Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Dinsdag 13 okt 2015 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Dinsdag 13 okt 2015
op VTM

Eergisteren
07/10/2015
Gisteren
08/10/2015
Vandaag
09/10/2015
Morgen
10/10/2015
Overmorgen
11/10/2015
Maandag
12/10/2015
Dinsdag
13/10/2015
Begin Programma
00:10Las Vegas
Amerikaanse reeks. "Hellraisers and Heartbreakers." Jack Keller, een oude vriend van Ed uit zijn jaren bij de CIA, leidt de overstap van analoge naar digitale beveiliging in het resort in goede banen. Het nieuwe veiligheidssysteem van het Montecito is revolutionair in Las Vegas. Het is echter nog niet lang actief of het brengt al snel heel wat problemen aan het licht. Terwijl Ed en Danny een hacker trachten op te sporen, heeft Sam zo haar eigen problemen die ze moet oplossen.
01:00Qmusic
Muziek.
08:15Parenthood
Amerikaanse komische reeks. "Family Portrait." De Bravermans beslissen om een familiefoto te laten maken vooraleer Haddie naar de universiteit trekt. Adam, Kristina en Max hebben het moeilijk met Haddies vertrek.
09:00Onderbreking
Onderbreking.
12:05Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Floor en Obi gaan 's middags een broodje kopen. Op een tafeltje in de broodjeszaak zien ze een portefeuille liggen, met daarin 500 euro en een gouden kettinkje met een hangertje eraan. Koen en Tineke moeten dringend naar Stafke, want die is in paniek. Daar aangekomen blijkt dat Tweety, zijn parkiet, spoorloos is. Koen en Tineke helpen hem met zoeken.
12:35De Keuken van Sofie
Chef-kok Sofie Dumont deelt elke dag een smakelijk en fijn gerecht met een BV. Deze week kookt Sofie met Geert Hoste. Op grootmoeders wijze - Varkensgebraad met erwtjes, wortelen en aardappelen.
13:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
13:35Het Weer
Weerbericht.
13:40Familie
Vlaamse reeks over het wel en wee van de familie Van den Bossche. Bert krijgt eindelijk het resultaat van de vaderschapstest in handen. Linda probeert Leen te motiveren om haar stage te hervatten, maar de studente geneeskunde heeft het bedrog van Paul nog lang niet verwerkt. Rita heeft groot nieuws vernomen over het café van Dimi, maar het is de vraag of ze Jan en Maarten zal inlichten. Leen is in shock wanneer ze totaal onverwacht het bezoek krijgt van Victor Praet.
14:15Wittekerke
Vlaamse soap over het kuststadje Wittekerke. De vader van Max is in het ziekenhuis opgenomen met een hartaanval. Hoewel zijn toestand ernstig is, weigert Max om Moele te bezoeken. Julia is er niet over te spreken dat Raf in het appartement van Joke is ingetrokken. Haar afkeurende opmerkingen maken echter geen indruk op het verliefde stel. Nellie vindt het schandalig dat Sam onrust blijft zaaien in het ziekenhuis en ze vraagt aan Georges om in te grijpen. Ondertussen volgt de psychologe de raad van Celine op en probeert ze de nieuwe directeur Laurens te charmeren.
15:25Strong Medicine
Amerikaanse dramareeks. "The Philiadelphia Chromosome." De strijd om de eerste baby van het nieuwe jaar af te leveren is begonnen in het ziekenhuis. Om zich voor te bereiden neemt Robert de lijst van aanstaande moeders door. Terwijl Andy vastbesloten is de rijke Linda Aranoff als eerste te laten bevallen, is Lu er zeker van dat haar patiënte Ronnie Vongolia met de pluimen zal gaan lopen. Ondertussen stelt de dokter bij de 20-jarige studente Yasmin Fayed een levensbedreigende tumor vast. Iets later krijgen de twee het bezoek van federale agenten die Yasmin komen arresteren op verdenking van terrorisme.
16:20Parenthood
Amerikaanse komische reeks. "Left Field." De komst van Victor vergt heel wat aanpassingen voor iedereen in huis. Crosby en Jasmine doen hun best om structuur in hun huwelijk te brengen.
17:15Vinger aan de poot
Vlaamse docureeks over dierenartsen en -therapeuten in Vlaanderen. Het wordt een stresserende dag voor de dierenverzorgers in Bellewaerde. Giraf Grietje verhuist naar een ander dierenpark. Om zo'n langnek in een vrachtwagen te krijgen is heel wat geduld nodig. Ook dierenarts Guy kan al zijn geduld gebruiken, want hij moet een schichtig hert vanop afstand in slaap schieten. Marie en Stéphane nemen ondertussen hun eigen hond Tiffany onder handen. Het dier wordt gewassen, gekamd en geschoren, want ze vieren binnenkort hun porseleinen bruiloft in Las Vegas en de hond mag mee. In de Olmense zoo hebben de dieren last van het koude weer: zowel het watutsirund als jachtluipaard Rabi is verkouden.
17:45VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
17:55Het Weer
Weerbericht.
18:00De Keuken van Sofie
Chef-kok Sofie Dumont deelt elke dag een smakelijk en fijn gerecht met een BV. Deze week kookt Sofie met Geert Hoste. Lust ie't of lust ie't niet? - Gentse waterzooi.
18:20Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Een vrouw komt aangifte doen op kantoor: haar autoruit is gestolen. Floor en Obi onderzoeken de zaak. Koen en Tineke moeten van de commissaris een kijkje gaan nemen in het park. Een jongeman met psychische problemen denkt dat hij Rambo is en valt voorbijgangers lastig. Koen en Tineke nemen voor de zekerheid politiehond Barry mee.
19:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
19:45Het Weer
Weerbericht.
19:55Familie
Vlaamse soap. Agnes brengt Delphine onder hypnose om de gebeurtenissen uit het verleden op te rakelen. Patrick wil echter dat Agnes nog een stap verdergaat. Zelfs Mathias kan hem niet op andere gedachten brengen. Jan doet zijn uiterste best om het opnieuw goed te maken met Linda. Bij VDB brengt een zware storm ernstige gevolgen met zich mee.
20:35The Best of Holland's Got Talent
Talentenjacht. Het team van No Choas Allowed toont dat ze een aardig stukje kunnen dansen. Wanneer de jury niet weggeblazen wordt door de twaalfjarige zangeres Melissa is haar moeder het daar niet mee eens. De drie dames van Soulsticious brengen een a-capellanummer, maar het loopt fout met hun statief. Hanka heeft een knappe trapezeact voorbereid en de stoere jongens van The Devils brengen een wervelende illusieshow. Verder betreden ook een mentalist met een grote mond, een man met een Hollandse klompendans en zes monniken het podium.
21:40Telefacts
Actualiteitenmagazine, gepresenteerd door Cathérine Moerkerke.
22:30Bean
Komedie. Mr. Bean werkt sinds enige tijd in de Royal National Gallery in Londen. Hij is de slechtste werknemer uit de geschiedenis en zijn collega's willen maar al te graag van hem af. Ze zien hun kans wanneer het impressionistische doek 'Whistler's Mother' voor een fortuin wordt verkocht aan de Gierson Gallery in Californië. Voor de onthulling van het schilderij wordt Bean als expert op het gebied van beeldende kunst naar Amerika gestuurd. In Californië aangekomen wordt hij opgevangen door galerijmedewerker David Langley, in wiens huis hij mag logeren. David vertrouwt Mr. Bean het schilderij toe, maar krijgt hier al snel spijt van. In enkele dagen weet Bean niet alleen de carrière van zijn gastheer, maar ook diens huwelijk. op het spel te zetten.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |