Tv gids - VIER Donderdag

Eergisteren
2018-05-18
Gisteren
2018-05-19
Vandaag
2018-05-20
Morgen
2018-05-21
Overmorgen
2018-05-22
Woensdag
2018-05-23
Donderdag
2018-05-24
05:00
Geen uitzending

Onderbreking
07:10
Geen uitzending

Onderbreking
08:10
Peppe's Toscane

De liefhebbers van de Italiaanse keuken en het glooiende landschap van Toscane worden op hun wenken bediend in Peppe¶s Toscane. "Baccala."
08:30
Roger van Damme Desserts

Topchef Roger van Damme toont zijn variatie op een populair dessert "Appel." Dat appels populair zijn in de zoete keuken is geen geheim. Roger gebruikt ze vandaag als centraal product en maakt het lekkerste appeltaartje dat je ooit hebt geproefd! De vulling ervan is een appelcompote die op de barbecue is gegaard. Daarbij serveert onze chef een heerlijk zoete thee én een schuimpje op basis van helder appelwater.
08:45
BBQ vanavond?!

Culinair magazine over barbecueën "Pizza Calzone, Asperges, Moelleux au chocolat." We kennen het allemaal: het is een stralende dag en jij sms't je vrienden vanop het werk: "BBQ Vanavond?!". Je probeert een uurtje vroeger te stoppen met werken om snel inkopen te doen en dan verval je steeds in hetzelfde patroon: veel vlees, wat rauwe groentjes en een stokbrood met kruidenboter. Maar dat is verleden tijd met de recepten van Bart Desmidt:
09:00
Komen Eten UK

Kookwedstrijd waarin kandidaten om de titel van beste gastheer of gastvrouw strijden "Luton."
09:50
Geen uitzending

Onderbreking
11:55
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "Clank, Clank, Drunken Skank." De geheime relatie van Alan en Lyndsey dreigt ontdekt te worden wanneer Lyndseys vriendin en mannenverslindster Stephanie vraagt of het koppel terug samen is. De twee ontkennen, maar wanneer Lyndsey bij Alan aandringt om met Stephanie op date te gaan, lopen de dingen anders dan gepland. Wat aanvankelijk start als een ongemakkelijke date, eindigt al snel in bed.
12:20
Friends

Amerikaanse komische serie "The One with the Embryos." Frank, de halfbroer van Phoebe, en zijn vrouw Alice hebben Phoebe ervan overtuigd om draagmoeder te worden voor hun liefdeskind. Phoebe wordt nerveus als ze hoort dat de hele procedure ontzettend veel geld kost en de slaagkansen uiterst beperkt zijn.
12:45
Geen uitzending

Onderbreking
14:50
Komen Eten UK

Kookwedstrijd waarin kandidaten om de titel van beste gastheer of gastvrouw strijden "Coventry."
15:45
De hofleverancier

Culinair magazine "Radijs." In 'De Hofleverancier' keert driesterrenchef Gert De Mangeleer terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten, die met liefde gekweekt en verzorgd worden door zijn culinair onderlegde tuinman Bart Praet. Op de boerderij bekijken ze samen welke groente er op dat moment in haar topseizoen is en ter plaatse maakt Gert telkens drie gerechten klaar, die deze groente op een magische manier doen schitteren in haar eenvoud. Op het einde geeft Gert deze toegankelijke gerechten telkens een driesterrentoets door ze op een prachtige wijze te dresseren op het bord, met hier en daar een speciale bloem of een lekker kruid uit de tuin.
16:10
Njamma Mia!

Chef-kok Peppe tovert Italië op je bord "Piëmont." Italianen houden van een lekker stuk vlees. Het zijn vrouwenversierders, maar ook vleeseters. In Piëmont, het noorden van Italië, hebben ze niet liever dan brasato op hun bord. Dat is een goei stuk gemarineerde rosbief én de specialiteit van de Piemontezen. Authentieker kan dus niet. Chef Peppe vult ons bord en broer Gaspare het glas wijn!
16:25
Passe-vite

Culinair magazine waarin alle mogelijke aspecten van de gastronomie worden belicht "Truffel en Sint-jacobsvruchten, Feestquiches." 'Passe-vite' is een culinair magazine met vaste en losse, wekelijks terugkerende rubrieken waarin alle mogelijke aspecten van de gastronomie worden belicht, van eenvoudige pureegerechten tot culinaire hoogstandjes, laagdrempelig maar vooral inspirerend.
16:50
Komen Eten

Kookwedstrijd waarbij vier kandidaten strijden om de titel van beste gastheer of -vrouw "Thomas uit Sint-Maria-Lierde." Thomas werkt als salesmanager voor Gucci. Hij is verloofd met de liefde van zijn leven en is de trotse papa van een zoontje. Thomas heeft een vrouwelijk kantje en is erg modebewust. Hij staat graag voor de spiegel en ziet er graag piekfijn uit.
17:35
Gert Late Night

Praatprogramma.
18:45
Friends

Amerikaanse komische serie "The One with Rachel's Crush." Wanneer de afdeling waar Rachel werkt wordt opgedoekt, krijgt ze een andere job in de winkel aangeboden. Ze moet klanten begeleiden in hun zoektocht naar een nieuwe outfit. Ze heeft een hekel aan haar nieuwe functie, maar dat verandert als ze de sexy Joshua ontmoet. Na een paar dagen probeert Rachel hem te strikken voor een afspraakje. Na het zien van haar toneelstuk, vermoedt Chandler dat zijn vriendinnetje Kathy een affaire heeft met haar knappe tegenspeler.
19:15
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "Alan Harper, Pleasing Women Since 2003." Alan brengt tijd door met Lyndseys vriendje in de hoop te ontdekken waarom Lyndsey hem zo leuk vindt. Walden moedigt Jenny aan in haar acteren.
19:45
Komen Eten

Kookwedstrijd waarbij vier kandidaten strijden om de titel van beste gastheer of -vrouw "Lucy uit Schilde." De vrijgevochten Lucy doet de dingen graag op haar eigen manier en ze vindt het erg belangrijk om onafhankelijk te zijn. Ze is een bewust ongehuwde moeder van twee, valt op jonge mannen enhoudt van feesten. Ze tovert een Aziatisch menu op tafel.
20:35
Grillmasters

Culinair magazine. Nog vier duo's strijden voor de titel Strafste Grillmasters van Vlaanderen. Peter en Seppe nemen hen voor de laatste productproef mee naar de Ardennen. De duo's moeten er zelf een zoetwaterforel vangen en roken. Voor het klaarmaken van hun forel gaan de duo's helemaal back to basic. Ze moeten de vis roken in een uitgeholde boomstam. Maar welk duo doet dat het best en wint een ticket naar de finale?
21:40
De Kust is Veilig

Realityreeks. De strandredders krijgen te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet gemakkelijker op.
22:15
Gert Late Night

Praatprogramma.
23:25
Komen Eten

Kookwedstrijd waarbij vier kandidaten strijden om de titel van beste gastheer of -vrouw "Lucy uit Schilde." De vrijgevochten Lucy doet de dingen graag op haar eigen manier en ze vindt het erg belangrijk om onafhankelijk te zijn. Ze is een bewust ongehuwde moeder van twee, valt op jonge mannen enhoudt van feesten. Ze tovert een Aziatisch menu op tafel.
00:15
Geen uitzending

Onderbreking