Tv gids - VijfTV Vandaag

Eergisteren
2018-07-17
Gisteren
2018-07-18
Vandaag
2018-07-19
Morgen
2018-07-20
Overmorgen
2018-07-21
Zondag
2018-07-22
Maandag
2018-07-23
14:40
Geen uitzending

Onderbreking
15:15
Made in Chelsea

Britse realityreeks "Sabotage Is Not Chic."
16:05
Made in Chelsea

Britse realityreeks "What's the Point of a Point to Point."
16:55
Jane the Virgin

Amerikaanse dramaserie "Chapter Seventy-Four." Jane en Rafael proberen vrienden te blijven, maar dit gaat niet van een leien dakje.
17:40
Grey's Anatomy

Amerikaanse dramaserie "Risk." Meredith en Derek zijn het niet eens over de behandeling van een patiënt en de ruzie loopt hoog op. Wanneer een patiënt te veel gepusht wordt en daardoor ten val komt, voelt Callie zich verantwoordelijk.
18:35
Unforgettable

Amerikaanse misdaadserie "Behind the Beat." Een aanstormend muzikaal talent wordt vermoord. Er is niet meteen een duidelijk motief, want er zijn meerdere jaloerse bewonderaars: zelfs de docenten van de muziekschool zijn verdacht. Of was er toch een andere aanleiding?
19:40
Elementary

Amerikaanse misdaadserie "Terra Pericolosa." Holmes en Watson gaan op zoek naar een dief die een moord pleegde om een zeldzame kaart in zijn bezit te krijgen. Watson maakt zich ondertussen meer en meer zorgen om Sherlocks inmenging in Kitty's privéleven.
20:35
Casanova

Amerikaans romantisch drama In het 18de-eeuwse Venetië is geen enkele dame veilig voor de charmes en verleidingskunsten van Casanova. Jong, oud, getrouwd of niet, hij versiert ze allemaal aan de lopende band, maar dan ontmoet hij de oogverblindend mooie en intelligente Francesca Bruni. Voor de allereerste keer in zijn leven wordt Casanova tot zijn stomme verbazing afgewezen door een vrouw. Door middel van een aantal slimme vermommingen en duivelse listen krijgt hij het toch voor elkaar om dichter bij de vrouw van zijn leven te komen.
22:40
Straffe verhalen

Reportage. "Op liefde staat geen leeftijd (5/5)." Een grootmoeder met haar kleinzoon, of vader en dochter; dat is wat mensen over hen denken als ze hen samen zien, maar de koppels uit deze reportage trekken zich daar niks van aan.
23:35
Sex and the City

Amerikaanse komische serie "Pick-a-Little, Talk-a-Little." De relatie tussen Carrie en Berger loopt op wieltjes. Berger scoort door zijn oprechtheid zelfs punten bij de andere vrouwen. Het lijkt dus allemaal goed te gaan, tot Carrie kritiek durft leveren op het hoofdpersonage in Bergers boek. Berger heeft het duidelijk moeilijk met de opmerking en zijn gedrag verandert drastisch. Intussen bereikt het seksleven van Samantha en Jerry het ene na het andere hoogtepunt. Via fantasierijke rollenspellen komt Samantha steeds meer over haar minnaar te weten. En af toe komt ze zelfs voor een verrassing te staan. Charlotte leeft zich intussen helemaal in in haar nieuwe geloof en Miranda volgt het advies van Berger op.