Tv gids - VTM Gisteren

Eergisteren
2017-09-22
Gisteren
2017-09-23
Vandaag
2017-09-24
Morgen
2017-09-25
Overmorgen
2017-09-26
Woensdag
2017-09-27
Donderdag
2017-09-28
06:00
Teletubbies

Britse peuter- en kleuterserie
06:10
Thomas de Trein

Britse animatieserie over Thomas de Trein en zijn vrienden "Duck in het Water." Thomas de Trein en zijn vrienden leven op het eiland Sodor, waar de stoomtreinen samen de fijnste avonturen beleven. Onder het toeziend oog van controleur Sir Topham Hatt zoekt Thomas altijd het avontuur en het plezier op. Af en toe komt de kleine en ondeugende Thomas wel in de problemen omdat hij altijd wil doen wat volwassen locomotieven horen te doen. Toch vindt hij steeds weer een oplossing.
06:20
Het Furchester Hotel

Poppenserie over de familie Furchester, die op geheel eigen wijze een hotel runt "Toast in stapjes." Elmo wil bewijzen dat hij goed is in roomservice en brengt een toast naar Harvey's kamer. Gelukkig krijgt hij de hulp van Phoebe, die hem alles bijleert over goede en vriendelijke bediening.
06:30
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Een vreemde verschijning." Maja en Willy maken kennis met de vriendelijke rups Momo. Maar algauw verandert de rups in een doodshoofdvlinder, die de bijenkorf aanvalt. Hij begint al de honing op te eten. Maja moet Momo trachten te overtuigen hun bijenkorf te verlaten en iets anders te zoeken om te eten.
06:40
Aya

Animatieserie over verkeer met in de hoofdrol Aya, Belle en Otto "Verkeersgeluiden." Otto en Aya oefenen het herkennen van verkeersgeluiden op een speelgoedbord. Aya herkent ze als de beste en springt er creatief mee om.
06:45
Plop & Felle

Jeugdserie waarin Kabouter Plop nieuwe avonturen beleeft met zijn kabouternichtje Felle "Eten." Felle, het jonge en hippe nichtje van Kabouter Plop, gaat dagelijks op bezoek bij haar oom om honderduit te vertellen over de dingen die haar bezighouden. Omdat Plop met zijn kaboutervrienden al zoveel heeft meegemaakt, pikt hij af en toe in door zelf leuke herinneringen op te rakelen. Naar de verhalen van oom Plop luisteren vindt Felle geweldig. Bíjna zo leuk als het eten van zijn lekkere plopkoeken.
07:00
Dinotrux

Animatieserie
07:25
Transformers: Robots in Disguise

Animatieserie "Uit de Schaduw." Drifts voormalige mentor Shadow Raker komt naar de aarde om iets wat van hem gestolen werd terug te halen.
07:45
Pokémon: Zon & Maan

Japanse animatieserie Wat begint als een zomervakantie in de tropische Alola regio, verandert voor Ash in een spannende zoektocht om een Pokémon Meester te worden. Ash en Pikachu ontdekken nieuwe Pokémon en leren op hun tocht heel wat nieuwe dingen. Een groep getalenteerde trainers helpt Ash met zijn avontuur: Kiawe, Lana, Mallow, Sophocles en een mysterieuze onderzoeksassistente genaamd Lillie. Team Rocket is ook in Alola een hoopt sterke nieuwe Pokémon te stelen, maar ze krijgen zware concurrentie: de schurken van Team Skull, die er plezier in hebben om chaos te veroorzaken en misschien wel meer duistere bedoelingen hebben.
08:05
Zak Storm

Animatieserie "Lichaamsroof." Clovis is gekidnapped. Zak en Cece gaan hem zoeken, maar worden dan in de val gelokt door Zite. Die wil Marituga vernielen en spreekt daarom een vloek uit over de twee helden. Zullen Zak en Cece de vloek voor middernacht kunnen verbreken?
08:30
Baba Yega Ontdekt

Show waarin de vijf inwoners van de planeet Babalta de Aarde ontdekken "Gemeentehuis."
08:35
Broer en Zus

Animatieserie over broer Tom en zus Nina
08:45
Talking Tom and Friends

Amerikaanse animatieserie Talking Tom en zijn vrienden willen koste wat kost beroemd worden. Ze doen er dan ook alles aan om echte supersterren te worden, maar hun plannen lopen vaak in het honderd.
09:00
Pak Ace

Animatieserie "Aftellen tot de Knal." Hugo verveelt zich steendood, waardoor de beugel automatisch gedeactiveerd wordt. Slaagt Ace erin Hugo in één dag opnieuw gelukkig te maken of verliest hij de beugel voor altijd?
09:10
Looped

Animatieserie over twee 12-jarige vrienden die vast komen te zitten in een tijdslus "De Vervangbaren." Luc en Theo willen Sarah van de troon stoten en nemen daarvoor de plaats in van haar handlangers.
09:20
Pratende Poep

Animatieserie "Snoozing Booty." Zach moet boodschappen doen met Oma, terwijl hij liever naar het nieuwe waterpark wilt gaan met Eleanor.
09:45
Qmusic

Muziek
10:00
Geen uitzending

Onderbreking
11:05
Bompa

Komische serie Frieda wil gaan werken, maar Roger ziet dat niet zitten. Bompa en Leo moeten bemiddelen om een koude oorlog te vermijden. Dan slaat het noodlot toe.
11:40
Columbo

Amerikaanse misdaadserie "Try and Catch me." Auteur Abigail Mitchell verdenkt Edmund Galvin, echtgenoot van haar verdwenen nichtje, ervan iets te maken te hebben met de verdwijning. De schrijfster beslist daarop het heft in eigen handen te nemen.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:30
Het weer

Weerbericht
13:35
Murder She Wrote

Amerikaanse detectiveserie "For Whom the Ball Tolls." Jessica en een oude vriend onderzoeken de mysterieuze dood van de eigenaar van drie belangrijke gebouwen in New York.
14:25
Last Man Standing

Amerikaanse komische serie "Outdoor Woman." Mike ontmoet zijn ex-vriendin Billie Cassidy, die ondertussen een bekende rotsklimmer is. Hij kan haar ervan overtuigen haar klimgerei te verkopen via Outdoor Man.
15:00
Romancing the Stone

Amerikaans-Mexicaanse avonturenkomedie De New Yorkse Joan Wilder, die naam heeft gemaakt als auteur van romantische thrillers, ontvangt op een dag een alarmerend telefoontje van haar zus Elaine, die in Colombia op zoek is naar het lijk van haar vermoorde echtgenoot. Elaine werd echter gekidnapt en Joan vertrekt halsoverkop naar Cartagena om haar zus te redden. Zo ontmoet ze Jack Colton, een charmante avonturier die bereid is haar te helpen.
17:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:05
Het weer

Weerbericht
17:10
The Voice van Vlaanderen

Muzikale talentenjacht waarin op zoek wordt gegaan naar de mooiste stem van Vlaanderen "Blind Auditions 3." Blind Auditions 3. Coaches: Natalia, Bart Peeters, Koen Wauters en Alex Callier.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:40
Het weer

Weerbericht
19:50
De 25

Thematisch overzicht van 25 opmerkelijke tv-fragmenten uit het archief "De 25 meest verrassende grapjassen." Bij VTM zijn ze altijd in voor een grapje. Af en toe komen die moppen al eens uit verrassende hoek en dan kunnen de slachtoffers van dienst niets anders doen dan alles gewillig ondergaan. Deze aflevering zet de verrassendste grapjassen van VTM op een rijtje. Zo zien we hoe professionele grappenmaker Gunter Lamoot in de luren wordt gelegd en hoe Koen Wauters - letterlijk - een koekje van eigen deeg krijgt in 'Project K'. Verder weet snoodaard Niels Destadsbader als geen ander hoe hij Olga Leyers en Laura Tesoro de stuipen op het lijf kan jagen. Ook voor de kwajongensstreken van Junior Planckaert is er een plaats in de lijst en uiteraard zijn ook de 'Foute Vrienden', dé grapjassen bij uitstek, van de partij.
20:30
Taken 3

Amerikaanse actiethriller De wereld van ex-CIA agent Bryan Mills stort in wanneer hij valselijk beschuldigd wordt van een moord die in zijn huis werd gepleegd. Terwijl hij op de hielen wordt gezeten door de politie, probeert Mills de echte moordenaar op te sporen en zijn unieke vorm van rechtvaardigheid te voltrekken.
22:45
Beverly Hills Cop III

Amerikaanse politiekomedie Politieagent Axel Foley doet onderzoek naar een bende valsmunters. Aanwijzingen leiden hem naar het pretpark Wonderworld in Los Angeles. Samen met zijn oude kompanen Rosewood en Flint brengt hij een bezoek aan Ellis DeWald, de veiligheidschef van het park. Foley heeft al snel door dat DeWald niet vies is van duistere zaakjes. Hun gesprek loopt dan ook meteen uit de hand.
00:45
Devil's Playground

Australische miniserie "He Maketh My Way Perfect." Quaid onderzoekt op eigen houtje de beschuldigingen die geuit werden door Margaret en Brendan. Elliot krijgt opnieuw te maken met ongewenste interesse.
01:35
Qmusic

Muziek