Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Vrijdag 24 okt 2014 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Vrijdag 24 okt 2014
op VTM

Eergisteren
19/10/2014
Gisteren
20/10/2014
Vandaag
21/10/2014
Morgen
22/10/2014
Overmorgen
23/10/2014
Vrijdag
24/10/2014
Zaterdag
25/10/2014
Begin Programma
01:25Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Eric en Brigitte zijn op zoek naar een man die een jong meisje heeft aangerand. Slagen ze erin de man te vinden voor hij een nieuw slachtoffer maakt?
01:55Onderbreking
Onderbreking.
02:20Q-Music
Muziek.
07:05Onderbreking
Onderbreking.
07:25McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "Blame it on the Moonlight." Tess haalt zich de woede van haar zus op de hals wanneer een gezin uit de stad de vakantie op Drovers Run doorbrengt. De schapen moeten worden geschoren en een groep toeristen is het laatste waar ze op zit te wachten. Bovendien komt een oude vriend van Claire zijn diensten op de boerderij aanbieden. Jodi beleeft de verrassing van haar leven wanneer Alberto uit Italië terugkeert. Hij is boos omdat ze nooit van zich liet horen. Jodi beweert op haar beurt al maanden geen brieven meer te hebben gekregen. Al snel ontdekt ze waar het schoentje wringt.
08:10Onderbreking
Onderbreking.
12:10Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Een man komt naar het politiekantoor omdat hij vermoedt dat hij wordt vergiftigd. Eric en Brigitte onderzoeken deze vreemde zaak. Koen en Tineke worden opgeroepen voor een verkeersongeval.
12:40De Keuken van Sofie
Culinair magazine met Sofie Dumont. Deze week kookt Sofie met Axl Peleman. Vandaag: Op reis - Louisiana Jambalaya.
13:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
13:35Het Weer
Weerbericht.
13:40Familie
Vlaamse reeks. Francine stelt Linda voor om samen te gaan shoppen. Marie-Rose en Veronique verschillen van mening over de toekomst van de Amazonereeks. Pim en zijn vriendin Lore worden opgepakt door de politie. Bert en Yasmine krijgen een discussie over haar bloemenwinkel. Wim moet morgen naar de politierechtbank gaan en daar ziet hij echt tegenop. Peter geeft aan zijn moeder toe dat hij constant hoofdpijn heeft sinds hij uit de coma ontwaakt is.
14:15Wittekerke
Vlaamse soap over het kuststadje Wittekerke. Joke heeft gemengde gevoelens over de grote verzoening van Debbie en Sneyers. Enerzijds is ze dolblij voor het koppeltje, maar anderzijds vindt de cafébazin dat de jongelui geen toekomst hebben. Joke maakt zich echt ongerust en wil eens ernstig met Sneyers praten, zodat die zich bewust wordt van de zware verantwoordelijkheid die op zijn schouders rust. Frank heeft het akelige gevoel dat het tussen hem en Dina niet klikt. De kleine meid sluit zich voor hem af en ligt voortdurend dwars. Sam raadt haar levensgezel aan om meer tijd met Dina door te brengen zodat ze aan hem gaat wennen. Max en Luc organiseren een grootscheepse wegcontrole in de hoop Alain te kunnen betrappen op het verhandelen van drugs. Celine vindt het verschrikkelijk dat haar broer en haar vader in onmin leven en ze voelt zich geroepen om een verzoening te forceren.
15:20McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "Made to Be Broken." Wanneer Peter geruchten verspreidt over het verleden van de Ryans, hebben Claire en Alex de grootste moeite om nieuwe klanten aan te trekken. Alex zou tien jaar geleden een lokale jongen van de weg hebben gereden, die verlamd is door dit ongeval. Het incident werd door Harry toegedekt, die de getroffen familie met de nodige dollars wist om te kopen. Claire is woedend omdat haar beste vriend dit jarenlang verzweeg, en ze overweegt om hun samenwerking te stoppen. Becky heeft een nieuwe uitlaatklep gevonden. Ze volgt bokslessen bij Jake, maar voelt zich niet gemakkelijk bij de aandacht die ze bij hem opwekt. Jodi en Alberto werken keihard om hun saaie leventje in Australië te kunnen ruilen voor een wereldreis. Meg is niet te spreken over het wilde plan van haar dochter.
16:2030 Rock
Amerikaanse komische reeks. "The One with the Cast of 'Night Court'." Claire Harper, een vriendin van Liz en Jenna, komt onverwacht op bezoek in New York. Ze zet haar zinnen op Jack.
16:40David
Vlaamse telenovelle naar een origineel concept van Hugo Van Laere. Sofie koopt het beloofde schildersmateriaal voor David. Robby maakt met een verjongingsprogramma op de computer een foto van David zoals hij er als kind heeft uitgezien. Bea lanceert bij Herman het voorstel van een fusie tussen hun bedrijven en probeert hem daarbij in te palmen. Tim ziet niet dat Laura verliefd op hem is.
17:15Home and Away
Australische soap over het wel en wee in Summer Bay. Casey en Denny zijn stapelverliefd maar besluiten het rustig aan te doen. Zac heeft er moeite mee om het verleden achter zich te laten. Roo is nog steeds niet ontwaakt. De artsen hebben nog altijd het raden naar haar ziekte. Alf is bang om haar kwijt te raken.
17:45VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
18:00Het Weer
Weerbericht.
18:05De Keuken van Sofie
Culinair magazine met Sofie Dumont. Deze week kookt Sofie met Axl Peleman. Vandaag: De Zoete Zonde - Chocoladetaart van mama Axl.
18:25Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Eric en Brigitte zijn op zoek naar een man die een jong meisje heeft aangerand. Slagen ze erin de man te vinden voor hij een nieuw slachtoffer maakt?
19:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
19:45Het Weer
Weerbericht.
19:55Familie
Vlaamse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage. Thomas beslist om zijn grootmoeder te gaan opzoeken in Keulen. Hij wil dat Hanne hem vergezelt. Zjef steunt de plannen van Liesbeth voor de volle 100% en laat dat duidelijk merken. Peter maakt kennis met de modellenwereld en dat lijkt hem te bevallen. Zijn omgeving heeft echter minder vertrouwen in de situatie. Véronique en June broeden ondertussen op een tegenzet...
20:35The Voice Kids
Show. The Voice Kids is toe aan haar grote finale. Zes talenten zijn nog in de running om aanspraak te maken op de studiebeurs van 10.000 euro en de mogelijkheid om een eigen single op te nemen. Coaches Natalia, Regi en Sean Dhondt hebben elk nog 2 poulains in hun team die het tegen elkaar zullen opnemen. Wie uiteindelijk dé Voice van Vlaanderen onder de kids wordt, beslist een jury van 250 Vlamingen. Zij bepalen tijdens de finale wie de allersterkste stem heeft en met de overwinning aan de haal gaat.
22:30Benidorm Bastards USA
Amerikaans verborgencameraprogramma met zeven bejaarden in de hoofdrol.
22:55Stadion
Voetbalmagazine.
23:15Shakespeare in Love
Romantisch drama. De jonge schrijver William Shakespeare kampt met een gebrek aan inspiratie voor zijn laatste werk 'Romeo en Ethal, de Piratendochter'. De jonge en rijke Viola is een grote fan van Shakespeare en droomt ervan om actrice te worden. Vrouwen zijn echter niet toegestaan op het toneel, en dus verkleedt ze zich als jongen om zo de rol van Romeo te krijgen. Wanneer zij en William verliefd worden, heeft hij eindelijk de inspiratie om zijn toneelstuk verder uit te werken.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |