Tv gids - VTM Vandaag

Eergisteren
2018-07-17
Gisteren
2018-07-18
Vandaag
2018-07-19
Morgen
2018-07-20
Overmorgen
2018-07-21
Zondag
2018-07-22
Maandag
2018-07-23
14:10
Spoed

Dramaserie. "Medisch directeur." Steven Hofkens en Koen Laenen winden er geen doekjes om dat ze hopen dat de termijn van Luc Gijsbrecht als medisch directeur niet wordt verlengd. Verpleegster Mel heeft een fantastische verrassing voor haar echtgenoot, Steven Hofkens. Stagiair-dokter Sven Ongena krijgt een waarschuwing van dokter Kathy Pieters omdat hij zich hecht aan zijn patiënte, de bejaarde Andrea. Twee jongetjes en hun dronken moeder worden in het ziekenhuis opgenomen nadat één van de kinderen uit het raam is gevallen.
15:25
Strong Medicine

Amerikaanse dramaserie "Second Opinion." De vijftienjarige Farah wordt het ziekenhuis binnengebracht met een levensbedreigende infectie. Dana vermoedt dat het meisje werd verkracht. Lisa Bernstein lijdt aan chronische pijnen die haar haar job kostten. Omdat haar baas haar niet gelooft, heeft ze geen recht op een uitkering. Peter en Lana zorgen stiekem voor een hondje met verlamde poten. Lu houdt haar vriend Jack op afstand. De ouders van Farah vertellen wat er echt met haar is gebeurd. Dana is verbijsterd. Ondertussen verslechtert de medische toestand van het meisje met de minuut.
16:20
'Til Death

Amerikaanse komische serie "No Complaints." Allison vraagt aan haar ouders geld om in het buitenland te gaan studeren. Eddie en Joy zien hun dochter graag vertrekken, in de hoop dat ze een man tegen het lijf loopt en zo haar vriendje Doug vergeet. Op de terugweg van de luchthaven heeft Doug echter een ongeval, waardoor Allison halsoverkop terugkeert.
16:45
De Rodenburgs

Dramaserie Benedicte wordt uitgenodigd door haar zus Marie-France, die net terug is van Dubai. Ze is niet gerust in dit onverwacht bezoek en met reden zo blijkt. Marie-France heeft slecht nieuws. Op RIC pakt Camilia met tegenzin haar spullen en broedt ze op een plan om Hanne en Stijn uit elkaar te drijven. Ze tracht daarbij Olivier voor haar kar te spannen. Claire wordt ondertussen ontslagen uit het ziekenhuis en moet thuis verder herstellen van het ongeval. Bovendien moet ze dulden dat Freya aan de carrière van Simon timmert. Die wil breken met zijn drugverleden en beslist om zijn schulden af betalen, maar de ontmoeting met zijn dealer loopt helemaal verkeerd. Hanne gaat terug aan het werk en ze leeft zich uit in haar nieuwe job.
17:45
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:50
Het weer

Weerbericht
17:55
Border Security Canada

Realityreeks over het gevarieerde werk van douaniers en grensagenten in Canada
18:20
Echte Verhalen: De Kliniek

Scriptedrealityreeks met ziekenhuisverhalen De 29-jarige lerares Suzy heeft in de klas een hartstilstand gekregen en wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Dokter Charlotte Van Damme ontfermt zich over Suzy en weet dat elke seconde telt. De jonge vrouw is namelijk hoogzwanger. Ondanks alles lukt de reanimatie niet, wat maakt dat de baby met een post mortem-keizersnede gehaald moet worden. Deze ingreep neemt een onverwachte wending. Ondertussen krijgt dokter Thomas Verreecken fotografe Roos op consultatie. De jonge vrouw staat vol met jeukende huiduitslag en haar zicht is de laatste tijd achteruit gegaan. De arts vermoedt dat het om een parasitaire infectie gaat die ook de ogen heeft aangetast, en neemt een stukje huid weg om uitsluitsel te krijgen.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:45
Het weer

Weerbericht
19:55
Lili en Marleen

Komische serie "De verbroedering." Pierre en Lili zijn op zoek naar een bergplaats voor een lading handgranaten. Stavros is druk aan het stapelen, maar dan wel de kerkstoelen van Rik. Wanneer Hans plots in de poort verschijnt, vreest Stavros dat zijn laatste uur geslagen is. Dankzij de jenever van Rik worden de gemoederen bedaard en weet Lili tijdig de handgranaten te verstoppen. Het verbroederingsfeestje is volop aan de gang wanneer Rik plots oog in oog komt te staan met de feestvierders.
20:30
Tegen de Sterren op

Persiflages van tv-programma's en imitaties van BV's en beroemdheden 'The Sky is the Limit': in Turnhout woont de excentrieke Daniëlle (Nathalie Meskens) samen met haar jongere, veel jongere, vriend Thomas (Walter Baele). Hij heeft vandaag de cabrio genomen voor een spelletje dat hij zelf 'de carroussel' noemt. Met ook een persiflage op de talkshow 'Bart & Siska'. Bart (Jonas Van Geel) kan zich niet bedwingen en zingt uiteindelijk zelf een liedje. Herman Brusselmans (Walter Baele) geeft zijn ongezouten mening over het programma en Julie Van den Steen (Nathalie Meskens) zoekt een lief. Ella Leyers speelt Siska. In 'Iedereen Beroemd' stookt Luk Alloo (Guga Baúl) ruzie tussen Jos (Ivan Pecnik) en Jacqueline (Nathalie Meskens).
21:15
Met Vier in Bed

Reality-show. "Chalet Interwood." Durbuy is het bewijs dat je niet groot hoeft te zijn om groots te presteren. Als één van de kleinste steden ter wereld trekt Durbuy jaarlijks duizenden toeristen naar Wallonië omwille van de natuur, folklore en cultuur. Elf jaar geleden besloten Nadine en Jurgen om in Barvaux, een deelgemeente van Durbuy te investeren in een buitenverblijf. Ze zetten een chalet op hun favoriete stukje grond en toen ze beslisten om de chalet ook te verhuren, moesten ze niet lang nadenken over de naam: 'Interwood'.
22:05
Telefacts Zomer

Actualiteitenmagazine met buitenlandse reportages "De Perfecte Match." Telefacts Zomer brengt het pakkende verhaal van twee jonge meisjes die elkaar via Tinder vinden. Ze worden verliefd. Wanneer het ene meisje ziek wordt, blijkt haar vriendin ook de perfecte nierdonor te zijn. Een mooi liefdesverhaal over hoe een 'swipe' een leven kan veranderen.
22:50
Chicago Fire

Amerikaanse dramaserie "Your Day Is Coming." Een van de jongens van Firehouse 51 heeft de hulp van het hele team nodig om een grote ramp te voorkomen. Hermann zoekt een manier om Molly's terug te openen nadat het gesloten wordt. Terwijl hij een van zijn zwaarste dagen probeert te verwerken, graaft Severide verder in het brandstichtingsonderzoek.
23:40
Royal Pains

Amerikaanse tragikomische serie "Fight of Flight." Een vrouw die haar stresserende leven in de stad achter zich liet en naar de rustigere Hamptons verhuisde, kan maar geen rust vinden. Ze gaat te raden bij Hank, die een medische uitleg heeft voor haar toestand.