Tv gids - VTM Maandag

Eergisteren
2016-10-19
Gisteren
2016-10-20
Vandaag
2016-10-21
Morgen
2016-10-22
Overmorgen
2016-10-23
Maandag
2016-10-24
Dinsdag
2016-10-25
08:15
McLeod's Daughters

Australische dramareeks. "Silent Night." Het is kerstavond en Stevie wacht vol spanning op Alex, die vandaag uit Argentiniƫ terugkeert. Marcus stelt Heath voor een ultimatum. Als hij zijn affaire met Karen niet aan Grace onthult, dan doet Marcus het in zijn plaats. Maar Grace ontdekt zelf wat Heath in zijn schild voert en zet hem aan de deur. Kates plannen om kerst met haar familie te vieren, vallen in duigen. Een defecte truck zorgt ervoor dat ze samen met Grace en Tayler de schapen te voet naar Drovers Run moet leiden. Riley en Patrick hebben met de meiden te doen en gaan samen met hen de nacht doorbrengen. Wanneer Kate en Riley samen onder een maretak belanden, kunnen ze hun gevoelens voor elkaar niet langer verbergen.
09:00
Geen uitzending

Onderbreking.
12:00
Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Scripted realityreeks over het wel en wee binnen een politiekorps. Er is een diefstal gebeurd in de verfwinkel. Koen en Tineke kunnen hun geluk niet op wanneer blijkt dat de dader een verfspoor op straat heeft achtergelaten. Een koppel wordt het slachtoffer van een homejacking. Wanneer Erik en Brigitte ontdekken dat de vrouw de minnares is en haar huissleutels en auto gestolen zijn, wordt de zaak ingewikkelder.
12:35
Sofie in de Keuken van

Culinair magazine waarin Sofie Dumont elke week langsgaat bij een bekend gezicht. "Els Pynoo." Op het menu: Eierkoeken met mascarpone en bramen.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
13:35
Het Weer

Weerbericht.
13:40
Familie

Soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche. Trudy is niet te spreken over de nieuwe strategie van Marie-Rose om June een hak te zetten, vooral niet omdat Louise erbij wordt betrokken. Bart moet een moeilijke keuze maken, want de vader van Remko kan hem alleen maar spreken op hetzelfde moment dat Bart een vergadering met een belangrijke klant heeft. Veronique zoekt steun bij haar broer om hun moeder duidelijk te maken dat Mathias niet zuiver op de graat is, maar Peter houdt zich liever afzijdig. June vangt flarden op van een telefoongesprek tussen Bert en Veronique. Mieke blijft twijfelen of het wel een goed plan is om Pieter naar Sevilla te volgen. In het ziekenhuis wacht Rita met een bang hart het resultaat van de onderzoeken af.
14:15
Wittekerke

Vlaamse soap over het kuststadje Wittekerke. Het gemaskerd bal in de surfclub is een schot in de roos. Ook Klaartje is van de partij en ze leeft zich uit op de dansvloer. Maar toch eindigt de avond voor haar in een drama. Elke slooft zich nog altijd uit om Fred aan een baan te helpen. Ze ondervindt echter al snel dat de Wittekerkenaren niet bereid zijn om de ex-bajesklant een nieuwe kans te geven. Arne houdt voor zijn verloofde Merel geheim dat zijn moeder contact met hem zoekt. Peter krijgt akelig nieuws over zijn zoon Robin. Celine dringt bij haar vader aan om de inwoners van het kuststadje te informeren over zijn plannen. Feit is dat er al druk gespeculeerd wordt over de reden van zijn interesse in de gronden van 't Klein Moeraske.
15:20
Strong Medicine

Amerikaanse dramareeks. "Systemic." Lu ziet hoe de politie een vrouw in elkaar slaat. Ze grijpt in, maar brengt zichzelf hiermee in de problemen. Nick is jaloers wanneer Dana's vroegere verloofde Guy opduikt. Dana is in shock wanneer ze ontdekt dat haar ex ernstig ziek is en wil hem helpen zijn laatste wensen in vervulling te laten gaan. Marc heeft een nieuw, rijk vriendinnetje. Lu heeft meteen een oordeel klaar. Een nieuw standbeeld in het ziekenhuis zorgt voor commotie. Dana komt voor een dilemma te staan.
16:20
McLeod's Daughters

