Tv gids - VijfTV Zaterdag

Eergisteren
2018-01-15
Gisteren
2018-01-16
Vandaag
2018-01-17
Morgen
2018-01-18
Overmorgen
2018-01-19
Zaterdag
2018-01-20
Zondag
2018-01-21
05:00
Geen uitzending

Onderbreking
08:40
The Big C

Amerikaanse tragikomische serie "Quality of Death, Part 1." De familie is ontzet wanneer Cathy besluit om in een verpleegtehuis te gaan wonen. Andrea ontwerpt een bijzondere jurk.
09:10
The Big C

Amerikaanse tragikomische serie "Quality of Death, Part 2." De familie is ontzet wanneer Cathy besluit om in een verpleegtehuis te gaan wonen. Andrea ontwerpt een bijzondere jurk.
09:40
Geen uitzending

Onderbreking
10:40
Beverly Hills Nannies

Amerikaanse realityreeks "Nanny Mama Drama."
11:25
Geen uitzending

Onderbreking
11:55
Criminal Minds

Amerikaans-Canadese misdaadserie "Lockdown." Twee cipiers van een zwaarbeveiligde gevangenis in Texas worden vermoord. Het BAU-team vermoedt dat er meerdere daders in de gevangenis actief zijn.
12:40
Geen uitzending

Onderbreking
13:10
Criminal Minds

Amerikaans-Canadese misdaadserie "Breath Play." Het BAU-team maakt jacht op een seriemoordenaar in Wisconsin en zoekt naar het verband tussen de verschillende slachtoffers om een profiel te kunnen opmaken van de dader.
13:55
Geen uitzending

Onderbreking
14:10
Bull

Amerikaanse dramaserie "What's Your Number?." Bulls neiging om altijd te willen winnen komt naar boven wanneer de verdediger, volgens Bull een sociopaat, Diane gebruikt om hem dwars te zitten.
15:00
Geen uitzending

Onderbreking
15:30
Drop Dead Diva

Amerikaanse komische serie "Secret Lives." Jane vertegenwoordigt een baseballspeler die beschuldigd wordt van moord. Teri helpt Stacy met haar zoektocht naar een spermadonor.
16:15
Drop Dead Diva

Amerikaanse komische serie "Fool for Love." Jane en Owen vertegenwoordigen samen een professor die beschuldigd wordt van drugssmokkel.
17:05
Cougar Town

Amerikaanse komische serie "Depending on You." Jules en Grayson zijn uitgenodigd op een huwelijk dat op dezelfde dag plaatsvindt als Graysons inline-hockeywedstrijd.
17:30
Cougar Town

Amerikaanse komische serie "The Trip to Pirate's Cove." Laurie probeert haar zaak een boost te geven door heel 'pikante' cakejes te verkopen.
18:00
Olsen Twins: Passport to Paris

Amerikaanse familiekomedie Tweelingzussen Melanie en Allyson Porter worden naar hun strenge grootvader in Parijs gestuurd. Opa Edward is ambassadeur en heeft weinig tijd voor zijn kleindochters. Zijn assistent Jeremy krijgt de taak om op de meisjes te letten en hen de stad te tonen. Melanie en Allyson proberen Jeremy echter zoveel mogelijk te ontlopen en maken zo kennis met Jean en Michel, twee Franse jongens.
19:35
Help, Mijn Man is Klusser NL

Nederlandse realityreeks De avontuurlijke Marloes en Max hebben een opknaphuis gekocht. De verbouwing staat al een jaar stil en daarom is van de relatie tussen Max en Marloes heel weinig over. Het huis moet nu echt af. Marloes is zelfs bereid haar huwelijk op het spel te zetten. Ze schakelt John in, maar Max lijkt zijn project niet los te willen laten.
20:30
The Princess Diaries 2: Royal Engagement

Amerikaanse romantische komedie Prinses Mia Thermopolis heeft net haar 21ste verjaardag gevierd. Ze wordt in snel tempo opgeleid om haar grootmoeder Clarisse Renaldi op te volgen als koningin van Genovia. Maar op een dag komt een parlementslid met een oude Genoviaanse wet op de proppen waarin staat dat een ongetrouwde vrouw de troon niet mag bestijgen. Mia krijgt van Clarisse een maand de tijd om een echtgenoot te vinden.
22:35
And So It Goes

Amerikaanse romantische komedie Makelaar en mopperkont Oren heeft geen contact meer met zijn familie. Wanneer zijn zoon plots voor de deur staat, is dat dan ook een enorme verrassing. Deze wordt nog groter wanneer blijkt dat zijn zoon de zorg voor zijn dochter, waarvan Oren het bestaan niet wist, aan hem overlaat. Oren heeft geen idee hoe hij voor het jonge meisje moet zorgen en roept de hulp in van zijn sympathieke buurvrouw Leah.
00:20
Australia's Cheapest Weddings

Australische realityreeks
01:15
Geen uitzending

Onderbreking
02:15
Geen uitzending

Onderbreking