Tv gids - VTM Gisteren

Eergisteren
2018-07-15
Gisteren
2018-07-16
Vandaag
2018-07-17
Morgen
2018-07-18
Overmorgen
2018-07-19
Vrijdag
2018-07-20
Zaterdag
2018-07-21
05:55
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Poppenkast." Smul en Klus spelen poppenkast in de melkherberg. De twee maken flauwe grappen over Kwebbel, Plop en Lui. Die vinden dat niet leuk en besluiten het duo beet te nemen.
06:00
Percy's Tiger Tales

Animatieserie Percy en zijn vrienden gebruiken hun verbeelding om op zoek te gaan naar oplossingen voor alledaagse problemen.
06:10
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "Samba Spektakel." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
06:25
PopPixie

Animatieserie over de Pixies, elfjes en gnomen die in Elfenstad wonen "Kom op Kamp, Pixie !." In deze spin-off van de populaire reeks Winx kom je terecht in een een speciale miniwereld vol kabouters, elfen, pratende dieren, maar vooral de Pixies. Tijdens hun bijzondere avonturen proberen de Pixies zo veel mogelijk goede daden te verrichten met hun magie. Alleen zo maken zij kans om ware PopPixies te worden. De droom van alle Pixies! Een reeks die kinderen de waarden meegeeft van vriendschap, positivisme, ...
06:35
Thomas de Trein

Britse animatieserie over Thomas de Trein en zijn vrienden "Duncan de Mopperkont." Thomas de Trein en zijn vrienden leven op het eiland Sodor, waar de stoomtreinen samen de fijnste avonturen beleven. Onder het toeziend oog van controleur Sir Topham Hatt zoekt Thomas altijd het avontuur en het plezier op. Af en toe komt de kleine en ondeugende Thomas wel in de problemen omdat hij altijd wil doen wat volwassen locomotieven horen te doen. Toch vindt hij steeds weer een oplossing.
06:45
Maya de Bij

Belgische animatieserie "De nepwesp." Maya raakt bevriend met zweefvlieg Syrphie, een vlieg die eruitziet als een wesp. Wanneer de wespen de honing van een speciale boodschapper stelen, helpt Syrphie Maya om de honing terug te krijgen. Ze doet zich voor als wesp tussen Stinger en zijn aanhangers.
07:00
Maya de Bij

Belgische animatieserie "De moedige moeder." Er komen vier baby-vuurvliegjes aangewandeld die honger hebben. Willy en Maya gaan op zoek naar iets te eten, maar het probleem wordt steeds groter omdat er steeds nieuwe baby-vuurvliegjes bij komen.
07:10
Zeppe & Zikki

Animatie- en poppenserie van Levenslijn voor meer verkeersveiligheid "Rood Groen." Rode tovenaar Zeppe en groene draak Zikki hebben nog één sticker nodig om hun album vol te krijgen, dus reppen ze zich naar de winkel.
07:15
Zeppe & Zikki

Animatie- en poppenserie van Levenslijn voor meer verkeersveiligheid "Piraten!." Kapitein Zeppe en matroos Zikki willen een megagroot zandkasteel bouwen op het strand. Onderweg moeten ze wel opletten voor de kusttram.
07:20
Talking Tom and Friends

Amerikaanse animatieserie Talking Tom en zijn vrienden willen koste wat kost beroemd worden. Ze doen er dan ook alles aan om echte supersterren te worden, maar hun plannen lopen vaak in het honderd.
07:30
Trollenjagers: Verhalen uit Arcadia

Amerikaanse animatieserie (2016) "Rampenrecept."
07:55
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks "Special met Koen: Mummy."
08:05
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks "Special met Koen: Brandweerkraan."
08:15
Vloglab

Magazine met ervaren en minder ervaren vloggers
08:35
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "Kung Moef." Wanneer Tip Oh aanspoort om zich te verweren tegen pestkoppen, verdedigt Oh de hele stad.
08:45
De Avonturen van K3

Animatieserie "Spookconcert." Klaasje roept het uit, haar shampoo is op. Gelukkig staat het nieuwste spionnennoodnummer paraat om haar uit de nood te helpen. Maxine heeft een nieuwe opdracht voor de meisjes: een optreden op een jacht in de Bahamas. Wanneer ze aankomen ziet hun droombestemming er maar spookachtig uit. Kapitein Sloop komt op het spookschip tevoorschijn en wil de meisjes voor altijd bij hem op het jacht houden. Kunnen de K3'tjes uit Sloops klauwen ontsnappen?
08:55
Tiny

Franse animatieserie "Tiny's keuze."
09:10
Barbie Dreamtopia

Animatieserie "Een Winnende Kleurencombinatie."
09:20
Wendy

Animatieserie over de 15-jarige Wendy en haar buitengewone leven op de manege
09:45
Qmusic

Muziek
10:00
Geen uitzending

Onderbreking
12:00
Echte Verhalen: De Kliniek

Scriptedrealityreeks met ziekenhuisverhalen Amateurwielrenner Thomas wordt in het ziekenhuis opgenomen met ernstige ademhalingsproblemen. Hij is doodsbang en heeft het gevoel dat hij stikt. Al snel blijkt dat Thomas door een wesp werd gestoken, wat tot een anafylactische shock heeft geleid. Dokter Eric start meteen een behandeling, maar net wanneer alles goed lijkt te gaan, wordt Thomas ook nog eens getroffen door een hartinfarct. Ondertussen wordt een man binnengebracht met gezwollen armen, benen en geslachtsdelen. Wanneer blijkt dat hij te veel drinkt, denken de dokters dat zijn symptomen het gevolg zijn van alcoholmisbruik.
12:30
Border Security Canada

Canadese realityreeks over het werk van douane-inspecteurs en grensagenten De landsgrenzen worden voortdurend getest. Of het nu gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:25
Het weer

Weerbericht
13:35
Familie

Soap. Sinds hun gesprek van gisterenavond gelooft Marie-Rose meer dan ooit dat ze Mathias aan het verliezen is en ze huilt uit bij haar dochter. Victor Praet heeft een plan uitgewerkt om de naakte ontslagen in het ziekenhuis te vermijden en hij stelt dat voor tijdens de raad van bestuur. De renovatie van de boerderij eist zoveel van Maartens tijd en energie dat de spanningen tussen hem en Roos hoog oplopen. June en Veronique zijn onder de indruk van Hannes talent en ze beslissen om het vestje dat de modestudente heeft afgewerkt te produceren. Dokter Paul is heel zeker van zijn relatie met Nathalie en hij doet haar een ambitieus voorstel.
14:10
Spoed

Dramaserie. "Stafylokokken." De patiënte van Iris Van De Vijver is een tienjarig meisje met kapotte knieën. Haar schichtige reacties op aanrakingen en haar hardnekkig stilzwijgen doen echter vermoeden dat er veel meer aan de hand is. Luc Gijsbrecht heeft zijn echtscheiding nog niet verwerkt en hij pakt Marijke hard aan over haar geflirt met dokter Laenen. Het afdelingshoofd apprecieert het evenmin dat ambulancier Karel zijn kinderen meeneemt naar het werk. Tijdens de repetities van de Heverband zijn enkele muzikanten onwel geworden. Iris wordt ter plaatse gestuurd en ze is er niet rouwig om. Na haar moeilijke privé-telefoon kan ze de actie gebruiken. Sven Ongena kan zijn gevoelens voor dokter Kathy Pieters niet langer maskeren.
15:25
Strong Medicine

Amerikaanse dramaserie "Dependency." Dana krijgt het bezoek van Grace Duke, een van de meest vooraanstaande inwoners van Philadelphia. Dana is in shock wanneer ze de reden van haar consultatie te horen krijgt: Grace heeft blauwe plekken en kneuzingen omdat ze door haar man, befaamd vastgoedspecialist Edward Duke, wordt geslagen. Lu onderzoekt de jonge David die concentratiestoornissen heeft. Bouwvakker Jack komt langs bij Lu om zich voor het onbeschoft gedrag van zijn kompanen te verontschuldigen. Een zwangere vrouw rent in paniek het ziekenhuis in. Ze is in een weggegooide naald gestapt in een door junkies bezette buurt. Lu bezoekt David om te zien of hij vooruitgang heeft gemaakt en doet een onaangename ontdekking.
16:20
'Til Death

Amerikaanse komische serie "Doug and Ally Return." Eddie heeft de laatste tijd een verschrikkelijk ochtendhumeur. Kenny en Joy denken dat zijn gesnurk de oorzaak is en raden hem aan naar de slaapkliniek te gaan. Met succes. Joy kan echter niet meer slapen zonder het irritante geluid van Eddie en ze probeert met alle middelen haar man terug aan het snurken te krijgen.
16:45
De Rodenburgs

Dramaserie Karel biecht tijdens het familie-etentje noodgedwongen de hele waarheid over Isabelle op aan zijn vrouw Benedicte. Zij vraagt bedenktijd, maar heeft wel een plan in haar hoofd. Stijn heeft het gevoel dat iemand bij RIC hem probeert te dwarsbomen, waardoor zijn relatie met Karel Rodenburg stilaan verzuurt. Stijn schakelt Camillia in om uit te vissen wie er achter de sabotage zit. Hanne is gekwetst en boos wanneer ze dit ontdekt. Stijn zorgt ondertussen wel dat RIC zonder kleerscheuren uit de bankcrisis komt. De manier waarop hij dit gedaan heeft, houdt hij wel beter voor zich. Maaike wil graag een baby, maar krijgt onthutsend nieuws te horen.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:50
Het weer

Weerbericht
17:55
Border Security Canada

Canadese realityreeks over het werk van douane-inspecteurs en grensagenten De landsgrenzen worden voortdurend getest. Of het nu gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.
18:20
Echte Verhalen: De Kliniek

Scriptedrealityreeks met ziekenhuisverhalen De 30-jarige Sophie wordt in het ziekenhuis opgenomen met plotse verlammingsverschijnselen. Dokter Bart Beeckmans ontfermt zich over haar. Uit het onderzoek blijkt dat Sophie hartproblemen heeft. Ook dokter Charlotte Van Damme heeft met boer Bob een patiënt met verlamde benen. Het is de eerste keer dat dit hem overkomt en er zijn geen gekende ziekten in zijn familie. Dokter Charlotte vindt de oorzaak van dit medische vraagstuk op Bobs boerderij.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:45
Het weer

Weerbericht
19:55
Lili en Marleen

Komische serie "Reviens." In café De Lichttoren luisteren de bewoners naar de openingstune van BBC-radio. De landing van de geallieerden is begonnen. Meer dan genoeg redenen om het fluitjesbier en de wortelcake boven te halen. De sfeer is uitbundig tot Rik erachter komt dat dochter Nieke flikflooit met hans, een Duitse soldaat, en Marleentje de pianolerares van Pierre leert kennen.
20:30
... voor dummies

Compilatie van komische archiefbeelden, opgebouwd rond één thema "Lekker eten voor dummies." Zowat iedereen die een gerecht klaarmaakt streeft ernaar om de perfecte maaltijd op tafel te toveren. De hoogste culinaire toppen bereiken, is echter niet zo gemakkelijk als het vaak lijkt. Daarom biedt 'Lekker eten voor Dummies' een handleiding aan: een praktisch stappenplan aan de hand van concrete tips waarmee iedere kookliefhebber zal uitgroeien tot een absolute topchef.
21:15
Met Vier in Bed

Reality-show. "Atelier 84." 'Met Vier in Bed' strijkt vandaag neer in Limburg, in de bruisende stad Maaseik. Deze parel van het Maasland draagt gezelligheid nog hoog in het vaandel. In één van de kleine, autovrije straatjes runnen Jacky en Deevid hotel en restaurant 'Atelier 84'. Het gebouw uit de jaren 1900 was vroeger een naaiatelier en werd later verbouwd tot een kleinschalig hotel met restaurant. Een gastenverblijf met foodbar runnen is hard labeur, toch doen Jacky en Deevid zo veel mogelijk zelf.
22:05
Aspe

Misdaadserie. "Au Pair." Henri Buwez wordt dood aangetroffen in zijn huis. Het team van Van In staat voor een raadsel, want op het moment van de feiten was alleen Buwez' zesjarig zoontje thuis. Verder zijn er geen sporen van inbraak en ontbreekt ook elk motief. Als de Roemeense au pair van de familie plots verdwenen blijkt te zijn, raakt het onderzoek in een stroomversnelling. Tussen Smeekens en zijn psychologe Linde Swaegers klikt het steeds beter. Ook Van In vertoont alsmaar meer interesse in Eva Schoofs. Zijn plannen worden echter doorkruist, wanneer onderzoeksrechter Kosinsky bij hem komt uithuilen.
23:05
Chicago P.D.

Amerikaanse politieserie "Looking Out For Stateville." Voigt overtuigt Crowley om zijn voormalige gevangeniskompaan Eddie Little mee te laten werken aan het oprollen van een drugsnetwerk. Antonio reageert sceptisch op Voights voorstel. Burgess maakt een moeilijke beslissing over haar relatie met Ruzek. Roman schakelt de hulp in van de brandweermannen van Firehouse 51 om Platt en Mouch's trouwfeest een financieel steuntje in de rug te geven.
23:55
Royal Pains

Amerikaanse tragikomische serie "Pit Stop." De volledige cast van een realityshow is ziek geworden en Hank en Divya moeten uitzoeken wat daar de oorzaak van is. Ondertussen heeft Evan het plan opgevat om HankMed te franchiseren en hij vindt daarbij een onverwachte bondgenoot.
00:45
Met Vier in Bed

Reality-show. "Atelier 84." 'Met Vier in Bed' strijkt vandaag neer in Limburg, in de bruisende stad Maaseik. Deze parel van het Maasland draagt gezelligheid nog hoog in het vaandel. In één van de kleine, autovrije straatjes runnen Jacky en Deevid hotel en restaurant 'Atelier 84'. Het gebouw uit de jaren 1900 was vroeger een naaiatelier en werd later verbouwd tot een kleinschalig hotel met restaurant. Een gastenverblijf met foodbar runnen is hard labeur, toch doen Jacky en Deevid zo veel mogelijk zelf.
01:25
Geen uitzending

Onderbreking
01:55
Qmusic

Muziek