Tv gids - VTM Gisteren

Eergisteren
2018-01-15
Gisteren
2018-01-16
Vandaag
2018-01-17
Morgen
2018-01-18
Overmorgen
2018-01-19
Zaterdag
2018-01-20
Zondag
2018-01-21
06:00
Little People

Animatieserie met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden "Fantasie verdrijft je saaiheids-dip."
06:10
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Kietelklus." Klus kan het niet laten om zijn vrienden te kietelen. Na een kwartier vinden de kabouters het niet meer grappig en ze besluiten de pestkop een lesje te leren.
06:15
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Max is moe."
06:30
Brandweerman Sam

Animatieserie "Paard op hol." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
06:35
Robocar Poli

Animatieserie over het het Robocarteam "Ik wil geprezen worden." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
06:50
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "Aloha Avontuur." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
07:05
Kick Buttowski: Durfal Met Lef

Amerikaanse animatieserie over een jongen die dolgraag stuntman wil worden "Verkocht !."
07:15
Captain Biceps

Franse animatieserie Kleine Robert was een fragiel kind en werd vaak gepest. Hij veranderde naar de meisjesschool, waar hij indrukwekkende vechttechnieken leerde. Nu is kleine Robert groter en gekend als Girl-Man. Hij terroriseert de wereld met een springtouw, vlijmscherpe nagels en oorverdovend gegil. Biceps moet de president redden uit de klauwen van de venijnige Girl-Man.
07:20
Rated A for Awesome

Amerikaanse animatieserie over de avonturen van Team Awesome "Beetje Water Erbij." Wanneer de kinderen een mega cool waterpretpark in de tuin maken, komt Lars opdagen in zijn klein zwembroekje. Daar is Les niet zo blij mee.
07:30
Harry en Bunnie

Maleisische animatieserie (2017)
07:40
Pokémon XY

Japanse animatieserie "Een glibberige ontmoeting!." Door een toevallige ontmoeting met een Pokémon die in nood is, belanden onze helden in een groot avontuur.
08:00
Randy Cunningham - Ninja op School

Amerikaanse animatieserie over de avonturen van Randy Cunningham "McVuist op het Oorlogspad / Viva El Nomicon." Wanneer een Mexicaans monster de school onveilig maakt, moeten Randy en Howard zo snel mogelijk Spaans leren om hem te kunnen verslaan.
08:25
Broer en Zus

Animatieserie over broer Tom en zus Nina
08:35
De Avonturen van de Gelaarsde Kat

Amerikaanse animatieserie (2016) Wanneer de gelaarsde kat mysterieus genoeg ontwaakt in de jungle worden zijn vaardigheden op de proef gesteld. Intussen zoeken de inwoners van San Lorenzo naar de verdwenen kat.
08:55
Lexie & Lotti

Australische animatieserie (2016) Wanneer dieven hebben toegeslagen in de schapenwei, onthullen Lexie, Lotti en Fred de oplichters. Lexie koopt op een veiling per ongeluk een schaap. Kan ze vader ervan overtuigen om het huisdier te houden?
09:20
Talking Tom and Friends

Amerikaanse animatieserie Talking Tom en zijn vrienden willen koste wat kost beroemd worden. Ze doen er dan ook alles aan om echte supersterren te worden, maar hun plannen lopen vaak in het honderd.
09:30
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
09:45
Qmusic

Muziek
10:05
Geen uitzending

Onderbreking
12:05
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks Een man heeft met zijn metaaldetector een portefeuille en bril teruggevonden. De portefeuille blijkt afkomstig te zijn van een man die een paar jaar geleden vermoord is, maar de daders heeft men nooit gevonden. De commissaris heropent de zaak. Floor en Obi krijgen een oproep dat een bewusteloze man op de oprit van het hondenkapsalon ligt.
12:40
De Keuken van Sofie

Culinair magazine met Sofie Dumont Deze week kookt Sofie met Ann Tuts. Vandaag: Op grootmoeders wijze - Kabeljauw met erwtenpuree en kappertjessaus.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:35
Het weer

Weerbericht
13:40
Familie

Soap. Bart wil een innovatief softwarepakket introduceren in de holding en kan hiervoor een tweedaagse cursus volgen. Het toeval wil dat ook de partners mee mogen op kosten van de firma en zij krijgen een wellness-arrangement. Maarten bedankt zijn vader voor zijn hulp in de KomEet. Guido is in de ban van de koersfiets van Dré. Linda is sinds kort hoofdverpleegster en vraagt zich al af of de voordelen van de job wel opwegen tegen de nadelen. Dirk overhaalt Evy om een mail terug te sturen naar Pierrot, die zich helemaal thuis voelt Benin en goed opschiet met Leki. Caroline wil de mediatraining voor de managers van de holding in de KomEet organiseren.
14:15
Spoed

Ziekenhuisserie "Zwembad." Kristof Welvis krijgt de mogelijkheid om vasculaire geneeskunde te gaan studeren in Amerika. Voor de arts gaat hiermee een droom in vervulling, maar zijn echtgenote Iris is niet enthousiast. Hij weet bijgevolg niet of hij de studiebeurs zal aannemen. Koenraad en Anneke zijn terug uit Benidorm, waar zijn moeder is overleden. De dokter heeft nog een paar dagen vrij, maar besluit op aanraden van zijn vriendin toch te gaan werken. Op de spoedafdeling is het opvallend rustig. Maar daar komt verandering in wanneer in het stedelijk zwembad tien meisjes onwel worden. Ze kampen allemaal met ademhalingsmoeilijkheden en braakneigingen. In eerste instantie wordt gedacht aan chloorintoxicatie. Anneke krijgt het bezoek van Veronique, de achttienjarige dochter van een collega-architecte. De puber zit met de handen in het haar want ze is ongewenst zwanger.
15:10
'Til Death

Amerikaanse komische serie "Bedtime Stories." Jeff is het beu dat hij elke dag op hetzelfde tijdstip als zijn vrouw moet gaan slapen. Hij kaart dit aan bij Steph, maar zij is de koppigheid zelve. Ook bij de buren wordt er gediscussieerd. Eddie heeft namelijk twee nachtlampjes gekocht om in bed te kunnen lezen, maar één doet het niet. Het koppel is te lui om terug te gaan naar de winkel en nu moet er bepaald worden aan wiens kant van het bed het lampje zal staan.
15:30
All Saints

Australische dramaserie over een groep artsen in een Australisch ziekenhuis "The Hardest Word." Cate werkt niet langer in het ziekenhuis, maar tijdens haar joggingtochtje 's ochtends is ze getuige van een vreselijke aanrijding. In afwachting van de ambulances bevrijdt ze de geknelde passagier uit de wagen en redt ze zijn leven. Het klikt meteen tussen Gabrielle en de nieuwe ambulancier Heath. De sfeer is gespannen in de spoed, want dokter West is verre van hersteld van zijn schotwonden en verpleegster Erica rouwt om de dood van haar broer. Wanneer Bart even bij bewustzijn komt, slaakt diensthoofd Frank een zucht van verlichting, maar die is van korte duur.
16:20
Fresh Off the Boat

Amerikaanse komische serie "Shaq Fu." Eddie wil de nieuwste videogame van zijn idool Shaq hebben en gaat daarom werken in het restaurant om wat bij te verdienen. Hij verwacht een speciale behandeling, omdat hij de zoon is van de baas, maar niets is minder waar. Jessica beslist om op zoek te gaan naar een andere job.
16:50
Monk

Amerikaanse misdaadserie "Mr. Monk and the Magician." De buurman van Monk wordt vermoord tijdens een goochelshow. Daarmee heeft de detective een uitstekend excuus om zich vast te bijten in het doen en laten van de illusionist die hij van de moord verdenkt.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:55
Het weer

Weerbericht
18:00
De Keuken van Sofie

Culinair magazine met Sofie Dumont Deze week kookt Sofie met Ann Tuts. Vandaag: Lust ie 't of lust ie 't niet? - Hamburger met gebakken paddenstoelen, veldsla, mozzarella en gekarameliseerde ui.
18:20
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks Een vrouw komt aangifte doen op het politiekantoor. Ze heeft een vakantiehuis gehuurd in Spanje en een voorschot betaald, maar bij aankomst bleek het huis zelfs niet te bestaan. Brigitte en Eric onderzoeken de zaak. Koen en Tineke krijgen een oproep dat er is ingebroken in een huis. Ter plaatse klampt ook de buurvrouw hen vast, want haar man is spoorloos verdwenen.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:50
Het weer

Weerbericht
20:00
Familie

Soap. Amélie wordt verteerd door schuldgevoelens. Lars en Peter proberen haar te helpen. Het nieuws over Simon komt hard aan bij Stefanie en ze wil er met Benny over praten. Ze moet echter wijken voor Robyn. De onverwachte terugkeer van Bart, Trudy en Jelle uit Amerika roept vragen op bij Peter en Hanne.
20:35
Rijker Dan Je Denkt?

Kunst- en antiekmagazine waarin voorwerpen en curiosa worden getaxeerd Staf Coppens en zijn experten verzamelen opnieuw in een van de grootste privé autoverzamelingen ter wereld: Autoworld, aan het Jubelpark in Brussel. Ze krijgen er onder meer een van de vreemdste objecten van dit seizoen te zien: een stukje meteoriet. De eigenaar kocht het jaren geleden voor maar liefst 4.500 euro, maar twijfelt of dat een goede investering was. Staf gaat deze week ook op verplaatsing. Hij trekt naar Nederland voor de enorme collectie oude wagens en vliegtuigen van Yolanda, het levenswerk van haar onlangs overleden vader.
21:45
Telefacts Winter

Reportagereeks met Birgit Van Mol. "Sankt-Moritz." Het Zwitserse Sankt-Moritz is hét skioord bij uitstek voor royals en de Europese jetset. Op de skipiste serveren ze als lunch zelfs een typische raclette afgewerkt met de fijnste Iraanse kaviaar.
22:35
Backdraft

Amerikaanse actiethriller Als kind heeft Brian McCaffrey zijn vader, een brandweerman, zien sterven. Jaren later sluit hij zich zelf aan bij de brandweer, waar zijn broer Stephen al werkt. De twee hebben vaak ruzie, wat alleen maar versterkt wordt door het feit dat ze collega's zijn. Nadat Brian angst voor het vuur krijgt gaat hij bij een onderzoeksbureau werken, waar hij achter een pyromaan aan gaat.
01:05
Chicago Fire

Amerikaanse dramaserie "You Know Where To Find Me." Het hele team wordt opgeroepen naar een autocrash en Mills doet er alles aan de zwaargewonde bestuurder te redden. Casey , die Jack's stripclub aan het verbouwen is, twijfelt aan diens bedoelingen. Otis, Cruz en Chaplain bereiden zich voor op het hockeykampioenschap, maar Hermann blijkt een groter obstakel dan hun tegenstanders op het veld.
01:50
Qmusic

Muziek