Tv gids - VTM Zondag

Eergisteren
2016-09-27
Gisteren
2016-09-28
Vandaag
2016-09-29
Morgen
2016-09-30
Overmorgen
2016-10-01
Zondag
2016-10-02
Maandag
2016-10-03
05:40
Nijntje's Avonturen

Animatiereeks gabaseerd op de iconische verhalen van Dick Bruna. "De Kar van Nijntje."
05:50
Jokie

Animatiereeks waarin Jokie als een echte ontdekkingsreiziger op pad gaat. "Schaatsen." Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje schaatsen. Vandaag leert Jokie ook schaatsen.
05:55
Kabouter Plop

Kabouterverhalen voor de allerkleinsten. "De Plopkoekenwestrijd." Klus is dol op Plopkoeken en hij beweert dat hij al dat lekkers alleen kan opeten. De andere kabouters nemen hem op zijn woord en organiseren een wedstrijd.
06:00
Aya

Animatiereeks voor kleuters over verkeer, met in de hoofdrol Aya, Belle en Otto. "Oversteken." Otto en Aya spelen in de tuin een spelletje: in een rechte lijn op het zebrapad lopen. Wanneer de ijskar in de straat verschijnt, kan Aya tonen dat hij de les onder de knie heeft.
06:05
Little People

Animatiereeks met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden. "Een beetje van dit en een beetje van dat."
06:15
Thomas de Trein

Britse animatiereeks over Thomas de Trein en zijn vrienden. "Thomas en de noodrem." Thomas de Trein en zijn vrienden leven op het eiland Sodor, waar de stoomtreinen samen de fijnste avonturen beleven. Onder het toeziend oog van controleur Sir Topham Hatt zoekt Thomas altijd het avontuur en het plezier op. Af en toe komt de kleine en ondeugende Thomas wel in de problemen omdat hij altijd wil doen wat volwassen locomotieven horen te doen. Toch vindt hij steeds weer een oplossing.
06:25
Maya de Bij

3D-animatiereeks over het nieuwsgierige bijtje Maya en haar kompanen. "Bijzonder proper." Maya en Willy zitten vol varroas, een soort bijenluizen. Heel de bijenkorf is ermee besmet. Ze vragen de wilde bijen in het bos advies om van die lastige parasieten af te geraken.
06:35
Brandweerman Sam

Animatiereeks voor kleuters over de dappere brandweerman Sam. "Het concert van Elvis." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden echter vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
06:45
Aya

Animatiereeks voor kleuters over verkeer, met in de hoofdrol Aya, Belle en Otto. "Geen verkeer." Otto, Belle en Aya merken dat er in de stad een autoloze dag is. Ze kunnen spelen op plekken waar anders gevaarlijk verkeer rijdt. Maar hoe zal dat morgen zijn?
06:50
Teletubbies

Britse peuter- en kleuterreeks.
07:05
The Furchester Hotel

Poppenreeks over de familie Furchester, die op geheel eigen wijze een hotel runt. "Furchester TV." Eendjes melden zich in het Furchester hotel aan. Ze kunnen niet wachten om tv te kijken op hun kamer. Het enige probleem is dat ze helemaal geen tv hebben. De familie Furchester besluit hun acteerkunsten te tonen.
07:15
Maya de Bij

3D-animatiereeks over het nieuwsgierige bijtje Maya en haar kompanen. "Geen vrienden voor Dino." Maya ontmoet een lieve oorwurm, een echte kunstenaar die alles bewerkt wat hij tegenkomt. Maar zijn kunst wordt niet geapprecieerd door de anderen, die niets liever willen dan hem uitsluiten. Maya wil hem helpen om door de groep aanvaard te worden.
07:25
Brandweerman Sam

Animatiereeks voor kleuters over de dappere brandweerman Sam. "Mandy op zee." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden echter vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
07:35
Little People

Animatiereeks met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden. "Ieder draagt een steentje bij."
07:50
The Furchester Hotel

Poppenreeks over de familie Furchester, die op geheel eigen wijze een hotel runt. "Pinguïn Boblslee Team." Een pinguïn-bobsleeteam komt aan in het hotel. Ze starten met hun trainingsprogramma, alleen komen de pinguïns allesbehalve goed overeen. Het is aan de Furchesters om ervoor te zorgen dat de pinguïns wel met elkaar kunnen opschieten.
08:00
Sally Bollywood

Animatiereeks.
08:15
De Avonturen van K3

Animatiereeks waarin de meiden van K3 op avontuur trekken. "Een helse oppasklus." De K3'tjes moeten optreden in Beieren in een hippe nachtclub in een kasteel, met 2D als voorprogramma. Maxine moet op haar neefje passen, maar ze heeft parachuteles. Klaasje, Marthe en Hanne stellen zich kandidaat om te babysitten. Dat blijkt al snel een moeilijkere opdracht dan verwacht: Maxo loopt weg. De meisjes ontdekken dat er een verschrikkelijk monster rond het kasteel loopt.
08:25
De Avonturen van K3

Animatiereeks waarin de meiden van K3 op avontuur trekken. "Ruimtenerd." De grootste K3-fans komen in Sydney samen voor een historisch optreden van de K3'tjes. Nog voor ze vertrekken, vliegt de K4 opeens richting de ruimte. Een straal brengt de meisjes en X naar een ruimtestation. Ralph wil de stemmen van Klaasje, Marthe en Hanne samenvoegen tot één signaal en dat signaal zou dan een groot zwart gat vormen. Hij wil de meisjes gevangen houden zodat hij het zwart gat kan bestuderen. Zullen de K3'tjes kunnen ontsnappen?
08:35
Iedereen K3

Show waarin Klaasje, Marthe en Hanne iedereen omtoveren tot een echt K3'tje. "Véronique Leysen." Véronique Leysen komt op bezoek en bewijst dat breien leuk en gemakkelijk is. Marthe knutselt hippe haaraccessoires en Klaasje vult een brooddoos met heel wat lekkers.
08:55
De Slimste Klas

Quiz waarbij klassen strijden om de titel 'Slimste Klas van Vlaanderen'. Het 4de leerjaar van de VBS Sint-Jozef uit Kalmthout neemt het op tegen het 4de leerjaar van GBS De Vlinderdreef uit Moerbeke-Waas.
09:15
Odd Squad

Jeugdreeks Er ontstaat grote chaos wanneer Oscars robots stukgaan.
09:25
Odd Squad

Jeugdreeks Na Ori's verschrikkelijke eerste dag, vertellen de andere leden van Odd Squad over hun slechtste eerste dagen ooit.
09:35
Looped

Animatiereeks over twee 12-jarige vrienden die vast komen te zitten in een tijdslus. "Vader van de baby." Theo gebruikt per ongeluk een anti-verouderingscrème en merkt dat hij snel jonger wordt.
09:45
Looped

Animatiereeks over twee 12-jarige vrienden die vast komen te zitten in een tijdslus. "Tovenaar van het Dreundoolhof." De hele school verandert in een groot spel wanneer Luc Kyles topscore probeert te verbreken.
10:00
The A-Team

Amerikaanse reeks over een groep Vietnamveteranen die op de vlucht is voor de overheid. "Hot Styles." Face is tot over zijn oren verliefd. De knappe dame in kwestie wordt echter ontvoerd door een stelletje onderwereldfiguren. Het A-Team zet alles op alles om haar uit de handen van haar kidnappers te bevrijden.
10:45
Geen uitzending

Onderbreking.
11:35
Border Security Canada

Realityreeks over het gevarieerde werk van douaniers en grensagenten in Canada.
12:05
Stadion

Voetbalmagazine.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
13:40
Het Weer

Weerbericht.
13:45
Het Grootste Licht

Panelshow. Gert en Ruth ontvangen de ravissante Véronique De Kock, die tot het uiterste gaat om Frieda, Sven, Olga en Guga te kloppen. Wie gooit een theezakje van zo ver mogelijk in een theekopje? Wie kan drie yogaballen op een yogamat leggen, die zich bovenop een heuvel bevindt? En wie slaagt erin een indrukwekkend grote rots zo ver mogelijk weg van zijn huis te transporteren?
14:55
'Til Death

Amerikaanse sitcom. "Dreamguys." Joy schreeuwt het uit tijdens een nachtmerrie. Ze is helemaal van slag en wil haar droom aan Eddie vertellen, maar die slaapt rustig verder. De volgende dag blijkt Kenny wel geïnteresseerd in haar verhaal en hij luistert aandachtig. Eddie vindt het geweldig dat hij niet meer hoeft te doen alsof hij luistert, tot Joy alles met Kenny gaat delen en zelfs met hem op stap gaat.
15:25
Napoleon Games Cycling Cup - Eurométropole

Rechtstreekse en integrale uitzending van de Eurométropole Tour.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
17:50
Het Weer

Weerbericht.
17:55
Border Security Canada

Realityreeks over het gevarieerde werk van douaniers en grensagenten in Canada.
18:20
Royalty

Royaltymagazine over het Belgisch vorstenhuis en de buitenlandse koninklijke families.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
19:45
Het Weer

Weerbericht.
19:55
De Kotmadam

Vlaamse komische serie over kotmadam Jeanne en haar man Jef. "Het Grote Lot." Hans, Jefs nieuwe vriend in de visclub, heeft een kaderfunctie bij een grote brouwerij. Jef is opgetogen. Ook Jeanne wil Hans beter leren kennen als ze ontdekt dat hij een appartement in Knokke heeft. Ook voor Mimi kan het geluk niet op: ze heeft het winnend lot in de lokale lotterij getrokken. En ook Lukas beleeft hoogdagen, want hij versiert de ene na de andere meid met zijn 'papegaai'. Maar mooie liedjes duren helaas niet lang...
20:35
Frits & Franky

Komedie. De twee criminelen Klaas en Nico raken na een geslaagde kraak hun buit kwijt wanneer hun handlangster Birgit met hun vluchtwagen crasht. Frits en Franky vinden een tas vol geld in de kofferbak. Wat doet een mens wanneer een koffer vol misdaadgeld bijna letterlijk op zijn hoofd valt? Het geld teruggeven, het overhandigen aan de politie of het zo snel mogelijk uitgeven? Frits en Franky kiezen resoluut voor het laatste. Ze zijn rijk en dat zal de wereld geweten hebben, maar dan wordt Franky hopeloos verliefd op Jolien en door een roze bril kijk je niet altijd even helder.
22:35
Stadion

Voetbalmagazine. Uitgebreide samenvattingen uit de Jupiler Pro League. Vandaag stonden volgende wedstrijden op het programma: Club Brugge - AA Gent, Standard - Anderlecht en Racing Genk - KV Mechelen.
23:35
Divorce

Nederlandse dramareeks over het leven van drie - aanstaande - gescheiden mannen. De drie vrienden gaan kamperen in de Ardennen. De broer van Boudewijn gooit echter roet in het eten en de confrontatie tussen de beide broers komt tot een climax.
00:35
Nachtelijke loop

Nachtelijke loop.