Tv gids - VijfTV Gisteren

Eergisteren
2017-11-17
Gisteren
2017-11-18
Vandaag
2017-11-19
Morgen
2017-11-20
Overmorgen
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
Donderdag
2017-11-23
08:20
Mystery Diagnosis

Amerikaanse realityreeks "A Search for Answers." Ellayna Gallis kampt al sinds haar geboorte met vreemde verschijnselen: een groter been, een vreemde huid, hartproblemen en vergroeide tenen. Dokters dachten dat ze aan het syndroom van Klippel-Trenaunay leed, maar één dokter concludeert nu dat ze het syndroom van Proteus heeft.
09:00
Geen uitzending

Onderbreking
10:00
Mystery Diagnosis

Amerikaanse realityreeks "Stolen Senses." Tammy Bangs is 25 en heeft zich altijd goed gevoeld, tot nu. Ze is ongelooflijk moe en heeft overal pijn. Wanneer ze plots niet meer kan plassen, wordt duidelijk dat er iets ernstigs met haar aan de hand is.
10:45
Geen uitzending

Onderbreking
11:20
The Good Wife

Amerikaanse dramaserie "Tying the Knot." Alicia krijgt te maken met een verdachte moord en Colin Sweeney zou hierbij betrokken zijn. Zach wordt geconfronteerd met een gênante foto.
12:05
Geen uitzending

Onderbreking
12:40
Without a Trace

Amerikaanse misdaadserie "Midnight Sun." Greg Prichard en zijn zesjarige dochter Kayla verdwijnen spoorloos. Zijn vrouw Sarah beweert dat er geen echtelijke problemen waren en dat haar man geen schulden had. Volgens haar verklaring is hij de perfectie zelve én tevens een ideale vader voor Kayla. Jacks team ontdekt echter dat Greg regelmatig contact had met een onbekende vrouw en dat hij een van zijn werknemers had gesmeekt hem zijn wagen te lenen omdat hij in moeilijkheden zat. Jack en Vivian lichten Sarah in over deze feiten, waardoor ze volledig in de war is. Ze kan immers niet geloven dat haar echtgenoot mogelijk een crimineel is. Toch kan ze niet anders dan de rechercheurs geloven wanneer ze haar vertellen dat haar man voor hij haar leerde kennen een andere identiteit had.
13:30
Geen uitzending

Onderbreking
13:45
Rizzoli & Isles

Amerikaanse misdaadserie "If You Can't Stand the Heat." Tijdens een hittegolf treffen Jane en Maura het lijk van een man aan in een bad gevuld met ijs. Angela probeert het hoofd letterlijk koel te houden en test een nieuwe kruidenthee uit. Die lijkt te werken, maar heeft ook onverwachte romantische gevolgen.
14:35
Geen uitzending

Onderbreking
15:10
Gok's Style Secrets

Britse realityreeks met stylist Gok Wan
16:00
Raising Waylon

Amerikaans-Nieuw-Zeelandse romantische tv-komedie Julia is fotografe en Reg is eigenaar van een bistro. Ze kunnen elkaar niet luchten en hebben slechts één ding gemeen: het peetouderschap van Waylon, de zoon van gemeenschappelijke vrienden. Wanneer Waylons ouders overlijden, wordt de jongen ondergebracht bij zijn tante Marie. Maar na negen maanden vraagt Marie aan peetouders Julia en Reg om de zorg voor de kleine Waylon van haar over te nemen.
17:50
2 Broke Girls

Amerikaanse komische serie "And the DJ Face." Max schaamt zich wanneer ze ontdekt dat haar dinsdagavondvriendje dj is in een supermarkt.
18:15
2 Broke Girls

Amerikaanse komische serie "And the Childhood Not Included." De zakenrelatie én vriendschap van Max en Caroline staan op het spel.
18:45
2 Broke Girls

Amerikaanse komische serie "And the Old Bike Yarn." Caroline wil een leveringsdienst met de fiets beginnen voor hun cupcakezaak, maar ontdekt dat Max nooit heeft leren fietsen.
19:15
2 Broke Girls

Amerikaanse komische serie "And the Brand Job." De vriendschap tussen Max en Caroline komt onder druk te staan.
19:40
Zo Man Zo Vrouw

Reality-show. "Esther en Steven." Esther (19) en Steven (21) vormen al zes jaar een gelukkig koppel. Ester was amper 14 jaar toen ze onverwacht zwanger werd van Steven. Ondanks alle tegenkanting besloten ze de baby te houden. Intussen zijn ze een dolgelukkig gezin met twee kinderen. Dolgelukkig, behalve op vestimentair vlak. Steven draagt enkel joggingpakken en kiest voor 'gemakkelijk'. Esther heeft dan weer een voorliefde voor prints, vooral dan voor de tijgerprint. Ze wil zich als mama kleden, maar shopt nog steeds in de kinder- en jongerenafdeling. Esther wil dat Jani Steven voor eens en altijd uit die joggingpakken helpt. Ze wil dat mensen kunnen zien wat voor een knappe man ze heeft. Steven wil vooral ze zich allebei weer beter in hun vel voelen. Ze willen trots naast elkaar kunnen wandelen.
20:30
If I Stay

Amerikaans romantisch drama Na een ernstig auto-ongeluk belandt de zeventienjarige Mia in een coma en kan ze vanuit een gebied tussen leven en dood haar familie en vrienden volgen. In de vierentwintig uur die volgen op het afschuwelijke auto-ongeluk, wordt Mia voor een onmogelijke keuze gesteld.
22:35
Signed, Sealed, Delivered

Amerikaans-Canadese dramaserie "To Whom It May Concern." De postdetectives nemen een risico in de hoop het leven van een oorlogsveteraan te kunnen redden.
23:30
My Mum's Hotter Than Me!

Britse realityreeks Aimi is stripster en is daar trots op, maar haar 20-jarige zoon Harry denkt daar anders over.
00:25
Geen uitzending

Onderbreking