Tv gids - TF1 Morgen

Eergisteren
2018-03-16
Gisteren
2018-03-17
Vandaag
2018-03-18
Morgen
2018-03-19
Overmorgen
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
Donderdag
2018-03-22
06:25
Tfou

Kinderprogramma
08:25
Météo

Weerbericht
08:30
Téléshopping

Teleshopping
09:15
Météo

Weerbericht
09:20
Petits secrets entre voisins

Franse serie waarin ongelofelijke maar ware verhalen over buren worden verteld Wij komen ze dagelijks tegen in het gebouw en hun levens lijken op het eerste gezicht normaal, maar niets is minder waar.
09:50
Petits secrets entre voisins

Franse serie waarin ongelofelijke maar ware verhalen over buren worden verteld Wij komen ze dagelijks tegen in het gebouw en hun levens lijken op het eerste gezicht normaal, maar niets is minder waar.
10:25
Demain nous appartient

Franse dramaserie Na de moord op een inwoner van Sète, gaat het er bijzonder gespannen aan toe in het dorp. Maxime vindt troost bij haar grootouders, die het jammer vinden dat ze zo ver van hun familie wonen. Dylan heeft zijn eerste afspraakje.
11:00
Les feux de l'amour

Amerikaanse soap over de rivaliteit tussen de families Abbott en Newman
12:00
Les douze coups de midi

Quiz waarin de kandidaten zowel ludieke als culturele vragen krijgen voorgeschoteld "Spéciale Sidaction." De kandidaten kunnen iedere dag tot 20.000 euro winnen door zowel grappige als culturele vragen juist te beantwoorden.
12:55
Petits plats en équilibre

Culinair magazine Tips voor gerechten met een seizoensgroente.
13:00
Le journal

Nieuws
13:35
Petits plats en équilibre

Culinair magazine Tips voor gerechten met een seizoensgroente.
13:45
Ensemble contre le sida

Magazine waarin de evenementen in het kader van de Sidaction worden besproken
13:50
Météo

Weerbericht
13:55
Prisonnière dans ma maison

Amerikaanse thriller Een veroordeelde overvaller verliest zijn vrouw en kind wanneer hij achter de tralies vliegt. Daar ontmoet hij een andere veroordeelde die een interesante 'job' weet buiten de gevangenis.
15:35
Un intrus dans ma maison

Amerikaanse tv-thriller Jake en Allison Turner tikken het huis van hun dromen op de kop. Het geluk slaat echter om wanneer Forest Hayes, de huidige bewoner van het huis, zijn eigendom weigert te verlaten. De politie moet de man uit het huis zetten, maar hij is niet van plan het daarbij te laten.
17:10
Quatre mariages pour une lune de miel

Franse realityreeks "Noblesse et Yvon."
18:15
Bienvenue chez nous

Realityreeks waarin eigenaars van een Bed & Breakfast elkaars huis beoordelen "Laurent et Marianne."
19:20
Demain nous appartient

Franse dramaserie
19:55
Météo

Weerbericht
20:00
Le journal

Nieuws
20:35
Le 20h le mag

Actuamagazine
20:45
Tirage du Loto

Lottotrekking
20:50
C'est Canteloup

Humoristische terugblik op de dag Nicolas Canteloup brengt een satirisch overzicht van de opmerkelijkste nieuwsfeiten van de dag met beeldfragmenten, interviews en eigen imitaties van mensen die in de belangstelling stonden. Nikos Aliagas fungeert als sidekick.
21:00
Clem

Franse komische serie "Nouveau départ." Een nieuw jaar betekent ook een nieuwe start voor een onafhankelijke Clem, die ondanks de bezwaren van Stéphane heeft besloten om alleen te gaan wonen met haar kinderen. Tijdens het verlaten van een bar worden Clem en Alyzée aangevallen door een groep jongeren. Terwijl Clem tot alles bereid is om ervoor te zorgen dat de daders hun straf niet ontlopen, is Alyzée te getraumatiseerd om te reageren.
21:55
Clem

Franse komische serie "Tout pour ma fille." Caro verrast Xavier door zijn dochter Anouchka te laten overkomen tijdens de vakantie. De twee hebben het zo goed naar hun zin dat Anouchka vraagt om te blijven. Xavier wil niets liever maar Anouchka's moeder, die op het punt staat te bevallen, wil haar dochter dichtbij haar hebben.
23:05
New York Unité Spéciale

Amerikaanse misdaadserie "Entre les murs." Olivia onderzoekt een reeks verkrachtingen binnen een studentenvereniging. De slachtoffers weigeren echter klacht neer te leggen.
23:50
New York Unité Spéciale

Amerikaanse misdaadserie "La fosse aux lions." Een groepsverkrachting tijdens een rockconcert leidt het team naar een voormalige soldaat die aan het werk was als buitenwipper.
00:45
New York unité spéciale

Amerikaanse misdaadserie "Bijoux volés." De verminking van een metro-pendelaar dompelt het team onder in een luguber onderzoek. Het slachtoffer bleek op zijn beurt vrouwen te ontvoeren en in zijn kerker vast te houden waar ze als seksslavin werden opgevoerd.
01:35
New York unité spéciale

Amerikaanse misdaadserie "Histoire d'hommes." Een homoseksuele activist wordt vermoord teruggevonden. De sporen leiden naar een minister die heel erg gekant was tegen de uitspraken en de handelingen van het slachtoffer. Maar er zijn nog anderen die het slachtoffer rauw lusten.
02:30
Programmes de la nuit

Nachtprogramma's