Tv gids - VijfTV Vandaag

Eergisteren
2018-05-18
Gisteren
2018-05-19
Vandaag
2018-05-20
Morgen
2018-05-21
Overmorgen
2018-05-22
Woensdag
2018-05-23
Donderdag
2018-05-24
17:35
Bouwval Gezocht

Nederlandse realityreeks "Rotterdam." In 'Bouwval Gezocht' gaan de kandidaten aan de slag met een huis dat veel aan waarde te winnen heeft. Met een minimaal geldbedrag moet een maximale waardestijging worden gerealiseerd. Handen uit de mouwen dus. Bouwdeskundige Bob Sikkes staat hen bij met raad. Aan het eind van de verbouwing biedt een woningtaxatie het antwoord op de vraag: hoeveel hebben alle ontberingen opgeleverd?
18:25
Getrouwd met een misdadiger

Amerikaanse realityreeks "He's No Angel." Holley Angel focuste zich op de opvoeding van haar twee dochters, maar de vonk tussen haar en haar collega Brian kon ze niet negeren. Tien jaar later zorgt een ontboezeming ervoor dat het leven van Holley en haar gezin een hel wordt.
18:55
My Crazy Ex

Amerikaanse scriptedrealityreeks "Crackpots, Jackpots & Flower Pots." Een brave organisator wordt een vuistenzwaaiende strijder om de liefde van een vrouw te veroveren.
19:50
Perfect?

Reality-show. Al zes weken lang probeert Karen alles te geven voor haar project en dat gaat met ups en downs. Ze organiseert intussen wel haar leven al beter en weet wat ze moet doen als het wat minder zou gaan tussen de lakens, maar Karen maakt zich nog steeds zorgen over enkele kleine dingen en die hebben alles te maken met haar leeftijd. Hoe erg is het met haar huid gesteld? En kan ze iets doen aan haar denkrimpel?
20:30
The Eleventh Victim

Amerikaanse tv-thriller Hailey Dean is een succesvolle advocaat die de meest gevaarlijke criminelen van Atlanta voor de rechter brengt. Ze is de laatste tijd vooral gebrand op de veroordeling van seriemoordenaar Clinton Burrell. Maar wanneer haar verloofde plotseling wordt vermoord, laat ze de zaak vallen. Ze verhuist naar New York en begint daar een nieuwe carrière als therapeut. Maar haar verleden blijft haar achtervolgen.
22:20
Bodyshockers

Britse realityreeks "My Tattoo Hell 2." Katie trekt naar Magaluf, de plek waar duizenden toeristen een tattoo laten zetten waarvan ze achteraf spijt hebben.
23:20
Botched

Amerikaanse realityreeks "Like a Surgeon." Realityster Saaphyri zoekt hulp om haar mislukte borst- en maagoperatie recht te zetten nadat haar plastische chirurg werd vermoord door een ontevreden patiënt.