Tv gids - VijfTV Eergisteren

Eergisteren
2017-09-22
Gisteren
2017-09-23
Vandaag
2017-09-24
Morgen
2017-09-25
Overmorgen
2017-09-26
Woensdag
2017-09-27
Donderdag
2017-09-28
08:25
The Doctors

Amerikaanse talkshow "Surprising Nightmare Triggers, Extreme Pelvic PAin, Why Are you So Forgetful?."
09:05
Geen uitzending

Onderbreking
10:10
Dr. Phil

Amerikaanse talkshow "From All-American Hockey Player to Homeless Aspiring Rapper."
10:55
Geen uitzending

Onderbreking
11:25
Without a Trace

Amerikaanse misdaadserie over de zoektocht naar vermiste personen "Honor Bound." De Koreaanse Wendy Kim verdwijnt spoorloos uit de kruidenierszaak van haar ouders. Er zijn nauwelijks aanwijzingen. Bovendien zijn de getuigenissen die haar moeder en een van de klanten afleggen tegenstrijdig. Terwijl Martin en Sam op zoek gaan naar Kims vermoedelijke vriend, doorzoekt Danny haar appartement naar persoonlijke bezittingen die enige aanwijzing kunnen geven over haar mysterieuze verdwijning.
12:15
Geen uitzending

Onderbreking
12:45
The Mysteries of Laura

Amerikaanse misdaadserie "The Mystery of the Art Ace." De zoon van de eigenaar van een kunstgalerie wordt dood aangetroffen in Koreatown. Laura en haar team gaan op zoek naar aanwijzingen in de wijk en ontdekken een illegale gokindustrie.
13:35
Geen uitzending

Onderbreking
13:55
Without a Trace

Amerikaanse misdaadserie over de zoektocht naar vermiste personen "Viuda Negra." James en Lucy Costa knijpen er even tussenuit naar het Mexicaanse Puerto Morelos. Wat een zorgeloze vakantie moest worden, mondt uit in een nachtmerrie. Op een avond wordt James ontvoerd door gemaskerde mannen. Kort nadien ontvangt Lucy een telefoon met de eis voor losgeld. In paniek belt ze haar moeder op om haar te informeren over de kidnapping. Die alarmeert meteen de overheid. Jack en Danny reizen naar Mexico om de zaak ter plaatse te onderzoeken, maar stuiten meteen op tegenkanting van de plaatselijke ordediensten. Op het thuisfront voeren Sam en haar collega's verder onderzoek naar de Costa's. Ze vinden vrij snel een spoor dat naar de zoon van hun Mexciaanse meid Rosa leidt.
14:45
Geen uitzending

Onderbreking
15:20
The Doctors

Amerikaanse talkshow "Dangerous Bacteria Lurking In Tanning Salons? Extreme Body Lift, Dangerous New D."
16:10
Dr. Phil

Amerikaanse talkshow "A Father Accused: Did He Molest His Daughter over 100 Times."
16:55
The Mysteries of Laura

Amerikaanse misdaadserie "The Mystery of the Mobile Murder." Wanneer een vrouw dood wordt aangetroffen op een partybus, pakken Laura en haar team een schoonheidsimperium aan om de waarheid achter de moord te achterhalen.
17:45
Without a Trace

Amerikaanse misdaadserie over de zoektocht naar vermiste personen "The Innocents." Bill Shields verdwijnt spoorloos tijdens het verjaardagsfeest van zijn neefje. Zijn zus alarmeert de cel verdwijningen. Martin ontdekt dat Bill zijn dochter Lauren onlangs verloor aan leukemie, maar achterhaalt tevens dat de man op zijn computer heel wat kinderporno heeft opgeslagen. Jack en zijn team denken aanvankelijk dat ze met een pedofiel te maken hebben. Tegen alle verwachtingen in wordt Bill vrij snel teruggevonden. De man informeert de detectives dat hij sinds de dood van zijn dochter slechts één levensdoel heeft: slachtoffers van pedofielen helpen. Hij stelt zich dan ook meteen ten dienste van het onderzoeksteam.
18:40
Without a Trace

Amerikaanse misdaadserie over de zoektocht naar vermiste personen "A Day in the Life." De 15-jarige Shawn Hopkins keert op een avond niet terug van een afspraak met vrienden. Hij beloofde zijn ouders, Larry en Susan, op tijd thuis te zijn, maar wanneer de jongen drie uur na het afgesproken uur nog niet thuis is, raken zijn ouders in paniek. Ze bellen vrienden, ouders en ziekenhuizen op in de hoop hem te vinden. Tegen de ochtend zien ze geen andere uitweg meer dan contact op te nemen met de cel verdwijningen. Larry en Susan vertellen de onderzoekers meteen dat hun zoon een brave, gehoorzame en plichtbewuste jongen is en dat zij een bijzonder hecht gezin vormen. Toch krijgen de ouders de indruk dat de detectives hen niet geloven en dat zij hun zoon eigenlijk niet kennen.
19:35
Castle

Amerikaanse misdaadserie "Inventing the Girl." Castle en Beckett onderzoeken de moord op een jong model dat met messteken werd aangetroffen tijdens de New Yorkse modeweek. Vlak voor de aankondiging dat ze het gezicht zou worden van een campagne, werd ze brutaal vermoord.
20:35
Aloha

Amerikaanse komische film Brian Gilcrest is een 37-jarige defensieleverancier die vrijwel door iedereen gehaat wordt. Zijn enige vriend lijkt de geavanceerde computer Jeremy. Gilcrest krijgt de opdracht de lancering van een wapensatelliet vanuit Hawaï in de gaten te houden. Samen met de humorloze Majoor Lisa Ng moet hij de inheemse Hawaiiaanse Raad veiligheid garanderen voor de lancering. Daarnaast krijgt hij de kans op een ontmoeting met Tracy, de liefde van zijn leven die wegging, samen met haar man en twee kinderen. Op Hawaï ontdekt Gilcrest zichzelf.
22:30
My Crazy Ex

Amerikaanse scripted realityreeks "Duped, Doped and Delirious." Een vrouw wil maar niet inzien dat haar ex haar voortdurend terroriseert...
23:20
Adam zoekt Eva

Nederlandse datingshow
00:20
Geen uitzending

Onderbreking