Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Donderdag 25 dec 2014 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Donderdag 25 dec 2014
op VTM

Eergisteren
19/12/2014
Gisteren
20/12/2014
Vandaag
21/12/2014
Morgen
22/12/2014
Overmorgen
23/12/2014
Woensdag
24/12/2014
Donderdag
25/12/2014
Begin Programma
00:20House M.D.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. Dokter Lisa Cuddy laat haar klusjesman Alfredo in het ziekenhuis opnemen nadat hij bij haar thuis van zijn ladder is gevallen. Zijn kneuzingen zijn niet zorgwekkend, maar wel zijn hoge koorts en verkleurde pink. Dokter House en zijn team gaan een race aan tegen de tijd om een diagnose te stellen, maar ze kunnen niet verhinderen dat nog meer vingers geïnfecteerd raken. Er zit niets anders op dan de hand van de jonge Latino te amputeren zodat ze meer tijd krijgen om te achterhalen welke bacterie hem fataal dreigt te worden.
01:05Q-Music
Muziek.
08:05Ally McBeal
Amerikaanse komische reeks. "What I'll Never Do For Love Again." Richards vader vraagt zijn zoon hem te verdedigen tijdens een proces dat tegen hem werd aangespannen voor ongewenste seksuele intimidatie op het werk. Richard laat zich maar al te graag assisteren door Lisa, die ervan overtuigd is dat ze de zaak kunnen winnen. Maar dan duikt Richards moeder op.
08:45Nonkel Jef
Vlaamse komische reeks over de gierige keuterboer Jef. "Naar de kleuterschool." Vandaag gaat Jefke voor het eerst naar de kleuterklas. Izzi, Jef, Bruno, Eduard en Magda zijn nerveuzer dan het jongetje en brengen hem samen naar de school. Directrice Annette vangt alle kindjes én hun entourage op. Voor Izzi en Annette is het liefde op het eerste gezicht.
09:10Slisse & Cesar
Vlaamse komische reeks. "Profiteren." Jan vertelt Melanie en Valerie dat het paard van zijn baas op sterven ligt. Cesar vangt een deel van het gesprek op en is ervan overtuigd dat zijn boezemvriend Slisse binnenkort zal overlijden.
09:40Bompa
Vlaamse komische reeks. Frieda keert naar huis terug. Ze schrikt wanneer ze Sonja in de keuken ziet. Leo wil met haar gaan samenwonen, maar eerst moeten ze van Frieda en Roger trouwen. Paul en Josée willen dat bompa in april twee weken bij hen komt wonen. Maar dat willen Frieda en Roger niet, want in april zijn ze vijfentwintig jaar getrouwd en dan geven ze een groot feest.
10:05Columbo
Amerikaanse misdaadreeks. "A Friend in Deed." Hugh Caldwell vermoordt zijn vrouw tijdens een hoogoplopende ruzie. In paniek belt hij zijn beste vriend en buurman Mark Halperin om diens hulp in te roepen. Die bedenkt al snel een plan om zijn vriend een alibi te verschaffen en de moord op een uit de hand gelopen inbraak te doen lijken. Maar dan treft de politie ook bij Mark thuis een lijk aan.
11:40America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden van Amerikaanse kijkers. "Episode 50."
12:00Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Inspecteur Koen en hoofdinspecteur Tineke krijgen een winkelverantwoordelijke over de vloer die komt vertellen dat hij al een tijdje wordt geteisterd door een professionele dief. Koen en Tineke pinnen zich vast op de zaak en willen de dief op heterdaad betrappen. Een vrouw komt een autodiefstal aangeven. De auto wordt als gestolen gesignaleerd en de patrouilles buiten houden een extra oogje in het zeil.
12:30De Keuken van Sofie
Culinair magazine met Sofie Dumont. Deze week kookt Sofie met Rani De Coninck.
12:50Kerstboodschap Z.M. Koning Filip
Kerstboodschap van Z.M. Koning Filip.
13:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
13:35Het Weer
Weerbericht.
13:40Familie
Vlaamse reeks. "Familie - 84." Pierrot is opgelucht omdat Bert het Sinterklaasfeest in het buurthuis toch wil betalen. Nu moet Pierrot alleen nog de hulpsint zien op te sporen. Véronique dringt bij Mario aan om zijn trots in te slikken en de ruzie met Peter bij te leggen. Trudy vraagt aan haar man om de eerste stap te zetten. Albert heeft een geheimpje voor Anna. Jan lijkt de verjaardag van zijn dochter Leen te zijn vergeten.
14:15Charlotte's Web
Familiefilm. Fern heeft haar biggetje Wilbur opgevoed tot een vrolijk varken. Wanneer Wilbur naar een andere stal verhuist, raakt hij bevriend met de spin Charlotte. Hun bijzondere band inspireert de andere dieren om ook vrienden te worden. Maar dan krijgt Wilbur te horen dat zijn dagen geteld zijn en hij geslacht zal worden. Enkel een wonder kan hem redden en daar probeert Charlotte voor te zorgen.
15:45Kerst op zijn Shreks
Vlaams gesproken versie van de kerstfilm 'Shrek the Halls'. Iedereen loopt er vrolijk bij de dag voor kerstavond. Shrek vormt de grote uitzondering. Op aandringen van Ezel probeert hij in de sfeer te komen en het huis klaar te stomen voor een gezellige kerstavond. Zijn plannen vallen echter in het water wanneer Ezel, de Gelaarsde Kat en de rest van de bende onuitgenodigd komen binnenvallen. Ze zetten de boel op stelten en feesten er op los, maar Shrek kan de drukte niet aan en zet hen aan de deur. Wanneer Fiona hem de ware betekenis van kerst uitlegt, roept Shrek iedereen terug en samen maken ze er een onvergetelijke avond van.
16:05Ice Age - Een Beestige Kerst
Kerstspecial van de animatiefilm 'Ice Age'. Wanneer Sid per ongeluk de favoriete versiering van Manny kapotmaakt, is de mammoet zo boos dat hij Sid wijsmaakt dat hij op de zwarte lijst van de Kerstman staat. Samen met Crash, Eddie en Peaches vertrekt de wanhopige luiaard naar de Noordpool om de Kerstman om vergeving te vragen. Zijn problemen worden echter alleen maar groter wanneer de werkplaats van de Kerstman vernield wordt. Het is nu aan de dieren om Kerstmis te redden.
16:30America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden van Amerikaanse kijkers. "Episode 36."
16:45David
Vlaamse telenovelle naar een origineel concept van Hugo Van Laere. Tijdens de aangifte van de chantage laat Tim de naam van Stijn vallen. Pieter spreekt Sofie aan over het schilderij dat hij van haar en David heeft gevonden. Sander is niet blij wanneer Lotte vertelt dat Steven de receptie zal sponsoren, maar hij beseft wel dat het een oplossing voor hun probleem is. Delphine vraagt zich luidop af welk fragment uit haar boek ze zal lezen tijdens haar romantisch feest. David wordt in het labo verwacht voor de opnames van een promotiefilmpje. Delphine en Sofie hebben voor het eerst sinds lang een babbel zoals alleen zussen die hebben.
17:15Home and Away
Australische soap over het wel en wee in Summer Bay. Zullen Sophie en Nate het verleden achter zich kunnen laten? Wanneer Irene laat horen dat ze graag nieuwe planken in haar keuken zou willen, besluit Chris haar te verrassen. Maar hij verandert Irenes keuken in een 'doe-het-zelframp'. Matt belooft Sasha dat ze het geld voor hun laatste schooljaar bij elkaar zullen sprokkelen via een geldinzameling.
17:45VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
17:55Het Weer
Weerbericht.
18:05De Keuken van Sofie
Culinair magazine met Sofie Dumont. Deze week kookt Sofie met Rani De Coninck.
18:25Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Bram heeft zijn motor te koop aangeboden op een tweedehandssite. Al snel is er een man die interesse toont, maar wat Bram nog niet weet, is dat de man helemaal niet van plan is om de motor na een testrit terug te brengen. Inspecteurs Floor en Velimir krijgen de taak om vier jongeren in toom te houden die amok maken op de parking van een jeugdhuis.
19:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
19:45Het Weer
Weerbericht.
19:55Familie
Vlaamse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage. De gifwolk blijft bij iedereen voor problemen zorgen, vooral wanneer ook het leidingwater verontreinigd blijkt te zijn. In het appartement van Jan moeten de mannen een hulplijn inschakelen wanneer de luiers van Arthur plots op zijn. Trudy is het beu dat Louise en Jelle zich de hele dag afzonderen.
20:30Zijn er nog kroketten?
Krokante panelshow. Nathalie vormt vandaag een team met Mathias Coppens, terwijl Dimitri zich laat vergezellen door Mathias' broer Staf. Voor één keer staan de onafscheidelijke broers tegenover mekaar: als dat maar niet voor een familieruzie zorgt.
21:25Love Actually
Romantische komedie. De liefde slaat toe op de meest onverwachte momenten. Zo wordt de eerste minister smoorverliefd op zijn assistente. Een schrijver gaat zijn geluk in Zuid-Frankrijk beproeven en vindt er de liefde op een meer. Een kersverse bruid ontdekt dat de beste vriend van haar man smoorverliefd op haar is. Een weduwnaar probeert een plaats te vinden in het leven van zijn verliefde zoon. Een jongeman denkt dat hij in Amerika meer kans maakt op seks en trekt naar Wisconsin. Een ambitieuze twintiger verklaart de liefde aan een van haar collega's. En een rockster op rust werkt aan zijn comeback. De liefde zorgt voor plezier en chaos in het leven van al deze mensen.
23:45Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Bram heeft zijn motor te koop aangeboden op een tweedehandssite. Al snel is er een man die interesse toont, maar wat Bram nog niet weet, is dat de man helemaal niet van plan is om de motor na een testrit terug te brengen. Inspecteurs Floor en Velimir krijgen de taak om vier jongeren in toom te houden die amok maken op de parking van een jeugdhuis.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |