Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Woensdag 29 april 2015 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Woensdag 29 april 2015
op VTM

Eergisteren
24/04/2015
Gisteren
25/04/2015
Vandaag
26/04/2015
Morgen
27/04/2015
Overmorgen
28/04/2015
Woensdag
29/04/2015
Donderdag
30/04/2015
Begin Programma
00:25House M.D.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "Last Resort." In het Princeton Plainsboro Teaching Hospital zitten de wachtzalen vol en Jason is ten einde raad. Om eindelijk zijn diagnose te krijgen, gijzelt hij Dr. House, Thirteen, een verpleegster en enkele patiŽnten. Het ziekenhuis wordt ontruimd en een speciale politie-eenheid komt ter plaatse. Onder schot gehouden door Jason heeft Dr. House geen andere keuze dan Jasons eisen in te willigen. Zo brengt hij echter de andere gijzelaars in groot gevaar.
01:20Q-Music
Muziek.
07:20McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "The Eleventh Hour." Stevie verneemt dat de uitspraak in Harry's moordzaak wordt vervroegd. Ze beseft dat het wel eens haar laatste dag op Drovers Run kan zijn. Sandra ontslaat haar personeel. Jodi begrijpt er niets van en gaat met Kate polshoogte nemen. Tot hun grote verbazing is Sandra poeslief. Alex voelt zich schuldig omdat hij bijna met Stevie heeft gekust. Fiona merkt dat er iets aan de hand is, maar ze weet niet wat er is gebeurd en denkt dat Alex nog steeds kwaad is op haar.
08:05Onderbreking
Onderbreking.
12:05Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Koen en Tineke worden opgeroepen voor een verkeersongeval met verschillende wagens en meerdere gekwetsten. Ze proberen samen met het ambulancepersoneel en de brandweer alle gewonden zo snel mogelijk te redden. Floor en Obi krijgen een stille oproep. Wanneer niemand opendoet vrezen ze het ergste. Een restaurantuitbater belt de politie. Een bekende Vlaming weigert zijn rekening te betalen. Wanneer Floor en Obi toekomen, kunnen ze hun ogen niet geloven.
12:40De Keuken van Sofie
Culinair magazine met Sofie Dumont. Deze week kookt Sofie met Jacques Vermeire. Lust ie 't of lust ie 't niet? - Vegetarische lasagne met ricotta, spinazie en tomaat.
13:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
13:35Het Weer
Weerbericht.
13:40Familie
Vlaamse reeks. Het feestje dat Trudy in de woonkamer met Christel, Sebastien en hun vrienden heeft gebouwd, heeft tot in de vroege uurtjes geduurd. Rob is geÔrriteerd, maar toch belooft hij om niets tegen Peter te zeggen. Die komt er echter via een omweg achter. Pierrot kan Dimi overtuigen om het free podium in zijn cafť te laten doorgaan. Yasmine heeft goed en slecht nieuws in verband met de uitwijzing van Ludmilla en haar gezin. Leen verdenkt er verpleegster Morgane van achter Paul aan te zitten.
14:15Wittekerke
Vlaamse soap over het kuststadje Wittekerke. Er heeft zich een koper aangeboden voor de pastorij. Celines vader wil snel van het pand af en verplicht zijn dochter om haar beste beentje voor te zetten. Dat is geen probleem zodra ze de potentiŽle koper ziet. Georges ziet er tegenop om in zijn eentje naar het bal van de burgemeester te gaan. Hij vraagt aan Angele om hem te vergezellen. Zij weigert. Julia daarentegen... Merel is tot over haar oren verliefd op Sneyers en tut zich voor hem op. Kevin schopt herrie in "De Schorre". Max heeft Elke nog altijd niet opgespoord. Jan ziet het leven niet meer zitten.
15:25McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "Old Wrongs." Stevies dochter Rose komt een maand stage lopen op de boerderij. Stevie is dolenthousiast, maar Rose stelt zich afstandelijk op. Stevies moederhart breekt helemaal wanneer Rose zegt dat ze geen relatie wil opbouwen. Ook de kus met Alex spookt voortdurend door Stevies hoofd. Het stadje Gungellan waartoe Drovers Run behoort, bestaat honderdvijftig jaar. Phil Rakich is een nakomeling van de stichter en organiseert een groot feest. Hij maakt er een mannenclubje van tot grote ergernis van de vrouwen. Jodi duikt in haar familiegeschiedenis om te bewijzen dat ook de vrouwen bij de oprichting van Gungellan een rol hebben gespeeld.
16:20America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden van Amerikaanse kijkers.
16:45David
Vlaamse telenovelle naar een origineel concept van Hugo Van Laere. Pieter en Sofie zullen samen op huizenjacht gaan, maar hij is te laat op de afspraak. Een villa die volledig naar Sofie?s smaak is, wordt hierdoor voor haar neus verkocht. Tim blokt zich te pletter en ondertussen broedt Stijn op een plan om op hem wraak te nemen. Delphine is klaar voor de volgende stap in haar carriŤre: een talkshow presenteren. Jan gaat aan de slag als klusjesman van de Klaerhouts. Maarten bespreekt met David zijn groot dilemma. Andrea stelt tijdens de stafvergadering haar nieuwe target voor het schizofreniemedicijn voor. Net dan krijgt ze telefoon uit het ziekenhuis.
17:15Home and Away
Australische soap. Ash wil alleen de stad intrekken om Sam op te sporen, zodat niemand Brax ziet. VJ heeft het moeilijk. Zullen Ash en Brax Sam tot bekentenissen kunnen laten overgaan? Phoebe heeft een mysterieuze fan die rond het huis van de Braxtons hangt.
17:45VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
17:55Het Weer
Weerbericht.
18:00De Keuken van Sofie
Culinair magazine met Sofie Dumont. Deze week kookt Sofie met Jacques Vermeire. Lievelingsgerecht - Scampi in looksaus met brood.
18:20Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Er drijft een voorwerp in het kanaal. Eric en Brigitte roepen de duikers op en zij bevestigen dat het om een lichaam gaat. De rechercheurs proberen te achterhalen wie deze persoon is en hoe die om het leven is gekomen. Koen en Tineke reageren op een oproep voor een woninginbraak. De dader is al gevlucht, maar tijdens het afnemen van de verklaring van de huiseigenaar horen ze boven plots iets ongewoons. Er is een spookrijder gesignaleerd. Floor en Obi reageren onmiddellijk want dit kan dramatische gevolgen hebben.
19:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
19:45Het Weer
Weerbericht.
19:55Familie
Vlaamse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage. Maarten ondergaat zware fysieke proeven bij Staatsveiligheid. Faroud laat Evy en Leen weten dat hij het goed doet. Liesbeth heeft twijfels bij de intenties van Ben en wil stoppen met de bijlessen. De haatcampagne van Didier bereikt de familie Pauwels.
20:35Vlaamse Streken
Humoristisch verborgencameraprogramma. Ella Leyers, GŁnther Lesage, Guga Baķl, Peter Thyssen, Roel Vanderstukken, Tine Embrechts en Rik Willems doorkruisen het land en puren humor uit al wat onze Vlaamse cultuur kenmerkt.
21:10Beste Kijkers!
Speelse panelshow. Nathalie Meskens en haar vaste kijkvrienden Tine Embrechts en Sven De Ridder blikken terug op de grappigste, ontroerendste, bijzonderste en opvallendste fragmenten van de voorbije televisieweek.
22:15Telefacts Laat
De sterkste internationale reportages.
23:05Stadion
Voetbalmagazine.
23:25Zuidflank
Vlaamse dramareeks. Rob en Mark komen tot een schokkende ontdekking, die hun levens en die van hun omgeving volledig overhoop haalt.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |