Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Maandag 02 feb 2015 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Maandag 02 feb 2015
op VTM

Eergisteren
27/01/2015
Gisteren
28/01/2015
Vandaag
29/01/2015
Morgen
30/01/2015
Overmorgen
31/01/2015
Zondag
01/02/2015
Maandag
02/02/2015
Begin Programma
00:10House M.D.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. House loopt een oude bekende tegen het lijf in de gangen van het Princeton-ziekenhuis: zijn voormalige collega-muzikant Crandall. Die vertelt hem dat zijn 16-jarige dochter Leona in het ziekenhuis werd opgenomen. Leona is een slachtoffer van orkaan Katrina en lijdt sindsdien aan zware hallucinaties en hartritmestoornissen. House besluit haar onderzoek voor zijn rekening te nemen, ondanks zijn vermoeden dat het meisje gelogen heeft over haar band met Crandall en haar verblijfplaats gedurende de afgelopen maanden.
01:00Q-Music
Muziek.
07:20McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "This Moment Forward." Vandaag stappen Tess en Nick in het huwelijksbootje. De dames van Drovers Run zijn druk in de weer met de laatste voorbereidingen voor het trouwfeest en ondertussen moeten ze de gasten ontvangen, die allemaal stipt op de afspraak zijn. Het is een hectische dag, maar toch verloopt alles naar wens. Hier komt verandering in wanneer Nicks moeder het nodig vindt om hem om te praten. Liz heeft ook voor haar schoondochter een vergiftigd geschenk in petto. Tot overmaat van ramp ontdekt Dave dat er zich flink wat ongewenste gasten onder de genodigden bevinden.
08:05Onderbreking
Onderbreking.
12:05Valkuil
Quiz.
12:40De Keuken van Sofie
Culinair magazine met Sofie Dumont. Deze week kookt Sofie met Frieda Van Wijck. Vandaag: De zoete zonde - Panna cotta met praliné en appelsienroom.
13:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
13:35Het Weer
Weerbericht.
13:40Familie
Vlaamse reeks. De familie staat klaar om met de bus naar Frankrijk te vertrekken. Trudy is pas op het laatste nippertje aanwezig, maar Jan ontbreekt zelfs op de afspraak. Maarten blijft thuis om voor Guido te zorgen. Bert, Shirley en Patrick zijn op post bij Van den Bossche Electronics. Maarten slaagt er niet in zijn boezemvriend Bjorn te overtuigen zijn studies te hervatten en hij roept de hulp in van Bjorns vader. In het buurthuis geeft Pierrot zijn eerste computerles.
14:20Wittekerke
Vlaamse soap over het kuststadje Wittekerke. Nellie weet van plastisch chirurg Goedtvrient dat Magda een borstreconstructie overweegt. Ze vindt het haar plicht om Magda op de nadelen van zo?n operatie te wijzen en dat wordt haar niet in dank afgenomen. Max blijft voorlopig geschorst. Het zou nochtans een goede zaak zijn wanneer hij opnieuw aan de slag ging, want momenteel is het op het politiebureau één grote chaos. De hoogzwangere agente Rita kan niet meer uit de voeten en Luc ontsnapt steeds vaker naar De Schorre, waar hij duizenden franken verspeelt op de bingokast. Daniel wordt na een zelfmoordpoging in het ziekenhuis van Wittekerke opgenomen.
15:20McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "Something to Prove." Terwijl Nick en Tess van hun exotische huwelijksreis genieten, bestuurt Stevie Drovers Run met ijzeren hand, tot grote ergernis van Kate en Jodi. De trotse Kate wil bewijzen dat ze geen nietsnut is en gaat tot het uiterste, met een rampzalig incident tot gevolg. Ondertussen worden Jodi en Luke op een genant moment door een strenge arbeidsinspecteur betrapt.
16:15America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden van Amerikaanse kijkers.
16:40David
Vlaamse telenovelle naar een origineel concept van Hugo Van Laere. Het gaat niet goed met oma Klaerhout. Terwijl Sofie de rest van de familie verwittigt, blijft Herman bij zijn moeder in het rusthuis. Andrea gaat terug in haar eigen huis wonen. Sanders bioritme is totaal ontregeld door de nachtshiften en hij heeft steeds meer last van vermoeidheid. Delphine krijgt Casper zover dat hij enkele liedjes zingt voor de kankerpatiëntjes in het ziekenhuis. Lotte is zeer enthousiast over de schilderijen van David en ze is ervan overtuigd dat de tentoonstelling een succes zal worden.
17:15Home and Away
Australische soap. Zal de leugen van Josh ervoor zorgen dat Andy vrijgelaten wordt? Maddy raakt diep in de problemen wanneer Roo erachter komt dat ze haar kredietkaart gestolen heeft. Ondertussen blijven Phoebe en Kyle uit elkaar groeien. Zal Marilyn Johns achternaam wel willen aanvaarden?
17:45VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
17:55Het Weer
Weerbericht.
18:00De Keuken van Sofie
Culinair magazine met Sofie Dumont. Deze week kookt Sofie met Slongs Dievanongs.
18:20Valkuil
Quiz.
19:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
19:45Het Weer
Weerbericht.
19:55Familie
Vlaamse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage. Faroud heeft Leen een bekentenis te doen. Thomas wordt gechanteerd door Andy en ziet zijn beloftevolle toekomst bij VDB aan een zijden draadje hangen. Rita krijgt een aanlokkelijk voorstel. Liesbeth raakt verwikkeld in een tweestrijd.
20:35Beat Da Bompaz
Show waarin 65-plussers het in enkele spraakmakende duels opnemen tegen jonge BV's. Drie nieuwe bompaz strijden opnieuw tegen drie jonge bekende Vlamingen voor de eer van hun generatie. Thema van vandaag is 'Winterspelen'. Q-dj's Maarten Vancoillie, Jolien Roets en Marcia Bwarody nemen het op tegen de 68-jarige Ludo Segers, de 70-jarige François Toetenel en de 65-jarige Jan Frooninckx, die 10 jaar lang aan shorttrack deed en daarna aan langebaanschaatsen.
21:45Vossenstreken
Vlaamse politieserie met een lichtvoetige twist. Max krijgt bezoek van een oude vriendin, Mieke Devries. Jaren geleden vond ze tussen de spullen van een overleden man een kristal. Nu blijkt dat kristal een zeer zeldzame, grote, ongesneden diamant te zijn met een geschatte waarde van vijf miljoen euro. Het team besluit de zaak uit te spitten en ontdekt al snel dat de steen hoort bij de buit van een diefstal uit 2003. Wie zat er achter die diefstal? En heeft Max iets met die Mieke Devries?
22:45Motive
Canadese misdaadreeks. "Dead End." Terwijl ze de meedogenloze moord op Emily onderzoeken, een veelbelovende studente, stoten detectives Flynn en Vega op enkele geheimen van het meisje, die Angie aan het denken zetten. Vega is het echter niet eens met Angies aanpak. De collegiale relatie tussen Lucas en Sung neemt een persoonlijke wending.
23:35Valkuil
Quiz.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |