Tv gids - VTM Vandaag

Eergisteren
2018-03-15
Gisteren
2018-03-16
Vandaag
2018-03-17
Morgen
2018-03-18
Overmorgen
2018-03-19
Dinsdag
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
05:50
Het Furchester Hotel

Poppenserie over de familie Furchester, die op geheel eigen wijze een hotel runt "Welkom in het Furchester." De Furchester-familie maakt een video om hun hotel te promoten.
06:00
Kabouter Plop

Kleuterprogramma. "Storm." Het kabouterdorp wordt geteisterd door een storm. Wanneer Kwebbel de deur van de melkherberg opent, vallen alle puzzelstukjes van de tafel. Er zit voor Plop niets anders op dan zijn puzzel opnieuw te maken, en opnieuw en opnieuw. Telkens hij het laatste deeltje gelegd heeft, krijgt hij bezoek.edere keer, net wanneer de puzzel bijna af is, doet weer iemand de deur open.
06:05
Maya de Bij

Belgische animatieserie "De grote gemene oorwurm." Ben is geschrokken van Igor de oorworm en heeft zijn mestbal achtergelaten. Maya gaat op zoek naar de bal en valt uit een boom. Ben en Willy gaan haar zoeken, doodsbang voor de gevaarlijke oorworm.
06:15
Thomas de Trein

Animatieserie over Thomas de Trein en zijn vrienden. "Als de Drie Geitjes."
06:30
Robocar Poli

Animatieserie over het Robocarteam "Nieuwe vrienden." Animatiereeks over het het Robocarteam, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om mensen in Broom´s Town te redden uit gevaarlijke situaties. Glijdt er een auto naar de rand van een afgrond na een zware regenbui? Of dreigt er een kind te verdrinken in een vijver? Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen!
06:45
Super Wings

Animatieserie over het vliegtuigje Jett "De Spoorzoekers." Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.
06:55
Fangbone

Animatieserie "Het Cadeau van Veren."
07:10
Vloglab

Magazine met ervaren en minder ervaren vloggers
07:25
Penn Zero: Part-Time Hero

Animatieserie "Larry Landhuis."
07:35
Star Wars Rebels

Animatieserie "Stemmen en Visioenen."
07:55
De Buurtpolitie - Extra

Special van de gelijknamige scriptedrealityreeks
08:10
Vloglab

Magazine met ervaren en minder ervaren vloggers
08:25
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "Kronkelliefde." Oh weet zeker dat Kronkel zijn ideale match is en ze gaan op een date.
08:35
Home: Avonturen met Tip & Oh

Animatieserie over de alien Oh, die intrekt bij Tip en haar familie "Dijenkoningin." Tip en Oh helpen Lucy bij het filmen van een fitnessvideo.
08:45
Lexie & Lotti

Australische animatieserie (2016) Wanneer dieven hebben toegeslagen in de schapenwei, onthullen Lexie, Lotti en Fred de oplichters. Lexie koopt op een veiling per ongeluk een schaap. Kan ze vader ervan overtuigen om het huisdier te houden?
09:10
De Avonturen van K3

Animatieserie waarin de meiden van K3 op avontuur trekken "Nessie Party." Er staat K3 een monsterlijk optreden te wachten, ter ere van het Loch Ness-monster Nessie. Eenmaal in Schotland aangekomen blijkt dat Nessie in gevaar is. Dr. Frank Enstein wil zijn tweelingbroer verrassen met een kloon van Nessie, maar neemt in plaats van Nessie's haar, een haarlok van Marthe. Zullen X, Klaasje en Hanne Dr. Frank Enstein kunnen overmeesteren en Marthe bevrijden?
09:20
Wendy

Animatieserie over de 15-jarige Wendy en haar buitengewone leven op de manege
09:45
Tiny

Franse animatieserie "Lopen, Pichon, lopen!."
10:00
Qmusic

Muziek
10:20
Geen uitzending

Onderbreking
11:35
Bompa

Vlaamse komische serie Terwijl Leo naar de werf is om zijn vader in te lichten over de vreemde verliefdheid van Bompa op de postbode, krijgt Sonja het echte verhaal te horen. Bompa is inderdaad verliefd, maar dan wel op een vrouw van 62 die hij tijdens zijn eerste avondje stappen heeft ontmoet. Roger en Leo bezoeken Bompa en proberen over zijn verliefdheid te praten. Het lukt hen niet zo best.
12:05
Murder, She Wrote

Amerikaanse detectiveserie "Murder in High "C"." In de opera van Genua klinkt opeens een mysterieuze stem die de gruwelijke dood voorspelt van de sopraan. Jessica gaat op onderzoek uit.
13:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
13:30
Het weer

Weerbericht
13:35
The Guardian

Amerikaanse misdaadserie, genomineerd voor een Golden Globe "Feeding Frenzy." Nick verdedigt de 25-jarige Malcolm Dempsey die een lichte verstandelijke beperking heeft. De man wil zijn moeder niet langer als voogd. In de rechtbank ontdekt Nick dat Malcolms moeder hem wil behoeden voor de kwaadwillige drugsdealer Freddie Paddock. Wanneer die dood wordt aangetroffen, wordt Malcolm als schuldige aangewezen. Nick blijft geloven in zijn onschuld en gaat op zoek naar de echte dader.hte mentale beperking heeft. De man wil zijn moeder niet langer als voogd. In de rechtbank ontdekt Nick dat Malcolms moeder hem wil behoeden voor de kwaadwillige drugsdealer Freddie Paddock. Wanneer die dood wordt aangetroffen, wordt Malcolm als schuldige aangewezen. Nick blijft geloven in zijn onschuld en gaat op zoek naar de echte dader.
14:30
Milaan-Sanremo

Rechtstreeks verslag van deze wielerklassieker Het wedstrijdcommentaar bij deze rechtstreekse en integrale uitzending is van ex-profrenner Tom Boonen en wielerspecialist Merijn Casteleyn. De 109de editie van deze koers telt dit jaar opnieuw zo'n 291 kilometer. Vertrekken doen de renners traditiegetrouw in Milaan. Vorig jaar finishte Michal Kwiatkowski als eerste op de Via Roma in San Remo. De absolute recordhouder is nog steeds voormalig wielrenner Eddy Merckx, die deze klassieker zeven keer won.
17:15
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
17:20
Het weer

Weerbericht
17:30
Border Security

Australische realityreeks over het werk van douane-inspecteurs en grensagenten De douaniers zijn geschokt door de onthullingen van een vrouwelijke passagier. Een Indiase familie beweert met vakantie te zijn in Australië, maar de verhalen van de verschillende passagiers komen niet overeen. Aan de grenscontrole wordt een Perzisch tapijt onderschept dat duistere geheimen met zich meedraagt.
17:55
Rijker Dan Je Denkt?

Kunst- en antiekmagazine waarin voorwerpen en curiosa door experten worden getaxeerd Vandaag is Staf opnieuw te gast in het kasteel van Gaasbeek. Er staan opnieuw heel wat mensen te popelen om hun voorwerp door het team van topexperten naar waarde te laten schatten. Van een Franse camera, kerkelijke glasramen tot een 17de eeuwse handpop: ook nu wordt werkelijk alles weer vakkundig naar waarde geschat.
19:00
VTM NIEUWS

Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving
19:40
Het weer

Weerbericht
19:50
Comedy Toppers

Sketches van Gaston Berghmans en Leo Martin
20:30
Step Up All In

Amerikaans muzikaal drama Sean trekt met danscrew The Mob naar Los Angeles, maar na een reeks tegenslagen besluiten ze terug naar Miami te verhuizen. Sean blijft alleen achter en besluit zijn kans te wagen in een lucratieve danscompetitie in Las Vegas. Het enige wat hij nu nog moet doen, is een nieuwe crew samenstellen.
22:25
Mission: Impossible II

Amerikaans-Duitse actiefilm IMF-agent Ethan Hunt, die met vakantie is in de Australische woestijn, wordt dringend teruggeroepen voor een geheime opdracht. Sean Ambrose, een ex-IMF-agent en Hunts vroegere wapenbroeder, heeft een dodelijk virus gestolen. Dat bewuste Chimera-virus kan in minder dan 24 uur een hele stad ombrengen en het moet dan ook zo vlug mogelijk opgespoord worden. Om de opdracht tot een goed einde te brengen, doet Hunt een beroep op het ex-liefje van Ambrose, Nyah Hall.