Tv gids - VTM Eergisteren

Eergisteren
2017-09-22
Gisteren
2017-09-23
Vandaag
2017-09-24
Morgen
2017-09-25
Overmorgen
2017-09-26
Woensdag
2017-09-27
Donderdag
2017-09-28
06:00
Dinotrux

Amerikaanse animatieserie V-Morzel steelt metalen platen van de Dinotrux om een nieuwe schuilplaats voor zichzelf te bouwen. Ty-Rex bedenkt een slim plan.
06:25
The Super Hero Squad Show

Amerikaanse animatieserie gebaseerd op de stripverhalen van Marvel Animation "Mannelijk organism demonstreert een overvloed aan Kussen." Enchantres probeert Thor te betoveren met een liefdesdrank, maar het loopt niet zoals gepland.
06:45
Draken: Race naar de rand

Avontuurlijke animatieserie "Team Astrid." Nadat Dagur Berk aanvalt, roept Astrid een team van Drakenrijders bij elkaar om terug te vechten. Maar niemand weet hoe snel de volgende aanval komt.
07:10
Pokémon

Japanse animatieserie "Gevecht aan Boord van de St. Anne !." Ash en zijn vrienden gaan aan boord van het cruiseschip St. Anne, met kaartjes die zij van Jessie en James in vermomming hebben gekregen. Hun nieuwste plan is Pokémon Trainers het schip op te lokken en hun Pokémon te stelen.
07:30
Rated A for Awesome

Amerikaanse animatieserie over de avonturen van Team Awesome "Gruwelijke Rit." Thera neemt deel aan de skateboardwedstrijd. Zal ze winnen of eindigt het in een gruwelijke rit?
07:40
Captain Biceps

Franse animatieserie Turbo Man is sneller dan het licht, en helemaal terug om de stad te veroveren. Hij moet dus gestopt worden. Een missie voor Biceps, maar hoe stop je iemand die razendsnel is? Captain Biceps bedenkt een listig plan. Zal het hem lukken?
07:50
Kid Vs Kat

Canadese animatieserie "Kid versus Kat versus Kerstmis - deel 1/ Kid versus Kat versus Kerstmis - deel 2." Coop hoopt op een normale Kerst, maar Kat veroorzaakt de hele tijd problemen.
08:10
Talking Tom and Friends

Amerikaanse animatieserie Talking Tom en zijn vrienden willen koste wat kost beroemd worden. Ze doen er dan ook alles aan om echte supersterren te worden, maar hun plannen lopen vaak in het honderd.
08:20
Broer en Zus

Animatieserie over broer Tom en zus Nina
08:30
Tiny

Franse animatieserie
08:45
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Maya snelt te hulp." Maya en Willy willen Max van het heerlijke fruit uit zijn boom laten proeven. Ze vliegen met hem naar de top van de boom, maar Max wordt in de vlucht opgepikt door een vogel. Maya organiseert een grootse reddingsoperatie met de hulp van de mieren om haar vriend te redden.
08:55
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Lui heeft tandpijn." Lui heeft tandpijn. Zijn vriendjes willen het probleem oplossen met een mopje, maar dat werkt niet.
09:00
Aya

Animatieserie voor kleuters over verkeer, met in de hoofdrol Aya, Belle en Otto "Bus." Otto, Belle en Aya nemen de bus samen met mama. Otto gebruikt de bushalte als speelplek, wat geen goed idee blijkt te zijn. En dan doet Aya net hetzelfde op de bus. Wat zal de buschauffeur daar van zeggen?
09:05
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "Viking Kamp." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
09:20
Brandweerman Sam

Welshe animatieserie "Schildpadjacht." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen, maar ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
09:30
Robocar Poli

Animatieserie over het het Robocarteam "Extra werk voor Poetsie." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
09:40
Zeppe & Zikki

Animatie- en poppenserie van Levenslijn voor meer verkeersveiligheid "Quiz." Zeppe en Zikki nemen deel aan een quiz. Wie van hen kent de meeste juiste antwoorden?
09:45
Qmusic

Muziek
10:00
Geen uitzending

Onderbreking
12:05
Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Scriptedrealityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat Koen en Tineke moeten bemiddelen bij een burenruzie. Telkens wanneer een jonge vrouw in haar tuin komt, jaagt de buurvrouw haar weer naar binnen. Robin en Tom verhinderen een overval op een broodjeszaak. Ze rekenen één dader in, maar haar kompaan kan vluchten met de auto. De achtervolging brengt Tom in een benarde situatie.
12:40
Open Keuken met Sandra Bekkari

Culinair magazine met gezonde gerechten Op het menu: Mc Sana met ovenfrietjes.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:35
Het weer

Weerbericht
13:40
Familie

Soap. Pierrot en Evy maken kennis met de huisregels die gelden bij Jan en Linda. Voor Evy is het te veel van het goede en ze dringt er bij Pierrot op aan om werk te maken van een plekje voor hen beiden. Hanne gaat bij haar vader in het ziekenhuis ontbijten en later op de dag krijgt hij het bezoek van Trudy en zijn zoontje Jelle. Anna vergezelt haar dochter Rita naar de gevangenis, waar ze van Bert willen vernemen waarom hij Rob heeft vermoord. Anna heeft ook nog een persoonlijke boodschap. Roos wordt alsmaar afhankelijker van de pillen die ze bij haar collega van de Copa koopt.
14:15
Wittekerke

Soap over het leven in het fictieve kuststadje Wittekerke Het etentje met de Japanse zakenlui was een succes over de hele lijn, maar Kathleen is wel de dure verlovingsring kwijt die Jean-Paul bij de juwelier had geleend. Hoewel hun avondje uit dus zeer duur was, willen ze er toch allebei een vervolg aan breien. Omdat steaming ook in Wittekerke een plaag is, patrouilleren Max en zijn collega's extra rond de scholen. Hun actie werpt vruchten af, hoewel Max de afloop liever anders had gezien. Jasper is in alle staten wanneer Giovanni, zijn manager, hem op de mond probeert te zoenen.
15:20
All Saints

Australische ziekenhuisserie "Lost and Found." Op een bloedhete middag ziet Nelson in een geparkeerde auto een meisje op de achterbank liggen. Hij slaat zonder aarzelen een raam van de wagen in en brengt het meisje naar spoed. Dat is geen minuut te vroeg. Vincent ziet Beth, de jonge vrouw met wie hij op oudejaarsavond een avontuurtje had, veel vaker dan hem lief is. Cate en Vincent worden naar een werf gestuurd, waar een bouwvakker onder een ingevallen muur is beland. De amputatie van zijn been lijkt de enige manier om zijn leven te redden.
16:15
'Til Death

Amerikaanse komische serie "Ally Abroad." Allison vraagt haar ouders geld om in het buitenland te gaan studeren. Eddie en Joy zien hun dochter graag vertrekken, in de hoop dat ze een man tegen het lijf loopt en zo haar vriendje Doug vergeet. Op de terugweg van de luchthaven heeft Doug een ongeval, waardoor Allison halsoverkop terugkeert.
16:40
Aspe

Vlaamse misdaadserie naar de boeken van Pieter Aspe "Avondrood." Wanneer Antje Swaegers, verpleegster in het bejaardentehuis Avondrood, 's morgens Fernand Quagebuer wil wekken, vindt ze zijn levenloze lichaam in de badkamer. Hartstilstand besluit de dokter, maar Antje vermoedt kwaad opzet. Eerder in de week had Fernand haar immers op het hart gedrukt om naar de politie te gaan mocht er iets met hem gebeuren. Hoofdinspecteur Pieter Van In komt er al snel achter dat Fernand werd vermoord door een overdosis hartmedicijn en start een onderzoek. De pas uit Molenbeek overgekomen jonge inspecteur Mitch Dedecker wil graag zijn stempel drukken op dat onderzoek, maar hij werkt zijn collega's vooral op de zenuwen.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:55
Het weer

Weerbericht
18:00
Open Keuken met Sandra Bekkari

Culinair magazine met gezonde gerechten Op het menu: Tortilla met honingtomaten en spinazie & ricotta met munt, limoen en pruimen.
18:20
Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Scriptedrealityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat Koen werkt vandaag samen met Floor. Ze worden opgeroepen om een dakloze te verwijderen van privéterrein. Ze kunnen echter maar moeilijk tot de jongeman doordringen. Eric en Brigitte haasten zich naar een zwaar ongeval met vluchtmisdrijf waarbij een jonge fietsster werd aangereden. Wanneer ze horen dat de vrouw alleen woont en nog niet zo lang geleden bevallen is, gaan ze naar haar huis om na te gaan wie er voor haar baby zorgt.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:50
Het weer

Weerbericht
20:00
Familie

Soap. De conclusies van Véronique zijn vernietigend voor Fashion. Toch blijft Lars de onderhandelingen met Wils bikkelhard spelen. Linda maakt Leen duidelijk dat ze aan de beterhand is dankzij de vitamine-injecties. Zij blijft echter aandringen op chemo. Simon ontdekt dat het klikt tussen inspecteur Scheerlink en Stefanie.
20:40
The Voice van Vlaanderen

Muzikale talentenjacht waarin op zoek wordt gegaan naar de mooiste stem van Vlaanderen "Blind Auditions 3." Blind Auditions 3. Coaches: Natalia, Bart Peeters, Koen Wauters en Alex Callier.
22:30
Last Holiday

Amerikaanse tragikomedie De verlegen winkelverkoopster Georgia Byrd krijgt te horen dat ze aan een zeldzaam virus lijdt en nog maar drie weken te leven heeft. Ze besluit het roer drastisch om te gooien en zich eens goed te laten gaan in de tijd die haar nog rest. Ze zegt haar baan op, neemt al haar spaargeld op en boekt een droomreis naar een luxueus Tsjechisch skioord. Haar ex-baas verblijft echter toevallig in hetzelfde hotel.
00:35
Qmusic

Muziek