Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Zaterdag 13 feb 2016 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Zaterdag 13 feb 2016
op VTM

Eergisteren
07/02/2016
Gisteren
08/02/2016
Vandaag
09/02/2016
Morgen
10/02/2016
Overmorgen
11/02/2016
Vrijdag
12/02/2016
Zaterdag
13/02/2016
Begin Programma
01:50Nachtelijke loop
Nachtelijke loop. (tot 05.55)
07:05Maya de Bij
3D-animatiereeks over het nieuwsgierige bijtje Maya en haar kompanen. "Het vreemde ei."
07:15Heidi
Kinderreeks over het Zwitserse weesmeisje Heidi, die bij haar opa in de bergen opgroeit. "Het einde van de lente." Heidi slaagt voor haar laatste test en mag zich geitengeneraal noemen. Dan keert echter haar tante Dete terug om grootvader ervan te overtuigen dat Heidi beter bij haar in Frankfurt kan komen wonen.
07:40Koning Lou
Jeugdreeks over de gekke Koning Lou, zijn trouwe raadgever Drťke en de troubadour Stakke. "De Boze Stiefzus." Kathy, de boze stiefzuster van Koning Lou, komt op bezoek in 'Het Kasteel van de Ridders van het Warme Hart'. Koning Lou is niet zo blij met het bezoek van zijn zus.
08:05Baas in huis
Humoristisch spelprogramma, gepresenteerd door Kaztaars Arne Vanhaecke en Olga Leyers. Drie ouders en drie kinderen strijden tegen elkaar in teams om de titel 'Baas in Huis'. Arne en Olga stellen de teamkapiteins voor. In deze aflevering zijn dat Ivan Pecnik en Maaike Cafmeyer.
08:10De Funnie Show - Best of
Compilatie van het beste, grappigste en leukste uit 'De Funnie Show' van afgelopen week.
08:25Baas in huis
Humoristisch spelprogramma, gepresenteerd door Kaztaars Arne Vanhaecke en Olga Leyers. Drie ouders en drie kinderen strijden tegen elkaar in teams om de titel 'Baas in Huis'. Arne en Olga stellen de kandidaten voor en verdelen de kapiteins over de twee teams. In deze aflevering zijn dat Ivan Pecnik en Maaike Cafmeyer.
08:30Turbo FAST
Animatiereeks gebaseerd op de gelijknamige film 'Turbo'. Beleef met Turbo en zijn bende 'Flitsend Actie Stunt Team' in het kort 'Turbo FAST' comedy, actie en waanzinnige pret. Alles gebeurt tot in het extreme: extreme avonturen, extreme uitdagingen en extreme spanning.
08:55Baas in huis
Humoristisch spelprogramma, gepresenteerd door Kaztaars Arne Vanhaecke en Olga Leyers. Drie ouders en drie kinderen strijden tegen elkaar in teams om de titel 'Baas in Huis'. Dat doen ze door Funnies te verdienen: allerlei beloningen of vrijstellingen van klusjes in huis. De kinderen nemen het op tegen hun ouders in verschillende spelletjes, aangemoedigd door het studiopubliek. Elke week zijn er ook twee rondes met vaste reporters Laura Tesoro en Jasper Publie. De twee teams hebben elk een bekende Vlaming als teamkapitein. In deze aflevering zijn dat Ivan Pecnik en Maaike Cafmeyer.
09:20Annedroids
Amerikaanse jeugdreeks "Vader Materie."
09:40Baas in huis
Humoristisch spelprogramma, gepresenteerd door Kaztaars Arne Vanhaecke en Olga Leyers. Drie ouders en drie kinderen strijden tegen elkaar in teams om de titel 'Baas in Huis'. Dat doen ze door Funnies te verdienen: allerlei beloningen of vrijstellingen van klusjes in huis. De kinderen nemen het op tegen hun ouders in verschillende spelletjes, aangemoedigd door het studiopubliek. Elke week zijn er ook twee rondes met vaste reporters Laura Tesoro en Jasper Publie. De twee teams hebben elk een bekende Vlaming als teamkapitein. In deze aflevering zijn dat Ivan Pecnik en Maaike Cafmeyer.
10:00Magnum, P.I.
Amerikaanse actiereeks. "Let Me Hear The Music." Magnum gaat op zoek naar de verloren liedjes van een legendarische zanger, maar hij is blijkbaar niet de enige.r de verloren liedjes van een legendarische zanger, maar niet als enige.
10:50Geen uitzending
Onderbreking.
11:40The A-Team
Amerikaanse reeks over een groep Vietnamveteranen die op de vlucht is voor de overheid. "Children of Jamestown." Stan Rogers huurt het A-Team in om zijn dochter te bevrijden uit een sekte die door de gewelddadige Martin James wordt aangevoerd. Terwijl het A-Team Sheila bevrijdt, worden ze zelf gevangengenomen. Enkel Murdock kan ontsnappen. Face, BA, Hannibal en Amy worden in een donkere cel gegooid en onder vuur gehouden.
12:30Stadion
Voetbalmagazine met uitgebreide samenvattingen van de Jupiler Pro League.
13:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
13:30Het Weer
Weerbericht.
13:35Aspe
Vlaamse misdaadreeks. "Kunstminnaars." In het Memlingmuseum zijn de portretten van Willem Moreel en Barbara Van Vlaenderberch gestolen. De verdwijning is een ramp voor de museumdirectrice, Mia Demeyer. Volgens haar moet het een diefstal op bestelling zijn geweest, want de werken zijn heel bekend en dus onverkoopbaar. Alleen een verzamelaar kan wat met de Memlings aanvangen. De nachtwaker wordt al snel hoofdverdachte wanneer blijkt dat de opnames van de bewakingscamera werden onderbroken en dat het alarm voor de roof werd afgezet. Van In is met de diefstal belast, maar maakt zich niet erg druk over een paar verdwenen doeken. Mia Demeyer zet daarop zelf een zoekactie op het getouw en wordt hierbij door verzekeringsagent Leo Sanders geholpen. Wanneer Sanders in een aanrijding met dodelijke afloop betrokken raakt, zegt Van Ins intuÔtie hem dat de twee misdrijven iets met elkaar te maken hebben.
14:30How to Live with Your Parents for the Rest of Your Life
Amerikaanse komische reeks. "How to Help the Needy." Elaine heeft niet zo'n leuke tijd wanneer alle aandacht naar Molly gaat tijdens haar verjaardagslunch. Om haar op te peppen, zorgt Polly ervoor dat ze auditie kan gaan doen voor een film.
14:55Sean Saves the World
Amerikaanse sitcom. "Date Expectation." Sean is zenuwachtig: hij heeft een blind date. Bovendien maakt hij zich zorgen over Ellie die naar een feestje gaat. Max vermoedt dat Sean een oogje op hem heeft.
15:25Dr. Dolittle 2
Komedie. Dokter Dolittle is de enige dierenarts ter wereld die met dieren kan praten en hij heeft het drukker dan ooit. Zijn patiŽnten zijn niet langer tevreden met een visite. Ze willen dat de dokter hen helpt een bos te beschermen dat gerooid dreigt te worden. Dokter Dolittle komt al snel met een plan op de proppen: als hij kan aantonen dat er een bedreigde diersoort leeft in het bos, mag er geen boom worden aangeraakt. Hij treft er een zeldzame bruine berin aan, maar ze heeft geen partner en kan zich dus niet voortplanten. Hierdoor komt het dier niet in aanmerking voor het plan van de dokter. Tenzij hij een geschikte partij voor haar vindt.
17:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
17:05Het Weer
Weerbericht.
17:10America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden van Amerikaanse kijkers.
17:15Hotel Transylvania
Animatiefilm, Vlaams gesproken. Welkom in Hotel TransylvaniŽ, het vijfsterrencomplex van Dracula, waar monsters en hun families zich kunnen uitleven en mensen niet mogen komen. Om de 118de verjaardag van zijn dochter Mavis te vieren, heeft Dracula zijn beste vrienden uitgenodigd, waaronder Frankenstein en diens vrouw, de Mummie, de Onzichtbare Man en de familie Weerwolf. Voor Dracula is het geen probleem om deze legendarische griezels te entertainen, maar wanneer een gewone jongen het hotel binnenkomt, wordt het pas echt feest.
19:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
19:40Het Weer
Weerbericht.
19:50De 25
Ludieke countdown. "De 25 beestigste momenten."
20:25Flight
Drama. Whip Whitaker is een piloot die sinds lange tijd op het randje leeft. Seks, drugs en rock-'n-roll zijn hem op het lijf geschreven. Zijn verantwoordelijke baan waarbij hij dagelijks vliegtuigen veilig naar hun eindbestemming moet brengen, lijkt door zijn drank- en drugsgebruik al verder naar de achtergrond te verdwijnen en Whip deinst er dan ook niet voor terug om op het werk te drinken. Dan breekt er voor het opstijgen een verschrikkelijke storm uit.
22:55Stadion
Voetbalmagazine met uitgebreide samenvattingen van de Jupiler Pro League.
23:50Mamma Mia!
Musical met ABBA-hits. Donna is een zelfstandige vrouw die in haar eentje een hotel runt op het Griekse eiland Kalokairi. Daar bereidt ze het huwelijksfeest van haar dochter Sophie voor. Donna heeft haar dochter nooit veel verteld over haar vader, maar Sophie wil door hem worden weggegeven op haar trouwdag. Wanneer ze stiekem in het dagboek van haar moeder leest, ontdekt Sophie dat ze drie mogelijke vaders heeft. Ze is er van overtuigd dat ze haar vader zal herkennen als ze hem ziet en dus nodigt ze de drie mannen uit voor haar trouwfeest. Haar moeder en haar verloofde Sky laat ze in het ongewisse.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |