Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Maandag 01 juni 2015 op VTM
Naar de TV-gids
De programma's van Maandag 01 juni 2015
op VTM

Eergisteren
26/05/2015
Gisteren
27/05/2015
Vandaag
28/05/2015
Morgen
29/05/2015
Overmorgen
30/05/2015
Zondag
31/05/2015
Maandag
01/06/2015
Begin Programma
00:25Q-Music
Muziek.
07:25McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "All's Fair in Love and War." Stevie heeft haar moeder al zeventien jaar niet gezien. Ze werd destijds het huis uitgezet toen ze zwanger bleek van Rose. Op vraag van Rose staat oma Helen plots voor de deur. Stevie kan haar emoties niet de baas en gedraagt zich erg afstandelijk. Wanneer Helen voor Roses verjaardag een geschenk wil kopen, barst de bom en wordt het woelige verleden van moeder en dochter tot in de kleinste details opgerakeld. Kate heeft het ook moeilijk en blijft worstelen met de breuk met Dave.
08:05Onderbreking
Onderbreking.
12:10Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Koen en Tineke rukken uit na een noodoproep: een man die te veel gedronken heeft, is de boel kort en klein aan het slaan. Zijn vrouw en zijn zoontje zijn naar de schoonouders gevlucht. Wanneer Koen en Tineke een kijkje in het huis willen nemen, begint de man de deuren dicht te spijkeren. Rechercheurs Erik en Brigitte zijn op patrouille. Ze zien een man verdachte handelingen uitvoeren: hij voelt aan de klink van een auto en een beetje verderop doet hij hetzelfde met een andere wagen . Erik en Brigitte gaan erop af.
12:40De Keuken van Sofie
Culinair magazine met Sofie Dumont. Deze week kookt Sofie met Joke Schauvliege. Zoete zonde - Tiramisu met rabarber en aardbeien.
13:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
13:35Het Weer
Weerbericht.
13:40Familie
Vlaamse reeks. Wim en Kobe beginnen met de renovatie van Robs woonkamer. In Bulgarije komen Marie-Rose en Mathias er tijdens hun fabrieksbezoek achter dat er verschillende machines stuk zijn. Brenda en Bart plannen opnieuw een gezinsavondje. Mario is er nog altijd van overtuigd dat Jens Vermeer zijn collega wordt. Hij is dan ook verrast wanneer Veronique hem voorstelt aan Jennifer Verjans. Rob wordt op zakenreis naar ItaliŽ gestuurd.
14:15Wittekerke
Vlaamse soap over het kuststadje Wittekerke. In Wittekerke heeft iedereen de mond vol over het huwelijk van Celine en Ludwig. Haar broer Luc vindt het geen heuglijk nieuws en laat dat duidelijk merken. Ook Jean-Paul Derdeyn is niet enthousiast. Joke en Debbie zijn als herboren teruggekeerd uit de Ardennen. Ze zien het leven door een roze bril en bruisen van de energie. Allemaal iets te veel van het goede als je het Sneyers vraagt. Jan is dolblij dat Nellie weer bij hem woont en slooft zich uit om het haar naar de zin te maken. Zijn luxueuze ontbijt blijft echter onaangeroerd.
15:20Strong Medicine
Amerikaanse dramareeks. "Drug Interactions." Dokter Lydia Emerson brengt het ziekenhuis een verrassingsbezoek. Crystal, een drugsverslaafde moeder, vraagt Lu om het onmogelijk voor haar te maken ooit nog kinderen te krijgen. Lu koopt een cadeautje voor haar zoon Marc, die ze de laatste tijd niet veel aandacht heeft gegeven. Dana ontdekt verdachte kneuzingen bij Susan. Ze vraagt verduidelijking bij Robert, Susans echtgenoot. Plots duiken er allerlei jonge vrouwen op die gesteriliseerd willen worden. Dana en Lu staan voor een raadsel. Marc komt het ziekenhuis binnen en niet om een bezoekje aan zijn moeder te brengen.
16:15McLeod's Daughters
Australische dramareeks. "Ever After." De dag voor zijn huwelijk met Stevie belandt Alex door een misverstand in de gevangenis. Wanneer hij en Marcus een stier naar Killarney vervoeren om een onbekende man uit de nood te helpen, worden ze door de politie tegengehouden. Blijkbaar was de man een dief en werd de stier als gestolen aangegeven. De halfbroers proberen hun onschuld te bewijzen, maar de nieuwe agent Oliver heeft er geen oren naar. De volgende ochtend is Alex de wanhoop nabij, want iedereen maakt zich klaar voor het huwelijk, terwijl hij achter slot en grendel zit. Ook Stevie is bloednerveus, want de gelaatsbehandeling die Rose haar heeft gegeven, is helemaal mislukt.
17:10David
Vlaamse telenovelle naar een origineel concept van Hugo Van Laere. David wil nog enkele zaken afhandelen alvorens voorgoed weg te gaan. Hij maakt het uit met Sophie Vandenbossche. Hij gelooft immers niet meer in de liefde. Pieter steelt alle bewijsmateriaal uit Klaerhout Pharmaceutica en wil vluchten. Hij wordt echter opgepakt op de luchthaven. Wanneer blijkt dat Pieter niet meteen zijn schuld toegeeft, is Sofie triest en verdrietig. Pieter heeft niet enkel Davids leven op het spel gezet, hij heeft ook haar hart gebroken. Bea beslist om, wat er ook gebeurt, haar zoon te steunen.
17:45VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
17:55Het Weer
Weerbericht.
18:00Border Security Australia
Realityreeks over het werk van douane-inspecteurs en grensagenten in AustraliŽ. Emmanuel strandt in het immigratiekantoor van de luchthaven van Sydney omdat hij geen visum op zak heeft. Op zijn reispaspoort staat dat hij de Italiaanse nationaliteit heeft, maar hij spreekt nauwelijks Italiaans en bovendien zijn de stempels op het paspoort vervalsingen. De douane-inspecteurs proberen de echte identiteit van Emmanuel te achterhalen. Elders in de luchthaven heeft douane-inspecteur Michael sterke vermoedens dat de nerveuze Nelson een drugkoerier is. De bagage van de man wordt gescand op drugs en de drugshond wordt erbij gehaald.
18:25Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Vlaamse scripted realityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Inspecteurs Eric en Brigitte worden opgeroepen nadat een restauranthouder werd overvallen. Ze treffen de man bewusteloos aan, met een ernstige hoofdwonde. De zaak neemt een vreemde wending wanneer de inspecteurs ontdekken dat er een briefje van twintig euro op de rug van de man kleeft. Floor en Velimir bieden bijstand aan een oudere man die onwel is geworden in de supermarkt. De man beweert echter geen ziekenwagen nodig te hebben.
19:00VTM NIEUWS
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
19:45Het Weer
Weerbericht.
19:55Familie
Vlaamse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage. Benny had zich de thuiskomst van Liesbeth anders voorgesteld en is niet erg blij met haar nieuwe look. Rudi vindt dat Zjef te veel tijd aan het lopen besteedt. Trudy en Stefanie hebben een goed gesprek met elkaar.
20:35Dynamo: Magician Impossible
Tweedelige special over en met illusionist Dynamo. Tweede deel van deze special over illusionist Dynamo, die gepassioneerd raakte door card tricks en zelf verschillende vaardigheden en visuele hoogstandjes ontwikkelde. Met deze show trekt hij de hele wereld rond om iedereen die hij ontmoet te verbazen. Mind-blowing stunts en illusies, innovatieve street magic, en een vingervlugheid om u tegen te zeggen: internationale footballers of Hollywood-acteurs: iedereen moet eraan geloven in 'Magician Impossible'.
21:40Spitsbroers
Vlaamse dramareeks die zich afspeelt in de arena van het Belgische voetbal. "De Basis." Vandaag is het de belangrijkste dag van het jaar voor KRC Genk: 39 wedstrijden zijn al gespeeld in de Jupiler Pro League, maar nu zal de beslissing vallen: wordt Genk landskampioen of gaat Anderlecht met de titel aan de haal? De pers, KRC-voorzitter Beernaert en technisch directeur Nico Temmerman willen spits Dennis terug in het elftal, maar coach Spechtmans denkt daar anders over. Voetbal is een teamsport, en daar heeft Dennis te weinig kaas van gegeten.
22:40Chicago P.D.
Amerikaanse politiereeks. Terwijl Antonio aan de slag is op zijn tweede job wordt zijn klant Asher vermoord. Voight en Olinsky voorzien Antonio van een alibi door te knoeien met het papierwerk. Halstead en Lindsay gaan undercover in een wel zeer aparte club en Lindsey moet een antwoord geven op het voorstel van de FBI.
23:35House M.D.
Amerikaanse ziekenhuisreeks. "Epic Fail." House keert eindelijk terug naar het Princeton Plainsboro-ziekenhuis. Hij verrast vriend en vijand door aan te kondigen dat hij grote veranderingen in zijn leven zal doorvoeren. Een daarvan is de zoektocht naar een nieuwe, minder stressvolle job. Foreman neemt voorlopig zijn taken over. Samen met zijn team heeft hij alle moeite van de wereld om een diagnose te stellen voor een patiŽnt die er niet aan kan weerstaan om zijn symptomen op het internet te plaatsen.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |