Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Dinsdag 25 nov 2014 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Dinsdag 25 nov 2014
op VTM

Eergisteren
19/11/2014
Gisteren
20/11/2014
Vandaag
21/11/2014
Morgen
22/11/2014
Overmorgen
23/11/2014
Maandag
24/11/2014
Dinsdag
25/11/2014
Begin Programma
00:40Onderbreking
Onderbreking.
01:05Q-Music
Muziek.
06:55Onderbreking
Onderbreking.
07:15McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "A Slight Interruption." Claires baby is precies één week oud, maar het meisje heeft nog altijd geen naam. Claire maakt zich weinig zorgen, vroeg of laat zal ze de juiste naam wel bedenken. Ze maakt zich wel druk over het werk op de boerderij. Ondanks verwoede pogingen van de andere vrouwen weigert ze het rustig aan te doen. De situatie wordt er niet makkelijker op wanneer een kudde emoes op Drovers Run neerstrijkt. De uiterst gevaarlijke soort is beschermd en veel kunnen ze dus niet doen om de dieren te verjagen. Ondertussen wacht Dave nog steeds op een antwoord van Tess. Ze wil hem overtuigen dat een overhaast huwelijk geen goed idee is.
08:00Onderbreking
Onderbreking.
08:05Onderbreking
Onderbreking.
12:10Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Een vechtpartij in het jeugdhuis slaat om in een gijzeling. Eric en Brigitte gaan op zoek naar de daders en het slachtoffer en beseffen al snel dat niets is wat het lijkt. De wijk wordt sinds enkele dagen geteisterd door nachtlawaai. Koen en Tineke houden de wacht en ontdekken dat het om een speciale 'uil' gaat.
12:40De Keuken van Sofie
Culinair magazine met Sofie Dumont. Deze week kookt Sofie met Regi. Vandaag: Op grootmoeders wijze - Konijn met cider, peren en kroketjes.
13:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
13:35Het Weer
Weerbericht.
13:40Familie
Vlaamse reeks. Voor Jan is een gepeperde telefoonrekening reden genoeg om het thuis af te stappen. Bert en Yasmine kaarten tijdens hun bezoek aan Wim en Mieke adoptie en draagmoederschap aan. Trudy polst voorzichtig hoe het met Peters herinneringen is gesteld. Marie-Rose leert Mathias op een andere manier kennen.
14:20Wittekerke
Vlaamse soap over het kuststadje Wittekerke. Debbie krijgt de schok van haar leven wanneer Sneyers vertelt dat haar oma in De Schorre logeert. Waarom heeft Joke hierover in alle talen gezwegen? Dokter Jan is de grillen van zijn ex-vrouw meer dan beu en hij is vastbesloten om naar de jeugdrechter te stappen en het hoederecht aan te vechten. Max heeft de portefeuille van de commandant nog steeds niet teruggegeven. Elke probeert de visser Cyriel te overtuigen om Bola naar Engeland te brengen. De commandant gaat met Dina op bezoek bij haar vader. Agent Luc heeft de handen vol met het schaduwen van Elke.
15:15McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "Old Beginnings." Claire organiseert een feestje ter ere van Charlotte. Wanneer Peter Jackson plots opduikt, zijn alle gasten met verstomming geslagen. Het is immers zeven maanden geleden dat hij nog in de buurt van Drovers Run was. Hij is teruggekeerd omwille van de brief die Claire hem heeft gestuurd na de geboorte van hun dochter. Peter neemt geen vrede met de geschreven uitleg van zijn ex-vriendin en eist een DNA-onderzoek. Ondertussen maken Dave en Tess bekend dat ze in het huwelijksbootje willen stappen. Het is duidelijk dat het koppel er geen gras over wil laten groeien. Ze hopen allebei het papierwerk zo snel mogelijk af te handelen.
16:25Up All Night
Amerikaanse komische reeks. "Working Late & Working It." Chris probeert Reagan zo ver te brengen om terug wat meer pit en avontuur - vooral op amoureus vlak - in hun relatie te steken. Hij krijgt daarvoor advies van zijn nieuwe vriend Reed.
16:45David
Vlaamse telenovelle naar een origineel concept van Hugo Van Laere. David is ziek. Pieter geeft hem stiekem cortisone, waardoor hij ernstige bijwerkingen krijgt. Andrea houdt Herman op afstand en daar profiteert vooral Bea van. Tessa vertelt aan Tim dat Quinten in het complot zat. Lotte en Sander proberen hun ruzie over Steven Verhoedt uit te praten.
