Tv gids - VTM Zaterdag

Eergisteren
2017-02-26
Gisteren
2017-02-27
Vandaag
2017-02-28
Morgen
2017-03-01
Overmorgen
2017-03-02
Vrijdag
2017-03-03
Zaterdag
2017-03-04
05:35
Nijntje's Avonturen

Animatiereeks gebaseerd op de iconische verhalen van Dick Bruna.
05:40
Aya

Animatiereeks over verkeer met in de hoofdrol Aya, Belle en Otto. "Ballon." Aya wordt verliefd op een gele ballon. Wanneer die door een windstoot wordt meegevoerd, moet Aya de achtervolging inzetten doorheen de drukke en gevaarlijke stad.
05:45
Kabouter Plop

Kabouterverhalen voor de allerkleinsten. "Storm." Net wanneer Plop het laatste stukje van de puzzel wil leggen, komt Kwebbel binnen. Door de storm buiten waaien al de puzzelstukjes van tafel. Plop begint opnieuw met de puzzel maar iedere keer, net wanneer de puzzel bijna af is, doet weer iemand de deur open.
05:50
Teletubbies

Britse peuter- en kleuterreeks.
06:00
Little People

Animatiereeks met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden. "Verplaats je in een ander."
06:10
Robocar Poli

Animatiereeks. "Nieuwe vrienden." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
06:25
Brandweerman Sam

Animatiereeks voor kleuters over de dappere brandweerman Sam. "Het concert van Elvis." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden echter vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
06:35
Teletubbies

Britse peuter- en kleuterreeks.
06:45
Het Furchester Hotel

Poppenreeks over de familie Furchester, die op geheel eigen wijze een hotel runt. "Pinguïn Bobslee Team." Een pinguïn-bobsleeteam komt aan in het hotel. Ze starten met hun trainingsprogramma, alleen komen de pinguïns allesbehalve goed overeen. Het is aan de Furchesters om ervoor te zorgen dat de pinguïns wel met elkaar kunnen opschieten.
06:55
Percy's Tiger Tales

Animatiereeks. Percy en zijn vrienden gebruiken hun verbeelding om op zoek te gaan naar oplossingen voor alledaagse problemen.
07:05
Maya de Bij

Animatiereeks over het nieuwsgierige bijtje Maya en haar kompanen. "De Schone Slaper." Omdat het de grote oogstdag is, moet er stuifmeel worden verzameld. Maja en Willy hebben echter per ongeluk de hele bijenkorf in slaap gedaan. Ze vragen dus maar aan al hun vriendjes om hen te helpen met de oogst van de haagwindes, de slingerplant met een bloem die maar één keer per jaar bloemt.
07:20
Little People

Animatiereeks met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden. "Samen spelen is leuker dan alleen."
07:30
Robocar Poli

Animatiereeks. "De jaarlijkse keuring." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
07:45
Brandweerman Sam

Animatiereeks voor kleuters over de dappere brandweerman Sam. "Mandy op zee." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen. Ze belanden echter vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
07:50
Turbo FAST

Animatiereeks gebaseerd op de film 'Turbo'. "De machtige slakken." Zoef moet een waardeloos team coachen en raakt geïnspireerd door een oude rivaal.
08:15
De Avonturen van De Gelaarsde Kat

Animatiereeks waarin de gelaarsde kat elke aflevering een spannend avontuur beleeft. "Duchess." Artephius is gevangengenomen door de hertogin. De gelaarsde kat moet hem proberen te redden.
08:35
De Powerpuff Girls

Animatiereeks.
08:50
The Band - Bab Backstage

Show waarin Bab Buelens een kijkje neemt achter de schermen van het programma 'The Band'.
09:05
Hallo K3

Sitcom rond Kristel, Karen en Josje, de drie meisjes van K3. "De taartenwedstrijd." Voor de verjaardag van Bas willen Kristel, Josje en Karen elk een taart bakken. Maar wie zal de lekkerste taart bakken? Het mondt uit in een heuse taartenwedstrijd, waarbij niet altijd even eerlijk wordt gespeeld. Marcel erft van zijn tante een lelijke vaas en geeft ze aan Rosie. Maar dan blijkt de vaas veel geld waard te zijn.
09:30
Iedereen K3

Show waarin Klaasje, Marthe en Hanne iedereen omtoveren tot een echt K3'tje. "Tiani Kiriloff." Tiany Kiriloff komt op bezoek en snuistert in de kleerkast van Hanne, Klaasje en Marthe. Hanne leert de kijkers hoe je makkelijk een haarstrik kan maken en Marthe maakt een lekkere brooddoos klaar.
09:50
Talking Tom and Friends

Animatiereeks. Talking Tom en zijn vrienden willen koste wat kost beroemd worden. Ze doen er dan ook alles aan om echte supersterren te worden, maar hun plannen lopen vaak in het honderd.
10:00
The A-Team

Amerikaanse reeks over een groep Vietnamveteranen die op de vlucht is voor de overheid. "Alive at Five." Face heeft geen hoop meer op amnestie en besluit het A-team te verlaten. Hij wil tijdens de volgende missie ontsnappen, maar wordt verliefd op een journaliste.
10:50
Geen uitzending

Onderbreking.
11:20
Murder, She Wrote

Amerikaanse misdaadreeks. "The Classic Murder." De zakenman Buck Wilson is van plan de uitgeverij op te kopen die Jessica's boeken uitgeeft. Hij nodigt Jessica uit voor een gesprek, maar verdwijnt daarna spoorloos. Bucks vriendin Marika, een helderziende, vertelt Jessica dat zij heeft 'gezien' dat Buck vermoord is. Wanneer Marika zelf daarna ook dood aangetroffen wordt, gaat Jessica op onderzoek uit.
12:10
Parenthood

Amerikaanse komische reeks. "Limbo." Na het intieme weerzien met Ed proberen Julia en de Bravermans hun familiale problemen aan de kant te zetten nu ze allen naar een doopfeest moeten.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
13:30
Het Weer

Weerbericht.
13:35
The Guardian

Amerikaanse misdaadreeks. "Monster." Ronnie, een dertienjarige jongen, wordt in verdenking gesteld van de moord op zijn adoptiemoeder. Nick doet er alles aan om het proces van de jongen voor de jeugdrechtbank te laten doorgaan. Hij krijgt het echter moeilijk wanneer Ronnie zelf geen enkele interesse in zijn zaak vertoont. Bovendien geeft verder onderzoek aan dat de tiener zijn moeder eerst verkrachtte alvorens koelbloedig een einde aan haar leven te maken.
14:30
Sean Saves the World

Amerikaanse komische reeks. "The Wrath of Sean." Sean wil koste wat het kost voorkomen dat een man die hij van vroeger kent nog meer schade aanricht.
15:00
Tooth Fairy

Komedie. Derek Thompson is een erg agressieve hockeyspeler. Omdat hij regelmatig de tanden van zijn tegenspelers uitslaat, heeft hij de bijnaam de 'Tooth Fairy' (tandenfee) gekregen. Wanneer hij het dochtertje van zijn vriendin Carly vertelt dat de tandenfee eigenlijk niet bestaat, moet hij als straf een week lang een echte fee spelen, in tutu, met vleugels en een toverstokje. In het begin slaat Derek aan het klungelen, maar na een tijdje krijgt hij de smaak te pakken en wordt hij herinnerd aan zijn eigen vergeten dromen.
17:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
17:05
Het Weer

Weerbericht.
17:10
The Band

Talentenshow waarbij op zoek wordt gegaan naar een mannelijke Nederlandstalige popgroep. In de derde auditieaflevering waagt een nieuwe lading kandidaten uit Vlaanderen en Nederland zijn kans om een plekje in The Band te veroveren. In een indrukwekkende arena krijgen ze elk één minuut de tijd om te overtuigen met een zelfgekozen Nederlandstalig nummer. Dat doen ze voor het oog van de 100-koppige publieksjury die gevuld is met 25 kinderen, 25 jongens, 25 meisjes en 25 ouders. Enkel wie 3 van de 4 groepen voor zich kan winnen, ziet de tribunes openschuiven en zet zijn auditie verder voor juryleden Slongs Dievanongs, Min Hee Bervoets, Kris Wauters en Nielson. Wie ook hier groen licht krijgt van 3 van de 4 juryleden, komt een stap dichter bij de liveshows van The Band...
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
19:40
Het Weer

Weerbericht.
19:50
Tegen de Sterren op

Humoristische show.
20:35
Kingsman: The Secret Service

Actiekomedie. Gary, een jongeman wiens leven dreigt te ontsporen, vult zijn dagen door in de kroeg te hangen met vrienden. De doorgewinterde geheim agent Harry Hart van de geheime organisatie Kingsman neemt hem onder zijn vleugels om een oude schuld te vereffenen. Hij rekruteert Gary om deel te nemen aan een trainingsprogramma voor geheim agent, precies op het moment dat de wereld wordt bedreigd door een IT-genie met kwaadaardige bedoelingen.
23:00
Stadion

Voetbalmagazine. Vandaag werd de voorlaatste speeldag van de reguliere competitie afgewerkt in de hoogste voetbalklasse. Met volgende wedstrijden: KV Mechelen - Anderlecht, Zulte-Waregem - Westerlo, Racing Genk - Club Brugge, Oostende - Lokeren, Moeskroen - Standard, Waasland-Beveren - AA Gent, STVV - Eupen en Charleroi - Kortrijk.
00:15
Turbulence

Actiethriller. De New Yorkse politie slaagt erin de beruchte seriemoordenaar Ryan Weaver te arresteren. Enkele dagen na zijn proces wordt Weaver op een lijnvliegtuig richting Los Angeles gezet, waar hem de dodencel wacht. Hij is niet de enige gevangene aan boord van het toestel: ook bankovervaller Stubbs wordt naar Los Angeles overgebracht. De bemanning van de Boeing 747 verwacht echter weinig problemen tijdens de vlucht, aangezien er amper passagiers aan boord zijn en beide gevangenen nauwlettend in het oog worden gehouden door vier gewapende agenten. Toch gaat er iets mis. Weaver en Stubbs maken van een misverstand gebruik om hun bewakers uit te schakelen.
02:05
Qmusic

Nachtelijke loop.