Tv gids - VijfTV Morgen

Eergisteren
2018-03-15
Gisteren
2018-03-16
Vandaag
2018-03-17
Morgen
2018-03-18
Overmorgen
2018-03-19
Dinsdag
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
08:10
Drop Dead Diva

Amerikaanse komische serie "Identity Crisis." Grayson vermoedt dat zijn cliënt schuldig is aan moord. Jane vecht voor het recht van een transgenderstudent om op school de jongenstoiletten te mogen gebruiken.
08:50
Drop Dead Diva

Amerikaanse komische serie "Hope and Glory." Grayson ligt in het ziekenhuis met een schotwonde.
09:30
Geen uitzending

Onderbreking
10:35
Signed, Sealed, Delivered

Amerikaans-Canadese dramaserie "Xmas Special Part 1." Het team werkt de klok rond om alle brieven aan de Kerstman op tijd te beantwoorden. Wanneer ze echter op het laatste nippertje een emotionele smeekbede gericht aan God krijgen, moeten ze hun eigen plannen uitstellen om een klein meisje kerstvreugde te bezorgen.
11:20
Geen uitzending

Onderbreking
11:50
Mystery Diagnosis

Amerikaanse realityreeks "The Boy with the 150 Pound Leg." Tegen de tijd dat Adam naar de middelbare school gaat, weegt zijn rechterbeen 68 kg. Kathy heeft een hardnekkige uitslag en vermagert snel. Kunnen de artsen haar helpen?
12:35
Geen uitzending

Onderbreking
13:05
The Good Wife

Amerikaanse dramaserie "Bad." De spanningen lopen hoog op wanneer Peters beroep behandeld wordt. Alicia moet een rijke man verdedigen die niet zo onschuldig lijkt, zelfs niet wanneer hij wordt vrijgesproken.
13:55
Geen uitzending

Onderbreking
14:10
The Good Wife

Amerikaanse dramaserie "Mind's Eye." Alicia bereidt zich voor op een belangrijk interview, maar heeft het moeilijk om zich te focussen. Ze heeft moeilijkheden met haar kinderen en ook Will Gardner blijft door haar hoofd spoken.
15:00
Geen uitzending

Onderbreking
15:30
Doubt

Amerikaanse dramaserie "Pilot." Advocate Sadie Ellis krijgt gevoelens voor haar cliënt Billy. De man wordt echter beschuldigd van de moord op zijn vriendin.
16:20
Grey's Anatomy

Amerikaanse ziekenhuisserie "Break Down the House." Meredith stelt alles in het werk om de zus van Owen te helpen. Amelia gaat in conflict met een patiënt. Bailey ziet zich genoodzaakt om het ziekenhuis een make-over te geven na de brand.
17:05
Bringing Sexy Back

Australische realityreeks "Dimity & Verity."
18:05
Getrouwd met een misdadiger

Amerikaanse realityreeks "Field of Schemes." Jennifer is gelukkig getrouwd met ondernemer en ex-baseballspeler Jack. Na tien jaar huwelijk ontdekt ze echter dat haar man al die jaren een ander spel heeft gespeeld; één waarvan zij de regels niet kende.
18:30
My Crazy Ex

Amerikaanse scriptedrealityreeks "Covered, Conned and Cloned." De relatie van een klusjesman en zijn vrouw komt onder druk te staan door zijn fetisj. Twee beste vriendinnen vallen op broers met een hachelijk verleden.
19:20
100% Hotter

Britse realityshow "Jess & Kyle."
20:15
Temptation Island

Reality-show. De komst van de vier nieuwe vrijgezellen joeg de temperatuur flink de hoogte in. Vooral de nieuwe verleidsters speelden hun rol voortreffelijk. In beide resorts werden de kaarten stevig door elkaar geschud. Vanavond wordt voor de derde keer het gevreesde kampvuur aangestoken. Welke relatie komt verder onder druk te staan en wie gelooft nog in een goeie afloop?
21:15
Straffe verhalen

Reportage. "Ten Years Old and Living in Poverty." Deze reportage belicht de verhalen van drie kinderen die opgroeien in arme gezinnen en dag na dag moeten worstelen om het hoofd boven water te houden. Voor Lyndsey, Paige en Aniya zijn een warme douche, vers lekker eten of speelgoed niet zo vanzelfsprekend als voor veel van hun leeftijdsgenootjes.
22:15
Disaster Marriages

Britse realityreeks "He Left Me for My Mother and Other Betrayals." Kylie was verloofd met de vader van haar twee kinderen. Ze planden hun huwelijk, tot Kylie haar moeder en verloofde samen op de sofa betrapte. Kylie beseft dat ze werd verraden door de twee mensen die ze het meest vertrouwde.
23:10
Virgin Territory

Amerikaanse realityreeks 'Virgin Territory' volgt de levens van 15 jongeren die zich begeven in de lastige wereld der maagdelijkheid, rommelige liefdeslevens, gênante gesprekken met ouders en de druk om toe te geven aan de verleidingen.
00:00
Geen uitzending

Onderbreking