Tv gids - VIER Gisteren

Eergisteren
2018-03-15
Gisteren
2018-03-16
Vandaag
2018-03-17
Morgen
2018-03-18
Overmorgen
2018-03-19
Dinsdag
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
07:55
Tot op het Bot: Het Rund

Culinair magazine. "Boulue plat cote." Na het succes van 'Tot op het Bot: het Varken', een tweede reeks van 'Tot op het Bot'. Een reeks waarin Johan Segers aan de slag gaat met vers vlees van het rund in plaats van het varken. Hij leert ons hoe je alle verschillende onderdelen van het rund verwerkt tot heerlijke gerechten.
08:20
DIY (Do It Yourself)

Culinair magazine over zelfgemaakte producten "Ceasar Dressing, Madeleines, Passata, Frozen Ice Cream."
08:45
Food, Friends & Feeling

Culinair magazine "Thais Diner." De 29-jarige Eef is 7 maanden zwanger, maar haar culinaire goestingen blijven gelukkig dezelfde. Ze houdt nog steeds van Thais en dat is ook wat ze haar vriendinnen als laatste avondmaal op hun citytrip zal voorschotelen. Ook haar geheime chef is helemaal zot op Thailand... Terwijl zijn identiteit wordt onthuld, verkennen de vriendinnen de stad van op het water en krijgen er gratis en voor niets een bijzonder spektakel bij...
09:05
Komen Eten UK

Kookwedstrijd waarin kandidaten om de titel van beste gastheer of gastvrouw strijden
09:55
Geen uitzending

Onderbreking
12:00
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "Fart jokes, Pie and Celeste." Charlie voelt zich schuldig over de breuk van Jake en Celeste. Om zijn neefje te helpen, spoort hij hem aan om zich te gaan verontschuldigen en, wanneer dat niet helpt, met andere meisjes af te spreken. Ondertussen krijgt Herb het zwaar te verduren wanneer Judith ontdekt dat hij tijd doorbrengt met Alan. Herb besluit dan maar stiekem af te spreken met Alan.
12:20
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "Yay, No Polyps." Chelsea wil Charlie dolgraag voorstellen aan haar ouders en probeert hem te overtuigen om binnenkort eens naar Illinois te vliegen. Dat is Charlies ergste nachtmerrie. Hij doet alsof hij een pijnlijk doktersonderzoek gepland heeft en hoopt haar hiermee te sussen, maar Chelsea staat erop dat ze hem zelf naar het ziekenhuis vergezelt.
12:45
Geen uitzending

Onderbreking
14:50
Komen Eten UK

Kookwedstrijd waarin kandidaten om de titel van beste gastheer of gastvrouw strijden
15:45
GIN & TONIC, Around the World in 80 Gins

Culinair magazine met Hanne Troonbeeckx "Veerle Dobbelaere." In deze aflevering komt Veerle Dobbelaere naast Hanne Troonbeeckx aan de toog zitten. We kennen haar als gevierde actrice, maar ze is ondertussen veel meer dan dat. Zo heeft ze haar eigen interieurlabel én is ze ook nog mental coach. Haar agenda zit dus vol en toch moesten we niet veel moeite doen om haar aan de toog te krijgen, want haar lievelingsdrank is gin-tonic. Onze meester-mixoloog Manuel Wouters heeft aan Veerle dus een makkelijke klant. Hij gaat in deze aflevering op zoek naar de ultieme gin-tonic van Veerle Dobbelaere.
16:00
Toasted!

Culinair magazine "Blue Happyness/Bello Pesto/XXX Hot Ball." 's Morgens eten als een koning. Met deze zin brainwasht elke ouder zijn kind. En terecht: ontbijten ís belangrijk, maar ook plezant en ontspannend en dat laatste zit 'm vooral in het bereiden ervan. Het topduo Dagny Ros Asmundsdottir en Dominique Persoone bewijzen dat met heel hun lijf, al hun verhalen en brouwsels in het nieuwe ontbijt&brunch programma Toasted!. In een gezellige bar koken zij samen voor zowel vroege vogels als uitslapers, die heel luxueus of net super basic hun ochtendmaal willen nuttigen. Dagny Ros en Dominique koken, serveren en verrassen zo de klanten met hun menu. De mix tussen reality en instructional cooking is amusant.
16:25
Vietnjam met Quyên

Culinair magazine "Hue." In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon. Onderweg maken we kennis met plaatselijke specialiteiten en ingrediënten waarmee Quyên aan de slag gaat. Gwen zoals ze in België genoemd wordt, doet het verhaal van haar Vietnamese roots uit de doeken.
16:50
Huizenjagers

Reality-show. "Waasland." Linsey en haar familie hebben een bijzondere wens: een vierkantshoeve met maar liefst drie woonunits en voldoende ruimte voor een praktijk en een dierenpension. Zullen de makelaars dit klaarspelen met een budget van 700.000 euro?
17:40
Full House

Amerikaanse komische serie "Danny in Charge." Danny heeft een dagje vrijaf en die tijd wil hij met zijn veeleisende dochters doorbrengen. Daarnaast probeert hij alle huishoudelijke taken tot een goed einde te brengen, maar het wordt hem al snel allemaal te veel.
18:10
Friends

Amerikaanse komische serie "The One Where Rachel Quits." Chandler en Joey kunnen Rachel ervan overtuigen een punt te zetten achter haar job als serveerster. Ze wil haar droom waarmaken en voor een modeontwerper gaan werken, maar ze is onzeker over haar kansen. Intussen breekt een meisje door toedoen van Ross haar been terwijl ze koekjes verkoopt. Ross besluit om haar taak over te nemen. Hij probeert zoveel mogelijk koekjes aan de man te brengen. Door zijn sluwe verkoopstechnieken brengt hij Monica op het slechte pad.
18:40
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "Crude and Uncalled For." Charlie en Evelyn huren een advocaat in voor Alan, die onlangs een kerel neersloeg op een van zijn afspraakjes. De man blijkt de tegenpool van Charlie te zijn: vriendelijk, sociaal geëngageerd en een echte familieman. Alan vreest dat Chelsea daar wel eens voor zou kunnen vallen en waarschuwt zijn broer. Die wil niets aan het toeval overlaten en probeert een glimp op te vangen van Chelsea op een liefdadigheidsevenement dat Alans advocaat heeft georganiseerd.
19:10
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "Aye, Aye, Captain." Charlie is doodongerust. Hij is er bijna zeker van dat Chelsea een affaire heeft met Alans advocaat Brad. Hij steekt zijn wantrouwen tegenover haar speciale band met Brad niet onder stoelen of banken, waarmee hij zich meteen een hoop problemen op de hals haalt. Chelsea reageert razend op zijn beschuldigingen en ze besluit haar koffers te pakken.
19:40
Karen maakt een plaat

Realityreeks. De week van de waarheid is aangebroken voor Karen. Binnen enkele dagen is het zover en zingt ze in de Lotto Arena. Karen probeert haar zenuwen de baas te blijven en bereidt zich voor op de generale repetitie. Ook brengt ze voor het eerst al haar nummers live in een exclusieve showcase.
20:35
Pearl Harbor

Amerikaans oorlogsdrama 1940. De jeugdvrienden Rafe en Danny besluiten gevechtspiloot te worden. Terwijl Danny op de marinebasis Pearl Harbor gestationeerd wordt, vertrekt Rafe naar Europa om er voor de Britse luchtmacht te gaan vliegen. Hij wordt echter door de Duitsers neergehaald en als vermist opgegeven. Danny ontfermt zich over Rafes liefje Evelyn. De twee worden verliefd en beginnen een relatie. Dan duikt Rafe plots weer op en dat leidt tot ruzie. Net op dat moment vallen de Japanners Pearl Harbor aan.
23:55
Assassins

Amerikaans-Franse actiethriller Huurmoordenaar Robert Rath krijgt de opdracht misdaadpaus Alan Branch uit de weg te ruimen. Zijn rivaal Miguel Bain is hem echter voor en kaapt daarmee de beloning voor zijn neus weg. Wanneer Rath even later Electra, een industrieel spionne en computerhacker, moet uitschakelen, kruist Bain opnieuw zijn pad. Rath besluit zijn contract te negeren en Electra tegen Bain te beschermen.
02:10
Geen uitzending

Onderbreking