Tv gids - VTM Morgen

Eergisteren
2018-03-15
Gisteren
2018-03-16
Vandaag
2018-03-17
Morgen
2018-03-18
Overmorgen
2018-03-19
Dinsdag
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
05:50
Het Furchester Hotel

Poppenserie over de familie Furchester, die op geheel eigen wijze een hotel runt "Niet de gasten opeten." Alle koekjes zijn op in het Furchester Hotel, waardoor Koekiemonster honger heeft. Wanneer een gigantisch koekje incheckt in het hotel, moeten de eigenaars Koekiemonster proberen weg te houden van hun gast.
06:00
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Storm." Het kabouterdorp wordt geteisterd door een storm. Wanneer Kwebbel de deur van de melkherberg opent, vallen alle puzzelstukjes van de tafel. Er zit voor Plop niets anders op dan zijn puzzel opnieuw te maken, en opnieuw en opnieuw. Telkens hij het laatste deeltje gelegd heeft, krijgt hij bezoek.edere keer, net wanneer de puzzel bijna af is, doet weer iemand de deur open.
06:05
Maya de Bij

Belgische animatieserie "De grote gemene oorwurm." Ben is geschrokken van Igor de oorworm en heeft zijn mestbal achtergelaten. Maya gaat op zoek naar de bal en valt uit een boom. Ben en Willy gaan haar zoeken, doodsbang voor de gevaarlijke oorworm.
06:15
Thomas de Trein

Animatieserie over Thomas de Trein en zijn vrienden. "Locomotief van de Toekomst."
06:30
Robocar Poli

Animatieserie over het Robocarteam "De jaarlijkse keuring." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
06:45
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "De Leeuwendans." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
06:55
Fangbone

Animatieserie "De Wafel der IJzer."
07:10
Vloglab

Magazine met ervaren en minder ervaren vloggers
07:25
Penn Zero: Part-Time Hero

Animatieserie "Jonkvrouw Sterrenkanon."
07:35
Star Wars Rebels

Animatieserie "Geesten op Geonosis - deel 1."
07:55
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
08:10
Vloglab

Magazine met ervaren en minder ervaren vloggers
08:25
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "De Moefgriep Blues." Oh krijgt de nare moefgriep en Tip zweert voor hem te zorgen, wat er ook gebeurt.
08:35
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "Tipje van de Sluier." Oh helpt Tip mee te dingen in een schoonheidswedstrijd nadat Pom Pom haar uitdaagt om mee te doen.
08:45
Lexie & Lotti

Australische animatieserie (2016) Het dierenpark zamelt geld in om een speciale tunnel voor dieren te bouwen. Wanneer de actie gesaboteerd wordt, schieten Lexie en Lotti te hulp.
09:10
De Avonturen van K3

Animatieserie waarin de meiden van K3 op avontuur trekken "Spookconcert." Klaasje roept het uit, haar shampoo is op. Gelukkig staat het nieuwste spionnennoodnummer paraat om haar uit de nood te helpen. Maxine heeft een nieuwe opdracht voor de meisjes: een optreden op een jacht in de Bahamas. Wanneer ze aankomen ziet hun droombestemming er maar spookachtig uit. Kapitein Sloop komt op het spookschip tevoorschijn en wil de meisjes voor altijd bij hem op het jacht houden. Kunnen de K3'tjes uit Sloops klauwen ontsnappen?
09:20
Wendy

Animatieserie over de 15-jarige Wendy en haar buitengewone leven op de manege
09:45
Tiny

Franse animatieserie "Miss Pretbederver."
10:00
Qmusic

Muziek
10:20
Geen uitzending

Onderbreking
11:35
Bompa

Vlaamse komische serie Nu Bompa verliefd zou zijn op de postbode vinden Roger, Paul en Josée dat hij toch maar naar een instelling moet. Een rusthuis of wie weet zelfs een psychiatrische kliniek. Maar dan krijgen ze te horen dat een zekere Hélène de nieuwe vlam is van Bompa. Het stelt hen nauwelijks gerust, want nu staat een 'jonge' vrouw van 52 als eerste in de rij voor de latere erfenis. Bompa spreekt immers al van trouwen.
12:05
Murder, She Wrote

Amerikaanse detectiveserie "Twice Dead." Wanneer een briljant wetenschapper wordt vermoord, is het aan Jessica om te voorkomen dat een onschuldige man wordt gearresteerd.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:40
Het weer

Weerbericht
13:45
The Guardian

Amerikaanse misdaadserie, genomineerd voor een Golden Globe "Heart." De twaalfjarige Lesley Walker staat op het punt om geadopteerd te worden, tot het koppel in kwestie zich bedenkt. Deze beslissing heeft een enorme impact op Lesleys leven: de geplande harttransplantatie die ze nodig heeft om te overleven kan niet doorgaan en Lesley zal teruggestuurd worden naar het opvangtehuis. Nick probeert de adoptieouders tevergeefs van gedachten te laten veranderen. Hij ziet geen andere optie dan het meisje zelf te adopteren. Lesley komt bovenaan de transplantatielijst te staan en de toekomst ziet er plots weer rooskleurig uit, tot het noodlot toeslaat.
14:35
'Til Death

Amerikaanse komische serie "Independent Action." Tijdens haar eerste week op het werk overtuigt Joy mevrouw Duffy om haar een dagje ziekteverlof te geven zodat ze naar een baseballwedstrijd kan met Eddie. Hoewel hij zijn ticket al maanden op voorhand heeft gekocht, zal hij echter moeten passen voor het uitje omdat hij een vergadering op school heeft. Joy heeft geen zin om met iemand anders te gaan en plant haar dag dan maar anders in. Wanneer Joy te weten komt dat Eddie zonder haar naar de wedstrijd is gegaan, gaan de poppen aan het dansen. Ondertussen doen Doug en Ally er alles aan om te verhinderen dat een boom in hun buurt wordt omgehakt.
15:00
Rooster Cogburn

Amerikaanse westernkomedie Omdat hij te veel drinkt en niet goed met wapens om kan, moet U.S. Marshal Rooster Cogburn zijn politiebadge inleveren. De man krijgt de kans om zich opnieuw te bewijzen wanneer een bende gewelddadige criminelen een indiaans dorpje bezet en de plaatselijke priester vermoordt. Diens dochter Eula, een oude vrijster, wil de moord op haar vader wreken en rekent hierbij op de hulp van Rooster.
17:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:05
Het weer

Weerbericht
17:10
Belgium's Got Talent

Talentenjacht waarin de meest uiteenlopende acts worden beoordeeld "Audities 4." Een nieuwe lichting talenten staat te trappelen om hun ding te doen voor juryleden An Lemmens, Dan Karaty, Stan Van Samang en Niels Destadsbader. Wie van de hen minstens drie ja's krijgt, maakt kans op een plek in de grote studioshows.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:50
Het weer

Weerbericht
20:00
Tegen de Sterren op

Show met persiflages van bekende tv-programma's en imitaties van BV's en beroemdheden Luk Alloo (Guga Baúl) volgt de enige echte Kürt Rogiers. Hoewel de acteur een boeiend leven leidt, besluit Alloo kosten, tijd en moeite te sparen door in één trek al zijn formats op te nemen. Na elke aflevering van 'Temptation Island' nodigt Goedele Liekens (Nathalie Meskens) een van de deelnemers uit voor een diepgaande en boeiende nabespreking. Deze keer komt player Kevin aan bod. Rapper Damso mag dan toch niet het WK-lied maken. Geen probleem, onze Rode Duivels nemen met veel plezier het heft in eigen handen. 'Het Swingpaleis' komt terug, met alle grote vedetten van toen.
20:40
De Kotmadam

Komische serie "Bollen." Ines gaat al dagen na elkaar uit, Victor vreest dat ze drugs gebruikt. Jef heeft een handeltje opgezet in bloembollen. 's Avonds laat komt iemand discreet de bollen halen. Victor denkt opnieuw dat het om drugs gaat en hij is in alle staten.
21:15
Gaston en Leo in Hong Kong

Komedie naar het scenario van Jos Vandeloo Gaston en Leo zijn twee onafscheidelijke vrienden die een originele manier hebben gevonden om rijkelijk hun boterham te verdienen. Als directeurs van het OLTOHN, Onderneming voor Luxe-Transport van Overledenen op Hoog Niveau, repatriëren ze de lichamen van landgenoten naar Antwerpen of van buitenlanders naar hun land van afkomst. Met een gesneuvelde Duitse generaal hadden ze het al niet onder de markt, maar wanneer een steenrijke Chinees komt te overlijden en hij naar Hong Kong moet worden teruggebracht, beginnen Gaston en Leo aan de moeilijkste klus van hun carrière.
22:55
Beste Kijkers

Humoristische panelshow met Nathalie Meskens Nathalie Meskens sluit dit vijfde seizoen af met een knaller van formaat. Nog voor het goed en wel begonnen is, vliegen de partypoppers en confetti al door de studio. Teamcaptains Sven De Ridder en Tine Embrechts delen uiteraard ook nog een laatste keer in de feestvreugde. Onder het motto 'er kan nooit te veel ambiance zijn', is Ruth Beeckmans, die Tine verving tijdens haar bevallingsverlof, terug van weggeweest. En om het feest compleet te maken is ook comedian Thomas Smith van de partij.
00:00
Motive

Canadese misdaadserie
00:45
Qmusic

Muziek