Tv gids - Nederland3 Overmorgen

Eergisteren
2017-11-17
Gisteren
2017-11-18
Vandaag
2017-11-19
Morgen
2017-11-20
Overmorgen
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
Donderdag
2017-11-23
06:30
Pingu

Animatieserie met kleifiguren "Pingu en de verf."
06:35
Mullewapp

Animatieserie "Help, de boot is lek!." Frans, Johnny en Waldemar gaan een dagje vissen. In hun bootje zit een gat dat Waldemar met zijn bips moet dichten. Een goed idee, ware het niet dat hij door een karper in zijn billen wordt gebeten.
06:39
Olly, het kleine witte busje

Animatieserie "Geveltoerist." Ronald Grump krijgt een belangrijke bezoeker en vraagt Olly en Stan de ramen van zijn kantoor te wassen. Maar Stan heeft enorme hoogtevrees.
06:45
Bumba

Vlaamse animatieserie Bumba is een ietwat ondeugende, maar altijd vrolijke clown, die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel Kiwi, de berin Nanadu, de olifant Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen.
06:50
Sesamstraat

Kinderprogramma "Sprookjes." Ieniemienie speelt dat ze een prinses is en in een sprookje woont.
07:05
Joe & Jack

Animatieserie over de 4-jarige Joe en zijn kat Jack "Een kat voor alle seizoenen." Joe en Jack komen erachter dat de zomer eindigt, maar dat willen ze helemaal niet. Ze doen er alles aan om te zorgen dat het zomer blijft.
07:15
Zappelin Go

Kinderprogramma "Joe en de nieuwe sneakers."
07:20
Maya de bij

Belgische animatieserie "Willy en Maya maken ruzie." Willy en Maya leggen alles klaar voor een picknick. Maya denkt dat Willy stiekem de pollen op heeft gegeten, maar dat is niet zo. Willy is boos en gaat in een hoekje zitten mokken. Flip lost de ruzie tussen de twee weer op.
07:35
Het Sinterklaasjournaal

Nieuws van Sinterklaas
07:45
De Boterhamshow

Educatieve ontbijtshow voor kinderen
08:00
Wickie de Viking

Belgisch-Duits-Japanse animatieserie "Aangebrand brood." Halford komt op bezoek in Flaken. De broer van Halvar heeft de reputatie van een angstaanjagende Viking te zijn, maar hij is flink veranderd. Hij is nu een brave bakker geworden. Flaken wordt aangevallen door Ivar en paniek breekt los.
08:15
Buurman en buurman

Tsjechische animatieserie "Fietsen." Poppen-animatie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op de een of andere manier altijd de mist in.
08:20
Calimero

Animatieserie "De vreemde zaak van de rups."
08:35
Pipi, Pupu & Rosemarie

Animatieserie "Het toverei."
08:45
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
08:50
Het Sinterklaasjournaal

Nieuws van Sinterklaas
09:00
Tip de muis

3D-animatieserie "Klein zijn is niet leuk!." Tip vindt het niet leuk om klein te zijn, want hij wil graag grote mensendingen doen. Maar als zijn moeder hem een grote mensentaak geeft, blijkt dat toch minder leuk te zijn dan hij had verwacht.
09:10
Pieter Konijn

Britse animatieserie "Het verhaal van de grote verhuizing." Als Lily weer achterna is gezeten door Dirk Das, hebben haar ouders er genoeg van: ze willen verhuizen naar een veiligere plek. Pieter bedenkt een plan om Lily's ouders op andere gedachten te brengen.
09:20
Mike de ridder

Canadees-Britse animatieserie "Mike de ridder en snurkende draak." Mike wil Trollie helpen om lekker te kunnen slapen maar Vonkie ligt te snurken. Dat maakt het er niet makkelijker op!
09:35
Kindertijd

Kinderblok
09:36
Vera zonder vrienden - Hond Wassen

Kinderprogramma
09:41
Isa kleit een Sint

Kinderprogramma
09:44
Puck en het verdwenen schaap

Kinderprogramma
09:53
De egel

Kinderprogramma
10:00
Teletubbies

Britse peuter- en kleuterserie "Traplopen."
10:15
Nijntjes avonturen, groot en klein

Animatieserie "Nijntje en de krokodil."
10:20
Bing

Britse animatieserie "Zorgen voor Flop." Flop voelt zich niet lekker, dus Bing besluit om voor hem te zorgen. Hij laat Flop lekker op de bank liggen, geeft hem een deken en leest een spannend Hoppity Woesj verhaaltje voor.
10:30
Zappelin Go

Kinderprogramma "Joe en de nieuwe sneakers."
10:35
Timmy tijd

Animatieserie over het schaapje Timmy "Timmy's verjaardag."
10:45
Ziggy en de Zootram

Komische animatieserie over de krokodil Ziggy en zijn vrienden "Bunbury's grote dag." Bunbury plant een verrassing voor alle dieren ter gelegenheid van zijn honderdste tramrit. Maar zijn vrienden zijn iets anders van plan...
10:55
Noddy, de detective

Animatieserie "Noddy en de zaak van de verloren muziekspeler." Noddy heeft een nieuwe muziekspeler en plant een feestje. Maar dan verdwijnt het apparaat.
11:15
Sesamstraat 10 voor...

Kinderprogramma "Bert & Ernie." Bert & Ernie.
11:25
George & Paul

Nederlandse animatieserie "Maan." De twee vrienden George en Paul wonen in een wereld gemaakt van blokken. Ze zijn energiek en hebben een hoofd vol ideeën. De twee staan regelmatig voor problemen, maar vinden altijd een oplossing.
11:30
Mijn vriendjes Teigetje en Poeh

Animatieserie "Poehs dubbelganger."
11:45
Angelina Ballerina

Britse animatieserie "Angelina's luidruchtige, chaotische lunchpauze." Angelina maakt een puinhoop van de lunchpauze. Daarom kan het lunchpauze-theater niet meer gebruikt worden tot het helemaal schoon is en droog. Angelina heeft een oplossing, maar haar plan pakt niet helemaal zo uit als ze gehoopt had.
12:00
Bob de Bouwer

Animatieserie "Strijd van de planken." Bob en zijn team bouwen een nieuw skatepark. De Lentestad Kanjers gaan een filmpje opnemen voor een wedstrijd.
12:10
Rintje

Nederlandse animatieserie "Kijk eens wat ik kan." Rintje, Henriette en Tobias doen trucjes. Henriette kan op een pootje staan, Rintje kan zijn oren voor zijn ogen doen en Tobias kan zijn staart krullen. Ze laten hun trucjes aan mama zien.
12:30
Het Sinterklaasjournaal

Nieuws van Sinterklaas
12:45
Ringel Singel 19

Animatieserie "Toen Willy huiswerk had." De kinderen die in het flatgebouw aan de Ringel Singel 19 wonen, beleven samen de leukste avonturen.
12:50
Barbapapa rond de wereld

Animatieserie "IJsbeer." Barbapapa en zijn familie reizen de hele wereld over en beleven allerlei spannende avonturen.
12:55
Babar en de belevenissen van Badou

Animatieserie "De dag van Jake." Jake weet niet wanneer hij jarig is, dus besluit de Koning dat hij zelf zijn verjaardag mag kiezen. Jake kiest voor de dag dat hij naar Celeste-stad kwam. Maar ja, welke dag was dat?
13:10
Dr. Hond

Franse animatieserie "Race tegen de klok."
13:25
Kindertijd

Kinderblok
13:26
Ik wil mijn krijtjes

Kinderprogramma
13:36
Fien is een zeemeermin

Kinderprogramma
13:39
Egelverhalen - Wachten op mama

Kinderprogramma
13:41
Tom en de ruzie

Kinderprogramma
13:45
Hier slaap ik

Kinderprogramma
14:00
Het Sinterklaasjournaal

Nieuws van Sinterklaas
14:10
Sesamstraat

Kinderprogramma "Ruilen." Pino heeft zijn knuffel geruild met Tommie. Nu heeft hij een echte krokodil.
14:25
Bollie & Billie

Animatieserie "Ouderproblemen." Bollie valt in slaap en droomt over een wereld waarin de ouders de kinderen zijn en de kinderen de volwassenen.
14:40
Jungle Book

Animatieserie "Slangenbeet." Akela wordt gebeten door een slang. Om hem te redden moet Mowgli op zoek naar een medicijn. Maar dat medicijn moet hij gaan halen bij de mensen. Ondertussen weet Phaona niet hoe snel hij de plek van Akela in moet nemen.
14:50
Rudi het racevarken

Jeugdserie "Rudi's moeder."
15:20
Peperbollen

Detectiveserie over vijf avontuurlijke speurneuzen die samen een detectiveclub vormen "Diefstal in het ziekenhuis." Als Oma Leni en Max zich klaarmaken om naar de ouderavond van school te gaan, moet Oma Leni met hartklachten naar het ziekenhuis, waar ze wordt bestolen van haar antieke halsketting en 200 euro.
15:50
Rechill

Komisch magazine "Als je niet tegen je verlies kunt." Akwasi doet voor welke oefeningen je kunt doen al als je niet tegen je verlies kunt. Je kunt meteen meedoen. Met gabber-mantra!
16:00
De Adriaans

Jongerenprogramma Dit keer bouwen de Adriaans een bowlingbaan en staan ze in brand.
16:15
Het Sinterklaasjournaal

Nieuws van Sinterklaas
16:25
SpangaS

Jeugdserie Caro en Shirley pakken Devin terug. Dylan is boos op opa en gaat naar zijn moeder. Filiz heeft succes met haar spinnenvlog. Damstra is alsnog tegen slapen op school. Legt Maud zich hierbij neer?
16:45
Checkpoint

Testprogramma Kun je een ontbijtje maken in het schommelschip van een pretpark? Wie is beter in rolstoel-rijden: iemand die er elke dag in rijdt omdat ie gedeeltelijk verlamd is of Checkpoints eigen Remy? Daar komen we achter in drie spectaculaire testen.
17:10
Junior Songfestival 2017

Muzikale show "Junior Songfestival Journaal." De boyband FOURCE wordt gevolgd op weg naar de grote finale in Georgië.
17:20
Willem Wever

Jongerenmagazine Amir traint om de beste e-voetballer te worden. Tess en Saskia zijn bij een paardenoperatie. Diederik rijdt in een auto zonder bestuurder... En waarom moet je boeren als je cola drinkt?
17:45
Freeks wilde wereld

Natuurdocumentairereeks "Een olifantenbad." Aan het einde van het droge seizoen verzamelen honderden Aziatische olifanten zich in het midden van Sri Lanka. Het is overal kurkdroog op het eiland, maar hier in Minneriya is nog water om hun dorst te lessen. En dat ruiken de olifanten, van heinde en verre reizen ze hierheen en Freek Vonk is getuige van dit bijzondere natuurverschijnsel. Andere bijzondere eilandbewoners die Freek ontmoet zijn de typische Ceylon kroonapen met hun kunstige kapsels.
18:00
Het Sinterklaasjournaal

Nieuws van Sinterklaas
18:15
Checkpoint

Jongerenmagazine
18:20
SpangaS

Jeugdserie Caro heeft een spinnige verrassing voor Shirley. Lukt het Otis om gezond te eten? Lef doet alles voor Jip, want zo kan Jip zijn energie sparen. Opa helpt Wieteke aan een optreden.
18:40
Het Klokhuis

Jongerenprogramma "Schoorsteenveger." Waarom moet een schoorsteen regelmatig geveegd worden? Nienke gaat met schoorsteenveger Joop het dak van een groot landhuis op. Verstopping van een schoorsteen heeft meestal te maken met verbranding die niet goed verloopt. Hoe zit dat? Ard en Fjodor willen Piet worden.
19:00
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
19:25
Je Zal Het Maar Hebben

Medisch programma "Robin Venema." Robin (18) lijdt aan Cystic Fibrosis, beter bekend als taaislijmziekte. Hierdoor ligt hij vaak in het ziekenhuis en heeft hij een lage levensverwachting. Toch struint Robin de feestjes af met zijn aangepaste caravan en is hij een fanatieke longboarder.
19:50
3 Op Reis Midweek

Toeristische reeks "Roadtrip." De hele week staat in het teken van de roadtrip, en daarom verkent Maurice Lede in een oude Mercedes het noordwesten van Marokko. Maurice kruipt zelf achter het stuur en rijdt naar Moulay Idriss, een bedevaartsplaats gelegen op twee rotsen. Hier nodigt zijn gids hem uit voor een etentje bij hem thuis, met een onverwachtse wending.
20:25
Verkracht of niet?

Panelshow Sophie en Zoë zijn zussen en wonen nog thuis. Sophie heeft al een jaar verkering met Luuk. Maar Luuk heeft ook interesse in haar jongere zus Zoë. Als Zoë op een avond verdrietig is omdat haar vriendje het heeft uitgemaakt, eindigt een arm om haar heen in een intiem samenzijn. Wilden ze dit allebei wel? Ze besluit de volgende dag naar het Centrum Seksueel Geweld te gaan. Maar Luuk ontkent alles. Het panel discussieert na het kijken over de vraag: is dit seksuele gedrag acceptabel of gaat het een grens over? Wist Luuk dat hij te ver ging? Kan Zoë aangifte doen of niet?
21:30
40 dagen zonder seks

Nederlandse realityreeks "Rowin." Eigenlijk is de 26-jarige Rowin een relatieman, maar sinds het uit is met zijn vriendin is hij de schade aan het inhalen door aantallen te maken. Tinder is voor hem een echte goudmijn. Rowin heeft gemiddeld drie tot vijf keer per week seks met verschillende vrouwen. Hoe een vrouw eruitziet maakt hem niet echt uit.
22:15
Mag ik je tieten zien?

Informatief praatprogramma "Sextortion." Bij Sextortion gaan criminele hackers op zoek naar seksueel getinte foto's en filmpjes met het doel iemand te chanteren. Het overkwam bijvoorbeeld Laura Ponticorvo en haar partner. Tatum Dagelet spreekt ook met een jong echtpaar en ontmoet nog een ander slachtoffer van wraakporno.
23:00
PowNews Flits

Nieuwsmagazine Een eigenwijze kijk op het nieuws, zoals u dat van PowNed gewend bent, met rauw commentaar en eigenzinnige reportages
23:10
Slaapkamers

Documentairereeks
23:50
De Wereld Draait Door

Talkshow
00:45
Verkracht of niet?

Panelshow Sophie en Zoë zijn zussen en wonen nog thuis. Sophie heeft al een jaar verkering met Luuk. Maar Luuk heeft ook interesse in haar jongere zus Zoë. Als Zoë op een avond verdrietig is omdat haar vriendje het heeft uitgemaakt, eindigt een arm om haar heen in een intiem samenzijn. Wilden ze dit allebei wel? Ze besluit de volgende dag naar het Centrum Seksueel Geweld te gaan. Maar Luuk ontkent alles. Het panel discussieert na het kijken over de vraag: is dit seksuele gedrag acceptabel of gaat het een grens over? Wist Luuk dat hij te ver ging? Kan Zoë aangifte doen of niet?
01:45
40 dagen zonder seks

Nederlandse realityreeks "Rowin." Eigenlijk is de 26-jarige Rowin een relatieman, maar sinds het uit is met zijn vriendin is hij de schade aan het inhalen door aantallen te maken. Tinder is voor hem een echte goudmijn. Rowin heeft gemiddeld drie tot vijf keer per week seks met verschillende vrouwen. Hoe een vrouw eruitziet maakt hem niet echt uit.
02:25
Mag ik je tieten zien?

Informatief praatprogramma "Sextortion." Bij Sextortion gaan criminele hackers op zoek naar seksueel getinte foto's en filmpjes met het doel iemand te chanteren. Het overkwam bijvoorbeeld Laura Ponticorvo en haar partner. Tatum Dagelet spreekt ook met een jong echtpaar en ontmoet nog een ander slachtoffer van wraakporno.
03:10
De Wereld Draait Door

Talkshow
04:00
De Wereld Draait Door

Talkshow
05:40
Tekst-TV

Informatie van teletekst