Tv gids - VIER Eergisteren

Eergisteren
2018-03-15
Gisteren
2018-03-16
Vandaag
2018-03-17
Morgen
2018-03-18
Overmorgen
2018-03-19
Dinsdag
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
08:10
Peppe's Pizza

Culinair magazine "Pizza Salsiccia." De culinaire hemel bestaat, dat bewijst Peppe Giacomazza vandaag in Peppe's Pizza. Want wat heb je meer nodig dan een versgebakken pizza, een knetterende houtoven, een topchef en gezellig gezelschap? De topchef wordt natuurlijk verpersoonlijkt door Peppe, de pizza is een pizza salsiccia, met Italiaanse worst, en enkele van Peppe's boezemvrienden vertegenwoordigen met veel plezier het gezelschap. Cincin & buon appetito!
08:20
Roger van Damme Desserts

Topchef Roger van Damme toont zijn variatie op een populair dessert "Sinaasappel." Deze aflevering staat de zoete citrusvrucht sinaasappel centraal. Roger maakt er een zoete bouillon van, een sinaasappelsabayon én hij werkt de bereiding af met een sinaasappelgerechtje met Japanse toets: tempura van sinaasappel!
08:30
Nuances

Culinair magazine waarin Thierry Theys topgerechten maakt "Holstein Rund met auberginecrème." Sterrenchef Thierry Theys' restaurant heet niet alleen 'Nuance' ook z'n gerechten voor Njam! zullen maaltijden zijn met enige Nuance. Een programma voor gevorderden waar Thierry Theys topgerechten maakt. Elk topgerecht bevat een bijzonder ingredient.
09:00
Komen Eten UK

Kookwedstrijd waarin kandidaten om de titel van beste gastheer of gastvrouw strijden
09:50
Geen uitzending

Onderbreking
11:50
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "That's Why They Call it Ball Room." Chelsea wil dat Charlie danslessen volgt zodat ze geen slecht figuur slaan op hun huwelijksfeest. Na lang aandringen zegt Charlie toe, maar hij stelt daar iets tegenover: hij wil dat ze een voorhuwelijkscontract afsluiten. Hierdoor ontdekt hij echter dat Chelsea iets voor hem heeft verzwegen: ze bezit drie appartementsgebouwen en trouwt dus niet voor het geld met hem. Dat verontrust Charlie.
12:10
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "Warning, It's Dirty." Jakes vriendin Celeste brengt de feestdagen door bij haar moeder in Brentwood. Charlie spoort Jake aan om ondertussen kennis te maken met een knap tienermeisje op het strand. Jake volgt het advies van zijn oom, maar dat dreigt hem zuur op te breken. Ondertussen brengt Evelyn een oude man in een rolstoel mee naar het kerstfeest van de Harpers. Dit roept meteen de nodige vragen op bij haar zonen.
12:35
Geen uitzending

Onderbreking
14:40
Komen Eten UK

Kookwedstrijd waarin kandidaten om de titel van beste gastheer of gastvrouw strijden
15:35
Tot op het Bot: Het Rund

Culinair magazine. "Boulue plat cote." Na het succes van 'Tot op het Bot: het Varken', een tweede reeks van 'Tot op het Bot'. Een reeks waarin Johan Segers aan de slag gaat met vers vlees van het rund in plaats van het varken. Hij leert ons hoe je alle verschillende onderdelen van het rund verwerkt tot heerlijke gerechten.
15:55
DIY (Do It Yourself)

Culinair magazine over zelfgemaakte producten "Ceasar Dressing, Madeleines, Passata, Frozen Ice Cream."
16:20
Food, Friends & Feeling

Culinair magazine "Thais Diner." De 29-jarige Eef is 7 maanden zwanger, maar haar culinaire goestingen blijven gelukkig dezelfde. Ze houdt nog steeds van Thais en dat is ook wat ze haar vriendinnen als laatste avondmaal op hun citytrip zal voorschotelen. Ook haar geheime chef is helemaal zot op Thailand... Terwijl zijn identiteit wordt onthuld, verkennen de vriendinnen de stad van op het water en krijgen er gratis en voor niets een bijzonder spektakel bij...
16:45
Border Security: America's Front Line

Amerikaanse realityreeks De landsgrenzen van de Verenigde Staten worden voortdurend bedreigd. Of het nu gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.
17:15
Huizenjagers

Reality-show. "Waasland." Frederike en Robin zijn op zoek naar een instapklaar huis in een kindvriendelijke omgeving. De huizenjagers nemen het jonge koppel mee op sleeptouw naar straffe woningen in de buurt van Sint-Niklaas.
18:00
Chef in je Oor

Kookshow waarin twee topchefs twee keukenklunzen helpen met het bereiden van een gerecht "Dave & Souraja." Dominique Persoone en Pepe Giacomazza zetten voor de laatste keer hun tanden in een Vlaamse klassieker. Ze hopen allebei de recensent te overdonderen met hun vispannetje. De verliezende chef moet een akelig klusje klaren in de keuken van de winnaar. Wie hengelt er naar de overwinning en wie vist er achter het net? Ze krijgen hulp van zakenman Dave en fitnessfreak Souraja.
18:40
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "Fart jokes, Pie and Celeste." Charlie voelt zich schuldig over de breuk van Jake en Celeste. Om zijn neefje te helpen, spoort hij hem aan om zich te gaan verontschuldigen en, wanneer dat niet helpt, met andere meisjes af te spreken. Ondertussen krijgt Herb het zwaar te verduren wanneer Judith ontdekt dat hij tijd doorbrengt met Alan. Herb besluit dan maar stiekem af te spreken met Alan.
19:10
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "Yay, No Polyps." Chelsea wil Charlie dolgraag voorstellen aan haar ouders en probeert hem te overtuigen om binnenkort eens naar Illinois te vliegen. Dat is Charlies ergste nachtmerrie. Hij doet alsof hij een pijnlijk doktersonderzoek gepland heeft en hoopt haar hiermee te sussen, maar Chelsea staat erop dat ze hem zelf naar het ziekenhuis vergezelt.
19:40
Huizenjagers

Reality-show. "Waasland." Linsey en haar familie hebben een bijzondere wens: een vierkantshoeve met maar liefst drie woonunits en voldoende ruimte voor een praktijk en een dierenpension. Zullen de makelaars dit klaarspelen met een budget van 700.000 euro?
20:35
Hotel Römantiek

Reality-show.
21:35
De Recherche

Realityreeks over het misdaadonderzoek van de Lokale Recherche in Gent Gent, februari 2014. Het team Geweld van de Lokale Recherche krijgt informatie binnen over een gewelddadige overval in een woning. Op camerabeelden ziet rechercheur Nine hoe een man de zoon des huizes met een mes bedreigt en wegvlucht. Samen met teamleider Boris spoort ze de verdachte op. Tijdens hun onderzoek worden opnieuw overvallen met geweld gepleegd in een supermarkt. Dit keer gebruiken de daders vuurwapens. Alles wijst erop dat het om dezelfde verdachten gaat. De rechercheurs werken tegen de klok om het nodige bewijsmateriaal te verzamelen en de man zo snel mogelijk te arresteren.
22:35
In het spoor van de dader

Documentaire. "Brand met voorbedachte rade." Deze reportage zoomt in op een hartverscheurend verhaal dat vijf jaar geleden als een schokgolf door Groot-Brittannië ging. Zes kinderen stierven in een huisbrand. De waarheid was afschuwelijk, want de ouders bleken schuldig te zijn. Wat heeft hen zo ver gedreven? Kunnen vrienden en buren de tragische gebeurtenissen een plaats geven?
23:35
Huizenjagers

Reality-show. "Waasland." Linsey en haar familie hebben een bijzondere wens: een vierkantshoeve met maar liefst drie woonunits en voldoende ruimte voor een praktijk en een dierenpension. Zullen de makelaars dit klaarspelen met een budget van 700.000 euro?
00:35
Geen uitzending

Onderbreking