Tv gids - VTM Woensdag

Eergisteren
2018-05-18
Gisteren
2018-05-19
Vandaag
2018-05-20
Morgen
2018-05-21
Overmorgen
2018-05-22
Woensdag
2018-05-23
Donderdag
2018-05-24
06:00
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Een bijzondere puzzel." Plop wil Klus een mooie theepot schenken. Maar door het geruzie van Lui en Kwebbel valt de theepot op de grond.
06:05
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "De taartendief." Plop heeft voor het lentefeest een mooie taart gebakken. Lui moet over de taart waken terwijl Plop en Kwebbel enkele klussen opknappen. Als de kabouters aan het feest willen beginnen, is het gebak verdwenen.
06:10
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Koningin voor één dag." De koningin komt vast te zitten in een vleesetende plant. Rechter Bijenwas komt op bezoek en vindt dat een korf zonder koningin niet kan. Hij zegt dat Ludivine koningin moet worden, maar volgens juf Cassandra is ze er nog lang niet aan toe.
06:25
Heidi

Japanse kinderserie "De storm." Clara wil graag de weide zien, maar juffrouw Rottenmeier vindt dat geen goed idee. Clara gaat toch met grootvader en Heidi mee. Juffrouw Rottenmeier gaat ze zoeken, maar dan breekt er een storm los.
06:45
De Avonturen van K3

Animatieserie "Sneeuwster." De K3-meisjes zingen in de Himalaya voor de opening van een luxerestaurant. De batterij van de K4 begeeft het midden in een sneeuwstorm. Wanneer X om een nieuwe batterij gaat, spotten de meisjes plots Dwayne in de verte. Hij is bijna bevroren en zijn broer Dee-Dee is nergens te bespeuren. Ze gaan schuilen in de K4, maar worden geteisterd door een vreemde Yeti. Gelukkig blijken de liedjes van de meisjes in de smaak te vallen bij de Yeti en dus helpt hij het trio om Dee-Dee terug te vinden.
07:00
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "Superslurper." Nadat Oh Slurper opnieuw heeft geprogrammeerd, wordt ze jaloers op Tip.
07:10
Vloglab

Magazine met ervaren en minder ervaren vloggers
07:25
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
07:40
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
07:50
Gefopt

Amerikaanse komische serie (2016) "Pruik Plan." Bailey haar haar is verwoest door een nieuwe kapper en ze durft niet meer naar school. De jongens besluiten solidair te zijn. Ondertussen halen ze grappen uit met babysitters en een techniek stagiair.
08:15
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "Onderonsjes." Tip vindt het lastig om Oh uit te leggen hoe je privégrappen vertelt.
08:25
Lexie & Lotti

Australische animatieserie (2016) Lexie en Lotti gaan op zoek naar een zeldzame tijger die is gestolen uit het dierenpark. Het spoor leidt naar het huis van een jager.
08:45
Tiny

Franse animatieserie "Sterrenvlucht."
09:00
Barbie Dreamtopia

Animatieserie "Zeilen aan een Touwtje."
09:10
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Koningin voor één dag." De koningin komt vast te zitten in een vleesetende plant. Rechter Bijenwas komt op bezoek en vindt dat een korf zonder koningin niet kan. Hij zegt dat Ludivine koningin moet worden, maar volgens juf Cassandra is ze er nog lang niet aan toe.
09:25
Brandweerman Sam

Welshe animatieserie "Misleid door de Schat." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen, maar ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
09:35
Thomas de Trein

Britse animatieserie over Thomas de Trein en zijn vrienden "De vip van Spencer." Thomas de Trein en zijn vrienden leven op het eiland Sodor, waar de stoomtreinen samen de fijnste avonturen beleven. Onder het toeziend oog van controleur Sir Topham Hatt zoekt Thomas altijd het avontuur en het plezier op. Af en toe komt de kleine en ondeugende Thomas wel in de problemen omdat hij altijd wil doen wat volwassen locomotieven horen te doen. Toch vindt hij steeds weer een oplossing.
09:45
Qmusic

Muziek
10:00
Geen uitzending

Onderbreking
12:05
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks over het wel en wee van een politiekorps Eric en Brigitte worden opgeroepen nadat twee mannen werden neergestoken op een carpoolparking. Ondertussen worden Koen en Tineke opgeroepen voor een overval. Aziz, een beruchte zware jongen uit de gemeente, blijkt het slachtoffer te zijn. Koen en Tineke zijn meteen achterdochtig.
12:40
Sofie in de Keuken van

Culinair magazine waarin Sofie Dumont elke week langsgaat bij een bekend gezicht "Annelien Coorevits." Op het menu: Entrecote met krieltjes in papillot en gegrilde groenten.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:35
Het weer

Weerbericht
13:40
Familie

Soap. Het is nog steeds niet duidelijk waar Hanne verblijft en zowel haar vader als Remko begint zich zorgen te maken. Véronique licht Mathias in over het voorval met Schepers in het ziekenhuis. Marie-Rose is terug van de zakenreis naar Wenen en het valt op dat ze wel heel enthousiast is over Dirk. In de KomEet wijst Maarten een klant de deur. Glenn komt onverwacht op bezoek bij Mieke en Niko.
14:15
Spoed

Ziekenhuisserie "Het Verjaardagsfeest." Verpleegster Mel moet het weer ontgelden, wanneer ze samen met dokter Hofkens hulp moet verlenen aan het slachtoffer van een auto-ongeval. De chauffeur zit met de benen geklemd in het wrak en de brandweer moet er aan te pas komen om hem te bevrijden. In het ziekenhuis ondergaat hij een spoedoperatie. Na de ingreep verwacht Hofkens van Mel dat ze de eerstkomende uren bij de patiënt blijft. Voor de verpleegster gaat dit te ver. Haar dienst zit erop en bovendien is ze uitgenodigd op het verjaardagsfeestje van Lies. Zij loopt op wolkjes omdat Jo, haar pastoor-beschermer, haar appartement heeft versierd.
15:25
All Saints

Australische dramaserie "Pushed Too Far." Twee mannen werken zich in nesten bij een vechtpartij op een autokerkhof. Wanneer een van de waaghalzen in de autopletter vast komt te zitten, snelt het medisch team van All Saints te hulp. Terwijl Mike en Steve zich op de medische kant toespitsen, staat Jo de man emotioneel bij. Wanneer Gabrielle ontdekt dat Ian's ex Claire zichzelf uit het ziekenhuis heeft ontslagen, probeert ze de vrouw tijdig te waarschuwen. Ondertussen behandelen Adam en Amy een jonge vrouw die zelfmoord heeft proberen plegen.
16:20
Expeditie Pairi Daiza

Realityreeks die een blik werpt achter de schermen van dierenpark Pairi Daiza Khaing Hnin Hnin, een wijfjesolifant van 35 jaar, is voor de zesde keer zwanger. Ze kan elk moment bevallen, dus het worden lange nachten voor dierenarts Tim. Vorig jaar werden er twee zeehondjes geboren. Verzorgster Anaëlle leert hen nu hoe ze zichzelf zelfstandig kunnen voeden. De koala's in Pairi Daiza eten enkel eucalyptus. Daar zit veel water in, maar weinig proteïnen. Hun verzorgers testen daarom geregeld hoe gezond Carina, Coco en Zelda nog zijn.
16:50
Monk

Amerikaanse misdaadserie "Mr. Monk Is at Your Service." Paul Buchanan is een verwende, jonge miljardair die in een reusachtig huis woont, dat hij recent heeft geërfd van zijn ouders. Natalies ouders wonen naast hem en stellen zich vragen bij de plotse dood van Pauls vader en stiefmoeder. Monk besluit op vraag van Natalie een kijkje te gaan nemen en mengt zich onder de kandidaat-butlers. Pauls butler Stilson is immers ook net om het leven gekomen. Monk maakt een goede beurt en mag meteen aan de slag.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:55
Het weer

Weerbericht
18:00
Sofie in de Keuken van

Culinair magazine waarin Sofie Dumont elke week langsgaat bij een bekend gezicht "Annelien Coorevits." Op het menu: Thaïse visschotel met curry.
18:15
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks over het wel en wee van een politiekorps Wanneer het levenloze lichaam van een jonge vrouw wordt aangetroffen, worden rechercheurs Eric en Brigitte op de zaak gezet. In het universitair ziekenhuis is een 8-jarig jongetje verdwenen. Agenten Floor en Obi schieten meteen in actie.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:50
Het weer

Weerbericht
20:00
Familie

Soap. Zjef doet er alles aan om Quinten te helpen. Emma klampt zich vast aan Mila en wil haar geen seconde alleen laten. Guido vraagt raad aan Stan, die een charmeoffensief opstart. Maar dan doet hij een nieuwe ontdekking. Stefanie krijgt een opdoffer te verwerken.
20:35
Wat als?

Komische show. Sketchshow waarin elke sketch een antwoord geeft op een zotte vraag. Elke vraag begint met 'Wat Als?'
21:10
Helden van Hier: In de Lucht

Realityreeks over de spoedartsen en -verplegers van de MUG-helikopterdienst in Vlaanderen De MUG-helikopter vliegt uit naar een verkeersongeval. Het team stelt alles in het werk om de patiënt zo snel mogelijk naar de spoeddienst te brengen. Verder vliegt de helikopter ook uit naar baby Remi, die last heeft van koortsstuipen en naar een zwembad om een man te reanimeren. Op de spoeddienst van het AZ Sint-Jan in Brugge komt kleine Thiago toe. Hij is gevallen en heeft een grote wonde aan zijn kaak. Tenslotte wordt de duim van Koen vakkundig terug op zijn plaats gezet.
22:20
Telefacts

Actualiteitenmagazine met reportages uit binnen- en buitenland
23:10
Bones

Amerikaanse misdaadserie "Player Under Pressure." Na een verlengd weekend wordt in de gymzaal van Atlantic State University het stoffelijk overschot van de 20-jarige basketbalster RJ Manning gevonden. Zijn hoofd werd ingeslagen, al blijft het gissen voor Brennan en haar collega's of hij meer dan één slag te verwerken kreeg én hoe zijn moordenaar precies te werk ging. Terwijl Brennan en Booth de entourage van RJ ondervragen, blijkt uit toxicologische testen dat hij steroïden gebruikte. Daarnaast worden ook sporen van speeksel teruggevonden.0-jarige basketbalster RJ Manning gevonden. Zijn hoofd werd ingeslagen. Terwijl Brennan en Booth de entourage van RJ ondervragen, blijkt uit toxicologische testen dat hij steroïden gebruikte.
23:55
Bones

Amerikaanse misdaadserie "The Baby in the Bough." Brennan en Booth onderzoeken de moord op Meg Taylor, een jonge vrouw die met haar wagen van de weg werd gereden. Haar baby heeft het zware ongeval op miraculeuze wijze overleefd. Wanneer de jongen per ongeluk een mysterieuze sleutel uit de babytas van zijn moeder inslikt, besluiten Booth en Brennan zich voorlopig over hem te ontfermen.
00:45
Qmusic

Muziek