Tv gids - VTM Zondag

Eergisteren
2016-08-23
Gisteren
2016-08-24
Vandaag
2016-08-25
Morgen
2016-08-26
Overmorgen
2016-08-27
Zondag
2016-08-28
Maandag
2016-08-29
05:45
Brandweerman Sam

Animatiereeks. "Uit elkaar."
05:55
Little People

Animatiereeks met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden. "Luisteren is goud waard."
06:00
Brandweerman Sam

Animatiereeks. "Uit elkaar."
06:05
Maya de Bij

3D-animatiereeks over het nieuwsgierige bijtje Maya en haar kompanen. "De bij die was weggelopen." Zig maakt grappen en stoort daarmee de werkers. Hij vertrekt en doet alsof hij het avontuur in de weide tegemoet gaat. Maya ontdekt zijn talent voor grappen en weet dat handig in te zetten.
06:20
The Furchester Hotel

Poppenreeks over de familie Furchester, die op geheel eigen wijze een hotel runt. "De Moestoontjes." Om een extra ster binnen te halen, huurt Hotel Furchester De Moestoontjes in om te zingen. De gasten storen zich echter aan de groep, omdat die op de meest vervelende momenten begint te zingen.
06:30
Littlest Pet Shop

Animatiereeks. "De Spin-Kittens." Blythe Baxter woont samen met haar vader in een appartement boven een kleine dierenwinkel. Blythe is de enige die met de dieren kan praten. Samen met hen beleeft ze het ene avontuur na het andere en probeert ze de sluiting van de winkel te verhinderen.
06:50
My Little Pony: Friendship is Magic

Amerikaans-Canadese animatiereeks. "Het Kristalfeest - deel 2."
07:15
De Avonturen van K3

Animatiereeks waarin de meiden van K3 op avontuur trekken. "De tentakels in de zee." De meiden van K3 zijn in Polynesië voor een optreden op het wereldkampioenschap surfen, waar ook Dwayne en Dee Dee aan deelnemen. Wanneer de wedstrijd in het water dreigt te vallen door een gigantische inktvis, gaan Hanne, Marthe en Klaasje op zoek naar de saboteur.
07:25
De Avonturen van K3

Animatiereeks waarin de meiden van K3 op avontuur trekken. "Alles loopt op wieltjes." K3 maakt zich klaar voor een optreden tijdens een skateboardwedstrijd. Dwayne en Dee Dee zijn ook van de partij, maar iemand saboteerde hun skateboards. K3 gaat op zoek naar de schuldige. Ze verdenken Wielsurfer, maar zou het misschien toch Stinkkaas kunnen zijn?
07:40
Pac-Man en de Spook Avonturen

Animatiereeks. "Gemene Jeannie."
08:00
Pak Ace

Animatiereeks. Ned en Hilda ontvoeren de opa van Ace. Hij moet de hulp inschakelen van zijn opa's huisgenoot en superspion Jack Union om zijn grootvader te redden.
08:10
Pak Ace

Animatiereeks. Schooldirecteur Duffy en de leerlingen trekken op schoolreis naar een authentiek vikingschip. Wanneer Becky de controle over het schip neemt, breekt er paniek uit.
08:25
The Amazing Spiez!

Frans-Canadese animatiereeks over een team van jonge spionnen.
08:45
Sally Bollywood

Animatiereeks.
08:55
Het Middelbaar

Jeugdserie die verschillende thema's in beeld brengt. "Cool!." Johnny is verliefd op Jasmijn. Wanneer hij haar probeert te versieren, gaat er iets mis.
09:20
Het Middelbaar

Jeugdserie die verschillende thema's in beeld brengt. "Liefdadigheid." Moniek heeft de ziekte van Crohn en mist vaak lessen op school. Haar vriendinnen willen haar een hart onder de riem steken en organiseren een sponsorloop.
09:35
Looped

Animatiereeks over twee 12-jarige vrienden die vast komen te zitten in een tijdslus. "Ze Is Zo Bot." Theo bouwt een robot die sprekend op Gwyneth lijkt.
09:50
Looped

Animatiereeks over twee 12-jarige vrienden die vast komen te zitten in een tijdslus. "Alles Heeft Een Vervolg." Luc en Theo maken samen een vervolg van hun favoriete film.
10:00
The A-Team

Amerikaanse reeks over een groep Vietnamveteranen die op de vlucht is voor de overheid. "Bend in the River, part 1." Drie mannen trekken door het onherbergzame amazonegebied, wanneer ze overvallen worden door rivierpiraat El Cajon. De expeditiekano's worden vernietigd. Little John en diens schoonbroer kunnen ontsnappen, maar Brian wordt meegenomen. In diens dagboek leest El Cajon over de 'Verloren Stad van Del Rio', waar kostbare religieuze kunstvoorwerpen en schatten van de Peruviaanse Indianen verborgen zouden liggen. In de VS verneemt Tawnia Baker dat haar verloofde vermist is. Ze vraagt het A-Team hem op te sporen.
10:45
Geen uitzending

Onderbreking.
11:35
Border Security Australia

Realityreeks over het werk van douane-inspecteurs en grensagenten in Australië. Emmanuel strandt in het immigratiekantoor van de luchthaven van Sydney omdat hij geen visum op zak heeft. Op zijn reispaspoort staat dat hij de Italiaanse nationaliteit heeft, maar hij spreekt nauwelijks Italiaans en bovendien zijn de stempels op het paspoort vervalsingen. De douane-inspecteurs proberen de echte identiteit van Emmanuel te achterhalen. Elders in de luchthaven heeft douane-inspecteur Michael sterke vermoedens dat de nerveuze Nelson een drugkoerier is. De bagage van de man wordt gescand op drugs en de drugshond wordt erbij gehaald.
12:05
Stadion

Voetbalmagazine.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
13:40
Het Weer

Weerbericht.
13:45
Familie

Vlaamse soap. Emma staat voor een zware tweede zit. Haar vader Frank grijpt op een drastische manier in. Ook Benny en Liesbeth krijgen schokkend nieuws te horen. Véronique komt oog in oog te staan met haar verkrachter. Rudi is razend wanneer hij hoort dat Hanne ontslagen is. Hij smeedt een plan om zijn ontwerpen terug in handen te krijgen. Stan doet er alles aan om Dries te doen spreken en ontdekt dat hij in contact stond met een zekere 'J'.
14:55
The Secret of My Success

Komedie. Brantley Foster verhuist van Kansas naar New York, vastbesloten er in een mum van tijd carrière te maken in het bedrijfsleven. Howard Prescott, een verre oom van Foster en hoofd van de reusachtige Pemrose Corporation, geeft hem met enige tegenzin een baan. In de postkamer leest Foster alle interne post en leidt eruit af dat de vennootschap een voorbeeld van wanbeheer is. In de heersende wanorde merkt zelfs niemand dat hij zijn intrek neemt in een leegstaand directiekantoor en zich voordoet als een kaderlid. De zaken worden uitermate ingewikkeld wanneer de vrouw van de baas verliefd op hem wordt.
17:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
17:05
Het Weer

Weerbericht.
17:10
Rijker Dan Je Denkt?

Realityreeks waarin Staf Coppens kunst-, design- en antiekevenementen organiseert. Vandaag strijkt 'Rijker dan je Denkt' voor een tweede keer neer in het STAM in Gent. Honderden mensen willen er hun spullen laten schatten, in de hoop dat er misschien wel iets heel erg waardevols tussen zit. Expert Klaas krijgt misschien wel het meest opmerkelijke werk van de hele reeks te zien: een schilderij van twee meter hoog dat mogelijk een Van Dyck zou zijn, een van de grootste Belgische schilders ooit. Klaas is onder de indruk van het prachtige werk - een madonna met kind - dat op sommige punten van absolute topkwaliteit is.
18:15
Royalty

Royaltymagazine over het Belgisch vorstenhuis en de buitenlandse koninklijke families. Peter Wilkinson is al 20 jaar de persoonlijke cameraman van de Queen. Hij volgt haar constant. Tijdens haar mooie momenten, zoals de viering van haar 90e verjaardag, maar ook op moeilijke dagen, zoals op de begrafenis van haar moeder, The Queen Mum.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
19:45
Het Weer

Weerbericht.
19:55
De Wetten van Geert Hoste

Komisch programma waarin Geert Hoste zelf 11 nieuwe wetten opstelt. "Schiet niet op de grappenmaker." Geert Hoste stelt zijn wet over terreur in een democratie: schiet niet op de grappenmaker. Ook koningin Paola ontsnapt niet aan de terreurdreiging.
20:35
The Day After Tomorrow

Sf-actiefilm. Klimatoloog Jack Hall voorspelde de komst van een nieuwe ijstijd, maar had nooit gedacht dat hij die zelf nog zou meemaken. Als gevolg van het broeikaseffect krijgt de aarde te maken met overstromingen, helse hagelbuien en extreme temperaturen. Jack gaat op zoek naar zijn zoon Sam, die zich in New York bevindt wanneer de stad geteisterd wordt door de heftigste storm en de grootste vloedgolf ooit.
23:05
Stadion

Voetbalmagazine.
00:05
Divorce

Nederlandse dramareeks over het leven van drie - aanstaande - gescheiden mannen. "Aflevering 1." Boudewijn, David en Joris willen weten of hun ex-vrouwen hen ooit hebben bedrogen. David stort zijn hart uit bij cardiologe Desiree. Joris zit met de zwangere Joyce in zijn maag. Wil hij nou wel of geen tweeling?
01:05
Nachtelijke loop

Nachtelijke loop. (tot 05.55)