Tv gids - VijfTV Vandaag

Eergisteren
2017-11-17
Gisteren
2017-11-18
Vandaag
2017-11-19
Morgen
2017-11-20
Overmorgen
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
Donderdag
2017-11-23
08:40
Gok's Style Secrets

Britse realityreeks met stylist Gok Wan
09:25
Geen uitzending

Onderbreking
10:25
Without a Trace

Amerikaanse misdaadserie "Underground Railroad." Kathy Dobson is meer dan acht maanden zwanger. Omdat ze zich niet lekker voelde, werd ze opgenomen in het ziekenhuis, begeleid door haar man. Nadat haar echtgenoot haar even verlaat om de lopende zaken in zijn bedrijf op te volgen, verdwijnt ze spoorloos.
11:15
Geen uitzending

Onderbreking
11:45
Elementary

Amerikaanse misdaadserie "Alma Matters." De directrice van een re├»ntegratiecentrum doet een beroep op Holmes en Watson nadat een van haar collega's werd vermoord. Ze vraagt hen onderzoek te voeren naar een priv├ęschool.
12:30
Geen uitzending

Onderbreking
13:05
Criminal Minds

Amerikaans-Canadese misdaadserie "X." Het BAU-team onderzoekt enkele moorden in het Californische Bakersfield. Ze krijgen daarbij de hulp van nieuwkomer Kate Callahan, die door Hotch werd ingeschakeld als vervangster voor Blake.
13:50
Geen uitzending

Onderbreking
14:10
Mistresses

Amerikaanse dramaserie "Back to the Start." April weet niet hoe ze Marc op de hoogte moet brengen van haar nieuws. Karen ontmoet de ouders van Adam. Kate komt de waarheid over Joss te weten.
15:00
Geen uitzending

Onderbreking
15:30
Code Black

Amerikaanse ziekenhuisserie "One in a Million." Leanne maakt gebruik van de traumahelikopter om een gezin te herenigen. Willis en Noa maken gebruik van een app om met een jong meisje met autisme te kunnen communiceren.
16:15
Grey's Anatomy

Amerikaanse ziekenhuisserie "Ring of Fire." Alex moet een moeilijke beslissing nemen in zijn relatie met Jo. Ondertussen heeft Meredith nieuws voor Riggs dat ervoor zorgt dat hun relatie op een keerpunt komt.
17:05
Baksteen in de Maag

Magazine. Roel en Anouk kijken hun ogen uit in een cohousingproject in een Kalmthouts kasteel, Frits en Tanja maken een bank uit een oude balk voor hun vriend Jan en bezoeken een massief betonnen B&B uit de vorige eeuw. Ewoud hangt enkele hipster rekken op, bezoekt de eigenwijze woning van setdesigner William Phlips en een droomchalet in de Zwitserse bergen.
17:40
Mystery Diagnosis

Amerikaanse realityreeks "The Baby Who Smelled Like Pancakes." Sinds haar geboorte maken de ouders van Rachel Webb zich ernstig zorgen om hun dochter. Haar urine ruikt naar ahornsiroop, ze huilt voortdurend zonder aanwijsbare reden en raakt uiteindelijk zelfs in coma. Gelukkig kan een dokter achterhalen wat er met de kleine Rachel aan de hand is: ze lijdt aan MSUD (Maple Syrup Urine Disease).
18:30
Dubbeltje op z'n kant

Nederlandse realityreeks "Jennifer & Richard." Richard en Jennifer zijn piepjong, maar zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg niet echt een goed voorbeeld. Ze 'vergeten' iedere maand hun vaste lasten te betalen, maar geven in plaats daarvan hun geld met bakken uit aan dingen die ze niet nodig hebben. Inmiddels hebben ze al twee maanden hun huur niet betaald. Als ze de huur nog een maand niet betalen, kunnen ze op straat komen te staan. Dit jonge, onwetende stel moet wakker worden geschud voordat het te laat is.
19:25
Help, Mijn Man is Klusser NL

Nederlandse realityreeks Chris en Marja zitten al jarenlang in de verbouwingen en slapen noodgedwongen in de eetkamer. De klus lijkt de eigenwijze Chris boven het hoofd te zijn gegroeid. Dochter Froukje kan het niet langer aanzien en roept de hulp in van John Williams en zijn klusteam. Chris ziet dit echter helemaal niet zitten.
20:25
Lelijke Eendjes

Nederlandse realityreeks Lieke gaat op bezoek bij Gaby en Zakiya. De 26-jarige Gaby heeft cup H. Door het gewicht van haar borsten kan ze haar werk in de horeca niet doen. Al sinds haar pubertijd heeft Gaby elke dag pijn en krijgt ze veel opmerkingen over haar borsten. De Surinaamse 18-jarige Zakiya heeft een grote en brede neus, waar ze al haar hele leven mee wordt gepest. Vorig jaar was Zakiya's neus aanleiding om op sociale media een 'neuschallenge' uit te roepen. Dit tot groot verdriet en frustratie van Zakiya. Zal het team van medisch specialisten deze twee meiden hun zelfvertrouwen weer terug kunnen geven?
21:20
Straffe verhalen: Straffe verhalen

Reportagereeks waarin opvallende, boeiende en aangrijpende verhalen aan bod komen "Koopziek."
22:15
Botched

Amerikaanse realityreeks over mislukte plastische chirurgische ingrepen "Boob-Watch." Voormalig 'Baywatch'-ster Nicole Eggert wil kleinere borsten nadat haar chirurg haar heeft opgezadeld met te grote implantaten.
23:10
Adam zoekt Eva

Nederlandse datingshow De 23-jarige songwriter Annelinde is op zoek naar een langharige Adam met vuil onder zijn nagels. Ze belandt naakt op een onbewoond eiland met de 33-jarige Jasper, maar wanneer de mooie Maaike op Mogo Mogo verschijnt, is er een spannende klik tussen de twee dames.