Tv gids - VTM Vrijdag

Eergisteren
2016-10-22
Gisteren
2016-10-23
Vandaag
2016-10-24
Morgen
2016-10-25
Overmorgen
2016-10-26
Donderdag
2016-10-27
Vrijdag
2016-10-28
08:15
McLeod's Daughters

Australische dramareeks. "Nowhere to Hide." Terwijl Sharon en Grace naar de veemarkt zijn, maakt een zekere Brad zijn opwachting op Drovers Run. Hij windt er geen doekjes om dat Sharon hem geld moet en waarschuwt dat haar tijd bijna om is. Sharon weet dit maar al te goed en ze doktert een plan uit om snel aan geld te geraken. Dat ze Stevie en Marcus besteelt, is voor haar niets meer dan een spijtig detail. Katie stelt sinds een tijdje haar job op Drovers Run in vraag, maar weet niet welke professionele weg ze moet inslaan. Dit verandert na haar ontmoeting met Jamie, een tiener die in de problemen zit. Tayler stelt Patrick voor om te gaan samenwonen.
09:00
Geen uitzending

Onderbreking.
12:00
Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Scripted realityreeks over het wel en wee binnen een politiekorps. Een dochter doet een lugubere ontdekking in de diepvries van haar vader. Erik en Brigitte gaan na of haar vermoedens kloppen. Koen en Tineke zijn gefrustreerd wanneer een winkeldief kan ontsnappen. Hopelijk kan de nummerplaat van de vluchtauto hen naar de dader leiden.
12:35
Sofie in de Keuken van

Culinair magazine waarin Sofie Dumont elke week langsgaat bij een bekend gezicht. "Ian Thomas." Op het menu: Springrolls met aubergines en tzatziki.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
13:30
Het Weer

Weerbericht.
13:40
Familie

Soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche. Pierrot is niet van plan te gaan werken zolang Gerda geen actie onderneemt tegen de kerel die haar op het stadhuis heeft lastiggevallen. Evy verklaart Pierrot voor gek en Nico geeft hem de raad uit te zoeken wie er losse handjes heeft. Rita klaagt bij Jan dat Dimi haar ontwijkt sinds ze uit het ziekenhuis is ontslagen. Dat valt ook Rob en Linda op. Jan krijgt in het café een ambtenaar van de voedselinspectie over de vloer. Anna gaat helemaal op in haar missie om Nico de liefde te geven die hij vroeger heeft moeten missen. Bart heeft Hanne nu toch haar zin gegeven en Brenda denkt dat dit voorlopig de beste oplossing is.
14:15
Wittekerke

Vlaamse soap over het kuststadje Wittekerke. Karen is in alle staten omdat Robin zijn eigen ontvoering geënsceneerd heeft en zich al die tijd al in haar huis verstopt. Hoewel ze begrip kan opbrengen voor zijn motivatie vindt ze het haar plicht om Peter in te lichten. Arne wil koste wat het kost vermijden dat zijn moeder en Merel mekaar ontmoeten en hij ziet maar één oplossing, nl. vroeger op huwelijksreis vertrekken. Veerle weet dat Klaartje het moeilijk heeft met de overbezorgdheid van haar ouders en ze stelt het meisje voor om bij haar, Jelle en Kevin in te trekken. Bjorn wordt teruggevonden in Brussel. Zijn moeder wil dat Max hem samen met haar gaat ophalen. Julia heeft besloten om haar grond in 't Klein Moeraske nu toch aan Jean-Paul Derdeyn te verkopen.
15:20
Strong Medicine

Amerikaanse dramareeks. "Bloodwork." Peter wordt neergeslagen door een man die er vervolgens met zijn motor vandoor gaat. Helemaal van slag wordt hij het ziekenhuis binnengebracht. Brenda vermoedt dat haar veertienjarige zoon aan de drugs zit. Dana probeert te negeren dat Nick afspraakjes heeft met een superaantrekkelijke vrouw. Het klikt steeds beter tussen Lu en Harry Burr, de vader van Marcs vriendinnetje. Peter wil wraak nemen op zijn aanvaller. Nick organiseert een feestje.
16:20
McLeod's Daughters

Australische dramareeks. "Stand By Me." Een indringer dwaalt rond op Drovers Run. 's Nachts kan Moira hem bijna in de keuken betrappen, maar behalve een open doos koeken krijgt ze niets te zien. Ook de volgende dag hoort Moira een onrustwekkend geluid. Samen met Tayler gaat ze op zoek, maar wederom zonder resultaat. Ondertussen stelt Moira vast dat Phil Rakich op de sukkel is in de truckstop. Ze vermoedt dat de vloek die ze over hem heeft uitgesproken daar voor iets tussen zit.
17:10
Border Security Canada

Realityreeks over het gevarieerde werk van douaniers en grensagenten in Canada.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
17:55
Het Weer

Weerbericht.
18:00
Sofie in de Keuken van

Culinair magazine waarin Sofie Dumont elke week langsgaat bij een bekend gezicht. "Ian Thomas." Op het menu: Vegan vol-au-vent met frietjes.
18:20
Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Scripted realityreeks over het wel en wee binnen een politiekorps. De auto van de burgemeester is gestolen. Wanneer Obi en Floor de dader vinden, volgt er een spannende achtervolging. Een man vreest dat er bij zijn buren een lichaam op het dak ligt. Koen en Tineke gaan het controleren, maar dat is iets moeilijker dan eerst werd gedacht.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
19:50
Het Weer

Weerbericht.
20:00
Familie

Vlaamse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage. Véronique lucht haar hart bij Rudi. Ze hakt bovendien een moeilijke knoop door. Peter en Trudy maken kennis met Wout, de jongen die Louise vergezelt op weekend. Patrick probeert Benny en zijn vader Alfons dichter bij elkaar te brengen. Leen doet een verrassende ontdekking.
20:40
Belgium's Got Talent

Talentenjacht waarin de meest uiteenlopende acts worden beoordeeld. Tweede auditieshow van deze talentenjacht waarin de meest uiteenlopende acts worden beoordeeld door juryleden An Lemmens, Stan Van Samang, Dan Karaty en Niels Destadsbader. Onder meer Dreamcatchers en Marjolein proberen vandaag te scoren bij de jury.
22:30
Jonas & Van Geel

Personalityshow met Jonas Van Geel. Nadat Jonas op dinsdag als presentator-imitator-acteur-zanger-entertainer-in-het-nette-pak al alle registers opentrok met een zetel vol bekende gasten, dimt hij nu de lichten. Het gaat er ook ietsje stouter aan toe in een gezellige late-night setting.
23:10
All About Steve

Komedie. De stuntelige Mary verdient haar geld met het maken van kruiswoordpuzzels. Wanneer ze aan Steve, een cameraman van CNN, wordt gekoppeld, verwacht ze weinig van hun afspraakje. Ze wordt echter meteen smoorverliefd op hem! De liefde is alleen niet wederzijds. Mary laat zich echter niet zomaar uit het veld slaan en ze volgt Steve door het hele land om hem ervan te overtuigen dat ze bij elkaar horen.
01:10
Qmusic

Muziek.