Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Woensdag 23 april 2014 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Woensdag 23 april 2014
op VTM

Eergisteren
17/04/2014
Gisteren
18/04/2014
Vandaag
19/04/2014
Morgen
20/04/2014
Overmorgen
21/04/2014
Dinsdag
22/04/2014
Woensdag
23/04/2014
Begin Programma
00:20Onderbreking
Onderbreking.
00:45Q-Music
Muziek.
07:20Packed to the Rafters
Australische tragikomische reeks. "Bad Habits."
08:05Onderbreking
Onderbreking.
12:10Echte Verhalen: De Kliniek
Vlaamse scripted realityreeks. Dokter Thomas krijgt een patiënte over de vloer met hevige maagklachten. Tijdens de echografie blijkt er iets anders aan de hand te zijn dan wat zij zelf dacht. Dokter Viktor ontfermt zich over een patiënte die telkens hyperventileert wanneer haar verloofde in de buurt komt.
12:40De Keuken van Sofie
Culinair magazine met Sofie Dumont. Deze week kookt Sofie met Kim Clijsters. Vandaag: Lust ie 't of lust ie 't niet? - Gemarineerde tomaat, paddenstoel, crumble van olijf en granité van rucola en Granny Smith.
12:55VTM Telefoneert
Humoristisch miniprogramma.
13:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
13:35Het Weer
Weerbericht.
13:40Familie
Vlaamse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche. Trudy polst bij Véronique of ze al een nieuwe ontwerper voor Linea Veronica heeft gevonden. Yasmine is niet van plan om in de villa van Bert te blijven logeren, maar ze bedenkt zich na het bezoek van haar pooier. Maarten gaat aan de slag op zijn tweede stageplaats. Anna verwent haar familie met bezoekjes én met wafels. Jan maakt zich meer zorgen over William dan over zijn herstel.
14:15Wittekerke
Vlaamse reeks over het kuststadje Wittekerke. Bervoets sluit een akkoord met Camilla. Max neemt een participatie in het café en helpt Marie-Jeanne uit de financiële nood. Hij stelt wel een aantal eisen. Sneyers organiseert zijn tweede televisie-uitzending in het café. Samantha wint het vertrouwen van Bart. Georges ontdekt dat Dimitri en Bervoets samen bij de scouts waren. Frank krijgt de hulp van Bertrand, een merkwaardige klusjesman. Steyn heeft plannen om in Afrika een nieuw leven te beginnen. Karin legt Joke uit waarom ze niet jaloers hoeft te zijn.
15:20Parenthood
Amerikaanse komische reeks. "Sore Loser." Terwijl Joel en Julia zich amuseren met een spel, gaan Adam en Crosby samen lunchen om te vieren dat ze een nieuwe klant hebben. Ondertussen maakt Kristina zich zorgen over Max en zijn nieuwe schoolkameraden en draagt Drew de gevolgen van zijn ongehoorzaamheid ten opzichte van Sarah.
16:15Still Standing
Amerikaanse komische reeks. "Still Good Cop." Judy is het beu dat zij steeds de rol van de strenge ouderfiguur op zich moet nemen. Ze besluit deze ondankbare taak voortaan aan Bill te laten. Maar Bill heeft moeite om autoriteit af te dwingen en geeft de voorkeur aan zijn oude rol. Judy houdt het nog even vol tot Lauren vraagt of ze een navelpiercing mag en Brian met haar auto wil rijden.
16:40Ella
Vlaamse telenovelle. Yasmine hoort Frederico en Carmen per toeval over hun kus discussiëren. Cindy broedt op een plan om Ella en Clio met elkaar te verzoenen. Anthony wordt op het laatste moment uitgenodigd voor een BV-feestje en laat Lukas stikken. Yasmine en Linda vernemen via Anke dat Jasper een donorhart nodig heeft, maar dat de wachtlijst lang is. Ella besluit wat afstand te nemen van Nicolas en sluipt midden in de nacht weg.
17:10Home and Away
Australische soap over het wel en wee in Summer Bay. Sasha weet niet zeker of ze er wel nog kan zijn voor Spencer. Chris ziet niet in dat Spencer het moeilijk heeft omdat hij zelf verdriet heeft. Jett en Nina zijn nog steeds vermist. John is er kapot van. Roo mijdt Harvey?s dochter maar Alf en Marilyn proberen daar verandering in te brengen.
17:45VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
18:00Het Weer
Weerbericht.
18:05De Keuken van Sofie
Culinair magazine met Sofie Dumont. Deze week kookt Sofie met Kim Clijsters. Vandaag: Lievelingsgerecht - Gebakken zeebaars met currysaus en rauwe groentesalade.
18:20Echte Verhalen: De Kliniek
Vlaamse scripted realityreeks. Dokter Charlotte wordt opgeroepen voor de verzorging van de 28-jarige Pauline Janssens. Zij werd gebeten door haar hond en heeft sindsdien ademhalingsproblemen en hoog oplopende koorts. Wanneer haar vingers en tenen beginnen af te sterven, komt de toekomst van Pauline op het spel te staan. En er is iets grondig mis met de pasgeboren baby Ruben en dat verontrust zowel de ouders als de artsen. Dokter Karolien gaat op zoek naar de oorzaak en vindt een afwijking van de symptomen.
19:00VTM NIEUWS
Overzicht van binnen- en buitenlands nieuws, met sport.
19:40Het Weer
Weerbericht.
19:45VTM Telefoneert
Humoristisch miniprogramma.
19:55Familie
Vlaamse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche en haar entourage. Bernard zoekt Delphine op om de druk op te voeren, maar zij is tot zijn verbazing niet onder de indruk. Nathalie ziet nog altijd erg af van de dood van Dirk en wil met niemand praten. Justin probeert er zo veel mogelijk te zijn voor zijn moeder. Niko is boos op Jan omdat die hem niet heeft ingelicht over de pokerspelen in de Jan & Alleman. Rudi maakt zich zorgen over Véronique nu hij heeft ontdekt wat haar plannen zijn. Tussen Evy en Andreas komt het tot een hoogoplopende ruzie. Marie-Rose is een dure halsketting kwijt.
20:35De Zonen van Van As
Vlaamse fictiereeks. Tijdens graafwerken vinden Frakke en Jempie een schedel en een paar gouden munten. Wellicht ligt er nog meer onder de grond. Ze moeten rustig kunnen zoeken met een metaaldetector, maar weten dat Frans de werf nooit zal willen stilleggen. Eddie lijkt eindelijk te beseffen dat hij te zwaar in de fout is gegaan om de brokken met Rita gelijmd te krijgen. En Herman komt tot het besef dat hij geen moment van rust meer zal kennen zolang zijn vrouw Martine aan de receptie zit.
21:15Aspe
Vlaamse misdaadreeks die zich situeert in Brugge. "Stille getuige." Dirk Stappers, zaakvoerder van computerbedrijf CID, raakt zwaar gewond tijdens een carjacking. Bijna tegelijkertijd wordt zijn secretaresse bij haar thuis vermoord aangetroffen. Het onderzoek wijst in de richting van Stappers, maar de speurders kunnen hem niet verhoren, want hij ligt in coma. Rudy Snels, de nieuwe collega, blijkt absoluut geen aanwinst te zijn. Van In zegt een lunchafspraak met Eva af om bij Hannelore en de kinderen te zijn. Eva voelt Van In tussen haar vingers wegglippen. Hannelore heeft haar eigen problemen: Thomas Dewael, een oude bekende uit Tongeren, is haar gevolgd naar Brugge en laat haar niet met rust.
22:15Faroek
Opsporingsprogramma met Faroek Özgünes. "Faroek." Maandelijks opsporingsprogramma waarin Faroek Özgünes, in samenwerking met de politie en met de hulp van de kijker, op zoek gaat naar daders van misdrijven en naar slachtoffers.
22:55Echte Verhalen: De Kliniek
Vlaamse scripted realityreeks. Dokter Charlotte wordt opgeroepen voor de verzorging van de 28-jarige Pauline Janssens. Zij werd gebeten door haar hond en heeft sindsdien ademhalingsproblemen en hoog oplopende koorts. Wanneer haar vingers en tenen beginnen af te sterven, komt de toekomst van Pauline op het spel te staan. En er is iets grondig mis met de pasgeboren baby Ruben en dat verontrust zowel de ouders als de artsen. Dokter Karolien gaat op zoek naar de oorzaak en vindt een afwijking van de symptomen.
23:25Ghost Whisperer
Amerikaanse dramareeks. "Blessings in Disguise." Als er een nieuwe familie in de buurt komt wonen, moet Melinda hun geheim ontdekken vooraleer dit de hele familie uiteen dreigt te halen. Ook een jong verliefd koppel raakt in moeilijkheden door het nieuwe gezin.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |