Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Zondag 06 sept 2015 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Zondag 06 sept 2015
op VTM

Eergisteren
01/09/2015
Gisteren
02/09/2015
Vandaag
03/09/2015
Morgen
04/09/2015
Overmorgen
05/09/2015
Zondag
06/09/2015
Maandag
07/09/2015
Begin Programma
00:00Helden van Hier: Door het Vuur
Reportagereeks door de ogen van brandweermannen en ambulanciers. Ploeg vier wordt opgeroepen voor een woningbrand met mogelijk een moeder en twee kinderen in huis. Ze hebben de grootste moeite om de versterkte deur open te krijgen. Ambulanciers Gerrit en Antoon moeten uitrukken voor een ongeval met vluchtmisdrijf. Voor Gerrit, die zelf een kind verloor in een ongeval, is het een confronterende interventie. Als bij valavond brand uitbreekt op de negende verdieping van een appartementsgebouw, is het alle hens aan dek om voldoende druk op de bluslijnen te krijgen. Brandweermannen Tim en Olivier zoeken zich op de tast een weg door de rook, op zoek naar de vuurhaard.
01:00White Collar
Amerikaanse misdaadreeks. "Compromising Positions." Een politicus probeert de rechtszaak van een crimineel te boycotten. Die wil Peter achter slot en grendel.
01:50Divorce
Nederlandse dramareeks over drie mannen die relatieproblemen hebben. Klusjesman Joris, zakenman Boudewijn en zijn vriend David zijn teleurgesteld in de liefde. Ze vinden troost en afleiding bij elkaar in het pand dat Boudewijn heeft gekocht en dat Joris nog volop aan het opknappen is. Joyce komt Joris weer opzoeken, maar hij wil nog steeds niets van haar weten. Hij heeft wat tijd voor zichzelf nodig. Ondertussen wil Boudewijn het uitpraten met Sophie, maar tegelijk blijkt hij zijn lesje nog steeds niet te hebben geleerd. David daarentegen ziet erg af van de breuk met zijn vrouw Tamar en heeft het er moeilijk mee om zichzelf onder controle te houden. Tijdens een bezoekje aan de sauna vliegt hij in de drank.
02:40Qmusic
Muziek.
07:05Maya de Bij
3D-animatiereeks over het nieuwsgierige bijtje Maya en haar kompanen. "Maya snelt te hulp." Maya en Willy willen Max van het heerlijke fruit uit zijn boom laten proeven. Ze vliegen met hem naar de top van de boom, maar Max wordt in de vlucht opgepikt door een vogel. Maya organiseert een grootse reddingsoperatie met de hulp van de mieren om haar vriend te redden.
07:15Heidi
Kinderreeks over het Zwitserse weesmeisje Heidi, die bij haar opa in de bergen opgroeit. "De broche." Grootvader geeft Heidi een broche die van haar oma en van haar moeder is geweest. Ze draagt hem met trots. Als grootmoeder ziek wordt, gaan Peter en Heidi naar de winkel om medicijnen te kopen. Omdat ze te duur zijn, betaalt Heidi met haar broche. En dan slaat het noodlot toe...
07:40Koning Lou
Jeugdreeks over de gekke Koning Lou, zijn trouwe raadgever Dréke en de troubadour Stakke. "Rafael Aquarel." Koning Lou wil graag een kunstwerk van zichzelf laten maken door de bekende kunstschilder Rafael Aquarel. Maar dat doet Rafael uiteraard niet zomaar: hij wil dat Koning Lou veel joeri's betaalt. Stakke en Dréke hebben al snel door dat er iets niet pluis is. Is Rafael Aquarel wel een echte kunstschilder?
08:00Baas in Huis
Humoristisch spelprogramma voor jong en oud. Olga en Arne verwelkomen de kijkers bij VTM, want zo meteen start er een nieuwe aflevering van 'Baas in Huis'. Wie de kandidaten en kapiteins zijn, blijft nog eventjes een goed bewaard geheim.
08:05Hallo K3
Sitcom rond de meisjes van K3. "De toast." Karen wil vermageren en gaat op dieet. Wanneer ze een toastje maakt dat verbrandt naar het gelaat van Elvis, denkt Karen dat ze het relikwie voor veel geld kan verkopen. Josje oefent voor haar examen EHBO en wil niet dat iemand weet dat ze weer niet geslaagd is. Marcel praat bij Karen en Kristel echter bijna zijn mond voorbij en bedenkt een wel heel erg domme smoes.
08:30Baas in Huis
Humoristisch spelprogramma voor jong en oud. Arne en Olga stellen de kandidaten voor en verdelen de kapiteins over de twee teams. Vandaag zijn dat Jan Verheyen en Bert Verbeke.
08:31K3 Zoekt K3 met Jasper Publie
Terugblik op de hoogtepunten uit 'K3 zoekt K3'.
08:50Baas in Huis
Humoristisch spelprogramma voor jong en oud. Drie ouders en drie kinderen strijden tegen elkaar in teams om de titel Baas in Huis. Dat doen ze door Funnies te verdienen: allerlei beloningen of vrijstellingen van klusjes in huis. De kinderen nemen het op tegen hun ouders in verschillende spelletjes, aangemoedigd door het studiopubliek. Elke week zijn er ook twee rondes met vaste reporters Laura Tesoro en Jasper Publie. De twee teams hebben elk een bekende Vlaming als teamkapitein. Vandaag zijn dat Jan Verheyen en Bert Verbeke.
09:20Mijn Ouders zijn Aliens
Jeugdreeks over drie weeskinderen die de gekste dingen meemaken met hun vreemde ouders. "Textual Relations."
09:40Baas in Huis
Humoristisch spelprogramma voor jong en oud. Drie ouders en drie kinderen strijden tegen elkaar in teams om de titel Baas in Huis. Dat doen ze door Funnies te verdienen: allerlei beloningen of vrijstellingen van klusjes in huis. De kinderen nemen het op tegen hun ouders in verschillende spelletjes, aangemoedigd door het studiopubliek. Elke week zijn er ook twee rondes met vaste reporters Laura Tesoro en Jasper Publie. De twee teams hebben elk een bekende Vlaming als teamkapitein. Vandaag zijn dat Jan Verheyen en Bert Verbeke.
10:00Magnum
Amerikaanse actiereeks. "Legacy from a Friend." Magnum is verwonderd wanneer hij Marcus, zijn vriend met wie hij volleybal speelt, met een prachtige sportwagen ziet rijden. Enige tijd later verneemt hij dat Marcus dood is.
10:50Columbo
Amerikaanse misdaadreeks. "The Most Dangerous Match." Wereldkampioen schaken Emmett Clayton probeert op de vooravond van een belangrijk tornooi zijn tegenstander Tomlin Dudek, een Russische schaakgrootmeester, om te brengen. Wanneer Dudek in een afvalcontainer wordt gevonden, trekt Columbo op onderzoek uit.
12:00Onderbreking
Onderbreking.
12:30Border Security Australia
Australische realityreeks over grenscontroles. Een jongeman uit Californië landt in Sydney na zijn vakantie in Thailand. Hij wordt gecontroleerd op drugs en zijn laptop wordt onderzocht op illegale pornografie. In Brisbane probeert een studente voedsel binnen te smokkelen. Maar eerst moet ze langs douanier Sean passeren. In het postsorteercentrum van Sydney gaat een verdacht pakje uit Peru onder de scanner. Douanebeambte Kane vindt twee elektronicahandboeken die iets anders verbergen dan technische informatie.
13:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
13:35Het Weer
Weerbericht.
13:40Aspe
Vlaamse misdaadreeks naar de boeken van Pieter Aspe. "Botenbusiness." De families Persyn, Goeminne en Yperman baten sinds jaar en dag de toeristische rondvaartbootjes uit in Brugge. Op een dag wordt Jeanine Persyn, één van de uitbaatsters, vermoord teruggevonden in haar boothuis. Ze is aan haar voeten opgehangen, met het hoofd in het water en de billen bloot, iets wat Van In intrigeert. Zeker wanneer uit de lijkschouwing blijkt dat Jeanine al dood was voor ze werd opgehangen. Uiteraard spitst het onderzoek zich toe op de twee concurrerende families. Vooral Charles Goeminne is verdacht wanneer blijkt dat hij onderhandelingen voerde met het Amsterdamse bedrijf Amstel Investments om de bootjes over te nemen. Een trip naar Nederland leert Van In dat de Amsterdammers enkel interesse hadden indien ze alle bootjes konden overnemen, maar Jeanine lag dwars.
14:35Last Man Standing
Amerikaanse komische reeks over een getrouwde vader met drie kinderen. "Pledging." Vanessa vreest dat Mandy's vriend Kyle haar in de weg staat om te genieten van het studentenleven. Ze dringt er dan ook bij Mandy op aan zich aan te sluiten bij een studentengenootschap.
15:05Up All Night
Amerikaanse komische reeks. "First Snow." Het vakantieseizoen begint op een niet zo leuke manier voor de Brinkleys.
15:35Return to Nim's Island
Avonturenfilm. Nim is de vroegrijpe dochter van wetenschapper Jack. Ze heeft de gave om één te zijn met de natuur en heeft vele dierenvrienden. Maar nu projectontwikkelaars en stropers het eiland bedreigen moet ze samen met haar vader de strijd aangaan om het ongerepte eiland in stand te houden.
17:15Go On
Komische reeks. "Big League Chew." Het lijkt erop alsof Ryan zijn verdriet opkropt, wat zijn collega's uit de groep aanzet tot actie. Die vernemen ook dat Lauren met haar vriend Wyatt praat over de groep. Ze brengt hem vervolgens mee naar een therapiegesprek, zodat de anderen hem kunnen leren kennen en hij wat meer over hen te weten komt.
17:45VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
17:50Het Weer
Weerbericht.
17:55Border Security Canada
Realityreeks over het gevarieerde werk van douaniers en grensagenten in Canada.
18:20Royalty
Magazine over het Belgisch vorstenhuis en de buitenlandse koninklijke families.
19:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
19:45Het Weer
Weerbericht.
19:55De Kotmadam
Vlaamse komische reeks. "Het sterke geslacht." Jef heeft een voetbalmatch op de televisie gemist omdat hij met Jeanne naar de dansles moest. Hij wil dit geen tweede keer meemaken en volgt de raad van zijn goeie vriend Marcel op. Die beweert dat een computer het perfecte cadeau is voor een vrouw, want hoe minder ze ervan weet hoe meer ze ermee bezig is. En ondertussen kan Jef zijn goesting doen. Kortom, de gedroomde oplossing. Ondertussen is Victor in een gevecht met Paulien en Jill verwikkeld over wie het sterke geslacht is.
20:30The Living Daylights
Bondfilm. James Bond wordt ingeschakeld om de vlucht van de Russische officier Georgi Koskov naar het Westen in goede banen te leiden. Tijdens een concert verijdelt 007 een moordaanslag op de officier door de aantrekkelijke celliste Kara Milovy. Aangekomen in Engeland onthult Koskov de plannen van de KGB om alle spionnen om te brengen, waarna hij weer wordt ontvoerd door de Russen. Door de moord op zijn 00-collega's is Bond vastberaden KGB-generaal Pushkin te straffen en hij start zijn onderzoek bij celliste Kara. Samen raken ze verstrikt in een wapencomplot tussen twee wereldmachten dat hen naar Afghanistan leidt.
22:55Jonas & Van Geel
Personalityshow van Jonas Van Geel waarin comedy, muziek en verrassingen centraal staan.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |