Tv gids - VIER Gisteren

Eergisteren
2018-07-15
Gisteren
2018-07-16
Vandaag
2018-07-17
Morgen
2018-07-18
Overmorgen
2018-07-19
Vrijdag
2018-07-20
Zaterdag
2018-07-21
08:40
De Gezonde Goesting

Culinair magazine. "Voor de kids." Vandaag serveert healthy Steffi de perfecte camouflagetechnieken om de kids stiekem groenten & fruit te doen eten. Op het menu 3 kidsproof gerechten: een granola met koekjessmaak, een kleurrijke smoothie en een roze puree met zalmballetjes.
09:00
GIN & TONIC, Around the World in 80 Gins

Culinair magazine met Hanne Troonbeeckx "Koen Buyse." In deze aflevering komt Zornik-frontman Koen Buyse naast Hanne Troonbeeckx aan de toog zitten. Koen zijn liefde voor muziek is alom bekend, maar zijn liefde voor gin is dat minder. Toch durft die passie wel eens hoog op te laaien, want vorig jaar bracht hij samen met vijf vrienden zelfs een eigen gin op de markt. Kan onze meester-mixoloog Manuel Wouters hem overtuigen van zijn wereldvermaarde collectie gins en voor Koen een nieuwe favoriete smaak vinden, hem koppelen aan de juiste tonic en pairen met de perfecte botanical? Dit is de zoektocht naar de ultieme gin-tonic van Koen Buyse.
09:15
Ware Delicatessen

Culinair magazine met tweesterrenchef Bart Desmidt "Kreeft." Chef Bart Desmidt gaat in deze aflevering aan de slag met Noordzeekreeft. Hij toont hoe je de volledige kreeft kan gebruiken voor enkele lekkere en makkelijke gerechten. Eerst maakt hij een heldere geclarifieerde bouillon van Noordzeekreeft. Daarna worden Gyoza-vellen gevuld met stukjes kreeftenvlees en worden de buideltjes kort gebakken en gestoomd. Vervolgens krijgt de kreeftenstaart lauw badje van blanke botersaus met groene peper. De staart wordt gedrapeerd op een bedje van spinazie en vergezeld van enkele gebakken dooierzwammen. Het geheel is een gerecht to die for Als laatste gerecht mag een kreeftenstaart op de grill Op het menu: Bouilllon van noordzeekreeft / Kreeft met Gyoza / Kreeftenstaart met spinazie / Gegrilde kreeftenstaart
09:40
Selfie

Amerikaanse komische serie "Imperfect Harmony." Eliza bekent dat ze gevoelens heeft voor Henry. Maar dit leidt tot een vervelende situatie.
10:00
A to Z

Amerikaanse komische serie "J is for Jan Vaughan." Zelda en Andrew spelen voor matchmaker bij Stu en een stenografe.
10:25
Geen uitzending

Onderbreking
12:25
Mom

Amerikaanse komische serie "Chicken Nuggets and a Triple Homicide." Christy en Bonnie proberen de familie terug bij elkaar te brengen door een huis met een interessante geschiedenis te huren.
12:45
The Odd Couple

Amerikaanse komische serie "Miss England." Aan Dani's blijdschap om haar promotie komt algauw een eind wanneer Oscar haar vraagt om een vervanger te zoeken voor haar oude functie.
13:10
Geen uitzending

Onderbreking
15:10
Selfie

Amerikaanse komische serie "Perestroika." Eliza heeft geldproblemen en wordt uit haar appartement gezet.
15:35
A to Z

Amerikaanse komische serie "K is for Keep Out." Andrew en Zelda willen qualitytime met hun tweetjes, en dat zorgt voor spanningen tussen Andrew en Stu.
16:05
Veggie

Culinair magazine "Gepaneerde sushi met groene asperges & avocado-wasabidip." In het 2e seizoen heeft Philippe Van den Bulck nog steeds een grote voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groeten. In Veggie! laat Philippe aan de hand van haalbare recepten zien hoe verrassend je met een "niet-vleesgerecht" uit de hoek kan komen.
16:15
Op Hete Kolen

Culinair magazine met Michaël Vrijmoed "Buikspek met guacamole." Vandaag komt er familie op bezoek bij onze barbecue chef: zijn broer en zus komen langs met hun partners en met het kleine neefje en nichtje van Michaël. Onze hippe chef kiest vandaag voor een op en top zomers barbecue gerecht: geroosterd buikspek met verse guacamole. Hierbij serveert hij nog een fris slaatje met rucola én leert hij ons een truc om je mayonaise een echte barbecue rooksmaak te geven. Als top of the bill flanst hij ook nog een geroosterde bruschetta met kip en aubergine in elkaar en maakt hij ook nog een gevulde worst voor de kindjes. Alvast één ding staat vast: er is genoeg voor iedereen!
16:40
A la carte

Culinair magazine "Duif." Op restaurant kiezen de meeste mensen vaak een gerecht dat ze thuis zelf niet zo gemakkelijk kunnen maken: een stukje wild, een lekkere vis, of een speciaal stukje vlees. Bij de sympathieke Jan Bruwier is de keuze altijd snel gemaakt, want als er een gerecht duif op de kaart staat, zal hij het altijd uitproberen. Maar nu wil Jan graag een bereiding met duif die je ook thuis kan maken, zonder dat je moet stressen omdat de cuisson niet goed is of de saus mislukt. Voor dergelijke vragen is er natuurlijk één adres: dat van Johan Segers in A la carte!
17:05
De wereld van Bellewaerde

Realityreeks. In Bellewaerde is er een loopwedstrijd aan de gang: de Bellewaerde Ieper Trail. Een van de roofvogels in het park belandt op de operatietafel en olifant Fahim wordt voorbereid op zijn transport naar een andere zoo. Ondertussen beleeft Andy de tijd van zijn leven als attractiebediener.
17:45
Zeg eens Euh!

Spel. Panelleden: Marleen Merckx, Jelle De Beule, Maaike Cafmeyer en Herman Verbruggen.
18:30
Friends

Amerikaanse komische serie "The One where Ross Hugs Rachel." Joey is overstuur wanneer Chandler hem vertelt dat hij bij Monica wil intrekken. Wanneer Monica op haar beurt het goede nieuws aan Rachel vertelt, lijkt zij helemaal niet te geloven dat de tortelduifjes de grote stap zullen zetten. Ondertussen is Phoebe de enige die weet dat Ross zijn huwelijk met Rachel niet heeft laten annuleren. Zij probeert hem te laten inzien dat hij nog steeds verliefd op Rachel is en dat het hoog tijd wordt dat hij dit onder ogen ziet.
18:55
The Odd Couple

Amerikaanse komische serie "Eisen Trouble." Oscar komt in een pijnlijke situatie terecht wanneer hij zijn aartsvijand een award moet overhandigen.
19:25
Mom

Amerikaanse komische serie "Forged Resumes and the Recommended Dosage." Christy probeert uit te zoeken waarom Violet zich zo onredelijk gedraagt.
19:50
Komen Eten

Culinair magazine. "Stefanie uit Antwerpen." De 23-jarige Stefanie woont samen met haar vriend in een klein appartementje in het centrum van Antwerpen. Hij komt uit Zuid-Frankrijk en dat bevalt Stefanie wel. Franse mannen zijn volgens haar immers passioneler. Stefanie heeft ook bijzondere huisdieren in huis: twee ratjes. Op een wereldkaart presenteert ze een internationaal menu. Het voorgerecht is Spaans, het hoofdgerecht Belgisch en het dessertje Frans. Stefanie proeft niet graag op voorhand, aangezien ze niet alleen haar gasten maar ook zichzelf graag verrast wanneer ze de gerechten serveert. Daarom trekt ze naar buurman Julio.
20:35
Topdokters

Reportagereeks over het werk van acht Vlaamse artsen-specialisten De helft van de Belgen kampt met overgewicht. Toch kunnen mensen met de ziekte obesitas vaak op weinig begrip rekenen. Op zijn raadpleging ziet obesitaschirurg dr. Matthias Lannoo een jonge vrouw die al jaren het gevecht tegen de kilo's verliest. Dieetpogingen kunnen niet voorkomen dat de vrouw blijft aankomen en een risico loopt op nog talrijke andere ziektes.
21:35
Hotel Römantiek

Realityreeks waarin een groep vrijgezellen op leeftijd naar een hotel in Zwitserland trekt Tijdens een treinrit proberen Otto-Jan en Sven de drie bedeesde vrijgezellen Charles, Herman en Bert via spitstechnologie om te toveren tot echte casanova's. Ondertussen zorgt Frances voor een gezonde geest in een gezond lichaam met een portie ochtendgymnastiek. Na zijn nacht in de berghut met Betty zit weduwnaar Pierre met veel vragen. Vrijgezel Jean rijdt nog graag met de wagen, dus gaat Sven op zoek naar enkele partners die hem de weg door het pittoreske Bergün moeten wijzen.
22:40
De Dierendokter

Britse realityreeks over de praktijk van de Ierse dierenarts Noel Fitzpatrick
23:40
Zeg eens Euh!

Spel. Panelleden: Marleen Merckx, Jelle De Beule, Maaike Cafmeyer en Herman Verbruggen.
00:25
Komen Eten

Culinair magazine. "Stefanie uit Antwerpen." De 23-jarige Stefanie woont samen met haar vriend in een klein appartementje in het centrum van Antwerpen. Hij komt uit Zuid-Frankrijk en dat bevalt Stefanie wel. Franse mannen zijn volgens haar immers passioneler. Stefanie heeft ook bijzondere huisdieren in huis: twee ratjes. Op een wereldkaart presenteert ze een internationaal menu. Het voorgerecht is Spaans, het hoofdgerecht Belgisch en het dessertje Frans. Stefanie proeft niet graag op voorhand, aangezien ze niet alleen haar gasten maar ook zichzelf graag verrast wanneer ze de gerechten serveert. Daarom trekt ze naar buurman Julio.
01:10
Geen uitzending

Onderbreking