Tv gids - VTM Overmorgen

Eergisteren
2018-01-15
Gisteren
2018-01-16
Vandaag
2018-01-17
Morgen
2018-01-18
Overmorgen
2018-01-19
Zaterdag
2018-01-20
Zondag
2018-01-21
06:00
Little People

Animatieserie met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden "Het Rechter (En Linker) Gedoe !."
06:10
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "De trommel van Lui." Klus en Kwebbel spelen 'Kabouter erger je niet'. Ze kunnen niet tegen hun verlies en Plop moet tussenbeide komen. Opeens ziet hij Lui staan met een trommel op de buik. De postbode heeft het muziekinstrument zelf ontworpen en geeft een demonstratie. Die duurt nogal lang.
06:15
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Koninginnedag."
06:30
Brandweerman Sam

Animatieserie "Pizza Penarie." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
06:40
Robocar Poli

Animatieserie over het het Robocarteam "Poetsie, Waar Ga Je Heen ?." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
06:50
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "Licht, Camera, Actie !." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
07:05
Kick Buttowski: Durfal Met Lef

Amerikaanse animatieserie over een jongen die dolgraag stuntman wil worden "Cliffhanger."
07:15
Captain Biceps

Franse animatieserie Tank-man is een briljante uitvinder. Hij heeft een ondoordringbaar harnas gecreëerd en wil zo aan de president bewijzen dat hij veel sterker is dan ouwe Biceps. Om dat aan te tonen, blaast hij het kantoor van de president op met de onzichtbare snufjes van zijn harnas. Tijd voor Biceps om in actie te treden en Tank-man te stoppen.
07:25
Rated A for Awesome

Amerikaanse animatieserie over de avonturen van Team Awesome "Te Goed Ingeleefd." Thera moet het feestje van haar neefje organiseren, maar haar familie gelooft niet dat ze dat tot een goed einde zal brengen. Wanhopig gaat Thera op zoek naar een leuk idee. Ze schakelt haar vrienden in en transformeert hen in coole superhelden.
07:35
Harry en Bunnie

Maleisische animatieserie (2017)
07:40
Pokémon XY

Japanse animatieserie "Oost, west, bij de Grassoorten het best!." Het is tijd voor Ash zijn gevecht in de Coumarine City Gym.
08:00
Randy Cunningham - Ninja op School

Amerikaanse animatieserie over de avonturen van Randy Cunningham "Te Vuur en te Zwaard / Nieuweling in de Klas." Randy moet op zoek naar een nieuw zwaard omdat hij het vorige zwaard per ongeluk heeft gebroken. Later komt een nieuwe student aan in de stad, die meteen de oorlog verklaart aan de Ninja.
08:25
Broer en Zus

Animatieserie over broer Tom en zus Nina
08:35
De Avonturen van de Gelaarsde Kat

Amerikaanse animatieserie (2016) Om een kostbaar boek over de Kroon der Zielen in handen te krijgen, trachten de kat, Dulcinea en Miguela een mensetend monster te slim af te zijn. Ze krijgen de hulp van Uli.
08:55
Lexie & Lotti

Australische animatieserie (2016) Wanneer er vreemde dingen gebeuren in de stad vermoedt Lexie dat er buitenaardse wezens aan het werk zijn. Lotti denkt dan weer dat het allemaal verband houdt met een bankoverval.
09:20
Talking Tom and Friends

Amerikaanse animatieserie Talking Tom en zijn vrienden willen koste wat kost beroemd worden. Ze doen er dan ook alles aan om echte supersterren te worden, maar hun plannen lopen vaak in het honderd.
09:30
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
09:45
Qmusic

Muziek
10:00
Geen uitzending

Onderbreking
12:00
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks Een moeder komt met haar zoontje van vijf naar het commissariaat. Ze is het beu dat hij voortdurend dingen steelt in de supermarkt. Hij luistert echter niet naar haar en ze hoopt dat het korps een oplossing vndt. Eric en Brigitte worden opgeroepen door de wetsdokter wanneer een toevallige voorbijganger een meisje heeft gevonden. Ze heeft een overdosis drugs genomen. Brigitte wil weten wie haar dealer is.
12:35
De Keuken van Sofie

Culinair magazine met Sofie Dumont Deze week kookt Sofie met Ann Tuts. Vandaag: Op reis - Tom kha kai.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:35
Het weer

Weerbericht
13:40
Familie

Soap. Linda heeft van Victor Praet de opdracht gekregen om assertief te zijn in haar job van hoofdverpleegster en zich aan een strakkere planning te houden. Dat breekt haar zuur op, want Mieke schiet in een Franse colère omdat ze voor dokter Paul een uitzondering maakt. June is ziek en moet afhaken voor het congres. Ook Peter voelt zich belabberd. Trudy vraagt aan Mieke of ze tijdens het weekend voor Louise en voor Jelle wil zorgen. Dré is er zeker van dat Guido het talent heeft om een echte wielrenner te worden. In Benin worden Leki en Pierrot uitgenodigd op een uitbundig feest.
14:15
Spoed

Ziekenhuisserie "Terugkomst Tom." Het is een understatement dat Luc Gijsbrecht een streng man is, maar vandaag is hij gewoonweg grof. Hij stuurt patiënten zonder onderzoek naar huis, kaffert verpleegsters uit en wanneer er een jonge vrouw wordt binnengebracht die haar polsen heeft overgesneden, blijft hij niet eens stand-by. Blijkbaar is het belangrijker om thuis een vergeten dossier op te halen. Jos Blijlevens vindt het onverantwoord dat de spoedafdeling op deze manier wordt geleid, maar hij weet uiteraard niet dat Luc grote problemen heeft met zijn tienerzoon. Tom is in Oxford aan de drugs verslaafd geraakt en probeert nu thuis af te kicken. Het lijkt een hopeloze strijd te zullen worden. Wanneer Luc Gijsbrecht terug op post is, komt het tot een zware confrontatie met Cricri. Omdat ze er niet in slaagt tegelijkertijd twee polsen te hechten, verwijt hij haar een knoeier te zijn.
15:25
All Saints

Australische dramaserie over een groep artsen in een Australisch ziekenhuis "The Hearts of Men." De spoed wordt op stelten gezet door Josh, een drugsgebruiker die met een gebroken neus en kneuzingen is binnengebracht. De veertienjarige Nick daarentegen gedraagt zich voorbeeldig. Hij is slim en grappig, en zijn buikkrampen vereisen geen opname. Toch gebruikt hij elke truc om in het ziekenhuis te kunnen blijven. Dokter Jack moet uitzoeken wat er met de jongen aan de hand is. Het geduld van Vincent, Sean en Gabrielle wordt zwaar op de proef gesteld door Meredith, hun patiënte die een bloedklonter in de longen heeft en die aan haar arm geopereerd moet worden. Ze is echter doodsbang de ingreep niet te zullen overleven. Von fronst de wenkbrauwen wanneer Frank besluit om Bart in huis te nemen.
16:20
Fresh Off the Boat

Amerikaanse komische serie "Licence to Sell." Jessica besluit niet deel te nemen aan het examen vastgoed omdat ze vreest dat ze niet goed genoeg is. Eddie probeert Nicole voor hem te winnen en hij vraagt raad aan Louis.
16:50
Monk

Amerikaanse misdaadserie over een privédetective met een obsessieve-compulsieve stoornis "Mr. Monk and the Foreign Man." Monk wordt uit zijn concentratie gehaald door iemand die op straat fluit aan het spelen is en hij gaat naar beneden om te horen wat er gaande is. De Afrikaanse muzikant vertelt Monk dat zijn vrouw twee weken geleden op de hoek van de straat het leven liet nadat ze werd aangereden. De chauffeur pleegde vluchtmisdrijf. Monks interesse is geprikkeld en hij besluit de zaak te onderzoeken.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:55
Het weer

Weerbericht
18:00
De Keuken van Sofie

Culinair magazine met Sofie Dumont Deze week kookt Sofie met Ann Tuts. Vandaag: De zoete zonde - Frangipane fruittaart met kweepeer en rode bessen.
18:20
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks Er is een skelet gevonden in de kelders van het gemeentehuis. Volgens de wetsdokter is de persoon al minstens 20 jaar overleden. Brigitte en Eric beginnen te graven in een paar oude dossiers. De commissaris is in zijn nopjes, want hij mag met zijn korps een proefproject opstarten met lokfietsen.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:50
Het weer

Weerbericht
20:00
Familie

Soap. Benny is zenuwachtig voor zijn etentje met Robyn. Mathias helpt hem in de keuken. Mieke krijgt een harde klap te verwerken. Zjef en Rudi vinden hun droomhuis, maar er zijn kapers op de kust. Mieke brengt Rudi op het idee om pleegkinderen te casten voor zijn project voor het goede doel.
20:40
Furious 6

Amerikaanse actiefilm (2013) Dom, Brian en hun crew zijn nog steeds voortvluchtig na hun vorige inbraak. Ze wonen nu verspreid over de hele wereld, maar schokkend nieuws van Hobbs brengt hier verandering in. Hij is een criminele organisatie op het spoor en heeft ontdekt dat Letty, de voor dood gewaande vriendin van Dom, een belangrijke rol speelt binnen deze bende. Hobbs trekt samen met de anderen naar Londen om hier het fijne van te achterhalen.
23:05
Beverly Hills Cop

Amerikaanse actiekomedie Axel Foley is een welbespraakte en eigenzinnige politieagent die in Detroit de straten veilig probeert te houden. Op een dag krijgt hij bezoek van zijn beste vriend Mikey Tandino. Niet veel later wordt Mikey vermoord door een zekere Zack. Axel is vastberaden om de moordenaar te laten boeten voor zijn daad. Hij volgt Zack tot in Beverly Hills waar de plaatselijke politiechef Bogomil zijn agenten Rosewood en Taggart op de zaak zet. Ze moeten Axel voor hem in het oog houden, maar zijn vooral van plan om hem bij te staan.
01:00
Qmusic

Muziek