Tv gids - VijfTV Eergisteren

Eergisteren
2018-07-15
Gisteren
2018-07-16
Vandaag
2018-07-17
Morgen
2018-07-18
Overmorgen
2018-07-19
Vrijdag
2018-07-20
Zaterdag
2018-07-21
08:25
Getrouwd met een misdadiger

Amerikaanse realityreeks "Gamble on Love." Realityreeks over mannen en vrouwen die dachten gelukkig getrouwd te zijn en hun wederhelft door en door dachten te kennen. Tot de dag dat ze een duister geheim van hun geliefde achterhalen. Duistere geheimen die hun hele vredevolle gezinsleven onderuit halen. Van bankovervallers tot bigamisten, spionnen en zelfs moordenaars, deze opmerkelijke verhalen doen je het hoofd schudden van ongeloof. Hoe konden deze mannen en vrouwen de waarheid niet weten? Wisten ze echt niet dat ze met een leugenaar trouwden? En hoe konden deze geheimen zo lang verborgen blijven?
08:45
Getrouwd met een misdadiger

Documentaire. "A Certified Horror." Angela heeft het erg gezellig met verpleegkundige Halinton Williams, totdat die wordt gearresteerd omdat hij een kind heeft verwekt bij een geestelijk gehandicapte patiƫnt.
09:05
Jane the Virgin

Amerikaanse dramaserie "Chapter Two." Janes moeder zet haar onder druk om te dokter te vervolgen die haar per ongeluk insemineerde.
09:45
Geen uitzending

Onderbreking
10:50
Clipped

Amerikaanse komische serie "Go Below." Ben schaamt zich na een onenightstand met Rita Doyle omdat hij denkt dat ze onder zijn niveau is. Maar als blijkt dat ook Rita zich vernederd voelt, is het hek van de dam.
11:10
Clipped

Amerikaanse komische serie "Wi-Fi." Ben weigert om voor wifi te betalen, waardoor de werknemers hun uiterste best moeten doen om het wachtwoord van de buren te bemachtigen.
11:35
Geen uitzending

Onderbreking
12:05
Bouwval Gezocht

Life-stylemagazine. "Westdorpe."
12:55
Geen uitzending

Onderbreking
13:25
Mistresses

Amerikaanse dramaserie "Open House." Joss treedt op als bemiddelaar wanneer Savi en Harry het maar niet eens geraken over de verkoop van hun huis. April ontdekt dat ze een feestje moet organiseren voor de ouders van Lucy's nieuwe klasgenoten.
14:15
Geen uitzending

Onderbreking
14:35
Madam Secretary

Amerikaanse politieke dramaserie "So It Goes." Elizabeth, Henry en Isabelle beginnen hun eigen onderzoek naar het vliegtuigongeluk waarbij voormalig buitenlandminister Vincent March het leven liet. Nadine trekt op veroveringstocht en stemt in met een afspraakje met een NASA-wetenschapper.
15:20
Geen uitzending

Onderbreking
15:55
Life Sentence

Amerikaanse tragikomische serie "What to Expect When You're Not Expecting." Stella en Wes krijgen onverwacht nieuws te horen.
16:40
Life Sentence

Amerikaanse tragikomische serie "The Way We Work." Stella en Wes zoeken professionele hulp. Aiden gaat op zoek naar een job. Peter moet een moeilijke beslissing nemen.
17:25
Bouwval Gezocht

Life-stylemagazine. "Voorburg."
18:20
Getrouwd met een misdadiger

Amerikaanse realityreeks "The Weapon Inside Me." Realityreeks over mannen en vrouwen die dachten gelukkig getrouwd te zijn en hun wederhelft door en door dachten te kennen. Tot de dag dat ze een duister geheim van hun geliefde achterhalen. Duistere geheimen die hun hele vredevolle gezinsleven onderuit halen. Van bankovervallers tot bigamisten, spionnen en zelfs moordenaars, deze opmerkelijke verhalen doen je het hoofd schudden van ongeloof. Hoe konden deze mannen en vrouwen de waarheid niet weten? Wisten ze echt niet dat ze met een leugenaar trouwden? En hoe konden deze geheimen zo lang verborgen blijven?
18:45
My Crazy Ex

Amerikaanse scriptedrealityreeks "Sexy Props." Wanneer de ex-vriendin van een man zijn dating coach wordt, lijkt alles eerst goed te gaan. Maar dan komt hij in aanvaring met de wet.
19:35
Help, Mijn Man is Klusser NL

Nederlandse realityreeks De avontuurlijke Marloes en Max hebben een opknaphuis gekocht. De verbouwing staat al een jaar stil en daarom blijft er van de relatie tussen Max en Marloes ook heel weinig over. Het huis moet nu echt af. Marloes is zelfs bereid haar huwelijk op het spel te zetten. Ze schakelt John in, maar Max lijkt zijn project niet los te willen laten.
20:30
TalHotBlond

Amerikaans tv-drama Tijdens een avondje pokeren op het internet krijgt Thomas Montgomery, een hardwerkende huisvader van middelbare leeftijd, een uitnodiging om te chatten met een achttienjarig meisje genaamd Talhotblond. Thomas knoopt onder de naam Marinesniper een heuse cyberrelatie aan met het meisje. Wanneer Carol, de vrouw van Thomas, de cyberaffaire ontdekt en Thomas zijn ware identiteit onthult, voelt Talhotblond zich verraden. Ze begint te flirten met Brian, een collega van Thomas.
22:20
Bodyshockers

Britse realityreeks "Scarification, Boobs and X-Rated Tattoos." Katie ontmoet een beenhouwer die zijn eigen huid wil bewerken met littekens, een man met vulgaire tattoos en een vrouw met enorm grote borstimplantaten.
23:20
Een Dubbeltje op zijn Kant

Nederlandse realityreeks "Jennifer & Richard." Jennifer en Richard zijn piepjong, maar zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg niet echt een goed voorbeeld. Ze 'vergeten' iedere maand hun vaste lasten te betalen, maar geven in plaats daarvan hun geld met bakken uit aan dingen die ze niet nodig hebben. Inmiddels hebben ze al twee maanden hun huur niet betaald. Als ze de huur nog een maand niet betalen, kunnen ze op straat komen te staan. Dit jonge, onwetende stel moet wakker worden geschud voordat het te laat is.
00:15
100% Hotter

Britse realityreeks "Sophie & Thomas." Het team gaat op zoek naar een geschikte look voor de vrouwelijke dragqueen Sophie.
01:05
Geen uitzending

Onderbreking