Tv gids - VTM Overmorgen

Eergisteren
2017-11-17
Gisteren
2017-11-18
Vandaag
2017-11-19
Morgen
2017-11-20
Overmorgen
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
Donderdag
2017-11-23
06:00
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Blindemannetje." De melkherberg moet dringend worden gepoetst, maar Plop heeft de handen vol met andere karweien. Kwebbel wil haar vriendje helpen en belooft hem de herberg open te houden terwijl hij hout gaat sprokkelen. Dan komen Klus en Lui op bezoek en samen spelen ze blindemannetje. Ze maken ontzettend veel rommel. Wat nu?
06:05
Brandweerman Sam

Animatieserie "Paard op hol." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
06:15
Little People

Animatieserie met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden "Wachten op je beurt."
06:25
Robocar Poli

Animatieserie over het het Robocarteam "Nieuwe vrienden." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
06:40
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Het schaduwspel." Willy is ineens bang voor schaduwen. Maya wil helpen met een schaduw-toneelstukje. Maar dan komen Bees en Boos langs. Willy verjaagt ze door zelf een schaduw-toneelstuk op te voeren.
06:50
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "Badderen met Boonying." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
07:05
Pokémon

Japanse animatieserie "De Samoerai-Uitdaging !." Tijdens een confrontatie met een Metapod, worden Ash en Samurai aangevallen door een zwerm boze Beedrill. Ash vlucht en laat zijn Metapod achter, die kwaad op hem is omdat hij hem in de steek heeft gelaten.
07:25
Power Rangers Ninja Steel

Animatieserie over een nieuw team van Power Rangers
07:50
Sinterklaasnieuws 2017

Show die aftelt naar de komst van Sinterklaas op 6 december Het Sinterklaasnieuws wordt gepresenteerd door de Nieuwspiet, die in zijn nieuwsdecor telkens de nieuwsfeiten van de dag overloopt. Dat zowel met reporters ter plaatse als reportages die gemaakt worden door Journalistenpieten. Het Sinterklaasnieuws staat elke dag in teken van de komst van Sinterklaas.
08:00
My Little Pony - Friendship is Magic

Amerikaans-Canadese animatieserie "Rotsvaste Vriendschap."
08:20
Broer en Zus

Animatieserie over broer Tom en zus Nina
08:30
Talking Tom and Friends

Amerikaanse animatieserie Talking Tom en zijn vrienden willen koste wat kost beroemd worden. Ze doen er dan ook alles aan om echte supersterren te worden, maar hun plannen lopen vaak in het honderd.
08:45
Pratende Poep

Animatieserie "All's Smell That Ends Smell & Cheer Window." Zack en Deuce zorgen er per ongeluk voor dat de hele stad stinkt. - Eleanor krijgt een nieuwe buurvrouw en is super enthousiast. Tot ze ontdekt dat het cheerleader Paige is.
09:05
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
09:20
Dawn of the Croods

Amerikaanse animatieserie Wanneer Eep en Thunk het eerste uitdaagspel ter wereld spelen, wordt Thunk geconfronteerd met zijn grootste angst. Grug gaat intussen een gevecht aan met de maan.
09:45
Qmusic

Muziek
10:00
Geen uitzending

Onderbreking
12:00
Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Scriptedrealityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat Er worden in de buurt al een tijdje vrouwen overvallen op straat. De commissaris stuurt Koen en Tineke op pad. Net wanneer de inspecteurs willen vertrekken, komt er een belangrijke getuige binnen. Eric en Brigitte onderzoeken de moord op een jonge vrouw. Een bizar bewijsstuk leidt hen naar de dader.
12:35
Open Keuken met Sandra Bekkari

Culinair magazine met gezonde gerechten Op het menu: parelhoen met notenkorst, spruitjes en een puree van muskaatpompoen & carpaccio van gepofte rode biet.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:35
Het weer

Weerbericht
13:40
Familie

Soap. Hanne brengt haar vader naar het ziekenhuis, waar hij op controle moet. Maarten en Roos leggen hun nieuwe culinaire droom voor aan Mathias, in de hoop dat hij voor het startkapitaal zal zorgen. De maagzweer van William is genezen en hij mag het ziekenhuis verlaten, maar hij wil dit niet doen zonder afscheid te nemen van Linda. Jan voelt zich gepasseerd omdat er voor hem geen plaats is in de nieuwe VDB-holding en ook Caroline wil weten welke positie er voor haar is.
14:15
Spoed

Ziekenhuisserie "Verzwegen." Dokter Jos Blijlevens is geschorst tot het resultaat van de autopsie op de dronken chauffeur bekend is. Gelukkig kan hij op de steun van zijn collega's rekenen. In zijn persoonlijke leven gaat het de arts evenmin voor de wind. Zowel Maria als Anouk stellen zich vragen over zijn trouw. Punker Rik Edens is veroordeeld voor een drugdelict en moet van de rechter gemeenschapsdienst doen in het ziekenhuis. Jeanine en Luc hebben trouwplannen. Zij vindt de tijd rijp om Hildeke eindelijk te vertellen dat ze de dochter is van Luc, maar hij wacht liever tot zijn echtscheidingsprocedure achter de rug is. Hildekes vreemde gedrag van de afgelopen tijd wordt duidelijk als blijkt dat ze zwanger is. De wereld van het tienermeisje stort in elkaar als ze ontdekt wie haar vriend eigenlijk is.
15:15
All Saints

Australische dramaserie over het reilen en zeilen in een Australisch ziekenhuis "The Things We Do." Frank en Von willen weten hoe het met Nelson gaat na zijn plotse ontslag. Ze zoeken hem op, maar Nelson is niet opgetogen met hun komst. Hij is nog steeds razend omdat zijn collega's er hem van verdenken terug een drankprobleem te hebben. Patiënte Helen beweert dat ze chronische pijn aan de pols heeft. Een verzekeringsagent komt langs en zegt dat Helen een bedriegster is, die er enkel op uit is om verzekeringsgeld op te strijken.
16:10
About a Boy

Amerikaanse komische serie "About a Manniversary." Om een jaar vriendschap te vieren haalt Marcus Will over om hem mee te nemen naar het Golden Gate FemFest. Met tegenzin stemt Will in. Hij probeert backstage te gaan en er zo voor te zorgen dat Marcus headliner Lisa Loeb kan ontmoeten.
16:40
Aspe

Vlaamse misdaadserie "Cold Case." Op een bouwwerf wordt een lijk opgegraven dat daar drie jaar geleden werd gedumpt. Aan de hand van het gebit komen ze op het spoor van Rudy Banjerd, een crimineel die vlak na een diamantroof met de edelstenen verdween. Wanneer de inspecteurs zijn medeplichtige Gino Bonte op de rooster willen leggen, blijkt deze enkele uren geleden te zijn neergeschoten. Bonte bleek een affaire te hebben met een getrouwde vrouw. Van In komt net terug uit ziekteverlof en heeft meteen twee moordzaken op te lossen.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:55
Het weer

Weerbericht
18:00
Open Keuken met Sandra Bekkari

Culinair magazine met gezonde gerechten Op het menu: portobello's met spinazie en geitenkaas & lepelhapje met tartaar van verse makreel, munt en rode appel.
18:20
Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Scriptedrealityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat Koen en Tineke krijgen een paniekerig telefoontje van tante Maria. Wanneer ze ter plaatse gaan, krijgen ze te maken met een onaangename verrassing. Een man beweert aangevallen te zijn in een frituur. Obi en Aziz verhoren de uitbaatster, maar de vrouw beweert van niets te weten. Aziz gelooft haar echter niet.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:50
Het weer

Weerbericht
20:00
Familie

Soap. Mathias laat zijn gevoelens de vrije loop en hij maakt duidelijke afspraken met Véronique. Mieke probeert Jan duidelijk te maken dat hij zichzelf in nesten heeft gewerkt. Louise wil niet overhaast te werk gaan met Martijn. Lars nodigt Amélie uit voor een etentje met hun moeder Brigitte.
20:35
Rijker Dan Je Denkt?

Kunst- en antiekmagazine waarin voorwerpen en curiosa worden getaxeerd Staf Coppens is te gast in Greenville in Houthalen. Het volledig gerestaureerde hoofdgebouw van de Kempische Steenkoolmijnen ademt het mijnverleden uit en huisvest nu groene ondernemers. Speciaal voor Staf en zijn experten zet het oude mijngebouw zijn deuren open. Een man is zowel in het bezit van het eerste album van Suske en Wiske, 'Op het eiland Amoras', als van zijn voorloper Rikki en Wiske. Daarnaast heeft hij een stapel uitgaven van 'Le petit vingtième', een bijlage van een Brusselse krant waarin Hergé zijn allereerste Kuifjes publiceerde.
21:45
CATHéRINE

Reportagereeks waarin Cathérine Moerkerke elke week een nieuwe, bijzondere wereld verkent "Luxepaarden." Cathérine Moerkerke reist naar de sjeiks van Saoedi-Arabië om hun paarden te bekijken. Vlaamse fokkers verkopen er paarden voor miljoenen euro's. Paardenshows in het Midden-Oosten, het lijkt de meest decadente hobby ter wereld.
22:30
The Jackal

Amerikaans-Brits-Frans-Duits-Japanse actiefilm (1997) Een meedogenloze huurmoordenaar, bijgenaamd The Jackal, wordt door een internationale misdaadorganisatie verzocht om een Amerikaanse topambtenaar uit de weg te ruimen. Zijn prijs bedraagt 70 miljoen dollar. De onderdirecteur van de FBI weet dat The Jackal in Washington is gesignaleerd, maar kan enkel gissen naar de ware toedracht van diens opdracht. Met de hulp van een agente van de Russische inlichtingendienst moet hij de moordenaar uit zijn tent zien te lokken. Ze beseffen al snel dat ze The Jackal enkel kunnen stoppen door iemand uit het misdaadmilieu in vertrouwen te nemen. Daarom halen ze de aan lager wal geraakte privédetective Declan uit de cel. Declan heeft nog een rekening te vereffenen met The Jackal. Het drietal sluit een bondgenootschap om de huurling alsnog te beletten zijn opdracht te volbrengen.
00:50
House M.D.

Amerikaanse ziekenhuisserie "Runaways." Het team behandelt een minderjarige patiënte die bovendien dakloos is. Wanneer haar symptomen verergeren, moeten ze tot een operatie overgaan. House heeft daarvoor echter ouderlijke toestemming nodig. Wanneer de moeder opdaagt, blijkt de moeder-dochterrelatie ingewikkelder dan gedacht en moet de moeder het verleden van zich afzetten om de beste beslissing te maken voor haar kind. Ondertussen heeft Taub moeite om een band te scheppen met zijn dochters en dreigt House de relatie tussen Foreman en een getrouwde vrouw te onthullen.
01:40
Qmusic

Muziek