Tv gids - VTM Vrijdag

Eergisteren
2017-02-26
Gisteren
2017-02-27
Vandaag
2017-02-28
Morgen
2017-03-01
Overmorgen
2017-03-02
Vrijdag
2017-03-03
Zaterdag
2017-03-04
08:20
Monk

Amerikaanse politiereeks. "Mr. Monk and the Candidate (1)." Monk bezoekt een plaats delict om de moord op Nicole Vasquez te onderzoeken. Hij probeert alle puzzelstukjes in elkaar te passen, maar wordt niet meteen op het spoor van de moordenaar gezet. Later wordt kandidaat Warren St. Claire in volle politieke campagne onder vuur genomen, waarbij zijn bodyguard het leven laat. St. Claire zorgt ervoor dat Monk op de zaak wordt gezet.
09:00
Geen uitzending

Onderbreking.
12:05
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scripted realityreeks over het wel en wee van een politiekorps.
12:40
Sofie in de keuken van

Culinair magazine waarin Sofie Dumont elke week aanbelt bij een bekend gezicht. Deze week: Sofie in de Keuken van Stijn en Nuria.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
13:35
Het Weer

Weerbericht.
13:40
Familie

Soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche. Bart en zijn kinderen kunnen voor de organisatie van de crematie op de hulp van de ganse familie rekenen. Pierrot weet niet wat hij van zijn vader Dirk moet denken. Eerst liet de man niets van zich horen en nu smst hij Pierrot zelfs wakker. Evy herkent dit gedrag. Rita is teleurgesteld omdat ze het ziekenhuis niet mag verlaten voor de begrafenis van Brenda. Bert confronteert Marie-Rose met de advertentie die Peter heeft geplaatst én hij neemt een advocaat onder de arm om zijn ontslag aan te vechten.
14:20
Wittekerke

Soap over het kuststadje Wittekerke. Max heeft met zijn bekentenis de wereld van Elke doen instorten en ze huilt uit bij Arne. Ook Max heeft nood aan een babbel met Arne. Baby Laura heeft haar stoere halfbroer Robin helemaal vertederd en hij is nu toch bereid om haar peter te worden. Sinds het telefoontje van François maken Frank en Nellie zich grote zorgen over hun dochter en ze alarmeren Max. Kevin en Robin wagen zich opnieuw aan de oversteek van de Noordzee. Peter staat er op dat zijn dochtertje gedoopt wordt en het feest wil hij in De Schorre organiseren.
15:25
Strong Medicine

Amerikaanse dramareeks. "Chief Complaints." Lu moet kiezen of ze Sophie een niertransplantatie laat ondergaan. Heel binnenkort wordt beslist wie de nieuwe chef zal worden. Kayla en George worden getest om te kijken hoe goed ze patiënten kunnen behandelen.
16:25
About a Boy

Amerikaanse komische reeks. "About a Babymoon." Door een ruzie vertrekken Andy en Laurie afzonderlijk op reis. Will reist naar Las Vegas om een dolgedraaide Andy te kalmeren, waarop Fiona alles uit de kast haalt om het huwelijk tussen Andy en Laurie te redden.
16:50
Monk

Amerikaanse politiereeks. "Mr. Monk and the Candidate (2)." Monk ontdekt een link tussen de moord op Nicole Vasquez en de moordpoging op St. Claire, waarbij diens bodyguard het leven liet. Het wordt al snel duidelijk dat de politiek er voor iets tussen zit. Monk voelt één van St. Claires campagneleiders aan de tand. Niet veel later wordt ook hij dood teruggevonden. Ondertussen verdenkt Sharone St. Claires vrouw Miranda ervan de moord op haar man besteld te hebben.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
17:55
Het Weer

Weerbericht.
18:00
Sofie in de keuken van

Culinair magazine waarin Sofie Dumont elke week aanbelt bij een bekend gezicht. "Stijn en Nuria." Op het menu: Donkere chocolade cheesecake
18:20
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scripted realityreeks over het wel en wee van een politiekorps.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
19:50
Het Weer

Weerbericht.
20:00
Familie

Vlaamse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage. Emma wil Guido het huis uit. Ondertussen houdt de politie een klopjacht naar de gestolen wagen. Jan probeert zijn huwelijk weer op de rails te krijgen. Niko vraagt Mieke om hem te vertegenwoordigen bij contractbesprekingen.
20:40
The Band

Talentenshow waarbij op zoek wordt gegaan naar een mannelijke Nederlandstalige popgroep. In de derde auditieaflevering waagt een nieuwe lading kandidaten uit Vlaanderen en Nederland zijn kans om een plekje in The Band te veroveren. In een indrukwekkende arena krijgen ze elk één minuut de tijd om te overtuigen met een zelfgekozen Nederlandstalig nummer. Dat doen ze voor het oog van de 100-koppige publieksjury die gevuld is met 25 kinderen, 25 jongens, 25 meisjes en 25 ouders. Enkel wie 3 van de 4 groepen voor zich kan winnen, ziet de tribunes openschuiven en zet zijn auditie verder voor juryleden Slongs Dievanongs, Min Hee Bervoets, Kris Wauters en Nielson. Wie ook hier groen licht krijgt van 3 van de 4 juryleden, komt een stap dichter bij de liveshows van The Band...
22:35
Daddy Day Care

Komedie. Wanneer Charlie en zijn beste vriend Phil beiden hun baan verliezen bij een grootschalige bedrijfsreorganisatie zit er voor beide mannen niets anders op dan hun zoontjes weg te halen uit de prestigieuze Chapman Academy. Zonder concrete vooruitzichten op de arbeidsmarkt besluiten de twee vaders de opvoeding van hun peuters voor hun eigen rekening te nemen. Sterker nog, ze voelen zich geroepen hun eigen kinderdagverblijf op te richten.
00:20
Qmusic

Muziek.