Tv gids - VIER Morgen

Eergisteren
2018-01-15
Gisteren
2018-01-16
Vandaag
2018-01-17
Morgen
2018-01-18
Overmorgen
2018-01-19
Zaterdag
2018-01-20
Zondag
2018-01-21
08:35
Puur oosters

Culinair magazine "Kipsaté met pindasaus." In deze aflevering maakt Quyên een gerecht klaar dat iedereen onmiddellijk met de oosterse keuken associeert: kipsaté met pindasaus. De marinade van de kip is heerlijk, en de pindasaus is zo zacht en exotisch dat je er iedereen een plezier mee doet.
08:45
Zoete Zonde

Culinair magazine met Wim Ballieu "Melon Glow." Wim Ballieu verrast elke week weer in De Zoete Zonde met 2 overheerlijke desserts.
09:05
Nuances

Culinair magazine waarin Thierry Theys topgerechten maakt "Duif." In 'Nuances' tracht Thierry Theys samen met u onderscheidend te zijn waar onderscheid minder voor de hand ligt. Elke keer opnieuw probeert hij iedereen die van koken houdt een nieuwe uitdaging voor te schotelen. Vandaag schotelt hij u duif met rode biet voor die hij weer geheel volgens zijn eigen verrassende wijze bereiden zal.
09:35
Hondenpatrouille

Nieuw-Zeelandse realityreeks waarin de Nieuw-Zeelandse hondenpatrouille wordt gevolgd
09:55
Hondenpatrouille

Nieuw-Zeelandse realityreeks waarin de Nieuw-Zeelandse hondenpatrouille wordt gevolgd
10:20
Geen uitzending

Onderbreking
12:25
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "It Never Rains in Hooterville." Wanneer Alan merkt dat Jake zijn kamer heringericht heeft met posters van schaars geklede dames, beseft hij dat zijn zoon stilaan volwassen wordt. Daar heeft hij het bijzonder moeilijk mee. Er zijn immers zoveel dingen die ze samen nog niet hebben gedaan. Alan besluit zijn schade in te halen en gaat samen met Jake kamperen. Ondertussen waagt Kandi haar kans als actrice.
12:50
Friends

Amerikaanse komische serie "The One Where Old Yeller Dies." Chandler en Joey nodigen Monica's vriend Richard uit om mee naar een basketbalwedstrijd te gaan en het klikt meteen. Ondertussen beseft Phoebe, die als kind nooit naar huilfilms mocht kijken, dat niet alle films een gelukkig einde hebben. Rachel wil samen met Ross de rest van hun leven plannen.
13:15
Geen uitzending

Onderbreking
15:20
Hondenpatrouille

Nieuw-Zeelandse realityreeks waarin de Nieuw-Zeelandse hondenpatrouille wordt gevolgd
15:45
Hondenpatrouille

Nieuw-Zeelandse realityreeks waarin de Nieuw-Zeelandse hondenpatrouille wordt gevolgd
16:10
Tot op het Bot: Het Rund

Culinair magazine "Stoofvlees." Chef Johan Segers is vastberaden om alle geheimen te achterhalen die er bestaan over rundvlees. Vandaag wil hij traditioneel stoofvlees klaarmaken en hiervoor gaat hij langs bij zijn vaste slager, beenhouwer Benny Vermeulen. Zo komt de chef meer te weten over de eigenschappen van het vlees dat je voor stoverijen kan gebruiken en laat Benny hem met eigen ogen zien hoe je stoofvlees uit het voorkwartier van het rund snijdt. Daarna gaat onze chef aan de slag en maakt hij stoofvlees met gebakken appeltjes en gekookte aardappelen. Smullen maar!
16:35
DIY (Do It Yourself)

Culinair magazine over zelfgemaakte producten "Rijstpap, Knäckebröd, Pickles, Aardbeienconfituur."
16:55
It's Aperotime Somewhere in the World

Culinair magazine over cocktails "Rome."
17:05
Rijden doe je zo

Realityreeks.
17:45
Zeg eens Euh!

Spel. Panelleden: Marleen Merckx, Jelle De Beule, Maaike Cafmeyer, Herman Verbruggen.
18:30
Friends

Amerikaanse komische serie "The One with the Bullies." Chandler en Joey botsen in het koffiehuis op twee bullebakken die hen bevelen om buiten te blijven. Phoebe wil haar vader bezoeken, maar wordt belet door een hond. Ze ontmoet wel familie waarvan ze niet eens wist dat ze die had. Monica probeert geld te verdienen op de beurs, zodat ze geen job moet zoeken.
19:00
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "Smooth as a Ken Doll." Nu Judith op het punt staat een tweede keer in het huwelijksbootje te stappen, schrijft Alan zijn laatste alimentatiecheque uit. Hij denkt voorgoed verlost te zijn van zijn ex-vrouw, maar dan duiken er plots problemen op tussen Judith en haar toekomstige echtgenoot Herb. De komst van Herbs zus Myra zit daar voor iets tussen. Zij blijkt immers een bloedhekel aan Judith te hebben.
19:25
The Simpsons

Amerikaanse komische animatieserie "Puffless." Patty en Selma proberen te stoppen met roken, maar wanneer Selma weer begint, trekt Patty bij de Simpsons in. Intussen gaat Maggie op avontuur met een stel plaatselijke wezens.
19:55
Rijden doe je zo

Realityreeks.
20:35
Geubels en de Belgen

Komische show waarin Philippe Geubels nuttige richtlijnen geeft voor een geslaagd leven "Liefde." Philippe Geubels behandelt het thema liefde. Hij heeft het o.a. over de ultieme test voor elk jong koppel: samen naar de IKEA gaan. Verder komt u alles te weten over de kunst van het slecht versieren en over wat de papa van Walter Grootaers precies bedoelde met de mooie woorden 'eerst seks, dan eten'.
21:20
The Show Must Go On

Reportagereeks waarin Peter Boeckx peilt naar het leven van artiesten in Vlaanderen Samen met Loredana reist Pat naar het eiland waar hij tien jaar lang genoot van het leven, ver weg van de Belgische schijnwerpers. Voor het eerst keert hij terug naar zijn villa op Ibiza. In Meise wordt alles stilaan in gereedheid gebracht voor het huwelijk van Jo's dochter Carmen. Danny, mede-uitbater van De Parasol, worstelt met de liefde. Zijn broer Eddy ontfermt zich over klanten die het moeilijk hebben en organiseert vieringen in zijn eigen kapel aan de overkant van de straat.
22:20
Tweedehands Deluxe

Britse realityreeks over het exclusieve pandjeshuis Prestige Pawnbrokers
23:20
Rijden doe je zo

Realityreeks.
00:05
Geen uitzending

Onderbreking