Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Vandaag, Zaterdag 20 dec 2014 op Vitaya
Naar de TV-gids
De programma's van Vandaag, Zaterdag 20 dec 2014
op Vitaya
Toon programma's vanaf nu

Eergisteren
18/12/2014
Gisteren
19/12/2014
Vandaag
20/12/2014
Morgen
21/12/2014
Overmorgen
22/12/2014
Dinsdag
23/12/2014
Woensdag
24/12/2014
Begin Programma
00:25Outrageous Kids Parties
Amerikaanse reeks over ouders die een extravagant feest organiseren voor hun kinderen. Voor Betty's vijfjarig zoontje Maverick is niets te veel. Hij verlaat binnenkort de kleuterschool en dat wil Betty vieren met een immens feest. Dat feest zal volledig in het teken staan van de middeleeuwen, met alles erop en eraan.
00:50Baking Mad
Brits bakprogramma waarin meesterpatissier Eric Lanlard bakclubs bij hem thuis ontvangt. "Afternoon Tea." Eric ontmoet de leden van de Boxing Bake Club en onderwerpt hun zelfgemaakte koekjes aan een grondige keuring.
01:15The Millionaire Matchmaker
Amerikaanse realityreeks waarin Patti Stanger multimiljonairs aan een partner helpt. "Denise Richards' Dad is Looking For Love." Patti krijgt vandaag de opdracht om de vader van actrice Denise Richards te koppelen aan een charmante dame. Irvs echtgenote stierf vijf jaar geleden aan kanker. Nu pas voelt hij zich klaar om nieuwe mensen te leren kennen. Vindt Patti de geschikte kandidaat voor deze 62-jarige vrijgezel? En doet ze dat ook voor haar andere kandidaat, de aantrekkelijke en jonge miljonair Stephanie Costa?
01:55Sturm der Liebe
Duitse soap rond de familie Saalfeld en het personeel van het Fürstenhof. Doris wil de sfeer op haar eigen huwelijk niet verpesten en besluit daarom haar twijfels over de relatie tussen Konstantin en Natascha voor zich te houden. Ook Werner is gelukkig, omdat hij binnenkort opnieuw over de Fürstenhof-aandelen zal beschikken.
02:50Sturm der Liebe
Duitse soap rond de familie Saalfeld en het personeel van het Fürstenhof. Doris is getuige van een gesprek tussen Natascha en André, waarna haar één en ander duidelijk wordt. Julius en Charlotte zitten dankzij Kira op een roze wolk.
03:35Sturm der Liebe
Duitse soap rond de familie Saalfeld en het personeel van het Fürstenhof. Marlene nodigt Kira en Mandy uit op een pyjamafeestje onder vrouwen. Alfons en Hildegard bereiden zich voor op de komst van nieuwe gasten.
04:20Sturm der Liebe
Duitse soap rond de familie Saalfeld en het personeel van het Fürstenhof. Werner probeert zich met Doris te verzoenen en vraagt haar begrip. Konstantin is verrast wanneer hij Marlene in zijn kamer aantreft.
05:10Sturm der Liebe
Duitse soap rond de familie Saalfeld en het personeel van het Fürstenhof. Xaver staat voor een moeilijke opdracht en moet Werner de toegang tot het Fürstenhof weigeren. Martin wil Nils inschakelen als fitnesstrainer, maar zijn plan verloopt anders dan gedacht.
05:55Clean House
Realityreeks waarin een ploeg van decorateurs en opruimers huizen een opknapbeurt geeft. "The Bucci Family."
06:40Outrageous Kids Parties
Amerikaanse reeks over ouders die een extravagant feest organiseren voor hun kinderen. Donna wil haar 5-jarig zoontje Derek het feest van zijn leven geven. Haar plannen? Een groots snoepland maken waarin de kinderen vrijuit hun gangen kunnen gaan.
07:00Masterchef USA
Amerikaanse kookreeks met Gordon Ramsay en juryleden Graham Elliot en Joe Bastianch. Uit meer dan 1000 deelnemende hobbykoks zijn er slechts 2 die nog kans maken op de titel van 'Masterchef USA'. Jennifer en Adrien zullen meer dan hun best moeten doen om een volwaardig menu in elkaar te steken en de laatste uitdaging te winnen. Kiezen tussen een appeldessert en een chocoladetaart... Wie het uiteindelijk ook wordt, de titel van chef-kok hebben ze beide sowieso al verdiend.
07:45Liefs uit...
Realityreeks over Nederlanders die met hun buitenlandse liefde een toekomst uitbouwen. "Jelske & Tawfiq." In 2007 ontmoeten de Nijmeegse Jelske (24) en de Ghanese Tawfiq (29) elkaar. Voor hem is het meteen duidelijk: Jelske is de liefde van zijn leven. Jelske is ook gek op Tawfiq, maar ze heeft toch ook haar twijfels over een lange afstandsrelatie. Twee jaar lang zien ze elkaar niet, maar hebben ze veel en vaak telefonisch contact. Uiteindelijk weten ze het zeker: ze horen bij elkaar. Ze zetten de visumprocedure in werking en een tijd later trekt Tawfiq in bij zijn inmiddels Nederlandse echtgenote. Zonder zijn Ghanese vrienden, zonder werk en zonder inkomen, valt de overgang van het warme Ghana naar het koude Nederland hem rauw op zijn dak.
08:30Married at First Sight USA
Amerikaanse realityreeks waarin een team van deskundigen singles aan elkaar koppelt. "Six Months Later." Gastheer Kevin Frasier en de vier 'Married at First Sight'-experten ontmoeten de koppels zes maanden na hun deelname aan het programma. Tijdens hun reünie stellen de experten de vragen die op ieders lippen branden. Hoe gaat het intussen met de koppels? Hebben ze nog contact met elkaar? En hoe kijken ze terug op hun deelname aan dit sociale experiment?
09:55Worst Cooks in America
Amerikaanse reeks waarin Anne Burrell en Bobby Flay de slechtste koks kookles geven. "Kicked Off by Kin Folk." De kandidaten worden deze keer geconfronteerd met de strengste jury die ze zich kunnen voorstellen: kinderen. Ze worden gevraagd om een kindvriendelijk voorgerecht klaar te maken en moeten hiervoor aan de slag gaan met groenten.
10:35Kirstie's Crafty Christmas
Britse special waarin Kirstie Allsopp tips geeft om de feestdagen knallend in te zetten. Kerstmis is Kirstie's favoriete tijd van het jaar. In haar Crafty Christmas-show deelt ze al haar tips en tricks om origineel uit te pakken tijdens de feesten. Van zelfgemaakte decoratiestukken tot speciale drankjes of een smakelijk feestmenu: niets wordt over het hoofd gezien.
11:25Trinny & Susannah: Missie Holland
Nederlandse reeks met stijlgoeroes Trinny Woodall en Susannah Constantine. "Tilburg." Trinny en Susannah reizen naar het Nederlandse Tilburg, waar ze een warm welkom krijgen. Tijdens een tocht door de stad merken de modegoeroes al snel dat het fashiongehalte op het straatbeeld niet bepaald bevredigend is. Trinny en Susannah ontfermen zich over Pleun en Joke. Broer en zus groeiden op op een boerderij en dat is nog steeds duidelijk te zien aan hun kledij.
12:15Secret Eaters
Britse docureeks waarin gezinnen met overgewicht een week lang worden gevolgd. "Hetal & Mitul." Hetal en Mitul stemmen erin toe om een tijd lang hun dieet onder de loep te laten nemen door Anna Richardson. Is het door de extra kaassaus in hun moussaka dat de extra kilo's erbij komen? Of is de oorzaak te zoeken bij de chocopasta die ze bij hun gezonde shakes voegen?
13:00Million Dollar Listing NY
Realityreeks over Amerikaanse vastgoedmakelaars. "The Casting Couch." Josh Flagg krijgt slecht nieuws van een naaste vriend van de familie. Josh Altman is dan weer wanhopig op zoek naar nieuwe panden...
13:55A Golden Christmas
Romantische komedie. Tijdens een zomer, jaren geleden, werden een kleine jongen en een klein meisje samengebracht door een zeer speciale hond. Jessica en Michael speelden de hele zomer samen, maar zagen elkaar daarna nooit meer terug. Nu, heel wat jaren later, drijft het toeval hen weer dichter bij elkaar. Jessica wil het huis van haar ouders kopen maar ontdekt dat iemand anders haar voor was.
15:25Ultimate Cake Off
Amerikaanse bakwedstrijd waarin drie bakkers elke week lekkernijen uit hun mouw schudden. "Pirates." Meesterbakkers Bob Brougham, Susan Carberry en Mike Elder gaan samen met hun bakteam de strijd aan om de ultieme taart te maken voor de jaarlijkse Pirate Invasion Fair in Long Beach. Ze krijgen amper negen uur de tijd om een reusachtige taart klaar te maken die in de smaak zal vallen bij de aanwezige piraten.
16:15Outrageous Kids Parties
Amerikaanse reeks over ouders die een extravagant feest organiseren voor hun kinderen. Voor Betty's vijfjarig zoontje Maverick is niets te veel. Hij verlaat binnenkort de kleuterschool en dat wil Betty vieren met een immens feest. Dat feest zal volledig in het teken staan van de middeleeuwen, met alles erop en eraan.
16:40Eden's World
Amerikaanse docureeks rond de 6-jarige Eden Wood. "Samantha." Eden en haar team krijgen een brief van Samantha. Zij mag van haar moeder niet deelnemen aan schoonheidswedstrijden en schakelt hun hulp in om daar verandering in te brengen.
17:05The Millionaire Matchmaker
Amerikaanse realityreeks waarin Patti Stanger multimiljonairs aan een partner helpt. "Denise Richards' Dad is Looking For Love." Patti krijgt vandaag de opdracht om de vader van actrice Denise Richards te koppelen aan een charmante dame. Irvs echtgenote stierf vijf jaar geleden aan kanker. Nu pas voelt hij zich klaar om nieuwe mensen te leren kennen. Vindt Patti de geschikte kandidaat voor deze 62-jarige vrijgezel? En doet ze dat ook voor haar andere kandidaat, de aantrekkelijke en jonge miljonair Stephanie Costa?
17:55Game of Crowns
Amerikaanse realityreeks waarin zes vrouwen worden gevolgd die van luxe houden. "They Can't Shine Your Shoes." Shelley, Vanassa, Lynne en Susanna proberen de kansen van Lori-Ann en Leha in te schatten op de Mrs. America verkiezing. De kansen van Leha lijken te verkleinen wanneer haar echtgenoot roet in het eten gooit.
18:50Extreme Moms
Amerikaanse documentaire. "Gonzalez/Lawrence." Rose Gonzalez houdt enorm van haar drie kinderen, maar toont dat op een erg bizarre manier. Ze is geobsedeerd door de veiligheid van haar zoon en dochters en bespioneert hen voortdurend. Samantha Lawrence flirt dan weer met elke man die ze tegenkomt, tot grote ergernis van haar jonge dochters.
19:45David Tutera: Unveiled
Realityreeks waarin event planner David Tutera gevolgd wordt. "Top Ten 1." Party planner David Tutera blikt in deze aflevering terug op tien opvallende momenten uit zijn carrière die hem voor altijd zullen bijblijven.
20:40Serendipity
Romantische komedie. Tijdens de drukke kerstinkopen in New York lopen Sara en Jonathan elkaar in een warenhuis toevallig tegen het lijf. De vonk springt over en ze beleven de avond van hun leven. Ze hebben echter allebei een relatie. Sara wil dan ook het lot hun toekomst laten bepalen: als hun liefde is voorbestemd, brengt het lot hen weer bij elkaar. Hoewel Jonathan en Sara elkaar sinds die avond nooit meer hebben gezien, slaat tien jaar later de twijfel toe. Ze staan allebei op het punt om te trouwen, maar zijn ze misschien toch bestemd voor die vreemdeling van tien jaar geleden? Beiden beginnen een race tegen de klok om de ander te vinden.
22:30Beautiful Girls
Tragikomedie. Willy is een vrij succesvol pianist in een club in New York. Voor een klasreünie keert hij terug naar zijn geboortedorp. Zijn knappe vriendin Tracy, een succesvolle advocate, zal hem een paar dagen later achterna reizen. Ondertussen heeft Willy tijd om met de andere guys wat rond te hangen en bij te praten. Geen van hen heeft het tot nu toe écht gemaakt in het leven. Tommy woont samen met zijn vriendin Sharon, maar is eigenlijk nog stapelverliefd op zijn eerste liefde Darian, die ondertussen wel getrouwd is. Paul denkt nog niet aan trouwen, want hij wil een supermodel aan de haak slaan om hogerop te geraken.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |