Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Zondag 27 april 2014 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Zondag 27 april 2014
op VTM

Eergisteren
22/04/2014
Gisteren
23/04/2014
Vandaag
24/04/2014
Morgen
25/04/2014
Overmorgen
26/04/2014
Zondag
27/04/2014
Maandag
28/04/2014
Begin Programma
00:05Awake
Amerikaanse misdaadreeks. "That's Not My Penguin." Detective Michael Britten moet bij een gijzeling onverwacht samenwerken met Dr. Lee. In een poging GabriŽl Wyath - een patiŽnt die ermee dreigt een psychologisch centrum op te blazen - te kalmeren, komt Michael in opspraak. De gevolgen daarvan zijn zelfs voelbaar in zijn andere realiteit.
00:50Onderbreking
Onderbreking.
01:15Nachtelijke loop
Nachtelijke loop. (tot 05.55)
08:15Magnum, P.I.
Amerikaanse actiereeks. "The Love That Lies." Thomas doet zijn best om Carol te beschermen, die volop bezig is met een controversiŽle rechtszaak. Dan wordt hij ingehuurd door een vrouw om het geboortecertificaat van het kind terug te vinden dat ze dertig jaar geleden opgaf voor adoptie. Tijdens zijn speurtocht komt Thomas een pijnlijk geheim te weten over Carols privť-leven.
09:00Nonkel Jef
Vlaamse komische reeks over de gierige keuterboer Jef. "Afternoon tea." Jef Jef en Sander keren terug uit Engeland en hebben daar theehuisjes gezien met kortgerokte diensters. Ze denken dat hiermee geld te verdienen valt en willen het concept op de boerderij uitproberen met Gertrude als serveerster.
09:25Columbo
Amerikaanse misdaadreeks. "How to Dial a Murder." Psycholoog en filmgek Eric Mason leert zijn levensgevaarlijke Dobermans dat ze bij het horen van het woord 'Rosebud' tot een dodelijke aanval moeten overgaan. Hij wil ze immers inschakelen om zijn moordplannen waar te maken.
10:45Onderbreking
Onderbreking.
11:45De Zoo
Australische docureeks over het leven in de zoo van Auckland.
12:10Stadion
Voetbalmagazine met uitgebreide samenvattingen, interviews en reportages.
13:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
13:35Het Weer
Weerbericht.
13:40Faroek
Opsporingsprogramma met Faroek ÷zgŁnes. Faroek ÷zgŁnes gaat vanavond in zijn opsporingsprogramma dieper in op de recente plaag van postfraude. Ook wordt aan de hand van beelden van verschillende camera's het traject gereconstrueerd van Steven Mboyo Bombolť, een 24-jarige student wiens lichaam op 12 maart werd gevonden in een havendok in Antwerpen. Met ook aandacht voor verschillende computerdiefstallen en voor een inbraak in Snowvalley in Peer.
14:2030 Rock
Amerikaanse komische reeks. "Jackie Jormp-Jomp." Er wordt per ongeluk aangekondigd dat Jenna overleden is. Liz raakt bevriend met een groepje single vrouwen.
14:40The New Normal
Komische reeks. "The Godparent Trap." Bryan hoort Rocky praten over haar petekindje en wil daarop zelf zijn katholieke roots herontdekken. Hij trekt naar een plaatselijke kerk waar hij onverwacht advies krijgt van pastoor Michael.
15:05Back in the Game
Amerikaanse komische reeks. "The Change-Up." Danny, die ongelukkig is in de liefde, luistert naar het advies van 'the cannon'. Volgens hem vallen vrouwen op bad boys. Terry besluit samen met Lulu eropuit te trekken voor een wilde meisjesavond.
15:40For Love or Money
Romantische komedie. Doug Ireland is een succesvolle jongeman. Hij werkt als conciŽrge in het sjieke Bradbury Hotel in New York en wordt door alle klanten graag gezien. Hij geniet ervan om zich tussen de rijken der aarde te begeven. Toch droomt de hardwerkende Doug ervan om ooit zijn eigen luxehotel te runnen. Op een dag ontmoet hij een investeerder die zijn plannen wel ziet zitten. Hij stelt echter ťťn voorwaarde: Doug moet 'babysitten' op zijn minnares: de jonge en knappe Andy Hart.
17:15Last Man Standing
Amerikaanse komische reeks over een getrouwde vader met drie kinderen. "Adrenaline." Wanneer Mike racekampioen Tony Stewart kan strikken voor een initiatief van de 'Outdoor Man' beseft hij dat hij de adrenalinekick die hij vroeger op de baan kreeg serieus mist. Net voor Tony opdaagt, bedenkt Kyle een manier om Mike die opwinding nog een keertje te bezorgen. Kristins verlangen om te gaan skydiven zet Vanessa aan het denken.
17:45VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
17:50Het Weer
Weerbericht.
17:55Border Security
Realityreeks over het werk van douane-inspecteurs en grensagenten in AustraliŽ.
18:20Royalty
Magazine over het Belgisch vorstenhuis en de buitenlandse koninklijke families.
19:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
19:45Het Weer
Weerbericht.
19:50De Kotmadam
Vlaamse komische reeks. "Jury." Jef moet in de jury van een assisenzaak zetelen. Victor vermoedt dat het om een zeer gewichtige zaak gaat en samen met Jeanne bijt hij zich erin vast. Zij zullen onder hun twee de schuldige ontmaskeren. Maar zetelt Jef wel echt in de jury? De studenten zijn druk bezig met de voorbereiding van een doop.
20:25VTM Vlaamse Filmtopper: De Paniekzaaiers
Komedie. Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten weer als gewone wijkagenten de straat op. Te voet... Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carriŤrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt.
22:20Stadion
Voetbalmagazine met uitgebreide samenvattingen, interviews en reportages.
23:15White Collar
Amerikaanse misdaadreeks. "As You Were." Wanneer een vroegere klasgenoot van Jones spoorloos verdwijnt, doen Peter en Neal onderzoek naar een privťbeveiligingsfirma, die gelinkt zou kunnen worden aan de verdwijning.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |