Tv gids - Nederland3 Vandaag

Eergisteren
2017-09-22
Gisteren
2017-09-23
Vandaag
2017-09-24
Morgen
2017-09-25
Overmorgen
2017-09-26
Woensdag
2017-09-27
Donderdag
2017-09-28
11:15
Weekoverzicht SpangaS

Dramaserie voor de jeugd Weekoverzicht.
12:10
De vloer op Jr

Improvisatieprogramma voor jongeren "Ik vind je gewoon echt stom, Ik wil met jou mee, nu!, Dan heb ik de wereld gered." 'Ik vind je gewoon echt stom' met Mirre Licht en Sanne den Hartogh. Mirre chat al een tijdje met een leuke jongen. Maar is deze 'Jan' wel zo leuk? 'Ik wil met jou mee, nu!' met Shahine El Hamus en Stefan de Walle. Wat vind Shahine erger: dat zijn ouders gaan scheiden of dat ze bij elkaar blijven? 'Dan heb ik de wereld gered' met Teun Stokkel en Achmed Akkabi. Teun heeft een geweldig ecologisch plan ontwikkeld dat alom geprezen wordt. Hij kan het geld van zijn steenrijke, maar doodzieke oom daarbij goed gebruiken.
12:30
Klaas kan alles

Wetenschappelijk magazine voor de jeugd "Kan Klaas vliegen zonder motor?."
12:55
Klaas kan alles

Wetenschappelijk magazine voor de jeugd "Kan Klaas een drie-gangen-menu bereiden op zonnekracht?."
13:20
Klaas kan alles

Wetenschappelijk magazine voor de jeugd "Kan Klaas 150 meter onderwater zwemmen zonder zuurstof?."
13:45
Klaas kan alles

Wetenschappelijk magazine voor de jeugd "Kan Klaas zelf een auto bouwen?."
14:10
Klaas kan alles

Wetenschappelijk magazine voor de jeugd "Kan Klaas een telefoon opladen zonder stroom?."
14:40
Steves gevaarlijke dierenreis

Britse natuurdocumentairereeks "Junglerivier."
15:10
Zappmissie

Bizar virtueel spel Het spel begint nu echt! De zappers worden aangevallen door wilde dieren en moeten rennen voor hun leven. Er verdwijnt weer een zapper van het eiland.
15:25
Z@ppbios: Hördur - tussen twee werelden

Duits drama Aylin moet als taakstraf gaan helpen op een boerderij. Ze vindt het maar niets, totdat ze Hördur ontdekt, een IJslands paard. Aylin wil leren paardrijden, maar haar vader is daar fel op tegen.
16:50
Puberruil Zapp

Realityreeks waarin pubers vijf dagen van leven ruilen "Isabel vs Meghan." De zelfverzekerde Isabel woont met haar ouders en twee broers midden in Den Haag. De zorgzame Meghan woont samen met haar moeder in een rijtjeshuis in Tilburg.
17:15
Checkpoint

Jongerenmagazine Hoe win je altijd met paintball? Kun je in één klap aangekoekt cement wegkrijgen? En wie zijn er eigenlijk beter op de camping, de jongens of de meiden? Rachel en het testteam zoeken het voor je uit.
17:40
Caps Club

Jeugdserie
18:05
De Proefkeuken

Culinair magazine voor de jeugd "Pizza." Pieter en Willem krijgen een bestelling binnen voor een traditionele houtoven pizza. Verkeerd verbonden, maar dat maakt volgens Pieter niet uit. Dan maken ze toch gewoon hun eigen pizza, hoe moeilijk kan dat zijn? Ze ontdekken hoe tomaten groeien, dat je schimmels nodig hebt voor deeg en dat buffels zich lastig laten melken.
18:30
Kiloknallers

Realityreeks "Verre vaders en dunne broers." Hoe kan het toch dat Mathilde zo zwaar is en haar broer niet? Ze zoekt het uit! Naomi geeft tijdens een zwempartij toe dat ze best jaloers is op haar dunne vriendin. Nicks vader en broer wonen na de scheiding in een andere provincie en dat is niet altijd makkelijk. Ook Lieke heeft gescheiden ouders: zij wil graag een betere band met haar vader. Er wordt geschaakt, geturnd, een hamster begraven en er zijn awesome bikini tips!
19:00
NOS Jeugdjournaal

Nieuws voor de jeugd
19:25
Zapp Echt Gebeurd: Buba en Sharon

Nederlandse documentaire De tienjarige Sharon is samen met circusolifant Buba de ster in het familiecircus van haar opa. Dan komt er een wet die wilde dieren verbiedt. Sharon begint een handtekeningenactie om haar olifant te houden.
19:49
Socutera

Voorlichting "Fonds Verstandelijk Gehandicapten." Fonds Verstandelijk Gehandicapten wil dat mensen met een verstandelijke beperking een volwaardig leven kunnen leiden waarin zij hun talenten kunnen inzetten en ontwikkelen.
19:50
3 Op Reis

Reismagazine "Groenland & Ierland." Nienke de la Rive Box begint aan haar rondreis door Groenland. Vanavond is ze in het plaatsje Kangerlussuaq. Van hieruit gaat ze de gigantische Groenlandse ijskap op waar ze ook gaat kamperen. De midzomernacht maakt het een bijzondere, maar ook onwerkelijke ervaring. Chris Zegers reist verder omhoog langs de Westkust van Ierland. Hij beklimt Croagh Patrick, de heilige berg, waarna hij herstelt in een uniek zeewierbad. Ook ontmoet hij de bekendste surfers van Ierland en slaapt hij zijn laatste nacht in een vuurtoren aan de Atlantische Oceaan.
20:25
Penoza

Misdaadserie Nu Carmen weet wie haar dwarszit, lijkt niets meer in de weg te staan om het probleem op te lossen. De advocaat heeft onder druk hulp van het kartel ingeroepen, om zo de aanhoudende onrust te sussen.
21:15
Sluipschutters

Komische sketchreeks
21:50
Zondag met Lubach

Satirisch actualiteitenmagazine Arjen Lubach remixt in dertig minuten het nieuws van de afgelopen zeven dagen op satirische wijze, laat ondergesneeuwde verhalen smelten en maakt brekend nieuws weer heel.
22:25
First Dates

Datingshow Het First Dates restaurant opent voor de tweede keer haar deuren in Amsterdam. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match??
23:25
3Lab: Sirene

Experimentele kortfilm De vijftienjarige Kay leeft een jongensleven tussen ronkende crossmotoren, maar diep van binnen knaagt er iets aan hem. Wanneer de charmante Melody zijn leven binnenvaart, lokt hun ontluikende vriendschap hem steeds meer richting dit sluimerende gevoel. Kay raakt meer en meer verstrikt in zijn eigen verwarring...
23:55
NOS Studio Sport Eredivisie

Voetbalmagazine Speelronde 6: Utrecht - PSV, Ajax - Vitesse, VVV Venlo - Zwolle, Groningen - Twente en AZ - Excelsior.