Tv gids - VTM Overmorgen

Eergisteren
2017-09-22
Gisteren
2017-09-23
Vandaag
2017-09-24
Morgen
2017-09-25
Overmorgen
2017-09-26
Woensdag
2017-09-27
Donderdag
2017-09-28
06:00
Dinotrux

Amerikaanse animatieserie Ton-Ton stelt zijn oude vrienden voor. Ze zijn zo wild dat de Dinotrux een racebaan voor hen bouwen.
06:25
The Super Hero Squad Show

Amerikaanse animatieserie gebaseerd op de stripverhalen van Marvel Animation "Indringer uit de Duisterdimensie." Hulk en de Zilveren Surfer moeten samenwerken met dokter Strange en Valkyrie om Baron Mordo tegen te houden.
06:45
Draken: Race naar de rand

Avontuurlijke animatieserie "Nacht van de Jagers deel 1." Wanneer Stormfly gevangen wordt gehouden door hun nieuwe vijand Ryker Grimborn en de Drakenjagers, moeten Hikkert, Tandloos en het team er alles aan doen om haar te redden, voor het te laat is.
07:10
Pokémon

Japanse animatieserie "Pokémon Schipbreuk !." Een krachtige storm dwingt iedereen behalve Team Rocket en onze helden om de zinkende St. Anne te verlaten. Ash, Brock en Misty zijn gedwongen om samen te werken met hun vijanden om zich te redden uit deze netelige situatie.
07:30
Rated A for Awesome

Amerikaanse animatieserie over de avonturen van Team Awesome "In de Put." Les is een klungel in de meeste sporten, maar minigolf is echt zijn ding. Maar wanneer hij deelneemt aan het schooltoernooi komt hij voor een moeilijke keuze te staan: zal hij het leven redden van zijn aartsrivaal of kiest hij toch voor de beker?
07:40
Captain Biceps

Franse animatieserie Glu Man is klein, lelijk en enorm saai. Daarnaast kan hij ook erg aanhankelijk zijn, waardoor hij weinig succes heeft bij de meisjes. Maar Glu Man beweert dat niemand ooit van hem verlost geraakt. Hij gaat door de stad op pad met een tube lijm en plakt zo iedereen vast aan alles wat ze aanraken. Captain Biceps denkt dat deze klus makkelijk te klaren is, maar zal hij zelf niet blijven plakken in de superlijm?
07:50
Kid Vs Kat

Canadese animatieserie "Coop tegen Ninja-Kat / 1 april." Wanneer Kat en Millie Coop op zijn school belachelijk maken, gaat hij bij Dennis lessen in de gevechtssport volgen. - Coops overdreven 1 april grapjes zorgen ervoor dat niemand in het dorp nog iets gelooft van wat hij zegt. Hierdoor moet hij op zijn eentje een UFO invasie door Kat tegenhouden wanneer zelfs Dennis denkt dat dit een flauw grapje is.
08:10
Talking Tom and Friends

Amerikaanse animatieserie Talking Tom en zijn vrienden willen koste wat kost beroemd worden. Ze doen er dan ook alles aan om echte supersterren te worden, maar hun plannen lopen vaak in het honderd.
08:20
Broer en Zus

Animatieserie over broer Tom en zus Nina
08:30
Tiny

Franse animatieserie
08:45
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Bijzonder proper." Maya en Willy zitten vol varroas, een soort bijenluizen. Heel de bijenkorf is ermee besmet. Ze vragen de wilde bijen in het bos advies om van die lastige parasieten af te geraken.
08:55
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Torens bouwen." Het kruiwagentje van Plop is volgestouwd met boomstammen. Klus wil met het hout een toren vormen. Kwebbel vindt dit een schitterend idee en begint ook blokken te stapelen. Het startschot van de wedstrijd "torens bouwen" is gegeven.
09:00
Aya

Animatieserie voor kleuters over verkeer, met in de hoofdrol Aya, Belle en Otto "Niet te ver." Op het voetpad mogen Otto en Belle een beetje vooroplopen van mama, maar niet oversteken. Maar wanneer mama even niet kijkt, zijn ze plots verdwenen.
09:05
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "De Grote Taart." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
09:20
Brandweerman Sam

Welshe animatieserie "Gered van de Rots." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen, maar ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
09:30
Robocar Poli

Animatieserie over het het Robocarteam "De vriendschapsboom." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
09:40
Zeppe & Zikki

Animatie- en poppenserie van Levenslijn voor meer verkeersveiligheid "Piraten!." Kapitein Zeppe en matroos Zikki willen een megagroot zandkasteel bouwen op het strand. Onderweg moeten ze wel opletten voor de kusttram.
09:45
Qmusic

Muziek
10:00
Geen uitzending

Onderbreking
12:05
Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Scriptedrealityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat Een bejaarde vrouw verdwijnt spoorloos tijdens haar wandeling. Wanneer Barry haar schoen terugvindt bij de parkvijver vrezen Koen en Tineke het ergste. Een man overlijdt in verdachte omstandigheden. Na een eerste onderzoek van de wetsdokter twijfelen Eric en Brigitte aan de precieze doodsoorzaak.
12:40
Open Keuken met Sandra Bekkari

Culinair magazine met gezonde gerechten Op het menu: gegratineerde hespenrolletjes met witloof & bloemkoolsoep met geroosterde hazelnoten.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:35
Het weer

Weerbericht
13:40
Familie

Soap. De schrik slaat Mieke om het hart wanneer ze haar tante Rita in de ziekenhuiskamer van Bert aantreft. Ondertussen duikt er in de Jan & Alleman een journalist op die een boek over het leven van Rita wil schrijven met de focus op alle drama's en tegenslagen die ze al heeft gekend. Gerda is in de wolken met het cadeautje dat ze van Dirk heeft gekregen. June vreest dat de secretaresse de verkeerde conclusies trekt. Caroline heeft alleen maar commentaar op de ontwerpen die Axel voor de kindercollectie heeft getekend.
14:15
Wittekerke

Soap over het leven in het fictieve kuststadje Wittekerke Kyra vertelt Moesj dat zij en Kevin zonder voorbehoedsmiddel hebben gevrijd omdat ze een baby willen. Hij vertelt de verpleegster dan weer een heel ander verhaal, maar gaat toch nadenken over het vaderschap. Veerle apprecieert het niet dat Jasper zijn manager als een slaafje behandelt en ze raadt haar vriend aan om een beslissing te nemen over zijn samenwerking met Giovanni. Lotte is de kluts kwijt wanneer ze haar vader en Kathleen betrapt tijdens een kinky vrijpartij. Ook Jean-Paul is overstuur en weet zich dit keer echt geen raad.
15:15
All Saints

Australische ziekenhuisserie "Letting Go." Terri komt vervroegd terug uit vakantie. Ze schrikt wanneer ze hoort dat Charlotte een miskraam heeft gehad. Terri probeert Charlotte te troosten en praat openlijk over haar eigen miskraam. Ook Jack heeft het moeilijk. Hij ontloopt Terri en vindt het vreselijk dat Charlotte hem op een afstand houdt. Op het werk is hij bijgevolg niet te genieten en toont hij geen greintje medelijden met een patiënt die net zijn tweelingbroer heeft verloren. Jessica is jaloers wanneer ze ziet dat Vincent en Cate het steeds beter met elkaar kunnen vinden.
16:10
'Til Death

Amerikaanse komische serie "Brother's Keeper." Eddie ziet er tegenop om zijn homofiele broer en diens nieuwe vriend Terence te ontvangen, tot blijkt dat Terence voor de NBA werkt. In de plaats van een bezoek aan een trendy wijnbar te brengen, wordt het een avond voor de televisie met bier en pizza. Eddie vindt het geweldig, maar Joy en Charlie hebben het minder naar hun zin.
16:40
Aspe

Vlaamse misdaadserie naar de boeken van Pieter Aspe "Rijke Stinkers." Onder leiding van Frank, de vriend van Versavel, worden archeologische opgravingen gedaan in een Brugs klooster. Wanneer de loodzware deksteen van een Middeleeuwse graftombe wordt gelicht, komen ze tot een onthutsende ontdekking: er ligt een lijk dat slechts een tiental jaren oud is. Het blijkt te gaan om de stoffelijke resten van abt Praets, die tien jaar geleden plots verdween uit het klooster. Vermoord met arsenicum, zo blijkt. Van In en Versavel komen er al snel achter dat niet veel paters tuk waren op Praets. Hij leidde het klooster als een echte dictator en had meer vijanden dan vrienden, waaronder huidig abt Emile Frappez en dokter Gijsbrechts, die ook de dirigent is van het voormalige koor.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:55
Het weer

Weerbericht
18:00
Open Keuken met Sandra Bekkari

Culinair magazine met gezonde gerechten Op het menu: kabeljauwhaasje met amandelkorst en wortelpuree & sinaas-wortelsapje
18:20
Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Scriptedrealityreeks waarin het wel en wee van een politiekorps centraal staat De laatste tijd worden bij verschillende horecazaken bakken met leeggoed gestolen. Om de dief te kunnen pakken, krijgen Koen en Tineke een speciaal gadget van de commissaris. Een oudere dame die haar huis wil verkopen, wordt gedwarsboomd door vandalen. Floor en Femke gaan op zoek naar de daders, die duidelijk niet van ophouden weten.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:50
Het weer

Weerbericht
20:00
Familie

Soap. Emma is kapot van het nieuws dat ze te horen heeft gekregen. Peter wil een afspraakje regelen met Amélie, en ook Linda wil een gezellige avond organiseren voor haar en Jan. Tom vraagt Marie om de sessies met Stefanie verder te zetten. Zij lijkt zich plots een belangrijk detail te herinneren over haar ontvoerder.
20:40
The Wall

Spelshow waarin duo's strijden om een geldprijs De Limburgse meisjes Femke (20) en Lore (21) zijn beste vrienden. Ze leerden elkaar kennen op de hogeschool, waar ze beiden orthopedagogie volgden. Nu staan de vriendinnen samen voor een nieuwe uitdaging: hun confrontatie met de wispelturige Wall. Mocht die hen gunstig gezind zijn, dan dromen Femke en Lore ervan om samen op shop-citytrip naar New York te gaan. Slagen ze erin om een hoog bedrag uit de muur te toveren?
21:45
Vermassen

Reportagereeks over meesterpleiter Jef Vermassen "Speuren naar Sporen." Rode draad in deze laatste terugblik op de belangrijkste rechtszaken van strafpleiter Jef Vermassen is de evolutie van het strafonderzoek. Dat is de laatste 40 jaar enorm geëvolueerd met onderzoek van DNA, telefonie en data en dus heel wat deskundiger geworden. Vermassen praat onder meer over de zaak van Anthony De Clerck, het onderzoek naar moordenaar Ronald Janssen en de zogenaamde Beerputmoord, waar hij enorm ontgoocheld was in de veroordeling van zijn cliënte Rosie Verstraete.
22:55
Faroek

Opsporingsprogramma met Faroek Özgünes
23:45
House, M.D.

Amerikaanse ziekenhuisserie "Now What ?." De dag nadat House een patiënt verloor, komt hij niet opdagen op het werk. Wilson maakt zich zorgen en gaat hem thuis opzoeken. Ondertussen genieten House en Cuddy van elkaars gezelschap en tasten ze de mogelijkheden van een relatie tussen hen beiden af. Zijn hun gevoelens voor elkaar sterk genoeg om House zijn stemmingswisselingen te overwinnen?
00:35
Qmusic

Muziek