Tv gids - VijfTV Eergisteren

Eergisteren
2017-11-17
Gisteren
2017-11-18
Vandaag
2017-11-19
Morgen
2017-11-20
Overmorgen
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
Donderdag
2017-11-23
10:35
The Doctors

Amerikaanse talkshow "Are Adults Skipping Life-Saving Vaccines?."
11:20
Geen uitzending

Onderbreking
11:50
Without a Trace

Amerikaanse misdaadserie "Wanted." De dertienjarige Daphne wordt verscheurd door het conflict tussen haar ouders over het hoederecht. Op een dag verdwijnt ze spoorloos. Ze werd voor het laatst gezien toen ze door haar moeder aan de schoolpoort werd opgehaald. Daphnes vader maakt zich onmiddellijk zorgen, omdat zijn ex-vrouw psychologische problemen heeft. De zaak neemt een onheilspellende wending wanneer het team erachter komt dat Daphne een geheim leven leidde. Ondertussen moet de verbeterde relatie tussen Jack en Samantha opnieuw het een en ander overwinnen.
12:35
Geen uitzending

Onderbreking
13:10
Jane the Virgin

Amerikaanse dramaserie "Chapter Nine." Xo ontmoet haar grote idool, Paulina Rubio. Alba doet een opmerkelijke ontdekking.
13:55
Geen uitzending

Onderbreking
14:15
Bull

Amerikaanse dramaserie "Bedside Manner." Een egocentrische dokter heeft een negatief effect op de jury, maar Bull probeert dit recht te zetten. Hij vermoedt ook dat Benny de jury niet voor zich zal kunnen winnen en neemt een andere advocaat aan.
15:00
Geen uitzending

Onderbreking
15:35
The Doctors

Amerikaanse talkshow "Human Lungs Grown in Lab."
16:20
Castle

Amerikaanse misdaadserie "One Life to Lose." Er wordt een moord gepleegd op de set van 'Temptation Lane', een van New Yorks langstlopende soaps. Sarah Cutler, de schrijfster van de soap, werd vermoord met een bijl. Castle en Beckett komen er al snel achter dat er zich ook achter de schermen heel wat intriges afspeelden.
17:10
Jane the Virgin

Amerikaanse dramaserie "Chapter Ten." Een orkaan dwingt Jane om in The Marbella te blijven. Rogelio haast zich naar het ziekenhuis om Xo te troosten.
18:00
Without a Trace

Amerikaanse misdaadserie "Believe Me." Het team moet de verdwijning van een barman en zijn huilend heiligenbeeld ophelderen. Sinds enkele weken stroomde het volk in Eddies bar toe, in de hoop te kunnen genieten van het mirakel van het huilende beeld van St. Teresa. Niet iedereen was even opgezet met het succes van het beeld. De bar werd recent nog overvallen door een gemaskerde man en er waren nog meer mensen die het beeld voor zichzelf wilden. Ook familiegeheimen komen tijdens het onderzoek naar boven. Samantha heeft het ondertussen niet gemakkelijk wanneer de biologische vader van haar zoon opnieuw een plaats in zijn leven wil.
18:50
Cold Case

Amerikaanse misdaadserie "Discretion." Anna, de vrouw van wijlen Greg Vizcaino, stapt naar de politie. Mott, de advocaat met wie haar man ooit een praktijk had, beschuldigt haar overleden echtgenoot ervan overheidsgeld gestolen te hebben. Zij is ervan overtuigd dat Greg onschuldig is en wil de goede naam van haar echtgenoot vrijwaren, ook al is hij al vijf jaar dood. Ze weet de detectives ervan te overtuigen het dossier rond zijn onopgeloste moord te heropenen. Lilly en Scott doen dat ook, want vooral Scott - die net als Vizcaino van Puerto-Ricaanse origine is - heeft een heel sterk voorgevoel over Gregs onschuld.
19:40
Castle

Amerikaanse misdaadserie "Law & Murder." Tijdens het proces van Otis Williams, die verdacht wordt van moord, stort Joe McUsic, een van de juryleden, in. Castle en Beckett onderzoeken zijn dood en ontdekken dat de man vergiftigd werd.
20:35
Who Is Clark Rockefeller?

Amerikaans biografisch tv-drama (2010) De Duitser Christian Gerhartseiter wisselt voortdurend van identiteit. Nu eens geeft hij zich uit voor een tv-presentator, dan weer voor een medewerker van het Pentagon. In Boston besluit hij zich voor te doen als telg van de chique familie Rockefeller. Bij de elite van Boston maakt hij kennis met Sandra, een vooraanstaande advocate. Ze trouwen en krijgen samen een dochter, maar na twaalf jaar loop het huwelijk op de klippen. Wanneer Christian vervolgens de voogdij over hun dochter verliest, besluit hij haar te ontvoeren. Sandra schakelt een rechercheur in, waarna Christians verleden aan het licht komt.
22:25
Chasing Liberty

Amerikaanse romantische komedie (2004) Anna, de 18-jarige dochter van de Amerikaanse president, is het beu om elk moment van de dag door de Secret Service bewaakt te worden. Tijdens een staatsbezoek in Praag weet ze met de hulp van een knappe Britse fotograaf te ontsnappen. Samen met hem reist ze door Europa, maar de jongeman is niet wie ze denkt.
00:25
Dubbeltje op z'n kant

Nederlandse realityreeks "Kees & Sylvia." Kees en Silvia werden ingeschreven door hun dochter Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiƫle situatie van haar ouders. Het schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten. Hierdoor lopen de schulden op en ontstaat er onderling veel stress. Toch blijven ze maar investeren in de hoop meer klanten te lokken. Kees en Silvia kunnen hun rekeningen niet meer betalen en Kees is bang voor loonbeslag, waardoor hij zijn baan kwijt zal raken. Kunnen Kees en Silvia het tij nog doen keren of is het te laat?
01:15
Geen uitzending

Onderbreking