Tv gids - VIER Vandaag

Eergisteren
2018-03-15
Gisteren
2018-03-16
Vandaag
2018-03-17
Morgen
2018-03-18
Overmorgen
2018-03-19
Dinsdag
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
08:25
Vlaanderen kookt

Culinair magazine waarin Jan Buytaert op bezoek gaat bij gewone Vlamingen "Moussaka." Vandaag krijgt Jan een portie Limburgse gastvrijheid en Griekse gezelligheid op zijn bord. Despina woont al 48 jaar in Genk, maar in de keuken tovert ze met plezier de lekkerste Griekse gerechten op tafel. Jan leert er vandaag hoe hij een traditionele moussaka maakt. Al bespeurt hij wel de subtiele invloed van Despina's Italiaanse man.
08:45
Hollyfood

Culinair magazine. "Motown in Hollywood." Eddy Kerkhofs, chef-kok van het vroegere restaurant Le Dome in Hollywood, kookt elke week het lievelingsgerecht van bekende sterren en doet dit vanuit LA.
09:00
Soep!

Culinair magazine waarin de njam!-chefs de lekkerste soepgerechten voor je bereiden "Consommé met kruidenpannenkoekjes / Aardappelsoep met gerookte paling."
09:15
Peppe's Pizza

Culinair magazine "Pizza Salsiccia." De culinaire hemel bestaat, dat bewijst Peppe Giacomazza vandaag in Peppe's Pizza. Want wat heb je meer nodig dan een versgebakken pizza, een knetterende houtoven, een topchef en gezellig gezelschap? De topchef wordt natuurlijk verpersoonlijkt door Peppe, de pizza is een pizza salsiccia, met Italiaanse worst, en enkele van Peppe's boezemvrienden vertegenwoordigen met veel plezier het gezelschap. Cincin & buon appetito!
09:25
XIII

Frans-Canadese actieserie "Punchout."
10:15
Geen uitzending

Onderbreking
12:15
Border Security: America's Front Line

Amerikaanse realityreeks De landsgrenzen van de Verenigde Staten worden voortdurend bedreigd. Of het nu gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.
12:40
Border Security: America's Front Line

Amerikaanse realityreeks De landsgrenzen van de Verenigde Staten worden voortdurend bedreigd. Of het nu gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.
13:05
Geen uitzending

Onderbreking
15:10
Rake

Amerikaanse advocatenserie "50 Shades of Gay." Maddy heeft een woordenwisseling met de professor van het Finn.
16:00
Passe-vite

Culinair magazine waarin alle mogelijke aspecten van de gastronomie worden belicht "Tomatensoep, Blauwe Bessen." 'Passe-vite' is een culinair magazine met vaste en losse, wekelijks terugkerende rubrieken waarin alle mogelijke aspecten van de gastronomie worden belicht, van eenvoudige pureegerechten tot culinaire hoogstandjes, laagdrempelig maar vooral inspirerend.
16:25
Nuances

Culinair magazine waarin Thierry Theys topgerechten maakt "Holstein Rund met auberginecrème." Sterrenchef Thierry Theys' restaurant heet niet alleen 'Nuance' ook z'n gerechten voor Njam! zullen maaltijden zijn met enige Nuance. Een programma voor gevorderden waar Thierry Theys topgerechten maakt. Elk topgerecht bevat een bijzonder ingredient.
16:55
Lekker Licht

Culinair magazine "Gegrilde groentesaté." De charmante njam!-lady Chiara van Emrik gaat in 'Lekker Licht' voor de gezonde en snelle keuken. Haar gerechtjes - van een healthy burger, over een frisse couscoussalade tot een verrassend koud pastagerechtje - zijn in welgeteld 30 minuten klaar. Ideaal voor culinaire verwenners met een drukke agenda. Chiara vertrekt bovendien van gekende spijzen, en brengt ze op smaak met haar persoonlijke formule.
17:05
Huizenjagers

Reality-show. "Waasland." Deze week gaan makelaars Charlotte, Bart en Lisa op zoek naar toppanden in het Waasland. Jonas en Joery bijten de spits af en dromen van een leuke vakantiewoning, inclusief tuin voor hun hond Frodo.
17:55
Huizenjagers

Reality-show. "Waasland." Sara en Bart zijn klaar om hun eerste huisje samen te kopen. Ze houden enorm van water en zouden graag dichtbij of zelfs op het water wonen. Er zijn echter weinig waterlopen in het Waasland, dus dit wordt een lastige opdracht voor onze makelaars.
18:40
Huizenjagers

Reality-show. "Waasland." Frederike en Robin zijn op zoek naar een instapklaar huis in een kindvriendelijke omgeving. De huizenjagers nemen het jonge koppel mee op sleeptouw naar straffe woningen in de buurt van Sint-Niklaas.
19:30
Huizenjagers

Reality-show. "Waasland." Linsey en haar familie hebben een bijzondere wens: een vierkantshoeve met maar liefst drie woonunits en voldoende ruimte voor een praktijk en een dierenpension. Zullen de makelaars dit klaarspelen met een budget van 700.000 euro?
20:25
Gone Girl

Amerikaanse thriller Nick en Amy Dunne staan op het punt om hun vijfde huwelijksverjaardag te vieren. De ochtend van hun jubileum krijgt Nick echter twijfels over de stabiliteit van zijn huwelijk en gaat hij op bezoek bij zijn tweelingzus Margo om haar advies te vragen. Als hij thuiskomt blijkt Amy plots verdwenen te zijn. Nick schakelt direct de politie in en na enig onderzoek blijken alle aanwijzingen naar hem te leiden.
23:20
Gent West

Dramaserie. Malika wordt onder druk gezet door Kat om Sam te beschuldigen van het dealen van verboden middelen. Bij Veronique slaan de stoppen door wanneer David ermee dreigt Luna de waarheid te vertellen. Ze maakt zich zorgen om haar dochter. Tom helpt Veronique waar hij maar kan. Vera probeert zich ondertussen los te wringen van haar bemoeizieke en manipulatieve moeder.