Tv gids - Vitaya Gisteren

Eergisteren
2018-06-19
Gisteren
2018-06-20
Vandaag
2018-06-21
Morgen
2018-06-22
Overmorgen
2018-06-23
Zondag
2018-06-24
Maandag
2018-06-25
05:45
Love It or List It

Canadese realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis
06:05
Dr. Oz Show

Medische talkshow met gastheer dr. Mehmet Oz Hartchirurg, televisiedokter en gezondheidsevangelist Mehmet Oz probeert de kijker op een toegankelijke manier kennis bij te brengen over een gezonde levensstijl. In een vertrouwelijke, schroomvrije en open sfeer bespreekt dr. Oz de meest uiteenlopende medische topics. Hij behandelt specifieke kijkersvragen en gaat in de studio in op markante getuigenissen. Van hartproblemen en diabetes tot gewichtsstoornissen of ouderdomskwalen... voor dr. Oz is geen enkel thema taboe.
06:50
Dokters

Nederlandse scriptedrealityreeks Een 16-jarig gelovig meisje wordt hevig bloedend binnengebracht in het ziekenhuis, vergezeld door haar moeder. Ze is zwanger en probeerde abortus te plegen. De vierjarige Annemarie heeft de laatste tijd last van spierpijn en is vaak moe. Ook heeft ze meer behoefte aan eten de laatste tijd. Na een tennistraining wordt Annemarie bleek en verliest ze bijna het bewustzijn. Ze komt op de eerste hulp terecht, waar blijkt dat ze een ernstig tekort aan glucose in het bloed heeft. Als dokter Orlando de uitslagen van het bloed- en de urinetest heeft, wordt duidelijk dat Annemarie de stofwisselingsziekte MCAD heeft.
07:20
Sturm der Liebe

Duitse soap Desirée maakt Adrian duidelijk dat ze zijn vriendschap met Clara belastend vindt voor hun relatie. Tina doet een moeilijke bekentenis aan David. Michael wil toch dat Fabien in de keuken blijft werken en gelooft Fabien niet als hij zegt dat de nieuwe kok een tiran is. Nils keert terug uit Afrika, wat leidt tot grote vreugde bij Charlotte.
08:15
Binnenstebuiten

Vlaamse dramaserie "Virus." Een koppel komt bij Sara binnen met 'iets onder de leden'. Wanneer de symptomen van de man en de vrouw steeds duidelijker verschillen, staat Sara voor een raadsel. Els moet zich verdiepen in een pornoverslaving.
08:40
Home and Away

Australische soap Olivia weet niet of ze Hunter moet vertellen wat er gebeurd is tussen haar en Axel. Kat denkt nog altijd dat Novak achter haar aanzit. Robbo haat het om de waarheid voor haar verborgen te houden. Ash vertelt Mick dat VJ gevlucht is met Luc. Mick ziet het even niet meer zitten en krijgt hulp van Irene en Alf. Ash en Kat hebben een discussie over de regeling van de baby.
09:05
Geen Uitzending

Onderbreking
09:20
Offspring

Australische tragikomische serie "Acceptance." Patricks ontmoeting met de Proudman familie is een test voor Nina's relatie. Billie moet haar verdriet onder ogen komen.
10:10
Don't Tell the Bride

Britse realityreeks "Rosa & Harry." Feestbeest Harry heeft drie weken en 12.000 pond om de perfecte bruiloft te organiseren voor zijn verloofde Rosa. Rosa droomt van een romantisch Engels huwelijk, maar voor Harry draait het allemaal om plezier maken. Hij wil een typisch Bollywood-feest met lekker eten, tuk tuks, dansers en zelfs een olifant. Hoe zal Rosa reageren op dit atypisch trouwfeest?
11:05
Dinner Date

Britse datingshow "Yazz." Yazz uit Brighton kiest drie partners voor een blind date uit de vijf menu's die de potentiële kandidaten hebben samengesteld. Wanneer ze bij de drie uitverkorenen gegeten heeft, beslist Yazz wie van de mannen ze opnieuw wil zien.
11:55
House Rules

Australisch interieurmagazine Zes Australische teams storten zich in het renovatieavontuur van hun leven. Ze overhandigen de sleutels van hun eigen woning aan hun tegenstanders en reizen het land rond om elkaars interieur een opfrisbeurt te geven. Maar zullen hun tegenstanders rekening houden met de smaak van de eigenaars? Transformeren zij de woonst van hun rivalen tot een droominterieur of wordt het een absolute nachtmerrie? En beschikken zij wel over de nodige renovatieskills? Feit is dat er heel wat op het spel staat. De winnende duo van House Rules krijgt namelijk het volledige bedrag van hun lening kwijtgescholden.
12:55
Dance Moms

Amerikaanse realityreeks over de danseresjes van de Abby Lee Miller Dance Company "Boys Are Cuties, Girls Have Cooties." Nu Melissa uit de gratie van Abby is gevallen, doet Jill haar uiterste best om zich tot het nieuwe favorietje te ontpoppen. Ze beseft echter al snel dat dit geen eenvoudige opdracht wordt. Een extra moeilijkheidsfactor is Abby's slechte stemming van de afgelopen dagen.
13:45
My Girlfriend's Boyfriend

Amerikaanse romantische komedie Jesse Young is een zelfbewuste en intelligente jonge vrouw die graag uitgaat. In de liefde heeft ze nog niet veel succes gekend, maar daar komt verandering in wanneer ze twee mannen ontmoet die allebei perfect lijken te zijn: Ethan Reed en Troy Parker. Ethan is een beginnend auteur, terwijl Troy werkzaam is in de marketingwereld. Jesse zal moeten kiezen tussen beide mannen, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan.
15:10
Choccywoccydoodah

Britse realityreeks rond de magische taartenwinkel Choccywoccydoodah in Londen "Can't Stand the Heat." Het hete weer doet de temperaturen stijgen in de keuken van Choccywoccydoodah en ook de werkdruk neemt toe. Het bakkersteam gaat tot het uiterste om hun bestellingen tijdig af te krijgen.
15:35
Love It or List It

Canadese realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis
16:00
Don't Tell the Bride

Britse realityreeks "Jenna & James." Flamboyante bruidegom James heeft 3 weken en een budget van 12 000 pond om het droomhuwelijk van zijn aanstaande, Jenna, te regelen. Terwijl Jenna droomt van een traditionele en tijdloze ceremonie, wil James liever een moderne en modebewuste ceremonie vol met de nieuwste trends. Zal Jenna schitteren op zijn catwalk of neemt ze de benen?
17:00
Dinner Date

Britse datingshow "Luke." Luke uit Londen kiest uit vijf potentiële partners drie mensen om mee op blind date te gaan en dat gebaseerd op de menu's die ze samengesteld hebben. Wanneer hij bij de drie meisjes gegeten heeft, beslist Luke wie hij opnieuw wil zien.
17:45
Sturm der Liebe

Duitse soap Beatrice wil een verdacht pakje in Nils zijn bagage verstoppen. Tina en Oskar vechten voor hun relatie. Desirée zit met twijfels en vraagt zich af of Adrian met haar zou trouwen zonder de baby.
18:45
Dokters

Nederlandse scriptedrealityreeks De zesjarige Huub Brouwer wordt met spoed het ziekenhuis binnengebracht door zijn vader. Die zegt dat zijn zoon een koolmonoxidevergiftiging heeft opgelopen. Wanneer het kind weer bij bewustzijn is en niks durft te zeggen over de gebeurtenis komt het werkelijke verhaal aan het licht. En er komt een 30-jarige man bij de arts die denkt dat hij een soa heeft opgelopen.
19:25
Home and Away

Australische soap Mick heeft de job in West-Australië aanvaard. Irene ziet het niet zitten dat Mick alleen naar daar gaat, dus ze beslist om mee te gaan. Robbo wordt naar het politiebureau gebracht voor ondervraging. Kat is boos omdat hij gelogen heeft, ook al deed hij dat om haar te beschermen.
19:50
Ik Vertrek

Nederlandse realityreeks rond gezinnen die hun geluk in het buitenland beproeven "Bovy - Oostenrijk." Hanneke (31) en Michiel (32) leren elkaar ruim tien jaar geleden kennen via gemeenschappelijke vrienden. Inmiddels zijn ze getrouwd en hebben ze twee gezonde dochters: Julia (5) en Isabelle (1). Hanneke werkt als verpleegkundige in een ziekenhuis en Michiel is gestopt met werken. Michiel leeft al jaren met het idee om te emigreren, maar Hanneke dacht in eerste instantie anders over deze droom. Inmiddels is ook Hanneke steeds enthousiaster geworden en één ding was meteen duidelijk: het moest Oostenrijk worden. Het huis in Rotterdam wordt verkocht en in een dorpje vlakbij Zell am See vinden ze hun droompand met drie verdiepingen.
20:45
Verliefd op Ibiza

Nederlandse romantische komedie Ibiza is het partyeiland bij uitstek. De zon, zee, strand, grote clubs en mooie mensen hebben op velen een grote aantrekkingskracht. Elf mensen trekken er elk met hun eigen redenen naartoe. Hun levens raken met elkaar verbonden wanneer dj Armin van Buuren komt draaien op het eiland.
22:50
Holland's Next Top Model

Nederlandse modellenwedstrijd De vier overgebleven modellen hebben afgelopen week het land doorgereisd in de 'HNTM'-bus om weer verschillende opdrachten uit te voeren. Zo hadden ze een casting voor een groot brillenmerk en moesten ze zelf een event hosten. Bij wie wordt de tour een daverend succes en bij wie een ongemakkelijke bedoening?
23:40
Smakelijk daten

Datingprogramma In 'Smakelijk daten' worden Vlaamse vrijgezellen gematcht voor een afspraakje op restaurant. De singles zijn op zoek naar een toffe partner of staan ervoor open om nieuwe mensen te leren kennen. Vol spanning kijken ze uit naar hún blind date. Tijdens het diner ligt de bal in hun kamp. De koppels ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens het etentje en leren elkaar de hele avond lang beter kennen. Achttien camera's registreren alle pittige gespreksonderwerpen, de mooie complimentjes, de zenuwachtige blikken, de zachte aanrakingen, de eerste kriebels, de ongemakkelijke stiltes en subtiele flirtpogingen.
00:15
Younger

Amerikaanse tragikomische serie "Irl." Liza vindt het spannend om seks te hebben met Josh en krijgt hulp van Maggie. Kelsey haalt op het werk alles uit de kast om een hippe nieuwe schrijver binnen te halen.
00:40
Ik Vertrek

Nederlandse realityreeks rond gezinnen die hun geluk in het buitenland beproeven "Bovy - Oostenrijk." Hanneke (31) en Michiel (32) leren elkaar ruim tien jaar geleden kennen via gemeenschappelijke vrienden. Inmiddels zijn ze getrouwd en hebben ze twee gezonde dochters: Julia (5) en Isabelle (1). Hanneke werkt als verpleegkundige in een ziekenhuis en Michiel is gestopt met werken. Michiel leeft al jaren met het idee om te emigreren, maar Hanneke dacht in eerste instantie anders over deze droom. Inmiddels is ook Hanneke steeds enthousiaster geworden en één ding was meteen duidelijk: het moest Oostenrijk worden. Het huis in Rotterdam wordt verkocht en in een dorpje vlakbij Zell am See vinden ze hun droompand met drie verdiepingen.
01:25
Dance Moms

Amerikaanse realityreeks over de danseresjes van de Abby Lee Miller Dance Company "Boys Are Cuties, Girls Have Cooties." Nu Melissa uit de gratie van Abby is gevallen, doet Jill haar uiterste best om zich tot het nieuwe favorietje te ontpoppen. Ze beseft echter al snel dat dit geen eenvoudige opdracht wordt. Een extra moeilijkheidsfactor is Abby's slechte stemming van de afgelopen dagen.
02:10
Binnenstebuiten

Vlaamse dramaserie "Virus." Een koppel komt bij Sara binnen met 'iets onder de leden'. Wanneer de symptomen van de man en de vrouw steeds duidelijker verschillen, staat Sara voor een raadsel. Els moet zich verdiepen in een pornoverslaving.
02:35
Home and Away

Australische soap Mick heeft de job in West-Australië aanvaard. Irene ziet het niet zitten dat Mick alleen naar daar gaat, dus ze beslist om mee te gaan. Robbo wordt naar het politiebureau gebracht voor ondervraging. Kat is boos omdat hij gelogen heeft, ook al deed hij dat om haar te beschermen.
03:00
Sturm der Liebe

Duitse soap Beatrice wil een verdacht pakje in Nils zijn bagage verstoppen. Tina en Oskar vechten voor hun relatie. Desirée zit met twijfels en vraagt zich af of Adrian met haar zou trouwen zonder de baby.
03:45
Dokters

Nederlandse scriptedrealityreeks De zesjarige Huub Brouwer wordt met spoed het ziekenhuis binnengebracht door zijn vader. Die zegt dat zijn zoon een koolmonoxidevergiftiging heeft opgelopen. Wanneer het kind weer bij bewustzijn is en niks durft te zeggen over de gebeurtenis komt het werkelijke verhaal aan het licht. En er komt een 30-jarige man bij de arts die denkt dat hij een soa heeft opgelopen.
04:15
Air Ambulance ER

Britse realityreeks Het Air Ambulance-team redt vandaag een houthakker die van een serieuze hoogte naar beneden is gevallen. De verzorgers moeten ingrijpen wanneer een patiënt tijdens zijn rit naar het ziekenhuis een hartstilstand krijgt. En een jongeman loopt een ernstige hoofdwonde op na een pijnlijk ongeval.
05:00
Dr. Oz Show

Medische talkshow met gastheer dr. Mehmet Oz Hartchirurg, televisiedokter en gezondheidsevangelist Mehmet Oz probeert de kijker op een toegankelijke manier kennis bij te brengen over een gezonde levensstijl. In een vertrouwelijke, schroomvrije en open sfeer bespreekt dr. Oz de meest uiteenlopende medische topics. Hij behandelt specifieke kijkersvragen en gaat in de studio in op markante getuigenissen. Van hartproblemen en diabetes tot gewichtsstoornissen of ouderdomskwalen... voor dr. Oz is geen enkel thema taboe.