Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Zondag 30 nov 2014 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Zondag 30 nov 2014
op VTM

Eergisteren
24/11/2014
Gisteren
25/11/2014
Vandaag
26/11/2014
Morgen
27/11/2014
Overmorgen
28/11/2014
Zaterdag
29/11/2014
Zondag
30/11/2014
Begin Programma
00:30Moordvrouw
Nederlandse politiereeks. Op een middelbare school wordt een kluis gestolen met daarin een antwoordenlijst van de examens die binnenkort van start gaan. Als de recherche de inhoud niet snel genoeg terugvindt, zal dat ernstige gevolgen hebben voor duizenden middelbare scholieren. Door de tijdsdruk lopen de spanningen binnen het team van Carla erg hoog op. Fenna kan het gedrag van Evert niet langer aan en confronteert hem hiermee.
01:20Onderbreking
Onderbreking.
01:45Nachtelijke loop
Nachtelijke loop. (tot 05.55)
07:10Onderbreking
Onderbreking.
07:25Ally McBeal
Amerikaanse komische reeks. "Woman." Claire Ottoms voelt zich depressief sinds ze ontslagen werd voor ongewenste intimiteiten. Ze smeekt Ally om hulp in haar rechtszaak nu ze haar werkgever voor de rechter daagt. Ally wijst de zaak toe aan Richard en Coretta, die geen van beiden zin hebben om met de vreemde dame om te gaan. Ondertussen loopt Ally zelf er zenuwachtig bij omdat ze iemand van haar collega's moet ontslaan in haar nieuwe functie. Ze gaat te rade bij Victor, die zoals gewoonlijk een pasklaar antwoord heeft voor alles.
08:10Nonkel Jef
Vlaamse komische reeks over de gierige keuterboer Jef. "De filosoof van Ginderbos." Cyriel Gregorius leidt voor het eerst de mis in de kerk van Ginderbos. En het moet gezegd, de jonge pastoor heeft een eigen stijl. Jef willigt de laatste wens van Sander in en stelt aan Bruno voor om op de boerderij te komen wonen. Hij stemt meteen toe, tot grote vreugde van de vrouwelijke bevolking van Ginderbos. Zij zijn allemaal gecharmeerd door de knappe Bruno.
08:35Slisse & Cesar
Vlaamse komische reeks. "De ideale partner." De facteur heeft op de computer van Slisse het nieuwe programma 'de ideale partner' gezet. Jan en Rik willen het programma meteen uittesten en besluiten de ware te zoeken voor Cesar en Valerie.
09:05De familie Backeljau
Vlaamse komische reeks over een asociale familie. "Werkster gezocht." De Backeljaus zoeken een huishoudster. Cois en Franky organiseren een sollicitatiegesprek en Maria waarschuwt hen dat het uiterlijk van geen belang is, ze moet kunnen schoonmaken. Op Cois en Franky kan je rekenen. De Bomma heeft haar stem terug en is in een opperbeste stemming. Tussen de kandidaat-werksters biedt zich een stoot van een vrouw aan.
09:35Columbo
Amerikaanse misdaadreeks. "Lovely but Lethal." Viveca Scott, de oprichtster van Beauty Mark Cosmetics, wordt door haar rivaal David Lang bedreigd. Wanneer hij ontdekt dat haar revolutionaire antirimpelcrème écht werkt, steelt hij de samenstelling van het product.
10:45Onderbreking
Onderbreking.
11:50De Zoo
Australische docureeks over het leven in de zoo van Auckland. Lucy de chimpansee zit onder de verdovende middelen en daar is haar maatje Big Mike niet blij mee. Giraf Zabulu begint aan zijn reis van Christchurch naar Auckland. De Sumatraanse tijger Nisha heeft een verrassing voor haar verzorger.
12:15Stadion
Voetbalmagazine.
13:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
13:35Het Weer
Weerbericht.
13:40Monk
Amerikaanse misdaadreeks. "Mr. Monk Goes to Vegas." Een opgewonden Stottlemeyer belt Monk uit zijn bed en vraagt hem naar Las Vegas te komen. Hij heeft immers bewijzen dat een schijnbaar tragisch ongeval eigenlijk een perfect beraamde moord is. Helaas ontdekte hij dit in een dronken bui en kan hij zich niet meer herinneren welk sluitend bewijs hij precies gevonden had. Gelukkig snelt Monk hem ter hulp, ook al heeft de detective problemen om zich aan te passen in Sin City.
14:30Anna And The King
Romantische film. De Britse lerares Anna wordt in 1862 uitgenodigd door de koning van Siam om zijn kinderen de Engelse taal bij te brengen. Haar westerse ideeën en gedrag botsen met de oosterse gevoeligheden van de koning, maar wanneer enkele tegenstanders proberen zijn macht te breken, besluit Anna hem te helpen in zijn gevaarlijke strijd om het behoud van zijn land.
17:15Last Man Standing
Amerikaanse komische reeks over een getrouwde vader met drie kinderen. "April, Come She Will." Vanessa's zus April keert terug met de mededeling dat ze beslist heeft dat ze een kindje wil. Mike probeert een grap uit op Chuck en dit biedt nieuwe perspectieven.
17:45VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
17:50Het Weer
Weerbericht.
17:55Border Security Canada
Realityreeks over het gevarieerde werk van douaniers en grensagenten in Canada.
18:25Royalty
Magazine over het Belgisch vorstenhuis en de buitenlandse koninklijke families.
19:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
19:45Het Weer
Weerbericht.
19:55Safety First
Vlaamse sitcom over een securityfirma. "Cinema." Wanneermoeder Porrez ontdekt dat Safety First een bioscoop gaat bewaken, nodigt ze zichzelf uit om mee te komen. Smos ontdekt echter dat zij een flesje drank heeft binnengesmokkeld. Dirk kiest partij voor zijn moeder en weigert Smos te geloven zonder concreet bewijs. Uiteraard blijft Smos niet bij de pakken zitten. Zijn pogingen om Dirk te overtuigen zetten de opdracht op het spel. Bovendien hebben Luc en Ingrid andere katjes te geselen en ook die brengen Dirk geregeld in aanvaring met de bioscoopmanager.
20:25Code 37 - De Film
Misdaadfilm, die de start van jaargang 3 inluidt. Een bekende schrijver wordt aangerand in een seksbioscoop. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee.Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden voor Hannah en haar team om undercover te gaan in club Sin City, een vrijhaven voor iedereen die het daglicht schuwt en voor meisjes die er hun klanten oppikken. Wanneer Hannah en haar team ontdekken dat de eigenaar van zowel de seksbioscoop als van Sin City de oom van Roos is, neemt de hele zaak een persoonlijke wending. In de eerste plaats voor Hannah, want zij weet als geen ander hoe zwaar familiegeheimen kunnen wegen.
22:15Benidorm Bastards USA
Amerikaans verborgen cameraprogramma met bejaarden in de hoofdrol. "Tba."
22:45Stadion
Voetbalmagazine.
23:45White Collar
Amerikaanse misdaadreeks. "Ice Breaker." Een vals paspoort leidt Peter en Neal naar de Russische buurt van Little Odessa. Daar komen ze in contact met een bloedmooie ijsschaatsster en haar vriend die zich zou bezighouden met smokkel. Neal en Peter moeten proberen de smokkelpraktijken in kaart te brengen en gaan undercover als echte schaatsers. Dit loopt echter niet van een leien dakje.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |