Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Vandaag, Zondag 14 feb 2016 op Vitaya
Naar de TV-gids
De programma's van Vandaag, Zondag 14 feb 2016
op Vitaya
Toon programma's vanaf nu

Eergisteren
12/02/2016
Gisteren
13/02/2016
Vandaag
14/02/2016
Morgen
15/02/2016
Overmorgen
16/02/2016
Woensdag
17/02/2016
Donderdag
18/02/2016
Begin Programma
00:30Snapped
Amerikaanse documentairereeks over vrouwen die een moord gepleegd hebben. "Exondia Salado."
01:15Secret Lives of the Super Rich
Realityreeks die binnenkijkt in de huizen en levens van de rijkste mensen ter wereld. "Super Rich Collectors & A Super Secret Club."
01:35Worst Cooks in America
Kookwedstrijd waarin de slechtste koks uit Amerika kookles krijgen. "Eat, Pray, Love." Anne en Bobby willen zien wat de vier overgebleven kandidaten de voorbije weken geleerd hebben en draaien de rollen om. De koks zullen aan hun respectievelijke chefs moeten uitleggen hoe ze een gerecht moeten bereiden. De professionele chefs kunnen echter niks zien en ze mogen ook niet proeven wat ze klaarmaken. Het lot van de halvefinalisten ligt in handen van hun vrienden en familie die de gerechten moeten jureren.
02:15My Big Fat American Gypsy Wedding
Realityreeks over het bijzondere leven van Amerikaanse woonwagenbewoners. "Wild Gypsy Mellie." Sinds haar scheiding lapt wildebras Mellie de regels van de woonwagengemeenschap aan haar laars. En vier vrouwen slaan de handen in elkaar om een stevig Thanksgiving-feestje te organiseren.
03:00Echte Verhalen: De Kliniek
Vlaamse scripted realityreeks. Sven Blanquaert is pas 17 maar geen onbekende in de kliniek. Vorig jaar heeft hij zowel zijn vader als zijn nonkel verloren aan kanker. En nu hij zichzelf niet goed voelt, vindt zijn moeder dat hij grondig moet worden onderzocht. Er ontstaat tumult in de gang van de kliniek wanneer een jonge vrouw tegensputtert. Al snel vermoedt dokter Charlotte dat haar patiŽnte geen onschuldig ongelukje heeft gehad.
03:25Cowboy Traders
Britse realityreeks waarin malafide handelaars worden ontmaskerd. "Skiing." Dom en Melinda onderzoeken een bedrijf dat skivakanties verkoopt aan scholen, maar dat na aankoop niets meer van zich laat horen. Honderden ouders die betaalden voor de vakantie van hun kinderen werden al bedot door de firma. Dom ontdekt onder meer dat niet alleen scholen uit het Verenigd Koninkrijk getroffen werden door het malafide bedrijf.
04:10Don't Tell the Bride
Britse realityreeks waarin bruiden de organisatie van hun huwelijk uit handen geven. "Mark & Jill." De Schotse bruid Jill heeft altijd al gedroomd van een peperduur huwelijk. De immer relaxte bruidegom Mark zal dus stevig uit zijn pijp mogen komen bij de organisatie ervan. Vooral omdat hij er helemaal alleen voorstaat.
05:05House Rules
Australisch interieurmagazine. Zes Australische teams storten zich in het renovatieavontuur van hun leven. Ze overhandigen de sleutels van hun eigen woning aan hun tegenstanders en reizen het land rond om elkaars interieur een opfrisbeurt te geven. Maar zullen hun tegenstanders rekening houden met de smaak van de eigenaars? Transformeren zij de woonst van hun rivalen tot een droominterieur of wordt het een absolute nachtmerrie? En beschikken zij wel over de nodige renovatieskills? Feit is dat er heel wat op het spel staat. De winnende duo van House Rules krijgt namelijk het volledige bedrag van hun lening kwijtgescholden.
05:55Secret Lives of the Super Rich
Realityreeks die binnenkijkt in de huizen en levens van de rijkste mensen ter wereld. "Super Rich Private Jets & The Gold Lambo."
06:15Hotter Than My Daughter NL
Nederlandse realityreeks waarin Gordon moeders en dochters aan een restyling onderwerpt. De 43-jarige Lia vindt dat ze veel 'hotter' is dan haar 24-jarige dochter Lianne. Of ze nu boodschappen gaat doen, gaat vissen of op een camping loopt: ze draagt steevast chique jurkjes met torenhoge hakken. Lianne vindt het verschrikkelijk en hoopt dat Gordon haar moeder kan doen inzien dat ze best overschakelt op een stijl die beter bij haar leeftijd past. Geesiena (21) heeft zich niet alleen ingeschreven omdat ze vindt dat de kleding van de 45-jarige Christina te sexy is, ze wil ook de band met haar moeder aanhalen. Gordon en zijn team proberen moeder en dochter weer een beetje op ťťn lijn te krijgen. Christina hecht veel waarde aan de relatie met haar kinderen en neemt daarom een ingrijpende beslissing.
07:05The Face
Modellenwedstrijd. Alle modellen vliegen vandaag naar modestad New York: het mekka van de fashion. Iedereen is dolenthousiast, behalve John. Die wordt namelijk tegengehouden bij de grenscontrole en mag Amerika niet binnen.
07:50Bad Bridesmaid
Britse realityreeks waarin bruidjes een undercoveractrice uitnodigen op hun trouwfeest. Toekomstige bruid Zoe moet haar bruidsmeisjes ervan overtuigen dat de prettig gestoorde hippie Daisy familie is van haar verloofde en ook zal optreden als bruidsmeisje op het huwelijk. De bruidsmeisjes weten echter niet dat Daisy een actrice is en de rol van Bad Bridesmaid aanneemt. Zoe, die deel uitmaakt van het complot, moet instemmen met alles wat Daisy voorstelt. Dat is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan, vooral wanneer Daisy de bruidsjurken wilt veranderen, stomdronken is op een gezellig avondje uit en de plaats van de Maid of Honour wilt innemen. Hebben de bruidsmeisjes het opzet door of zal Zoe hen kunnen beetnemen en zo de huwelijksreis van haar dromen in de wacht slepen?
08:35Gordon Ramsay's Ultimate Home Cooking
Culinaire reeks waarin Gordon Ramsay eenvoudige, moderne en heerlijke gerechten maakt. "Healthy." Aan gezonde voeding hecht Gordon Ramsay erg veel belang. Vandaag wijdt hij er een aflevering aan en maakt hij o.m. muesli en gazpacho klaar. Ook zijn jongste dochter Tilly kruipt mee achter het fornuis. Op het menu staat een stukje zalm op de teriyaki.
09:00Best Ink
Amerikaanse competitie waarbij tien tattooartiesten het tegen elkaar opnemen. "Live Out Loud."
09:45My Big Fat American Gypsy Wedding
Realityreeks over het bijzondere leven van Amerikaanse woonwagenbewoners. "Wild Gypsy Mellie." Sinds haar scheiding lapt wildebras Mellie de regels van de woonwagengemeenschap aan haar laars. En vier vrouwen slaan de handen in elkaar om een stevig Thanksgiving-feestje te organiseren.
10:25Double Your House for Half the Money
Britse realityreeks waarin Sarah Beeny twee gezinnen helpt hun droomhuis te realiseren. Heel wat Britse gezinnen verblijven omwille van financiŽle bekommernissen in een huis dat eigenlijk te klein voor hen is. Verhuizen naar een grotere woonst is onmogelijk of schrikt hen af. Sarah Beeny helpt hen uit de nood. Zij zorgt er voor dat de uitbreidings- en renovatiewerken kunnen uitgevoerd worden met een zo laag mogelijk budget.
11:15Kirstie's Vintage Home
Brits magazine waarin Kirstie Allsopp huizen herinricht in vintage stijl. "Ellie & Nick." Kirstie snelt Ellie en Nick Harrington uit Tunbridge Wells te hulp. Het koppel is de wanhoop nabij en wil hun keuken en eetkamer dringend nieuw leven inblazen.
12:05Floortje naar het einde van de wereld
Docureeks waarin Floortje Dessing mensen bezoekt die een bijzonder bestaan leiden. "Restoration Island - AustraliŽ." Floortje ontmoet de Australische David: een voormalig zakenman die nu in z'n eentje op een tropisch eiland voor de kust van Noord-AustraliŽ woont. David was een succesvolle reclameman die in de jaren 80 in Sydney veel geld verdiende, maar toen de beurs instortte verloor hij van de een op de andere dag 10 miljoen Australische Dollars. Toen kort daarna ook zijn huwelijk strandde, liet hij alles achter zich en vertrok hij van zijn laatste geld naar het verder onbewoonde eiland. Daar woont hij nu al bijna twintig jaar. Zonder enige survival-ervaring leerde hij leven als een Robinson CrusoŽ op een plek die krioelt van slangen, krokodillen en giftige spinnen.
12:45Desperate Housewives
Amerikaanse dramareeks. "The Glamorous Life." Susan maakt kennis met Robin, een stripteasedanseres. Lynette en Tom zijn het oneens over hun nieuwe therapeut. Bree houdt Orson goed in de gaten omdat ze vreest voor een wanhoopsdaad. Tot Nicks consternatie probeert Angie een van haar buren te overtuigen haar afval te sorteren.
13:35Be My Valentine
Romantische tv-film. Daniel Farrell zit in een moeilijke periode. Hij probeert het verlies van zijn vrouw nog steeds te verwerken, maar moet ondertussen ook zorgen voor zijn puberende zoon Tyler. Die worstelt momenteel met gevoelens voor een meisje van de school. Hij hoopt dat zijn vader hem wat advies en tips kan geven om het meisje voor hem te winnen. Terwijl Daniel zijn zoon helpt met de eerste stappen in de liefde, wordt hij geconfronteerd met zijn eigen moeilijke relatie met de liefde.
15:10Worst Cooks in America
Kookwedstrijd waarin de slechtste koks uit Amerika kookles krijgen. "Eat, Pray, Love." Anne en Bobby willen zien wat de vier overgebleven kandidaten de voorbije weken geleerd hebben en draaien de rollen om. De koks zullen aan hun respectievelijke chefs moeten uitleggen hoe ze een gerecht moeten bereiden. De professionele chefs kunnen echter niks zien en ze mogen ook niet proeven wat ze klaarmaken. Het lot van de halvefinalisten ligt in handen van hun vrienden en familie die de gerechten moeten jureren.
16:00Vitaya De Luxe - Feeding the Super Rich
Realityreeks over exclusieve leveranciers die de rijken van luxueus eten/drinken voorziet.
16:50Gordon Ramsay's Ultimate Home Cooking
Culinaire reeks waarin Gordon Ramsay eenvoudige, moderne en heerlijke gerechten maakt. "Street Food." Gordon Ramsay maakt enkele heerlijke street food gerechten klaar: gerechten die makkelijk onderwerg kunnen opgegeten worden.
17:20Living Different
Amerikaanse realityreeks waarin vrouwen met een alternatieven levensstijl gevolgd worden. "Myextremedevotion."
18:15One Born Every Minute
Realityreeks over de kraamkliniek van het Princess Anne Hospital in Southampton. De 30-jarige Olga en 37-jarige Victor hebben Litouwse roots. Olga gaat graag glamoureus door het leven en draagt zelfs op de bevallingstafel meer make-up dan op een doordeweekse zaterdagavond.
19:05Hotel of Mum and Dad
Britse realityreeks. Matt trekt in bij zijn toekomstige bruid Emma maar hij is niet zeker of hij permanent wil inwonen bij Emma. De relatie van Millie en vriendje Ben wordt op de proef gesteld wanneer ze als test een week samen gaan wonen.
20:10Supersize vs Superskinny
Britse realityreeks waarin mensen een dieet volgen onder begeleiding van dokter Jessen. "Brooke & Marie." Supersizer Brooke weegt 156 kg. Ze werkt als arts en is bang dat patiŽnten haar niet meer au serieux zullen nemen. Daarom zal ze in de voedingskliniek van dokter Jessen van dieet wisselen met superskinny Marie.
21:00Verslaafd
Nederlandse realityreeks met Peter van der Vorst. "Tinneke." De 51-jarige Tineke kampt al twintig jaar met een alcoholverslaving. Het begint allemaal wanneer Tineke in haar twintiger jaren in de zorg gaat werken. Ze ontwikkelt daar een ernstige vorm van smetvrees. Het beheerst haar leven zo dat ze haar toevlucht zoekt in alcohol. Tineke en haar man Sietze krijgen samen drie kinderen die allemaal op hun eigen manier lijden onder het gedrag en de verslaving van hun moeder. De familie is ten einde raad.
21:50Obese USA
Realityreeks waarin 8 mensen met morbide obesitas een jaar lang tegen de kilo's strijden. "Mehrbod - Part A." Mehrbod is een beginnende dj die alles voor elkaar lijkt te hebben. Zijn carriŤre neemt een goede start en thuis wacht hem een lieve verloofde. Het enige dat niet past in het plaatje, is zijn overgewicht en hij vraagt zelf hulp van Chris. De coach aanvaardt deze uitdaging en pusht Mehrbod ver voorbij zijn eigen grenzen en schrijft zelfs Obese USA-geschiedenis door enkele records te verbreken.
22:40Call the Midwife
Britse dramareeks. Poplar wordt getroffen door een besmettelijke ziekte, waardoor het ziekenhuis veel patiŽnten over de vloer krijgt. De hoogzwangere Marie Amos krijgt verontrustend nieuws over haar man. Intussen ontmoet zuster Crane de Ierse Dolores McEvoy en haar kinderen, die duidelijke tekenen van ondervoeding vertonen. Zuster Crane wil hen helpen, maar ze blijken plots verdwenen te zijn.
23:35999: What's Your Emergency?
Britse docureeks over de politie, brandweer en ambulancediensten in Blackpool. De hulpdiensten van Blackpool komen vaak in aanraking met mensen van buiten de stad die in incidenten verwikkeld raken. Met 13 miljoen bezoekers per jaar is Blackpool de populairste kustplaats van Groot-BrittanniŽ. Terwijl de oudere generatie meer op bezoek komt uit nostalgie, komen de jongelingen vooral de clubs en drank opzoeken. Het zijn dan ook zij die vaker in aanraking komen met de hulpdiensten. Zo krijgt de politie te maken met jongeren die iemands tuin als slaapplaats en toilet gebruiken, en een bende die de McDonalds niet wil verlaten.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |