Tv gids - Nederland3 Overmorgen

Eergisteren
2018-06-21
Gisteren
2018-06-22
Vandaag
2018-06-23
Morgen
2018-06-24
Overmorgen
2018-06-25
Dinsdag
2018-06-26
Woensdag
2018-06-27
06:30
Pingu

Animatieserie met kleifiguren "Pingu als fotograaf."
06:35
Penelope

Animatieserie over een nieuwsgierige 3-jarige koala die zich in allerlei avonturen stort "Penelope in het zwembadje." De vader van Penelope heeft een zwembadje uitgezet. Lili-Roos en Stromboli komen bij Penelope spelen en ze besluiten allemaal in het zwembadje te gaan.
06:40
Bumba in Australi├ź

Vlaamse animatieserie "Bumba en Walulu spelen didgeridoo."
06:45
Sesamstraat

Kinderprogramma "Verstoppen." Pino speelt verstoppertje met Haas, zijn knuffel. Ze moeten wel even afspreken waar Haas zich zal verstoppen.
07:00
Leuke verhaaltjes van Winnie de Poeh

Animatieserie "Het maagje van Poeh."
07:05
Olly, het kleine witte busje

Animatieserie "Turbo Bertje." Bertje wil graag meedoen aan de Turbo Cup race. Volgens Bazza maakt hij geen enkele kans, maar Olly helpt hem zijn angst te overwinnen.
07:10
Nellie & Cezar

Kleuteranimatieserie "Beloofd is beloofd!/Reuzensalade." Kikker Cezar en muis Nellie proberen de problemen die ze elke dag tegenkomen op te lossen met een leuk spelletje.
07:15
Ziggy en de Zootram

Komische animatieserie over de krokodil Ziggy en zijn vrienden "Tony geeft toe." Tony maakt de pinguïns belachelijk omdat ze springen in plaats van te vliegen. Wanneer de tram in de knoei komt merkt Tony dat het soms helemaal niet zo'n gek idee is om te kunnen springen.
07:30
Inui

Animatieserie "Flessenpost." Lissy P ontvangt flessenpost van haar zusje en schrijft een briefje terug die ze ook per fles wil versturen. Dit levert echter nogal wat problemen op, maar met hulp van Inui lukt het toch!
07:35
Mike de ridder

Canadees-Britse animatieserie "Mike de ridder en de nieuwe vriend van Evie." Mike en zijn vriendjes zijn op het strand en bouwen daar zandkastelen. Evie ontmoet een nieuw vriendje op het strand.
07:45
Maya de Bij

Animatieserie "Het Ballie Wallie mysterie."
08:00
Buurman en buurman

Tsjechische animatieserie "Aardbeien." Poppen-animatie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op de een of andere manier altijd de mist in.
08:05
Shaun het schaap

Britse animatieserie "Het skateboard." Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde en menselijk gedrag vertoont. Shaun bezit de intelligentie, creativiteit en het gedrag van een mens. Elke aflevering neemt Shaun de kudde weer mee op avontuur. De schaapherdershond Bitzer probeert de kudde tevergeefs in bedwang te houden. In het weiland staan onder andere de ondeugende varkens, Timmy het lammetje en Shirley het enorme schaap dat overal en altijd eet.
08:15
Bing

Britse animatieserie "Ballon." Bing en Sula vinden een heliumballon die vastzit in een boom. Ze willen er allebei tegelijkertijd mee spelen, dus Flop maakt twee touwtjes en ze verzinnen een vrolijk spel, genaamd Uppie-Eendje.
08:20
Q Pootle 5

Britse animatieserie "Pootle de ontdekkingsreiziger." Q Pootle 5 beleeft samen met zijn vriendjes spannende avonturen op de planeet Okidoki.
08:35
Super Abby

Animatieserie "De felle Lorenzo." Abby is een dromerig meisje dat zichzelf ziet als superheld. Ze probeert haar familie te beschermen tegen onheil, maar dit werkt vaak averechts.
08:45
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
08:50
Masha en de beer

Russische animatieserie "Sporen van onbekende dieren." Masha rolt een sneeuwbal en bedelft Beers huis ermee. Ze gaan het bos in en Beer leert Masha sporen herkennen.
08:55
Ringel Singel 19

Animatieserie "Toen er bezoek kwam." De kinderen die in het flatgebouw aan de Ringel Singel 19 wonen, beleven samen de leukste avonturen.
09:05
Barbapapa rond de wereld

Animatieserie "Giraffe." Barbapapa en zijn familie reizen de hele wereld over en beleven allerlei spannende avonturen.
09:10
Calimero

Animatieserie "De Kakeldamhup."
09:20
Bob de Bouwer

Animatieserie "Titus en de beer." Scoop neemt stiekem Titus de kat mee naar een klus in de dierentuin.
09:35
Kindertijd

Kinderblok
09:36
Ik zou nooit, maar dan ook nooit een tomaat eten

Kinderprogramma
09:47
Hier slaap ik

Kinderprogramma
09:50
Kikkervis (buren)

Kinderprogramma
09:52
De bruine beer

Kinderprogramma
09:54
Toms grote dag

Kinderprogramma
10:00
Teletubbies

Britse peuter- en kleuterserie "Niet genoeg plek." De Teletubbies willen met de Tubbietoetjes-trein, samen met de hoed, de tas, de bal en de step, maar merken dat er niet genoeg plek is. Noo-noo let wel even op hun spullen.
10:15
Nijntjes avonturen, groot en klein

Animatieserie "Nijntje en de vlinder."
10:20
Timmy tijd

Britse animatieserie "Bouwvakker Timmy."
10:30
Mijn vriendjes Teigetje en Poeh

Animatieserie "Knorretje is zijn stem kwijt/Pret met Konijn." Knorretje verliest zijn stem vlak voor een optreden. De Superspeurneuzen helpen hem over zijn plankenkoorts heen. De Superspeurneuzen proberen Konijn te helpen met plezier maken.
10:55
Zoostraat 64

Animatieserie over de 7-jarige Loesje, die naast de dierentuin woont "Het verhaal van Georgina's wonderbessensoep."
11:10
Sesamstraat 10 voor...

Kinderprogramma "Grover."
11:20
Het zandkasteel

Animatieserie "Boek." Toto is een boek. Sassa leest het Toto-boek. Er staan bloemetjes in. Koning Koos wil de bloemetjes water geven, maar daar schrikt het boek van en het gaat ineens lopen!
11:35
De speelgoeddokter

Amerikaanse animatieserie "Rechts om links." De speelgoeddokter en haar vrienden helpen Stuffy wanneer hij in een struik valt en onder de klissen zit. - De speelgoeddokter en haar vrienden helpen Supergast, een superheld wiens benen achterstevoren zitten.
11:50
Casper & Lisa

Britse animatieserie "De raket." Charles, de grote broer van Gaspard, heeft een raket gebouwd. Hij zegt dat Gaspard en Lisa nergens aan mogen komen. Ze proberen de raket toch mooier te maken en drukken per ongeluk de startknop in.
12:00
Raad eens hoeveel ik van je hou

Australische animatieserie "Waar is kleine rode vos?." Hazeltje bedenkt een nieuw spelletje: Spoorzoekertje. Z'n vrienden moeten zich verstoppen, waarop Hazeltje ze probeert te vinden door hun sporen in de sneeuw te volgen.
12:10
Kikker

Animatieserie "Kikker en de vos." Kikker en Eend lopen Vos tegen het lijf. Vos heeft honger en zou Eend wel lusten. Na haar een tijdje achtervolgd te hebben, is Eend erg bang dus moet er een plan worden bedacht.
12:20
Pim & Pom

Animatieserie "Dansfeest." Pim heeft een dansfeest georganiseerd. Kees en Pastei komen ook. Maar Pom vindt een dansfeest helemaal geen goed idee, want hij kan niet dansen! Pim probeert het hem te leren, maar het lukt niet.
12:25
Wickie de Viking

Belgisch-Duits-Japanse animatieserie "Het goddelijke toneelstuk." Het Balder festival is aangebroken. De Vikings voeren een toneel op van een Noorse mythe. Het verhaal gaat over Balders ondergang door de boosaardige Loki. Iedereen is razend enthousiast. Wickie, Halvar en Gilby leven zich in in hun rol.
12:40
Babar en de belevenissen van Badou

Animatieserie "Bob." Na een storm is er veel beschadigd in de jungle. Ook de boom genaamd Bob, die Babar plantte op de dag van zijn kroning. Badou en zijn vriendjes proberen nog tegen te houden dat Bob wordt omgezaagd.
12:50
Angelina Ballerina

Animatieserie "Angelina, de dierenoppas." Juffrouw Mimi gaat op vakantie en iemand moet op haar kanarie passen. Angelina wil het wel doen, maar dat is moeilijker dan het lijkt.
13:10
Kindertijd

Kinderblok
13:11
Zeehonden

Kinderprogramma
13:16
Sterrenspringen

Kinderprogramma
13:21
Alle gekheid op een stokje

Kinderprogramma
13:27
Post

Kinderprogramma
13:28
Kermis

Kinderprogramma
13:32
Geluiden uit de natuur - Aap

Kinderprogramma
13:35
Tip de muis

3D-animatieserie "Zorgen voor de natuur." Tip heeft een papiertje in het park laten liggen en nu voelt hij zich schuldig omdat hij van opa hoort dat de kleine diertjes in de struiken er misschien last van hebben. Hij doet er alles aan om het goed te maken en ruimt al het afval keurig op.
13:40
Sesamstraat

Kinderprogramma "Bewegen." Er is een dansfeestje bij Elvan dus Ieniemienie heeft een nieuwe dans bedacht. Ze gaat hem jou leren.
13:55
Nelli en Nora

Animatieserie "Het schaduwkasteel." De meisjes spelen met zonsondergang op het strand. Hun zandkastelen werpen een schaduw op het zand, ze gaan een schaduwkasteel bouwen waar een prinses in kan wonen.
14:05
Pieter Konijn

Animatieserie "Het verhaal van de fopuil." Wanneer Pieter een fopuil gebruikt om Spikkel de Grote af te schrikken, verjaagt hij daarmee per ongeluk ook de eekhoorns.
14:15
Noddy, de detective

Animatieserie "Noddy en de zaak van de mysterieuze muur." Als Volt zijn nieuwe superbal laat zien stelt Noddy voor om zijn vrienden uit te nodigen om ermee te komen spelen. Maar als hij terugkomt staat er een hoge stenen muur voor de werkplaats van Volt die de ingang verspert.
14:30
De Smurfen

Animatieserie van Hanna & Barbera "De Supersmurf." Ontdek de wereld van de Smurfen en beleef samen met hen de grootste avonturen.
14:40
Grizzy en de Lemmingen

Franse animatieserie "Sneeuwlemmingen."
14:50
Sherazade: nieuwe sprookjes uit 1001 nacht

Animatieserie "Op het Wak-Wak eiland." Aangekomen op het Wak Wak eiland geeft de lokale heks Sherazade haar vrienden de opdracht de levensboom te vinden voor de middag. Zal het onze vrienden lukken?
15:15
Rudi het racevarken

Duitse jeugdserie "Een vriendin voor Rudi." De tienjarige Frits is net met zijn vader op de boerderij van zijn opa en oma komen wonen. Hij sluit vriendschap met de Turkse Ayla die ook net met haar moeder naar het platteland is verhuisd en met Rudy, een varkentje dat heel hard kan rennen. Dat is maar goed ook, want niet iedereen is blij met de kleine krulstaart.
15:45
De dodelijkste 60

Reportagereeks met Steve Backshall "Oeganda." In Oeganda gaat Steve op zoek naar de roofdieren die het nauwst verwant zijn aan de mens: de primaten. In het Nationaal park Virunga staat hij plots oog in oog met de grote berggorilla's. Een brutale zwartrug wil Steve meteen duidelijk maken wie de baas is! Een ontmoeting met een troep bavianen geeft aan dat ook deze apensoort met hun vampierachtige tanden en agressieve houding een serieuze kandidaat is om op Steve's lijstje terecht te komen. En ten slotte mogen ook onze neefjes niet ontbreken, de chimpansees.
16:15
Peperbollen

Detectiveserie over vijf avontuurlijke speurneuzen die samen een detectiveclub vormen "Alle begin is moeilijk." Sophie, Rasmus, Lina en Themba maken een wereldreis, Emma blijft alleen achter. Henri, het neefje van Jan, komt logeren bij Emma. Nina Pellicano is nieuw op school. Max is een klasgenoot. Een nieuw team is in de maak: Emma, Henri, Nina en Max.
16:50
Checkpoint

Jeugdmagazine Deze speciale aflevering staat helemaal in het teken van actievoeren. Rachel en het testteam zoeken het voor je uit wie er nou eigenlijk beter in zijn, de jongens of de meiden.
17:15
Willem Wever

Jongerenmagazine Luuk ziet hoe grote schepen door sluizen varen. Norah vraagt zich af hoe het is om te wonen op de kermis en Diederik laat lampen branden met behulp van planten.
17:45
SpangaS Marathon

Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS
18:35
Het Klokhuis

Jongerenmagazine "Het Kantoor 182." Leonoor wordt gek van een paardenfan en Timo denkt dat heel veel hoefijzers heel veel geluk brengen. Waarom draagt een paard eigenlijk hoefijzers? En moet een paard ook naar de tandarts?
19:00
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
19:25
3 Op Reis Midweek

Toeristische reeks "Underdogs (1/5)." Lex is in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek in de schijnwerpers te plaatsen. Hij begint zijn reis in de stad zelf, waar hij een tour krijgt van de excentrieke Bruno.
19:55
NOS FIFA WK Voetbal 1ste helft

Verslag van de 1ste helft "NOS FIFA WK Voetbal Spanje - Marokko of Iran - Portugal, 1ste helft." Liveverslag van de 1ste helft van de wedstrijd Spanje - Marokko of Iran/Portugal op het WK in Rusland.
20:52
NOS FIFA WK Voetbal

Voetbal. "NOS FIFA WK Voetbal Spanje - Marokko of Iran - Portugal, wedstrijdanalyse." Wedstrijdanalyse van Spanje-Marokko of Iran- Portugal.
21:00
NOS FIFA WK Voetbal 2de helft

Liveverslag van de 2de helft "NOS FIFA WK Voetbal Spanje - Marokko of Iran - Portugal, 2de helft." Liveverslag van de 2de helft van de wedstrijd Spanje - Marokko of Iran - Portugal op het WK in Rusland.
22:05
Captain Henk

Documentaire Ooit was Henk Kuipers bodyguard van de Amerikaanse president Bill Clinton, tegenwoordig is hij eindbaas van No Surrender. Volgens Justitie de meest criminele motorclub van ons land.
23:05
Tessa

Nederlandse dramaserie "De Beschermer." Tessa beschermt een probleemleerling met ADHD die wordt beschuldigd van vandalisme. Ze laat het echter na om op te komen voor haar eigen zoon wanneer die slachtoffer wordt van pesten. Jasper zoekt vervolgens raad bij Tessa's aartsvijand Helga. Barbara blijkt zwanger te zijn, waardoor Rico wordt gedwongen om zich verantwoordelijker te gedragen. Daantje bezoekt ondertussen haar oma, zonder iets tegen Tessa te zeggen.
23:55
Louis Theroux: Louis and Michael

Britse documentaire Louis Theroux doet een poging om Michael Jackson te ontmoeten. Hij gaat in gesprek met vrienden en familieleden van Michael over onder meer over zijn plastische chirurgie en zijn turbulente jeugd.
01:05
3 Op Reis Midweek

Toeristische reeks "Underdogs (1/5)." Lex is in Bordeaux, om deze minder bekende stad en streek in de schijnwerpers te plaatsen. Hij begint zijn reis in de stad zelf, waar hij een tour krijgt van de excentrieke Bruno.
01:35
Captain Henk

Documentaire Ooit was Henk Kuipers bodyguard van de Amerikaanse president Bill Clinton, tegenwoordig is hij eindbaas van No Surrender. Volgens Justitie de meest criminele motorclub van ons land.
02:32
Tekst TV

Informatie van teletekst