Tv gids - VTM Vandaag

Eergisteren
2017-09-22
Gisteren
2017-09-23
Vandaag
2017-09-24
Morgen
2017-09-25
Overmorgen
2017-09-26
Woensdag
2017-09-27
Donderdag
2017-09-28
11:20
Columbo

Amerikaanse detectiveserie "Columbo Goes ... Guillotine." Columbo moet de dood van Max Dyson onderzoeken, een bekende magiër-mentalist die het slachtoffer zou zijn geworden van één van zijn eigen uitvindingen: een nep-guillotine. Wanneer Columbo zijn onmisbaar onderdeel van de guillotine een eind verder netjes gerangeerd ziet staan en wanneer buurman Bert hem vertelt dat het Dysons levensdoel was de charlatan-magiërs te ontmaskeren, is het duidelijk dat Dyson vermoord werd. Maar door wie?
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:35
Het weer

Weerbericht
13:45
Murder She Wrote

Amerikaanse detectiveserie "Legacy of Borbey House." Jessica onthult het mysterie van een verdwenen meisje uit Cabot Cove.
14:35
Last Man Standing

Amerikaanse komische serie "Tattoo." Vanessa wil wat meer vriendin dan moeder zijn voor haar drie dochters en ze hoopt dat het laten plaatsen van een tattoo hierbij zal helpen. Ondertussen krijgt Ryan kampeerlessen van Kyle.
15:10
Spiderwick Chronicles

Amerikaanse avonturenfilm, naar de kinderboeken van Tony DiTerlizzi en Holly Black De tweelingbroers Jared en Simon verhuizen samen met hun zus Mallory naar het bouwvallige landhuis Spiderwick van hun grootoom Arthur, een schrijver. Jared vindt op zolder een boek van Arthur, met daarop de waarschuwing om het werk vooral niet te openen. Jared kan zijn nieuwsgierigheid echter niet bedwingen en komt te weten dat zijn grootoom een nieuwe wereld heeft ontdekt met allerlei vreemde fantasiewezens. Mensen kunnen ze enkel zien als de wezens dit zelf toelaten. Het is van groot belang dat de slechte figuren dit boek niet in handen krijgen, of de hel barst los.
16:55
Rijker dan je denkt?

Kunst- en antiekmagazine Vandaag trekt Staf Coppens naar de Veldstraat in Gent. Duizenden mensen komen hier elke dag shoppen maar bijna niemand weet dat er in die drukke winkelstraat een kasteel verborgen zit: Hotel D'hane-Steenhuyse. Een prachtig stadspaleis waar je de sfeer en manier van leven in de 18de eeuw opnieuw kan beleven. De ideale plek voor een nieuwe schattingsdag. Een regiment tinnen soldaatjes, vintage lampen, 300 boeken gedrukt op bijbelpapier en een samoeraizwaard. Tal van objecten passeren de revue. Zit er ook echt een verborgen schat tussen? Staf ontmoet een man die een praxinoscoop mee heeft, een soort kijkdoos uit 1880 waarmee je tekenfilmpjes kon afspelen. De man kreeg het jaren geleden van zijn nonkel maar heeft nooit geweten wat het waard zou kunnen zijn. Peter, expert strips, krijgt een collectie Suske en Wiske-glazen te zien.
18:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
18:10
Het weer

Weerbericht
18:15
Stadion

Voetbalmagazine met voetbal uit binnen- en buitenland
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:45
Het weer

Weerbericht
19:55
Kafka

Komische sketches over absurde dagelijkse situaties en ergernissen In een elektronicazaak gebruikt een koppeltje een leugentje wanneer ze komen informeren of hun kapotte aankoop nog onder garantie valt. Een medewerker doet meer dan alleen zweten wanneer een klant hem om informatie vraagt en het personeel is het beu dat één van hun collega's steevast hun middagmaal achteroverdrukt. In een doolhof van ziekenhuisgangen gaat een koppel patiënten tevergeefs op zoek naar straat 231, moet een gewonde man een wel heel grote omweg maken om de spoedafdeling te bereiken en beconcurreren twee chirurgen elkaar aan de wastafel.
20:35
Quantum of Solace

Brits-Amerikaanse Bondfilm Na het verraad van Vesper Lynd heeft James Bond het moeilijk om zijn gevoelens onder controle te houden. Samen met M ondervraagt hij Mr. White, wiens bekentenissen meer inzicht geven in de complexe afperspraktijken waarmee Lynd te maken had. Een nieuwe ontdekking brengt Bond naar Haïti, waar hij de knappe en mysterieuze Camille ontmoet.
22:35
Helden van Hier: In de Lucht

Realityreeks over de spoedartsen en -verplegers van de MUG-helikopterdienst in Vlaanderen De MUG-helikopter vliegt uit naar een verkeersongeval. Het team stelt alles in het werk om de patiënt zo snel mogelijk naar de spoeddienst te brengen. Verder vliegt de helikopter ook uit naar baby Remi, die last heeft van koortsstuipen en naar een zwembad om een man te reanimeren. Op de spoeddienst van het AZ Sint-Jan in Brugge komt kleine Thiago toe. Hij is gevallen en heeft een grote wonde aan zijn kaak. Tenslotte wordt de duim van Koen vakkundig terug op zijn plaats gezet.
23:40
Suits

Amerikaanse advocatenserie "Derailed." Professor Gerard roept opnieuw de hulp in van de firma. Een klokkenluider wil bewijzen dat een spoorwegmaatschappij verantwoordelijk is voor een dodelijk ongeluk. Op aandringen van Mike neemt de firma de zaak aan. Jeff Malone nodigt Louis uit voor een borrel. Een actie van Donna brengt haar carrière in gevaar.