Tv gids - Vitaya Eergisteren

Eergisteren
2018-07-17
Gisteren
2018-07-18
Vandaag
2018-07-19
Morgen
2018-07-20
Overmorgen
2018-07-21
Zondag
2018-07-22
Maandag
2018-07-23
05:55
All Saints

Australische dramaserie "The Simple Things." Hoofdarts Frank krijgt op zijn donder van de ziekenhuisdirectie, omdat hij op televisie heeft verteld dat de slechte beveiliging in het ziekenhuis de oorzaak is van de gijzeling en de medicijnendiefstal. Ondertussen voert de politie een klopjacht op de dader James. Ze kunnen hem neerschieten en brengen hem zwaargewond binnen in All Saints. Erica slaat in paniek wanneer ze de crimineel ziet. Zoe blijft kalm, maar laat de man helse pijnen doorstaan, want ze weigert hem pijnstillers te geven. Frank merkt wat er gaande is en roept zijn personeel op het matje.
06:35
Dr. Oz Show

Medische talkshow met gastheer dr. Mehmet Oz Hartchirurg, televisiedokter en gezondheidsevangelist Mehmet Oz probeert de kijker op een toegankelijke manier kennis bij te brengen over een gezonde levensstijl. In een vertrouwelijke, schroomvrije en open sfeer bespreekt dr. Oz de meest uiteenlopende medische topics. Hij behandelt specifieke kijkersvragen en gaat in de studio in op markante getuigenissen. Van hartproblemen en diabetes tot gewichtsstoornissen of ouderdomskwalen... voor dr. Oz is geen enkel thema taboe.
07:20
Sturm der Liebe

Duitse soap Adrian vertelt zijn broer William over zijn verloren baby en dat het Clara haar schuld is. William gelooft niet dat Clara tot zo iets gruwelijk in staat is. Alfons en Hildegard praten het uit met Melli. Charlotte dient officieel haar ontslag in als voorzitter. Michael verbiedt Fabien om met Nils om te gaan na het incident in het bos, maar alles lijkt op een misverstand.
08:10
All Saints

Australische dramaserie "Comfort Zone." Frank probeert de sympathie van zijn collega-diensthoofden terug te winnen, maar door een boycot van de directie daagt er maar één iemand op. Chirurg Mike wil een nier schenken aan zijn zoon, maar die weigert. Mike begrijpt er niets van. Laura is echter tevreden, want ze beseft dat Mike door de verdoving voor de ingreep terug verslaafd kan geraken aan morfine. Von wordt door een patiënt opgesloten, omdat ze weigert mee te doen aan een kinderachtig spelletje.
08:55
Geen Uitzending

Onderbreking
09:15
Blind Getrouwd - Australië

Australische realityreeks waarin deskundigen singles koppelen, die met elkaar trouwen De pasgetrouwde koppels vertrekken op huwelijksreis. Tijdens de reis zullen geheimen onthuld worden en meningen gevormd worden. Sommige koppels groeien dichter naar elkaar toe, andere koppels krijgen de eerste twijfels.
10:30
Don't Tell The Bride - Ireland

Ierse realityreeks waarin aanstaande bruiden de huwelijksvoorbereidingen uit handen geven "Jason & Onoir." Jason en Onoir hebben een stormachtige relatie. Ze hebben elkaar bijna drie jaar geleden ontmoet door een gemeenschappelijke vriend. Onoir wil een echt prinsessenhuwelijk met de ceremonie in een kasteel. De bruidegom daarentegen wil trouwen op een boot en denkt eraan een korte trouwjurk te kopen voor zijn geliefde. Hopelijk vind Onoir dat ook een goed idee.
11:25
Dinner Date

Britse datingshow "Roxanne Plail." Roxanne uit Londen kiest uit vijf potentiële partners drie mannen om mee op blind date te gaan en dat gebaseerd op de menu's die ze samengesteld hebben. Wanneer zij bij de drie uitverkorenen gegeten heeft, moet zij een keuze maken wie ze opnieuw wil zien.
12:15
House Rules

Australisch interieurmagazine Zes Australische teams storten zich in het renovatieavontuur van hun leven. Ze overhandigen de sleutels van hun eigen woning aan hun tegenstanders en reizen het land rond om elkaars interieur een opfrisbeurt te geven. Maar zullen hun tegenstanders rekening houden met de smaak van de eigenaars? Transformeren zij de woonst van hun rivalen tot een droominterieur of wordt het een absolute nachtmerrie? En beschikken zij wel over de nodige renovatieskills? Feit is dat er heel wat op het spel staat. De winnende duo van House Rules krijgt namelijk het volledige bedrag van hun lening kwijtgescholden.
13:00
Best Ink

Amerikaanse realityreeks "I'm Sexy and I know it." Tien van de beste mannelijke en vrouwelijke tattooartiesten uit de hele wereld nemen het tegen elkaar op in een bloedstollende competitie. Ze strijden voor 100.000$ en een reportage in Tattoo Magazine.
13:45
The Client List

Amerikaans tv-drama Nadat zij en haar man hun baan verliezen, gaat fysiotherapeute Samantha Horton aan de slag in een massagesalon. Wat ze aanvankelijk niet beseft, is dat de zaak eigenlijk een bordeel is voor rijke zakenmannen. Wanneer de politie binnenvalt en iedereen arresteert, wordt Samantha een potentieel belangrijke getuige.
15:20
Love It or List It

Canadese realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis "Kasia and Patrick."
15:45
Don't Tell The Bride - Ireland

Ierse realityreeks waarin aanstaande bruiden de huwelijksvoorbereidingen uit handen geven "Martin & Deborah." Deborah Smyth en Martin Tobin hebben elkaar vijftien jaar geleden leren kennen in een hotel in Castledermot in Carlow waar Deborah toen werkte. Vijf jaar geleden hebben ze zich op Valentijnsdag verloofd. Deborah vindt het moeilijk om de bruiloft volledig uit handen te geven, omdat Martin normaal gezien nooit iets alleen doet. Martin daarentegen denkt dat hij heel goed is in het organiseren van een bruiloft.
16:40
Dinner Date

Britse datingshow "Adam Bell." Adam uit Edinburgh kiest uit vijf potentiële partners drie vrouwen om mee op blind date te gaan en dat gebaseerd op de menu's die ze samengesteld hebben. Wanneer hij bij de drie uitverkorenen gegeten heeft, moet hij een keuze maken wie hij opnieuw wil zien.
17:25
Sturm der Liebe

Duitse soap Charlotte vraagt aan Nils of hij met haar naar Afrika wil gaan. Clara nodigt William uit voor een etentje met haar familie. Voor Michael is het duidelijk dat Fabien niet langer bij Nils kan wonen, maar Natascha is het niet eens met zijn beslissing.
18:20
Blind Getrouwd - Australië

Australische realityreeks waarin deskundigen singles koppelen, die met elkaar trouwen De koppels keren terug van hun huwelijksreizen en komen voor het eerste etentje samen. Het wordt al snel duidelijk welke koppels een band hebben en welke niet. Andrew verrast iedereen door zonder Lauren op te dagen. Deb en John krijgen het moeilijk. Michael en Scarlett maken ruzie voor de ogen van de andere koppels. Ook bij Jonathon en Cheryl is niet alles rozengeur en maneschijn.
19:40
Ik vertrek

Nederlandse realityreeks "Floor en Gerrieke." De studievriendinnen Floor en Gerrieke nemen in het Tsjechische Bukovina voor 1100 euro per maand een vervallen arbeiderscamping over. Lars, de vriend van Gerrieke, ziet het hele Tsjechië avontuur niet zo zitten en blijft in Nederland. De meiden trekken alles uit de kast om de boel te verbouwen en hun nieuwe onderkomen weer glans te geven. Maar de winters zijn koud en de taal is moeilijk.
20:35
Danni Lowinski

Tragikomische serie "De zwarte madam." Bieke en Danni lopen Madeleine Swartenbroeckx tegen het lijf, de uitbaatster van de krantenwinkel vlakbij hun vroegere middelbare school. 'De zwarte madam', zoals de vriendinnen de vrouw noemen, wil dat Danni haar vertegenwoordigt als advocate. Het huurcontract van haar krantenwinkel werd opgezegd omdat een supermarktketen zich ter plekke wil vestigen, maar Madeleine wil niet wijken. Zelfs 200.000 euro kan haar niet op andere gedachten brengen. Ook kapster Jolien doet beroep op Danni's diensten. Zij wil scheiden van haar man Frederik, maar die wil Jolien geen rotte frank geven, ook al heeft zij het rijkeluiszoontje drie jaar lang onderhouden. Danni moet het opnemen tegen de sexy advocaat Olivier, die de verdediging van Frederik op zich neemt.
21:20
Geer & Goor stevig gebouwd

Nederlandse realityreeks Het gezelligste buurthuis van Zuid-Holland, De Erker in Schiedam, is drastisch toe aan een make-over, zodat de ouderen uit de buurt er weer terecht kunnen. Gerard en Gordon zetten zich in om het in De Erker weer gezellig te maken. Daarnaast maken ze kennis met sterke Bep, die maar liefst zes keer kanker overwon. Beps haar hobby is darten, maar ze heeft er geen plaats voor. Gerard en Gordon gaan voor haar op zoek naar een plek om te darten. Voor de eenzame en straatarme Karel hebben Gerard en Gordon wel iets heel bijzonders in petto
22:05
Ladyboys

Britse reportagereeks over mannelijke transgenders in Thailand "Doing It for Themselves." Zakenman Peter Chan hoopt dat zijn investering van vier miljoen pond in de ladyboy business snel winst zal opbrengen. Hij stampte de allereerste ladyboy airline uit de grond: PC Air of Thailands meest excentrieke antwoord op Richard Branson. Ladyboy heeft al enige tijd een relatie met de Britse David en ontsnapte zo aan een job in de prostitutie. Voor heel wat andere Thaise ladyboys ziet de toekomst er echter een pak minder rooskleurig uit.
23:00
Younger

Amerikaanse tragikomische serie "Bad Romance." Liza probeert Josh te vergeten door met haar ex David af te spreken. De avond loopt uit de hand wanneer ze te veel hebben gedronken. Liza ontmoet een collega van Thad, die haar vertelt dat hij Kelsey bedriegt met zijn assistente. Ondertussen gaat Lauren helemaal uit haar dak met het plannen van Kelseys huwelijksfeest.
23:25
Ik vertrek

Nederlandse realityreeks "Floor en Gerrieke." De studievriendinnen Floor en Gerrieke nemen in het Tsjechische Bukovina voor 1100 euro per maand een vervallen arbeiderscamping over. Lars, de vriend van Gerrieke, ziet het hele Tsjechië avontuur niet zo zitten en blijft in Nederland. De meiden trekken alles uit de kast om de boel te verbouwen en hun nieuwe onderkomen weer glans te geven. Maar de winters zijn koud en de taal is moeilijk.
00:15
Best Ink

Amerikaanse realityreeks "I'm Sexy and I know it." Tien van de beste mannelijke en vrouwelijke tattooartiesten uit de hele wereld nemen het tegen elkaar op in een bloedstollende competitie. Ze strijden voor 100.000$ en een reportage in Tattoo Magazine.
01:00
All Saints

Australische dramaserie "Comfort Zone." Frank probeert de sympathie van zijn collega-diensthoofden terug te winnen, maar door een boycot van de directie daagt er maar één iemand op. Chirurg Mike wil een nier schenken aan zijn zoon, maar die weigert. Mike begrijpt er niets van. Laura is echter tevreden, want ze beseft dat Mike door de verdoving voor de ingreep terug verslaafd kan geraken aan morfine. Von wordt door een patiënt opgesloten, omdat ze weigert mee te doen aan een kinderachtig spelletje.
01:40
Sturm der Liebe

Duitse soap Charlotte vraagt aan Nils of hij met haar naar Afrika wil gaan. Clara nodigt William uit voor een etentje met haar familie. Voor Michael is het duidelijk dat Fabien niet langer bij Nils kan wonen, maar Natascha is het niet eens met zijn beslissing.
02:30
Blind Getrouwd - Australië

Australische realityreeks waarin deskundigen singles koppelen, die met elkaar trouwen De koppels keren terug van hun huwelijksreizen en komen voor het eerste etentje samen. Het wordt al snel duidelijk welke koppels een band hebben en welke niet. Andrew verrast iedereen door zonder Lauren op te dagen. Deb en John krijgen het moeilijk. Michael en Scarlett maken ruzie voor de ogen van de andere koppels. Ook bij Jonathon en Cheryl is niet alles rozengeur en maneschijn.
03:35
My Kitchen Rules

Australische kookwedstrijd
04:30
House Rules

Australisch interieurmagazine Zes Australische teams storten zich in het renovatieavontuur van hun leven. Ze overhandigen de sleutels van hun eigen woning aan hun tegenstanders en reizen het land rond om elkaars interieur een opfrisbeurt te geven. Maar zullen hun tegenstanders rekening houden met de smaak van de eigenaars? Transformeren zij de woonst van hun rivalen tot een droominterieur of wordt het een absolute nachtmerrie? En beschikken zij wel over de nodige renovatieskills? Feit is dat er heel wat op het spel staat. De winnende duo van House Rules krijgt namelijk het volledige bedrag van hun lening kwijtgescholden.
05:10
Dr. Oz Show

Medische talkshow met gastheer dr. Mehmet Oz Hartchirurg, televisiedokter en gezondheidsevangelist Mehmet Oz probeert de kijker op een toegankelijke manier kennis bij te brengen over een gezonde levensstijl. In een vertrouwelijke, schroomvrije en open sfeer bespreekt dr. Oz de meest uiteenlopende medische topics. Hij behandelt specifieke kijkersvragen en gaat in de studio in op markante getuigenissen. Van hartproblemen en diabetes tot gewichtsstoornissen of ouderdomskwalen... voor dr. Oz is geen enkel thema taboe.