Tv gids - VTM Zaterdag

Eergisteren
2017-10-16
Gisteren
2017-10-17
Vandaag
2017-10-18
Morgen
2017-10-19
Overmorgen
2017-10-20
Zaterdag
2017-10-21
Zondag
2017-10-22
06:00
Teletubbies

Britse peuter- en kleuterserie
06:15
Thomas de Trein

Britse animatieserie over Thomas de Trein en zijn vrienden "Marion en het Lek." Thomas de Trein en zijn vrienden leven op het eiland Sodor, waar de stoomtreinen samen de fijnste avonturen beleven. Onder het toeziend oog van controleur Sir Topham Hatt zoekt Thomas altijd het avontuur en het plezier op. Af en toe komt de kleine en ondeugende Thomas wel in de problemen omdat hij altijd wil doen wat volwassen locomotieven horen te doen. Toch vindt hij steeds weer een oplossing.
06:25
Het Furchester Hotel

Poppenserie over de familie Furchester, die op geheel eigen wijze een hotel runt "Niet de gasten opeten." Alle koekjes zijn op in het Furchester Hotel, waardoor Koekiemonster honger heeft. Wanneer een gigantisch koekje incheckt in het hotel, moeten de eigenaars Koekiemonster proberen weg te houden van hun gast.
06:35
Maya de Bij

Belgische animatieserie "De barst." Tijdens hun spel breken Maya en Willy per ongeluk de schelp van Shelby. Ze moeten een manier vinden om de barst te herstellen, voor het gevaarlijk wordt voor hun vriendinnetje.
06:50
Plop & Felle

Jeugdserie waarin Kabouter Plop nieuwe avonturen beleeft met zijn kabouternichtje Felle "Eten." Felle, het jonge en hippe nichtje van Kabouter Plop, gaat dagelijks op bezoek bij haar oom om honderduit te vertellen over de dingen die haar bezighouden. Omdat Plop met zijn kaboutervrienden al zoveel heeft meegemaakt, pikt hij af en toe in door zelf leuke herinneringen op te rakelen. Naar de verhalen van oom Plop luisteren vindt Felle geweldig. Bíjna zo leuk als het eten van zijn lekkere plopkoeken.
07:05
Dinotrux

Amerikaanse animatieserie
07:25
Zak Storm

Animatieserie "Heks Overboord." Vanaf het moment dat Caramba een glimmende ketting vond, krijgt hij meer en meer krachten. Xibalba heeft de macht over een bescheiden alien in haar handen. Maar wat is haar bedoeling?
07:50
Stadion KADET

Spelshow Alex uit Antwerpen neemt het in FIFA 2018 op tegen Léonard uit Nazareth. Ze spelen een match tussen Barcelona en Real Madrid.
08:05
Star Wars: De Avonturen van de Bouwmeesters

Amerikaanse animatieserie Rowan, Kordi en Zander Bouwmeester speuren het sterrenstelsel af voor onderdelen om hun eigen ruimteschepen te bouwen. Wanneer ze een deel van het eeuwenoude Kyber-zwaard ontdekt, worden ze al snel het doelwit van keizer Palpatine en Darth Vader.
08:25
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks "Hond gedumpt."
08:40
Baba Yega Ontdekt

Show waarin de vijf inwoners van de planeet Babalta de Aarde ontdekken "Dokter."
08:45
Broer en Zus

Animatieserie over broer Tom en zus Nina
09:00
Dawn of the Croods

Amerikaanse animatieserie Wanneer Eep en Thunk het eerste uitdaagspel ter wereld spelen, wordt Thunk geconfronteerd met zijn grootste angst. Grug gaat intussen een gevecht aan met de maan.
09:20
Tiny

Franse animatieserie "De muts der schaamte."
09:35
My Little Pony - Friendship is Magic

Amerikaans-Canadese animatieserie "De Beste Leukste Tante."
09:55
Qmusic

Muziek
10:15
Geen uitzending

Onderbreking
10:45
Bompa

Komische serie "Het ontslag." Albert wordt ontslagen. Iedereen wil hem helpen, maar dat is niet zo eenvoudig. De postbode wil naar Amerika gaan. Wanneer Bompa dit hoort, nodigt hij zichzelf uit.
11:15
Mystery Wheel : Columbo

Amerikaanse detectiveserie "Rest In Peace, Mrs Columbo." Columbo onderzoekt de dood van makelaar Charlie Chambers, die werd neergeschoten in zijn kantoor. Roofmoord wordt uitgesloten: in de jaszak van de overledene zit nog steeds een aanzienlijk bedrag en buiten enkele dossiers van cliënten die met een rechtszaak dreigden, is er niets ontvreemd. Columbo ontdekt al vrij snel dat de dood van Chambers een afrekening is van werkneemster Vivian Dimitri en dat zij een tweede moord wil plegen. Zal hij kunnen voorkomen dat er nog een slachtoffer valt?
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:30
Het weer

Weerbericht
13:35
Murder She Wrote

Amerikaanse detectiveserie "A Killing in Cork." Jessica reist naar Ierland om een vriendin te bezoeken die net weduwe is geworden. Volgens de geruchten lag er geen ongeluk aan de basis van de dood van de man, maar is er kwaad opzet in het spel.
14:25
Last Man Standing

Amerikaanse komische serie "Papa Bear." Kyle is onvoorzichtig en laat de buitendeur van het magazijn open. Dan gebeurt het ondenkbare: een beer stapt zomaar Outdoor Man binnen, met groot alarm tot gevolg.
15:05
Flicka 2

Amerikaanse tv-familiefilm Het leven van tiener Carrie wordt op z'n kop gezet wanneer ze verhuist naar haar vader, die op een paardenranch in Wyoming woont. Alles verandert wanneer Carrie Flicka ontmoet, een wilde zwarte mustang met een even vrije geest en wilskracht als Carrie. De twee krijgen een speciale band, en wanneer een jaloerse rivaal Flicka's leven in gevaar brengt, doet Carrie er alles aan om haar beste vriend te redden.
17:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:05
Het weer

Weerbericht
17:10
The Voice van Vlaanderen

Muzikale talentenjacht waarin op zoek wordt gegaan naar de mooiste stem van Vlaanderen "The Battles 1." In deze eerste Battles gaan Natalia, Bart Peeters, Koen Wauters en Alex Callier elk met 12 teamleden naar het tweede stadium van deze wedstrijd. De kandidaten strijden voor een felbegeerde plek in de liveshows door samen - maar ook tegen elkaar - te zingen in een zangarena. De Battles beloven hard te gaan, want elke coach moet samen met zijn hulpcoach hartverscheurende keuzes maken en zijn team voor de helft uitdunnen.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:40
Het weer

Weerbericht
19:50
De 25

Thematisch overzicht van 25 opmerkelijke tv-fragmenten uit het archief "De 25 vindingrijkste kinderen van VTM." Veel talenten startten hun carrière al op vroege leeftijd, want jong geleerd is oud gedaan. Zo worden de prille acteerprestaties van Jelle Cleymans in 'De Kotmadam' nog eens opgerakeld, zien we het tv-debuut van de 12-jarige Laura Tesoro en de allereerste gastrol van Ian Thomas in 'Spoed'. Dat de waarheid uit een kindermond komt, ondervindt Davy Gilles aan den lijve in 'Grote Ster, Kleine Ster'.
20:30
Disney Project T

Spaans-Amerikaanse avonturenfilm Frank is een voormalig wetenschappelijk wonderkind dat gebukt gaat onder teleurstellingen. Casey is een nieuwsgierige tiener met een grote interesse in de wetenschap. Samen gaan ze op missie: ze willen de geheimen onthullen die schuilen achter het mysterieuze Tomorrowland, een plaats die zich in een andere dimensie bevindt en alleen maar lijkt te bestaan in hun herinneringen. Hun gedeelde missie en lot zal de wereld, en hun eigen toekomst, voorgoed veranderen.
22:55
The Devil's Own

Amerikaanse thriller Frankie McGuire - een van de meest gezochte IRA-terroristen - wordt op de hielen gezeten door de Engelse geheime dienst en moet Belfast tijdelijk ontvluchten. Hij neemt een andere identiteit aan en duikt met de hulp van een bevriende rechter onder in New York, waar hij een nieuw wapenarsenaal voor het IRA hoopt aan te kopen. Hij verblijft er bij politieagent Tom O'Meara, die geen flauw idee heeft dat hij onderdak verleent aan een gevaarlijke terrorist. Maar wanneer drie gewapende mannen binnendringen in O'Meara's huis en de logeerkamer van zijn gast volledig overhoop halen, krijgt hij plots argwaan over Frankie's ware identiteit.
01:00
Qmusic

Muziek