Tv gids - VIER Vandaag

Eergisteren
2018-01-15
Gisteren
2018-01-16
Vandaag
2018-01-17
Morgen
2018-01-18
Overmorgen
2018-01-19
Zaterdag
2018-01-20
Zondag
2018-01-21
12:20
Friends

Amerikaanse komische serie "The One Where Eddie Won't Go." Chandler onderneemt verschillende pogingen om van zijn flatgenoot verlost te raken, maar Eddie wil niet wijken. Intussen krijgt Joey de ene rekening na de andere binnen en hij besluit om een bijrolletje aan te nemen om zijn rekeningen te kunnen betalen.
12:45
Geen uitzending

Onderbreking
14:50
Hondenpatrouille

Nieuw-Zeelandse realityreeks waarin de Nieuw-Zeelandse hondenpatrouille wordt gevolgd
15:15
Hondenpatrouille

Nieuw-Zeelandse realityreeks waarin de Nieuw-Zeelandse hondenpatrouille wordt gevolgd
15:45
Puur oosters

Culinair magazine "Kipsaté met pindasaus." In deze aflevering maakt Quyên een gerecht klaar dat iedereen onmiddellijk met de oosterse keuken associeert: kipsaté met pindasaus. De marinade van de kip is heerlijk, en de pindasaus is zo zacht en exotisch dat je er iedereen een plezier mee doet.
16:00
Zoete Zonde

Culinair magazine met Wim Ballieu "Melon Glow." Wim Ballieu verrast elke week weer in De Zoete Zonde met 2 overheerlijke desserts.
16:25
Nuances

Culinair magazine waarin Thierry Theys topgerechten maakt "Duif." In 'Nuances' tracht Thierry Theys samen met u onderscheidend te zijn waar onderscheid minder voor de hand ligt. Elke keer opnieuw probeert hij iedereen die van koken houdt een nieuwe uitdaging voor te schotelen. Vandaag schotelt hij u duif met rode biet voor die hij weer geheel volgens zijn eigen verrassende wijze bereiden zal.
16:55
Rijden doe je zo

Realityreeks.
17:40
Zeg eens Euh!

Spel. Panelleden op post zijn Margriet Hermans, James Cooke, Rani De Coninck en Jelle De Beule.
18:20
Friends

Amerikaanse komische serie "The One Where Old Yeller Dies." Chandler en Joey nodigen Monica's vriend Richard uit om mee naar een basketbalwedstrijd te gaan en het klikt meteen. Ondertussen beseft Phoebe, die als kind nooit naar huilfilms mocht kijken, dat niet alle films een gelukkig einde hebben. Rachel wil samen met Ross de rest van hun leven plannen.
18:55
Two and a Half Men

Amerikaanse komische serie "It Never Rains in Hooterville." Wanneer Alan merkt dat Jake zijn kamer heringericht heeft met posters van schaars geklede dames, beseft hij dat zijn zoon stilaan volwassen wordt. Daar heeft hij het bijzonder moeilijk mee. Er zijn immers zoveel dingen die ze samen nog niet hebben gedaan. Alan besluit zijn schade in te halen en gaat samen met Jake kamperen. Ondertussen waagt Kandi haar kans als actrice.
19:20
The Simpsons

Amerikaanse komische animatieserie "Cue Detective." Een beroemde tv-kok daagt Homer uit tot een barbecuewedstrijd. Maar net voordat de strijd gaat beginnen, wordt Homers nieuwe exclusieve barbecue gestolen.
19:50
Rijden doe je zo

Realityreeks.
20:35
Indiana Jones and the Temple of Doom

Amerikaanse avonturenfilm Indiana Jones belandt samen met de Chinese weesjongen Short Round en nachtclubzangeres Willie Scott in een Indiaas dorpje waar de uitgehongerde bevolking gelooft dat duivelse krachten hun kinderen bij hen weggehaald hebben nadat een heilige steen is gestolen. Indiana besluit hen te helpen de steen en de kinderen terug te vinden.
22:55
Mystic River

Amerikaans-Australisch misdaaddrama Jeugdvrienden Jimmy, Dave en Sean groeiden samen op in een ruige buurt van de stad Boston. Hun vriendschap werd echter bruut verstoord toen Dave op een kwade dag werd gekidnapt. Deze gebeurtenis dreef de drie uit elkaar. Wanneer vele jaren later de dochter van Jimmy wordt vermoord, brengt dit de mannen opnieuw bij elkaar. Sean is inmiddels rechercheur en wordt op de zaak gezet. Ex-gevangene Jimmy zint op wraak, maar de hoofdverdachte blijkt niemand minder te zijn dan Dave.