Tv gids - VTM Zaterdag

Eergisteren
2017-01-16
Gisteren
2017-01-17
Vandaag
2017-01-18
Morgen
2017-01-19
Overmorgen
2017-01-20
Zaterdag
2017-01-21
Zondag
2017-01-22
05:45
Nijntje's Avonturen

Animatiereeks gebaseerd op de iconische verhalen van Dick Bruna. "Nijntje de Fee."
05:50
Aya

Animatiereeks over verkeer met in de hoofdrol Aya, Belle en Otto. "Politieman." Otto heeft een kartonnen politieman geknutseld. Arm omhoog = stoppen. Aya vindt het boeiend en droomt er zelfs van.
05:55
Kabouter Plop

Kabouterverhalen voor de allerkleinsten. "De afwas." Klus en Lui staan vandaag in voor de afwas. Zoals altijd valt de postbode in slaap. Klus vindt dat niet leuk en hij zet alle potten en pannen in de regen. Zo zal alles proper worden. Wanneer hij na de regenbui de afwas wil halen, is de huisraad verdwenen.
06:00
Aya

Animatiereeks over verkeer met in de hoofdrol Aya, Belle en Otto. "Piep Piep Achteruit." Aya heeft een nieuw speeltje: zijn bal Babal. Die ketst op straat, onder de wielen van een vrachtwagen. Aya leert al snel waarom zo'n gevaarte piep-piep doet bij het achteruitrijden.
06:05
Little People

Animatiereeks met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden. "Hoe Meer Vrienden, Hoe Meer Vreugd."
06:15
Thomas de Trein

Britse animatiereeks over Thomas de Trein en zijn vrienden. "Langzame Stephen." Stephen bewijst dat hij de dag kan redden, ondanks de kritieken van de snellere locomotieven.
06:25
Percy's Tiger Tales

Animatiereeks. Percy en zijn vrienden gebruiken hun verbeelding om op zoek te gaan naar oplossingen voor alledaagse problemen.
06:35
Brandweerman Sam

Animatiereeks. "Uit elkaar."
06:45
Aya

Animatiereeks over verkeer met in de hoofdrol Aya, Belle en Otto. "Verkeersgeluiden." Otto en Aya oefenen het herkennen van verkeersgeluiden op een speelgoedbord. Aya herkent ze als de beste en springt er creatief mee om.
06:50
Teletubbies

Britse peuter- en kleuterreeks.
07:00
Het Furchester Hotel

Poppenreeks over de familie Furchester, die op geheel eigen wijze een hotel runt. "Mysterie weekend." Dierendetectives bezoeken het Furchester Hotel voor een mysterieweekend. Pas wanneer een wasbeer incheckt in het hotel, krijgen de detectives het druk met raadsels oplossen.
07:15
Maya de Bij

Animatiereeks over het nieuwsgierige bijtje Maya en haar kompanen. "Gezegd is gezegd." Maya wil een verrassingsfeestje geven voor Lara omdat ze een prijs heeft gewonnen. Lara hoort dat ze niet uitgenodigd is. Ze laat Willy pollen eten met een vreemd effect: hij zegt alles wat hij denkt.
07:25
Brandweerman Sam

Animatiereeks. "Vurig voetbal."
07:35
Little People

Animatiereeks met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden. "Geduld Is Een Schone Zaak."
07:45
Robocar Poli

Animatiereeks. "Belofte maakt schuld." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
08:00
De Avonturen van K3

Animatiereeks waarin de meiden van K3 op avontuur trekken. "Operatie liquidatie." De meisjes sluiten met hun concert een heel belangrijke conferentie af op een uiterst geheime plaats. Plots verdwijnt X in het midden van de nacht. Hij is meegenomen door Z, zijn pupil bij de ultra geheime dienst. Wanneer ze plots de smartphone van X ontdekken, moeten ze er alles aan doen om X te vinden en een stokje te steken voor de duistere plannen van Z.
08:10
De Powerpuff Girls

Amerikaanse animatiereeks. "Wie een Hoorn Wil Moet Voelen."
08:25
De Avonturen van De Gelaarsde Kat

Animatiereeks waarin de gelaarsde kat elke aflevering een spannend avontuur beleeft. "Star." Dulcinea vindt een wensster. Ze wil met haar wensen San Lorenzo redden, maar dat loopt verkeerd af.
08:45
Talking Tom and Friends

Animatiereeks. Talking Tom en zijn vrienden willen koste wat kost beroemd worden. Ze doen er dan ook alles aan om echte supersterren te worden, maar hun plannen lopen vaak in het honderd.
08:55
Lang Leve Koning Julien

Animatiereeks over de gekke avonturen van Koning Julien in de jungle van Madagascar. De dokter stelt de gekke paardenziekte vast bij koning Julien. Is dit het einde van koning Julien?
09:15
Iedereen K3

Show waarin Klaasje, Marthe en Hanne iedereen omtoveren tot een echt K3'tje. "Gerrit De Cock." Gerrit De Cock geeft de K'tjes en de kinderen een initiatie drummen. Hanne tovert haar nagels om tot echte K3-glitternagels en Marthe kiest voor een lekkere brooddoos.
09:35
Dance Squad

Show. "Exclusive Crew." De danscrew Exclusive Crew komt langs. Zij tonen hun choreografie en worden onderworpen aan een danstest.
09:45
Odd Squad

Jeugdreeks "Basketbalen Voor De Bears." Wanneer er plots rare dingen gebeuren bij het Bears-basketbalteam, moeten Olive en Otto hun krachten bundelen voor de belangrijkste match van de basketploeg.
10:00
The A-Team

Amerikaanse reeks over een groep Vietnamveteranen die op de vlucht is voor de overheid. "The Duke of Whispering Pines." Een ex-liefje van BA zit met een groot probleem: haar echtgenoot, een van BA's grootste rivalen tijdens zijn schooltijd, blijkt spoorloos te zijn. BA toont zijn gouden hart en trommelt zijn vrienden op.
10:45
Geen uitzending

Onderbreking.
11:40
Parenthood

Amerikaanse komische reeks. "Promises." De Bravermans maken nieuwe vrienden, maar tegelijkertijd ook enkele vijanden. Camille is naar Europa vertrokken en Zeek maakt van de gelegenheid gebruik om nieuwe vrienden te maken. Bij Drew komen oude gevoelens naar boven, wat leidt tot jaloezie bij Natalie.
12:25
Stadion

Voetbalmagazine.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
13:30
Het Weer

Weerbericht.
13:35
The Guardian

Amerikaanse misdaadreeks, genomineerd voor een Golden Globe. "Family." Nick en Burton Fallin krijgen onverwacht bezoek van hun tante Liz, die sterk lijkt op Nicks moeder. Ze wil dat de jongens haar helpen bij de verkoop van haar zaak. Burton staat echter weigerachtig tegenover de vermenging van familiale en zakelijke belangen en schuift de zaak door naar Jake. Wanneer blijkt dat Liz ongeneeslijk ziek is, verandert Burton echter van mening.
14:30
Sean Saves the World

Amerikaanse komische reeks. "Busted." Sean moet kiezen tussen Liz en Loma, die strijden om Ellie's moeder te mogen spelen.
15:05
Cheaper by the Dozen 2

Komedie. Tom en Kate Baker willen voor de laatste keer met hun twaalf kinderen naar hun vakantiehuis aan het meer gaan. Een rustige vakantie wordt het niet, want Tom loopt er zijn rivaal Jimmy Murtaugh tegen het lijf. De twee lusten elkaar rauw en Jimmy wil met zijn acht kinderen op alle vlakken concurreren met de Bakers. Maar dan wordt Toms oudste zoon verliefd op Jimmy's dochter Anne.
17:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
17:05
Het Weer

Weerbericht.
17:10
Het Regent Gehaktballen 2

Vlaamse versie van deze animatiefilm van Cody Cameron. Na een desastreuze voedselstorm zijn Flint en zijn vrienden gedwongen om de stad te verlaten. Flint aanvaardt de uitnodiging van zijn idool Chester V om de Live Corp Company te vervoegen, die de taak heeft om het eiland schoon te maken en waar de beste uitvinders ter wereld technologieën ontwerpen voor de verbetering van de mensheid. Wanneer Flint echter ontdekt dat zijn machine nog steeds werkt en voedselmutanten kweekt, moeten hij en zijn vrienden opnieuw de wereld redden.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
19:40
Het Weer

Weerbericht.
19:50
Comedy Toppers

Bundeling van de meest legendarische sketches van Gaston Berghmans en Leo Martin.
20:30
Paul Blart: Mall Cop

Komedie. De sympathieke alleenstaande vader Paul Blart leidt een rustig leven in een buitenwijk. Hij werkt als bewaker in een winkelcentrum waar zijn collega's vaak de spot met hem drijven. Wanneer Paul erachter komt dat een georganiseerde bende plannen heeft om het winkelcentrum te overvallen, stelt hij alles in het werk om hen te stoppen.
22:25
Stadion

Voetbalmagazine.
23:20
Intolerable Cruelty

Romantische komedie. Miles Massey is een vooraanstaand echtscheidingsadvocaat, befaamd om zijn belangrijke cliënten en zijn groot aantal gewonnen zaken. Verzadigd van het succes slaat de verveling toe en zoekt hij een nieuwe uitdaging. Die komt met Marylin, de aanstaande ex-vrouw van zijn schatrijke cliënt Rex Rexroth. Marylin heeft met de hulp van een privédetective haar echtgenoot betrapt op vreemdgaan en is nu van plan haar deel van Rex' rijkdom op te eisen. Wanneer dit echter door Masseys kundigheid vermeden wordt, wil Marylin zich wreken op de advocaat. Via achterbakse methoden, bedrog en de sterke aantrekkingskracht tussen hen beiden vechten Miles en Marylin het uit.
01:05
Qmusic

Nachtelijke loop.