Tv gids - VTM Gisteren

Eergisteren
2018-03-15
Gisteren
2018-03-16
Vandaag
2018-03-17
Morgen
2018-03-18
Overmorgen
2018-03-19
Dinsdag
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
05:50
Little People

Animatieserie met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden "Geef Het Terug." Emma vindt een speeltje en ze wil dat houden. Sofie wil echter dat ze samen op zoek gaan naar de eigenaar van het speeltje.
06:00
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Klus gaat zwemmen." Klus wil zwemmen, maar Plop en Lui willen niet mee. Klus probeert Lui te overtuigen. Hij geeft Lui zelfs zwemles. Daarna vertrekken ze naar de beek.
06:05
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Koningin voor één dag." De koningin komt vast te zitten in een vleesetende plant. Rechter Bijenwas komt op bezoek en vindt dat een korf zonder koningin niet kan. Hij zegt dat Ludivine koningin moet worden, maar volgens juf Cassandra is ze er nog lang niet aan toe.
06:15
Brandweerman Sam

Welshe animatieserie "Hittegolf in Piekepolder." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen, maar ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
06:25
Robocar Poli

Animatieserie over het Robocarteam "Beton Bonje." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
06:40
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "De Vliegeniers." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
06:50
Star Wars Rebels

Animatieserie "Uur U - deel 2."
07:15
Pokémon XY

Japanse animatieserie "Duister lot, zonnige toekomst!." Terwijl onze helden uitkijken naar het volgende Gymgevecht van Ash in de Anistar City Gym, ontdekken ze heel wat over de Gym Leader.
07:35
Penn Zero: Part-Time Hero

Animatieserie "Buig Voor Larry."
07:45
Penn Zero: Part-Time Hero

Animatieserie "Het is een Kleurrijk Leven."
08:00
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "Het Sneeuwt !." Na een sneeuwstorm bereiden bange Moefs zich voor om de aarde te ontvluchten.
08:10
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "Geheimen." Wanneer Tip Oh in vertrouwen neemt over het verrassingsfeest voor haar moeder heeft Oh de grootste moeite om het geheim te bewaren.
08:20
Lexie & Lotti

Australische animatieserie (2016) Wanneer zebra Kiki haar strepen verliest en schildpad Tina wordt beschilderd, zijn rechercheurs Lexie en Lotti verbaasd door deze vandalenstreken. Kunnen ze achterhalen wie dit heeft gedaan?
08:40
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Koningin voor één dag." De koningin komt vast te zitten in een vleesetende plant. Rechter Bijenwas komt op bezoek en vindt dat een korf zonder koningin niet kan. Hij zegt dat Ludivine koningin moet worden, maar volgens juf Cassandra is ze er nog lang niet aan toe.
08:55
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Klus gaat zwemmen." Klus wil zwemmen, maar Plop en Lui willen niet mee. Klus probeert Lui te overtuigen. Hij geeft Lui zelfs zwemles. Daarna vertrekken ze naar de beek.
09:05
Heidi

Japanse kinderserie "De geheime boomhut." Theresa, William en Karl willen de geheime plek van Peter vinden, omdat ze denken dat daar een schat verstopt is. Heidi en Peter bedenken een plan om hen om de tuin te leiden.
09:25
Lalaloopsy

Animatieserie "De Zaak van de Verdwenen Augurken." Pickles houdt een Augurken Pudding première maar alles lijkt in het honderd te lopen als haar augurken gestolen zijn. Ze gaat samen met Hot Dog op onderzoek uit.
09:45
Qmusic

Muziek
10:05
Geen uitzending

Onderbreking
12:05
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Koen en Tineke onderbreken een alcoholcontrole voor een dringende interventie. Maar bij hun terugkeer wacht hen een onaangename verrassing. Een oogverblindende schoonheid vraagt Robin en Tom om hulp nadat ze met haar auto in panne valt. Onze stoere inspecteurs ontdekken echter dat schoonheid niet alleen vanbuiten zit.
12:40
Open Keuken met Sandra Bekkari

Culinair magazine met gezonde gerechten Op het menu: gemarineerde kipbrochette met bimi, wortel en harissa-dressing.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:35
Het weer

Weerbericht
13:40
Familie

Soap. Jana voelt zich niet meer veilig nadat Chris haar thuis is komen lastig vallen. Evy stelt Jana voor om een tijdje bij Mieke en haar te komen logeren. Victor Praet bespreekt met Veronique het resultaat van het onderzoek dat hij heeft gedaan naar alternatieve behandelingen voor Peter. Pierrot wil Chadi helpen en hij vraagt aan zijn moeder om het meisje ten laste te nemen. Hanne wordt door de ouders van Remko onder druk gezet om de baby te houden.
14:15
Spoed

Ziekenhuisserie "Collectieve Zelfmoord." Cisse heeft de laatste tijd problemen met zijn zoon Stef. De jongeman wil zijn vleugels uitslaan en gaan samenwonen met een groep jongeren. En dat zint de ambulancier niet, waardoor de relatie tussen vader en zoon totaal verzuurd is. Babs behandelt de driejarige Jens, die vrij zware verwondingen in het aangezicht heeft. De pediater twijfelt aan het verhaal van de vader dat Jens van de tafel is gevallen en ze vermoedt met kindermishandeling te maken te hebben. Dokter Kathy Pieters wordt naar een garage gestuurd, waar Werner Van Broeck zich verwond heeft.
15:10
'Til Death

Amerikaanse komische serie "Hi Def Tv." Aangezien Joy zonder werk zit en het geld niet aan de bomen groeit, zoekt Eddie manieren om hun maandelijkse uitgaven binnen de perken te houden. Doug is paranoïde en gelooft dat zijn hele leven een samenzwering is, een tv-show waarin al zijn vrienden, inclusief Ally, acteurs zijn. Eddie en Joy hebben ruzie over het televisietoestel. Joy vindt een nieuwe job, maar Eddie is er allesbehalve mee opgezet dat ze aan de slag gaat in de school waar hij werkt.
15:30
All Saints

Australische dramaserie "The Simple Things." Hoofdarts Frank krijgt op zijn donder van de ziekenhuisdirectie, omdat hij op televisie heeft verteld dat de slechte beveiliging in het ziekenhuis de oorzaak is van de gijzeling en de medicijnendiefstal. Ondertussen voert de politie een klopjacht op de dader James. Ze kunnen hem neerschieten en brengen hem zwaargewond binnen in All Saints. Erica slaat in paniek wanneer ze de crimineel ziet. Zoe blijft kalm, maar laat de man helse pijnen doorstaan, want ze weigert hem pijnstillers te geven. Frank merkt wat er gaande is en roept zijn personeel op het matje.
16:25
Fresh Off the Boat

Amerikaanse komische serie "Clean Slate." Op de vooravond van het Chinese Nieuwjaar brengt Jessica het hele gezin bijeen om alle schulden en geschillen te vereffenen, in de hoop voorspoed te krijgen in het komende jaar. Louis en Evan pakken haatmails aan en Eddie wordt verplicht om zijn naïeve neefje te vermaken.
16:50
Monk

Amerikaanse misdaadserie "Mr. Monk and the T.V. Star." Monk verdenkt Brad Terry, een steracteur uit een populaire misdaadreeks, van de moord op zijn ex-vrouw, hoewel die op het moment van de moord de pers te woord stond. Ook de leugendetectortest doorstaat Brad met glans. Toch kan Monk zich niet van de indruk ontdoen dat de man wel degelijk zijn aandeel heeft in deze moordzaak. Ondertussen worden Stottlemeyer en Disher beloond voor hun speurwerk met een gastrol in een misdaadreeks.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:55
Het weer

Weerbericht
18:00
Open Keuken met Sandra Bekkari

Culinair magazine met gezonde gerechten Op het menu: varkenshaasje met een salade van radijs, rode biet en muntpesto & pink lady sana.
18:20
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat. Koen en Lotte ontmoeten de 9-jarige Wilma die hen vertelt op zoek te zijn naar andere ouders. Ze ontdekken dat er binnen Wilma's gezin een en ander misloopt. Nadat hij een vreemde markering aantreft op zijn brievenbus vreest Stafke dat dievenbendes het op hem gemunt hebben. Obi en Aziz gaan op onderzoek in de buurt en spotten nog meer soortgelijke markeringen.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:50
Het weer

Weerbericht
20:00
Familie

Soap. Niko slaat in paniek wanneer Jan een video ontvangt op zijn smartphone. Marie voelt zich zwaar beledigd door Lars. Hij wil er tegelijkertijd alles aan doen om haar uit de klauwen van Wils te redden. Rudi en Trudy zijn nog steeds op zoek naar een locatie voor de kindermodeshow. De doorpas dreigt helemaal in het honderd te lopen.
20:40
Belgium's Got Talent

Talentenjacht waarin de meest uiteenlopende acts worden beoordeeld "Audities 4." Een nieuwe lichting talenten staat te trappelen om hun ding te doen voor juryleden An Lemmens, Dan Karaty, Stan Van Samang en Niels Destadsbader. Wie van de hen minstens drie ja's krijgt, maakt kans op een plek in de grote studioshows.
22:30
The Good Doctor

Amerikaanse dramaserie "Oliver." Na een fataal ongeluk komt er een lever beschikbaar voor een patiënt in het St. Bonaventure. Shaun en Claire worden op pad gestuurd om de lever op te halen. Door het slechte weer moeten ze flink improviseren om het orgaan op tijd in het ziekenhuis te krijgen. Andrews moet gedwongen samenwerken met Melendez om de donatie van een rijke patiënt aan het ziekenhuis veilig te stellen.
23:25
The International

Amerikaanse actiethriller Interpol-agent Louis Salinger en advocate Eleanor Whitman onderzoeken de corrupte praktijken van IBBC, één van de grootste banken ter wereld. De bank zou zich schuldig maken aan het witwassen van geld, de financiering van terroristische groeperingen en wapenhandel. Hun onderzoek brengt hen naar Milaan, waar voor hun ogen hun informant wordt vermoord. Salinger en Whitman zijn ervan overtuigd dat IBBC opdracht gaf tot de moord en ze gaan op zoek naar de schutter.
01:35
Qmusic

Muziek