Tv gids - VTM Gisteren

Eergisteren
2017-11-17
Gisteren
2017-11-18
Vandaag
2017-11-19
Morgen
2017-11-20
Overmorgen
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
Donderdag
2017-11-23
06:05
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Donder en bliksem." De kabouters zitten samen in de melkherberg. Opeens begint het te donderen en te bliksemen. Kwebbel vindt dit gezellig, maar Lui is bang. Klus moet hier hard om lachen en hij beweert dat hij nooit bang is.
06:10
Brandweerman Sam

Welshe animatieserie "Boy Bend Bende." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen, maar ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
06:20
Little People

Animatieserie met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden "Teamwerk Vereist Talent !."
06:30
Robocar Poli

Animatieserie over het het Robocarteam "Het reddingsteam van Bezemstad." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
06:45
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Het vreemde ei."
06:55
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "Vrienden met Vleugels." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
07:10
Pokémon

Japanse animatieserie "Pokémon, ik kies jou!." Ash Ketchum, een tienjarige jongen uit Pallet Town, is eindelijk oud genoeg voor zijn eerste Pokémon. Maar hij verslaapt zich en de enige Pokémon die nog over is in het lab van Professor Oak is een zeer eigenzinnige Pikachu.
07:30
Power Rangers Ninja Steel

Animatieserie over een nieuw team van Power Rangers
07:50
Sinterklaasnieuws 2017

Show die aftelt naar de komst van Sinterklaas op 6 december Het Sinterklaasnieuws wordt gepresenteerd door de Nieuwspiet, die in zijn nieuwsdecor telkens de nieuwsfeiten van de dag overloopt. Dat zowel met reporters ter plaatse als reportages die gemaakt worden door Journalistenpieten. Het Sinterklaasnieuws staat elke dag in teken van de komst van Sinterklaas.
08:05
My Little Pony - Friendship is Magic

Amerikaans-Canadese animatieserie "Celestia's Raad."
08:25
Broer en Zus

Animatieserie over broer Tom en zus Nina
08:35
Talking Tom and Friends

Amerikaanse animatieserie Talking Tom en zijn vrienden willen koste wat kost beroemd worden. Ze doen er dan ook alles aan om echte supersterren te worden, maar hun plannen lopen vaak in het honderd.
08:45
Pratende Poep

Animatieserie "Beat Box Butt." Zack en Deuce plaatsen een video online waarin ze beatboxen en het wordt ongelofelijk populair. Silas Sterne vertelt de kinderen het verhaal van de Buttsquatch.
09:05
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
09:20
Dawn of the Croods

Amerikaanse animatieserie De familie Croods gaan op vakantie en ontmoeten daar de familie Broods, die in een utopische wereld leven. De Croods moeten ontsnappen en de Ahhh! Vallei waarschuwen voordat het te laat is.
09:45
Looped

Animatieserie over twee 12-jarige vrienden die vast komen te zitten in een tijdslus "Getrefbald." Luc en Theo gebruiken de loop om niet geraakt te worden tijdens trefbal.
09:55
DC Super Hero Girls

Animatieserie "Alles over Super Hero High." DC Super Hero Girls volgt de avonturen van Wonder Woman, Supergirl, Batgirl, Harley Quinn, Bumblebee, Poison Ivy, Katana en vele anderen tijdens hun schooltijd. Daar ontdekken ze hun uitzonderlijke krachten en leren ze wat het betekent om een superheld te zijn.
10:00
Qmusic

Muziek
10:15
Geen uitzending

Onderbreking
11:15
Mystery Wheel: Columbo

Amerikaanse misdaadserie "A Bird in the Hand." De gokverslaafde Harold wordt bedreigd omdat hij een grote schuld al lang had moeten terugbetalen. Om snel aan geld te komen plant hij de moord op zijn nonkel Big Fred, de rijke eigenaar van een voetbalteam. Hij plaatst een bom onder Freds auto, die zal ontploffen zodra hij begint te rijden. Het loopt anders dan gedacht: Fred sterft diezelfde ochtend in een aanrijding met vluchtmisdrijf. Nog voordat Harold de bom kan weghalen, rijdt de tuinman in Freds auto van de oprit.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:30
Het weer

Weerbericht
13:35
Murder, She Wrote

Amerikaanse detectiveserie "Deadly Assets." Cabot Cove staat in rep en roer wanneer er 900.000 dollar wordt gevonden. Een privédetective uit Chicago onderzoekt de zaak.
14:40
Concorde - Airport 1979

Amerikaanse rampenfilm De Concorde is op weg naar Washington. Bij de landing moet kapitein Paul Metrand het toestel plots heel snel naar de andere kant laten zwenken. Drie ballonvaarders proberen immers te beletten dat hij het vliegtuig aan de grond zet. De televisiejournaliste Maggie Whelan brengt verslag uit van het incident. Ze beweert ook dat de Concorde opgekocht werd door de vereniging van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen. Volgens Maggie zal de Concorde ook ingezet worden tijdens de Olympische Spelen in Moskou.
17:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:05
Het weer

Weerbericht
17:10
The Voice van Vlaanderen

Muzikale talentenjacht waarin op zoek wordt gegaan naar de mooiste stem van Vlaanderen "Liveshow 1." Na 4 weken Battles zijn de teams van Natalia, Bart Peeters, Koen Wauters en Alex Callier volledig. Ze gaan elk met 8 kandidaten door naar de liveshows. Alle 32 talenten zullen tijdens de eerste twee liveshows op het podium staan en proberen om de coaches, het publiek in de studio én televisiekijkend Vlaanderen te overtuigen van hun uniek stemgeluid. In de eerste liveshow staan de eerste 16 kandidaten - 4 per team - op het podium. Wie zal er kunnen doorstoten naar de volgende liveshow?
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:40
Het weer

Weerbericht
19:50
De 25

Thematisch overzicht van 25 opmerkelijke tv-fragmenten uit het archief "De 25 olijkste duo's van VTM." Het is altijd leuker met twee, ook bij VTM. Het luidruchtigste duo van de zender is ongetwijfeld Nathalie Meskens en Natalia. De decibels gingen meteen de hoogte in toen ze '2 Meisjes op het Strand' samen presenteerden. Soms vormen politieke tegenstanders de beste muzikale duo's. Het duet tussen Gwendolyn Rutten en Wouter Beke voor 'Rode Neuzen Dag' leverde dan ook een verrassend resultaat op.
20:30
The Hunger Games: Mockingjay - Part 2

Duits-Amerikaanse sf-thriller (2015) Terwijl Panem meegesleurd wordt in een allesomvattende oorlog, maakt Katniss zich op voor de finale confrontatie met president Snow. Samen met haar trouwste vrienden, waaronder Gale, Finnick en Peeta, en een team uit District 13 besluit ze haar leven te riskeren om Snow uit te schakelen. Die heeft zelf maar één doel voor ogen: Katniss vernietigen. De dodelijke valstrikken, vijanden en morele keuzes die haar wachten, zijn erger dan alles wat ze ooit tegenkwam in de arena.
23:00
Con Air

Amerikaanse actiethriller (1997) Con Air, een speciaal vervaardigd vliegtuig, wordt ingezet voor het transport van de allergevaarlijkste criminelen in de Verenigde Staten. Wanneer een groep beruchte gevangenen naar een nieuwe, sterk beveiligde gevangenis wordt overgebracht, vliegt ook Cameron Poe mee. Poe wordt vrijgelaten na bijna acht jaar gevangenschap. Hij kijkt ernaar uit om een nieuw leven te beginnen met zijn vrouw en zijn dochtertje.
01:00
Qmusic

Muziek