Tv gids - VTM Vrijdag

Eergisteren
2017-08-19
Gisteren
2017-08-20
Vandaag
2017-08-21
Morgen
2017-08-22
Overmorgen
2017-08-23
Donderdag
2017-08-24
Vrijdag
2017-08-25
06:00
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "De rolstoel." Kwebbel heeft haar voet bezeerd en kan niet goed lopen. Gelukkig is Klus in de buurt. Hij zal dat probleem snel oplossen.
06:05
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "De houten fluit." Plop heeft uit een blok hout een muziekinstrument gesneden. Hoe hard hij ook blaast, muziek maakt hij niet. Hoe kan dat nu?
06:10
Little People

Animatieserie met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden "Wachten op je beurt."
06:20
Maya de Bij

Belgische animatieserie "De libelexpress." Een libel van de bezorgdienst stort vlakbij Maya neer. Ze kan de aanwijzingen op het pakje niet meer lezen en dus helpen Maya en Willy haar. Het duurt echter even totdat ze de juiste ontvanger vinden.
06:35
Robocar Poli

Animatieserie over het het Robocarteam "Nieuwe vrienden." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
06:45
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "Aloha Avontuur." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
06:55
Brandweerman Sam

Welshe animatieserie "Redding van Piekepolder Eiland." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen, maar ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
07:05
Lego City Shorts

Animatieserie waarin drie boeven telkens ontsnappen uit de gevangenis "Catch the Crooks."
07:10
Pokémon

Japanse animatieserie "De Samoerai-Uitdaging !." Tijdens een confrontatie met een Metapod, worden Ash en Samurai aangevallen door een zwerm boze Beedrill. Ash vlucht en laat zijn Metapod achter, die kwaad op hem is omdat hij hem in de steek heeft gelaten.
07:30
Kick Buttowski: Durfal Met Lef

Amerikaanse animatieserie "Bewusteloos / Niet Zonja m'n Ontbijtje." Kick is er niet mee opgezet dat zijn speelplein wordt overgenomen door Brad.
07:50
Draken: Race naar de rand

Amerikaanse animatieserie "Als het donker wordt." De Drakenrijders komen op een nieuw eiland terecht. Ze leren de mysterieuze inwoners beter kennen.
08:15
Lang Leve Koning Julien

Amerikaanse animatieserie "Empty is the Head." Koning Julien plaatst een pop op de troon, zodat hij een dagje vrijaf kan nemen, maar dat leidt tot een opstand.
08:35
Talking Tom and Friends

Amerikaanse animatieserie Talking Tom en zijn vrienden willen koste wat kost beroemd worden. Ze doen er dan ook alles aan om echte supersterren te worden, maar hun plannen lopen vaak in het honderd.
08:45
De Powerpuff Girls

Amerikaanse animatieserie "Wie een Hoorn Wil Moet Voelen."
08:55
DC Super Hero Girls

Amerikaanse animatieserie "Quinn-Tessential Harley." Harley Quinns videoblog gaat viraal. Maar kan ze de verantwoordelijkheden van een superheld wel combineren met die van een beroemdheid?
09:00
Tiny

Franse animatieserie "Tiny blijft zitten."
09:10
Tiny

Franse animatieserie "Verwende kat."
09:25
Iedereen K3

Show waarin K3'tjes Klaasje, Marthe en Hanne iedereen omtoveren tot een echt K3'tje "Kobe Van Herwegen." Kobe Van Herwegen komt langs en geeft een spoedcursus goochelen. Hanne leert de kijkers de K3-dansopwarming en Klaasje maakt de lippenslingers uit de clip van 'Kusjessoldaten' na.
09:40
Qmusic

Muziek
10:00
Geen uitzending

Onderbreking.
12:15
Met Vier in Bed

Realityreeks waarin vier koppels die een bed & breakfast uitbaten elkaars zaak beoordelen "Villa d'Achouffe." De 'Met Vier in Bed'-week wordt afgesloten diep in de Ardennen. Verscholen tussen rots en bos ligt het dorpje Wibrin. In de schaduw van brouwerij Achouffe staat het vakantiehuis Villa d'Achouffe van Dominique en Kristel. Zakenman Dominique is actief in de immobiliënsector, maar daarnaast ook een fervent natuurliefhebber. Hij besloot zijn twee passies te combineren in een luxueus vakantiehuis in de Ardennen. Villa d'Achouffe beschikt over 6 grote kamers, die de naam kregen van een van de bieren van Achouffe. De kamers werden opgetrokken in een warme, landelijke stijl die eigen is aan een Ardeense charmevilla.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:35
Het weer

Weerbericht
13:40
Familie

Soap. Jan gaat met Jelle naar het ziekenhuis zodat de jongen achter het glas naar zijn papa kan kijken. Pierrot schrijft een tekst voor de begrafenis van Rob, die altijd als een echte vader voor hem heeft gezorgd. Trudy en Victor hebben samen de nacht doorgebracht en dus wil zij geen verstoppertje meer spelen in het ziekenhuis. Hoewel Maarten met de cateringzaak wil stoppen, apprecieert hij het niet dat Niko de Roos Crevette via het internet te koop heeft gesteld. De familie staat voor een dilemma wanneer Rita haar opwachting maakt in de Jan & Alleman. En June heeft een moment van grote twijfel in haar loft.
14:15
Wittekerke

