Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Maandag 09 mei 2016 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Maandag 09 mei 2016
op VTM

Eergisteren
03/05/2016
Gisteren
04/05/2016
Vandaag
05/05/2016
Morgen
06/05/2016
Overmorgen
07/05/2016
Zondag
08/05/2016
Maandag
09/05/2016
Begin Programma
00:40Qmusic
Muziek.
08:15McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "Second Chance." Meg krijgt totaal onverwacht het bezoek van Celia, haar succesvolle zus in wier schaduw ze altijd heeft geleefd. Al snel wordt duidelijk dat Celia's zangcarrière in het slop zit en dat ze op Drovers Run wil komen wonen. Haar opdringerigheid en egocentrisme werken Meg danig op de zenuwen en ze slaagt er niet in haar kalmte te bewaren. Celia pikt het niet dat de anders zo rustige Meg naar haar uithaalt en zet het op een lopen. Wanneer ze enkele uren later nog niet terug is, slaat Meg in paniek en trommelt ze iedereen op om een zoekactie te beginnen. Ondertussen wordt Drovers Run geteisterd door een dolle hond die het op de schapen heeft gemunt en wordt de nieuwsgierigheid van Alex op de proef gesteld wanneer hij Sandra's dagboek vindt.
09:00Geen uitzending
Onderbreking.
12:05Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks over het wel en wee binnen een politiekorps.
12:40De Keuken van Sofie
Chef-kok Sofie Dumont deelt elke dag een smakelijk en fijn gerecht met een BV. Om Moederdag te vieren kookt Sofie deze week elke dag met een andere gast en zijn of haar moeder. Op vrijdag kookt Sofie met Katja Retsin: Laagjespudding met koekjes.
13:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
13:35Het Weer
Weerbericht.
13:40Familie
Vlaamse reeks over het wel en wee van de familie Van den Bossche. Marie-Rose heeft het akelig gevoel dat ze wordt achtervolgd. Wanneer ze dit aan Mathias vertelt, reageert hij geïrriteerd. Het appartement boven 'Jan & Alleman' is eindelijk gerenoveerd en dus kan Linda met haar man terug onder hetzelfde dak gaan wonen. Leen en Mieke hebben een vervelend en tijdrovend werkje van Victor gekregen, met als gevolg dat ze de selectieproeven voor de Aventure Trophy zullen missen. Maar dat is buiten hun collega's gerekend. Linda pusht Maarten om de waarheid aan Kicky op te biechten.
14:15Wittekerke
Vlaamse soap over het kuststadje Wittekerke. Tijdens het etentje met Nellie en Jean-Paul is het idee geopperd om een kindercrèche te beginnen, die door de gemeente gefinancierd wordt. Angele kaart het plan aan bij eerste schepen Jan en hij stelt meteen voor om Ilse als kinderverzorgster te engageren. Sneyers blijft hopen dat Max en Elke zich zullen verzoenen. Nathalie heeft een miskraam gehad. Julia onthult eindelijk het grote geheim aan Raf en Joke. Nikki wil vanaf nu in de eerste plaats mama zijn en ze verwacht dat Kevin zich bij haar beslissing neerlegt.
15:25McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "Call Me Kate." Meg is druk in de weer met de voorbereidingen van haar verhuis met Jodi naar Melbourne. Ze is zo opgewonden dat ze de twijfel in de ogen van haar dochter niet opmerkt. Jodi's tweestrijd wordt nog aangewakkerd door de plotse komst van haar schoolvriendin Kate Manfredi. Tess en Stevie zijn onder de indruk van Kates kwalificaties en nemen haar aan voor een proefperiode van drie maanden. Terry vreest dat hij Meg zal verliezen door haar vertrek naar de stad en zondert zich af. Ondertussen keren Harry en Sandra terug van hun huwelijksreis met verrassend nieuws.
16:20Benidorm Bastards Australia
Verborgencameraprogramma met bejaarden in de hoofdrol.
16:50Monk
Amerikaanse misdaadreeks. "Mr. Monk and the Astronaut." Monk is ervan overtuigd dat de schijnbare zelfmoord van een vrouw moord is. Hij weet zelfs wie het heeft gedaan: een gerespecteerde astronaut wiens reputatie door een nakend boek van de vrouw een stevige deuk zou krijgen. Het motief bewijzen vormt dus geen probleem. Wat Monk wel hoofdpijn bezorgt, is hoe de astronaut de moord kon plegen terwijl hij op het moment dat de vrouw stierf, baantjes rond de aarde cirkelde.
17:45VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
17:55Het Weer
Weerbericht.
18:00De Keuken van Sofie
Chef-kok Sofie Dumont deelt elke dag een smakelijk en fijn gerecht met een BV. Deze week kookt Sofie met Begijn Le Blue. Op grootmoeders wijze: Nederlandse appeltaart.
18:20Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks over het wel en wee binnen een politiekorps.
19:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
19:45Het Weer
Weerbericht.
19:55Familie
Vlaamse soap. Trudy ontdekt dat Louise gelogen heeft om met Steve te kunnen afspreken. De situatie roept meteen een aantal vragen bij haar op. Evy doet research over psychopaten. Ze wil June aan een test onderwerpen. Liesbeth betrapt Benny terwijl hij een brief van de belastingen probeert weg te steken. Simon wordt met de dag zieker, maar gaat tegen alle advies in toch werken.
20:35De wensboom
Feelgoodprogramma waarin Niels Destadsbader luistert naar de wensen van kinderen. Niels zet de Sint-Jozef school in Wemmel helemaal op stelten. Nathan (9) heeft een wens in de wensboom gehangen voor zijn grootouders. Die zorgen al voor Nathan sinds hij negen maanden oud was, omdat zijn mama moeilijk voor zijn opvoeding in kon staan. Om hen te bedanken heeft Nathan samen met Niels een superleuk uitje geregeld. Caitlin (8) houdt van zingen. Zingen zit in de familie want volgens het meisje klinkt haar mama als een nachtegaal en dus wil ze dat zij eens kan zingen in een echte studio. Wat Caitlin echter niet weet, is dat twee vriendinnetjes van haar net hetzelfde gewenst hebben voor Caitlin zelf. Dario wil zijn mama herenigen met haar broer die ze al 6 jaar niet meer heeft gezien en Noah wil zijn broer verrassen met nieuwe kippen, want de andere werden gedood door een sluwe vos. En Pieter... die heeft zijn zinnen gezet op een zelf gebreide trui voor zijn papa Jim.
21:40Helden van Hier: Door het Vuur
Reportagereeks over de brandweerlui en ambulanciers van Brandweerzone Centrum in Gent De hele ploeg wordt opgeroepen voor een hevige brand in een appartementsgebouw aan het Sint-Pietersstation. Wanneer luitenant Brecht en kapitein Joris toekomen, zien ze de vlammen al van ver uit de ramen slaan. Het appartement op de eerste verdieping staat in lichterlaaie en door de dichte zwarte rook is het extra moeilijk werken voor de ploeg. Dit wordt een stevige klus. Wanneer brandweerman Meindert hoort dat er nog vier bewoners in het gebouw zitten, gaat zijn hartslag flink naar omhoog.
22:45Chicago Med
Amerikaanse dramareeks over de dokters en verplegers van Chicago Med. "Clarity." Dr. Rhodes en Dr. Downey maken zich klaar om een overlevende van het 9/11-drama te opereren. Hij heeft nieuwe longen nodig, maar een onvoorzien medisch probleem brengt de operatie in gevaar. Sarah zoekt uit in welk ziekenhuis ze aan de slag wil gaan, maar Maggie en April proberen haar te overtuigen om in Chicago Med te blijven. Dr. Choi verzorgt een gewonde hockeyspeler met een overbezorgde vader. Dr. Halstead en Dr. Manning hebben een nieuwe aanvaring.
23:45House M.D.
Amerikaanse dramareeks over een excentrieke dokter. "Three Stories." Gregory House is de kluts kwijt wanneer zijn ex-vriendin Stacy hem opzoekt. Het wordt hem echter snel duidelijk dat ze niet voor hem als mens is gekomen. Haar echtgenoot is doodziek en heeft dringend hulp nodig. Dokter Lisa Cuddy heeft ook een verrassing voor de geniale dokter: hij moet een zieke professor vervangen en een lezing geven aan studenten geneeskunde. House laat hen de symptomen van drie patiënten bestuderen en geeft hen intrigerende inzichten in de geneeskunde en in zichzelf.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |