Tv gids - VIER Vandaag

Eergisteren
2017-09-22
Gisteren
2017-09-23
Vandaag
2017-09-24
Morgen
2017-09-25
Overmorgen
2017-09-26
Woensdag
2017-09-27
Donderdag
2017-09-28
12:30
Sports Late Night

Sportmagazine Met onder meer samenvattingen van de achtste speeldag in de Jupiler Pro League: Racing Genk - KV Oostende, KV Mechelen - STVV, Excel Moeskroen - Eupen en Waasland-Beveren - Anderlecht.
13:30
Geen uitzending

Onderbreking
15:35
Meesterlijke Klassiekers

Culinair magazine "Paling in't groen." Sterrenchef Peter Goossens toont hoe je de grootste klassiekers uit de Belgische keuken op z'n best op tafel tovert.
16:05
The Art of Making Cocktails

Magazine over cocktails "Banana Daiquiri - Pina Colada - French Frog." Professioneel cocktailmaker Manuel Wouters bereidt de cocktails Banana Daiquiri, Pina Colada en French Frog.
16:20
Peppe's Toscane

De liefhebbers van de Italiaanse keuken en het glooiende landschap van Toscane worden op hun wenken bediend in Peppe¶s Toscane. "Bistecca Fiorentina."
16:40
Border Security

Australische realityreeks De agenten vinden de inhoud van de bagage van een Australiër op de luchthaven verdacht. Intussen probeert een wanhopige man Australië binnen te komen om er een nieuw leven te beginnen met zijn Griekse familie.
17:10
Border Security

Australische realityreeks De douaniers halen de FBI erbij wanneer ze iets illegaals ontdekken in de bagage van een Engelsman. Ondertussen moeten ze een gechoqueerd jong koppel en een opgedraaide passagier zien te kalmeren.
17:40
Border Security

Australische realityreeks Er heerst chaos op een van de meest afgelegen luchthavens van Australië. De grensagenten ontdekken dat dealers een compleet nieuwe methode hebben ontwikkeld om drugs het land binnen te smokkelen. Ondertussen moeten enkele agenten afrekenen met het agressieve gedrag van een passagier.
18:10
Bake Off Vlaanderen

Culinair magazine. De zeven overblijvende bakkers maken deze week ontbijt. Ze wagen zich onder andere aan gerezen bladerdeeg om het favoriete zondagse ontbijt van de Vlaming te maken: koffiekoeken. Voor de technische opdracht moeten ze twaalf identieke, krokante speltcrackers bakken, vergezeld van een artisanaal gemaakte kruidenboter. Nadien gaan ze aan de slag met verschillende soorten deeg om 3D-brood te bereiden.
19:20
De recherche

Realityreeks.
20:15
De rechtbank

Realityreeks over de werking van het Belgische justitieapparaat Een man laat zich gaan in de file. Hij claxoneert verschillende keren en rijdt luid lachend de auto's voor hem voorbij. Wat hij niet had gezien, was dat er een politiewagen voor hem reed. De man mag het nu uitleggen aan politierechter Paul Geukens van Hasselt. Een Antwerpenaar gaf zich na een inbraak zelf aan bij de politie. Hij pleegde de inbraak om zijn druggebruik te financieren. Voor rechter Ilse Caes, van de correctionele rechtbank, pleit hij met vuur om rekening te houden met die omstandigheden.
21:15
Gert Late Night: Weekoverzicht

Compilatie van de latenightshow
22:20
Sports Late Night

Sportmagazine Met onder meer samenvattingen van de achtste speeldag in de Jupiler Pro League: AA Gent - Zulte Waregem, Charleroi - Club Brugge en Standard - Lokeren.
23:35
De Bende Haemers

Documentairereeks over gangster Patrick Haemers en diens bende "De ontsnapping." Zoon Kevin Haemers gaat in Skopje op bezoek bij ex-bendelid Basri Bajrami. Bajrami vertelt hem hoe hij Patrick Haemers hielp ontsnappen uit de gevangenis van Leuven vooraleer Haemers en Tyack naar Brazilië vluchtten.