Tv gids - VTM Maandag

Eergisteren
2017-04-25
Gisteren
2017-04-26
Vandaag
2017-04-27
Morgen
2017-04-28
Overmorgen
2017-04-29
Zondag
2017-04-30
Maandag
2017-05-01
08:15
All Saints

Australische ziekenhuisreeks. "The Untouchables." Jared keert terug naar de tunnels bij de drugverslaafden. Hij wordt er overvallen en aangerand. Jared durft dit op het werk aan niemand te vertellen. In het ziekenhuis ontfermt hij zich over Ebony, die zwanger raakte nadat ze door haar broer werd verkracht. Jared herbeleeft zijn eigen verkrachting wanneer Ebony haar verhaal doet. En dat ontgaat Mitch niet. Wanneer Ellis in contact komt met het bloed van een transseksuele danseres, vreest hij dat hij met het HIV-virus is besmet.
09:00
Geen uitzending

Onderbreking.
12:05
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scripted realityreeks over het wel en wee van een politiekorps.
12:40
Sofie in de keuken van

Culinair magazine met Sofie Dumont. "Véronique Leysen." Op het menu: Amandel-koffiecake met Vietnamese ijskoffie.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
13:35
Het Weer

Weerbericht.
13:40
Familie

Soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche. Bart zet Linda zwaar onder druk om hem de dossiers te bezorgen van de mensen die Brenda's organen hebben gekregen. Zij houdt echter het been stijf en brengt zelfs Victor op de hoogte. Ondertussen krijgt Barts zoontje een bloedneus na een valpartij. De senioren hebben zich goed geamuseerd op de muziek die Albert heeft gedraaid en Maarten overweegt om hem een contract als dj te geven. Louise blijft Trudy en Mieke tegen mekaar uitspelen.
14:15
Wittekerke

Soap over het kuststadje Wittekerke. De Wittekerkenaren begeleiden Jelle naar zijn laatste rustplaats. Zelfs Ilse en Roos komen afscheid nemen. Alleen Sneyers is er niet en daar heeft Max het zeer moeilijk mee. Tijdens de begrafenisplechtigheid stort Veerle helemaal in. Jasper ontfermt zich over haar, maar zij wil alleen zijn met haar verdriet. Onmiddellijk na de dienst verhuist Julia haar spulletjes naar haar nieuwe appartementje. Karen slooft zich uit om het goed te maken met Jean-Paul, maar hij zet haar aan de deur. Inspecteur Olivier geeft Max de opdracht om Arne dag en nacht te schaduwen. Ondertussen geeft Moesj aan Thibault geld om naar het buitenland te vluchten.
15:25
All Saints

Australische ziekenhuisreeks. "Where the Heart Is." Jared is een wrak sinds de verkrachting, maar toch neemt hij zijn collega's niet in vertrouwen. De ziekenhuisvleugel wordt op stelten gezet door een balletdanseres, die ontwenningsverschijnselen van haar verslaving aan pijnstillers toont. De moeder van Scott wordt met een gebroken schouder in All Saints opgenomen. Een routine-onderzoek brengt aan het licht dat er nog meer aan de hand is.
16:20
Fresh Off the Boat

Amerikaanse komische reeks. "The Manchurian Dinner Date." Eddie wil zijn vriendinnetje Alison voorstellen aan zijn moeder, maar vreest dat ze haar niet zal goedkeuren. Alison bedenkt een plan waarmee ze zeker indruk zal maken op Jessica. Louis helpt Emery met zijn afstudeerspeech.
16:50
Monk

Amerikaanse misdaadreeks. "Mr. Monk Gets Stuck in Traffic." Een automobilist die te snel rijdt, verongelukt. Het gevolg is een lange file op de snelweg. Monk, Natalie en haar dochter zitten enkele uren vast in het verkeer. De detective kan het niet laten een kijkje te gaan nemen bij het autowrak en komt tot de conclusie dat het geen ongeluk, maar moord was. Er is echter niemand die hem wil geloven. En eenmaal de wagen weg wordt getakeld, kan alle bewijs voorgoed verloren gaan.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
17:55
Het Weer

Weerbericht.
18:00
Sofie in de keuken van

Culinair magazine met Sofie Dumont. "Lien Van de Kelder." Op het menu: Zalmcarpaccio met krokante sla en zelfgebakken naan brood.
18:20
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scripted realityreeks over het wel en wee van een politiekorps.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
19:50
Het Weer

Weerbericht.
20:00
Familie

Vlaamse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage. Rudi en Zjef proberen Niko en Mieke terug samen te brengen. Lars wordt geconfronteerd met dringende problemen bij Fashion. Benny is misnoegd omdat hij geen appreciatie krijgt van Alfons. Louise doet er alles aan om Cédric op te beuren, maar ze bereikt het tegenovergestelde.
20:35
Liefde voor Muziek

Muzikale show waarin zeven Vlaamse artiesten elkaars hits in een nieuw jasje steken. "Songs van Lady Linn." In deze aflevering bewerken Clouseau, Natalia, Bart Peeters, Gers Pardoel, Josje Huisman en Isabelle A de songs van Lady Linn.
21:50
Echte Mensen: Nieuw Leven

Reportagereeks over de professionals die alle stappen van een geboorte begeleiden. Het team van de neonatologie vertrekt met de ambulance naar een ander ziekenhuis, waar een pasgeboren baby moeite heeft met ademhalen. Dokter Mahieu beslist het meisje mee te nemen naar het UZ Antwerpen, waar ze beter kan worden opgevolgd. Voor de ouders is het bang afwachten wat de oorzaak is. Dokter Vercruyssen begeleidt een zwangere vrouw die volop weeën heeft. Het kind komt goed ter wereld, maar meteen na de geboorte zakt de bloeddruk van de moeder pijlsnel naar beneden. De kleine Audri, die prematuur ter wereld is gekomen, mag eindelijk met haar ouders vertrekken naar een ziekenhuis dichter bij huis.
22:55
Stadion

Voetbalmagazine met uitgebreide samenvattingen van de gespeelde wedstrijden. Het allerlaatste nieuws uit Play-off 1 en Play-off 2.
23:35
Chicago PD

Amerikaanse politiereeks. "You Wish." Wanneer een zedendelinquent dood wordt aangetroffen, zoekt het team uit of het gaat om een wraakactie. Wanneer Intelligence de betrokkenen bij de zaak ondervraagt, komen ze een speciaal politiekorps op het spoor dat zich bezighoudt met illegale activiteiten. Jimmy laat zijn DNA testen bij dokter Halstead om te bewijzen dat hij de biologische vader van Lindsay is.
00:25
House M.D.

Amerikaanse ziekenhuisreeks. "No Reason." House behandelt Vince, een patiënt met een gezwollen tong. Tijdens een interne bespreking van deze zaak stormt er plots een woedende ex-patiënt zijn bureau binnen. De man haalt een pistool boven en schiet hem in koelen bloede neer. House overleeft de aanslag op zijn leven, maar weigert de voorgeschreven rustperiode in acht te nemen. Vanuit zijn ziekenbed zet hij zijn onderzoek naar Vince's mysterieuze aandoening verder. Dat hij ondertussen de kamer moet delen met de man die hem om het leven wou brengen, maakt het hem er niet makkelijker op. Terwijl hij Vince's onderzoek op de voet volgt, ontdekt hij dat er iets niet klopt: sinds de schietpartij is de pijn in zijn been plots verdwenen.
01:15
Nachtelijke loop

Nachtelijke loop.