Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Zondag 29 nov 2015 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Zondag 29 nov 2015
op VTM

Eergisteren
23/11/2015
Gisteren
24/11/2015
Vandaag
25/11/2015
Morgen
26/11/2015
Overmorgen
27/11/2015
Zaterdag
28/11/2015
Zondag
29/11/2015
Begin Programma
00:35Nachtelijke loop
Nachtelijke loop. (tot 05.55)
06:45Maya de Bij
3D-animatiereeks over het nieuwsgierige bijtje Maya en haar kompanen. "De tuin van Maya."
06:55Heidi
Kinderreeks over het Zwitserse weesmeisje Heidi, die bij haar opa in de bergen opgroeit. Peter wordt gepest door Karl, Theresa en William. William wil bovendien Peters geld afnemen. Peter daagt Karl uit voor een wedstrijd: wie het eerste op de Kauwenrots is, heeft gewonnen. Wanneer Karl echter uitglijdt, moet Heidi haar opa gaan halen om de jongen te redden.
07:20Koning Lou
Jeugdreeks over de gekke Koning Lou, zijn trouwe raadgever Drťke en de troubadour Stakke. "De Zonnekoning." Vandaag is het goednieuwsdag in SpatzelbrŁdenbotsenknotskes. Op deze dag houdt Koning Lou zijn jaarlijkse goednieuwstoespraak. Er is alleen maar goed nieuws te melden, tot het slecht weer wordt en er voor Koning Lou niets anders op zit dan de goednieuws-toespraak niet te laten doorgaan. Tot overmaat van ramp komt het volk in opstand. Zo dreigt de goednieuwsdag op een catastrofe uit te draaien. Maar dan duikt Zonnekoning Sunny op in het kasteel. Zal hij goednieuwsdag kunnen redden?
07:40Baas in Huis
Humoristisch spelprogramma voor jong en oud. Olga en Arne verwelkomen de kijkers voor een nieuwe aflevering van 'Baas in Huis'. Wie de kandidaten en kapiteins zijn, blijft nog eventjes een goed bewaard geheim. Arne geeft alvast over elke kapitein een tip.
07:45De Funnie Show
Show. Vandaag worden de plezierigste filmpjes en spelletjes op een rijtje gezet in een overzicht van het beste uit een hele week 'De Funnie Show'.
08:00De Club van Sinterklaas & De Speelgoeddief
Kinderprogramma. Het snoepgoed van Sinterklaas wordt op mysterieuze wijze uit zijn kasteel gestolen. Wanneer er nadien ook een berg speelgoed verdwijnt, worden de Pieten op pad gestuurd om de Speelgoeddief te ontmaskeren. Zullen de Pieten erin slagen het speelgoed op tijd bij de brave kinderen te brengen?
08:15Baas in Huis
Humoristisch spelprogramma voor jong en oud. Drie ouders en drie kinderen strijden tegen elkaar in teams om de titel Baas in Huis. Arne en Olga stellen de kandidaten voor en verdelen de kapiteins over de twee teams. Vandaag zijn dat Kris Wauters en Liesa Naert.
08:20Beestig!
Avontuurlijke documentairereeks waarin Arne en Bab heel wat bijleren over dieren. Deze week zetten Arne en Bab dromedarissen in de kijker. Arne reist terug naar Oeganda en ontmoet er de 11-jarige Lokong die dromedarissen hoedt. Lokong leert Arne onder andere hoe de dieren gemolken moeten worden. Met een dromedaris aan de hand maken Arne en Lokong een wandeling door de uitgestrekte natuur van Oeganda. Bab gaat ondertussen in BelgiŽ op zoek naar dromedarissen en komt op een verrassende plaats terecht.
08:35Baas in Huis
Humoristisch spelprogramma voor jong en oud. De twee teams hebben elk een BV als teamkapitein. Vandaag zijn dat Kris Wauters en Liesa Naert.
09:00Kattenoog
Spannende fictiereeks voor de jeugd. Wanneer Jeff ziet waar Boris en Daphne mee bezig zijn, verliest hij zijn controle. Daphne wil koste wat het kost bewijzen dat Jeff schuldig is aan de moord op zijn vrouw en ondervraagt de hoofdgetuige Sol. Robin probeert het geheugen van Simone en Eli terug te krijgen en vertelt hen over het plan om de Bolderheks te verslaan. Wanneer Olivia opnieuw de boel komt verstoren, zet Robin haar onderzoek alleen verder en snuffelt ze in de papieren van Sol.
09:15Kattenoog
Spannende fictiereeks voor de jeugd. Daphne vervalt in haar oude gewoontes: wanneer het team opnieuw een boodschap ontdekt, probeert ze contact te maken met Marieke. Om op Mariekes uitnodiging in te gaan, moeten ze wel eerst hun boot terugvinden. Gelukkig weet Daphne de oplossing. De moeder van Robin wil dat ze zich laat nakijken door een dokter om te praten over alle rare dingen die ze ziet. Robin heeft hier echter geen tijd voor. Ze moet zo snel mogelijk naar Simone en Eli, die mogelijk in gevaar zijn.
09:25Kattenoog
Spannende fictiereeks voor de jeugd. Olivia is Robins beschuldigingen beu en ze verliest haar controle. Simone en Eli twijfelen ondertussen of de thee die ze van Olivia kregen wel zo onschuldig was. Boris en Daphne maken zich klaar om Marieke, of alleszins haar geest, te ontmoeten. Robin wil opnieuw in de archieven snuffelen, maar daarvoor moet ze Sols griezellezer bemachtigen.Aangekomen op het Kattenoogeiland probeert Daphne contact te zoeken met Marieke wanneer plots een vreemd figuur opduikt.
09:40Baas in Huis
Humoristisch spelprogramma voor jong en oud. De twee teams hebben elk een bekende Vlaming als teamkapitein. Vandaag zijn dat Kris Wauters en Liesa Naert.
10:00Magnum, P.I.
Amerikaanse actiereeks. "Holmes Is Where The Heart Is." In de lente van 1976 kwam David Worth, een vriend van Higgins, naar Honolulu voor de begrafenis van een van hun naasten. Nu is David terug en hij is vastberaden de moordenaar te vinden van hun overleden vriend.
10:50Geen uitzending
Onderbreking.
11:40Border Security Australia
Australische realityreeks over grenscontroles. In het postsorteercentrum wekt een kartonnen doos de aandacht van de douaniers. Hoewel de verpakking aangeeft dat de inhoud een muziekversterker is, toont de scanner iets totaal anders aan. Bovendien verspreidt het pakket een onaangename geur. In de luchthaven van Sydney wordt een Brit op de rooster gelegd omdat hij niet de documenten bij zich heeft waarmee hij kan bewijzen dat hij in AustraliŽ mag werken. In de bagage van een bodybuilder worden grote aantallen vitaminen gevonden. De douanier wil achterhalen of het om steroÔden gaat.
12:10Stadion
Voetbalmagazine met uitgebreide samenvattingen van de Jupiler Pro League.
13:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
13:35Het Weer
Weerbericht.
13:40Aspe
Vlaamse misdaadreeks naar de boeken van Pieter Aspe. "Schone schijn." Dokter Degucht, een bekend plastisch chirurg, is op een zeer wrede manier omgebracht in zijn eigen operatiezaal. Twaalf jaar geleden richtte hij samen met zijn collega dokter Banninckx een kliniek op voor esthetische chirurgie. Maar de laatste tijd deden de twee artsen niets anders dan ruzie maken over de honoraria. Het slachtoffer stond tevens bekend als een echte vrouwenloper, die regelmatig een scheve schaats reed. Hij zetelde als jurylid in tal van Miss-verkiezingen en had meer oog voor de frisse, jonge meisjes dan voor zijn echtgenote Renate, wat tot behoorlijke rellen leidde. En ook enkele patiŽnten hadden redenen om misnoegd te zijn over het werk van de omstreden chirurg.
14:35Last Man Standing
Amerikaanse komische reeks over een getrouwde vader met drie kinderen. "Parenting Bud." Bud wordt aangevallen wanneer hij zijn vrachtwagen uitlaadt. Mike wil dit verhinderen in de toekomst en geeft hem enkele nuttige veiligheidstips. Vannesa praat met de meisjes over haar en Mikes oude dag en hoe zij daarmee zouden moeten omgaan.
15:25Aquamarine
Familiefilm. Claire en Hailey zijn altijd buurmeisjes en beste vriendinnen geweest. Elke zomer brengen ze samen door in de Capri Beach Club, maar dat gaat nu allemaal veranderen. Na een grote storm treffen ze op het strand de mooie en pittige zeemeermin Aquamarine aan. Wanneer die voor een knappe strandwachter valt, vraagt ze de meisjes haar te helpen om zijn hart te veroveren.
17:15Go On
Komische reeks. "Double Down." Na de breuk met Simone waagt Ryan een gokje, maar het blijft niet bij die ene keer.
17:45VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
17:50Het Weer
Weerbericht.
17:55Border Security Australia
Australische realityreeks over grenscontroles. Een Chinees die geland is op de luchthaven van Sydney reageert erg zenuwachtig op de vragen van de beambten. Hij verklaart naar AustraliŽ te komen om te gokken, maar klapt dicht wanneer zijn criminele verleden ter sprake komt. Er wordt een tolk bijgehaald om duidelijkheid te scheppen. Ondertussen heeft de douane een Mongoolse vrouw onderschept die allerlei diploma's in haar bagage heeft zitten. Wanneer bovendien blijkt dat ze op het vliegtuig heeft verklaard dat ze naar AustraliŽ is gekomen om te werken, ziet het er niet goed uit voor haar.
18:20Royalty
Magazine over het Belgisch vorstenhuis en de buitenlandse koninklijke families.
19:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
19:45Het Weer
Weerbericht.
19:55De Kotmadam
Vlaamse komische reeks. "Droomkoppel." Het botert de laatste tijd niet goed tussen Mimi en haar man Jos. Jeanne geeft Mimi de raad om Jos heel kort te houden. Volgens Jeanne werkt dat,want Jef is nog nooit zo attent en meegaand geweest. Jef heeft een nieuwe vriend die bij de fanfare speelt en wil er zelf ook graag lid van worden, maar Jeanne ziet twee keer in de week repeteren helemaal niet zitten. Martha voelt negatieve energie in huis, maar Lukas is er als de kippen bij om haar te helpen die te verdrijven.
20:30Moonraker
Bondfilm. Wanneer de spaceshuttle Moonraker plotseling van het radarscherm verdwijnt, wordt James Bond ingeschakeld om uit te zoeken wat er gebeurd is. De sporen leiden naar miljonair Hugo Drax, in wiens fabriek de spaceshuttle is gebouwd. Na een aanslag op zijn leven besluit Bond in te breken in het kantoor van Drax. Hij fotografeert allerlei geheime gegevens en krijgt hulp van Drax' assistente Holly, die in feite CIA-agent is. Met Holly reist hij door naar Zuid-Amerika, op de huid gezeten door de levensgevaarlijke Jaws. Langzaam maar zeker komen ze op het spoor van de verdwenen spaceshuttle, maar tegelijk raken ze verstrikt in de val van Drax.
22:50Stadion
Voetbalmagazine met uitgebreide samenvattingen van de Jupiler Pro League.
23:50White Collar
Amerikaanse misdaadreeks. "One Last Stakeout." Neal wordt gechanteerd en moet voor Hagen een hoofdstuk uit een waardevol boek stelen. Met zijn nieuwe FBI-partner, die elke beweging van hem volgt, wordt dat niet eenvoudig. Neal en Mozzie verzinnen een afleidingsmanoeuvre om zo het boek te gaan zoeken.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |