Tv gids - VTM Maandag

Eergisteren
2017-12-12
Gisteren
2017-12-13
Vandaag
2017-12-14
Morgen
2017-12-15
Overmorgen
2017-12-16
Zondag
2017-12-17
Maandag
2017-12-18
06:05
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Klus gaat zwemmen." Klus wil zwemmen, maar Plop en Lui willen niet mee. Klus probeert Lui te overtuigen. Hij geeft Lui zelfs zwemles. Daarna vertrekken ze naar de beek.
06:10
Thomas de Trein

Britse animatieserie over Thomas de Trein en zijn vrienden "Paddle & de Walvis." Paddle ontdekt een aangespoelde walvis.
06:20
Little People

Animatieserie met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden "Een Vriendin Uit Onverwachte Hoek."
06:30
Percy's Tiger Tales

Animatieserie Percy en zijn vrienden gebruiken hun verbeelding om op zoek te gaan naar oplossingen voor alledaagse problemen.
06:40
Robocar Poli

Animatieserie over het het Robocarteam "De jaarlijkse keuring." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
06:55
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "Showtime." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
07:10
Pokémon

Japanse animatieserie "De Allernieuwste Mode !." Op dringend verzoek van Brock stoppen onze helden bij een bekende plek voor Pokémon Fokkers vanwege de Pokémon schoonheidssalons die daar zijn.
07:30
American Dragon: Jake Long

Animatieserie "De Familie Reunie." Jake is met heel zijn gezin in Florida voor de familiereünie. Greggy, Jakes vervelende neef, werkt al snel op zijn zenuwen. Wanneer een waterschurk de helft van het continent wil laten overstromen, moet Jake zijn ego opzij zetten om het beest te verslaan. Ondertussen neemt Opa Jakes papa mee op een wilde langlaufjacht om hem weg te houden van de magische familiebijeenkomst.
07:50
Draken: Race naar de rand

Avontuurlijke animatieserie "Nacht van de Jagers deel 1." Wanneer Stormfly gevangen wordt gehouden door hun nieuwe vijand Ryker Grimborn en de Drakenjagers, moeten Hikkert, Tandloos en het team er alles aan doen om haar te redden, voor het te laat is.
08:15
De Avonturen van De Gelaarsde Kat

Amerikaanse animatieserie (2015) "Star." Dulcinea vindt een wensster. Ze wil met haar wensen San Lorenzo redden, maar dat loopt verkeerd af.
08:35
Lang Leve Koning Julien

Amerikaanse animatieserie
08:55
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
09:10
Pak Ace

Animatieserie "Hoog in de Lucht." Ace is er eindelijk in geslaagd een date met Tina te versieren. Hij neemt haar mee op een romantische tripje in een luchtballon. Er lijkt geen vuiltje aan de lucht, tot Ned en Hilda hem op de hielen zitten.
09:20
Pratende Poep

Animatieserie "The Old Butts and the Sea & Pinch Me If You Can." Nadat ze weggestuurd worden van het strand, maken de Zack en Deuce een eigen strand in de badkamer. - Zack, Eleanor en Deuce leren een nieuwe poepvechter kennen, de Pincher.
09:45
Qmusic

Muziek
10:00
Geen uitzending

Onderbreking
12:00
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks Koen en Tineke krijgen een noodoproep: een vrouw heeft een klap tegen het hoofd gekregen met de kolf van een geweer toen ze haar verloofde wilde beschermen van overvallers. De gangsters hebben haar vriend meegenomen. Eric is jarig en geeft vanavond een feestje. Wanneer hij bij de lokale drankencentrale een bak van zijn favoriete bier wil bestellen, vertelt die een vreemd verhaal.
12:35
De Keuken van Sofie

Culinair magazine met Sofie Dumont Deze week kookt Sofie met Alex Callier. Vandaag: Zoete zonde - Gebakken karamelrijst in de oven.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:35
Het weer

Weerbericht
13:40
Familie

Soap. Hanne heeft al een tijdje door dat Trudy gevoelens heeft voor haar vader en ze confronteert hem hiermee. Bart hoort het in Keulen donderen en wil van Trudy weten of zijn dochter het bij het rechte eind heeft. Mathias ontfermt zich over een oud-werknemer van de scheepswerf die dakloos is. Tot grote ergernis van Niko klikt het tussen zijn halfbroer en Mieke. Axel ziet het project voor de inhuldiging van de holding veel groter dan zijn moeder.
14:15
Spoed

Ziekenhuisserie "De Sarin-aanslag (deel 2)." Elk jaar bij de opening van het jachtseizoen organiseert de Koninklijke Sint-Hubertus Vereniging een groot feest voor de leden. Na een spectaculaire ballondropping in de feestzaal verliest een vrouw het bewustzijn. Amper enkele seconden later voelen tientallen andere gasten zich onwel. Urgentieartsen Koenraad De Coninck en Jos Blijlevens zijn het eerste ter plaatse. Ze komen handen tekort om alle zieken op te vangen. Ondertussen wijst het toxicologisch onderzoek uit dat de feestvierders met het dodelijke gas Sarin in aanraking kwamen. Dit betekent dat er een aanslag is gepleegd en Luc Gijsbrechts zet het rampenplan in werking.
15:15
All Saints

Australische ziekenhuisserie "Truth Hurts." Een man krijgt drie kogels in de buik en wordt voor het ziekenhuis uit een gestolen auto geslingerd. Twee kogels zijn door zijn lichaam gegaan en één zit nog in zijn buik. Jack en Mike staan voor de moeilijke opdracht om deze patiënt te redden. Mike wordt echter duizelig en verlaat de operatiekamer. Jack weet niet wat er gaande is en is razend omdat Mike hem alleen achterlaat. Gynaecologe Zoë onderzoekt een zeventienjarig meisje dat nog nooit gemenstrueerd heeft. Ze merkt dat Taylors moeder er alles aan doet om te verhinderen dat het meisje grondig wordt onderzocht. Eve pakt haar koffers, maar daar wil Frank een stokje voor steken.
16:10
The Grinder

Komische serie "Giving Thanks, Getting Justice." Dean kijkt ernaar uit om na een lange tijd Thanksgiving opnieuw te vieren met zijn familie. In zijn enthousiasme legt hij echter een diep verscholen familiegeheim bloot. Ondertussen komt aan het licht waarom Deans televisieshow werkelijk stopgezet werd.
16:35
Aspe

Vlaamse politieserie die zich situeert in Brugge "Oude vrienden." De directeur van de politieschool wordt tijdens een inbraak neergeschoten. Op het eerste gezicht lijkt het een spijtig voorval, maar dan blijkt een oude vriend en klasgenoot van Van In, John Daniëls, een motief te hebben voor de moord. Dat Van In vervolgens met zijn onderzoek de politieschool op zijn kop zet, wordt vooral door een van de docenten, Marianne Vissers, niet geapprecieerd. In elk geval lijkt Rudy Vermeulen, de licht autistische conciërge, meer te weten.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:55
Het weer

Weerbericht
18:00
De Keuken van Sofie

Chef-kok Sofie Dumont deelt elke dag een smakelijk en fijn gerecht met een BV Tijdens deze week kookt Sofie met Christoff. Op het menu: gevulde kalkoenborst, appel en perencompote, veenbessen, kroketjes en champagnesausje.
18:20
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks Eric en Brigitte worden opgeroepen: een vrouw werd dood aangetroffen door een buur. Al snel blijkt dat het huis van de dode vrouw overhoop gehaald werd.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:50
Het weer

Weerbericht
20:00
Familie

Soap. Benny krijgt van Lars de opdracht om de verlichting bij Fashion te vervangen. Wanneer hij door een stom toeval plots het alarm laat afgaan, maakt hij kennis met beveiligingsagente Robyn. Jan vermoedt dat Linda achter de belastingscontrole zit. Hij komt handen tekort in het café en schakelt opnieuw de hulp van Amélie in.
20:35
La Mamma

Realityshow waarin Sergio Herman BV-mama's op culinaire wijze verrast Sergio Herman bereidt een diner voor Chris, de nietsvermoedende mama van Jens Dendoncker die hij wil bedanken voor haar steun de voorbije jaren. Jens' moeder is dol op alles wat uit de zee komt, behalve mosselen. Reden te meer voor Sergio om er toch te maken, weliswaar verwerkt in een soepje. Ook bereiden hij en 'sous-chef' Jens tarbot met kreeft. En het dessert? Een heerlijke tiramisu, gemaakt van de beste koffie.
21:40
De Kroongetuigen

Documentairereeks waarin de verhalen worden verteld achter waargebeurde misdaden
22:45
Chicago Med

Amerikaanse dramaserie "Cold Front." De dokters en verpleegsters van Chicago Med maken zich klaar voor een stormloop aan patiënten na een grote kettingbotsing op de snelweg. Dr. Rhodes en Dr. Latham staan aan de triage en moeten moeilijke beslissingen maken. Al snel geraakt al het materiaal op en moeten de dokters improviseren.
23:40
Chicago Fire

Amerikaanse dramaserie "Wow Me." Nog steeds aangedaan van het hartverscheurende verlies, gaat Severide weer aan de slag, terwijl het voor Dawson aftellen is tot ze kan beginnen bij Austin Firehouse. Ondertussen komt Mills meer te weten over zijn vaders familie en Herrmann vraagt Molly's investeerders om ideeën op tafel te leggen om de zaak nieuw leven in te blazen.
00:30
Qmusic

Muziek