Tv gids - VTM Eergisteren

Eergisteren
2018-01-15
Gisteren
2018-01-16
Vandaag
2018-01-17
Morgen
2018-01-18
Overmorgen
2018-01-19
Zaterdag
2018-01-20
Zondag
2018-01-21
05:50
Little People

Animatieserie met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden "Teamwerk Vereist Talent !."
06:05
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Verstoppertje spelen." De kabouters spelen verstoppertje. Lui is hier zeer goed in. Hij is zelfs niet meer te vinden. Opeens horen de kabouters een vreemd geluid.
06:10
Maya de Bij

Belgische animatieserie "De hut van Hendrik."
06:20
Brandweerman Sam

Animatieserie "De Schat van Piekepolder Pier." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
06:40
Robocar Poli

Animatieserie over het het Robocarteam "Niet Haasten !." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
06:55
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "Grachten en Gondels." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
07:05
Kick Buttowski: Durfal Met Lef

Amerikaanse animatieserie over een jongen die dolgraag stuntman wil worden "Wade Wat Je In Huis Haalt."
07:15
Captain Biceps

Franse animatieserie Biceps moet Pacific Man, het neefje van de President, opleiden als nieuwe stagiair. Maar het kind weigert de methodes van Captain Biceps te volgen omdat die te wreed zijn. Pacific Man wil liefde en vrede over de hele wereld, en geen geweld. Hij laat daarom alle slechterikken los en geeft hen een tweede kans. Een serieuze fout, waardoor Biceps en Genius in de problemen komen.
07:25
Rated A for Awesome

Amerikaanse animatieserie over de avonturen van Team Awesome "Nieuwe Gruwelijke Bandleider." Noam gaat de saaie schoolband omtoveren in een te gekke muziekmachine. Maar hij wil liever niet het centrum van alle aandacht zijn. Daarop bedenken Les en Team Awesome een geniaal plan.
07:35
Harry en Bunnie

Maleisische animatieserie (2017)
07:45
Pokémon XY

Japanse animatieserie "Confrontatie met het meesterplan!." De wereld is in gevaar en een aantal vijanden moeten met elkaar samenwerken om deze te redden.
08:05
Randy Cunningham - Ninja op School

Amerikaanse animatieserie over de avonturen van Randy Cunningham "Dag van de Stofjas / Nacht van de Levende McSmekkies." Randy leest verder in zijn ninjagids en brengt per ongeluk een gekke geleerde terug tot leven. Later proberen Randy en Howard te ontdekken waarom iedereen op Halloween in een zombie verandert.
08:30
Broer en Zus

Animatieserie over broer Tom en zus Nina
08:40
De Avonturen van de Gelaarsde Kat

Amerikaanse animatieserie (2016) De kat en zijn vrienden zijn een heks te slim af en krijgen zo een stuk van de edelsteen in handen.
09:00
Lexie & Lotti

Australische animatieserie (2016) Wanneer zebra Kiki haar strepen verliest en schildpad Tina wordt beschilderd, zijn rechercheurs Lexie en Lotti verbaasd door deze vandalenstreken. Kunnen ze achterhalen wie dit heeft gedaan?
09:25
Talking Tom and Friends

Amerikaanse animatieserie Talking Tom en zijn vrienden willen koste wat kost beroemd worden. Ze doen er dan ook alles aan om echte supersterren te worden, maar hun plannen lopen vaak in het honderd.
09:35
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
09:45
Qmusic

Muziek
10:05
Geen uitzending

Onderbreking
12:05
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks Een jonge vrouw wordt dood aangetroffen in het park. Alles lijkt op zelfdoding, maar volgens de wetsdokter is ze vermoord en wil de dader het laten lijken op zelfmoord. Eric en Brigitte starten een onderzoek. In een school worden tijdens de turnles mobiele telefoons gestolen in de kleedkamer. Koen en Tineke onderzoeken de zaak.
12:40
De Keuken van Sofie

Culinair magazine met Sofie Dumont Deze week kookt Sofie met Kürt Rogiers. Vandaag: De zoete zonde - Feestelijk marsepeintaart met karamel en ananas.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:35
Het weer

Weerbericht
13:40
Familie

Soap. Maarten is zenuwachtig omdat Marie-Rose met haar vriendinnen van de Rotary komt eten in de KomEet. Deze dames verwachten het beste van het beste, ook in de zaal. En daar zou het schoentje kunnen wringen want Jan zal meehelpen met de bediening. Trudy vertelt aan June dat ze met Louise intrekt bij Bart. Linda is aan de slag als hoofdverpleegster en ondervindt dat er in deze functie niet altijd plaats is voor medeleven. In Benin trekt Pierrot zich het lot aan van de arme rijstboerin Leontine, wier zoontje malaria heeft.
14:20
Spoed

Ziekenhuisserie "Benidorm." De moeder van Koenraad is in Benidorm in het ziekenhuis opgenomen. Als hij met een telefoontje op de hoogte wordt gesteld, boekt de arts meteen een vlucht naar de Costa Blanca. Anneke vergezelt haar vriend. Bij hun aankomst blijkt niemand te weten waar Betty zich bevindt. Ze verblijft niet in het hotel en niet in het hospitaal. Ondertussen is een zekere Toon op zoek naar het koppel, maar ze lopen elkaar voortdurend mis.
15:25
All Saints

Australische dramaserie over een groep artsen in een Australisch ziekenhuis "Family Matters." Het leven van dokter West hangt aan een zijden draadje nadat hij door een dolgedraaide vader, die de dood van zijn zoon niet kan verwerken, werd neergeschoten. Hoofdarts Frank voelt zich schuldig omdat hij het doelwit was en niet de onschuldige Bart. Ondertussen zet de ontsnapte A.J. verpleger Dan letterlijk het mes op de keel. Dan probeert op hem in te praten en de zwaargewonde A.J. ervan te overtuigen om zo snel mogelijk naar het ziekenhuis te gaan. Verpleegster Cate herstelt nog steeds van haar overdosis, maar ze wil al terug aan de slag.
16:20
Fresh Off the Boat

Amerikaanse komische serie "Persistent Romeo." Louis huurt een instructeur in om het restaurantpersoneel een cursus seksuele intimidatie te geven. Eddie probeert de instructiefilm aan zijn vrienden te verkopen als een 'vuile film' om hen naar zijn huis te lokken voor een sleepover.
16:50
Monk

Amerikaanse misdaadserie "Mr. Monk and the Bully." Monk wordt ingehuurd door een pester uit zijn kinderjaren omdat die zijn vrouw van ontrouw verdenkt. De detective heeft het moeilijk om zijn afkeer tegenover zijn cliënt te verbergen.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:55
Het weer

Weerbericht
18:00
De Keuken van Sofie

Culinair magazine met Sofie Dumont Deze week kookt Sofie met Ann Tuts. Vandaag: Op grootmoeders wijze - Kabeljauw met erwtenpuree en kappertjessaus.
18:20
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks Een man heeft met zijn metaaldetector een portefeuille en bril teruggevonden. De portefeuille blijkt afkomstig te zijn van een man die een paar jaar geleden vermoord is, maar de daders heeft men nooit gevonden. De commissaris heropent de zaak. Floor en Obi krijgen een oproep dat een bewusteloze man op de oprit van het hondenkapsalon ligt.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:50
Het weer

Weerbericht
20:00
Familie

Soap. Stefanie krijgt nieuws over Simon en haar ontvoeringszaak. Amélie verstart wanneer ze Mila ziet in de Jan & Alleman. Guido is bezorgd omdat zijn zaak volgende week voorkomt. Emma probeert hem gerust te stellen. Stan wil Evy helpen met haar financiële problemen, maar hij stelt een voorwaarde.
20:35
La Mamma

Realityshow waarin Sergio Herman BV-mama's op culinaire wijze verrast Vandaag verrassen Evi Hanssen en Sergio Herman, Evi's mama.
21:30
De Kroongetuigen

Documentairereeks over waargebeurde misdaadverhalen uit Vlaanderen In de herfst van 1996 werden in Moorsel drie mensen van hetzelfde gezin vermoord. 'De Kroongetuigen' praat met de nabestaanden van de slachtoffers en met de speurders die het onderzoek voerden.
22:35
Chicago Med

Amerikaanse dramaserie "Monday Mourning." De zelfmoord van een stafmedewerker zorgt voor opschudding onder de dokters en verpleegkundigen van Chicago Med. Dr. Choi en Dr. Halstead bieden hulp aan een patiënt met een beroerte, terwijl Dr. Manning een jongen behandelt die in een rivier is gevallen. Dr. Reese leert een wijze les van Dr. Rhodes.
23:30
Chicago Fire

Amerikaanse dramaserie "I Am the Apocalypse." Het brandweerkorps moet zo snel mogelijk een dodelijk chemisch lek in een industrieel gebouw onder controle zien te krijgen. De samenwerking met het medisch team verloopt vlekkeloos, maar plots dreigt het door onvoorziene omstandigheden helemaal fout te lopen.
00:20
Qmusic

Muziek