Tv gids - VTM Vandaag

Eergisteren
2018-05-18
Gisteren
2018-05-19
Vandaag
2018-05-20
Morgen
2018-05-21
Overmorgen
2018-05-22
Woensdag
2018-05-23
Donderdag
2018-05-24
17:30
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:35
Het weer

Weerbericht
17:40
America's Funniest Home Videos

Amerikaanse verborgencamerashow
17:55
Border Security

Australische realityreeks over het werk van douane-inspecteurs en grensagenten Een vrouw uit Nigeria wil in Australië een mode-expo bijwonen. Ze is de officiers echter een woordje uitleg verschuldigd. De douane ontvangt een postpakket dat levende planten bevat die de flora in het land kunnen aantasten. Een Poolse man wil zijn vriendin bezoeken, maar herinnert zich haar naam niet meer.
18:20
Expeditie Pairi Daiza

Realityreeks die een blik werpt achter de schermen van dierenpark Pairi Daiza "Aflevering 1."
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:50
Het weer

Weerbericht
20:00
De 25

Thematisch overzicht van 25 opmerkelijke tv-fragmenten uit het archief "De 25 meest fysieke inspanningen van VTM." Deze week worden de meest fysieke inspanningen van VTM onder de loep genomen. Voor Rode Neuzen Dag nam Tom Waes het op tegen voetballer Dries Mertens, althans dat probeerde hij. Sergio Quisquater bewees in 'Sterren en Kometen' dat hij geen talent heeft voor boksen en bij Gert Verhulst hebben zijn fysieke inspanningen één duidelijke reden: kunnen eten en drinken.
20:40
Robin Hood

Amerikaans-Brits avonturendrama De ervaren boogschutter Robin Longstride treedt in dienst bij het leger van koning Richard om tegen de Fransen te vechten. Na de dood van de koning vertrekt Robin naar Nottingham, een stad die lijdt onder de corruptie van een tirannieke schout en torenhoge belastingen. Daar valt hij voor de weduwe Lady Marion, die de identiteit en de motieven van de kruisridder niet volledig vertrouwt. In de hoop de hand van Marion te winnen en de stedelingen te redden, brengt Robin een bende bij elkaar die uitblinkt in dodelijke vechttrucs en levenslust. Samen vallen ze de rijke bovenklasse aan om gerechtigheid te doen zegevieren.
23:15
Beste Kijkers

Humoristische panelshow met Nathalie Meskens Nathalie Meskens vat weer het beste van de afgelopen televisieweek samen, en daarvoor krijgt ze opnieuw de hulp van Ruth Beeckmans en Sven De Ridder. Sven brengt William Boeva mee, zodat hij toch met iémand over 'Star Wars' kan praten. Naast Ruth zit Guga Baùl, die - als het panel zich gedraagt - hopelijk eens niet tussen de papflessen en vuile luiers zal belanden. In de nieuwe ronde 'Wat Is Er Gebeurd?' vraagt het panel zich eens niet af hoe het filmpje eindigt, maar hoe het begint.