Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Woensdag 03 sept 2014 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Woensdag 03 sept 2014
op VTM

Eergisteren
28/08/2014
Gisteren
29/08/2014
Vandaag
30/08/2014
Morgen
31/08/2014
Overmorgen
01/09/2014
Dinsdag
02/09/2014
Woensdag
03/09/2014
Begin Programma
00:50Onderbreking
Onderbreking.
01:10Q-Music
Muziek.
07:05Onderbreking
Onderbreking.
07:20Murder, She Wrote
Amerikaanse misdaadreeks. "Harbinger of Death." Een astronoom wordt verdacht van moord wanneer blijkt dat zijn telescoop gericht staat op de plek waar zijn vrouw een rendez-vous met een andere man had. Jessica Fletcher is er echter van overtuigd dat er andere factoren en verdachten in het spel zijn. Van de lokale rechercheur hoeft ze alvast weinig hulp te verwachten.
08:10Onderbreking
Onderbreking.
12:10Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Er wordt groot alarm geslagen op het politiekantoor. Een man met een bommengordel is een frituur binnengestapt en gedraagt zich vreemd. Koen en Tineke krijgen de raad uiterst voorzichtig te zijn. Twee meisjes werden geconfronteerd met een exhibitionistische wielertoerist. Erik en Brigitte proberen de dader te vatten voor hij andere slachtoffers maakt. Floor en Velimir worden opgeroepen voor sluikstorten. Als ze toekomen, vrezen ze dat er meer aan de hand is dan enkel vuilnis op straat.
12:40De Keuken van Sofie
Culinair magazine met Sofie Dumont. Deze week kookt Sofie met Stany Crets. Vandaag: Lust ie 't of lust ie 't niet? - Salade van eendenmaag, boontjes en frambozenvinaigrette.
13:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
13:35Het Weer
Weerbericht.
13:40Familie
Vlaamse reeks. Elke dag zit Trudy in het ziekenhuis naast het bed van Peter, die nog altijd in een coma ligt. Ze vertelt hem alles wat er reilt en zeilt in de familie in de hoop dat hij zal ontwaken. Bart ziet de toekomst van Van den Bossche Electronics somber in en hij vreest dat Bert een coup zal plegen. Feit is dat hij al op de stoel van Peter zit, tot grote ergernis van Jan.
14:15Wittekerke
Vlaamse soap over het kuststadje Wittekerke. Camilla betrapt een inbreker in haar kantoor. Zoals altijd reageert ze koelbloedig. Ze houdt de gangster onder schot en verplicht hem zijn bivakmuts af te doen. De verrassing is zeer aangenaam. Marcel blijft ervan overtuigd dat hij ernstig ziek is en consulteert opnieuw dokter Jan Struys. Debbie woont nog altijd in De Schorre maar ze mist luxe en privacy. Ook het bazige karakter van Joke begint haar te enerveren. Sneyers heeft misschien een oplossing voor Debbie's probleem. Max is in alle staten.
15:20McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "Don't Mess With the Girls." Sinds haar terugkeer naar Drover's Run mist Tess de actie van de stad, maar dat gemis wordt ruimschoots goedgemaakt tijdens de Gungellan Rodeo, hét sportieve en sociale evenement van het jaar. Claire neemt naar goede gewoonte deel aan de rodeo, maar dit keer met het onstuimige lievelingspaard van haar overleden vader. Het is haar manier om te bewijzen dat ze als vrouw meer dan in staat is om Drover's Run te runnen. De wedstrijd kan Tess gestolen worden. Zij geeft haar ogen de kost met het observeren van de stoere cowboys tot ze kennismaakt met Nick Ryan, de jongere broer van buurman Alex.
16:1530 Rock
Amerikaanse komische reeks. "The Aftermath." Liz Lemon doet er alles om The Girlie Show niet uiteen te laten vallen. Haar nieuwe baas Jack Donaghy wil immers enkele creatieve veranderingen doorvoeren, waar Liz niet zo'n goed gevoel bij heeft. Zo krijgt filmster Tracy Jordan een vaste rol. Ondanks zijn onstabiele gedrag zou Tracy wel eens de persoon kunnen zijn die de plooien tussen de cast en de schrijvers van de show kan gladstrijken
16:40David
Vlaamse telenovelle naar een origineel concept van Hugo Van Laere. David bekomt slechts langzaam van zijn angst voor auto's nadat hij bijna omver is gereden door Sofie. Wanneer hij toch een ritje maakt, is het alsof hij op de kermis zit. Zijn nieuwe kleren vallen minder in de smaak, maar het aanleren van woordjes verloopt dan wel weer vlot. Sofie schrikt als hij plots Engels blijkt te praten. Robby moedigt Tim aan om biochemie te gaan studeren.
17:15Home and Away
Australische soap over het wel en wee in Summer Bay. Maddy wil meer tijd doorbrengen met Josh. Alf heeft echter enkele strenge huisregels waar ze zich aan moet houden. Chris probeert Casey af te troeven om Denny's aandacht te trekken, maar hij maakt zich compleet belachelijk.
17:45VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
17:55Het Weer
Weerbericht.
18:05De Keuken van Sofie
Culinair magazine met Sofie Dumont. Deze week kookt Sofie met Stany Crets. Vandaag: Lievelingsgerecht - Zeebaars en noedels 'Japanse stijl'.
18:20Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Een vrouw doet melding van een diefstal. Haar geliefde hond werd uit haar eigen zaak gestolen. Koen en Tineke trachten de dievegge én de hond zo snel mogelijk terug te vinden. Een jonge dame vraagt aan Floor en Velimir om bij haar buurman langs te gaan, die overlast veroorzaakt in de buurt. De 8-jarige Felix belt naar het politiekantoor omdat zijn papa 'stout' is. Floor en Velimir nemen geen risico en reageren meteen op de oproep.
19:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
19:45Het Weer
Weerbericht.
19:55Familie
Vlaamse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage. Cédric krijgt nieuws van het CLB. Benny wil Liesbeth verrassen, maar gaat iets te enthousiast te werk. Hanne heeft het moeilijk met de haast onmogelijke opdracht die Peter haar heeft gegeven.
20:35Grote Ster, Kleine Ster
Spel. Kleine en grote geheimen van bekende Vlamingen komen naar boven in dit gloednieuwe spelprogramma. Presentator Koen Wauters nodigt wekelijks drie bekende ouders met hun zoon of dochter uit in de studio. Het is aan de ouders om tijdens de show in te schatten wat hun kinderen op vragen over hen hebben geantwoord, al dan niet met het schaamrood op de wangen. De inzet: in verschillende spelrondes zoveel mogelijk geld inzamelen voor hun zelf gekozen goede doel.
21:40Beste Kijkers!
Speelse panelshow. Nathalie Meskens en haar vaste kijkvrienden Tine Embrechts en Sven De Ridder - elke week geflankeerd door een andere BV - blikken terug op de meest grappige, ontroerende, bijzondere en opvallende fragmenten van de voorbije televisieweek.
22:40Telefacts Laat
De sterkste internationale reportages. "Undercover: de duistere kant van de liefdadigheidsbusiness." Bij grote rampen zoals de tyfoon Haiyan in de Filippijnen of de aardbeving in Haïti vragen hulporganisaties om geld te storten. Wat gebeurt er met al dat geld? Komt het wel bij de juiste mensen terecht? En hoeveel blijft er onderweg plakken? Telefacts Laat gaat achter de schermen van de liefdadigheidsbusiness en volgt een undercoverjournaliste, die als vrijwilliger aan de slag gaat in een weeshuis in Cambodja. Ze betaalt 1.700 euro aan de organisatie en het plan is dat ze les kan geven aan weeskinderen. Een soort van vakantie met een goed doel. Maar het pakt anders uit.
23:25Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Een vrouw doet melding van een diefstal. Haar geliefde hond werd uit haar eigen zaak gestolen. Koen en Tineke trachten de dievegge én de hond zo snel mogelijk terug te vinden. Een jonge dame vraagt aan Floor en Velimir om bij haar buurman langs te gaan, die overlast veroorzaakt in de buurt. De 8-jarige Felix belt naar het politiekantoor omdat zijn papa 'stout' is. Floor en Velimir nemen geen risico en reageren meteen op de oproep.
23:55Las Vegas
Amerikaanse misdaadreeks. "Cash Springs Eternal." Danny en Mike onderzoeken een reeks overvallen in de suites van het Montecito. Daarnaast poseren ze voor het goede doel voor een naaktkalender. Mary krijgt te maken met een barse fotograaf.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |