Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Donderdag 02 april 2015 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Donderdag 02 april 2015
op VTM

Eergisteren
28/03/2015
Gisteren
29/03/2015
Vandaag
30/03/2015
Morgen
31/03/2015
Overmorgen
01/04/2015
Donderdag
02/04/2015
Vrijdag
03/04/2015
Begin Programma
00:05House M.D.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "It's a Wonderful Lie." Het team van House onderzoekt een alleenstaande moeder van wie de handen verstijfden bij het muurklimmen. Enkele jaren geleden werd de vrouw behandeld voor borstkanker en sindsdien beweert ze geen geheimen meer te hebben voor haar 11-jarige dochter. Dat zijn patiŽnte nooit liegt, kan House moeilijk geloven. Ondertussen probeert hij de groepssfeer binnen zijn team op een originele manier aan te wakkeren. Hij laat hen kerstcadeaus voor elkaar kopen.
00:55Q-Music
Muziek.
07:20McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "The Real McLeod." Tess schenkt Jodi de helft van haar aandelen in Drovers Run. Ze stuurt haar halfzus ook naar een zakelijke bijeenkomst om de belangen van Drovers Run te verdedigen. De onervaren Jodi krijgt het er hard te verduren en ze wordt ronduit vernederd door boer Phil Rakich. Ondertussen ontdekt Harry dat zijn prijsstier is vergiftigd. Hij vermoedt dat piloot Leo verantwoordelijk is en zint op wraak.
08:05Onderbreking
Onderbreking.
12:10Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Brigitte en Eric worden opgeroepen nadat er een schot is gevallen in de woning van de gepensioneerde weduwnaar Felix. Brigitte en Eric vallen binnen via de achterdeur. Tineke en Koen rukken uit wanneer een moeder meldt dat haar 6-jarige dochter Lio verdwenen is. Al snel ondervinden ze dat het om een onrustwekkende verdwijning gaat.
12:40De Keuken van Sofie
Culinair magazine met Sofie Dumont. Deze week kookt Sofie met Tom Waes. Lievelingsgerecht - Ravioli met paksoi, shiitake paddenstoelen en gehakt.
13:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
13:35Het Weer
Weerbericht.
13:40Familie
Vlaamse reeks. Het telefoontje van Els blijft door het hoofd van Rob spoken. Peter en Trudy kunnen hem niet echt geruststellen. Veronique is niet te spreken over de afwerking van de confectielijn, maar nog minder over het feit dat Mario geen inspiratie heeft. Haar kritiek en gezaag werken ferm op zijn zenuwen. Hij gaat stoom afblazen in het cafť van Dimi, waar hij een leuke vrouw ontmoet. Mieke wordt in het ziekenhuis bedreigd door een verwarde patiŽnt.
14:15Wittekerke
Vlaamse soap over het kuststadje Wittekerke. Nellie weet met zekerheid dat Miriam niet zwanger is en confronteert haar met de resultaten van het bloedonderzoek. Ook Georges gaat op oorlogspad wanneer hij ontdekt dat het gewestplan gewijzigd is ten voordele van de bouwplannen van Celine Derdeyn. Voor hem is dit het ultieme bewijs dat de Derdeyns verantwoordelijk zijn voor de dood van Magda. Sinds Debbie naar het buitenland vertrokken is, kan Sneyers zich niet op zijn werk in het cafť concentreren en neemt hij een loopje met de openingsuren. Elke vindt dit niet kunnen en suggereert om een paar extra handen aan te nemen. Frank gaat op de eis van Celine in en trekt het ontslag van Sam in. Voor pastoor Dirk heeft hij echter geen goed nieuws. Sneyers trekt naar de club waar Merel werkt en geeft stiekem een briefje aan haar vriendin.
15:20McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "The Calling." Tess krijgt een emotioneel zware telefoon van de ambassade. Ze wordt aangeraden om Nicks begrafenis te regelen omdat zijn stoffelijke resten uit ArgentiniŽ worden overgebracht. Tess kampt ook met gevoelens van onwennigheid en daar heeft de charmante weduwnaar Greg, die een landgoed in de buurt heeft gekocht, alles mee te maken. Later op de dag belandt ze helemaal op een emotionele roetsjbaan wanneer ze na een valpartij een vreemde droom over Nick heeft. Ondertussen ontdekt Kate een vreemd vlekje op haar rug. Dave vreest dat ze wel eens huidkanker zou kunnen hebben en verplicht haar een dokter te consulteren.
16:15America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden van Amerikaanse kijkers.
16:45David
Vlaamse telenovelle naar een origineel concept van Hugo Van Laere. Herman en Andrea zijn verbolgen over de artikels die in de krant zijn verschenen over Welvapharma en Klaerhout Pharmaceutica. Feit is dat de beurs meteen reageert en de aandelen van Klaerhout zakken met vijftien procent. Sofie neemt het Pieter kwalijk dat hij zijn ouders laat doen en ze verdraagt hem voorlopig niet in haar buurt. Sofie legt wel haar ruzie met Delphine bij. Robby is niet blij dat hij niet mee mag met Tim naar de opening van Davids tentoonstelling. Voor Lotte neemt de avond een verrassende wending wanneer ze oog in oog komt met haar vader Jan.
17:15Home and Away
Australische soap. Josh breekt met Evelyn nog vůůr hun eerste date. Hannah wakkert, tegen beter weten in, de vlam tussen haar en Andy weer aan. Ook tussen Ash en Denny vliegen de vonken ervan af. Marilyn neemt het op voor Jett na teleurstellende resultaten op zijn rapport.
17:45VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
17:55Het Weer
Weerbericht.
18:05De Keuken van Sofie
Culinair magazine met Sofie Dumont. Deze week kookt Sofie met Tom Waes. Op reis - Griekse kaaskroketten en salade.
18:20Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Hoofdinspecteur Tineke en haar partner Koen rukken uit wanneer er werd ingebroken bij een gezin. Het is maar liefst de vierde inbraak bij hen op zes maanden tijd. Op het eerste zicht is er niets weg, want de familie houdt niet veel meer over na de drie eerdere inbraken. Koen en Tineke gaan op zoek naar sporen van de inbrekers. Ook rechercheurs Brigitte en Eric hebben een nachtshift. Ze rukken uit na een oproep voor huishoudelijk geweld. Ze treffen een vrouw aan die al enige tijd door haar man wordt mishandeld.
19:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
19:45Het Weer
Weerbericht.
19:55Familie
Vlaamse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage. Trudy en Zjef krijgen een interim-werkkracht in de Foodbar. Evy wil Zjef helpen, maar dat lijkt hopeloos. Maarten gaat steeds verder in zijn undercoverwerk. Marie-Rose maakt zich zorgen over haar financiŽle situatie.
20:35Mijn Pop-uprestaurant!
Realityshow.
21:55Alloo in de buitenlandse gevangenis
Luk Alloo bezoekt Belgische gevangenen die in een buitenlandse cel hun straf uitzitten. In twee verschillende Zweedse gevangenissen, op duizend kilometer van elkaar, zit het getrouwde koppel Walter en Nathalie al jarenlang opgesloten. Luk Alloo bezoekt hen elk apart en peilt naar hun verhaal.
23:05Suits
Amerikaanse dramareeks. "War." Harvey zet zijn naam op het spel in en poging de fusie te verhinderen. Louis treft zijn tegenpartij aan. Rachel vraagt Mikes hulp voor een aanbeveling bij Harvard.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |