Tv gids - VijfTV Morgen

Eergisteren
2017-09-22
Gisteren
2017-09-23
Vandaag
2017-09-24
Morgen
2017-09-25
Overmorgen
2017-09-26
Woensdag
2017-09-27
Donderdag
2017-09-28
08:35
The Doctors

Amerikaanse talkshow "Dangerous Bacteria Lurking In Tanning Salons? Extreme Body Lift, Dangerous New D."
09:20
Geen uitzending

Onderbreking
10:20
Dr. Phil

Amerikaanse talkshow "A Father Accused: Did He Molest His Daughter over 100 Times."
11:05
Geen uitzending

Onderbreking
11:35
Without a Trace

Amerikaanse misdaadserie over de zoektocht naar vermiste personen "The Innocents." Bill Shields verdwijnt spoorloos tijdens het verjaardagsfeest van zijn neefje. Zijn zus alarmeert de cel verdwijningen. Martin ontdekt dat Bill zijn dochter Lauren onlangs verloor aan leukemie, maar achterhaalt tevens dat de man op zijn computer heel wat kinderporno heeft opgeslagen. Jack en zijn team denken aanvankelijk dat ze met een pedofiel te maken hebben. Tegen alle verwachtingen in wordt Bill vrij snel teruggevonden. De man informeert de detectives dat hij sinds de dood van zijn dochter slechts één levensdoel heeft: slachtoffers van pedofielen helpen. Hij stelt zich dan ook meteen ten dienste van het onderzoeksteam.
12:20
Geen uitzending

Onderbreking
12:55
The Mysteries of Laura

Amerikaanse misdaadserie "The Mystery of the Mobile Murder." Wanneer een vrouw dood wordt aangetroffen op een partybus, pakken Laura en haar team een schoonheidsimperium aan om de waarheid achter de moord te achterhalen.
13:45
Geen uitzending

Onderbreking
14:05
Without a Trace

Amerikaanse misdaadserie over de zoektocht naar vermiste personen "A Day in the Life." De 15-jarige Shawn Hopkins keert op een avond niet terug van een afspraak met vrienden. Hij beloofde zijn ouders, Larry en Susan, op tijd thuis te zijn, maar wanneer de jongen drie uur na het afgesproken uur nog niet thuis is, raken zijn ouders in paniek. Ze bellen vrienden, ouders en ziekenhuizen op in de hoop hem te vinden. Tegen de ochtend zien ze geen andere uitweg meer dan contact op te nemen met de cel verdwijningen. Larry en Susan vertellen de onderzoekers meteen dat hun zoon een brave, gehoorzame en plichtbewuste jongen is en dat zij een bijzonder hecht gezin vormen. Toch krijgen de ouders de indruk dat de detectives hen niet geloven en dat zij hun zoon eigenlijk niet kennen.
14:50
Geen uitzending

Onderbreking
15:25
The Doctors

Amerikaanse talkshow "Celebrity Health Scares, Restaurant Rat Maps, Are You Dining with Rodents? Spank."
16:15
Dr. Phil

Amerikaanse talkshow "Love Behind Bars: i'm Marrying Making a Murderer's Steven Avery."
17:05
The Mysteries of Laura

Amerikaanse misdaadserie "The Mystery of the Dysfunctional Dynasty." Wanneer een koppel dood wordt aangetroffen in hun appartement moeten Laura en haar team uitzoeken of er een religieus motief in het spel was.
17:55
Without a Trace

Amerikaanse misdaadserie over de zoektocht naar vermiste personen "Freefall." Jimmy, een collega van agent Max Cassidy, wordt vermoord aangetroffen terwijl ze samen aan een dossier rond industriële spionage werkten. Kort daarna verdwijnt Max spoorloos. Jack wordt meteen opgeroepen omdat Max een vriend van hem is. Hij heeft hem elf jaar geleden zelfs aan zijn vriendin Anne gekoppeld. Jack vraagt zich af wat er met Max is gebeurd en probeert de laatste, cruciale momenten voor zijn verdwijning te reconstrueren.
18:45
Without a Trace

Amerikaanse misdaadserie over de zoektocht naar vermiste personen "When Darkness Falls." De gezondheid van Jacks vader gaat zienderogen achteruit. Hij wil zich zelfs niet meer laten behandelen. Jack besluit niet meer van zijn zijde te wijken en beseft dat het voor hen beiden een erg zware periode zal worden. Sam ontfermt zich over een jonge vrouw die op straat gevonden werd en aan een zware vorm van geheugenverlies lijdt. Ze herinnert zich niet meer wie ze is, noch wat haar overkwam. Sam probeert haar te helpen.
19:40
Castle

Amerikaanse misdaadserie "Fool me Once." Castle en Beckett onderzoeken de dood van een poolreiziger die tijdens een expeditie werd vermoord. Ze worden langs de duurste wijken van New York en de kantoren van de CIA geleid. De rare kronkels van het onderzoek zorgen al snel voor frustraties wanneer blijkt dat de moordenaar iedereen te slim af is.
20:35
Criminal Minds

Amerikaans-Canadese misdaadserie "Assistance is Futile." Een moeder heeft waardevolle informatie voor het team over de zaak van de bottenkraker.
21:30
Elementary

Amerikaanse misdaadserie "Tag, You're Me." Holmes probeert ervoor te zorgen dat zijn vader zo snel mogelijk vertrekt. Ondertussen moet hij met Watson een dubbele moord onderzoeken. Hij ontdekt al snel dat een dubbelganger van het beoogde slachtoffer betrokken is.
22:25
Straffe verhalen: De vrouw met slangenhuid

Britse reportage De 32-jarige Nelly lijdt aan de extreem zeldzame huidziekte Harlequin Ichthyosis die slechts één op drie miljoen mensen treft. Haar huid groeit tien keer sneller dan normaal.
23:25
Botched

Amerikaanse realityreeks "Making of a Belieber." Muzikant Toby gaf al meer dan 100.000 dollar uit om er uit te zien als zijn idool Justin Bieber. Kan hij dr. Dubrow en dr. Nassif overtuigen om zijn transformatie verder te zetten?
00:10
Geen uitzending

Onderbreking