Tv gids - VTM Overmorgen

Eergisteren
2018-05-18
Gisteren
2018-05-19
Vandaag
2018-05-20
Morgen
2018-05-21
Overmorgen
2018-05-22
Woensdag
2018-05-23
Donderdag
2018-05-24
06:00
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Karate Klus." Is Klus een echte karatekabouter? Kan hij met de blote hand een dikke plank in twee slaan?
06:05
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "De verjaardagskalender." Klus beweert dat hij vandaag jarig is. Zijn vriendjes kunnen dat niet controleren want Plops verjaardagskalender is zoek. Er wordt dus een feestje gebouwd. Maar dan vindt Kwebbel de kalender.
06:10
Maya de Bij

Belgische animatieserie "De zieke eik." Willy en Maya ontdekken een zieke eikenboom. Flip vertelt dat de boom ziek is omdat iemand de truffels opeet, die de wortels voeden. Molly en Polly blijken de boosdoeners.
06:25
Heidi

Japanse kinderserie "Pas op voor geiten." Juffrouw Rottenmeier en Clara komen aan in Dörfli, maar het gaat niet helemaal zoals Heidi had gehoopt. Volgens juffrouw Rottenmeier is de blokhut geen geschikte omgeving voor Clara en kunnen ze beter in het landhuis blijven. Heidi en Clara verzinnen een plan en samen met Peter, Theresa, William en de geiten proberen ze juffrouw Rottenmeier ervan te overtuigen dat het dorp toch niet de beste plek is.
06:45
De Avonturen van K3

Animatieserie "Sombreroheld." De meisjes gaan naar Sombrero Pueblo in het zonnige Mexico. Ze moeten er optreden ter ere van het festival van de doden en ook Dee-Dee en Dwayne zijn van de partij. Eens in Mexico aangekomen, zijn ze allemaal uitgeput door de warmte. John Peter, de wetenschapper, komt op de proppen met een nieuwe uitvinding tegen vermoeidheid. Er breekt paniek uit wanneer iedereen plots in een zombie verandert. Geraken de K3'tjes aan een tegengif?
06:55
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "Ik Ben Uw Moefste Fan." Oh leert alles over sport en fans wanneer hij een sportteam aanmoedigt.
07:05
Vloglab

Magazine met ervaren en minder ervaren vloggers
07:25
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
07:40
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
07:50
Gefopt

Amerikaanse komische serie (2016) "Bailey's Band." Er wordt een talentenjacht gehouden op school. Bailey wil De Drie Courtneys graag te grazen nemen en begint haar eigen band.
08:15
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "Gek Schrikken." Kyle vertelt Tip en Oh een verhaal over een gestoorde Moef, waardoor Oh doodsbang wordt.
08:25
Lexie & Lotti

Australische animatieserie (2016) De rustige dieren in het park zijn plots erg lawaaierig 's nachts. Enkele buren klagen van geluidsoverlast. De speurneuzen gaan samen met Fred op zoek naar de oorzaak van de onrustige dieren.
08:45
Tiny

Franse animatieserie "Romeo tegen Julia."
09:00
Barbie Dreamtopia

Animatieserie "Eenhoorn in de Wolken."
09:10
Maya de Bij

Belgische animatieserie "De zieke eik." Willy en Maya ontdekken een zieke eikenboom. Flip vertelt dat de boom ziek is omdat iemand de truffels opeet, die de wortels voeden. Molly en Polly blijken de boosdoeners.
09:25
Brandweerman Sam

Welshe animatieserie "Schildpadjacht." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen, maar ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
09:35
Thomas de Trein

Britse animatieserie over Thomas de Trein en zijn vrienden "Zonder kolen, geen stoom." Thomas de Trein en zijn vrienden leven op het eiland Sodor, waar de stoomtreinen samen de fijnste avonturen beleven. Onder het toeziend oog van controleur Sir Topham Hatt zoekt Thomas altijd het avontuur en het plezier op. Af en toe komt de kleine en ondeugende Thomas wel in de problemen omdat hij altijd wil doen wat volwassen locomotieven horen te doen. Toch vindt hij steeds weer een oplossing.
09:45
Qmusic

Muziek
10:00
Geen uitzending

Onderbreking
12:05
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks over het wel en wee van een politiekorps Floor en Obi zijn aan het patrouilleren wanneer een meisje in paniek hun combi doet stoppen. De agenten snellen meteen te hulp. Eric en Brigitte rijden naar het bos, waar een jogger het levenloze lichaam van een man heeft gevonden. Alles lijkt op een wanhoopsdaad, maar wanneer er een tweede lichaam wordt gevonden, liggen de kaarten meteen anders.
12:40
Sofie in de Keuken van

Culinair magazine waarin Sofie Dumont elke week langsgaat bij een bekend gezicht "Annelien Coorevits." Op het menu: Italiaanse rundstartaar met geroosterde ciabatta.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:35
Het weer

Weerbericht
13:40
Familie

Soap. Victor wil koste wat het kost tot een minnelijke schikking komen met advocaat Schepers, maar Véronique vindt 15.000 euro onaanvaardbaar en wil het tot een rechtszaak laten komen. Jan geeft Niko een dag vrij zodat hij aan zijn camionette kan sleutelen. Jana krijgt het in de KomEet zwaar aan de stok met meneer Maes, een vaste klant. Remko toont Bart en Trudy de brief die Hanne voor hem heeft achtergelaten op zijn kot. Marie-Rose en Dirk hebben het naar hun zin in Wenen.
14:15
Spoed

Ziekenhuisserie "Protest." Sinds het plotse vertrek van Jos Blijlevens wordt dokter Hofkens meer ingeschakeld op Spoed. En hij bevestigt keer op keer zijn reputatie van arrogante bullebak. Hij snauwt verpleegsters Lies en Mel voor het minste af en heeft nauwelijks geduld met de patiënten. Vooral niet wanneer ze met een kleine kwaal of lichte verwonding naar Spoed komen. De dokter die zich boven iedereen verheven voelt, krijgt echter een lesje in nederigheid wanneer hij samen met Mel bijstand moet verlenen aan een staker, die getroffen is door een beroerte.
15:30
All Saints

Australische dramaserie "Danger Zone." Er is een explosie gebeurd in een wijnhuis en het medisch team doet haar best om het gezin Lewis te redden. Nadat Bart Amy heeft gedumpt, is er spanning tussen de twee. Daarenboven wordt Amy met haar allereerste patiënt met brandwonden geconfronteerd. Ze doet haar best om de man te helpen, maar de geur van verbrand vlees doet haar walgen.
16:25
The Grinder

Amerikaanse komische serie "From the Ashes." De complottheorieën tegen Sanderson & Yao bereiken hun hoogtepunt. Net nu Dean zich heeft teruggetrokken lijkt hij de enige die het familiebedrijf nog kan redden. Stewart smeekt zijn broer om terug te komen en is bereid alles voor hem te doen.
16:50
Monk

Amerikaanse misdaadserie "Mr. Monk Makes a Friend." Monk raakt bevriend met een zekere Hal. De man is overvriendelijk en Monk kan zelf nauwelijks geloven dat hij het zo goed kan vinden met iemand. Monks assistente Natalie is echter wantrouwig en vermoedt dat Hal iets in zijn schild voert. Ondertussen onderzoekt de detective de bizarre moord op politieagente Gail Segalis. Monk kende Gail persoonlijk, want ze vertelde hem vaak over haar wereldreizen. Wanneer Natalie een kijkje neemt in haar vakantiekiekjes, begrijpt ze waar Hal ineens vandaan komt.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:55
Het weer

Weerbericht
18:00
Sofie in de Keuken van

Culinair magazine waarin Sofie Dumont elke week langsgaat bij een bekend gezicht "Annelien Coorevits." Op het menu: Entrecote met krieltjes in papillot en gegrilde groenten.
18:15
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks over het wel en wee van een politiekorps Eric en Brigitte worden opgeroepen nadat twee mannen werden neergestoken op een carpoolparking. Ondertussen worden Koen en Tineke opgeroepen voor een overval. Aziz, een beruchte zware jongen uit de gemeente, blijkt het slachtoffer te zijn. Koen en Tineke zijn meteen achterdochtig.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:50
Het weer

Weerbericht
20:00
Familie

Soap. Stan zoekt toenadering tot Niko, maar daar is Mieke niet mee gediend. Emma en Guido krijgen belangrijk nieuws Voor Jan is het duidelijk: Mila zal altijd zijn kleindochter blijven. Véronique blijft sceptisch tegenover Marie. Lars ontvangt een verrassende bezoeker op Fashion. Zjef betrapt Quinten.
20:35
2 Sterren Restaurant

Realityreeks waarin vier bekende duo's een eigen restaurant runnen Na de spannende try-outs gaan de duo's per twee de strijd aan met elkaar. De inzet is groot, want alleen het beste duo gaat door naar de finale. Vandaag openen de eerste 2 restaurants hun deuren. Wie strijdt tegen wie, en hoe verloopt de eerste service? En kunnen de duo's ook hun eerste betalende klanten overtuigen?
21:45
FAROEK Live

Live opsporingsmagazine van VTM NIEUWS met Faroek Özgünes. Gerechtsspecialist Faroek Özgünes probeert samen met de kijkers misdrijven op te lossen. Hij praat met slachtoffers, getuigen, politiemensen en parketmagistraten om zoveel mogelijk nuttige details te verzamelen over een misdrijf. Ook wordt via bewakingsbeelden en nauwkeurige reconstructies de medewerking van de kijkers gevraagd. Zij kunnen tijdens de uitzendingen live reageren.
22:40
Charlie's Angels

Amerikaans-Duitse actiekomedie De knappe en intelligente privédetectives Dylan, Natalie en Alex moeten tussenkomen in de zaak van de bekende miljonair Eric Knox. De oprichter van Knox Technologies heeft een stemherkenningsprogramma ontwikkeld dat nog accurater werkt dan de huidige technieken die gebaseerd zijn op vingerafdrukken; een wetenschappelijke doorbraak die een ware ramp kan betekenen als die in de verkeerde handen terechtkomt.
00:30
Bones

Amerikaanse misdaadserie "The Man in the Mud." Een verliefd koppeltje treft een geraamte aan in een modderpoel. Aan de hand van Angela's eerste schets slaagt Booth er meteen in het slachtoffer te identificeren. Het gaat om de bekende motorrijder Tripp Goddard, die enkele weken voordien een felbevochten race won.
01:20
Qmusic

Muziek