Tv gids - Nederland3 Morgen

Eergisteren
2018-07-17
Gisteren
2018-07-18
Vandaag
2018-07-19
Morgen
2018-07-20
Overmorgen
2018-07-21
Zondag
2018-07-22
Maandag
2018-07-23
06:30
Pingu

Animatieserie met kleifiguren "Pingu's sleeschool."
06:35
Mullewapp

Animatieserie "Het ei." De drie dikke vrienden redden een ei uit de klauwen van de vos en gaan vervolgens op zoek naar de moeder. Omdat ze haar niet meteen kunnen vinden, zorgen ze zelf een tijdje voor het ei.
06:40
Sarah en Eend

Britse animatieserie "Bubbels blazen." Sarah, Eend en Ezel gaan naar de Grote Winkel om naar de Bubbelman te kijken. Ezel neemt per ongeluk twee bubbels mee naar huis. Maar waar moeten ze die nu laten?
06:45
Sesamstraat

Kinderprogramma "Raden." Ieniemienie speelt een spel: geluiden raden.
07:00
Noddy, de detective

Animatieserie "Noddy en de zaak van de ongelukkige eenhoorn." Kloppiehoorn is heel verdrietig omdat zijn speciale Knuffelbal kwijt is. Noddy moet dit snel onderzoeken!
07:15
Ringel Singel 19

Animatieserie "Toen de stroom uitviel." De kinderen die in het flatgebouw aan de Ringel Singel 19 wonen, beleven samen de leukste avonturen.
07:20
Dr. Hond

Franse animatieserie "Een buitenaardse primeur."
07:30
Pieter Konijn

Animatieserie "Het verhaal van de slaperige egel." Als Pieter aanbiedt om Vrouwtje Plooi naar huis te brengen voor haar winterslaap, komt hij erachter hoe moeilijk slaperige egels kunnen zijn.
07:45
Masha en de beer

Russische animatieserie over het meisje Masha dat bevriend geraakt met een beer "Tijd om met mijn pony te gaan rijden." Masha leert hoe ze moet schaken van Beer en Tijger. Al gauw blijkt dat Masha een stuk beter is dan haar twee leermeesters. De partijtjes pakken heel anders uit dan Tijger en Beer voorzien hadden.
07:50
Lassie Animated

Animatieserie "Lawine." Zoe en Erwin ontmoeten een jongen, Daan. Daan haalt hen over van een moeilijke helling te gaan skiën, ondanks het lawinegevaar buiten de piste. Gelukkig houdt Lassie een oogje in het zeil.
08:15
Wickie de Viking

Belgisch-Duits-Japanse animatieserie "De gezonken schat." De Vikingen varen langs een zinkend schip. De zeemanscode zegt dat ze de drenkelingen moeten helpen, maar het blijken Sven en zijn piraten te zijn. Toch besluit Halvar om ze te helpen, maar dat had hij misschien beter niet kunnen doen.
08:25
Pim & Pom

Animatieserie "Jarig." Pim is zenuwachtig want hij is morgen jarig en hij wil heel graag een echt verjaardagsfeestje. Hij kan er niet van slapen. De volgende morgen lijkt iedereen zijn verjaardagsfeest te zijn vergeten!
08:35
Tip de muis

3D-animatieserie rond de avonturen van Tip de Muis "Even wachten!." Tip leert dat je soms ergens op moet wachten.
08:40
Maya de Bij

Animatieserie "Maya, ga niet weg!."
08:55
Rintje

Nederlandse animatieserie "Circus Rintje." Henriette wil later als ze groot is iets doen voor publiek. Dan kan ze namelijk buigingen maken en haar mooie krullen laten zien. Ze brengt Rintje op een idee; ze doen een circus voorstelling!
09:00
Shaun het schaap

Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde en menselijk gedrag vertoont "De hondenshow."
09:05
De Boterhamshow

Educatieve ontbijtshow voor kinderen
09:20
Kindertijd

Kinderblok
09:21
Boerenkool

Kinderprogramma
09:24
Een huis voor Krekel

Kinderprogramma
09:35
Sjakelien

Kinderprogramma
09:44
Schommelstoelendans

Kinderprogramma
09:45
Inui

Animatieserie "Verstoppertje in de sneeuw." Na een flinke sneeuwstorm gaat Inui op pad om haar vrienden te zoeken. Die zijn door de storm bedekt met een dikke laag sneeuw, dus Inui ziet ze niet. Dat zorgt natuurlijk voor een hoop pret!
09:55
Teletubbies

Britse peuter- en kleuterserie "Ik zie, ik zie." De omroeper speelt het spelletje Ik zie, ik zie met de Teletubbies. Zij moeten verschillende kleuren vinden; paars, groen, geel en rood. Wat of wie zouden ze zien in die kleuren?
10:10
Nijntjes avonturen, groot en klein

Animatieserie "Daan, de grote boze wolf."
10:15
Olly, het kleine witte busje

Animatieserie "Olly, de detective." Er verdwijnen op onverklaarbare wijze steeds bananen in Stootstad. Stan en Olly gaan op onderzoek uit.
10:20
Nellie & Cezar

Kleuteranimatieserie "Detectives Nellie en Cezar/Sporen van dieren!." Kikker Cezar en muis Nellie proberen de problemen die ze elke dag tegenkomen op te lossen met een leuk spelletje.
10:25
Bing

Britse animatieserie "Toverglitters." Bing gaat spelen bij Sula die al helemaal met haar hoofd in een fantasiespel zit over toverglitters. Bing wil ook spelen, maar Sula verzint allerlei redenen waarom Bing niet kan spelen met haar spullen waar speciale toverglitters op zitten. Amma stelt voor dat Bing zijn eigen glitter toversteen maakt. Maar dan gaat alles fout als Bing per ongeluk alle toverglitters van Sula uit het bakje niest.
10:35
Casper & Lisa

Britse animatieserie "De taart." De opa en oma van Lisa zijn 40 jaar getrouwd en Lisa's moeder heeft een verrassingsfeest georganiseerd in het park. Casper en Lisa willen graag helpen en daarom gaan ze alvast de taart halen.
10:45
Ziggy en de Zootram

Komische animatieserie over de krokodil Ziggy en zijn vrienden "De veren van Flora." Flora is in de rui en schaamt zich zo dat ze niet meer mee wil naar de zoo. Weten Ziggy en zijn vriendjes haar over te halen?
11:00
Klumpies

Britse animatieserie "Natuur spoor."
11:05
Zoostraat 64

Animatieserie over de 7-jarige Loesje, die naast de dierentuin woont "Het verhaal van Ronalds zwemles." Tijdens een trip naar het einde van de regenboog komen de dieren erachter dat Ronald niet kan zwemmen. Ze verzinnen allerlei manieren om hem naar de overkant van de rivier te krijgen.
11:20
Calimero

Animatieserie "Priscilla ziet sterren." Priscilla krijgt van Cora de opdracht om de beroemde ster Danny Worteltaart te interviewen voor de schoolkrant. Dina is heel jaloers en verzint een list om het zelf te doen.
11:30
Mike de ridder

Canadees-Britse animatieserie "Mike de ridder en de vuurloze draak." Mike en zijn vriendjes gaan op zoek naar drakenbessen voor een taart. Tijdens hun avontuur blijkt dat Vonkie moeite heeft om vuur te spuwen.
11:41
Kiwi & Strit

Deense animatieserie "Catch the cow." Op een open plek in het bos wonen twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi en Strit. Ze zijn nieuwsgierig en willen alles uitproberen. Maar wat ze ook doen het loopt steevast verkeerd af en daar moeten ze zelf heel erg om lachen.
11:45
Q Pootle 5

Britse animatieserie "Maurice." Q Pootle 5 beleeft samen met zijn vriendjes spannende avonturen op de planeet Okidoki.
11:55
Buurman en buurman

Tsjechische animatieserie "Zweefvliegen." Poppen-animatie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op de een of andere manier altijd de mist in.
12:05
Mega Mindy

Belgische detectiveserie "De slaapverwekker." Opa Fonkel is druk bezig met zijn nieuwe uitvinding: 'De mega anti-snurk stop'. Ook Daniël is volledig in de ban van opa Fonkel zijn uitvindingen, misschien net iets teveel. Wanneer in het dorp heel veel mensen plots in slaap vallen en dan ook nog eens worden bestolen, rinkelt er bij commissaris Migrain een belletje. Plots ziet het er voor opa Fonkel niet meer zo rooskleurig uit. Dit is absoluut iets voor Mega Mindy om op te lossen.
12:35
Babar en de belevenissen van Badou

Animatieserie "Zoek de schat." Heer Rataxes is op weg naar huis met zijn luchtballon. Maar hij stort neer. Hij schakelt de hulp in van Babar om de luchtballon en de schat, zoals hij het cadeau voor zijn vrouw noemt, te vinden.
12:45
Kindertijd

Kinderblok
12:46
Wasmachine

Kinderprogramma
12:53
Post

Kinderprogramma
12:54
Hong Kong - Boeddha

Kinderprogramma
13:00
Logeren

Kinderprogramma
13:15
Bob de Bouwer

Animatieserie "Trainingsdag." Het team houdt een trainingsdag om te leren samenwerken. Sjouwer gaat achter een meeuw aan, maar komt vast te zitten. Het team helpt hem eruit.
13:25
Sesamstraat

Kinderprogramma "Hoog." Tommie wil iets heel hoogs bouwen. Dat doet hij alleen op zijn kamer want anders willen ze allemaal helpen en dan gaat het mis en valt het om.
13:40
Bollie & Billie

Animatieserie "Bang voor de prik." Billie heeft een prik nodig tegen hondsdolheid. Hij doet er alles aan om maar niet naar de dierenarts te hoeven gaan.
13:50
Pippi Langkous klassiek

Zweedse jeugdserie "Pippi lijdt schipbreuk." Annika en Tommi gaan slechte tijden tegemoet. Hun ouders gaan op reis en vragen aan tante Bruselius of ze op hen wil passen. Pippi zorgt gedurende die periode voor afwisseling: ze neemt hen mee op reis naar een verlaten eiland, waar ze ?Piraten op de Zuidzee? spelen. Bij het ontwaken merken ze dat de boot weg is.
14:15
Tracy Beaker

Britse jeugdserie "Ongelukkig, maar gelukkig."
14:35
Schoolmagic

Show met goocheltrucs
14:50
Bommetje XL

Spel "Britt en Niek." Vijftien familieteams strijden in spectaculaire waterspelletjes tegen elkaar. De bekende gasten zijn Britt en Niek.
15:40
BZTshow

Show waarin kinderwensen worden vervuld Het gezellige familieprogramma de BZTshow stopt ermee. Maar voordat het licht in de studio definitief wordt uitgedaan, gaan er nog zes feestjes gebouwd worden. Voor de laatste keer worden de allervetste, grappigste, liefste en mafste wensen van de afgelopen elf jaar vervuld.
16:40
Brugklas

Scripted-realityreeks "In gesprek." Kim gaat op onderzoek als ze denkt dat de lerares Nederlands wat te verbergen heeft.
16:50
Brugklas

Scripted-realityreeks "Flaporen." Een klasgenoot van Selma schaamt zich voor haar oren en heeft er alles voor over om dat probleem op te lossen.
17:05
#forever

Nederlandse dramaserie "Matties." Bibi krijgt nog steeds anonieme smsjes op haar mobiel binnen. Noa heeft wel een vermoeden van wie die afkomstig zijn. Dex wordt door Bloem beschuldigd het geld te hebben gestolen. Dat pikt hij niet...
17:15
#forever

Nederlandse dramaserie "Wantrouwen." De vrienden verdenken Stephan en Riley ervan iets te maken te hebben met het verdwenen geld. Dex waarschuwt Riley uit Bloems buurt te blijven. Bloem probeert zelf uit te vinden of Riley wel of niet te vertrouwen is.
17:30
SpangaS Marathon

Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS
18:20
Het Klokhuis

Jongerenprogramma "Hyperloop." Wil je in een half uur van Amsterdam naar Parijs? Vanaf 2030 kan dat met de Hyperloop, een karretje dat met 1.000 km/u door een buis wordt afgeschoten. Sosha onderzoekt waarom er geen lucht in de buis mag zitten en hoe de sterkste magneet ter wereld de Hyperloop door de buis laat zweven. De vrachtwagenchauffeuses zijn bang dat ze klem komen te zitten in de Hyperloopbuis.
19:00
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
19:30
NOS Sport

Sportmagazine "EK Beachvolleybal." Liveverslag van EK Beachvolleybal.
20:45
Freek naar de Haaien

Natuurmagazine Halverwege de opnames voor deze documentairereeks wordt Freek Vonk gebeten door een Caraïbische rifhaai op de Bahama's. Voor het eerst zien we de schokkende beelden van de beet, maar ook wordt verklaard hoe dit kon gebeuren. Nadat Freek is hersteld, zet hij zijn zoektocht voort. Op vissersboten in de wateren rondom Maleisië ontdekt hij hoe makkelijk het vangen, ontvinnen en verhandelen van haaien is. Regels en wetgeving ontbreken of zijn onduidelijk. Datzelfde geldt voor handelsstad Hong Kong, waar haaienvinnen immens populair zijn in de soep en de consument geen idee heeft wat hij nu eigenlijk eet.
21:35
Louis Theroux: Transgender Kids

Documentaire over kinderen met een geslachtsidentiteitsstoornis Louis reist af naar het 'Child and Adolescent Gender Center' in San Francisco om kinderen te ontmoeten die zijn gediagnosticeerd met genderdysforie. Hun ouders worden geconfronteerd met een lastig dilemma. Moet deze overgang al worden ingezet terwijl hun kind nog vol in ontwikkeling is of moeten ze hiermee wachten tot de natuur haar werk doet, met alle risico's van dien. Een lastige beslissing, wat het begin kan zijn van een complexe reeks van medische interventies: van puberteitsblokkers tot hormoonvervangende therapie en uiteindelijk geslachtsveranderende chirurgie. Louis praat onder meer met gezinnen over de levensveranderende keuzes die ze maken en de emotionele weg die zij inslaan.
22:40
Dallas Buyers Club

Amerikaans biografisch drama Dallas, 1985. Ron Woodroof, een druggebruiker en vrouwenversierder, wordt uit het ziekenhuis ontslagen wanneer bij hem aids wordt geconstateerd. De dokters geven hem nog één maand, maar Ron accepteert dit niet. Hij begint met het smokkelen van illegale alternatieve medicijnen om zichzelf en zoveel mogelijk andere aidspatiënten een betere kans te geven. Het wordt het gevecht van één vastberaden man tegen de macht en corruptie van de Food and Drugs Administration en de grote farmaceutische bedrijven.
00:40
Freek naar de Haaien

Natuurmagazine Halverwege de opnames voor deze documentairereeks wordt Freek Vonk gebeten door een Caraïbische rifhaai op de Bahama's. Voor het eerst zien we de schokkende beelden van de beet, maar ook wordt verklaard hoe dit kon gebeuren. Nadat Freek is hersteld, zet hij zijn zoektocht voort. Op vissersboten in de wateren rondom Maleisië ontdekt hij hoe makkelijk het vangen, ontvinnen en verhandelen van haaien is. Regels en wetgeving ontbreken of zijn onduidelijk. Datzelfde geldt voor handelsstad Hong Kong, waar haaienvinnen immens populair zijn in de soep en de consument geen idee heeft wat hij nu eigenlijk eet.
01:25
Louis Theroux: Transgender Kids

Documentaire over kinderen met een geslachtsidentiteitsstoornis Louis reist af naar het 'Child and Adolescent Gender Center' in San Francisco om kinderen te ontmoeten die zijn gediagnosticeerd met genderdysforie. Hun ouders worden geconfronteerd met een lastig dilemma. Moet deze overgang al worden ingezet terwijl hun kind nog vol in ontwikkeling is of moeten ze hiermee wachten tot de natuur haar werk doet, met alle risico's van dien. Een lastige beslissing, wat het begin kan zijn van een complexe reeks van medische interventies: van puberteitsblokkers tot hormoonvervangende therapie en uiteindelijk geslachtsveranderende chirurgie. Louis praat onder meer met gezinnen over de levensveranderende keuzes die ze maken en de emotionele weg die zij inslaan.
02:33
Tekst TV

Informatie van teletekst