Tv gids - Vitaya Vandaag

Eergisteren
2018-03-15
Gisteren
2018-03-16
Vandaag
2018-03-17
Morgen
2018-03-18
Overmorgen
2018-03-19
Dinsdag
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
06:10
Project Runway

Amerikaanse modewedstrijd voor amateurontwerpers "Rock the Wedding." De designers moeten de jury trachten te imponeren met een onconventionele trouwjurk. Jury: Zac Posen, Nina Garcia, Heidi Klum, Tim Gunn en gastjuryleden Dita Von Teese en Chiara Ferragni.
06:50
Hotel of Mum and Dad

Britse realityreeks Jacob heeft het gehad met de familie van zijn vriendin Emily en samen gaan ze op zoek naar hun eigen stekje. Eerst moet Emily werk vinden. Sophie kijkt ernaar uit om met haar vriend Danny samen te wonen maar kan ze haar luxeleventje voor liefde opgeven?
07:50
The Millionaire Matchmaker

Amerikaanse realityreeks "House of Cards." Patti krijgt twee erg moeilijke en veeleisende klanten over de vloer. Beth Shak is een professionele pokerspeelster en verdiende hiermee al goed de kost. In de liefde gaat het haar echter minder voor de wind. De 40-jarige Sean Hull had nog nooit een relatie die langer dan zes maanden duurde. Hoe zou dat komen? Patti zoekt het uit.
08:35
Geen Uitzending

Onderbreking
08:50
Hollywood Medium with Tyler Henry

Amerikaanse realityreeks "DJ Qualls, Boy George, Rob Dyrdek & Charisma Carpenter."
09:35
Who'd be a Billionaire

Britse documentairereeks over de overdaad en uitgaven van de rijksten ter wereld "Toys of the Private Jet Set."
10:20
Revenge Body with Khloe Kardashian

Amerikaanse make-overshow "Softball Sweethearts & Former Footballer."
11:15
Love, Lust or Run

Amerikaanse realityreeks met fashionexpert Stacy London "Jessie L." Jessie droomt ervan om een politieagente te worden in New York, maar haar kledingstijl is te extravagant en uitdagend om voor de job in aanmerking te komen. Ze schakelt de hulp in van Stacy.
11:35
The Millionaire Matchmaker

Amerikaanse realityreeks "Cinderella and Moondoggie Walk Into a Bar." PJ is een echte beach boy en woont op de Bahamas. Hij gedraagt zich nog steeds als een puber en dat zou wel eens de reden kunnen zijn waarom hij nog steeds vrijgezel is. Cindy daarentegen houdt van romantiek en is op zoek naar haar eigen Prince Charming.
12:25
Blind Getrouwd Denmark

Deense realityreeks De drie pasgetrouwde koppels leren niet alleen hun partner, maar ook elkaars sociale leven kennen. Samen bekijken ze hun huwelijkskaarten die ze ontvingen van elkaars beste vrienden en familie. Hoe zullen de koppels reageren wanneer ze de mensen ontmoeten die hun partner het beste kennen?
13:05
Helse Bruiden

Amerikaanse realityreeks "Levitriss West & Valerie Nieto." In plaats van zich te concentreren op haar aanstaande huwelijk maakt Levitriss ruzie met haar zus en de rest van de familie. De trouwlocatie van Valerie overleefde de bosbranden in Californië, maar al snel treden er problemen op met de bruidstaart en decoratie.
13:50
Sundays at Tiffany's

Amerikaans romantisch tv-drama Jane is een succesvolle zakenvrouw die een mooi leven leidt. Twintig jaar geleden bezocht ze iedere zondag haar moeder bij Tiffany's samen met haar denkbeeldige vriend. Nu heeft ze niet alleen een succesvolle carrière, maar staat ze ook op het punt om te trouwen met een knappe man. Aan haar stabiele leven komt echter een einde wanneer haar denkbeeldige vriend plots weer opdaagt.
15:25
Who'd be a Billionaire

Britse documentairereeks over de overdaad en uitgaven van de rijksten ter wereld "Million Dollar Vaccum Cleaner."
16:20
Secret Lives of the Super Rich

Amerikaanse realityreeks "Bond Cars & Secret Jewel Room."
16:45
Models in Paris

Nederlandse realityreeks Silke en Beaudine worden geboekt voor dezelfde modellenopdracht. Kelly, de beste vriendin van Michelle, komt ook aan in het modellenappartement. Maar wie slaapt nu waar?
17:35
Don't Tell The Bride

Britse realityreeks "Rebecca & Carl." Carl neemt een duik in Spanje terwijl hij zich voorbereidt op de grote dag met Rebecca. Maar zal ze bezwijken voor zijn plannen?
18:25
Revenge Body with Khloe Kardashian

Amerikaanse make-overshow "Revenge-Ance & Uber-Entitled."
19:30
Een frisse start met vtwonen

Interieurmagazine met Siegfried De Doncker en stylisten Guillemine en Ozanne Mertens "Jiska en Jan." Siegfried moet vandaag alles uit de kast halen, want hij staat voor de verhuizing van een gezin met maar liefst vier kleine kinderen. De hoeveelheid speelgoed alleen al is niet te overzien. Aan vtwonen-stylisten Ozanne en Guillemine om van de nieuwe woonst een plek te maken waarin mama Jiska en papa Jan rust en evenwicht vinden en waarin de kleintjes zich kunnen uitleven.
20:25
Australia

Australisch-Amerikaans-Brits drama Vlak voor WO II reist de Engelse aristocrate Lady Sarah Ashley naar Australië, waar haar man een ranch bestiert. Die is echter vermoord en hun vee werd grotendeels door een concurrent gestolen. Met de hulp van een ruwe veedrijver loodst Sarah de resterende 2.000 runderen door het woeste land naar de havenstad Darwin. Maar wanneer ze daar toekomen, wordt de stad door de Japanners gebombardeerd.
23:20
Love, Lust or Run

Amerikaanse realityreeks met fashionexpert Stacy London "Jessie L." Jessie droomt ervan om een politieagente te worden in New York, maar haar kledingstijl is te extravagant en uitdagend om voor de job in aanmerking te komen. Ze schakelt de hulp in van Stacy.
23:40
Love It or List It - Vancouver

Canadese realityshow
04:15
Sturm der Liebe

Duitse soap Michael probeert Friederike te slim af te zijn en hoopt haar zo lang mogelijk in Frankfurt te houden voor het werk. Clara en Adrian brengen samen een gezellige avond door. Berti probeert een band te regelen voor het trouwfeest van Luisa en Sebastian. Nils is niet meer zeker van zijn baan in het Fürstenhof en maakt daarom een belangrijke beslissing die zijn carrière vooruit kan helpen.
05:05
Sturm der Liebe

Duitse soap Luisa blijft een slecht gevoel hebben bij Berti. Natascha is van slag wanneer ze beseft dat Michael en Friederike samen de nacht hebben doorgebracht. Nils besluit zelfstandige te worden en wil een fysiotherapiepraktijk openen.