Tv gids - Nederland3 Overmorgen

Eergisteren
2018-03-16
Gisteren
2018-03-17
Vandaag
2018-03-18
Morgen
2018-03-19
Overmorgen
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
Donderdag
2018-03-22
06:25
Pingu

Animatieserie met kleifiguren "De wc."
06:35
Koekie kruimel films

Kinderprogramma "Harige Potter en de Koekjesbeker." Koekiemonster is de tovenaarsleerling Harige Potter en met de hulp van Professor Perkagember gaat hij op zoek naar de Koekjesbeker.
06:40
Bumba

Vlaamse animatieserie Bumba is een ietwat ondeugende, maar altijd vrolijke clown, die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel Kiwi, de berin Nanadu, de olifant Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen.
06:45
Nellie & Cezar

Kleuteranimatieserie "Leo wil meespelen/Ik herken geluiden!." Kikker Cezar en muis Nellie proberen de problemen die ze elke dag tegenkomen op te lossen met een leuk spelletje.
06:50
Sesamstraat

Kinderprogramma "Helpen." Pino verveelt zich. Hij heeft een idee, hij gaat iedereen helpen.
07:10
Olivia

Animatieserie over het varkentje Olivia "Olivia en de ontsnapte vlinder." Wanneer een hele mooie vlinder zich ontpopt in Ians vlinderterrarium, smeekt Olivia hem mee te nemen naar school. Uiteindelijk stemt Ian toe. Maar wanneer hij de vlinder toont en erover vertelt, ontsnapt de vlinder! Olivia zet een bloemvormige ballonhoed op en probeert 'm terug te vinden.
07:20
Nelli en Nora

Animatieserie "Zonnige brillen." Het is erg zonnig vandaag, zonder zonnebril kun je niet naar buiten. Gelukkig heeft mama hele mooie zonnebrillen met gekleurde glazen, de wereld krijgt er een ander kleurtje door.
07:25
Pim & Pom

Animatieserie "De wereld is rond." Heerlijk liggen Pim en Pom bij de vrouw op schoot. Totdat de koekoeksklok laat weten dat het drie uur is. De vrouw springt op, straks is ze niet op tijd voor haar afspraak.
07:30
Rintje

Nederlandse animatieserie "Kwispelen." Tobias kan zijn staart niet stil houden. Als iemand iets aardigs tegen hem zegt dan gaat hij kwispelen. Rintje en Henriette laten Tobias zien hoe goed zij hun staart stil kunnen houden.
07:35
Apennoten

Kinderprogramma "Lente." Tien kinderen hebben op school een liedje geleerd over de lente. Ze zingen dit liedje in de studio samen met Pepijn. Ook komt kunstfluiter Geert Chatrou langs. Hij fluit mee, de kinderen mogen vragen stellen, Geert legt uit.
07:50
Zappelin Go

Jeugdprogramma "Joe en het spaarvarken."
07:55
Buurman en buurman

Tsjechische animatieserie "De levende heg." Poppen-animatie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op de een of andere manier altijd de mist in.
08:00
Shaun het schaap

Britse animatieserie "Bijenjacht." Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde en menselijk gedrag vertoont. Hij bezit de intelligentie, creativiteit en het gedrag van een mens. Elke aflevering neemt Shaun de kudde weer mee op avontuur. De schaapherdershond Bitzer probeert de kudde tevergeefs in bedwang te houden. In het weiland staan onder andere de ondeugende varkens, Timmy het lammetje en Shirley het enorme schaap dat overal en altijd eet.
08:10
Shaun het schaap

Britse animatieserie "Troost voor Timmy." Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde en menselijk gedrag vertoont. Hij bezit de intelligentie, creativiteit en het gedrag van een mens. Elke aflevering neemt Shaun de kudde weer mee op avontuur. De schaapherdershond Bitzer probeert de kudde tevergeefs in bedwang te houden. In het weiland staan onder andere de ondeugende varkens, Timmy het lammetje en Shirley het enorme schaap dat overal en altijd eet.
08:15
Bob de Bouwer

Animatieserie "Lang en ver." Er komt een nieuwe brug over de rivier. Een mooi punt voor de finish lijn van de kwart marathon.
08:30
Bollie & Billie

Animatieserie "Babysitter." Bollie's ouders gaan een avondje uit. Dat betekent dat er een babysitter komt. Bollie vindt dat hij inmiddels geen babysitter meer nodig heeft, maar uiteindelijk blijkt deze babysitter toch wel leuk.
08:45
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
08:50
Kiwi & Strit

Deense animatieserie "Football." Op een open plek in het bos wonen twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi en Strit. Ze zijn nieuwsgierig en willen alles uitproberen. Maar wat ze ook doen het loopt steevast verkeerd af en daar moeten ze zelf heel erg om lachen.
08:55
Nils Holgersson

Japanse animatieserie "Ongenode gasten." Het duo ontmoet de groep wilde ganzen van Akka. Om indruk te maken weigert Nils voor ze opzij te gaan. Het lukt de ganzen maar net om het tweetal te ontwijken, maar daarbij raakt Donsveertje, de mooie gans die een oogje heeft op Martin, gewond.
09:07
De avonturen van Barbapapa

Kinderprogramma "Het eiermysterie." Barbapapa en Barbamama zijn hele bijzondere wezens. Net als hun kinderen kunnen zij zich in elke gewenste vorm veranderen en daardoor beleven ze allerlei spannende avonturen.
09:10
Calimero

Animatieserie "Picknick paniek." De burgemeester heeft een schommel geschonken aan de school en Calimero stelt voor om hem iets te geven als bedankje.
09:25
Zoostraat 64

Animatieserie "Het verhaal van de fruitstuiterrage." Doris is de hinkel-rage zat en besluit een nieuw spel te gaan uitvinden.
09:35
Kindertijd

Kinderblok
09:36
Bouwvakkershelm

Kinderprogramma
09:42
Yekta kookt Turks

Kinderprogramma
09:45
Blokfluit

Kinderprogramma
09:46
Laboratorium lunch

Kinderprogramma
09:50
Zeilen

Kinderprogramma
09:54
Pinguins en Kabouters

Kinderprogramma
10:05
Teletubbies

Britse peuter- en kleuterserie "Uitnodiging." In het verhaaltje maakt Isabel uitnodigingen voor haar verjaardagsfeestje. De Teletubbies worden uitgenodigd voor een feestje bij de Tiddlytubbies.
10:15
Nijntjes avonturen, groot en klein

Animatieserie "Nijntje op het strand."
10:25
Bing

Britse animatieserie "Dekentje." Bing plast per ongeluk over zijn dekentje heen tijdens zijn bedtijd-routine. Zijn dekentje is te nat om hem even snel te laten opdrogen er is geen tijd om hem te wassen.
10:30
Noddy, de detective

Animatieserie "Noddy en de zaak van de gebroken xylofoonbrug." Als de Xylofoonbrug stuk is, gaat Noddy uitzoeken hoe dat komt. Het heeft iets te maken met het bowlingspel van Biceps en Slimpiesaurus. Maar wie maakte de brug kapot?
10:40
Maya de bij

Belgische animatieserie "Gezondheid, juf Cassandra." Er is een nieuwe voorraadkamer en juf Cassandra houdt toezicht. Ineens moet ze verschrikkelijk niezen en dat gaat pas over wanneer ze buiten is. Intussen komt rechter Bijenwas de boel inspecteren.
10:55
Inui

Animatieserie "Flessenpost." Lissy P ontvangt flessenpost van haar zusje en schrijft een briefje terug die ze ook per fles wil versturen. Dit levert echter nogal wat problemen op, maar met hulp van Inui lukt het toch!
11:01
Olly, het kleine witte busje

Animatieserie "Stootstad in bloei." Olly is verdrietig omdat hij nergens het beste in is. Hij gaat met Stan mee naar de bloemenmarkt en wint de prijs voor mooiste bloemstuk. Stan vertelt hem dat hij de beste is in mensen helpen.
11:10
Sesamstraat 10 voor...

Kinderprogramma "Supergezonde monsters."
11:20
Timmy tijd

Spin-off van de animatieserie 'Shaun the Sheep' "Timmy maakt muziek."
11:30
Ziggy en de Zootram

Komische animatieserie over de krokodil Ziggy en zijn vrienden "Buiten 'gewoon' kamperen." Lionel is 'expert-kampeerder', maar kan niet slapen omdat hij bang is in het donker. Door zijn nachtelijke capriolen houdt hij iedereen wakker. Kunnen ze de volgende dag nog heelhuids in de zoo aankomen?
11:40
Pippi animatie

Animatieserie "Pippi gaat naar huis."
12:05
Masha en de beer

Russische animatieserie over het meisje Masha dat bevriend geraakt met een beer "Puzzelen." Masha is geïnspireerd geraakt door de detective Sherlock Holmes. Wanneer ze bij Beer komt, is het huis leeg. Als een echte detective gaat ze samen met Big op zoek naar haar vriend.
12:10
Q Pootle 5

Britse animatieserie "Boing boing boing." Groebies smoothiemaker is kapot. Hij heeft onderdelen besteld, maar in de doos zitten twee pogosticks. Oepsie en Pootle hebben daar veel pret mee. Stella en Eddie zien de sporen die ze achterlaten.
12:25
Wickie de Viking

Belgisch-Duits-Japanse animatieserie "Thors donder." De drakkar wordt geplunderd door Vreselijke Sven. Gelukkig heeft Wickie een geniaal plan: hij doet zich voor als de God Thor en dankzij een lading bamboestokken van een Chinese verkoper probeert hij hun schatten terug te krijgen.
12:35
Heidi

Japanse kinderserie "De belofte." Juffrouw Rottenmeier ontdekt de katjes en Heidi moet voor straf in de kelder. Met de hulp van Rudy en Clara ontsnapt ze. Ze ontdekt dat ze niet op bezoek is voor een paar dagen, maar voor altijd.
13:00
Kindertijd

Kinderblok
13:01
Weilandwijsjes

Kinderprogramma
13:12
Manouk gaat paardrijden

Kinderprogramma
13:14
Tom is stom

Kinderprogramma
13:19
Kanovaren

Kinderprogramma
13:25
Tip de muis

3D-animatieserie rond de avonturen van Tip de Muis "Ik kan het niet!." Tip leert dat je nooit moet opgeven.
13:35
Sesamstraat

Kinderprogramma "Dokter." Dokter Tommie zoekt iemand die ergens pijn heeft. Hij heeft namelijk verband en pillen. Ah, Krokodil knuffel heeft pijn!
13:50
De speelgoeddokter

Amerikaanse animatieserie "Zet je schrap voor een nat pak." Doc en vrienden helpen een zeemeermin met een vastgelopen opwindsleutel.
14:00
Pieter Konijn

Britse animatieserie "Het verhaal van de gulzige vos." Pieter, Lily en Benjamin hebben honger en vinden haverkoekjes in het bos. Ze peuzelen ze lekker op. Maar dan blijkt dat ze van mevrouw Kwebbeleend zijn. Zij had ze verloren in het bos. Pieter liegt dat Heer Vos degene is die ze heeft opgegeten. Zonder angst gaat mevrouw Kwebbeleend verhaal halen bij Heer Vos. En hij ziet zijn kans schoon haar in zijn huisje uit te nodigen met als doel haar te gaan roosteren. Maar hij doet alsof hij nieuwe koekjes gaat bakken voor de naïeve mevrouw Kwebbeleend. Het is nu de taak van Pieter, Lily en Benjamin om haar te bevrijden.
14:15
Mike de ridder

Canadees-Britse animatieserie "Mike de ridder en het ridderlijke net." Mike en Evie krijgen een cadeau van hun vader, maar Mike is niet zo blij met wat hij heeft gekregen. Zal hij toch nog blij worden?
14:25
De Smurfen

Animatieserie "Het gelukskoekje."
14:45
Peter Pan

Animatieserie "De geheime tuin." Wendy en Haak zoeken allebei een rustig plekje. Haak schrijft aan zijn memoires, Wendy wil in haar dagboek kunnen schrijven. Wendy komt terecht in een geheime tuin, waar nieuwsgierige nimfen haar bestoken met vragen.
15:05
Peperbollen

Jeugdserie "De toilettenmaffia." Als Lisa voor haar werkstuk een toiletjuffrouw uit Nigeria interviewt, komt zij erachter dat de vrouw door criminelen wordt uitgebuit.
15:35
Beste Vrienden Quiz

Quiz
16:00
#forever

Nederlandse dramaserie "Stiekem gluren." Noa voelt zich verantwoordelijk voor Bibi en heeft liever niet dat ze al mee naar school gaat. Sal en Dex besluiten werk te maken van Sals verliefdheid op Bloem, maar als ze Bloem bespioneren doen ze een onaangename ontdekking...
16:15
SpangaS

Nederlandse jeugdserie "Betrapt." Maud maakt zich zorgen over Ramin en Filiz. Is ze soms jaloers? Waar slaapt Dylan deze keer? Lef vraagt aan Raaf waarom hij zoveel geld verdient met boeken ophalen. Wat is Raafs antwoord?
16:25
SpangaS

Nederlandse jeugdserie "Verandering."
16:40
Checkpoint

Jongerenmagazine
17:10
Beste Vrienden Quiz

Quiz
17:35
Willem Wever

Jongerenprogramma
18:00
#forever

Nederlandse dramaserie "Friends & food." Bloem besluit een etentje te organiseren voor Riley en de vrienden in een poging iedereen te verzoenen. Maar of dat zal lukken...
18:15
SpangaS

Nederlandse jeugdserie "Verandering."
18:25
SpangaS

Nederlandse jeugdserie "Geheimzinnig gedrag."
18:35
Het Klokhuis

Jongerenprogramma "Paardenrevalidatie." Honderdduizenden mensen in Nederland doen aan paardensport. En niet alleen de ruiters, ook de paarden kunnen blessures krijgen! Wat is een blessure precies en hoe kan je die voorkomen? Om hier achter te komen gaat Sosha een dagje helpen in een paardenrevalidatiekliniek. Ook het paard van Ridder William heeft het zwaar.
19:00
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
19:30
First Dates

Datingprogramma dat tientallen singles in een restaurant dropt en een eerste date regelt
20:25
Vier Handen Op Eén Buik

Nederlandse realityreeks "Tiffany & Patty Brard." Tiffany is nog maar net twintig, maar inmiddels alweer zwanger van haar tweede kindje. Dit terwijl haar zoontje nog maar negen maanden oud is. Deze baby's hebben alle twee een andere vader en waren beiden ongepland. Ze wil heel graag met zichzelf aan de bak, om een nog betere moeder te worden nu ze haar tweede kindje krijgt. Tiffany heeft een slechte jeugd gehad. Haar moeder vertrekt naar Engeland, en laat het gezin achter als Tiffany nog maar vijf jaar is. Haar vader heeft ze daardoor op een voetstuk geplaatst, maar ondanks zijn inzet heeft Tiffany in veel jeugdinstellingen gezeten. Patty haalt haar moeder naar Nederland, zodat zij Tiffany kan ondersteunen en ze kunnen werken aan hun band. Na de geboorte van de baby gaat Patty nóg een stapje verder om Tiffany te helpen met de verwerking van haar jeugd.
21:15
Je Zal Het Maar Hebben

