Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Maandag 27 okt 2014 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Maandag 27 okt 2014
op VTM

Eergisteren
21/10/2014
Gisteren
22/10/2014
Vandaag
23/10/2014
Morgen
24/10/2014
Overmorgen
25/10/2014
Zondag
26/10/2014
Maandag
27/10/2014
Begin Programma
00:15Las Vegas
Amerikaanse reeks. "My Uncle's a Gas." Danny vindt het moeilijk om al het werk dat bij zijn job als manager komt kijken bij te houden, zeker nu hij bezoek krijgt van de brandweerinspectie en daarbovenop ook van zijn alcohol verslaafde oom. Ondertussen houdt Mike een oogje in het zeil tijdens de 'Hand on Hard'-wedstrijd. Cooper dwingt Sam intussen om een van de wedstrijdkandidaten te helpen, waardoor de spanning tussen hen een nieuw hoogtepunt bereikt. Al hun zorgen verbleken echter wanneer een bende dieven een aanslag pleegt op het casino.
01:05Onderbreking
Onderbreking.
01:30Q-Music
Muziek.
07:05Onderbreking
Onderbreking.
07:20McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "Made to Be Broken." Wanneer Peter geruchten verspreidt over het verleden van de Ryans, hebben Claire en Alex de grootste moeite om nieuwe klanten aan te trekken. Alex zou tien jaar geleden een lokale jongen van de weg hebben gereden, die verlamd is door dit ongeval. Het incident werd door Harry toegedekt, die de getroffen familie met de nodige dollars wist om te kopen. Claire is woedend omdat haar beste vriend dit jarenlang verzweeg, en ze overweegt om hun samenwerking te stoppen. Becky heeft een nieuwe uitlaatklep gevonden. Ze volgt bokslessen bij Jake, maar voelt zich niet gemakkelijk bij de aandacht die ze bij hem opwekt. Jodi en Alberto werken keihard om hun saaie leventje in Australië te kunnen ruilen voor een wereldreis. Meg is niet te spreken over het wilde plan van haar dochter.
08:05Onderbreking
Onderbreking.
12:10Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Eric en Brigitte zijn op zoek naar een man die een jong meisje heeft aangerand. Slagen ze erin de man te vinden voor hij een nieuw slachtoffer maakt?
12:40De Keuken van Sofie
Culinair magazine met Sofie Dumont. Deze week kookt Sofie met Axl Peleman. Vandaag: De Zoete Zonde - Chocoladetaart van mama Axl.
13:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
13:35Het Weer
Weerbericht.
13:40Familie
Vlaamse reeks. Suzy is woest omdat ze niet kan bewijzen dat Lore, de vriendin van Pim, een bedriegster is. Dimi is eindelijk van zijn gips verlost. Wim heeft op de politierechtbank goed en slecht nieuws gekregen. Bert brengt bij Peter verslag uit over de gang van zaken bij Van den Bossche Electronics. Bjorn vraagt aan Leen, Pierrot en Evy om mee te helpen met de frietenbak. Ook Maarten maakt zijn opwachting in Leuven.
14:15Wittekerke
Vlaamse soap over het kuststadje Wittekerke. Tijdens de medische controle heeft dokter Jan bij Magda een knobbeltje in de borst ontdekt. Hij vraagt Nellie om het nieuws aan Magda te vertellen en meteen ook aan te dringen op een mammografie. Het is een understatement dat Marcel elke frank in twee zou bijten. Maar als het over Debbie en Sneyers gaat, kent de cafébaas geen grenzen. Hij wil voor het koppeltje de tweede verdieping van 'De Schorre' volledig ontruimen en verbouwen. De wegcontrole van Max en Luc heeft niets opgeleverd. De agenten zullen iets anders moeten bedenken om Alain te pakken te krijgen. Luc wil er zo snel mogelijk werk van maken, maar Max is er met zijn gedachten niet bij. Vandaag is het immers exact een jaar geleden dat Caro overleden is. Michelle beklaagt zich bij Celine over het wanbeleid van Frank. Camilla wordt nog altijd afgeperst door Alain. Nu moet ze 2,5 miljoen frank ophoesten.
15:20McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "Best of Enemies." Claire loopt op de veemarkt Sandra Kinsella tegen het lijf. Ooit waren ze boezemvriendinnen, maar door een heftige ruzie hebben ze al jaren geen contact meer. Tess wil de band tussen de twee vrouwen aanhalen en probeert hen te verzoenen. Ondertussen neemt Becky het boksen zeer serieus en ze richt een stal in als oefenruimte. Jake probeert haar zo goed mogelijk te begeleiden, maar Becky heeft het gevoel dat er meer zit achter zijn spontane hulp. In Gungellan worden Jodi en Alberto met de harde realiteit geconfronteerd. Zij speelt immers haar job als kapster kwijt, met als gevolg dat het koppeltje met geldnood te kampen krijgt.
16:2030 Rock
Amerikaanse komische reeks. "Gavin Volure." Liz komt langs bij Jack op een feest in de villa van zijn vriend Gavin Volure. Gavin wordt tot over zijn oren verliefd op haar. Tracy is bang dat zijn kinderen duistere intenties hebben wanneer ze opeens aardig doen tegen hem. Kenneth vertrouwt Jack toe dat hij zijn spaargeld moet investeren in Gavins zakenplannen.
16:45David
Vlaamse telenovelle naar een origineel concept van Hugo Van Laere. David schildert een portret van Sofie en hij is gefascineerd door haar prachtige ogen en lieve blik. Ondertussen reageren tientallen mensen via facebook op de verjongde foto van David. Ludo voelt aan dat er iets is tussen zijn echtgenote en Herman, maar zij ontkent dat. Tim en Laura komen steeds dichter bij elkaar, ook al heeft hij dat niet door.
17:15Home and Away
Australische soap over het wel en wee in Summer Bay. Nate laat Alf weten dat hij zich op het ergste moet voorbereiden nu de toestand van Roo achteruitgaat. Waarom vertelt Casey Brax niet over zijn nieuw vriendinnetje Denny? Irene weigert om Sasha te helpen wanneer deze haar oude job terugvraagt.
17:45VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
18:00Het Weer
Weerbericht.
18:05De Keuken van Sofie
Culinair magazine met Sofie Dumont. Deze week kookt Sofie met Niels Destadsbader. Vandaag: Op grootmoeders wijze - Rode kool met perzik, vleesbrood en verse frietjes in diertjes gesneden.
18:25Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Op de dag van haar huwelijk verdwijnt een jonge bruid spoorloos. Kunnen Eric en Brigitte de vrouw vinden? Wanneer twee wanhopige jongens aan Patrick vragen om hun vader te helpen, snelt hij ter hulp zonder zijn collega's in te lichten. Floor en Velimir worden opgeroepen voor een fietsendiefstal. Velimir gebruikt zijn speciaal talent in de hoop zo de dader te vatten.
19:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
19:45Het Weer
Weerbericht.
19:55Familie
Vlaamse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage. Thomas komt van een kale reis terug uit Keulen. Mathias probeert Jenny te ontvluchten, maar lijkt nergens veilig te zijn voor zijn nieuwe secretaresse. Peter stort zich vol overgave op zijn modellenbureau. Ook Stefanie toont interesse. Maarten voelt zich nog steeds schuldig voor de dood van Roos. Trudy en Zjef delen een geheim...
20:35Boer zkt Vrouw
Realityreeks waarin Dina Tersago vijf boeren volgt die op zoek zijn naar de liefde. De laatste stap in de zoektocht naar die ene ware, is samen op reis gaan en elkaar beter leren kennen buiten de vertrouwde thuisomgeving. Peter-Jan twijfelt tussen twee jongedames die hem allebei even hard zien zitten. En Nathalie laat de liefde kiezen. Eén jongeman durft de eerste stap zetten en wordt daarvoor beloond. Hij mag mee met haar. Op cruise nog wel. Luc gaat voor het eerst in zijn leven vliegen. Naar een bestemming die hij nauwelijks weet liggen. Gelukkig heeft hij een ervaren reizigster mee. En stelt de piloot Luc persoonlijk gerust. Kelly en Antoine proberen intussen hun plan te trekken in een stad waar ze de taal niet spreken. Zolang ze elkaar maar verstaan...
21:40Amateurs
Tragikomische fictiereeks over amateurtoneelgezelschap De Pajotters. De grote dag is aangebroken: De Pajotters maken zich klaar om te spelen in de Bourla Schouwburg. Jos is nog steeds niet zeker of het wel een goed idee is om 'De lavabo van tante Jos' te spelen zonder dat Stanny en de organisatie van het Koninklijk Landjuweel hier weet van hebben. Tim probeert ondertussen zijn blik van Charlotte af te wenden en hem naar de toekomst te richten. Pierre en Laura doen een laatste poging om Patrick terug te halen, terwijl Jan een andere persoon uit het verleden terughaalt. En dan verschijnt Stanny ten tonele...
22:50Chicago P.D.
Amerikaanse actiereeks. "Different Mistakes." Voight krijgt een nieuwe begeleider bij Interne Zaken, Edwin Stilwell. Die vertrouwt de man voor geen haar en houdt daarom een oogje in het zeil. Tijdens een onderzoek naar illegale gokkantoren wordt Voight meteen op de proef gesteld wanneer hij moet samenwerken met zijn vroegere partner Shi. Halstead doet intussen beroep op zijn collega Jin bij het onderzoek naar de moord op zijn vriendinnetje uit de middelbare school.
23:45Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Op de dag van haar huwelijk verdwijnt een jonge bruid spoorloos. Kunnen Eric en Brigitte de vrouw vinden? Wanneer twee wanhopige jongens aan Patrick vragen om hun vader te helpen, snelt hij ter hulp zonder zijn collega's in te lichten. Floor en Velimir worden opgeroepen voor een fietsendiefstal. Velimir gebruikt zijn speciaal talent in de hoop zo de dader te vatten.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |