Tv gids - VTM Zondag

Eergisteren
2017-01-16
Gisteren
2017-01-17
Vandaag
2017-01-18
Morgen
2017-01-19
Overmorgen
2017-01-20
Zaterdag
2017-01-21
Zondag
2017-01-22
05:20
Nijntje's Avonturen

Animatiereeks gebaseerd op de iconische verhalen van Dick Bruna. "Knorretje de Ballerina."
05:25
Aya

Animatiereeks over verkeer met in de hoofdrol Aya, Belle en Otto. "Stoeprand Stop." Otto en Belle halen een ijsje aan de ijskar in de straat. Aya is dol op ijs, maar hij moet leren dat je altijd moet stoppen aan elke stoeprand. Met of zonder ijsje.
05:30
Kabouter Plop

Kabouterverhalen voor de allerkleinsten. "Klus heeft turnles." Plop moet flink wat rommel naar de kaboutervuilnisbelt brengen. Klus raadt zijn vriend aan om eerst te sporten zodat hij fit en sterk wordt. Dan zal het zware werk veel gemakkelijker gaan.
05:35
Teletubbies

Britse peuter- en kleuterreeks.
05:50
Thomas de Trein

Britse animatiereeks over Thomas de Trein en zijn vrienden. "De Beste Wielen." De hertog en hertogin van Boxford hebben problemen om naar kasteel Callan te geraken.
06:00
Percy's Tiger Tales

Animatiereeks. Percy en zijn vrienden gebruiken hun verbeelding om op zoek te gaan naar oplossingen voor alledaagse problemen.
06:10
Heidi

Kinderreeks over het Zwitserse weesmeisje Heidi, die bij haar opa in de bergen opgroeit. Peter wordt gepest door Karl, Theresa en William. William wil bovendien Peters geld afnemen. Peter daagt Karl uit voor een wedstrijd: wie het eerste op de Kauwenrots is, heeft gewonnen. Wanneer Karl echter uitglijdt, moet Heidi haar opa gaan halen om de jongen te redden.
06:30
Het Furchester Hotel

Poppenreeks over de familie Furchester, die op geheel eigen wijze een hotel runt. "Dierenpraatjes." Wanneer Phoebe haar stem verliest, moet de rest van de familie Furchester uitzoeken hoe ze moeten communiceren met de sprekende dieren in het hotel.
06:45
Teletubbies

Britse peuter- en kleuterreeks.
06:55
Het Furchester Hotel

Poppenreeks over de familie Furchester, die op geheel eigen wijze een hotel runt. "Het Furchester Oehoe-tel." Elmo en Phoebe zijn vastberaden om uil Screech te ontmoeten. Ze proberen op allerlei manieren wakker te blijven. Ze zitten op oncomfortabele stoelen, balanceren met kussens en eten vooral veel koekjes.
07:05
Maya de Bij

Animatiereeks over het nieuwsgierige bijtje Maya en haar kompanen. "De bij die was weggelopen." Zig maakt grappen en stoort daarmee de werkers. Hij vertrekt en doet alsof hij het avontuur in de weide tegemoet gaat. Maya ontdekt zijn talent voor grappen en weet dat handig in te zetten.
07:20
Brandweerman Sam

Animatiereeks. "Verdwaald in de grot."
07:30
Little People

Animatiereeks met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden. "Wie Zoekt, Die Vindt."
07:40
Robocar Poli

Animatiereeks. "Extra werk voor Poetsie." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
07:50
De Avonturen van K3

Animatiereeks waarin de meiden van K3 op avontuur trekken. "Kezia of Josette." Kezia, de allergrootste K3-fan, komt bij de K3'tjes op bezoek. Kezia is overenthousiast bij de repetitie voor vanavond, maar Hanne wordt helemaal gek van haar. Kezia trekt zich dan terug en droomt verder van een K3-carrière. Plots raast er een groene gaswolk door de kamer van Kezia en wordt ze ontvoerd. X raakt ook in de problemen als hij haar wil redden. Zullen Hanne, Marthe en Klaasje hun grootste fan en X uit de klauwen van de kidnapper redden?
08:05
De Powerpuff Girls

Amerikaanse animatiereeks. "Het slaapfeestje."
08:15
De Avonturen van De Gelaarsde Kat

Animatiereeks waarin de gelaarsde kat elke aflevering een spannend avontuur beleeft. "Pigs." Toby's broer komt naar San Lorenzo en de gelaarsde kat probeert hem in contact te brengen met zijn broers.
08:35
De Avonturen van De Gelaarsde Kat

Animatiereeks waarin de gelaarsde kat elke aflevering een spannend avontuur beleeft. "Luck." De gelaarsde kat wordt in een zwarte kat omgetoverd. Hij moet San Lorenzo verlaten en op zoek gaan naar een manier om de vloek te verbreken.
09:00
Talking Tom and Friends

Animatiereeks. Talking Tom en zijn vrienden willen koste wat kost beroemd worden. Ze doen er dan ook alles aan om echte supersterren te worden, maar hun plannen lopen vaak in het honderd.
09:10
Lang Leve Koning Julien

Animatiereeks over de gekke avonturen van Koning Julien in de jungle van Madagascar. "King Me." Oom koning Julien treedt af van de troon ten gunste van prins Julien.
09:35
Drone School

Show waarbij zes kinderen de kans krijgen om een drone-opleiding op kindermaat te volgen. Drone-expert Thomas legt uit hoe je een looping maakt voor drones en hoe je selfies kan maken met een drone. De kijker komt verder alles te weten over de dronewereld: nieuwe dronetoepassingen, dronespelletjes en droneracing. Jasper Cool, deelnemer uit het eerste seizoen, leert hoe hij thuis een droneparcours kan bouwen. Mauro Lemmen, de jongste droneracer van België, neemt het op tegen zijn vriend Victor in een dronerace.
09:45
Odd Squad

Jeugdreeks "De valse noot." Er verdwijnen een heleboel dingen in de stad, maar Otto heeft maar zin in één ding: luisteren naar zijn favoriete lied.
10:00
The A-Team

Amerikaanse reeks over een groep Vietnamveteranen die op de vlucht is voor de overheid. "Beneath the Surface." Face keert terug naar zijn weeshuis voor een reünie en ontmoet de zus van een oude vriend, die zich zorgen maakt over de verdwijning van haar broer. Een oude vriendin, die samenwerkt met Fulbright wordt ingehuurd om Face te vangen in ruil voor een beloning.
10:50
Geen uitzending

Onderbreking.
11:35
Border Security Canada

Realityreeks over het werk van douane-inspecteurs en grensagenten. De landsgrenzen worden voortdurend getest. Of het nu gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.
12:05
Stadion

Voetbalmagazine.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
13:40
Het Weer

Weerbericht.
13:45
The Guardian

Amerikaanse misdaadreeks, genomineerd voor een Golden Globe. "In Loco Parentis." De drugsverslaafde Melinda Tralins, een cliënte van Nick Fallin en Lulu Archer, ontvoert haar baby omdat ze hem voor de rechtbank dreigt kwijt te raken. Ondertussen heeft James Mooney de handen vol met een andere hoederechtzaak: de minderjarige Todd Wooley wil zijn baby voor de rechtbank terugkrijgen nadat deze, zonder zijn medeweten, voor adoptie ter beschikking werd gesteld.
14:35
Sean Saves the World

Amerikaanse komische reeks. "Date Expectation." Sean is zenuwachtig: hij heeft een blind date. Bovendien maakt hij zich zorgen over Ellie die naar een feestje gaat. Max vermoedt dat Sean een oogje op hem heeft.
15:05
'Til Death

