Tv gids - VIER Overmorgen

Eergisteren
2018-03-15
Gisteren
2018-03-16
Vandaag
2018-03-17
Morgen
2018-03-18
Overmorgen
2018-03-19
Dinsdag
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
07:55
GIN & TONIC, Around the World in 80 Gins

Culinair magazine met Hanne Troonbeeckx "Veerle Dobbelaere." In deze aflevering komt Veerle Dobbelaere naast Hanne Troonbeeckx aan de toog zitten. We kennen haar als gevierde actrice, maar ze is ondertussen veel meer dan dat. Zo heeft ze haar eigen interieurlabel én is ze ook nog mental coach. Haar agenda zit dus vol en toch moesten we niet veel moeite doen om haar aan de toog te krijgen, want haar lievelingsdrank is gin-tonic. Onze meester-mixoloog Manuel Wouters heeft aan Veerle dus een makkelijke klant. Hij gaat in deze aflevering op zoek naar de ultieme gin-tonic van Veerle Dobbelaere.
08:10
Toasted!

Culinair magazine "Blue Happyness/Bello Pesto/XXX Hot Ball." 's Morgens eten als een koning. Met deze zin brainwasht elke ouder zijn kind. En terecht: ontbijten ís belangrijk, maar ook plezant en ontspannend en dat laatste zit 'm vooral in het bereiden ervan. Het topduo Dagny Ros Asmundsdottir en Dominique Persoone bewijzen dat met heel hun lijf, al hun verhalen en brouwsels in het nieuwe ontbijt&brunch programma Toasted!. In een gezellige bar koken zij samen voor zowel vroege vogels als uitslapers, die heel luxueus of net super basic hun ochtendmaal willen nuttigen. Dagny Ros en Dominique koken, serveren en verrassen zo de klanten met hun menu. De mix tussen reality en instructional cooking is amusant.
08:30
Vietnjam met Quyên

Culinair magazine "Hue." In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon. Onderweg maken we kennis met plaatselijke specialiteiten en ingrediënten waarmee Quyên aan de slag gaat. Gwen zoals ze in België genoemd wordt, doet het verhaal van haar Vietnamese roots uit de doeken.
08:55
Komen Eten UK

Kookwedstrijd waarin kandidaten om de titel van beste gastheer of gastvrouw strijden
09:45
Geen uitzending

Onderbreking
11:45
Komen Eten UK

Kookwedstrijd waarin kandidaten om de titel van beste gastheer of gastvrouw strijden
12:35
Border Security: America's Front Line

Amerikaanse realityreeks De landsgrenzen van de Verenigde Staten worden voortdurend bedreigd. Of het nu gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.
13:00
Border Security: America's Front Line

Amerikaanse realityreeks De landsgrenzen van de Verenigde Staten worden voortdurend bedreigd. Of het nu gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.
13:25
Geen uitzending

Onderbreking
15:30
Puur oosters: Japans

Culinair magazine over de populaire Japanse keuken "Tempura en misosoep." Het is niet alleen in ónze keuken een succes, ook in Japan houden ze ervan om allerlei ingrediënten in een luchtig deegje te dippen en dan lekker goudbruin te frituren. Bij ons heeft dit als resultaat de oliebol of de appelbeignet, in Japan krijgt men dan de tempura. Vandaag laat chef Ivan Verhelle samen met zijn tempura-specialist Yoko zien hoe je de perfecte knapperige tempura moet bakken. En om het gerecht helemaal compleet te maken, serveert hij er de traditionele misosoep bij, dé bekendste en meest gegeten soep van Japan.
15:50
Vlaanderen kookt

Culinair magazine waarin Jan Buytaert op bezoek gaat bij gewone Vlamingen "Stoofpotje met reebok."
16:05
Hollyfood

Culinair magazine. "Rod Steward." Eddy Kerkhofs, chef-kok van het vroegere restaurant Le Dome in Hollywood, kookt elke week het lievelingsgerecht van bekende sterren en doet dit vanuit LA.
16:25
Soep!

Culinair magazine waarin de njam!-chefs de lekkerste soepgerechten voor je bereiden "Witloofsoep / Goulashsoep."
16:40
Grenspolitie

Britse realityreeks over de grenspolitie op de luchthavens van Gatwick en Manchester 'Grenspolitie' gaat mee op pad met de agenten in de luchthavens van Gatwick en Manchester. Het programma toont de nauwe band tussen de mensen van de grenscontrole en hun speurhonden die op zoek gaan naar drugs, geld en wapens om te vermijden dat ze de grens worden overgesmokkeld. Wanneer de honden iets op het spoor zijn, gaat de grenspolitie over op ondervraging, onderzoek en eventuele arrestatie van de potentiële smokkelaars.
17:10
Tweedehands Deluxe

Britse realityreeks over het exclusieve pandjeshuis Prestige Pawnbrokers
18:10
Chef in je Oor

Kookshow waarin twee topchefs twee keukenklunzen helpen met het bereiden van een gerecht "Andi & Wendy." Tweesterrenchefs Stéphane Buyens en Thierry Theys nemen het tegen elkaar op. Met keukenklunzen Andi en Wendy maken ze versbereide fishsticks.
18:45
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "Tinkle Like a Princess." Nadat Chelsea Charlie verlaat, sluit die zich twee weken lang af van de buitenwereld. Hij is depressief en blijft de hele dag in zijn kamer. Alan dwingt hem echter om zijn leven op te pakken. Tijdens een van zijn nachtelijke verovertochten stuit Charlie op een oude bekende: Betsy. Ze verdwijnen enkele dagen en wanneer Charlie eindelijk terugkeert, blijkt hij met Betsy getrouwd te zijn.
19:15
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "I Found Your Moustache." Charlie loopt Chelsea en Brad tegen het lijf in de cinema. De toevallige ontmoeting doet hem beseffen dat hij de breuk met Chelsea nog lang niet heeft verwerkt. Hij besluit haar die avond te bespieden, maar tot zijn grote verbazing blijft Brad niet logeren en rijdt ze naar Malibu, waar Charlie woont. Zou ze zich bedacht hebben?
19:45
Huizenjagers

Reality-show. "Antwerpen." Drie vastgoedmakelaars, Barbara, Philippe en Cisse, gaan in het centrum van Antwerpen op zoek naar de ideale woning voor Eline en Joren. Het jonge koppel wil een huis om te verbouwen in twee of drie units. Geen makkelijke opdracht, want hebben Joren en Eline wel dezelfde wensen?
20:35
Geubels en de Belgen

Komische show waarin Philippe Geubels het karakter van de Belgen in kaart brengt "Media." Philippe heeft het over radio, televisie, kranten en internet. Hij vertelt o.a. wat hij vroeger deed om langer tv te kunnen kijken en wat de interesseert-me-geen-hol-knop zou kunnen zijn, en heeft reclame-advies in petto.
21:20
Control Pedro

Komische show. Gasten: Jeroom Snelders, Bent Van Looy, Gert Verhulst en Jens Dendoncker.
22:15
Café De Mol

Talkshow rond het nieuwe seizoen van 'De Mol' Samen met bekende en onbekende gasten, ex-deelnemers, en fans van het eerste uur gaan Frances en Gilles wekelijks op zoek naar tips om de mol te ontmaskeren. In de speciale eerste aflevering worden alle kandidaten van het nieuwe seizoen bekend gemaakt.
22:55
Bartel in het wild

Realityreeks waarin Bartel Van Riet drie BV-duo's leert te overleven in de natuur Bartel neemt zanger Bart Kaëll en klankman Pascal Braeckman, trouwe metgezel van Tom Waes, mee naar Barranco del Río, een vulkanisch gebied op de Canarische Eilanden. Drie dagen lang probeert het trio te overleven met wat de natuur in het grillige gebergte, met kliffen en watervallen, hen te bieden heeft.
23:55
Huizenjagers

Reality-show. "Antwerpen." Drie vastgoedmakelaars, Barbara, Philippe en Cisse, gaan in het centrum van Antwerpen op zoek naar de ideale woning voor Eline en Joren. Het jonge koppel wil een huis om te verbouwen in twee of drie units. Geen makkelijke opdracht, want hebben Joren en Eline wel dezelfde wensen?
00:45
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "Crude and Uncalled For." Charlie en Evelyn huren een advocaat in voor Alan, die onlangs een kerel neersloeg op een van zijn afspraakjes. De man blijkt de tegenpool van Charlie te zijn: vriendelijk, sociaal geëngageerd en een echte familieman. Alan vreest dat Chelsea daar wel eens voor zou kunnen vallen en waarschuwt zijn broer. Die wil niets aan het toeval overlaten en probeert een glimp op te vangen van Chelsea op een liefdadigheidsevenement dat Alans advocaat heeft georganiseerd.
01:10
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "Aye, Aye, Captain." Charlie is doodongerust. Hij is er bijna zeker van dat Chelsea een affaire heeft met Alans advocaat Brad. Hij steekt zijn wantrouwen tegenover haar speciale band met Brad niet onder stoelen of banken, waarmee hij zich meteen een hoop problemen op de hals haalt. Chelsea reageert razend op zijn beschuldigingen en ze besluit haar koffers te pakken.
01:30
Geen uitzending

Onderbreking