Tv gids - VTM Morgen

Eergisteren
2017-09-22
Gisteren
2017-09-23
Vandaag
2017-09-24
Morgen
2017-09-25
Overmorgen
2017-09-26
Woensdag
2017-09-27
Donderdag
2017-09-28
06:00
Dinotrux

Amerikaanse animatieserie Skya helpt Ace om te achterhalen wie er materiaal heeft gestolen uit de garage. Wanneer V-Morzel de twee detectives opsluit in een grot moeten ze proberen te ontsnappen.
06:25
The Super Hero Squad Show

Amerikaanse animatieserie gebaseerd op de stripverhalen van Marvel Animation "Mannelijk organism demonstreert een overvloed aan Kussen." Enchantres probeert Thor te betoveren met een liefdesdrank, maar het loopt niet zoals gepland.
06:45
Draken: Race naar de rand

Avontuurlijke animatieserie "Team Astrid." Nadat Dagur Berk aanvalt, roept Astrid een team van Drakenrijders bij elkaar om terug te vechten. Maar niemand weet hoe snel de volgende aanval komt.
07:10
Pokémon

Japanse animatieserie "Gevecht aan Boord van de St. Anne !." Ash en zijn vrienden gaan aan boord van het cruiseschip St. Anne, met kaartjes die zij van Jessie en James in vermomming hebben gekregen. Hun nieuwste plan is Pokémon Trainers het schip op te lokken en hun Pokémon te stelen.
07:30
Rated A for Awesome

Amerikaanse animatieserie over de avonturen van Team Awesome "Mieterse Club." Les en Team Awesome krijgen ruzie met een andere club. Maar wanneer er een grotere bedreiging hen staat op te wachten, is samenspannen de enige oplossing. Zullen ze de krachten bundelen?
07:40
Captain Biceps

Franse animatieserie Mummy houdt van slapen en als iemand hem probeert wakker te maken, dan neemt hij wraak. Mummy laat je verdwijnen zonder enig spoor achter te laten. Wanneer Captain Biceps de sarcofaag van Mummy verplaatst, laat hij hem vallen. Als dat maar goed afloopt.
07:50
Kid Vs Kat

Canadese animatieserie "Een grote vis in het Uilenmeer / Schoolpraktijken." De Burtonburgers houden een lokale viswedstrijd met vrienden en buren. Doel is het legendarische monster BongoBoingo te vangen. - Wanneer Millie Kat naar school brengt en hem belachelijk maakt tijdens een spelletje, loopt de kat weg.
08:10
Talking Tom and Friends

Amerikaanse animatieserie Talking Tom en zijn vrienden willen koste wat kost beroemd worden. Ze doen er dan ook alles aan om echte supersterren te worden, maar hun plannen lopen vaak in het honderd.
08:20
Broer en Zus

Animatieserie over broer Tom en zus Nina
08:30
Tiny

Franse animatieserie "Geen Omelet Zonder Eieren te Breken."
08:45
Maya de Bij

Belgische animatieserie "De wilde bende." Filips neven komen naar de weiden. Wanneer ze allemaal samen zijn, veranderen ze eigenaardig genoeg van kleur en van gedrag. Maya merkt dat Filip ook verandert en ze is bang dat ze haar vriend zal verliezen. Ze heeft er alles voor over om hem terug te krijgen.
08:55
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Klus gaat op wereldreis." Kwebbel en Lui hebben vernomen dat Klus op wereldreis vertrekt. Even later komt Klus de melkherberg binnen om afscheid te nemen.
09:00
Aya

Animatieserie voor kleuters over verkeer, met in de hoofdrol Aya, Belle en Otto "Links, rechts." Aya herstelt zijn ufootje wanneer mama en de kinderen boodschappen gaan doen. De boordcomputer van het tuigje leert hem wat links en rechts is. Nuttige informatie voor later, op het zebrapad.
09:05
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "Op Glad IJs." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
09:15
Brandweerman Sam

Welshe animatieserie "Misleid door de Schat." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen, maar ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
09:25
Robocar Poli

Animatieserie over het het Robocarteam "Tijd om schoon te maken." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
09:40
Zeppe & Zikki

Animatie- en poppenserie van Levenslijn voor meer verkeersveiligheid "Rood Groen." Rode tovenaar Zeppe en groene draak Zikki hebben nog één sticker nodig om hun album vol te krijgen, dus reppen ze zich naar de winkel.
09:45
Qmusic

Muziek
10:00
Geen uitzending

Onderbreking
12:05
Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Scriptedrealityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat Koen werkt vandaag samen met Floor. Ze worden opgeroepen om een dakloze te verwijderen van privéterrein. Ze kunnen echter maar moeilijk tot de jongeman doordringen. Eric en Brigitte haasten zich naar een zwaar ongeval met vluchtmisdrijf waarbij een jonge fietsster werd aangereden. Wanneer ze horen dat de vrouw alleen woont en nog niet zo lang geleden bevallen is, gaan ze naar haar huis om na te gaan wie er voor haar baby zorgt.
12:40
Open Keuken met Sandra Bekkari

Culinair magazine met gezonde gerechten Op het menu: Tortilla met honingtomaten en spinazie & ricotta met munt, limoen en pruimen.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:35
Het weer

Weerbericht
13:40
Familie

Soap. De Van den Bossches belanden in een emotionele roetsjbaan door het nieuws dat advocaat Balencourt over Bert heeft. Peter gelooft het verhaal niet, Anna voelt zich verantwoordelijk, Rita is in alle staten en Bart is ronduit bang. Pierrot en Evy hebben nood aan ruimte en privacy en willen dan ook zo snel mogelijk het appartement van Jan en Linda verlaten. Maarten begrijpt het koppel en reikt een oplossing aan. Véronique is zeer te spreken over de ontwerpen van Axel voor de kindercollectie en ze verdedigt zijn werk bij Caroline, die groen licht moet geven vooraleer ze in productie kunnen.
14:15
Wittekerke

Soap over het leven in het fictieve kuststadje Wittekerke Jean-Paul Derdeyn is uit zijn lood geslagen na de pikante seks met Kathleen en hij twijfelt hoe het verder moet met hun relatie. Voor de femme fatale is het wel al een uitgemaakte zaak dat ze samen een toekomst hebben. De steamers hebben het vandaag op Sashli gemunt. Voor Björn gaat dit te ver. Hij verdedigt Sashli en neemt het op tegen Gunther, de leider van de bende. Giovanni verontschuldigt zich bij Jasper en probeert hem te overhalen om hun samenwerking verder te zetten. Kyra verlangt naar een baby en ze vrijt met Kevin zonder voorbehoedsmiddel.
15:15
All Saints

Australische ziekenhuisserie "Potential." De zwangere Charlotte wordt bij het oversteken van de straat aangereden. De chauffeur pleegt vluchtmisdrijf. Frank vreest voor het leven van haar baby. Wanneer Vincent Beth tegen het lijf loopt, vermoedt hij dat zij Charlotte heeft aangereden. Een van Jessica's patiënten stelt zich ontzettend aan. Ze negeert zijn indianenverhalen, tot hij vertelt dat hij eerder op de dag bij een auto-ongeval was betrokken.
16:10
'Til Death

Amerikaanse komische serie "Family Vacation." Eddie en Joy hebben een familievakantie gepland om bij te praten met hun dochter Allison. Eddie ziet ertegenop dat Doug ook meegaat. Op de koop toe duikt Kenny ook op. Eddie wil dat Kenny het gezin vergezelt, zodat hij een spion heeft die zijn dochter en haar geliefde in het oog kan houden. Eens ter plaatse doet het verliefde koppeltje er alles aan om Kenny van zich af te schudden, terwijl het ouderpaar ontdekt dat het vuur uit hun relatie verdwenen is.
16:40
Aspe

Vlaamse misdaadserie naar de boeken van Pieter Aspe "De Webcammoord." De achtentwintigjarige Sofie Plessers voert als 'Vanessa' naaktshows op voor haar webcam. De firma 3X4U, gespecialiseerd in online erotainment, biedt de beelden aan op het internet en daar kunnen klanten haar en andere meisjes tegen betaling bekijken. Tijdens zo'n sessie wordt Sofie echter voor het oog van enkele verbijsterde klanten gewurgd door een gemaskerde man. Na wat aandringen krijgt hoofdinspecteur Pieter Van In de lijst met klanten die op het moment van de moord ingelogd waren bij 3X4U en daar blijken zelfs buren en kennissen van het gezin Plessers bij te zijn. Sofie's echtgenoot Stef heeft een sluitend alibi: hij bevond zich op het ogenblik van de feiten met zijn minnares Suzanne in Club Extase. Het echtpaar Plessers nam het dan ook niet zo nauw met de huwelijkstrouw.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:55
Het weer

Weerbericht
18:00
Open Keuken met Sandra Bekkari

Culinair magazine met gezonde gerechten Op het menu: gegratineerde hespenrolletjes met witloof & bloemkoolsoep met geroosterde hazelnoten.
18:20
Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Scriptedrealityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat Een bejaarde vrouw verdwijnt spoorloos tijdens haar wandeling. Wanneer Barry haar schoen terugvindt bij de parkvijver vrezen Koen en Tineke het ergste. Een man overlijdt in verdachte omstandigheden. Na een eerste onderzoek van de wetsdokter twijfelen Eric en Brigitte aan de precieze doodsoorzaak.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:50
Het weer

Weerbericht
20:00
Familie

Soap. Guido belandt in een hachelijke situatie. Simon blijft zich erg jaloers gedragen, tot grote ergernis van Stefanie. Zij dreigt ermee om een einde te maken aan hun relatie. Linda worstelt meer en meer met haar leugen. Lars treedt doortastend op naar Wils toe, maar dat blijft niet zonder gevolgen.
20:35
Over Winnaars

Koen Wauters helpt mensen met een beperking om hun dromen waar te maken Kiara is 22 jaar en heeft een ernstige, aangeboren oogafwijking. Haar zicht bedraagt amper 1 op 10. Een bril of operatie kunnen daar niets aan veranderen. Door haar zwakke ogen mag Kiara niet autorijden, en dat vindt ze bijzonder jammer. Want terwijl al haar vriendinnen hun rijexamen afleggen, kan Kiara zich alleen met het openbaar vervoer verplaatsen. Op een dag wordt de jonge vrouw aangeklampt door Koen Wauters. Hij doet haar een voorstel. Maar voor Kiara daar 'ja' op kan zeggen, zal ze eerst moeten leren autorijden.
21:45
Spitsbroers

Dramaserie. "Foncky Time." Dennis mist nog steeds vertrouwen en presteert slecht op het veld. Op de koop toe wordt hij gechanteerd door een journalist. Zijn broer Alan zit in zak en as: zowel professioneel als privé krijgt hij een zware tegenslag te verduren. Leo heeft het intussen steeds moeilijker om het management van zijn zoon op zich te nemen.
22:50
Chicago Med

Amerikaanse dramaserie "Timing." Dr. Rhodes behandelt een verrassende patiënt, terwijl Goodwin enkele persoonlijke problemen aanpakt. April krijgt het zwaar te verduren met een moeilijke patiënt. Sarah's grote dag komt eraan, maar ze blijft twijfelen over haar toekomstplannen.
23:40
House M.D.

Amerikaanse ziekenhuisserie "Help Me." House, Cuddy en de hulporganisaties verstrekken medische hulp aan de slachtoffers van een ingestort huis. House vindt een vrouw die nog onder het puin ligt. Brandweerlui doen er alles aan om haar been te redden, maar wanneer er een tweede instorting plaatsvindt, lijkt dat niet meer zo eenvoudig. Ondertussen probeert het team van House in het ziekenhuis uit te zoeken wat er mis is met de man die het ongeluk veroorzaakte. Als klap op de vuurpijl vertelt Cuddy House dat ze gaat trouwen en dat nieuws valt niet bij iedereen in goede aarde.
00:35
Qmusic

Muziek