Tv gids - VTM Vandaag

Eergisteren
2017-11-17
Gisteren
2017-11-18
Vandaag
2017-11-19
Morgen
2017-11-20
Overmorgen
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
Donderdag
2017-11-23
06:00
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Klus wil vliegen." Kwebbel, Lui en Plop gieren van het lachen als Klus vertelt dat hij wil vliegen. Kabouters kunnen helemaal niet vliegen. Of toch ?!
06:05
Brandweerman Sam

Welshe animatieserie "Plankenkoorts." In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen, maar ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.
06:15
Little People

Animatieserie met in de hoofdrol vijf kleine helden met uiteenlopende persoonlijkheden "Fantasie verdrijft je saaiheids-dip."
06:25
Robocar Poli

Animatieserie over het het Robocarteam "Het cadeau van Bussie." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
06:40
Maya de Bij

Belgische animatieserie "Edgar is nooit meer bang."
06:50
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "Verfvrienden." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
07:05
Pokémon

Japanse animatieserie "Pokémon Noodgeval !." Ash snelt naar Viridian City met zijn gewonde Pikachu, waar hij Jessie, James en Meowth ontmoet van Team Rocket, evenals Misty, die boos is op Ash omdat hij haar fiets heeft gesloopt.
07:25
Power Rangers Ninja Steel

Animatieserie over een nieuw team van Power Rangers
07:50
Sinterklaasnieuws 2017

Show die aftelt naar de komst van Sinterklaas op 6 december Het Sinterklaasnieuws wordt gepresenteerd door de Nieuwspiet, die in zijn nieuwsdecor telkens de nieuwsfeiten van de dag overloopt. Dat zowel met reporters ter plaatse als reportages die gemaakt worden door Journalistenpieten. Het Sinterklaasnieuws staat elke dag in teken van de komst van Sinterklaas.
08:00
Iedereen K3

Show. "Yanina Wickmayer."
08:20
Broer en Zus

Animatieserie over broer Tom en zus Nina
08:30
Talking Tom and Friends

Amerikaanse animatieserie Talking Tom en zijn vrienden willen koste wat kost beroemd worden. Ze doen er dan ook alles aan om echte supersterren te worden, maar hun plannen lopen vaak in het honderd.
08:40
Pratende Poep

Animatieserie "Gary Whitebutt & My Fair Derriere." De stad wordt bedreigd door een groot kwaad en de inwoners zetten zich schrap. Zelfs de allerdapperste onder hen, The Great White Butt, is bang. - Deuce verpest voor de zoveelste keer een feestje. Gran en Zack beslissen dat het tijd is om hem wat manieren aan te leren.
09:00
Stadion KADET

Spelshow Rune uit Lokeren neemt het in FIFA 2018 op tegen Léonard uit Nazareth. Ze spelen de match Duitsland tegen Spanje.
09:20
Dawn of the Croods

Amerikaanse animatieserie "Op Stap met Oma."
09:45
Looped

Animatieserie over twee 12-jarige vrienden die vast komen te zitten in een tijdslus "Vlieg Theo." Theo slikt een vlieg in en ontdekt de volgende morgen dat er iets aan hem veranderd is.
09:55
DC Super Hero Girls

Animatieserie "Val Super Hero High Binnen."
10:00
Qmusic

Muziek
10:10
Geen uitzending

Onderbreking
11:15
Mystery Wheel: Columbo

Amerikaanse detectiveserie "It's All In the Game." Een glamoureus feest vindt plaats op het paleisachtige Bel Air-landgoed van de mooie Lauren Staton. Zij heeft een zwak voor Nick Franco, gokker, playboy en permanent leugenaar. Nick hecht niet veel waarde aan trouw: hij heeft dates met Lauren en Lisa en heeft het allemaal mooi voor mekaar. Of dat is tenminste wat hij denkt. Lauren en Lisa hebben immers een goed uitgedokterde 'verrassing' voor Nick in petto.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:40
Het weer

Weerbericht
13:45
Murder, She Wrote

Amerikaanse detectiveserie "Murder on the 30th Floor." Jessica is geschokt wanneer ze hoort dat haar uitgever Edward Graham zelfmoord heeft gepleegd. Ze weet wel dat hij elke nacht droomde dat zijn overleden vrouw hem kwam 'halen', maar dit klopt niet. Ze trekt dan ook op onderzoek uit en wil de vreemde zaak tot op het bot uitpluizen.
14:50
Batteries Not Included

Amerikaanse sf-komedie (1987) De laatste vijf bewoners van nummer 817 in de East 8th Street hebben dringend een mirakel nodig. Een gewetenloze makelaar gebruikt de gemeenste tactieken om hen uit hun flats te verdrijven, zodat hij het gebouw kan laten slopen. Hij huurt zelfs de gangster Carlos in om hen te tergen en bang te maken. De vijf zijn: het ouder wordende echtpaar Frank en Faye Riley, die hun hele leven in nummer 817 hebben gewoond en er emotioneel aan verknocht zijn de jonge zwangere Marisa, die nog altijd hoopt dat haar vriend zal terugkeren en voor haar zal zorgen; de artiest Mason, die de teloorgang van de buurt op doek probeert vast te leggen; en de ex-bokser Harry Noble die als conciërge van het gebouw vrijwel al zijn tijd voor zijn TV doorbrengt.
16:50
Rijker dan je denkt?

Kunst- en antiekmagazine Staf Coppens trekt opnieuw naar Brouwerij Palm. Van een smeedijzeren arend op ware grootte of een verzameling oude camera's tot speelgoedtreintjes en een contrabas: allemaal passeren ze de revue. Rut, expert Afrikaanse kunst, krijgt een masker van de Mende-stam uit Sierra Leone te zien. De eigenaars kochten het jaren geleden voor enkele euro's en willen nu wel eens de reële waarde kennen. Al willen ze vooral ook een antwoord op de vraag: brengt dit masker ongeluk?
18:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
18:10
Het weer

Weerbericht
18:15
Stadion

Voetbalmagazine met voetbal uit binnen- en buitenland
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:45
Het weer

Weerbericht
19:55
Ge hadt erbij moeten zijn

Show waarin Bekende Vlamingen hun meest verrassende verhaal uit de doeken doen. Rik Torfs vertelt over hoe een opdracht in de lagere school hem voor het leven tekende. Rik Verheye kwam als 17-jarige ooit terecht in zijn eigen thriller. Een echt crimiverhaal met valse dollars, echte kogels en de soundtrack van Braveheart. Sam Gooris bekent dat hij om één of andere reden 's nachts graag in een tankstation stopt. Daar heeft hij ooit een geweldige babbel gehad met een andere klant, maar wie was die man eigenlijk?
20:35
Hostage

ActiethrillerAmerikaans-Duitse actiethriller (2005) LAPD-onderhandelaar Jeff Talley doet na een mislukte interventie afstand van zijn functie en verhuist naar het kleine Bristo Camino, waar hij als politiechef aan de slag gaat. Op een dag wordt de anders zo rustige stad door een gewelddadige gijzeling opgeschrikt: drie tieners dringen binnen bij de steenrijke zakenman Walter Smith. De overval verloopt echter niet zoals gepland en de drie jonge misdadigers besluiten de man en zijn twee kinderen te gijzelen. Wat ze niet weten, is dat hun slachtoffer voor een misdaadorganisatie werkt.
22:40
Helden van Hier: Door het Vuur

Realityreeks over het werk van de brandweerlui en ambulanciers in Gent Een ploeg rukt uit naar een woningbrand in Mariakerke. De brandweermannen doen er alles aan om de spullen van de bewoonster en haar zoons uit de brand te halen. Het duikteam van de Gentse brandweer rijdt uit voor een jongeman die in het dok is gesprongen. Bij aankomst staan ze voor een raadsel. In een glasbedrijf heeft een man veel bloed verloren. Ambulanciers Davy en Toon gaan ter plaatse.
23:55
Moordvrouw

Nederlandse misdaadserie "Hoog verraad - deel 1." Er wordt een dode nachtwaker gevonden onderaan een kantoorpand. Het team komt al snel tot de conclusie dat het geen zelfmoord is geweest. De man is gewurgd en was al dood voordat hij naar beneden viel. De recherche ontdekt dat de nachtwaker een geheim op het spoor was. Heeft iemand hem het zwijgen opgelegd?