Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Zaterdag 06 sept 2014 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Zaterdag 06 sept 2014
op VTM

Eergisteren
01/09/2014
Gisteren
02/09/2014
Vandaag
03/09/2014
Morgen
04/09/2014
Overmorgen
05/09/2014
Zaterdag
06/09/2014
Zondag
07/09/2014
Begin Programma
00:40Onderbreking
Onderbreking.
01:05Q-Music
Muziek.
07:50Onderbreking
Onderbreking.
08:05The A-Team
Amerikaanse reeks over een groep Vietnamveteranen die op de vlucht is voor de overheid. "The Taxicab Wars." Lonestar Cap Company moet zijn boeken neerleggen nadat de wagens van de firma systematisch worden verwoest en de chauffeurs één voor één met de dood worden bedreigd. De daders achter deze gewelddadige acties zijn de medewerkers van Love Cap Company, die geen concurrentie dulden. Het A-Team koopt Lonestar over en bindt de strijd aan tegen Love.
08:50Nonkel Jef
Vlaamse komische reeks over de gierige keuterboer Jef. "Sluikstokers." De sjampetter heeft een bende sluikstokers opgerold. Hij wou echter dat hij er nooit in geslaagd was, want de burgemeester beloont hem voor zijn heldendaad met een gouden handdruk. Jef en Sander zijn verrast wanneer ze horen dat sluikstokers veel geld verdienen. De verleiding is groot om zelf sterke drank te brouwen.
09:20Slisse & Cesar
Vlaamse komische reeks. "Beste klanten." Omdat Slisse al twintig jaar als verzekeringsmakelaar werkt, mag hij van het hoofdkantoor zeven reizen naar de Dominicaanse Republiek verloten onder zijn klanten. Om te winnen, moeten ze een vraag beantwoorden waarop alleen Slisse het antwoord kent. Het gezin van de verzekeringsagent wil zelf de reizen winnen.
09:50De familie Backeljau
Vlaamse komische reeks over een asociale familie. "The Bomma Channel." Cois ergert zich aan Maria's televisieverslaving. Hij is van mening dat er niets interessants op de buis is. Elke dag komen er waardeloze stations bij. Nu terroriseert zelfs een Antwerpse piratenzender de buurt met teleshopping. Marcel komt klagen over een zendmast die in de voortuin van de Backeljaus staat. Maria weet nergens van. Maar de Bomma en de kinderen gedragen zich uiterst geheimzinnig.
10:15Murder, She Wrote
Amerikaanse misdaadreeks. "Murder through the Looking Glass." Jessica hoort als enige de laatste woorden van een huurmoordenaar, waarin hij zijn laatste slachtoffer bij naam noemt. Het eerste onderzoek wijst echter uit dat de zogenaamde dode nog springlevend is. De schrijfster laat het daar niet bij en begint zelf met een onderzoek.
11:05Onderbreking
Onderbreking.
12:05Jamie's Great Britain
Culinair magazine. "The East End." Jamie is op weg naar het Londense East End voor straathapjes. Hij gaat naar Essex om tong te bereiden met schaaldieren en Noordzeegarnalen.
13:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
13:30Het Weer
Weerbericht.
13:35Monk
Amerikaanse misdaadreeks. "Mr. Monk and the Sleeping Suspect." Een rijke vrouw wordt gedood door een bompakket. Er is maar één persoon die een geloofwaardig motief heeft om haar te vermoorden: haar broer. Monk is er honderd procent zeker van dat hij de dader is, maar al snel blijkt dat de man niet in staat was om zijn zus te doden. Hij ligt immers al maanden in coma. Naast deze mysterieuze zaak heeft Monk nog andere beslommeringen: zijn therapeut is drie weken op vakantie en Sharona denkt eraan hem te verlaten omdat ze het opnieuw wil proberen met haar ex.
14:25Dads
Amerikaanse komische reeks. "My Dad's Hotter Than Your Dad." Warner huurt een oudere vrouw in als nieuwe assistente, in de hoop dat Eli zich niet zal aangetrokken voelen tot haar.
14:50Guys with Kids
Amerikaanse sitcom. "Thanksgiving." Na een mislukte poging om af te spreken wie Thanksgiving met hun zoon zal spenderen, besluiten Chris en Sheila de vakantie samen door te brengen met zijn vrienden. Sheila organiseert een traditioneel etentje in de hoop bevriend te geraken met de groep.
15:20Who's Minding the Store?
Komedie. Norman Phiffier is verliefd op de mooie en rijke Barbara Tuttle. Haar moeder, Mrs. Tuttle, is daar echter niet zo blij mee en geeft hem een baantje in één van haar warenhuizen met de bedoeling hem zo te schofferen, zodat haar dochter uiteindelijk op hem zou afknappen.
17:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
17:05Het Weer
Weerbericht.
17:10The Voice Kids
Talentenjacht. In de eerste Blind Audition van The Voice Kids betreden de eerste 12 kids het podium. De coaches zitten naar goede gewoonte met hun rug naar het podium gedraaid en kunnen niets anders doen dan te vertrouwen op hun gehoor en buikgevoel. Pas wanneer ze overtuigd zijn van de kracht van de stem van de kandidaat, drukken ze op de knop waardoor hun stoel richting het podium én de deelnemer draait. De talenten die minstens één van de coaches kunnen overtuigen, gaan door naar de Battles.
19:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
19:40Het Weer
Weerbericht.
19:45Comedy Toppers
Bundeling van de meest legendarische sketches van Gaston Berghmans en Leo Martin.
20:20Battleship
Sf-film. De vloot van de marine moet het opnemen tegen buitenaardse wezens die het op de aardse watervoorraad voorzien hebben. Opgesloten in een buitenaards krachtveld van meer dan 480 kilometer, moeten vijf wereldse schepen en vijf buitenaardse schepen het zonder enige vorm van communicatie tegen elkaar opnemen in een strijd voor het leven. Inzet: het lot van de wereld. Er wordt gevochten als David en Goliath. Zijn inventiviteit, strategie en ouderwetse spierkracht genoeg om de buitenaardse wezens te verslaan?
22:45Ghosts of Girlfriends Past
Romantische komedie. De succesvolle en knappe vrijgezel Connor Mead wijst de ene na de andere vrouw de deur. Connor houdt van vrouwen, maar voor relaties voelt hij niet zo veel. Hij wil maar één ding: plezier maken. Zelfs de relatie met zijn jeugdliefde Jenny liep op de klippen. Wanneer hij wordt bezocht door drie geesten die hem confronteren met zijn mislukte relaties beseft Connor dat hij Jenny niet zomaar met een ander kan laten trouwen.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |