Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Vrijdag 03 juni 2016 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Vrijdag 03 juni 2016
op VTM

Eergisteren
29/05/2016
Gisteren
30/05/2016
Vandaag
31/05/2016
Morgen
01/06/2016
Overmorgen
02/06/2016
Vrijdag
03/06/2016
Zaterdag
04/06/2016
Begin Programma
01:05Qmusic
Muziek.
07:50Magnum, P.I.
Amerikaanse actiereeks. "Out of Sync." Magnum verheugt zich op een romantisch weekend met zijn vriendin Cynthia. Tot een andere vriendin hem om bescherming vraagt.Pornoactrice Andrea Nicholson weet zeker dat producent Danny Nathan jonge actrices in zijn films laat vermoorden en dat hij het nu op haar heeft voorzien.
08:35McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "Twice Bitten." Nicks hoogzwangere ex-vriendin Sally heeft besloten om voor de bevalling naar de stad terug te keren. Tess haalt opgelucht adem en ze is blij dat ze de draad van haar leven met Nick weer kan oppikken. Maar dat plan wordt helemaal in de war gestuurd. Stevie en Kane vormen weer een koppel en ze slooft zich uit om een baantje voor hem te versieren. Ze krijgt hier spijt van na haar babbel met Jodi. Meer zelfs, Stevie verdenkt Kane ervan dat hij helemaal niet heeft gekapt met zijn crimineel verleden. Kate is jaloers wanneer ze in een brief van het thuisfront leest dat haar zus DaniŽlle een jaar naar ItaliŽ mag reizen op kosten van ma en pa.
09:20Geen uitzending
Onderbreking.
12:25Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Een vrouw heeft verdachte personen opgemerkt rond haar woning. Eric en Brigitte gaan poolshoogte nemen. Een jong meisje komt naar het politiekantoor omdat ze denkt dat ze achtervolgd wordt. Patrick en de commissaris onderzoeken de verontrustende zaak.
13:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
13:35Het Weer
Weerbericht.
13:40Familie
Vlaamse reeks over het wel en wee van de familie Van den Bossche. De Van den Bossches leven mee met Bert, die het overlijden van zijn zoon moet verwerken. Ook Lisa is kapot van het verlies van haar kind. Pierrot en Evy hebben met Nico te doen omdat die het niet kan vinden met de nieuwe vriend van zijn moeder en ze doen de muzikant een interessant voorstel. Advocaat Ariane Balencourt suggereert aan Peter om June bij Van den Bossche Electronics binnen te halen. Feit is wel dat zij nog altijd niets met hem te maken wil hebben. Trudy en Louise laten weten dat ze over enkele dagen terugkeren naar Vlaanderen.
14:15Wittekerke
Vlaamse soap over het kuststadje Wittekerke. De drag queen-night van Thibault is een groot succes. Ook Celine gaat flink uit de bol, maar de nacht krijgt voor haar een staartje. Tijdens de party schept Els er het grootste plezier in om Jelle uit te dagen. Joke stelt Raf voor om terug bij haar in het appartement te komen wonen. Sneyers brengt zijn viool terug naar Jean-Paul Derdeyn. Voor Julia is dat een zware klap. Nikki wil met Max naar een festival gaan en ze vraagt aan Elke om op Zoem te babysitten. Nathalie vermoedt dat er iets is tussen haar jongere zus en stiefzoon. Tussen Elke en het boefje Bjorn groeit er een leuke vriendschap.
15:25McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "No Man's Land." Sally en haar baby nemen hun intrek in Wilgul. Tess probeert zich normaal te gedragen, maar de hele situatie verscheurt haar. Het harde werk op het land zorgt voor enige afleiding, maar wanneer ze een binnenweg dwars door een rivier neemt, wordt een van haar kalveren door de stroming meegesleurd. Tess weigert het dier achter te laten en ze gaat met Jodi, Stevie en Kate op zoek. Hun speurtocht werpt geen vruchten af en de vrouwen moeten op zoek naar een plaats om de nacht door te brengen. Ook Harry krijgt het hard te verduren. Sinds het vertrek van Sandra, gaat hij door de hel. Alex bedenkt een plan om zijn vader op te beuren.
16:20Benidorm Bastards USA
Amerikaans verborgencameraprogramma met zeven bejaarden in de hoofdrol.
16:50Monk
Amerikaanse misdaadreeks. "Mr Monk and his Biggest Fan." Monk wordt op een veiling voor het goede doel voor acht uur verkocht aan zijn grootste fan. De vrouw wil de detective inschakelen om haar onschuld in een bizarre zaak te bewijzen. Haar hond wordt er immers van verdacht de buurvrouw te hebben doodgebeten, hoewel het beest enkele dagen voor de feiten stierf.
17:45VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
17:50Het Weer
Weerbericht.
17:55Border Security
Realityreeks over het werk van douane-inspecteurs en grensagenten in AustraliŽ. Op de luchthaven komt een passagier uit Vietnam aan. De vrouw gedraagt zich verdacht en wordt door de inspecteurs aan de tand gevoeld. Een man uit Pakistan lijdt aan een ernstige vorm van huiduitslag. De quarantainedienst moet te weten komen wat hij het land binnenbrengt. En een jongeman wordt door de immigratiedienst tegengehouden omdat ze hun bedenkingen hebben bij de toedracht van zijn verblijf in AustraliŽ.
18:20Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Een vreemde man spreekt jongens aan in het skatepark. Eric en Brigitte gaan onmiddellijk ter plekke om de man te zoeken, maar wanneer ze aankomen blijkt er een jongen vermist te zijn. Koen en Tineke onderzoeken een zaak van dieseldiefstal. Kunnen zij ontdekken wie de boeren in de wijk besteelt? Een winkeluitbater beschikt over camerabeelden van een dief. Floor en Velimir hebben eindelijk een duidelijk beeld van de ketchupdief, die al verschillende slachtoffers heeft gemaakt.
19:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
19:45Het Weer
Weerbericht.
19:55Familie
Vlaamse soap. Peter heeft een sterk vermoeden dat June achter het filmpje van Simon en Evy zit. June zelf zit niet stil en bereidt de volgende stap van haar masterplan voor. Patrick heeft een idee om de financiŽle problemen van Benny en Liesbeth op te lossen. Louise ontdekt wie haar hacker is. Emma zit zodanig met haar hoofd bij haar schoolwerk dat ze een cruciale fout maakt...
20:40The Voice van Vlaanderen
Zoektocht naar de mooiste stem van Vlaanderen. In de finale van The Voice van Vlaanderen hebben coaches Natalia, Bart Peeters, Koen Wauters en Bent Van Looy elk nog 1 poulain over. Deze 4 talenten moeten het rechtstreeks tegen elkaar opnemen. Wie de uiteindelijke Voice van Vlaanderen wordt, beslist kijkend Vlaanderen. Dť Voice van Vlaanderen wordt dus diegene die in het totaal het hoogst aantal stemmen heeft gehaald van de kijker.
22:55Hope Floats
Romantisch drama. Birdee Pruitt zet een punt achter haar huwelijk wanneer ze tijdens een liveprogramma op televisie verneemt dat haar man Bill een verhouding heeft met haar beste vriendin. Birdee keert met haar dochter Bernice terug naar haar moeder, maar krijgt af te rekenen met de jaloerse dorpsgemeenschap. Die ziet haar kans schoon om wraak te nemen op de knappe, succesvolle schoonheidskoningin van vroeger. Toch tracht Birdee ondanks alle tegenslagen en met de hulp van haar oude vriend Justin Matisse een nieuw leven op te bouwen.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |