Tv gids - VIER Zaterdag

Eergisteren
2018-07-15
Gisteren
2018-07-16
Vandaag
2018-07-17
Morgen
2018-07-18
Overmorgen
2018-07-19
Vrijdag
2018-07-20
Zaterdag
2018-07-21
08:15
A la carte

Culinair magazine "Duif." Op restaurant kiezen de meeste mensen vaak een gerecht dat ze thuis zelf niet zo gemakkelijk kunnen maken: een stukje wild, een lekkere vis, of een speciaal stukje vlees. Bij de sympathieke Jan Bruwier is de keuze altijd snel gemaakt, want als er een gerecht duif op de kaart staat, zal hij het altijd uitproberen. Maar nu wil Jan graag een bereiding met duif die je ook thuis kan maken, zonder dat je moet stressen omdat de cuisson niet goed is of de saus mislukt. Voor dergelijke vragen is er natuurlijk één adres: dat van Johan Segers in A la carte!
08:40
Op Hete Kolen

Culinair magazine met Michaël Vrijmoed "Buikspek met guacamole." Vandaag komt er familie op bezoek bij onze barbecue chef: zijn broer en zus komen langs met hun partners en met het kleine neefje en nichtje van Michaël. Onze hippe chef kiest vandaag voor een op en top zomers barbecue gerecht: geroosterd buikspek met verse guacamole. Hierbij serveert hij nog een fris slaatje met rucola én leert hij ons een truc om je mayonaise een echte barbecue rooksmaak te geven. Als top of the bill flanst hij ook nog een geroosterde bruschetta met kip en aubergine in elkaar en maakt hij ook nog een gevulde worst voor de kindjes. Alvast één ding staat vast: er is genoeg voor iedereen!
09:05
Uit de schelp

Culinair magazine "Langoustines." Het goud uit de zee. Zo noemt chef Johan Segers de schaal - en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat. Net zoals we Johan kennen, zorgt hij ook deze keer voor de meest toegankelijke gerechten waarin de pure smaken van zijn producten helemaal tot hun recht komen. Zonder al te veel poespas en tierlantijntjes tovert de chef telkens een heerlijk bord op tafel waarin de schaal- en schelpdieren helemaal kunnen schitteren in hun eenvoud.
09:20
NCIS

Amerikaanse misdaadserie "Twofer." Het team onderzoekt het lichaam van een vermoorde Navy-luitenant, dat gevonden werd op een lokaal kerkhof. Gibbs en McGee moeten op medisch onderzoek alvorens ze hun werk kunnen hervatten.
10:05
Geen uitzending

Onderbreking
12:10
MacGyver

Amerikaanse actieserie "Magnigying Glass." Wanneer Matty's petekind vermoord wordt, ontdekt het team overeenkomsten met de werkwijze van de Zodiak Killer.
13:05
Geen uitzending

Onderbreking
15:10
Nowhere Boys

Amerikaanse jeugdserie
15:40
Nowhere Boys

Amerikaanse jeugdserie
16:10
Passe-vite

Culinair magazine waarin alle mogelijke aspecten van de gastronomie worden belicht "Champignonsoep, Vissersstoemp." In deze aflevering: Veel soeps (Champignonsoep) - Wat Schaft de Pot ? - Stoemp (Vissersstoemp) - Hotspots Dominique - Klare Wijn (Rosé) - Vingervlug (Guacamole salsa met tomaat).
16:35
BBQ vanavond?!

Culinair magazine over barbecueën "Varkenskotelet met gegrilde Romanesco, Erwtenpeulen met parmaham, Tarbot." We kennen het allemaal: het is een stralende dag en jij sms't je vrienden vanop het werk: "BBQ Vanavond?!". Je probeert een uurtje vroeger te stoppen met werken om snel inkopen te doen en dan verval je steeds in hetzelfde patroon: veel vlees, wat rauwe groentjes en een stokbrood met kruidenboter. Maar dat is verleden tijd met de recepten van Bart Desmidt:
16:50
De Dagschotel

Culinair magazine "Jan Buytaert." 'De Dagschotel' is een kookprogramma waarbij elke keer een andere Njam!-chef makkelijke, budget- en gezinsvriendelijke gerechten klaarmaken. Tijdens het koken is er interactie met een ?off screen - interviewer die als een geïnteresseerde leek af en toe vragen stelt over het kookproces.
17:05
Veggie

Culinair magazine "Gepaneerde sushi met groene asperges & avocado-wasabidip." In het 2e seizoen heeft Philippe Van den Bulck nog steeds een grote voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groeten. In Veggie! laat Philippe aan de hand van haalbare recepten zien hoe verrassend je met een "niet-vleesgerecht" uit de hoek kan komen.
17:20
Komen Eten

Culinair magazine. "Stefanie uit Antwerpen." De 23-jarige Stefanie woont samen met haar vriend in een klein appartementje in het centrum van Antwerpen. Hij komt uit Zuid-Frankrijk en dat bevalt Stefanie wel. Franse mannen zijn volgens haar immers passioneler. Stefanie heeft ook bijzondere huisdieren in huis: twee ratjes. Op een wereldkaart presenteert ze een internationaal menu. Het voorgerecht is Spaans, het hoofdgerecht Belgisch en het dessertje Frans. Stefanie proeft niet graag op voorhand, aangezien ze niet alleen haar gasten maar ook zichzelf graag verrast wanneer ze de gerechten serveert. Daarom trekt ze naar buurman Julio.
18:05
Zout op het Vuur

Culinair magazine. "Gerookte bospaddestoelen op spies." Met hun praktische tips, persoonlijke ervaringen en toegankelijke recepten kan je zelf makkelijk al grillend aan de slag. Een goede vlam en een snufje zout, meer is er niet nodig om een geslaagde barbecueavond te beleven met de smaakvolle recepten van beste vrienden Nick en Kevin, de winnaars van Grillmasters.
18:10
Komen Eten

Culinair magazine. "Kristof uit Waarschoot." Kristof (44) is buschauffeur bij De Lijn, en die job doet hij vol passie. Naast het werk houdt hij van gezelligheid, eten en drinken. Ideaal voor 'Komen Eten' dus! Kristof woont alleen en heeft zijn huis naar eigen wensen ingericht. Zijn gasten ontvangt hij dan ook in zijn 'man cave': een verlengstuk van hemzelf waar uiteraard een pooltafel niet kan ontbreken. In de woonkamer is zijn passie voor films en series dan weer duidelijk merkbaar. Maar ook in Fifty Shades of Grey heeft Kristof een bijzonder grote interesse... Lichte SM, daar houdt hij wel van. Zijn menu presenteert Kristof op een sombrero. Hij werkte een aantal jaar in een Mexicaans restaurant en ontdekte daar zijn liefde voor de Mexicaanse keuken.
18:55
Komen Eten

Culinair magazine. "Julia uit Brussel." Voor de 28-jarige Julia is fitness a way of living. Ze werkt zich elke dag in het zweet als personal coach in Brussel. Via 'Komen Eten' wil ze aantonen dat ook de gezonde keuken superlekker en gevarieerd kan zijn. Haar menu is Thaïs en Afrikaans geïnspireerd, en Julia experimenteert dan ook graag met verschillende kruiden en smaken. Na een spicy menu is het tijd voor wat beweging. Julia voorziet een danser die de heupen van haar gasten wat komt losschudden.
19:40
Komen Eten

Culinair magazine. "Michel uit Zoersel." Michel heeft Spaanse roots en is helemaal verzot op Real Madrid. Voor zijn favoriete ploeg doet hij alles. Hij gaat vanavond dan ook voor een volledig Spaans menu: denk aan Serranoham, manchego en inktvis. Michel volgde een bakkersopleiding, maar het bakkersleven bleek moeilijk te combineren met zijn privéleven. Samen met zijn vrouw, kinderen en hond woont Michel in een prachtig, modern huis in Zoersel. Zijn twee zoontjes zijn het grote licht in zijn leven. Niemand minder dan Snelle Eddy ontvangt de gasten en zet de laatste avond van deze 'Komen Eten'-week in gang. Bienvenido!
20:35
Heat

Amerikaanse misdaadthriller Los Angeles. Neil McCauley is een beroepscrimineel die een fortuin vergaarde met een indrukwekkende reeks gewelddadige kraken. Vincent Hanna is luitenant bij de misdaadbrigade die met een ziekelijke verbetenheid achter McCauley aanzit. Tijdens een overval op een geldtransport doden McCauley en zijn trawanten drie bewakers. Hanna bijt zich in de zaak vast.
23:50
Rocky Balboa

Amerikaans drama (2006) De legendarische oud-bokskampioen Rocky Balboa krijgt een unieke kans om zich nog één keer te bewijzen in de ring. Hij gaat de uitdaging aan om het op te nemen tegen regerend wereldkampioen Mason Dixon. Die is al jaren ongeslagen, maar wil bewijzen dat hij ook de sterren van de vorige generatie de baas kan. Rocky is echter supergemotiveerd om een laatste keer te schitteren.
01:50
NCIS: Los Angeles

Amerikaanse misdaadserie "Rocket Man." Nadat een raketmotorexpert vermoord wordt, gaat Eric voor de eerste keer undercover om ervoor te zorgen dat de uiterst geheime technologie die gebruikt wordt voor de bouw van satellieten veilig wordt gesteld.
02:45
NCIS: Los Angeles

Amerikaanse misdaadserie "Plan B." Wanneer Deeks beste vriend moet worden beschermd tegen doodsbedreigingen, gaat Deeks undercover als een van zijn oude aliassen.
03:40
Geen uitzending

Onderbreking