Tv gids - VijfTV Zaterdag

Eergisteren
2018-07-15
Gisteren
2018-07-16
Vandaag
2018-07-17
Morgen
2018-07-18
Overmorgen
2018-07-19
Vrijdag
2018-07-20
Zaterdag
2018-07-21
06:55
Charmed

Amerikaanse fantasy-dramaserie "A Witch's Tail, Part 1." Een eenzame zeemeermin wil haar onsterfelijkheid opgeven voor haar grote liefde. Deze man moet echter zijn liefde verklaren zodat de zeemeermin menselijk wordt. Wanneer hij dit niet voor een bepaalde tijd doet, gaat haar sterfelijkheid naar een boze waterheks. Ze vraagt de Halliwell-zussen om hulp. Nu Piper zwanger is, heeft ze echter moeite om haar magie te gebruiken. Wanneer Phoebe de scheidingspapieren wil tekenen, daagt Cole plotseling op.
07:40
Charmed

Amerikaanse fantasy-dramaserie "A Witch's Tail, Part 2." Phoebe is in een zeemeermin veranderd en wil in de zee wonen. Ze wordt echter achternagezeten door een boze tovenaar die uit is op haar onsterfelijkheid. Haar zussen en Leo willen de demon uitschakelen en hun zus terug naar huis brengen. Cole wil bewijzen dat hij veranderd is en nog steeds van Phoebe houdt.
08:25
Charmed

Amerikaanse fantasy-dramaserie "Happily Ever After." Een boze heks ontdekt dat de Halliwellzussen meer krachten hebben dan haar en wil hen daarom uitschakelen. De heks zorgt ervoor dat Phoebe in Assepoester verandert en op een boze prins verliefd wordt. Ze laat Paige van een vergiftigde appel eten en verandert oma Halliwell in een boze wolf.
09:05
Geen uitzending

Onderbreking
10:05
Mistresses

Amerikaanse dramaserie "Open House." Joss treedt op als bemiddelaar wanneer Savi en Harry het maar niet eens geraken over de verkoop van hun huis. April ontdekt dat ze een feestje moet organiseren voor de ouders van Lucy's nieuwe klasgenoten.
10:50
Geen uitzending

Onderbreking
11:20
Criminal Minds

Amerikaans-Canadese misdaadserie "The Storm." Hotch wordt aangehouden op verdenking van een samenzwering. Zijn collega's trachten hem vrij te pleiten en ontdekken op hun beurt een samenzwering van grote omvang.
12:05
Geen uitzending

Onderbreking
12:35
Criminal Minds

Amerikaans-Canadese misdaadserie "The Crimson King." Agent Luke Alvez voegt zich bij het BAU-team . Het team probeert een seriemoordenaar te pakken die samen met dertien andere veroordeelden uit de gevangenis is ontsnapt.
13:20
Geen uitzending

Onderbreking
13:40
Private Eyes

Canadese misdaadserie "The Six." Shade en Angie moeten een veertienjarige getuige van een schietpartij beschermen en komen zo in contact met de hiphopscene van Toronto.
14:30
Geen uitzending

Onderbreking
15:05
Clipped

Amerikaanse komische serie "Big Gay Wedding." Joy helpt een handje bij het plannen van het lastminutetrouwfeest van Buzzy en Tom. Maar na een gesprekje met Charmaine, begint Buzzy te twijfelen.
15:25
Clipped

Amerikaanse komische serie "World's Rudest Barbershop." Nadat een filmpje waarin Charmaine klanten beledigt viraal gaat, ontslaat Ben haar. Maar de video trekt veel nieuwe klanten aan en Ben moet haar terug vragen.
15:50
Jane the Virgin

Amerikaanse dramaserie "Chapter Three." Jane staat voor een grote en belangrijke beslissing in haar leven. Wil zij haar verloving met Michael beëindigen, of niet? Ook vraagt Jane zich af of haar moeder wel een goede ouder kan zijn.
16:40
Charmed

Amerikaanse fantasy-dramaserie "Siren Song." Een boze heks maakt jacht op getrouwde mannen. Ze verleidt hen eerst en nadien doodt ze hen. De Halliwell-zussen proberen de heks uit te schakelen voor ze nog meer slachtoffers maakt. Piper vindt dat Leo geen aandacht schenkt aan haar net nu ze hem extra nodig heeft tijdens haar zwangerschap. De ongeboren baby zorgt ervoor dat Leo Pipers krachten krijgt en omgekeerd.
17:35
Charmed

Amerikaanse fantasy-dramaserie "Witches in Tights." Een jongen bezit de gave om zijn tekeningen tot leven te brengen. Een boosaardige demon wil dat hij het leven schenkt aan een gevaarlijk stripfiguur om een tovenaar te doden. Wanneer de demon gevaarlijk wordt, besluit de jongen om drie vrouwelijke stripfiguren te tekenen die Piper, Phoebe en Paige in superhelden veranderen. Zij moeten zowel de jongen als de tovenaar tegen de demon beschermen.
18:30
Charmed

Amerikaanse fantasy-dramaserie "The Eyes have It." Phoebe wil weten waarom ze de laatste maanden geen visioenen meer heeft en gaat daarom naar een waarzegster. Tijdens het waarzeggen heeft Phoebe een visioen dat ze zelf niet te zien krijgt, maar doorgeeft aan de zigeunervrouw. In het visioen ziet de vrouw een zigeunerjager die haar vermoordt en haar ogen steelt.
19:25
100% Hotter

Britse realityreeks "Jade & Tasmin." Het team helpt de 23-jarige Jade met haar extensionsverslaving en probeert Tasmin van zijn kleurrijke hanenkam te verlossen.
20:25
The Game Plan

Amerikaanse familiekomedie De ruige quarterback Joe Kingman is beroemd, rijk en vrijgezel. Hij geniet volop van alles wat het leven hem te bieden heeft, tot hij op een dag ontdekt dat hij een achtjarige dochter heeft. Nu moet hij in de belangrijkste periode van zijn carrière de feestjes, trainingen en afspraakjes zien te combineren met zaken die volkomen nieuw zijn voor hem: naar balletlessen gaan, met de poppen spelen en verhaaltjes vertellen voor het slapengaan.
22:35
Vijftig tinten oranje

Documentaire. Karl vindt zijn dagelijkse zonnebankbeurt niet voldoende en spuit zichzelf daarom in met bruinbevorderende middelen die hij online kocht.
23:35
My Crazy Ex

Amerikaanse scriptedrealityreeks "Sexy Props." Wanneer de ex-vriendin van een man zijn dating coach wordt, lijkt alles eerst goed te gaan. Maar dan komt hij in aanvaring met de wet.
00:25
Bodyshockers

Britse realityreeks "Scarification, Boobs and X-Rated Tattoos." Katie ontmoet een beenhouwer die zijn eigen huid wil bewerken met littekens, een man met vulgaire tattoos en een vrouw met enorm grote borstimplantaten.
01:15
Geen uitzending

Onderbreking