Tv gids - VIER Eergisteren

Eergisteren
2018-01-15
Gisteren
2018-01-16
Vandaag
2018-01-17
Morgen
2018-01-18
Overmorgen
2018-01-19
Zaterdag
2018-01-20
Zondag
2018-01-21
08:00
Fingerfood

Culinair magazine "Oliebolletjes met appel - Bruine boterham met platte kaas en garnaal." Oliebolletjes met appel - Bruine boterham met platte kaas en garnaal
08:15
Bakken

Culinair magazine "Cakes met Walnoten."
08:30
Smossen Mag

Culinair magazine "Hartige Cupcakes." Zoete cupcakes zijn zoooo 2012... Hartige cupcakes zijn de nieuwe rage! Trendsetters Loïc (12 jaar), Duncan (8 jaar) en Ounsia (9 jaar) maken volgens recepten van hun coach Roger van Damme een etagère vol met verschillende soorten cakejes. Van een topbeslag tot kunstzinnige versiersels: de keuken is een broeihaard voor de bakmicrobe.
08:55
Hondenpatrouille

Realityreeks.
09:20
Hondenpatrouille

Realityreeks.
09:45
Geen uitzending

Onderbreking
11:45
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "My Damn Stalker." Rose brengt de Harpers op de hoogte van haar beslissing om naar Londen te verhuizen. Charlie gelooft haar eerst niet en trekt zich aanvankelijk dan ook weinig aan van haar nakend vertrek, maar langzaam maar zeker beseft hij dat hij oprecht veel voor haar voelt.
12:10
Friends

Amerikaanse komische serie "The One Where Eddie Moves In." Phoebe wordt ontdekt door een platenproducer die een video voor haar hit 'Smelly Cat' wil maken. Monica is niet zo gelukkig dat Ross weer de vloer plat loopt bij haar. Joey overweegt om weer bij Chandler te gaan wonen, maar die blijkt al een nieuwe huisgenoot te hebben gevonden.
12:35
Geen uitzending

Onderbreking
14:40
Hondenpatrouille

Nieuw-Zeelandse realityreeks waarin de Nieuw-Zeelandse hondenpatrouille wordt gevolgd
15:05
Hondenpatrouille

Nieuw-Zeelandse realityreeks 'Hondenpatrouille' gaat mee met politiekorpsen en hun belangrijkste handlangers, de speurhonden. De korpsen moeten de honden trainen, coachen, africhten en zorgen dat ze juist handelen op de moeilijke momenten.
15:35
Puur oosters

Culinair magazine "Okonomiyaki: De Japanse hartige pannenkoek." In 'Puur Oosters' brengt de Vietnamese Truong Thi Quyên de geuren en kleuren van de Oosterse keuken op je bord. Op haar eigen, charmante manier leert Quyên ons de essentie van de Aziatische keuken, met de nadruk op de gerechten uit haar vaderland en met hier en daar een leuke anekdote over haar leven in Vietnam. De nadruk van Quyêns gerechten ligt op vers, gezond en snel en dat is dan ook exact hoe je de keuken van Quyên kan omschrijven. Van de o-zo-gekende kipsaté met pindasaus tot de minder bekende, maar hemelse Vietnamese lenterolletjes. Met Quyêns recepten tover je de pure eenvoud en de zuivere smaken van het kleurrijke Vietnam in no time op je bord.
15:45
Vlaanderen kookt

Culinair magazine waarin Jan Buytaert op bezoek gaat bij gewone Vlamingen "Paella." Jan is vandaag op bezoek bij Nicole Pauwels in Deinze. Zij maakt een Zuiderse paella, zoals haar Spaanse grootouders het haar geleerd hebben. Het is een feestelijk gerecht met flink wat ingrediënten die allemaal in een enorme pan samen komen. Jan is er als de kippen bij om te proeven van dit smakelijke spektakel.
16:00
Hollyfood

Culinair magazine. "Il Piccolino: Een Nieuw Begin." Il Piccolino: Een Nieuw Begin.
16:20
Soep!

Culinair magazine waarin de njam!-chefs de lekkerste soepgerechten voor je bereiden "Bloemkoolsoep (creme Dubarry) / Looksoep met spek."
16:45
De Dierendokter

Britse realityreeks over de praktijk van de Ierse dierenarts Noel Fitzpatrick
17:45
Zeg eens Euh!

Spel. Panelleden: Margriet Hermans, James Cooke, Karen Damen en Jacques Vermeire.
18:25
Friends

Amerikaanse komische serie "The One Where Dr Ramoray Dies." Monica en haar nieuwe vriend Richard hebben hun eerste ruzie wanneer hij hoort over haar vroegere vriendjes. Ross en Rachel kampen met hetzelfde probleem. Intussen dreigt Joey zijn job te verliezen door een opmerking van hem in een tijdschrift. Eddie werkt op de zenuwen van Chandler.
19:00
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "Young People Have Phlegm Too." Charlie is verontwaardigd wanneer zijn nieuwe vriendin - een knappe 24-jarige actrice - hem oud noemt. Vastberaden om haar het tegendeel te bewijzen, gaat hij een avondje stappen met haar in de hipste discotheek uit de buurt. Maar wanneer hij na afloop met pijn in de borststreek moet worden opgenomen in het ziekenhuis, moet hij zijn jonge vriendin toch gelijk geven.
19:25
The Simpsons

Amerikaanse komische animatieserie "Mathele's Feat." Lisa komt bij het wiskundeteam. Hun team neemt het vervolgens op tegen dat van Waverly Hills.
19:55
Rijden doe je zo

Realityreeks.
20:35
Batman Begins

Amerikaans-Britse actiefilm Na de moord op zijn ouders reist de gedesillusioneerde Bruce Wayne de wereld rond om tegen onrecht te strijden. Hij keert terug naar Gotham en onthult zijn alter ego Batman, een gemaskerde held die zijn kracht en intelligentie in combinatie met geavanceerde apparatuur gebruikt om de duistere krachten te bestrijden die zijn geboortestad bedreigen. Met de hulp van politieman Jim Gordon zet Batman zijn eerste stappen in zijn strijd tegen het onrecht. Die strijd begint met maffiabaas Don Falcone, de gekke dokter Jonathan 'Scarecrow' Crane en een mysterieuze derde persoon.
23:15
Geubels en de Belgen

Komische show waarin Philippe Geubels nuttige richtlijnen geeft voor een geslaagd leven "Werk." Philippe Geubels heeft het over de ideale job, het leven van turnleraars en de wondere wereld van de VDAB. Verder onthult hij dat er in elke Belgische Colruyt een mysterieuze 'tepeltuin' is.
00:00
Rijden doe je zo

Realityreeks.