Tv gids - VTM Zondag

Eergisteren
2017-10-16
Gisteren
2017-10-17
Vandaag
2017-10-18
Morgen
2017-10-19
Overmorgen
2017-10-20
Zaterdag
2017-10-21
Zondag
2017-10-22
06:00
Teletubbies

Britse peuter- en kleuterserie
06:15
Thomas de Trein

Britse animatieserie over Thomas de Trein en zijn vrienden "Percy mist Gator." Thomas de Trein en zijn vrienden leven op het eiland Sodor, waar de stoomtreinen samen de fijnste avonturen beleven. Onder het toeziend oog van controleur Sir Topham Hatt zoekt Thomas altijd het avontuur en het plezier op. Af en toe komt de kleine en ondeugende Thomas wel in de problemen omdat hij altijd wil doen wat volwassen locomotieven horen te doen. Toch vindt hij steeds weer een oplossing.
06:25
Het Furchester Hotel

Poppenserie over de familie Furchester, die op geheel eigen wijze een hotel runt "Spelen met een stekelvarken." Het Furchester hotel verwelkomt een stekelvarken als gast. Iedereen in het hotel probeert zijn uiterste best te doen om het varken goed op te vangen, maar dat loopt niet van een leien dakje.
06:35
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Maya snelt te hulp." Maya en Willy willen Max van het heerlijke fruit uit zijn boom laten proeven. Ze vliegen met hem naar de top van de boom, maar Max wordt in de vlucht opgepikt door een vogel. Maya organiseert een grootse reddingsoperatie met de hulp van de mieren om haar vriend te redden.
06:50
Plop & Felle

Jeugdserie waarin Kabouter Plop nieuwe avonturen beleeft met zijn kabouternichtje Felle "Griezelen." Felle, het jonge en hippe nichtje van Kabouter Plop, gaat dagelijks op bezoek bij haar oom om honderduit te vertellen over de dingen die haar bezighouden. Omdat Plop met zijn kaboutervrienden al zoveel heeft meegemaakt, pikt hij af en toe in door zelf leuke herinneringen op te rakelen. Naar de verhalen van oom Plop luisteren vindt Felle geweldig. Bíjna zo leuk als het eten van zijn lekkere plopkoeken.
07:05
Dinotrux

Amerikaanse animatieserie
07:25
Zak Storm

Animatieserie "Vriespunt." De 7Cs redden een pasgeboren draakje uit de klauwen van de Golden Bones. Ze willen het draakje terug naar zijn moeder brengen. Op hun tocht ontwikkelt Crogar een speciale band met het draakje. Zal Crogar hem kunnen loslaten?
07:50
Stadion KADET

Spelshow Alex uit Antwerpen neemt het in FIFA 2018 op tegen Léonard uit Nazareth. Ze spelen een match tussen Barcelona en Real Madrid.
08:05
Star Wars: De Avonturen van de Bouwmeesters

Amerikaanse animatieserie Rowan, Kordi en Zander Bouwmeester speuren het sterrenstelsel af voor onderdelen om hun eigen ruimteschepen te bouwen. Wanneer ze een deel van het eeuwenoude Kyber-zwaard ontdekt, worden ze al snel het doelwit van keizer Palpatine en Darth Vader.
08:25
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
08:40
Baba Yega Ontdekt

Show waarin de vijf inwoners van de planeet Babalta de Aarde ontdekken "Gemeentehuis."
08:45
Iedereen K3

Show. "Adil El Arbi."
09:05
Dawn of the Croods

Amerikaanse animatieserie Nadat de nieuwe, arrogante buren zich beklagen over de berg botten die hun uitzicht op de achtertuin blokkeert, beginnen de Croods de allereerste poetsbakcampagne.
09:25
Broer en Zus

Animatieserie over broer Tom en zus Nina
09:40
My Little Pony - Friendship is Magic

Amerikaans-Canadese animatieserie "Rotsvaste Vriendschap."
10:00
Qmusic

Muziek
10:15
Geen uitzending

Onderbreking
10:50
Bompa

Komische serie "Workaholic." Leo werkt zich te pletter. Sonja is hiermee niet opgezet en wil dat hij meer tijd met haar en Joske spendeert.
11:20
Mystery Wheel : Columbo

Amerikaanse detectiveserie "Murder In Malibu." Columbo onderzoekt de moord op de bekende schrijfster Theresa Goren, die in haar kantoor bij haar kluis werd neergeschoten. Ze kreeg twee kogels in de rug en één in het hoofd. Uit de safe zijn juwelen en manuscripten verdwenen. Hoofdverdachte is Wayne Jennings, de klaploper waarmee de schrijfster een relatie had. Tijdens het kruisverhoor gaat Jennings meteen door de knieën en hij bekent een crime passionel te hebben gepleegd. Maar dan ontvangt Columbo het definitieve autopsieverslag. Op het moment dat Jennings de kogels afvuurde, was Theresa al dood.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:40
Het weer

Weerbericht
13:45
Murder She Wrote

Amerikaanse detectiveserie "Love & Hate in Cabotcove." Jessica onderzoekt een moord die volgens haar te maken heeft met illegaal gokken.
14:40
Multiplicity

Amerikaanse komedie Bouwvakker Doug Kinney vindt dat zijn leven veel te druk is. Door zijn stresserende job en de zorgen voor zijn vrouw Laura en dochter Jennifer blijft er volgens hem veel te weinig tijd voor zichzelf over. Hij is de vele overuren en het overdreven plannen grondig beu. Hij komt tijd te kort en vreest dat zijn huwelijk op springen staat, maar plots dient een oplossing zich aan. Ene dr. Leeds stelt hem namelijk voor hem te klonen, zodat hij aan zijn professionele leven en zijn privéleven moeiteloos evenveel tijd kan besteden.
16:55
Rijker dan je denkt?

Kunst- en antiekmagazine Staf Coppens trekt naar de Belfius-toren in Brussel. Daar komt Vera langs, die een poëzieboekje heeft meegebracht. In tegenstelling tot de meeste vriendenboekjes is dit echter vooral door kunstenaars en schrijvers gesigneerd. Niet van de minste, zo blijkt. Naast Ernest Claes heeft ook striptekenaar Willy Vandersteen een bladzijde voor zijn rekening genomen en dat klinkt de stripexpert als muziek in de oren. Er is nog meer muziek, want naast een kalliope en een harmonium ontmoet Staf ook iemand die een Takamine-gitaar bij zich heeft.
18:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
18:10
Het weer

Weerbericht
18:15
Stadion

Voetbalmagazine met voetbal uit binnen- en buitenland
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:45
Het weer

Weerbericht
19:55
Kafka

Komische sketches over absurde dagelijkse situaties en ergernissen Bij de post is het bijna onmogelijk om tweehonderd postzegels te bemachtigen, is men overtuigd dat er beter een tolk te veel is dan eentje te weinig en vindt men een creatieve oplossing voor een postpakket dat niet geplooid mag worden. Op de bouwwerf wordt bij een uitgebreid ontbijt vergaderd over de weekplanning, wordt de opdrachtgever op een nogal extreme manier aan het lijntje gehouden en heeft de aannemer het moeilijk om extra werk ingepland te krijgen.
20:35
Shooter

Amerikaanse actiethriller Voormalig sluipschutter Bob Lee Swagger leeft een eenzaam en teruggetrokken bestaan in de Rocky Mountains sinds een mislukte operatie in Ethiopië. Op een dag krijgt hij echter het bezoek van kolonel Isaac Johnson, die hem vraagt een moordaanslag op de Amerikaanse president te plannen. De veiligheidsdienst heeft immers opgevangen dat er een samenzwering bestaat om de president in de nabije toekomst om het leven te brengen en wil via Swagger achterhalen hoe een expert hierbij te werk zou gaan. Ondanks de tips van Swagger en de uitgebreide veiligheidsmaatregelen wordt er toch een dodelijk schot afgevuurd. Swagger wordt door de FBI meteen aangewezen als dader. Hij is erin geluisd door Johnson, maar hij is niet van plan zich zomaar over te geven...
22:55
Helden van Hier: In de Lucht

Realityreeks over de spoedartsen en -verplegers van de MUG-helikopterdienst in Vlaanderen De MUG-helikopter vliegt uit voor een jongeman die tijdens een spel krachtbal op zijn rug is gevallen en geen gevoel meer heeft in zijn benen. De helikopter haast zich ook naar verschillende fietsongevallen. Ook op de spoedgevallendienst komen er enkele sporters binnen die een blessure hebben opgelopen. Lowie is gevallen met zijn koersfiets en een keeper zijn duim is uit de kom. Het MUG-team haast zich daarnaast ook naar een boer die een stamp heeft gekregen van een rund en een frontale botsing. De chauffeur zit gekneld en zijn wagen, hij moet zo snel mogelijk verzorging krijgen.
00:00
Moordvrouw

Nederlandse misdaadserie "IJdele hoop." Een krantenjongen krijgt de schrik van zijn leven wanneer de voordeur van een huis plotseling opengaat en hij oog in oog staat met een bejaarde dame met een bebloede schaar in haar handen. Binnen treft hij een dode man aan die is neergestoken. Wanneer de jongen weer buiten komt, is de oude vrouw verdwenen. Het rechercheteam start een zoektocht.
00:55
Qmusic

Muziek