Tv gids - Nederland3 Vandaag

Eergisteren
2018-07-15
Gisteren
2018-07-16
Vandaag
2018-07-17
Morgen
2018-07-18
Overmorgen
2018-07-19
Vrijdag
2018-07-20
Zaterdag
2018-07-21
12:00
Q Pootle 5

Britse animatieserie "Beatbox Bud-d." Groebie heeft een jukebox op de kop getikt en gerepareerd. De anderen zorgen voor de rest voor een dansfeest. Maar de jukebox begeeft. Gelukkig heeft Bud-d nog een rap-nummer in de aanbieding.
12:10
Buurman en buurman

Tsjechische animatieserie "Racebaan." Poppen-animatie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op de een of andere manier altijd de mist in.
12:20
Mega Mindy

Belgische detectiveserie "De valsemunters."
12:45
Babar en de belevenissen van Badou

Animatieserie "Het Dinosaurus ei." Badou gaat fossielen zoeken met Chiku en Billy. Omdat Billy het zoeken verpest, verzint Badou dat er nog dinosaurussen bestaan en dat hij moet gaan zoeken bij het water. Billy vindt daar een enorm ei.
13:00
Kindertijd

Kinderblok
13:01
Orgel

Kinderprogramma
13:08
WC rol

Kinderprogramma
13:09
Hong Kong - Veerpont

Kinderprogramma
13:15
Wander

Animatieserie
13:25
Bob de Bouwer

Animatieserie "Scoop bliksemt naar roem." Bob en zijn team bouwen een nieuwe Boomtop stellage, die door Bill Bliksem geopend zal worden.
13:40
Sesamstraat

Kinderprogramma "Sterk of slim." Tommie gaat een brief schrijven. Dat kan hij best. En hij leest hem ook voor.
13:55
Bollie & Billie

Animatieserie "Vijf honden, één huis." Bollie past op Loulou. Dan heeft Gerard een probleempje met Astor, en neemt Bollie die ook mee. Flip en Rip komen er ook nog bij en zo zit hij met vijf honden. Dat loopt uit de hand...
14:05
Pippi Langkous klassiek

Zweedse jeugdserie "Pippi op school." Pippi verheugt zich op de eerste sneeuw. Ze vindt het echter onrechtvaardig dat ze er niet volop kan van genieten aangezien ze niet naar school gaat en dus ook geen kerstvakantie krijgt. Ze besluit de lessen bij te wonen, maar de eerste schooldag is een tegenvaller.
14:30
Tracy Beaker

Britse jeugdserie "Het verjaardagsfeest."
14:50
Schoolmagic

Show met goocheltrucs
15:05
Bommetje XL

Spel "B-Brave." Vijftien familieteams strijden in spectaculaire waterspelletjes tegen elkaar. De bekende gasten zijn B-Brave.
15:55
BZTshow

Show waarin kinderwensen worden vervuld Het gezellige familieprogramma de BZTshow stopt ermee. Maar voordat het licht in de studio definitief wordt uitgedaan, gaan er nog zes feestjes gebouwd worden. Voor de laatste keer worden de allervetste, grappigste, liefste en mafste wensen van de afgelopen elf jaar vervuld.
16:55
Brugklas

Scripted-realityreeks "Het goede doel." Kim en een vriendin willen geld inzamelen voor een goed doel. En dat doen ze wel op een hele bijzondere manier.
17:05
Brugklas

Scripted-realityreeks "Zwemstrijd." De leerlingen gaan vandaag kopje onder in het zwembad. En er ontstaat een echte zwemstrijd.
17:20
#forever

Nederlandse dramaserie "Fittie." Bloem en Noa hebben ruzie met elkaar en Sal en Dex hebben ruzie met elkaar. Wie zal het eerder goedmaken, de meisjes of de jongens?
17:30
#forever

Nederlandse dramaserie "Stomme vragen." Noa houdt een spreekbeurt over Bibi, haar pleegzusje uit Syrië die binnenkort bij haar komt wonen. Ondertussen plannen Bloem, Sal en Dex in het geheim een welkomstfeestje voor Bibi.
17:45
SpangaS Marathon

Vijf afleveringen van de tienerserie SpangaS
18:40
Het Klokhuis

Educatief jeugdmagazine "Tijdsbeleving." De tijd kan snel gaan, maar ook langzaam. Tijdprofessor Tanja van der Lippe heeft daar onderzoek naar gedaan. Kinderen, ouders en opa's en oma's hebben allemaal een verschillende 'tijdbeleving'.
19:00
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
19:30
NOS Sport

Sportmagazine "EK Beachvolleybal." Liveverslag van EK Beachvolleybal.
20:45
Ranking The Stars

Personalityshow Met Richard Groenendijk, Imanuelle Grives, Olcay Gulsen, Marc van der Linden, Kjeld Nuis, Patty Brard, Sander Lantinga, Henk Krol, Jan Versteegh en Gerda Havertong.
21:40
Reünie: 21

Talkshow "Dronten." Het blijkt wel dat jongeren veel kunnen veranderen in een decennium. Mark, tien jaar geleden één van de pestkoppen van de klas, helpt nu als begeleider juist mensen met een achterstand verder. Het werk van Mark is een grote verrassing voor zijn klasgenoten van toen. En hij is niet de enige die van hulp zijn vak heeft gemaakt: Aniek werkt in de opvang van slachtoffers van huiselijk geweld.
22:25
First Dates Hotel

Datingprogramma Er ontstaan problemen in het First Dates Hotel, wanneer de jongens Adam en Dean uit Manchester zich aanmelden voor een afspraak met Kate en Charlotte. Voor de 26-jarige Kate is haar date met Adam beladen. Omdat ze als kind veel gepest is, twijfelt ze aan zichzelf. De 39-jarige gebarentolk Peter leerde als kind van dove ouders pas spreken toen hij zeven was. Geconfronteerd met zijn droomvrouw gaat de taal van de liefde hem niet makkelijk af. De gepensioneerde restaurateur Stephen zoekt een vrouw om samen van een wijntje te genieten. Met zijn date Belinda blijkt de wijnkaart de moeite van bestuderen waard.
23:20
A'dam - E.V.A.

Nederlandse dramaserie "Kraamtranen." Tot verrassing van Eva en van Adam komt schoonmoeder Cornélie na de bevalling helpen kramen. Al snel neemt ze het hele huishouden over.