Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Vrijdag 09 okt 2015 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Vrijdag 09 okt 2015
op VTM

Eergisteren
04/10/2015
Gisteren
05/10/2015
Vandaag
06/10/2015
Morgen
07/10/2015
Overmorgen
08/10/2015
Vrijdag
09/10/2015
Zaterdag
10/10/2015
Begin Programma
01:10Qmusic
Muziek.
09:00Onderbreking
Onderbreking.
12:05Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Een vrouw doet aangifte op het politiekantoor: haar papegaai is gestolen. Koen en Tineke nemen de zaak voor hun rekening. Ze ontdekken ook dat de vrouw gechanteerd wordt. Floor en Obi krijgen een noodoproep van een man die overvallen is. De dieven zijn er met zijn nieuwe wagen vandoor.
12:35De Keuken van Sofie
Chef-kok Sofie Dumont deelt elke dag een smakelijk en fijn gerecht met een BV. Deze week kookt Sofie met Ian Thomas. Op reis - Zadencrackers met ras el hanout, hummus van kikkererwten, munt en granaatappel.
13:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
13:35Het Weer
Weerbericht.
13:40Familie
Vlaamse reeks over het wel en wee van de familie Van den Bossche. Jan probeert zijn jongste dochter te overtuigen om haar leven terug in handen te nemen, maar zoals altijd pakt hij het onhandig aan. Trudy vindt het verdacht dat Peter voortdurend afspraken heeft en ze vermoedt dat hij een verhouding heeft met June. Bert wordt knettergek omdat hij nog steeds niet het resultaat van de DNA-test in handen heeft.
14:15Wittekerke
Vlaamse soap over het kuststadje Wittekerke. Laurens staat vanaf vandaag aan het hoofd van het ziekenhuis. Zowel Georges als Derdeyn zijn benieuwd naar de plannen van de directeur en besluiten met hem te gaan praten. Nellie neemt haar nederlaag vrij goed op, maar ze wil wel dat Sam ontslagen wordt. Max en Luc patrouilleren aan de jachthaven, waar de gangster Roselli een boot heeft liggen. Joke is blij dat Raf haar eerlijk over zijn gevoelens verteld heeft en ze respecteert zijn beslissing om in een caravan in te trekken.
15:25Strong Medicine
Amerikaanse dramareeks. "Deterioration." Andy heeft een drukke dag voor de boeg. Ze krijgt te horen dat ze drie operaties moet uitvoeren. Ze vertelt Britta dat haar gebroken arm onder het mes moet en gaat daarna langs bij patiënte Flo om haar uit te leggen hoe een transplantatie haar moet redden nu ze met een kapotte hartklep te kampen heeft. Rain heeft een totaal ander probleem: zij moet van haar incontinentie afgeholpen worden. Ook thuis staat Andy wat te wachten, wanneer ze een ontdekking doet op Jessies computer. Nick probeert de lesbische partner van het slachtoffer van een vluchtmisdrijf gerust te stellen.
16:20Packed to the Rafters
Australische tragikomische reeks. "Packing Up the Rafters." De Rafters beginnen aan de emotionele taak om alles uit hun verkochte woning te halen. Ze kunnen een klein onaantrekkelijk huis huren, maar misschien heeft Dave een beter plan.
17:15Vinger aan de poot
Vlaamse docureeks over dierenartsen en -therapeuten in Vlaanderen. Reptielendokter Walter moet naar een dierenspeciaalzaak. Een boa constrictor heeft er een longontsteking opgelopen en een schildpad vindt het eten er maar niks. Als ze haar hongerstaking voortzet, zou het wel eens slecht kunnen aflopen. Ook dierenarts Guy bezoekt een kritieke patiënt op de boerderij van Armand. Een van zijn kalfjes heeft vreemde wonden op de voorpoten. Ondertussen krijgt dierenarts Marie een modebewuste teckel over de vloer. Ze waarschuwt baasje Sylvie over de risico?s van een schijnzwangerschap. Met dwergkonijn Skippy gaat het minder goed. Het dier kampt met een verlamming van de onderrug. Marie weet niet met zekerheid of ze het diertje nog kan redden.
17:45VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
17:55Het Weer
Weerbericht.
18:00De Keuken van Sofie
Chef-kok Sofie Dumont deelt elke dag een smakelijk en fijn gerecht met een BV. Deze week kookt Sofie met Ian Thomas. Goe weekend - Milkshake, ijsjes en zelfgemaakte choco.
18:20Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Floor en Obi zijn een snelheidscontrole aan het doen vlakbij de school. Veel auto's rijden er veel te snel, maar vandaag is er geen enkele chauffeur die een snelheidsovertreding begaat. Floor en Obi begrijpen er niets van. Een vrouw komt naar kantoor en wil de recherche spreken. Ze vertelt aan Brigitte en Erik dat ze op Google Street View een vreemd tafereel heeft ontdekt.
19:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
19:45Het Weer
Weerbericht.
19:55Familie
Vlaamse soap. Delphine laat zich overhalen om een bloedonderzoek te laten uitvoeren. Mathias begrijpt niet wat hij verkeerd heeft gedaan wanneer zowel Véronique als Trudy hem afwimpelt. Jan wil een familiefeestje organiseren voor Linda en vraagt hulp aan Emma. Peter en Véronique zijn verrast wanneer Rudi hen zijn nieuwe ontwerpen laat zien.
20:35K3 zoekt K3
Wedstrijd waarin Karen, Kristel en Josje op zoek gaan naar drie waardige opvolgsters. In deze tweede bootcamp-aflevering moeten de kandidaten een aantal kinderen een fijne namiddag zien te bezorgen en worden ze door niemand minder dan Jacques Vermeire ondergedompeld in een workshop acteren. Daarnaast doen ze een professionele fotoshoot en duiken ze de muziekstudio in. Welke meisjes stoten uiteindelijk door naar de grote liveshows en maken nog steeds kans om hun droom waar te maken?
22:25Jonas & Van Geel
Personalityshow van Jonas Van Geel waarin comedy, muziek en verrassingen centraal staan.
23:10Mamma Mia!
Musical met ABBA-hits. Donna is een zelfstandige vrouw die in haar eentje een hotel runt op het Griekse eiland Kalokairi. Daar bereidt ze het huwelijksfeest van haar dochter Sophie voor. Donna heeft haar dochter nooit veel verteld over haar vader, maar Sophie wil door hem worden weggegeven op haar trouwdag. Wanneer ze stiekem in het dagboek van haar moeder leest, ontdekt Sophie dat ze drie mogelijke vaders heeft. Ze is er van overtuigd dat ze haar vader zal herkennen als ze hem ziet en dus nodigt ze de drie mannen uit voor haar trouwfeest. Haar moeder en haar verloofde Sky laat ze in het ongewisse.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |