Tv gids - VijfTV Overmorgen

Eergisteren
2017-09-22
Gisteren
2017-09-23
Vandaag
2017-09-24
Morgen
2017-09-25
Overmorgen
2017-09-26
Woensdag
2017-09-27
Donderdag
2017-09-28
08:45
The Doctors

Amerikaanse talkshow "Celebrity Health Scares, Restaurant Rat Maps, Are You Dining with Rodents? Spank."
09:25
Geen uitzending

Onderbreking
10:25
Dr. Phil

Amerikaanse talkshow "Love Behind Bars: i'm Marrying Making a Murderer's Steven Avery."
11:10
Geen uitzending

Onderbreking
11:40
Without a Trace

Amerikaanse misdaadserie over de zoektocht naar vermiste personen "Freefall." Jimmy, een collega van agent Max Cassidy, wordt vermoord aangetroffen terwijl ze samen aan een dossier rond industriƫle spionage werkten. Kort daarna verdwijnt Max spoorloos. Jack wordt meteen opgeroepen omdat Max een vriend van hem is. Hij heeft hem elf jaar geleden zelfs aan zijn vriendin Anne gekoppeld. Jack vraagt zich af wat er met Max is gebeurd en probeert de laatste, cruciale momenten voor zijn verdwijning te reconstrueren.
12:25
Geen uitzending

Onderbreking
13:00
The Mysteries of Laura

Amerikaanse misdaadserie "The Mystery of the Dysfunctional Dynasty." Wanneer een koppel dood wordt aangetroffen in hun appartement moeten Laura en haar team uitzoeken of er een religieus motief in het spel was.
13:50
Geen uitzending

Onderbreking
14:05
Without a Trace

Amerikaanse misdaadserie over de zoektocht naar vermiste personen "When Darkness Falls." De gezondheid van Jacks vader gaat zienderogen achteruit. Hij wil zich zelfs niet meer laten behandelen. Jack besluit niet meer van zijn zijde te wijken en beseft dat het voor hen beiden een erg zware periode zal worden. Sam ontfermt zich over een jonge vrouw die op straat gevonden werd en aan een zware vorm van geheugenverlies lijdt. Ze herinnert zich niet meer wie ze is, noch wat haar overkwam. Sam probeert haar te helpen.
14:55
Geen uitzending

Onderbreking
15:30
The Doctors

Amerikaanse talkshow "Breaking Medical News, Treating Severe Eczema, Funeral 'Selfies' Trend."
16:15
Dr. Phil

Amerikaanse talkshow "Love Behind Bars Steven Avery's Prison Interview."
17:00
The Mysteries of Laura

Amerikaanse misdaadserie "The Mystery of the Fertility Fatality." Wanneer een fertiliteitsdokter wordt vermist, vermoedt zijn vrouw dat er kwaad opzet in het spel is.
17:50
Without a Trace

Amerikaanse misdaadserie over de zoektocht naar vermiste personen "Blood Out." Ambulancier Cole Warren verdwijnt spoorloos nadat hij het slachtoffer van een schietpartij tussen rivaliserende bendes naar het ziekenhuis bracht. Noch zijn vriendin noch zijn collega weten wat er met hem is gebeurd. Terwijl Jack probeert afscheid te nemen van zijn overleden vader, onderzoeken zijn detectives alle mogelijke sporen die naar de vermiste ambulancier kunnen leiden. Ze ontdekken al snel dat Cole ooit zelf tot een bende behoorde, maar dat hij nu zijn leven wijdt aan het helpen van gewonden en het bestrijden van bendes.
18:45
Without a Trace

Amerikaanse misdaadserie over de zoektocht naar vermiste personen "Patient X." Therapeute Gina Hill werd ontvoerd toen ze na een werkdag van haar kantoor naar haar wagen stapte. Haar verloofde sloeg alarm toen ze niet op het aangekondigde uur thuiskwam. Hij heeft een sterk vermoeden dat een van haar patiƫnten mogelijk verantwoordelijk is voor de ontvoering. Ondertussen heeft Martin het steeds moeilijker om te functioneren zonder zijn pijnstillers.
19:40
Castle

Amerikaanse misdaadserie "When the Bough Breaks." Paula Haas, Castle's manager, heeft een interessant zakelijk voorstel voor hem. Als Castle het aanbod zou aannemen, zou hij echter wel zijn samenwerking met Beckett moeten stopzetten. Zowel Castle als Beckett beseffen dat ze mogelijk aan hun laatste zaak samen werken: de moord op een vereenzaamde vrouw.
20:35
Camping Karen en James

Realityreeks waarin Karen Damen en James Cooke hun eigen camping uitbaten Karen en James hebben een weekje rust op hun camping. Toch hebben ze de handen vol, want er staat een heuse evacuatie en brandoefening gepland. Het duo moet alles in goede banen leiden, maar echt vlot gaat dat niet. De meidengroep K3 nodigt zichzelf uit en blijft een nachtje kamperen.
21:30
Adam zoekt Eva

Nederlandse datingshow
22:25
100% Hotter

Britse realityreeks "Sophie & Thomas." Het team gaat op zoek naar een geschikte look voor de vrouwelijke dragqueen Sophie.
23:20
Medical Mysteries

Britse realityreeks Een gepensioneerde leerkracht heeft al zijn hele leven last van duizeligheid. In het leven van een jonge vrouw gaat er geen dag voorbij zonder dat ze moet braken.
00:10
Geen uitzending

Onderbreking