Tv gids - Vitaya Dinsdag

Eergisteren
2018-06-21
Gisteren
2018-06-22
Vandaag
2018-06-23
Morgen
2018-06-24
Overmorgen
2018-06-25
Dinsdag
2018-06-26
Woensdag
2018-06-27
05:30
Love It or List It

Canadese realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis
05:50
Dr. Oz Show

Medische talkshow met gastheer dr. Mehmet Oz Hartchirurg, televisiedokter en gezondheidsevangelist Mehmet Oz probeert de kijker op een toegankelijke manier kennis bij te brengen over een gezonde levensstijl. In een vertrouwelijke, schroomvrije en open sfeer bespreekt dr. Oz de meest uiteenlopende medische topics. Hij behandelt specifieke kijkersvragen en gaat in de studio in op markante getuigenissen. Van hartproblemen en diabetes tot gewichtsstoornissen of ouderdomskwalen... voor dr. Oz is geen enkel thema taboe.
06:35
Dokters

Nederlandse scriptedrealityreeks Een man van rond de 40 jaar heeft lymfeklierkanker en krijgt daarom chemotherapie. Deze behandeling beschadigt echter zijn beenmerg en er treden complicaties op. Gelukkig is de broer van de patiënt bereid als donor op te treden. Zal de behandeling aanslaan? Er komt een vrouw met hartklachten bij de arts. Ze komt al langer bij de dokter en moet eigenlijk afvallen, maar doet dit niet. Sterker nog, ze komt nog steeds aan.
07:10
Sturm der Liebe

Duitse soap Clara kan het ondanks de pijn in haar hart niet opbrengen om de bruiloft van Adrian en Desirée stop te zetten. Nils zoekt naar een oplossing om Charlotte vrij te spreken. Tina lucht haar hart bij Clara over David. Zijn liefdesboodschap heeft Tina niet onberoerd gelaten. Desirée vraagt Natascha als getuigen voor de bruiloft.
08:00
Binnenstebuiten

Vlaamse dramaserie "Huiselijk geweld." De hulpverleners van De Korf worden door het vertrouwenscentrum gecontacteerd als 'spilfiguren' in een zaak van huishoudelijk geweld van een man tegen zijn vriendin. Wanneer ook de zoon van de man om hulp roept, worden Judith en co echt betrokken partij. Een wat mollige, maar knappe vrouw heeft een enorm laag zelfbeeld en durft niet meer onder de mensen te komen.
08:30
Home and Away

Australische soap Ryder wil zeker zijn dat alles oké is met Roo nadat hij haar heeft aangereden, maar John beveelt hem om uit haar buurt te blijven. Olivia is overstuur door het nieuws van Axel en zij en Hunter groeien steeds meer uit elkaar. Robbo verbergt iets voor Kat, maar zal hij zijn geheim verborgen kunnen houden?
08:55
Geen Uitzending

Onderbreking
09:10
Offspring

Australische tragikomische serie "Happiness is a Delusion." Nina ontdekt een familiegeheim. Billie probeert op een creatieve manier het ijs te breken met Mick. Cherie en Clegg worstelen met hun kennis over de Proudman familie.
09:55
Don't Tell the Bride

Britse realityreeks "Bridezillas & Bromances." Stacey Dooley duikt verder in de archieven om ons de meest amusante momenten uit de afgelopen tien afleveringen te brengen. In deze aflevering draait het allemaal om de 'strijd der geslachten'. We herbeleven een aantal van de meest ongelooflijke broederliefdes/bromances en de meest verbazingwekkende bruidzilla-momenten ooit vertoond.
10:55
Dinner Date

Britse datingshow "Sasha." Sascha uit Hertfordshire kiest drie partners voor een blind date uit de vijf menu's die de potentiële kandidaten hebben samengesteld. Wanneer ze bij de drie uitverkorenen gegeten heeft, beslist Sascha wie ze opnieuw wil zien.
11:45
House Rules

Australisch interieurmagazine Zes Australische teams storten zich in het renovatieavontuur van hun leven. Ze overhandigen de sleutels van hun eigen woning aan hun tegenstanders en reizen het land rond om elkaars interieur een opfrisbeurt te geven. Maar zullen hun tegenstanders rekening houden met de smaak van de eigenaars? Transformeren zij de woonst van hun rivalen tot een droominterieur of wordt het een absolute nachtmerrie? En beschikken zij wel over de nodige renovatieskills? Feit is dat er heel wat op het spel staat. De winnende duo van House Rules krijgt namelijk het volledige bedrag van hun lening kwijtgescholden.
12:55
Dance Moms

Amerikaanse realityreeks over de danseresjes van de Abby Lee Miller Dance Company "All's Fair in Love and War." De Abby Lee Dance Company trekt naar een competitie in New Jersey, waar ze een nummer zullen brengen dat helemaal in het teken staat van de liefde. Voor hun vertrek nemen de moeders Abby mee voor een sessie speed daten, in de hoop Abby op die manier op te beuren.
13:45
The Arrangement

Amerikaans tv-drama Zakenman Billy ambieert een carrière in de politiek. Om zijn kansen te vergroten en zich populair te maken bij het publiek, besluit hij te trouwen met de Colombiaanse Lourdes. Zij hoopt door het huwelijk haar problematische verleden achter zich te kunnen laten. Maar als vrouw van een politicus loopt ze echter veel in de kijker.
15:10
Choccywoccydoodah

Britse realityreeks over de magische taartenwinkel Choccywoccydoodah in hartje Londen "Four Legged Friends." Dave ontmoet de cast van de populaire Britse tv-serie 'Downton Abbey' en doet een vorstelijk aanbod voor een geldinzamelingsactie voor het goede doel.
15:35
Love It or List It

Canadese realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis "Michael & Jeff."
16:00
Don't Tell the Bride

Britse realityreeks "Most Memorable Moments."
17:00
Dinner Date

Britse datingshow "Calvin." Calvin uit Greater Manchester dineert met drie vrouwen. Wanneer de drie gekozen menu's opgegeten zijn en de dates zijn voorbij, moet hij een keuze maken wie hij opnieuw wil zien.
17:50
Sturm der Liebe

Duitse soap Charlotte staat onder druk wanneer de aanklager wil weten wat Nils in Afrika heeft gedaan met de donaties. Adrian blijft zichzelf overtuigen dat de trouw een goed idee was. André heeft Melli via de telefoon laten weten dat hij het liefst in Zuid-Afrika wil blijven wonen, omdat niets hem in Bichlheim houdt. Melli besluit een plan te bedenken om André terug te halen.
18:45
Dokters

Nederlandse scriptedrealityreeks De 19-jarige student Daan Bicker heeft lymfeklierkanker en ondergaat zware chemokuren. Dokter Peter Paul stelt voor om over te gaan tot de volgende fase: vernietiging van het zieke beenmerg en een transplantatie met gezond beenmerg. Daans vader en moeder blijken niet de geschikte donoren. De vader neemt dokter Peter Paul apart en vertelt dat hij een buitenechtelijk kind heeft dat wellicht kan helpen, maar zijn vrouw is hiervan niet op de hoogte. Dokter Roos behandelt Joke de Koning, een 49-jarige vrouw die last heeft van vermoeidheid en benauwdheid. Na een uitgebreid onderzoek blijkt dat Joke vocht in haar rechterlong heeft en aan het Non-Hodgkin-Lymfoom leidt. Dit is een zeldzame kanker die begint in het lymfestelsel. Kan dokter Roos Joke genezen?
19:25
Home and Away

Australische soap Tegen het advies van Robbo in, beslist Kat om te getuigen tegen Novak. Roo komt in het ziekenhuis voor een moeilijke beslissing te staan en zoekt een tweede opinie. Heeft ze hier nog wel voldoende tijd voor? Ryder en Raffy doen een gruwelijke ontdekking die nare gevolgen kan hebben voor Robbo.
19:50
Ik Vertrek

Nederlandse realityreeks "Harald & Jerry - Duitsland." De Rotterdamse Harald (42) en de Twentse Jerry (38) komen elkaar twee jaar geleden tegen in een Rotterdamse kroeg waar de vonk overslaat. Sindsdien hebben ze een latrelatie en zien ze elkaar elk weekend. Tijdens een vakantie besluiten ze 'ooit' te willen emigreren om ergens een camping of een bed & breakfast te starten. De toekomst komt alleen een stuk eerder in beeld dan bedacht. Als er een hotel-restaurant in Duitsland te koop staat, besluiten de twee hier direct voor te gaan.
20:45
Danni Lowinski

Tragikomische serie "Een betrouwbare bank." Wanneer de echtgenoot van Eline Cuypers sterft, blijft zij alleen achter met hun achtjarige zoon en een berg achterstallige betalingen voor de hypotheek. De bank is steenhard: Eline's huis zal openbaar verkocht worden. Danni neemt de zaak op zich en gaat op zoek naar andere gedupeerden, maar dat zorgt voor problemen tussen haar en Katia De Boosere, de eigenares van het winkelcentrum. Ook Freddy Bols zoekt hulp bij Danni. De chauffeur van de schoolbus werd ontslagen omdat hij vroeger aan de drank zat, maar ondertussen is hij al 5 jaar clean.
21:30
Geer & Goor stevig gebouwd

Nederlandse realityreeks Geer en Goor maken een Jordaanse feestboot helemaal 'ouderenproof'. Ook ontmoeten ze de eenzame Henk, die beide benen verloor en niet meer thuis verzorgd kon worden door zijn vrouw. Hij leeft nu alleen in een verpleeghuis. De eenzame weduwe Greet ziet een snelheidsdroom in vervulling gaan.
22:20
Ladyboys

