Tv gids - VTM Eergisteren

Eergisteren
2018-05-18
Gisteren
2018-05-19
Vandaag
2018-05-20
Morgen
2018-05-21
Overmorgen
2018-05-22
Woensdag
2018-05-23
Donderdag
2018-05-24
06:00
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Kwebbel prinses." Kwebbel heeft een huwelijksaanzoek gekregen van een echte kabouterprins. Voor haar gaat een droom in vervulling en ze maakt zich meteen klaar voor de bruiloft. Als de prins zijn opwachting maakt, doen Plop en Smul een ontdekking.
06:05
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Klus krachtpatser." Plop is bezig met zijn turnoefeningen. Klus vindt dit maar niets. Hij zweert bij gewichtheffen. Als Plop dat ook probeert, gebeurt er iets vreemds.
06:10
Maya de Bij

Belgische animatieserie "De nachtvlucht." De koningin van de Stokroos-korf is op bezoek. Het wordt laat en Maya moet haar naar huis brengen. Maar de koningin is al vertrokken. In het donker gaat Maya op zoek naar de verdwaalde koningin.
06:25
Heidi

Japanse kinderserie "Het gebroken beeld." Mevrouw Keller heeft een duur beeld gekocht voor in de winkel, maar wanneer Theresa even op de winkel moet passen, stoot ze het per ongeluk om. Ze is bang dat haar moeder haar zal straffen en daarom vlucht ze de bergen in. Heidi, Peter en grootvader gaan haar zoeken. Als ze Theresa vinden, blijkt dat ze gebeten is door een slang...
06:50
De Avonturen van K3

Animatieserie "Gijzelaars in de Wolken." Hanne, Marthe en Klaasje hebben vanavond een optreden in Dubai. Bij hun aankomst zijn de meisjes druk bezig met hun K-phone en hebben ze niet door dat X plots druk in de weer is met een vrouw, Alice. Zij heeft hulp nodig met de configuratie van haar computer en X snelt haar te hulp. X trapt in de val en wordt gehypnotiseerd. K3 blijft daardoor onbeschermd achter en wordt ontvoerd door Dr. Frank Enstein. Zal X uit de klauwen van Alice kunnen ontsnappen en Hanne, Marthe en Klaasje bevrijden?
07:00
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "Pook Pooks." Tip heeft troost nodig van haar beste vriend, maar Oh weet niet goed hoe hij haar kan troosten.
07:10
Vloglab

Magazine met ervaren en minder ervaren vloggers
07:25
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
07:40
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
07:50
Gefopt

Amerikaanse komische serie (2016) "Beestenbende."
08:15
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "Waltor." De eenzame Oh krijgt een onwaarschijnlijke vriend in het aquarium, die hij ontvoert.
08:25
Lexie & Lotti

Australische animatieserie (2016) Het gaat niet goed met het everzwijnvarken in het dierenpark en zijn verzorger komt niet opdagen. Fred, Lexie en Lotti gaan naar hem op zoek in het bos. Maar daar wordt Fred plots achtervolgd door een vreemd wezen.
08:45
Tiny

Franse animatieserie "Baby-sitting Blues."
09:00
Barbie Dreamtopia

Animatieserie "Het Concert in de Wolken."
09:10
Maya de Bij

Belgische animatieserie "De nachtvlucht." De koningin van de Stokroos-korf is op bezoek. Het wordt laat en Maya moet haar naar huis brengen. Maar de koningin is al vertrokken. In het donker gaat Maya op zoek naar de verdwaalde koningin.
09:25
Brandweerman Sam

Welshe animatieserie "Hittegolf in Piekepolder." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen, maar ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
09:35
Thomas de Trein

Britse animatieserie over Thomas de Trein en zijn vrienden "Marion en het Lek." Thomas de Trein en zijn vrienden leven op het eiland Sodor, waar de stoomtreinen samen de fijnste avonturen beleven. Onder het toeziend oog van controleur Sir Topham Hatt zoekt Thomas altijd het avontuur en het plezier op. Af en toe komt de kleine en ondeugende Thomas wel in de problemen omdat hij altijd wil doen wat volwassen locomotieven horen te doen. Toch vindt hij steeds weer een oplossing.
09:45
Qmusic

Muziek
10:00
Geen uitzending

Onderbreking
12:05
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks over het wel en wee van een politiekorps Koen en Tineke ontvangen een noodoproep: een man is verdwenen en heeft zijn dochtertje achtergelaten. Wanneer blijkt dat de man onlangs een depressie heeft gehad, wordt politiehond Barry erbij gehaald.
12:40
Sofie in de keuken van

Culinair magazine met Sofie Dumont "Staf Coppens." Op het menu: Fruitflapjes met knijpzakje.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:35
Het weer

Weerbericht
13:40
Familie

Soap. Marie-Rose vertelt aan Mathias dat ze Dirk vergezelt naar een beurs in Wenen. Dit betekent wel dat ze dit weekend niet met Mathias kan gaan varen en daar probeert Caroline dan weer haar voordeel uit te halen. Bart is van mening dat Dirk heel snel het grote gesprek moet aangaan met Rita. Evy stelt Nathalie voor om na het werk samen een glas te gaan drinken in de Jan & Alleman. Jan heeft een verklaring voor de vreemde geluiden in de studio van Rita: er is een klopgeest aan het werk. Dokter Paul wil van Victor weten of hij al dan niet geschorst wordt.
14:15
Spoed

Ziekenhuisserie "Aanslag (2)." De medewerkers van Spoed hebben een grappige act ingestudeerd voor het huwelijksfeest van Luc en Marijke. Ze krijgen echter niet de kans om hun komisch talent te bewijzen, want politieman Dieter maakt plots zijn opwachting. Hij wil zich nog altijd op Luc Gijsbrecht wreken en gooit een molotovcocktail in de feestzaal. De ravage is niet te overzien en onder de gasten breekt grote paniek uit. Iedereen is op zoek naar zijn dierbaren. Marijke kan Luc nergens vinden en het is evenmin duidelijk of zijn tienerzoon de aanslag overleefd heeft. Lies baant zich een weg tussen de brokstukken op zoek naar haar gelegenheidspartner Jo.
15:20
All Saints

Australische dramaserie "Awake in Fright." Wanneer Claire een patiënt weigert te behandelen, is ze genoodzaakt Gabrielle te vertellen dat de man haar ex-vriend is en de reden waarom ze haar leven in West-Australië achter zich heeft gelaten. Bart en Gabrielle proberen haar te overtuigen dat de man echt ziek is en dat het toevallig is dat hij hier is terechtgekomen. Claire gelooft er niets van en is ervan overtuigd dat hij hier is om dichter bij haar te zijn. Wanneer zijn testresultaten zijn aangekomen, lijkt het erop dat hij zijn symptomen faket. Heeft ze gelijk of is er meer aan de hand?
16:20
The Grinder

Amerikaanse komische serie "The Ties That Grind." Dean probeert samen met zijn therapeut voor eens en voor altijd afscheid te nemen van zijn televisiepersonage. Thuis past hij zijn therapiesessies toe op de voltallige familie, tot grote ergernis van Stewart.
16:50
Monk

Amerikaanse misdaadserie "Mr. Monk Meets His Dad." Monk verneemt van kapitein Stottlemeyer dat zijn vader werd gearresteerd. Monk heeft hem in veertig jaar niet gezien en schrikt wanneer hij de ruwe, Texaanse trucker onder ogen komt. Monk wil de verloren tijd inhalen en gaat, zodra zijn vader uit de gevangenis komt, mee de baan op. De detective begrijpt niet waarom het traject van Jack vol omwegen zit en waarom er slechts zes dozen in de gigantische trailer staan. Hij wil uitpluizen wat er aan de hand is, maar dat valt niet in goede aarde.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:55
Het weer

Weerbericht
18:00
Sofie in de keuken van

Culinair magazine met Sofie Dumont "Staf Coppens." Op het menu: Volkorenpasta met kip, wortel en geheime groentensaus.
18:20
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks over het wel en wee van een politiekorps In een villa is het levenloze lichaam van een vrouw aangetroffen. Het blijkt om de echtgenote van een rijke makelaar te gaan. Volgens de man heeft zijn vrouw een affaire, en dus zijn er al meteen twee verdachten. Floor en Obi krijgen een oproep dat er een vandaal werkzaam is op het gemeenteplein.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:50
Het weer

Weerbericht
20:00
Familie

Soap. Marie voelt zich schuldig. Stefanie reageert woest op het nieuws dat ze te horen krijgt. Ook Mieke heeft een hartig woordje te wisselen met Emma. Mathias besluit open kaart te spelen tegenover Véronique. Evy wordt verrast.
20:40
Belgium's Got Talent

Talentenjacht waarin de meest uiteenlopende acts worden beoordeeld In deze zesde studioshow worden de twee laatste finaletickets uitgedeeld. Welke twaalf talenten gaan volgende week de strijd aan in de livefinale? De laatste special act van dit seizoen is weggelegd voor goochelaar Nicholas. Hij is het levende bewijs dat een deelname aan 'Belgium?s Got Talent' een geweldige springplank kan zijn.
22:35
The Good Doctor

Amerikaanse dramaserie "Islands Part Two." Shaun keert terug van zijn roadtrip met Lea en heeft een verrassende aankondiging over zijn toekomst. De risicovolle operatie op de Siamese tweeling verloopt niet zoals gehoopt. Het medische team en de moeder van de tweeling komen daardoor voor zware beslissingen te staan.
23:30
One Chance

Brits biografisch drama Paul Potts, een verlegen winkelbediende die vaak het mikpunt is van pesterijen, heeft één grote passie: opera. Wanneer hij deelneemt aan 'Britain's Got Talent' om zijn droom om operazanger te worden te verwezenlijken, laat hij de wereld versteld staan.
01:25
Qmusic

Muziek