Tv gids - VijfTV Donderdag

Eergisteren
2017-11-17
Gisteren
2017-11-18
Vandaag
2017-11-19
Morgen
2017-11-20
Overmorgen
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
Donderdag
2017-11-23
10:30
The Doctors

Amerikaanse talkshow "Pregnant Woman Struck by Lightning; 13-Pound Natural Birth."
11:15
Geen uitzending

Onderbreking
11:45
Without a Trace

Amerikaanse misdaadserie "Chameleon." De verdwijning van student Jay Lester, die op zijn kot een feestje gaf, lijkt op het eerste gezicht niet onrustwekkend, omdat hij die avond heel wat had gedronken. Hij verliet het feestje voortijdig nadat hij werd opgebiept. Zijn huisgenoot schrikt ervan wanneer hij van het team te weten komt dat Jay helemaal niet was wie hij beweerde te zijn. Hij had een valse studentenkaart en bestond officieel niet eens. Al snel komt aan het licht dat Jay al jarenlang verschillende identiteiten aannam. Ondertussen verhuis Jack met zijn dochter Hannah, die helemaal in de wolken is met haar door Samantha ingerichte kamer.
12:30
Geen uitzending

Onderbreking
13:00
Jane the Virgin

Amerikaanse dramaserie "Chapter Thirteen." Door een medisch probleem mist Jane mogelijks haar afstudeerceremonie. Michael denkt dat hij Sin Rostro heeft geïdentificeerd.
13:45
Geen uitzending

Onderbreking
14:05
Signed, Sealed, Delivered

Amerikaans-Canadese dramaserie "To Whom It May Concern." De postdetectives nemen een risico in de hoop het leven van een oorlogsveteraan te kunnen redden.
14:55
Geen uitzending

Onderbreking
15:30
The Doctors

Amerikaanse talkshow "How to Detect an Illness Before It Strikes."
16:15
Castle

Amerikaanse misdaadserie "To Love and Die in L.A.." Wanneer Beckett tegen de regels in met Castle naar L.A. reist om de moord op haar ex-partner op te lossen, stelt Castle zich vragen bij haar motieven. Ondertussen ontmoeten ze de acteurs die Esposito en Ryan zullen vertolken in de verfilming van het eerste boek van Castle: 'Heat Wave'.
17:05
Jane the Virgin

Amerikaanse dramaserie "Chapter Fourteen." Michael is ervan overtuigd dat Rafael zijn vader helpt te verstoppen. Ondertussen dwingt Jane Xo en Rogelio om hun gevoelens uit te spreken, maar dit loopt anders dan verwacht.
17:55
Without a Trace

Amerikaanse misdaadserie "Skeletons." De jonge moeder Kara Westfield verdwijnt samen met haar babyzoontje na een les in zelfverdediging. Zij bleven als enigen achter in het leslokaal toen het brandalarm zonder enige aanleiding afging. Kara had geen gelukkige jeugd en gaf lessen zelfverdediging aan vrouwen, maar ze raakte hierdoor ook in de problemen toen een van haar cursisten werd vermoord. Kara beschuldigde immers openlijk haar ex-vriend, die haar cursiste op haar advies had verlaten. Bovendien had Kara recent ook ruzie gemaakt met haar man.
18:45
Cold Case

Amerikaanse misdaadserie "Revolution." 1969. Ellenor McCormick wordt dood aangetroffen in het appartement van haar toenmalige vriend Warren Cousins. De onvindbare Warren was al die jaren de hoofdverdachte in de moordzaak nadat hij de dag van Ellenors dood richting Canada verdween. Decennia later is hij terug in de stad voor de begrafenis van zijn vader. Hij wordt door een oude kennis herkend, die meteen de politie verwittigt.
19:40
Castle

Amerikaanse misdaadserie "Pretty Dead." Castle en Beckett onderzoeken de moord op Miss Illinois, die werd gewurgd tijdens de repetities van een schoonheidswedstrijd. Ze ontdekken al snel dat sommige deelneemsters een motief hadden om het slachtoffer te laten verdwijnen.
20:35
Zo Man Zo Vrouw

Reality-show. "Jeffrey en Luciana." Jeffrey (29) en Luciana (52) vormen een apart koppel. Ondanks het grote leeftijdsverschil, passen ze perfect bij elkaar. De zelfzekerheid van Luciana vult de onzekerheid van Jeffrey aan. Luciana daagt op alle vlakken graag uit, en zeker op vlak van kledij. Ze kocht nog nooit kledij voor zichzelf, dat vindt ze weggesmeten geld. Ze draagt wat ze krijgt: van haar dochter, van haar moeder en van de kapper van haar moeder. Luciana valt graag op, terwijl Jeffrey net het tegendeel wil. Luziana probeert Jeffreys stijl te veranderen, maar dat lukt haar niet. Maar ook Jeffrey zou Luciana graag anders zien.
21:20
Help, Mijn Man is Klusser NL

Nederlandse realityreeks Al twee en een half jaar slapen Gert-Jan en Lucienne apart. De slaapkamer raakt maar niet af en hierdoor slaapt Lucienne noodgedwongen in een caravan in de schuur. Gert-Jan lijkt geen zin meer te hebben om de klus te klaren, wat Lucienne tot waanzin drijft. John en het klusteam komen helpen, maar Lucienne lijkt moeite te hebben om de touwtjes uit handen te geven.
22:15
Straffe verhalen

Reportagereeks waarin opvallende, boeiende en aangrijpende verhalen aan bod komen "Catherine and Kirstie: Beyond Words." Kirstie en Catherine Fields zijn tweelingzussen. Ze zijn ongeneeslijk ziek. Door een mysterieuze aandoening die niemand anders ter wereld heeft, takelt hun lichaam beetje bij beetje af. En het wordt alsmaar erger. Tientallen keren per dag worden ze gekweld door pijnlijke spierspasmen. Praten kunnen ze alleen nog via een stemcomputer. Maar zelfs zonder woorden slagen Kirstie en Catherine er in hun gedachten en gevoelens met elkaar en met de wereld delen. Dat doen ze met humor en levenslust. Want medelijden willen ze niet.
23:15
Lelijke Eendjes

Nederlandse realityreeks Lieke gaat op bezoek bij Gaby en Zakiya. De 26-jarige Gaby heeft cup H. Door het gewicht van haar borsten kan ze haar werk in de horeca niet doen. Al sinds haar pubertijd heeft Gaby elke dag pijn en krijgt ze veel opmerkingen over haar borsten. De Surinaamse 18-jarige Zakiya heeft een grote en brede neus, waar ze al haar hele leven mee wordt gepest. Vorig jaar was Zakiya's neus aanleiding om op sociale media een 'neuschallenge' uit te roepen. Dit tot groot verdriet en frustratie van Zakiya. Zal het team van medisch specialisten deze twee meiden hun zelfvertrouwen weer terug kunnen geven?
00:10
Cold Case

Amerikaanse misdaadserie "Revolution." 1969. Ellenor McCormick wordt dood aangetroffen in het appartement van haar toenmalige vriend Warren Cousins. De onvindbare Warren was al die jaren de hoofdverdachte in de moordzaak nadat hij de dag van Ellenors dood richting Canada verdween. Decennia later is hij terug in de stad voor de begrafenis van zijn vader. Hij wordt door een oude kennis herkend, die meteen de politie verwittigt.
00:55
Geen uitzending

Onderbreking