Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Zaterdag 05 sept 2015 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Zaterdag 05 sept 2015
op VTM

Eergisteren
30/08/2015
Gisteren
31/08/2015
Vandaag
01/09/2015
Morgen
02/09/2015
Overmorgen
03/09/2015
Vrijdag
04/09/2015
Zaterdag
05/09/2015
Begin Programma
02:20Q-Music
Muziek.
07:00De familie Backeljau
Vlaamse komische reeks over een asociale familie. "Een druk agenda." De Bomma heeft van de dokter zwijgplicht gekregen. Maria heeft door haar drukke politieke bezigheden niet genoeg tijd meer voor het huishouden. Cois heeft het als salesmanager ook veel te druk. De kinderen proberen Cois te overhalen om een werkster aan te nemen. Cois weigert, maar Lionel bedenkt een geniaal plan, dat flink uit de hand dreigt te lopen.
07:25Thomas de Trein
Britse animatiereeks over Thomas de Trein en zijn vrienden. Thomas de Trein en zijn vrienden leven op het eiland Sodor, waar de stoomtreinen samen de fijnste avonturen beleven. Onder het toeziend oog van controleur Sir Topham Hatt zoekt Thomas altijd het avontuur en het plezier op. Af en toe komt de kleine en ondeugende Thomas wel in de problemen omdat hij altijd wil doen wat volwassen locomotieven horen te doen. Toch vindt hij steeds weer een oplossing.
07:35Koning Lou
Jeugdreeks over de gekke Koning Lou, zijn trouwe raadgever Dréke en de troubadour Stakke. "Rafael Aquarel." Koning Lou wil graag een kunstwerk van zichzelf laten maken door de bekende kunstschilder Rafael Aquarel. Maar dat doet Rafael uiteraard niet zomaar: hij wil dat Koning Lou veel joeri's betaalt. Stakke en Dréke hebben al snel door dat er iets niet pluis is. Is Rafael Aquarel wel een echte kunstschilder?
08:00Scheepsjongens van Bontekoe
Avonturenfilm. Hajo wil naar zee als scheepsjongen op het schip van schipper Bontekoe en ondanks zijn moeders protesten zet hij zijn plan door. Padde, het onhandige vriendje van Hajo, kan geen afscheid van hem nemen. Hij springt vlak voor het vertrek aan boord, valt in slaap en wordt pas wakker als ze al op zee zijn. Aan boord sluiten Hajo en Padde vriendschap met Rolf, een jongen die al kan lezen en schrijven. Op hun tocht naar het oosten beleven ze samen met schipper Bontekoe veel spannende avonturen.
10:10Hallo K3
Sitcom rond de meisjes van K3. "Vier blauwe strepen." Wanneer Kristel met een schilderij van vier blauwe strepen thuis komt, kan Karen niet begrijpen dat ze zoveel geld uitgeeft aan zoiets onnozels. Kristel vindt dat Karen niets begrijpt van kunst. Karen besluit daarop te bewijzen dat ze lang niet zo dom is als Kristel denkt en gaat zelf aan het schilderen. Ondertussen baalt Kristel van de karikatuur die een tekenaar van haar heeft gemaakt. Daarop staat ze afgebeeld met een enorme neushaar! Ze wil kost wat kost te weten komen wie de anonieme koper is om zo de tekening terug in handen te krijgen.
10:40Magnum
Amerikaanse actiereeks. "Forty Years from Sand Island." Door een auto-ongeluk waarbij Higgings naar het ziekenhuis moet, begint Magnum een onderzoek naar een misdaad die zich veertig jaar eerder in een Japans gevangenenkamp op Hawaii afspeelde.
11:25Onderbreking
Onderbreking.
12:10Zware Jongens - Wegmisbruikers
Realityreeks waarin wegpiraten bij de lurven worden gevat.
13:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
13:30Het Weer
Weerbericht.
13:40Aspe
Vlaamse misdaadreeks naar de boeken van Pieter Aspe. "Ijskoningin." Virginie, een talentvolle ijsschaatsster en deelneemster aan het Brugse IJsfestijn wordt vermoord teruggevonden in een koelruimte van de ijshal. Uit het pathologisch onderzoek blijkt dat ze enkele minuten voor haar dood seks heeft gehad. De organisator van het evenement, Lodewijk Verdonck, is hoogst ongelukkig over de negatieve reclame die het moordonderzoek met zich meebrengt en vraagt Van In dan ook de schaatssters zo weinig mogelijk lastig te vallen. Vooral de Nederlandse kampioene Sylvia moet absoluut met rust gelaten worden. Dient het gezegd dat dit verzoek in dovemansoren valt bij Van In. Van Sylvia vernemen de speurders dat de relatie tussen Virginie en haar vriend-trainer Andreas de laatste tijd niet echt optimaal was. Maar dan blijkt uit verder DNA-onderzoek dat het bij Virginie teruggevonden sperma niet van Andreas is, maar wel van Sylvia's trainer Willem.
14:55Keeping Mum
Komedie. Dominee Walter Goodfellow heeft het zo druk met het schrijven van de perfecte preek dat hij niet eens merkt dat zijn vrouw Gloria hem bedriegt met haar golfleraar, zijn puberdochter elke dag een ander fout vriendje mee naar huis brengt en zijn zoon niet meer naar school durft uit angst gepest te worden. De situatie lijkt hopeloos, tot de nieuwe huishoudster Grace komt inwonen bij de Goodfellows.
17:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
17:05Het Weer
Weerbericht.
17:15K3 zoekt K3
Zoektocht waarin Karen, Kristel en Josje op zoek gaan naar drie waardige opvolgsters. In de eerste auditieshow wagen 13 Vlaamse en Nederlandse kandidaten hun kans op het grote 'K3 zoekt K3'-podium. Een plekje in de nieuwe K3 krijg je echter niet zomaar in de schoot geworpen. Terwijl de meiden een zelfgekozen K3-nummer brengen, zitten twee jury's klaar om hen te beoordelen. Voor het eerst in Vlaanderen beslist een 100-koppige publieksjury van kinderen, mama's, papa's en grootouders als eerste welke kandidaten doorstoten en wie meteen afvalt. Enkel wie de publieksjury kan overtuigen, mag zijn auditie verderzetten voor het oog van vakjuryleden Karen, Kristel, Josje en Gert Verhulst. Zijn zij het eens met het verdict van de publieksjury? En welke meiden sturen ze door naar de volgende ronde?
19:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
19:40Het Weer
Weerbericht.
19:50De Zonen van Van As
Vlaamse fictiereeks. Een oude en louche connectie van Frans, Plitter, wil snel enkele vaten industrieel afval laten verdwijnen en vraagt aan Herman om de klus te klaren in ruil voor een pak zwart geld. Herman is niet geďnteresseerd, maar Kevin wil deze gouden zaak niet laten schieten en gooit het in het geheim op een akkoordje met Plitter. Herman voelt de grond onder zijn voeten wegzakken wanneer hij ontdekt dat zijn dochter Linde elders gesolliciteerd heeft. Frans moet ingrijpen. Eddie en Rita beginnen aan de verdeling van de inboedel.
20:25Olympus Has Fallen
Actiefilm. Ooit faalde geheim agent Mike Banning bij het beschermen van de presidentiële familie. Na het ongelukkige voorval werd hij gedegradeerd naar een rol achter de schermen van het Witte Huis. Op de dag dat Noord-Koreaanse commando's het Witte Huis bezetten en de president en zijn staf gijzelen, blijkt dat echter de enige plek te zijn die hem de kans geeft om terug te slaan.
22:30Het Lichaam van Coppens
Programma waarin Staf en Mathias Coppens hun lichaam onderwerpen aan straffe tests. In de eerste aflevering van het derde seizoen wagen de broers Coppens zich aan de allerheetste peper ter wereld en zetten ze hun eigen kinderen voor een bord met snoep waar ze moeten afblijven. Ook reizen Staf en Mathias naar Finland om een boot uit ijs te bouwen die echt kan varen.
23:40Mr. Nobody
Romantisch drama. Het is het jaar 2092 en de genetische wetenschap heeft de natuurlijke dood overwonnen. De stokoude mr. Nobody is de laatste sterveling op aarde en de hele wereld kijkt mee hoe hij in een ziekenhuis zijn einde voelt naderen. Zijn geheugen is gewist door ouderdom, maar onder hypnose komen zijn herinneringen terug. Mr. Nobody herbeleeft zijn jeugd en de onmogelijke keuzes die hij heeft moeten maken. Vanaf dat moment splitst zijn leven zich op en beleeft hij drie versies van zijn bestaan.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |