Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Maandag 28 juli 2014 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Maandag 28 juli 2014
op VTM

Eergisteren
23/07/2014
Gisteren
24/07/2014
Vandaag
25/07/2014
Morgen
26/07/2014
Overmorgen
27/07/2014
Maandag
28/07/2014
Dinsdag
29/07/2014
Begin Programma
00:50Met Vier in Bed
Realityreeks waarin vier koppels hun nacht in elkaars B&B beoordelen. Deze week trekt Met Vier in Bed naar La douce France. We beginnen in het piepkleine dorp Dunes, in het zuidwesten van Frankrijk. Wim en Martine baten in een gerenoveerde hoeve al 15 jaar lang met hart en ziel hun B&B Charme et Douceur de Rosiès uit. Alles straalt hier huiselijkheid en charme uit. Ook de 5 gastenkamers. Het hart van de B&B is de keuken, het geliefde werkterrein van Martine. Zij is regentes huishoudkunde van opleiding en geeft al jaren kookles. Martine streeft naar niets minder dan de perfectie.
01:30Onderbreking
Onderbreking.
01:55Q-Music
Muziek.
07:35Murder, She Wrote
Amerikaanse misdaadreeks. "The Perfect Foil." Jessica Fletcher zoekt haar neef Cal op in New Orleans, net wanneer de Mardi Gras-feesten aan de gang zijn. De schrijfster maakt haar opwachting in Cals club waar een feestje aan de gang is. Het kost haar flink wat moeite om te achterhalen dat haar neef verkleed is als Cyrano de Bergerac. Het feest loopt af op een sisser wanneer het lichaam van Johnny Blaze, de eigenaar van verschillende illegale goktenten, wordt aangetroffen. Hij werd neergestoken en schreef met zijn bloed 'CAL' op het tapijt. Het Cyrano-kostuum dat in de kamer ligt, is nog een bewijs van Cals schuld. Om van het motief te zwijgen: huizenhoge schulden. Hoewel het er slecht uitziet voor haar neef, is Jessica overtuigd van zijn onschuld en ze gaat op zoek naar de echte moordenaar.
08:25Onderbreking
Onderbreking.
12:25Vinger aan de Poot
Vlaamse docureeks over dierenartsen in Vlaanderen. Het dierenopvangcentrum Vetas krijgt er met Louis, een verwaarloosde pony, een nieuwe bewoner bij. Dominique heeft op straat een harig diertje gevonden en gaat te rade bij dierenarts Bart. In de Olmense zoo zijn de witte leeuwenwelpen ondertussen zes weken oud. Vandaag zetten ze hun eerste stapjes richting volwassenheid. Dierenarts Guy is terug op pad met zijn gezin. De capibara van Dirk is in shock en Guy moet snel handelen.
13:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
13:35Het Weer
Weerbericht.
13:40Familie
Vlaamse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche. Brenda keert vandaag terug uit Amerika en haar kinderen tellen de uren af tot ze haar kunnen omhelzen. Maarten is niet van plan om zijn boete te betalen. Na haar ontslag uit het ziekenhuis ondervindt Mario dat Veronique nog niets is veranderd. Peter vermoedt dat Bert een vuil spel heeft gespeeld met Bart. Lode en Rudolf zetten in het café van Dimi alles klaar voor de volksspelen. Els en Rob genieten van het Afrikaans menu in het eetcafé van Caro.
14:15Wittekerke
Vlaamse reeks over het kuststadje Wittekerke. Max is alleen teruggekeerd naar Wittekerke. Zijn vrienden willen hem opvangen, maar de agent weigert over Caro?s dood en over zijn verdriet te praten. Joke kan niet verwerken dat haar dochter Debbie niets met haar te maken wil hebben. De cafébazin is er zeker van dat haar werk aan de basis ligt en weigert nog langer achter de toog te staan. Ze reageert ook niet als Luc een kamer wil zien. Omdat haar oom Laurent nog maar negen huizen heeft kunnen opkopen, besluit Valerie zich te concentreren op de betere buurt van Wittekerke.
15:35The Three Stooges
Komedie. Als peuters worden Moe, Larry en Curly achtergelaten voor de deur van een weeshuis. Ze groeien op terwijl ze elkaar met de vingers in de ogen steken en kopstoten uitdelen. Maar nu komt het stuntelige trio - met een hart van goud maar allesbehalve gezond verstand - terecht in een wilde missie: voorkomen dat het tehuis uit hun kindertijd wordt gesloten. Kunnen de Stooges overleven in de moderne wereld, het geld inzamelen en uiteindelijk de sluiting van het weeshuis voorkomen?
17:15Home and Away
Australische soap over het wel en wee in Summer Bay. Chris voelt zich nog steeds schuldig na het risottofiasco en zoekt samen met Irene een manier om Leah te helpen. Kyle belooft Phoebe dat zij vanaf nu op de eerste plaats komt, maar zij is niet overtuigd dat hij echt veranderd is. Ricky is terug uit Londen en moet enkele knopen doorhakken.
17:45VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
17:55Het Weer
Weerbericht.
18:00Border Security Australia
Australische realityreeks over grenscontroles. In de luchthaven van Melbourne ondervraagt de douane een Cambodjaanse vrouw, omdat ze denken dat ze illegaal komt werken. Douaneofficier Marco ondervraagt haar. Hij vindt het verdacht dat ze haar diploma's op zak heeft. Een Canadees weigert gefouilleerd te worden uit principe. De officiers geloven hem niet en nemen hem mee naar een aparte ruimte voor een grondige controle. Zijn principes hebben nog weinig te zeggen wanneer er een kilogram cocaïne uit zijn broek wordt gehaald. Een Indische student denkt voedsel te kunnen meenemen in Australië. Hij beseft niet dat melkproducten verboden zijn wegens het risico op mond- en klauwzeer.
18:25Echte Verhalen: De Kliniek
Vlaamse scripted realityreeks. Peter-Paul Herinx kampt al geruime tijd met zware vermoeidheid, duizelingen en een lui oog. Elke dag moet hij zich naar het werk slepen en ook in de wagen voelt de man zich niet meer veilig. De hardwerkende effectenhandelaar vermoedt dat hij een burn-out heeft en heeft een afspraak met dokter Bart. Op de spoedgevallendienst wordt een slachtoffer van een verkeersongeval binnengebracht, de 40-jarige Nico Vrancken. De ambulanciers hebben de man ter plaatse de eerste zorgen toegediend, maar hij heeft verdere verzorging nodig. Dokter Thomas ontfermt zich over de patiënt.
19:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
19:40Het Weer
Weerbericht.
19:50De Kotmadam
Vlaamse komische reeks over een kotmadam en haar studenten. "De sleutel." De moeder van Jeanne vertrekt naar Parijs en geeft haar juwelen in bewaring bij Jeanne. Betty is er van overtuigd dat Jo verliefd is op haar, maar dat hij het zelf nog niet beseft.
20:20Familieraad
Spelprogramma. De bekende deelnemers aan 'Just The Two Of Us' met Rani De Coninck, Staf Coppens, Kathy Pauwels en Isabelle A nemen het op tegen de presentatoren van 'VTMKZOOM' met Arne Vanhaecke, Femme Swinnen, Bab Buelens en Nick Alliet.
21:15Met Vier in Bed
Realityreeks waarin vier koppels hun nacht in elkaars B&B beoordelen. Deze week trekt Met Vier in Bed naar La douce France. We beginnen in het piepkleine dorp Dunes, in het zuidwesten van Frankrijk. Wim en Martine baten in een gerenoveerde hoeve al 15 jaar lang met hart en ziel hun B&B Charme et Douceur de Rosiès uit. Alles straalt hier huiselijkheid en charme uit. Ook de 5 gastenkamers. Het hart van de B&B is de keuken, het geliefde werkterrein van Martine. Zij is regentes huishoudkunde van opleiding en geeft al jaren kookles. Martine streeft naar niets minder dan de perfectie.
22:00Aspe
Vlaamse politiereeks die zich situeert in Brugge. "Angel Dust." De 20-jarige Barbara Verreycken wordt na een overdosis drugs op de dienst spoedgevallen gedumpt door een onbekende. Tot verbazing van de speurders leidt het eerste spoor naar Machteld, de dochter van De Maegd. Zij werd de avond voordien samen met Barbara op een feestje gesignaleerd. De organisator van dat feestje, Mike Desutter, lijkt nergens van te weten. En een zekere David, die de drugs zou hebben geleverd en Machteld ook een lift naar huis heeft gegeven, blijkt niet te bestaan. Hoewel De Maegd van het onderzoek wordt gehaald, zal hij blijven zoeken naar de waarheid.
23:05Suits
Amerikaanse komische reeks. "Undefeated." Jessica voert een proces tegen een oliemaatschappij. Meer dan tweehonderd mensen die op dezelfde middelbare school hebben gezeten, hebben kanker gekregen. Ze wijten dit aan de oliebron die in de buurt van de school stond. Harvey vraagt of hij de zaak van Jessica mag overnemen, omdat de advocaat van de tegenpartij een oude rivaal van hem is.
23:55Las Vegas
Amerikaanse reeks. "Hide and Sneak." Ed vermoedt dat het Montecito's beveiligingssysteem is gekraakt. Danny en Mike moeten de kraker zien te vinden. Sam wordt verleid door een vampier, wanneer hij opeens op mysterieuze wijze in haar kamer verschijnt.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |