Tv gids - Vitaya Vandaag

Eergisteren
2017-09-22
Gisteren
2017-09-23
Vandaag
2017-09-24
Morgen
2017-09-25
Overmorgen
2017-09-26
Woensdag
2017-09-27
Donderdag
2017-09-28
11:20
American Dream Builders

Amerikaanse realityreeks waarin designers en verbouwers de strijd aangaan met elkaar "Cabins in the Woods." American Dream Builders trekt de Big Bear-bergen boven Los Angeles in voor de renovatie van twee rustieke berghutten. Het blauwe team, geleid door ontwerper Darren Moore, gaat creatief te werk met elementen uit de natuur. Het rode team, geleid door Dann Foley, legt de focus op een uniek kleurenpallet voor de leefruimten. Bovenop het design moeten de ontwerpers ook een probleem met ongedierte zien op te lossen. Een ontwerper van het verliezende team zal de competitie moeten verlaten.
12:10
Geen Uitzending

Onderbreking
12:25
Below Deck

Amerikaanse realityreeks "Hex on the Beach." Kate klaagt over Kats slechte houding. Andrew hoopt zijn fout goed te maken door een speciaal optreden te geven op het dek. Het avondje uit van het personeel wordt grondig verstoord...
13:10
This Old Thing

Britse realityreeks waarin Dawn O'Porter toont hoe je vintage kan shoppen "Alice." Alice uit Brighton is een high street shopper en houdt niet van girly outfits. Hoewel ze het potentieel van vintage fashion wel ziet, is Alice er vast van overtuigd dat deze look niet voor haar is weggelegd. Dat is buiten Dawn O'Porter gerekend. Tijdens de naaiworkshop blaast Dawn een tweedehands maatpak nieuw leven in en een kostbare trouwjurk uit de jaren 80.
14:05
Fast Girl

Familiefilm Alex Johnstone is een rebelse jonge vrouw die in de voetsporen van haar vader wil treden als professionele raceautochauffeur. Ze wil haar angst van bocht 8, de bocht die haar vader het leven ontnam, overwinnen. Maar angst is niet het enige dat haar in de weg zit. Wanneer een professioneel raceteam aankondigt dat ze nieuwe chauffeurs zoeken, is Alex vastbesloten om zich te bewijzen in deze door mannen gedomineerde sport. Zal Alex crashen of kan ze haar vaders legende in ere houden en haar droom waarmaken?
15:40
Find My Family Australia

Australische reportagereeks met Jack Thompson
16:05
Find My Family Australia

Australische reportagereeks met Jack Thompson
16:30
Secret Lives of the Super Rich

Amerikaanse realityreeks die binnenkijkt in de huizen en levens van de rijksten ter wereld "Super Rich Collectors & A Super Secret Club." De allerrijksten ter wereld showen hun gigantische landhuizen, glanzende superauto's, privévliegtuigen, dure juwelen en vertellen over hun onverzadigbare honger naar het beste van het beste en over het geheim achter hun buitengewone succes.
17:00
The Hoarder Next Door

Britse realityreeks "Margaret & Claire." Margaret uit Lancashire is een toegewijde moeder en grootmoeder. Achter gesloten deuren leeft ze echter in één grote chaos. Haar huis ontploft van de rommel en de situatie heeft zelfs een effect op Margarets gezondheid. Kan therapeut Stelios haar overtuigen om spullen weg te gooien? Zoe en Allyson ontfermen zich over de 39-jarige 'Disney Claire' uit Essex, die al duizenden euro's uitgaf aan haar Disney-verzameling die nu uit meer dan 30.000 stuks bestaat.
17:50
Compare Your Life

Britse docusoap waarin Carlton Hood families helpt hun leven een nieuwe wending te geven "Tony & Sarah." Tony en Sarah hebben dringend hulp nodig in hun zoektocht naar een nieuwe start. Tony maakt zich zorgen over zijn toekomst en weet niet welke richting hij moet uitgaan. Hij beschikt over voldoende financiële middelen, maar is bang om de verkeerde beslissingen te maken. Daarom snelt Carlton Hood hem te hulp.
18:40
Seven Year Switch

Amerikaanse realityreeks waarin koppels zich aan een ultiem sociaal experiment wagen "Fantasies Fulfilled."
19:35
US Kitchen Nightmares

Amerikaanse realityreeks waarin Gordon Ramsay verlieslatende restaurants uit de nood helpt "Cafe Hon." Café Hon, gelegen in Baltimore Maryland, kampt met problemen. Eigenaar Denise opende de zaak twintig jaar geleden, maar werd geboycot door haar omgeving. Café Hon kwam in het slop te zitten en kan de hulp van chef-kok Gordon Ramsay meer dan ooit gebruiken. Kan hij de zaak terug op de rails zetten en het vertrouwen van de gemeenschap herwinnen?
20:25
Mijn Leven Als Transgender

Britse documentairereeks over drie jonge transgenders "Girls to Men."
21:20
Embarrassing Bodies NL

Nederlandse realityreeks rond patiënten met gênante medische aandoeningen De 32-jarige Arjan komt langs bij dokter Jeanine met klachten aan zijn anus. Hij is al een paar keer geopereerd aan aambeien, maar heeft nog steeds gênante klachten. Jeanine stuurt hem door naar een proctoloog. In Nijmegen komt de 14-jarige Steffi met haar moeder langs bij dokter Felix. Ze hebben een duidelijk zichtbare en erfelijke pigmentaandoening, waar ze maar weinig van afweten. De 41-jarige Roland heeft last van schimmel op zijn voeten en komt dagelijks met stinkvoeten van zijn werk. Dokter Jeanine weet wel raad met zijn klachten. Tandarts Maaike maakt kennis met de veertigjarige Mark, die al jaren niet meer durft te lachen vanwege zijn lelijke gebit. Maaike stuurt hem door naar een specialist.
22:10
Helicopter ER

Britse realityreeks over de luchtambulance in Yorkshire
23:10
Crime Doc: Killer Women with Piers Morgan

Britse documentairereeks waarin Piers Morgan met beruchte vrouwelijke moordenaars praat De pasgetrouwde Ashley Humphrey achtervolgde op 5 juli 2003 haar onwetende slachtoffer Sandee Rozzo naar haar thuis. Op de oprit schoot ze Sandee neer. De politie gelooft niet dat Ashley de moordenaar is, maar denkt dat haar man achter de moord zit. Piers vraagt zich af hoe zo'n jonge, mooie vrouw ineens een koelbloedige moordenaar kan worden en bezoekt haar in de gevangenis waar ze een straf van 25 jaar uitzit. Werd ze gemanipuleerd door haar man of zit zij echt achter de moord?