Soap. Kevin is tweede geworden tijdens de 'Idool'-wedstrijd in de surfclub. Zodra de agent de teleurstelling heeft verwerkt, stelt hij Jasper voor om vanaf nu samen op te treden en als duo hun kans te wagen tijdens een talentenjacht in Middelkerke. Fazel is erg blij met het bezoek van zijn jongere broer Ibrahim. De twee hebben elkaar immers al meer dan tien jaar niet gezien. Ibrahim is een zeer traditionele moslim, die met één boodschap naar Wittekerke is gekomen en daar heeft Djila het zeer moeilijk mee. Georges is besmet is met de ziekenhuisbacterie. De oud-burgemeester voelt zich een wrak en hij heeft er nu spijt van dat hij zich niet verzet heeft tegen het ontslag van Moesj. Jean-Paul heeft slecht nieuws voor Fazel, wiens stage bijna ten einde is.
15:20
All Saints

Australische ziekenhuisserie "Falling From Grace." Vincent vliegt mee met zijn stagiaire Grace naar haar plattelandsdorpje. Hij weet dat zij haar vader in zijn dokterspraktijk helpt, maar eens aangekomen merkt hij dat Grace er de touwtjes in handen heeft. Haar vader heeft Parkinson en kan nauwelijks voor zichzelf zorgen. Vincent beleeft een romantische nacht met Grace, maar hij ontdekt al snel dat ze niet zuiver op de graat is.
16:25
Til Death

Amerikaanse komische serie "No More Mr. Vice Guy." De schooldirecteur is ziek en Jeff wordt aangesteld als zijn vervanger. Hij denkt dat dit zijn kans is om door te breken, maar zijn collega's nemen hem niet serieus. Ook Eddie schopt hem tegen de schenen. Jeff heeft er genoeg van en besluit zijn buurman te schorsen zonder betaling.
16:50
Is er Wifi in Tahiti?

Spel. De 23-jarige Enya Kerstes uit Aalst is erop gebrand een reis naar de zon af te dwingen. Het team dat haar daarbij moet helpen bestaat uit Cath Luyten, Bart Kaëll en Showbizz Bart, die zich in de blinddoekronde vooral zorgen maakt om zijn haar. De 24-jarige Jarrith Celis uit Brasschaat trekt ten strijde met Ghostrockers Marie Verhulst, Justine De Jonckheere en Matthew Michael.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:50
Het weer

Weerbericht
17:55
Border Security Australia

Australische realityreeks over grenscontroles In de luchthaven van Sydney wordt een Bulgaarse tomatenkweker op de rooster gelegd door de douane. Het is niet enkel de wartaal die de man uitkraamt die hem verdacht maakt, maar ook de spullen die hij bij zich heeft. Wanneer er op zijn keyboard ook nog eens sporen van heroïne worden gevonden, wordt zijn situatie wel zeer delicaat. In Brisbane worden Fritz en zijn vrouw Jane dan weer tegengehouden door de bagagecontrole. De man windt zich enorm op en zweert dat hij nooit meer met zijn vrouw op reis zal gaan. Op de immigratiedienst zit een Thaise jongedame in een lastig parket. De pikante literatuur in haar bagage doet vermoeden dat ze zich wel eens in de Australische prostitutie zou kunnen storten.
18:20
Echte verhalen: De kliniek

Scriptedrealityreeks. Dokter Karolien probeert de danscarrière van de zestienjarige Dorothé te redden. Tijdens de voorbereiding voor audities voor een nieuwe clip is ze flauwgevallen en heeft de danslerares haar naar het ziekenhuis gebracht. Ondanks haar toestand probeert Dorothé wanhopig in vorm te blijven in de kliniek. Tim Wouters is samen met zijn vader naar het ziekenhuis gekomen. Al snel blijkt dat hij een zona heeft, maar er is ook iets anders aan de hand.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:45
Het weer

Weerbericht
19:55
De Kotmadam

Komische serie. "Lingerie." Tineke en Lus willen in de huiskamer een lingerie-verkoopavond organiseren. Succes verzekerd, maar Jeanne is niet echt enthousiast. Hoe gaat haar mansvolk reageren? Die hebben echter andere dingen aan het hoofd.
20:30
2 Meisjes op het Strand

Muziekshow vanop het Klein Strand in Oostende, waarin bekende artiesten zomerhits brengen Josje Huisman en Tine Embrechts zorgen vanavond voor een fline dosis girlpower. Ze verwelkomen onder meer K3, Soulsister, Regi, Raymond van het Groenewoud, Niels Destadsbader, Bart Peeters, Van Echelpoel, Laura Tesoro en Nathalie Meskens.
21:35
Tegen de Sterren op Live

Comedyshow met persiflages van bekende tv-programma's. Nicole en Hugo zetten de avond al zingend in. Herman Van Rompuy geeft een speech in zijn beste Engels over zijn belevenissen in de VIP-room van de Lotto Arena. De meisjes van K3 brengen een aanstekelijke medley. Jan Becaus presenteert 'Het Journaal' op onnavolgbare wijze en ook Johan Boskamp is in de Lotto Arena aanwezig voor een sappige babbel. Bartel Van Riet vindt het veel te warm in de zaal en besluit daar iets aan te doen.
22:25
Mission Impossible II

Actiethriller. Agent Ethan Hunt neemt het op tegen zijn vroegere wapenbroeder Sean Ambrose, een man die alles van hem heeft geleerd maar nu zijn aartsvijand is geworden. Beide mannen azen op een genetisch gemanipuleerd virus, Chimera genaamd. In minder dan 24 uur kan het een hele stad uitroeien. Ambrose heeft het antidotum bij de uitvinder gestolen en heeft dus al een eerste punt gescoord. Er rest hem enkel nog de hand te leggen op de dodelijke stam, die wordt geteeld in een ultrageheim laboratorium in Sydney, om één van 's werelds rijkste en gevaarlijkste mensen te worden.
00:45
Qmusic

Muziek