Tv gids - VijfTV Vandaag

Eergisteren
2017-09-22
Gisteren
2017-09-23
Vandaag
2017-09-24
Morgen
2017-09-25
Overmorgen
2017-09-26
Woensdag
2017-09-27
Donderdag
2017-09-28
11:10
Geen uitzending

Onderbreking
11:40
Elementary

Amerikaanse misdaadserie "Evidence of Things Not Seen." Morland gebruikt zijn connecties om Sherlock en Watson opnieuw binnen te krijgen bij de politie. Sherlock twijfelt echter aan de goede bedoelingen van zijn vader.
12:30
Geen uitzending

Onderbreking
13:00
Criminal Minds

Amerikaans-Canadese misdaadserie "Alpha Male." Het team onderzoekt een zaak waarbij jonge mannen en vrouwen het slachtoffer zijn van zuuraanvallen.
13:50
Geen uitzending

Onderbreking
14:05
Mistresses

Amerikaanse dramaserie "Blurred Lines." Karen gaat opnieuw aan het werk, en last een pauze in wat betreft haar liefdesleven. Iemand uit het verleden van Marc komt terug. Kate ontdekt dat haar ex-verloofde een nieuwe relatie heeft.
14:55
Geen uitzending

Onderbreking
15:30
Code Black

Amerikaanse ziekenhuisserie "Demons and Angels." Tijdens de nacht van Halloween haasten Willis, Noa en Elliot zich naar een spookhuis dat in brand staat. Dr. Nolan en de zoon van haar vriend zitten hier gevangen.
16:15
Grey's Anatomy

Amerikaanse ziekenhuisserie "Who is He." Jackson en April reizen naar Montana om een gecompliceerde operatie uit te voeren op een jonge patiënt.
17:05
Baksteen in de Maag

Magazine. Een opvallende rijwoning in Kontich verrast Roel en Anouk, Frits en Tanja zagen met een kettingzaag een zetel uit een blok karton en het prettig gestoorde interieur van kunstenaar Paul J.J. Michiels. Ewoud fixt een nieuwe keukenkraan voor twee zusjes, de do's en don'ts voor een Home Control System en een glazen containerwoning in Nederland.
17:35
Bouwval Gezocht

Life-stylemagazine. "Grou."
18:30
Help, Mijn Man is een Klusser!

Reality-show. Zoë en Toby kochten vijf jaar geleden een woning in Herentals. De werken slepen al een lange tijd aan en Toby laat langzaam maar zeker de moed zakken. Hij is verbitterd en kan niets meer verdragen van zijn vrouw en drie kinderen... Het huis geraakt niet afgewerkt en het is ronduit gevaarlijk en ongezond. Zoë is de spanningen en ruzies meer dan beu en wil hun kinderen een warme, maar vooral veilige thuis geven. Mét of zonder Toby.
19:35
Medical Mysteries

Britse realityreeks Een gepensioneerde leerkracht heeft al zijn hele leven last van duizeligheid. In het leven van een jonge vrouw gaat er geen dag voorbij zonder dat ze moet braken.
20:30
Complex

Reality-show. "Lotte en Stephanie." Lotte was nauwelijks vier toen ze al vond dat ze een lelijke neus had. En dat vonden de andere kinderen ook: ze werd ermee gepest op school, en haar neus werd een complex. Stephanie heeft twee schatten van kinderen. Maar op haar 35Ste heeft ze daardoor wel een lichaam dat niet bij haar leeftijd past. Stephanie kreeg immers niet enkel een zwangerschapsvergiftiging, maar ze kwam ook nog behoorlijk veel bij tijdens haar twee zwangerschappen ¶ ze woog meer dan 100 kilo. Dat heeft ervoor gezorgd dat Stephanie flink wat veloverschot heeft aan haar buik, en dat haar borsten ontzettend zijn gaan hangen.
21:30
Don't Tell the Doctor

Britse realityreeks over mensen die via internet hun eigen diagnose stellen Emi heeft te lijden onder haarverlies. Kims bodybuildingcarrière wordt in gevaar gebracht door verschrikkelijke pijn in de dij. Shamala laat haar zwarte teennagels chirurgisch verwijderen.
22:25
Botched

Amerikaanse realityreeks "Making of a Belieber." Muzikant Toby gaf al meer dan 100.000 dollar uit om er uit te zien als zijn idool Justin Bieber. Kan hij dr. Dubrow en dr. Nassif overtuigen om zijn transformatie verder te zetten?
23:20
My Crazy Ex

Amerikaanse scripted realityreeks "Duped, Doped and Delirious." Een vrouw wil maar niet inzien dat haar ex haar voortdurend terroriseert...