Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Zaterdag 02 aug 2014 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Zaterdag 02 aug 2014
op VTM

Eergisteren
28/07/2014
Gisteren
29/07/2014
Vandaag
30/07/2014
Morgen
31/07/2014
Overmorgen
01/08/2014
Zaterdag
02/08/2014
Zondag
03/08/2014
Begin Programma
01:50Onderbreking
Onderbreking.
02:15Q-Music
Muziek.
08:10The A-Team
Amerikaanse reeks over een groep Vietnamveteranen die op de vlucht is voor de overheid. "One More Time." Kolonel Lynch denkt dat hij het A-Team eindelijk te pakken kan krijgen en hij neemt alle voorzorgen zodat ze niet meer kunnen ontsnappen. Maar dan kent hij Hannibal, Face, Murdock en BA nog niet.
08:55Nonkel Jef
Vlaamse komische reeks over de gierige keuterboer Jef. "Een valse noot." Er zit een gat in het dak van de kerk. Magda heeft het lumineus idee om nootjes in het groot aan te kopen en te verpakken. Dan kunnen ze tegen het dubbele van de inkoopprijs verkocht worden om met een deel van de winst het dak van de kerk te laten herstellen. Maar wanneer Magda bij de kruidenier buitenkomt, wordt ze omvergereden door Jef.
09:25Slisse & Cesar
Vlaamse komische reeks. "De secretaresse." Slisse kan het werk niet meer alleen aan. In samenspraak met zijn huisgenoten besluit hij een secretaresse aan te werven.
09:55De familie Backeljau
Vlaamse komische reeks over een asociale familie. "De man van uw dromen." De familie krijgt een onheilspellende kettingbrief in de bus. Ze lachen het voorval weg en houden zich stoer. Maar stiekem begint ieder voor zich de kettingbrief te kopiëren en te versturen. De enige die niet onder de indruk is, is de Bomma. Zij is immers op zoek naar de man van haar dromen. Ze heeft een indrukwekkende contactadvertentie geplaatst en verwacht een massa reacties. De eerste die reageert is een zekere Renaat, en hij blijkt meteen de ware. Maar er komen nog meer reacties.
10:25Murder, She Wrote
Amerikaanse misdaadreeks. "One White Rose for Death." Jessica Fletcher woont samen met Edgar Wyckam het klassieke concert bij van Greta Mueller en haar broer Franz, twee musici uit Oost-Duitsland. Tijdens de pauze worden Jessica en Edgar door een gewapende Michael Haggerty, lid van de Britse geheime dienst SIS, naar de limousine geëscorteerd. De wagen houdt halt aan de Britse ambassade, waar het hele gezelschap uitstapt. Ook Greta en Franz Mueller, die al geruime tijd informatie doorspeelt aan het SIS. Michael waakt over hun veiligheid en dat is niet evident want in de ambassade bevindt zich een moordenaar. Die vermoordt Jack Kendall, een medewerker van Michael en laat het slachtoffer achter met in de hand een witte roos. Jessica Fletcher is er zeker van dat de bloem de sleutel is om dit mysterie op te helderen.
11:15Onderbreking
Onderbreking.
12:15De Zoo
Realityreeks over het leven in de zoo van Auckland. Orang-oetan Melur stelt haar baby voor de eerste keer voor aan het publiek. Trent zit in Zuid-Afrika om te kijken hoe zijn kleine jachtluipaarden het stellen. Hij wil er voor het eerst met hen op uit trekken. Een gespecialiseerde dierenarts wordt opgeroepen wanneer de gezondheid van de kleine zebra erop achteruitgaat.
12:40Stadion
Voetbalmagazine.
13:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
13:30Het Weer
Weerbericht.
13:35Monk
Amerikaanse politiereeks. "Mr Monk and the Earthquake." Wanneer San Francisco door een aardbeving wordt getroffen, ziet Christina haar kans schoon om haar echtgenoot te vermoorden met een marmeren beeld. Nadien gooit ze een enorme houten vitrinekast op zijn levenloze lichaam zodat het lijkt alsof hij stierf door de aardbeving. De perfecte moord. Althans, dat is wat Christina denkt. Sharona gaat haar medeleven betuigen bij de weduwe en neemt Monk mee. Hij vindt een dunne laag gips op de vloer, maar er is bijna geen puin te bespeuren op de achterkant van vitrinekast. Ook de schilderijen hangen nog op hun plaats tegen de muur. Monk meldt zijn bevindingen aan Stottlemeyer.
14:25Go On
Komische reeks. "Match Up Problems." Anne versiert voor Ryan een date met een vriendin van haar die onlangs weduwe werd. Yolanda wordt door haar ouders gedwongen op cruise te gaan en zo vrijgezelle mannen te ontmoeten.
