Tv gids - VijfTV Eergisteren

Eergisteren
2018-01-15
Gisteren
2018-01-16
Vandaag
2018-01-17
Morgen
2018-01-18
Overmorgen
2018-01-19
Zaterdag
2018-01-20
Zondag
2018-01-21
07:30
The Client List

Amerikaanse dramaserie "What Part of No." Terwijl Riley en Kyle op date zijn, betrapt Lacey bij hen thuis een inbreker op heterdaad en wordt neergestoken. Riley stelt alles in het werk om de dader te klissen.
08:15
When Love Comes to Town

Australische datingshow
09:30
Geen uitzending

Onderbreking
10:30
Dr. Phil

Amerikaanse talkshow "Country Pop Singing Wife vs. Sod-Busting Husband."
11:15
Geen uitzending

Onderbreking
11:45
E.R.

Amerikaanse ziekenhuisserie "Under the Influence." Dokter Moretti is onder de indruk van het werk dat Tony Gates op de afdeling intensieve zorgen heeft verricht en hij wil dat de arts opnieuw op de spoedafdeling aan de slag gaat. Luka belt Abby vanuit Kroatië. Met pijn in het hart vertelt hij dat het nog even zal duren voor hij naar de VS kan terugkeren. Neela schrikt wanneer ze haar stagiair Howard ontmoet. Hij is een vreemde eend in de bijt maar verrast iedereen met zijn encyclopedische kennis van de geneeskunde. En dokter Morris schrikt wanneer hij plots met aandacht van vrouwelijk schoon wordt overstelpt.
12:30
Geen uitzending

Onderbreking
13:05
Saving Hope

Canadese dramaserie "Days of Heaven." Alex en Shahir opereren een patiënt die in zijn eigen hoofd boorde. Maggie vermoedt dat Dana's dochter pijnstillers steelt.
13:55
Geen uitzending

Onderbreking
14:10
Castle

Amerikaanse misdaadserie "Death Gone Crazy." Beau Randolf, de producer van enkele succesvolle erotische films, wordt dood aangetroffen. Castle en Beckett ontdekken dat de man heel wat vijanden had, waardoor de lijst met verdachten erg lang is. Alexis begint ondertussen een videoblog waarin ze details over haar privéleven onthult.
15:00
Geen uitzending

Onderbreking
15:30
Dr. Phil

Amerikaanse talkshow "Our Lawyer Sister's Cluttered House: Is She Facing a 3rd Eviction."
16:15
Dr. Phil

Amerikaanse talkshow "From Soccer Mom to Party Mom: I Can't be a Mother Right Now."
17:00
E.R.

Amerikaanse ziekenhuisserie "The Test." Moretti stelt Skye Wexler tijdelijk aan als hoofdarts om de werkdruk te verlagen. Zo kunnen dokters Pratt en Morris zich op hun examen voorbereiden. De ambitieuze Wexler komt voor Moretti als geroepen wanneer zijn zoon Brian onverwacht komt aankloppen. Dokter Gates behandelt een tienermeisje, dat beweert ernstige hoofdpijn te hebben. Gates gelooft haar niet, maar Abby's oplettendheid zorgt ervoor dat het leven van het meisje net op tijd wordt gered. Privé gaat het Abby minder voor de wind en ze blijft worstelen met haar drankprobleem. Neela's stagiair Harold is nog maagd en hij wil dat ze hem enkele tips geeft.
17:50
Saving Hope

Canadese dramaserie "The Parent Trap." Alex zit tussen twee vuren: Dana en haar dochter. Dawn en Melinda krijgen te maken met een patiënt die het ziekenhuis wil vervolgen.
18:45
Cold Case

Amerikaanse misdaadserie "Saving Sammy." Lilly heropent een zaak uit 2003 waarin de ouders van een autistische jongen in hun auto werden doodgeschoten. Joseph komt met informatie op de proppen en meent dat de jongen de dader misschien heeft gezien.
19:40
Castle

Amerikaanse misdaadserie "Recoil." Castle en Beckett ontdekken dat senator Bracken, die verantwoordelijk was voor de dood van Becketts moeder, ook betrokken was bij een andere moord. Beckett stort zich op het onderzoek, maar beseft al snel dat de zaken heel wat ingewikkelder zijn dan ze lijken.
20:35
Criminal Minds

Amerikaans-Canadese misdaadserie "Lockdown." Twee cipiers van een zwaarbeveiligde gevangenis in Texas worden vermoord. Het BAU-team vermoedt dat er meerdere daders in de gevangenis actief zijn.
21:25
Criminal Minds

Amerikaans-Canadese misdaadserie "Breath Play." Het BAU-team maakt jacht op een seriemoordenaar in Wisconsin en zoekt naar het verband tussen de verschillende slachtoffers om een profiel te kunnen opmaken van de dader.
22:20
Bull

Amerikaanse dramaserie "What's Your Number?." Bulls neiging om altijd te willen winnen komt naar boven wanneer de verdediger, volgens Bull een sociopaat, Diane gebruikt om hem dwars te zitten.
23:20
Cold Case

Amerikaanse misdaadserie "Saving Sammy." Lilly heropent een zaak uit 2003 waarin de ouders van een autistische jongen in hun auto werden doodgeschoten. Joseph komt met informatie op de proppen en meent dat de jongen de dader misschien heeft gezien.
00:15
The Client List

Amerikaanse dramaserie "I Miss Back When." Om Lacey afleiding te bieden haalt Riley haar over om hun schoolreünie te organiseren. Evan moet de rol van Riley bij de arrestatie van de overvaller verzwijgen voor zijn collega's.
00:55
Geen uitzending

Onderbreking