Tv gids - VijfTV Vandaag

Eergisteren
2018-03-15
Gisteren
2018-03-16
Vandaag
2018-03-17
Morgen
2018-03-18
Overmorgen
2018-03-19
Dinsdag
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
07:55
America's Next Top Model

Amerikaanse realityreeks "All-Star Finale." In deze spannende afvalrace is te zien hoe deze beauty's zich voorbereiden op het uitdagende en soms harde leven als model. Eén van hen zal uiteindelijk de winnares worden en de titel 'America's Next Top Model' mogen dragen.
08:35
America's Next Top Model

Amerikaanse realityreeks "Kelly Osbourne." De zeven Amerikaanse deelneemsters ontdekken dat ze het moeten opnemen tegen zeven buitenlandse meiden die bovendien al ervaring hebben met de modellenwedstrijd. Al snel wordt duidelijk dat de Amerikaanse meiden ook een voordeel hebben: ze zijn namelijk in hun thuisland.
09:15
Geen uitzending

Onderbreking
10:15
Catfish

Amerikaanse realityshow
11:00
Geen uitzending

Onderbreking
11:35
Criminal Minds

Amerikaans-Canadese misdaadserie "Lucky Strikes." Wanneer Garcia het moeilijk krijgt met een zaak die persoonlijk is voor haar, komt Morgan langs om haar emotionele steun te bieden.
12:15
Geen uitzending

Onderbreking
12:50
Elementary

Amerikaanse misdaadserie "You've Got Me, Who's Got You?." Holmes en Watson onderzoeken de moord op een man die verkleed was als superheld. Moreland probeert op een goed blaadje te staan bij Watson door haar een gunst te verlenen.
13:35
Geen uitzending

Onderbreking
13:50
Bull

Amerikaanse dramaserie "Benevolent Deception." Bull en het team reizen samen met J.P. Nunnelly naar Miami om er aan een controversiële drugszaak te werken.
14:40
Geen uitzending

Onderbreking
15:15
Drop Dead Diva

Amerikaanse komische serie "Identity Crisis." Grayson vermoedt dat zijn cliënt schuldig is aan moord. Jane vecht voor het recht van een transgenderstudent om op school de jongenstoiletten te mogen gebruiken.
16:00
Drop Dead Diva

Amerikaanse komische serie "Hope and Glory." Grayson ligt in het ziekenhuis met een schotwonde.
16:45
Selfie

Amerikaanse komische serie "Never Block Cookies." Eliza is Henry's gedrag beu en besluit om hem een handje te helpen in het leven.
17:10
Selfie

Amerikaanse komische serie "Here's This Guy." Eliza vindt dat Henry te hard wordt afgeleid door Julia.
17:35
Remember Sunday

Amerikaans romantisch tv-drama Het zit de eenzame serveerster Molly niet bepaald mee in de liefde, tot ze op een dag Gus ontmoet. Hoe meer ze met elkaar optrekken, hoe mysterieuzer hij blijkt te zijn. Ook Gus zelf kan moeilijk verklaren wat zijn probleem juist is. Hij blijkt namelijk een hersenbloeding te hebben gehad die zijn hersenen dusdanig heeft beschadigd dat hij zijn kortetermijngeheugen kwijt is. Elke dag is voor hem een compleet nieuw leven.
19:25
Vier handen op één buik

Nederlandse realityreeks "Aline." De 19-jarige Aline woont met haar twee kinderen in een krap Haags flatje. Ze staat er alleen voor want de relatie met de vader van haar kinderen is op de klippen gelopen. Toch is ze voor de derde keer onbedoeld zwanger geraakt. Ditmaal van de 47-jarige John met wie ze een knipperlicht relatie heeft. Aline heeft geen opleiding, geen werk en geen sociale contacten. Ook op John kan ze niet rekenen, want die komt alleen langs wanneer het hem uitkomt. Viervoudig Olympisch kampioene wielrennen Leontien van Moorsel springt in de bres voor de radeloze Aline en haar kinderen en probeert samen met hen weer toekomstperspectief te creëren. Ook John zegt zijn leven te willen beteren en belooft er voor Aline en zijn kind te zullen zijn.
20:25
Sex and the City: The Movie

Amerikaanse romantische komedie Carrie is gestopt met haar wekelijkse column Sex and the City in de New York Star. Ze is inmiddels een succesvolle boekenschrijfster en is bezig aan haar vierde boek. Haar relatie met Mr. Big is eindelijk stabiel en ze besluiten zelfs om te gaan trouwen. Charlotte heeft het gezinsleven waar ze altijd van droomde, nadat ze samen met haar man Harry een Chinees meisje heeft geadopteerd. Miranda is met Steve en hun zoontje Brady in Brooklyn gaan wonen, maar mist haar leven in Manhattan. Ook Samantha - die ooit zo op haar seksuele vrijheid was gesteld - bevindt zich in een vaste relatie met Smith. Ze woont in Los Angeles, maar heeft het er moeilijk mee dat ze haar vriendinnen en New York achter zich heeft gelaten. Door de trouwplannen van Carrie komen de vier vriendinnen weer samen.
23:00
Straffe verhalen

Reportage. "The Child Who's Older Than Her Grandmother." Deze reportage volgt het verhaal van Hayley Okines. Zij is een van de weinige kinderen die aan de zeldzame verouderingsziekte progeria lijdt. Ze veroudert dertig keer sneller dan normaal.