Amerikaanse sitcom. "Doug and Ally Return." Eddie en Joy zoeken een plaatsje voor hun nieuwe jacuzzi. Ze krijgen onverwacht bezoek van hun dochter Ally en haar vriendje Doug. Zij hebben groot nieuws: ze zijn 'getrouwd' door een sjamaan in Ecuador en willen in de achtertuin van hun ouders komen wonen. Eddie en Joy zien dit allesbehalve zitten en stellen alles in het werk om dit plan te dwarsbomen. Ze proberen Ally te overtuigen Doug te dumpen en pakken dit heel doordacht aan. Ally is gek op eten en dus bereiden ze haar lievelingskostje. Ally beseft dat ze haar oude, gewone leven heeft gemist en begint aan Doug te twijfelen, maar hij geeft zich niet zomaar gewonnen.
15:30
Dr. Seuss' The Lorax

Animatiefilm. De jonge Ted gaat op zoek gaat naar iets dat hem kan helpen om indruk te maken op het meisje van zijn dromen, Audrey. Ted en Audrey wonen in de afgesloten stad Thneed-ville waar alles kunstmatig is. Audrey zou heel graag eens een echte boom zien. Natuurlijk denkt Ted haar hart te winnen door dit voor elkaar te krijgen. Om zijn plan te laten slagen moet hij op zoek naar het verhaal van de eigenwijze bosbeschermer, de Lorax.
17:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
17:05
Het Weer

Weerbericht.
17:10
America's Funniest Home Videos

Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden.
17:20
Border Security Canada

Realityreeks over het werk van douane-inspecteurs en grensagenten. De landsgrenzen worden voortdurend getest. Of het nu gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.
17:50
Groeten uit

Realityreeks waarin het gezin van een BV een weekend lang teruggaat in de tijd. "1975 - Herman Verbruggen." Herman was 12 in 1975. Hij ging toen helemaal los op de tonen van 'Kung Fu Fighting' van Carl Douglas. Kinderen Roos en Billie ontdekken dat je in de 70s best wat moeite moest doen om naar je favoriete muziek te luisteren of om naar tv te kijken. Vrouw Petra wordt verbannen naar de keuken, de plek waar de vrouw in 1975 de meeste tijd doorbracht. Wat vinden Roos en Billie van de pekelharing die Herman met veel genot naar binnen speelt?
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
19:45
Het Weer

Weerbericht.
19:55
Allemaal Chris

Sketchshow van en met Chris Van den Durpel. Bokser Firmin Crets schittert als stuntman in een film van en met Jan Verheyen en Filip Peeters. Hoe is het met het Duits van Kamiel Spiessens gesteld? Kamiel opent een bed & breakfast en ontvangt vandaag een groep oosterburen. Filip Mars beleeft in 'Blind Getrouwd' zijn eerste huwelijksnacht, Snelle Eddy is stevig onder de indruk van de directrice van zijn zoontje en Trucker Igor staat net als iedereen in de file.
20:35
RED

Actiekomedie. Wanneer gewapende CIA-agenten plotseling het huis van voormalig undercoveragent Frank Moses binnenvallen, schakelt deze met gemak zijn aanvallers uit en draait hij de rollen om. Hij ontdekt dat de nieuwe CIA-directeur het op zijn voormalige team heeft voorzien. Met zijn date Sarah op sleeptouw brengt Frank de gepensioneerde leden weer bij elkaar. Blij er weer eens flink tegenaan te kunnen, zetten ze al hun gezamenlijke kennis en ervaring in tijdens een onwaarschijnlijke operatie waarbij ze er niet voor terugdeinzen om in te breken in het CIA-hoofdkwartier.
22:40
Stadion

Voetbalmagazine. Met samenvattingen van de 22ste speeldag in de hoogste klasse: Standard - Club Brugge, Anderlecht - STVV en KV Mechelen - Westerlo.
23:35
Moordvrouw

Nederlandse misdaadreeks. "Blinde vlek." Het rechercheteam wordt ernstig in haar voortbestaan bedreigd door alles wat ze op eigen houtje hebben gedaan. Er wordt voor het oplossen van de zaak een torenhoge prijs betaald. Bovendien komen de levens van de rechercheurs meer dan ooit op het spel te staan wanneer er een aanslag wordt gepleegd. Daarna lijkt niets meer hetzelfde te kunnen worden.
00:30
Qmusic

Nachtelijke loop.