Tv gids - VIER Overmorgen

Eergisteren
2017-11-17
Gisteren
2017-11-18
Vandaag
2017-11-19
Morgen
2017-11-20
Overmorgen
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
Donderdag
2017-11-23
08:10
Wild van Wild

Culinair magazine "Houtduif." De houtduif is een erg bekende wildsoort die iedereen ongetwijfeld al heeft zien vliegen in de vrije natuur, maar voor chef Jan Buytaert moet er toch één groot misverstand uit de wereld geholpen worden: de houtduif is een wilde duifsoort die absoluut niets te maken heeft met de gekende stadsduif, die eerder een plaag is dan een zegen. Wildexpert Gert Michiels helpt dit misverstand de wereld uit en na een uitgebreide uitleg over de houtduif en haar biotoop, gaat Jan aan de slag in zijn mobiele keuken en maakt hij een topgerecht met duif klaar.
08:30
De dagschotel

Culinair magazine waarin een van de njam-chefs een eenvoudig en lekker gerecht klaarmaakt "Dominique Persoone - Bladerdeegschelpje met Noordzeevis." Bladerdeegjes met tongrolletjes, het klinkt ongelooflijk 'jaren 80 en dat zijn ze ook. Maar Dominique Persoone maakt deze klassieker zo overheerlijk klaar, dat de smaken vanop het communiefeest van 20 jaar geleden plots helemaal terug zijn. Oma's kitchen rules!
08:45
Peppe's Toscane

De liefhebbers van de Italiaanse keuken en het glooiende landschap van Toscane worden op hun wenken bediend in Peppe¶s Toscane. "Cipolla Di Certaldo."
09:05
Komen Eten UK

Kookwedstrijd waarin kandidaten om de titel van beste gastheer of gastvrouw strijden "Alicante."
09:55
Geen uitzending

Onderbreking
12:00
Friends

Amerikaanse komische serie "The One Where Nana Dies Twice." Wanneer de grootmoeder van Ross en Monica overlijdt, helpen ze hun ouders met de voorbereidingen voor de begrafenis. Ook hun vrienden komen naar de plechtigheid en reageren elk op hun manier op het overlijden. Intussen wil een collega van Chandler een afspraakje voor hem regelen, met een man. Chandler begint daardoor te twijfelen aan zijn seksuele geaardheid.
12:25
Mom

Amerikaanse komische serie "High-Tops and Brown Jacket." De relatie van Bonnie en Adam wordt op de proef gesteld wanneer Adam voor enkele weken intrekt bij Bonnie en Christy.
12:45
Geen uitzending

Onderbreking
14:50
Komen Eten UK

Kookwedstrijd waarin kandidaten om de titel van beste gastheer of gastvrouw strijden "Windsor."
15:45
Uit de schelp

Culinair magazine "Scheermessen." Het goud uit de zee. Zo noemt chef Johan Segers de schaal - en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat. Net zoals we Johan kennen, zorgt hij ook deze keer voor de meest toegankelijke gerechten waarin de pure smaken van zijn producten helemaal tot hun recht komen. Zonder al te veel poespas en tierlantijntjes tovert de chef telkens een heerlijk bord op tafel waarin de schaal- en schelpdieren helemaal kunnen schitteren in hun eenvoud.
15:55
Meesterlijke klassiekers

Culinair magazine "Kabeljauw met Mousseline." Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen: van stoofvlees tot waterzooi, van kaaskroketten tot vol-au-vent, en toon hoe je deze gerechten op z'n best op tafel tovert. Bovendien geeft Peter je interessante culinaire tips en verklapt hij allerhande keukengeheimpjes die er mee voor zorgen dat je dagdagelijkse kookkunsten voortaan keer op keer een verrassend en geslaagd resultaat opleveren. Maar er is méér! In 'Meesterlijke Klassiekers' neemt Peter de kijker ook mee naar de keuken van zijn wereldberoemd restaurant 'Hof van Cleve', waar hij elke klassieker heruitvindt en in een hedendaagse en hoogstaande culinaire versie serveert.
16:25
De dagschotel

Culinair magazine waarin een van de njam-chefs een eenvoudig en lekker gerecht klaarmaakt "Michaël Vrijmoed - Wortel met Marokkaanse chermoula." Veggie koken is niet alleen hip, het is ook super lekker. Dat bewijst Michaël Vrijmoed met zijn drie bereidingen van wortel, die hij combineert met een Marokkaanse dipsaus, de chermoula. Een smaakbommetje waarbij je het vlees geen moment mist, dat is wat Michaël ons vandaag serveert!
16:40
Weg van Wijn

Culinair magazine waarin sommelier Jurgen Lijcops de wijnen van Frankrijk verkent "Chinon." Net als Jeanne D'Arc 600 jaar geleden, komt Jurgen aan in Chinon. Maar waar Jeanne D'Arc de koning om hulp voor haar strijd komt vragen, gaat Jurgen op zoek naar rode wijn die eerder zeldzaam is in de Loire streek. In het kasteel van Chinon vertelt Jean Max Manceau, president van het Syndicat des vins de Chinon over de rijke geschiedenis van Chinon, met klinkende namen als Jeanne D'Arc en François Rabelais. Hierna ontmoet Jurgen Jacques Couly-Dutheuil. Zijn familie runt al jaren een bijzonder wijnhuis. Niet alleen groeien hun wijnranken in de wijngaarden die ooit nog toehoorden aan de grootvader van François Rabelais, in de oude steengroeve die de stenen voor het kasteel van Chinon leverde, ligt hun wijn te rusten. Op deze unieke locatie proeft Jurgen van Les Tuffaux, een rode wijn die zijn naam dankt aan de steengroeve waarin hij mocht rijpen.
16:55
Komen Eten

Culinair magazine. "Eveline uit Erpe-Mere." Deze week laten vier Vlaamse artiesten zien wat ze in huis hebben. De 31-jarige Eveline uit Erpe-Mere bijt de spits af. Eveline begon vijf jaar geleden aan haar zangcarrière en is ondertussen al drie jaar presentatrice bij MentTV, dé zender der Vlaamse artiesten. Naast zingen, is ook koken een van haar passies. Voor 'Komen Eten' wil ze vooral lekker én gezond koken. Haar menu presenteert Eveline op cd's in een houten kistje. Ze houdt bovendien van spreuken, dus verwelkomt ze haar gasten met een mooie spreuk op hun bord.
17:40
De slimste mens ter wereld

Quiz. Kandidaten: Dina Tersago, Thibault Christiaensen en nieuwkomer Linde Merckpoel.
19:00
Friends

Amerikaanse komische serie "The One Where Underdog Gets Away." Voor Thanksgiving organiseert Monica een etentje voor haar vrienden. Rachels vader weigert om haar geld te geven voor een skitrip, tenzij ze opnieuw thuis komt wonen. Joey krijgt een job aangeboden als model voor de City Free Clinic. Hij leert er een toffe vrouw kennen, maar eens zijn campagne loopt, is ze niet meer in hem geïnteresseerd. Voor Chandler is Thanksgiving helemaal geen feest, wan zijn ouders kondigden op die dag hun echtscheiding aan.
19:25
Mom

Amerikaanse komische serie "Sword Fights and a Dominican Shortstop." Christy overweegt om haar droom als rechter op te geven wanneer Bonnies ex-vriendin, Jeanine, haar een goede baan aanbiedt als vastgoedmakelaar.
19:50
Komen Eten

Culinair magazine. "Trisha uit Olen." Trisha (34) is naast de ex van Ignace Crombé, vooral bekend om haar grote hit 'Billen Trillen'. Ambiance brengen is haar grootste passie in het leven. En dat zal ze ook in 'Komen Eten' proberen te doen. Haar man heeft een koksopleiding genoten en leerde Trisha lekker koken. Ze is bijzonder perfectionistisch en legt de lat dan ook enorm hoog voor zichzelf. Haar menu gaat gehuld in een zweem van mysterie en voor haar gasten is het een grote verrassing wat de avond brengen zal. Een tipje van de sluier: Trisha serveert frietjes die ze zelf bakt in een echt frietkraam.
20:35
The Night Manager

Brits-Amerikaanse thrillerserie Juan Apostol, de zakenpartner van Roper, organiseert een luxueus feestje ter ere van de verjaardag van zijn dochter. Wanneer het meisje dood wordt aangetroffen, nemen de zaken echter een dramatische wending. Roper maakt van de gelegenheid gebruik om in het verleden van Pine te graven. Corky blijft Pine echter verdacht vinden en raadt Roper af om hem een positie binnen zijn organisatie aan te bieden. Ondertussen wil Burr de schuldgevoelens van Apostol aanwenden om Corky in een slecht daglicht te stellen.
21:45
De slimste mens ter wereld

Quiz. De juryleden zijn afwisselend: Bart Cannaerts, Jeroom, Maaike Cafmeyer, Marc-Marie Huijbregts, Philippe Geubels, Sam Gooris, Karen Damen, Jan Jaap van der Wal, Jonas Geirnaert, Stefaan Degand, Wim Helsen en Sven de Leijer.
23:05
Twin Peaks

Amerikaanse mysteryserie "Part 2." Hawk onderneemt een zoektocht in de bossen. Ondertussen ontdekt Cooper dat zijn lot toch niet bezegeld is.
00:15
Komen Eten

Culinair magazine. "Trisha uit Olen." Trisha (34) is naast de ex van Ignace Crombé, vooral bekend om haar grote hit 'Billen Trillen'. Ambiance brengen is haar grootste passie in het leven. En dat zal ze ook in 'Komen Eten' proberen te doen. Haar man heeft een koksopleiding genoten en leerde Trisha lekker koken. Ze is bijzonder perfectionistisch en legt de lat dan ook enorm hoog voor zichzelf. Haar menu gaat gehuld in een zweem van mysterie en voor haar gasten is het een grote verrassing wat de avond brengen zal. Een tipje van de sluier: Trisha serveert frietjes die ze zelf bakt in een echt frietkraam.
01:00
Geen uitzending

Onderbreking