Tv gids - VIER Woensdag

Eergisteren
2018-03-15
Gisteren
2018-03-16
Vandaag
2018-03-17
Morgen
2018-03-18
Overmorgen
2018-03-19
Dinsdag
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
05:00
Geen uitzending

Onderbreking
07:15
Geen uitzending

Onderbreking
08:15
De wereld op je bord

Culinair magazine "China." Vandaag maken chef Chuck en Hanne een licht en gezond visgerecht dat indruk maakt: gestoomde zeebaars met lente-ui zeker oogt niet alleen geweldig, het smaakt vooral naar meer !
08:35
Passe-vite

Culinair magazine waarin alle mogelijke aspecten van de gastronomie worden belicht "Uiensoep, Tomaten." 'Passe-vite' is een culinair magazine met vaste en losse, wekelijks terugkerende rubrieken waarin alle mogelijke aspecten van de gastronomie worden belicht, van eenvoudige pureegerechten tot culinaire hoogstandjes, laagdrempelig maar vooral inspirerend.
08:55
Lekker Licht

Culinair magazine "Zuiver visgerecht." De forel heeft een beetje aan populariteit ingeboet. Chiara wil hier verandering in brengen, want het blijft een ongelooflijk smakelijk en voedzaam visje. Ze maakt er een papillot van en brengt het op smaak met een licht witbiertje. Want jawel, ook bier is best gezond. Het visgerecht van Chiara vraagt bovendien weinig voorbereiding én weinig afwas.
09:05
De Dagschotel

Culinair magazine "Chiara Van Emrik - Gevulde Tomaat en Paprika." De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
09:15
Komen Eten UK

Kookwedstrijd waarin kandidaten om de titel van beste gastheer of gastvrouw strijden
10:05
Geen uitzending

Onderbreking
12:10
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "Ixnay on the Oggie Day." Charlie beleeft een avontuurtje met een van Chelseas beste vriendinnen, maar zou daar wel eens spijt van kunnen krijgen. Chelsea wil immers terugkeren. Ondertussen wordt Alan rijkelijk vergoed door een patiënt die een ietwat aparte behandeling wenst.
12:35
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "Keith Moon is Vomiting in His Grave." Alan staat op het punt de moeder van Eldridge - een van Jakes schoolvrienden - te vertellen dat hun zonen betrapt werden met alcohol, maar aarzelt wanneer hij ontdekt hoe knap de vrouw is. Hij besluit zijn kans bij haar te wagen, in plaats van haar in te lichten. Verrassend genoeg blijkt Charlie dit geen goed idee te vinden.
13:00
Geen uitzending

Onderbreking
15:05
Komen Eten UK

Kookwedstrijd waarin kandidaten om de titel van beste gastheer of gastvrouw strijden
16:00
Peppe's Pizza

Culinair magazine "Pizza Cioccolata." Het is misschien geen traditionele pizza, maar het is er wel eentje die in Italië al generaties lang populair is: de pizza met hazelnootpasta of zoals ze het in het Italiaans zeggen: de pizza cioccolata. Je hoort het goed: het is een zoete pizza die vaak als dessert op tafel verschijnt. Het is Peppe zijn kans om de vrouwtjes te verwennen die van zoet houden. Met de pizza cioccolata.
16:10
Roger van Damme Desserts

Topchef Roger van Damme toont zijn variatie op een populair dessert "Gist." Vandaag staat gist centraal. Dit ingrediënt wordt door Roger verwerkt in wellicht het bekendste Belgische gebak ter wereld: wafels! Roger legt uit hoe je een heerlijk beslag kan maken. Bij zijn wafels serveert hij een crème suisse én hij werkt feestelijk af met een spiraaltje van suiker.
16:30
Nuances

Culinair magazine waarin Thierry Theys topgerechten maakt "Yellowfin Tonijn in verschillende bereidingen." Sterrenchef Thierry Theys' restaurant heet niet alleen 'Nuance' ook zijn gerechten voor Njam! zullen maaltijden zijn met enige Nuance. Een programma voor gevorderden waar Thierry Theys topgerechten maakt. Elk topgerecht bevat een bijzonder ingrediënt.
16:55
Grenspolitie

Britse realityreeks over de grenspolitie op de luchthavens van Gatwick en Manchester 'Grenspolitie' gaat mee op pad met de agenten in de luchthavens van Gatwick en Manchester. Het programma toont de nauwe band tussen de mensen van de grenscontrole en hun speurhonden die op zoek gaan naar drugs, geld en wapens om te vermijden dat ze de grens worden overgesmokkeld. Wanneer de honden iets op het spoor zijn, gaat de grenspolitie over op ondervraging, onderzoek en eventuele arrestatie van de potentiële smokkelaars.
17:25
Huizenjagers

Reality-show. "Antwerpen." De huizenjagers krijgen de opdracht om de perfecte woning te vinden voor Valerie en haar 16-jarige zoon Gaetan. De twee zoeken een bungalow in de omgeving van Lier en Zandhoven. Zullen Barbara, Philippe en Cisse een woning vinden die voldoet aan de privacywens van moeder en zoon?
18:10
Chef in je Oor

Kookshow waarin twee topchefs twee keukenklunzen helpen met het bereiden van een gerecht Stéphane Buyens en Thierry Theys wagen zich met hun keukenklungels aan een omelet sibérienne, een complex dessert dat makkelijk mislukt. Thierry vormt een team met rijinstructeur Dirk. Dirk is snel afgeleid en het kost de chef moeite om zijn pupil bij de les te houden. Stéphane heeft dan weer alle moeite om de eenvoudigste handelingen uitgelegd te krijgen aan zangeres Bieke.
18:50
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "I Called Him Magoo." Alans romantische plannen met zijn nieuwe vriendin vallen in het water. Charlie heeft meer geluk: hij krijgt een nogal bizar verzoek van een vrouw die het bed met hem wil delen.
19:15
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "Gumby with a Pokey." Alan en Jake reizen naar Sacramento om een familie-erfstuk op te halen. Omdat Charlie voortdurend aan Chelsea denkt en maar moeilijk de slaap kan vatten, schrijft zijn dokter hem marihuana voor.
19:45
Huizenjagers

Reality-show. "Antwerpen." De drie vastgoedspecialisten gaan op zoek naar een huis voor Leen en Willem. Ze hopen een woning te vinden die groot genoeg is om hun toekomstige kindjes in groot te brengen en om een heleboel vrienden te ontvangen.
20:35
Karen maakt een plaat

Realityreeks. Nog 48 uur te gaan vooraleer Karen het podium opstapt in de Lotto Arena. Karen kennende moet er last minute nog van alles geregeld worden. Ze zit vol twijfels: zal ze haar zenuwen kunnen bedwingen, zal ze haar teksten kennen en zal ze de zaal in vervoering kunnen brengen? De schijnwerpers zijn enkel op haar gericht, en de druk op haar schouders is dan ook enorm.
21:30
Gent West

Dramaserie. Tom ontdekt dat Christel een paar dagen voor ze vermoord werd een abortus heeft laten uitvoeren. Hij begrijpt er niks van. Het is voor Tom het startsein van een periode van drinken en snuiven. Steve probeert hem terug op het rechte pad te brengen.
22:30
Control Pedro

Komische show. Gasten: Jeroom Snelders, Bent Van Looy, Gert Verhulst en Jens Dendoncker.
23:25
Huizenjagers

Reality-show. "Antwerpen." De drie vastgoedspecialisten gaan op zoek naar een huis voor Leen en Willem. Ze hopen een woning te vinden die groot genoeg is om hun toekomstige kindjes in groot te brengen en om een heleboel vrienden te ontvangen.
00:15
Geen uitzending

Onderbreking