Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Dinsdag 03 maart 2015 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Dinsdag 03 maart 2015
op VTM

Eergisteren
25/02/2015
Gisteren
26/02/2015
Vandaag
27/02/2015
Morgen
28/02/2015
Overmorgen
01/03/2015
Maandag
02/03/2015
Dinsdag
03/03/2015
Begin Programma
00:45Q-Music
Muziek.
07:20McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "One Long, Long Day." Regan en Tess kunnen het steeds beter met elkaar vinden. Stevie is jaloers en voelt zich verwaarloosd. Veearts Dave vuurt zijn liefdespijlen op Regan af en verrast haar en Tess met een gezellige picknick. Ondertussen heeft Nick een zakelijk gesprek in de stad en hij krijgt er de kans van zijn leven aangeboden. Stevie ontfermt zich tijdens hun afwezigheid over de kleine Charlotte, maar verliest haar even uit het oog. Voor de peuter is dit lang genoeg om te verdwijnen. Stevie is doodsbang en organiseert een zoektocht. Die eindigt aan de rand van de rivier.
08:05Onderbreking
Onderbreking.
12:05Valkuil
Quiz.
12:40De Keuken van Sofie
Culinair magazine met Sofie Dumont. Deze week staat 'De Keuken van Sofie' in het teken van 'Belgium's Got Talent'. Vandaag kookt ze met presentator Koen Wauters: Op Grootmoeders wijze - Hutsepot met ribbetjes.
13:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
13:35Het Weer
Weerbericht.
13:40Familie
Vlaamse reeks. Trudy slooft zich uit om Els en Rob duidelijk te maken dat Christel écht veranderd is. Maarten is blij dat hij stage kan doen in De Lork. Dit betekent wel dat het nu echt voltooid verleden tijd is met Caro. Mieke ziet het helemaal zitten om aan de slag te gaan in het ziekenhuis en ze wil meteen solliciteren. Dimi verlaat zijn café om Lien uit te nodigen voor de Griekse avond in zijn zaak. Ook Maarten en Bjorn krijgen een bezoekje van de cafébaas.
14:15Wittekerke
Vlaamse soap over het kuststadje Wittekerke. Elke en Max verlangen naar een eigen nestje en willen na hun huwelijk de woning overnemen. Voor Debbie is dat echter uitgesloten en ze weigert te verhuizen. Ook Marcel blijft koppig aan zijn boot verderwerken en het ziet er niet naar uit dat de brokken met Joke ooit nog gelijmd geraken. De relatie van Luc en Anja is eveneens voltooid verleden tijd. Cyriel vindt het verschrikkelijk om te zien dat zijn dochter zoveel verdriet heeft en hij wil de agent onder handen nemen.
15:20McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "Down to Earth." Nick en Tess bereiden zich voor op hun reis naar Argentinië. Tess heeft alle vertrouwen in Stevie en weet dat ze met een gerust hart kan vertrekken. Maar dat is buiten de plannen van Regan gerekend. Zij denkt dat er op Drovers Run goud te vinden is en ze heeft in haar functie als geologe de opdracht gegeven om opgravingen te doen. Jodi ontmoet een knappe vreemdeling met autopech. Ze is in de wolken wanneer ze ontdekt dat Rob de nieuwe opzichter van Killarney wordt. Nick en Alex maken zich sterk dat Rob het niet langer dan een week zal uithouden. Kate probeert het over een andere boeg te gooien om Daves aandacht op te eisen en ze gaat met een staljongen naar de barbecue.
16:15America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden van Amerikaanse kijkers.
16:40David
Vlaamse telenovelle naar een origineel concept van Hugo Van Laere. Delphine heeft er spijt van dat ze niet meer tijd heeft doorgebracht met haar oma en nu is het te laat. Ze huilt uit bij David, maar die ziet maar één oplossing: een xtc-pil nemen om geen pijn te voelen. Tijdens het colloquium geeft Herman een emotionele speech en maakt Bea indruk op de aandeelhouders met haar toekomstvisie voor Welvapharma. Ondertussen krijgt Andrea het toxicologisch rapport van het Alzheimeronderzoek in handen en ze besluit Sofie en Pieter te alarmeren. Oma Klaerhout wordt in intieme kring begraven. Hannelore doet Maarten een intrigerend voorstel en Andrea breekt met Frederik.
17:15Home and Away
Australische soap. Brax vertelt Ricky uiteindelijk wat er gebeurd is in de gevangenis. Jett waarschuwt Marilyn en John. Ondertussen vraagt Leah Zac om hulp om VJ om te praten die wil stoppen met school.
17:45VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
17:55Het Weer
Weerbericht.
18:00De Keuken van Sofie
Culinair magazine met Sofie Dumont. Deze week staat 'De Keuken van Sofie' in het teken van 'Belgium's Got Talent'. Vandaag kookt ze met jurylid Rob Vanoudenhoven: Lust ie 't of lust ie 't niet? - Pizza met drie kazen, vijgen en pancetta.
18:20Valkuil
Quiz.
19:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
19:45Het Weer
Weerbericht.
19:55Familie
Vlaamse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage. Guido heeft het moeilijk met Emma's beslissing en neemt ook zelf een impulsief besluit. June zet haar voorbereidingen verder, maar beseft dat ze zich in een gevaarlijk plan heeft gestort. Zjef verwerft naam en faam dankzij zijn slaatje, maar dan wel om de verkeerde redenen. Agnes wil zich bewijzen ten opzichte van Jan.
20:35De Waarzeggers
Humoristische panelshow. Vandaag verwelkomt presentatrice Rani De Coninck kandidaten Marc en Eline. Ze proberen beiden zo goed mogelijk in te schatten wie de waarheid spreekt en om ter eerste drie op een rij te vormen. De negen Waarzeggers van dienst zijn: Hans Otten, Eline De Munck, Sofie Dumont, Katja Retsin, Véronique De Kock, Gunter Lamoot, Zaki, William Boeva en Jo De Poorter.
21:30Telefacts
Actualiteitenmagazine gepresenteerd door Cathérine Moerkerke.
22:20Zuidflank
Vlaamse dramareeks. Rob moet dringend op zoek naar een meestergast, want alleen redt hij het niet op de zuidflank. Tot zijn grote verbazing spoort An Patrick aan om na zijn uren op het kasteel, aan de slag te gaan tussen de wijnranken van Rob. Maar dat is allerminst naar de zin van Mark, die het gevoel heeft dat zijn werkkracht hem een mes in de rug steekt. Ook op privégebied heeft Mark het moeilijk. Hij kan maar niet aanvaarden dat zijn moeder, die langzaam wegkwijnt aan de gevolgen van leverkanker, zich heeft neergelegd bij de situatie. Willem wordt verteerd door verdriet omdat hij beseft dat hij binnenkort zijn lieve vrouw kwijt is en hij vertoont zich niet meer op het veld. Al snel komt Rob in de financiële problemen te zitten, want hij heeft een groot kapitaal nodig als hij binnen 2 jaar een topwijn op de menukaarten wil zien staan.
23:20Valkuil
Quiz.
23:55House M.D.
Amerikaanse ziekenhuisreeks over de botte en onbehouwen dokter House. House onderzoekt een 34-jarige oorlogsveteraan die beweert dat hij het Golfoorlog-syndroom heeft. Hoewel House weinig geloof hecht aan zijn verhaal, is hij bijzonder geïnteresseerd in de zaak. Hij herkent diens gezicht immers uit een droom. De symptomen van de patiënt doen aanvankelijk vermoeden dat hij kanker heeft. Een hersenscan bevestigt de vermoedens van House en zijn team: hij heeft zes vergevorderde hersentumoren. Maar net wanneer ze hem willen opereren, ontdekken ze plots dat de tumoren op mysterieuze wijze verdwenen zijn.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |