Tv gids - VTM Eergisteren

Eergisteren
2018-03-15
Gisteren
2018-03-16
Vandaag
2018-03-17
Morgen
2018-03-18
Overmorgen
2018-03-19
Dinsdag
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
05:50
Little People

Animatieserie met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden "Van Jokken Krijg Je Brokken."
06:00
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Lui wordt brandweerkabouter." Lui brengt Plop een brief. Maar de brief is te laat. Hij is enkele dagen in de tas van Lui blijven zitten. Plop wordt boos op Lui. Klus doet er nog een schepje bovenop. Lui loopt huilend weg. Hij is geen goede postbode!!! Hij wordt brandweerkabouter.
06:05
Maya de Bij

Belgische animatieserie "De zieke eik." Willy en Maya ontdekken een zieke eikenboom. Flip vertelt dat de boom ziek is omdat iemand de truffels opeet, die de wortels voeden. Molly en Polly blijken de boosdoeners.
06:15
Brandweerman Sam

Welshe animatieserie "Recordbrekers." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen, maar ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
06:30
Robocar Poli

Animatieserie over het Robocarteam "Het cadeau van Bussie." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
06:40
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "Schattenjacht." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
06:50
Star Wars Rebels

Animatieserie "Uur U - deel 1."
07:15
Pokémon XY

Japanse animatieserie "Een demonstratie-quiz!." Het is tijd voor de Pokémonshow van Anistar City. Serena hoopt daar haar tweede Prinsessen-Sleutel te winnen.
07:35
Penn Zero: Part-Time Hero

Animatieserie "Ballen."
07:45
Penn Zero: Part-Time Hero

Animatieserie "De Prinses Zo Fair."
08:00
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "De Korstman." Tijdens een hittegolf speelt Oh voor kerstman en bedenkt hij een koelapparaat.
08:10
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "Kleine Klusjes." Om te voorkomen dat Oh kusjes krijgt van Lucy is Smek van plan een geheim van Oh te verklappen.
08:20
Lexie & Lotti

Australische animatieserie (2016) Wanneer er heel wat kleding uit de winkelrekken verdwijnt, nemen detectives Lexie en Lotti de zaak aan. Makkelijk wordt het niet, want de dieven laten geen enkel spoor achter.
08:40
Maya de Bij

Belgische animatieserie "De zieke eik." Willy en Maya ontdekken een zieke eikenboom. Flip vertelt dat de boom ziek is omdat iemand de truffels opeet, die de wortels voeden. Molly en Polly blijken de boosdoeners.
08:55
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Lui wordt brandweerkabouter." Lui brengt Plop een brief. Maar de brief is te laat. Hij is enkele dagen in de tas van Lui blijven zitten. Plop wordt boos op Lui. Klus doet er nog een schepje bovenop. Lui loopt huilend weg. Hij is geen goede postbode!!! Hij wordt brandweerkabouter.
09:05
Heidi

Japanse kinderserie "Piep, de vogel." Heidi vindt een gewond vogeltje. Ze wil Peter om hulp vragen, maar die is niet thuis. Zijn oma zegt dat ze zomeralsem moet zoeken en dat Peter haar kan wijzen waar dat kruid groeit. Met de hulp van Jozef spoort ze Peter op.
09:25
Lalaloopsy

Animatieserie "De Juwelenkist van Jewel." Jewel wil haar juwelen laten poetsen door Marina, maar uiteindelijk raakt ze haar juwelenkist kwijt. Ze doet er alles aan om haar juwelen weer terug te krijgen.
09:45
Qmusic

Muziek
10:05
Geen uitzending

Onderbreking
12:05
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Een man komt klacht indienen. Onbekenden zouden hem gedrogeerd hebben met een slaapmiddel. Na een melding van geluidsoverlast komen Floor en Femke een brutale overvaller op het spoor. Ze krijgen hulp van een pientere getuige om de zaak op te lossen.
12:40
Open Keuken met Sandra Bekkari

Culinair magazine met gezonde gerechten Op het menu: Poké Bowl met verse zalm & kiwi advocado trifle.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:35
Het weer

Weerbericht
13:40
Familie

Soap. Remko beseft dat hij te ver is gegaan en hij biedt Hanne zijn excuses aan. Rita steekt Peter een hart onder de riem en Jan wil van de nieuwe vlam van Dré weten wat ze echt met hem van plan is. June heeft het er moeilijk mee dat Peter mogelijk onvruchtbaar wordt door de chemo. Chadi is bang dat ze het land zal uitgezet worden.
14:20
Spoed

Ziekenhuisserie "Ijshockey." Een tragisch ongeval tijdens een ijshockeywedstrijd zorgt voor een drukke dag op de spoedafdeling. Het ongeval is het gevolg van de vete tussen de vaders van de sterspelers Bill en Steve. Bill overlijdt aan zijn verwondingen. Verpleegster Fien heeft al een hele tijd rugklachten, maar nu houdt ze het niet meer uit van de pijn. Onderzoek wijst uit dat ze een hernia heeft. Vandaag wordt het spoedteam versterkt door Kathy Pieters, een gedreven arts die flink wat ervaring in het buitenland heeft opgedaan. Haar eerste patiënt is een jongen wiens pols doorboord is met een vleeshaak. Jos verzorgt een jonge vrouw met zelfmoordneigingen.
15:15
'Til Death

Amerikaanse komische serie "Joy's Out of Work." Hoewel de zaken niet geweldig lopen in het reisbureau waar Joy en Beth werken, zijn ze beiden stomverbaasd als ze op een dag ontdekken dat het bureau tot een broodjeszaak is omgetoverd. Joy is onthutst: ze is werkloos. Eddie relativeert de boel en belooft haar dat hij met zijn nieuwe boek een financiële crisis zal afwenden. Ally wordt ziek. Doug en haar vader halen medicijnen bij een alternatieve apotheek, maar eindigen in een stripclub. Joy is optimistisch dat haar mensenkennis haar snel een nieuwe job zal bezorgen. Als Doug en Eddie opnieuw een bezoek aan de club brengen, doen ze een onaangename ontdekking.
15:35
All Saints

Australische dramaserie "Against the Wall - Part 2." De dokters en patiënten van de spoedafdeling worden gegijzeld door James. De kleine Georgina wacht op een harttransplantatie, maar dat kan de gijzelnemers niet deren. Wanneer James Erica verplicht de apotheek leeg te halen en haar probeert aan te randen, slaan haar stoppen door.
16:25
Fresh Off the Boat

Amerikaanse komische serie "The Best of Orlando." Wanneer Louis wordt uitgeroepen tot 'Zakenman van het Jaar' is Jessica apetrots. Ze nodigt iedereen die ze kennen uit om de prijsuitreiking bij te wonen. Maar wanneer ze Louis' toespraak hoort, is ze op slag minder enthousiast. Ondertussen werken Eddie, Emery en Grandma aan hun eigen kledinglijn.
16:50
Monk

Amerikaanse misdaadserie "Mr. Monk and the Three Pies." Monk krijgt een verrassend telefoontje van zijn broer Ambrose, een kluizenaar met wie hij al jaren geen contact meer heeft. Die is ervan overtuigd dat zijn buurman Paul zijn vrouw heeft vermoord en hij wil dat zijn broer op zoek gaat naar bewijzen. Monk komt er al snel achter dat buurman Pat enkele dagen eerder een roofmoord beging met als buit een kersentaart. Volgens Monk schuilt de sleutel tot deze mysterieuze moord in een zoete hoek.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:55
Het weer

Weerbericht
18:00
Open Keuken met Sandra Bekkari

Culinair magazine met gezonde gerechten Op het menu: gemarineerde kipbrochette met bimi, wortel en harissa-dressing.
18:20
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Koen en Tineke onderbreken een alcoholcontrole voor een dringende interventie. Maar bij hun terugkeer wacht hen een onaangename verrassing. Een oogverblindende schoonheid vraagt Robin en Tom om hulp nadat ze met haar auto in panne valt. Onze stoere inspecteurs ontdekken echter dat schoonheid niet alleen vanbuiten zit.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:50
Het weer

Weerbericht
20:00
Familie

Soap. Amélie schaamt zich tegenover Peter en Lars. Robyn spoort Benny en Alfons aan om hun ruzie bij te leggen. Stefanie helpt Ayo met zijn Nederlands. Wils zet Marie voor een dilemma. Emma en Zjef stellen zich vragen bij de intenties van Stan. Mieke maakt een pijnlijke uitschuiver.
20:35
Tegen de Sterren op

Show met persiflages van bekende tv-programma's en imitaties van BV's en beroemdheden Luk Alloo (Guga Baúl) volgt de enige echte Kürt Rogiers. Hoewel de acteur een boeiend leven leidt, besluit Alloo kosten, tijd en moeite te sparen door in één trek al zijn formats op te nemen. Na elke aflevering van 'Temptation Island' nodigt Goedele Liekens (Nathalie Meskens) een van de deelnemers uit voor een diepgaande en boeiende nabespreking. Deze keer komt player Kevin aan bod. Rapper Damso mag dan toch niet het WK-lied maken. Geen probleem, onze Rode Duivels nemen met veel plezier het heft in eigen handen. 'Het Swingpaleis' komt terug, met alle grote vedetten van toen.
21:20
Alloo in de Nacht

Reportagereeks waarin Luk Alloo mensen volgt die werken en leven tijdens de nacht Ook in deze aflevering trekt Luk Alloo de straat op om met mensen te praten die 's nachts leven en werken. Tijdens de toevallige en niet zo toevallige ontmoetingen probeert hij te weten te komen waarom de nacht hen aantrekt en wat hen zoal bezighoudt.
22:35
Chicago Fire

Amerikaanse dramaserie "Take a Knee." Casey ontdekt een nieuw drugspand op weg naar de kazerne en neemt extreme maatregelen om het te sluiten. Brett en Dawson krijgen een stagiair toegewezen tijdens hun shift, die hen meteen in de problemen brengt. Ondertussen krijgt Severide onverwacht bezoek van zijn vader Benny. Het geduld van Herrmann raakt op als hij hoort dat zijn zoon zich slecht heeft gedragen op school.
23:25
Bones

Amerikaanse dramaserie "The Girl in The Fridge." Prof. Michael Styres - de ex-vriend, ex-leraar en tevens collega-antrolopoog van Dr. Brennan - komt haar in het labo opzoeken. Net op dat moment daagt ook Booth op... met een koelkast waarin een vrouwenlichaam in ver gevorderde staat van ontbinding verborgen zit. Onderzoek wijst uit dat het gaat om de negentienjarige danseres Maggie Shilling, een jonge vrouw die enkele weken geleden op mysterieuze wijze verdween. Wanneer Bones en haar team op zoek gaat naar de mogelijke doodsoorzaak, valt het hen op dat Michael niet meteen omkan met het feit dat Bones een betere antropologe geworden is dan hem. Ondertussen moet Booth de ouders van Maggie inlichten over de dood van hun dochter. Op de koop toe ontdekken Booth en Bones dat Michael een dubbele agenda heeft.
00:15
Qmusic

Muziek