Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Vrijdag 04 dec 2015 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Vrijdag 04 dec 2015
op VTM

Eergisteren
29/11/2015
Gisteren
30/11/2015
Vandaag
01/12/2015
Morgen
02/12/2015
Overmorgen
03/12/2015
Vrijdag
04/12/2015
Zaterdag
05/12/2015
Begin Programma
00:15It's Kind of a Funny Story
Romantisch drama. De zestienjarige Craig staat stijf van de stress. Om tot rust te komen laat hij zich opnemen in een psychiatrisch ziekenhuis. Daar komt hij, wegens het sluiten van de jeugdafdeling, tussen de volwassen patiŽnten terecht. Er wordt hem een minimale verblijftijd van vijf dagen opgelegd, iets waar Craig in eerste instantie behoorlijk tegenop ziet. Dan leert hij echter de maffe Bobby kennen, die een mentor voor hem wordt, en ontmoet hij de mooie Noelle, een medepatiŽnte van zijn eigen leeftijd. Ondersteund door deze vriendschappen krijgt Craig de kans om met een schone lei te beginnen en een frisse blik op het leven te ontwikkelen.
02:10Qmusic
Muziek.
08:20Parenthood
Amerikaanse komische reeks.. "Happy Birthday, Zeek." Kristina ijvert voor de individuele noden van haar studenten. Zeek moet een zware beslissing nemen over zijn gezondheid. Joel en Julia hebben een gesprek met Sydney's lerares.
09:05Geen uitzending
Onderbreking.
12:05Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Een minderjarig meisje wordt vermist. Erik en Brigitte onderzoeken de zaak en ontdekken dat ze is weggelopen met haar oudere vriend. De rechercheurs vermoeden dat hij een loverboy is en ze moet dus zo snel mogelijk worden gevonden. Een oude man klaagt over geluidsoverlast bij de buren. Floor en Velimir proberen te bemiddelen. Een vrouw komt naar het politiekantoor om haar kat aan te geven.
12:40De Keuken van Sofie
Chef-kok Sofie Dumont deelt elke dag een smakelijk en fijn gerecht met een BV. Deze week kookt Sofie met Thomas Smith. Vandaag: kip madras.
13:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
13:35Het Weer
Weerbericht.
13:40Familie
Vlaamse reeks over het wel en wee van de familie Van den Bossche. Vťronique wil de echtscheiding snel achter de rug hebben en ze schuift Mario de documenten voor. Jennifer is van mening dat hij niet overhaast mag tekenen en een goeie regeling met Cedric uit de brand moet slepen. Rob is het niet eens met de plannen die Bert met Van den Bossche Electronics heeft en hij begrijpt niet dat Peter niet ingrijpt. De flamencoleraar geeft zijn nummer aan Mieke.
14:15Wittekerke
Vlaamse soap over het kuststadje Wittekerke. Inspecteur Olivier legt Merel en Celine op de rooster, maar ze blijven ontkennen dat ze losgeld betaald hebben. Ondertussen worden in de zandgroeve de lichamen gevonden van Tim en Eddy Schelpe. Julien Catteeuw is achter het bedrog van Suzanne gekomen en hij eist vijfduizend euro, de som die hij nodig heeft om zijn dak te herstellen. Als Suzanne niet met het geld over de brug komt, zal hij de bedrieglijke praktijken in de pers aanklagen. Elke wil nog altijd een kind van Max en ze bespreekt met Sam de optie van het draagmoederschap. De psychologe heeft grote bedenkingen en wijst Elke vooral op de nadelen en mogelijke problemen. Ilse trekt samen met Kevin in De Schorre in. De peperdure verrassing van Luc valt niet in goede aarde bij Debbie.
15:30Strong Medicine
Amerikaanse dramareeks. "Healing Touch." Kayla raakt gefrustreerd wanneer een patiŽnt niet door haar geholpen wil worden vanwege haar huidskleur. Andy staat erop dat Kayla de patiŽnt wel behandelt. Er wordt een klacht ingediend tegen Andy. Een nieuwe dokter moet Milo's patiŽnten overnemen.
16:25Parenthood
Amerikaanse komische reeks.. "The Waiting Room." Camille en de kinderen zitten vol ongeduld te wachten op nieuws van Zeek. Julia confronteert Joel met hun relatiestatus. Amber beslist haar toekomst in handen te nemen, en ze wordt daarin gesteund door Drew.
17:15Vinger aan de poot
Vlaamse docureeks over dierenartsen en -therapeuten in Vlaanderen. Vannacht bracht iemand in opvangcentrum Vetas een reiger binnen die niet langer kan vliegen. Isabelle wil de vogel enkel de eerste zorgen toedienen: de verdere behandeling moet gebeuren door specialisten, want de reiger is een wild dier en dan is het altijd uitkijken geblazen. Bij dierenarts Bart in Mechelen wil iemand een jong poesje adopteren, maar dan wel onder strikte voorwaarden. Na zijn shift begint dierenarts Bart aan zijn huisbezoeken.
17:45VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
17:55Het Weer
Weerbericht.
18:00De Keuken van Sofie
Chef-kok Sofie Dumont deelt elke dag een smakelijk en fijn gerecht met een BV. Deze week kookt Sofie met Thomas Smith. Vandaag: kersentaart.
18:20Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Een man wordt vermoord aangetroffen in zijn villa. Erik en Brigitte onderzoeken de zaak en ontdekken dat de man een bouwbedrijf had, dat het blijkbaar niet zo nauw nam met de arbeidsregels. Koen en Tineke snellen een vrouw te hulp die beweert dat ze is aangevallen door een grote vogel.
19:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
19:45Het Rode Neuzen Weer
Weerbericht.
19:55Familie
Vlaamse soap. Niko blijft naarstig verder zoeken naar een kraakpand. Leen heeft geen zin om terug naar huis te gaan, ook al keert Faroud vandaag terug. Ze ziet geen oplossing voor haar angst. Jenny laat zich onmiddellijk gelden in haar nieuwe job bij Fashion. Rudi beslist om al zijn energie in Zjef te investeren. Hij weigert daarvoor een nieuwe opera-opdracht. In Las Vegas breekt voor Benny en Liesbeth een belangrijke dag aan.
20:35The Voice Kids
Show waarin op zoek wordt gegaan naar jong zangtalent. Opnieuw betreedt een nieuwe lichting kids het podium. De coaches zitten naar goede gewoonte met hun rug naar het podium gedraaid en kunnen niets anders doen dan te vertrouwen op hun gehoor en buikgevoel. Pas wanneer ze overtuigd zijn van de kracht van de stem van de kandidaat drukken ze op de knop waardoor hun stoel richting het podium ťn de deelnemer draait. De talenten die minstens ťťn van de coaches kunnen overtuigen, gaan door naar de Battles.
22:35Beste Kijkers
Speelse panelshow met Nathalie Meskens. Vaste teamcaptains: Sven De Ridder en Tine Embrechts. Gasten: Lieven Scheire en Regi Penxten.
23:40Stadion
Voetbalmagazine met uitgebreide samenvattingen van de Jupiler Pro League.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |