Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Vrijdag 12 feb 2016 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Vrijdag 12 feb 2016
op VTM

Eergisteren
07/02/2016
Gisteren
08/02/2016
Vandaag
09/02/2016
Morgen
10/02/2016
Overmorgen
11/02/2016
Vrijdag
12/02/2016
Zaterdag
13/02/2016
Begin Programma
00:30Rob Roy
Drama. 1713. De Schotse Hooglanden worden geteisterd door hongersnood en ziektes. Veel Schotten emigreren naar Amerika met de hoop op een beter leven. De eeuwenoude clans dreigen stilaan uitgeroeid te worden, maar dat is buiten Rob Roy MacGregor gerekend. Hij is een man van respect en eer die wil vermijden dat de Schotse tradities ten onder gaan. Rob Roy kan het echter niet langer aanzien hoe zijn clangenoten en hun kinderen dreigen te bezwijken onder de hongersnood en besluit geld te lenen van de Markies van Montrose om zijn stam te helpen de barre winter door te komen.
02:45Qmusic
Muziek.
08:20McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "Three's a Crowd." Wanneer Peter opnieuw op het toneel verschijnt, voelt Tess zich het vijfde wiel aan de wagen in haar eigen huis. Ze wil Claire en Peter privacy geven en trekt op met Alex. Onvermijdelijk komt zijn ruzie met Nick aan bod. Tess praat haar mond voorbij en ze verklapt hem de waarheid over het rodeo-incident waar de broers al jaren ruzie over maken. Harry is een tikkeltje op zijn hoede voor Claires relatie met Peter en hij schakelt een kennis in om zijn toekomstige buurman door te lichten. Ondertussen voelt Jodi zich verraden door het vertrek van haar vader. Ze wil niets meer met hem te maken hebben. Een gesprek met Nick leert haar met familiale problemen om te gaan.
09:00Geen uitzending
Onderbreking.
12:05Valkuil
Quiz waarbij de vijf kandidaten mekaar te slim af proberen te zijn. Deze week nemen kids uit het zesde leerjaar het op tegen mekaar, onder luid gejuich van hun klassen die komen supporteren. De jongen of het meisje die de valkuil overleeft en doorstoot naar de finale speelt voor een daguitstap met de hele klas en een mooie persoonlijke prijs.
12:40De Keuken van Sofie
Chef-kok Sofie Dumont deelt elke dag een smakelijk en fijn gerecht met een BV. Deze week kookt Sofie Dumont met Pieter Timmers. Op reis: Brasilian beef tenderloin.
13:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
13:35Het Weer
Weerbericht.
13:40Familie
Vlaamse reeks over het wel en wee van de familie Van den Bossche. Evy ergert zich blauw omdat Pierrot op de zetel blijft slapen en ze stelt hem voor een ultimatum. Leen heeft nog niet kunnen achterhalen wie Alice is en ze doktert een plannetje uit om Victor uit te horen over zijn familie. Haar plan heeft echter alleen kans op slagen als Mieke meedoet. Rob krijgt in het ziekenhuis het bezoek van Pierrot en van Rita. Mario en Jennifer kunnen vandaag met Cedric optrekken, maar moeten eerst het kruisverhoor van Veronique doorstaan. Tino nodigt Evy uit voor een zakelijk etentje en Francis wil een en ander doorpraten met Jennifer.
14:15Wittekerke
Vlaamse soap over het kuststadje Wittekerke. Nellie is aan een nieuw en wilder hoofdstuk in haar leven begonnen en dat bestaat uit fuiven en uitgaan. Joke gelooft eindelijk dat Raf niet met Suzanne geslapen heeft, maar toch woont het koppel nog niet terug samen. Sneyers vindt dit sneu en hij geeft Raf amoureus advies. Jean-Paul Derdeyn wil met Jelle de violen gelijkstemmen voor het proces van Ludwig. Natalie wijst er Jelle op dat Ilse verliefd op hem is en ze geeft haar stiefzoon de raad om dit keer niet voor zijn gevoelens weg te lopen.
15:30Monk
Amerikaanse politiereeks. "Mr. Monk and the Candidate (1)." Monk bezoekt een plaats delict om de moord op Nicole Vasquez te onderzoeken. Hij probeert alle puzzelstukjes in elkaar te passen, maar wordt niet meteen op het spoor van de moordenaar gezet. Later wordt kandidaat Warren St. Claire in volle politieke campagne onder vuur genomen, waarbij zijn bodyguard het leven laat. St. Claire zorgt ervoor dat Monk op de zaak wordt gezet.
16:20McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "The Bridle Waltz." Becky probeert te achterhalen of Harry de waarheid spreekt over het vermeende huwelijk van Peter en ze belt hem in Adelaide. Wanneer Peters vrouw de telefoon beantwoordt, weet ze genoeg. Ze beseft dat zij de enige is die Claire dit pijnlijke nieuws kan vertellen. Alle andere vrouwen op Drovers Run zijn veel te belangrijk in Claires leven en die banden wil Becky niet verbreken. Ondertussen leeft bij iedereen de gedachte dat Peter en Claire binnenkort gaan trouwen. Wanneer Tess een aanbieding krijgt om een café uit te baten in Melbourne, twijfelt ze geen seconde en zegt ze toe. Ze vreest immers in de weg te lopen zodra haar zus in het huwelijksbootje stapt. De relatie van Jodi en Craig kent een woelige start: zij denkt dat hij er een tweede vriendin op nahoudt en pakt hem hierover aan.
17:15Benidorm Bastards USA
Amerikaans verborgencameraprogramma.
17:45VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
17:55Het Weer
Weerbericht.
18:00De Keuken van Sofie
Chef-kok Sofie Dumont deelt elke dag een smakelijk en fijn gerecht met een BV. Deze week kookt Sofie Dumont met Pieter Timmers. Omdat het zondag Valentijn is, kookt Sofie samen met Pieter een pre-Valentijn diner. Zijn vriendin Elle schuift mee aan tafel. Op het menu: hapje met vijgen en geitenkaas en pasta met kreeftenvlees en een tomatenroomsausje.
18:20Valkuil
Quiz waarbij de vijf kandidaten mekaar te slim af proberen te zijn.
19:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
19:45Het Weer
Weerbericht.
19:55Familie
Vlaamse soap. Véronique triomfeert na de bekendmaking van Peter. Ook Stefanie heeft Simon iets te vertellen. Voor June breekt een belangrijk moment aan. Hanne vertelt Zjef het ware verhaal over Rudi. In het atelier werd opnieuw ingebroken. Jan ziet zich genoodzaakt te stoppen met de verkoop van Niko's bier.
20:35We Bought a Zoo
Drama, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Weduwnaar Benjamin Mee woont samen met zijn twee kinderen in Los Angeles. Als journalist van een plaatselijke krant reist hij de hele wereld rond, op zoek naar avontuur. Op een dag besluit hij echter dat het tijd wordt voor een nieuwe wending in zijn leven. Hij koopt een oud huis met een flinke lap grond en de daarbij behorende dierentuin: Rosemoor Animal Park. De dierentuin zit financieel in slechte papieren en dreigt haar deuren te moeten sluiten, ondanks de tomeloze inzet van oppasser Kelly Foster en haar gedreven team.
23:00Stadion
Voetbalmagazine met uitgebreide samenvattingen van de Jupiler Pro League.
23:30Nicholas
Nicholas Arnst verbaast BV's met zijn magische kunsten. Op Tomorrowland doet Nicholas, zonder één noot muziek te produceren, hipsters en party people volledig uit de bol gaan. En dan maakt hij zijn opwachting bij de ongekroonde koningen van Tomorrowland: Dimitri Vegas en Like Mike.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |