Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Zondag 03 aug 2014 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Zondag 03 aug 2014
op VTM

Eergisteren
28/07/2014
Gisteren
29/07/2014
Vandaag
30/07/2014
Morgen
31/07/2014
Overmorgen
01/08/2014
Zaterdag
02/08/2014
Zondag
03/08/2014
Begin Programma
00:35Damages
Amerikaanse dramareeks. De zoektocht van Patty en Tom leidt hen naar Carol Tobin, die op raadselachtige manier is verdwenen.
01:20Onderbreking
Onderbreking.
01:45Q-Music
Muziek.
07:50The A-Team
Amerikaanse reeks over een groep Vietnamveteranen die op de vlucht is voor de overheid. "Till Death Do Us Part." Hannibal en zijn team worden ingeschakeld door Jackie Taylor, een welstellende dame die tegen haar wil door haar verloofde Calvin Cutter wordt vastgehouden. Op de dag van het huwelijk verkleden Face en de anderen zich als kelners om zo de zwaarbewaakte Texaanse burcht binnen te geraken.
08:35Nonkel Jef
Vlaamse komische reeks over de gierige keuterboer Jef. "De kroongetuige." Magda heeft twee weken geprofiteerd van de goedheid ten huize Melkenbeeck. Wanneer haar gips eraf mag, gaat ze meteen klacht indienen tegen Jef en Sander voor ontvoering, mishandeling en oplichterij. Haar kroongetuige is zotten Dré, die alles doet om op een goed blaadje te staan bij Magda.
09:05Slisse & Cesar
Vlaamse komische reeks. "Video." Slisse wil een foto maken van Marjanneke, maar op het moment suprême begeeft zijn fototoestel het. Er zit niets anders op dan de grote middelen in te zetten.
09:30De familie Backeljau
Vlaamse komische reeks over een asociale familie. "Luchtbal rock." Cois is niet te spreken over 'Luchtbal Rock', het plaatselijke muziekfestival dat duizenden popliefhebbers belooft aan te trekken. Agent Sabrina is in haar nopjes. Duizenden bezoekers betekent duizenden parkeerboetes. Sinds ze een vaste vriend heeft, krijgt de Bomma hoe langer hoe meer problemen binnen haar popgroep 'De Grijze Plaag'. Op de duur wordt er alleen nog maar gevochten tijdens de repetities en 'De Grijze Plaag' gaat uit elkaar. Net dan krijgen ze een schitterende aanbieding.
10:05Murder, She Wrote
Amerikaanse misdaadreeks. "Corned Beef and Carnage." Jessica's nichtje Victoria werkt sinds kort in het reclamebureau van Larry Kincaid. Het bedenken van reclamecampagnes ligt haar en ze klopt onnoemelijk veel overuren. Gelukkig lijdt haar relatie met Howard, een werkloze acteur, er niet onder. Hoewel ze de enige kostwinner is, is voor Victoria de maat vol wanneer haar baas verwacht dat ze het bed deelt met Grover Barth, de eigenaar van Corned Beef Castles. Diezelfde avond wordt Larry Kincaid vermoord. Victoria is de hoofdverdachte: ze had een motief en bovendien bevinden haar vingerafdrukken zich op het moordwapen. Hoewel het er zeer slecht uitziet voor Victoria, blijft Jessica in haar onschuld geloven en ze opent de klopjacht op de echte moordenaar.
10:55Onderbreking
Onderbreking.
11:55De Zoo
Realityreeks over het leven in de zoo van Auckland. De dieren uit de Auckland Zoo maken voor het eerst kennis met sneeuw, wanneer de verzorgers zorgen voor een enorme hoeveelheid van het witte goedje. Trent maakt in Zuid-Afrika kennis met wilde jachtluipaarden.
12:20Stadion
Voetbalmagazine.
13:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
13:35Het Weer
Weerbericht.
13:40Monk
Amerikaanse politiereeks. "Mr Monk and the Red-Headed Stranger." Enkele uren voor een radio-optreden beschuldigt een nijdige Willie zijn manager Sonny Cross ervan zaken te hebben verduisterd. Sonny komt aan bij het radiostation en vindt een briefje met de vraag naar de zijingang te komen. Hij verdwijnt in een steegje en er klinken twee schoten. Een ingenieur vindt een blinde vrouw, Mrs. Mass, al schreeuwend, samen met Willie Nelson hangend boven Sonny's lijk. Stottlemeyer is gewond en belast Disher met het onderzoek. Monk wordt erbij gehaald en ziet dat maar drie mensen de steeg kunnen zijn ingelopen: Sonny, Mrs. Mass, en de toekomstige superster Willie Nelson. Monk ontdekt dat Sonny geen onbeschreven blad was: Hij was een echte womanizer en bracht twee jaar in de gevangenis door omdat hij per ongeluk een gezin had doodgereden.
14:30Go On
Komische reeks. "Fast Breakup." Lauren zegt dat ze toch niet met Wyatt wil trouwen en ze vraagt Ryan wat ze moet doen om met Wyatt te breken. Ryan zelf krijgt een sexy telefoontje van een dronken Carrie.
15:05The War of the Roses
Zwarte komedie. Advocaat Gavin D'Amato raadt een van zijn cliënten aan om niet te scheiden en baseert zich hiervoor op het leven van de familie Rose. Barbara en Oliver vormen een gelukkig stel, tot zij zich voorstelt hoe het leven zonder Oliver zou zijn, wat haar goed lijkt te bevallen. Na vele ruzies besluit het koppel te scheiden. Ze hebben allebei echter hun zinnen gezet op het huis, waardoor de situatie in een ware vechtscheiding uitmondt.
17:15Last Man Standing
Amerikaanse komische reeks over een getrouwde vader met drie kinderen. "Driving Lessons." Mike vindt het heerlijk om Eve te leren autorijden. Toch vindt hij dat Vanessa die taak van hem moet overnemen om zo een hechtere band met haar dochter te krijgen.
17:45VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
17:55Het Weer
Weerbericht.
18:00Border Security Canada
Realityreeks over het werk van douane-inspecteurs en grensagenten. De landsgrenzen worden voortdurend getest. Of het nu gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.
18:20Royalty
Magazine over het Belgisch vorstenhuis en de buitenlandse koninklijke families. George, de zoon van prins William en prinses Kate, is op 22 juli één jaar geworden. 'Royalty' brengt een zomerspecial over de populairste koninklijke peuter ter wereld.
19:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
19:45Het Weer
Weerbericht.
19:50Geert Hoste Tijdlijn
Compilatie-aflevering met de beste fragmenten uit alle voorbije conferences van de Vlaamse stand-upcomedian Geert Hoste.
20:25De Jaren 2000 voor Dummies
Ludiek overzicht van de jaren 2000 begeleid door de commentaarstem van Johan Terryn. Vandaag: 2002. Wat u zich vast nog herinnert van 2002 is dat we vanaf dan betaalden met de euro. In Nederland werd de controversiële politicus Pim Fortuyn koelbloedig vermoord. In eigen land viel de uitspraak over de moord op veearts Karel Van Noppen. Voor de kust van Duinkerke verging het autovrachtschip Tricolor na een botsing met een containerschip en voor de Spaanse kust brak de olietanker Prestige doormidden. Tot zover de geschiedenis. Maar weet u nog hoe onze koningin haar vrije tijd invulde? Waarom er plots zoveel senioren te vinden waren op de Pukkelpop-wei? Welke vervelende bijwerkingen de gsm had? Waarom Ann Van Elsen en Cécile Muller niet meer met elkaar spraken? Waarom iedereen plots een eredoctoraat kreeg? Wie de eer kreeg een naaktportret van Koen Wauters te maken? En wie er met de BMW's van de KV Mechelen-voetballers vandoor ging?
21:05Morning Glory
Romantische komedie. De hardwerkende tv-producer Becky Fuller wordt ontslagen bij een regionaal nieuwsprogramma en weet de moed bijeen te rapen om aan te kloppen bij 'Daybreak', het nationale nieuws. Ze krijgt de job maar Becky beseft niet aan wat voor avontuur ze zich waagt. Ze moet vrijwel meteen een collega ontslaan en de legendarische nieuwslezer Mike Pomeroy zien te overtuigen de job over te nemen. Hoewel ze maar al te graag met hem wil samenwerken, wil Mike zich echter niet bezig houden met weerberichten, roddels en modenieuwtjes. Wanneer hij uiteindelijk toch toehapt, ontstaan er al snel heftige confrontaties tussen de twee.
23:00Stadion
Voetbalmagazine.
23:50White Collar
Amerikaanse misdaadreeks. "Identity Crisis." Mozzie vindt in een opslagplaats aanwijzingen die leiden naar een schat die volgens hem werd achtergelaten door een spionageorganisatie uit de tijd van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |