Home | Sitemap| Contact | Over
Goedkope kwaliteitshosting : Xprovide - Digivento, Dé IT-webshop
  Het is ,
 
Home -> Tvgids -> Tv-gids-zender
Home Downloads Webwinkels Portaal Media Lotto Weerbericht Tv-gids   IT   Reizen MSN Onzin GSM Webradio
Tv-gids → TV-programmatie voor Vandaag, Zondag 02 aug 2015 op Vitaya
Naar de TV-gids
De programma's van Vandaag, Zondag 02 aug 2015
op Vitaya
Toon programma's vanaf nu

Eergisteren
31/07/2015
Gisteren
01/08/2015
Vandaag
02/08/2015
Morgen
03/08/2015
Overmorgen
04/08/2015
Woensdag
05/08/2015
Donderdag
06/08/2015
Begin Programma
00:10NY Med
Amerikaanse documentairereeks. Verpleegsters Diana en Katie brengen een bezoekje aan de man die dankzij hen op het nippertje aan de dood is ontsnapt. Het wordt een emotionele ontmoeting met de vrouw van Mr. Lander.
00:55Fact or Faked: Paranormal Files
Documentaireserie waarin paranormale verschijnselen worden onderzocht. "Florida Woodland Ufo / Black Forest Entity." Een team van gedreven onderzoekers onder leiding van voormalig FBI-agent Ben Hansen neemt de geposte filmpjes en foto's van de onverklaarbare gebeurtenissen onder de loep. Door middel van reconstructies en experimenten wordt de authenticiteit van het materiaal bepaald.
01:45Primetime: What Would You Do ?
Realityreeks waarin gekeken wordt naar de reacties van mensen op bepaalde gebeurtenissen.
02:30Find My Family Australia
Australische reportageprogramma. Deze special brengt het verhaal van Sharon, de oudste van vier kinderen. Sharon werd toen ze klein was in een weeshuis geplaatst en zag haar broertjes en zusjes één na één geplaatst worden in een pleeggezin. Jarenlang wachtte ze op de terugkeer van haar moeder, maar die bleef uit. Nu heeft Sharon besloten om zelf naar haar biologische moeder op zoek te gaan. Zullen ze opnieuw met elkaar herenigd worden?
02:50Project Runway
Amerikaanse reeks waarin getalenteerde en gedreven ontwerpers het tegen mekaar opnemen. "Candy Couture." De designers staan vandaag voor een erg ongewone opdracht. Bij sommigen slaat de paniek dan ook toe wanneer ze te weten komen met welke materialen ze deze keer aan de slag zullen moeten gaan. Wie laat zich van zijn zoetste kant zien en wie bezwijkt onder de druk?
03:35Euros of Hollywood
Realityreeks waarin zes Europese jetsetters worden gevolgd in Amerika. "The Art of Surprise."
04:20Ik vertrek
Nederlandse reeks rond gezinnen die hun geluk in het buitenland beproeven. "Follow-up Kenswill/Martin & Ingrid." In de vorige reeks van 'Ik vertrek' was te zien hoe de familie Kenswill naar Zuid-Afrika vertrok en hoe de familie de Jong Nederland ruilde voor Spanje. Inmiddels is er heel wat veranderd. Waar bij Derick en Anita Kenswill een grote kale vlakte te zien was, is nu een guesthouse met veertien kamers verrezen. Het koppel heeft echter nog met één groot probleem af te rekenen: de vergunning die nodig is om een guesthouse te beginnen, is nog steeds niet rond. Het is zelfs maar de vraag of dit ooit nog in orde zal komen. In Spanje houden Martin en Ingrid de Jong zich met hele andere dingen bezig. Zij trachten hun licht- en geluidsbedrijf succesvol te runnen.
05:10Four Weddings
Realityreeks waarin koppels elkaars huwelijk beoordelen. Traditioneel, extravagant, intiem, luxueus of low budget: er bestaan oneindig veel manieren om in het huwelijksbootje te stappen. Ook de bruid en bruidegom kunnen verschillende gedaantes aannemen en die variatie maakt ieder huwelijk bijzonder. In Four Weddings bezoeken koppels mekaars huwelijksfeest om vervolgens uit te maken wie de beste indruk heeft nagelaten. Het winnende paar mag de koffers pakken en zich opmaken voor een luxueuze huwelijksreis.
05:55Dance Moms: Miami
Amerikaanse reeks die een blik achter de schermen van de Stars Dance Studio werpt. "Don't Judge Me." Angel en Victor hebben een krachtige groepschoreografie voorbereid voor de kids. Terwijl de dansers met twijfels afrekenen, keren Brigette, Susan en Abby dance mom Debi de rug toe.
06:35Married at First Sight USA - The First Year
Realityreeks waarin drie koppels gevolgd worden die aan elkaar gekoppeld werden. Jamie is helemaal van de kaart wanneer ze haar vertellen dat ze moeilijk zwanger kan worden. Doug blijft benadrukken hoe graag hij kinderen wil en de spanningen lopen hoog op. Monet waagt zich ondertussen aan twee dates in een week tijd en Cortney probeert Jason tot rede te brengen. Ze wil hem overtuigen dat hij zijn toekomst op het spel zet door deel te nemen aan een boksmatch.
07:20Renovation Game
Britse realityreeks met Jonnie Irwin. "Warrington." Simon is met zijn team te gast in Warrington om er een jong koppel uit de nood te helpen. Het team neemt zowel de voor- als de achtertuin onder handen. Het huis krijgt een nieuwe keuken, een afgewerkte badkamer en een opgesmukte woonkamer. Ook het opfrissen van de eetkamers zou een meerwaarde moeten zijn voor dit huis.
08:10Hollywood Me
Britse realityreeks. "Arundel." Martyn bezoekt Vicki Finch in Arundel, West Sussex. Vicki's leven veranderde drastisch toen ze te horen kreeg dat ze een ernstig nierfalen heeft. Martyn vindt het tijd om de vrouw wat in de watten te leggen...
09:00Teen Moms
Noorse realityreeks over tienermoeders.
09:20Top Chef - All Stars
Realityprogramma waarin voormalige deelnemers opnieuw strijden om de titel van 'Top Chef'. "Feeding Fallon."
10:10Primetime: What Would You Do ?
Realityreeks waarin gekeken wordt naar de reacties van mensen op bepaalde gebeurtenissen.
10:50Hotter Than My Daughter NL
Realityreeks. - Janny is 43 en een gothic in hart en nieren. Dochter Bo van 16 kan deze kledingstijl echter niet waarderen en heeft de hulp van Gordon en zijn make-overteam ingeroepen. In de 'make-over mansion' wordt Janny grondig onder handen genomen en het resultaat is verbluffend. - Anna is 44 jaar en heel erg ijdel. Ze staat per dag minimaal twee uur voor de spiegel en werkt keihard om in topvorm te blijven. Anna schuwt geen plastische chirurgie en is niet vies van een spuitje botox. Overal waar ze komt, zijn alle ogen op haar gericht en dochter Jasmine van 14 is het zat om altijd in haar moeders schaduw te staan. De make-over mansion staat op zijn kop wanneer Anna haar intrede doet...
11:40Britain's Best Bakery
Zoektocht naar de beste bakkerij uit Groot-Brittannië. Verschillende bakkerijen van over het hele land nemen het tegen elkaar op in een reeks opdrachten om uiteindelijk uitgeroepen te worden tot Beste Bakkerij van Groot-Brittannië.
12:25Alex Polizzi - The Fixer
Britse realityreeks waarin Alex Polizzi familiebedrijven in moeilijkheden te hulp schiet. "Kettleys Furniture." John Butler runt al 33 jaar samen met zijn familie meubelzaak Kettleys Furniture in de buurt van Leeds. Ze hebben echter de hulp ingeroepen van Alex Polizzi omdat de omzet jaar na jaar daalt. Volgens Alex is de tijd blijven stilstaan in de zaak, en dat zou wel eens aan de basis van het dalende succes kunnen liggen.
13:35I Do (But I Don't)
Romantische komedie. Lauren Crandell is assistent-bruiloftscoördinator. Zij is zodanig gedreven om het liefdesleven van anderen in goede banen te leiden, dat ze geen tijd heeft voor dat van zichzelf. Wanneer ze Nick ontmoet, verandert echter alles. De vonk slaat meteen over, maar ook de problemen blijven niet lang uit.
15:05Clean House
Realityreeks waarin Lisa Arch en haar ploeg huizen een flinke opknapbeurt geven. "Ryan Family." Leigh voert een strijd tegen haar verhoogde bloeddruk én tegen de rommel in haar huis. Ze woont samen met haar zoon Rob, die eerlijk opbiecht dat hij te lui is om op te ruimen. Leigh neemt echter de schuld op zich en vindt het haar verantwoordelijkheid om haar zoon te leren poetsen. Ze beseft echter dat Rob er vaak alleen zal voorstaan nu ze ziek is en wil dat er iets verandert...
15:55Werk aan de winkel
Realityreeks waarin kleine winkeliers van de ondergang worden gered. "Harlekino - Rosmalen." In de eerste aflevering wordt de kinderkledingzaak 'Harlekino' in Rosmalen onder handen genomen. Angela en Richard hebben de winkel 22 jaar geleden opgericht en draaien, sinds het uitbreken van de crisis, jaarlijks een schrijnend lage omzet. Maar is de crisis wel de oorzaak? Olcay komt er achter dat Angela en Richard op papier nagenoeg failliet zijn. Houden Angela en Richard nog meer achter? Samen met creatief brein Frank de Ruwe zet Olcay alles op alles om van de vastgeroeste Angela en Richard weer eigentijdse ondernemers te maken.
16:30Teen Moms
Noorse realityreeks over tienermoeders.
16:55Hotel of Mum and Dad
Britse realityreeks. Christy en Isaac vormen sinds hun tienerjaren een koppel en wonen in bij Christy's vader in Stroud. Ze dromen er echter van om een huisje te kopen in de stad, maar het ontbreekt hen aan budget. Hoe zal het Christy en Isaac vergaan wanneer ze moeten samenhokken in een woning in Cardiff?
18:00Auf Wiedersehen My Pet
Britse realityreeks waarin grote dierenliefhebbers afscheid moeten nemen van hun diertje. "Toby." Grijze roodstaartpapegaaien staan ervoor bekend een erg innige band te hebben met hun baasjes. Nathan moet een nieuwe thuis zoeken voor zijn papegaai Toby en maakt er een punt van dat het diertje terechtkomt in een warm nest.
18:50US Kitchen Nightmares
Amerikaanse realityreeks waarin chef-kok Gordon Ramsay restaurants uit de nood helpt. "Chappy's." Restaurant Chappy's wordt gerund door John Chapman en zijn vrouw Starr. Het koppel runde ooit al een succesvolle zaak in Mississippi, maar die werd door de orkaan Katrina verwoest. John en Starr verhuisden toen naar Nashville en stampten Chappy's uit de grond, maar ook daar staat iets hun succes in de weg. Volgens Chapman blijven de klanten weg omdat ze zijn New Orleans Cuisine niet lusten...
19:40Supersize vs Superskinny
Documentairereeks. Sinds hij thuis vertrok, heeft de 26-jarige Kevin Calladine geen deftige maaltijd meer gegeten. Door tijd- en geldgebrek is zijn gewicht sterk afgenomen. Supergrote eter Julie Mead vergezelt hem in de voedingskliniek. Zij hoopt dat wat moederlijke liefde hem een beetje zal vetmesten, maar aanvallen is Kevins manier om zich te verdedigen. Dokter Christian Jessen overziet de ruzie. In de vijfde week van haar dieet verliest journaliste Anna Richardson gewicht. Toch is ze nog niet tevreden. Ze ontmoet James Skeaters die kilo's verloor door gebakken bonen te eten gedurende zes maanden. Anna beslist hetzelfde te proberen.
20:40Verslaafd!
Nederlandse realityreeks. Peter van der Vorst en Jim Geduld proberen tijdens een interventie zowel een moeder als haar zoon te overhalen om mee te gaan naar een kliniek. Moeder Edith is 44 jaar en verslaafd aan alcohol, cocaïne en speed. Haar zoon Kenneth is 22 jaar en verslaafd aan wiet. De familie is bang beiden voorgoed kwijt te raken wanneer er niets gebeurt. Zes maanden lang worden moeder en zoon gevolgd. In deze aflevering wordt duidelijk dat afkicken van een zware verslaving bijzonder moeilijk is en dat een terugval er soms bij hoort, met alle gevolgen van dien...
21:35Fat Doctor
Britse docureeks waarin dokter Shaw Somers zwaarlijvige mensen helpt. "Ian & Irene." Ian is nog maar 25, maar weegt al 170 kilogram. Door zijn job is hij twaalf uur per dag gebonden aan zijn bureau, waar hij veel fastfood eet en geen beweging heeft. Zijn gewicht staat zijn dromen in de weg en daarom besluit Ian om zijn maag te laten opereren. Irene is al 30 jaar lang aan het diëten, maar haar gewicht blijft steeds schommelen. Door het effect te zien van een maagverkleining en met de steun van haar man, besluit ze ook om onder het mes te gaan.
22:30The Joy of Teen Sex
Documentairereeks. Dokter Anita Sturnham, raadsvrouw Emma Kenny en seksexpert Sam Roddick staan nieuwsgierige tieners bij in hun Sex Advice Shop. In deze eerste aflevering ontvangen ze twee meisjes met enkele prangende vragen, een jongen die een fobie heeft voor orale seks en een jonge vrouw met een gebroken hart.
23:20Beauty and the Beast
Britse realityreeks. "Jessica and Chloe." Jessica Withfield is 26 en heeft twee jonge zoontjes. Ze werd geboren met een hemangioom, een goedaardige tumor in het gezicht die ontstaat tijdens de kindertijd. Chloe is een 22-jarig model en alleenstaande moeder van de drie jaar oude Taiyze Star. Ze beseft dat ze een 'beauty freak' is en spendeert maandelijks een fortuin aan schoonheidsproducten. Chloe houdt van haar borsten, maar is nog steeds niet tevreden met de rest van haar uiterlijk.
| Linkpartners : + Spelarena.be + Hebberig.be + | Copyright 05 -08 | By Xune |