Tv gids - VTM Donderdag

Eergisteren
2016-12-02
Gisteren
2016-12-03
Vandaag
2016-12-04
Morgen
2016-12-05
Overmorgen
2016-12-06
Woensdag
2016-12-07
Donderdag
2016-12-08
08:15
Suits

Amerikaanse advocatenreeks. "Stay." Ava Hessington neemt een oude rivaal van Harvey aan die er niet voor terugdeinst de haat aan te wakkeren en Scotty en Harvey tegen elkaar op te zetten. Louis' relatie met Sheila Sazs kent een dip wanneer blijkt dat haar professionele regeling persoonlijker is geworden. Jessica profiteert ondertussen van de problemen tussen Rachel en Mike en geeft hen iets om hen pas echt zorgen te maken.
09:00
Geen uitzending

Onderbreking.
12:00
Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Koen en Tineke haasten zich naar een vechtpartij in een café. Ze kunnen een dader vatten, maar een tweede vechtersbaas is kunnen ontsnappen. En die wil wraak nemen. Een man slaagt erin om een inbreker op te sluiten in zijn huis. Floor en Velimir gaan de dader oppakken. Later worden zij opgeroepen omwille van een verdacht individu in een bestelwagen.Wanneer ze de persoon benaderen, blijkt die niet zo communicatief te zijn.
12:35
De Keuken van Sofie

Culinair magazine met Sofie Dumont. Sofie kookt met Evi Hanssen. Lust ie 't of lust ie 't niet? - Ovenschotel met kabeljauw, trostomaatjes en bloemkoolpuree.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
13:35
Het Weer

Weerbericht.
13:40
Familie

Soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche. Maria blijft ervan overtuigd dat haar zoon Pieter zijn danscarrière opnieuw zal kunnen oppikken. Marie-Rose is heel enthousiast over de nieuwe start van MVM. Veronique ziet het helemaal zitten om twee jobs te combineren en ook bij Van den Bossche valt dit in goede aarde. June vormt de uitzondering want zij verwacht negatieve inmenging. Bart laat het liefdesgeluk van zijn dochter voorgaan op een romantisch weekendje weg met Brenda. Leen kan maar niet beslissen op welke afdeling ze stage wil gaan lopen. Rob wil Rita graag een bezoekje brengen, maar Dimi is hier niet voor te vinden. Mathias is nog altijd bang voor de gevolgen als hij naar de politie zou stappen met informatie over het gevonden lijk.
14:20
Wittekerke

Vlaamse soap over het kuststadje Wittekerke. De kalender van De Ballerina's wordt tijdens een persconferentie in De Schorre voorgesteld. De Wittekerkenaren zijn zeer nieuwsgierig naar het resultaat en zakken massaal af naar het café. Ook Kevin is van de partij en hij begaat de stommiteit om de dames te plagen met hun conditie. Voor hij het goed en wel beseft wordt hij samen met de andere macho's van het kuststadje uitgedaagd voor een match. Arne is niet van plan om de golfclub weg te geven, ook al deelt hij het bed met Celine.
15:20
Strong Medicine

Amerikaanse dramareeks. "Risk." In het Rittenhouse geeft Lu extra aandacht aan Aneesha, een depressieve patiënte die met zelfmoordplannen rondloopt. Lu stuurt haar door naar een psychiater, maar dat wordt haar niet in dank afgenomen. De dag wordt er niet beter op, want Lu wordt gearresteerd omdat ze weigert het medisch dossier vrij te geven van de overleden baby die in de buurt van het ziekenhuis is gevonden. Nochtans is de informatie nodig om de biologische moeder op te sporen. Andy en Les groeien dichter naar mekaar toe door de operatie die hun dochter moet ondergaan. Ondertussen moet Robert afrekenen met een tien jaar oude nachtmerrie.
16:20
Suits

Amerikaanse advocatenreeks. "Buried Secrets." Nu de Hessington-zaak achter hen ligt, kunnen Harvey en Mike tijd maken voor hun vrouwen. Mikes emoties dreigen de bovenhand te halen in een zaak waardoor hij de feiten negeert. Louis' argwaan groeit en hij besluit in Mikes verleden te graven.
17:10
Border Security Australia

Australische realityreeks over grenscontroles. In de luchthaven van Sydney wordt een nerveuze Duitse reiziger op de rooster gelegd. De sporen van cocaïne op zijn bagage doen het ergste vermoeden. De douaniers willen dan ook de zaak tot op de bodem uitspitten. Ondertussen trekt een Italiaanse clown de aandacht van de immigratiedienst. Hoewel de man beweert dat hij enkel zijn vrienden komt bezoeken, denken de inspecteurs dat de man wel eens aan de slag zou kunnen gaan in een themapark in Queensland. In Melbourne ontstaat ruzie tussen een ouder Chinees koppel nadat er in hun bagage verboden voedselwaren werden gevonden.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
17:55
Het Weer

Weerbericht.
18:00
De Keuken van Sofie

Chef-kok Sofie Dumont deelt elke dag een smakelijk en fijn gerecht met een BV. Sofie kookt met Paul Michiels. Op het menu: moussaka uit Kreta.
18:20
Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Eric en Brigitte worden opgeroepen voor een verdacht overlijden in een hotel. De rechercheurs moeten grondig te werk gaan want in een hotel lopen natuurlijk constant mensen binnen en buiten. De dader of daders vinden, zal dus niet gemakkelijk zijn. De commissaris ontvangt een anonieme brief waarin informatie staat over een zwaar misdrijf dat zal plaatsvinden later op de dag. Koen en Tineke gaan ter plekke om de daders op heterdaad te betrappen.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
19:50
Het Weer

Weerbericht.
20:00
Familie

Vlaamse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage. Leen kan Faroud niet bereiken en ze maakt zich zorgen. Ook Trudy wil weten hoe het met hem is. Benny beseft dat Ellie hem aan Liesbeth doet denken. Evy en Niko zetten hun spel verder. Lars stelt één van zijn landhuizen ter beschikking voor het verjaardagsweekend van de bomma. Jan is jaloers op George wanneer hij niet enkel Viv, maar ook Linda inpalmt.
20:35
Het Lichaam van Coppens

Programma waarin Staf en Mathias Coppens hun lichamen onderwerpen aan straffe tests. Staf en Mathias gaan diepzeeduiken met een zelfgemaakte duikhelm. De broers testen ook of je nu best warm of koud water kan gebruiken om ijsblokjes te maken. En hoe ver kan je vliegen van een waterglijbaan? De jongens testen het met plezier uit. Daarnaast experimenteert marktkramer Staf met enkele typische verkooptrucjes waar veel consumenten dagelijks intrappen.
21:45
Special Forces

Reportagereeks over de elitetroepen van het Belgische leger. In de eerste week van de militaire stage worden de rekruten van de Special Forces niet enkel getest op hun fysieke en mentale weerbaarheid, maar ook op hun algemene en militaire kennis. De militairen kijken ook terug op enkele missies uit het verleden. Zoals de bevrijdingsactie op een schip van baggerbedrijf Denul waarvan de opvarenden voor de kust van Somalië werd gegijzeld. Daarnaast praten ze over een missie in Kosovo na de burgeroorlog in 1999. Daar moesten ze met een kleine groep van zeven soldaten proberen te infiltreren in een criminele bende.
22:45
Chicago Fire

Amerikaanse dramareeks. "All Hard Parts." Severide confronteert Chili met haar roekeloze gedrag, maar dat valt niet in goede aarde bij haar. De brandweermannen proberen Casey te overtuigen om te solliciteren voor de positie van Alderman. De eerste jaarlijkse boksmatch tegen de politiemannen van District 21 vindt plaats.es.
23:35
House M.D.

Amerikaanse ziekenhuisreeks. "Family Practice." Wanneer Cuddy's moeder Arlene wordt opgenomen in het Princeton-Plainsboroziekenhuis, wil ze niet dat House haar behandelt. Maar op vraag van Cuddy doen House en zijn team dit stiekem toch en ze ontdekken zo enkele geheimen die Arlene en haar andere dochter voor Cuddy verborgen hielden. De onethische aanpak van deze zaak houdt Masters meer bezig dan gewoonlijk. Ondertussen neemt Taub een halftijdse baan aan als medisch adviseur bij Rachels broer, een advocaat.
00:30
Qmusic

Muziek.