Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Woensdag 29 juni 2016 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Woensdag 29 juni 2016
op VTM

Eergisteren
23/06/2016
Gisteren
24/06/2016
Vandaag
25/06/2016
Morgen
26/06/2016
Overmorgen
27/06/2016
Dinsdag
28/06/2016
Woensdag
29/06/2016
Begin Programma
00:10Met Vier in Bed
Realityreeks waarin vier koppels hun nacht in elkaars B&B beoordelen. "De Spaenjerd." Aan de oevers van de Maas in Kinrooi, de meest noordoostelijke gemeente van BelgiŽ, ligt hotel De Spaenjerd van Marian en Jos. De locatie vlakbij het water is een enorme troef: klanten kunnen met hun plezierboot aanmeren en een hapje eten in het restaurant of een nacht doorbrengen in een van de zestien gezellige kamers. Marian en Jos zijn hardwerkende mensen met heel wat ervaring in de horeca. Na twee frituren en een cafetaria was het in 2007 tijd voor een eigen hotel. Een familiezaak, want sinds kort werken ook hun dochters er.
00:55Qmusic
Muziek.
08:25McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "Heart of Gold." Regan houdt voet bij stuk en laat de machines aanrukken om het goud in Drovers Run op te graven. Stevie, Jodi en Kate zijn vastbesloten om daar een stokje voor te steken en halen alles uit de kast om de werken te vertragen. Ze laten vee over de site lopen en blazen materiaal op. Ondertussen onderzoekt Tess de wettelijke kant van de zaak. Het ziet er niet goed uit: nog nooit heeft een landeigenaar een dergelijke zaak tegen de opgravers gewonnen. Wanneer Tess merkt dat Dave aan Regans kant staat en wanneer ze Nick maar niet kan bereiken, zakt de moed haar helemaal in de schoenen.
09:10Geen uitzending
Onderbreking.
12:15Met Vier in Bed
Realityreeks waarin vier koppels hun nacht in elkaars B&B beoordelen. "De Oude Winning." 'Met Vier in Bed' vertoeft vandaag in het prachtige Haspengouw, in het kleine dorpje Herderen. Daar baten Filip en Anneleen B&B De Oude Winning uit, die werd ondergebracht in een geklasseerde vierkantshoeve. Toen de Oost-Vlamingen zeven jaar geleden het pand zagen, werden ze meteen verliefd en besloten ze naar Limburg te verhuizen om hun droom na te jagen. De oude koeien- en varkensstallen van de bouwvallige boerderij verbouwden Filip en Anneleen zelf tot prachtige logeerkamers, een huzarenwerk. Het resultaat is een gezinsvriendelijke B&B met twee gastenkamers, drie vakantiewoningen en een speelschuur waar kinderen kunnen ravotten.
13:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
13:35Het Weer
Weerbericht.
13:40Familie
Vlaamse reeks over het wel en wee van de familie Van den Bossche. Hanneke en Jelle hebben een verrassing geregeld voor hun ouders. Brenda apprecieert de goede bedoelingen, maar is van mening dat zij en Bart hun kinderen geen hoop op een verzoening mogen geven. Jan ergert zich blauw omdat de aanvaller van Leen nog altijd in het ziekenhuis ligt en duidelijk door Victor Praet in bescherming wordt genomen. Rob kan eindelijk zijn schuld vereffenen bij Peter en hij neemt ook afscheid van Pierrot. Bert heeft het er moeilijk mee dat June bij Van den Bossche Electronics werkt, maar toch neemt hij haar in vertrouwen over het toenaderingsverbod dat Lisa heeft gevraagd.
14:15Wittekerke
Vlaamse soap over het kuststadje Wittekerke. Nikki hoopt dat het iets wordt tussen Elke en Perneel en ze organiseert een romantische picknick op het strand. Nellie en Frank kennen eindelijk de reden van Klaartjes terugkeer. Ilse heeft de pedalen verloren sinds de waarheid over haar zwangerschap aan het licht is gekomen. Sneyers en Merel gaan aperitieven bij hun buren ZoŽ en Carl. De drink krijgt een verrassend staartje. Jean-Paul Derdeyn triomfeert nu zijn transportfirma geen concurrentie meer heeft van Railcom. Celine heeft trouwens al een bestemming voor de gebouwen en terreinen van Railcom.
15:30McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "Taking Flight." Sinds Nick en Tess in ArgentiniŽ wonen, hebben Stevie, Kate en Jodi de handen meer dan vol om Drovers Run draaiende te houden. Bovendien maken Stevie en Rob elkaar het leven moeilijk. Ook tussen Alex en Sandra gaat het er heftig aan toe. Ondertussen probeert Dave toenadering tot Kate te zoeken. Ze scheept de goedlachse veearts af. Ze is nog steeds kwaad omdat hij tijdens het nakende gevaar van de goudopgravingen voor Regan partij koos. De vraag is hoelang ze de stem van haar hart zal negeren.
16:25Expeditie Pairi Daiza
Realityreeks over het dierenpark Pairi Daiza in Henegouwen Dierenarts Tim is in Pairi Daiza getuige van de geboorte van de eerste witte neushoorn in BelgiŽ. Neushoorn Ellie bevalt niet 's nachts, zoals de meeste van haar soortgenoten, maar op klaarlichte dag. Voor Tim en de andere verzorgers is het een uniek moment. Het neushoornkalfje loopt al gauw in volle galop achter zijn mama, tot vreugde en vertedering van de parkbezoekers. Er is nog heuglijk nieuws voor het dierenpark, want de inseminatie van Hao Hao is goed verlopen. Het park mag dus binnenkort een pandawelpje verwachten.
16:50Monk
Amerikaanse misdaadreeks. "Mr. Monk and the Genius." De vrouw van een schaakkampioen waarschuwt Monk dat haar man haar op de perfecte manier wil vermoorden. Niet veel later sterft ze inderdaad terwijl haar echtgenoot een waterdicht alibi heeft. Monk is vastbesloten de man te ontmaskeren, maar die is hem steeds een stapje voor.
17:45VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
17:50Het Weer
Weerbericht.
17:55Border Security
Realityreeks over het werk van douane-inspecteurs en grensagenten in AustraliŽ. De inspecteurs komen twee mannelijke passagiers op het spoor die een ongewone link met elkaar hebben. Ze doen er alles aan om hun ware intenties om het land binnen te komen, verborgen te houden. Een Brit blijkt plots aan geheugenverlies te lijden en dat zou hem de das kunnen omdoen. De quarantainedienst doet een schokkende ontdekking.
18:20Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Een visser heeft iets ongewoons opgevist uit de visvijver. Koen en Tineke gaan op zoek naar de rechtmatige eigenaar. Floor en Velimir worden opgeroepen voor een kabouterdiefstal.
19:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
19:45Het Weer
Weerbericht.
19:55De Kotmadam
Vlaamse komische reeks over een kotmadam en haar studenten. "Friet." Vol goede moed heeft Jeanne eindelijk besloten om op dieet te gaan. Jef en Billy gaan een weddenschap aan: wie van hen beiden kan de lekkerste frieten bakken?
20:30Familie
Vlaamse soap. Emma staat voor een zware tweede zit. Haar vader Frank grijpt op een drastische manier in. Ook Benny en Liesbeth krijgen schokkend nieuws te horen. Vťronique komt oog in oog te staan met haar verkrachter. Rudi is razend wanneer hij hoort dat Hanne ontslagen is. Hij smeedt een plan om zijn ontwerpen terug in handen te krijgen. Stan doet er alles aan om Dries te doen spreken en ontdekt dat hij in contact stond met een zekere 'J'.
21:40Met Vier in Bed
Realityreeks waarin vier koppels hun nacht in elkaars B&B beoordelen. "De Spaenjerd." Aan de oevers van de Maas in Kinrooi, de meest noordoostelijke gemeente van BelgiŽ, ligt hotel De Spaenjerd van Marian en Jos. De locatie vlakbij het water is een enorme troef: klanten kunnen met hun plezierboot aanmeren en een hapje eten in het restaurant of een nacht doorbrengen in een van de zestien gezellige kamers. Marian en Jos zijn hardwerkende mensen met heel wat ervaring in de horeca. Na twee frituren en een cafetaria was het in 2007 tijd voor een eigen hotel. Een familiezaak, want sinds kort werken ook hun dochters er.
22:25Axel Opgelicht
Realityreeks waarin Axel in populaire vakantieoorden oplichtingspraktijken blootlegt. Slenteren op een soek, de sfeer opsnuiven op het centraal gelegen Djemaa el Fna-plein of genieten van de plaatselijke lekkernijen: Marrakech garandeert een exotische ervaring. In de smalle straatjes van de Marokkaanse koningsstad broeien echter ook heel wat minder fraaie dingen. Zo onderzoekt Axel of de tapijten en de arganolie, de favoriete souvenirs voor toeristen, wel zo authentiek zijn als de locals laten uitschijnen. Het wordt al snel duidelijk dat camera's op heel wat plaatsen in de stad absoluut niet welkom zijn.
23:20House M.D.
Amerikaanse ziekenhuisreeks over de botte en onbehouwen dokter House. "Fools for Love." Dokter House onderzoekt Tracy Dawson, een 20-jarige vrouw die met ademhalingsmoeilijkheden en buikpijn in het ziekenhuis wordt opgenomen nadat zij en haar echtgenoot Jeremy het slachtoffer werden van een gewelddadige overval. Tracy wordt eerst onderworpen aan een test die moet uitwijzen of haar symptomen niet veroorzaakt werden door stress. Maar nog voor de artsen dit onderzoek kunnen afronden, stuikt haar man Jeremy in elkaar in de observatieruimte. Hoewel de klachten van het jonge koppel niet volledig identiek zijn, vermoeden House en zijn team dat ze aan dezelfde aandoening lijden.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |