Tv gids - VijfTV Gisteren

Eergisteren
2017-09-22
Gisteren
2017-09-23
Vandaag
2017-09-24
Morgen
2017-09-25
Overmorgen
2017-09-26
Woensdag
2017-09-27
Donderdag
2017-09-28
08:10
America's Next Top Model

Amerikaanse realityreeks "And The Winner Is...." Saleisha Stowers, winnares van het negende seizoen, komt langs om de drie finalistes aan te moedigen tijdens de fotoshoot. Een van de drie meisjes maakt te weinig indruk en mag vertrekken. De twee overblijvende meisjes moeten het nu tegen elkaar opnemen op de catwalk.
08:55
Geen uitzending

Onderbreking
09:55
America's Next Top Model

Amerikaanse realityreeks "Top Model 10 Confidential."
10:40
Geen uitzending

Onderbreking
11:15
The Good Wife

Amerikaanse dramaserie "Goliath and David." Alicia en Will proberen elkaar van hun stuk te brengen. Eli huurt Kalinda in om de identiteit te vinden van de vader van Marilyns kindje.
12:00
Geen uitzending

Onderbreking
12:35
Without a Trace

Amerikaanse misdaadserie "Birthday Boy." Wanneer een vader zijn zoon op diens elfde verjaardag meeneemt naar een baseballwedstrijd van de Yankees, verliezen ze elkaar bij het metrostation uit het oog. De jongen is vanaf dat moment spoorloos. Niemand weet of hij in het stadion raakte of op weg ernaar werd ontvoerd. De zaak krijgt heel wat media-aandacht. Het team van Jack Malone probeert te achterhalen wat er met de jongen is gebeurd. Terwijl Samantha zich concentreert op mogelijke pedofielen die bij de zaak betrokken zouden kunnen zijn, kamt Danny het hele metrotraject uit. Jack zelf voert een hard gesprek met de vader. Martin probeert op kantoor alle tips die binnenkomen in kaart te brengen.
13:25
Geen uitzending

Onderbreking
13:45
Rizzoli & Isles

Amerikaanse misdaadserie "Too Good to Be True." Een moordenaar zoekt via online advertenties naar zijn perfecte slachtoffers; mannen die door niemand gemist zullen worden. Jane ontdekt ondertussen dat het erg moeilijk is om haar zwangerschap geheim te houden.
14:35
Geen uitzending

Onderbreking
15:10
Styled to Rock

Amerikaanse realityreeks De artiest in kwestie zal de ontwerpen beoordelen, met als resultaat dat iedere week één deelnemer afvalt. De uiteindelijke winnaar ontvangt een geldprijs van 100.000 dollar, een shoot in Glamour en mag zich bij het designteam van Rihanna voegen. Naast 'Bad Gal' RiRi zijn ook muzikant Pharrell Williams en model Erin Wasson te gast in de show.
15:55
Ice Princess

Familiedrama Haar moeder wil haar zo snel mogelijk klaarstomen voor een studieplek op de prestigieuze universiteit van Harvard, maar Casey zelf droomt van andere dingen. Ze wil nationaal doorbreken in het kunstschaatsen, net als Nikki, Tiffany en Gen, drie jonge schaatstalenten die elkaars meedogenloze concurrenten zijn. Casey moet haar moeder dus teleurstellen, maar gooit alles in de strijd om te winnen van de allerbesten. Zal ze op topniveau kunnen meedraaien en een echte ijsprinses worden?
17:40
The Nanny

Amerikaanse komische serie "The Engagement." Maxwell heeft Fran eindelijk zijn liefde verklaard. C.C. wil zich echter niet zonder slag of stoot gewonnen geven. Wanneer Maxwell tijdens een etentje zijn gevoelens voor Fran wil bekennen, zorgt zij ervoor dat hij niet op tijd thuis raakt om het blijde nieuws te verkondigen. Sylvia is bang dat Maxwell zal terugkrabbelen en ze spoort Fran aan om niet langer met zich te laten sollen.
18:15
The Nanny

Amerikaanse komische serie "The Dinner Party." In de roddelkranten staat een weinig flatterend artikel over de verloving van Maxwell en Fran. Maxwell probeert Fran te troosten door haar uit te nodigen voor een highsocietyfeestje. Samen met haar moeder Sylvia en haar vriendin Val gaat Fran uitgelaten op zoek naar het juiste kleedje voor de gelegenheid. Op het feestje wordt de echte reden van hun uitnodiging al snel duidelijk.
18:45
The Nanny

Amerikaanse komische serie "Homie-Work." Fran en Sylvia zijn druk in de weer met het plannen van het nakende huwelijksfeest. Ze krijgen daarbij de hulp van evenementenspecialist Dirk en zijn onbekwame, nieuwe assistente. Intussen is Maxwell op zoek naar een hoofdrolspeler voor zijn nieuwe toneelstuk. Tot groot ongenoegen van C.C. probeert Fran de kleinzoon van Yetta's nieuwste vriendje aan te prijzen.
19:15
The Nanny

Amerikaanse komische serie "The Reunion Show." Fran kijkt ernaar uit om op haar schoolreünie met Maxwell te pronken. Spijtig genoeg kan hij haar op het laatste ogenblik toch niet vergezellen. Wanneer ze met een klasgenote babbelt, ondervindt ze dat 'getrouwd zijn' niet noodzakelijk goed is. De meeste van haar vriendinnen zijn intussen gescheiden en blij dat ze van hun echtgenoot zijn afgeraakt. Fran begint te twijfelen aan de overlevingskansen van haar huwelijk met Maxwell.
19:45
Zo Man Zo Vrouw

Reality-show. Ergens in de Mechelse binnenstad geraakt Jani onverwacht in een Middeleeuwse kleerkast verzeilt. Het zeer welopgevoede en uiterst relaxte echtpaar Anike (26, werkzoekende) en Jonathan (29, juridisch vertaler) delen er een huis met hun uit de kluiten gewassen familie ratten. Ook met de naaktrat Wellington, wiens edele delen zo goed uitgebouwd zijn, dat zelfs Jani ervan onder de indruk is. Jonathan is jood van huis uit. Uit liefde voor hem, nam Anike het er graag bij. Maar zelfs al overwint ware liefde in principe alles: er zijn grenzen. Middeleeuwse gewaden en obscure, kleurloze bandshirts zijn altijd een brug te ver. Als de ratten comfortabel in de kleding kunnen kruipen, dan zijn Anike en Jonathan al lang tevreden.
20:35
Premonition

Mysterieus drama Linda is een gelukkige huisvrouw met twee prachtige dochters en een lieve man. Wanneer ze op een dag de politie aan de deur krijgt en verneemt dat haar man Jim is omgekomen bij een ernstig auto- ongeluk, stort haar wereld compleet in. Tot Jim de volgende ochtend gewoon onder de douche staat om naar zijn werk te gaan. Heeft ze een kijkje in de toekomst gekregen of was het een levensechte nachtmerrie?
22:30
Straffe verhalen: Jong en non

Britse documentaire Twee jonge Britse vrouwen hebben ervoor gekozen om non te worden en een leven van armoede, kuisheid en godsvruchtige devotie te gaan leiden: de 23-jarige universiteitsstudente Clara en de twee jaar oudere Catherine, een voormalig catwalkmodel.
23:30
100% Hotter

Britse realityreeks "Aggy & Jodie." Het team neemt een 23-jarige kapster onder handen die iets te onthullende kledij draagt. En voor een 25-jarige 'pinkaholic' is het tijd om kleur te bekennen.
00:25
Geen uitzending

Onderbreking