Australische dramareeks. "Aftermath." Een wervelstorm zorgt ervoor dat de elektriciteit uitvalt op Drovers Run, dat de wegen overstromen en dat de windmolen omwaait. Grace wil Riley naar het station brengen, maar door het noodweer komen ze in de rivier terecht. Ook Patrick en Tayler zitten in de wagen. Iedereen geraakt tijdig het kolkende water uit, behalve Riley. Van hem is er geen spoor te bekennen. Kate is de enige die erin blijft geloven dat Riley nog leeft en vijf dagen later zoekt ze nog steeds onverbeten verder. Patrick heeft meer geluk dan Riley, want hij houdt er geen schrammetje aan over, noch aan zijn valpartij uit een boom. Zijn overmoed kan hem duur te staan komen. Ondertussen onthult veearts Ingrid dat ze op de vlucht is voor haar agressieve echtgenoot.
17:10
Border Security Canada

Realityreeks over het gevarieerde werk van douaniers en grensagenten in Canada.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
17:55
Het Weer

Weerbericht.
18:00
Sofie in de Keuken van

Culinair magazine waarin Sofie Dumont elke week langsgaat bij een bekend gezicht. "Ian Thomas." Op het menu: Courgettepasta met romige tomaten-looksaus.
18:20
Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Scripted realityreeks over het wel en wee binnen een politiekorps. Koen en Tineke worden opgeroepen voor twee jongeren die duidelijk onder invloed zijn. De ervaren agenten zijn verbaasd wanneer ze ontdekken wat de jongeren juist hebben genomen. Op het politiekantoor is een brief toegekomen waarin een jongen beweert dat zijn papa zwart geld heeft. Erik, Brigitte en undercoveragente Ines gaan op onderzoek uit.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
19:50
Het Weer

Weerbericht.
20:00
Familie

Vlaamse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage. Niko doet veel moeite om Mieke opnieuw voor zich te winnen. Hij zoekt steun bij Guido. Mieke kan Wim maar niet uit haar hoofd zetten. Mortier is er niet van overtuigd dat zijn onderzoek is opgelost. Hij nodigt de ouders van Rudi uit voor een verhoor. Simon zet Lars voor het blok.
20:35
De Vetste Vakantie

Realityreeks waarin kinderen zelf mogen beslissen waar de vakantie heen gaat. Emma (10) en Louise (14) uit Zottegem hebben de hulp van Dina ingeschakeld, want hun familievakantie ziet er elk jaar hetzelfde uit: wandelen in Oostenrijk. De hippe zusjes willen eindelijk eens kennismaken met het drukke stadsleven. En welke locatie is beter geschikt voor een citytrip dan de bruisende wereldstad Londen? Shoppen in chique boetiekjes, de iconen van de stad bezoeken en in de underground gaan: de planning van de meisjes is goedgevuld. Ook vanuit Bellegem krijgt Dina een oproep. De sportieve Marthe (16) en dierenvriend Nelle (13) willen hun ouders Pascal en Annemie eens uit hun comfortzone halen, want zij gaan elk jaar opnieuw naar rustige Engelse dorpjes met een koffer vol boeken. Namibiƫ, in het zuiden van Afrika, combineert de twee passies van de zusjes Vandenhende: watersport en dieren.
21:50
Cordon

Vlaamse dramareeks. Nu dokter Cannaerts op de hoogte is van het bestaan van het wondergeneesmiddel NeoTyline dwingt hij een vaccin af voor zichzelf, in ruil om te zwijgen. Maar een diefstal in het NIIZA gooit roet in het eten. Wanneer Jokke en Idriss op zoek gaan naar de dieven, ontdekken ze vreemde praktijken. Ondertussen gaat Jana voluit om Lex' naam te zuiveren en Nald aan de schandpaal te nagelen. Wanneer Jana Duchamp aanklampt om de waarheid aan het licht te brengen, voelt ook Lommers zich bedreigd, die Nald in bescherming nam.
23:00
Chicago P.D.

Amerikaanse politiereeks. "Forget My Name." Antonio en Jay ontmoeten Dominic, een informant, die niet herkend wil worden en boven alles anoniem wil blijven.
23:55
House M.D.

Amerikaanse ziekenhuisreeks. "Known Unknowns." Een groep tienermeisjes dringt stiekem een rockconcert binnen. De drummer van de groep neemt twee van hen, Jordan en Phoebe, mee naar de backstageruimte. Wanneer de meisjes opnieuw samenkomen, zwellen Jordans handen en voeten plots op en valt ze flauw. Dokter House besluit het meisje te behandelen, maar ze is niet volledig eerlijk over wat er die avond is gebeurd.
00:50
Qmusic

Muziek.