14:50Guys with Kids
Amerikaanse sitcom. "Marny Wants a Girl." Sheila organiseert een les om kinderen te leren reanimeren en ze schrijft iedereen ervoor in. Nick en Emily nemen deel aan de les in de hoop dat ze kunnen bewijzen goede ouders te zijn.
15:25Big Trouble in Little China
Komische avonturenfilm. Truckchauffeur Jack Burton en zijn vriend Wang Chi raken verzeild in de onderaardse catacomben van San Francisco's Chinatown, waar het krioelt van geesten en demonen. Ze zijn er op zoek naar Pai, de verloofde van Wang Chi. Zij werd ontvoerd op bevel van Lo Pan, een boosaardige tweeduizend jaar oude tovenaar en oppermachthebber van de onderwereld. Om jong te blijven, moet hij trouwen met een meisje met groene ogen. Pai heeft groene ogen en is dus de ideale bruid voor hem.
17:15Last Man Standing
Amerikaanse komische reeks over een getrouwde vader met drie kinderen. "Back to School." Nu Kristen en Ryan in hun eigen huis wonen, missen Mike en Vanessa het contact met Boyd. Wanneer Mike hoort dat Boyd naar een andere school gaat, doet hij er alles aan om hem naar een school dichtbij hem te krijgen.
17:45VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
17:55Het Weer
Weerbericht.
18:00Border Security Australia
Australische realityreeks over grenscontroles. Jaarlijks komen meer dan 100.000 volgeladen containers toe op Australisch grondgebied. In Melbourne wordt een container uit Hong Kong onderzocht die lijkt gevuld te zijn met 134 dozen kleding. Officier Leah merkt opdat het om vervalste merknamen gaat. In Sydney praat douanier June met een Koreaanse vrouw. Ze verbleef al een jaar in Australië met een werkvisum, maar keert nu kort daarop terug met een toeristenvisum. De vrouw heeft nauwelijks geld en de douaniers vermoeden dat ze illegaal aan de slag wil. In Sydney landt een gezin van drie vanuit Vietnam. Eén van hun koffers is leeg, maar onder de scanner ontdekken de douaniers een dubbele bodem.
18:25De Zoo
Australische docureeks over het leven in de zoo van Auckland. Een van de schildpadden kampt met gezondheidsproblemen en wordt naar de dokter gebracht. Luca de chimpansee krijgt een verrassing. De zeeleeuwen worden voorbereid op hun verhuis. We krijgen de vier leeuwenwelpjes voor het eerst van dichtbij te zien.
19:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
19:40Het Weer
Weerbericht.
19:45Comedy Toppers
Sketches van Gaston Berghmans en Leo Martin.
20:15De Jaren 2000 voor Dummies
Ludiek overzicht van de jaren 2000 begeleid door de commentaarstem van Johan Terryn. Vandaag: 2001. Wat u zich vast nog herinnert van 2001 is dat het jaar begon met een vreselijke cafébrand op een nieuwjaarsfeest in het Nederlandse Volendam. Ook van Lernout & Hauspie werd brandhout gemaakt. Het spraaktechnologiebedrijf ging in 2001 op de fles. En de hele wereld keek toe hoe de Verenigde Staten onder vuur werden genomen door terroristen. Tot zover de geschiedenis. Maar weet u ook nog welke omstreden tentoonstelling in het slachthuis van Anderlecht te zien was? Wie met de slogan 'Eerst blabla, en dan boemboem' op de proppen kwam? Waarom de federale politie zonder jas de straat op moest? Waarom Wouter Vandenhaute plots met zijn mond vol tanden stond? Welk trauma Luk Alloo overhield van zijn bezoek aan de Antwerpse politie? En welke blonde god het zwembad in het Big Brother-huis onveilig maakte?
21:00Water for Elephants
Drama. Jacob Jankowski is een student dierengeneeskunde die zijn studies noodgedwongen moet afbreken wanneer zijn ouders omkomen bij een auto-ongeluk. Hij besluit de wijde wereld in te trekken en belandt zo in een rondtrekkend tweederangscircus. Jacob krijgt de opdracht om de nieuwste topattractie, de olifant Rosie, te temmen. Zo komt hij in contact met de beeldschone Marlena, de grote ster van het gezelschap en de vrouw van de tirannieke eigenaar August.
23:10Stadion
Voetbalmagazine.
23:50Don't Say a Word
Thriller. Wanneer enkele dieven aan de haal gaan met een zeldzame edelsteen wordt Patrick, de leider van de dievenbende, zelf opgelicht door twee van zijn naaste handlangers. Ze gaan ervandoor met het kostbare juweel. Tien jaar later krijgt psychiater Nathan Conrad de opdracht de gestoorde Elisabeth te behandelen. Patrick is ervan overtuigd dat het meisje hem op het juiste spoor kan zetten naar de twee dieven en hij dwingt de psychiater ertoe om deze informatie bij haar los te weken. Om de dokter te motiveren, kidnapt hij zijn dochter Jessie.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |