Tv gids - ZDF Zaterdag

Eergisteren
2018-07-15
Gisteren
2018-07-16
Vandaag
2018-07-17
Morgen
2018-07-18
Overmorgen
2018-07-19
Vrijdag
2018-07-20
Zaterdag
2018-07-21
05:35
Das erste Mal ... Europa!

Jeugdmagazine "Louisa und Philipp in Frankreich."
06:00
Terra MaX

Duitse jeugdserie waarin figuren uit de geschiedenis in het heden opduiken "Geschichte der Religionen - Judentum, Christentum und Islam."
06:20
Pur+

Jongerenmagazine
06:45
4 1/2 Freunde

Animatieserie "Das Geheimnis der Wikingerinsel."
07:10
Mia and Me

Animatieserie "Das Herz von Centopia."
07:30
Mia and Me

Animatieserie "Schwestern im Streit."
07:55
1, 2 oder 3

Spelshow voor kinderen "Geniale Denkzentrale - das Gehirn."
08:20
Astrid Lindgren: Pippi Langstrumpf

Zweedse jeugdserie "Pippi auf der Walz (3)."
08:45
Heute Xpress

Nieuwsuitzending.
08:50
Bibi Blocksberg

Duitse animatieserie over het heksje Bibi Blocksberg "Der weiße Kakadu."
09:15
Bibi und Tina

Duitse animatieserie "Der Schatz der Schimmelreiter."
09:40
Bibi und Tina

Duitse animatieserie "Das rätselhafte Mädchen."
10:05
Eine lausige Hexe

Britse jeugdserie "Freundschaft in Gefahr."
10:25
Heute Xpress

Nieuwsuitzending.
10:30
Notruf Hafenkante

Duitse misdaadserie "Gewinner und Verlierer." Uit de villa van mevrouw Von Oppen wordt de gehele opbrengst van een liefdadigheidbijeenkomst gestolen. De verdenking gaat uit naar pedagoog Jochen Kreuzer. Hij leidt het sociale project 'Pauli bikers' dat door de stichting van mevrouw Oppens werd gefinancierd.
11:15
SOKO Stuttgart

Duitse misdaadserie "Giftpfeil." Op de ochtend na de geboorte van een giraf in de dierentuin van Stuttgart vindt een dierenverzorger het lichaam van de directrice. Ze is vermoord met een giftige pijl uit een blaaspijp. Tijdens het onderzoek blijkt niet iedereen verdrietig over het plotselinge overlijden van Myriam Schuster. Ook schijnt menigeen iets te verzwijgen. Pas als de arts van de dierentuin slachtoffer wordt van een auto-ongeluk, waarbij de andere partij vlucht, wordt de toedracht van de moord duidelijk.
12:00
Heute Xpress

Nieuwsuitzending.
12:05
Menschen - das Magazin

Reportagemagazine
12:15
Der Landarzt

Duitse dramaserie "Freunde fürs Leben." De spanning is te snijden. Tussen dr. Jan Bergmann en zijn vriendin Maren Jantzen is het koude oorlog na haar kus met Erik Wilfert. Jan is zo gekwetst dat hij er niet in slaagt om een gesprek met haar aan te knopen.
13:00
Der Landarzt

Duitse dramaserie "Stimme des Herzens." Dr. Jan Bergmann maakt zich zorgen om zijn huishoudster, Mevr. Jürgens. Sinds die de charmante Karl Hildebrandt leerde kennen, gooit ze haar geld door ramen en deuren naar buiten.
13:45
Kreuzfahrt ins Glück

Duitse dramaserie "Hochzeitsreise nach Arizona."
15:13
Heute Xpress

Nieuwsuitzending.
15:15
Stadt, Land, Lecker

Culinair wedstrijd Een bekende tv-kok neemt het op tegen een locale chef. Wie maakt het best een regionale specialiteit klaar?
16:00
Bares für Rares

Kunst- en antiekmagazine
17:00
Heute Xpress

Nieuwsuitzending.
17:05
Länderspiegel

Magazine met regionale reportages uit de verschillende Duitse deelstaten
17:35
Plan b

Documentairereeks "Besser grillen - Nackensteak und Nachhaltigkeit."
18:05
SOKO Wien

Oostenrijkse misdaadserie "Endstation." Claudia Sommerauer, de echtgenote van een bekende oncoloog, ligt dood in de kofferbak van haar auto wanneer die uit de Donau wordt opgevist. Uit verhoor van de weduwnaar vernemen de onderzoekers dat de vrouw zou zijn ontvoerd. Ondanks de succesvolle overdracht van losgeld was zij niet op het afgesproken tijdstip terug. Sommerauers zestienjarige dochter Laura weet van niets.
19:00
Heute

Nieuwsuitzending.
19:20
Wetter

Weerbericht.
19:25
Die Bergretter

Duits-Oostenrijkse dramaserie "Mutterseelenallein (1)." Markus Kofler en Michael Dörfler stoten op de achtjarige Martha, die met vieze en bebloede kleren in staat van paniek ronddwaalt door het bos. Ze kan zich niet herinneren wat er gebeurd is en heeft ook geen idee van wie de mobiele telefoon is die ze bij zich heeft. Wanneer Karin Junker probeert haar man Simon te bereiken, gaat de telefoon in kwestie over. Nu wordt duidelijk dat niet enkel Martha's moeder Tina Maier, maar ook Simon vermist wordt.
20:15
Der Samstagskrimi: Wilsberg

Duitse misdaadserie "Mord und Beton." Onder een valse naam zoekt Wilsberg het gezelschap op van bouwmeester Michael Lobland. Die heeft alles wat Wilsberg niet heeft: een chique auto, een smartphone en geld om investeringen te doen. Lobland wil aan de oude industriehaven een luxueus woon- en bureaukwartier optrekken en wordt daarin gesteund door stadsontwikkelaar Scharper. Een groep activisten wil daar echter een stokje voor steken.
21:45
Der Kriminalist

Duitse misdaadserie "Die Mensch-Maschine." Niet zo ver van een skatepark wordt Leo Grotkamp dood aangetroffen op een braakliggend industrieterrein. Zijn onderarmen zijn verbrand en dat is het resultaat van een dodelijke stroomtstoot. Schumann en zijn team voeren het moordonderzoek. De armen van het slachtoffer vertonen enkele verhogingen die wijzen op onbekende implantaten.
22:45
Heute journal

Nieuwsuitzending.
23:00
Das aktuelle Sportstudio

Sportmagazine
00:00
Heute Xpress

Nieuwsuitzending.
00:05
Danke Deutschland!

Sketchshow
00:30
Filmnacht im ZDF: Hamilton - Im Interesse der Nation

Zweedse actiethriller Tijdens een undercoveroperatie in Oezbekistan raakt de Zweedse geheim agent Carl Hamilton betrokken in een bloedbad wanneer de overhandiging van gesmokkelde raketten van de Zweedse producent Nordfors scheefloopt. De raketten, die gefinancierd werden met Amerikaanse geld, waren bedoeld om een aanslag te plegen op het leven van de Ethiopische politicus Josef Bekele. Om de aanslag te verijdelen moet Hamilton opnieuw het strijdtoneel betreden en een overgelopen informant uit een Somalische gevangenis zien te bevrijden.
02:10
Filmnacht im ZDF: U-Boat

Amerikaans oorlogsdrama WO II. Een groep Amerikaanse zeelui wordt gevangen genomen door de bemanning van een Duitse onderzeeër, de U-429. Kort na hun arrestatie breekt er een zware epidemie uit aan boord van het schip. Zowel de Amerikaanse als de Duitse zeelui worden getroffen. Beide kampen moeten leren samenwerken wanneer ze de oppervlakte levend willen bereiken.
03:40
Filmnacht im ZDF: Salty, the Motion Picture

Amerikaanse familiefilm Nadat het noodlot toesloeg voor een kleine jongen, brengt een zeeleeuw hem weer aan het lachen. Zijn ouders kwamen allebei om het leven bij een orkaan. Hij gaat met zijn broer op zoek naar een nieuwe thuis.
05:15
Stadt, Land, Lecker

Culinair wedstrijd Een bekende tv-kok neemt het op tegen een locale chef. Wie maakt het best een regionale specialiteit klaar?