Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Maandag 22 sept 2014 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Maandag 22 sept 2014
op VTM

Eergisteren
16/09/2014
Gisteren
17/09/2014
Vandaag
18/09/2014
Morgen
19/09/2014
Overmorgen
20/09/2014
Zondag
21/09/2014
Maandag
22/09/2014
Begin Programma
00:20Las Vegas
Amerikaanse reeks. "Delinda's Box Part 2." Ed en Danny hebben slechts twaalf uur de tijd om Delinda te redden van haar ontvoerders. Wanneer ze er niet in slagen om 50 miljoen dollar te stelen van het Montecito, zal Delinda levend begraven worden. De twee gaan dan ook tot het uiterste om Delinda te redden. Ondertussen doet een griepepidemie de ronde in het Montecito en probeert Mary in te springen voor de vele zieke werknemers. Een vreemde monnik doet zijn intrede.
01:10Onderbreking
Onderbreking.
01:35Q-Music
Muziek.
07:05Onderbreking
Onderbreking.
07:20Murder, She Wrote
Amerikaanse misdaadreeks. "Weave a Tangled Web." De moord op een vrouwenverleider en gokker in een plaatselijk motel is voer voor de roddeltantes in Cabot Cove. Jessica Fletcher bemoeit zich met het onderzoek omdat een vriendin van haar de hoofdverdachte is. De schrijfster ontdekt een kant van haar vriendin die ze nooit durfde vermoeden. In een poging meer te weten te komen over de zaak, gaat Jessica undercover in het motel.
08:10Onderbreking
Onderbreking.
12:10Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Het is groot alarm op het politiebureau: Barry, de speurhond, is ontvoerd. Koen en Tineke sparen kosten noch moeite om Barry te vinden, maar de tijd dringt. Vinden de agenten de speurhond levend terug of hebben de daders het ondenkbare gedaan? Een oude man wordt door een woeste vrouw aangevallen. Floor en Velimir ontdekken dat de zaak niet zo voor de hand liggend is. Floor en Velimir worden opgeroepen voor een spookrijder. Een levensgevaarlijke situatie die zo snel mogelijk moet worden opgelost.
12:40De Keuken van Sofie
Culinair magazine met Sofie Dumont. Deze week kookt Sofie met Herbert Flack. Vandaag: Zoete zonde - 'Afternoon Crumble' met appel, peer en citroen custard.
13:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
13:35Het Weer
Weerbericht.
13:40Familie
Vlaamse reeks. Bart voelt zich in zijn element als huisman. Suzy wil van Pim weten wat hij over haar verteld heeft tegen de sociaal assistente. Hun discussie zet vooral Véronique aan het denken. Peter kan zich niet herinneren wat er de avond van het ongeval is gebeurd. Zijn geheugenverlies plaatst Trudy voor een groot dilemma. Maarten is bereid om Bjorn rijles te geven. Bert krijgt een e-mail waar hij niet goed van is.
14:15Wittekerke
Vlaamse soap over het kuststadje Wittekerke. Frank is blij verrast wanneer de commandant vertelt dat hij op zoek is naar een vrouw. Met een beetje geluk gaat de bejaarde man samenwonen en hebben Frank en Sam opnieuw hun huis voor zich. Vandaag moet Georges de eed afleggen als burgemeester. Magda wil dit moment voor geen goud missen en nodigt zichzelf uit. Nellie gaat akkoord om de huisartsenpraktijk met Jan te delen, maar ze stelt wel haar eisen. Camilla weigert om de strijdbijl met Valerie te begraven en kondigt op het politiekantoor aan dat ze haar rivale zal afmaken. Marcel is nog altijd niet in topvorm en moet de laatste weken opvallend veel plassen.
15:20McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "Playing to Win." De plotse dood van boer Max Martin maakt Harry Ryan pijnlijk bewust van zijn eigen sterfelijkheid, waardoor hij zijn zonen opjut om harder te werken. Nick en Alex trekken naar de jaarlijkse hooibalenrace waar Alex traditiegetrouw de trofee zal opstrijken. Claire wil hem dit jaar een lesje leren en de meisjes van Drover's Run beramen een geniepig plan om Alex de loef af te steken. De McLeods en Ryans moeten na de race hun spanningen opzijschuiven wanneer Harry onder een tractor belandt. Door het ongeluk herbeleeft de familie de nachtmerrie die ze meemaakten toen Nick enkele jaren geleden zwaar gewond raakte en enkele pijnlijke geheimen worden prijsgegeven.
16:1530 Rock
Amerikaanse komische reeks. "Hard Ball." Het contract van Josh loopt ten einde en Jack is niet van plan het te verlengen. Liz wil hem graag in haar team houden en is bang dat hij door de concurrentie zal worden ingelijfd. Kenneth is zo trots als een pauw nu hij deel uitmaakt van het kliekje van Tracy. Jenna wordt fout geciteerd in een populair tijdschrift en krijgt bakken kritiek over zich heen.
16:40David
Vlaamse telenovelle naar een origineel concept van Hugo Van Laere. Lotte is overstuur door de brief die haar vader heeft gestuurd. Andrea maakt zich zorgen om Herman omdat die op een onredelijke manier uitgevlogen is tegen Robby. Deze laatste overweegt om de eer aan zichzelf te houden. Delphine heeft opnieuw een date met singer-songwriter Janosch. Pieter en zijn vader Ludo nemen David 's nachts stiekem mee naar het ziekenhuis voor nieuwe proeven.
17:15Home and Away
Australische soap over het wel en wee in Summer Bay. Phoebe wil niet in angst leven en keert terug naar Summer Bay. Bianca en Heath zijn er nog niet klaar voor om definitief een punt te zetten achter hun huwelijk. Nu Zac zijn drankprobleem onder controle heeft, vraagt hij aan Bianca of hij opnieuw kan komen werken. Casey krijgt gevoelens voor Denny, maar hij wil zijn vriend Chris niet kwetsen.
17:45VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
18:00Het Weer
Weerbericht.
18:05De Keuken van Sofie
Culinair magazine met Sofie Dumont. Deze week kookt Sofie met Maaike Cafmeyer.
18:25Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Een man komt zich op kantoor aangeven omdat hij zijn vrouw en kinderen heeft vermoord. Eric en Brigitte onderzoeken of de man de waarheid vertelt of deze gruweldaad verzint om aandacht te krijgen. Op kantoor komt een oproep binnen over geluidsoverlast. De zaak wordt plots ernstig wanneer de agenten geweerschoten horen. Koen en Tineke gaan erop af. Floor en Velimir moeten ingrijpen bij een uit de hand gelopen ruzie in de supermarkt.
19:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
19:45Het Weer
Weerbericht.
19:55Familie
Vlaamse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage. Het geduld van de terroristen raakt op. Maarten moet beslissen of hij ingaat op hun eisen om Roos vrij te krijgen. Hij komt voor een verscheurende keuze te staan. Trudy heeft haar bedenkingen bij de strategie die Peter volgt bij Fashion. Evy besluit een herfstbarbecue te organiseren.
20:35Boer zkt Vrouw
Realityreeks waarin Dina Tersago vijf boeren volgt die op zoek zijn naar de liefde. Op alle boerderijen arriveren de laatste gasten. Nathalies jongemannen staan voor een grote verrassing. Romanticus Peter-Jan kookt voor zijn dames en 's avonds heeft hij nog een idyllisch koetstochtje in petto, waarbij het al snel over trouwen gaat. Op een boerderij wacht het werk niet en dus leert Ruben zijn meisjes meteen werken met de melkmachine. Bij Nathalie moeten er rapen gesneden worden onder het strenge oog van papa Luc. 's Anderendaags is het overal vroeg op en meteen aan de slag. Terwijl ze in de gaten houden hoe de nieuwelingen het werk doen, proberen de boeren uit te zoeken hoe het met de gevoelens van hun dames en heren zit.
21:40Amateurs
Tragikomische fictiereeks over amateurtoneelgezelschap De Pajotters. Terwijl Nora volop bezig is met de voorbereidingen van de begrafenis van haar zus Ilse, repeteren De Pajotters voort aan Antigone, het stuk dat Stanny Crets heeft gekozen als inzet van het Koninklijk Landjuweel. Jan raakt de grip op zijn gezelschap kwijt en heeft het gevoel dat hij geen bijdrage meer mag en kan leveren aan het repetitieproces. Wanneer Nora aan Jan vraagt om iets te schrijven voor de begrafenis wordt hij geconfronteerd met een trauma uit het verleden.
22:55Chicago P.D.
Amerikaanse actiereeks. "Chin Check." Voight en zijn team stoten tijdens een huiszoeking op een grote hoeveelheid illegale munitie. Het onderzoek leidt hen naar een Canadees koppel. Intussen heeft Ruzek moeite om zijn werk en privéleven te combineren. Wanneer Halstead op bezoek gaat bij oude bekenden wordt hij opnieuw geconfronteerd met een pijnlijke zaak uit het verleden.
23:50Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Een man komt zich op kantoor aangeven omdat hij zijn vrouw en kinderen heeft vermoord. Eric en Brigitte onderzoeken of de man de waarheid vertelt of deze gruweldaad verzint om aandacht te krijgen. Op kantoor komt een oproep binnen over geluidsoverlast. De zaak wordt plots ernstig wanneer de agenten geweerschoten horen. Koen en Tineke gaan erop af. Floor en Velimir moeten ingrijpen bij een uit de hand gelopen ruzie in de supermarkt.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |