Tv gids - ZDF Eergisteren

Eergisteren
2017-11-16
Gisteren
2017-11-17
Vandaag
2017-11-18
Morgen
2017-11-19
Overmorgen
2017-11-20
Dinsdag
2017-11-21
Woensdag
2017-11-22
05:30
ARD-Morgenmagazin

Ochtendmagazine
09:00
Heute Xpress

Nieuwsuitzending.
09:05
Volle Kanne - Service täglich

Consumentenmagazine
10:30
Notruf Hafenkante

Duitse misdaadserie "Im Bunker." Franzi en Mattes werken voor het eerst samen wanneer leraar Holm Diefenthal zijn beide kinderen als vermist opgeeft. Alle collega's worden gealarmeerd, maar dan wordt één van de kinderen naar de eerste hulp gebracht. Hij vertelt dat zijn zus is ontvoerd en dat de ontvoerders vijfduizend euro losgeld eisen. Het geringe losgeld wekt argwaan op bij het team.
11:15
SOKO Wismar

Duitse misdaadserie "Lillis Papa." De elfjarige Lilli wordt door Leena en Pöhlmann net op tijd gevonden doordat haar gsm afgaat in haar broekzak. Het bewusteloze meisje is gekneveld in een papiercontainer gedumpt. Als ze bijkomt, vertelt Lilli dat haar stiefvader de dader is. Haar moeder betwijfelt dit ten zeerste. Weliswaar kunnen Lilli en haar partner het niet zo goed met elkaar vinden, maar hier ziet ze hem niet toe in staat. Zij verdenkt eerder de biologische vader van Lilli.
12:00
Heute

Nieuwsuitzending.
12:10
Drehscheibe

Magazine
13:00
ARD-Mittagsmagazin

Gevarieerd middagmagazine
14:00
Heute - in Deutschland

Duitse actualiteit
14:15
Die Küchenschlacht

Kookwedstrijd
15:00
Heute Xpress

Nieuwsuitzending.
15:05
Bares für Rares

Kunst- en antiekmagazine
16:00
Heute - in Europa

Actualiteitenmagazine
16:10
Die Rosenheim-Cops

Duitse misdaadserie "Eine Leiche, keine Leiche." Hermann Sauter belt het kantoor van Rosenheim. Hij heeft zijn dokter dood in zijn praktijk gevonden. Wanneer het team bij de praktijk arriveert, blijkt dat Hermann een hoofdwonde heeft. Hij verklaart dat hij vlak na zijn telefoontje door een onbekende is neergeslagen.
17:00
Heute

Nieuwsuitzending.
17:10
Hallo Deutschland

Boulevardmagazine
17:45
Leute heute

Boulevardmagazine
18:00
SOKO Stuttgart

Duitse misdaadserie "Durchgeknallt." Een op het eerste zicht onschuldig verkeersongeval escaleert en wanneer commissaris Jo Stoll de betrokkenen tot bedaren wil brengen, wordt hij plots neergeslagen en tot gijzelaar gemaakt. Het SOKO-team beweegt hemel en aarde om Jo te vinden en ontdekt dat de ontvoerder Gunther Rinn heet. Rinn stak diezelfde ochtend nog een man neer en verloor daarop de teugels.
19:00
Heute

Nieuwsuitzending.
19:20
Wetter

Weerbericht.
19:25
Notruf Hafenkante

Duitse misdaadserie "Ein neuer Anfang." Melanie rijdt op het zebrapad het vluchtelingenmeisje Amira aan met wagen. Terwijl Melanie de schuld voor het ongeval volledig bij zichzelf legt, zag het er voor Mattes uit alsof het meisje voor de auto rende. Kort daarop wordt in de buurt een overval op een woning gemeld. Wanneer duidelijk wordt dat het gewonde slachtoffer en haar man leraar zijn aan de school waar Amira les volgt, en haar broer Sedat in de kantine werkt, kentert de zaak.
20:15
Die Bergretter

Duits-Oostenrijkse dramaserie "Entzug." De veertienjarige Leni is samen met haar vader Kai op weg naar de berghut waar haar moeder Tabea op hen wacht. Met Kai gaat het niet goed. Hij is verzwakt en beeft. De waterfles die het meisje per toeval ontdekt in de rugzak van haar vader blijkt gevuld met wodka. Om zijn dochter te kalmeren, werkt Kai de fles de afgrond in. Maar eenmaal bij de hut aangekomen, gaat het steeds slechter met hem.
21:45
Heute-journal

Nieuwsuitzending.
22:15
Maybrit Illner

Politieke talkshow
23:15
Markus Lanz

Talkshow
00:30
Gätjens großes Kino

Bioscoopmagazine.
00:50
Heute+

Nieuwsuitzending.
01:05
The Five

Britse misdaadserie In 1995 verdween de vijf jaar oude Jesse Wells terwijl hij aan het spelen was met vrienden. Twintig jaar later wordt bij het onderzoek naar de moord op Alice Green Jesse's DNA op de plaatst delict gevonden.
01:50
Der Jäger - Geld oder Leben

Britse misdaadserie "Geschäft ist Geschäft." Wanneer Naomi Shaffer gekidnapt wordt in Zuid-Afrika krijgt gijzelingsonderhandelaar Dominic King de opdracht om haar in veiligheid te brengen. Hij gaat nog steeds gebukt onder een vorige zaak die rampzalig afliep, maar is vastberaden de vrouw te bevrijden. Dominic ontdekt al snel dat de ontvoerders straatjongeren zijn en erg amateuristisch te werk gaan. Hij vliegt naar Kaapstad en belooft de ontvoerders 100.000 dollar cash te overhandigen. De transactie loopt echter helemaal fout.
02:35
George Gently - Der Unbestechliche

Britse misdaadserie "Todfreunde." Inspector Gently zorgt ervoor dat zware jongen Melvyn Rattigan tot dertig jaar cel wordt veroordeeld wegens moord. De man gaat echter in beroep en in de aanval tegen Gently: hij beweert namelijk dat de politieman bewijzen vervalst heeft en dat hij zelf schuldig is aan omkoping en corruptie. Rattigan krijgt bovendien steun uit onverwachte hoek: agenten van de Londense politie beschuldigen Gently van de moord op een undercoveragent die onderzoek deed naar plaatselijke bendes. Ze proberen Bacchus te overhalen om tegen zijn baas te getuigen. De jongeman weet niet meer wie of wat hij moet geloven.
04:05
Maybrit Illner

Politieke talkshow
05:05
Hallo Deutschland

Boulevardmagazine