Tv gids - Nederland3 Vandaag

Eergisteren
2018-01-15
Gisteren
2018-01-16
Vandaag
2018-01-17
Morgen
2018-01-18
Overmorgen
2018-01-19
Zaterdag
2018-01-20
Zondag
2018-01-21
13:20
Studio Snugger

Show
13:40
Mijn vader is de beste!

Familiespelshow Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de finale. De vaders zijn degene die het spel spelen, de kinderen assisteren of moedigen aan. De vier mannen moeten over behoorlijk wat kennis en kracht beschikken om de diverse spelrondes te kunnen winnen. In iedere ronde doet Yolanthe een beroep op hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende en soms uitputtende rondes wordt er duidelijk wie de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader van Nederland is.
14:35
Skelterlab

Wedstrijd "Behendigheid."
15:00
Superbrein

Spelshow rond wetenschap en technologie
15:30
Z@ppbios: Het nieuwe leven van Whitney Brown

Avonturenfilm Whitney Brown heeft het erg naar haar zin op haar school in een grote Amerikaanse stad. Ze is dan ook compleet geschokt wanneer haar ouders haar vertellen dat ze naar het platteland gaan verhuizen. Het wordt voor Whitney op zijn zachtst gezegd erg wennen aan het buitenleven. Wanneer er ook nog een groot paard in de gang staat, tussen de hertengeweien in, weet ze zich geen raad meer. Hoe kan ze zo snel mogelijk terug verhuizen?
16:55
Checkpoint

Avontuurlijk testprogramma voor kinderen Onzichtbaar zijn. Hoe gaaf is dat? Checkpoint test wat de beste methode is om jezelf vooral niet op te laten vallen. Tom neemt de proef op de som. Dat wordt lachen. Ook testen we wie de beste beveiligers zijn: de jongens of de meiden? Wie weet er op de beveiligingsbeelden het gestolen koffertje het beste te volgen? Een superspannende test!
17:05
Checkpoint

Avontuurlijk testprogramma voor kinderen
17:15
Beste Vrienden Quiz

Quiz
17:35
Hip voor Nop

Jeugdprogramma "Madelief en Zora." Beste vriendinnen Madelief en Zora hebben binnenkort een tuinfeest. Daar hoort een nieuwe fleurige outfit bij!
18:00
Brugklas

Scripted-realityreeks "Zwemziek." De zwemles loopt helemaal uit de hand als Selma voor de grap een klasgenoot, die niet wil zwemmen, in het water duwt.
18:15
SpangaS

Jeugdserie Filiz prijst Saba's zangkunsten. Shirley vindt Wieteke's actie tegen Saba stom. Jip gaat liever iets met Celine doen dan met Lef en Raaf. Lef schrikt als Raaf zijn 500 euro snel terug wil.
18:30
SpangaS

Jeugdserie Wieteke kan het bij niemand goed doen. Ramin zoekt rust en vindt die bij Filiz. Jip heeft een sportieve verrassing voor Celine. Caro heeft het gevoel dat Dylan niet eerlijk is tegen haar.
18:40
Het Klokhuis

Jongerenmagazine "Zuiderzeeleven." Nienke neemt je 100 jaar mee terug in de tijd, toen het IJsselmeer nog de Zuiderzee was. Slapen in een bedstee, visnetten knopen, en vissen, heel veel vissen.
19:00
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
19:25
Je zal het maar hebben

Medisch programma "Felice Bakker." Doordat ze besmet is geraakt met de meningokokkenbacterie is Felice haar beide benen verloren, maar ze laat Valerio zien dat ze zeker geen buitenbeentje is. Ze neemt hem mee naar haar autorijles, school, paardrijden en gaan 's avonds ook nog op stap.
19:50
3 op Reis Midweek

Toeristisch magazine "Zuidoost-Azië (3/5)." Deze hele week brengen we een ode aan Zuidoost-Azië, en daarom is Emma Wortelboer in het meest populaire land van deze regio: Thailand. Vandaag stapt ze voor het eerst in haar leven in de ring voor een potje muay thai: de eeuwenoude vechtsport waar dit land wereldwijd om bekend staat. We blikken terug op Chris Zegers die het in Maleisië iets rustiger aan doet: hij gaat een potje tollen, maar dan wel met hele zware tollen, en op Willy van The Opposites die na maanden trainen in Nederland voor het echte werk de ring in stapt in Bangkok.
20:25
De Hel van 63

Drama Ondanks de extreem lage gevoelstemperatuur besluit het bestuur van het Friese Elfstedencomité, onder druk van de media en met de kleinst mogelijke meerderheid van stemmen, dat de Elfstedentocht doorgaat. Tussen de duizenden die een startbewijs veroveren, bevinden zich de gedeserteerde soldaat Henk, boerenzoon Sjoerd, ontslagen arbeider Kees en verpleegkundige Annemiek. Alle vier hebben zo hun eigen reden om deze tocht der tochten te rijden. Door de dramatische en heroïsche gebeurtenissen zal deze Elfstedentocht, zeker ook voor Henk, Sjoerd, Kees en Annemiek, als één van de meest legendarische de geschiedenis ingaan.
22:10
Hufterproef

Verborgencameraprogramma We gaan onder meer naar Amersfoort. Afgelopen zomer was dit het decor van ongelooflijk hufterig gedrag. Ambulancebroeders rukten 's avonds laat uit om eerste hulp te verlenen. Terwijl ze bezig waren met een patiënt, werd de contactsleutel uit hun ambulance gestolen. Dat incident staat niet op zichzelf. Steeds vaker worden hulpverleners gehinderd tijdens hun werk. Ze krijgen beledigingen naar hun hoofd geslingerd, worden van hun spullen beroofd of erger. Tijd dus voor een experiment. En we stellen onze verborgen camera's op in een gezellige buurtkapsalon in Hilversum. Maar nu is het er alleen gezellig als je naar de kapper bent gekomen voor een scheiding en een snor. Want we onderzoeken hoe klanten reageren als een actrice met hoofddoek de volle laag krijgt van een racistische vakantiekracht. En dat blijkt geen lolletje voor onze hufter!
22:50
De luizenmoeder

Komische serie "Het zijn altijd de nieuwkomers." Hannah is nieuw op basisschool De Klimop, en dochter Floor natuurlijk ook. Ze maakt kennis met de moeder-maffia op het schoolplein, met de voorzitster van de ouderraad Nancy, met directeur Anton en met juf Ank.
23:25
Little Britain

Britse komische sketches Vandaag: Vicky ontdekt dat ze al acht maanden zwanger is. Dennis weigert een werkaanbieding. Marjorie ontmoet één van haar cliënten in de supermarkt. En Olympisch medaillewinnaar Denver moet op een diner een speech geven.