Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Dinsdag 03 feb 2015 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Dinsdag 03 feb 2015
op VTM

Eergisteren
29/01/2015
Gisteren
30/01/2015
Vandaag
31/01/2015
Morgen
01/02/2015
Overmorgen
02/02/2015
Dinsdag
03/02/2015
Woensdag
04/02/2015
Begin Programma
00:30House M.D.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. House behandelt Vince, een patiŽnt met een gezwollen tong. Tijdens een interne bespreking van deze zaak stormt er plots een woedende ex-patiŽnt zijn bureau binnen. De man haalt een pistool boven en schiet hem in koelen bloede neer. House overleeft de aanslag op zijn leven, maar weigert de voorgeschreven rustperiode in acht te nemen. Vanuit zijn ziekenbed zet hij zijn onderzoek naar de mysterieuze aandoening van Vince verder. Dat hij ondertussen de kamer moet delen met de man die hem om het leven wou brengen, maakt het hem er niet makkelijker op. Terwijl hij het onderzoek van Vince op de voet volgt, ontdekt hij dat er iets niet klopt: sinds de schietpartij is de pijn in zijn been plots verdwenen. Deze ene meevaller weegt echter niet op tegen een ander rechtstreeks gevolg van de moordaanslag: met de pijn is ook zijn vertrouwen in zijn eigen diagnoses verdwenen.
01:20Q-Music
Muziek.
07:20McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "Something to Prove." Terwijl Nick en Tess van hun exotische huwelijksreis genieten, bestuurt Stevie Drovers Run met ijzeren hand, tot grote ergernis van Kate en Jodi. De trotse Kate wil bewijzen dat ze geen nietsnut is en gaat tot het uiterste, met een rampzalig incident tot gevolg. Ondertussen worden Jodi en Luke op een genant moment door een strenge arbeidsinspecteur betrapt.
08:05Onderbreking
Onderbreking.
12:05Valkuil
Quiz.
12:40De Keuken van Sofie
Culinair magazine met Sofie Dumont. Deze week kookt Sofie met Slongs Dievanongs. Vandaag: Op Grootmoeders wijze - Gevulde pannenkoeken met kippengehakt.
13:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
13:35Het Weer
Weerbericht.
13:40Familie
Vlaamse reeks. In Frankrijk maken de skiŽrs er een zalige dag van. De beginnelingen Mieke en Kobe volgen les. Jan zou dat ook moeten doen, maar hij wil zich absoluut bewijzen. Hij neemt zelfs de piste voor de gevorderden en verdwaalt. Trudy wil graag met het groepje van Peter mee, maar hij maakt haar zonder woorden duidelijk dat ze niet welkom is. Bij Van den Bossche Electronics polst Bert bij Shirley naar haar gevoelens voor Patrick.
14:20Wittekerke
Vlaamse soap over het kuststadje Wittekerke. Elke is spoorloos en dat net nu er een hoornvliesdonor beschikbaar is. Max gaat een race aan tegen de tijd om zijn vriendin op te sporen en wordt hierbij geholpen door Marcel en Joke. Jan heeft vanuit de gevangenis een brief ontvangen van zijn broer Jempi. De arts weet niet of hij de confrontatie aankan en bovendien wil Nellie niet dat hij contact zoekt met Jempi. Alsof Jan nog niet genoeg zorgen heeft, doet zijn ex-vrouw er een schep bovenop door naar BelgiŽ terug te keren. Wat als ze opnieuw het hoederecht opeist ? Sam voelt de grond onder haar voeten wegzakken als ze verneemt dat Daniel na een zelfmoordpoging in het ziekenhuis is opgenomen. De schuldgevoelens steken onmiddellijk de kop op en ze verwijt zichzelf dat ze de hulpkreet van Daniel heeft genegeerd.
15:20McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "My House is Your House." De meiden op Drovers Run moeten aan de aanwezigheid van Nick wennen. Tess ergert zich omdat Alex en Harry sinds haar huwelijk de deur platlopen en zelfs hun bijeenkomsten op Drovers Run organiseren. Stevie voelt zich uitgesloten en Jodi kan er niet tegen dat Nick haar op de vingers tikt. Wanneer Dave zich vergist en een hengst van Harry castreert, staat de boel op springen.
16:15America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden van Amerikaanse kijkers.
16:40David
Vlaamse telenovelle naar een origineel concept van Hugo Van Laere. Andrea en Frederik brengen samen een gezellige avond door. Herman komt thuis met goed nieuws. Sofie krijgt het benauwd als ze bedenkt hoeveel er nog moet worden geregeld voor haar verlovingsfeest. Bea en Ludo zitten samen in de wellness, maar het is de vraag of hun huwelijk hier beter van wordt. Laura en Tessa vechten in `t Salon. Voor Tim is dit het bewijs dat Laura eindelijk bevrijd is van haar angst voor Tessa en Stijn. David stelt zich zelfstandiger op. Hij gaat zelfs alleen naar de galerie van Lotte.
17:15Home and Away
Australische soap. Maddy blijft cirkelen in een negatieve spiraal. Ze kust Oscar plots en besluit geld te stelen van de gym om haar financiŽle situatie te redden. Zal Marilyn toegeven aan Johns eis en haar naam veranderen van Chambers naar Palmer? Ricky's voorstel dat Andy in de kamer van Casey mag logeren zorgt ervoor dat Casey's kamer opgeruimd wordt en dat weekt heel wat emoties los bij Brax. Phoebe en Kyle belanden uiteindelijk samen in bed, maar is Phoebe al klaar om opnieuw bij hem in te trekken?
17:45VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
17:55Het Weer
Weerbericht.
18:00De Keuken van Sofie
Culinair magazine met Sofie Dumont. Deze week kookt Sofie met Slongs Dievanongs.
18:20Valkuil
Quiz.
19:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
19:45Het Weer
Weerbericht.
19:55Familie
Vlaamse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage. Thomas wordt nog altijd onder druk gezet door Andy en raakt steeds meer geÔsoleerd van een achterdochtige Stefanie. Niko doet een extra inspanning op het werk, maar betrekt Mieke onbewust bij de zaak. Rita's optreden op de cruise is een ongelofelijk succes, maar valt niet bij iedereen in goede aarde.
20:35De Waarzeggers
Humoristische panelshow. Rani De Coninck verwelkomt kandidaten Eva en Nick. Ze proberen beiden zo goed mogelijk in te schatten wie de waarheid spreekt en om ter eerste drie op een rij te vormen. De negen Waarzeggers van dienst zijn: Jan Verheyen, Ann Van Elsen, KŁrt Rogiers, Marleen Merckx, Niels Albert, Frieda Van Wijck, Chris Van Espen, Leen Demarť en Liesa Naert.
21:45Telefacts
Actualiteitenmagazine gepresenteerd door Cathťrine Moerkerke.
22:35Stadion
Voetbalmagazine.
22:55Zuidflank
Vlaamse dramareeks. Mark Deweerdt werkte de voorbije jaren keihard om de wijngaard van zijn vader Willem over te nemen en die uit te bouwen tot een gerenommeerd ch‚teau. Om dat doel te bereiken heeft hij zijn zinnen gezet op de Zuidflank, de grond die hij in pacht heeft bij de familie Vandenbergh. Bodemstalen wijzen immers uit dat de grond goud waard is en Mark wil de toekomst van zijn bedrijf veilig stellen door eigenaar te worden van de wijnranken. Jos Vandenbergh stemt ermee in om te verkopen, maar dat is buiten zijn vrouw Lydia gerekend, die een mysterieuze jarenlange vete tussen beide families maar niet kan vergeten. Een dag later wordt Jos levenloos tussen de wijnranken aangetroffen en keert zijn zoon Rob terug uit Kenia voor de begrafenis.
23:55Valkuil
Quiz.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |