Tv gids - ZDF Vandaag

Eergisteren
2018-03-15
Gisteren
2018-03-16
Vandaag
2018-03-17
Morgen
2018-03-18
Overmorgen
2018-03-19
Dinsdag
2018-03-20
Woensdag
2018-03-21
05:30
Dance Academy

Australische dramaserie "Nur leichtes Gepäck." Tara Webster is een nieuwe student van de Nationale Dance Academy. Samen met haar medestudenten Katrina, Ethan, Samuel, Abigail en Christian leert zij de ins en outs van de balletwereld kennen.
05:55
Löwenzahn

Duitse jeugdserie "Fuchs - Auf furchtloser Fährte."
06:20
Pur+

Jongerenmagazine
06:40
Sieben Zwerge & ich

Franse jeugdserie "Gedächtnisverlust (1)."
07:05
Sieben Zwerge & ich

Franse jeugdserie "Gedächtnisverlust (2)."
07:30
Mia and Me

Animatieserie "Wiedersehen mit Baby Blue."
07:55
1, 2 oder 3

Spelshow voor kinderen "Smiley & Co.."
08:20
Bibi Blocksberg

Duitse animatieserie over het heksje Bibi Blocksberg "Der Superhexspruch."
08:45
Heute Xpress

Nieuwsuitzending.
08:50
Bibi und Tina

Duitse animatieserie "Rettung für den Wanderzirkus."
09:15
Bibi und Tina

Duitse animatieserie "Die Biber sind los!."
09:40
Mister Twister

Nederlandse jeugdserie "Frühlingsgefühle."
10:05
Mister Twister

Nederlandse jeugdserie "Die etwas andere Nachhilfe."
10:25
Heute Xpress

Nieuwsuitzending.
10:30
Notruf Hafenkante

Duitse misdaadserie "Auf Leben und Tod." Het is de dag voor het huwelijk van Nils en Anna. Nils, Melanie, Boje en Franzi moeten naar een inbraak in een bloemenzaak en zijn er getuige van een echtelijke ruzie.
11:15
SOKO Wismar

Duitse misdaadserie "Frau im Schatten." Helene Sturbeck, de nicht van Margarete Fuchsolt, weet niet of ze moet geloven wat haar tante vertelt. Margarete zou namelijk geen ongeluk hebben gehad, maar van de trap geduwd zijn. Margaretes overleden echtgenoot belde vaak met geldschieter Heiner Lommack. Zou hij van Lommack geld hebben geleend dat deze nu van Margarete terugwil?
12:00
Heute Xpress

Nieuwsuitzending.
12:05
Menschen - das Magazin

Reportagemagazine
12:15
Rosamunde Pilcher: Alte Herzen rosten nicht

Tv-melodrama Ook in het mooie Cornwall is ouder worden niet altijd prettig. Bij de begrafenis van een gemeenschappelijke kennis ontmoeten vier vrienden elkaar weer en besluiten ze bij samen te gaan wonen. De uitvoering van dit spontane idee is niet zo gemakkelijk als gedacht. Oude en nieuwere gevoelens spelen hun parten en bedreigen de toekomst van het samenwonen. Gelukkig hebben de vier nog twee beschermengelen waarop ze kunnen vertrouwen.
13:45
Das Traumschiff

Duitse romantische dramaserie "Malaysia." Kapitein Paulsen en zijn bemanning zetten koers naar het paradijselijke Maleisië. Voor Martin Pollack is reisdoel Kuala Lumpur eerder een vloek dan een zegen. Hij is kroongetuige in een maffiazaak en moet in Maleisië onder een valse naam een nieuw leven beginnen.
15:15
Heute Xpress

Nieuwsuitzending.
15:20
Kerners Köche

Culinair magazine
16:05
Bares für Rares

Kunst- en antiekmagazine
17:00
Heute Xpress

Nieuwsuitzending.
17:05
Länderspiegel

Magazine met regionale reportages uit de verschillende Duitse deelstaten
17:35
Plan b

Documentairereeks "Mode ohne Makel - Der Weg zu nachhaltiger Mode."
18:05
SOKO Wien

Oostenrijkse misdaadserie "Alles wird gut." In Linz betrapt politieagent Harald Löwbauer een inbreker op heterdaad wanneer deze een tankstation probeert in te raken en wordt hij dodelijk geraakt door een kogel. Het moorwapen werd als gestolen gemeld en is eigendom van August Kronleitner. De vingerafdrukken op het pistool leiden de speurders naar een groep jongeren, wier favoriete hangplek de bar van 'Turbo' Norbert Flahninger is. 'Turbo' wordt als verdachte beschouwd.
19:00
Heute

Nieuwsuitzending.
19:20
Wetter

Weerbericht.
19:25
Die Bergretter

Duits-Oostenrijkse dramaserie "Eishochzeit (2)." Andreas bekommert zich om Lena. Samen met Jana heeft hij de zwangere vrouw, die sterk onderkoeld was, gered uit de bergen en haar naar de hut van het huwelijksgezelschap gebracht om haar weer op krachten te brengen. Hoewel het ernaar uit ziet dat Lena aan het herstellen is, blijft het gevaar om de hoek loeren. De gunstige vooruitzichten kunnen elk moment een dramatische wending nemen.
20:15
Der Samstagskrimi: Helen Dorn

Duitse misdaadserie "Schatten der Vergangenheit." Op weg naar de golfclub verdwijnt advocaat Johannes Trautwein spoorloos. De vermiste zou over bewijzen hebben beschikt om zijn cliënt Robert Lorenz te laten vrijspreken. Deze man wordt ervan beticht zijn kinderoppaas brutaal verkracht te hebben. Wanneer Helen Dorn zijn vrouw Britta Lorenz ondervraagt, schept deze een duister beeld van haar man, onder wiens opvliegend karakter ze al jaren te lijden heeft.
21:45
Der Kriminalist

Duitse misdaadserie "Kleine Schritte." In een voederbak van een openbaar dierenverblijf wordt een dode baby gevonden. De omstandigheden van de dood van het kind werpen bij Schumann en zijn team grote vragen op. Een eerste spoor leidt naar Jenny Bräuer, de moeder van de kleine Hannes. De breekbare vrouw vertelt dat haar baby werd ontvoerd.
22:45
Heute journal

Nieuwsuitzending.
23:00
Das aktuelle Sportstudio

Sportmagazine Met onder meer de hoogtepunten van de achtste dag van de Paralympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang.
04:05
Father Brown

Britse misdaadserie "Die Sünden der anderen." Sid wil wraak nemen op zijn voormalige advocaat.
04:50
Father Brown

Britse misdaadserie "Amors Pfeile." Father Brown vergezelt mrs. McCarthy naar een wedstrijd voor de BBC Radio Quiz 'Up To You' in het dorpscentrum. Een van de castmembers trekt de aandacht van Father Brown.