Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Maandag 06 april 2015 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Maandag 06 april 2015
op VTM

Eergisteren
31/03/2015
Gisteren
01/04/2015
Vandaag
02/04/2015
Morgen
03/04/2015
Overmorgen
04/04/2015
Zondag
05/04/2015
Maandag
06/04/2015
Begin Programma
00:10House M.D.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "Frozen." Dokter Cate Milton bevindt zich op de Zuidpool wanneer ze plots zwaar ziek wordt. Door de barre weersomstandigheden kan ze niet geŽvacueerd worden. Via een rechtstreekse webcamverbinding moeten House, Foreman en Wilson de juiste diagnose proberen te stellen. Ze denken eerst aan een nierprobleem, maar dan krijgt hun patiŽnte plots zware ademhalingsproblemen. Ondertussen geeft House zijn team de opdracht ervoor te zorgen dat hij kabeltelevisie krijgt.
01:10Q-Music
Muziek.
07:20McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "What Lies Beneath." Tess valt flauw wanneer ze telefoon krijgt van Nick. Hij leeft nog en is onderweg naar Drovers Run. Nick werd op de luchthaven van ArgentiniŽ overvallen. Een man stal zijn vliegtuigticket en identiteitskaart en nam in zijn plaats het vliegtuig dat neerstortte. Nick herstelde ondertussen van zijn verwondingen in het ziekenhuis. Maar omdat hij geen papieren op zak had, kon zijn familie niet worden gealarmeerd. Tess denkt dat ze droomt, maar al gauw maakt haar verwarring plaats voor oprecht geluk en voelt ze zich in de zevende hemel. Nick zelf heeft heel wat vragen, omdat hij zich nauwelijks iets kan herinneren van de voorbije weken. Kate kan de reŁnie niet bijwonen. Jodi slikt haar trots in en ze brengt haar moeder Meg een bezoek op de boekenbeurs.
08:05Onderbreking
Onderbreking.
12:10Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Verschillende getuigen hebben een helikoptercrash gemeld in de buurt. Koen en Tineke stappen meteen de wagen in en bespeuren inderdaad al snel vlammen en rook. Maar ter plaatse treffen ze niet aan wat ze verwacht hadden... Een man en vrouw komen samen met hun zoon Jonathan een aangifte doen op het commissariaat. Ze waarschuwen Brigitte en Eric meteen dat hun verhaal heel vreemd zal klinken. En inderdaad: de rechercheurs geloven hun oren niet.
12:40De Keuken van Sofie
Culinair magazine met Sofie Dumont. Deze week kookt Sofie met Tom Waes. Zoete zonde - Taartje van ananas en mascarpone geflambeerd met whisky.
13:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
13:35Het Weer
Weerbericht.
13:40Familie
Vlaamse reeks. Net voor Christel met Trudy naar het trendy feestje vertrekt, krijgt ze het bezoek van Xavier Latour. Hanneke vertelt haar mama het ganse verhaal over haar chatvriendje Tompoes. Trudy leert op de party de charmante Sebastien kennen. Lien wordt verwend met een prachtig boeket. Rita is geÔrriteerd wanneer Dimi en Bart de lof zwaaien over Lien.
14:15Wittekerke
Vlaamse soap over het kuststadje Wittekerke. Merel is enkel en alleen naar de club teruggekeerd om haar zwangere en verslaafde vriendin Pascale te helpen. Rudy weet echter dat Merel iets aan het bekokstoven is en gaat eveneens tot de actie over. Jan zoekt Nellie opnieuw in de gevangenis op en probeert haar van zijn liefde te overtuigen. Hij begrijpt ook nog altijd niet waarom Miriam gelogen heeft over de zwangerschap en kan zich wel voor het hoofd slaan omdat hij zo naÔef is geweest. Nellie heeft hier geen boodschap aan. Georges heeft een bekentenis afgedwongen van de pooier Victor.
15:20McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "Where the Heart Is." Nick heeft het moeilijk om opnieuw zijn draai te vinden in AustraliŽ. Tess vermoedt dat hij naar ArgentiniŽ wil terugkeren, maar dat ontkent hij. Alex krijgt een heel ander verhaal te horen. Ondertussen wordt Nick door Tom Braiden benaderd, een journalist die een stuk wil schrijven over zijn terugkeer uit de dood. Nick wimpelt de reporter af, maar de kerel blijft in de buurt en voelt Jodi aan de tand. Zij is niet van gisteren en vindt dat hij heel vreemde vragen stelt. Haar achterdocht groeit nog wanneer hij de naam Matt laat vallen.
