Tv gids - VTM Woensdag

Eergisteren
2016-12-02
Gisteren
2016-12-03
Vandaag
2016-12-04
Morgen
2016-12-05
Overmorgen
2016-12-06
Woensdag
2016-12-07
Donderdag
2016-12-08
08:15
Suits

Amerikaanse advocatenreeks. "Bad Faith." De scheiding van Pearson Darby Spector's zorgt voor enkele geschillen. Mike vraagt Rachel om een grote stap te nemen in hun relatie, maar hun professioneel en persoonlijk leven dreigt door elkaar te lopen. Harvey wil een pagina in zijn leven omdraaien omdat hij klaar is met het verleden. Maar is het verleden ook klaar met hem?
09:00
Geen uitzending

Onderbreking.
12:00
Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Een vechtpartij in het jeugdhuis slaat om in een gijzeling. Eric en Brigitte gaan op zoek naar de daders en het slachtoffer en beseffen al snel dat niets is wat het lijkt. De wijk wordt sinds enkele dagen geteisterd door nachtlawaai. Koen en Tineke houden de wacht en ontdekken dat het om een speciale 'uil' gaat.
12:35
De Keuken van Sofie

Chef-kok Sofie Dumont deelt elke dag een smakelijk en fijn gerecht met een BV. Sofie kookt met Nico Sturm. Op grootmoeders wijze: appelbeignets.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
13:35
Het Weer

Weerbericht.
13:40
Familie

Soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche. Mieke ergert zich hoe langer hoe meer aan haar betweterige schoonmoeder. Brenda kan voor een weekend naar Genève, waar de verkiezing van de verkoper van het jaar doorgaat. Ze wil dat Bart meegaat zodat ze wat qualitytime kunnen hebben. Hanne worstelt ondertussen met het smsje van Remko. Evy en Nico zijn na de zoveelste dvdmarathon in de zetel in slaap gevallen, waardoor Leen een rustige nacht in Evy's kamer heeft gehad. Linda vindt het vreemd dat ze het luxueuze weekend niet heeft gewonnen, hoewel ze zeer dicht bij de schiftingsvraag zat. Bij Jan & Alleman werkt het geflirt van Maarten en Roos op de zenuwen van Nico.
14:20
Wittekerke

Vlaamse soap over het kuststadje Wittekerke. Sinds hun bioscoopavondje is Kevin ervan overtuigd dat Merel een flinke boon voor hem heeft. Hij onderneemt een poging om haar voor zich te winnen, maar het succes blijft uit. Zelfs zijn geschenk maakt geen indruk. Klaartje wil haar biologische vader beter leren kennen en zijn schilderijen zijn haar enige aanknopingspunt. Nellie brengt haar op het spoor van Jean-Paul, die een Tavernier heeft hangen. Max maakt zich zorgen over de fotosessie voor de kalender van De Ballerina's en hij stuurt Kevin naar De Schorre om de boel in de gaten te houden. Celine stelt zich vragen over de rol van Thibault bij haar bevrijding. Arne raakt meer en meer in de macht van Celine.
15:20
Strong Medicine

Amerikaanse dramareeks. "Degeneration." Terwijl ze in het ziekenhuis zijn voor de geboorte van hun kersverse dochter, krijgen Al en Helen McConnell te horen dat hun vierjarige zoon is opgenomen in het Rittenhouse ziekenhuis met toevallen die veroorzaakt worden door een zeldzame genetische ziekte. Het koppel stemt toe met een stamceltransplantatie waarbij het bloed uit de navelstreng van hun babydochtertje gebruikt zal worden. Maar dan ontdekken ze dat ook zij aan de ziekte lijdt. Lu komt te weten dat Lydia een foutieve diagnose heeft gesteld, die bijna tot de dood van een patiënte heeft geleid.
16:20
Suits

Amerikaanse advocatenreeks. "Stay." Ava Hessington neemt een oude rivaal van Harvey aan die er niet voor terugdeinst de haat aan te wakkeren en Scotty en Harvey tegen elkaar op te zetten. Louis' relatie met Sheila Sazs kent een dip wanneer blijkt dat haar professionele regeling persoonlijker is geworden. Jessica profiteert ondertussen van de problemen tussen Rachel en Mike en geeft hen iets om hen pas echt zorgen te maken.
17:10
Border Security Australia

Australische realityreeks over grenscontroles. In Sydney keert een man terug na een partytrip in Zuid-Amerika met zijn vrienden. Wanneer er bij een bagagecontrole enkele staaltjes van steroïden worden gevonden, maakt de man zich verdacht. De douaniers gaan op zoek naar nog meer verboden middelen. Op de immigratiedienst wacht een Roemeense reiziger dan weer bang zijn lot af. De man blijkt gelogen te hebben over zijn criminele verleden.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
17:55
Het Weer

Weerbericht.
18:00
De Keuken van Sofie

Culinair magazine met Sofie Dumont. Sofie kookt met Evi Hanssen. Lust ie 't of lust ie 't niet? - Ovenschotel met kabeljauw, trostomaatjes en bloemkoolpuree.
18:20
Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Koen en Tineke haasten zich naar een vechtpartij in een café. Ze kunnen een dader vatten, maar een tweede vechtersbaas is kunnen ontsnappen. En die wil wraak nemen. Een man slaagt erin om een inbreker op te sluiten in zijn huis. Floor en Velimir gaan de dader oppakken. Later worden zij opgeroepen omwille van een verdacht individu in een bestelwagen.Wanneer ze de persoon benaderen, blijkt die niet zo communicatief te zijn.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
19:50
Het Weer

Weerbericht.
20:00
Familie

Vlaamse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage. Benny is in de war over zijn gevoelens voor Ellie. Hij organiseert een mannenavond om 'na te denken'. Tijdens het lunchdate-evenement van Emma leert Viv de flamboyante George kennen. Louise probeert Simon op te peppen. Die wil een verjaardagsfeest organiseren voor de bomma. Peter denkt er echter het zijne van.
20:35
Wat Als?

Sketchprogramma. Wat als je gynaecoloog het leuker wou maken? Allemaal goed en wel, maar Charlotte Vandermeersch voelt zich toch niet zo op haar gemak. Wat als mannen altijd kinderen bleven? Ben Segers en Nico Sturm doen alvast hun uiterste best om daar een passend antwoord op te vinden. En wat als je moest leven met een lachband? Peter Van den Eede ontdekt dat het in sommige situaties niet bepaald een pleziertje is. Er komen daarnaast nog heel wat andere vragen aan bod: wat als Jezus een zus had? Wat als ijs niet bestond? Wat als plastische chirurgie veel simpeler was? Of Wat als emoticons vroeger bestonden?
21:15
Helden van Hier: In de Lucht

Reportagereeks door de ogen van spoedartsen en -verplegers. In deze slotaflevering probeert het MUG-team van het Sint-Janziekenhuis opnieuw heel wat mensenlevens te redden. Dokter An en verpleger Björn vliegen naar een camping waar een baby kampt met ademnood. Op de spoedafdeling zit een man die verbrand is in zijn gezicht. Het spoedteam doet er alles aan om de schade te beperken. Spoedarts An vliegt uit naar een bedrijf waar iemand een hartinfarct gekregen heeft. Bij aankomst blijkt de reanimatie al een tijd aan de gang te zijn.
22:25
Telefacts

Actualiteitenmagazine met de beste binnen- en buitenlandse reportages.
23:15
House M.D.

Amerikaanse ziekenhuisreeks. "Carrot or Stick." Een militaire stagiair en zijn drilsergeant vertonen dezelfde eigenaardige symptomen. Nadat ze in het Princeton-Plainsboroziekenhuis werden binnengebracht, gaan House en zijn team op zoek naar de oorzaak van hun klachten. Ondertussen wordt er een compromitterende foto van Chase op het net gepost en helpt House Cuddy met de inschrijving van haar dochtertje Rachel in een prestigieuze kleuterschool.
00:10
Qmusic

Muziek.