Tv gids - VIER Morgen

Eergisteren
2018-03-15
Gisteren
2018-03-16
Vandaag
2018-03-17
Morgen
2018-03-18
Overmorgen
2018-03-19
Dinsdag
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
05:00
Geen uitzending

Onderbreking
07:25
Geen uitzending

Onderbreking
08:25
Toasted!

Culinair magazine "Love Potion n°9/Morning Glory/Psychedelic Sandwiches." Het gebruikelijke gebekvecht tussen Dominique Persoone en zijn IJslandse keukenprinses Dagny Ros zorgt gelukkig voor positieve energie in de keuken en ook de klanten proeven dat. Dominique maakt hen meteen wakker met zijn Love Potion n°9, een pittig chocoladedrankje, terwijl Dagny Ros het liever wat rustiger aan doet met haar Morning Glory. Dat zijn gezonde pannenkoekjes: geen boter, geen gewone bloem, maar heilzame alternatieven. En Dagny Ros heeft kennelijk haar perfecte souschef gevonden...
08:50
GIN & TONIC, Around the World in 80 Gins

Culinair magazine met Hanne Troonbeeckx "Veerle Dobbelaere." In deze aflevering komt Veerle Dobbelaere naast Hanne Troonbeeckx aan de toog zitten. We kennen haar als gevierde actrice, maar ze is ondertussen veel meer dan dat. Zo heeft ze haar eigen interieurlabel én is ze ook nog mental coach. Haar agenda zit dus vol en toch moesten we niet veel moeite doen om haar aan de toog te krijgen, want haar lievelingsdrank is gin-tonic. Onze meester-mixoloog Manuel Wouters heeft aan Veerle dus een makkelijke klant. Hij gaat in deze aflevering op zoek naar de ultieme gin-tonic van Veerle Dobbelaere.
09:05
DIY (Do It Yourself)

Culinair magazine over zelfgemaakte producten "Ceasar Dressing, Madeleines, Passata, Frozen Ice Cream."
09:30
Rake

Amerikaanse advocatenserie "50 Shades of Gay." Maddy heeft een woordenwisseling met de professor van het Finn.
10:20
Geen uitzending

Onderbreking
12:25
XIII

Frans-Canadese actieserie "Punchout."
13:15
Geen uitzending

Onderbreking
15:20
Roger van Damme Desserts

Topchef Roger van Damme toont zijn variatie op een populair dessert "Sinaasappel." Deze aflevering staat de zoete citrusvrucht sinaasappel centraal. Roger maakt er een zoete bouillon van, een sinaasappelsabayon én hij werkt de bereiding af met een sinaasappelgerechtje met Japanse toets: tempura van sinaasappel!
15:35
De wereld op je bord

Culinair magazine "Noorwegen." Vandaag serveren we een echte Noorse delicatesse in De wereld op je bord: handgedoken en huisgerookte Sint-Jacobsvruchten met pastinaakpuree en rode biet. Chef Egil Haaseth gaat in z'n keuken van het Brusselese restaurant Up North elke dag opnieuw voor seizoensproducten en pure smaak.
15:55
Food, Friends & Feeling

Culinair magazine "Thais Diner." De 29-jarige Eef is 7 maanden zwanger, maar haar culinaire goestingen blijven gelukkig dezelfde. Ze houdt nog steeds van Thais en dat is ook wat ze haar vriendinnen als laatste avondmaal op hun citytrip zal voorschotelen. Ook haar geheime chef is helemaal zot op Thailand... Terwijl zijn identiteit wordt onthuld, verkennen de vriendinnen de stad van op het water en krijgen er gratis en voor niets een bijzonder spektakel bij...
16:20
Leeuwenkuil

Wedstrijd waarin ondernemers hun ideeën aan vijf investeerders proberen te slijten Vijf leeuwen gaan op zoek naar een gouden idee, een innovatieve geest of waanzinnige ambities. Honderden, zowel beginnende als doorgewinterde, maar vooral zeer gepassioneerde ondernemers krijgen in 'Leeuwenkuil' drie minuten de tijd om hun idee voor te leggen aan de meest ervaren en gerenommeerde zakenmensen van Vlaanderen: Bart Verhaeghe, Conny Vandendriessche, Luc Van Mol, Jürgen Ingels en Bart Deconinck. Zij zullen op hun beurt beslissen of zij hun eigen geld willen investeren in het voorgestelde product of dienst. De spelregels zijn streng en Evy Gruyaert zal als ervaren floormanager ervoor zorgen dat deze strikt gevolgd worden
17:25
Bartel in het Wild

Realityreeks. Bartel trotseert samen met Erik Van Looy en Cath Luyten temperaturen van -27 graden in het hoge noorden van Finland. En dat valt vooral Erik zwaar, want hij heeft een hekel aan de kou.
18:30
Control Pedro

Komische show. Gasten: Bart Cannaerts, Lukas Lelie, Nico Sturm en Frances Lefebure.
19:30
Hotel Römantiek

Reality-show.
20:25
Topdokters

Realityreeks. Professor De Waele is moeder van drie kinderen, werkt als klinisch nutritioniste en is een van de twaalf artsen op de afdeling Intensieve Zorgen in het UZ Brussel. Op de afdeling cardio van Intensieve Zorgen ligt een vrouw van 83 jaar die herstellende is na een hartoperatie. Het gaat niet goed met haar. Professor De Waele moet samen met de hartchirurg beslissen of een tweede operatie noodzakelijk is. Een ingreep die niet zonder risico is, gezien de leeftijd van de patiënt.
21:25
Café De Mol

Talkshow rond het nieuwe seizoen van 'De Mol' Samen met bekende en onbekende gasten, ex-deelnemers, en fans van het eerste uur gaan Frances en Gilles wekelijks op zoek naar tips om de mol te ontmaskeren. In de speciale eerste aflevering worden alle kandidaten van het nieuwe seizoen bekend gemaakt.
22:05
Lethal Weapon 3

Actiefilm Na een mislukte poging om een bom onschadelijk te maken, worden sergeant Martin Riggs en zijn collega Roger Murtaugh gedegradeerd tot straatagenten. Wanneer ze getuige zijn van een overval op een geldtransport, gaan ze meteen achter de daders aan en vatten een zekere Billy Phelps bij de kraag. Het onderzoek wordt hen echter door Interne Zaken uit handen genomen. Dan wordt Phelps neergeschoten door Jack Travis, een ex-politieagent.
00:20
Geen uitzending

Onderbreking