Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Dinsdag 22 april 2014 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Dinsdag 22 april 2014
op VTM

Eergisteren
17/04/2014
Gisteren
18/04/2014
Vandaag
19/04/2014
Morgen
20/04/2014
Overmorgen
21/04/2014
Dinsdag
22/04/2014
Woensdag
23/04/2014
Begin Programma
00:05Ghost Whisperer
Amerikaanse dramareeks. "Dead Air." Wanneer Ned wordt geteisterd door een geest die in het radiostation rondspookt, moet Melinda de man te hulp schieten. De geest wil via de radiogolven alle geheimen uit de doeken doen die tot zijn dood hebben geleid.
00:55Onderbreking
Onderbreking.
01:20Q-Music
Muziek.
07:25Packed to the Rafters
Australische tragikomische reeks. "Filling the Void."
08:05Onderbreking
Onderbreking.
12:10Echte Verhalen: De Kliniek
Vlaamse scripted realityreeks. De ziekenwagen brengt twee twintigers in kritieke toestand naar de kliniek. Het meisje, Lauren, is er zeer erg aan toe. Dokter Charlotte vermoedt dat het koppel een overdosis heeft genomen of een zware voedselvergiftiging heeft. Niets blijkt minder waar. De patiŽnte van dokter Thomas, Esther, heeft koorts en een blaasontsteking. Al snel stelt de arts een veel voorkomende herpesinfectie vast. Door die diagnose komt de relatie van Esther en haar vriend onder druk te staan.
12:35De Keuken van Sofie
Culinair magazine met Sofie Dumont. Deze week kookt Sofie met Kim Clijsters. Vandaag: Op grootmoeders wijze - Verloren brood.
12:55VTM Telefoneert
Humoristisch miniprogramma.
13:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
13:35Het Weer
Weerbericht.
13:40Familie
Vlaamse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche. Bert wil Yasmine uit de prostitutie bevrijden en hij probeert met haar pooier te onderhandelen. Veronique doet alsof Mario lucht is. Jan ergert zich aan de aanwezigheid van William in het ziekenhuis en hij reageert zijn frustratie af op Leen. Jens wil van Veronique een antwoord op zijn vraag. Anna lokt Peter met een smoes tot bij haar.
14:15Wittekerke
Vlaamse reeks over het kuststadje Wittekerke. Georges praat met E.H. Verhamme over het verleden van Dimitri. Hij hoort van een uit de hand gelopen grap bij de scouts, waar hij het slachtoffer van was. Nellie brengt Bart voor een paar dagen naar een instituut. Ze wordt door twijfels verteerd, maar vertrekt toch met Wim voor een korte vakantie aan het Como-meer. Karin komt bij Bruno werken. Joke is jaloers. Frank wil zijn huis inrichten volgens de principes van het Zen-boeddhisme, maar kampt met praktische problemen. Sneyers bereidt zijn televisie-uitzending voor.
15:20Parenthood
Amerikaanse komische reeks. "In-Between." Amber begrijpt wat Sarah de voorbije jaren heeft doorgemaakt wanneer ze Seth aanbiedt om op haar appartement te wonen, nu hij ontslagen is uit de ontwenningskliniek. Ondertussen probeert Adam het vuur tussen hem en Kristina opnieuw aan te wakkeren.
16:15Still Standing
Amerikaanse komische reeks. "Still Bullying." Lauren wordt van school naar huis gestuurd omdat ze een meisje heeft gepest. Judy is razend en verbiedt haar om zaterdag naar het schoolbal te gaan. Ze probeert haar dochter bovendien duidelijk te maken dat pesterijen zeer kwetsend kunnen zijn.
16:40Ella
Vlaamse telenovelle. Clio weet Norbert te overtuigen een publieke biecht te doen, waarop hij iedereen uitnodigt. Maar of er veel volk zal komen, is de vraag. Carmen vindt het niet leuk dat Frederico haar ontwijkt. Anthony en Lukas spreken af om samen naar het theater te gaan.
17:10Home and Away
Australische soap over het wel en wee in Summer Bay. Nate wil de gewonde Andy naar het ziekenhuis brengen maar Heath stelt voor hem thuis te verzorgen. Bianca probeert met Matt te praten over de brand. Josh en Maddy maken zich zorgen om hoe Roo omgaat met de verdwijning van Harvey.
17:45VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
18:00Het Weer
Weerbericht.
18:05De Keuken van Sofie
Culinair magazine met Sofie Dumont. Deze week kookt Sofie met Kim Clijsters. Vandaag: Lust ie 't of lust ie 't niet? - Gemarineerde tomaat, paddenstoel, crumble van olijf en granitť van rucola en Granny Smith.
18:20Echte Verhalen: De Kliniek
Vlaamse scripted realityreeks. Dokter Thomas krijgt een patiŽnte over de vloer met hevige maagklachten. Tijdens de echografie blijkt er iets anders aan de hand te zijn dan wat zij zelf dacht. Dokter Viktor ontfermt zich over een patiŽnte die telkens hyperventileert wanneer haar verloofde in de buurt komt.
19:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
19:40Het Weer
Weerbericht.
19:45VTM Telefoneert
Humoristisch miniprogramma.
19:55Familie
Vlaamse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche en haar entourage. Delphine biedt Mathias haar excuses aan voor de uitval in het cafť van Jan. Justin, Rita en Nathalie bezoeken de strooiweide, de laatste rustplaats van Dirk. Trudy en Delphine vragen zich af wat er aan de hand is wanneer er plots vijf ontslagbrieven toekomen bij VDB. Arno krijgt belangrijk nieuws in verband met AdWeb.
20:35Mijn Pop-uprestaurant!
Realityreeks. Vijf duo's grijpen hun kans om een pop-uprestaurant uit de grond te stampen in vijf grote steden: Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt en Kortrijk. Het duo dat hun gasten, de kijker en juryleden Sergio Herman, Sepideh Sedaghatnia en Max Borka het meest kan overtuigen, gaat naar huis met de hoofdprijs van 100.000 euro. Evi Hanssen begeleidt de duo's tijdens hun parcours.
21:50Telefacts
Actualiteitenmagazine gepresenteerd door Cathťrine Moerkerke.
22:40Moordvrouw
Nederlandse misdaadreeks. "Laatste Vlucht." Op een terras komt een parachutist uit de hemel gevallen. Het blijkt dat zijn scherm niet is opengegaan. Fenna Kremer en haar collega's onderzoeken of het hier gaat om een ongeluk, of dat er iets anders aan de hand is. Ondertussen is Fenna bezorgd om haar vader en ontstaan er binnen het rechercheteam spanningen die niet zonder gevolgen blijven.
23:30Echte Verhalen: De Kliniek
Vlaamse scripted realityreeks. Dokter Thomas krijgt een patiŽnte over de vloer met hevige maagklachten. Tijdens de echografie blijkt er iets anders aan de hand te zijn dan wat zij zelf dacht. Dokter Viktor ontfermt zich over een patiŽnte die telkens hyperventileert wanneer haar verloofde in de buurt komt.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |