Tv gids - VTM Vrijdag

Eergisteren
2016-09-24
Gisteren
2016-09-25
Vandaag
2016-09-26
Morgen
2016-09-27
Overmorgen
2016-09-28
Donderdag
2016-09-29
Vrijdag
2016-09-30
08:15
McLeod's Daughters

Australische dramareeks. "Gift Horse." Grace wordt bijna aangereden door een truck wanneer haar lievelingspaard Baggins op hol slaat. Even later staat ze te kibbelen met Heath over een afsluiting, terwijl de twee eigenlijk gek zijn op elkaar. Patrick wordt gebeten door een hagedis en moet vechten voor zijn leven. Ashleigh probeert Marcus in diskrediet te brengen. Ze wil Riley voor haar kar spannen, maar hij is terecht achterdochtig.
09:00
Geen uitzending

Onderbreking.
12:00
Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Scripted realityreeks over het wel en wee binnen een politiekorps. Een man wordt op zijn oprit doodgeschoten. Eric en Brigitte ontdekken al snel dat zijn vrouw een motief heeft: het koppel bevindt zich midden in een vechtscheiding. Koen en Tineke krijgen te maken met een geval van sluikstorten. Al snel vermoeden ze dat Aziz er iets mee te maken heeft .
12:35
Sofie in de Keuken van

Culinair magazine waarin Sofie Dumont elke week langsgaat aan bij een bekend gezicht. "Gwendolyn Rutten." Op het menu: Broodje met gepaneerde vis en wortelsalade.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
13:35
Het Weer

Weerbericht.
13:40
Familie

Soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche. Pieter heeft een fijne avond bij Bert doorgebracht, maar dat neemt niet weg dat hij een probleem blijft hebben met de dubbele shiften die Mieke in het ziekenhuis draait. Linda vindt het tijd om Victor in te lichten over Morganes verdwijning. Hanne wil optimaal genieten van haar laatste weken met Remko. Ze is zo verliefd dat ze haar belofte om haar ouders van haar doen en laten op de hoogte te houden, vergeet na te komen. In het studentenkot ergert Anna zich blauw aan Nico's gebrek aan manieren. In Egypte probeert Peter zijn echtgenote te overtuigen om te gaan duiken.
14:15
Wittekerke

Vlaamse soap over het kuststadje Wittekerke. Het sollicitatiegesprek van Veerle verloopt zeer stroef. Frank moet toegeven dat ze een goede dokter is, maar hij heeft een groot probleem met haar houding. Het valt Julia op dat Carlos bloednerveus is en overmatig transpireert, hoewel het helemaal niet warm is. Hij gaat ook lopen wanneer Max in De Schorre opduikt. Jean-Paul Derdeyn voelt er veel voor om de golfclub te kopen, maar zijn dochter Celine wil zich niet in dit avontuur storten. Tussen Merel en Robin wil het maar niet vlotten. De tiener verdenkt er haar nog altijd van de jacht op zijn vader te hebben geopend.
15:20
Strong Medicine

Amerikaanse dramareeks. "Childcare." De 28-jarige videogameontwikkelaar Scarlet wordt met een zware longontsteking naar het Rittenhouse-ziekenhuis gebracht en belandt in een coma. Haar echtgenoot Mitchell wil er alles aan doen om haar in leven te houden. Dit zorgt voor een conflict met Scarlets moeder, die ervan overtuigd is dat haar dochter niet aan machines zou willen liggen om haar leven onnodig te verlengen. Cindy's dochtertje lijdt aan een zware vorm van autisme. Ze wil dat Lu haar kind een hormonenbehandeling voorschrijft. Robert en Dana, die met vliegangst kampt, reizen samen naar een medische conferentie. Een hoogzwangere vrouw krijgt weeën tijdens de vlucht.
16:15
McLeod's Daughters

Australische dramareeks. "Hot Water." Grace krijgt geen lening bij de bank, waardoor ze verplicht is schapen te verkopen. Onderweg naar de veemarkt vallen zij en Kate stil door een oververhitte motor. Kate gaat op zoek naar hulp in een nabijgelegen boerderij, maar ze wordt er door de dolgedraaide boer Jeff gevangen genomen. Wanneer Grace een kijkje gaat nemen, wordt ook zij vastgebonden. Ondertussen kampt Moira met het voorgevoel dat er iemand zal worden neergeschoten.
17:10
Border Security Canada

Realityreeks over het gevarieerde werk van douaniers en grensagenten in Canada.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
17:55
Het Weer

Weerbericht.
18:00
Sofie in de Keuken van

Culinair magazine waarin Sofie Dumont elke week langsgaat aan bij een bekend gezicht. "Gwendolyn Rutten." Op het menu: appelsien-cheesecake met blauwe bessengelei.
18:20
Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Scripted realityreeks over het wel en wee binnen een politiekorps. Een kind is vermist en Robin en Femke starten een zoektocht. Wanneer ze een oproep krijgen van een kind in een beek vrezen ze het ergste. Koen en Tineke krijgen de melding van een woninginbraak. Dat ze deze keer niet te maken hebben met een gewone dief, wordt al snel duidelijk wanneer de dader de portefeuille van het slachtoffer terugbrengt.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
19:50
Het Weer

Weerbericht.
20:05
Familie

Vlaamse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage. Niko weet zich geen raad met zijn emoties. Benny wordt door Mortier op de rooster gelegd over de dreigende sms die hij naar June stuurde. Véronique excuseert zich bij Lars voor haar gedrag tijdens de businessmeeting. Evy heeft een plan om Simon uit zijn kot te lokken. Benny ontdekt dat Liesbeth weer contact zoekt met Ben.
20:40
Little Big Shots met Nathalie Meskens

Feel-goodshow met Nathalie Meskens.
22:00
Jonas & Van Geel

Personalityshow van Jonas Van Geel. Op vrijdag worden de lichten gedimd en gaat het er iets stouter aan toe in een gezellige late-night-setting.
22:45
Stadion

Voetbalmagazine.
23:20
Charlie St. Cloud

Romantisch drama. Charlie St. Cloud kan de dood van zijn jongere broer Sam niet verwerken. Om dicht bij hem te zijn, aanvaardt hij een job op het kerkhof waar Sam begraven ligt. Op een nacht ziet hij de geest van zijn broer en sindsdien wisselen ze iedere nacht van gedachten. Tot Charlie kennismaakt met Tess en hij verliefd wordt op de jonge vrouw.
01:10
Nachtelijke loop

Nachtelijke loop.