17:15Home and Away
Australische soap over het wel en wee in Summer Bay. Evelyn is in shock wanneer ze ontdekt dat Maddy en Oscar de nacht samen hebben doorgebracht. Ze probeert Oscar te waarschuwen voor het gedrag van Maddy. Andy heeft schulden bij zijn drugsleveranciers en vreest dat hij in de problemen zal komen. Matt bedenkt een riskant plan om Sasha te helpen met haar portfolio Engelse gedichten.
17:45VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
17:55Het Weer
Weerbericht.
18:05De Keuken van Sofie
Culinair magazine met Sofie Dumont. Deze week kookt Sofie met Regi. Vandaag: Lust ie 't of lust ie 't niet? - Geflambeerde tournedos in peperroomsaus met friet en mayonaise.
18:25Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Eric en Brigitte worden opgeroepen voor een verdacht overlijden in een hotel. De rechercheurs moeten grondig te werk gaan want in een hotel lopen constant mensen binnen en buiten. De dader of daders vinden, zal dus niet gemakkelijk zijn. De commissaris ontvangt een anonieme brief waarin informatie staat over een zwaar misdrijf dat zal plaatsvinden later op de dag. Koen en Tineke gaan ter plekke om de daders op heterdaad te betrappen.
19:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
19:45Het Weer
Weerbericht.
19:55Familie
Vlaamse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage. Peter heeft Thomas iets op te biechten. Die reageert furieus en vreest voor het imago van Fashion. Maarten wil de politie inlichten over wat hij heeft gezien, maar Leen weerhoudt hem daarvan. Niko merkt dat de sfeer onder de werknemers van Jurgen bedrukt en gespannen is. Jan lucht zijn hart bij Rita.
20:35Het beste van Got Talent Worldwide
Compilatie van de talentshow 'Got Talent'. Compilatieprogramma waarin de nationale en internationale hoogtepunten voorbijkomen van de populaire talentenshow.
21:35Telefacts
Actualiteitenmagazine gepresenteerd door Cathérine Moerkerke.
22:25Crème de la Crème
Vlaamse feelgoodreeks over drie jeugdvriendinnen die hun leven helemaal omgooien. Na vele jaren lopen de jeugdvriendinnen Mira, Jo en Romi elkaar opnieuw tegen het lijf. De dertigers moeten toegeven dat hun leven er minder rooskleurig uitziet dan ze hadden gehoopt. De alleenstaande moeder Mira moet zien rond te komen als kassierster in de supermarkt. Jo heeft destijds haar passie voor koken opzij gezet voor een job als bankdirecteur en Romi heeft door haar carrière als internationaal fotomodel nog steeds geen echte thuis. De drie vriendinnen zijn zonder meer toe aan een nieuwe uitdaging en nemen het impulsieve besluit om de oude crèmerie van Pierre en Magda over te nemen. De zaak is haar glorietijd voorbij en vertoont nog weinig tekenen van het bloeiend ijssalon, dat in de jaren 90 the place to be was voor jong en oud. Maar de dames laten zich niet ontmoedigen.
23:15Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Eric en Brigitte worden opgeroepen voor een verdacht overlijden in een hotel. De rechercheurs moeten grondig te werk gaan want in een hotel lopen constant mensen binnen en buiten. De dader of daders vinden, zal dus niet gemakkelijk zijn. De commissaris ontvangt een anonieme brief waarin informatie staat over een zwaar misdrijf dat zal plaatsvinden later op de dag. Koen en Tineke gaan ter plekke om de daders op heterdaad te betrappen.
23:50House M.D.
Amerikaanse dramareeks over een excentrieke dokter. Ed maakt zich zorgen omdat zijn echtgenote Elise al vier dagen uitgeput in bed ligt. Hoewel ze gemiddeld achttien uur aan één stuk door slaapt, geraakt ze er maar niet bovenop. Elise wordt in het ziekenhuis opgenomen, waar ze verschillende testen ondergaat. De resultaten leveren echter niet de oorzaak van haar probleem op en dus moet dokter House zich over de zaak buigen. Hij geeft de opdracht voor een nieuw bloedonderzoek en de zoveelste scan, maar die leveren evenmin het antwoord op het neurologische probleem.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |