Tv gids - VTM Morgen

Eergisteren
2018-01-15
Gisteren
2018-01-16
Vandaag
2018-01-17
Morgen
2018-01-18
Overmorgen
2018-01-19
Zaterdag
2018-01-20
Zondag
2018-01-21
06:00
Little People

Animatieserie met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden "Wachten op je beurt."
06:10
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "De Plopkoekenwestrijd."
06:15
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Koning Willy." Willy vindt een groepje luizen, die honingdauw maken. Algauw is hij hun koning en laat hij zich lekker bedienen. Maya zoekt Willy en intussen zijn Bees en Boos op zoek naar wat lekkers om op te eten.
06:30
Brandweerman Sam

Animatieserie "Kastelen en koningen." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
06:40
Robocar Poli

Animatieserie over het het Robocarteam "Heli's verjaardag." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
06:50
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "Sleeën in de Sahara." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
07:05
Kick Buttowski: Durfal Met Lef

Amerikaanse animatieserie over een jongen die dolgraag stuntman wil worden "Lefgozer 65+." Kick ontdekt dat zijn grootvader een wild verleden heeft vol spionage en motors.
07:15
Captain Biceps

Franse animatieserie Teddybear Man voelt zich nog altijd schuldig omdat hij als kind met zijn knuffelbeer gooide. Sindsdien redt Teddybear Man alle mishandelde en verwaarloosde teddybeertjes. Zo ook de beer van de president. Captain Biceps en Genius moeten de beer van de president redden, maar net zoals beren, heeft Teddybear Man scherpe klauwen.
07:25
Rated A for Awesome

Amerikaanse animatieserie over de avonturen van Team Awesome "Zo Koud Als de Hel." Het Team bedenkt een fantastisch plan om plezier te maken tijdens het druilerige weer: een dag vol sneeuwpret op school.
07:35
Harry en Bunnie

Maleisische animatieserie (2017)
07:40
Pokémon XY

Japanse animatieserie "Een ijzige paniek laten ontdooien!." Ash en zijn vrienden zijn aangekomen in Coumarine City. Ze worden meteen geconfronteerd met een crisis die grote gevolgen heeft.
08:00
Randy Cunningham - Ninja op School

Amerikaanse animatieserie over de avonturen van Randy Cunningham "Verstankt door Dank / Golf-Temmers." Een student, die 20 jaar geleden ingevroren werd, verandert in een gevaarlijk monster. Daarna maakt Randy per ongeluk de jetski van de kapitein van het schoolteam stuk.
08:25
Broer en Zus

Animatieserie over broer Tom en zus Nina
08:35
De Avonturen van de Gelaarsde Kat

Amerikaanse animatieserie (2016) Wanneer de edelsteen wordt teruggezet en de Kroon der Zielen nog steeds niet werkt, gaat Dulcinea op zoek naar haar favoriete schrijver in de hoop dat hij antwoorden heeft.
08:55
Lexie & Lotti

Australische animatieserie (2016) Popster Katerina Katt treedt op in het dierenpark om geld in te zamelen. Wanneer na het optreden haar bontjas is verdwenen, is Lotti de nummer één verdachte.
09:20
Talking Tom and Friends

Amerikaanse animatieserie Talking Tom en zijn vrienden willen koste wat kost beroemd worden. Ze doen er dan ook alles aan om echte supersterren te worden, maar hun plannen lopen vaak in het honderd.
09:30
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
09:45
Qmusic

Muziek
10:00
Geen uitzending

Onderbreking
12:00
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks Een vrouw komt klacht indienen op het commissariaat: er is 2.000 euro van haar bankrekening verdwenen. De bankdirecteur beweert echter dat de vrouw het geld zelf is komen afhalen. Op de bewakingsbeelden is ze duidelijk te zien en ook haar handtekening staat op het ontvangstbewijs. De vrouw kan echter bewijzen dat ze op het moment dat het geld werd afgehaald op cruise was. Eric en Brigitte staan voor een raadsel.
12:35
De Keuken van Sofie

Culinair magazine met Sofie Dumont Deze week kookt Sofie met Ann Tuts. Vandaag: Lievelingsgerecht - Curry stoofpotje met pompoen en basmati rijst.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:35
Het weer

Weerbericht
13:40
Familie

Soap. Peter moet er nog aan wennen dat Trudy en Bart een relatie hebben. Caroline volgt samen met de managers van de Van den Bossche holding de mediatraining. Guido en Dré gaan stiekem op fietstraining. Victor is niet helemaal tevreden over Linda als hoofdverpleegster en hij roept haar op het matje. Mathias hoort nu pas dat het naaiatelier waarmee VDB Fashion samenwerkt naar China verhuist. Hij is kwaad over de timing, maar vooral omdat deze beslissing grote gevolgen heeft voor de transportfirma. In Benin maken Pierrot en Leki een boottocht tijdens hun vrije dag.
14:15
Spoed

Ziekenhuisserie "Rolschaatsbaan." Kristof is voor twee jaar naar Amerika vertrokken. Zijn plaats op de Spoeddienst wordt ingenomen door Cricri Nkoto. Net voor ze aan de slag gaat, herinnert Luc Gijsbrechts haar eraan dat ze als elke andere arts beoordeeld zal worden. Hun samenwerking in Afrika zal hierbij geen enkele rol spelen. Fien voelt zich bedreigd door de komst van Cricri. Wat als Jos voor de exotische charme van de arts valt? Missiezuster Tessa Certijn is voor zes maanden met vakantie in België. Ze voelt er niets voor om al die tijd in het klooster te blijven en komt een handje toesteken op de spoedafdeling.
15:25
All Saints

Australische dramaserie over een groep artsen in een Australisch ziekenhuis "Smoke and Mirrors." Chirurg Vlasek keert terug naar het All Saints-ziekenhuis nadat hij zes maanden heeft afgekickt van zijn morfineverslaving.Er wordt heel wat geroddeld in de wandelgangen en zijn competentie als chirurg wordt in vraag gesteld. Vlasek moet onmiddellijk bewijzen dat hij terug de oude is, wanneer Jack verstijft aan de operatietafel bij het zien van een oude bekende. Dokter West begint aan zijn pijnlijke revalidatie en hoofdarts Frank staat erop hem te begeleiden.
16:20
Fresh Off the Boat

Amerikaanse komische serie "Phillip Goldstein." Eddie probeert vrienden te maken met de enige andere Chinese jongen op school, maar dat is niet zo gemakkelijk wanneer hij erachter komt dat ze niets met elkaar gemeen hebben. Louis voelt zich bedrogen nadat hij hoort dat zijn vrouw een job heeft aangenomen bij een concurrerend restaurant.
16:50
Monk

Amerikaanse misdaadserie over een privédetective met een obsessieve-compulsieve stoornis "Mr. Monk's Favorite Show." Monk is door het dolle heen wanneer hij bodyguard kan worden van zijn favoriete actrice Christine Rapp. De vrouw krijgt doodsbedreigingen sinds ze een ophefmakend boek heeft uitgebracht.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:55
Het weer

Weerbericht
18:00
De Keuken van Sofie

Culinair magazine met Sofie Dumont Deze week kookt Sofie met Ann Tuts. Vandaag: Op reis - Tom kha kai.
18:20
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks Een moeder komt met haar zoontje van vijf naar het commissariaat. Ze is het beu dat hij voortdurend dingen steelt in de supermarkt. Hij luistert echter niet naar haar en ze hoopt dat het korps een oplossing vndt. Eric en Brigitte worden opgeroepen door de wetsdokter wanneer een toevallige voorbijganger een meisje heeft gevonden. Ze heeft een overdosis drugs genomen. Brigitte wil weten wie haar dealer is.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:50
Het weer

Weerbericht
20:00
Familie

Soap. Stefanie en Benny hebben een goed gesprek. Emma is bang dat ze haar job in de Foodbar niet zal kunnen houden. Trudy en Bart stellen zich vragen over hun toekomst. Zjef heeft een huis op het oog en wil er met Rudi naar gaan kijken. Peter wil Amélie uitnodigen op een etentje met Véronique. Evy zoekt Maarten op in de Jan & Alleman.
20:35
De Wensboom

Feelgoodprogramma waarin Niels Destadsbader luistert naar de wensen van kinderen "Aflevering 3: Lier."
21:35
Alloo in de Nacht

Reportagereeks waarin Luk Alloo mensen volgt die werken en leven tijdens de nacht Luk Alloo heeft opnieuw een aantal toevallige en niet zo toevallige ontmoetingen met mensen die werken en leven tijdens de nacht. Wegenwerkers, callgirls, verplegers, daklozen, taxichauffeurs, marktkramers, cafébazen, nachtraven, kunstenaars of detectives allemaal kiezen ze ervoor om 's nachts te werken en te leven. Allemaal hebben ze hun eigen reden om de schemering op te zoeken. Alloo praat met hen en polst naar hun hartslag, tot de zon opkomt.
22:50
Amateurs

Tragikomische serie Terwijl Nora volop bezig is met de voorbereidingen van de begrafenis van haar zus Ilse, repeteren De Pajotters voort aan Antigone, het stuk dat Stanny Crets heeft gekozen als inzet van het Koninklijk Landjuweel. Jan raakt de grip op zijn gezelschap kwijt en heeft het gevoel dat hij geen bijdrage meer mag en kan leveren aan het repetitieproces. Wanneer Nora aan Jan vraagt om iets te schrijven voor de begrafenis wordt hij geconfronteerd met een trauma uit het verleden.
00:05
Chicago Fire

Amerikaanse dramaserie "Category 5." De spanning loopt zo hoog op tussen Squad en Truck dat het de kazerne dreigt te verdelen. Casey gaat op vraag van Sergeant Voight undercover op zoek naar bewijzen tegen Jack Nesbitt. Hermann probeert ondertussen een voormalig teamlid te helpen.
00:55
Qmusic

Muziek