Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Vrijdag 01 mei 2015 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Vrijdag 01 mei 2015
op VTM

Eergisteren
25/04/2015
Gisteren
26/04/2015
Vandaag
27/04/2015
Morgen
28/04/2015
Overmorgen
29/04/2015
Donderdag
30/04/2015
Vrijdag
01/05/2015
Begin Programma
01:30Q-Music
Muziek.
07:20McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "Handle with Care." Rose is smoorverliefd op Leo. Stiekem spreekt ze met hem af, zonder zijn voorgeschiedenis met haar moeder te kennen. Ook Leo beseft niet dat Stevie de moeder is van Rose. Wanneer Patrick een juwelendoosje in Daves jeep ziet liggen, vermoedt hij dat Dave Regan ten huwelijk zal vragen. Hij kan zijn mond niet houden en al gauw is het aanzoek hét gespreksonderwerp van de dag. Riley blijft zich als een macho gedragen. Jodi, die nog steeds niet wil toegeven dat ze een boontje voor hem heeft, is van mening dat de tijd is aangebroken om hem een lesje te leren.
08:05Onderbreking
Onderbreking.
12:05Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Op het plein staat een achtergelaten wagen waaruit luide muziek speelt en waarop twee foto's hangen: een man en een gewond meisje. Eric en Brigitte kunnen achterhalen van wie de wagen is en brengen de eigenaar een bezoekje. Koen en Tineke merken Aziz op samen met een andere man. Na controle vinden ze een zakje marihuana bij de man. Hij beweert dit gekocht te hebben van Aziz, maar die ontkent iets met het zakje te maken te hebben. Gelukkig kan hun speurhond Barry duidelijkheid scheppen.
12:40De Keuken van Sofie
Culinair magazine met Sofie Dumont. Deze week kookt Sofie met Jacques Vermeire. Op reis - Risotto met frutti di mare.
13:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
13:35Het Weer
Weerbericht.
13:40Familie
Vlaamse reeks. Pierrot zit er mee dat Nico en Malika zich nog niet hebben ingeschreven voor het free podium. Het is trouwens de vraag of het optreden er komt, want Dimi twijfelt om zijn café ter beschikking te stellen na de inbraak in het buurthuis. Christel en Sebastien brengen Trudy pas om zeven uur 's ochtends naar huis. Ze voelt zich een wrak en ziet huizenhoog op tegen de balletvoorstelling van Louise. Bart en ingenieur Geert stellen Peter hun actieplan voor.
14:15Wittekerke
Vlaamse soap over het kuststadje Wittekerke. Er is een steen door het raam van "De Schorre" gegooid. Sneyers is er zeker van dat Dirks rebelse neef Kevin de dader is en eist dat Luc de jongen eens goed onder handen neemt. De agent wordt ook opgetrommeld om Antoine in de val te lokken. Elke en Max zijn terug samen. Hij maakt zich sterk dat ze haar problemen beter zou kunnen verwerken als ze een job had. Georges is dezelfde mening toegedaan en hij probeert een baan voor Elke te versieren. Jan is aangenaam verrast wanneer hij verneemt dat zijn oude vriend en studiegenoot Laurens hem zal vervangen in het ziekenhuis.
15:25McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "Guess Who's Coming to Dinner." Stevie bereidt alles tot in de puntjes voor om het etentje met het mysterieuze lief van haar dochter Rose gezellig te maken. Maar haar hart bonst in haar keel wanneer ze Leo voor de deur ziet staan. Regan en Kate proberen haar te kalmeren, omdat ze de smoorverliefde Rose zal verliezen als ze hem te hard aanpakt. Stevie kan het hoofd koel houden, tot Leo haar aan tafel uitdaagt.
16:20America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden van Amerikaanse kijkers.
16:45David
Vlaamse telenovelle naar een origineel concept van Hugo Van Laere. Maarten verdiept zich in het beursdossier van Klaerhout Pharmaceutica en ontdekt wie er achter de beursdalingen zit. David volgt de raad van Maarten op en hij wil zijn naam zuiveren door zijn versie van de feiten aan de pers te vertellen. Tim voelt zich alleen op de wereld, maar het telefoontje van Robby doet weer een glimlach op zijn gezicht verschijnen. Bea voelt er veel voor om de biolijn van de hand te doen. Lotte wil dat Andrea haar handen van Sander aftrekt tot hij bereid is reguliere medicatie te slikken. Andrea weigert haar zoon aan zijn lot over te laten.
17:15Home and Away
Australische soap. Chris is razend op Josh. John regelt alles met zijn makelaar om z'n huis te verkopen, maar Marilyn en Jett proberen hem te overtuigen er toch te blijven wonen. Kat heeft bewijs dat Brax zijn voorwaarden heeft geschonden, maar wat zal ze doen met deze informatie? Maddy maakt zich op voor haar eerste chemosessie.
17:45VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
17:55Het Weer
Weerbericht. "Het Weer 18u - 01/05/15."
18:00De Keuken van Sofie
Culinair magazine met Sofie Dumont. Deze week kookt Sofie met Jacques Vermeire. Zoete zonde - Zuppa Inglese.
18:20Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. De plaatselijke karpervereniging vreest dat ze het slachtoffer zijn geworden van een vissendief. Koen en Tineke beslissen een hinderlaag op te zetten, maar het is de vraag of de dieven effectief zullen opdagen. Een dronken man heeft bijna iemand aangereden. Hij ontkent dat hij gedronken heeft maar aangezien de man niet kan blazen, nemen Floor en Obi hem mee naar kantoor voor een bloedafname. Daarna wordt het tweetal opgeroepen voor een indringer op het kerkhof. Ze vrezen dat er vandalen aan het werk zijn, maar het blijkt om iets helemaal anders te gaan.
19:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
19:45Het Weer
Weerbericht.
19:55Familie
Vlaamse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage. Maarten komt verslagen terug van zijn tests. Leen maakt zich ernstig zorgen over hem. Evy is dolgelukkig na een romantisch moment met Maarten. June is razend wanneer ze verneemt dat Rudi nu voor Fashion werkt. Ben nodigt Liesbeth uit voor een weekendje weg.
20:35Belgium's Got Talent
Talentenjacht. Derde liveshow van het derde seizoen. De kandidaten proberen juryleden Niels Destadsbader, Rob Vanoudenhoven, Karen Damen en Ray Cokes en televisiekijkend Vlaanderen zoveel mogelijk te entertainen met hun act. Maar wie stoor door naar de finale?
22:30Wat als?
Sketchprogramma. 'Wat Als?' neemt de kijker mee naar het leven zoals het nét niet is. In die wereld zorgen kleine wijzigingen, omkeringen of overdrijvingen ervoor dat je in een totaal nieuwe realiteit terecht komt, soms met verregaande gevolgen.
23:00Stadion
Voetbalmagazine.
23:40Charlie St. Cloud
Romantisch drama. Charlie St. Cloud is een succesvol zeiler die op wonderbaarlijke wijze een zwaar auto-ongeluk overleeft. Zijn jongere broer Sam overlijdt echter bij het afgrijselijke incident. Charlie probeert zijn verdriet te verwerken door een baan te nemen als toezichthouder op het kerkhof waar zijn broertje begraven ligt. De dood blijkt de speciale band tussen de twee broers niet te kunnen verbreken. Elke nacht heeft Charlie namelijk contact met Sam, maar wanneer de knappe Tess in zijn leven verschijnt, zal Charlie toch een keuze moeten maken tussen zijn dode broer of de springlevende vrouw van zijn dromen.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |