Tv gids - VijfTV Woensdag

Eergisteren
2017-09-22
Gisteren
2017-09-23
Vandaag
2017-09-24
Morgen
2017-09-25
Overmorgen
2017-09-26
Woensdag
2017-09-27
Donderdag
2017-09-28
08:45
The Doctors

Amerikaanse talkshow "Breaking Medical News, Treating Severe Eczema, Funeral 'Selfies' Trend."
09:25
Geen uitzending

Onderbreking
10:25
Dr. Phil

Amerikaanse talkshow "Love Behind Bars Steven Avery's Prison Interview."
11:10
Geen uitzending

Onderbreking
11:40
Without a Trace

Amerikaanse misdaadserie over de zoektocht naar vermiste personen "Blood Out." Ambulancier Cole Warren verdwijnt spoorloos nadat hij het slachtoffer van een schietpartij tussen rivaliserende bendes naar het ziekenhuis bracht. Noch zijn vriendin noch zijn collega weten wat er met hem is gebeurd. Terwijl Jack probeert afscheid te nemen van zijn overleden vader, onderzoeken zijn detectives alle mogelijke sporen die naar de vermiste ambulancier kunnen leiden. Ze ontdekken al snel dat Cole ooit zelf tot een bende behoorde, maar dat hij nu zijn leven wijdt aan het helpen van gewonden en het bestrijden van bendes.
12:25
Geen uitzending

Onderbreking
13:00
The Mysteries of Laura

Amerikaanse misdaadserie "The Mystery of the Fertility Fatality." Wanneer een fertiliteitsdokter wordt vermist, vermoedt zijn vrouw dat er kwaad opzet in het spel is.
13:50
Geen uitzending

Onderbreking
14:05
Without a Trace

Amerikaanse misdaadserie over de zoektocht naar vermiste personen "Patient X." Therapeute Gina Hill werd ontvoerd toen ze na een werkdag van haar kantoor naar haar wagen stapte. Haar verloofde sloeg alarm toen ze niet op het aangekondigde uur thuiskwam. Hij heeft een sterk vermoeden dat een van haar patiƫnten mogelijk verantwoordelijk is voor de ontvoering. Ondertussen heeft Martin het steeds moeilijker om te functioneren zonder zijn pijnstillers.
14:55
Geen uitzending

Onderbreking
15:30
The Doctors

Amerikaanse talkshow "Drs Exclusive: Surgery for Woman Without a Birth Canal, Shocking Danger Lurking."
16:15
Dr. Phil

Amerikaanse talkshow "Help Me Get My 14-Year-Old Daughter Back from Grandma."
17:00
The Mysteries of Laura

Amerikaanse misdaadserie "The Mystery of the Frozen Foodie." Wanneer het bevroren lijk van een souschef wordt gevonden, moet het team zich onderdompelen in de culinaire wereld van Manhattan. De zaak wordt ingewikkeld wanneer Laura een boontje blijkt te hebben voor een van de hoofdverdachten.
17:50
Without a Trace

Amerikaanse misdaadserie over de zoektocht naar vermiste personen "Rage." De ochtend na een incident in haar boksclub verdwijnt de 27-jarige lerares Claire Hunter spoorloos. De detectives proberen te achterhalen wat dat voorval met haar plotse verdwijning te maken heeft, maar al vlug ontdekken ze dat ze om een heel andere reden de benen nam en bovendien leerling Ray met zich meenam. Claire was als kind zelf het slachtoffer van mishandeling en nu ze te weten is gekomen dat ook Ray mishandeld wordt, wil ze de jongen tegen zijn ouders beschermen.
18:45
Without a Trace

Amerikaanse misdaadserie over de zoektocht naar vermiste personen "Odds or Evens." Ex-marinier Andy Reynolds werd tijdens zijn legerdienst in Japan veroordeeld voor verkrachting. Hij bracht er vijf jaar in de cel door. Sinds zijn terugkeer naar de States woont hij terug bij zijn moeder en werkt hij als automechanicien. Hij wordt echter geviseerd als hoofdverdachte in plaatselijke verkrachtingszaken. Wanneer hij op een ochtend naar zijn werk wil vertrekken, wordt hij opnieuw gearresteerd door de politie. Kort na zijn vrijlating verdwijnt hij spoorloos. De detectives van Jacks afdeling beginnen meteen een verwoede zoektocht naar Andy, maar al vlug beseffen ze dat ze ook zijn verleden bij het leger moeten uitspitten.
19:40
Castle

Amerikaanse misdaadserie "Vampire Weekend." Castle en Beckett worden naar een kerkhof geroepen waar het lichaam van een jongeman wordt gevonden. Door het hart van het slachtoffer zit een staaf en in zijn mond wordt de afdruk van vampierentanden teruggevonden. Het onderzoek leidt Castle en Beckett naar een bizarre undergroundbeweging. Ze ontdekken dat het slachtoffer een strip aan het schrijven was vlak voor zijn dood. Aan de hand van het fictieve verhaal moeten ze de moordenaar proberen te ontmaskeren.
20:35
Grey's Anatomy

Amerikaanse ziekenhuisserie "Till I Hear It from You." Diane Pierce keert terug naar Grey Sloan. Maggie heeft haar bedenkingen bij de terugkomst. Bailey probeert haar relatie met Richard te herstellen.
21:30
Code Black

Amerikaanse ziekenhuisserie "Landslide." De dokters behandelen de slachtoffers van een aardverschuiving. Een groep kinderen met mazelen brengt de hele afdeling in gevaar.
22:25
Mistresses

Amerikaanse dramaserie "Lean In." Nadat Michael haar gekust heeft, staat April voor een moeilijke keuze op haar werk.
23:20
The Good Wife

Amerikaanse dramaserie "We, the Juries." Lockhart Gardner en Florrick Agos moeten tegen wil en dank samenwerken wanneer ze een koppel vertegenwoordigen dat beschuldigd wordt van drugstrafiek. Cary neemt wraak op Kalinda.
00:10
Geen uitzending

Onderbreking