16:15America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden van Amerikaanse kijkers.
16:45David
Vlaamse telenovelle naar een origineel concept van Hugo Van Laere. David is met zijn auto in de vaart gereden. Pieter aarzelt geen seconde en springt in het water. Tim heeft er hoe langer hoe minder een probleem mee dat zijn omgeving weet dat hij een relatie heeft met Robby. Hij weet alleen niet wat hij moet met de sms-berichten van Sven. Andrea krijgt het bezoek van Ludo, die haar confronteert met de beurscijfers van Klaerhout Pharmaceutica en haar onder druk zet om bij Welvapharma aan de slag te gaan. Lotte ontbijt met haar vader in de Barresto, die plots teruggekeerd is in haar leven.
17:15Home and Away
Australische soap. Maddy stuikt ineen wanneer ze te weten komt dat ze mogelijk onvruchtbaar zal worden door de chemotherapie. Er hangen al donkere wolken boven de relatie van Andy en Hannah. Ash worstelt ermee dat hij zijn kleine zus niet kon terugvinden. Wat is Neive aan het bekokstoven voor Phoebes lanceringsavond?
17:45VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
17:55Het Weer
Weerbericht.
18:05De Keuken van Sofie
Culinair magazine met Sofie Dumont. Deze week kookt Sofie met Louis Talpe. Op Grootmoeders wijze - Zwitserse schijf met jonge wortelen en gebakken patatjes.
18:20Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Op het commissariaat van Dilbeek wordt Obi Bassu, de nieuwe partner van Floor, welkom geheten. Hij was actief in de politiezone Antwerpen, maar door een verhuis heeft hij zijn overplaatsing aangevraagd. Obi heeft al enkele dagen achter de rug, maar krijgt opnieuw een flinke vuurdoop wanneer hij samen met Floor naar een geval van vluchtmisdrijf trekt en blijkt dat het slachtoffer de vader is van zijn nieuwe partner. Ondertussen stormt op het commissariaat een vrouw in paniek binnen. Via een anonieme sms heeft zij vernomen dat haar zoon ontvoerd is, en de misdadigers eisen een grote som losgeld. Losgeld dat de vrouw niet heeft.
19:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
19:45Het Weer
Weerbericht.
19:55Familie
Vlaamse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage. Niko ontdekt dat Zjef op straat slaapt. Hij bespreekt met de vrienden of Zjef mag terugkeren..Marie-Rose is blij met de toenadering tussen Peter en Vťronique. Mathias wil dat ze een beslissing neemt over het al dan niet verkopen van het huis. Liesbeth komt samen met Benny aan op de campus in Reading. Ze voelt zich zenuwachtig wanneer ze de jonge medestudenten ziet.
20:35Liefde voor muziek
Entertainmentprogramma waarin zes Vlaamse artiesten elkaars hits bewerken en coveren.
21:45Spitsbroers
Vlaamse dramareeks die zich afspeelt in de arena van het Belgische voetbal. "Management." Leo Moerman haalt samen met de voorzitter van KRC Genk herinneringen op aan zijn vader Alois Moerman, die in 1982 de Belgische beker won. Hij zou trots zijn op zijn kleinzoon, nu die ook een contract aangeboden krijgt bij de eersteklasser. Frieda maakt zich echter grote zorgen over het contract. Zij denkt dat het tijd wordt om een manager in te schakelen voor haar zoon die de zaken van haar oogappel kan behartigen, maar Leo wil er niets van weten.
22:45Stadion
Voetbalmagazine.
23:40Vlaamse Streken
Humoristisch programma met verborgen camera. Misskandidate Stephanie haalt alles uit de kast om haar concurrente te bekampen en we zien de Vlaamse wielertoerist voor het eerst zijn benen waxen. Bij marktkramers Erik en Vicky vliegen de kippen de deur uit dankzij een nieuwe spaarkaart en verder komen ook de leraar met zijn klasje, de scoutsleider, de friturist en de mannen van 't stad aan bod.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |