Tv gids - VIER Dinsdag

Eergisteren
2018-03-15
Gisteren
2018-03-16
Vandaag
2018-03-17
Morgen
2018-03-18
Overmorgen
2018-03-19
Dinsdag
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
05:00
Geen uitzending

Onderbreking
07:00
Geen uitzending

Onderbreking
08:00
Puur oosters: Japans

Culinair magazine over de populaire Japanse keuken "Tempura en misosoep." Het is niet alleen in ónze keuken een succes, ook in Japan houden ze ervan om allerlei ingrediënten in een luchtig deegje te dippen en dan lekker goudbruin te frituren. Bij ons heeft dit als resultaat de oliebol of de appelbeignet, in Japan krijgt men dan de tempura. Vandaag laat chef Ivan Verhelle samen met zijn tempura-specialist Yoko zien hoe je de perfecte knapperige tempura moet bakken. En om het gerecht helemaal compleet te maken, serveert hij er de traditionele misosoep bij, dé bekendste en meest gegeten soep van Japan.
08:15
Vlaanderen kookt

Culinair magazine waarin Jan Buytaert op bezoek gaat bij gewone Vlamingen "Stoofpotje met reebok."
08:30
Hollyfood

Culinair magazine. "Rod Steward." Eddy Kerkhofs, chef-kok van het vroegere restaurant Le Dome in Hollywood, kookt elke week het lievelingsgerecht van bekende sterren en doet dit vanuit LA.
08:50
Soep!

Culinair magazine waarin de njam!-chefs de lekkerste soepgerechten voor je bereiden "Witloofsoep / Goulashsoep."
09:05
Komen Eten UK

Kookwedstrijd waarin kandidaten om de titel van beste gastheer of gastvrouw strijden
09:55
Geen uitzending

Onderbreking
12:00
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "Tinkle Like a Princess." Nadat Chelsea Charlie verlaat, sluit die zich twee weken lang af van de buitenwereld. Hij is depressief en blijft de hele dag in zijn kamer. Alan dwingt hem echter om zijn leven op te pakken. Tijdens een van zijn nachtelijke verovertochten stuit Charlie op een oude bekende: Betsy. Ze verdwijnen enkele dagen en wanneer Charlie eindelijk terugkeert, blijkt hij met Betsy getrouwd te zijn.
12:25
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "I Found Your Moustache." Charlie loopt Chelsea en Brad tegen het lijf in de cinema. De toevallige ontmoeting doet hem beseffen dat hij de breuk met Chelsea nog lang niet heeft verwerkt. Hij besluit haar die avond te bespieden, maar tot zijn grote verbazing blijft Brad niet logeren en rijdt ze naar Malibu, waar Charlie woont. Zou ze zich bedacht hebben?
12:50
Geen uitzending

Onderbreking
14:55
Komen Eten UK

Kookwedstrijd waarin kandidaten om de titel van beste gastheer of gastvrouw strijden
15:50
De wereld op je bord

Culinair magazine "China." Vandaag maken chef Chuck en Hanne een licht en gezond visgerecht dat indruk maakt: gestoomde zeebaars met lente-ui zeker oogt niet alleen geweldig, het smaakt vooral naar meer !
16:10
Passe-vite

Culinair magazine waarin alle mogelijke aspecten van de gastronomie worden belicht "Uiensoep, Tomaten." 'Passe-vite' is een culinair magazine met vaste en losse, wekelijks terugkerende rubrieken waarin alle mogelijke aspecten van de gastronomie worden belicht, van eenvoudige pureegerechten tot culinaire hoogstandjes, laagdrempelig maar vooral inspirerend.
16:30
Lekker Licht

Culinair magazine "Zuiver visgerecht." De forel heeft een beetje aan populariteit ingeboet. Chiara wil hier verandering in brengen, want het blijft een ongelooflijk smakelijk en voedzaam visje. Ze maakt er een papillot van en brengt het op smaak met een licht witbiertje. Want jawel, ook bier is best gezond. Het visgerecht van Chiara vraagt bovendien weinig voorbereiding én weinig afwas.
16:45
De Dagschotel

Culinair magazine "Chiara Van Emrik - Gevulde Tomaat en Paprika." De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
17:00
Grenspolitie

Britse realityreeks over de grenspolitie op de luchthavens van Gatwick en Manchester 'Grenspolitie' gaat mee op pad met de agenten in de luchthavens van Gatwick en Manchester. Het programma toont de nauwe band tussen de mensen van de grenscontrole en hun speurhonden die op zoek gaan naar drugs, geld en wapens om te vermijden dat ze de grens worden overgesmokkeld. Wanneer de honden iets op het spoor zijn, gaat de grenspolitie over op ondervraging, onderzoek en eventuele arrestatie van de potentiële smokkelaars.
17:25
Huizenjagers

Reality-show. "Antwerpen." Drie vastgoedmakelaars, Barbara, Philippe en Cisse, gaan in het centrum van Antwerpen op zoek naar de ideale woning voor Eline en Joren. Het jonge koppel wil een huis om te verbouwen in twee of drie units. Geen makkelijke opdracht, want hebben Joren en Eline wel dezelfde wensen?
18:15
Chef in je Oor

Kookshow waarin twee topchefs twee keukenklunzen helpen met het bereiden van een gerecht Stéphane Buyens en Thierry Theys laten hun amateurkoks kwartels bereiden. Stéphane wil absoluut winnen en is blij dat hij Sofie treft in de keuken. Nochtans is ze een gevaar achter het fornuis. Thierry zit de chaotische student Tyson achter de veren. Maar Tyson laat zich vooral niet opjagen.
18:50
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "Ixnay on the Oggie Day." Charlie beleeft een avontuurtje met een van Chelseas beste vriendinnen, maar zou daar wel eens spijt van kunnen krijgen. Chelsea wil immers terugkeren. Ondertussen wordt Alan rijkelijk vergoed door een patiënt die een ietwat aparte behandeling wenst.
19:20
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "Keith Moon is Vomiting in His Grave." Alan staat op het punt de moeder van Eldridge - een van Jakes schoolvrienden - te vertellen dat hun zonen betrapt werden met alcohol, maar aarzelt wanneer hij ontdekt hoe knap de vrouw is. Hij besluit zijn kans bij haar te wagen, in plaats van haar in te lichten. Verrassend genoeg blijkt Charlie dit geen goed idee te vinden.
19:45
Huizenjagers

Reality-show. "Antwerpen." De huizenjagers krijgen de opdracht om de perfecte woning te vinden voor Valerie en haar 16-jarige zoon Gaetan. De twee zoeken een bungalow in de omgeving van Lier en Zandhoven. Zullen Barbara, Philippe en Cisse een woning vinden die voldoet aan de privacywens van moeder en zoon?
20:35
Topdokters

Realityreeks. Een man die al jaren kampt met pijnklachten over zijn hele lichaam komt langs in het pijncentrum van prof. Bart Morlion in het UZ Leuven. Een concrete oorzaak is er niet, tot prof. Morlion botst op een voorval uit zijn verleden, een emotionele gebeurtenis die zijn pijnen zou kunnen verklaren. In Keulen opereert professor Visser - Vandewalle een man die na de dood van zijn moeder oncontroleerbare tics gekregen heeft.
21:35
Leeuwenkuil

Wedstrijd waarin ondernemers hun ideeën aan vijf investeerders proberen te slijten Vijf leeuwen gaan op zoek naar een gouden idee, een innovatieve geest of waanzinnige ambities. Honderden, zowel beginnende als doorgewinterde, maar vooral zeer gepassioneerde ondernemers krijgen in 'Leeuwenkuil' drie minuten de tijd om hun idee voor te leggen aan de meest ervaren en gerenommeerde zakenmensen van Vlaanderen: Bart Verhaeghe, Conny Vandendriessche, Luc Van Mol, Jürgen Ingels en Bart Deconinck. Zij zullen op hun beurt beslissen of zij hun eigen geld willen investeren in het voorgestelde product of dienst. De spelregels zijn streng en Evy Gruyaert zal als ervaren floormanager ervoor zorgen dat deze strikt gevolgd worden
22:35
Tweedehands Deluxe

Britse realityreeks over het exclusieve pandjeshuis Prestige Pawnbrokers
23:35
Huizenjagers

Reality-show. "Antwerpen." De huizenjagers krijgen de opdracht om de perfecte woning te vinden voor Valerie en haar 16-jarige zoon Gaetan. De twee zoeken een bungalow in de omgeving van Lier en Zandhoven. Zullen Barbara, Philippe en Cisse een woning vinden die voldoet aan de privacywens van moeder en zoon?
00:25
Geen uitzending

Onderbreking