Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Zondag 23 nov 2014 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Zondag 23 nov 2014
op VTM

Eergisteren
18/11/2014
Gisteren
19/11/2014
Vandaag
20/11/2014
Morgen
21/11/2014
Overmorgen
22/11/2014
Zondag
23/11/2014
Maandag
24/11/2014
Begin Programma
00:30Moordvrouw
Nederlandse politiereeks.
01:15Onderbreking
Onderbreking.
01:40Nachtelijke loop
Nachtelijke loop. (tot 05.55)
07:00Onderbreking
Onderbreking.
07:20Ally McBeal
Amerikaanse komische reeks. "A Kick in the Head." Ally is compleet radeloos wanneer ze verneemt dat ze eigenlijk de genetische moeder is van de tienjarige Maddy, die plots voor haar deur staat. Jaren terug schonk Ally eicellen aan een onderzoeksfaciliteit. Door een vergissing werden haar eicellen gebruikt en bijgevolg is ze dus de biologische moeder van Maddy.
08:00Nonkel Jef
Vlaamse komische reeks over de gierige keuterboer Jef. "Dromen zijn bedrog." Na de droom over zijn kleinzoon besluit Nonkel Jef om in zijn boomgaard aan te duiden waar zijn geld ligt. De keuterboer gaat ook op bezoek bij Eduard en samen kraken ze verschillende flessen wijn. Nonkel Jef keert bijgevolg dronken naar huis terug. Hij geraakt niet meer tot aan zijn boerderij en valt onder een boom in slaap. Hij droomt dat hij een groot feest geeft.
08:30Slisse & Cesar
Vlaamse komische reeks. "Depressief." Slisse is depressief en dat zullen zijn huisgenoten geweten hebben. Melanie wordt bloednerveus van haar echtgenoot en ze stuurt hem naar de psychiater. Na één consultatie is de verzekeringsmakelaar zo mak als een lammetje.
08:55De familie Backeljau
Vlaamse komische reeks over een asociale familie. "De grote dag." Cois is salesmanager, Maria maakt veel kans om voor de gemeenteraad te worden verkozen en Dikke John laat het café tijdelijk over aan Franky en Ann. Het gaat dus goed met de Backeljaus. Met Ann iets minder. Franky jaagt met zijn spreekwoordelijke vlotheid alle klanten buiten. De familie trekt ondertussen naar het stemlokaal, waar Marcel zetelt.
09:20Columbo
Amerikaanse misdaadreeks. "The Most Dangerous Match." Wereldkampioen schaken Emmett Clayton probeert op de vooravond van een belangrijk tornooi zijn tegenstander Tomlin Dudek, een Russische schaakgrootmeester, om te brengen. Wanneer Dudek in een afvalcontainer wordt gevonden, trekt Columbo op onderzoek uit.
10:35Onderbreking
Onderbreking.
11:35De Zoo
Australische docureeks over het leven in de zoo van Auckland. De kleine giraf Dume verlaat zijn vertrouwde habitat. De kea's verbazen vriend en vijand met hun vermogen om allerlei problemen op te lossen. Een nieuwkomer trekt in bij de bavianen.
12:05Stadion
Voetbalmagazine.
13:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
13:35Het Weer
Weerbericht.
13:40Faroek
Opsporingsprogramma met Faroek Özgünes.
14:20Growing Up Fisher
Komische reeks. "Work With Me." Joyce is vastberaden een nieuwe toekomst uit te bouwen en op eigen benen te staan. Ze besluit de jacht op een job te openen. Haar ex-man Mel moedigt haar in eerste instantie aan, tot ze effectief een job vindt. Katie geeft Henry tips over hoe hij zijn Jenny voor zich kan winnen.
14:45Guys with Kids
Amerikaanse sitcom. "Gary's Idea." De bende hangt rond in het appartement van Nick en Sheila en wisselt daar de laatste nieuwtjes uit. Nick regiseert een Super Bowl-spot, Marny heeft promotie gekregen en Gary heeft een nieuw businessplan bedacht.
15:35Say It Isn't So
Romantische komedie. Weesjongen Gilbert komt erachter dat zijn vriendin Josephine eigenlijk zijn biologische zus zou kunnen zijn. Ze maken snel een einde aan hun relatie, maar dan ontdekt hij dat ze helemaal niet biologisch verwant zijn. Intussen is zij verloofd met iemand anders, maar Gilbert reist het hele land af om haar huwelijk te voorkomen. Jammer genoeg hoort iedereen in het land over zijn verhaal.
17:15Last Man Standing
Amerikaanse komische reeks over een getrouwde vader met drie kinderen. "Parenting Bud." Bud wordt aangevallen wanneer hij zijn vrachtwagen uitlaadt. Mike wil dit verhinderen in de toekomst en geeft hem enkele nuttige veiligheidstips. Vannesa praat met de meisjes over haar en Mikes oude dag en hoe zij daarmee zouden moeten omgaan.
17:45VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
17:50Het Weer
Weerbericht.
17:55Border Security Canada
Realityreeks over het gevarieerde werk van douaniers en grensagenten in Canada.
18:20Royalty
Magazine over het Belgisch vorstenhuis en de buitenlandse koninklijke families.
19:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
19:45Het Weer
Weerbericht.
19:50Safety First
Vlaamse sitcom over een securityfirma. "Automarkt." Smos is verliefd. Op de tweedehands automarkt, die Safety First bewaakt, ziet hij een volledig getunede, knalblauwe sportkar passeren. Maar hij mag hem van Dirk niet kopen, want: focus on the job. Ingrid heeft medelijden met Smos en belooft zijn droomwagen stiekem voor hem te gaan kopen. Haar onderhandelingsskills drijven al gauw de prijs omhoog, en jagen de verkoper tegen haar in het harnas. De wanhoopsdaad van Ingrid loopt dan ook volledig uit de hand. Tussen Luc en Dirk vallen er rake klappen.
20:25Zware Jongens
Komedie. Gaston is aan de rand van de maatschappij opgegroeid en gaat zo weinig mogelijk om met andere mensen. Leo daarentegen is erg sociaal. Hij leeft ver boven zijn stand, maar heeft een gouden hart. Door valse cheques en ongedekte kredietkaarten te gebruiken, probeert hij de schijn op te houden. Door een toeval wordt het lot van Gaston aan dat van Leo gekoppeld.
22:15Benidorm Bastards USA
Amerikaans verborgen cameraprogramma met bejaarden in de hoofdrol.
22:45Stadion
Voetbalmagazine.
23:40White Collar
Amerikaanse misdaadreeks. "Master Plan." Neal gaat opnieuw undercover, maar dit keer als een butler. Plan is een bedrieger te pakken die het fortuin van een familie in een Manhattan wil stelen.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |