...

Kinderprogramma "Elmo."
11:23
Aya

Animatieserie "Bus."
11:25
Timmy tijd

Britse animatieserie "Timmy helpt bij de hik."
11:35
De speelgoeddokter

Amerikaanse animatieserie "Uit de toon." De xylofoon van Elma heeft een valse toets waardoor ze niet mooi klinkt.
11:50
Casper & Lisa

Britse animatieserie "Gaspard & Lisa." Casper en zijn familie gaan bij oma eten en Lisa mag mee. Voordat ze gaan eten, geven Casper en Lisa de planten water, maar daarbij maken ze heel veel modder. Dan laten ze ook nog de keukendeur openstaan, waardoor Prins de hond naar binnen kan. Hij maakt er een troep van en eet al het eten op. Oma is erg boos. Casper en Lisa moeten iets bedenken om het goed te maken.
12:00
Raad eens hoeveel ik van je hou

Australische animatieserie "Het nest." Hazeltje en Kleine Veldmuis willen net als Donsje een nest maken. Ze gaan direct aan de slag. Als het nest klaar is, gaan ze op zoek naar iemand die het wil hebben.
12:10
Masha en de beer

Russische animatieserie "Eerste schooldag." Masha wil graag naar school en daarom bouwt Beer een klaslokaal. Hij leert haar rekenen en schrijven. Maar wel op Masha's manier.
12:20
K3 Dansstudio

Dansspecial met de meisjes van K3 "Aliyee." Hanne, Klaasje en Marthe geven K3-dansles.
12:35
Wickie de Viking

Belgisch-Duits-Japanse animatieserie "Red Ilvy." Als Vic en Ylvi op het strand spelen wordt Ylvi gevangen genomen door Pokka. Sven is niet heel blij met een Vikingmeisje aan boord, maar zet haar maar aan het werk. Helaas voor Sven weet Ylvi vaak roet in het eten te gooien, zodat de Vikingen de piraten in kunnen halen. Uiteindelijk verzint Vic weer een slim plan om Ylvi te redden.
12:50
Heidi

Japanse kinderserie "De duivelsbrug." De gouverneur draagt grootvader op de brug af te maken waar hij jaren geleden aan begonnen was, maar grootvader raakt daardoor heel erg van streek. Heidi begrijpt dat niet en gaat uitzoeken wat er gebeurd is. Ze komt erachter dat haar vader is verongelukt bij de bouw van de brug en dat grootvader vindt dat het zijn schuld is.
13:15
Kindertijd

Kinderblok
13:16
Isis

Kinderprogramma
13:19
Kikker is bang

Kinderprogramma
13:26
Huttendorp

Kinderprogramma
13:32
Tonky vliegt

Kinderprogramma
13:33
Egelverhalen - over mij

Kinderprogramma
13:35
Sterrenbeeld - Tweeling

Kinderprogramma
13:37
Polle laat zijn amandelen knippen

Animatiefilm
13:40
Tip de muis

3D-animatieserie "Wakker worden, 't sneeuwt." Het sneeuwt en Tip wil graag met de slee spelen. Helaas moet hij van moeder naar de crèche, maar Tip wil niet.
13:45
Sesamstraat

Kinderprogramma "Taal." Ieniemienie heeft een brief gekregen maar het is er één met een soort geheimtaal.
14:00
Nelli en Nora

Animatieserie "Vieze wind." Het is een prachtige dag, alleen neemt de wind een heel vies geurtje mee vandaag. Boer Jos is zijn land aan het bemesten, de zusjes bedenken een oplossing voor de vieze geur.
14:10
Rintje

Nederlandse animatieserie "Ik zie, ik zie." Rintje en Henriette vervelen zich. Buiten regent het en het is koud. Mama en oma gaan koekjes bakken, maar Rintje en Henriette willen niet mee doen. Ze doen 'ik zie, ik zie, wat jij niet ziet'.
14:15
Pieter Konijn

Britse animatieserie "Het verhaal van de vergeten tunnels." Pieter kan geen tunnels graven, maar dat durft hij niet aan Lily en Benjamin te vertellen. Als Benjamin in een gat valt, moeten Lily en Pieter hem gaan redden. Dus moet Pieter leren graven!
14:25
Mike de ridder

Canadees-Britse animatieserie "Mike de ridder en de beste uitkijk." Het is tijd voor het Glendragon-jamfestijn. Mike gaat op de uitkijk staan om zeker te weten dat de Vikingen niet de jam komen opeten.
14:40
De Smurfen

Animatieserie van Hanna & Barbera "De paarse Smurfen." Ontdek de wereld van de Smurfen en beleef samen met hen de grootste avonturen.
14:55
Peter Pan

Animatieserie "De talentenjacht." De Slimme Kinderen laten zien welke nieuwe trucs ze tegen de piraten hebben bedacht. John ontdekt dat er ergens een Onzichtbaarheidshaak is, en wil die vinden. Maar Sienna wil dat ook.
15:20
Peperbollen

Jeugdserie "Een nieuw team." Emma en Sophie Krogmann komen met hun ouders aan in Hamburg en leren al snel Themba, Lina en Rasmus kennen. Als Emma twee sigarettensmokkelaars betrapt, vormen de vijf al snel een hecht Peperbollen-team.
15:45
Beste Vrienden Quiz

Quiz
16:10
#forever

Nederlandse dramaserie "Geri Zekali." Dex ontmoet een interessant meisje in de wachtkamer van zijn psycholoog. De gemoederen lopen hoog op tussen Riley en Sal wanneer langzaam duidelijk wordt dat ze allebei Bloem leuk vinden.
16:20
SpangaS

Nederlandse jeugdserie "Het voetbaltoernooi." Jip flipt tijdens de wedstrijd omdat Maud alle ballen doorlaat. Shirley is niet te spreken over Lamar. Dylan is er voor zijn moeder.
16:35
SpangaS

Nederlandse jeugdserie "Andere plannen."
16:50
Checkpoint

Jongerenmagazine
17:15
Beste Vrienden Quiz

Quiz "Beste Vrienden Quiz VIPS." Vlogster Denise (I am the knees) speelt voor Stichting Aap en Ron Boszhard (Zapp Sport) speelt voor Stichting Dierenlot.
17:40
Gek op jou!

Realityreeks "Renee vs Tim." Al sinds de eerste dag op haar nieuwe school, is Tim de enige die aandacht heeft voor Renee. En sindsdien is haar gevoel dan ook helemaal van slag. Renee ziet in Tim haar droomprins en wil niets liever dan verkering met hem. Een tijdje geleden haalde ze een grap met hem uit, waardoor ze het misschien voor zichzelf heeft verpest. Kan Yes-R dit nog lijmen en volgt er dan eindelijk de liefde?
17:50
Jill

Knutsel- en tekentips met Jill Schirnhofer "Friendship."
18:05
#forever

Nederlandse dramaserie "Jeuk!." Noa heeft schurft opgelopen en als ze erachter komt hoe, is ze woedend. Ze doet haar best om het voor iedereen geheim te houden, maar helaas valt de informatie toch in verkeerde handen.
18:20
SpangaS

Nederlandse jeugdserie "Andere plannen."
18:30
SpangaS

Nederlandse jeugdserie "De sponsorloop."
18:40
Het Klokhuis

Jongerenprogramma "Escher." Escher is misschien wel de bekendste graficus van Nederland. Hij maakte figuren die eigenlijk niet kunnen. Hij noemde ze zelf 'onbestaanbare situaties'. Dolores bekijkt zijn werk heel precies om er achter te komen hoe dat onbestaanbare werkt. Hoe maak je van een salamander een schaakbord? Bij de kassameisjes is meneer Lisman bewonderaar van Escher.
19:00
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
19:25
First Dates

Datingprogramma In een restaurant dat vol zit met singles op hun eerste afspraakje, krijgt de kijker de kans dat hele echte en vaak ongemakkelijke allereerste gesprek op de voet te volgen.
20:25
De keuringsdienst van waarde

Consumentenmagazine "Gelukskoekjes." Bekend van de lokale Chinees: het gelukskoekje. Breek hem open en je vindt een papiertje met een diepzinnige tekst. De Keuringsdienst wil graag weten waar deze koekjes vandaan komen.
20:55
Nicolaas op oorlogspad

Documentairereeks "Oorlog als entertainment." WO II lijkt een spektakel geworden; waar liggen de grenzen van entertainment precies? Nicolaas Veul ontmoet o.a. een activiste die er alles aan doet om Nederland de oorlog niet te laten vergeten.
21:45
Typhoon in Amerika

Roadtrip door Amerika Typhoon bezoekt een American Footballwedstrijd in het imposante stadion van New Orleans. Die sport is in de Verenigde Staten onderwerp van fel debat geworden nu sommige atleten weigeren te gaan staan voor het volkslied. Zo protesteren ze tegen de behandeling van veel zwarte landgenoten. In New Orleans gaat Typhoon ook op pad met politieman James Caire. Deze agent probeert naast zijn werk jongeren uit de slechtste wijken van de stad op het rechte pad te houden.
22:20
Jeuk

Grotendeels geïmproviseerde comedyserie "Three strikes you're out." Jelka vergeet soms haar portemonnee te pakken. De mannen worden onplezierig verrast op de bowlingbaan.
22:50
Mag ik u kussen?

Verleidingsshow Tom Waes wordt verleid door drie dames en wel Evi Hanssen, Nathalie Meskens en Liesa Naert.
23:30
The Graham Norton Show

Britse humoristische talkshow Gasten: Oscarwinnend regisseur en acteur Mel Gibson, 'Anchorman'-ster Will Ferrell, acteur en producer Mark Wahlberg en acteur John Lithgow. Singer-songwriter Kesha brengt haar hit 'Learn to Let Go'.
00:25
De keuringsdienst van waarde

Consumentenmagazine "Gelukskoekjes." Bekend van de lokale Chinees: het gelukskoekje. Breek hem open en je vindt een papiertje met een diepzinnige tekst. De Keuringsdienst wil graag weten waar deze koekjes vandaan komen.
00:55
Typhoon in Amerika

Roadtrip door Amerika Typhoon bezoekt een American Footballwedstrijd in het imposante stadion van New Orleans. Die sport is in de Verenigde Staten onderwerp van fel debat geworden nu sommige atleten weigeren te gaan staan voor het volkslied. Zo protesteren ze tegen de behandeling van veel zwarte landgenoten. In New Orleans gaat Typhoon ook op pad met politieman James Caire. Deze agent probeert naast zijn werk jongeren uit de slechtste wijken van de stad op het rechte pad te houden.
01:30
Nicolaas op oorlogspad

Documentairereeks "Oorlog als entertainment." WO II lijkt een spektakel geworden; waar liggen de grenzen van entertainment precies? Nicolaas Veul ontmoet o.a. een activiste die er alles aan doet om Nederland de oorlog niet te laten vergeten.
02:17
Tekst TV

Informatie van teletekst