Tv gids - VTM Morgen

Eergisteren
2018-07-15
Gisteren
2018-07-16
Vandaag
2018-07-17
Morgen
2018-07-18
Overmorgen
2018-07-19
Vrijdag
2018-07-20
Zaterdag
2018-07-21
05:55
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Kindjes voor Kwebbel." Kwebbel is triestig. Ze zou graag kabouterkindjes krijgen, maar dat is onmogelijk want ze heeft geen kaboutermannetje. Plop zoekt een oplossing voor dit probleem.
06:00
Percy's Tiger Tales

Animatieserie Percy en zijn vrienden gebruiken hun verbeelding om op zoek te gaan naar oplossingen voor alledaagse problemen.
06:10
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "Rillen op het IJs." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
06:20
PopPixie

Animatieserie over de Pixies, elfjes en gnomen die in Elfenstad wonen "Mijn Beste Vriend." In deze spin-off van de populaire reeks Winx kom je terecht in een een speciale miniwereld vol kabouters, elfen, pratende dieren, maar vooral de Pixies. Tijdens hun bijzondere avonturen proberen de Pixies zo veel mogelijk goede daden te verrichten met hun magie. Alleen zo maken zij kans om ware PopPixies te worden. De droom van alle Pixies! Een reeks die kinderen de waarden meegeeft van vriendschap, positivisme, ...
06:35
Thomas de Trein

Britse animatieserie over Thomas de Trein en zijn vrienden "De Laatste Trein voor Kerstmis." Thomas de Trein en zijn vrienden leven op het eiland Sodor, waar de stoomtreinen samen de fijnste avonturen beleven. Onder het toeziend oog van controleur Sir Topham Hatt zoekt Thomas altijd het avontuur en het plezier op. Af en toe komt de kleine en ondeugende Thomas wel in de problemen omdat hij altijd wil doen wat volwassen locomotieven horen te doen. Toch vindt hij steeds weer een oplossing.
06:45
Maya de Bij

Belgische animatieserie "De stuifmeeldiefstal." Het is bloemenfestival en de bijen houden een viering met een verzameling bijzondere pollen. Stinger en zijn bende willen die pollen stelen, maar gelukkig is Maya hen te slim af.
07:00
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Max is verliefd." Max ontmoet Bella, een rups, en is helemaal van slag. Maya zorgt ervoor dat ze samen in de schemer een romantische avond beleven, maar dan loopt het helemaal fout.
07:10
Zeppe & Zikki

Vlaamse animatie- en poppenserie voor meer verkeersveiligheid "Onzichtbare fiets."
07:15
Zeppe & Zikki

Vlaamse animatie- en poppenserie voor meer verkeersveiligheid "Hop! Hop!."
07:20
Talking Tom and Friends

Amerikaanse animatieserie Talking Tom en zijn vrienden willen koste wat kost beroemd worden. Ze doen er dan ook alles aan om echte supersterren te worden, maar hun plannen lopen vaak in het honderd.
07:30
Trollenjagers: Verhalen uit Arcadia

Amerikaanse animatieserie (2016) "De Slag om Twee Bruggen."
07:50
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks "Oehoeman."
08:05
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks "Wasco."
08:20
Vloglab

Magazine met ervaren en minder ervaren vloggers
08:35
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "Hersenspel." Wanneer Tip en Oh op onderzoek trekken in een grot ontdekken ze een groep verdwaalde Moefs.
08:45
De Avonturen van K3

Animatieserie "Meneer Hanne." De meisjes zingen op de slotshow van het uitvinderssalon in San Diego. John Peter is er ook bij en stelt er zijn nieuwe uitvinding voor, de tele-transporteur. Hij test zijn uitvinding uit op Hanne en X, maar nog voor ze het doorhebben, wordt de tele-transporteur uit John Peters handen getrokken door de paparazzi. Hanne en X zitten vast in elkaars lichaam. Marthe en Klaasje moeten erin slagen de tele-transporteur te bemachtigen en Hanne en X weer om te wisselen.
08:55
Tiny

Franse animatieserie "Hondsdolheid."
09:10
Barbie Dreamtopia

Animatieserie "Het Concert in de Wolken."
09:20
Wendy

Animatieserie over de 15-jarige Wendy en haar buitengewone leven op de manege
09:45
Qmusic

Muziek
10:05
Geen uitzending

Onderbreking
12:15
Met Vier in Bed

Reality-show. "Kirisavan." Ook het tweede adresje van deze week ligt in Limburg. In het glooiende Haspengouw, tussen de vele boom- en fruitgaarden ligt Borgloon. Op een boogscheut van het centrum ligt Kirisavan, de B&B van Bart en zijn Thaise vrouw Mo. Mo en Bart verhuisden naar Thailand, maar toen 15 jaar later Barts vader ernstig ziek werd, keerden ze terug naar Belgiƫ. En zo startten Mo en Bart samen met hun zoon Benjamin een nieuw leven als B&B-uitbaters. Over de stijl van de B&B waren ze het meteen eens.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:25
Het weer

Weerbericht
13:35
Familie

Soap. Dokter Paul bespreekt met Maarten het verslag van het cardiologisch onderzoek. Peter vertelt aan Veronique dat hun twee secretaresses hun zinnen hebben gezet op de functie van pr-manager. Hanne weet dat netwerken belangrijk is en ze maakt een afspraak met June om haar schetsen en ontwerpen te tonen. Victor Praet vraagt aan dokter Paul om het dagelijks bestuur van het ziekenhuis over te nemen zolang hij door zijn hernia thuis moet blijven. Veronique legt haar broer haar dilemma voor.
14:10
Spoed

Dramaserie. "Lijk In De Koffer." Het is een heksenketel op de spoedafdeling. Onruststoker Steven Hofkens verziekt de sfeer en maakt het leven van elke stagiair tot een hel. Al gauw komt het tot een heftige discussie met dokter Kathy Pieters. Ambulancier Karel wordt de baan opgestuurd voor een zwangere vrouw die van de trap is gevallen. Dokter Koen Laenen krijgt het aan de stok met diensthoofd Luc Gijsbrecht omdat hij een medische fout heeft gemaakt. Iris zit ook met de handen in het haar, want Ivan zet haar onder druk. Liesje komt haar hart luchten bij Bea. Ze heeft onrustwekkend nieuws over haar baby. Kathy daarentegen is razend op de baliebediende omdat ze Sven verteld heeft over haar ziekte.
15:20
Strong Medicine

Amerikaanse dramaserie "Brainchild." Wanneer haar Parkinsonsymptomen ondraaglijk worden, vragen Michele Freed en haar echtgenoot Jonathan hulp aan Dana. Ze zijn wild enthousiast wanneer ze te horen krijgen dat er een manier is om de ernstige gevolgen van de ziekte in te perken. Door cellen van een foetus in Micheles hersenen te plaatsen, kan de vrouw geholpen worden. Dana waarschuwt het koppel dat er nog geen legale manier bestaat om deze operatie uit te voeren. Lu maakt kennis met Marcs nieuwe vriendinnetje. Peter verdient wat extra geld door als naaktmodel voor schilders te werken. Daar maakt hij kennis met de knappe Athena, die aan ernstige migraine lijdt. Lu heeft een warm gesprek met haar zoon.
16:15
'Til Death

Amerikaanse komische serie "Eddie's Book." Joy heeft een nieuwe vriendin, Ilene. Ze weet echter niet dat de vrouw in een ver verleden een relatie heeft gehad met Eddie en hem nooit is vergeten. Wanneer Ilene op bezoek komt, haalt ze samen met Eddie herinneringen op. Ondertussen past Kenny op de kinderen van Julie, die zogezegd moet werken.
16:45
De Rodenburgs

Dramaserie Claire en Freya hebben het zware ongeval overleefd maar niet zonder gevolgen. Vooral Claire is er erg aan toe. Ze droeg geen gordel en raakte ernstig gekwetst in het aangezicht. De dokters vrezen zelfs voor een ernstige verminking. De hele familie zoekt steun bij mekaar. Ook de De Ridders zijn behoorlijk geschokt door de klap die ze te verwerken krijgen. De hele situatie heeft Stijn en Hanne aan het denken gezet en zijn vastbesloten hun gezin weer voorrang te geven. Dat blijkt echter niet zo eenvoudig na alles wat er is gebeurd. En vooral Camilia is niet van plan om Stijn op te geven.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:50
Het weer

Weerbericht
17:55
Border Security Canada

Canadese realityreeks over het werk van douane-inspecteurs en grensagenten De landsgrenzen worden voortdurend getest. Of het nu gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten.
18:20
Echte Verhalen: De Kliniek

Scriptedrealityreeks met ziekenhuisverhalen De ouders van de 8-jarige Naserdine Chatouf zijn halsoverkop naar het ziekenhuis gekomen. Ze zijn doodongerust, want hun adoptiezoontje heeft meer dan 40 graden koorts en verloor al verscheidene keren het bewustzijn. Dokter Erik ziet meteen dat het ernstig is en laat de jongen opnemen op intensieve zorgen. Daar ontdekken ze een nieuw symptoom, waarmee onmiddellijk duidelijk wordt wat er aan de hand is met het jongetje. Felix Danckaert heeft vanochtend tot zijn grote schrik geconstateerd dat hij aan zijn linkeroor plots helemaal doof is. Samen met zijn vriendin Caroline zoekt hij dokter Charlotte op, die hij ondertussen al goed kent. Felix lijdt immers aan de ziekte van Fabry, een genetische aandoening waarbij er een defect is in de genetische informatie, en ondergaat elke week een enzymbehandeling bij Charlotte.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:45
Het weer

Weerbericht
19:55
Lili en Marleen

Komische serie "De schoenblink." Moeder Lisa vertrekt met de fiets van Rik naar Ranst. Ze heeft enkele dozen schoenblink bij om ze te ruilen voor eetwaren. Rik heeft zo zijn twijfels over de verdwijning van een lading schoensmeer die hij in de kelder had gestapeld en bovendien maakt hij zich zorgen om zijn fiets. Stavros is kop van jut en moet de bakfiets vol conserven laden. Maar dan komt Stavros per ongeluk onder het overvolle gevaarte terecht.
20:25
Wat als?

Komische show. Sketchshow waarin elke sketch een antwoord geeft op een zotte vraag. Elke vraag begint met 'Wat Als?'
21:00
Met Vier in Bed

Reality-show. "'k'." Het derde logeeradresje van deze week ligt in Zuid-Oost Limburg. Pal aan de grens met Nederland ligt het dorpje Kanne, een fiets- en wandelparadijs op een boogscheut van Maastricht. Hier prijkt 'K', het restaurant en de B&B van Bart en Pieter. Zij verbouwden een oud pand om tot grote bewondering van de omwonenden. Naast 4 mooie kamers heeft B&B 'K' ook een restaurant. En hier staat Bart aan het roer.
21:50
I Spy

Amerikaanse spionagekomedie Een prototype gevechtsvliegtuig van de Amerikaanse overheid wordt gestolen. Geheim agent Alex Scott wordt naar Boedapest gestuurd om het vliegtuig terug te vinden. Tegen wil en dank moet hij samenwerken met de losbandige bokskampioen Kelly Robinson. Met de allerlaatste technologische snufjes en een flinke dosis lef, hebben de twee vechtersbazen de toekomst van de wereld in handen.
23:30
Royal Pains

Amerikaanse tragikomische serie "Astraphobia." Wanneer een park ranger wordt geraakt door de bliksem, slaagt Hank erin om diens leven te redden. Nadat de ranger weer bij zijn positieven is, wil die echter niets liever dan zijn bijna-dood ervaring herbeleven.
00:20
Met Vier in Bed

Reality-show. "'k'." Het derde logeeradresje van deze week ligt in Zuid-Oost Limburg. Pal aan de grens met Nederland ligt het dorpje Kanne, een fiets- en wandelparadijs op een boogscheut van Maastricht. Hier prijkt 'K', het restaurant en de B&B van Bart en Pieter. Zij verbouwden een oud pand om tot grote bewondering van de omwonenden. Naast 4 mooie kamers heeft B&B 'K' ook een restaurant. En hier staat Bart aan het roer.
01:00
Geen uitzending

Onderbreking
01:30
Qmusic

Muziek