Tv gids - VTM Eergisteren

Eergisteren
2017-11-17
Gisteren
2017-11-18
Vandaag
2017-11-19
Morgen
2017-11-20
Overmorgen
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
Donderdag
2017-11-23
06:00
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Lui vermist." De kabouters hebben in de melkherberg afgesproken voor een kaartspelletje. Als Plop en Klus uit het bos terugkomen, kunnen ze Lui nergens vinden. Uren later is de postbode nog niet terecht. De kabouters organiseren een zoekactie.
06:05
Thomas de Trein

Britse animatieserie over Thomas de Trein en zijn vrienden "Diesels Spookachtige Kerst - deel 1." Diesel krijgt bezoek van spookachtige kerstlocomotieven.
06:20
Brandweerman Sam

Welshe animatieserie "Verstoppertje." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen, maar ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
06:25
Plop & Felle

Jeugdserie waarin Kabouter Plop nieuwe avonturen beleeft met zijn kabouternichtje Felle "Schoonmaken." Felle, het jonge en hippe nichtje van Kabouter Plop, gaat dagelijks op bezoek bij haar oom om honderduit te vertellen over de dingen die haar bezighouden. Omdat Plop met zijn kaboutervrienden al zoveel heeft meegemaakt, pikt hij af en toe in door zelf leuke herinneringen op te rakelen. Naar de verhalen van oom Plop luisteren vindt Felle geweldig. Bíjna zo leuk als het eten van zijn lekkere plopkoeken.
06:40
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Koninginnedag."
06:50
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "De Popster." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
07:05
Dinotrux

Amerikaanse animatieserie
07:30
Star Wars: De Avonturen van de Bouwmeesters

Amerikaanse animatieserie Rowan, Kordi en Zander Bouwmeester speuren het sterrenstelsel af voor onderdelen om hun eigen ruimteschepen te bouwen. Wanneer ze een deel van het eeuwenoude Kyber-zwaard ontdekt, worden ze al snel het doelwit van keizer Palpatine en Darth Vader.
07:50
Zak Storm

Animatieserie "Muiterij op de Demoniak." Clovis verandert terug naar zijn menselijke vorm.
08:10
Pokémon: Zon & Maan

Japanse animatieserie Wat begint als een zomervakantie in de tropische Alola regio, verandert voor Ash in een spannende zoektocht om een Pokémon Meester te worden. Ash en Pikachu ontdekken nieuwe Pokémon en leren op hun tocht heel wat nieuwe dingen. Een groep getalenteerde trainers helpt Ash met zijn avontuur: Kiawe, Lana, Mallow, Sophocles en een mysterieuze onderzoeksassistente genaamd Lillie. Team Rocket is ook in Alola een hoopt sterke nieuwe Pokémon te stelen, maar ze krijgen zware concurrentie: de schurken van Team Skull, die er plezier in hebben om chaos te veroorzaken en misschien wel meer duistere bedoelingen hebben.
08:35
Dawn of the Croods

Amerikaanse animatieserie Eep wordt bewaker bij de drinkplaats, wat lang niet zo leuk is als ze dacht. Oma overtuigt iedereen ervan dat ze het weer kan bepalen.
08:55
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
09:10
Broer en Zus

Animatieserie over broer Tom en zus Nina
09:20
The Mr. Peabody & Sherman Show

Animatieserie "Doe het voor Christine." Christine imponeert haar zus door te doen alsof ze de show presenteert en gaat trouwen met Peabody.
09:45
Qmusic

Muziek
10:00
Geen uitzending

Onderbreking
12:00
Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Scriptedrealityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat Een spoedarts zit opgesloten in een hotel waar alle deuren plots geblokkeerd zijn. Hij verwittigt de commissaris, die samen met Koen en Tineke op onderzoek uitgaat. Tijdens hun patrouille zien Robin en Tom hoe een moeder de reiswieg met haar baby vergeet op het dak van haar auto. Ze gaan tot het uiterste om een einde te maken aan deze levensgevaarlijke situatie.
12:35
Open Keuken met Sandra Bekkari

Culinair magazine met gezonde gerechten Op het menu: lengfilet in papillot met groenten en krielaardappeltjes & crumble van appel, blauwe bessen en frambozen.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:35
Het weer

Weerbericht
13:40
Familie

Soap. Peter stelt in een kasteel de constructie van de nieuwe Van den Bossche holding voor aan de familie en de investeerders. Jan is van mening dat hij en Rita ook hun zeg moeten doen, want per slot van rekening zijn ze Van den Bossches. Caroline wil eveneens de belangrijke vergadering bijwonen om te helpen met de analyse van F@C, maar daar steekt Véronique een stokje voor. Tijdens de meeting zorgt Mathias voor de valse noot. Mieke en Niko praten over hun toekomst als koppel. Linda vraagt aan Mieke om in haar plaats William te verzorgen, omdat ze nog altijd gevoelens voor hem heeft. Maarten zijn plan om een eigen zaak te beginnen wordt concreter.
14:20
Spoed

Ziekenhuisserie "Vuurdoop." Dirk Velghe is halverwege zijn opleiding tot urgentiearts en hij neemt een nacht vrijaf om dit met zijn vriendin Anneke te vieren. Het feest eindigt abrupt wanneer hij wordt gebiept voor een spoedoperatie. Leo Geboers, een 62-jarige huisjesmelker, heeft een gescheurde milt en heeft dringend bloed nodig, maar beschikt over een zeldzame bloedgroep. Alleen zijn broer Cois, die in het ziekenhuis herstelt van een galsteenoperatie, kan hem helpen. De twee hebben al jaren ruzie. Inneke Parain is van de trap gevallen. Dokter Velghe stelt vast dat het kind een hersentumor heeft. Verpleegster Lies krijgt het schitterende nieuws dat ze zwanger is. Haar vriend Marc is hier niet blij mee en pakt zijn koffers. Dokter Jos Blijlevens doet zijn reputatie alle eer aan wanneer hij een avontuurtje beleeft met verpleegster Anouk. Maar hij ziet haar collega Maria ook wel zitten.
15:15
All Saints

Australische dramaserie over het reilen en zeilen in een Australisch ziekenhuis "Moment of Faith." Justin Kovacs wordt tegen zijn zin overgebracht naar het ziekenhuis. Hij is bont en blauw geslagen, maar kan zich niets herinneren. Hij slaat agent Pete neer en wil ook de dokters een pak rammel geven, tot Cate tussenbeide komt. Zij kent Justin, hij is haar taekwondo instructeur. Cate begrijpt niet dat hij zich plots zo agressief gedraagt. Ook Nelson heeft een lastige patiënt.
16:10
About a Boy

Amerikaanse komische serie "About a Duck." Omdat ze nerveus is voor haar date met Mr. Chris, vraagt Fiona Dakota om mee te gaan als backup. Will is ook van de partij omdat hij Dakota probeert in te palmen. Fiona en Will gaan helemaal op in hun dubbele date.
16:40
Aspe

Vlaamse misdaadserie "Een nieuw leven." Enkele weken nadat Van Ins leven aan een zijden draadje hing, gaat het met hem de goede kant uit. Hij pakt zijn oude gewoontes snel weer op en heeft de microbe van het speuren opnieuw te pakken. Wanneer er bij een levertransplantatie in het ziekenhuis waar hij recupereert, een fout wordt gemaakt, wordt zijn nieuwsgierigheid te groot. De echtgenote van Eric De Stercke, een rijke zakenman, heeft de lever van de doodzieke Gerda Van Ermen gekregen. Dr. Leonie Maerschalck pleit onschuldig en legt de fout bij de firma die de organen aanlevert. Waarom wil het ziekenhuis deze zaak binnenshuis oplossen en de dossiers niet vrijgeven aan de inspecteurs? Is er dan toch geen fout gemaakt en werden ze misschien door Eric De Stercke omgekocht? Van In gaat vanuit het ziekenhuis op onderzoek, terwijl Neels en Meijer op het bureau moeten wennen aan Rob De Maegd, de nieuwe inspecteur.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:55
Het weer

Weerbericht
18:00
Open Keuken met Sandra Bekkari

Culinair magazine met gezonde gerechten Op het menu: kalfsoesters met rodekoolpuree en beukenzwammen & worteldip met curry en appel.
18:15
Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Scriptedrealityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat Koen en Tineke worden opgeroepen voor een mogelijke inbraak. Wanneer ze de inbreker op heterdaad willen betrappen, stuiten ze op een verrassing. Een vrouw maakt zich ongerust omdat ze haar moeder niet kan bereiken. Wanneer Eric en Brigitte haar huis doorzoeken, wijst alles erop dat de vrouw al enkele weken niet meer thuis is geweest. In de tuin valt hen echter iets vreemds op.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:50
Het weer

Weerbericht
20:00
Familie

Soap. Jan hakt een moeilijke knoop door. Rudi is nog steeds in het ongewisse over het resultaat van de inseminatie. Louise heeft een moeilijk gesprek met Wout. Benny laat zich door Viv en Stefanie overhalen om zich in te schrijven op een datingsite. Ward probeert het goed te maken met Hanne. Faroud is zwaar teleurgesteld in Leen.
20:40
The Voice van Vlaanderen

Muzikale talentenjacht waarin op zoek wordt gegaan naar de mooiste stem van Vlaanderen "Liveshow 1." Na 4 weken Battles zijn de teams van Natalia, Bart Peeters, Koen Wauters en Alex Callier volledig. Ze gaan elk met 8 kandidaten door naar de liveshows. Alle 32 talenten zullen tijdens de eerste twee liveshows op het podium staan en proberen om de coaches, het publiek in de studio én televisiekijkend Vlaanderen te overtuigen van hun uniek stemgeluid. In de eerste liveshow staan de eerste 16 kandidaten - 4 per team - op het podium. Wie zal er kunnen doorstoten naar de volgende liveshow?
22:55
Charlie's Angels: Full Throttle

Amerikaanse actiekomedie Ze zijn mooi, dodelijk, onhoudbaar en werken voor de mysterieuze Charlie: Natalie, Dylan en Alex zijn 'Charlie's Angels'. Ze trekken de wijde wereld in op zoek naar twee bijzondere ringen. Deze juwelen bevatten alle namen en adressen van de mensen die ooit getuigd hebben tegen kopstukken van criminele organisaties. Met de nodige dosis kracht, intelligentie, humor, charme en sexappeal gaan de meiden op zoek en maken ze het onmogelijke mogelijk.
00:50
Qmusic

Muziek