Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Zondag 05 okt 2014 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Zondag 05 okt 2014
op VTM

Eergisteren
30/09/2014
Gisteren
01/10/2014
Vandaag
02/10/2014
Morgen
03/10/2014
Overmorgen
04/10/2014
Zondag
05/10/2014
Maandag
06/10/2014
Begin Programma
00:45Onderbreking
Onderbreking.
01:10Nachtelijke loop
Nachtelijke loop. (tot 05.55)
07:10Onderbreking
Onderbreking.
07:25The A-Team
Amerikaanse reeks over een groep Vietnamveteranen die op de vlucht is voor de overheid. "Say It with Bullets." De broer van Charlotte Brown was bij een illegale wapenhandel betrokken. Toen hij niet langer wou meewerken, werd hij vermoord. Charlotte wil de moordenaar laten boeten en schakelt het A-team in. Maar speelt ze het spel zelf wel eerlijk?
08:10Nonkel Jef
Vlaamse komische reeks over de gierige keuterboer Jef. "Als de geit van huis is." Izzi voelt zich verwaarloosd door Odette. Die is het daar niet mee eens, met als gevolg dat het koppel ruzie krijgt. Hij maakt het nog erger wanneer hij zich bezat. Odette weigert haar dronken echtgenoot binnen te laten. Gelukkig hoeft Izzi niet op straat te slapen.
08:40Slisse & Cesar
Vlaamse komische reeks. "De demonstratie." Melanie wil een juwelendemonstratie geven en nodigt enkele vriendinnen uit. Slisse en Cesar maken van de gelegenheid gebruik om te gaan vissen. Met al die vrouwen in huis zullen ze toch maar in de weg lopen.
09:05De familie Backeljau
Vlaamse komische reeks over een asociale familie. "Wereldrecord dakzitten." Sommige mensen doen de vreemdste dingen om op te vallen. De Bomma zit met Blacky op het dak van café 'De Vuile Hoek' en hoopt hiermee in het Guiness Book of Records en in de belangstelling te komen. Maar veel aandacht voor haar stunt krijgt ze niet. Tot de Backeljaus een televisieploeg en een schare BV's inhuren. Cois vindt het allemaal maar niets. Of is hij misschien een beetje jaloers?
09:35Mystery Movie : Columbo
Amerikaanse detectivereeks. "Dead Weight." Helen Stewart maakt samen met haar moeder een zeiltochtje. Hoewel het water zeer kalm is, slaagt Helen er nauwelijks in om het bootje in bedwang te houden. Terwijl ze de haven binnenvaart, ziet ze opeens hoe in een flatgebouw een man in militair uniform neergeschoten wordt. Haar moeder verklaart haar voor gek. Ook de politie heeft moeite met het verhaal. Als de informatie klopt, is generaal Martin Hollister een moordenaar. De man is een echte held en binnenkort krijgt hij zijn eigen museum. Voor alle veiligheid wordt Columbo opgetrommeld. Hij moet het mysterie ophelderen.
10:50Onderbreking
Onderbreking.
11:50De Zoo
Australische docureeks over het leven in de zoo van Auckland. De Sumatraanse tijger Oz is dolblij wanneer zijn nieuwe maatje Molek naast hem intrekt. Mandhla, de blinde neushoorn, bewijst dat groot zijn niet hetzelfde betekent als moedig zijn. Madju, de kleine orang-oetan wordt 1 jaar.
12:15Stadion
Voetbalmagazine.
13:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
13:35Het Weer
Weerbericht.
13:40Monk
Amerikaanse misdaadreeks. "Mr. Monk Goes to Jail." De laatste maaltijd van een terdoodveroordeelde bevat gif en de man sterft amper een uur voor zijn fatale injectie. Monk laat zich een tijdje in de gevangenis opsluiten in de hoop daar sporen te vinden voor deze bizarre moord. Algauw wordt Dale 'The Whale' Biederbeck tot hoofdverdachte gebombardeerd. Die roept Monks hulp in in ruil voor kostbare informatie over de dood van Monks vrouw Trudy. Ondertussen wordt ook de kok van de gevangenis dood aangetroffen.
14:30Dads
Amerikaanse komische reeks. "Bully Gene." Eli slaat aan het daten met een single moeder. Haar zoon Gene begint Eli echter al snel te pesten.
15:10Jack and Sarah
Romantische komedie. De temperamentvolle advocaat Jack heeft het helemaal gemaakt in het leven. Hij heeft een succesvolle carrière uitgebouwd en is getrouwd met een prachtige vrouw die hoogzwanger is. Wanneer zijn echtgenote tijdens de bevalling sterft, komt Jack er helemaal alleen voor te staan. In het belang van zijn dochtertje Sarah, die werd genoemd naar zijn overleden vrouw, moet hij zijn leven zo snel mogelijk op orde krijgen. Al snel beseft hij dat hij niet alles alleen aankan. Zijn ouders en schoonmoeder proberen hem te helpen met de zorg voor de baby, maar Jack denkt dat het beter is om een kindermeisje in te huren.
17:10Last Man Standing
Amerikaanse komische reeks over een getrouwde vader met drie kinderen. "Breaking Boyd." Boyd heeft een probleem op school: hij kan maar moeilijk stilzitten en raakt heel snel afgeleid. Kristin meldt Ryan en Mike dat de school voorstelt Boyd medicijnen te geven tegen ADHD. De mannen vinden dit echter een brug te ver.
17:45VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
17:50Het Weer
Weerbericht.
17:55Border Security Canada
Realityreeks over het gevarieerde werk van douaniers en grensagenten in Canada.
18:20Royalty
Magazine over het Belgisch vorstenhuis en de buitenlandse koninklijke families.
19:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
19:45Het Weer
Weerbericht.
19:50De Kotmadam
Vlaamse komische reeks. "Paswoord." Er heerst een griepepidemie in de visclub en de helft van de leden werd er al door getroffen. Jef is in de wolken want als alle goede vissers ziek zijn, kan hij de beker dit jaar zeker niet mislopen. Maar dat is buiten Jeanne gerekend, want zij voelt zich de laatste tijd precies een weduwe. Ze stelt haar veto en verplicht Jef om thuis te blijven. Hij is in alle staten en besluit het hier niet bij te laten. Gelukkig treedt Paulien op als bemiddelaar en komt ze op een geweldig idee. Ze stelt Jeanne voor om mee te gaan vissen zodat ze wat quality time met haar echtgenoot kan doorbrengen. Jef huivert bij de gedachte maar kan niet anders dan toestemmen. En dus gaat Jeanne bij Odilon te rade om te leren vissen. Jill vreest dat ze een buis heeft. Lukas wil haar helpen door de computer van de prof te hacken.
20:25Skyfall
Actiefilm. De loyaliteit van James Bond aan zijn leidinggevende M wordt op de proef gesteld wanneer een cyberterrorist de Britse geheime dienst MI6 aanvalt en de identiteit van agenten over de hele wereld onthult. MI6 komt onder vuur te liggen en het is aan Bond, de enige die M nog kan vertrouwen, om de mysterieuze dader op te sporen. Zo komt 007 oog in oog te staan met het criminele meesterbrein Silva, die nergens voor terugdeinst in zijn zoektocht naar wraak.
23:00Stadion
Voetbalmagazine.
23:55White Collar
Amerikaanse misdaadreeks. "The Original." Neal moet undercover gaan om een kunstvervalser te klissen. Ondertussen heeft hij samen met Mozzie en James de plaats gevonden waar Ellen haar bewijsmateriaal bewaart. Peters nieuwe bazin Amanda Calloway dreigt echter stokken in de wielen te steken.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |