Tv gids - VTM Zaterdag

Eergisteren
2018-07-15
Gisteren
2018-07-16
Vandaag
2018-07-17
Morgen
2018-07-18
Overmorgen
2018-07-19
Vrijdag
2018-07-20
Zaterdag
2018-07-21
06:00
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Poppenkast." Smul en Klus spelen poppenkast in de melkherberg. De twee maken flauwe grappen over Kwebbel, Plop en Lui. Die vinden dat niet leuk en besluiten het duo beet te nemen.
06:05
Percy's Tiger Tales

Animatieserie Percy en zijn vrienden gebruiken hun verbeelding om op zoek te gaan naar oplossingen voor alledaagse problemen.
06:15
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "Samba Spektakel." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
06:25
PopPixie

Animatieserie over de Pixies, elfjes en gnomen die in Elfenstad wonen "Kom op Kamp, Pixie !." In deze spin-off van de populaire reeks Winx kom je terecht in een een speciale miniwereld vol kabouters, elfen, pratende dieren, maar vooral de Pixies. Tijdens hun bijzondere avonturen proberen de Pixies zo veel mogelijk goede daden te verrichten met hun magie. Alleen zo maken zij kans om ware PopPixies te worden. De droom van alle Pixies! Een reeks die kinderen de waarden meegeeft van vriendschap, positivisme, ...
06:40
Thomas de Trein

Britse animatieserie over Thomas de Trein en zijn vrienden "Duncan de Mopperkont." Thomas de Trein en zijn vrienden leven op het eiland Sodor, waar de stoomtreinen samen de fijnste avonturen beleven. Onder het toeziend oog van controleur Sir Topham Hatt zoekt Thomas altijd het avontuur en het plezier op. Af en toe komt de kleine en ondeugende Thomas wel in de problemen omdat hij altijd wil doen wat volwassen locomotieven horen te doen. Toch vindt hij steeds weer een oplossing.
06:50
Maya de Bij

Belgische animatieserie "De nepwesp." Maya raakt bevriend met zweefvlieg Syrphie, een vlieg die eruitziet als een wesp. Wanneer de wespen de honing van een speciale boodschapper stelen, helpt Syrphie Maya om de honing terug te krijgen. Ze doet zich voor als wesp tussen Stinger en zijn aanhangers.
07:05
Maya de Bij

Belgische animatieserie "De moedige moeder." Er komen vier baby-vuurvliegjes aangewandeld die honger hebben. Willy en Maya gaan op zoek naar iets te eten, maar het probleem wordt steeds groter omdat er steeds nieuwe baby-vuurvliegjes bij komen.
07:15
Tiny

Franse animatieserie "En wat is jouw wens?."
07:25
Barbie Dreamtopia

Animatieserie "Een Winnende Kleurencombinatie."
07:40
De Avonturen van K3

Animatieserie "Spookconcert." Klaasje roept het uit, haar shampoo is op. Gelukkig staat het nieuwste spionnennoodnummer paraat om haar uit de nood te helpen. Maxine heeft een nieuwe opdracht voor de meisjes: een optreden op een jacht in de Bahamas. Wanneer ze aankomen ziet hun droombestemming er maar spookachtig uit. Kapitein Sloop komt op het spookschip tevoorschijn en wil de meisjes voor altijd bij hem op het jacht houden. Kunnen de K3'tjes uit Sloops klauwen ontsnappen?
07:50
Zeppe & Zikki

Vlaamse animatie- en poppenserie voor meer verkeersveiligheid "Rolstoel."
07:55
Zeppe & Zikki

Vlaamse animatie- en poppenserie voor meer verkeersveiligheid "Koning Zikki."
08:00
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
08:15
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
08:25
Vloglab

Magazine met ervaren en minder ervaren vloggers
08:40
Trollenjagers: Verhalen uit Arcadia

Amerikaanse animatieserie (2016) "Rampenrecept."
09:00
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "Kung Moef." Wanneer Tip Oh aanspoort om zich te verweren tegen pestkoppen, verdedigt Oh de hele stad.
09:15
Zak Storm

Animatieserie "De Zeven van de Zee." Skullivar heeft een verloren Atlantisch voorwerp, de Heptahedron, gevonden dat wel eens heel wat ravage zou kunnen aanrichten. Om het gevaar tegen te houden, moeten de helden Skullivar tegenhouden en Netherwhere, de gevaarlijkste plaats in de Driehoek, binnendringen. Zullen ze de Heptahedron uit de handen van hun vijand kunnen plukken?
09:35
Zak Storm

Animatieserie "Vuurtoren van de Ziel."
10:00
Qmusic

Muziek
10:20
Geen uitzending

Onderbreking
11:25
Bompa

Komische serie "De affaire." Benny wil naar het leger maar durft dit niet tegen Albert zeggen. Hij vraagt raad aan Roger maar deze heeft het zelf druk met zijn eigen zoon Leo. Die is nog maar net terug uit Amerika en hij is het middelpunt van alle belangstelling. Tante Josée vindt dat hij zijn 'American Way of Life' ver doordrijft als zij hem met een jong blond meisje ziet dineren.
11:55
Murder She Wrote

Amerikaanse detectiveserie "Wind Around the Tower." Jessica verblijft op een landgoed in Ierland. De eigenaar is ervan overtuigd dat hij binnenkort zal sterven.
12:50
Toespraak Z.M. Koning Filip

Toespraak van Koning Filip n.a.v. de nationale feestdag
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:25
Het weer

Weerbericht
13:35
The Guardian

Amerikaanse misdaadserie "Ambition." Lulu helpt de 17-jarige Tracey Baxter met het invullen van verzekeringspapieren nadat de vader van haar baby plots overleed. Ondertussen verneemt ze dat haar moeder Caroline Nick heeft ingeschakeld om te helpen bij haar verhuis naar Pittsburgh.
14:25
Last Man Standing

Amerikaanse komische serie "Three Sisters." Mike en Vanessa weigeren Eve geld te geven voor de aankoop van studiomateriaal, waarna Kristin in de bres springt en het geld voorschiet. Dit gebaar valt echter niet in goede aarde bij Mike.
15:20
Robinson Crusoe

Belgisch-Franse animatiefilm, Vlaamse versie Papegaai Dinsdag woont met zijn dierenvrienden op een paradijselijk eiland. Toch droomt hij ervan om de rest van de wereld te ontdekken. Na een hevige storm spoelt een merkwaardig wezen aan op het eiland: Robinson Crusoe. Dinsdag is dolblij met de nieuwkomer, wie weet is dit immers zijn kans om van het eiland af te geraken.
17:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:05
Het weer

Weerbericht
17:10
Ice Age 2

Animatiefilm, Vlaams gesproken Het einde van de ijstijd nadert en de dieren vinden hun nieuwe, natte, warme omgeving heerlijk. De mammoet Manny droomt ervan een gezin te stichten, maar het laatste vrouwtje van zijn soort, Ellie, blijkt niet geïnteresseerd. Al snel ontdekken de vrienden Manny, Sid en Diego dat deze vervelende kwestie niet het enige obstakel is dat ze moeten overwinnen. De ijsberg die hun vallei beschermt tegen de watermassa van de oceaan staat op smelten en een overstroming dreigt. Hun enige kans op overleven ligt aan de andere kant van de vallei.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:40
Het weer

Weerbericht
19:50
Lang leve...

Humoristische talkshow over het leven van een bekende gast "Nicole & Hugo." Naar aanleiding van hun afscheid later dit jaar viert presentator Jonas Van Geel het kleurrijke duo dat ooit laatste eindigde op het Eurovisiesongfestival maar toch wereldberoemd werd als het koningskoppel van de Vlaamse muziek en bij uitbreiding ook van de duurdere cruiseschepen. Hij zet Nicole en Hugo op zijn troon en overloopt samen met hen hun succesvolle carrière.
21:00
Daddy's Home

Amerikaanse komedie De zachtaardige radiopresentator Brad wil de beste stiefvader zijn voor de twee kinderen van zijn vrouw. Maar wanneer op een dag hun echte vader, de stoere Dusty, opduikt, voelt Brad zich aan de kant geschoven. Dusty is een losbol die het niet al te nauw neemt met regeltjes en de kinderen zijn gek op hem. Brad besluit de competitie met hem aan te gaan om de genegenheid van de kinderen te winnen.
22:55
Jerry Maguire

Amerikaanse romantische komedie Jerry Maguire werkt als sportmakelaar bij Sports Management International. Hij is knap, charmant en houdt zijn klanten tevreden. Ook privé gaat het hem voor de wind. In een idealistische bui schrijft Jerry zijn visie over de mankementen van de firma neer. Zijn ideeën vallen niet in goede aarde en een week later staat Jerry op straat. Nu hij zijn job en een deel van zijn identiteit kwijt is, moet Jerry helemaal opnieuw beginnen. Gelukkig kan hij rekenen op de steun van Rod Tidwell, de enige klant die Jerry trouw blijft, en Dorothy Boyd, een alleenstaande moeder die haar job als boekhoudster opgeeft voor een heel onzekere toekomst bij haar nieuwe baas.
01:25
Geen uitzending

Onderbreking
01:55
Qmusic

Muziek