Tv gids - VTM Eergisteren

Eergisteren
2018-07-15
Gisteren
2018-07-16
Vandaag
2018-07-17
Morgen
2018-07-18
Overmorgen
2018-07-19
Vrijdag
2018-07-20
Zaterdag
2018-07-21
05:55
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Geen rust voor Maya." Een ijverige krekel belet de hele bijenkorf te slapen. Maya en Willy gaan hem zoeken. Kris, de krekel doet gewoon een poging om Lila, een krekelvrouwtje mee naar het bal te krijgen, maar hij stuurt haar een foute boodschap! Filip belooft hem te helpen zijn instrumenten beter te gebruiken en zo kan Kris zonder problemen zijn mooi krekelvrouwtje verleiden.
06:05
Tiny

Franse animatieserie "De Vriendelijkheidsmeter."
06:20
Barbie Dreamtopia

Animatieserie "Een Statische Situatie."
06:30
De Avonturen van K3

Animatieserie "Sterren in de ruimte." Het internationaal ruimtestation nodigt de meiden van K3 uit voor een optreden met een live-uitzending op aarde. Eenmaal in het ruimteschip aangekomen ontmoeten ze commandant Baxter, miljonair Mr. Carson en John Peter, die de meisjes en X een rondleiding geeft in de ruimte. Tijdens de rondleiding ontdekken de K3'tjes een gekke alien-achtige kauwgom. Wanneer ze terugkomen, vinden ze Mr. Carsons kat helemaal verkrampt terug. Slagen de meisjes erin om de mysterieuze kauwgom te stoppen voor het nog andere slachtoffers maakt?
06:45
Zeppe & Zikki

Animatie- en poppenserie van Levenslijn voor meer verkeersveiligheid "Team Z." Zeppe en Zikki gaan stunten op de fiets. Ze rijden samen naar het park. Zikki kan echter niet wachten en wil zijn stunts al op straat tonen.
06:46
Zeppe & Zikki

Animatie- en poppenserie van Levenslijn voor meer verkeersveiligheid "Quiz." Zeppe en Zikki nemen deel aan een quiz. Wie van hen kent de meeste juiste antwoorden?
06:55
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks "Gorilla."
07:10
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks "Pocket dial."
07:25
Vloglab

Magazine met ervaren en minder ervaren vloggers
07:45
Trollenjagers: Verhalen uit Arcadia

Amerikaanse animatieserie (2016) "Hoe Vang Je een Changeling ?."
08:05
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "Kronkelliefde." Oh weet zeker dat Kronkel zijn ideale match is en ze gaan op een date.
08:15
Zak Storm

Animatieserie "Trollen Duiken." Caramba is ontvoerd door onderwatertrollen, maar dat blijkt een groot misverstand te zijn. Zak besluit Caramba te redden.
08:40
Zak Storm

Animatieserie "Gesmeed in Vuur." Zak laat de Zeven Krachten van de Zee├źn los en brengt zo Calabrass in gevaar. Het wordt een race tegen de tijd om de smederij te vinden waar Calabrass gemaakt werd. Zal het Zak lukken die op tijd te vinden?
09:00
Qmusic

Muziek
09:15
Geen uitzending

Onderbreking
10:30
Bompa

Komische serie "Thuiskomst van Leo." Sonja wil een klein autootje kopen omdat ze met de auto van Leo niet durft rijden omdat die te groot is. Roger vindt dat flauwekul, hij zal Sonja wel met die wagen leren rijden. Leo komt terug uit Amerika en heel de familie is op post. Dat veronderstelt hij toch, maar als hij op de luchthaven staat is er niemand te bespeuren. Iedereen wil erbij zijn als Leo aankomt, maar Leo is nergens te bespeuren.
11:00
Murder She Wrote

Amerikaanse detectiveserie "The Mole." Jessica is in New York voor de promotie van haar nieuwste boek. Ze wordt ontvoerd omdat ze voor iemand anders wordt aangezien. Wanneer blijkt dat de vrouw met wie ze werd verwisseld vermoord is, gaat Jessica op onderzoek uit.
11:55
Bedankt Duivels!

Verslag van de huldiging van de Rode Duivels in Laken en Brussel Speciale 'VTM NIEUWS'-uitzending naar aanleiding van de huldiging van de Rode Duivels op het kasteel van Laken en op de Grote Markt in Brussel.
17:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:05
Het weer

Weerbericht
17:10
America's Funniest Home Videos

Amerikaanse verborgencamerashow
17:25
Rijker dan je denkt?

Kunst- en antiekmagazine waarin voorwerpen en curiosa worden getaxeerd "Oostende." Staf Coppens houdt halt in Mu.ZEE in Oostende voor de achtste schattingsdag. De meest verschillende objecten worden aangebracht om getaxeerd te worden: van een oude grijpkraan van de kermis en Chinese vazen over een likeurkeldertje, een orgeltje en Barbie-poppen tot schilderijen, zwaarden en uurwerken. Zijn er bezoekers die een echte schat in handen hebben? Of haalt de decoratieve waarde de bovenhand? Staf Coppens laat zich samen met de eigenaars verrassen en gaat op zoek naar het verhaal achter de voorwerpen.
18:25
Expeditie Pairi Daiza

Realityreeks over het leven achter de schermen van dierenpark Pairi Daiza In Pairi Daiza, waar meer dan 5.000 dieren op 55 hectares leven, is geen enkele dag hetzelfde voor de werknemers. Vandaag maken we kennis met de sterren van het park, panda's Hao Hao en Xing Hui en hun verzorgster Tania die haar lievelingen graag verwent met zelfgebakken cake. Er zijn natuurlijk ook de populaire deugnieten van het park, de maki's, grappige halfapen uit Madagaskar. Soms zijn het ook ervaren zakkenrollers, wat dan weer zorgt voor hilarische momenten. Voor het leeuwenwelpje Tambo ziet het er minder goed uit. Een zware oorontsteking maakt verzorger Puria en dierenarts Tim bijzonder ongerust.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:45
Het weer

Weerbericht
19:55
Altijd Prijs

Komische fictieserie over een gezin dat de lotto wint Evi's ex-vriend en voormalig bokser Tommy komt uit de gevangenis en eist het geld terug dat hij Evi voor haar kapsalon leende. Samen met de intrest moet Evi op enkele dagen tijd 9.000 euro zien bijeen te krijgen. Wanneer Sandra hoort dat haar zus in de problemen zit, wil ze graag helpen. Rudy vreest echter dat er te veel vragen zullen komen over de herkomst van het geld. Reinhilde waagt zich na een verlieslatend kaartavondje met vrienden aan poker. Wanneer ze ook daarbij verliest vraagt ze revanche.
20:35
Aanrijding in Moscou

Belgische romantische komedie Een banale aanrijding op het parkeerterrein van een supermarkt aan de rand van Gent, in de volkswijk Moscou, gooit het leven van de 41-jarige huismoeder Matty helemaal overhoop. Ze krijgt vlammende ruzie met de 29-jarige vrachtwagenchauffeur Johnny over wie er nu eigenlijk in fout was. De aanrijding betekent het begin van een romantisch verhaal vol drama en rauwe humor.
22:40
Beste Kijkers

Humoristische panelshow met Nathalie Meskens Nathalie Meskens sluit dit vijfde seizoen af met een knaller van formaat. Nog voor het goed en wel begonnen is, vliegen de partypoppers en confetti al door de studio. Teamcaptains Sven De Ridder en Tine Embrechts delen uiteraard ook nog een laatste keer in de feestvreugde. Onder het motto 'er kan nooit te veel ambiance zijn', is Ruth Beeckmans, die Tine verving tijdens haar bevallingsverlof, terug van weggeweest. En om het feest compleet te maken is ook comedian Thomas Smith van de partij.
23:50
Suits

Amerikaanse advocatenserie "Tick tock." Mike werkt aan een andere zaak terwijl hij zelf op een uitspraak wacht. Louis en Harvey willen drastische maatregelen nemen voordat de uitspraak bekend wordt.
00:45
Qmusic

Muziek
01:00
Geen uitzending

Onderbreking
01:30
Qmusic

Muziek