Tv gids - Vitaya Vandaag

Eergisteren
2018-05-18
Gisteren
2018-05-19
Vandaag
2018-05-20
Morgen
2018-05-21
Overmorgen
2018-05-22
Woensdag
2018-05-23
Donderdag
2018-05-24
16:50
Honey I Bought the House

Britse realityreeks
17:45
Living Different

Amerikaanse realityreeks waarin vrouwen met een alternatieven levensstijl gevolgd worden "#MyExtremeDevotion."
18:40
How to Live Mortgage Free with Sarah Beeny

Britse realityreeks "Lorry Home." Sarah ontmoet een koppel dat een huis bouwt uit geborgen vrachtwagens voor maar £5k. En een echtpaar uit Edinburgh helpt bij het bouwen van een blok geldbesparende flats.
19:35
US Kitchen Nightmares

Amerikaanse realityreeks waarin chef-kok Gordon Ramsay restaurants uit de nood helpt "Olde Hitching Post." Chef-kok Gordon Ramsay trekt naar de historische Olde Hitching Post in Hanson, waar hij op de koppige uitbater Tom stoot. Die kocht het pand in 2005 en opende het restaurant voor zijn dochter Andrea. Zeven jaar later weigert hij de controle echter nog steeds uit handen te geven. Zowel Andrea en manager Janice als de rest van het personeel zijn dit grondig beu. Aan Gordon Ramsay om het tij te keren.
20:30
Forbidden Love

Canadese documentairereeks over opmerkelijke liefdesverhalen "Cyber Sex, Love and Marriage." Meer en meer mensen nemen hun toevlucht tot het internet in hun zoektocht naar de ware liefde. Onderzoek wijst uit dat online daters meer kans maken op een gelukkige relatie dan wie elkaar op de traditionele manier ontmoet. Niet enkel de typische datingsites slagen erin vrijgezellen bij elkaar te brengen, heel wat koppels leren elkaar kennen tijdens het online gamen, waar ze vertegenwoordigd worden door hun avatar. Enkele koppels doen hun verhaal over hoe ze elkaar leerden kennen in een virtuele wereld.
21:20
Bizarre eters

Nederlandse realityreeks waarin mensen met een selectieve eetstoornis worden gevolgd "Terugblik." De 'bizarre eters' komen voor het eerst weer bij elkaar nadat ze een aantal weken geleden afscheid van elkaar hebben genomen op de boerderij. Hoe gaat het nu met hen? Is de behandeling aangeslagen? Samen met de deelnemers blikken Dennis en Lieveke terug en kijken ze vooruit naar de toekomst.
22:15
999: What's Your Emergency?

Britse documentairereeks over de werking van de politie, brandweer en ambulancediensten "It's Life, You Just Have To Cope With It." De ambulancediensten focussen op mensen die vechten voor hun leven en de medische, ethische en emotionele uitdagingen dat dat met zich meebrengt. Daarbij komt het erop aan niet enkel de patiënt goed te verzorgen maar ook de familie en vrienden die mogelijk achterblijven niet uit het oog te verliezen. De nood is hoog want in het Verenigd Koninkrijk krijgen elk jaar zo'n 60.000 mensen een hartstilstand.
23:10
Killer Post

Crime-documentairereeks over de dodelijke gevolgen van sociale media "Jones/Lewis." Een populaire eerstejaars student stuurt enkele uren na de moord op het meisje een angstaanjagende tweet. Een reden voor de detectives om gebruik te maken van haar sociale media-accounts om de gebeurtenissen rond haar dood te onderzoeken.
23:55
Black Box

Amerikaanse dramaserie "Kodachrome." Een make-upartiest merkt dat hij na een kleine beroerte geen kleur meer kan zien en vraagt Catherine om hulp. Intussen maakt Catherine zich zorgen over haar eerste ontmoeting met Wills familie en probeert ze om te gaan met het feit dat haar huwelijk haar leven volledig zal veranderen. Dr. Bickman doet zijn uiterste best om een bekende journalist te redden die getroffen werd door een verdwaalde granaatscherf.