Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Donderdag 30 juni 2016 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Donderdag 30 juni 2016
op VTM

Eergisteren
25/06/2016
Gisteren
26/06/2016
Vandaag
27/06/2016
Morgen
28/06/2016
Overmorgen
29/06/2016
Donderdag
30/06/2016
Vrijdag
01/07/2016
Begin Programma
00:25Met Vier in Bed
Realityreeks waarin vier koppels hun nacht in elkaars B&B beoordelen. "Hove St-Paul." Verzekeringsmakelaar Wim is al jaren gebeten door gastronomie. Toen de hoeve van gewezen sterrenchef Tony Robyns in het Limburgse Lummen te koop stond, zag hij zijn kans om eindelijk een eigen horecazaak te runnen. Samen met zijn vrouw Laurette gaf hij de hoeve een nieuwe look en bracht hij er een B&B en restaurant in onder. Hoewel het koppel tijdens de renovatie met een flinke portie pech te kampen had, werd hun B&B Hove St. Paul een culinaire tempel met topgerechten en een gezellige logeerplek.
01:10Qmusic
Muziek.
08:25McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "Taking Flight." Sinds Nick en Tess in ArgentiniŽ wonen, hebben Stevie, Kate en Jodi de handen meer dan vol om Drovers Run draaiende te houden. Bovendien maken Stevie en Rob elkaar het leven moeilijk. Ook tussen Alex en Sandra gaat het er heftig aan toe. Ondertussen probeert Dave toenadering tot Kate te zoeken. Ze scheept de goedlachse veearts af. Ze is nog steeds kwaad omdat hij tijdens het nakende gevaar van de goudopgravingen voor Regan partij koos. De vraag is hoelang ze de stem van haar hart zal negeren.
09:10Geen uitzending
Onderbreking.
12:15Met Vier in Bed
Realityreeks waarin vier koppels hun nacht in elkaars B&B beoordelen. "De Spaenjerd." Aan de oevers van de Maas in Kinrooi, de meest noordoostelijke gemeente van BelgiŽ, ligt hotel De Spaenjerd van Marian en Jos. De locatie vlakbij het water is een enorme troef: klanten kunnen met hun plezierboot aanmeren en een hapje eten in het restaurant of een nacht doorbrengen in een van de zestien gezellige kamers. Marian en Jos zijn hardwerkende mensen met heel wat ervaring in de horeca. Na twee frituren en een cafetaria was het in 2007 tijd voor een eigen hotel. Een familiezaak, want sinds kort werken ook hun dochters er.
13:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
13:35Het Weer
Weerbericht.
13:40Familie
Vlaamse reeks over het wel en wee van de familie Van den Bossche. Hanneke en Jelle hebben het er nog steeds moeilijk mee dat hun ouders gaan scheiden. Ze vinden het niet fair dat ze geen andere keuze hebben dan zich bij de beslissing neer te leggen. Zowel Brenda als Bart hebben het moeilijk om afstand te doen van hun huis, waar ze ooit zo gelukkig zijn geweest. Els vindt het opmerkelijk dat Rob onbetaald verlof heeft genomen terwijl hij een hoop schulden heeft en ze polst bij Rita of ze er het fijne van weet. Mieke vindt het niet kunnen dat Victor Praet niet omkijkt naar Leen en wel zeer close is met haar aanvaller. Morgane geeft Mieke overschot van gelijk en ze krijgt Paul zover dat hij bij Victor Praet voor de overplaatsing van Joris De Belder gaat pleiten.
14:15Wittekerke
Vlaamse soap over het kuststadje Wittekerke. Ilse is er vandoor met de kleine Alexander. Rekening houdend met haar labiele toestand wordt de politie ingeschakeld. Frank probeert op een rustige manier met zijn dochter over haar bevalling te praten, maar Klaartje weigert elke uitleg. Celine doet Georges een bod voor de gebouwen en de terreinen van Railcom. Merels verbeelding slaat op hol nadat ZoŽ haar een intiem geheim heeft verteld.
15:30McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "Make Believe." Kate gaat door het lint wanneer ze telefoon krijgt van haar Italiaanse grootmoeder. De strenge oma komt op bezoek en Kate raakt verstrikt in het web van leugens dat ze zelf heeft gespannen. Ze heeft haar familie wijsgemaakt dat zij de leiding over Drovers Run heeft en dat Dave haar verloofde is. Iedereen probeert het spelletje mee te spelen, maar de bij de pinken bejaarde ruikt onraad. Ondertussen organiseert Jodi een verkleedpartij en moet ze zich in bochten wringen om haar groeiende interesse in Rob te verbergen.
16:25Benidorm Bastards USA
Amerikaans verborgencameraprogramma met bejaarden in de hoofdrol.
16:50Monk
Amerikaanse misdaadreeks. "Mr. Monk Gets Lotto Fever." Wanneer de presentatrice van de lotto-uitslagen wordt vermoord, krijgt Natalie haar baan aangeboden. Monk vermoedt dat de grootte van de lottopot direct verband houdt met de moord op Natalies voorgangster.
17:45VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
17:50Het Weer
Weerbericht.
17:55Border Security Australia
Australische realityreeks over grenscontroles. De meeste passagiers hebben er geen problemen mee dat hun bagage wordt doorzocht aan de douane. Maar in de luchthaven van Sydney heeft een toerist uit Canada er wel zijn zegje over. Douanebeambte Lee wil hem fouilleren, maar dat staat de toerist niet toe, uit principe zegt hij. Officier Annie ontdekt organisch materiaal in de bagage van twee Chinese toeristen. Blijkbaar hebben de toeristen het aangifteformulier niet goed begrepen, want ze hebben voedsel en verboden medicijnen bij. Toch krijgen ze een boete geserveerd. Douanier Jake gaat op zoek naar drugs in verpakkingen. Hij onderzoekt een verdacht schaakspel uit India. De houten doos lijkt een dubbele bodem te hebben en Jake heeft een sterk vermoeden wat hij daar zal vinden.
18:20Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Koen en Tineke krijgen een noodoproep naar aanleiding van geweerschoten in een woonwijk. Eric en Brigitte onderzoeken een verdacht overlijden. Alles wijst in de richting van roofmoord.
19:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
19:45Het Weer
Weerbericht.
19:55De Kotmadam
Vlaamse komische reeks over een kotmadam en haar studenten. "Levertraan." Odilon wil deelnemen aan een staatsexamen en bereidt er zich grondig op voor. Koen studeert voor zijn partiŽle examens. Jeanne meent dat levertraan hen allebei kan helpen.
20:30De Kotmadam
Vlaamse komische reeks over een kotmadam en haar studenten. "De vriend." Jeannes grote jeugdliefde verschijnt onverwacht in de winkel. Al vlug blijkt dat de oude liefde niet helemaal over is. Jef wordt verteerd door jaloezie. Ook de studenten zijn niet te spreken over het gedrag van hun kotmadam en laten dat duidelijk voelen.
21:05Met Vier in Bed
Realityreeks waarin vier koppels hun nacht in elkaars B&B beoordelen. "Hove St-Paul." Verzekeringsmakelaar Wim is al jaren gebeten door gastronomie. Toen de hoeve van gewezen sterrenchef Tony Robyns in het Limburgse Lummen te koop stond, zag hij zijn kans om eindelijk een eigen horecazaak te runnen. Samen met zijn vrouw Laurette gaf hij de hoeve een nieuwe look en bracht hij er een B&B en restaurant in onder. Hoewel het koppel tijdens de renovatie met een flinke portie pech te kampen had, werd hun B&B Hove St. Paul een culinaire tempel met topgerechten en een gezellige logeerplek.
21:55Telefacts Zomer
Magazine. "Jachttoerisme." Eťn jaar geleden schoot een Amerikaanse tandarts Cecil dood, de bekendste leeuw van Zimbabwe. Hij betaalde er 50.000 euro voor. Er kwam wereldwijd een storm van protest. Een jaar later is er nog niks veranderd. Er gaan nog altijd duizenden toeristen naar Afrika om wilde dieren te doden. Ze worden er zelfs speciaal gekweekt om dood te schieten en wie genoeg betaalt, kan zelfs de kleur van zijn prooi kiezen. Jagen is big business.
22:40Chicago Fire
Amerikaanse dramareeks over het reilen en zeilen van brandweermannen in Chicago. "Better to Lie." Oude emotionele wonden worden opengereten wanneer Bennie, de vader van Severide, op bezoek komt in de stad en een aanvaring krijgt met korpschef Boden over de dood van hun vroegere collega. Mills helpt een verwarde bestuurder die een ongeluk heeft veroorzaakt en Shay neemt een beslissing over haar toekomst met Clarice.
23:35House M.D.
Amerikaanse ziekenhuisreeks over de botte en onbehouwen dokter House. "Que SerŠ SerŠ." Een man van 270 kilo, George Hagel, wordt in coma aangetroffen in zijn appartement en overgebracht naar het ziekenhuis. Om de precieze oorzaak van zijn toestand te achterhalen, moeten House en zijn collega's allerlei standaardproeven uitvoeren. Maar dat blijkt al snel onmogelijk door de zwaarlijvigheid van hun patiŽnt. Hoewel hun opties beperkt zijn, onderwerpt het artsenteam de hersenen van George aan een MRI-scan. Tijdens het scanneronderzoek ontwaakt hun patiŽnt echter. Nu hij volledig bij bewustzijn is en de artsen nog altijd geen verklaring hebben gevonden voor de mysterieuze coma, besluit George zichzelf genezen te verklaren en het ziekenhuis te verlaten. Zover laat dokter Cameron het echter niet komen: ze treft drastische maatregelen om zijn vertrek te verhinderen.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |