Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Zaterdag 04 juli 2015 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Zaterdag 04 juli 2015
op VTM

Eergisteren
28/06/2015
Gisteren
29/06/2015
Vandaag
30/06/2015
Morgen
01/07/2015
Overmorgen
02/07/2015
Vrijdag
03/07/2015
Zaterdag
04/07/2015
Begin Programma
00:45Q-Music
Muziek.
06:15Magnum
Amerikaanse actiereeks. "Three Minus Two." Jan Kona en haar twee zakenpartners leiden een erg succesvol modebedrijf. Wanneer een van hen wordt vermoord, vraagt Jan aan Magnum om haar te beschermen.
07:00De familie Backeljau
Vlaamse komische reeks over een asociale familie. "De paalwerpers." Die rosse doe-het-zelvers van over de deur zijn door de Backeljaus vakkundig weggepest. Er trekken nieuwe overburen in en de familie zet zich aan het gluren. Ondertussen wordt er in de straat een wedstrijd voor paalwerpers georganiseerd. De Bomma hoopt met een uitgeholde paal te winnen en Marcel is baancommissaris. De nieuwe overburen vinden de buurt 'hartstikke te gek'.
07:25Thomas de Trein
Britse animatiereeks over Thomas de Trein en zijn vrienden. Thomas de Trein en zijn vrienden leven op het eiland Sodor, waar de stoomtreinen samen de fijnste avonturen beleven. Onder het toeziend oog van controleur Sir Topham Hatt zoekt Thomas altijd het avontuur en het plezier op. Af en toe komt de kleine en ondeugende Thomas wel in de problemen omdat hij altijd wil doen wat volwassen locomotieven horen te doen. Toch vindt hij steeds weer een oplossing.
07:40Koning Lou
Jeugdreeks over de gekke Koning Lou, zijn trouwe raadgever Dréke en de troubadour Stakke. "Gudrunella, de Drakendoder." Koning Lou moet zich traditiegetrouw zien te bewijzen door Dragonder, de driekoppige vuurspuwende draak, uit zijn koninkrijk te verjagen. De koning is zeker van zijn stuk, maar dat is buiten de licht ontvlambare Dragonder gerekend. Dréke en Stakke besluiten daarom de hulp in te roepen van drakendoder Gudrunella. Zal zij erin slagen om het koninkrijk en de reputatie van Koning Lou te redden?
08:00Inspecteur Gadget - Zijn Laatste Zaak
Komische animatiefilm. Dr. Claw heeft een nieuw plan om heerser over de wereld te worden, ditmaal door zich te transformeren tot vermomde superheld. Er is maar één man die hem kan stoppen, Inspector Gadget.
09:10Hallo K3
Sitcom rond de meisjes van K3. "De interland." Josje verafgoodt het oude originele voetbaltruitje van Wesley Sneijder. Ze gelooft dat het geluk brengt. Dat het stinkt kan haar niet deren, ze wil dat Nederland wint tegen België. Ondertussen geeft de wasmachine van Kristel de geest. Marcel doet alsof hij ze kan maken, zodat hij naar de voetbalwedstrijd kan kijken, maar eigenlijk kent hij helemaal niets van wasmachines.
09:40The A-Team
Amerikaanse reeks over een groep Vietnamveteranen die op de vlucht is voor de overheid. "Trial by Fire." Het A-Team wordt aangeklaagd voor de dood van kolonel Samuel Morrison en het beroven van de Nationale Bank van Hanoi. Vreemd genoeg denkt men dat Murdock geen deel uitmaakt van het A-Team.
10:25Columbo
Amerikaanse misdaadreeks. "Short Fuse." David Buckner is de baas van een chemiebedrijf, dat hij wil verkopen. Zijn neef Roger gaat daar echter niet mee akkoord, ondanks Buckners pogingen om hem te overtuigen. De gemoederen laaien hoog op en Roger gaat over tot actie: hij plaatst een bom in de wagen van zijn oom.
11:40Onderbreking
Onderbreking.
12:10Zware Jongens - Wegmisbruikers
Realityreeks waarin wegpiraten bij de lurven worden gevat.
13:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
13:30Het Weer
Weerbericht.
13:35Monk
Amerikaanse misdaadreeks over een privédetective met een obsessieve-compulsieve stoornis. "Mr. Monk and the Foreign Man." Monk wordt uit zijn concentratie gehaald door iemand die op straat fluit aan het spelen is en hij gaat naar beneden om te horen wat er gaande is. De Afrikaanse muzikant vertelt Monk dat zijn vrouw twee weken geleden op de hoek van de straat het leven liet nadat ze werd aangereden. De chauffeur pleegde vluchtmisdrijf. Monks interesse is geprikkeld en hij besluit de zaak te onderzoeken.
14:25Last Man Standing
Amerikaanse komische reeks over een getrouwde vader met drie kinderen. "Bullying." Eve wordt van school gestuurd omdat ze een student heeft beledigd. Mike vindt dit maar een vreemde reden om iemand van school te sturen en spuit hierover commentaar in zijn videoblog. Ryan vindt een job.
14:50Ben and Kate
Amerikaanse komische reeks. "Ethics 101." Nu ze terug op school is, neemt Kate zich voor om niet dezelfde fout als vroeger te maken. Ze heeft het goede voornemen gemaakt om zich nu meer te concentreren op haar studies dan op jongens. Maar dat blijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan.
15:25Koala Kid
Animatiefilm. Johnny is een albino koalabeer in een wereld van grijze koalaberen. Hij wordt dan ook gezien als een freak tussen de overige beren. Door een speling van het lot krijgt hij echter onterecht de status van actieheld. De dieren uit het binnenland roepen daarop de hulp in van Johnny om Bog - een gemene krokodil die er op uit is om hun woongebied over te nemen - aan te pakken. Johnny moet nu alles op alles zetten om aan de verwachtingen te voldoen.
17:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
17:05Het Weer
Weerbericht.
17:10Verschrikkelijke Ikke
Animatiefilm, Nederlands gesproken. Gru is een duivels meesterbrein dat tegen elke prijs de grootste superschurk ter wereld wil worden, in de hoop zo eindelijk het respect van zijn moeder te winnen. Hij verslaat iedereen die in de weg staat met zijn arsenaal aan hightechwapens en gadgets. Maar dan ontmoet hij op een dag drie kleine eigenwijze weesmeisjes die naar hem kijken en iets in hem zien wat nog nooit iemand heeft gezien: een mogelijke papa. 's Werelds grootste schurk heeft zojuist zijn grootste uitdaging gevonden: drie kleine meisjes die Margo, Edith en Agnes heten.
19:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
19:40Het Weer
Weerbericht.
19:50De Zonen van Van As
Vlaamse fictiereeks over een familie van plantrekkers, actief in grond- en afbraakwerken. Frans' grote liefde Mahida wordt afgeperst door Maurits, de flamboyante eigenaar van een luxebordeel in de buurt. Frans wil dit niet zomaar laten gebeuren en gaat met de man praten. Zijn bezoek maakt echter weinig indruk op Maurits en dus besluit Van As een versnelling hoger te schakelen. Hij laat Frakke en Jempie de riolering van het bordeel openleggen en saboteert en passant ook de septische put van het huis. Maurits begrijpt niet wat er gebeurt wanneer zijn toilet opeens begint op te borrelen. Wanneer Victor, het hoofd van de gemeentelijke technische dienst, bij de zaak wordt betrokken, verliest Frakke zijn geduld. Eddy en Gitte nemen steeds meer risico's. Het duurt dan ook niet lang voor ze betrapt worden.
20:30Zookeeper
Komedie. De goedaardige dierenverzorger Griffin Keyes is ervan overtuigd dat hij ontslag zal moeten nemen om zijn droomvrouw te vinden. De beesten uit de dierentuin vinden dit maar niks. Ze raken in paniek en besluiten om Griffin te adviseren in de hoop dat hij het meisje van zijn dromen verovert en toch voor de dierentuin kan blijven werken.
22:25In Her Shoes
Komedie. Maggie en Rose zijn zussen, maar daar is weinig van te merken. De beeldschone Maggie verslindt mannen, kan geen enkele job houden, heeft weinig of geen geld en logeert bij vrienden of minnaars. Rose daarentegen is een berekende advocate die zelden plezier maakt, haar pensioen al heeft geregeld en hoopt dat de relatie met haar collega Todd in een huwelijk zal uitmonden. Het enige wat hen bindt, is hun gemeenschappelijke passie voor schoenen. Hun wankele relatie staat op springen wanneer Maggie niet alleen oog heeft voor Roses schoenen, maar ook voor Todd.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |