Tv gids - ZDF Eergisteren

Eergisteren
2018-07-17
Gisteren
2018-07-18
Vandaag
2018-07-19
Morgen
2018-07-20
Overmorgen
2018-07-21
Zondag
2018-07-22
Maandag
2018-07-23
05:30
ZDF-Morgenmagazin

Ochtendmagazine
09:00
Heute Xpress

Nieuwsuitzending.
09:05
Volle Kanne - Service täglich

Consumentenmagazine
10:30
Notruf Hafenkante

Duitse misdaadserie "Schatzsuche." Om de roofoverval op een belastingadviseur en de diefstal van zijn luxueuze auto op te lossen komt het onderzoeksteam in contact met geocaching, een sport waarbij de deelnemers schatten verstoppen, die anderen met een gps-toestel moeten zoeken. Als ze de zaak willen oplossen moeten Tarik en Claudia op speurtocht.
11:15
SOKO Stuttgart

Duitse misdaadserie "Todesengel." In een bejaardenhuis overlijdt de oude dame Hedwig Lautenbacher. Het is een natuurlijke dood. Maar Dieter Posch, een vereerder van de gestorven vrouw, is een andere mening toegedaan. Hij vertelt de SOKO dat het om moord gaat.
12:00
Heute

Nieuwsuitzending.
12:10
Drehscheibe

Magazine
13:00
ARD-Mittagsmagazin

Gevarieerd middagmagazine
14:00
Heute - in Deutschland

Duitse actualiteit
14:15
Die Küchenschlacht

Kookwedstrijd
15:00
Heute Xpress

Nieuwsuitzending.
15:05
Bares für Rares

Kunst- en antiekmagazine
16:00
Heute - in Europa

Actualiteitenmagazine
16:10
Die Rosenheim-Cops

Duitse misdaadserie "Ausgeflogen." Marie en politiechef Achtziger zijn blij met het mooie budget voor de muziekschool. Dan wordt uitgerekend één van de belangrijkste sponsoren doodgeschoten. Commissarissen Hansen en Hartl zijn verbaasd als de echtgenote niet geschokt reageert wanneer ze het nieuws brengen. Heeft ze iets te verbergen?
17:00
Heute

Nieuwsuitzending.
17:10
Hallo Deutschland

Boulevardmagazine
17:45
Leute heute

Boulevardmagazine
18:00
SOKO Köln

Duitse misdaadserie "Wetten, dass ...?." Tijdens een internationaal minigolftoernooi wordt de uitbater van het minigolfterrein vermoord teruggevonden. Hij leefde al een tijdlang in onmin met Jakob Müller, van wie hij het terrein pachtte. Deze probeerde hem met alle mogelijke middelen van zijn terrein te verdrijven. Het lijkt de speurders nogal overdreven om hem daarvoor tijdens een toernooi om het leven te brengen. Ze ontdekken dat het slachtoffer kort voor zijn dood een verdacht hoog bedrag had gewed op de nederlaag van de Deense topspeler Jens Jensen.
19:00
Heute

Nieuwsuitzending.
19:20
Wetter

Weerbericht.
19:25
Die Rosenheim-Cops

Duitse komische misdaadserie "Der falsche Mann." Peter Albert, die de bouw van een kantoorgebouw moest goedkeuren, wordt dood aangetroffen in een conferentieruimte. Maar de Cops zijn verbaasd, want de dode is de dode helemaal niet: het is Martin Liebig, een bedrieger. Secretaresse Haeberlein had de verkeerde man afgehaald aan het station. Maar wie zou er nu de verkeerde Albert willen doden?
20:15
ZDFzeit

Reportagemagazine "Supermächte - Angst vor China?." China is dé opkomende grootmacht van de 21ste eeuw. President en partijleider Xi Jinping wil dat zijn land op economisch, technologisch, maar ook politiek, cultureel en militair vlak tot de wereldtop behoort. Wat betekent dit streven voor internationale verstandhoudingen? Is China binnenkort nummer één en moeten de Verenigde Staten hun plaats als ranghoofd afstaan? En welke rol speelt Rusland?
21:00
Frontal 21

Magazine.
21:45
Heute journal

Nieuwsuitzending.
22:15
37°: Nur keine Panik!

Reportage "Leben mit Angststörungen." In Duitsland leven 80 miljoen mensen en één op de acht krijgt op een gegeven moment te maken met angststoornissen, een verraderlijke aandoening die iedereen kan treffen, ongeacht opleidingsniveau, leeftijd, sociale status of geslacht.
22:45
Leschs Kosmos

Documentaire. "Feinstaub & Co: Die Wahrheit über das Risiko." In Duitsland zouden jaarlijks zo'n 35.000 overlijdens te wijten zijn aan het fijne stof dat er in de lucht hangt. Harald Lesch zoekt uit hoe groot het gevaar van luchtverontreinigende stoffen werkelijk is.
23:15
Das kleine Fernsehspiel: Outside the Box

Duitse actiekomedie Frederick Schopner is een jonge managementconsultant die wordt uitgenodigd op een speciaal teambuildingevenement. Hij vertrekt samen met zijn collega's naar de Alpen, maar als snel ontspoord het hele gebeuren.
00:35
Heute+

Nieuwsuitzending.
00:50
Neu im Kino

Bioscoopmagazine. ""Sicario 2" von Stefano Sollima."
00:55
Edge of Tomorrow

Amerikaans-Canadese sf-actiefilm De aarde wordt aangevallen door buitenaardse wezens. De onervaren majoor William Cage wordt in de strijd geworpen en sterft al na enkele minuten. Hij wordt echter opgeslokt door een tijdlus, die hem zijn laatste 24 uur opnieuw doet beleven. Keer op keer vecht en sterft hij, maar naarmate hij zijn vaardigheden traint, aan de zijde van medestrijder Rita Vrataski, wordt hij beter en beter. Elk gevecht brengt hem een stap dichter bij de overwinning.
02:35
Broadchurch

Britse misdaadserie Het wordt heet onder Hardy's voeten wanneer reporter Olly hem ondervraagt over de terugkeer van Lee Ashworth naar Broadchurch. Op het proces tegen Joe Miller wordt Ellie's zus Lucy opgeroepen als getuige. De getuigenis brengt de nodige spanningen met zich mee. Terwijl de komst van zijn pasgeboren dochtertje Mark Latimer aan het denken zet, wordt Alec geconfronteerd met zijn demonen uit het verleden.
04:10
Ripper Street

Britse misdaadserie "Hochexplosiv." Een veroordeelde bommenlegger ontsnapt uit een gevangenistransport en een dag later heeft hij al een bom onder het bed van een vooraanstaand politicus gelegd. Inspecteur Abberline is ervan overtuigd dat de aanslag het werk van de Ierse Republiek is en stuurt Flight erop uit om de Ierse gemeenschap te infiltreren. Jackson en Reid hebben echter hun twijfels.
05:05
Hallo Deutschland

Boulevardmagazine