Tv gids - VijfTV Donderdag

Eergisteren
2017-09-22
Gisteren
2017-09-23
Vandaag
2017-09-24
Morgen
2017-09-25
Overmorgen
2017-09-26
Woensdag
2017-09-27
Donderdag
2017-09-28
08:45
The Doctors

Amerikaanse talkshow "Drs Exclusive: Surgery for Woman Without a Birth Canal, Shocking Danger Lurking."
09:25
Geen uitzending

Onderbreking
10:25
Dr. Phil

Amerikaanse talkshow "Help Me Get My 14-Year-Old Daughter Back from Grandma."
11:10
Geen uitzending

Onderbreking
11:40
Without a Trace

Amerikaanse misdaadserie over de zoektocht naar vermiste personen "Rage." De ochtend na een incident in haar boksclub verdwijnt de 27-jarige lerares Claire Hunter spoorloos. De detectives proberen te achterhalen wat dat voorval met haar plotse verdwijning te maken heeft, maar al vlug ontdekken ze dat ze om een heel andere reden de benen nam en bovendien leerling Ray met zich meenam. Claire was als kind zelf het slachtoffer van mishandeling en nu ze te weten is gekomen dat ook Ray mishandeld wordt, wil ze de jongen tegen zijn ouders beschermen.
12:25
Geen uitzending

Onderbreking
13:00
The Mysteries of Laura

Amerikaanse misdaadserie "The Mystery of the Frozen Foodie." Wanneer het bevroren lijk van een souschef wordt gevonden, moet het team zich onderdompelen in de culinaire wereld van Manhattan. De zaak wordt ingewikkeld wanneer Laura een boontje blijkt te hebben voor een van de hoofdverdachten.
13:50
Geen uitzending

Onderbreking
14:05
Without a Trace

Amerikaanse misdaadserie over de zoektocht naar vermiste personen "Odds or Evens." Ex-marinier Andy Reynolds werd tijdens zijn legerdienst in Japan veroordeeld voor verkrachting. Hij bracht er vijf jaar in de cel door. Sinds zijn terugkeer naar de States woont hij terug bij zijn moeder en werkt hij als automechanicien. Hij wordt echter geviseerd als hoofdverdachte in plaatselijke verkrachtingszaken. Wanneer hij op een ochtend naar zijn werk wil vertrekken, wordt hij opnieuw gearresteerd door de politie. Kort na zijn vrijlating verdwijnt hij spoorloos. De detectives van Jacks afdeling beginnen meteen een verwoede zoektocht naar Andy, maar al vlug beseffen ze dat ze ook zijn verleden bij het leger moeten uitspitten.
14:55
Geen uitzending

Onderbreking
15:30
The Doctors

Amerikaanse talkshow "Wardrobe Choices Dictate Health? Health Hazards Lurking in Your Purse."
16:15
Dr. Phil

Amerikaanse talkshow "My Sweet Sister Has Turned into a Sugar Baby Party Mom."
17:00
The Mysteries of Laura

Amerikaanse misdaadserie "The Mystery of the Fateful Fire." Brandstichting zorgt voor chemie tussen Jake en zijn voormalige vlam. Ondertussen probeert Laura onder haar politiewerk uit te komen om het winterevenement van de tweeling meer aandacht te kunnen geven.
17:50
Without a Trace

Amerikaanse misdaadserie over de zoektocht naar vermiste personen "The Stranger." Leah Robinson verdwijnt spoorloos nadat ze een bezoek bracht aan een vernissage en er achtervolgd werd door een man. Dertien uur na haar verdwijning alarmeert haar man Ken het team van Jack Malone. Ken is een verzekeringsmakelaar en had onlangs een ontevreden en agressieve klant die Leah en hun zoon Pete thuis kwam bedreigen. Ken vermoedt dat hij mogelijk iets te maken heeft met de plotse verdwijning van zijn echtgenote. Maar dan blijken Kens recente levenswandel en affaires eveneens een zeer interessante piste.
18:45
Without a Trace

Amerikaanse misdaadserie over de zoektocht naar vermiste personen "The Little Things." De kleine Ethan Heller wordt ontvoerd wanneer zijn kindermeisje hem naar school brengt. Zijn moeder werkt voor een grote oliemaatschappij en ontvangt regelmatig bedreigingen van radicale milieuactivisten. De detectives vinden het vreemd dat ze Ethans vader Jim nergens kunnen vinden. Al snel ontdekken ze dat de ouders van Ethan in onmin leefden.
19:40
Castle

Amerikaanse misdaadserie "Famous Last Words." Tijdens het onderzoek naar de moord op de beroemde rockster Hayley Blue komen Castle en Beckett terecht in een wereld van jaloerse muzikanten, corrupte managers en obsessieve fans. Alexis, die een grote fan is van Hayley, wil haar vader helpen en ontdekt een aanwijzing in de tekst van Hayleys laatste hit.
20:35
Zo Man Zo Vrouw

Reality-show. Wereldberoemd in Groot Erpe-Mere is het, de kledingzaak van Jeannine (77). Deze kwieke oma zit al zowat 50 jaar in de textielsector. Ze jongleert met trends en kleurencombinaties, maar die zijn niet per se anno 2017. Samen met haar vriend Filip (51, bakker, Gentbrugge) reist Jeannine elke week naar de Brusselse Trade Markt om er te neuzen tussen duizenden kledingcollecties. De meest opvallende stukken komen in haar boetiek terecht. Of in hun kleerkast, eentje waar schlagerzangers jaloers op zouden zijn. Jeannine en Filip houden niet van doordeweekse stukken. Ze willen 'iets anders'. En dat 'anders' zit meestal in tweevoud in hun dagelijkse styling. Met andere woorden: als Jeannine iets rood aantrekt, dan doet Filip dit ook.
21:15
Help, Mijn Man is een Klusser!

Reality-show. Vijf jaar geleden kochten Nancy en Danny een huis in een rustige wijk in Bost, een deelgemeente van Tienen. Danny begon vol goeie moed aan de verbouwingen, maar na een tijdje stopte hij met klussen. Nancy is de wanhoop nabij, want ze zit al meer dan drie jaar zonder badkamer...
22:20
Complex

Reality-show. "Lotte en Stephanie." Lotte was nauwelijks vier toen ze al vond dat ze een lelijke neus had. En dat vonden de andere kinderen ook: ze werd ermee gepest op school, en haar neus werd een complex. Stephanie heeft twee schatten van kinderen. Maar op haar 35Ste heeft ze daardoor wel een lichaam dat niet bij haar leeftijd past. Stephanie kreeg immers niet enkel een zwangerschapsvergiftiging, maar ze kwam ook nog behoorlijk veel bij tijdens haar twee zwangerschappen ¶ ze woog meer dan 100 kilo. Dat heeft ervoor gezorgd dat Stephanie flink wat veloverschot heeft aan haar buik, en dat haar borsten ontzettend zijn gaan hangen.
23:15
Don't Tell the Doctor

Britse realityreeks over mensen die via internet hun eigen diagnose stellen Emi heeft te lijden onder haarverlies. Kims bodybuildingcarrière wordt in gevaar gebracht door verschrikkelijke pijn in de dij. Shamala laat haar zwarte teennagels chirurgisch verwijderen.
00:10
Geen uitzending

Onderbreking