Tv gids - VIER Eergisteren

Eergisteren
2018-07-15
Gisteren
2018-07-16
Vandaag
2018-07-17
Morgen
2018-07-18
Overmorgen
2018-07-19
Vrijdag
2018-07-20
Zaterdag
2018-07-21
08:50
De Gezonde Goesting

Culinair magazine. "Gezond voor foodies." Geen ovenhapjes met duizenden laagjes bladerdeeg of frituurhapjes, maar wel super gezonde bits & bites. Dat maakt healthy Steffi vandaag, met een shotje van meloen & tomaat, crackers met zalm & miso en gegrilde aubergines met tahinidressing.
09:10
De hofleverancier

Culinair magazine "Aubergine." In 'De Hofleverancier' keert driesterrenchef Gert De Mangeleer terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten, die met liefde gekweekt en verzorgd worden door zijn culinair onderlegde tuinman Bart Praet. Op de boerderij bekijken ze samen welke groente er op dat moment in haar topseizoen is en ter plaatse maakt Gert telkens drie gerechten klaar, die deze groente op een magische manier doen schitteren in haar eenvoud. Op het einde geeft Gert deze toegankelijke gerechten telkens een driesterrentoets door ze op een prachtige wijze te dresseren op het bord, met hier en daar een speciale bloem of een lekker kruid uit de tuin.
09:35
Njamma Mia!

Chef-kok Peppe tovert Italië op je bord "Sicilië." Onze Njamma Mia! chef Peppe is een provinciegenoot van me. Hij woont in Genk, maar heeft eigenlijk Siciliaanse roots. Zijn papa Vincenzo is er geboren en getogen. Daarom denk ik dat hij vandaag extra in vorm is, want hij maakt zo meteen spaghetti con le sarde, een typisch gerecht uit zijn geliefde Sicilië. Veel kookplezier! wijn: cottanera insolia
09:50
NCIS

Amerikaanse misdaadserie "House Divided." Het team is nog steeds op zoek naar Gibbs en MacGee, die twee maanden geleden voor het laatst gezien werden tijdens een gevecht in de jungle van Paraguay.
10:35
Geen uitzending

Onderbreking
12:35
MacGyver

Amerikaanse actieserie "Fish Scaler." Met behulp van een vishaak en draad proberen Mac en Jack een corrupte FBI-agent op te sporen. Ondertussen is de rest van het team bang voor hun eerste beoordeling.
13:25
Geen uitzending

Onderbreking
15:30
Roger van Damme Desserts

Topchef Roger van Damme toont zijn variatie op een populair dessert "Bloemsuiker." Met bloemsuiker gaan we vandaag aan de slag om een soufflé te maken, een bereiding waar menig hobbykok zich zelden aan waagt. Maar als je enkele regeltjes volgt dan lukt het beslist. Roger serveert de soufflé samen met een bouillon van Gin Fizz !
15:50
Weg van Wijn

Culinair magazine waarin sommelier Jurgen Lijcops de wijnen van Frankrijk verkent "Médoc." Jurgen steekt de Gironde over en komt in een van de meest prestigieuze wijngebieden ter wereld: de Médoc. Hoewel dit hele gebied ooit onherbergzaam moerasland was, brengt het nu wijnen met klinkende namen voort: Saint Estèphe, Chateau Margaux, Domaine de Rotschild, Chateau Latour... Jurgen ontdekt samen met plaatselijk wijnmaker Jean-Baptiste Cordonnier, waarom de wijnranken van de Médoc zoveel kwaliteit produceren. Hierna ontmoet hij Pierre Christophe Monnier, een gepassioneerd wijnmaker die jaren geleden het bedrijf overnam van zijn vader. 7 jaar geleden besliste hij om een volledig biologische wijnmaker te worden. Jurgen hoort niet alleen, maar ziet ook wat hiervan het effect op de wijngaarden is. Het resultaat mag hij proeven in een heerlijk glas Château Sègue Longue Monnier.
16:00
Ware Delicatessen

Culinair magazine met tweesterrenchef Bart Desmidt "Kreeft." Chef Bart Desmidt gaat in deze aflevering aan de slag met Noordzeekreeft. Hij toont hoe je de volledige kreeft kan gebruiken voor enkele lekkere en makkelijke gerechten. Eerst maakt hij een heldere geclarifieerde bouillon van Noordzeekreeft. Daarna worden Gyoza-vellen gevuld met stukjes kreeftenvlees en worden de buideltjes kort gebakken en gestoomd. Vervolgens krijgt de kreeftenstaart lauw badje van blanke botersaus met groene peper. De staart wordt gedrapeerd op een bedje van spinazie en vergezeld van enkele gebakken dooierzwammen. Het geheel is een gerecht to die for Als laatste gerecht mag een kreeftenstaart op de grill Op het menu: Bouilllon van noordzeekreeft / Kreeft met Gyoza / Kreeftenstaart met spinazie / Gegrilde kreeftenstaart
16:30
De Dierendokter

Britse realityreeks over de praktijk van de Ierse dierenarts Noel Fitzpatrick
17:30
De wereld van Bellewaerde

Realityreeks. In Bellewaerde is er een loopwedstrijd aan de gang: de Bellewaerde Ieper Trail. Een van de roofvogels in het park belandt op de operatietafel en olifant Fahim wordt voorbereid op zijn transport naar een andere zoo. Ondertussen beleeft Andy de tijd van zijn leven als attractiebediener.
18:05
Friends

Amerikaanse komische serie "The One with the Ball." Gary vindt dat het tijd is dat Phoebe bij hem intrekt. Maar vooraleer hij haar het voorstel doet, vraagt hij raad aan de rest van het gezelschap. Voor het eerst in haar leven staat Phoebe voor een heus dilemma. Intussen voelt Rachel zich eenzaam en ze besluit een kat te kopen. Het dier is echter zo gemeen dat ze er meteen weer vanaf wil.
18:35
Friends

Amerikaanse komische serie "The One with Joey's Big Break." Joey krijgt de rol van zijn leven aangeboden. Omdat de film in Las Vegas zal opgenomen worden, besluit hij om samen met Chandler enkele dagen voor de opnames te vertrekken om de streek te verkennen. Intussen heeft Rachel last van een vervelende ooginfectie. Monica die weet dat Rachel de pest aan dokters heeft, vergezelt haar vriendin naar één van de beste oogartsen van het land. Phoebe is boos op Ross maar niemand weet waarom.
19:05
Friends

Amerikaanse komische serie "The One in Vegas Part 1." Monica komt haar grote liefde Richard tegen. Tot haar grote vreugde ontdekt ze dat ze helemaal geen gevoelens meer voor hem heeft. Chandler, Monica en Phoebe trekken naar Las Vegas om Joey te verrassen. Ross en Rachel zullen hen pas een dag later vergezellen. Phoebe zit het uitstapje naar Vegas constant te vergelijken met de reis naar Londen, die ze door haar zwangerschap heeft moeten missen.
19:35
Friends

Amerikaanse komische serie "The One in Vegas Part 2." Ross tekent voor de grap een snor op Rachels gezicht. Tot hun grote ontzetting krijgen ze het ding er niet meer af. Ross doet er alles aan om het weer goed te maken, maar Rachel is razend op hem. Intussen testen Monica en Chandler hun geluk in het casino. Plotseling vraagt Chandler haar ten huwelijk. Wanneer ze in de huwelijkskapel aankomen, staat hen een grote verrassing te wachten.
20:05
Friends

Amerikaanse komische serie "The One After Vegas." Nadat Monica en Chandler er getuige van waren hoe een dronken Rachel en Ross hun jawoord gaven, besluiten ze dat het eigenlijk voor hen nog te vroeg is om te trouwen. Geen van beiden wil echter de ander van streek maken en ze durven dit dus niet tegen elkaar zeggen. Ondertussen bekomen Rachel en Ross van hun wilde, nachtelijke avontuur. Rachel wil het huwelijk laten annuleren, maar Ross probeert haar ervan te overtuigen om hun 'huwelijk' een kans te geven.
20:35
NCIS

Amerikaanse misdaadserie "Twofer." Het team onderzoekt het lichaam van een vermoorde Navy-luitenant, dat gevonden werd op een lokaal kerkhof. Gibbs en McGee moeten op medisch onderzoek alvorens ze hun werk kunnen hervatten.
21:25
NCIS

Amerikaanse misdaadserie "Exit Strategy." De partner van Torres verdwijnt onder mysterieuze omstandigheden. Het daaropvolgende onderzoek leidt het NCIS-team naar een oude moord.
22:20
MacGyver

Amerikaanse actieserie "Magnigying Glass." Wanneer Matty's petekind vermoord wordt, ontdekt het team overeenkomsten met de werkwijze van de Zodiak Killer.
23:10
MacGyver

Amerikaanse actieserie "Hook." Mac en Jack moeten naar Louisiana om Fixer te vatten, maar een familie van premiejagers is hen voor.
00:05
NCIS: Los Angeles

Amerikaanse misdaadserie "Harm's Way." Het team wordt erop uitgestuurd om de zoon van een Saudi-Arabische prins te redden en de leider van een terroristische beweging te arresteren. Nate besluit zijn team in Jemen bij te staan.
01:05
Geen uitzending

Onderbreking