Britse reportagereeks over mannelijke transgenders in Thailand "The Men Who Love Ladyboys." De 42-jarige Scott ging na zijn scheiding het geluk zoeken in Thailand. Hij beleefde er de schok van zijn leven toen hij zonder het te beseffen op het punt stond het bed te delen met een ladyboy. Ondertussen is Scott echter verloofd met ladyboy Paeng, een voormalige prostituee die haar leven speciaal voor hem een andere wending gaf.
23:15
Younger

Amerikaanse tragikomische serie "Broke and Pantyless." Als haar ex het collegegeld niet heeft betaald, moet Liza haar trots opzijzetten om snel wat geld te verdienen zonder dat Josh argwaan krijgt.
23:40
Ik Vertrek

Nederlandse realityreeks "Harald & Jerry - Duitsland." De Rotterdamse Harald (42) en de Twentse Jerry (38) komen elkaar twee jaar geleden tegen in een Rotterdamse kroeg waar de vonk overslaat. Sindsdien hebben ze een latrelatie en zien ze elkaar elk weekend. Tijdens een vakantie besluiten ze 'ooit' te willen emigreren om ergens een camping of een bed & breakfast te starten. De toekomst komt alleen een stuk eerder in beeld dan bedacht. Als er een hotel-restaurant in Duitsland te koop staat, besluiten de twee hier direct voor te gaan.
00:25
Dance Moms

Amerikaanse realityreeks over de danseresjes van de Abby Lee Miller Dance Company "All's Fair in Love and War." De Abby Lee Dance Company trekt naar een competitie in New Jersey, waar ze een nummer zullen brengen dat helemaal in het teken staat van de liefde. Voor hun vertrek nemen de moeders Abby mee voor een sessie speed daten, in de hoop Abby op die manier op te beuren.
01:10
Binnenstebuiten

Vlaamse dramaserie "Huiselijk geweld." De hulpverleners van De Korf worden door het vertrouwenscentrum gecontacteerd als 'spilfiguren' in een zaak van huishoudelijk geweld van een man tegen zijn vriendin. Wanneer ook de zoon van de man om hulp roept, worden Judith en co echt betrokken partij. Een wat mollige, maar knappe vrouw heeft een enorm laag zelfbeeld en durft niet meer onder de mensen te komen.
01:40
Home and Away

Australische soap Tegen het advies van Robbo in, beslist Kat om te getuigen tegen Novak. Roo komt in het ziekenhuis voor een moeilijke beslissing te staan en zoekt een tweede opinie. Heeft ze hier nog wel voldoende tijd voor? Ryder en Raffy doen een gruwelijke ontdekking die nare gevolgen kan hebben voor Robbo.
02:00
Sturm der Liebe

Duitse soap Charlotte staat onder druk wanneer de aanklager wil weten wat Nils in Afrika heeft gedaan met de donaties. Adrian blijft zichzelf overtuigen dat de trouw een goed idee was. André heeft Melli via de telefoon laten weten dat hij het liefst in Zuid-Afrika wil blijven wonen, omdat niets hem in Bichlheim houdt. Melli besluit een plan te bedenken om André terug te halen.
02:50
Love It or List It

Canadese realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis "Michael & Jeff."
03:10
Dokters

Nederlandse scriptedrealityreeks De 19-jarige student Daan Bicker heeft lymfeklierkanker en ondergaat zware chemokuren. Dokter Peter Paul stelt voor om over te gaan tot de volgende fase: vernietiging van het zieke beenmerg en een transplantatie met gezond beenmerg. Daans vader en moeder blijken niet de geschikte donoren. De vader neemt dokter Peter Paul apart en vertelt dat hij een buitenechtelijk kind heeft dat wellicht kan helpen, maar zijn vrouw is hiervan niet op de hoogte. Dokter Roos behandelt Joke de Koning, een 49-jarige vrouw die last heeft van vermoeidheid en benauwdheid. Na een uitgebreid onderzoek blijkt dat Joke vocht in haar rechterlong heeft en aan het Non-Hodgkin-Lymfoom leidt. Dit is een zeldzame kanker die begint in het lymfestelsel. Kan dokter Roos Joke genezen?
03:40
My Kitchen Rules

Australische kookwedstrijd
04:30
House Rules

Australisch interieurmagazine Zes Australische teams storten zich in het renovatieavontuur van hun leven. Ze overhandigen de sleutels van hun eigen woning aan hun tegenstanders en reizen het land rond om elkaars interieur een opfrisbeurt te geven. Maar zullen hun tegenstanders rekening houden met de smaak van de eigenaars? Transformeren zij de woonst van hun rivalen tot een droominterieur of wordt het een absolute nachtmerrie? En beschikken zij wel over de nodige renovatieskills? Feit is dat er heel wat op het spel staat. De winnende duo van House Rules krijgt namelijk het volledige bedrag van hun lening kwijtgescholden.