Tv gids - VTM Donderdag

Eergisteren
2017-08-19
Gisteren
2017-08-20
Vandaag
2017-08-21
Morgen
2017-08-22
Overmorgen
2017-08-23
Donderdag
2017-08-24
Vrijdag
2017-08-25
06:00
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Een bijzondere puzzel." Plop wil Klus een mooie theepot schenken. Maar door het geruzie van Lui en Kwebbel valt de theepot op de grond.
06:05
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "De kleren van Kwebbel." Kwebbel is in de beek gevallen, waardoor haar kleren vuil zijn. Klus zal de jurk in de was stoppen. Als dat maar goed afloopt.
06:10
Little People

Animatieserie met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden "Wees trots op wie je bent."
06:20
Maya de Bij

Belgische animatieserie "De vliegwedstrijd." Willy en Maya zien een libel vliegen. Deze libel, Opa Libel, vertelt over de grote race. Willy en Maya willen graag meedoen. Ze moeten het opnemen tegen Cross, zoon van een oud-kampioen.
06:30
Robocar Poli

Animatieserie over het het Robocarteam "Beton Bonje." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
06:45
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "Grachten en Gondels." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
06:55
Brandweerman Sam

Welshe animatieserie "Norbert de Goochelaar." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen, maar ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
07:05
Lego City Shorts

Animatieserie waarin drie boeven telkens ontsnappen uit de gevangenis "Museum Heist."
07:10
Pokémon

Japanse animatieserie "Ash Vangt een Pokémon !." Ash ontdekt en vangt zijn eerste Pokémon. Hoewel hij erg enthousiast is, is Misty vol afschuw over zijn nieuwe Insectsoort Pokémon vriend.
07:30
Kick Buttowski: Durfal Met Lef

Amerikaanse animatieserie "Hommeles in de bieb / Geen Feest Zonder Nachos." Kick mag 24 uur lang geen stunts doen, anders wordt hij naar een militaire school gestuurd.
07:50
Draken: Race naar de rand

Amerikaanse animatieserie "Imperfecte Harmonie." De Drakenrijders ontdekken een luxueus eiland. Het blijkt de thuishaven te zijn van Deathsong, een gigantische draak die dreigt hen gevangen te nemen.
08:15
Lang Leve Koning Julien

Amerikaanse animatieserie "Enter the Fanaloka." Koning Julien moet Maurice en Clover redden van een nieuwe aartsvijand, het snode genie Karl.
08:35
Talking Tom and Friends

Amerikaanse animatieserie Talking Tom en zijn vrienden willen koste wat kost beroemd worden. Ze doen er dan ook alles aan om echte supersterren te worden, maar hun plannen lopen vaak in het honderd.
08:45
De Powerpuff Girls

Amerikaanse animatieserie "Prinses Buttercup."
08:55
DC Super Hero Girls

Amerikaanse animatieserie "Supergirl vs. Batgirl." Batgirl en Supergirl gaan de strijd tegen elkaar aan om het laatste stukje superfoodcake. Wie is er snel genoeg om de taart weg te kapen?
09:00
Tiny

Franse animatieserie "En wat is jouw wens?."
09:10
Tiny

Franse animatieserie "Hondsdolheid."
09:25
Iedereen K3

Show waarin K3'tjes Klaasje, Marthe en Hanne iedereen omtoveren tot een echt K3'tje "Tiani Kiriloff." Tiany Kiriloff komt op bezoek en snuistert in de kleerkast van Hanne, Klaasje en Marthe. Hanne leert de kijkers hoe je makkelijk een haarstrik kan maken en Marthe maakt een lekkere brooddoos klaar.
09:45
Qmusic

Muziek
10:00
Geen uitzending

Onderbreking.
12:15
Met Vier in Bed

Realityreeks waarin vier koppels die een bed & breakfast uitbaten elkaars zaak beoordelen "Lavendine Pure." In Genk, vlakbij een groot natuurreservaat, ligt Lavendine Pure van Limburgers Tine en Daniël. Een paar jaar geleden was hier nog gewoon een weide. Het koppel begon vanaf nul te bouwen aan hun grote droom, een eigen B&B. Het resultaat van de bouwwerken is een statige, ecologische villa met een zuiders tintje. Door de vele lavendelstruiken waan je je hier in het zuiden van Frankrijk. De drie riante kamers van de B&B kregen kregen de naam en de geur van een kruid. Lavendine Pure beschikt ook over een privé-wellness. Daar verwent Tine, die verschillende cursussen massagetechnieken volgde, haar gasten letterlijk van kop tot teen.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:35
Het weer

Weerbericht
13:40
Familie

Soap. In de krant wordt uitgebreid bericht over de brand bij Van den Bossche Electronics. In de artikels wordt Bert tot held gebombardeerd en is Rita verdachte nummer één. De autopsie van Rob brengt nieuwe feiten aan het licht. Niko is van mening dat Maarten zijn trots moet inslikken en de eerste stap moet zetten om de ruzie met Roos bij te leggen. Bert verschaft zich toegang tot het verzegelde gebouw van Van den Bossche Electronics.
14:15
Wittekerke

Soap. Djilla wil niet meer bij Frank en Nellie gaan poetsen omdat hij haar op haar voorhoofd heeft gezoend. Frank houdt het op een 'cultureel misverstand', maar Djilla's echtgenoot Fazel ziet dat helemaal anders. Nellie heeft de indruk dat Moesj door Frank en Jean-Paul gebruikt is om hun eigen vel te redden en ze raadt Moesj aan om haar ontslag aan te vechten. Arne is dezelfde mening toegedaan. Cyriel en Julia zijn bloednerveus voor hun optreden tijdens de 'Idool'-wedstrijd. Kevin is in topvorm en hij maakt grote indruk op de jury en het publiek. Maar ook Jasper maakt een zeer goede beurt. Georges krijgt slecht nieuws van zijn tandarts.
15:20
All Saints

Australische ziekenhuisserie "Mind over Matter." Ambulanciers Scott en Cate worden opgeroepen door een priester die een zwaargewonde man in zijn kerk heeft gevonden. Hij heeft wonden aan zijn handen en beweert dat God hem die heeft toegediend. Wanneer Scott en Cate de patiënt naar de ambulance brengen, merken ze dat er is ingebroken. In het ziekenhuis bereidt dokter Vincent de hersenoperatie van Callum voor. Het verwijderen van de tumor zal door neurochirurg Wu gebeuren. Vincent maakt zich zorgen door de bijgelovige opmerkingen van de chirurg.
16:20
Til Death

Amerikaanse komische serie "Bedtime Stories." Jeff is het beu dat hij elke dag op hetzelfde tijdstip als zijn vrouw moet gaan slapen. Hij kaart dit aan bij Steph, maar zij is de koppigheid zelve. Ook bij de buren wordt er gediscussieerd. Eddie heeft namelijk twee nachtlampjes gekocht om in bed te kunnen lezen, maar één doet het niet. Het koppel is te lui om terug te gaan naar de winkel en nu moet er bepaald worden aan wiens kant van het bed het lampje zal staan.
16:50
Is er Wifi in Tahiti?

Spel. Kimberly Coeck uit Sint-Denijs is al zes jaar redster aan zee in Oostende, maar ze hoopt door haar deelname eens andere oorden te kunnen opzoeken. Daarvoor krijgt ze versterking van Kaztaars Olga Leyers, Nathan Naenen en Bab Buelens. Barbara Van Deynse uit Kaprijke kan rekenen op de steun van Laura Tesoro, Koen Wauters en zijn vrouw Valerie De Booser, die hij zonder het te beseffen in een van de rondes tegenkomt.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:50
Het weer

Weerbericht
17:55
Border Security Australia

Australische realityreeks over grenscontroles In Sydney trekt een reiziger uit China de aandacht van douanier Paul. De Zuid-Afrikaanse man gedraagt zich verdacht en bovendien staat er ook nog eens een vreemde naam op zijn reisticket. Ook de taalbarrière lijkt de man parten te spelen en hoewel er op het eerste gezicht geen sporen van drugs te vinden zijn, vertrouwen de douaniers het zaakje niet. Op de immigratiedienst krijgt een Roemeen het hard te verduren. Vooral de financiële situatie van de man baart de inspecteurs zorgen.
18:20
Echte verhalen: De kliniek

Scriptedrealityreeks. Dokter Viktor krijgt zijn buurmeisje van vroeger, Manon, op bezoek. Manon heeft een plotse verlamming aan haar been. Na onderzoeken blijkt dat ze een zeer ernstige zenuwaandoening heeft. Ondanks de behandeling die dokter Viktor opstart, komt er geen verbetering in haar toestand. Dokter Karolien heeft de kleine Lila onderzocht en er is haar iets merkwaardig opgevallen.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:45
Het weer

Weerbericht
19:55
De Kotmadam

Komische serie. "Flupke." Jef wordt tot zijn grote vreugde verkozen tot voorzitter van de biljartclub. Maar hoe gaat hij Jeanne aan het verstand brengen dat hij nog meer van huis zal zijn. Odilon hangt een briefje op in de winkel: 'Wie wil gratis hond ?'. Dat is een idee, denkt Jef, een hondje voor Jeanne. Dan heeft ze 's avonds gezelschap.
20:30
Miljonair

Quiz. Elke aflevering maken zes nieuwe kandidaten kans op de prijzenpot van 1 miljoen euro, door het juiste antwoord op de meerkeuzevragen te geven.
21:35
Met Vier in Bed

Realityreeks waarin vier koppels die een bed & breakfast uitbaten elkaars zaak beoordelen "Villa d'Achouffe." De 'Met Vier in Bed'-week wordt afgesloten diep in de Ardennen. Verscholen tussen rots en bos ligt het dorpje Wibrin. In de schaduw van brouwerij Achouffe staat het vakantiehuis Villa d'Achouffe van Dominique en Kristel. Zakenman Dominique is actief in de immobiliënsector, maar daarnaast ook een fervent natuurliefhebber. Hij besloot zijn twee passies te combineren in een luxueus vakantiehuis in de Ardennen. Villa d'Achouffe beschikt over 6 grote kamers, die de naam kregen van een van de bieren van Achouffe. De kamers werden opgetrokken in een warme, landelijke stijl die eigen is aan een Ardeense charmevilla.
22:20
Telefacts zomer

Actualiteitenmagazine met buitenlandse reportages "Brangelina." Angelina Jolie is een Hollywoodfenomeen. Ze vormde 10 jaar lang een sprookjeskoppel met Brad Pitt, tot het vorig jaar tot een breuk kwam. Jolie is voor velen een rolmodel door haar humanitair werk voor de VN. Maar ze heeft ook een duistere kant, met een drugsverleden en excentrieke ideeën. Een portret van Angelina Jolie, van wie ze vroeger was tot wie ze nu geworden is, met beelden die nog nooit eerder getoond zijn.
23:10
Chicago Fire

Amerikaanse dramaserie over het reilen en zeilen van brandweermannen in Chicago "Ambush Predator." Severide en Dawson ontdekken nieuwe bewijzen in verband met de brand waarin Shay omkwam. Ondertussen komt het team dichter bij elkaar wanneer Chaplain Orlovsky het slachtoffer wordt van een verschrikkelijk auto-ongeluk. Elders heeft Chief Boden minder aangenaam bezoek van zijn vader, die zich genadeloos bemoeit met ongewenst ouderschapsadvies.
00:00
House M.D.

Amerikaanse ziekenhuisserie "Instant Karma." Een steenrijke zakenman brengt zijn ernstig zieke zoontje naar het Princeton Plainsboroziekenhuis en eist dat Dr. House zich over de zaak ontfermt. De man is ervan overtuigd dat de mysterieuze maagaandoening van zijn zoon een straf is voor zijn persoonlijk financieel succes en hij overweegt zijn leven drastisch om te gooien om zijn zoon te redden. Ondertussen bereiden Foreman en Chase hun verklaringen over de zaak Dibala voor.
00:50
Met Vier in Bed

Realityreeks waarin vier koppels die een bed & breakfast uitbaten elkaars zaak beoordelen "Villa d'Achouffe." De 'Met Vier in Bed'-week wordt afgesloten diep in de Ardennen. Verscholen tussen rots en bos ligt het dorpje Wibrin. In de schaduw van brouwerij Achouffe staat het vakantiehuis Villa d'Achouffe van Dominique en Kristel. Zakenman Dominique is actief in de immobiliënsector, maar daarnaast ook een fervent natuurliefhebber. Hij besloot zijn twee passies te combineren in een luxueus vakantiehuis in de Ardennen. Villa d'Achouffe beschikt over 6 grote kamers, die de naam kregen van een van de bieren van Achouffe. De kamers werden opgetrokken in een warme, landelijke stijl die eigen is aan een Ardeense charmevilla.
01:30
Qmusic

Muziek