Tv gids - VTM Morgen

Eergisteren
2017-11-17
Gisteren
2017-11-18
Vandaag
2017-11-19
Morgen
2017-11-20
Overmorgen
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
Donderdag
2017-11-23
06:00
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Zwijgen." Plop is een spannend boek aan het lezen, maar hij wordt gestoord door Kwebbel. Zoals altijd tatert ze er op los. Plop belooft haar vijf koeken als ze gedurende een uur zwijgt. Kwebbel aanvaardt de uitdaging.
06:05
Brandweerman Sam

Welshe animatieserie "De tuinruimers." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen, maar ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
06:15
Little People

Animatieserie met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden "Wees trots op wie je bent."
06:25
Robocar Poli

Animatieserie over het het Robocarteam "Beton Bonje." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
06:40
Maya de Bij

Belgische animatieserie "De zonsverduistering."
06:50
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "Fiesta Fiesta." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
07:05
Pokémon

Japanse animatieserie "Ash Vangt een Pokémon !." Ash ontdekt en vangt zijn eerste Pokémon. Hoewel hij erg enthousiast is, is Misty vol afschuw over zijn nieuwe Insectsoort Pokémon vriend.
07:25
Power Rangers Ninja Steel

Animatieserie over een nieuw team van Power Rangers
07:50
Sinterklaasnieuws 2017

Show die aftelt naar de komst van Sinterklaas op 6 december Het Sinterklaasnieuws wordt gepresenteerd door de Nieuwspiet, die in zijn nieuwsdecor telkens de nieuwsfeiten van de dag overloopt. Dat zowel met reporters ter plaatse als reportages die gemaakt worden door Journalistenpieten. Het Sinterklaasnieuws staat elke dag in teken van de komst van Sinterklaas.
08:00
My Little Pony - Friendship is Magic

Amerikaans-Canadese animatieserie "De Beste Leukste Tante."
08:25
Broer en Zus

Animatieserie over broer Tom en zus Nina
08:35
Talking Tom and Friends

Amerikaanse animatieserie Talking Tom en zijn vrienden willen koste wat kost beroemd worden. Ze doen er dan ook alles aan om echte supersterren te worden, maar hun plannen lopen vaak in het honderd.
08:45
Pratende Poep

Animatieserie "Grandparents' Butts Just Don't Understand." Vanavond is het de Poepgevecht filmmarathon en Zack krijgt een stripalbum van een mysterieuze helderziende.
09:05
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
09:20
Dawn of the Croods

Amerikaanse animatieserie "De School van Harde Stenen." De competitieve Eep is gek op wedstrijdjes, dus wil ze koste wat het kost samen met haar nieuwe vriend Lerk de beste zijn bij een jachtexamen op school.
09:45
Qmusic

Muziek
10:00
Geen uitzending

Onderbreking
12:00
Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Scriptedrealityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat Koen en Tineke worden opgeroepen voor een mogelijke inbraak. Wanneer ze de inbreker op heterdaad willen betrappen, stuiten ze op een verrassing. Een vrouw maakt zich ongerust omdat ze haar moeder niet kan bereiken. Wanneer Eric en Brigitte haar huis doorzoeken, wijst alles erop dat de vrouw al enkele weken niet meer thuis is geweest. In de tuin valt hen echter iets vreemds op.
12:35
Open Keuken met Sandra Bekkari

Culinair magazine met gezonde gerechten Op het menu: kalfsoesters met rodekoolpuree en beukenzwammen & worteldip met curry en appel.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:35
Het weer

Weerbericht
13:40
Familie

Soap. De Van den Bossches en hun investeerders hebben een productieve vergadering over de oprichting van de nieuwe VDB-holding, hoewel de aanstelling van de CEO voor discussie zorgt. Rita wil weten hoe Dré het stelt en ze besluit hem te gaan bezoeken. Ze mag echter de woning niet binnen van zijn echtgenote Myriam. Marie-Rose maakt eindelijk kennis met David, de jonge Franse minnaar van Colette. Mieke en Niko gaan uitwaaien aan de kust en lopen in de duinen de bomma en Albert tegen het lijf.
14:15
Spoed

Ziekenhuisserie "Kinderleed." Dokter Luc Gijsbrecht neemt zijn tienerzoon Tom in bescherming wanneer blijkt dat die medeplichtig is aan inbraak in een supermarkt. Ook Josiane, al twintig jaar de minnares van Luc, heeft problemen met haar dochter. De zeventienjarige Hildeke gedraagt zich vreemd en behaalt op school slechte resultaten. Toch wil het meisje niet zeggen wat er scheelt. Dirk Velghe heeft zich met Anneke verloofd en krijgt hierdoor nogal wat tegenwind van dokter Barbara Dufour. Zij heeft er alles voor over om Dirk voor zich te winnen en probeert hem voortdurend te verleiden. Tegenover haar jeugdvriendin Anneke houdt Barbara de schijn hoog. Internist Jos Blijlevens krijgt het hard te verduren wanneer hij geen voorrang wil geven aan een dronken chauffeur, die met zware verwondingen in het ziekenhuis is opgenomen.
15:15
All Saints

