Tv gids - VTM Morgen

Eergisteren
2018-05-18
Gisteren
2018-05-19
Vandaag
2018-05-20
Morgen
2018-05-21
Overmorgen
2018-05-22
Woensdag
2018-05-23
Donderdag
2018-05-24
06:00
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Het vat bessensap." Plop wil Lui en Kwebbel verrassen. Hij haalt een groot vat bessensap en biedt zijn vrienden een glas aan. Maar als hij het kraantje opendraait.
06:05
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "De kunstschilder." Klus heeft het portret van Lui geschilderd, maar de postbode vindt het resultaat maar niets. Opeens krijgt Klus een idee.
06:10
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Dank je wel, wespen." Flip is moe en wil een slokje perensap, want daar knapt hij van op. Maar Maya en Willy kunnen niet door de schil van de peer heen bijten. Dankzij een plan van Maya maken de wespen een gat in de peer.
06:25
Heidi

Japanse kinderserie "Speurtocht." Karl gaat verhuizen. Voordat hij weggaat, organiseert hij een speurtocht met als hoofdprijs zijn fossielenverzameling. Theresa is erop gebrand te winnen. Wanneer het Heidi is die de verzameling vindt, is ze dan ook erg jaloers.
06:45
De Avonturen van K3

Animatieserie "Mister Cool." K3 geeft een optreden op Malibu Beach voor de Mr. Cool-verkiezing. Klaasje, Marthe en Hanne zijn helemaal klaar om knappe jongens te ontmoeten. Wanneer de meisjes aan de strandbar aankomen, is er iets heel vreemd aan de hand met finalist Bob. Ook Dwayne en Dee-Dee gedragen zich NIET-cool. De enige die zich compleet normaal gedraagt, is finalist Romeo Marvellous. De K3'tjes ontdekken dat Romeo eigenlijk Eugene is, een nerd die cool wil zijn. Om zijn geheim te bewaren, neemt hij de meisjes gevangen. Kan K3 ontsnappen en Bob, Dwayne en Dee-Dee weer cool maken?
06:55
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "Vos op Jacht." Vos is tegen de vriendschap tussen mens en Moef en probeert Oh en Tip te scheiden.
07:05
Vloglab

Magazine met ervaren en minder ervaren vloggers
07:25
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
07:40
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
07:55
Gefopt

Amerikaanse komische serie (2016) "Snorremans."
08:15
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "Le Grande Derrière." Lucy wordt chef-kok in een chique Moef-restaurant, waardoor Tip het eethuis moet runnen.
08:25
Lexie & Lotti

Australische animatieserie (2016) Wanneer willekeurige voorwerpen verdwijnen uit de dierentuin, gaan Lexie en Lotti op onderzoek. Maar een onverwachte sneeuwstorm wist alle aanwijzingen uit.
08:50
Tiny

Franse animatieserie "De vogel is gaan vliegen."
09:00
Barbie Dreamtopia

Animatieserie "Problemen met de Glitterballen."
09:10
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Dank je wel, wespen." Flip is moe en wil een slokje perensap, want daar knapt hij van op. Maar Maya en Willy kunnen niet door de schil van de peer heen bijten. Dankzij een plan van Maya maken de wespen een gat in de peer.
09:25
Brandweerman Sam

Welshe animatieserie "Norberts Grote Fossielenavontuur." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen, maar ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
09:35
Thomas de Trein

Britse animatieserie over Thomas de Trein en zijn vrienden "Percy mist Gator." Thomas de Trein en zijn vrienden leven op het eiland Sodor, waar de stoomtreinen samen de fijnste avonturen beleven. Onder het toeziend oog van controleur Sir Topham Hatt zoekt Thomas altijd het avontuur en het plezier op. Af en toe komt de kleine en ondeugende Thomas wel in de problemen omdat hij altijd wil doen wat volwassen locomotieven horen te doen. Toch vindt hij steeds weer een oplossing.
09:45
Qmusic

Muziek
10:05
Geen uitzending

Onderbreking
12:05
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks over het wel en wee van een politiekorps In een villa is het levenloze lichaam van een vrouw aangetroffen. Het blijkt om de echtgenote van een rijke makelaar te gaan. Volgens de man heeft zijn vrouw een affaire, en dus zijn er al meteen twee verdachten. Floor en Obi krijgen een oproep dat er een vandaal werkzaam is op het gemeenteplein.
12:40
Sofie in de keuken van

Culinair magazine met Sofie Dumont "Staf Coppens." Op het menu: Volkorenpasta met kip, wortel en geheime groentensaus.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:35
Het weer

Weerbericht
13:40
Familie

Soap. Mieke vindt het sneu dat Niko elke avond alleen in de garage aan de camionette sleutelt en ze stelt hem voor om te helpen. Nathalie dringt bij Dirk aan om vandaag nog met Rita te gaan praten. Veel tijd heeft hij niet, want hij vertrekt met Marie-Rose op zakenweekend naar Wenen. Peter en June krijgen in het ziekenhuis in Amerika de resultaten van de therapie. Remko, Bart en Trudy hebben er geen flauw idee van waar Hanne uithangt. Victor Praet ontdekt dat de man die hardhandig uit het ziekenhuis werd gezet een advocaat is en die wil nu een minnelijke schikking van 15.000 euro.
14:15
Spoed

Ziekenhuisserie "Afscheid." Luc Gijsbrecht en zijn medewerkers wonen de begrafenis van Cisse bij. Bij hun terugkeer in het ziekenhuis trekken ze zich terug in de koffiekamer om herinneringen aan hun overleden collega op te halen. Net dan maakt de nieuwe enthousiaste ambulancier Staf zijn opwachting. Zijn grapjes schieten bij Vanessa in het verkeerde keelgat. Dieter, de agent die de dood van Cisse op zijn geweten heeft, is ontoerekeningsvatbaar verklaard en wordt naar een instelling overgebracht. Onderweg krijgt hij een hartaanval. Jos Blijlevens wordt opgeroepen om hulp te verlenen. Voor de arts is de verleiding groot om de moordenaar aan zijn lot over te laten. Babs krijgt schitterend nieuws uit Italië.
15:25
All Saints

Australische dramaserie "Behind closed Doors." Een jonge man gijzelt zijn ouders in hun eigen huis. Minstens één slachtoffer is zwaargewond en de gijzelnemer vraagt dringend medische hulp. Het eerste wat Bart doet als hij in het ziekenhuis aankomt, is nagaan of Claire's ex, Ian, voor de behandeling is teruggekeerd, maar dat blijkt niet zo te zijn. Wanneer Ian Claire opzoekt, ontstaat er een discussie. Ian stort in elkaar en Claire is genoodzaakt hem te helpen. Bart en Amy voelen zich wat onwennig in elkaars omgeving nadat Bart haar heeft gezegd dat ze hun seksrelatie moeten stoppen.
16:20
The Grinder

Amerikaanse komische serie "Delusions of Grinder." Stewart denkt dat rivaliserende advocatenfirma's een complot voeren tegen Sanderson & Yao. Net op dat moment is het familiebedrijf betrokken in een dramatische rechtszaak. Gelukkig zet Dean zijn televisiepersonage aan de kant en laat hij zijn broer de zaak oplossen.
16:50
Monk

Amerikaanse misdaadserie "Mr. Monk and the Leper." Derek Bronson is een multimiljonair die zeven jaar geleden verdween met zijn luchtballon. Iedereen denkt dat hij dood is, maar Derek overleefde de crash. Hij liep wel lepra op, waardoor hij besloot om zich uit de maatschappij terug te trekken. Hij heeft zich al die jaren verstopt, maar nu wil hij beroep doen op detective Monk. Derek wil Monk riant betalen, maar diens smetvrees doet hem weigeren. Nadat een dokter hem verzekert dat de kans op besmetting minimaal is en nadat Natalie hem wijst op de onbetaalde facturen, besluit Monk de miljonair opnieuw op te zoeken.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:55
Het weer

Weerbericht
18:00
Sofie in de Keuken van

Culinair magazine waarin Sofie Dumont elke week langsgaat bij een bekend gezicht "Annelien Coorevits." Op het menu: Italiaanse rundstartaar met geroosterde ciabatta.
18:15
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks over het wel en wee van een politiekorps Floor en Obi zijn aan het patrouilleren wanneer een meisje in paniek hun combi doet stoppen. De agenten snellen meteen te hulp. Eric en Brigitte rijden naar het bos, waar een jogger het levenloze lichaam van een man heeft gevonden. Alles lijkt op een wanhoopsdaad, maar wanneer er een tweede lichaam wordt gevonden, liggen de kaarten meteen anders.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:50
Het weer

Weerbericht
20:00
Familie

Soap. Véronique schept duidelijkheid over haar gevoelens voor Mathias. Emma wil de aanval tegen het ziekenhuis inzetten. Er duikt een man op die beweert dat hij de vader is van Mila. Niko wil Stan niet de rug toekeren. Robyn raadt Ayo aan om voor zijn eigen geluk te kiezen.
20:35
Liefde voor Muziek

Muzikale show waarin zeven artiesten elkaars hits in een nieuw jasje steken Helmut Lotti, Cocojr, Sharon den Adel van Within Temptation, Silvy De Bie van Sylver, Niels Destadsbader en K's Choice bewerken de songs van Jasper Steverlinck.
21:55
Dossier X

Documentairereeks waarin beruchte Belgische misdaadzaken worden gereconstrueerd
22:50
Chicago P.D.

Amerikaanse politieserie "Debts of the Past." Wanneer Voigt een wraakactie tegen zichzelf en zijn familie kan verijdelen, vermoedt hij dat de actie het werk is van een ex- crimineel die hij en Voight in het verleden achter de tralies probeerden krijgen. Ze starten een klopjacht naar de man voor er slachtoffers vallen. Atwater geeft per ongeluk een geheim prijs over Ruzeks verleden, waardoor Burgess begint te twijfelen aan zijn verloving met haar. Olinsky krijgt een steeds betere band met zijn pas ontdekt dochter. Burgess en Roman doen onderzoek naar een hondendief in een elitebuurt in Chicago.efd, is Voight ervan overtuigd dat hij te maken heeft met een crimineel waarmee hij en Olinsky in het verleden al eens af te rekenen hadden.
23:40
Bones

Amerikaanse misdaadserie "The Santa in the Slush." Drie dagen voor kerstavond onderzoeken Dr. Brennan en Booth de dood van een man in een kerstmanpak. Het slachtoffer is Kristopher Kringle, die boven een speelgoedwinkel woont en wiens hele leven in het teken van Kerstmis staat. Hij kwam om het leven door een zware klap op het hoofd, mogelijk zelfs door de hoeven van een rendier.
00:35
Qmusic

Muziek