Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Woensdag 29 okt 2014 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Woensdag 29 okt 2014
op VTM

Eergisteren
24/10/2014
Gisteren
25/10/2014
Vandaag
26/10/2014
Morgen
27/10/2014
Overmorgen
28/10/2014
Woensdag
29/10/2014
Donderdag
30/10/2014
Begin Programma
00:25Las Vegas
Amerikaanse reeks. "A Cannon Carol." Iedereen in het Montecito is druk in de weer met het maken van vakantieplannen. Zo organiseren Delinda en Piper een 'Hot Santa'-wedstrijd om de titel van beste liefdadigheidswedstrijd te veroveren en maakt Sam van de kerstperiode gebruik om een grote klant voor het casino aan te trekken. Cooper zet Danny intussen onder druk om een lege handelsplaats in het Montecito te vullen en Mike stelt het leven dat hij in Las Vegas heeft opgebouwd in vraag.
01:15Onderbreking
Onderbreking.
01:40Q-Music
Muziek.
07:05Onderbreking
Onderbreking.
07:20McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "Wind Change." Wanneer Harry zijn grond met chemicaliën besluit te besproeien, dreigt de biologische tarweteelt van Tess en Nick verloren te gaan. Nick benadert zijn vader om het probleem te bespreken, maar die weigert toegevingen te doen. Wachten tot Harry zijn mening herziet, kunnen ze niet. Tess doktert daarom een plan uit om Harry's bezigheden tijdelijk een halt toe te roepen. Ondertussen zoekt Alex naar een manier om Claires jumpingvrees te overwinnen. Zonder veel succes. Terry ontdekt dat het Jodi en Alberto niet voor de wind gaat. Hij slaagt erin het koppel terug naar Drovers Run te halen, tot grote tevredenheid van Meg, die haar dochter hard heeft gemist. Becky heeft het moeilijk met de bloeiende relatie van haar beste vriendin. Zij wacht immers nog steeds op een teken van leven van Brick.
08:05Onderbreking
Onderbreking.
12:10Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Een man wordt zwaargewond in zijn woning aangetroffen en overlijdt op weg naar het ziekenhuis. Eric en Brigitte onderzoeken of het over een ongeluk gaat of moord. Twee fietsende meisjes worden aangereden en de dader pleegt vluchtmisdrijf. Koen en Tineke ontdekken dat niets is wat het lijkt.
12:40De Keuken van Sofie
Culinair magazine met Sofie Dumont. Deze week kookt Sofie met Niels Destadsbader. Vandaag: Lust ie 't of lust ie 't niet? - Lasagne met osso bucco, ricotta en gandaham.
13:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
13:35Het Weer
Weerbericht.
13:40Familie
Vlaamse reeks. Pim heeft gebroken met Lore en is naar zijn tante Suzy teruggekeerd, maar de vraag is voor hoelang. Veronique is in elk geval van mening dat Pim een lastpost is en ze maakt de ene bitsige opmerking na de andere. Jan toont weinig begrip wanneer Francine vraagt om nu toch Miel te bezoeken in de instelling. Peter dringt bij Bert aan om een andere oplossing te zoeken voor het transportprobleem van Van den Bossche Electronics. Mieke is er niet mee opgezet dat Bert en Yasmine komen eten.
14:15Wittekerke
Vlaamse soap over het kuststadje Wittekerke. Vandaag gaat in 'De Schorre' de benefiet door ten voordele van Roemeense diabetespatiëntjes. De commandant heeft de coördinatie van de feestelijke namiddag voor zijn rekening genomen. En hij heeft er zijn werk van gemaakt. Hij heeft de burgemeester zelfs kunnen overtuigen om een cheque te komen afgeven, maar dat plan gaat door de schuld van de koppige Marcel niet door. Magda heeft nog altijd niet aan Georges verteld dat ze mogelijk borstkanker heeft. Camilla verkoopt haar pastorie aan Celine, de jonge vrouw die in de cosmeticabranche actief is. Elke heeft niets meer van Max gehoord, wat voor haar het bewijs is dat hij niets voor haar voelt. Debbie krijgt de zegen van Nellie om tennisles te geven. Dina vertelt aan haar klasgenootjes grove leugens over haar pleegvader.
15:20McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "No More Mr. Nice Guy." Enkele uren voor het startschot van de jaarmarkt in Gungellan ontvangen Claire en Tess een gerechtelijke aanklacht van Australian Bloodlines. Volgens de firma kwam Claire haar arbeidscontract niet na, waardoor ze Drovers Run wel eens zou kunnen verliezen. Claire maakt zich sterk dat ze alle juiste stappen heeft ondernomen. Toch is ze er niet gerust in. Als Peter haar ontslagbrief niet heeft doorgespeeld, kan ze wel degelijk in gebreke worden gesteld. Ook Tess heeft zorgen. Ze probeert Nick uit te leggen waarom ze zo bang is om zich te binden. Hij heeft echter geen oren naar haar uitleg. Ofwel kiest ze voor hem, ofwel niet.
16:2030 Rock
Amerikaanse komische reeks. "Christmas Special." Liz moest Kerstmis voor het eerst zonder haar familie doorbrengen. Om haar gedachten te verzetten, neemt ze deel aan een goed doel en koopt ze cadeautjes voor arme kinderen. Jack rijdt per ongeluk zijn moeder aan voor hij naar Rio vertrekt.
16:45David
Vlaamse telenovelle naar een origineel concept van Hugo Van Laere. David ontmoet op het strand een meisje dat haar moeder kwijt is. Hij weet perfect hoe ze zich voelt en het verlangen naar zijn eigen ouders wordt er alleen maar groter door. De directieraad van Klaerhout Pharmaceutica heeft beslist om de biolijn van Hannelore te lanceren en het vooronderzoek naar een fusie met Welvapharma te starten. Sofie is zeer blij en haast zich naar Pieter om het goede nieuws te melden. Maar ze komt te laat. Tim plant ondertussen een verrassingsfeest voor Laura's verjaardag en David maakt het portret van Sofie af.
17:15Home and Away
Australische soap over het wel en wee in Summer Bay. Zal de vloek om Braxton te heten Phoebes droom om te verhuizen in duigen doen vallen? Ricky keert terug naar de baai, maar zal ze in staat zijn om het bij te leggen met Brax? Door het advies van Zac krijgt Oscar er stevig van langs tijdens de taakstraf. De vete tussen Sasha en Irene flakkert op.
17:45VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
18:00Het Weer
Weerbericht.
18:05De Keuken van Sofie
Culinair magazine met Sofie Dumont. Deze week kookt Sofie met Niels Destadsbader. Vandaag: Lievelingsgerecht - Risotto met romanesco, kip, tijm en curry.
18:25Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Een anonieme bron beweert dat er een pedofiel in de wijk woont. Eric en Brigitte moeten uiterst nauwkeurig te werk gaan om de waarheid aan het licht te brengen. Patrick en de commissaris krijgen een onverwachte 'klant' over de vloer.
19:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
19:45Het Weer
Weerbericht.
19:55Familie
Vlaamse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage. Evy kan haar nieuwsgierigheid maar niet bedwingen. Véronique is nog steeds op zoek naar een tegenzet voor Fashion. Jelle bereidt een spreekbeurt voor over de 'Groote Oorlog', maar ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Trudy probeert Bart warm te maken voor de dansbenefiet.
20:35Safety First
Vlaamse sitcom over een securityfirma. "Bobbejaanland." Bobbejaanland beveiligen: voor Dirk is het een natte droom en de uitgelezen kans om zijn know-how te delen met een groep andere beveiligingsagenten. Maar die droom valt al snel aan diggelen wanneer blijkt dat het volledige Safety First-team, inclusief Dirk zelf, onder het commando valt van Kim, de lokale 'Head of Security'. Smos valt daarentegen als een blok voor de autoritaire Kim: Het is net Dirk, maar dan mét borsten. Voor Smos de ideale vrouw. Al vindt hij niet direct een manier om haar dat duidelijk te maken. Samen met Ingrid gaat hij op zoek naar de beste liefdesverklaring. Luc is er met z'n gedachten niet bij. Zijn gsm is afgesloten, omdat zijn ex-vrouw de rekeningen niet meer betaalt. En onbereikbaar zijn, is voor Luc het ergste dat een mens kan overkomen.
21:10Beste Kijkers
Speelse panelshow.
22:20Telefacts Laat
De sterkste internationale reportages.
23:00Stadion
Voetbalmagazine.
23:55Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Een anonieme bron beweert dat er een pedofiel in de wijk woont. Eric en Brigitte moeten uiterst nauwkeurig te werk gaan om de waarheid aan het licht te brengen. Patrick en de commissaris krijgen een onverwachte 'klant' over de vloer.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |