Tv gids - VTM Zondag

Eergisteren
2017-04-25
Gisteren
2017-04-26
Vandaag
2017-04-27
Morgen
2017-04-28
Overmorgen
2017-04-29
Zondag
2017-04-30
Maandag
2017-05-01
05:35
Kabouter Plop

Kabouterverhalen voor de allerkleinsten. "Lui moet in bad." Lui is in de beek gevallen en is helemaal vuil. Hij moet in bad maar doet dat niet graag. Plop zet water op het vuur en Kwebbel gaat haar speciale schuimzeep halen. Als ze terugkomen bij de teil is Lui verdwenen. Kwebbel en Plop gaan hem zoeken.
05:40
Teletubbies

Britse peuter- en kleuterreeks.
05:50
Thomas de Trein

Britse animatiereeks over Thomas de Trein en zijn vrienden. "Oude Vrienden." Thomas de Trein en zijn vrienden leven op het eiland Sodor, waar de stoomtreinen samen de fijnste avonturen beleven. Onder het toeziend oog van controleur Sir Topham Hatt zoekt Thomas altijd het avontuur en het plezier op. Af en toe komt de kleine en ondeugende Thomas wel in de problemen omdat hij altijd wil doen wat volwassen locomotieven horen te doen. Toch vindt hij steeds weer een oplossing.
06:00
Little People

Animatiereeks met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden. "Geduld Is Een Schone Zaak."
06:10
Brandweerman Sam

Tekenfilmreeks. "Bonje in de boomhut." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen, maar ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
06:20
Robocar Poli

Animatiereeks. "Micky is boos." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
06:35
Maya de Bij

Animatiereeks over het nieuwsgierige bijtje Maya en haar kompanen. "Tekla is in alle staten."
06:45
Kabouter Plop

Kabouterverhalen voor de allerkleinsten. "Poppenkast." Smul en Klus spelen poppenkast in de melkherberg. De twee maken flauwe grappen over Kwebbel, Plop en Lui. Die vinden dat niet leuk en besluiten het duo beet te nemen.
06:50
Teletubbies

Britse peuter- en kleuterreeks.
07:05
Thomas de Trein

Britse animatiereeks over Thomas de Trein en zijn vrienden. "Het Slimme Idee van Paddle." Thomas de Trein en zijn vrienden leven op het eiland Sodor, waar de stoomtreinen samen de fijnste avonturen beleven. Onder het toeziend oog van controleur Sir Topham Hatt zoekt Thomas altijd het avontuur en het plezier op. Af en toe komt de kleine en ondeugende Thomas wel in de problemen omdat hij altijd wil doen wat volwassen locomotieven horen te doen. Toch vindt hij steeds weer een oplossing.
07:15
Little People

Animatiereeks met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden. "Wie Zoekt, Die Vindt."
07:25
Brandweerman Sam

Tekenfilmreeks. "Recordbrekers." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen, maar ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
07:35
Robocar Poli

Animatiereeks. "Ik hou van u, opa." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
07:50
Maya de Bij

Animatiereeks over het nieuwsgierige bijtje Maya en haar kompanen. "De hut van Hendrik."
08:00
Kattenlaan 9

Jeugdeeks over een poezenfamilie die in een poppenhuis woont op de Kattenlaan 9. "Verliefd." Pippa komt langs en Django is op slag verliefd. Hij neemt haar meteen mee voor een rondleiding. Django weet niet wat hem overkomt en vraagt Ed om hulp. Ed mijmert over de tijden met zijn geliefde Fleur.
08:15
Talking Tom and Friends

Animatiereeks. Talking Tom en zijn vrienden willen koste wat kost beroemd worden. Ze doen er dan ook alles aan om echte supersterren te worden, maar hun plannen lopen vaak in het honderd.
08:25
The Mr. Peabody & Sherman Show

Animatiereeks. "Cleopatra." De mooie Cleopatra blijkt goed boeren te kunnen laten.
08:45
De Avonturen van De Gelaarsde Kat

Animatiereeks waarin de gelaarsde kat elke aflevering een spannend avontuur beleeft. "Spells." De gelaarsde kat probeert de magische spreuk te herstellen die San Lorenzo beschermt, maar zijn plan loopt helemaal anders af.
09:10
The Voice Kids - Extra

Magazine waarin men vooruitblikt op 'The Voice Kids', met exlusief beeldmateriaal.
09:25
PopPixie

Animatiereeks over de Pixies, elfjes en gnomen die in Elfenstad wonen. "Het Mysterie van de Verdwenen MagicPop." In deze spin-off van de populaire reeks Winx kom je terecht in een een speciale miniwereld vol kabouters, elfen, pratende dieren, maar vooral de Pixies. Tijdens hun bijzondere avonturen proberen de Pixies zo veel mogelijk goede daden te verrichten met hun magie. Alleen zo maken zij kans om ware PopPixies te worden. De droom van alle Pixies! Een reeks die kinderen de waarden meegeeft van vriendschap, positivisme, ...
09:35
Winx Club

Italiaanse animatiereeks. "Bloom Beproefd." Om er zeker van te zijn dat Bloom de drakenvlam bezit, besluiten de Trix om haar op de proef te stellen. Ze laten Bloom een test ondergaan waarmee ze haar krachten kunnen analyseren.
10:00
Miami Vice

Amerikaanse politiereeks uit de jaren 80. "Give a Little, Take a Little." Alvarado, een figuur uit de onderwereld van Miami, wordt op borgtocht vrijgelaten. Alvarado's advocaat heeft de naam van Sonny's informant nodig om zijn cliënt te kunnen verdedigen. Wanneer Sonny zijn bron niet wil vrijgeven, wordt hij gearresteerd op basis van minachting voor de rechtbank. Ondertussen is Gina de drug- en prostitutiekoning Ramirez op het spoor. Ondanks de waarschuwingen van haar collega's gaat ze door met het gevaarlijke spelletje.
10:50
Geen uitzending

Onderbreking.
11:35
Border Security Canada

Realityreeks over het werk van douane-inspecteurs en grensagenten. De landsgrenzen worden voortdurend getest. Of het nu gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.
12:00
Stadion

Voetbalmagazine met uitgebreide samenvattingen van de gespeelde wedstrijden. Het allerlaatste nieuws uit Play-off 1 en Play-off 2.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
13:40
Het Weer

Weerbericht.
13:45
The Guardian

Amerikaanse misdaadreeks. "My Aim Is True." Fallin & Fallin verwelkomt vandaag een nieuwe werkkracht. Claire Stasiak, voormalig officier van Justitie, vertegenwoordigt samen met Nick een politieagent die een verdachte neerschoot. De verrassing is echter groot wanneer het slachtoffer niemand minder dan Nicks ex-dealer blijkt te zijn.
14:35
Last Man Standing

Amerikaanse komische reeks. "Wedding Planning." Mike en Vanessa geven Kristin een erg genereus kerstcadeau, maar er staat iets tegenover. Kyle heeft zo zijn redenen om Ed te vragen hem te leren pokeren.
15:05
The Way, Way Back

Tragikomedie. Duncan is een introverte jongen die er tegenop ziet om zijn zomervakantie door te brengen met zijn moeder Pam, haar dominante vriend Trent en diens dochter Steph. De zomer neemt echter een onverwachte wending wanneer Duncan vriendschap sluit met Owen, de jolige manager van het waterpretpark Water Wizz. Mede dankzij Owen stelt Duncan zich steeds opener op en begint hij zijn plek te vinden. Al snel wordt de zomervakantie er één om nooit te vergeten.
17:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
17:05
Het Weer

Weerbericht.
17:10
Liefde voor Muziek

Muzikale show waarin zeven Vlaamse artiesten elkaars hits in een nieuw jasje steken. "Songs van Isabelle A." In deze aflevering bewerken Clouseau, Natalia, Bart Peeters, Gers Pardoel, Lady Linn en Josje Huisman de songs van Isabelle A.
18:15
Tegen de Sterren op

Humoristische show. De Vlaamse reeks 'Callboys' krijgt binnenkort een Nederlandse remake. Het Nederlands accent is echter niet vanzelfsprekend voor Vlaanderens favoriete gigolo's. Devon (Jonas Van Geel), Jay (Guga Baúl) en Randy (Chris Van Espen) kunnen dus al maar beter beginnen oefenen. Jonas Van Geel, Guga Baúl, Ivan Pecnik en Chris Van Espen brengen hun eigen langharige versie van de hit 'Ziet em duun' van Van Echelpoel. Dat kan de échte Jef Van Echelpoel natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan en dus komt hij zelf langs om zijn nieuwe single 'Waddistjom' voor te stellen. Eind vorig jaar verraste Geert Hoste vriend en vijand door voor het eerst sinds 1994 geen nieuwjaarsconference uit te zenden. Vandaag krijgt de comedian (Guga Baúl) de kans om dat recht te zetten. Maar is hij wel geloofwaardig? Of moet de échte Geert Hoste ingrijpen?
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
19:45
Het Weer

Weerbericht.
19:55
De Zonen van Van As

Vlaamse komische reeks over een familie van plantrekkers actief in grond- en afbraakwerken. "BBQ." Het is de jaarlijkse familie-BBQ aan de vijver. Eddie wil de chalet graag kopen, maar weet niet hoe zijn broer en schoonzus zullen reageren. Herman zit ook met een ei, zijn broer is nog niet op de hoogte van de relatie tussen Dick en Linde en mogelijk komen ze langs. Frans heeft een romantische verrassing voor Maïda.
20:35
The Day After Tomorrow

Sf-actiefilm. Klimatoloog Jack Hall voorspelde de komst van een nieuwe ijstijd, maar had nooit gedacht dat hij die zelf nog zou meemaken. Als gevolg van het broeikaseffect krijgt de aarde te maken met overstromingen, helse hagelbuien en extreme temperaturen. Jack gaat op zoek naar zijn zoon Sam, die zich in New York bevindt wanneer de stad geteisterd wordt door de heftigste storm en de grootste vloedgolf ooit.
23:00
Stadion

Voetbalmagazine met uitgebreide samenvattingen van de gespeelde wedstrijden. Het allerlaatste nieuws uit Play-off 1 en Play-off 2.
00:00
State of Affairs

Amerikaanse thrillerreeks "Masquerade." Charlie en Maureen reizen samen met president Payton naar Qatar voor een diplomatieke trip. Wanneer een infiltrant de Amerikaanse ambassade binnendringt, draait hun reisje echter anders uit. Lucas, Dash en Kurt sporen Al Moosari op en hopen dat hij hen naar Fatah kan leiden. Charlie neemt drastische maatregelen in de hoop zich de aanslag te kunnen herinneren.
00:50
Nachtelijke loop

Nachtelijke loop.