Tv gids - VTM Gisteren

Eergisteren
2018-05-18
Gisteren
2018-05-19
Vandaag
2018-05-20
Morgen
2018-05-21
Overmorgen
2018-05-22
Woensdag
2018-05-23
Donderdag
2018-05-24
06:00
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Lui gaat walsen." Kwebbel wil met Lui walsen tijdens het grote dansfeest. Er is wel een probleem: Lui kan helemaal niet dansen. Zoals altijd weet Klus raad.
06:05
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "De regendans." In het kabouterdorp heeft het al een hele tijd niet geregend. Kwebbel heeft zelfs geen water meer om haar klavertjevier te drinken te geven. Plop heeft de oplossing: de kabouters moeten de regendans doen.
06:10
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Gezondheid, Juf Cassandra." Er is een nieuwe voorraadkamer en juf Cassandra houdt toezicht. Ineens moet ze verschrikkelijk niezen en dat gaat pas over wanneer ze buiten is. Intussen komt rechter Bijenwas de boel inspecteren.
06:25
Plop & Felle

Jeugdserie waarin Kabouter Plop nieuwe avonturen beleeft met zijn kabouternichtje Felle "Schoonmaken." Felle, het jonge en hippe nichtje van Kabouter Plop, gaat dagelijks op bezoek bij haar oom om honderduit te vertellen over de dingen die haar bezighouden. Omdat Plop met zijn kaboutervrienden al zoveel heeft meegemaakt, pikt hij af en toe in door zelf leuke herinneringen op te rakelen. Naar de verhalen van oom Plop luisteren vindt Felle geweldig. Bíjna zo leuk als het eten van zijn lekkere plopkoeken.
06:35
Barbie Dreamtopia

Animatieserie "Een Bos Vol Vriendschap."
06:45
My Little Pony - Friendship is Magic

Amerikaans-Canadese animatieserie (2017) "Flutter-Flink."
07:10
Kattenlaan 9

Jeugdeeks over een poezenfamilie die in een poppenhuis woont op de Kattenlaan 9 "Verliefd." Pippa komt langs en Django is op slag verliefd. Hij neemt haar meteen mee voor een rondleiding. Django weet niet wat hem overkomt en vraagt Ed om hulp. Ed mijmert over de tijden met zijn geliefde Fleur.
07:20
Iedereen K3

Show met de meisjes van K3 "Véronique Leysen." Véronique Leysen komt op bezoek en bewijst dat breien leuk en gemakkelijk is. Marthe knutselt hippe haaraccessoires en Klaasje vult een brooddoos met heel wat lekkers.
07:40
Vloglab

Magazine met ervaren en minder ervaren vloggers
07:50
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
08:05
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
08:25
Gefopt

Amerikaanse komische serie (2016) "Lekker Stemmen."
08:45
Lexie & Lotti

Australische animatieserie (2016) Lexie en Lotti ontdekken een oud briefje in de zadeltas van een trekpaard. Het leidt naar het vermiste zwaard van het beroemde stadsbeeld.
09:05
Zak Storm

Animatieserie "Vriespunt." De 7Cs redden een pasgeboren draakje uit de klauwen van de Golden Bones. Ze willen het draakje terug naar zijn moeder brengen. Op hun tocht ontwikkelt Crogar een speciale band met het draakje. Zal Crogar hem kunnen loslaten?
09:30
Qmusic

Muziek
09:45
Geen uitzending

Onderbreking
10:05
Telefacts

Actualiteitenmagazine met reportages uit binnen- en buitenland "Harry en Meghan: het ongekroonde koningskoppel." Straks stappen de Britse prins Harry en Meghan Markle in het huwelijksbootje. Harry, die geregeld in de tabloids stond vanwege zijn talrijke uitspattingen, heeft een bruid gevonden die Afro-Amerikaans, actrice en ook gescheiden is. De Britten smullen van hun bijzondere liefdesverhaal.
11:00
Huwelijk Harry & Meghan

Liveverslag van het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle. De Britse prins Harry treedt vandaag in het huwelijk met Hollywood-actrice Meghan Markle. VTM brengt rechtstreeks verslag uit vanuit Windsor, waar om 13u00 de huwelijksplechtigheid plaatsvindt in de St. George's Chapel. Elke Pattyn en Eva Peeters zorgen voor het commentaar vanuit de studio in Vilvoorde.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:35
Huwelijk Harry & Meghan

Liveverslag van het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle. Vervolg van het verslag van het huwelijk van de Britse prins Harry met actrice Meghan Markle. Met uitgebreide aandacht voor de eerste kus van het kersverse paar en hun rit in de koets. Birgit Van Mol en royaltywatcher Birgit Herteleer brengen ter plaatse verslag uit.
15:25
Doctor Dolittle

Amerikaanse komedie Dierenarts John Dolittle heeft alles wat een man kan verlangen: een bijzonder succesvolle carrière, een knappe vrouw en twee schattige dochters. Bovendien staat hij op het punt een belangrijke zakelijke deal te sluiten. Johns leven verandert volledig wanneer zijn sluimerende gave om met dieren te praten plots de kop opsteekt. Dolittle heeft door enkele vervelende ervaringen in zijn kindertijd dit talent verdrongen, maar de dieren zijn niet van plan zich nog langer te laten negeren.
17:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:05
Het weer

Weerbericht
17:10
Belgium's Got Talent

Talentenjacht waarin de meest uiteenlopende acts worden beoordeeld In deze zesde studioshow worden de twee laatste finaletickets uitgedeeld. Welke twaalf talenten gaan volgende week de strijd aan in de livefinale? De laatste special act van dit seizoen is weggelegd voor goochelaar Nicholas. Hij is het levende bewijs dat een deelname aan 'Belgium?s Got Talent' een geweldige springplank kan zijn.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:40
Het weer

Weerbericht
19:50
Comedy Toppers

Sketches van Gaston Berghmans en Leo Martin Bundeling van de meest legendarische sketches, quickies, typetjes en stand-ups van Gaston Berghmans en Leo Martin.
20:30
The Martian

Brits-Amerikaans sf-drama Astronaut Mark Watney wordt tijdens een Marsexpeditie na een zandstorm voor dood achtergelaten. Gestrand op een vijandige planeet moet hij al zijn survivalkennis aanspreken om in leven te blijven tot er hulp opdaagt.
23:20
Along Came Polly

Amerikaanse romantische komedie Reuben Feffer is een controlefreak die altijd op veilig speelt. Hij werkt voor een verzekeringsmaatschappij en berekent de mogelijke risico's die nieuwe klanten kunnen vormen. Wanneer zijn bruid er tijdens hun huwelijksreis met een gespierde duikinstructeur vandoor gaat, besluit hij het in de toekomst nog veiliger te spelen. Dat wordt moeilijk, want in New York ontmoet hij zijn oude schoolvriendin Polly. Zij maakt zich nergens zorgen over en leeft van dag tot dag. Haar levenswijze staat haaks op die van hem, maar toch valt hij als een blok voor haar.
01:05
Qmusic

Muziek