Tv gids - VIER Vrijdag

Eergisteren
2018-07-15
Gisteren
2018-07-16
Vandaag
2018-07-17
Morgen
2018-07-18
Overmorgen
2018-07-19
Vrijdag
2018-07-20
Zaterdag
2018-07-21
08:30
Tot op de Graat

Culinair magazine waarin Johan Segers elke dag een ander visgerecht bereidt "Paling." Vandaag zijn er palingen in de netten van de vissers gezwommen en dat is eerder uitzonderlijk, want de paling is eigenlijk een zoetwatervis. Enkel om te paren gaat de paling terug naar de zee en daarom komt het wel eens voor dat er een enkeling in de netten van de vissers belandt. Feest voor Johan Segers, want hij werkt graag met deze lekkere vissoort. Hij maakt in deze aflevering gelakeerde paling met foie gras klaar, een gewaagde combinatie van vlees en vis.
08:50
Njamma Mia!

Chef-kok Peppe tovert Italië op je bord "Abruzzen." Vandaag laat chef Peppe zien dat Italië meer is dan pasta e basta. Ze kunnen er ook, met klasse, een goed stuk vlees klaarmaken. En dat doet Peppe vandaag. Op het menu: agnello con patate e zafferano, lam met aardappelen en saffraan. Da's de specialiteit van Abruzzen. Zijn broer Gaspare komt ook weer langs, met een typische wijn uit onze regio. wijn: montepulciano d'abruzzo - nicodemi
09:00
Passe-vite

Culinair magazine waarin alle mogelijke aspecten van de gastronomie worden belicht "Red & Smooth, Nuance." In deze aflevering: Smoothies! (Red & Smooth) - De Restaurantbrigade - Antipasta - Gevestigde Waarden (Mosterd) - Kaas (Witte Schimmel) - Vingervlug (Canapé Makreel).
09:20
Men at Work

Amerikaanse komische serie "Pilot." Gibbs, Neal en Tyler werken samen om de pas gedumpte Milo te helpen en hem opnieuw op het rechte pad te brengen. Neal waagt zich aan 'dirty talk' bij zijn vaste vriendin Amy en Gibbs gaat iets te ver bij het dienstmeisje van Tyler.
09:45
The Millers

Amerikaanse komische serie "Movin' Out (Carol's Song)." Carol gaat samen met Nathan en Debbie op appartementenjacht.
10:10
Geen uitzending

Onderbreking
12:15
Mom

Amerikaanse komische serie "Soapy Eyes and a Clean Slate." Christy wil haar fouten uit het verleden rechtzetten, maar Baxter blijft haar zwakke plek.
12:40
The Odd Couple

Amerikaanse komische serie "My Best Friend's Girl." Emily rekent op de hulp van Dani, Teddy en Murph wanneer ze 100 halskettingen moet maken voor een event.
13:05
Geen uitzending

Onderbreking
15:10
Men at Work

Amerikaanse komische serie "Milo Full of Grace." Neal neemt kostenbesparende beslissingen op het werk om indruk te maken op zijn baas, dit tot groot ongenoegen van Milo, Gibbs en Tyler. Milo schrijft een artikel over een drughandel maar werkt zichzelf in nesten. Tyler loopt zijn ex-vriendin tegen het lijf.
15:35
The Millers

Amerikaanse komische serie "Reunited and It Feels so Bad." Tom en Carol gaan scheiden, maar hebben beiden toch nog hun twijfels. Dit zorgt voor grote paniek bij Nathan en Debbie.
16:00
De Gezonde Goesting

Culinair magazine. "Gezond voor foodies." Geen ovenhapjes met duizenden laagjes bladerdeeg of frituurhapjes, maar wel super gezonde bits & bites. Dat maakt healthy Steffi vandaag, met een shotje van meloen & tomaat, crackers met zalm & miso en gegrilde aubergines met tahinidressing.
16:25
GIN & TONIC, Around the World in 80 Gins

Culinair magazine met Hanne Troonbeeckx "Cath Luyten." In deze aflevering komt tv-presentatrice Cath Luyten naast Hanne Troonbeeckx aan de toog zitten. Naast lachen en haar man Frank Raes liefkozen, is ook gin-tonic drinken een van Caths favoriete bezigheden. Haar barkast telt slechts zes flessen. Hoog tijd dus om Cath kennis te laten maken met onze meester-mixoloog Manuel Wouters. Hij zal haar meenemen op reis door het rijk van de gin, zo haar favoriete gin vinden, hem koppelen aan de ideale tonic en pairen met de juiste botanical. Dit is de zoektocht naar de ultieme gin-tonic van Cath Luyten.
16:40
Ware Delicatessen

Culinair magazine met tweesterrenchef Bart Desmidt "Truffel." Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan ! De chef houdt niet van de zogenaamde truffelpasta dat hoofdzakelijk bestaat uit champignons, of de gesteriliseerde truffel in een potje die je in de supermarkt vindt. En truffelolie is enkel synthetisch gearomatiseerd. Dus de chef gaat voor het echte spul. Een rundstartaar met West Vlaams rood en herfsttruffel. Daarna poft de chef aardappelen in de oven voor een lekkere polderpuree met witte- en herfsttruffel. Pasta en truffel combineren goed en dat vertaalt zich in een smakelijk en oogstrelend bordje. Tenslotte serveert Bart jonge wilde fazant met witloof en trufflel. Krachtige aardse smaken in een hemelse aflevering !
17:15
Komen Eten

Culinair magazine. "Michel uit Zoersel." Michel heeft Spaanse roots en is helemaal verzot op Real Madrid. Voor zijn favoriete ploeg doet hij alles. Hij gaat vanavond dan ook voor een volledig Spaans menu: denk aan Serranoham, manchego en inktvis. Michel volgde een bakkersopleiding, maar het bakkersleven bleek moeilijk te combineren met zijn privéleven. Samen met zijn vrouw, kinderen en hond woont Michel in een prachtig, modern huis in Zoersel. Zijn twee zoontjes zijn het grote licht in zijn leven. Niemand minder dan Snelle Eddy ontvangt de gasten en zet de laatste avond van deze 'Komen Eten'-week in gang. Bienvenido!
18:00
Full House

Amerikaanse komische serie "Sisters in Crime." Terwijl Danny, Joey en Jesse een hockeywedstrijd voor het goede doel spelen, past DJ op haar twee zusjes. Wanneer alle volwassenen de deur uit zijn, komt Steve langs, een jongen van haar school. Hij wil DJ meenemen naar de film maar dat lijkt niet te lukken: Stephanie heeft nog huiswerk en Michelle mag met haar verkoudheid niet naar buiten.
18:30
Friends

Amerikaanse komische serie "The One on the Last Night." Het is de avond voor de 'grote verhuis'. Monica ontdekt dat Rachel nog niets van haar spullen heeft ingepakt en probeert de jongens ervan te overtuigen om hen een handje te helpen. Maar iedereen heeft plots een excuus om te ontsnappen aan de vervelende taak. Joey weet niet hoe hij het er alleen vanaf zal brengen nu Chandler bij Monica intrekt.
18:55
The Odd Couple

Amerikaanse komische serie "Should She Stay or Should She Go." Felix leert een leuke vrouw kennen tijdens een avondje uit en neemt haar mee naar huis.
19:25
Mom

Amerikaanse komische serie "Free Therapy and a Dead Lady's Yard Sale." Christy en Bonnie wonen de therapiesessie van Violet bij.
19:50
De wereld van Bellewaerde

Realityreeks. Showpresentator Jeremy waagt zich vandaag zelf op de duikplank. Tijger Mira moet verdoofd worden voor een ingreep. Het personeel gaat op teambuilding in Ieper.
20:35
22 Jump Street

Amerikaanse actiekomedie Agenten Jenko en Schmidt gaan opnieuw undercover als de broers Doug en Brad McQuaid. Ze moeten als eerstejaarsstudenten op de universiteit proberen uit te zoeken wie er achter de nieuwe drugssensatie zit genaamd WHYPHY. Jenko wordt al snel omarmd door het populaire American footballteam en Schmidt probeert te infiltreren in de nerdy art-scene. Als blijkt dat de twee agenten compleet andere ideeën hebben over hoe ze het beste de zaak kunnen oplossen, komt hun vriendschap onder druk te staan.
22:40
The Negotiator

Amerikaanse actiethriller Danny Roman, een ervaren politieonderhandelaar bij gijzelingen, wordt beschuldigd van de moord op een collega. Hij wil bij de grote baas Terence Niebaum zijn onschuld bepleiten, maar het gesprek loopt uit de hand en Danny gijzelt Niebaum en drie andere aanwezigen. Omdat hij als geen ander weet hoe de politie dergelijke situaties aanpakt, vraagt hij de hulp van een buitenstaander: een andere onderhandelaar, Chris Sabian.
01:20
NCIS: Los Angeles

Amerikaanse misdaadserie "Enemy Within." Het NCIS-team onderzoekt of het leven van een Venezolaans politicus in gevaar is nu de officier die hem overal vergezelde plots verdwenen is.
02:10
NCIS: Los Angeles

Amerikaanse misdaadserie "The Job." Wanneer de beveiliging van een marinebasis wordt omzeild, is het aan het team om uit te zoeken waarop de dieven het hadden gemunt. Om de missie een kans te geven moet Kensi undercover gaan.
03:00
Geen uitzending

Onderbreking