Tv gids - VijfTV Gisteren

Eergisteren
2018-01-15
Gisteren
2018-01-16
Vandaag
2018-01-17
Morgen
2018-01-18
Overmorgen
2018-01-19
Zaterdag
2018-01-20
Zondag
2018-01-21
08:00
The Client List

Amerikaanse dramaserie "I Miss Back When." Om Lacey afleiding te bieden haalt Riley haar over om hun schoolreünie te organiseren. Evan moet de rol van Riley bij de arrestatie van de overvaller verzwijgen voor zijn collega's.
08:45
Dr. Phil

Amerikaanse talkshow "Our Lawyer Sister's Cluttered House: Is She Facing a 3rd Eviction."
09:25
Geen uitzending

Onderbreking
10:25
Dr. Phil

Amerikaanse talkshow "From Soccer Mom to Party Mom: I Can't be a Mother Right Now."
11:10
Geen uitzending

Onderbreking
11:40
E.R.

Amerikaanse ziekenhuisserie "The Test." Moretti stelt Skye Wexler tijdelijk aan als hoofdarts om de werkdruk te verlagen. Zo kunnen dokters Pratt en Morris zich op hun examen voorbereiden. De ambitieuze Wexler komt voor Moretti als geroepen wanneer zijn zoon Brian onverwacht komt aankloppen. Dokter Gates behandelt een tienermeisje, dat beweert ernstige hoofdpijn te hebben. Gates gelooft haar niet, maar Abby's oplettendheid zorgt ervoor dat het leven van het meisje net op tijd wordt gered. Privé gaat het Abby minder voor de wind en ze blijft worstelen met haar drankprobleem. Neela's stagiair Harold is nog maagd en hij wil dat ze hem enkele tips geeft.
12:30
Geen uitzending

Onderbreking
13:00
Saving Hope

Canadese dramaserie "The Parent Trap." Alex zit tussen twee vuren: Dana en haar dochter. Dawn en Melinda krijgen te maken met een patiënt die het ziekenhuis wil vervolgen.
13:45
Geen uitzending

Onderbreking
14:05
Castle

Amerikaanse misdaadserie "Recoil." Castle en Beckett ontdekken dat senator Bracken, die verantwoordelijk was voor de dood van Becketts moeder, ook betrokken was bij een andere moord. Beckett stort zich op het onderzoek, maar beseft al snel dat de zaken heel wat ingewikkelder zijn dan ze lijken.
14:50
Geen uitzending

Onderbreking
15:20
Dr. Phil

Amerikaanse talkshow "My Daughters Say I Physically Abused Them for 20 Years."
16:05
Dr. Phil

Amerikaanse talkshow "My Narcissist Boyfriend Refuses to Change."
16:55
E.R.

Amerikaanse ziekenhuisserie "Blackout." Door een stroompanne tijdens een hittegolf bereikt de temperatuur in het ziekenhuis een nieuw record. Dokter Morris is niet te genieten en hij kookt over wanneer er een einde komt aan zijn relatie met Hope. Even later krijgen dokters Pratt en Morris de uitslag van hun examen. Beiden zijn geslaagd, althans dat zegt Morris toch. Stagiair Harold schopt tegen de schenen van hoofdchirurg Dubenko door een van zijn diagnoses te betwisten. Na het werk gaan de collega's een pint drinken om een beetje af te koelen. Een stomdronken Abby komt binnen en begint met haar baas te flirten. Voor ze het beseft, belandt ze in Moretti's appartement.
17:45
Saving Hope

Canadese dramaserie "Hearts of Glass." Het nieuws van Alex' zwangerschap - en wie de mogelijke vader zou kunnen zijn - verspreidt zich als een lopend vuurtje door het ziekenhuis.
18:40
Cold Case

Amerikaanse misdaadserie "Static." Het team heropent een zaak uit 1958 toen een radio-dj dood werd aangetroffen. Lilly en haar collega's ontdekken dat zijn dood op zelfmoord moest lijken, maar dat hij in werkelijkheid vermoord werd.
19:35
Castle

Amerikaanse misdaadserie "Reality Star Struck." Een populaire televisiester die deelnam aan een realityreeks wordt dood aangetroffen. Beckett wordt belast met het onderzoek. Ondertussen gaat Castle op zoek naar het perfecte valentijnscadeau.
20:35
Two Weeks Notice

Amerikaans-Australische romantische komedie De knappe advocate Lucy Kelson werkt voor de rijke en opdringerige rokkenjager George Wade, die meer dan de helft van de New Yorkse immobiliënmarkt bezit. Wanneer de egoïstische Wade steeds meer van haar gaat eisen, houdt Lucy het voor bekeken en neemt ze ontslag. Wade wil haar echter niet laten gaan voor ze iemand gevonden heeft die haar werk kan overnemen.
22:30
Extreem jaloers

Nederlandse realityreeks De 31-jarige Wendy en de 32-jarige Rob wonen net samen. Wendy is zo onzeker en extreem jaloers dat ze elke dag explosieve ruzies hebben. Daarbij sneuvelt soms het meubilair. Rob mag met geen enkele andere vrouw praten. Wendy is stapelgek op Rob, maar hij zit zo in de wurggreep van Wendy's jaloezie dat hij zich afvraagt of hij zijn verhuisdozen weer moet inpakken en snel moet vertrekken. Kan de relatie deze jaloezie overwinnen met hulp van Froukje en haar team van specialisten?
23:25
Cold Case

Amerikaanse misdaadserie "Static." Het team heropent een zaak uit 1958 toen een radio-dj dood werd aangetroffen. Lilly en haar collega's ontdekken dat zijn dood op zelfmoord moest lijken, maar dat hij in werkelijkheid vermoord werd.
00:15
The Client List

Amerikaanse dramaserie "When I Say I Do." Riley vertelt Kyle dat ze de eigenaar is van de Rub. Evan en Shelby krijgen de opdracht undercover te gaan om massagesalons op te rollen die extra diensten aanbieden.
01:00
Geen uitzending

Onderbreking