Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Zaterdag 01 aug 2015 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Zaterdag 01 aug 2015
op VTM

Eergisteren
26/07/2015
Gisteren
27/07/2015
Vandaag
28/07/2015
Morgen
29/07/2015
Overmorgen
30/07/2015
Vrijdag
31/07/2015
Zaterdag
01/08/2015
Begin Programma
01:45Nachtelijke loop
Nachtelijke loop. (tot 05.55)
06:05Magnum
Amerikaanse actiereeks. "Foiled Again." Door een ongelukje tijdens een schermwedstrijd wordt Higgins beschuldigd van moord. Magnum probeert zijn onschuld te bewijzen.
06:55De familie Backeljau
Vlaamse komische reeks over een asociale familie. "Relatieproblemen." Cois en Maria zijn uitermate trots op hun harmonieuze gezin: de Bomma leest Lionel griezelverhalen voor het slapengaan voor; Sabrina maakt Antonio met een aanval van jaloezie het leven zuur en Franky is weer enorm populair bij de meisjes uit de buurt. Janineke is het beu en deelt rake klappen uit in café 'De Vuile Hoek'. Relatieproblemen van jewelste.
07:20Thomas de Trein
Britse animatiereeks over Thomas de Trein en zijn vrienden. Thomas de Trein en zijn vrienden leven op het eiland Sodor, waar de stoomtreinen samen de fijnste avonturen beleven. Onder het toeziend oog van controleur Sir Topham Hatt zoekt Thomas altijd het avontuur en het plezier op. Af en toe komt de kleine en ondeugende Thomas wel in de problemen omdat hij altijd wil doen wat volwassen locomotieven horen te doen. Toch vindt hij steeds weer een oplossing.
07:35Koning Lou
Jeugdreeks over de gekke Koning Lou, zijn trouwe raadgever Dréke en de troubadour Stakke. "De Zonnekoning." Vandaag is het goednieuws-nieuwsdag in Spatzelbrüdenbotsenknotskes. Op deze dag houdt Koning Lou zijn jaarlijkse goednieuws-nieuwstoespraak. Er is alleen maar goed nieuws te melden, tot het slecht weer wordt en er voor Koning Lou niets anders op zit dan de goednieuws-nieuwstoespraak niet te laten doorgaan. Tot overmaat van ramp komt het volk in opstand. Zo dreigt de goednieuws-nieuwsdag op een catastrofe uit te draaien. Maar dan duikt Zonnekoning Sunny op in het kasteel. Zal hij goednieuws-nieuwsdag kunnen redden?
08:00Space Dogs
Komische animatiefilm, Nederlands gesproken. Door een mislukte act met haar stuntraket, belandt circushond Belka per ongeluk in de straten van Moskou. Daar maakt ze kennis met de zwerfhond Strelka en diens onafscheidelijke rattenvriend Venya, die haar wegwijs maken in de buurt. Maar het duurt niet lang of de drie worden van straat geplukt om mee te doen aan het trainingsprogramma voor een ruimtemissie. Voor ze goed en wel in de gaten hebben wat er aan de hand is worden ze de ruimte in geschoten. Wat volgt is een doldwaas en hilarisch avontuur in de ruimte. Zal het ze lukken om veilig terug te keren naar de aarde?
09:20Hallo K3
Sitcom rond de meisjes van K3. "Het uurrecord." Karen krijgt een politieagent over de vloer die een gigantisch bedrag aan onbetaalde parkeerboetes komt innen. Ze probeert hem te bespelen in de hoop dat hij de boetes laat vallen. Josje is gaan shoppen en heeft per ongeluk een minirokje meegenomen uit de winkel. Dat is diefstal! Wanneer Josje en Kristel een politieagent bij Karen zien denken ze dat Karen Josje verklikt heeft.
09:45The A-Team
Amerikaanse reeks over een groep Vietnamveteranen die op de vlucht is voor de overheid. "The Crystal Skull." Het A-Team moet op een eiland op zoek naar een religieus kunstvoorwerp. Als de mannen daar stuiten op een stam die in Murdock hun God ziet, laat hij zich de verering welgevallen. Er is werk aan de winkel als het dorp van de stam wordt overvallen door de monniken van wie het A-Team het voorwerp heeft gestolen.
10:30Vinger aan de Poot
Vlaamse docureeks over dierenartsen in Vlaanderen. We bezoeken voor het eerst dierenpark Pairi Daiza, het vroegere Paradisio, in de buurt van Bergen. En wat blijkt: er werken verrassend veel Vlamingen. Koen, het hoofd van de dierenverzorgers, verwacht twee nieuwe giraffen. En dat kan wel eens gevaarlijk worden want giraffen worden erg nerveus als ze onbekend terrein betreden. Tanja zorgt gepassioneerd voor alle vogels, maar die passie bezorgt haar soms problemen. De verzorgster heeft pinguďn Elim met de hand grootgebracht en het beestje waggelt nu voortdurend achter haar aan. Dierenarts Björn moet twee beresterke kangoeroes verdoven om ze veilig naar een nieuw onderkomen te kunnen vervoeren. Een moeilijke klus, want een van de dieren blijft koppig wakker.
11:10Onderbreking
Onderbreking.
11:40Zware Jongens - Wegmisbruikers
Realityreeks waarin wegpiraten bij de lurven worden gevat.
12:30Stadion
Voetbalmagazine met uitgebreide samenvattingen van de Jupiler Pro League.
13:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
13:30Het Weer
Weerbericht.
13:35Monk
Amerikaanse misdaadreeks over een privédetective met een obsessieve-compulsieve stoornis. "Happy Birthday, Mr. Monk." Natalie probeert een verjaardagsfeestje voor Monk te organiseren terwijl hij de mysterieuze dood van een onderhoudswerker onderzoekt.t een verjaardagsfeestje voor Monk te organiseren, terwijl hij de mysterieuze dood van een onderhoudswerker onderzoekt.
14:40Stardust
Fantasyfilm. In het Engelse dorpje Wall worden de menselijke inwoners door een stenen muur beschermd tegen het bovennatuurlijke, parallelle universum aan de andere kant. Tristan belooft aan Victoria, het mooiste meisje van het dorp, dat hij voor haar de vallende ster Yvaine zal vinden. Hiervoor moet hij naar de andere kant van de muur, waar mensen eigenlijk niet worden toegelaten. Toch waagt de moedige Tristan zijn kans. Hij komt in de magische wereld van Stormhold terecht waar hij het niet alleen moet opnemen tegen de boosaardige heks Lamia, maar ook tegen de piraat kapitein Shakespeare.
17:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
17:05Het Weer
Weerbericht.
17:10Arthur 3 : de Strijd tussen de Twee Werelden
Animatiefilm. Malthazard is ondertussen een reus van twee meter geworden en is klaar om de mensenwereld te veroveren. Arthur moet hem samen met zijn vrienden zien te stoppen, maar met hun kleine gestalte is het moeilijk tegen hem op te boksen. Wanneer Malthazards klungelige zoon Darkos opduikt en onze helden probeert te dwarsbomen, beseft Arthur dat hij met een slim plan op de proppen zal moeten komen om Malthazard tegen te houden en de mensenwereld te redden.
19:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
19:40Het Weer
Weerbericht.
19:50De Zonen van Van As
Vlaamse fictiereeks. Victor doet op café zijn beklag bij Herman en Dick: de plannen voor de nieuwe ringweg liggen stil omdat advocaat Bertels een bouwvallige schuur wil laten klasseren. Zolang de procedure loopt, kunnen ze niets doen. De eerste de beste storm en de schuur ligt om. Dick begrijpt de voorzet: wat als Van As nu eens voor die storm zorgt? Jempie vertelt aan Frakke dat hij een nieuw lief heeft. Valentina is lief, jong én van Oekraďne. Frans bezoekt Eddy aan de vijver. Hij wil dat zijn zoon de papieren tekent zodat Rita officieel zaakvoerder kan worden van 'Van As & Zn'.
20:25Big Miracle
Romantisch drama, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De plaatselijke verslaggever Adam Carlson kan niet wachten om te ontsnappen uit het noordelijke puntje van Alaska. Net op het moment dat hij toch een primeur heeft, duikt de rest van de wereld ook op de zaak. Wanneer een oliemagnaat, staatshoofden en hongerige journalisten neerstrijken in het ijskoude gebied maakt Adam zich het meest zorgen om Rachel Kramer. Niet alleen is ze een uitgesproken milieuactiviste, ze is ook zijn ex-vriendin.
22:25Benidorm Bastards UK
Britse versie van het Vlaams verborgencameraprogramma 'Benidorm Bastards'.
22:50Stadion
Voetbalmagazine met uitgebreide samenvattingen van de Jupiler Pro League.
23:40Hope Floats
Romantisch drama. Birdee Pruitt zet een punt achter haar huwelijk wanneer ze tijdens een liveprogramma op televisie verneemt dat haar man Bill een verhouding heeft met haar beste vriendin. Birdee keert met haar dochter Bernice terug naar haar moeder, maar krijgt af te rekenen met de jaloerse dorpsgemeenschap. Die ziet haar kans schoon om wraak te nemen op de knappe, succesvolle schoonheidskoningin van vroeger. Toch tracht Birdee ondanks alle tegenslagen en met de hulp van haar oude vriend Justin Matisse een nieuw leven op te bouwen.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |