Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Zondag 21 dec 2014 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Zondag 21 dec 2014
op VTM

Eergisteren
16/12/2014
Gisteren
17/12/2014
Vandaag
18/12/2014
Morgen
19/12/2014
Overmorgen
20/12/2014
Zondag
21/12/2014
Maandag
22/12/2014
Begin Programma
00:30Moordvrouw
Nederlandse politiereeks. "Hartpijn." De zeventienjarige Simeon Jongbloed en zijn zus Jeltje keren niet terug na een zeiltocht op het IJsselmeer. Aan Fenna en haar collega Evert de taak om hun naaste familie op de hoogte te brengen. Maar wanneer Jeltje later die dag levend en wel wordt opgevist, vermoedt Fenna dat er meer aan de hand is. Ze moet hemel en aarde bewegen om haar collega's te overtuigen het onderzoek verder te zetten. Ondertussen krijgt politiepsycholoog Menno het zowel op liefdesvlak als op professioneel gebied hard te verduren. En het ene heeft blijkbaar met het andere te maken.
01:15Nachtelijke loop
Nachtelijke loop. (tot 05.55)
07:00Ally McBeal
Amerikaanse komische reeks. "Another One Bites the Dust." Ally en Victor keren terug van hun reis naar Bermuda. De vakantie heeft hen echter allerminst deugd gedaan want ze kibbelen onophoudelijk. Bovendien wordt Victor bij zijn terugkeer meteen voor de rechter gedaagd. Een galerijhoudster - die bovendien zijn ex-vriendin is - klaagt hem aan omdat hij schilderijen achtergehouden zou hebben voor verkoop. Voor Ally komt het nieuws dat Victor kunstschilder is als een donderslag bij heldere hemel. Ze ontdekt dat hij vrouwelijk naakt schildert en is jaloers op de perfecte modellen die in zijn atelier langslopen.
07:40Nonkel Jef
Vlaamse komische reeks over de gierige keuterboer Jef. "Riooljournalistiek." De sjampetter heeft groot nieuws: hij gaat trouwen. En hij is niet de enige in Ginderbos. Volgens Zotten Dré stapt er ook een dame van lichte zeden in het huwelijksbootje. De identiteit van haar ware Jacob is een goed bewaard geheim. Het nieuws prikkelt de nieuwsgierigheid van Magda. Ze besluit de zaak tot op het bot uit te spitten zodat ze de romance van naadje tot draadje in het 'Annonceurke' kan schrijven.
08:05Slisse & Cesar
Vlaamse komische reeks. "De butler." Slisse vindt dat Cesar te veel vrije tijd heeft en werft zijn boezemvriend aan als butler. Er komt een probleem als Melanie en Slisse tegelijkertijd een beroep doen op de nieuwe kracht.
08:30Bompa
Vlaamse komische reeks. In Zoersel, in de koude weekendbungalow, komt Frieda tot de conclusie dat ze verkeerd heeft gehandeld. Ze pakt haar spulletjes in en keert naar huis terug. Ondertussen maakt Bompa kennis met Sonja, de vriendin van Leo. Het klikt meteen tussen hen. Samen knappen ze de huiselijke karweien op en gaan ze winkelen in de supermarkt. Wanneer Frieda thuiskomt wordt ze onmiddellijk door buurvrouw Nicole opgevangen.
09:00Columbo
Amerikaanse misdaadreeks. "Swan Song." Nadat een country- en westernzanger jarenlang door zijn vrouw werd gechanteerd, vermoordt hij haar. Hij probeert daarna te ensceneren dat de moordenaar het niet op zijn vrouw maar op hem had gemunt.
10:40Onderbreking
Onderbreking.
11:40De Zoo
Australische docureeks over het leven in de zoo van Auckland. Hoe zal het de bavianen vergaan in de nieuwe openluchtafdeling? En wat vinden de morinelplevieren van hun kennismaking met de grote wereld?
12:05Stadion
Voetbalmagazine.
13:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
13:35Het Weer
Weerbericht.
13:40Faroek
Opsporingsprogramma met Faroek Özgünes.
14:25Growing Up Fisher
Komische reeks. "First Time's The Charm." Joyce ontdekt dat haar dochter Katie grote plannen heeft met haar vriend Anthony. Mel heeft een laatste kans op een succesvolle date met Allison. Hij heeft haar beloofd om voor haar te koken, maar dat is een risicovolle onderneming als je een complete kluns bent in de keuken.
14:50Sean Saves the World
Amerikaanse sitcom. "Pilot." Sean heeft grote plannen: zijn dochter Ellie woont sinds een week bij hem en hij wil die feestelijke gebeurtenis samen met haar vieren tijdens een etentje. Maar dan beslist zijn baas dat hij 's avonds zal moeten werken.
15:20Ramona and Beezus
Komedie. De vierjarige Ramona heeft een levendige fantasie en weet met haar tomeloze energie en talloze streken af en toe flink op de zenuwen van haar schooljuf te werken. Maar dan verliest Ramona's vader zijn baan en komt het gezin voor een grote uitdaging te staan. Ramona bedenkt allerlei plannen om aan geld te komen zodat ze hun huis kunnen redden, maar iedereen in het gezin, inclusief haar oudere zus Beezus, is al druk met eigen problemen bezig. Dan wendt Ramona zich tot haar tante Bea, die echter wordt afgeleid door haar ex-vriend die haar terug probeert te winnen.
17:15About a Boy
Amerikaanse sitcom. "About Total Exuberance." Andy slaagt erin Marcus te overhalen om te babysitten op Marcus, zodat Fiona naar een sollicitatiegesprek kan. Het wordt echter ingewikkeld wanneer ze een last-minute uitnodiging krijgen voor een feestje met als gast niemand minder dan de wereldberoemde rapper Lil John.
17:45VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
17:50Het Weer
Weerbericht.
17:55Border Security Canada
Realityreeks over het gevarieerde werk van douaniers en grensagenten in Canada.
18:20Royalty
Magazine over het Belgisch vorstenhuis en de buitenlandse koninklijke families.
19:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
19:45Het Weer
Weerbericht.
19:50Safety First
Vlaamse sitcom over een securityfirma. "Ziekenhuis." Dirk wordt bewusteloos het ziekenhuis binnengereden, omringd door zijn drie medewerkers. Wanneer hij alleen op de kamer is met de dokter blijkt echter dat hij alles veinst. Safety First zit zodanig in de slechte papieren dat hij iemand moet ontslaan, maar hij durft niet. Hij wil even bewusteloos blijven zodat hij tijd heeft om een plan uit te dokteren. Intussen dwaalt Ingrid door de gangen. Na een gesprek met een plastisch chirurg slaat ze aan het twijfelen over haar moedervlek. Luc en Smos ontdekken dat Dirk niet meer bewusteloos is, maar die durft nog altijd niet eerlijk te zijn. Hij blijkt ook plots Luc en Smos niet meer te herkennen.
20:25Iedereen Beroemd
Komedie. Arbeider Jean Vereecken leidt een onopvallend leven met zijn vrouw Chantal en zijn dochter van zeventien, Marva. Marva is een verwoede soundmixer, maar nooit wint ze. Bijna elk weekend trekt ze, gesteund door vader en moeder naar één of andere wedstrijd, helaas zonder veel succes. Jean wil zijn dochter helpen door zelf nummers te componeren, maar omdat hij geen noot muziek kent, blijven deze composities beperkt tot wat oppervlakkig geneurie in een cassetterecorder. Tot Jeans grote frustratie heeft Marva geen oor voor zijn inspanningen. Hij blijft voor haar een simpele arbeider. Willy Van Outreve, een jongere collega van Jean, leeft mee met de situatie. Hij volgt Marva's prestaties op de voet en droomt met Jean over een leven vol roem en rijkdom. De twee mannen ontwaken hard uit hun dromen wanneer ze ontslagen worden.
22:20Benidorm Bastards USA
Amerikaans verborgencameraprogramma met bejaarden in de hoofdrol.
22:45Stadion
Voetbalmagazine.
23:40White Collar
Amerikaanse misdaadreeks. "No Good Deed." Wanneer Peter een Welsh goudstuk vindt dat gestolen werd door Neal, volgt er een hele reeks vreemde wendingen. Er rest Neal dan ook bitter weinig tijd om te verhinderen dat Peter achter de waarheid komt. Wanneer dat toch gebeurt, staat Peter voor een moeilijke keuze: moet hij Neal aangeven of niet?
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |