Tv gids - VTM Vandaag

Eergisteren
2018-01-15
Gisteren
2018-01-16
Vandaag
2018-01-17
Morgen
2018-01-18
Overmorgen
2018-01-19
Zaterdag
2018-01-20
Zondag
2018-01-21
12:00
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks Een vrouw komt aangifte doen op het politiekantoor. Ze heeft een vakantiehuis gehuurd in Spanje en een voorschot betaald, maar bij aankomst bleek het huis zelfs niet te bestaan. Brigitte en Eric onderzoeken de zaak. Koen en Tineke krijgen een oproep dat er is ingebroken in een huis. Ter plaatse klampt ook de buurvrouw hen vast, want haar man is spoorloos verdwenen.
12:35
De Keuken van Sofie

Culinair magazine met Sofie Dumont Deze week kookt Sofie met Ann Tuts. Vandaag: Lust ie 't of lust ie 't niet? - Hamburger met gebakken paddenstoelen, veldsla, mozzarella en gekarameliseerde ui.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:35
Het weer

Weerbericht
13:40
Familie

Soap. Peter moet wennen aan de gedachte dat zijn ex-vrouw Trudy met Bart meegaat naar het opleidingsweekend. Mathias ziet het niet zitten om de mediatraining van Caroline te volgen. In het ziekenhuis krijgen Mieke en Linda het weer met elkaar aan de stok over een wijziging in de uurroosters. Bart vertelt aan zijn vader dat hij en Trudy gaan samenwonen. Het naaiatelier waarmee VDB Fashion samenwerkt, verlegt zijn activiteiten naar China en daar wil Véronique meer over weten. Axel en Evy gaan samen lunchen in de KomEet. Guido is in de wolken wanneer hij de koersfiets van Dré krijgt.
14:15
Spoed

Ziekenhuisserie "Scoutslokaal." Kristof Welvis heeft besloten om toch de studiebeurs aan te nemen en twee jaar vasculaire geneeskunde te gaan studeren in Amerika. Koenraad maakt zich zorgen over zijn vriendin Anneke. Zij trekt zich het voorval met de achttienjarige Veronique veel te hard aan en kampt met schuldgevoelens omdat zij de ouders van het meisje over de zwangerschap heeft ingelicht. Meneer Rollier is trouwens nog altijd niet bekoeld. Hij kan het niet aanvaarden dat zijn dochter een kind verwacht en zet haar op straat. Dokter Jos Blijlevens en Fien worden naar een scoutskamp gestuurd waar een tiental kinderen ziek zijn geworden na het eten van ravioli. Hun toestand is kritiek en Jos vermoedt dat het om botulisme gaat. Babs is dolgelukkig als blijkt dat haar vriend Bob een reisje naar de zon heeft geboekt.
15:25
All Saints

Australische dramaserie over een groep artsen in een Australisch ziekenhuis "Treshold." Hoofdarts Frank voelt zich schuldig voor de penibele situatie waarin de neergeschoten dokter West zich bevindt en hij wijkt geen seconde van zijn zijde. Hij is gespannen en gaat in de clinch met Vincent over Barts behandeling. Tiener Jayden lijdt aan een uiterst zeldzame ziekte, waardoor zijn droom naar onafhankelijkheid aan diggelen wordt geslagen. Een jongedame wordt aangereden door een vier maal vier op de parking van een motel. Zowel zij als de bestuurder van de terreinwagen zijn in levensgevaar.
16:20
Fresh Off the Boat

Amerikaanse komische serie "Showdown at the Golden Saddle." Louis krijgt het voor elkaar om een reclamebord van het restaurant te plaatsen op een toplocatie in Orlando. Het bord maakt indruk en de familie krijgt zelfs een uitnodiging voor de countryclub. Eddie doet zijn best om de aandacht te trekken van het meisje waarop hij verliefd is.
16:50
Monk

Amerikaanse misdaadserie "Mr. Monk Fights City Hall." Wanneer de stad de parkeergarage wil sluiten waarin Trudy stierf, roept Monk de hulp in van een raadslid om de beslissing terug te draaien. Helaas voor hem wordt de vrouw vermoord.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:55
Het weer

Weerbericht
18:00
De Keuken van Sofie

Culinair magazine met Sofie Dumont Deze week kookt Sofie met Ann Tuts. Vandaag: Lievelingsgerecht - Curry stoofpotje met pompoen en basmati rijst.
18:20
Echte verhalen: De buurtpolitie

Scriptedrealityreeks Een vrouw komt klacht indienen op het commissariaat: er is 2.000 euro van haar bankrekening verdwenen. De bankdirecteur beweert echter dat de vrouw het geld zelf is komen afhalen. Op de bewakingsbeelden is ze duidelijk te zien en ook haar handtekening staat op het ontvangstbewijs. De vrouw kan echter bewijzen dat ze op het moment dat het geld werd afgehaald op cruise was. Eric en Brigitte staan voor een raadsel.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:50
Het weer

Weerbericht
20:00
Familie

Soap. Lars maakt zich zorgen over Amélie, maar zij wil niet dat hij zich met haar leven bemoeit. Stefanie heeft het steeds moeilijker met de aanwezigheid van Robyn en gaat in conflict met Benny. Bart, Trudy en Jelle hullen zich nog steeds in stilzwijgen over de reden van hun terugkeer uit Amerika. Guido vergezelt Mieke naar een mode-event en maakt er kennis met Griet.
20:35
Safety First

Sitcom. "Goeroe." Het team van Safety First gaat een dagcursus volgen bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek 'Safety First'. Dirk is bloednerveus en verplicht iedereen in uniform te komen. Dat ligt echter gevoelig bij Ingrid die zich heel ongemakkelijk voelt tussen alle andere cursisten die wel gewone kledij dragen. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen makkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.
21:10
Beste Kijkers

Humoristische panelshow met Nathalie Meskens Gasten: Thomas Smith en Danira Boukhriss. Teamkapiteins: Sven De Ridder en Ruth Beeckmans.
22:20
Telefacts

Actualiteitenmagazine met reportages uit binnen- en buitenland
23:10
Chicago Fire

Amerikaanse dramaserie "We Called Her Jelly Bean." Een brand in een appartement, gelinkt aan een verkrachting en een moordpoging, vertoont veel gelijkenissen met een onopgeloste zaak in New York. Daarom komt rechercheur Olivia Benson uit New York het team in Chicago bijstaan bij hun onderzoek.