Tv gids - VTM Donderdag

Eergisteren
2018-05-18
Gisteren
2018-05-19
Vandaag
2018-05-20
Morgen
2018-05-21
Overmorgen
2018-05-22
Woensdag
2018-05-23
Donderdag
2018-05-24
06:00
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "De kleren van Kwebbel." Kwebbel is in de beek gevallen, waardoor haar kleren vuil zijn. Klus zal de jurk in de was stoppen. Als dat maar goed afloopt.
06:05
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "De toverstaf." Plop, Lui en Smul vinden het niet grappig als Klus beweert dat hij kan toveren. Klus trekt zich niets aan van de reactie van zijn vrienden en besluit hen beet te nemen.
06:10
Maya de Bij

Belgische animatieserie "De grote gemene oorwurm." Ben is geschrokken van Igor de oorworm en heeft zijn mestbal achtergelaten. Maya gaat op zoek naar de bal en valt uit een boom. Ben en Willy gaan haar zoeken, doodsbang voor de gevaarlijke oorworm.
06:25
Heidi

Japanse kinderserie "De Duivelsbrug." De gouverneur draagt grootvader op de brug af te maken waar hij jaren geleden aan begonnen was, maar grootvader raakt daardoor heel erg van streek. Heidi begrijpt dat niet en gaat uitzoeken wat er gebeurd is. Ze komt erachter dat haar vader is verongelukt bij de bouw van de brug en dat grootvader vindt dat het zijn schuld is.
06:45
De Avonturen van K3

Animatieserie "Happy Birthday Mister Carson." Marthe, Klaasje en Hanne geven een optreden voor de verjaardag van miljardair William Carson. Booboo, de kat van Carson, is de ster van het feest. Wanneer de kat met zijn peperdure halsketting plots verdwijnt, doen de meisjes er alles aan om hem te vinden.
07:00
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "Het is Daar een Jungle !." Wanneer Tip van Oh voor een nieuwe plant moet zorgen, verandert deze per ongeluk in een monster.
07:10
Vloglab

Magazine met ervaren en minder ervaren vloggers
07:25
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
07:40
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
07:50
Gefopt

Amerikaanse komische serie (2016) "Spoiler Alert." Chance heeft straf en mag een week lang geen tv kijken. Hij probeert met man en macht spoilers te ontwijken.
08:15
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "Bam, Je Redt Mijn Leven." Nadat Tip het leven van Sharzod heeft gered, wil ze per se iets terugdoen.
08:25
Lexie & Lotti

Australische animatieserie (2016) Het is een race tegen de klok voor Lexie en Lotti wanneer iemand de kunstwerken van gorilla Camilla uit haar verblijf steelt. Camilla weigert te eten voor ze haar schilderijen terug heeft. De detectives moeten dus snel handelen voor ze ziek wordt.
08:45
Tiny

Franse animatieserie "De golfles."
09:00
Barbie Dreamtopia

Animatieserie "De Regenboog Hemel Spelen."
09:10
Maya de Bij

Belgische animatieserie "De grote gemene oorwurm." Ben is geschrokken van Igor de oorworm en heeft zijn mestbal achtergelaten. Maya gaat op zoek naar de bal en valt uit een boom. Ben en Willy gaan haar zoeken, doodsbang voor de gevaarlijke oorworm.
09:25
Brandweerman Sam

Welshe animatieserie "Gered van de Rots." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen, maar ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
09:35
Thomas de Trein

Britse animatieserie over Thomas de Trein en zijn vrienden "Oude Vrienden." Thomas de Trein en zijn vrienden leven op het eiland Sodor, waar de stoomtreinen samen de fijnste avonturen beleven. Onder het toeziend oog van controleur Sir Topham Hatt zoekt Thomas altijd het avontuur en het plezier op. Af en toe komt de kleine en ondeugende Thomas wel in de problemen omdat hij altijd wil doen wat volwassen locomotieven horen te doen. Toch vindt hij steeds weer een oplossing.
09:45
Qmusic

Muziek
10:00
Geen uitzending

Onderbreking
12:05
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks over het wel en wee van een politiekorps Wanneer het levenloze lichaam van een jonge vrouw wordt aangetroffen, worden rechercheurs Eric en Brigitte op de zaak gezet. In het universitair ziekenhuis is een 8-jarig jongetje verdwenen. Agenten Floor en Obi schieten meteen in actie.
12:40
Sofie in de Keuken van

Culinair magazine waarin Sofie Dumont elke week langsgaat bij een bekend gezicht "Annelien Coorevits." Op het menu: Thaïse visschotel met curry.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:35
Het weer

Weerbericht
13:40
Familie

Soap. Véronique heeft interessante informatie verzameld over Schepers, de man die door dokter Paul uit het ziekenhuis is gezet en die nu een torenhoge schadevergoeding wil. Victor blijft echter van mening dat er op de eis moet worden ingegaan. Mathias is van slag door de onkostennota van Marie-Rose en Dirk, want tijdens het zakenweekend in Wenen is er duidelijk veel gespendeerd. Jan wil de verdwijning van Hanne aangeven bij de politie. Nathalie gaat naar de Jan & Alleman omdat ze met Rita over haar terugkeer naar Vlaanderen wil praten. Glenn bedreigt Niko.
14:15
Spoed

Ziekenhuisserie "De Pyromaan (1)." Dokter Ben De Man gaat op de spoedafdeling aan de slag en dat heeft verpleegster Mel meteen opgemerkt. Hij is immers een aantrekkelijke en vlotte kerel die in niets gelijkt op droogstoppel Hofkens. Kathy Pieters slaat in paniek als ze een rode vlek op haar rug opmerkt. Een pyromaan zet een houten chalet in lichterlaaie. Het toeval wil dat de brandweer er net op dat moment aankomt en het vuur is in een mum van tijd geblust. Wanneer de brand die avond in het televisienieuws omschreven wordt als nietsomzeggend, zint de pyromaan op wraak.
15:25
All Saints

Australische dramaserie "Handle with Care." Steve is ziek, dus moet het team het zonder hem stellen. Mike en Jo snellen een zwaargewonde fietser te hulp. Aangezien er veel wind is, kan de helikopter niet tot bij hen geraken en Mike denkt dat de fietser zal sterven vooraleer de ambulance aankomt. Hij besluit hem dan ook ter plaatse te opereren. Jo is er niet gerust in, maar slaagt erin het hoofd koel te houden en Mike te helpen. Ondertussen proberen Frank, Bart en Amy een jonge man te helpen die na een zuippartij bijna in zijn eigen braaksel is gestikt. Na een tijdje blijkt dat de jongen serieuze hersenschade heeft opgelopen en zijn moeder staat voor een hartverscheurende beslissing: hem laten gaan of hem via machines in leven houden.
16:20
The Grinder

Amerikaanse komische serie "Genesis." Dean is het vertrouwen in zichzelf als strafpleiter kwijt. Hij besluit zich vast te bijten in de zaak tegen het familiebedrijf om zijn zelfvertrouwen terug te krijgen.
16:50
Monk

Amerikaanse misdaadserie "Mr. Monk Is on the Air." De populaire radiopresentator Max Hudson verneemt tijdens zijn liveshow dat zijn vrouw overleden is. Ze verstikte door een gasvuur in haar slaapkamer. Het lijkt een ongeval, maar Jeanettes zus Linda denkt daar anders over. Ze schakelt Monk in en stuurt hem op Max af, want ze vermoedt dat hij haar zus heeft vermoord. Monk brengt een bezoekje aan de studio van Max, maar daar wordt hij voor alle luisteraars vernederd en met de grond gelijk gemaakt.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:55
Het weer

Weerbericht
18:00
Sofie in de Keuken van

Culinair magazine waarin Sofie Dumont elke week langsgaat bij een bekend gezicht "Annelien Coorevits." Op het menu: Aardbeientaartje met mascarpone.
18:15
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks over het wel en wee van een politiekorps Een man van middelbare leeftijd wordt dood aangetroffen in zijn woning. Op het eerste gezicht lijkt het niet om een verdacht overlijden te gaan. Toch besluiten Eric en Brigitte om de wetsdokter op te roepen. Obi zit in de file en dus gaan agent Patrick en Floor samen op pad. Er is een wildkampeerder gesignaleerd in het park.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:50
Het weer

Weerbericht
20:00
Familie

Soap. Stefanie neemt een moedige beslissing, die gevolgen heeft voor haar relatie met Ayo. Stan daagt Evy en Maarten verder uit. Jelle gaat trainen met Rayan, die een oogje heeft op Louise. Marie heeft een confronterende sessie met Cédric.
20:35
2 Sterren Restaurant

Realityreeks waarin vier bekende duo's een eigen restaurant runnen De laatste twee restaurants openen vandaag hun deuren. Hoe verloopt de eerste service bij hen? Slagen ze erin hun eerste betalende klanten te overtuigen?
21:40
Alloo en de Liefde

Reportagereeks van Luk Alloo over de liefde in al haar mogelijke vormen Luk Alloo verkent de wereld van de romantiek en ontmoet mensen met een opmerkelijk liefdesverhaal.
22:55
Vossenstreken

Politieserie Christophe Van Malderen, uitgever van een populair magazine, spreekt Sara aan over een nieuwe zaak. Volgens een anonieme bron zou de immens populaire televisiepersoonlijkheid Peggy Barendsen begin jaren 70 haar man Bertje vermoord hebben. Wil Christophe de oplage van zijn magazine opdrijven of klopt het verhaal echt? Stan ontfermt zich ondertussen over zijn vrouw Esther, die na een val het bed moet houden. Koken is echter niet aan hem besteed en dus springen collega's Max en Ludo in. Het onderzoek wordt zo eerder vanuit Stans keuken gevoerd, dan vanuit de kelder van de federale politie.
23:50
Bones

Amerikaanse misdaadserie "The Verdict in the Story." Brennans vader Max staat terecht voor de moord op FBI-directeur Kirby. Hierdoor komen Brennan en haar collega's recht over elkaar te staan in de rechtszaal: als forensische experts moeten die immers getuigen in de moordzaak. Zolang het proces loopt, mag Brennan ook niet meer samenwerken met Booth.
00:40
Qmusic

Muziek