Tv gids - TF1 Overmorgen

Eergisteren
2018-03-16
Gisteren
2018-03-17
Vandaag
2018-03-18
Morgen
2018-03-19
Overmorgen
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
Donderdag
2018-03-22
06:25
Tfou

Kinderprogramma
08:25
Météo

Weerbericht
08:30
Téléshopping

Teleshopping
09:15
Météo

Weerbericht
09:20
Petits secrets entre voisins

Franse serie waarin ongelofelijke maar ware verhalen over buren worden verteld Wij komen ze dagelijks tegen in het gebouw en hun levens lijken op het eerste gezicht normaal, maar niets is minder waar.
09:50
Petits secrets entre voisins

Franse serie waarin ongelofelijke maar ware verhalen over buren worden verteld Wij komen ze dagelijks tegen in het gebouw en hun levens lijken op het eerste gezicht normaal, maar niets is minder waar.
10:25
Demain nous appartient

Franse dramaserie
11:00
Les feux de l'amour

Amerikaanse soap over de rivaliteit tussen de families Abbott en Newman
11:55
Petits plats en équilibre

Culinair magazine Tips voor gerechten met een seizoensgroente.
12:00
Les douze coups de midi

Quiz waarin de kandidaten zowel ludieke als culturele vragen krijgen voorgeschoteld "Spéciale Sidaction." De kandidaten kunnen iedere dag tot 20.000 euro winnen door zowel grappige als culturele vragen juist te beantwoorden.
12:55
L'affiche du jour

Magazine Terugblik op een sportgebeurtenis.
13:00
Le journal

Nieuws
13:35
Petits plats en équilibre

Culinair magazine Tips voor gerechten met een seizoensgroente.
13:45
Ensemble contre le sida

Magazine waarin de evenementen in het kader van de Sidaction worden besproken
13:50
Météo

Weerbericht
13:55
Ma parole contre la leur

Misdaaddrama In Clifton is iedereen gek op football en de spelers, de Clifton High Wolves, worden dan ook op handen gedragen. Maar daar komt verandering in wanneer cheerleader Sam Gleason op een avond het footballveld opstapt en zichzelf in brand steekt. Ze beschuldigt de spelers ervan haar seksueel misbruikt te hebben. Ze kan zich amper iets herinneren van de vreselijke gebeurtenis en doet beroep op haar beste vriendin en ook de sociale media om de waarheid te achterhalen. Maar of haar omgeving bereid is te getuigen tegen de populaire footballspelers is nog maar de vraag.
15:35
L'enfer du mensonge

Canadese tv-thriller Laura Stone geeft les in een college en is gelukkig getrouwd met stripartiest Daniel. Hun idyllisch leventje wordt op zijn kop gezet wanneer dochter Trixie haar ex-vriend Jason beschuldigt van verkrachting. Wanneer Jason even later sterft door een zelfmoordpoging, bevindt de familie zich in het centrum van een groot onderzoek dat de hele gemeenschap door elkaar schudt. Daarbij wordt duidelijk hoe ver ouders willen gaan om hun kinderen te beschermen...
17:10
Quatre mariages pour une lune de miel

Franse realityreeks "Aurélie et Maxime."
18:15
Bienvenue chez nous

Realityreeks waarin eigenaars van een Bed & Breakfast elkaars huis beoordelen "Bertrand et Jan."
19:20
Demain nous appartient

Franse dramaserie
19:55
Météo

Weerbericht
20:00
Le journal

Nieuws
20:35
Le 20h le mag

Actuamagazine
20:45
My Million

Magazine
20:50
C'est Canteloup

Humoristische terugblik op de dag Nicolas Canteloup brengt een satirisch overzicht van de opmerkelijkste nieuwsfeiten van de dag met beeldfragmenten, interviews en eigen imitaties van mensen die in de belangstelling stonden. Nikos Aliagas fungeert als sidekick.
21:00
L'arme fatale

Amerikaanse misdaadserie "Fausses notes en coulisses." Murtaugh en Riggs onderzoeken de mysterieuze dood van de bodyguard van een beroemde zanger.
21:45
L'arme fatale

Amerikaanse misdaadserie "Pères et filles." Murtaugh en Riggs onderzoeken een overval die in een vliegtuig heeft plaatsgevonden. Maar het onderzoek draait uit naar iets anders.
22:40
L'arme fatale

Amerikaanse actieserie "A la dérobée." Vlakbij het huis van Murtaugh vindt een reeks inbraken plaats. De zaak wordt persoonlijk voor Riggs wanneer een nieuwe inbraak een fatale afloop kent.
23:30
Chicago Police Department

Amerikaanse politieserie "Où est Sarah Murphy ?." Burgess en Tay ontdekken in de beruchtste buurt van Chicago een auto met daarin een zwaargewonde jongeman. Zijn verloofde is vermist. Voigt en zijn team nemen de zaak zeer ernstig en proberen de vrouw op te sporen. Lindsay overvalt Halstead met een onverwachte vraag. Platt wordt bedreigd door Fogel, omdat hij District 21 niet toegewezen heeft gekregen.
00:15
Chicago Police Department

Amerikaanse politieserie "Sa propre justice." Platt waarschuwt haar vader voor zijn nieuwe vriendin Natalie. Na haar bezoek wordt Platt overvallen en in allerijl naar het ziekenhuis afgevoerd. Voight, Lindsay en Halstead gaan op zoek naar de dader en doen een schokkende ontdekking in het huis van Platts vader.
01:05
Les Experts : Miami

Amerikaanse misdaadserie "Dernier voyage." Op de bagageband van de luchthaven Grove International Airport duikt plots het lijk van een stewardess op tussen de koffers. Het team ontdekt dat het slachtoffer onder invloed was van verdovende middelen.
01:55
Tirage de l'Euro millions

Trekking Euromillions
01:59
Les Experts : Miami

Amerikaanse misdaadserie "Copies non conformes." Tyler Marr kan het niet meer verdragen dat hij elke ochtend om 8u wordt gewekt door de bouwvakkers bij de buren. Hij besluit de confrontatie aan te gaan en alles op te nemen als bewijs. Wanneer hij ter plaatse komt, ontdekt hij de oorzaak van de herrie: er zit een lijk in de shredder voor snoeihout.
02:45
Programmes de la nuit

Nachtprogramma's