Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Vandaag, Zondag 26 april 2015 op Vitaya
Naar de TV-gids
De programma's van Vandaag, Zondag 26 april 2015
op Vitaya
Toon programma's vanaf nu

Eergisteren
24/04/2015
Gisteren
25/04/2015
Vandaag
26/04/2015
Morgen
27/04/2015
Overmorgen
28/04/2015
Woensdag
29/04/2015
Donderdag
30/04/2015
Begin Programma
00:40Masters of Sex
Amerikaanse dramareeks, genomineerd voor twee Golden Globes. "Giants." Masters blijft nieuwe wegen inslaan om zijn studie naar een hoger niveau te tillen. Als enige blanke gynaecoloog voert hij onderzoek in een ziekenhuis voor zwarten, zij het ten koste van zijn eigen praktijk. Libby wordt ondertussen geconfronteerd met Robert, de broer van Coral, en Betty herenigt zich met haar vroegere minnaar. Johnson heeft het moeilijk om haar relatie met DePaul terug op het juiste pad te krijgen.
01:45Stacey Dooley Investigates
Britse documentairereeks. "Crime, Carnage and Cancun." Elke lente trekken twee miljoen Britten naar het Mexicaanse Cancun voor een feestvakantie waar plezier maken centraal staat. Na Ibiza is Mexico de place to be voor jonge Britten. Maar Stacey Dooley ontdekt dat Cancun ver weg van alle feestgedruis ook een donker kantje heeft. Ze gaat op stap met de politie en dokters en onthult de overlast die de toeristen met zich meebrengen. En ze geeft ook een inkijk in het harde leven van de Mexicanen die achter de schermen proberen om het voor de toeristen zo aangenaam mogelijk te maken.
02:40MasterChef Ireland
Culinaire wedstrijd.
03:35The Rachel Zoe Project
Amerikaanse docureeks waarin Rachel Zoe, styliste van de grootste sterren, gevolgd wordt. ""Pin Thin" and Pissed Off."
04:20The Face USA
Modellenwedstrijd met Nigel Barker, Coco Rocha, Karolina Kurkova en Naomi Campbell. "Model Warface." De tien resterende meisjes worden vandaag getest op hun snelheid. Hoe snel kunnen ze van outfit veranderen zonder hun haar en make-up in de war te brengen? Nadien mogen ze tonen hoe ze het er vanaf brengen op de catwalk. Nadien trekt het gezelschap naar een oud New Yorks theater, waar ze de meest adembenemende trouwjurken zullen showen. Hun einddoel: de klant tevreden stellen en hun plaats in de wedstrijd veiligstellen.
05:05MasterChef Australia
Australische culinaire wedstrijd. Amateurkoks uit heel AustraliŽ gaan de strijd met elkaar aan en tonen hun kooktalenten aan juryleden Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston. Deze kritische fijnproevers bepalen wie zich MasterChef van AustraliŽ mag noemen.
05:55Huis in aanbieding
Amerikaanse realityreeks met gastvrouw Kimberly Carroll. "Poppycock & Fiddlesticks." Designer Glenn Dixon neemt een kijkje in de woning van een lid uit het Britse leger. Het huis geraakt maar niet verkocht, en Glenn ziet meteen hoe dat komt.
06:15Stacey Dooley Investigates
Britse documentairereeks. "Crime, Carnage and Cancun." Elke lente trekken twee miljoen Britten naar het Mexicaanse Cancun voor een feestvakantie waar plezier maken centraal staat. Na Ibiza is Mexico de place to be voor jonge Britten. Maar Stacey Dooley ontdekt dat Cancun ver weg van alle feestgedruis ook een donker kantje heeft. Ze gaat op stap met de politie en dokters en onthult de overlast die de toeristen met zich meebrengen. En ze geeft ook een inkijk in het harde leven van de Mexicanen die achter de schermen proberen om het voor de toeristen zo aangenaam mogelijk te maken.
07:10Help, mijn man is een klusser
Klusprogramma waarin John Williams wanhopige partners van doe-het-zelvers bezoekt. De jonge Angelique verhuist van Zeeland naar Hilversum om bij haar Dariush te zijn. Ze verwacht dat Dariush zijn belofte nakomt om zijn bouwvallige woning op te knappen, maar daar komt helemaal niets van terecht. In een gesprek met John blijkt dat Dariush met hele andere dingen bezig is geweest.
07:55American Dream Builders
Realityreeks met Nate Berkus, waarin twaalf designers de strijd aangaan met elkaar. "Beach Home - Deel 1." De finale van American Dream Builders staat voor de deur en beide finalisten zijn bereid tot het uiterste te gaan voor deze laatste opdracht. De finalisten zullen beiden een volledig huis aan zee renoveren in Ventura, CaliforniŽ. Voor deze opdracht krijgen ze hulp uit onverwachte hoek. Wie zal de eerste American Dream Builder worden en de hoofdprijs van 250.000 dollar in de wacht slepen?
08:35Student Nurses: Bedpans and Bandages
Britse docureeks waarin studenten verpleegkunde gevolgd worden. Aimee is tweedejaarsstudent en wordt voor de leeuwen geworpen tijdens een spoedinterventie. Terwijl Alistair het nog steeds moeilijk heeft om de basisprincipes onder de knie te krijgen, wordt Dany ondergedompeld in een snelcursus in de hedendaagse verpleegkunde.
09:00Child Star
Amerikaanse realityreeks over het werk van de beroemde talent scout Starr Andreeff.
09:20Project Accessory
Amerikaanse realityreeks waarin twaalf ontwerpers het tegen elkaar opnemen. "Bling It On." Een bodysuit aan de hand van accessoires omtoveren tot een alledaagse, draagbare outfit blijkt een grote uitdaging te zijn voor de ontwerpers. Creatief wezen is dus de boodschap. Bovendien weet het speciale gastjurylid van vandaag alles van modeblauwtjes. Tv-persoonlijkheid en moderecensent Kelly Osbourne treedt namelijk aan als gastjurylid.
10:05999: What's Your Emergency?
Britse docureeks over de politie, brandweer en ambulancediensten in Blackpool. De politie-agenten, ambulanciers en brandweermannen doen uit de doeken wat ze echt denken over hun job.
10:55Hair
Britse wedstrijd voor amateurkappers. De zes resterende kappers zetten zich schrap voor een volgende opdracht. Ze moeten een Beehive-kapsel creŽren van zo'n 12 cm hoog. Daarnaast vraagt de jury om een bolle haarsnit te perfectioneren ťn om deel te nemen aan een freestyle opdracht. Welke amateurkapper zal deze keer de wedstrijd moeten verlaten?
11:45MasterChef Ireland
Culinaire wedstrijd.
12:45Cupcake Wars
Amerikaanse reeks waarin bakkers alles in de strijd gooien voor de lekkerste cupcakes. Vier Cupcake Wars-winnaars staan onder druk wanneer ze nu ook een tweede overwinning in de wacht willen slepen. Deze keer bestaat de uitdaging erin om patriottistische cupcakes te bakken met minstens twee ingrediŽnten die typisch zijn voor een Amerikaanse staat, maar ook de decoratie hoort Amerika uit te stralen. De tweevoudige winnaar mag zijn cupcakes presenteren op een galaevent ter gelegenheid van de 70ste verjaardag van de United Services Organizations (USO).
13:30The Layover
Amerikaanse reportagereeks
15:00Flipping Out
Realityreeks over het dagelijks leven van de Californische vastgoedhandelaar Jeff Lewis. "The Bet." Jeffs financiŽle middelen raken stilaan uitgeput en dus gaat hij op zoek naar vers kapitaal. Hij probeert Ryan ervan te overtuigen om zijn huis te verkopen. Ryan is eerst niet voor dit idee te vinden, tot Jeff met een weddenschap op de proppen komt. Wie zijn huis het eerst verkocht krijgt, kan in het waardevolle landgoed in Nottingham intrekken. Omdat Valley Oak maar niet verkocht raakt, heeft Jeff geen vertrouwen meer in zijn huidige helderziende.
15:50Huis in aanbieding
Amerikaanse realityreeks met gastvrouw Kimberly Carroll. "The Retreat from Reality." Designer Glen Peloso is verbaasd wanneer hij een huis bezoekt middenin de stad.
16:15Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course
Culinaire reeks waarin Gordon Ramsay eenvoudige, maar overheerlijke gerechten klaarmaakt. "Stress Free Cooking - deel 2." Gordon Ramsay staat in deze aflevering nog steeds zonder zorgen achter het fornuis. Hoe je dat thuis ook kan doen legt hij met heel veel plezier uit.
16:45Student Nurses: Bedpans and Bandages
Britse docureeks waarin studenten verpleegkunde gevolgd worden. Eerstejaarsstudente Kelly kampt nog te vaak met misselijkheid bij het behandelen van sommige patiŽnten. Daar moet dringend wat aan gedaan worden. Diane bekommert zich om een patiŽnt die al jaren worstelt met psychische gezondheidsproblemen.
17:10Million Dollar Decorators
Realityreeks. "The Suite Life." Jeffrey en Ross bezoeken de San Francisco Fall Antique Show en shoppen niet alleen voor hun cliŽnten, maar ook voor zichzelf. Martyn en Kathryn gaan naar het Colony Palms Hotel, waar Martyn aan de slag gaat met de presidentiŽle suite van het hotel terwijl Kathryn haar kleurtje bijhoudt aan het zwembad.
18:00World's Strictest Parents
Britse realityreeks waarin twee rebelse tieners aan een streng regime onderworpen worden. "Buenos Aires." De 17-jarige Remzi en 16-jarige Bryony worden door hun vaders naar Buenos Aires gestuurd. Door haar opvliegend karakter is Bryony ondertussen al door twee scholen aan de deur gezet en ook Remzi maakt het zijn vader niet gemakkelijk. Kan de week bij een typisch Zuid-Amerikaans gezin de tieners transformeren en hoe reageren ze bij hun thuiskomst?
19:05US Kitchen Nightmares
Amerikaanse realityreeks waarin chef-kok Gordon Ramsay restaurants uit de nood helpt. "La Galleria 33 - deel I." Chef Gordon Ramsay bezoekt La Galleria 33, een Italiaans restaurant dat gerund wordt door twee zussen uit Boston's North End. Hij heeft opnieuw een pak werk voor de boeg, want het menu van La Galleria 33 kan wel wat meer pit gebruiken en ook de financiŽle situatie van het restaurant moet terug op de rails worden gezet. Gordon moet bovendien ook de de relatie tussen de werkgevers, het personeel en de klanten zien te herstellen. Geen makkelijke opdracht dus.
20:00Supersize vs Superskinny
Britse reeks waarin dokter Christian Jessen mensen met gewichtsstoonissen begeleidt. "LJ & Katie." In de voedingskliniek van dokter Jessen switcht de 152 kg wegende LJ Marley van dieet met Katie Reeve, bij wie de weegschaal ongeveer 110 kg minder aangeeft. LJ wordt naar de Verenigde Staten gestuurd, waar hij geconfronteerd wordt met de gevolgen van zijn ongezonde eetgedrag. Emma Woolf getuigt over haar gevecht tegen anorexia.
21:00Embarrassing Bodies NL
Nederlandse realityreeks rond patiŽnten met gÍnante medische aandoeningen. Hanneke wil weten of dokter Jeanine iets kan doen aan haar ongewenste haargroei. Marcel komt ook langs, omdat hij grote vetbulten op zijn buik heeft. Nancy heeft geen borsten, terwijl ze die graag zou willen hebben in verband met haar moederschap.
21:50999 What's Your Emergency
Documentairereeks over de werking van de politie, brandweer en ambulancediensten. "Don't Tell My Parents." Blackpool's hulpdiensten krijgen te maken met de party drugs die stilaan hun opmars maken in de Britse stad. Mephadrone - ook gekend als MCAT, Meow Meow en Bubble - is te koop op verschillende straathoeken. De drug kost maar een prikje, maar kan erg onvoorspelbare gevolgen hebben. Kris Beasley, ťťn van Blackpool's meest geroutineerde policiers, heeft al vaak zien gebeuren waartoe de drug in staat is. Ondertussen kampen de hulpdiensten met een onhoudbare stroom aan telefoontjes: over een man die zijn edele delen in een treinstation toont, tot hulptelefoons in verband met geweldpleging en ongure figuren.
22:50The Sex Education Show : Am I Normal
Brits magazine rond seksualiteit met Anna Richardson. Anna Richardson en seksueel expert dr. Radha Modgil trekken naar het Haywood Engineering College, waar ze enkele studenten onderdompelen in een interactieve les rond de mannelijke anatomie.
23:45Nieuwe buren
Nederlandse dramareeks. Eva, Peter, Rebecca en Steef gaan een weekendje weg om hun beslommeringen te vergeten. Peter is nerveus, hij mag Rebecca en Steef graag, maar het zijn wel swingers. En om Eva uit te lenen aan zijn nieuwe vriend Steef, gaat Peter toch echt te ver. Eva speelt wel met de gedachte eens even los te gaan, daartoe aangemoedigd door Rebecca. Niet omdat Eva zo graag met Steef wil, maar omdat ze dolgraag zwanger wil worden...
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |