Tv gids - VTM Woensdag

Eergisteren
2018-03-15
Gisteren
2018-03-16
Vandaag
2018-03-17
Morgen
2018-03-18
Overmorgen
2018-03-19
Dinsdag
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
05:50
Little People

Animatieserie met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden "Geduld Is Een Schone Zaak."
06:00
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Klus clown." Lui heeft een groot probleem, hij is heel verdrietig en weet niet waarom. Klus heeft een ideetje en komt even later als clown verkleed binnen. Lui kan er echter niet om lachen. Wat nu?
06:05
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Hongerige kikkers." Ursula heeft honger en Coco moet eten halen. Coco gaat achter Maya, Willy en Ben aan, maar die laten Coco en Ursula bessen eten. Dat bevalt eigenlijk best goed.
06:20
Brandweerman Sam

Welshe animatieserie "Misleid door de Schat." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen, maar ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
06:30
Robocar Poli

Animatieserie over het Robocarteam "Ik wil geprezen worden." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
06:40
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "Op de Fiets." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
06:55
Star Wars Rebels

Animatieserie "Beproeving van de Darksaber."
07:15
Pokémon XY

Japanse animatieserie "Als licht en donker botsen!." Na een vergissing van Ash belandt zijn Hawlucha in de voorstelling van zijn leven.
07:35
Penn Zero: Part-Time Hero

Animatieserie "Ik Ben Super!."
07:45
Penn Zero: Part-Time Hero

Animatieserie "Schaterstad 500."
08:00
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "Koortscomplot." Tip heeft koorts en overtuigt Oh ervan dat ze Donny Sharzod zag doden.
08:10
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "Rimpelige Mensen." Wanneer Oh hoort dat Tips grootouders een hekel hebben aan Moefs, doet hij zich voor als mens.
08:20
Lexie & Lotti

Australische animatieserie (2016) Iemand heeft het hok van olifant Savannah vernield. Wanneer Lexi en Lottie ontdekken dat Savannah het zelf heeft gedaan, proberen ze de oorzaak te vinden van haar vreemde gedrag.
08:40
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Hongerige kikkers." Ursula heeft honger en Coco moet eten halen. Coco gaat achter Maya, Willy en Ben aan, maar die laten Coco en Ursula bessen eten. Dat bevalt eigenlijk best goed.
08:55
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Klus clown." Lui heeft een groot probleem, hij is heel verdrietig en weet niet waarom. Klus heeft een ideetje en komt even later als clown verkleed binnen. Lui kan er echter niet om lachen. Wat nu?
09:00
Heidi

Japanse kinderserie "Gevangen in het landhuis." Heidi speelt met Peter in de sneeuw. Theresa, Karl en William komen hen achterna, en ze vluchten het oude landhuis in waar grootvader vroeger gewoond heeft. Heidi en Theresa komen vast te zitten op zolder. De kinderen moeten de strijdbijl begraven en de krachten bundelen om zich uit hun benarde situatie te redden.hen achterna, dus vluchten ze het oude landhuis in waar grootvader vroeger gewoond heeft. Heidi en Theresa komen vast te zitten op zolder en de kinderen moeten de strijdbijl begraven om er weer uit te komen.
09:20
Lalaloopsy

Animatieserie "Bever is Boos." Ace heeft een robotbever gebouwd voor Forest, zodat bever niet zo hard meer hoeft te werken. Maar bever is bang dat hij wordt vervangen, en loopt weg.
09:45
Qmusic

Muziek
10:05
Geen uitzending

Onderbreking
12:05
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. De laatste dagen zijn al verschillende onschuldige daklozen aangevallen in de Fabrieksstraat. Koen en Tineke hopen de dader te vatten met behulp van een truc van de commissaris. Een snoepautomaat geeft Obi's wisselgeld niet terug nadat hij een suikerwafel heeft gekocht. Wanneer ook de broodautomaat ernaast Aziz' wisselgeld niet teruggeeft, vermoeden onze agenten dat er iets niet klopt.
12:40
Open Keuken met Sandra Bekkari

Culinair magazine met gezonde gerechten Op het menu: pittige tajine van kalkoen met frisse yoghurt-muntdressing & Oosterse kruidenmix.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:35
Het weer

Weerbericht
13:40
Familie

Soap. Louise neemt in het ziekenhuis afscheid van haar vader, die vandaag naar Amerika vertrekt om er een revolutionaire kankerbehandeling te volgen. Marie-Rose en June reizen met Peter mee. Rita vertelt aan Dirk dat Pierrot en Chadi sinds vrijdag bij de bomma logeren. In de Jan & Alleman maakt ene Magda haar opwachting en zij is op zoek naar Dré. Chris blijft Jana stalken via sms. Remko probeert Hanne terug te overtuigen om de zwangerschap niet af te breken.
14:15
Spoed

Ziekenhuisserie "Hotel." Pediater Babs en verpleegster Fatima krijgen een zwaar conflict nadat er rubella is vastgesteld bij een zwangere vrouw. De arts vindt abortus de enige optie, maar Fatima is het daar niet mee eens. Een neergestorte ballonvaarder wordt op de spoedafdeling opgenomen. Hij haat zichzelf omdat hij niets ondernomen heeft om zijn passagiers te helpen en neemt een overdosis kalmeermiddelen. Hoe heeft hij de tabletten te pakken gekregen? Heeft iemand van het medisch personeel een blunder gemaakt? Dokters Dufour en Blijlevens worden samen met Fatima naar een hotel gestuurd waar zich een gezinsdrama heeft afgespeeld. Martine en Hans Bouwens hebben hun zoontjes Bert en Bram vermoord en hebben daarna een zelfmoordpoging ondernomen.
15:25
All Saints

Australische dramaserie "Caught in a trap." De kanker van Ann-Marie ontneemt haar alle levenslust, maar dokter Bart verzet hemel en aarde om zijn geliefde in leven te houden. Steve vangt patiënt Jenny op na een mislukte zelfmoordpoging. Hoofdverpleegster Gabrielle steigert wanneer ze hoort welke misplaatste vragen Steve stelt aan de depressieve vrouw. Chirurg Mike heeft een nier afgestaan en kampt met hevige postoperatieve pijn. Voor de ex-morfineverslaafde is het geen haalbare kaart om zonder pijnstillers te herstellen. Een gepensioneerde jurist wordt geveld door chronische spierpijn. De pijn wordt steeds erger, ondanks de medicatie en de zorgen van zijn dochter Kara.
16:20
Fresh Off the Boat

Amerikaanse komische serie "The Gloves Are Off." Jessica raakt bevriend met de ex-vrouw van Marvin, in de hoop zo de plooien tussen haar en Honey glad te strijken. Ondertussen proberen de jongens Huang uit te zoeken hoe oud Grandma is.
16:50
Monk

Amerikaanse misdaadserie "Mr. Monk Gets Married." Disher roept de hulp van Monk in wanneer zijn moeder Maria met een twintig jaar jongere antiquair trouwt die hij absoluut niet vertrouwt. De dag na hun huwelijk gaat het koppel al in relatietherapie. Om dit bizarre gedrag te onderzoeken, moeten Monk en Sharona undercover gaan als kibbelend, getrouwd koppel, een rol die ze met glans weten te spelen.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:55
Het weer

Weerbericht
18:00
Open Keuken met Sandra Bekkari

Culinair magazine met gezonde gerechten Op het menu: granola snacks & gezonde chocopasta met hazelnoten.
18:20
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Een schoorsteenveger vindt een waardevol pakketje in de schoorsteen van een leegstaand huis. Koen en Tineke starten een zoektocht naar de eigenaar. Floor en Femke krijgen te maken met een mysterieuze stenengooier. De dader viseert niet alleen onschuldige voorbijgangers, maar ook de agentes zelf.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:50
Het weer

Weerbericht
20:00
Familie

Soap. Marie vreest dat Wils haar geheim aan de grote klok zal hangen. Lars schept duidelijkheid tegenover hem. Niko begeleidt leerjongen Gertjan op zijn eerste werkdag. Ayo praat met Stefanie over zijn angsten. Benny, Robyn, Patrick en Jenny gaan op dubbeldate.
20:35
De Zonen van Van As

Komische serie "Bloemen voor Belinda." Zjang zit in slechte papieren. Via een tussenpersoon heeft hij een geweer verkocht aan een louche figuur en die man zet hem nu onder druk om nog eens vijf geweren te leveren. Zjang vreest dat er een criminele organisatie achter zit en wil zijn sporen uitwissen. Hij roept de hulp in van Frakke.
21:10
Helden van de Kinderkliniek

Realityreeks over het kinderziekenhuis van het UZA De 12-jarige Freddy is al tien jaar in behandeling bij dokter Van Hoeck, professor in de kindernefrologie. Freddy leeft met één nier die nog maar voor 30% functioneert, en dus dringt een niertransplantatie zich op. Finn werd een jaar geleden doorverwezen naar de dienst oncologie, nadat de huisarts een verdikking in zijn kaak vaststelde. Na verschillende onderzoeken bleek het resultaat positief en werd 'high risk'-leukemie bij het jongetje vastgesteld. Dokter Verlooy en zijn team stellen alles in het werk om Finn te genezen en hem ondertussen kind te laten zijn.
22:10
Telefacts

Actualiteitenmagazine met reportages uit binnen- en buitenland
23:00
Bones

Amerikaanse dramaserie "The Woman in The Car." Booth en Brennan onderzoeken het verkoolde lichaam van een vrouw. Haar stoffelijk overschot werd in haar wagen aangetroffen samen met een rugzak en een kinderschoen. Booth vermoedt dat haar kind werd ontvoerd en al snel blijkt hij het bij het rechte eind te hebben. De vrouw wordt geïdentificeerd als Paulina, de vrouw van Carl Decker. Decker is kroongetuige in een belangrijk proces tegen zijn voormalige werkgever. Nog voor Booth de kans krijgt Carl te ondervragen, blijkt ook die plots spoorloos te zijn.
23:45
Bones

Amerikaanse dramaserie "The Superhero in The Alley." In een steeg vinden spelende kinderen een skelet dat het kostuum van superheld Citizen 14 draagt. Het blijkt om de zeventienjarige Warren Granger te gaan. De jongen werd tien maanden geleden als vermist opgegeven en bleek inderdaad een grote fan te zijn van stripalbums en superhelden. Het onderzoek naar zijn moordenaar blijkt geen sinecure want Warren was een eenzame jongeman zonder veel vrienden. Booth en Brennan ontdekken dat hij lid was van een heel bizarre clan van nerds die in hun eigen stripwereld lijken te leven.
00:30
Qmusic

Muziek