Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Zondag 29 mei 2016 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Zondag 29 mei 2016
op VTM

Eergisteren
23/05/2016
Gisteren
24/05/2016
Vandaag
25/05/2016
Morgen
26/05/2016
Overmorgen
27/05/2016
Zaterdag
28/05/2016
Zondag
29/05/2016
Begin Programma
00:35Qmusic
Muziek.
05:55Brandweerman Sam
Animatiereeks. "Spionnenspel."
06:05Brandweerman Sam
Animatiereeks. "Vos op de vlucht."
06:20Little People
Animatiereeks met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden. "Speel nooit vals om te winnen!."
06:30Little People
Animatiereeks met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden. "Vergelijk jezelf alleen met jezelf!." Tessa toont Mia al haar trofeeŽn, zal Mia vandaag ook een trofee winnen?
06:40Maya de Bij
3D-animatiereeks over het nieuwsgierige bijtje Maya en haar kompanen. "Een taart voor de Koningin."
06:55Maya de Bij
3D-animatiereeks over het nieuwsgierige bijtje Maya en haar kompanen. "Het vliegbewijs."
07:05The Furchester Hotel
Poppenreeks over de familie Furchester, die op geheel eigen wijze een hotel runt. "Toast in stapjes." Elmo wil bewijzen dat hij goed is in roomservice en brengt een toast naar Harvey's kamer. Gelukkig krijgt hij de hulp van Phoebe, die hem alles bijleert over goede en vriendelijke bediening.
07:15The Furchester Hotel
Poppenreeks over de familie Furchester, die op geheel eigen wijze een hotel runt. "Isabel krijgt de rinkelhik." Wanneer Furgus Isabel per ongeluk te veel olie geeft, krijgt ze de hik. Ze loopt voortdurend te hikken door het hotel. De familie Furchester probeert haar te genezen.
07:25Heidi
Kinderreeks over het Zwitserse weesmeisje Heidi, die bij haar opa in de bergen opgroeit. "In het park." Het is eindelijk lente, de meisjes gaan een dag naar het park. Heidi en Clara jagen wat vlinders na. Clara probeert te staan, maar dat loopt uit op een grote teleurstelling.
07:50Pac-Man en de Spook Avonturen
Animatiereeks. "Verboden voor huisdieren... vooral monsters! - Deel 2."
08:10Turbo FAST
Animatiereeks gebaseerd op de gelijknamige film 'Turbo'. Beleef met Turbo en zijn bende 'Flitsend Actie Stunt Team' in het kort 'Turbo FAST' comedy, actie en waanzinnige pret. Alles gebeurt tot in het extreme: extreme avonturen, extreme uitdagingen en extreme spanning.
08:35Pak Ace
Animatiereeks. Ace vertrekt op overlevingskamp en neemt nietsvermoedend zijn favoriete actiefiguur mee. Hij weet niet dat schurkenduo Ned en Hilda het beeldje hebben geprogrammeerd om zijn beugel te stelen.
08:45Pak Ace
Animatiereeks. Meester Walker, de leerkracht van Ace, geeft zijn job op om rockster te worden. Ace en Gorden doen er alles aan om zijn vervanger, de verschrikkelijke meneer Rainer, te saboteren.
08:55De Avonturen van K3
Animatiereeks waarin de meiden van K3 op avontuur trekken. "K3 Forever." Onderweg naar hun optreden in Canada rijdt de tourbus lek. De meiden vinden onderdak in het hotelletje van een K3-superfan. Wanneer ťťn van de meiden plots verdwijnt en laat weten dat ze wil stoppen met K3, vragen ze de hoteleigenares om in te springen. Maar wie zou er achter het complot zitten?
09:10De Drone School
Show waarbij zes kinderen de kans krijgen om een drone-opleiding op kindermaat te volgen. De kinderen maken zich klaar voor hun eerste dronevlucht. Het plezier is van korte duur wanneer ze hun eerste proef moeten afleggen. Nathan geeft meer uitleg bij de picodrone, de kleinste drone uit de speelgoedwinkel.
09:25De Funnie Show
Show vol leuke en grappige rubrieken met Kaztaars Olga, Bab en Nathan. Kaztaar Olga is erg nieuwsgierig en deelt in de rubriek 'Wat zit er in?' allerlei gebruiksvoorwerpen in tweeŽn om de inhoud ervan te ontdekken. Jahon oefent voor het VTMKZOOM Circus. Hij gaat langs in scholen en doet de strafste trucs voor de kinderen.
09:35Odd Squad
Jeugdreeks "Rendier spelen deel 1." Het favoriete rendier van de Kerstman is vermist en Olive en Otto doen er alles aan om hem te vinden.
09:50Odd Squad
Jeugdreeks "Rendier spelen deel 2." Otto en Olive zijn nog steeds op zoek naar het vermiste rendier van de Kerstman. Vinden ze hem nog op tijd?
10:00Magnum, P.I.
Amerikaanse actiereeks. "On the Fly." Terwijl Terry helicopterles geeft aan Magnum, wordt hij neergeschoten. Blijkt dat Magnum het doelwit was van een Mexicaanse leider.
10:55Geen uitzending
Onderbreking.
11:45The A-Team
Amerikaanse reeks over een groep Vietnamveteranen die op de vlucht is voor de overheid. "The Only Church in Town." Een groepje dronken criminelen valt het weeshuis van Santa Maria binnen. Zuster Teresa, die voor haar intrede Leslie heette en een ex-liefje van Peck is, contacteert haar ex-vriend. Ze hoopt dat het A-Team het weeshuis van zijn belagers kan ontdoen.
12:30Border Security Australia
Australische realityreeks over grenscontroles. In de luchthaven van Sydney ontsnapt een Libanese dame niet aan de aandacht van de douaniers. Wanneer de koffer van de vrouw een valse bodem blijkt te hebben, lijkt het er niet goed uit te zien. Bovendien beweert ze dat niet zij maar haar broer de koffer heeft ingepakt. Op de immigratiedienst zit een Amerikaan in nauwe schoentjes nadat hij heeft gelogen over zijn drugsverleden.
13:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
13:40Het Weer
Weerbericht.
13:45Faroek
Opsporingsprogramma met Faroek ÷zgŁnes.
14:40Bowfinger
Komedie. Bobby Bowfinger is een schaamteloze filmproducer die wanhopig snakt naar een grote doorbraak in Hollywood. Maar een carriŤre in de filmindustrie is moeilijk te verkrijgen zonder voldoende financiŽle middelen en zonder connecties. Als hij er bovendien niet in slaagt om de huidige filmster Kit Ramsey warm te maken voor de hoofdrol in zijn nieuwste filmproject, ziet de toekomst er allesbehalve rooskleurig uit. Onverschrokken beslist Bowfinger om de film alsnog met Ramsey te draaien zonder dat de man het zelf in de gaten krijgt. Vastberaden achtervolgen Bowfinger en zijn vreemde filmploeg de onwetende ster door de straten van Los Angeles. Ze leggen elke stap van Kit op beeld vast en zorgen ervoor dat hij onbewust meespeelt in een aantal belangrijke scŤnes. Als de gekke plannen van Bowfinger steeds uitzinniger worden, verandert het leven de nietsvermoedende acteur in een nachtmerrie.
16:30Expeditie Pairi Daiza
Realityreeks over het dierenpark Pairi Daiza in Henegouwen Hao Hao gedraagt zich al een paar dagen vreemd. Verzorgster Tania herkent de signalen en vermoedt dat de vrouwtjespanda eindelijk in haar vruchtbare periode is. Ze hoopt dat urinestalen zekerheid geven. Ook bij de neushoorns is er misschien een kleintje op komst. Ellie is 16 maand geleden kunstmatig bevrucht en zo lang duurt een neushoorndracht ongeveer. Het is echter niet gemakkelijk om een echografie uit te voeren bij neushoorn Ellie, dat ondervindt dierenarts Tim. En er is iets aan de hand met de keel van kaketoe Calin. Is het stomweg een ingeslikte kauwgum of is het ernstiger?
17:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
17:05Het Weer
Weerbericht.
17:10De wensboom
Feelgoodprogramma waarin Niels Destadsbader luistert naar de wensen van kinderen. Niels trekt naar de basisschool De Luchtballon in Geel. Voor de wens van Zitah schakelt hij Regi en Linda van Milk Inc. in. Zij helpen het meisje haar droom te realiseren: dat haar papa haar mama eindelijk ten huwelijk vraagt. Jarne zet zijn dokteres in de bloemetjes, die hem en zijn broer heeft behandeld nadat een immuunziekte werd vastgesteld. Marie heeft een opa uit de duizend. Elke zondag zet hij pistolets op de stoep, maar nu wil ze de rollen eens omdraaien. Volgende wens die Niels' aandacht trekt is die van Floor, Kaat en Amťlie. De zusjes wensen dat hun opa, die al jaren voor zijn demente echtgenote zorgt, voor de eerste keer in tien jaar naar een voetbalmatch kan gaan kijken.
18:10Royalty
Royaltymagazine over het Belgisch vorstenhuis en de buitenlandse koninklijke families.
19:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
19:45Het Weer
Weerbericht.
19:55Geert Hoste JUMP
De nieuwjaarsconference 'Geert Hoste Jump' vanuit Bozar. Geert Hoste lacht met zaken die ons in 2015 boeiden. Van K3 tot Kalasjnikov! Hoe is het om miljardair te zijn, zoals Marc Coucke? Wat is er zo speciaal aan de K3-tjes? Hoe zit het met de Gin-hype, de mannen met baarden, de foodtrucks, de Rode Duivels, parkeerkaarten, alcoholcontroles en de waakzaamheid van politie en leger?
20:35Die Hard: With a Vengeance
Actiefilm. De aan lagerwal geraakte politieagent John McClane is gescheiden van zijn vrouw en drinkt meer dan goed voor hem is. Zijn roes wordt verstoord wanneer een terrorist een warenhuis in het centrum van New York opblaast, en vervolgens de politie opbelt met de vraag om uitgerekend McClane te spreken. De man, die zichzelf Simon laat noemen, laat McClane vervolgens door de hele stad rennen, op zoek naar andere bommen. Na een telefoontje van Simon vertrekt McClane naar Harlem, waar hij onverwachts een team moet vormen met Zeus Carver. Samen zetten ze de achtervolging op Simon in.
22:55Moordvrouw
Nederlandse misdaadreeks. "IJdele hoop." Een krantenjongen krijgt de schrik van zijn leven wanneer de voordeur van een huis plotseling opengaat en hij oog in oog staat met een bejaarde dame met een bebloede schaar in haar handen. Binnen treft hij een dode man aan die is neergestoken. Wanneer de jongen weer buiten komt, is de oude vrouw verdwenen. Het rechercheteam start een zoektocht.
23:50White Collar
Amerikaanse misdaadreeks. "At What Price." Peter zit in de gevangenis op verdenking van de moord op Senator Pratt. Alles wijst in zijn richting. Ondertussen moet Neal een deal zien te sluiten met de duivel om Peters naam te helpen zuiveren.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |