Tv gids - Nederland3 Vandaag

Eergisteren
2018-05-18
Gisteren
2018-05-19
Vandaag
2018-05-20
Morgen
2018-05-21
Overmorgen
2018-05-22
Woensdag
2018-05-23
Donderdag
2018-05-24
17:00
Freeks wilde wereld

Natuurdocumentairereeks "Zweden - Op glad ijs!." Vanuit een speciale observatiehut gaat Freek Vonk op zoek naar bruine beren die net een beetje ontwaken uit hun winterslaap. Maar Freek begeeft zich ook op glad ijs. Want veel meren zijn bevroren, het ijs is soms wel een meter dik. IJsvissen is heel populair in Zweden om in de strenge winter toch aan verse vis te komen. In een zelfgemaakt wak gooit Freek zijn hengel uit. Maar hij besluit ook een ander Scandinavisch populair gebruik uit te proberen: ijszwemmen.
17:10
Checkpoint

Jongerenprogramma
17:35
Topdoks

Magazine over het menselijk lichaam Rachel gaat op zoek naar teken. Hoe gevaarlijk zijn ze? Elbert bekijkt ze van dichtbij in een speciaal lab. In het eigen topdokslab stuurt Elbert Rachel op pad om te kijken hoe lang je aderen zijn. Elbert duikt in de wereld van de reddingsbrigade en moet zelf ook gered worden. Patiënt Daan krijgt een speciaal apparaatje waardoor hij beter kan horen en Elbert mag meehelpen om dat in zijn oor te zetten.
18:05
Welkom in de Gouden Eeuw

Satirisch programma "Rijk en arm." Hoofdgasten: Prins Frederik Hendrik en Amalia van Solms (Rop Verheijen en Lies Visschedijk). Met de sketches De Tulpenbubble, Het duurste poppenhuis van de wereld en De bedelaar en zijn vergunning.
18:30
Taarten van Abel

Jeugdprogramma "Agnes." Agnes maakt een frisse vriendschapstaart voor haar BFF (best friend forever) Tea. Hoewel zij al lange tijd door dik en dun hartsvriendinnen zijn, is Agnes niet altijd even aardig voor Tea. Nu zij beiden een nieuwe fase in hun leven tegemoet gaan, namelijk naar de middelbare, wil zij Tea laten weten hoe bijzonder hun vriendschap voor haar is.
19:00
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
19:25
Zapp Echt Gebeurd: Losers

Documentaire Mathilde, Elian en Isabel verloren alle drie iets heel anders, maar voelde dit hetzelfde? Kan het ene verlies ons iets leren over het verlies van iets heel anders? Drie kinderen gaan in een opslagloods op zoek naar objecten die hen herinneren aan wat ze zijn verloren en ze vertellen over hun verlies.
19:43
Socutera

Voorlichting "ActionAid." ActionAid helpt mensen in ontwikkelingslanden om op te komen voor hun rechten, zoals het recht op voedsel, onderwijs en inspraak in beslissingen die hun leven beïnvloeden.
19:45
3 op reis

Avontuurlijk reismagazine "Madrid & India." Nienke de la Rive Box is in Madrid. Dit weekend wordt de World Pride gevierd. Geraldine Kemper maakt een reis door India. Ze reist met de trein naar Mumbai, met achttien miljoen inwoners de grootste stad van het land.
20:20
De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld

Toeristische realityreeks "Argentinië." Actrice Sanne Vogel en creatieve duizendpoot Stacey Rookhuizen verkennen samen het uitgestrekte noordwesten van Argentinië. Ze rijden door één van de meest afgelegen en ongerepte regio's van de wereld. Met magisch gekleurde landschappen, immense zoutmeren en desolate wegen. Vanaf Tres Cruses rijden zij door een niemandsland. Via cactusvelden, ijzige hoogtes en de Duivelskeel hopen zij het eindpunt Salta te bereiken. Het zijn de zandpaden en slingerachtige smalle bergwegen waar Stacey geen genoeg van krijgt en Sanne liever van weg blijft.
21:20
Zuidas

Nederlandse dramaserie Sabia ziet kans om zich terug te vechten bij VDSGM. Ze probeert essentieel bewijs in handen te krijgen voor de rechtszaak van Rudolf. Christine doet er alles aan om Rudolfs zaak te laten mislukken.
22:15
Jeuk

Grotendeels geïmproviseerde comedyserie "Gewoon je vagina ontspannen." Een weekendje zeilen wordt een speurtocht naar Annemieke, een ring en een orgasme.
22:45
Klikbeet

Satirische sketches
23:15
3Lab

Magazine