Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Vrijdag 06 mei 2016 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Vrijdag 06 mei 2016
op VTM

Eergisteren
01/05/2016
Gisteren
02/05/2016
Vandaag
03/05/2016
Morgen
04/05/2016
Overmorgen
05/05/2016
Vrijdag
06/05/2016
Zaterdag
07/05/2016
Begin Programma
01:40Qmusic
Muziek.
08:20McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "Make or Break." Alex en Stevie treffen de laatste voorbereidingen voor hun rodeoschool. Stevie wordt razend wanneer ze haar naam op de affiches ziet. Ze wil uit de belangstelling blijven zolang ze de gestolen opaalstenen in haar bezit heeft. Ondertussen spoeden Tess en Jodi zich naar de beestenmarkt. Tess wil er vlug bij zijn zodat ze de beste prijs voor haar dieren krijgt. Maar onderweg krijgen de meiden motorproblemen. Tess en Jodi zijn dolgelukkig wanneer de sympathiek ogende Bree voorstelt om het vee in haar vrachtwagen over te laden en met Jodi naar de markt te rijden, terwijl Tess op hulp wacht. Wanneer Tess uiteindelijk op de markt aankomt, is er geen spoor van Jodi of het vee te bekennen.
09:05Geen uitzending
Onderbreking.
12:05Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks over het wel en wee binnen een politiekorps.
12:40De Keuken van Sofie
Chef-kok Sofie Dumont deelt elke dag een smakelijk en fijn gerecht met een BV. Om Moederdag te vieren kookt Sofie deze week elke dag met een andere gast en zijn of haar moeder. Op donderdag kookt Sofie met Belle Perez: Paella en rosé sangria.
13:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
13:35Het Weer
Weerbericht.
13:40Familie
Vlaamse reeks over het wel en wee van de familie Van den Bossche. Francis confronteert Jennifer met het interview waarin ze laat uitschijnen dat ze bij een ander modehuis aan de slag wil gaan. Ook Marie-Rose zegt de ontwerpster waar het op staat. Bart krijgt een alarmerend telefoontje van de school van Hanneke. De muzikanten van The Project maken zich klaar voor de fotosessie en het interview. Malika vangt ondertussen bij 'Jan & Alleman' de ambtenaar op die beslist over de subsidies. Bart wil het hoederecht over Jelle krijgen en hij neemt contact op met zijn advocaat.
14:15Wittekerke
Vlaamse soap over het kuststadje Wittekerke. Nathalie hoopt om samen met Thibault de baby op te voeden, maar hij voelt er niets voor om papa te worden én al helemaal niet om met een zieke vrouw samen te leven. Zijn eerlijkheid komt zeer hard aan. Jan heeft Phaedra kunnen overtuigen om zich aan het contract met de Nederlander Joop te houden, maar dat betekent niet dat ze zich uitslooft. Joop is dan ook niet wild van haar ontwerpen en probeert haar creativiteit op een andere manier te stimuleren.
15:25McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "Second Chance." Meg krijgt totaal onverwacht het bezoek van Celia, haar succesvolle zus in wier schaduw ze altijd heeft geleefd. Al snel wordt duidelijk dat Celia's zangcarrière in het slop zit en dat ze op Drovers Run wil komen wonen. Haar opdringerigheid en egocentrisme werken Meg danig op de zenuwen en ze slaagt er niet in haar kalmte te bewaren. Celia pikt het niet dat de anders zo rustige Meg naar haar uithaalt en zet het op een lopen. Wanneer ze enkele uren later nog niet terug is, slaat Meg in paniek en trommelt ze iedereen op om een zoekactie te beginnen. Ondertussen wordt Drovers Run geteisterd door een dolle hond die het op de schapen heeft gemunt en wordt de nieuwsgierigheid van Alex op de proef gesteld wanneer hij Sandra's dagboek vindt.
16:20Benidorm Bastards Australia
Verborgencameraprogramma met bejaarden in de hoofdrol.
16:50Monk
Amerikaanse misdaadreeks. "Mr. Monk and the Big Reward." Er zijn al bijna een maand geen moorden meer gepleegd in San Francisco en dus vervelen Monk en Natalie zich te pletter. Een mogelijke redding komt er in de vorm van een beloning van één miljoen dollar voor wie een gestolen diamant terugvindt. De premie trekt ook andere speurders aan. Die spannen zich maar al te graag achter Monks karretje, tot diens grote ergernis.
17:45VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
17:55Het Weer
Weerbericht.
18:00De Keuken van Sofie
Chef-kok Sofie Dumont deelt elke dag een smakelijk en fijn gerecht met een BV. Om Moederdag te vieren kookt Sofie deze week elke dag met een andere gast en zijn of haar moeder. Op vrijdag kookt Sofie met Katja Retsin: Laagjespudding met koekjes.
18:20Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks over het wel en wee binnen een politiekorps.
19:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
19:45Het Weer
Weerbericht.
19:55Familie
Vlaamse soap. De situatie tussen Agnes en Benny dreigt helemaal te ontsporen. Evy is razend op Hanne omdat ze de boodschap van Jorn niet doorgaf. Hanne roept de hulp in van Quinten. Véronique lijkt helemaal klaar om terug aan de slag te gaan, tot ze bezoek krijgt van Simon. Louise liegt tegen Trudy over haar afspraakje met Steve. Simon lijkt steeds zieker te worden. Linda vindt dat Faroud de laatste tijd vaak op café zit. Jelle verveelt zich en toont Cédric het pistool dat bij hem in huis ligt...
20:40The Voice van Vlaanderen
Zoektocht naar de mooiste stem van Vlaanderen. Na de eerste liveshow van The Voice van Vlaanderen zijn al 8 kandidaten - 2 per team - zeker van een plaatsje in de derde liveshow. Tijdens deze tweede liveshow staan de andere 16 kandidaten - 4 per team - op het podium van Flanders Expo in Gent. Ook zij zullen proberen om de coaches, het publiek in de studio én televisiekijkend Vlaanderen te overtuigen van hun uniek stemgeluid. Welke 8 kandidaten stoten door naar de derde liveshow? Samen met de 8 anderen die de eerste liveshow hebben overleefd, zullen er dus 16 kandidaten aantreden tijdens de derde liveshow.
23:10Stadion
Voetbalmagazine met uitgebreide samenvattingen van de Jupiler Pro League.
23:45It's Kind of a Funny Story
Romantisch drama. De zestienjarige Craig staat stijf van de stress. Om tot rust te komen laat hij zich opnemen in een psychiatrisch ziekenhuis. Daar komt hij, wegens het sluiten van de jeugdafdeling, tussen de volwassen patiënten terecht. Er wordt hem een minimale verblijftijd van vijf dagen opgelegd, iets waar Craig in eerste instantie behoorlijk tegenop ziet. Dan leert hij echter de maffe Bobby kennen, die een mentor voor hem wordt, en ontmoet hij de mooie Noelle, een medepatiënte van zijn eigen leeftijd. Ondersteund door deze vriendschappen krijgt Craig de kans om met een schone lei te beginnen en een frisse blik op het leven te ontwikkelen.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |