Tv gids - Vitaya Overmorgen

Eergisteren
2018-07-15
Gisteren
2018-07-16
Vandaag
2018-07-17
Morgen
2018-07-18
Overmorgen
2018-07-19
Vrijdag
2018-07-20
Zaterdag
2018-07-21
05:35
All Saints

Australische dramaserie "Event Horizon." Elizabeth zegt tegen hoofdarts Frank dat hij niet meer geviseerd wordt door de directie, maar ze liegt en spant nog steeds samen met Oliver Maroney. Dokter Bart gaat werken om de pijnlijke thuissituatie met Ann-Maree te vergeten. Een zorgeloze dag wordt het zeker niet. Hij slaat de bal mis bij elke diagnose die hij bij zijn patiënte Emma stelt, waardoor ze onder zijn ogen zal sterven.
06:15
Dr. Oz Show

Medische talkshow met gastheer dr. Mehmet Oz Hartchirurg, televisiedokter en gezondheidsevangelist Mehmet Oz probeert de kijker op een toegankelijke manier kennis bij te brengen over een gezonde levensstijl. In een vertrouwelijke, schroomvrije en open sfeer bespreekt dr. Oz de meest uiteenlopende medische topics. Hij behandelt specifieke kijkersvragen en gaat in de studio in op markante getuigenissen. Van hartproblemen en diabetes tot gewichtsstoornissen of ouderdomskwalen... voor dr. Oz is geen enkel thema taboe.
07:05
Sturm der Liebe

Duitse soap Burger Bräu organiseert de verkiezingen voor bierkoningin en Tina besluit deel te nemen aan de wedstrijd. William kan Adrian overtuigen om het goed te maken met Clara. Wanneer hij haar voorstelt om terug in de studio te gaan wonen weigert ze. Charlotte vermoedt dat Werner haar slecht heeft gepraat bij de autoriteiten en Beatrice heeft een plan om Nils zijn vluchtplan te boycotten. Natascha heeft het eerste hoofdstuk van haar biografie geschreven.
07:55
All Saints

Australische dramaserie "Caught in a Trap." De kanker van Ann-Marie ontneemt haar alle levenslust, maar dokter Bart verzet hemel en aarde om zijn geliefde in leven te houden. Steve vangt patiënt Jenny op na een mislukte zelfmoordpoging. Hoofdverpleegster Gabrielle steigert wanneer ze hoort welke misplaatste vragen Steve stelt aan de depressieve vrouw. Chirurg Mike heeft een nier afgestaan en kampt met hevige postoperatieve pijn. Voor de ex-morfineverslaafde is het geen haalbare kaart om zonder pijnstillers te herstellen. Een gepensioneerde jurist wordt geveld door chronische spierpijn. De pijn wordt steeds erger, ondanks de medicatie en de zorgen van zijn dochter Kara.
08:45
Geen Uitzending

Onderbreking
09:00
Blind Getrouwd - Australië

Australische realityreeks waarin deskundigen singles koppelen, die met elkaar trouwen De koppels zitten samen met de experten waar ze een nieuw onderdeel van het experiment voorgeschoteld krijgen: de beslissingsceremonie. Ze moeten kiezen of ze samen blijven, of dat hun wegen zullen scheiden. De keuze zorgt voor vele spanningen. Voor de ceremonie worden de koppels van elkaar gescheiden zodat ze op hun eigen kunnen beslissen welke keuze ze maken: getrouwd blijven of scheiden.
10:20
Don't Tell The Bride - Ireland

Ierse realityreeks waarin aanstaande bruiden de huwelijksvoorbereidingen uit handen geven "Derek & Leona." Derek en Leona zijn beide in Sandyford opgegroeid en kennen elkaar dan ook al heel hun leven. Leona heeft het volste vertrouwen in Derek en is er zeker van dat alles goed komt. Derek heeft het moeilijk met het budget te beheren en ook de trouwjurk uitkiezen loopt niet van een leien dakje.
11:15
Dinner Date

Britse datingshow "Charlotte West." Charlotte uit Londen kiest uit vijf potentiële partners drie mannen om mee op blind date te gaan en dat gebaseerd op de menu's die ze samengesteld hebben. Wanneer zij bij de drie uitverkorenen gegeten heeft, moet zij een keuze maken wie ze opnieuw wil zien.
12:00
House Rules

Australisch interieurmagazine Zes Australische teams storten zich in het renovatieavontuur van hun leven. Ze overhandigen de sleutels van hun eigen woning aan hun tegenstanders en reizen het land rond om elkaars interieur een opfrisbeurt te geven. Maar zullen hun tegenstanders rekening houden met de smaak van de eigenaars? Transformeren zij de woonst van hun rivalen tot een droominterieur of wordt het een absolute nachtmerrie? En beschikken zij wel over de nodige renovatieskills? Feit is dat er heel wat op het spel staat. De winnende duo van House Rules krijgt namelijk het volledige bedrag van hun lening kwijtgescholden.
12:55
Best Ink

Amerikaanse realityreeks "Be Ready for Anything." Tien van de beste mannelijke en vrouwelijke tattooartiesten uit de hele wereld nemen het tegen elkaar op in een bloedstollende competitie. Ze strijden voor 100.000$ en een reportage in Tattoo Magazine.
13:45
Salem Falls

Amerikaans-Canadese tv-misdaadfilm Jack St. Bride was ooit een erg geliefde leerkracht en coach van het voetbalteam op een privémeisjesschool. Tot de verliefdheid van een studente roet in het eten gooide. Met een schandaalverhaal zorgde zij ervoor dat Jack zijn job én reputatie in een klap kwijtspeelde. Jack blijft echter niet bij de pakken zitten en wil in het rustige New England een nieuw leven opbouwen. Maar dat is buiten vier obscure tienermeisjes gerekend.
15:15
Love It or List It

Canadese realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis "Milne."
15:40
Don't Tell The Bride - Ireland

Ierse realityreeks waarin aanstaande bruiden de huwelijksvoorbereidingen uit handen geven "David & Niamh." Niamh en David zijn al drie jaar verloofd. David wil graag een bruiloft in punksfeer en denkt aan een trouwjurk die lijkt op de outfit die Kylie Minogue droeg in de videoclip van 'Can't Get You Out of My Head'. Niamh daarentegen wil graag een jurk met de kleuren rood en zwart in verwerkt, zal ze nog van gedacht veranderen? Het koppel is in tien jaar tijd nog nooit meer als een dag van elkaar gescheiden geweest, zal het hen lukken om drie weken apart te leven?
16:30
Dinner Date

Britse datingshow "Alex Mayer." Alex uit Ascot kiest uit vijf potentiële partners drie vrouwen om mee op blind date te gaan en dat gebaseerd op de menu's die ze samengesteld hebben. Wanneer hij bij de drie uitverkorenen gegeten heeft, moet hij een keuze maken wie hij opnieuw wil zien.
17:15
Sturm der Liebe

Duitse soap William overtuigt Clara om in Bichlheim te blijven. Natascha twijfelt na een gesprek met Michael over haar autobiografieproject. Oskar heeft een verrassing voor Tina in petto waar David minder blij mee zal zijn. Charlotte komt te weten dat ze Werner ten onrechte heeft beschuldigd.
18:15
Blind Getrouwd - Australië

Australische realityreeks waarin deskundigen singles koppelen, die met elkaar trouwen De overblijvende koppels gaan samenwonen. Het is de volgende stap in hun relatie, want nu krijgen ze te zien wat hun partner in het dagdagelijkse leven doet en welke goede en minder goede gewoonten ze hebben.
19:40
Ik vertrek

Nederlandse realityreeks "Sjaak en Irma." Sjaak uit Borger-Odoorn stuit via het internet op een Hongaars boerderijtje en besluit het pand te kopen. Zijn idee is om op de grond eromheen een mini-camping voor mindervaliden en minderbedeelden te beginnen. Dat Sjaak het huis niet gezien heeft en nog nooit in Hongarije is geweest, is voor hem geen reden tot paniek. Vol goede moed vertrekt hij met zijn geliefde Irma naar hun nieuwe woonplaats Drávafok.
20:35
Royal Pains

Amerikaanse komische serie "Playing Doctor." Een Hollywood-acteur wil Hank volgen om zich in te leven in zijn volgende rol. Divya doet een genetisch onderzoek bij een koninklijke patiënt, maar die wil het spel niet volgens de regels spelen.
21:20
Royal Pains

Amerikaanse komische serie "The Prince of Nucleotides." Hank behandelt een transgender die zich haar nieuwe leven helemaal anders had voorgesteld. Jeremiah doet een belangrijke aankoop voor het lab. Prins Quami en Divua groeien dichter naar elkaar toe.
22:05
Horror Homes

Britse realityreeks Elke keer als het regent krijgen Paul en Joanne Seymour met een overstroming te maken. In het zuiden van Wales woont een jong koppel dat regelmatig een lek in hun keuken heeft en als ze het willen maken, zal hen dat een serieuze duit kosten. Het huis van het gepensioneerde koppel Irene en Brian heeft een grote betekenis voor hen. Door hevige winden en striemregens dreigen ze echter hun huis te verliezen. In Essex bouwt Owen zijn eigen afsluiting in de hoop motorrijders tegen te houden. Darryl en Jo Gray blijven stomverbaasd achter wanneer hun aannemer de werken aan hun huis stillegt.
22:50
Younger

Amerikaanse tragikomische serie "No Weddings and a Funeral." Wanneer het noodlot toeslaat, twijfelt Liza of ze haar leugen niet stilaan moet opbiechten. Kelsey geeft Liza de schuld van Thads dood, waardoor Liza besluit om haar job bij uitgeverij Empirical op te zeggen. Charles probeert haar echter te overtuigen om terug te komen en gooit daarvoor al zijn charmes in de strijd.
23:15
Girlfriends' Guide to Divorce

Amerikaanse komische serie "Rule No. 81: There's No Crying in Porn." Abby wil de aard van haar relatie met dr. Harris bepalen, maar hij is daar nog niet aan toe. Abby krijgt in L.A. weer contact met escort Carl.
00:00
Ik vertrek

Nederlandse realityreeks "Sjaak en Irma." Sjaak uit Borger-Odoorn stuit via het internet op een Hongaars boerderijtje en besluit het pand te kopen. Zijn idee is om op de grond eromheen een mini-camping voor mindervaliden en minderbedeelden te beginnen. Dat Sjaak het huis niet gezien heeft en nog nooit in Hongarije is geweest, is voor hem geen reden tot paniek. Vol goede moed vertrekt hij met zijn geliefde Irma naar hun nieuwe woonplaats Drávafok.
00:50
Best Ink

Amerikaanse realityreeks "Be Ready for Anything." Tien van de beste mannelijke en vrouwelijke tattooartiesten uit de hele wereld nemen het tegen elkaar op in een bloedstollende competitie. Ze strijden voor 100.000$ en een reportage in Tattoo Magazine.
01:30
All Saints

Australische dramaserie "Caught in a Trap." De kanker van Ann-Marie ontneemt haar alle levenslust, maar dokter Bart verzet hemel en aarde om zijn geliefde in leven te houden. Steve vangt patiënt Jenny op na een mislukte zelfmoordpoging. Hoofdverpleegster Gabrielle steigert wanneer ze hoort welke misplaatste vragen Steve stelt aan de depressieve vrouw. Chirurg Mike heeft een nier afgestaan en kampt met hevige postoperatieve pijn. Voor de ex-morfineverslaafde is het geen haalbare kaart om zonder pijnstillers te herstellen. Een gepensioneerde jurist wordt geveld door chronische spierpijn. De pijn wordt steeds erger, ondanks de medicatie en de zorgen van zijn dochter Kara.
02:10
Sturm der Liebe

Duitse soap William overtuigt Clara om in Bichlheim te blijven. Natascha twijfelt na een gesprek met Michael over haar autobiografieproject. Oskar heeft een verrassing voor Tina in petto waar David minder blij mee zal zijn. Charlotte komt te weten dat ze Werner ten onrechte heeft beschuldigd.
03:00
Blind Getrouwd - Australië

Australische realityreeks waarin deskundigen singles koppelen, die met elkaar trouwen De overblijvende koppels gaan samenwonen. Het is de volgende stap in hun relatie, want nu krijgen ze te zien wat hun partner in het dagdagelijkse leven doet en welke goede en minder goede gewoonten ze hebben.
04:10
My Kitchen Rules

Australische kookwedstrijd
05:05
Dr. Oz Show

Medische talkshow met gastheer dr. Mehmet Oz Hartchirurg, televisiedokter en gezondheidsevangelist Mehmet Oz probeert de kijker op een toegankelijke manier kennis bij te brengen over een gezonde levensstijl. In een vertrouwelijke, schroomvrije en open sfeer bespreekt dr. Oz de meest uiteenlopende medische topics. Hij behandelt specifieke kijkersvragen en gaat in de studio in op markante getuigenissen. Van hartproblemen en diabetes tot gewichtsstoornissen of ouderdomskwalen... voor dr. Oz is geen enkel thema taboe.