Realityprogramma "Michiel en Sumeia." Michiel (19) lijdt aan de zeldzame verouderingsziekte Progeria. Ieder jaar wordt hij lichamelijk acht jaar ouder waardoor hij inmiddels de respectabele leeftijd van 152 heeft bereikt. Maar ondanks zijn ouderdomskwalen is deze bijzondere levensgenieter niet van plan om achter de geraniums te gaan zitten. Verder zie je Sumeia (17) die lijdt aan het syndroom van Gilles de la Tourette. Als gevolg van deze neuro-psychiatrische aandoening heeft ze geen controle over haar ledematen waardoor het bestek soms door de kamer vliegt. Toch beoefent Sumeia de Koreaanse zelfverdedigingssport hapkido op wedstrijdniveau. En als het moet, laat ze je alle hoeken van de kamer zien.
22:00
Spuiten en Slikken Live

Show "Sugarhigh en sugarbabes."
22:55
Keuringsdienst van waarde

Consumentenmagazine "Kwartel ei." De paasdagen komen er aan en plots duiken ze dan weer overal op. Kwarteleitjes. Maar waren komen die schattige, gevlekte eitjes ineens vandaan? Er blijkt iets vreemds aan de hand te zijn. Het gerucht gaat dat er wordt gerommeld met de herkomst van de eieren. Franse legbatterij eieren zouden worden verhandeld als Nederlands scharrelproduct. De Keuringsdienst speurt naar de herkomst van het kleine ei.
23:25
Sluipschutters

Komische sketches
00:00
De wereld draait door

Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk
00:55
Vier Handen Op Eén Buik

Nederlandse realityreeks "Tiffany & Patty Brard." Tiffany is nog maar net twintig, maar inmiddels alweer zwanger van haar tweede kindje. Dit terwijl haar zoontje nog maar negen maanden oud is. Deze baby's hebben alle twee een andere vader en waren beiden ongepland. Ze wil heel graag met zichzelf aan de bak, om een nog betere moeder te worden nu ze haar tweede kindje krijgt. Tiffany heeft een slechte jeugd gehad. Haar moeder vertrekt naar Engeland, en laat het gezin achter als Tiffany nog maar vijf jaar is. Haar vader heeft ze daardoor op een voetstuk geplaatst, maar ondanks zijn inzet heeft Tiffany in veel jeugdinstellingen gezeten. Patty haalt haar moeder naar Nederland, zodat zij Tiffany kan ondersteunen en ze kunnen werken aan hun band. Na de geboorte van de baby gaat Patty nóg een stapje verder om Tiffany te helpen met de verwerking van haar jeugd.
01:50
Je Zal Het Maar Hebben

Realityprogramma "Michiel en Sumeia." Michiel (19) lijdt aan de zeldzame verouderingsziekte Progeria. Ieder jaar wordt hij lichamelijk acht jaar ouder waardoor hij inmiddels de respectabele leeftijd van 152 heeft bereikt. Maar ondanks zijn ouderdomskwalen is deze bijzondere levensgenieter niet van plan om achter de geraniums te gaan zitten. Verder zie je Sumeia (17) die lijdt aan het syndroom van Gilles de la Tourette. Als gevolg van deze neuro-psychiatrische aandoening heeft ze geen controle over haar ledematen waardoor het bestek soms door de kamer vliegt. Toch beoefent Sumeia de Koreaanse zelfverdedigingssport hapkido op wedstrijdniveau. En als het moet, laat ze je alle hoeken van de kamer zien.
02:25
De wereld draait door

Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk
03:25
Spuiten en Slikken Live

Show "Sugarhigh en sugarbabes."
04:10
De wereld draait door

Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk
04:57
Tekst TV

Informatie van teletekst