Australische dramaserie over het reilen en zeilen in een Australisch ziekenhuis "No Way Out." Nelson rouwt nog steeds om de dood van zijn geliefde. Er valt een halfvolle fles whisky uit zijn tas, vlak voor Franks voeten. Nelson heeft een verleden als alcoholist en Frank kan er niet om lachen. Maar de hoofdverpleger blijft beweren dat hij niets van de fles afweet. De spanningen hopen zich op en beide heethoofden verliezen hun zelfbeheersing. Deanna smeedt een plan om dokter Jack duidelijk te maken dat ze een boon voor hem heeft.
16:05
About a Boy

Amerikaanse komische serie "About a Christmas Carol." Kerstmis is in volle gang en Will ergert zich aan de vrolijkheid rondom zijn minst favoriete feestdag en het constant draaien van z'n hit 'Runaway Sleigh'. Omdat de zaak nog loopt, adviseert Laurie Will om zich te schikken en de draad op te pakken.
16:35
Aspe

Vlaamse misdaadserie "Jong verdriet." De 17-jarige Laura, de dochter van Raf en Ingrid Van Gelder, wordt gewurgd teruggevonden in het bos. De inspecteurs komen te weten dat de rebellerende puber het moeilijk had met het gezag van haar dominante vader en vaak in het plaatselijke jeugdhuis rondhing. Wanneer uiteindelijk blijkt dat ze vier weken zwanger was, begint de zoektocht naar de jonge vader.. Omdat Van In nog niet uit ziekteverlof terug is, neemt De Maegd de leiding in deze zaak. Hij trekt zich de zaak zeer persoonlijk aan omdat hij thuis met zijn dochter Machteld dezelfde problemen doormaakt. Wanneer het onderzoek muurvast komt te zitten, is er gelukkig Van In die de inspecteurs van aan de zijlijn met raad bijstaat.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:55
Het weer

Weerbericht
18:00
Open Keuken met Sandra Bekkari

Culinair magazine met gezonde gerechten Op het menu: parelhoen met notenkorst, spruitjes en een puree van muskaatpompoen & carpaccio van gepofte rode biet.
18:20
Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Scriptedrealityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat Er worden in de buurt al een tijdje vrouwen overvallen op straat. De commissaris stuurt Koen en Tineke op pad. Net wanneer de inspecteurs willen vertrekken, komt er een belangrijke getuige binnen. Eric en Brigitte onderzoeken de moord op een jonge vrouw. Een bizar bewijsstuk leidt hen naar de dader.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:50
Het weer

Weerbericht
20:00
Familie

Soap. Benny heeft een date. Mathias heeft een voorstel voor Véronique. Hij uit zijn frustraties bij Patrick en Benny. Leen krijgt goed nieuws in de instelling. Hanne geeft Ward een kans om zijn verhaal te doen. Emma brengt haar aan het twijfelen.
20:35
Hoe zal ik het zeggen?

Verborgencamerashow Dennis wil aan zijn goede vriend Yannick duidelijk maken dat hij wat meer moet bewegen. Wanneer Yannick de lift neemt en die vervolgens blokkeert, wordt hij op de gekste manier geholpen. Enkele kinderen nemen deel aan een zeer ongewone gehoortest waarbij hun ouders hen subtiel een boodschap meegeven. Papa Pascal hoopt zijn zoon Robin via een originele reclamespot te doen inzien hoe belangrijk het is voorbehoedsmiddelen te gebruiken tijdens het vrijen. Tenslotte wil Alexander het hart van Xenia veroveren. De arm der wet helpt hem hierbij.
21:40
De Kroongetuigen

Documentairereeks over waargebeurde misdaadverhalen uit Vlaanderen Reconstructie van de zaak Pándy, het hallucinante dossier rond de Hongaarse dominee András Pándy, die in de jaren 80 zes van zijn familieleden vermoordde en hun lichamen op gruwelijke manier deed verdwijnen. Tussen 1986 en 1989 vermoordde hij samen met zijn dochter Agnes 6 gezinsleden: twee zonen, twee stiefdochters, zijn echtgenote en zijn ex-echtgenote. De zes stonden jarenlang geseind als 'verdwenen' tot justitie onraad rook. In 1997 werd de zaak ten gronde onderzocht. András Pándy ontkende vanaf dag één elke betrokkenheid. Al snel bleek dat hij zijn gezin leidde als een dictator. In deze aflevering wordt de sfeer in het gezin Pándy geschetst en worden de feiten waarheidsgetrouw gereconstrueerd. Topspeurders, experten en magistraten getuigen over deze uitzonderlijke moordzaak. Het was uiteindelijk zijn dochter Agnes Pándy die op 20 november 1997 de feiten heeft opgebiecht.
22:55
Chicago Med

Amerikaanse dramaserie "Free Will." Dr. Halstead en Dr. Manning behandelen twee broers die elkaar constant in de haren vliegen. De patiënt van Dr. Reese staat voor een belangrijke beslissing. Dr. Rhodes en Dr. Latham verzorgen een 16-jarig meisje dat dringend een operatie nodig heeft, maar haar moeder gaat daar niet mee akkoord.
23:45
House M.D.

Amerikaanse ziekenhuisserie "Better Half." House en zijn team krijgen een eigenaardige alzheimerpatiënt over de vloer. De man ontsteekt om kleinigheden in een razernij en geeft regelmatig bloed over. Wilson krijgt af te rekenen met een patiënte die beweert dat elke seksuele aantrekkingskracht uit haar huwelijk is verdwenen.
00:35
Qmusic

Muziek